Serie A - preview 20. kola

24.01.2015, 08:55, aktualizováno 26.01.2015, 08:35
Previews
Dva zápasy má nezvykle na programu dvacáté kolo italské nejvyšší soutěže. Nejprve Empoli přivítá v souboji mužstev z dolní poloviny tabulky Udinese Calcio, závěrečné utkání pak obstarají pohároví aspiranti Neapol a Janov, přičemž domácí se budou chtít vrátit na třetí místo...
Empoli FC - Udinese Calcio  (pondělí 19:00)
Souboj o střed tabulky spolu svedou Zebry z Udine a domácí Empoli. To je zatím na šestnácté příčce a rádo by se vyhouplo blíže ke středu. Rovněž dvanáctí hosté by ale chtěli získat tři body. Problém je, že se oběma týmům štěstí vyhýbá a vítězit se jim nedaří.

Stadio Carlo Castellani se stane dějištěm napínavého souboje o tři body. Domácí Empoli má za sebou náročný program, který čítal první ligu a také Coppa Italia. V devatenáctém kole Serie A si Empoli rozdělilo body s Interem Milán, což se ale dá rozhodně považovat za úspěch. A úspěchem byla také předvedená hra, protože v určitých pasážích zápasu bylo Empoli jasně lepší než jeho slavnější soupeř. Empoli dokázalo na uzdě udržet i taková útočná esa jako Lukas Podolski, Mauro Icardi nebo Xherdan Shaqiri. Hodně se činil také brankář Sepe, který korunoval dobrý výkon obětavých obránců před sebou.

Další úspěch si Empoli málem připsalo v rámci Coppa Italia. Tam se utkalo s římským AS, se kterým sehrálo rozhodně hodně zajímavou partii. Domácí AS dostal už v páté minutě do vedení Juan Manuel Iturbe, ale hosté se nevzdali a utišili Stadio Olimpico gólem z posledních deseti minut. Po chybě obránce Davideho Astoriho se prosadil mladý záložník Simone Verdi. V prodloužení Empoli několikrát zahrozilo, ale nakonec odešli poraženo poté, co se Leandro Paredes skácel k zemi v pokutovém území a zkušený veterán Daniele De Rossi proměnil pokutový kop.

Udinese má za sebou také velmi náročná klání. V 19. kole také neuspělo úplně podle představ, když si připsalo remízu 1:1 proti Cagliari Calcio. To dokonce před poločasovou přestávkou vedlo díky brance Joaa Pedra. Zebry se ale nevzdaly a díky zásahům Allana a Cyrila Théréaua se dostalo do vedení. O tři body přišlo až v nastaveném čase celého zápasu, když nařízenou penaltu bezpečně proměnil Danilo Avelar. Také Udinese má v nohách větší porci minut, když sehrálo dramatické utkání s Neapolí. Jako první se trefil Cyril Théréau a na jeho branku navázal z penalty Jorginho. Na gól Marka Hamšíka navázal Panagiotis Kone a utkání musely rozhodnout až penalty, které lépe zvládla Neapol.

Utkání bude speciální zejména pro Antonia Di Nataleho, který v Empoli strávil dlouhých 14 let. Ten s Empoli nemá žádné slitování, protože když se oba týmy utkaly naposledy, Antonio Di Natale se trefil dvakrát a rozhodl. Bude jeho návrat do Empoli podobně úspěšný? Do utkání s Empoli již Udinese půjde bez Luise Muriela, který odešel do Sampdorie Janov. Stejný směr si vybral i Andrea Coda. Empoli naopak hlásí posilu, trenér Sarri může počítat s Riccardem Saponarou, který přišel na hostování z AC Milán.
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Bassi - Hysaj, Barba, Rui, Bianchetti - Saponara, Maccarone, Signorelli - Vecino, Tavano, Laxalt
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Danilo, Widmer, Heaurtaux, Piris - Kone, Allan, Guilherme, Silva - Thereau - Di Natale
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.25 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SSC Neapol - Janov CFC  (pondělí 21:00)
Janovští Grifové se pokoušejí zvednout se z neúspěšné série, ale jejich pád neustále pokračuje. Neapol si naopak užívá vzestupu a po nevydařeném začátku sezony se stává aspirantem na příčky, které znamenají Ligu mistrů. Teď už jsou Partenopei na třetím místě v Serii A.

Neapol by ráda porazila Grify podruhé v sezoně. Když se oba týmy setkaly v letošní Serii A poprvé, Partenopei pomohl drtivý závěr. Hned v prvním kole Serie A se Neapol spolehla na spolupráci útočného dua Gonzala Higuaína a Josého Callejóna. Argentinský střelec nahrával, španělské křídlo z voleje vstřelilo první branku utkání už po třech minutách. Nicméně, domácím Grifům se povedlo srovnat, když Mauricio Pinilla pět minut před koncem první půle vstřelil vyrovnávací branku. Dvacet minut před koncem zápasu se na hřiště dostal Jonathan De Guzmán, který v páté minutě nastavení vystřelil Neapoli důležité tři body.

Zatímco forma Neapole se stále zlepšuje, Grifové klesají tabulkou. Za posledních pět zápasů Janov nevyhrál a "vděčí" za to především obraně. Ta za těch pět zápasů inkasovala jedenáct branek, ve dvou posledních zápasech dokonce odešla pokořena šestkrát. V osmnáctém kole dostala tři branky od Interu Milán, ještě zajímavější průběh mělo utkání se Sassuolem. V něm totiž padlo šest branek. Jako první se prosadil hostující útočník Domenico Berardi a za hosty se trefili ještě Simone Missiroli a znovu Berardi. Ten střílel gól na 3:2 z pohledu Sassuola. Mladý celek ale nakonec tři body nezískal, protože Grify spasil v 90. minutě druhou brankou v zápase talentovaný Giannis Fetfatzidis.

Podobně jako v posledních utkáních bude i proti Neapoli Gasperiniho tým nejspíše hrát bez vyloženého hrotového útočníka. Janov zatím nepřivedl žádného střelce a dohoda s římským AS ohledně služeb Marca Borriella zatím také světlo světa nespatřila. Jednou z příčin úpadku Janova je také série několika zranění a vykartovaných hráčů. Například krajní univerzál Diego Perotti se ale po čtyřech zápasech vrací na hřiště. Janov je ochuzen také o mladíka Sturara, který souhlasil s předčasným přestupem do Juventusu Turín. Klub navíc opustil také Leandro Greco, který hledá štěstí i formu v Hellasu Verona.

Neapol, jak se zdá, našla svůj rytmus i herní pohodu. V 18. kole sice prohrála, ale tři body proti Juventusu se nedají uhrát každý den. V dalším kole Serie A čekala na tým trenéra Rafaela Beníteze další zatěžkávací zkouška, když se Partenopei utkali s římským Laziem. Svou úlohu ale zvládli na výbornou, když se jako jediný prosadil hostující střelec Gonzalo Higuaín. Ten gólově táhne Neapol a i díky němu je nyní celek hrající ve stínu Vesuvu na třetím místě s 33 body na kontě.

Jediným hráčem, který za Neapol nebude moci nastoupit z důvodů karetního trestu, je záložník Walter Gargano. To znamená, že by jeho místo mohl zaujmout mladík Jorginho. Ten se na tuto pozici připravoval již v pohárovém zápase proti Udinese, který Neapol zvládla. Proti Zebrám se sice trápila, ale po penaltách byla spokojenější. Právě záložník Jorginho byl mužem, který odpověděl na vedení Udinese první trefou svého celku v zápase. Neapol se bude muset obejít také bez Faouziho Ghoulama, který je na Africkém poháru národů. A kromě něj se zdravotní problémy týkají Michua a Juana Zunigy. Jak si s absencemi Neapol poradí?
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Rafael - Maggio, Koulibaly, Albiol, Strinic - Inler, Lopez - Callejón, Hamšík, Mertens - Higuaín
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Roncaglia, Burdisso, De Maio, Antonelli - Kucka, Rincon, Bertolacci - Fetfatzidis, Perotti, Falque
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 5.00 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Inter Milán - Turín FC  (neděle 15:00)
Inter Milán přivítá Turín ve snaze protáhnout svou sérii šesti zápasů bez prohry za sebou. Inter potřebuje tři body také proto, aby unikl ze středu tabulky a posunul se výš k příčkám, které znamenají Ligu mistrů. To je hlavní cíl klubu, na který mu ale ještě zbývá sedm bodů. Turín překonal listopadovou krizi a chce navázat na úspěch z minulého kola.

Milánskému týmu se poměrně daří aplikovat požadavky trenéra Roberta Manciniho do praxe a zapojit do ní nové posily. Stále to sice ještě není ono, ale herní projev mužstva se zlepšuje každým zápasem. Snad s výjimkou zápasu s Empoli, které rozhodně nebylo horším týmem a několikrát soupeře přitlačilo k pokutovému území, se vše daří. Inter si v předminulém kole poradil s nebezpečným CFC Janov a nastřílel mu tři branky.

Interu se povedlo také minulé vystoupení v rámci Coppa Italia, když narazil na nebezpečnou Sampdorii. Také druhý janovský celek ale byl po skončení utkání méně šťastným týmem, protože za Inter si připsal premiérovou trefu švýcarský talent Xherdan Shaqiri a k němu se přidal ještě Mauro Icardi, který gólem z devadesáté minuty pečetil výhru Nerazzurri a postup do další fáze. Nutno ale dodat, že Sampdoria dobře bránila a vaz jí srazily především dvě červené karty, takže utkání dohrávala v početní nevýhodě.

V táboře Interu rozhodně nepanuje klid a pohoda, protože o rozruch se stará kontroverzní italský střelec Pablo Daniel Osvaldo. Ten byl klubem za své chování suspendován také před zápasem s Dorií a je očekáváno, že někdejší hráč Fiorentiny či římského AS brzy Milán opustí. To v praxi znamená, že trenér Roberto Mancini se bude muset obejít bez dalšího útočného hráče. V tuto chvíli mu zbudou Rodrigo Palacio a mladík Frederico Bonazzoli. Když pomineme Pabla Osvalda, tak nejlepším střelcem za Maurem Icardim je v tuto chvíli chorvatský záložník Mateo Kovačič, který má na svědomí čtyři branky.

Starosti v ofenzívě má také Turín. Trenér Giampiero Ventura má v týmu dva hráče, kteří se dělí o postavení nejlepšího týmového střelce. Jedním z nich je veterán Fabio Quagliarella, tím druhým poněkud překvapivě polský kapitán a obránce Kamil Glik. Zvláště v tomto přestupovém období chce Turín přivést alespoň jednoho ofenzivního hráče a do jeho hledáčku se již několikrát dostal například Josip Iličić z Fiorentiny nebo Duván Zapata z Neapole. Zkušený veterán Amauri se za jedenáct ligových zápasů ještě netrefil, vyloženým ternem není ani mladík Martinez, který se trefil jen jednou v deseti zápasech.

Trenér Roberto Mancini má k dispozici duo nových posil Xherdana Shaqiriho a Lukase Podolskiho, ale musí se obejít bez krajního obránce Yuta Nagatoma. Další starostí je vykartovaný stoper Juan Jesus. To Turín je na tom poněkud lépe, protože v jeho kádru není ani jeden hráč, který by si musel plnit své reprezentační povinnosti na probíhajícím africkém šampionátu. Granata naposledy porazila Cesenu poměrem 3:2, když na dvě trefy Brienzy odpověděli Marco Benassi, Fabio Quagliarella a také nová posila v podobě střelce Maxiho Lópeze. Která z posil se trefí tentokrát?

Není divu, že se trenér Ventura rozplýval štěstím. "Mezí mne, že jsme to nezvládli s čistým kontem, protože jsme na to rozhodně měli. Ale přesto jsem moc rád, že se nám povedlo vyhrát. Je to důležité pro hráče před tak náročným duelem s Interem Milán," dodal Ventura.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovic - Campagnaro, Ranocchia, Vidic, D’Ambrosio - Guarin, Medel - Shaqiri, Hernanes, Podolski - Icardi
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Padelli - Maksimovic, Jansson, Moretti - Bruno Peres, Benassi, Gazzi, Farnerud, Darmian - Martinez, Quagliarella
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.40 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UC Sampdoria - Città di Palermo  (neděle 15:00)
Dva týmy, které v této sezoně předvádějí dobrý fotbal, se utkají v Janově na stadionu Luigi Ferraris. Sampdoria si v zápase s Palermem hodlá upevnit pohárové postavení, zatímco Palermo by se rádo dalším triumfem přiblížilo vysněné Evropě.

Sampdoria je po devatenácti kolech čtvrtá s minimální ztrátou na Ligu mistrů a není se tak čemu divit, že je Siniša Mihajlovič na výsost spokojen. "Máme vynikající sezonu. Nikdo nemohl očekávat, že budeme po devatenácti kolech tak vysoko v pořadí. Získali jsme 33 bodů a prohráli jen dva zápasy. Všechny zásluhy patří mým hráčům, kteří vědí, co dělají." Sampdoria sice vypadla z italského poháru, nad její síly byl Inter Milán, ale v lize pokračuje v dobrých výkonech. V posledním kole vyhrála na hřišti poslední Parmy 2:0.

Spokojenost panuje také v Palermu. Sicilskému celku se daří a z desáté pozice nenápadně pokukuje po evropských pohárech. Hosté v minulém kole remizovali s římským AS 1:1 a odčinili tak nešťastnou porážku ze hřiště Fiorentiny. "Nemám co vytknout. Mí hráči předvádějí to nejlepší a ukazují správnou mentalitu. Navíc se stále zlepšujeme, což je dobré pro budoucnost," liboval si trenér Iachini.

Vzhledem k postavení v tabulce i domácímu prostředí je mírnějším favoritem Sampdoria, ale Palermo určitě nepocestuje do Janova na výlet. Poslední návštěva stadionu Ferraris pro něj byla mimořádně úspěšná, Sicilané totiž zvítězili 2:1. A ještě jedna zajímavost, Námořnící naposledy dokázali Palermo porazit v roce 2008.

Africký šampionát znamená pro Sampdorii absenci Djamela Mesbaha. Námořníkům nepomůže ani De Vitis. Sicilané cestují do severoitalského Janova v kompletní sestavě, což bude jednou z jejich nesporných výhod.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Viviano - De Silvestri, Silvestre, Gastaldello, Regini - Duncan, Palombo, Obiang - Soriano - Bergessio, Éder
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Vitiello, G.Gonzalez, Andělkovič - Morganella, Rigoni, Maresca, Barreto, Lazaar - Vazquéz, Dybala
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.30 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Juventus FC - Chievo Verona  (neděle 15:00)
Lídr z Turína bude chtít navázat na minulé úspěšné kolo a pokusí se opět zvýšit svůj náskok na druhé AS. To hraje s Fiorentinou, takže ho nečeká nic snadného. Poměrně snadného soupeře má naopak Juventus, který se za plné podpory domácích fanoušků utká s Chievem Verona.

Juventus vstoupí do utkání jako jasný favorit i proto, že má za sebou skvělou minulost. V posledních pěti zápasech napříč všemi soutěžemi brala Stará dáma tři body hned čtyřikrát. Navíc se dá říct, že Verona je oblíbené místo Juventusu. Tamní Hellas sehrál s Juventusem dvě utkání v poslední době, jedno v rámci Coppa Italia, jedno bylo prvoligové. A obě utkání skončila debaklem veronského týmu. Po pohárové výhře 6:1 se oba týmy utkaly také v minulém kole Serie A.

A opět to byl zápas jednoho týmu. Domácí Juventus zasáhl čtyřikrát. Hrdinou se stal domácí útočník Carlos Tévez, který se trefil dvakrát. Po jedné trefě přidali také francouzský talent Paul Pogba a Roberto Pereyra. Výsledek znamenal především to, že náskok prvního Juventusu na druhé římské AS se navýšil na současných pět bodů, což je minimálně komfortní bodový rozdíl. Juventus okusil pachuť porážky naposledy v minulém roce, když v říjnu nestačil jen na CFC Janov. Od té doby ale dál vládne Serii A a kráčí za obhajobou titulu.

Problémy by Juventus neměl mít ani se samotným Chievem Verona, protože s tím prohrálo naposledy před pěti lety. Z posledních pěti vzájemných duelů Juventus Turín vždy vyšel jako absolutní vítěz. Naposledy mělo Chievo také dost smůly, protože jediný gól v zápase s turínským velikánem si vstřelilo samo. Do vlastní brány mířil nešťastník Cristiano Biraghi už v sedmé minutě a od té doby se skóre utkání nezměnilo. Problémy by ale mohl pro trenéra Massimiliana Allegriho být zdravotní stav některých jeho opor. Andrea Pirlo má chřipku a stejné onemocnění postihlo také brankáře Gigiho Buffona, takže není jasné, zda se oba hráči stačí uzdravit. Arturo Vidal a Luca Marrone také nejsou zcela fit.

Trenér Rolando Maran má jiné starosti. Mimo hru bude vykartovaný obránce Boštjan Cesar, místo něhož by měl do hry naskočit Dario Dainelli. Jinak má ale Maran kompletní kádr. Problém by pro něj měla být především forma jeho svěřenců. Z posledních deseti zápasů Chievo vyhrálo jen tři, naposledy si tři body připsalo proti městskému rivalovi Hellasu, kterého porazila jediná branka Alberta Paloschiho deset minut před koncem zápasu. Z posledních tří zápasů Chievo dvakrát remizovalo, ale v minulém utkání se zase vrátilo do starých kolejí.

Chievo nestačilo na toskánskou Fiorentinu, která měla také dost štěstí. Hosty poslal o vedení obránce Gonzalo Rodriguez, který se trefil v první půli. Chievo se ale nevzdalo a Sergio Pellissier vyrovnal. Všechny tři body zajistil Viole střídající mladík Khouma Babacar, takže Chievo opět padlo. A trenéra Rolanda Marana tato ztráta přirozeně hodně mrzí. Po zápase prohlásil: "Jsem naštvaný, protože jsme si rozhodně nezasloužili prohrát. Myslím, že jsme s tak skvělým týmem jako Fiorentina odehráli minimálně rovnocenné utkání a jsem zklamaný z toho, jak blízko jsme byli remíze. Opět jsme neměli štěstí, což mě mrzí," dodal smutně Maran. Podaří se jeho hráčům napravit minulé zklamání, nebo Juventus opět potvrdí roli favorita a vyhraje?
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra - Marchisio, Pirlo, Pogba - Vidal - Tévez, Morata
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Bizzarri - Frey, Dainelli, Gamberini, Zukanović - Birsa, Izco, Hetemaj, Schelotto - Paloschi, Meggiorini
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.14 - 8.00 - 21.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Parma FC - AC Cesena  (neděle 15:00)
Boj o naději a o to, nebýt poslední. V zápase Parmy s Cesenou půjde opravdu o hodně, kde případná remíza vůbec nic nevyřeší. Ztráta obou týmů na nesestupovou pozici už je devítibodová!

Parma stále kráčí od porážky k porážce a její situace v tabulce je nadále kritická. I přesto všechno má trenér Roberto Donadoni stále důvěru vedení. Jenže jak dlouho to ještě může trvat? V posledním kole prohráli Ducali doma se Sampdorií Janov 0:2 a zůstávají poslední.

Na předposlední příčce se drží Cesena, která má stejný počet bodů, ale lépe je postavená jen díky lepšímu vzájemnému zápasu. Hosté totiž domácí zápas s Parmou vyhráli, ale od té doby už naplno nebodovali. Cesena nevyhrála osmnáct kol v řadě a její situace je kritická. V posledním kole prohrála s Turínem před vlastním publikem 2:3. "Jsme zklamaní, i když jsme věděli, že to pro nás bude těžký rok. Ale pořád ještě zbývá devatenáct zápasů a stát se může cokoliv. Nemůžeme se vzdávat. Na Parmě očekávám od svých hráčů reakci. Jen musíme dělat méně chyb a mít větší sebedůvěru," prohlásil zklamaně po další porážce trenér Domenico Di Carlo.

O prvním vzájemném duelu již byla řeč. Cesena ovládla zápas na Dino Manuzzi, ale od té doby už dlouhých osmnáct kol nevyhrála. Parma naposledy zvítězila počátkem tohoto měsíce nad Fiorentinou, ovšem byla to teprve třetí výhra v sezoně.

Krom špatných výsledků se Parma potýká také s rozsáhlou absencí. K dispozici nebudou Biabiany, Ghezzal, Jorquera, Acquah, Belfodil, Lila, Coda ani suspendovaný Lucarellli. Také Cesena nebude kompletní, v karetním trestu je De Feudis, zatímco Marilungo, Tabanelli, Valzania a Succi mají zdravotní potíže.
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Cassani, Paletta, Costa - Varela, Mauri, Lodi, Nocerino, Gobbi - Palladino, Bidaoui
AC Cesena - pravděpodobná sestava:
Leali - Perico, Volta, Capelli, Renzetti - Giorgi, Cascione, Cazzola - Brienza - Djurič, Defrel
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 3.75 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hellas Verona - Atalanta Bergamo  (neděle 15:00)
O důležité body se bude bojovat ve Veroně, kam zavítá Atalanta Bergamo. Hosté v lize vykazují zlepšení, ale stále nejsou bezpečně od sestupových příček. Co se týče domácího Hellasu, ten se trápí a má jen o bod více, než jeho soupeř.

Hellas se po důležité výhře nad Parmou vrátil zpět ke špatným výsledkům, což přesně ilustrovalo poslední kolo, ve kterém veronský celek prohrál s Juventusem. Stará dáma uštědřila svěřencům trenéra Mandorliniho čtyřgólový debakl! Prohrát vysoko s Juventusem ještě nemusí znamenat ostudu, ovšem to by se to nesmělo stát dvakrát po sobě. Jen tři dny před ligovou porážkou se totiž oba soupeři utkali v italském poháru a Juventus vyhrál 6:1.

Hellas teď bude chtít na tato vystoupení co nejrychleji zapomenout a opět začít vítězit. Vzájemná bilance z posledních let totiž hovoří ve prospěch Hellasu, který po svém návratu do Serie A s Atalantou neprohrál.

Atalanta v lize konečně zabrala, ale stále zůstává nebezpečně blízko sestupovým pozicím. Hosté v lize naposledy porazili AC Milán na jeho půdě 1:0 a celkově neprohráli už čtyři kola v řadě. V týdnu sice prohráli v rámci italského poháru s Fiorentinou, ale mnohem větší váhu má pro ně domácí soutěž. "Nyní se musíme soustředit na hájení našeho postavení v Serii A. Je jasné, že liga je pro nás mnohem důležitější než Coppa Italia. Proti Milánu jsme udělali přesně to, co jsme udělat měli a nyní doufáme, že stejný výkon podáme i ve Veroně," nechal se slyšet kouč Stefano Colantuono.

Hellas se bude muset obejít bez Obbadiho, Jankoviče a vykartovaného Greca. I v táboře hostí je situace podobná, kouč Colantuono nemůže spoléhat na služby Cherubina, Estigarribii, Raimondiho a Dramého.
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Benussi - Martič, Moras, Marquéz, Marques, Brivio - Sala, Tachtsidis, Hallfredsson - Saviola, Toni
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Benalouane, Stendardo, Biava, Del Grosso - Zappacosta, Cigarini, Carmona, Moralez - Pinilla, Denis
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.25 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
ACF Fiorentina - AS Řím  (neděle 20:45)
Domácí tým je na vzestupu a rád by to potvrdil proti starému známému. Tomu se ale vůbec nedaří a jeho herní projev ustrnul ve fázi, v které se proti těm nejlepším hrát nedá. Absencemi stíhaný celek z hlavního města potřebuje nutně ukázat, že boj o mistrovské Scudetto ještě nevzdal. Podaří se mu to proti Viole?

Stadio Artemio Franchi hostí velmi atraktivní zápas druhého celku tabulky s domácími, kteří nyní okupují šesté místo. To je sice příčka, která nezaručuje žádné evropské poháry, ale na třetí Neapol ztrácí tým trenéra Vincenza Montelly jen tři body, což rozhodně není nepřekonatelná vzdálenost. Fiorentina vyhrála dvě poslední utkání a naposledy mohla děkovat skvělému střídání v podání Khoumy Babacara. Mladý hráč nahradil Maria Gómeze, který zůstává nadále začarován, a ihned se zapsal do statistik utkání tím nejlepším možným způsobem. Na konci utkání s Chievem Verona vstřelil rozhodující branku a Fiorentina mohla slavit tři body.

Proti AS se Fiorentina pokusí o zvrat, protože její souboje s týmem z hlavního města nejsou příliš výnosné. Z posledních deseti vzájemných utkání vyhrála Fiorentina jen dvě. Poslední vzájemné utkání se odehrálo v rámci prvního kola letošního ročníku Serie A a na Stadio Olimpico vyhráli opět domácí. Do vedení je poslala branka belgického záložníka Radjy Nainggolana. Výhru Giallorossi poté pojistil Gervinho gólem v devadesáté minutě. Právě v tomto bodě by teď mohl být "zakopaný pes".

Právě Gervinho se totiž od té doby stal hlavní ofenzivní zbraní AS, protože na jeho rychlosti a schopnosti rychle dodat míč před vápno soupeře založil trenér Rudi Garcia svůj systém. Od té doby, co někdejší útočník Arsenalu reprezentuje svou zem na Africkém poháru národů, se AS přestalo dařit. Jeho herní projev se omezil na postupnou rozehrávku a na hrotu týmu se nejvíce projevuje věčný dialog: měl by hrát Francesco Totti, nebo by měl více příležitosti dostávat Mattia Destro? Až ve chvíli, kdy mladý Ital pohrozil odchodem, začal hrát pravidelněji.

Následoval smolný zápas s Palermem, který začala chyba stopera Davideho Astoriho a branka mladíka Paula Dybaly. A byl to právě Mattia Destro, kdo tlak z úvodu druhé půle dokázal přetavit v branku. Víc ale AS nestihlo. A v podobném duchu pokračují Vlci také v poháru. Sice přes Empoli postoupili do další fáze, ale ani teď nebyl jejich výkon přesvědčivý. Brzká branka Juana Manuela Iturbeho znamenala vedení, ale před koncem zápasu opět chybovala obrana, která vyrobila díky Astorimu chybu a Simone Verdi srovnal. V prodloužení pak Leandro Paredes zařídil penaltu, kterou proměnil zkušený záložník Daniele De Rossi.

Jedna věc je ale jistá - v týmu AS nefunguje všechno tak, jak by asi mělo. To si uvědomuje i mladík Alessandro Florenzi, který poznamenal: "AS teď prochází hodně těžkým obdobím. Není ale správné dělat z toho nějaké drama. Máme 41 bodů, jsme ve hře o Scudetto, italský pohár a čeká nás Evropská liga. Pořád bojujeme o Scudetto. Proč bychom taky neměli - jsme Řím a nesmíme se nikoho bát," dodal bojovně mladík, který nyní alternuje na pozici pravého obránce. Na ní hraje Maicon, ale jeho výkonnost klesá. A řecký bek Torosidis se zranil. Kromě něj nebude k dispozici ani duo Castán - Balzaretti. Gervinho s Keitou reprezentují své země.

Fiorentina bude muset utkání zvládnout bez své dlouholeté brankářské opory. Brazilec Neto odmítl prodloužit smlouvu a vedení mu jasně dalo najevo, že hrát nebude. Mimo to nemohou hrát Stefan Savić kvůli kartám a někdejší římský záložník Alberto Aquilani, který je zraněn.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Tatarusanu - Tomovic, Gonzalo Rodriguez, Basanta - Joaquin, Matias Fernandez, Pizarro, Borja Valero, Pasqual - Cuadrado, Gomez
AS Řím - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Maicon, Manolas, Yanga Mbiwa, Holebas - Pjanic, De Rossi, Nainggolan - Iturbe, Totti, Ljajic
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.20 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Cagliari Calcio - US Sassuolo  (sobota 18:00)
Dvacáté kolo italské ligy odstartuje zápasem domácího Cagliari se Sassuolem. Zatímco hosté se úspěšně vyhýbají sestupovým pozicím a spíše nenápadně pokukují po evropských pohárech, situace Cagliari je mnohem složitější.

Cagliari bojuje o záchranu a pod vedením Gianfranca Zoly se pomaloučku zvedá. Neslavná premiéra slavného trenéra je už zapomenuta, Cagliari v dalších zápasech vybojovalo čtyři body, nicméně situace je stále kritická. Po důležité výhře nad Cesenou remizovalo na půdě Udinese 2:2 a s šestnácti body je na osmnácté pozici. Od sedmnáctého Chieva ho dělí jen dva body. "Je to první finále z celkových devatenácti. Budeme se snažit, jak jen to bude možné, nejlépe vyhrát všechny zápasy a získat co nejvíce bodů. Domácí publikum bude mít pro nás zásadní význam," věří v konečnou záchranu sardinský záložník Lorenzo Crisetig.

Sassuolo prožívalo záchranářské práce v minulé sezoně, ale v té letošní se zatím drží bezpečně mimo. Svěřenci trenéra Di Francesca pravidelně bodují a od evropských pohárů je dělí jen šest bodů. Každopádně Evropská liga není hlavním cílem Neroverdi, tím nadále zůstává bezpečná záchrana. Sassuolo naposledy remizovalo v Janově 3:3 a potvrdilo dobrou formu.

Ačkoliv je postavení obou celků rozdílné, očekává se vyrovnaný souboj. Už vzájemná bilance je vyrovnaná. V loňské sezoně se pokaždé dělily body a remíza se zrodila i v prvním zápase na půdě Sassuola. Remízu 1:1 zařídili svými brankami Simone Zaza a Marco Sau.

Trenér hostí Eusébio Di Francesco má k dispozici kompletní kádr, což se nedá říci o jeho protějšku Gianfrancu Zolovi. Na marodce domácích totiž stále zůstávají Cossu, Ceppitelli a Balzano. Mimo je i útočník Ibarbo. Český záložník Josef Hušbauer nejspíše začne na lavičce náhradníků.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Brkič - Pisano, Capuano, Rossettini, Avelar - Dessena, Crisetig, Donsah - Ekdal, Joao Pedro - Longo
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Vršaljko, Cannavaro, Acerbi, Longhi - Biondini, Magnanelli, Missiroli - Berardi, Zaza, Sansone
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.30 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SS Lazio - AC Milán  (sobota 20:45)
Trápící se AC Milán se pokusí výsledkově zvednout proti Laziu, kde ho ale nečeká snadná práce. Lazio sice první vzájemný souboj prohrálo, ale postupně nabralo formu a a momentálně bojuje o Ligu mistrů. Totéž se o týmu Rossoneri rozhodně říci nedá, spíše naopak.

Začněme nejprve u Lazia. Domácí odstartovali sezonu bídně, ale postupně se zvedli a pod vedením Stefana Pioliho útočí na Ligu mistrů. Tu měli ještě v minulém kole v držení, ale nezvládli šlágr kola s Neapolí a po nejtěsnější porážce jí přenechali třetí místo. Biancocelesti teď ztrácejí na milionářskou soutěž dva body a rozhodně neházejí flintu do žita. "Nevzdáváme se, chceme zůstat na vysokých pozicích. Naším cílem je vrátit se do pohárové Evropy. Pokusíme se kvalifikovat do Ligy mistrů, když to nevyjde, Evropská liga bude také dobrý úspěch," nechal se slyšet lodivod Lazia Stefano Pioli.

Nyní se na Olympijském stadionu představí AC Milán. Historicky vzato má Milán lepší vzájemnou bilance, ale v posledních letech se to hodně vyrovnalo. Přihlédneme-li pak k aktuálním formám a domácímu prostředí, je větším favoritem Lazio.

Milán totiž po zimní přestávce absolutně ztratil formu a body doslova rozdává na potkání. Aktuálně osmé místo je pak pro tým milánského formátu hodně nedůstojné. Musíme ale podotknout, že za výkony zasloužené. Milán už ztrácí na Ligu mistrů sedm bodů a bude mít co dělat, aby ztrátu vůbec dohnal. "Všichni si musíme být vědomi toho, že máme povinnost učinit více. S prací a touhou se dostaneme zpět do doby z před dvěma týdny. Musíme se okamžitě zvednout," apeloval na své svěřence Filippo Inzaghi.

Lazio i Milán se potýkají s poměrně rozsáhlými absencemi. Na vině jsou nejen zranění, ale také asijský a africký šampionát. Na straně římského celku tedy budou scházet Ciani, Braafheid, Gentiletti, Lulič, Anderson a Biglia. Na straně AC pak Honda, Zapata, De Sciglio, Bonera De Jong. Naopak už se uzdravil Marco van Ginkel a je dosti pravděpodobné, že nastoupí od úvodní minuty.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Basta, De Vrij, Cana, Radu - Parolo, Ledesma, Cataldi - Candreva, Klose, Mauri
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Diego Lopez - Abate, Méxés, Alex, Armero - Poli, Montolivo, Van Ginkel - Cerci, Ménez, Bonaventura
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.83 - 3.40 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC19144142:946
2.AS Řím19125232:1441
3.SSC Neapol1996434:2433
4.UC Sampdoria1989225:1733
5.SS Lazio1994633:2231
6.ACF Fiorentina1986527:1830
7.Janov CFC1977527:2328
8.AC Milán1968527:2226
9.Inter Milán1968529:2526
10.Città di Palermo1968531:3126
11.US Sassuolo19510423:2625
12.Udinese Calcio1966723:2624
13.Turín FC1957716:2122
14.Hellas Verona1956821:3221
15.Atalanta Bergamo1948715:2420
16.Empoli FC19310617:2319
17.Chievo Verona1946914:2218
18.Cagliari Calcio1937925:3716
19.AC Cesena19161217:399
20.Parma FC19311518:419
Bodové odečty
Parma FC-1za pozdní plnění finančních závazků

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (512)

Přidat komentář
Pipo123

Cataldi

Reagovat
lucius6

Co je vůbec s Edersonem, bude někdy ještě fit nebo jak ?

Reagovat
Pipo123

Dnes by mal byť na lavičke, podobe ako aj Gonzalez a Onazi, ale Pioli si nejak oblúbil Cataldiho

Reagovat
smazaný uživatel

Sledujte zápasy online, získejte tipy zdarma a užijte si život sázkaře s www.betclub.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes za 3pts. a bez debat!

FORZA MILAN!

Reagovat
Milan.B

neverim, podla mna rupneme

Reagovat
lucius6

možná tak ve snu

FORZA LAZIO

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Roma,velmi dolezity zapas,pokial nevyhrame Scudetto nebude....

Reagovat
olis

vcera pisali aj o letnej vymene Lavezzi - Guarin

Reagovat
Vtáky cez tepláky

nerozumiem ani hovno z toho..

Reagovat
snuff24

Touré na cestě do Interu,nic víc netřeba vědět

Reagovat
celestial-

Ja som vcelku velky optimista co sa mien a prestupov Interu tyka, ale tomuto sa neda verit.. To by znamenalo, ze Thohir by zacal hrat velmi vysoku hru a zatial tomu nic nenaznacuje. Keby to bolo po konci sezony s miestenkou v LM este by som v kutiku duse dufal, ale v sucasnosti asi nie

Reagovat
snuff24

Tak jasně Tohle je utopie,navíc má beztak plat jak půlka Interu dokupy....na druhou stranu, by mě taky v životě nenapadlo,že za současných poměrů k nám přijde Shaq

Reagovat
smazaný uživatel

ten chtěl někde konečně hrát, to je úplně něco jiné, tak si vybral tým s velkým a prestižním jménem a nejmenší konkurencí.Toure v MC hraje a je klíčovej hráč.To je utopie..

Reagovat
snuff24

Však jo...ale mě to překvapilo i spíš z naší strany,že konečně po všech těch Alvarezech,Pereirech atd...Přichází zvučnější jména a nekončí to jen u spekulací.

Reagovat
smazaný uživatel

jojo obyčejný přestup to nebyl, to samé Podolski.Jsou to velcí hráči.

Reagovat
Pipo123

Tak Shaq ešte toľko toho nedokázal aby sa o nom tvrdilo že to je veľký hráč.

Reagovat
celestial-

To ani mna nie, ale ta cena je unho vcelku okey i na jeho vek, lenze problem je v tom, i ked je to skvely hrac tak zaklad v Bayerne nemal. Zatial co Toure ak sledujem spravne dianie v PL je klucovy hrac zakladu...

Reagovat
celestial-

Ja by som bol asi radsej, kebyze miesto extra nakupov postavime extra stadion a viac zapracovavame mladikov z akademie do najvyssej urovne s nejakym tym nakupom. To by bol idealny stav, ktory mi je vzdy velmi sympaticky, ako take to drahe nakupovanie. Bohuzial s odchodom Morattiho sa o stadione nehovori, neviem preco, este ho AC bude mat skor ako my, hlavne, ze o tom rozpravame 3x dlhsie.. No a s maldymi to tiez vyzera vselijako, asi na tu najvyssiu uroven nemaju

Reagovat
celestial-

Predpokladana zostava sa mi na prvy pohlad paci.. Uvidime aka bude realita, kazdopadne ak chceme hrat LM, taketo zapasy musime zacat vyhravat s prstom v nose! FORZA INTER!

Reagovat
smazaný uživatel

Už by si mali vytiahnuť prst z nosa všetci hráči interu a začať hrať. Ale teraz vyhrate, si myslim. FORZA JUVE!

Reagovat
smazaný uživatel

Chtel jsem to tam osolit na vyhry Juve, Interu a Lazia, ale kdyz jsou bez toho Andersona, tak trochu vaham

Reagovat
Pipo123

Nás nedávaj, ešte vôbec neni jasné či zápas stihne De Vrij, nehraje ani Biglia, chýba ako píšeš Anderson

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes hraju taky taky jednoznačně neprohru AC, ten kurz je famozní.

Reagovat
lucius6

Dneska nám věřim, aspoň bude chytat Marchetti a ne bídák Berisha, kterej nepochopitelně ještě nedávno dělal jedničku, což je pro nás velké plus a celkově doufám, že Candreva dneska něco předvede konečně po zranění a Djordjevič by už taky mohl konečně vyhrát hlavičkovej souboj a dát třeba gól, no prostě dneska nám věřim víc než proti Neapoli, ikdyž Biglia by hodně chyběl, ale snad tam teoreticky dá Onaziho a ne Ledesmu, kterej u nás už tak 2 roky nemá co dělat...

Reagovat
Furia Ceca

Jsem koukal, že na výhru Sassuola je vypsanej kurz 3.6. To je docela výzva podle mě!

Reagovat
Pipo123
Reagovat
Pipo123

Všimni si Mauriho na fotke, zabijak

Reagovat
10

oni se všichni tváří jako kdyby fotili plakát na The Expendables

Reagovat
Pipo123

Inak Anderson už je doma a ďalšie lekárske vyšetrenia ukázali že bude mimo ešte minimálne mesiac, takže docela na hovno pred nás aj pre neho

Reagovat
10

docela se mu to sere, všechno vlastně během týdne

Reagovat
lucius6

víc než na hovno...

Reagovat
smazaný uživatel

syndróm z basy

Reagovat
db18

Reagovat
Slejdy

Reagovat
CubONE

No podla mna su hrozne taky styl mi vobec nesedi

Reagovat
lucius6

Nejhezčí dresy v Evropě, konečně se jim podařilo získat práva od bývalého majitele Lazia, který měl ten design nějak zaregistrovanej od doby kdy je Lazio mělo pokud se nepletu.

Reagovat
Alberto Aquilani

Ako je pravda, že oproti tým kolekciám detských pyžám čo nosíte posledné sezóny je to improve jak sviňa, ale zas nepreháňaj, vyzerá to trochu jak farmársky dres z AHL

Reagovat
DelPiero137

Pekne su ale neviem preco vo mne evokuju hokejovy dres

Reagovat
Furia Ceca

Pěkná fašistická orlice. Ještě by tam Lazio mohlo mít dvě ostrý eska, když mají SS v názvu!

Reagovat
smazaný uživatel

Takže aj rímske légie boli všetko fašisti

Reagovat
Furia Ceca

Jsem se spletl ale... Ta orlice je náckovská.

Reagovat
smazaný uživatel

ako môže byť náckovská, keď ju mali v znaku už pri svojom vzniku, resp. tesne po ňom, teda r. 1900?

http://it.wikipedia.org/wiki/Societ%C3%A0_Sportiva_Lazio#mediaviewer/File:Stemma_Lazio_1909-1912.gif

Reagovat
Furia Ceca

Neber mě zas tak doslova, stejně si dělám jenom srandu!

Reagovat
smazaný uživatel

ok aj keď je pravda, že za fašistickej éry boli veľmi úspešní (hlavne vďaka legendárnemu Piolovi), Duceho klub bola ´rodná´ Bologna, z tej doby majú Felsinei najviac titulov

Reagovat
smazaný uživatel

velmi pekné

Reagovat
smazaný uživatel

nadhera

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
smazaný uživatel

A co myslíte dnes Cagliari - Sassu ? Neprohra Sassuola by být mohla ne?Dnes můžou oba dva mače remízové, většinou tomu tak v sobotu je a teď se to vyloženě nabízí..

Reagovat
db18

Myslím, že to rozhodne všemi(většinou) zatracovaný Hušbauer (a pak se po něm slehne zem)

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně nad tímhle se taky rozmýšlím a když vidím, že nejsu sám, tak tu neprohru Sassuola dám taky + výhru Interu a Sampdorie

Reagovat
smazaný uživatel

já k tomu výhry Juve, Lazia, Neapole, Realu, Barcy, Atletika, Celtiku

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, neprohru Sassuola jsem měl na tiketu. Zatím to vypadá, že to bude jedíná chyba Škoda, mohlo být 8500,-

Reagovat
CubONE

Dnes to vyzera na zalohu Poli-Monty-van Ginkel

Reagovat
smazaný uživatel

konečne

Reagovat
olis

OT: raz sem niekto daval ten serial Gommorra, nasiel som linky na komplet celu seriu v cz dabingu, keby niekto chcel tak PM....

Reagovat
10

ta neapolština dělá tak 70% toho seriálu, viděl jsem to chvíli na HBO v češtině a není to zdaleka ono

na HBO GO je to komplet v originále s českýma titulkama, mám ještě jeden přístup, kdyby to někdo chtěl, tak PM

Reagovat
Mrvinho

Hoď odkaz prosím Taky se na to radši podívám s titulkama. Nedávno jsem je hledal ale našel jsem jen k tomu prvnímu dílu a pak už jsem na to zapoměl

Reagovat
10

sorry, už se ty přístupy včera rozebrali, oni jsou placený a já měl volný jen 2 nakonec...tak až to třeba někdo z kluků dokouká, tak ti to dám

Reagovat
olis

tak dnes som pozrel 11 casti a prva seria dopozerana, jednym slovom skvele

nevies nahodou ci a kedy zacne druha seria?

Reagovat
10

je to fakt bomba...

jinak druhá série už by se měla natáčet, ale údajně to nepůjde na tv dřív než září/říjen...což je dost nahovno

Reagovat
snuff24

Po Brozovićovi má být další posilou Interu kolumbijský obránce Jeison Murillo.....cena by se měla pohybovat stejně jako u Brozoviće kolem 8 milionů eur.

Reagovat
Deki

ano, ale ten by měl dojít až v létě

Reagovat
snuff24

Reagovat
smazaný uživatel

aky je ten Brozovic? moc ho nepoznam

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio-AC 3:0,Inzaghi pa,pa aj poharova europa a dufam ze aj Silvio.

Reagovat
Pipo123

Takže Hoedt, Morrison, pred tým De Vrij, do toho Keita, Anderson, Onazi, Cataldi, docela slušne Lotito a Tare omladzujú, nie nadarmo hovoril Lotito že Dortmund je pre neho inšpiráciou

Reagovat
celestial-

Takže o nejaké dve trí sezóny finále LM a potom šup do Serie B?

Reagovat
Pipo123

Presne tak

Reagovat
lucius6

Morrison to je další výstřel do neznáma, ten týpek má potenciál jak prase, ale stejně tak má problémy s disciplínou, je dost možné, že se prosadí stejně tak jako, že naprosto vyhoří, je otázka jestli tohle je ten typ hráčů, které v současné době potřebujeme

Reagovat
Pipo123

750 000 ročne neni žiadna pálka, navyše ako niekto písal, on bol v gangu a mal zlých kamošov, u nás by mohol začať odznova a bez okolia ktorého by ho ničilo. Já mu docela verím

Reagovat
sankakofi
Reagovat
smazaný uživatel

Verím, že s tou zálohou - Montolivo regista a mladí Poli s V. Ginkelom to môže byť z našej strany oveľa dynamickejší futbal, Lazio je aj s tými absenciami nadupané a momentálne má formu, takže to bude opäť nesmierne ťažký zápas, nech je ako chce, FORZA MILAN FINO ALLA MORTE!!!

Reagovat
Furia Ceca

Sassuolo brání ve vápně roh asi v 9 lidech a stejně inkasujou.

Reagovat
Furia Ceca

Rozhodčí!

Reagovat
GEGE

Duje Čop

Reagovat
Maritazzi

Hmm Cagliari.. základy od Zdena

Reagovat
Inzaghi

OFFICIAL Milan XI Vs Lazio (4-3-3): Diego Lopez; Abate, Alex, Mexes, Armero; Poli, Montolivo, Van Ginkel; Bonaventura, Menez, ElShaarawy.

Hlavně, ať se na to dá konečně dívat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mojmira

Armero Abate, bez šampióna - to by snad mohlo jít

těším se na Van Ginkela - zatím když hrál tak se mi dost líbil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne na tu zalohu som zvedavy. mohlo by to fungovať. som sa bal, že tam nasadí dvojku essien + muntari

Reagovat
smazaný uživatel

hoci radšej by som videl jacka v zalohe a čerčila v základe

Reagovat
Pipo123

Marchetti - Basta, De Vrij, Cana, Radu - Cataldi, Biglia, Parolo - Candreva, Klose, Mauri

Tak predsa Cataldi dostáva šancu, snad ju využije

Reagovat
smazaný uživatel

tie dresy su vážne pekné

Reagovat
lnterista

komu fandime? Asi remiza co

Reagovat
Antijuve

Pro nás je remíza asi nejlepší.

Reagovat
el Principito

nějakej slušnej nesekající se stream ... díky

Reagovat
smazaný uživatel

prečo dal alexovi žltu ked mal dať len filmujúcemu radu?kurva

Reagovat
mojmira

Dobře že to začíná tak zlehka

Reagovat
Pipo123

basta

Reagovat
lucius6

nic se neděje hlavně nebláznit a co nejdřív vyrovnat

Reagovat
smazaný uživatel

Pískej konec !

Meeeeeneeeez

Reagovat
mojmira

gooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

menez!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Hlavne že AC nevedelo ktorá bije, nedali sme im ani loptu a potom toto spraví Basta

Reagovat
mojmira

jojo během 2 minut, když se během toho minutu nehrálo jste nás přímo mlely

Reagovat
Pipo123

nemali ste ani loptu na kopačke, skôr ide o to že mi sme ju mali a pritom dostali taký gól basta

Reagovat
mojmira

neměli, to je pravda - ale tohle se nedá hodnotit po 2 a půl minutě když se ještě všichni minutu strkaj

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

AC to dnes urve, konečně to mají dobře složené.

Reagovat
smazaný uživatel

karta nic ?

Reagovat
CubONE

Ospravedlnujem sa, tie dresy Lazia v hre vyzeraju ovela lepsie. Hlavne s tymi cislami

Reagovat
rossoneri89

hraci Lazia su masiari??? .... len 15 minut zapasu ale rezu riadne

Reagovat
smazaný uživatel

rezu sa na oboch stranách

Reagovat
DelPiero137

Pekne su tie retro dresy Lazia, pacia sa mi.

Mozno aj dobre ze AC dalo rychlo gol. Bude sa naco pozerat a Lazio potrebuje hrat, udrziavat vysledok moc nevedia.

Reagovat
Pipo123

Čo chce Klose ešte viac ?

Reagovat
lnterista

otazka casu

Reagovat
lucius6

jeho zakončovací syndrom v akci, všechno udělá dobře a pak posere zakončení, kolikrát jsme tohle už viděli v poslední době

Reagovat
smazaný uživatel

25. minuta a Lopez už 2 góly chycené, borec

Reagovat
CubONE

Lopez o bude este dlha hodina

Reagovat
Pipo123

Ako prekonať obranu a zálohu AC nám evidentne nerobí problém, ale to zakončenie

Reagovat
Inzaghi

Ono je asi úplně jedno, jak to je poskládané. Nefungujeme prostě jako tým.

Reagovat
CubONE

Asponze s Alexom sme troska lepsi vo vzduchu

Reagovat
CubONE

Kung fu Armero

Reagovat
smazaný uživatel

Mexes riadne psycho, môže byť rád že to sudi nepískol

Reagovat
Pipo123

Laziu sa tento rok penalty nepískajú ? nech idú do piče rozhodcovia, odpustia penaltu Neapolu za dvojitú ruku a teraz toto

Reagovat
lucius6

tohle už je fakt síla....

Reagovat
CubONE

To mala byt penalta, taka mexesovina

Reagovat
smazaný uživatel

ta lava strana riadne horí vzadu

Reagovat
El Matador

dop*dele to zas bude zapas jak s neapoli... po jedne chybe dostaneme gol a nase sance nepromenime...a to mexsovo zatazeni se urcite piskat dalo

Reagovat
CubONE

To piskal van Ginkelov faul?

Reagovat
Pipo123

AC okrem jednej šance poriadne nepreliezlo ani našu polovicu ihriska, zahadzujeme šance a navyše odpustená penalta. To už neni možné čo nám odmietajú rozhodcovia zapískať

Reagovat
smazaný uživatel

výkon zatím slušný, snad to urvem. Rozhodčí se ke konci poločasu trochu vzpamatoval, do té doby pískal fauly jen pro jednu stranu

Reagovat
Furia Ceca

Ten Montolivo je po tom zranění úplně strašnej. Místa aby zakládal akce, tak akorát míče vykopává do prázdna a ještě se kokot nechá vyžlutit už v 9. minutě. Bejt šéfem AC, tak mu seberu pásku, rozvážu smlouvu a jako bonus bych ho ještě nakopal doprdele. No a na druhý straně se mi stejně "líbí" Klose, toho jsem v tom 1. poločase taky moc nepochopil.

Reagovat
CubONE

Klose sa mi z Lazia paci snad najviac

Reagovat
smazaný uživatel

montolivo nema zltú kartu

Reagovat
Furia Ceca

Jak to že ne??

Reagovat
DelPiero137

Bolo to jasne, nechapem naco to Mexes robil, Mauri by sa aj tak nedostal do sance, nemal tam poriadne spoluhracov. AC tam malo prevahu, mal stastie ze sudi nepiskal (11-ka to bola).

Reagovat
CubONE

Lazio ocakavane nepremiena, udrzime a v 75.minute pride poistka na 2:0

Reagovat
panca

za jednu povedenou akci. Lazio je jinak jasné lepší. Obrana vůbec nevi...

Reagovat
DelPiero137

Uz to mohlo byt 3-1. Po pol hodke sa AC stiahlo a Lazio sa nedostalo do sanci. Domaci to budu takze, AC brani velkym poctom a stredom sa tam nikto tlaci, neviaze na seba hracov.

Reagovat
Pipo123

Škoda že neni Anderson ok, ten by tú obrana AC totálne roztrhal

Reagovat
Pipo123

Inak dal by som tam Keitu namiesto Cataldiho + Onaziho nech ich tam trocha pokosí v zálohe

Reagovat
Inzaghi

Mexes si to zase dneska vybírá, to je neskutečný. Tak dva, tři roky zpátky jsem Abateho považoval za jeden z problémů AC, momentálně je to pravidelně náš nejlepší hráč. Zbytek kromě božského Diega bohužel zaostává. Neumím si moc představit, že to vydržíme bez gólu.

Reagovat
CubONE

Abate najlepsim milanistom v poli tuto sezonu, Menez nas sice taha golovo, ale obcas ma vypadky. Abate stabilne a vacsinou sam dobre

Reagovat
smazaný uživatel

nekončí mu náhodou v lete zmluva?

Reagovat
CubONE

Uz predlzil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

goooooooooooool

Reagovat
El Matador

kloseee a parolooooo!!!! :)

Reagovat
smazaný uživatel

zaslúžene

Reagovat
DelPiero137

Marchetti sa prebehol az k stretovym kruhom oslavovat

Reagovat
CubONE

Lava strana to podcenila, k tomu centru vobec nemalo dojst

Reagovat
smazaný uživatel

ešte aspoň 2 fiky, za tu predvedenú hru si to zaslúžia

Reagovat
CubONE

Tassotti paradne okuliare

Reagovat
El Matador

miroooo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lucius6

Miro beru všechny zpátky, jsi nejlepší

Reagovat
mojmira

zrovna tenhle šašek

Reagovat
CubONE

saskov mame v utoku my

Reagovat
CubONE

no polovica timu asi ostala v satni, katastrofaa

Reagovat
panca

Běžte do pici Btw jak hraje van ginkel? Já ho ještě neviděl u balonu

Reagovat
Pipo123

Paráda, zaslúžene sme otočili, ten náš presing je super, AC len vyčkáva celý zápas a teraz sa im to vypomstilo

Reagovat
DelPiero137

Ta Montyho prihravka...Lazio zasluzene ale asi mame po zapase. Milan sa nebude hrnut dopredu ani domacy. Polcas bol vyborny, bolo tam nasadenie, pohyb, suboje.

Reagovat
Inzaghi

Monty dal od zranění konečně první průnikovku.

Reagovat
Yanek

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

nejhorsi je, ze ten vyvoj utkani vubec ale vubec neprekvapuje...

AC

Reagovat
smazaný uživatel

Pomezní jak si Candrevu vychutnal

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Furia Ceca

Ten čárovej rozhodčí si Candrevu docela vychutnal!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Menez

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole Menez tam šiel jak idiot

Reagovat
DelPiero137

Auu...to bolo drsne.

Reagovat
lucius6

Tohle by podle mě měla bejt okamžitě červená, udělal to sice omylem, ale likvidační zákrok bez debat

Reagovat
smazaný uživatel

nezlobte se na mě takhle do toho Menez nemuže jít!jasná redka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Milan.B

boli ma srdce z toho.....

Reagovat
Inzaghi

Tam fakt musí být nějaký interní problém, ten tým je úplně v prdeli. I po odchodu "senátorů" jsme byli vždy schopní držet balon a kontrolovat hru, i když byl v záloze Flamster, Muntari, kdokoliv.. Teď se jeví jako nepřekonatelnej problém přelézt půlku proti Toru nebo oslabenýmu Laziu. To už není o složení stoperské dvojice, o tom kdo hraje v záloze, nebo na křídlech, nebo o taktice. Problém je někde v jádru. Z pohledu fanouška se zdá být jako nejlogičtější řešení dosazení diletanta na lavičku. Ačkoliv si nejsem jistej, že by se tím vše vyřešilo, alespoň by bylo vidět, jak hluboko je skutečnej problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vtáky cez tepláky

4-3-3 je problém plus možno aj dáky interný, to nevidím.. minule som popisoval prečo je problém 4-3-3. a hoci som videl iba druhý polčas.. prehra a celý herný prejav presne vychádza presne z toho čo som písal..

Reagovat
smazaný uživatel

4-3-3 je šialená zvrátenosť.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že by to mohlo být zítra bez Pirla rychlejší. V tom poháru s Hellasem to bylo koukatelný

Reagovat
Pipo123

nedostal ani žltú ?

Reagovat
smazaný uživatel

Inzaghi jeho pohled už je pohled bezmoci, asi ví co ho po zápase čeká..chudák je mě ho líto

Reagovat
smazaný uživatel

veru..... len nech už je čím skôr preč

Reagovat
Pipo123

Zasa De Vrij zranenie, a debut si odbije Mauricio

Reagovat
lucius6

to se mi nelíbí, bavil jsem se z lidma co sledujou portugalskej fotbal a skoro nikdo ho nechválil, uvidíme, ale bojim se.....

Reagovat
Pipo123

Musíme mu veriť

Reagovat
Pipo123

Vyzerá tak agresívne, podobne ako Dias, tak snad to bude fajn, já mu verím

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tak mimo, De Vrij potvrzuje že je to světovej stoper a bude ještě lepší.závidím.

Reagovat
smazaný uživatel

AC bez myslienky,nasadenia,vsetko pomale a bez ziadnej taktiky je to len na nahodu.Pippo vzdaj to.

Reagovat
smazaný uživatel

Montolivo snad nejhorsi na hristi...

Reagovat
Pipo123

Cataldi krásna prihrávka, ten chlapec to v sebe má ale Djordjevič to nevyzerá dobre

Reagovat
lucius6

Balotelli bude nakonec potřeba, ale nechci to zlehčovat, vypadá to špatně, snad bude v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelliho vazne ne. Toho saska Lazio vazne nepotrebuje.

Reagovat
CubONE

Zasa cez lavu stranu

Reagovat
smazaný uživatel

Pyrhovo vítězství

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

to bol riadny humus jak si prilahol ten členok

Reagovat
Pipo123

Já som to nevidel, myslíš že si zlomil členok či ?

Reagovat
CubONE

No ak si ho nezlomil, tak si mozno aj trhol achillovku

Reagovat
Pipo123

Už som to videl, to bude vážne, pár mesiacov určite mimo

Reagovat
lucius6

tak jsem to viděl znova a vypadá to špatně, bude zázrak pokud to bude absence na "měsíc"

Reagovat
smazaný uživatel

Môže byť že si tam ponaťahoval alebo ponatrhoval vazy v členku, možno ho cely podvrtol, tam to môže byť hocičo. Vyzeralo to hrozna, členok si priľahol a pritlačil do opačnej strany.

Reagovat
Furia Ceca

80.minuta, 1:3 a Pippo tam pošle Muntariho. Bejt fanouškem AC, tak tohle je pro mě poslední kapka. Ten Pippo fakt neví, co a jak dělat...

Reagovat
CubONE

Do utoku tam uz nikto nebol

Reagovat
Furia Ceca

Aha. Ale i tak, to AC je hrozně bezmocný. Po Seedorfovi a Inzaghim byste potřebovali zkušenýho trenéra.

Reagovat
smazaný uživatel

to je hrozné jak je ten Armero připosraný, sebevědomí bod 0

Reagovat
Pipo123

Cataldi hraje skvele

Reagovat
lucius6

hraje s přehledem, žádná tréma, to je hodně zajímavé u tak mladého hráče, který hraje jeden z prvních zápasů zrovna proti AC

Reagovat
smazaný uživatel

takže kto by bol lepši spalleti alebo prandelli?

Reagovat
Milan.B

volim spallettiho

Reagovat
smazaný uživatel

Guidolin

Reagovat
Pipo123

Jak sa mi Cataldi nepáčil v prvom polčase, tak v druhom v tej našej zálohe králuje, presné prihrávky, krásne za obranu, to bude hráčik

Reagovat
JarousFCB

Tak proto tam sel Muntari :-D

Reagovat
Pipo123

Kokot MEXES

Reagovat
CubONE

Mauri ho tam podkopol a provokoval, dobre vedel, ze Mexes je magor a vyjde mu to

Reagovat
lucius6

Milán to neunáší

Reagovat
CubONE

Mexes, ty magor

Mauri ako stary lisiak provokoval, ale toto Mexes nemal robit, bude to viac zapasov

Reagovat
smazaný uživatel

Mexes to riadne nezvláda, výkon na hovno a psychicky je taktiež v sračkach

Reagovat
Pipo123

Koľko myslíte že dostane ? samotná červená sa dá chápať na také 2 zápasy, ale to škrtenie Mauriho to mu nasolia asi viac

Reagovat
CubONE

Dostal rovno cervenu, ci druhu zltu? Ale 5 by kludne mohol dostat

Reagovat
lucius6

rovnou red

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli by dat 18.

Reagovat
CubONE

Siedma cervena karta pre AC v sezone

Reagovat
Furia Ceca

To Mexes přehnal... Za trest bych mu zatrhnul solárko na celých 7 dní.

Reagovat
bayern987

Miro! Včera jsem sem chtěl napsat že rozhodne, no nevadí.

Reagovat
smazaný uživatel

měl ho pořádně sundat za ty jeho divadýlka

Reagovat
DelPiero137

Mauri odplacal Mexesovi to thanie v 16-ke? Bolo to umyslene?

Mexes je magor, totalny psychos (Muntariho musel drzat ). Nieco je zle v AC, to uz je sa neututla. Aby Mexesa v amoku po cervenej musel Lopez (pol sezozny je v AC) musel vyprevadzat z ihriska aby nikoho nezabil?

Reagovat
CubONE

Sa tam strcili, ako padali, tak Mauri ho jemne kopol a Mexes to neuniesol. Urcite si este daco povedali.

Reagovat
smazaný uživatel

Prot Mexesovi bych hrát teda nechtěl, ne pro jeho kvality, ale mu když rupne v jeho mozku tak je schopnej všeho.Ten startuje na drc, on je uplně agresivní, je to šílenec.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to magor, ale Mauri byl celý zápas na přesdržku

Reagovat
smazaný uživatel

pravda a Mauri má gule, ho takto zkoušet.

Reagovat
10

Mauri tohle umí...ale pro Mexese není omluva, to je prostě totální zákeřnej vypatlanec

Reagovat
Pipo123

No, len by vyprovokoval Canu, ten by ho rozniesol v zuboch

Reagovat
Pettirosso

Co v zubech, by si z neho udelal novej kopacak

Reagovat
smazaný uživatel

no Chiellini tiež nie je neviem čo, aj keď je pravda, že takto som ho ešte nikdy zúriť nevidel, ale zase je to zákerný provokatérsky sráč, Ibra to presne vystihol o ňom.

Reagovat
Murtago

Je to prostě showman

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Viola obere o body AS a doufám, že ztratí i Neapol

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Maritazzi

Víte někdo víc o tom Luizovi Adrianovi? Letos má sice neskutečný čísla v LM, ale to si posbíral na BATE a jinak mi čistě statisticky jako čistej kanonýr nepřijde.

Reagovat
Pipo123

Neni to ani kanonier, on ani nepatril k nejakým extra oporám, ten zápas proti Bate vyvolal rozruch okolo neho, ale pochybujem že by to bola pre vás ideálna posila.

Reagovat
GEGE

Co jsem ho viděl v LM (nejen letos)na me pusobil dobre.V Sachtaru jsou brazilci myslim vzdycky kvalitka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus‬ starting XI: Buffon, Caceres, Bonucci, Chiellini, Evra, Vidal, Marchisio, Pogba, Pereyra, Tevez, Morata.

Reagovat
One-Real

Fandove Juve jak to dneska vidite? S ohledem na formu, sestavu

Reagovat
smazaný uživatel

Už jistá sestava:

Buffon - Evra, Chiellini, Bonucci, Cíceres - Pogba, Marchisio, Vidal - Pereyra - Tévez, Morata

Reagovat
One-Real

To vim, ale co na to rikate vy.

Reagovat
Furia Ceca

Pro mě nejlepší možná varianta. Evra se začíná zapracovávat, Pereyra pod těma útočníkama jakbysmet a Morata doufám se konečně stal útočníkem No. 2.

Reagovat
One-Real

vyhrajete?

Reagovat
smazaný uživatel

Měli by jsme ... tipuju, že minimálně o 2 góly

Reagovat
Furia Ceca

Ano. Hádám že rozdílem čtyř gólů. Minimálně. A proč se tak ptáš?! Kvůli Moratovi, nebo si chceš vsadit...?

Reagovat
One-Real

oboje

Reagovat
Furia Ceca

Sry, tak ne.

Reagovat
smazaný uživatel

JO takhle, no mně se to líbí, jsem rád že tam je Morata

Reagovat
Pettirosso

4-3-2-1 se hraje

Reagovat
Furia Ceca

?? Já myslel, že tohle je 4-3-1-2...

Reagovat
Pettirosso

čert ví, ještě před půl hodinou jsem četl, že Morata bude pod Tevézem s Pereyrou, teď koukám zase, že 3-1-2..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uvidíme těsně před zápasem, jak to nakonec bude, takyjsem četl,že to má bejt 4-3-2-1

Reagovat
Furia Ceca

Spíš bych pochopil Moratu na hrotu a pod ním na krajích Téveze s Pereyrou... No tak za chvilku uvidíme.

Reagovat
Pettirosso

pod jako na hrotu samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

Inter 4-2-3-1: Handanovic; D’Ambrosio, Vidic, Andreolli, Obi; Guarin, Kuzmanovic; Palacio, Kovacic, Podolski; Icardi

co tam robi ten saso Obi?

Reagovat
smazaný uživatel

uau... on je dokonca v obrane

Reagovat
Deki

Proč tam nedal Doda? No uvidíme...

FORZA INTER!

Reagovat
Pipo123

To je na tom Hernanes tak zle že sa nedostane do základu ani cez dvojku tragédov Kuzma Guarin ?

Reagovat
lnterista

taky bych ho dal misto Kuzmice

Reagovat
smazaný uživatel

Guarin ale nehra zly futbal pod Mancinim

Reagovat
snuff24

wtf

Reagovat
celestial-

Odkedy je Obi ľavý bek?

Reagovat
Jajinek

Nevím, proč Mancio tolik nevěří Dodovi, který patřil v první polovině sezóny k našim nejlepším hráčům, ale je jasné, že když místo něj hraje Obi, tak to znamená značný odliv jeho minut. Vzhledem k tomu, že hrajeme doma, věřil jsem, že by se mohl zkusti Hernanes vedle Guara na CM, ale byl by to asi moc velký risk. Jinak jsme zvědavej na Poldiho, už by mohl něco předvést, spíše by se mi to dohoto zápasu hodil místo něj v základu Shaq.

Nicméně dnes to chce bezpodmínečně 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

ked Podolski je skor taky hrac, ze ho je malo vidno cely zapas, ale potom da alebo prihra na gol..

Reagovat
Dejwa

by mě zajimalo co Dodo Mancinimu udělal..

Reagovat
Panděvova ofina

Co já vim , tak v poháru proti Samp měl nějaky problémy s kolenem..Jinak podle Mancia Shaq není v ideální kondici na to , aby odehrál 90 minut...Každopádně potřebujeme dnes body, protože konkurence o třetí flek hraje taky těžké zápasy..

Reagovat
smazaný uživatel

super nick

Reagovat
Dejwa

aha to sem nevěděl.. tak to beru jestli zranění..

Reagovat
Hans82

vyhrajem 3-0 Forza Juve

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Doria má na svých stránkách pro anglickou verzi tuto soupisku: http://www.sampdoria.it/en/team/players-2013-2014.html

Reagovat
10
Reagovat
10

ale z menu odkazují na minulou

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem si nevšiml že se jde přepnout.

Reagovat
Pipo123

Údajne dnes po rozhovore Lotita, Tareho a Pioliho si Pioli zažiadal Osvalda ako náhradu za Djordjeviča.

Reagovat
smazaný uživatel

graaaazie, len nie do Milána..... ešte šťastie.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
lucius6

ještě bych chápal Pazziniho, ale Babacar a ten ze Sampdoria to by podle mě nebyla dobrá volba

Reagovat
smazaný uživatel

Obi,Kuzmanovic Dodo,Hernanes

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá niekto Link na Sopcast ?

Reagovat
Furia Ceca

Arturo!

Reagovat
Deki

Obi

Reagovat
smazaný uživatel

Ty centry.

Reagovat
smazaný uživatel

A Kuzma jaký technik

Reagovat
snuff24

prvotřídní nuda

Reagovat
olis

omg Parma nech sa uz prebere a zdvihnu sa

Reagovat
Hyrax

bude titul

Reagovat
smazaný uživatel

zabiják

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na tribuně jim to sluší,jen aby to fungovalo i na hřišti!

Reagovat
snuff24

Obi asi bude nejužitečnější na marodce

Reagovat
DelPiero137

Uz to mohlo byt o 2-3 goly, vela hlavickovych sanci ale malo efektivne. Chievo to hraje velmi dobre, nase nakopy maju kryte, v strede pred 16-kou prehustene. Tym padom to len nenakopavaju, podrzia loptu a vynesu.

Vidal po zltej (asi opravnenej, posobilo to ako nafilmovane, aj ked jemny kontakt tam bol) znizil intenzitu.

Reagovat
Pettirosso

300 pro Sampu

Reagovat
Hyrax

a dnešní vítězství

Reagovat
Pettirosso

jak jinak :)

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

no takze si to Andrea s Marcom vymenili po minulom zapase...

inak mohli by sme sa trosku viac snazit..

Reagovat
Deki

podol!! ty vole

Reagovat
Forza_Inter

Palacio /Podolski -> Shaqiri

Reagovat
Deki

Hmmm půle vcelku o ničem. Ale už jsem si na ty první poločasy zvykl, čili doufám v lepší. Guarín se fakt za poslední dobu hodně zlepšil, a to i směrem dozadu. Je to skoro neuvěřitelný... Do hry čekám ještě Shaqa a Hernanese

Reagovat
smazaný uživatel

Mateo hraje moc vpredu, mal by ho stiahnut nizšie lebo sa vôbec nedostava do hry a ked mal loptu tak to islo. Vôbec sa mi nepači Podolski, hraje strašne ani 1 na 1, same prihravky nazad na jeho mieste by som si vedel predstavit Shaqiriho

Reagovat
snuff24

Guarín mě taky překvapuje...a už ani tak nesobčí jak dřív... popravdě ta páska sluší víc jemu než Žabákovi

Reagovat
Deki

no to ne! tu pásku bych dal radši pěti jiným hráčům ...

Reagovat
snuff24

tak jasně jsou tam lepší kandidáti....sice je to trochu zmrdík,ale oproti Ranovi aspoň osobnost ten je hrozně nevýraznej a nemá žádný pro být kapitánem... navíc teď vlastně Guaro chránil Maura před Osvaldem , celkově mi přijde,že dostává rozum

Reagovat
Panděvova ofina

Palacio už má svý za sebou, Shaq místo něj a Podolskiho bych dal na Palaciovu pozici z prava..Jinak Kuzma i Guarin jsou pod Manciem daleko lepší...Obrana zatím jakž takž drží, ale moc se bojim dřevěnýho Žabáka , kterej ze střídačky nevěstí nic dobrého

Reagovat
Furia Ceca

Hmm, tak s Chievem to dneska větší bitva než jsem před zápasem čekal.

Reagovat
snuff24

Podolski,Obi ....Guarin hraje jeden ze svých lepších zápasů

Reagovat
Jajinek

Okamžitě stáhnout Poldiho...to je nefalšovaná tragédie...naopak Palacio celkem fajn. Jinak ale hrozná holomajzna. Nikdo se moc nechytá...

Reagovat
Pettirosso

já fakt nevím, co jste od toho Podolskiho čekali, vždycky to byl průměrák, co byl ještě k tomu úplně neviditelnej na hřišti. Nechápu, jak se mu může věřit víc, než Shaqirimu

Reagovat
Jajinek

já od něho nic nečekal

Reagovat
Pettirosso

to bylo obecně na všechny jeho zastánce, akorát se mi to hodilo napsat pod tebe

Reagovat
smazaný uživatel

Už když šel z Kolína do Bayernu,tak jsem kroutil hlavou.

Reagovat
Pettirosso

tak on byl v Kolíně dobrej, a ten přestup do Bayernu jsem chápal...mladej, talentovanej Němec, tam se ukázalo, že na to jasně nemá, hrát ve velkým klubu, nesmyslně dlouho ho tam drželi, pak se to snažil znovu restartovat v Kolíně, ale už nebyl tak rozdílovej. Spíš jsem se smál pak přestupu do Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

V Německu nedoktnutelný dítě a protěžovaný hlavně v reprezentaci

Reagovat
Arne

Právě že ten restart v Kolíně se povedl, tam to byl rozdílový hráč a přestup do Arsenalu tehdy pochopitelný krok... On nikdy nebyl typický křídelník, na kterého by se dobře koukalo, jeho síla je v efektivitě. Asi je problém v tom, kam ho Mancini a předtím Wenger kupovali.

Reagovat
lnterista

kontrolujem hru ale to je zatim tak vsechno...Kovacic je proste na AMC zabitej(prichazime o jeho rychlost a dribling). Podol je super rychlik nevim co na tom kridle chce delat(vubec se nedivim ze za Arsenal nehral) . Hernanes za Kuzmanovice a prohodit s Kovacicem. Naopak se mi libi Guarin

Reagovat
Panděvova ofina

Taky si stojim zati , že Kovačič není za utocníky nic dobrého , on je CM a budud doufat , že ten lunetic Brozovič , kterej sedí v hledišti je posila na pozici AMC

Reagovat
smazaný uživatel

Chievo hodně dobře brání, je tam velice husto, pár šancí bylo škoda že tam jeden golik nepadnul.Dnes to mají utočníci těžké je tam velkej provoz před vápnem, třeba víc střílet z dálky.Ale Chievo mě překvapilo, vůbec to od nich není zlé.

Reagovat
smazaný uživatel

http://uspalermo.6f.sk/

Legendary...FORZA PALERMO !!!

Reagovat
Pipo123

V derby Lutych vs Anderlecht takto domáci fans privítali Defoura https://pbs.twimg.com/media/B8MvWsjIYAITAM3.jpg

Reagovat
lucius6

Možná je to až trochu moc, ale určitě mu tim dali dost jasně najevo co si o něm myslej

Reagovat
Pipo123

V zápase dostal ešte aj červenú

Reagovat
10

Reagovat
10

Red or dead

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
el Principito

Reagovat
10

To čekaj, že se Chievo porazí samo nebo co to kurva je za fotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

Šlapeme vodu...Palermo jasně regulérní gól...

Reagovat
smazaný uživatel

Udělal ten Obi vůbec něco dobře?

Reagovat
Deki

dal si záležet na účesu

Reagovat
Deki

Doprdele co to je? Kdo nám za chvíli bude v tý obraně hrát? Už druhej hráč, co pudje dolů kvůli stehennímu svalu

Reagovat
brenk

no tak týmto štýlom sa dnes vyhrá veľmi ťažko...

Reagovat
Deki

Pojď, Shaqu

Reagovat
el Principito

nevíte někdo, proč si hráči (dneska D´ambrosio, dříve třeba Vieri, Materazzi) dělají díry na štulpnách na lýtku? přijde mi to dost zvláštní a nikde jinde jsem to neviděl ...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo hraje pravého obránce?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo hraje pravého obránce?

Reagovat
DelPiero137

Paaaaul nas vykupil!!!!!! Paaaaaaauuuuulllllll

Reagovat
brenk

POGBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
brenk

famózne

Reagovat
Pipo123

Pogba je génius, najlepší záložník v lige, tie jeho góly to tu nebolo od čias kedy mal formu Hernanes

Reagovat
M11

POGBA !!!

Reagovat
10

Paul konečně mu to vyšlo

Reagovat
Furia Ceca

Kdo tady říkal, že by měl Paul zapracovat na tom zakončení...? Pogba nás těma gólama neskutečně drží.

Reagovat
GEGE

Na Sampe to musi byt skvely match podle online...Zase koncert dvojky Dybala-Vazquez

Reagovat
10

352 po dlouhý době

Reagovat
brenk

sa mi zdá, že naňho takto v priebehu zápasu nedávno prechádzal, ale vôbec si neviem vybaviť, že ktorý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

V 66. minutě využijeme poslední střídání a pošleme tam Donkora za Podolského?

Reagovat
Deki

vůbec netušim, jaký hrajem rozestavení ted...

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu to tak že hraje pravého beka on a že tam hrál předtím Kuzma, takže se "prohodilo" střídání.

Reagovat
Lubinterista

\chtělo by to gola nebo rusák bude do konce zapasu mlet jak strejda Maxi přišel o starou

Reagovat
M11

LICHTAK !!!

Reagovat
brenk

JOOOOOOOOO

Reagovat
brenk

Pogba opäť fantasticky

Reagovat
Pipo123

Pogba si to krásne spracoval

Reagovat
10

Škoda že to netrefil, to mohl bejt další krásnej gól

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Dejwa

tyvole aji já líp nacentruju jak Obi s hodinou času.. 70.min a furt sme bez golové šance

Reagovat
Deki

co trénujou? zahrávání přímáků asi ne!

Reagovat
Arne

Ten z Ceseny to tam solidně uklidil

Reagovat
raduinho

Co ten Inter urve to ? Sakra makejte !

Reagovat
DelPiero137

Pepe

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba je pán, nejlepší ve své věkové kategorii

Reagovat
smazaný uživatel

Na shledanou.

Reagovat
Deki

jděte do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Inter

Reagovat
raduinho

omg Inter

Reagovat
Pipo123

Inter

Reagovat
Dejwa

Obi klasik..

Reagovat
smazaný uživatel

Inter

tragédi

Reagovat
smazaný uživatel

jj borussia ide jak pila v tejto sezone

Reagovat
smazaný uživatel

hlupaci sprosti, mozeme sa hanbit.. s takouto hrou si ale nic ine nezasluzime...mrtve kolektivne vykony...

zbohom tretie miesto...

Reagovat
Deki

to bylo sbohem už začátkem října

Reagovat
Furia Ceca

Třeba vyhrajete EL a ještě půjdete do LM bez předkola.

Reagovat
Deki

ano, budu rád, když přejdeme přes Celtic...

Reagovat
lnterista

vzdyt v tom tymu nema nikdo koule...jedinej Guarin se aspon snazil a vzal to sem tam na sebe jinak alibisticky prihravky aby nahodou nekdo neco neposral

Reagovat
Furia Ceca

Nekoukal jsem, hráli jste souběžně s náma. To bylo fakt až tak zlý?

Reagovat
lnterista

kontrolovali jsme meli uzemni prevahu ale vsechno do plne obrany bez nejake spekty odvahy...rekl bych ze i odchozeno...je pravda ze dve svalova zraneni obrancu taky nepomohlo plus poslednich 10 min Guarin taky dohraval se zranenim a jen tak tam pokulhaval. Ale zadna bojovnost celej zapas vesmes odchozonej (tak se nehraje o LM)

Reagovat
Furia Ceca

To se docela divím, po tý Coppě jsem myslel, že půjdete nahoru...

Reagovat
Deki

to já si myslel, už při hodně zápasech... kdybych sázel, prohraju majlant... jako tutovky jsem viděl zápas s Udine, Cagliari, Empoli i tohle

Reagovat
lnterista

To taky nebyla zadna slava... na gol jame se nadreli a buh vi jak by to dopadlo bez te cervene

Reagovat
Rudy

Omg na konci zapasu Thohir se tomu taky musel jen zasmat, Moratti nevericne koukal

Reagovat
wiggum

02.02.2013 18:23 - AS Řím v létě odmítlo Pogbu

Paul Pogba již v devatenácti letech prokazuje svůj talent v Juventusu, v létě ale mohl zamířit také do jiného italského klubu. "Než šel do Juve, nabízel jsem ho Římu. Walter Sabatini (sportovní ředitel - pozn. red.) ho ale odmítl," řekl agent francouzského záložníka Mino Raiola.

Reagovat
10

21.02.2007 Cristiano Ronaldo mohl být v Juventusu

Nechybělo mnoho a současná hvězda Manchesteru United Cristiano Ronaldo mohla zářit úplně jinde. Bývalý generální ředitel Juventusu Luciano Moggi prozradil, že měl před čtyřmi lety namířeno právě do turínského klubu. "Kontrakt se Sportingem Lisabon už byl hotov. Bohužel Marcelo Salas, jenž měl být součástí transakce, odmítl jít do Portugalska, a tak dohoda zkrachovala," prohlásil Moggi.

Reagovat
Deki

před pár lety jsem o Crisovi četl i v souvislosti s možným angažmá v Interu, když mu bylo 17 přijde mi to úsměvný

Reagovat
olis

a u nas zase mohol byt Bale a Vidal

Reagovat
smazaný uživatel

Jj a Zlatan v Arsenalu.

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
10

Fiorentina: Tatarusanu, Tomovic, Gonzalo Rodriguez, Basanta; Joaquin, Mati Fernandez, Pizarro, Borja Valero, Pasqual; Cuadrado, Gomez. All. Montella (Lezzerini, Rosati, Richards, Vargas, Kurtic, Diamanti, Alonso, Babacar, Hegazi, Ilicic)

Roma: De Sanctis, Florenzi, Holebas, Yanga-Mbiwa, Manolas, De Rossi, Strootman, Nainggolan, Iturbe, Ljajic, Totti. All. Garcia (Skorupski, Calabresi, Cole, Astori, Maicon, Somma, Paredes, Salih Ucan, Verde, Pjanic, Borriello, Destro)

Reagovat
Miguel19

Tak jdu "skautovat" toho Cuadrada...

Reagovat
Slejdy

400. pro win AS

Reagovat
stuff

mario

Reagovat
Slejdy

Nevi nekdo proc se DDR nechce oholit ?

Reagovat
Furia Ceca

A proč jo? Já mít takový fousy tak taky nosím plnovous.

Reagovat
CubONE

Reagovat
10

pěkně Viola

Reagovat
Furia Ceca

Fiore římany pěkně řeže, už to mohlo být 3:0. Ta atmosféra ve Florencii je ale bomba dneska.

Reagovat
Alberto Aquilani

3:0 s jednou strelou na bránu :-)

Reagovat
10

šance na to Viola měla

Reagovat
Arne

Na Romu a Juve je to prý bomba vždycky.

Reagovat
Furia Ceca

To věřím. Kéž by se diváci takhle hecli i na Tottenham...

Reagovat
Alberto Aquilani

Ešte kolko to bude sudí žrať kvadradovi?

Reagovat
DelPiero137

To co malo byt pri tom rychlom vhadzovani AS? Hrac Violy mu tam vletel a mala rukami ako pri hadzanej. To mala byt zlta.

Reagovat
DelPiero137

Mohol by naskocit aj Diamanti.

Reagovat
CubONE

A dat gol z priameho kopu

Reagovat
Furia Ceca

Pravačkou.

Reagovat
DelPiero137

Toto kolo kazdy su tie zapasy, zive, dynamicke. Quadrado to uz prehana s tym padanim.

Reagovat
10

http://goo.gl/V3iQ5V

Rudův zápisník

Reagovat
Alberto Aquilani

čo je na tom divné ? :-)

Reagovat
Furia Ceca

Neříkal náhodou, že tabulku nesleduje?

Reagovat
Alberto Aquilani

to len vyfasoval pred zápasom, ani sa do toho enpozrel

Reagovat
Furia Ceca

No jen aby.

Reagovat
10

Roma musí Mbiwu vykoupit po odehrání určitýho počtu zápasů?

Reagovat
Alberto Aquilani

ano

Reagovat
Arne

Po 20., což je dneska.

Reagovat
Furia Ceca

Takže dneska hraje tutově naposled?

Reagovat
Arne

To by už bylo právě pozdě.

Reagovat
10

za 7 mega...

Reagovat
Arne

To je na tom tak špatně?

Reagovat
Alberto Aquilani

Itrube fantázia !!!

Reagovat
Furia Ceca

Teda Fiore, takhle lacině inkasovat!

Reagovat
10

panebože to je bránění

Reagovat
Arne

Zrovna on.

Reagovat
olis

Reagovat
10

Viola se slušně posrala...škoda

Reagovat
Furia Ceca

Už se ale do zápasu vracej.

Reagovat
Alberto Aquilani

chápe niekto, prečo hráme znova v druhom polčase uplne inak?

Reagovat
DelPiero137

V SA je tento rok dohoda : Jeden polcas nechate hrat nas, druhy my vas

Reagovat
Alberto Aquilani

stream pls

Reagovat
DelPiero137

Ten zvuk na Artemio Franchi ked chlasatel ide nieco povedat je super. Vzdy mam pocit ze mi niekto znovi

Reagovat
Alberto Aquilani

Vie Rudy o tom, že môže striedať?

Reagovat
Furia Ceca

Kdo je ta rošťanda u toho střídání?

Reagovat
Furia Ceca

Kdo je ta rošťanda u toho střídání?

Reagovat
Furia Ceca

Proč je to tu kurva 2x?!

Reagovat
DelPiero137

Aky sprint cez pol ihriska hodil Florenzi a dobehol Cuadrada

Reagovat
smazaný uživatel

Ja len pevne verim ze pride ten Luis Adriano lebo Totti je onicom,som fanusik Rima uz nejaku tu dobu ale Totti uz na to podla mna nema,mal by uz odist do NY Redbulls alebo hocikam do MLS....Bez utocnika sa neda vyhravat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maritazzi

Ty si možná tak uplnej dement.

Reagovat
smazaný uživatel

no, som celkom zvedavy co sa udeje v posledny tyzden mercata..

ten Brozovic je pre mna dost neznamy hrac, ale vidim ze je AM...aspon tam nebude tyrat Matea, aj ked aj Hernanes by podla mna mal hravat na tom poste..

M´Vila uz je prec, aj ked stale si myslim ze dostal malo sanci

Osvaldo ide prec, co je skoda, ale vraj Mancinimu pridrbal, tak nech asi ide..

vraj by mohol odist Kuzma, ktoreho osobne ja mam celkom rad a podla mna podava celkom fer vykony, aj ked ked zacne robit technicke paradicky trpnem, ale aj tie mu vychadzaju..

davno sa vravi o Susicovi, ale tak to je hrac skor do buducnosti..

Diarra by mohol byt ok ak by hral to co kedysi, a este sa spekuluje o Darminanovi a Murielovi.. co mi pride realnejsie ako to, ze Yaya Toure da od buducej sezony pay cut, aby mohol hrat za Inter..:)

a urcite potrebujeme obrancu..lebo ked tam strasil Obi cez vikend, necitil som sa v pohode..

tak som sa vyrozpraval.. dakujem

Reagovat
Delsemela

Muriel přestoupil do Sampdorie Janov !!! a spolu s ním i Samuel Eto !!!

Reagovat
smazaný uživatel

sorry som sa preklepol, myslel som Murilla...

Reagovat
Delsemela

ok

Reagovat
Delsemela

Reagovat
olis

http://www.tuttonapoli.net/in-evidenza/svolta-stadio-c-e-l-accordo-con-il-comune-ecco-quanto-adl-investira-per-il-nuovo-san-paolo-221552

nech idu do riti, to je presne take Lopezovske riesenie, stavim ze to nakoniec nebude ani vo vlastnictve klubu, atleticka draha ostava, za tych 20 mega radsej nech kupi zaloznika...

Reagovat
andycek1

Za 20 mega co tam chce ja umrem za 20 mega moze tak vycistit ksbinu a tribuny a vyasfaltovat parkovisko pane boze to je hruuza

Reagovat
olis

asi tak, hovorim za tych 20 mega by sa viac oplatilo priviest poriadneho zaloznika

Reagovat
10

starosta se jmenuje De Magistris?

Reagovat
olis

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
el Principito

Reagovat
olis

sorry, asi som uplne mimo ale neviem co je vam smiesne

Reagovat
smazaný uživatel

To jméno

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli se nepletu tak prezident Italie se jmenuje Napoletano

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
CubONE

Ja som vobec nezaregistroval, ze Ricky uz siel na to hostovanie do Empoli

Reagovat
Pipo123

Tie penalty ako pískajú to je hrôza, jasné ruky si nikto nevšíma ale takéto blbosti pískajú

Reagovat
olis

FORMAZIONE UFFICIALE DEL NAPOLI: Rafael; Maggio, Albiol, Koulibaly, Strinic; David Lopez, Inler; De Guzman, Hamsik, Callejon; Higuain

Lopez Inler De Guzman

Tucniak OUT!

Reagovat
mastakillah

Že bude hrát Lopéz jsem tak nějak čekal, ale ten De Guzmán

Reagovat
Pipo123

Bergessio údajne odmietol hostovanie v Laziu

Reagovat
stuff

marek

Reagovat
mastakillah

Gonzalo

Reagovat
smazaný uživatel

nebol to ofsajd? lebo nedali tam žiadny pohlad z boku

Reagovat
mastakillah

mírnej, ale byl

Reagovat
olis

zacali sme dobre, teraz len taky detail, nepolavit a neposrat to ako mame vo zvyku

Reagovat
mastakillah

jasnej faul na Gonzala a on to pískne naopak

Reagovat
olis

to je neschopak, toto hra namiesto mertensa

Reagovat
mastakillah

to si dělá prdel

Reagovat
Furia Ceca

De Guzmán!

Reagovat
mastakillah

Vystřídej ho

Reagovat
smazaný uživatel

Ten De Guzmán je riadný traged, Hamšík mu táám dával lopty do čistých šancí, a on z toho vyprodukuje hovno, už takto posral 2 tutovky po Marekovej prihrávke.

Škoda že tam nieje Mertens

Reagovat
olis

uz daj dole toho opiciaka ty tucniak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stáli tam jak kúželky tí obrancovia. De Guzman sa môže byť o hlavu

Reagovat
mastakillah

Za tohle nese odpovědnost De Guzmán. Vést 3:0 , tak by se hrálo úplně jinak !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

kriste co to ma Kucka na chrbte

Reagovat
mastakillah

Střídej !!!!!!!!!

Reagovat
alcantara

Teda ale Inler nič moc výkon, v strede tam boli pekné diery pri bránení.

Reagovat
mastakillah

bída dneska. Na druhou stranu se ani nedivím, když nemá zápasový tempo. Kdy naposledy hrál od začátku

Reagovat
olis

a co cakas ked hra raz za mesiac v systeme kde nikto nevie co ma robit ?

Reagovat
smazaný uživatel

to co za penalta? riadna tlačenka však tam bol faul na obrancu a on penaltu spíska

Reagovat
mastakillah

No nevím nevím

Reagovat
alcantara

Vtipná penalta, ani neviem čo sa pískalo.

Reagovat
smazaný uživatel

prvý gól z ofsajdu a druhý z vymyslenej penalty Benitez efect

Reagovat
olis

neviem zaco ta penalta

Reagovat
olis

my nakonec aj tak este jeden dostaneme takze zbytocna aj tak

Reagovat
Pipo123

Neapol dobre rozhodcovia tlačia, proti nám im odpustia jasnú ruku a teraz vymyslená penalta

Reagovat
10

V poháru taky postoupili díky nesmyslu. Prostě v Itálii se vyplatí brečet, to je pořád dokola. Benitéz si pobrečí, De Laurentiis si pobrečí a dalších X zápasů dostávaj dárky od rozhodčích. U AS to bylo stejný. Ale to už nikoho nezajímá, protože přece podvádí jen Juventus.

Reagovat
10

Žvaní pořád o rozhodčích a Juve, ale když se jim to pak nehodí, tak o nich nechtěj mluvit a ještě řeknou, že ty rozhodnutí byly správný:

https://www.facebook.com/video.php?v=459712804183059&fref=nf

"Comunque il rigore stasera !!!!!!! E' NETTO !!!! ed il Napoli ha meritato di vincere."

http://football-italia.net/61800/benitez-napoli-were-superior

“I said many times that I won’t talk about referees. If we analyse every incident, I think it’s not so easy for Genoa to complain,” he told Sky Sport Italia after a 2-1 result. I will say nothing on referees. I like to discuss football."

http://www.football-italia.net/61516/garcia-defends-penalty-decision

“In any case, I don’t want to talk about referees and incidents. Can we talk about football, please?”

Reagovat
Pipo123

Pred sezónou si písal že Laziu budú tiež pískať bo faktor Lotito, ale túto sezónu nás režú od úvodu, či už prísna penalta v prvom kole po páde Meneza, odpustenie penalty Janovu ked sme u nich hráli, nedávno dvojitá ruka v zápase proti Neapolu a proti AC tiež dve penalty si nikto nevšimol, respektívne videli ich všetci ale nepískali. Včera sa Lotito už nasral a navážal do rozhodcov, hlavne kritizoval aj to že Menez nevidel červenú za likvidační zákrok na Marchettiho + tie penalty

Reagovat
10

Myslel jsem si to, jenže po tom, co se o Lotitovi začalo mluvit a asi si to hodně lidí uvědomilo, ho docela utlumili.

Tu penaltu a červenou pro Meneze jsem tady psal taky, tam nebylo o čem. Já si všímám toho, jak ty rozhodčí naprosto mění tendenci pískání s ohledem na výsledek zápasu, prostě pískaj úplně jinak proti týmu, kterej zrovna vede, najednou začnou pouštět jasný fauly, zavíraj nad tím oči a tím tlačí ten prohrávající tým, to je taky jeden z důvodů, proč se letos tak často otáčí i třeba vedení 2:0. Zvlášť když prohrává někdo z velkých týmů. Ale je pravda, že tohle se děje i jinde...

Reagovat
DelPiero137

Vidno to docela zretelne ze tymu ktory prehrava sa pusta viac, nejaka solidarita alebo co.

Ja som velmi kritizoval Tagliaventa ale on ma jendu dobru vlastnos. Ak chce, tak piska dobre a nic ho nezaujima. Dokaze odpiskat spravnu 11-ku aj v 90+ za vyrovnaneho stavu.

Reagovat
mastakillah

Tohle penalta nebyla, ale v první půlce Janovu jednu odpustil, tak se to hezky srovnalo

Reagovat
smazaný uživatel

Stejne tak ted to ofsajd nebyl a sel by sam

Reagovat
olis

on tam mertensa proste neda

Reagovat
olis

500. pre normalnych rozhodcov a okamzity odchod Beniteza

Reagovat
mastakillah

Dát De Guzmán ty tisíciprocentní šance, tak jsme se vůbec takhle nemuseli strachovat na konci zápasu. Stejně ho tam Benítéz příště dá znova

Reagovat
smazaný uživatel

Sledujte zápasy online, získejte tipy zdarma a užijte si život sázkaře s www.betclub.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bayern987

Kotek fanoušků Neapole.

Reagovat
bayern987

Kotek fanoušků Neapole.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele