Serie A - preview 20. kola

12.01.2013, 09:08, aktualizováno 13.01.2013, 09:07
Previews
Vedoucí Juventus zajíždí do Parmy, druhé Lazio hostí Atalantu a bude chtít odrazit nápor Interu. Hodně živo bude v Neapoli, kam k jihoitalskému souboji zajíždí Palermo, Fiorentina se představí na hřišti Udinese, AS Řím cestuje do Catanie, Cagliari hostí Janov, Turín se střetne se Sienou a tečku za tímto kolem udělá souboj Samdporie s AC Milán...
Turín FC - AC Siena  (neděle 12:30)
FC Turín zastavilo sérii porážek a od poloviny prosince posbíralo dvě remízu a jednu výhru. Siena se oproti svému soupeři nachází ve velmi obtížné situaci, protože prohrála posledních pět zápasů.

Hosté ze slavné toskánské metropole nemohou být na svou současnou situaci vůbec hrdí. Dříve univerzitní město nyní nemá moc důvodů k radosti, protože Sieně se nedaří odlepit se ode dna tabulky. Jedenáct bodů na jejím kontě určuje poslední místo. A toho by rádi využili domácí hráči. "Toro" je sice nováčkem, ale působí mnohem vyzráleji než někteří stálí účastníci Serie A a navíc sbírá body celkem pravidelně.

Od začátku prosince Venturovo mužstvo neprohrálo a druhou část sezony začalo také dobře - vyválčilo bod proti o deseti mužích hrající Catanii. Trenér Giampiero Ventura ale nebyl spokojen s výsledkem ani s předvedenou hrou, když vezmeme v úvahu početní výhodu jeho týmu. Ventura tedy musí doufat, že proti poslední Sieně se hráčům Il Granata již podaří naplno bodovat.

Turín okusil atmosféru první ligy naposledy v sezoně 2008/2009, v níž skončil na osmnáctém místě. Nyní bude chtít prodloužit své trvání mezi nejlepšími a zatím se mu to daří. Siena na druhou stranu bojuje o holé bytí a nebytí. Z kraje prosince začala smutná série porážek, která uvrhla Sienu na nejspodnější místo v tabulce a tým zatím nejeví patrné známky určitého zlepšení.

V posledním kole proti milánskému AC se alespoň Siena střelecky prosadil, když čisté konto brankáři Abbiatimu smazal Michele Paolucci a ukázal tím, že se Siena nevzdává. Nový trenér Beppe Iachini, kterého nyní čeká teprve třetí zápas v pozici hlavního kormidelníka, byl však s výkonem svého celku spokojen a cítil se trochu znevýhodněn po nařízené penaltě ve prospěch protivníka. Nyní se navíc bude muset obejít bez ofenzivního středopolaře D'Agostina, který by měl přestoupit do Pescary.

Turín sice těží body z utkání, ale neúměrně častěji jsou mu udělovány karty. Kvůli jejich vysokému počtu nebudou do utkání připraveni nastoupit hráči jako Matteo Darmian, Alessandro Gazzi, Kamil Glik, Salvatore Masiello a Giuseppe Vivés. Poslední zápas mezi těmito celky se hrál na začátku sezony a branky jsme se nedočkali.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Gillet - D'Ambrosio, Di Cesare, Rodriguez, Caceres - Brighi, Basha - Cerci, Bianchi, Meggiorini, Birsa
AC Siena - pravděpodobná sestava:
Pegolo - Neto, Paci, Felipe - Valiani, Bolzoni, D'Agostino, Vergassola, Del Grosso - Rosina, Calaiò
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.20 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SS Lazio - Atalanta Bergamo  (neděle 15:00)
Vynikající formou oplývá Lazio, které se v tomto kole představí doma na Olympijském stadionu proti Atalantě Bergamo. Biancocelesti v lize neprohráli už osm kol a s dvoubodovým náskokem drží druhou pozici, na vedoucí Juve potom ztrácí pět bodů.

Nejlepší tým na domácích hřištích, to je Lazio. Biancocelesti doma příliš neztrácejí a právě to je jeden z důvodů, proč se římský celek nachází na druhé pozici. Navíc díky ztrátě Juventusu se domácí přiblížili prvnímu místu na pět bodů. Tým trenéra Vladimira Petkoviče oplývá famózní formou. Daří se jim na všech frontách, vedle Evropské ligy a domácí soutěže také v italském poháru. V úterý doma jasně přehráli Catanii 3:0 a postoupili už do semifinále.

Atalanta má tedy před sebou hodně těžkou překážku. Celek z Bergama je ale na tom v tabulce dobře, patří mu dvanáctá pozice a před sestupovými vodami má prozatím dostatečný náskok. Nicméně aktuální forma není příliš dobrá, z posledních třech kol získal pouze jediný bod, za domácí remízu 1:1 s Udinese.

Lazio má lepší vzájemnou bilanci a je také jasným favoritem. Loni Biancocelesti vyhráli obě utkání a z vítězství se radovali i v prvním kole této sezony. Atalantu na jejím hřišti udolali 1:0.

Lazio nastoupí bez Edersona, Stankevičiuse a Diase. Atalanta zase bez Capelliho, Belliniho, Marilunga, Lucchiniho a Ferriho.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
MARCHETTI - KONKO, BIAVA, CIANI, RADU - MAURI, HERNANES, LEDESMA, GONZALEZ, LULIČ - KLOSE
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
CONSIGLI - RAIMONDI, STENDARDO, CANINI, BRIVIO - GIORGI, CIGARINI, CARMONA , BONAVENTURA - MORALEZ - DENIS
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 3.75 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SSC Neapol - Città di Palermo  (neděle 15:00)
Fotbalisté Neapole budou hájit třetí místo doma proti sestupem ohroženému Palermu. Sicilané jsou předposlední a na nesestupové pozice ztrácejí dva body. Na půdě Neapole ale nebudou favoritem, ba naopak. Domácí také hlásí novou posilu - Armera z Udinese.

"Jsem rád, že jsem v Neapoli. Je to obrovská radost nosit tento dres, nemůžu se dočkat až poznám své spoluhráče, až začnu pracovat s novým trenérem a až začnu hrát na San Paolo," neskrýval radost Armero. S Udinese bojoval o Ligu mistrů a s Neapolí bude mít tutéž možnost. Azzurri jsou zatím na třetím místě a nebýt dvoubodového odečtu, mohli by na tom být ještě lépe. Neapol naposledy dokázala rozstřílet AS Řím 4:1 a ještě před tím zvítězit na půdě poslední Sieny, na vedoucí Juventus však nadále ztrácí sedm bodů.

Palermo bude mít na San Paolo hodně těžký úkol. Sicilané potřebují každý bod, aby zlepšili své nelichotivé postavení. Palermo se po nešťastné porážce na hřišti Parmy propadlo už na předposlední místo tabulky, které znamená jediné - sestup. Poslední výhra Sicilanů se datuje ke konci listopadu 2012, od té doby na tříbodový zisk marně čeká.

Neapol vévodí vzájemným bilancím posledních let a favoritem bude i v tomto duelu. Situace je okolo třetího místa hodně vyrovnaná a případná ztráta by dost možná znamenala dočasný propad až na páté místo.

Walter Mazzarri má pohromadě kompletní kádr, chybí pouze potrestaní Cannavaro s Gravou. V táboře hostí je situace horší, zranění jsou Hernandez, Mantovani, Donati a suspendovaný Iličič.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
DE SANCTIS - CAMPAGNARO, BRITOS, GAMBERINI - MAGGIO, BEHRAMI, INLER, ZUŇIGA - HAMŠÍK - PANDĚV, CAVANI
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
UJKANI - MUÑOZ, VON BERGEN, ARONICA - MORGANELLA, BARRETO, KURTIČ, DOSSENA - BRIENZA - DYBALA, BUDAN
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.30 - 5.00 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Parma FC - Juventus FC  (neděle 15:00)
Vedoucí Juventus bude napravovat zaváhání z minulého kola, kdy doma nečekaně podlehl Sampdorii. Stará dáma se představí na půdě Parmy, která v novém roce navázala na formu z prosince 2012.

Domácí hrají v dobré formě a tomu napovídají i poslední výsledky. V posledních třech kolech naplno bodovali a proti Staré dámě si věří na bodový zisk. Pravdou ale zůstává, že dvě výhry přišly ještě před Vánocemi a je otázkou, zdali Gialoblu naváží na výhru proti Palermu, kterou urvali až v samotném závěru nastaveného času.

Juventus v minulém kole nečekaně klopýtl, ale vzhledem k velkému náskoku o průběžné vedení nepřišel. Navzdory neúspěchu doma se Sampdorií si Stará dáma spravila chuť a ve čtvrtfinále italského poháru udolala v prodloužení AC Milán. Bianconeri tak zůstávají ve hře na třech frontách a všechny soutěže mají výborně rozehrané. Na čele Serie A mají hosté pětibodový náskok, ten případně mohou navýšit pokud zvítězí na půdě Parmy. Proti svému bývalému týmu nastoupí Sebastian Giovinco.

"Dlužím Parmě hodně, protože oni znovu nastartovali mojí kariéru," nezapomněl na své nedávné působení v Parmě Giovinco, jenž se následně vyjádřil k následnému zápasovému vytížení. "Ve 35 dnech odehrajeme devět zápasů. Nejklíčovější fáze sezony je na cestě, spousta důležitých zápasů blízko sebe. Ale je to jedině dobře, protože to znamená, že jsme stále ve hře ve třech soutěžích."

Výhodou trenéra Roberta Donadoniho bude víceméně kompletní kádr. Hrát nebudou pouze zraněný Galloppa a vykartovaná dvojice Benalouane a Lucarelli. Na straně Juventusu se zase s největší pravděpodobností nepředstaví Marchisio, Pepe, Chiellini a Bendtner.
Parma FC - pravděpodobná sestava:
PAVARINI - ROSI, PALETTA, ZACCARDO, GOBBI - MARCHIONNI, VALDES, PAROLO - BIABIANY, BELFODIL, SANSONE
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
BUFFON - BARZAGLI, BONUCCI, CACERES - LICHTSTEINER, VIDAL, PIRLO, POGBA, DE CEGLIE - GIOVINCO, QUAGLIARELLA
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.00 - 3.50 - 1.73
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Udinese Calcio - ACF Fiorentina  (neděle 15:00)
Florentský celek patří k jednomu z nejpříjemnějších překvapení letošní sezony a dlouhou dobu se mu daří bojovat o nejvyšší příčky, zaručující toužebně očekávaný návrat do pohárové Evropy. O něco podobného se ale snaží také Zebry.

Udinese se nepovedla úvodní část sezony, po níž následovaly i další výpadky. Ztracenou formu nemohli Guidolinovi svěřenci dlouho najít. Navíc jim v hledání nepomůže ani Pablo Armero, který zamířil sbírat zkušenosti a tituly pod Vesuv. Otázka tedy zní, zda přijde adekvátní náhrada. A ta dlouhodobá otázka je ještě palčivější: kdy přestane Udinese prodávat své největší klenoty a začne útočit na evropskou prestiž?

Je tu však také jedna pozitivní zpráva - ztracená forma možná nebude tak ztracená, jak by se mohlo zdát. Hráči Interu Milán by mohli vyprávět. Po dvou remízách se totiž Zebry utkaly právě se Stramaccioniho výběrem a překvapivě snadno jej porazily. Pod výsledek 3:0 se podepsali Luis Muriel a především dvougólový kapitán Antonio Di Natale.

Mnoho týmů je v současnosti ochuzeno o hráče z afrického kontinentu, kteří se rozhodli reprezentovat svou zemi. A Udinese není výjimkou - do následujících dní se bude muset Francesco Guidolin obejít bez Mehdiho Benatii a Agyemangua-Badua. Kromě nich mu bude pravděpodobně chybět ještě mladík Diego Fabbrini.

Fiorentina prožívá skvělou sezonu, to už netřeba podrobněji opakovat. Její neporazitelnost ale dostala nečekanou trhlinu v minulém kole. Florentský celek měl před sebou zdánlivě lehký úkol - porazit nováčka z Pescary. Při jeho plnění ale i díky skvělému Perinovi selhal a prohrál 2:0. Vstup do Nového roku se mu tedy nepovedl - jak na to zareaguje?

Ambiciózní tým má samozřejmě touhu neztratit svou pozici a zůstat v kontaktu s první pěticí. K tomu ale nebude moci využít služeb chilského záložníka Davida Pizarra. Malý hráč s velkým rozhledem je v současnosti zraněn a bude tomu tak pravděpodobně ještě několik nadcházejících týdnů. Mounir El Hamdaoui spojil síly s Benatiou a reprezentuje svou zemi, Ruben Olivera nemůže hrát kvůli kartám.

Zajímavé je, že v minulé sezoně bylo rozložení sil úplně odlišné. Zatímco Udinese skončilo na příčkách zaručujících evropské poháry, toskánský celek se pohyboval v průměru středu tabulky. Nyní se situace otáčí ve prospěch týmu z města renesance. Udinese bude Montellově družině oplatit nepříznivé statistiky - v posledních třech kláních odešlo pokaždé poraženo.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Brkič - Heurtaux, Danilo, Domizzi - Basta, Pereyra, Pinzi, Lazzari, Pasquale - Muriel - Di Natale
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Neto - Roncaglia, Rodriguez, Savic - Cuadrado, Migliaccio, Aquilani, Borja Valero, Pasqual - Jovetič, Toni
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.80 - 3.25 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Cagliari Calcio - Janov CFC  (neděle 15:00)
Výher si v letošní sezoně fanoušci janovského CFC příliš neužili, a tak pochopitelně alespoň trochu slavili, když minulý týden Rossoblu porazili na domácí půdě Bolognu. Předtím navíc dvakrát remizovali a drží třízápasovou sérii bez porážky. V rámci 20. kola na ně čeká další rozhodující souboj, v IS Arenas, kde je doma Cagliari.

Pět získaných bodů v posledních třech zápasech Janovu zajistilo posun ze sestupových pozic, právě na úkor Cagliari, ovšem ještě zdaleka nemají svěřenci Gigiho Del Neriho vyhráno. Vítězství nad Bolognou sice bylo příjemnou změnou, jenomže předváděná hra ještě ani náhodou neodpovídala ideálu. Dvěma góly rozhodl Marco Borriello a na něj bude Janov sázet i v Cagliari. Borriellův parťák Immobile je navíc v karetním trestu, a tak červenomodrý útok hostů povede Borriello patrně sám.

Cagliari jde do zápasu v podobně těžké situaci jako jeho nedělní soupeř, ale aktuální výsledky má ještě horší. Vždyť na výhru už Isolani čekají od konce října. Od té doby dokázali v devíti zápasech jen dvakrát remizovat, a proto se nacházejí až na nejspodnějších patrech tabulky. Zápas s Janovem by nicméně mohl být ideálním bodem, od něhož by se Cagliari mohlo odrazit vstříc záchraně. Výhra je ovšem nutností, bez ní to nepůjde. Kapitán Daniele Conti nicméně hlásí, že on i všichni jeho spoluhráči jsou přesvědčeni, že dokáží špatnou situaci zvrátit.

Domácí nyní čeká relativně snadnější los, a tak dostali hráči po prohře s Laziem dva dny volna, což byla výrazná změna oproti předchozím intenzivním tréninkům, které probíhaly dvakrát denně. Do sestavy se navíc vrací Mauricio Pinilla, Davide Astori a Francesco Pisano.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Avramov - Pisano, Astori, Rossettini, Avelar - Dessena, Conti, Nainggolan - Thiago Ribeiro - Pinilla, Sau
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Frey - Pisano, Granqvist, Manfredini, Moretti - Rossi, Kucka, Matuzalem, Bertolacci, Antonelli - Borriello
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.30 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Calcio Catania - AS Řím  (neděle 15:00)
Vstup do Nového roku nebyl pro Vlky vůbec jednoduchý - na začátku roku totiž zavítali do Neapole. Domácí celek Zemanův tým naprosto jasně přehrál a Vlci odjížděli bez bodu. V objevování krás cizích stadionů budou ale pokračovat - čeká je výlet na Sicílii.

Nemusíte být fanouškem ani jednoho z těchto týmů, přesto si jejich zápasy vždy užijete. Jejich klání mají pověst gólových přestřelek a emoce sálají na míle daleko, z čehož plynou kontroverzní situace. Pár příkladů za všechny: rok 2006 - domácí AS vyhrálo nad svými hosty 7:0. O tři roky později se Stadio Olimpico radovalo podruhé ze sedmi gólů, tentokrát se již zapojila i Catania a dala domácímu týmu zabrat - 4:3. V předminulém roce se urodila domácí výhra AS v poměru 4:2. Poutavým lákadlem je fakt, že ještě nikdy utkání neskončilo bez branek.

Poslední týdny nepřinesly radost ani jednomu z týmů - Catania si neporadila s Laziem a dostala tři branky, AS inkasovalo čtyřikrát v utkání s Partenopei, hattrickem se blýskl Edinson Cavani. Po utkání s milánským AC, které vyznělo poněkud překvapivě pro Giallorossi, mají Zemanovi svěřenci co napravovat.

To samé se ale dá říct o Catanii. Kromě zmiňovaného utkání s Laziem v rámci Coppa Italia prohrál sicilský klub také s Pescarou, na což navázal bezbrankovou remízou s Turínem. Vážnou trhlinu do plánů trenéra Rolanda Marana přinesl třízápasový trest pro ofenzivní hvězdu týmu - exekutor standartních situací Lodi nemůže proti AS nastoupit. Vzhledem k tomu, že o něj usilují přední italské týmy je možné, že Francesco Lodi svůj poslední zápas za Catanii již odehrál.

Kromě něj budou ale scházet i jiní hráči základní jedenáctky - Fabio Sciacca, Marco Biagianti a Pablo Alvaréz. Římu bude možná chybět útočník Pablo Osvaldo, jenž utrpěl menší zranění při střetu se spoluhráčem Burdissem. Kvůli kartám nenastoupí Miralem Pjanič, na odchodu do vlasti je také Marquinho. Jeho mladší skoro jmenovec ze stoperské dvojice již ale bude připraven.
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Bellusci, Legrottaglie, Spolli, Marchese - Izco, Salifu, Almiron - Goméz, Bergessio, Barrientos
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Goicoechea - Piris, Marquinhos, Castan, Balzaretti - Bradley, De Rossi, Florenzi - Lamela, Destro, Totti
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.80 - 3.75 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
UC Sampdoria - AC Milán  (neděle 20:45)
Sampdoria se 20. kole utká doma s AC Milán a ráda by navázala na výhru z Turína i ve druhém kole z Milána. Favoritem ale zůstávají Rossoneri, kteří chtějí proniknout na pohárové pozice. Současná sedmá pozice je pro klub takového formátu pochopitelně nevyhovující.

Domácí tým zažívá zvláštní návrat mezi italskou elitu. Sampdorii patří až čtrnácté místo a po čas byla více namočená v boji o záchranu, ale momentálně je to jediný tým, který dokázal porazit poslední dva mistry na jejich hřištích. Sampdoria vyhrála v Miláně 1:0 a v minulém kola vyloupila i stadion Juventusu, tam vyhrála překvapivě 2:1. i když Blucerchiati AC porazili, stále jsou hosté větším favoritem.

AC Milán vstoupilo do nového roku dobře a Sienu, byť těsně, porazilo 2:1. Rossoneri mají jasný cíl, proniknout do první pětky a tím si zajistit účast v evropských pohárů. Otázkou zůstává, zdali Milán nějak posílí svůj kádr. Adriano Galliani se ale nechal slyšet, že posily nejsou třeba. Robinho zůstal a co se týče Francesca Lodiho, klub o něm nechtěl mluvit.

Ještě nedávno nastupoval v barvách AC Maxi Lopez, argentinský útočník ale proti svému bývalému klubu pro zranění nenastoupí. Hrát nebude ani druhý útočník Nicola Pozzi a Enzo Maresca, vykartovaný je Berardi. AC se nadále potýká s ohromnou marodkou, vedle vykartovaného Pazziniho jsou mimo Didac Vila, Mesbah, De Jong, Bonera, Yepes, Muntari, Constant a čerstvě Antonini.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
ROMERO - GASTALDELLO, PALOMBO, COSTA - DE SILVESTRI, KRSTIČIČ, OBIANG, POLI, ESTIGARRIBIA - EDER, ICARDI
AC Milán - pravděpodobná sestava:
ABBIATI - ABATE, MEXES, ZAPATA, DE SCIGLIO - FLAMINI, MONTOLIVO, NOCERINO - ROBINHO, BOATENG, EL SHAARAWY
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.00 - 3.30 - 1.95
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Bologna FC - Chievo Verona  (sobota 18:00)
Bologna možná ještě na dlouho zůstane "tím týmem, co porazil Neapol dvakrát za sebou". Od té doby se jí ale nedaří a dvakrát prohrála. Chievo se tradičně pohybuje ve středu tabulky. Pokud by vyhrálo, mohlo se podívat do první desítky.

Domácí Felsinei naposledy prohráli s janovskými Grify v poměru 0:2 a tento výsledek hodně rozzuřil trenéra Stefana Pioliho. Ztráta bodů totiž přiblížila Bolognu k sestupovému ohrožení na rozdíl pouhých dvou bodů. Stefano Pioli si je dobře vědom případného nebezpečí a přesně ví, co by rád proti Chievu viděl.

"Požaduji po hráčích okamžitou odpověď," říká jednoznačně prošedivělý Pioli. Na něj navazuje v již trochu optimističtějším duchu obránce Garics, podle nějž se jednalo jen o pouhou chvilkovou slabost. "Ani jedenáct proher v posledních zápasech nás nezlomilo," říká možná trochu překvapivě rakousko-maďarský fotbalista a dodává: "Máme kvalitní tým a proto musíme porazit Chievo. Veronský tým je vždycky schopen zůstat v první lize, protože umí najít kvalitní hráče za málo peněz," říká s respektem ke svému nadcházejícímu soupeři.

Chievo by asi situaci Bologně rozumělo, protože se ještě před pár týdny nacházelo v podobné situaci. Klíčovou část sezony ale otočilo ve svůj prospěch a v pěti posledních zápasech Serie A vyhrálo už čtyřikrát. A nyní si brousí zuby na další tříbodový zářez. Jaký je to rozdíl oproti začátku sezony, kdy Chievo prohrálo pět zápasů ze šesti!

Na každou případnou porážku reaguje tým mladého trenéra Coriniho velmi rychle a prakticky již v dalším zápase vždy udělá fanouškům radost. Bývalý skvělý záložník si je toho vědom a zdůrazňuje své přesvědčení i před zápasem s Bolognou. Také zdůvodňuje své rozhodnutí posadit na lavičku střelce Sergia Pellissiera, když říká, že "potřebuje důvěřovat všem svým hráčům a to nejen slovy."

Jedním z hráčů, kteří určitě mohou počítat se základem, je zkušený brankář Stefano Sorrentino. To je v posledních týdnech klíčová postava týmu a Corini ví, že pokud chce jeho tým sbírat body místo toho, aby je ztrácel, Sorrentino by měl být základním kamenem týmu.

Brankář je spojován s přestupem do přednějšího klubu a toto riziko je pro Chievo stále velké. Sám se k tomu po zápase s Atalantou vyjádřil: "Pokud to byl můj poslední zápas za Chievo, pak jsem rád, že jsem svým výkonem mohl přispět ke třem bodům. Mohl by to být klíčový posun směrem k záchraně."

Mussi volanti nepomohou suspendovaný Dario Dainelli a zranění Boukary Dramé s Nicolasem Freyem. Bologna se bude muset obejít bez Archiemda Morlea a Tiberia Guarenteho.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Agliardi - Garics, Portanova, Antonsson, Cherubin - Peréz, Krhin - Diamanti, Taider, Gabbiadini - Gilardino
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Sardo, Cesar, Andreolli, Jokič - Guana, L. Rigoni, Cofie - Luciano, Thereau, Paloschi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.20 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Inter Milán - Delfino Pescara  (sobota 20:45)
Od začátku prosince se Inter snaží vyhrát. Po výhře nad Neapolí se zdálo, že je celek trenéra Stramaccioniho připraven usilovat o Scudetto, ale nyní je jeho forma přinejmenším kolísavá. Pescara se oproti tomu zlepšuje a překvapit bude chtít i San Siro.

V Pescaře je podle předpokladů ideální protivník Interu. Nováček soutěže a tým bez velkých jmen je ideální na restartování formy Nerazzurri. Na druhou stranu, soudě podle posledních výsledků Pescary, možná to zas taková pravda nebude. Tak či onak, pokud chtějí hráči Interu zpět na nejvyšší příčky, musí bezpodmínečně vyhrát.

Milánský Inter v současnosti okupuje pátou příčku, tedy poslední vstupenku do evropských pohárů. A při současné finanční krizi by se případná neúčast tradičního klubu mezi elitou nemusela vyplatit. V lize ale Inter nepřesvědčuje - během posledních tří zápasů ztratil již osm bodů. Naštěstí pro černo-modré, nikdo z jejich rivalů se výrazněji dál nedostal. Nad ostatními ční pouze Juventus, na nějž ztrácí milánský klub devět bodů.

Kde hledat příčiny ne právě dobře rozehrané sezony? Trenér Andrea Stramaccioni tvrdí, že Inter poškozují nekvalitní rozhodčí, kteří jeho tým obírají o cenné body. Javier Zanetti si zase myslí, že za ztrátu bodů může nedostatek organizovanosti a špatná kondice. Funkcionář a bývalá legenda, Ivan Cordoba, viní psychickou stránku týmu a prezident Massimo Moratti nepovažuje kádr za dostatečně kvalitní i široký. Zkrátka, důvodů je mnoho.

Dejme na chvíli za pravdu Morattiho verzi. Ta se momentálně blíží skutečnosti asi nejvíce, protože obrana Interu je v troskách. Posuďte sami - kvůli kartám nebudou hrát Andrea Ranocchia a Juan Jesus, zdravotně není v pořádku ani Walter Samuel. Do pozice stoperů se tak vtělí Cambiasso, podporován Chivuem a Silvestrem. Ani v útočné fázi ale vše neklape. Řekli byste Cassano, Milito, Palacio - to musí fungovat. Jenže Inter vstřelil ze hry za celý prosinec jen jeden gól! Také proto je Pescara vítaným soupeřem - spolu s Cagliari má nejhorší obranu v lize.

V posledních týdnech to ale není pro Pescarru zas tak skličující, jak se zdálo na začátku ligy. Ze čtyř kol posbírali svěřenci trenéra Bergodiho devět bodů a ty je poslaly na patnácté místo. Přidejme k tomu snahu vedení rozčeřit vody lednového mercata a Pescara by v případě vhodně zvolených posil mohla pomýšlet na střed tabulky.

Příkladem nejednoznačnosti jejího osudu může být minulý zápas, v němž si překvapivě Bergodiho tým poradil s favoritem z Florencie. Stane se z Delfínů kat favoritů? V kádru nováčka soutěže musíme vyzdvihnout velké nasazení a především výkon výtečného brankáře Perina, který za svá záda nepustil ani jeden projektil. Bude v galapředstavení pokračovat i proti střelcům Interu?
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Silvestre, Cambiasso, Chivu - Zanetti, Guarin, Gargano, Pereira - Palacio, Milito, Cassano
Delfino Pescara - pravděpodobná sestava:
Perin - Balzano, Terlizzi, Capuano, Modesto - Nielsen, Colucci, Bjarnason - Weiss - Jonathas, Celik
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.30 - 5.50 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC19142340:1344
2.SS Lazio19123428:1939
3.SSC Neapol19123437:1837
4.ACF Fiorentina19105436:2135
5.Inter Milán19112630:2235
6.AS Řím19102743:3332
7.AC Milán1993736:2730
8.Parma FC1985627:2529
9.Udinese Calcio1969429:2627
10.Calcio Catania1975726:2726
11.Chievo Verona1973921:2924
12.Atalanta Bergamo1973918:2822
13.Turín FC1949620:2220
14.UC Sampdoria19631022:2820
15.Delfino Pescara19621117:3520
16.Bologna FC19531121:2618
17.Janov CFC19451020:3017
18.Cagliari Calcio19441117:3516
19.Città di Palermo19361016:2915
20.AC Siena19451017:2811
Bodové odečty
UC Sampdoria-1za ovlivňování výsledků zápasů
Turín FC-1za ovlivňování výsledků zápasů
Atalanta Bergamo-2za ovlivňování výsledků zápasů
AC Siena-6za ovlivňování výsledků zápasů
SSC Neapol-2za ovlivňování výsledků zápasů

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (755)

Přidat komentář
Coniglio

plichta na Inter s Pescarou..

Reagovat
smazaný uživatel

PINTU, PINTU, PINTU.... Nevíš prosím tě kolik měl cenu Willians, než odešel do Internacionalu? Určitě tam nějaký pohyb byl, já mám napsanou jen základní cenu z draftu, a za boha nevím, jak si to najít. Díky za případnou radu

Reagovat
Pinturicchio

Iniziale 7,9

Attuale 4,8

Reagovat
smazaný uživatel

Díky ti, kde to hledáš? Btw. vyměnil jsem ho za Gargana, snad se vejdu do rozpočtu. Jaké částky počítáš do rozpočtu? Já v tom mám bordel jak to počítat.

Reagovat
Pinturicchio

Statistiche, rozklikneš hráče a nahoře si to "Napoli" změníš na Milano. Jinak beru tu Attuale.

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, jasný, attuale. Ale to pak počítáš pak u všech attuale, musíš to přepočítat komplet ne? Jinak by to nesedělo.

Reagovat
Pinturicchio

Jako kompletně přepočítat kádr? To určitě ne, jen hráče, kterého měníš.

Reagovat
smazaný uživatel

Okay, ale pak nám tam unikají nebo přetékají miliony. Vezmi si teoreticky a hodně zjednodušeně...

De Sanctis (15) - Cannavaro (10) - Willians (10) - Di Natale (25) = 60

Mezitím klesne Cannavarova cena na 5 a on má distanc, tak ho musíš dát pryč. Odečteš 5 a přivedeš De Sciglia za 10.

60 - 5 + 10 = 65 .. Přijde mi to počítání strašně zkreslené. To samé i naopak. Koupíš borce El Shaarawy ho za 15, on ti vystřelí na 25. Ty se ho zbavíš, odečteš 25 a koupíš borce zase za 15. Vydělal si 10 milionů těmito převody.

Reagovat
Pinturicchio

Tak ono máme 5 výměn, takže zase tolik se s tím čarovat nedá. Jinak to už je tvoje chytrost, že na tom případně takhle vyděláš.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyděláš 10 milionů, ale prodáš/ztratíš borce, co ti střílí góly(body), co je na tom?

Reagovat
smazaný uživatel

Mě jde o ten princip.

Reagovat
Pinturicchio

* Mně . Na ten se vykašli a vesele obchoduj.

Reagovat
smazaný uživatel

Omlouvám jsem, mé rozrušení mi dělá problémy se spisovnou češtinou Hotovo, pro začátek eliminovány odchody a tresty. Další 4 klasické výměny přijdou na řadu časem, už na to nemám nervy

Reagovat
smazaný uživatel

*Omlouvám se fakt jak retard.

Reagovat
smazaný uživatel

o jaký?

Reagovat
smazaný uživatel

Že mi tam unikají peníze Koupím toho hráče za 10, ale on ztratí formu a pak odejde z ligy, přičemž při odchodu má 3. Takže místo 10 si odečtu 3, tratím tak 7 milionů. A přivedu hráče zase za 10. To je pak ten rozpočet hodně náročnej na splnění a je na tom víc práce. To pak taky dost zkresluje myšlenku "na draftu obětuješ 2 hodiny a pak vždy jen 5 minut na sestavu před každým kolem"... Takhle se tu v tom pitvám už pěkných desítek minut, když se mi 1 z 8 zraní, 1 si odjede na Afriku, další 2 do vykartují, 1 si vysedává a 1 odejde a najednou máš 2 záložníky, přičemž potřebuješ minimálně 3. Tak si říkáš, uděláš nějaký trade, ale zjistíš, že takhle ti uteče třeba vlastně dobrých 20 mega jen na ušlých přestupech.... Vím, že to řeší až moc do důsledku, je to jen hra, ale chci tu hru hrát pořádně, když už. Proto se v tom tak piplám.

Reagovat
Pettirosso

Marťo, nechce se ti udělat tiskovka?

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec. Teď se tu seru s tou fantou, aby mi to vůbec dalo dohromady požadovaný počet hráčů a já nelítal na rozpočtovým stropem. A pak mě čekají ještě domácí povinnosti. Nějak nemám na překládání poslední dobou vůbec náladu a ani čas.

Reagovat
Pettirosso

no nepotěšil jsi mě.. tak draftuj, já ji udělám, ale zápas budete muset zvládnout sami, neuvidím ho a vracím se až pozdě večer.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas je zítra viď? Tak bych se mohl konečně zase podívat na ligu. Poslední 2 jsem tuším neviděl. A Coppu jsem taky neviděl celou. Souhrn zítra doufám zvládnu.

Reagovat
Pettirosso

jop a já jsem pryč, po dlouhé době zápas neuvidím, tak doufám, že o hodně přijdu :).. Wlado říkal, že je taky mimo, tak je to na tobě a na Pavlovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ouky douky, nějak se s tím popereme

Reagovat
smazaný uživatel

jsem myslel, že je v tom je nějaký větší problém teda ale tak to k tomu patří no..., je dobře, že jim peníze rostou nebo klesají, jako v reálu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, patří, ale irituje mě to patlání se s tím. Ale já to nějak poladím. Co "vydělám" na Cannnavarovi utratím na Garganovi. Ono se to poddá. Ještě že jsem si nechal na začátku v rozpočtu nějakou rezervu. Jen doufám, že mi přestanou v Udine podkopávat plány. Benatia s Armerem toho totiž na podzim moc nenahráli a to měli být klíčovými hráči. A do toho mi dneska posadí Pereyru nakopat jim prdel málo

Reagovat
smazaný uživatel

nikdy s tím nebyl problém, nebo jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Weissik sa ukáže proti Interu v najlepšom a po zápase môžu podpisovať zmluvu ....kiež by to tak bolo.....

Reagovat
olis

dnes by mohla Pescara znova prekvapit, ale myslim si ze to tak nebude

Reagovat
Coniglio

na to sa pozriem

Reagovat
smazaný uživatel

Bologna - Verona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

I keď večer hrá môj milovaný Inter zápas s Pescarou, tak najdôležitejším bodom a programom bude dnešné moje rande. Už len vyžehliť košieľku, okúpať a vyvoňať sa, umyť a vyleštiť čierne topánky, dať pol kika gélu na hlavu a môže sa vyraziť do jedného z najromantickejších podnikov

Reagovat
Lubinterista

Modrá Ústřice?

Reagovat
smazaný uživatel

Zrejme, keď sme obidvaja z rovnakého slovenského mesta, tak nepôjdeme randiť do ČR

Reagovat
10

Reagovat
Alberto Aquilani

hod sem tú fešandu , fakt som na nu zvedavý ....

Reagovat
Pettirosso
Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
stas87

treba ide na rand s transkou ale este o tom nevie

Reagovat
Pettirosso

nebo s tou nejkrásnější babou, o které se nám ani nezdá

Reagovat
The Krupy

A budeš si doma honiť pred PC

Reagovat
panca

takze, kdyz nejdes na rande, tak se nekoupes?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč na něj reagujete...

Reagovat
panca

ja po dlouhe dobe. Ale uz ted toho lituju! Ja ho vetsinou ani nectu.

Reagovat
Pettirosso

o to mu jde..

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Tomanatura

Vzdyt je to obycejny trol.

Reagovat
Nuno čomes

Tohle neni fuckbook cipe.

Reagovat
smazaný uživatel

Do ktoreho podniku presne? Nech sa pre buducnost inspirujem

Reagovat
smazaný uživatel

Na osobnom spoločnom stretnutí môžeme prebrať aj takéto veci a samozrejme aj omnoho viac a posharovať know-how.

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

At se klidne Weiss dneska ukaze..ale FORZA INTER!!! 4:0 branky Cassano,Milito,Guarin,Palacio

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 2:2 inter je dlouhodobě hodně špatnej

Reagovat
Pettirosso

Udine - Viola slibuje dobrou podívanou, už se těším, minule ty ještě týmy nebyly sehraní, rozehraní..

Reagovat
smazaný uživatel

Dělají mi ze života peklo. Nejdřív sedí půl sezony Armero, pak nechají odejít Willianse a nakonec posadí Pereyru. Jak má člověk v těchto podmínkách hrát fantu? a to nepočítám Benatiu, který je na Africe.

Reagovat
Pettirosso

Pereyra bude sedět?

Reagovat
Pinturicchio

Hlavně, ať je to pořádná přestřelka, 2:2 - 3:3 by mi nevadilo a střelce golů bych poprosil Jovetic - Muriel

Reagovat
smazaný uživatel

Ne-eeee, dneska bude opět úřadovat ToTo!

Reagovat
smazaný uživatel

Respektive zítra.

Reagovat
Pettirosso

hrajete proti sobě, nebo co?

Reagovat
Pinturicchio

Nehrajem spolu, tak může být, minule taky úřadovali oba.

Reagovat
smazaný uživatel

Kámo, výše jsem ti psal dotaz, druhý komentář diskuse

Reagovat
Pinturicchio

Jsem si toho vůbec nevšiml.

Reagovat
mastakillah

Udine s Violou neprohraje, pevně v to věřím

Reagovat
olis

to by bolo skvele

Reagovat
smazaný uživatel

Weissinho dnes bude robit velke problemy nasej poskladanj obrane, ale nakoniec to zvladneme a konecne mame 3 body

Forza INTER!

Reagovat
Pinturicchio

V Parmě jsme za posledních 13 let vyhráli 3x, vždycky po výsledku 1:2. Když si vezmem současnou formu Parmy, nečeká nás tam nic lehkého.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

Podepíše Sneijder?

Rozdílné zprávy přicházejí ohledně přestupu Wesleyho Sneijdera z Interu do Galatasaraye. Zatímco italská média informují, že záložník vyčkává, zda nepřijde také nabídka z Premier League, podle turecké televize NTV už Sneijder souhlasil se smlouvou. Vydělávat by měl 3,5 milionu eur ročně a údajně dostane 5,8 milionu eur za podpis.

Takze Turci mu daju 3,5 a v Interi aj po tom zhorsenom navrhu by mal 4 hej?

Tak ti treba Wes, podpis to a vyzer si to poriadne do dna, ty nevdacnik

Je tam ten podpisovy bonus, ale to ho nezachrani. Pekne si hraj turecku srandaligu v bezvyznamnom galatasaray za mensi plat, to je presne to co ti prajem

Reagovat
Mr.Jindros

Doufám, že Parmu smáznem, ale tipnul bych si plichtu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak teď se dívám na PL a takový hráč s přehledem jakým má D'Agostino by si to tam dával s prstem v nose a byl neuvěřitelný král... na střední záložníky tam nikdo nevyvíjí tlak, tam by si mohl jít klidně dálnici a propálit to. Proto tam padá plno gólů a hráči jako Gerrard se tam můžou vyřádit střelmi z dálky do aleluja.

Oproti tomu v calciu je rád, když se podívá na hřiště. být jeho agent, hned ho tam pošlu.

Reagovat
Pettirosso

tak QPR proti Boasovi, to sis teda vybral zápas

Reagovat
smazaný uživatel

viděl jsem jich víc...

Reagovat
Alberto Aquilani

a ešte k tomu je to hrozná nuda .....

Reagovat
smazaný uživatel

to taky, no...

Reagovat
10

ty hučící diváci od tý nudy pro někoho odvádí pozornost, je to jako takový ty "vtipný" pořady, kde by tě ani nenapadlo se smát, kdyby tam nebyl smích diváků v pozadí, stejně je to s fotbalem na ostrovech, ani by tě nenapadlo, že to je zábava

Reagovat
Alberto Aquilani

Ono už aj taký Aquilani vtej svojej szeone za Liverpool po novom roku ked sa dal do poriadku a rozohral tam dosť úradoval , a teraz je vo Fiorentine až na niake tie goly uplne hrozný

Reagovat
Pettirosso

Zlatan Ibrahimovič : Messi má možno štyri Zlaté lopty, ale ja si môžem kúpiť čokoládovú tyčinku z automatu, bez toho aby som si musel dávať pod nohy bedňu. "

Reagovat
rossoneri89

.... Ibraa

Reagovat
olis

Balloteli 2

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

zato ten krpaty Messi by dal nejakemu Ajacciu aspon patku

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra style

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak radsej by som mal 4 zlate lopty a kludne by som si daval k automatu aj rebrik, ako dociahnut kade-tade a nemat ocenenie

Reagovat
Lubinterista

Karl Johannes Nepomuk Josef Norbert Friedrich Antonius Wratislaw Mena von Schwarzenberg a jeho krásně vyzpívaná hymna

Reagovat
Pinturicchio

FANTA C : Miccoli a Alberto, nezapomente na sestavy.

Reagovat
smazaný uživatel

S prehľadom.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Trand

Berlusconi a Moggi ve volbách, to bude dvojka.

Reagovat
Pinturicchio

Don Moggi

Reagovat
smazaný uživatel

Ze sa nehanbi, po takom skandale aky sposobil a odhaleni necstnych praktik by som bol nadosmrti v kanali a hanbil sa za seba, nie este ist do politiky

Reagovat
Pinturicchio

Způsobil? Způsobil ho Moratti. Být tebou, tak těma kanálama chodím tak jako tak nebo by tě mohli zatknout za demenci.

Reagovat
smazaný uživatel

On a jehospravanie sposobili opravnene preradenie juve do serie B. Cudujm sa ze ho mas rad, ked vam svojim konanim zapricinil stratu 5 rokov, ked ste neboli na vyslni.

Ale tak co cakat od juvefans, neviete si ani spocitat 2 a 2 a slepo mekate za moggim ako ovecky, aj kedon vas dosal do problemov

Reagovat
Pinturicchio

Ne, to byl Moratti, ovce.

Reagovat
smazaný uživatel

A teraz mi povedz tu o cervenej ciapocke...

Reagovat
smazaný uživatel

A teraz mi povedz tu o cervenej ciapocke...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

OT : Baldini údajně kontaktoval Guardiolu.

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

100. pro Juventus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Tak Chievo prý 4-3-3 s Vackem v základu a bez Paloschiho

Reagovat
smazaný uživatel

BOLOGNA (4-2-3-1): Agliardi; Garics, Portanova, Antonsson, Cherubin; Krhin, Perez; Kone, Diamanti, Gabbiadini; Gilardino.

All.: Pioli. A disp.: Curci, Stojanovic, Sorensen, Motta, Abero, Pazienza, Pulzetti, Riverola, Pasquato, Paponi, Acquafresca.

CHIEVOVERONA (4-3-3): Sorrentino; Sardo, Andreolli, Cesar, Jokic; Guana, L. Rigoni, Cofie; Stoian, Thereau, Vacek.

All.: Corini. A disp.: Squizzi, Puggioni, Farkas, Costa, Papp, M. Rigoni, Luciano, Dettori, Pellissier, Paloschi, Moscardelli.

A bez Luciana.

Reagovat
10

Forza Bologna...pod tou útočnou trojkou všechno totální řezníci

Reagovat
rossoneri89

Paloschi

Reagovat
smazaný uživatel

hm Palo Farkas zase len na lavicke

Reagovat
Pinturicchio

Sorensen na lavičce.

Reagovat
Benesse

tú sme im poskladali solídne. Sore, Motta, Pazienza, Paquato

Reagovat
Pinturicchio

Bodejť by pak nebyli zralí na sestup, když nejlepší hráči sedí na lavičce.

Reagovat
Benesse

To hej Ale som sklamaný z toho že Pasquato sa doteraz nepresadil v serii A pamätám si že mal u nás raz parádu prípravu...

Reagovat
Pipo123

Sorrentino údajne pôjde po sezóne k vám a Bizzari zadarmo do Chieva, Carrizo tiež odíde zadara do prdele a neviem kto nám bude robiť dvojku

Reagovat
smazaný uživatel

Po sezóne? To bude na nič, keď nepríde už teraz. Do Serie B sa mu moc asi nebude chcieť chodiť...

Reagovat
Pipo123

Kone má skvelú formu

Reagovat
smazaný uživatel

Vacek to posral.

Reagovat
GEGE

Po sezoně by se měl pakovat.Minule červená těd zas tohle...

Reagovat
lnterista

co udelal?

Reagovat
smazaný uživatel

neuhlídal při rohu hráče, co dal gól.

Reagovat
lnterista

diky

Reagovat
smazaný uživatel

Vraj by do Sieny mohol ísť Viola na hosťovanie. Dobré nie? Ale takto posilovať konkurenciu v boji o záchranu ...

Reagovat
smazaný uživatel

to by bylo zajíamvé, ale nvm, jestli to tam spasí

Reagovat
Benesse

Diamanti, Kone

Reagovat
10

Vackův gól

Reagovat
GEGE

Bez Dainelliho hoří jak papíři

Reagovat
10

Vacek je naprosto nulovej, na okamžitý vystřídání. Velký zklamání, vidím to na návrat do ČR, nebo někam do Německa.

Reagovat
GEGE

Taky ho strkat někam na křídlo je dobrá píčovina...ale ty jeho strašidelné výkony to neomlouvá,když nedokáže ani přihrát nebo dát centr....

Reagovat
10

jak říkáš, ve Spartě ale pravý křídlo/záložníka občas hrál taky, v Olomouci na tý pozici začínal...

Reagovat
GEGE

Hm to sem nevěděl,že někdy hrál tuto pozici ja ho vždycky viděl hrát klasického středáka...

Reagovat
Maritazzi

Mně ani ve Spartě nepřišel na velký fotbal.

Reagovat
10

měl dobrý období, ale celkově je to takovej průměrnej posouvač s celkem dobrým pohybem...rozhodně ale nenaplnil to, co do něj v Olomouci všichni vkládali

Reagovat
Maritazzi

Tak. I Hušbauer a hlavně Vácha si myslím, že mají větší šanci se pak do budoucna prosadit než Kamil. On se z něj dělal dost mozek, ale to podle mě nenaplnil nikdy.

Reagovat
10

z Hušbauera moc hotovej nejsem, to je podobnej případ...Vácha je zase hloupej pseudodůraznej hráč, těžko říct jestli v tomhle někdy vyspěje

Reagovat
Maritazzi

Hušbauer má pro mě docela nadstavbu, na rozdíl od Vacka. Vácha mi přijde jako naprosto ideální střední záložník, jak fotbalově, tak pak i osobnostně jako tahoun. Bude to dost o omezení těch karet, ale toho se u něj nebojím.

Reagovat
10

já už Spartu/GL tolik nesleduju, resp. vůbec, takže to nedokážu úplně dobře posoudit a vycházím třeba z 10-15 zápasů, Váchu jsem viděl víc, vždycky jsem ho omlouval, až do 21ky, tam jsem nad jeho nedisciplinovaností zlomil hůl, což pak potvrdil v GL...a přívlastkům zlý muž se směju ze všeho nejvíc

Reagovat
Maritazzi

Jenže fotbalově je prostě výbornej. Jako on to faulování má určitě v povaze, ale pokud se srovná, může se podle mě dostat dál než Darida, kolem něhož je to hrozné šílenství.

Reagovat
GEGE

Mě se ve Spartě celkem líbil a vkládal sem do něj celkem naděje,že by se mohl prosadit.Zvášt,když to vzal přes Chievo ale asi na to nemá no....

Reagovat
smazaný uživatel

Wesley kejvnul

Reagovat
Pipo123

Jo Gila gol, dal som mu prednosť pred Tottim aj Robinhom v základe

Reagovat
Chazy

OT: http://www.eurofotbal.cz/clanky/fronta-na-heskeyho-64148/?nocount=1

Jestli jsou tu nějací NFL fanoušci, co maj plán dneska koukat na PO, tak u tohodle článku se bude zdržovat zdejší komunita

Reagovat
Pettirosso

už tam chvátám

Reagovat
Votas

Inter: 1 Handanovic; 6 Silvestre, 19 Cambiasso, 26 Chivu; 42 Jonathan, 4 Zanetti, 24 Benassi, 31 Pereira; 14 Guarin; 8 Palacio, 99 Cassano.

A disposizione: 27 Belec, 77 Di Gennaro, 7 Coutinho, 16 Mudingayi, 17 Mariga, 18 Rocchi, 20 Obi, 21 Gargano, 22 Milito, 41 Duncan, 44 Bianchetti, 88 Livaja.

Allenatori: Andrea Stramaccioni.

Pescara: 77 Perin; 14 Balzano, 88 Terlizzi, 5 Capuano, 11 Modesto; 20 Nielsen, 18 Colucci, 8 Bjarnason; 17 Weiss; 10 Celik, 80 Jonathas.

A disposizione: 32 Pelizzoli, 41 Falso, 2 Zanon, 4 Cascione, 6 Romagnoli, 9 Abbruscato, 15 Bocchetti, 22 Vukusic, 26 Blasi, 99 Caprari.

Allenatore: Cristiano Bergodi.

Arbitro: Domenico Celi (sez. arbitrale di Bari)

pravá část defenzivy je jak blbý a blbější...toho Jonatána nikdy nepochopím, tam mohl být radši Obi

FORZA INTER

Reagovat
10

Benassi je kdo?

Reagovat
Votas

z primavery defenzivní záložník...hrál základ proti Neftci tuším a nebylo to špatný

Reagovat
lnterista

to je na tabletku

Reagovat
Nuno čomes

Brufen 600 minimálně.

Reagovat
smazaný uživatel

alebo viagra

Reagovat
Dejwa

možná je dobře, že to neuvidím

Reagovat
Nuno čomes

Jak čtu Jonathan tak to ve mě řve. jsem na něj úplně alergický. A co je s Garganem? Obi možna ještě neni fit po zranění, ale raději nerozehraný Obi než ten blb Jonathan

Reagovat
Votas

Gargano si ve čtvrtek něco udělal se stehnem a rozhodovalo se tesně před zápasem, jestli to půjde... jinak Strama prej hodně kalkuluje na zápas s AS, proto ma prý Nagatomo volno a Milito jenom na lavičce

Reagovat
lnterista

klidne tam mol dat Rocchi aby se kluk ukazal...a 100. gol pekne doma to by si zaslouzil

Reagovat
Votas

já Rocchimu nevěřím, že ho vůbec někdy dá, ale jestli někdy, tak proti jedné ze dvou nejhorších obran...ale jestli by to znamenalo eliminování Jonatana, tak ať tam běhá klidně Terry Fox

Reagovat
lnterista

ale na nas Jonathan treba bohate stacil

Reagovat
Nuno čomes

Tak Nagatomo měl hlavně taky nějaké zdravotní problémy, tak uvidíme. A Diego asi ještě nebude ok no. Nejvíc mě prostě vadí ten Jonathan.

Reagovat
Votas

Reagovat
snuff24

proč zase nehraje Milito ? a proč je tam zase ten zasranej brazilskej tráged

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim proc Strama furt stavi toho Jonathana.. Jonathan,Silvestre,Pereira to je jak o tri hrace min,Benassi muze jen prekvapit.....takze snad uhrajem vyhru.muj tip 2:1

Reagovat
snuff24

tak Pereira neni zase tak špatnej, dopředu sice velký hovno a centry má úplně na prd, ale aspoň tolik nechybuje v zádu

Reagovat
smazaný uživatel

jj to jako ano do zadu špatný není ale proti týmum jak je Pescara má zkusit ofenzivni hráče,dá se předpokládat že budou víc bránit jak utočit...

Reagovat
panca

nejakej sopcast? Jako obvykle nic nejde.

Reagovat
lnterista

a co ti to pise?

Reagovat
panca

uz jsem jeden rozjel, ale kvalita spatna. Ti rusaci mi nejedou

Reagovat
panca

uz jsem jeden rozjel, ale kvalita spatna. Ti rusaci mi nejedou

Reagovat
cervo

vymaz sopcast a stiahni si novsiu verziu, mne to skor tiez robilo zlobu

Reagovat
Pinturicchio

sop://broker.sopcast.com:3912/133333

sop://broker.sopcast.com:3912/139463

Reagovat
panca

uz se to rozjelo. Diky vsem

Reagovat
snuff24

sop://broker.sopcast.com:3912/133333

Reagovat
panca

offline

Reagovat
lnterista

Channel - 133333

Reagovat
panca

taky mi to pise offline. Nechapu. Driv jsem rozjel vsechno. Posledni dobou ani jeden fotbal nejde

Reagovat
lnterista

a mas zaplaceno?

Reagovat
10

4000 Kbps, to je na Inter skoro škoda

Reagovat
lnterista

ale ta kvalita takova neni

Reagovat
10

tjn, mezi tou klasikou kolem 1500Kbps nevidím rozdíl

Reagovat
snuff24

Pereira umí i zaútočit

Reagovat
lnterista

jak by se nam Sneijder hodil

Reagovat
smazaný uživatel

vobec, este ze odchadza

Reagovat
lnterista

taky jsem rad ale v soucasne situaci kdy nejsme schopni si vytvorit sanci by byl zlatej a naic porad je to Sneijder

Reagovat
Nuno čomes

Zajímalo by mě, jestli by to se Sneijdrem vypadalo nějak jinak..

Reagovat
smazaný uživatel

no sneijder je kvalitny hrac, len co predvadza posledne dva roky, to radsej nech ide prec. Aj ked daco vytvori aj tak je to nic oproti tomu co vsetko zahodi.

Reagovat
snuff24

Pereira se sice dopředu snaží, ale furt to stojí za hovno

Reagovat
Nuno čomes

PALACIOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Votas

PADAWAAAAN

Reagovat
smazaný uživatel

Guarin se letos rozehrál slušně.Určitě nejlepší hráč Interu.

Reagovat
snuff24

Reagovat
snuff24

společně s Handou

Reagovat
Alberto Aquilani

Jop , Palacio na lávke , ale aspon Gila 2 goly

Reagovat
lnterista

konecne

Reagovat
Pipo123

Chivu

Reagovat
snuff24

Dneska hrajeme dobře

Reagovat
10

ofenzivní nápasy Interu proti Pescaře:

1) dej míč Cassanovi a počkej co s tím udělá

2) nech rozběhnout Guarina s míčem a počkej co s tím udělá

3) nacentruj naslepo do vápna a počkej kam se to odrazí

v takových zápasech vážně trpí...

Reagovat
10

*nápady

Reagovat
Pipo123

je fakt že dneska okrem Cassana nikto nič nevymyslel

Reagovat
lnterista

a komu jinemu...dopredu neni nikdo jinej schopnej

Reagovat
Pipo123

Rocchi

Reagovat
lnterista

ten mel byt v zakladu...ale Strama asi nema koule

Reagovat
10

hlavně to defenzivní složení zálohy v takových zápasech moc nechápu, z jejich strany nic kreativního nepříjde, v tom by vás třeba Lodi posunul o level nahoru...no a pak ty kraje, to je slaboučká podpora, bez náběhů, skoro mi příjde, že to mají zakázaný od Stramy, kterej by i s Pescarou doma hrál nejradši na brejky

Reagovat
lnterista

jj presne tak. Ja mam takovej pocit ze to snad ani nebude od Stramy ale treba Baresi nasepta...

Reagovat
lnterista

jak malej

Reagovat
Nuno čomes

Jinak ten trávník je zase špatný..

Reagovat
Nuno čomes

Pošlete Jonathana do brazilie nebo mě trefí šlak!

Reagovat
snuff24

Jonathan LOVE

Reagovat
smazaný uživatel

Bennasi je supr

Reagovat
Pinturicchio

Penaltička.

Reagovat
lnterista

packa byla ale jak je to pravidlo ja uz zase nevim

Reagovat
Pinturicchio

Já taky ne, ale mával tam s ní jak na prvního máje.

Reagovat
Nuno čomes

FREDYYYY

Reagovat
lnterista

Reagovat
Trand

Rodrigo.

Reagovat
snuff24

GUUUUUUUUUARiNNNNN

Reagovat
10

jak mohla Pescara nedostat gól od Fiorentiny u nich doma?

Reagovat
snuff24

to je fotbal

Reagovat
Votas

Viola nekopala roh?

Reagovat
10

to mě nenapadlo, přitom to nejlogičtější vysvětlení

Reagovat
smazaný uživatel

některé výsledky jsou na facku prostě.

Reagovat
Nuno čomes

Dal bych tam Rocchiho.

Reagovat
lnterista

kdy ten Palacio dostane poradnou nahravku

Reagovat
snuff24

ROCCHI

Reagovat
smazaný uživatel

Jonathas a Jonathan jeden vacsi traged ako druhy

Reagovat
Xavi8

Interisti, co poviete na Weissa?

Mal by nato u vas aspon obcas hravat?

Inter vidim v tejto sezone 1x, tak preto sa pytam.

Reagovat
Pipo123

Čo ten Palacio ? polovicu akcií zabije

Reagovat
lnterista

ja cekal jak to bude vetrat a on je i pomalej

Reagovat
lnterista

nebo spis zadnej rychlik

Reagovat
Pipo123

V minulej sezóne som ho dosť sledoval, mal som ho vo fante a keď si ho porovnám teraz a vtedy tak ho nespoznávam...

Reagovat
lnterista

Palacio ma skvele zakonceni ale herne je to tragedie

Reagovat
smazaný uživatel

Náš najlepší stoper resp obranca je záložník, tak takú tragédiu v obrane si u nás ešte nepamatam a to si pamatam Greška.

Reagovat
snuff24

zrovna dneska byla obrana v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

myslím to všeobecne po tom triple čo sme získali. Ale ani dnes to nebolo celkom ono, chivu čo predviedol ku koncu tých par kiksov a jonathan je tragický zápas čo zápas a to prichádzal k nám ako náhrada za maicona. (jonathan, nagatomo , silvestre take slabe to inter uz dlho nemal v obrane )

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
rossoneri89

dobraaa ...

- ale najviac sa mi paci Trane Te

http://goo.gl/3GCki

- Aplausi per Fibra

http://goo.gl/E39mM

- a solocna pesnicka s Gabry Ponte - E Tanta Roba

http://goo.gl/D3WN9

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý vkus, akorát trane te mám radši v rmx verzi s redmanem a sopranem http://www.youtube.com/watch?v=DLevJh1ZJQI

Reagovat
rossoneri89

neviem ci si mi dal spravny link ale neva ... nasiel som ju a paci sa mi ... davam si ju do MP3 prehravaca

Reagovat
smazaný uživatel

omg to mi posilala kamoška z prdele a já to omylem zkopíroval z toho okna..kdo hledá najde

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

snad vyhrajem.. ale vidim to na plichtu

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná foto.

Reagovat
GEGE

Toro-Siena nečekám moc golů.Domácí sice bez Ogbony ale tu obranu mají i tak zmáklou...Zvlášt,když to minule zvládli v Catanii.Siena to těd bude mít těžké a hodně by se jim hodilo zase probuzení Bogdaniho jako loni.V 15:00 u mě vyhrál jasně match Catania-ASR.Domácí sice bez Lodiho ale věřím,že dneska to bude zápas Gomeze,který je už na Stadio Olimpico solidně větral.Jinak se klasicky těším na Tottiho kouzla.Večer v Sampě to nebude nic lehkého.Po tom co konečně získali trenéra místo toho břídila Ferrary se zvedají a před tím jejich kotlem se nehraje snadno.Jsem zvědavý jestli nastoupí Robinho případně jak se k tomu postaví,když mu zatím nevyšel ten přestup do Santosu.Těd se musí začít sbírat body jak na běžícím páse a dohnat tu ztrátu s podzimu a věřím,že tomu tak bude jarní část totiž větsinou patrí Milanu.

FORZA ROSSONERI!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Toru má ze hry celou obranu, ale i ty náhradníky ma celkem kvalitní, tak jsem zvědav. No a Bogdani je oblíbenec, už proti vám se mi líbil, veterán Albánský.

Reagovat
GEGE

Tak to sem ani nezaregistroval,že jim chybí fakt kompletní obrana A Bogdani na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

Rossi naviac proti vám v Palerme a Fiorentine snáď ani raz neprehral.

Reagovat
olis

dneska nebudem spokojny s nicim inym ako s troma bodmi, sme v plnej sile... bude zaujimave sledovat Dossenu a Aronicu ako hraju proti Neapolu, dufam ze sa im dnes darit nebude. Este by bolo skvele keby Udinese uhralo aspon remizu a Atalanta prekvapila.

Forza Napoli !

Reagovat
Benesse

Som zvedavý na dnešný zápas, na zostavu aj výkon. Zápas v coppe som bohužiaľ nevidel, ale výkon proti Sampe sa nesmie opakovať. Parma doma neprehrala a na brejky by to mala vedieť je tam rýchlik Biabiany. Dôležité budú kraje, na ľavo bez Kwadwa to proste nežije, on si dovolil kľučku, vojsť do 16tky skúšal niečo vymyslieť. Na pravej strane dúfam nebude Padoin, ktorý nepokazí ale má len jednu kľučku ktorá mu proti Sampe vôbec nešla navyše neviem či sa bojí alebo čo ale hádam 5x mohol loptu posúvať na stred Pogbovi namiesto toho sa motal pri rohovej zastávke a nakoniec ani neodcentroval. V útoku snád Mirko s Giom (ktorý to dnes rozhodne). Každopádne sa teším. FORZA JUVE

Reagovat
smazaný uživatel

Podle desni Gazzetty utocna trojka: El Shaarawy,Bojan,Niang

Reagovat
smazaný uživatel

Super.

Reagovat
rossoneri89

bodaj by

Reagovat
Pinturicchio

Dneska nás nečeká nic lehkého, navíc pro napravení zklamání se Sampou + tou herní trágou s AC jsme si asi nemohli přát horšího soupeře. Parma doma letos neprohrála a my u nich nevyhráváme (za posledních 13 let v lize třikrát). Snad to zvládneme a tu výhru ukopem, další ztráta z našeho náskoku už by byla docela nepříjemná (nečekám, že by dnes Lazio nebo Neapol zaváhali).

! ! ! FORZA JUVE ! ! !

Reagovat
Alberto Aquilani

Niaky odkaz na tento poobedny mač ?

Reagovat
Pinturicchio

958c4b8c97e9ad4c07d76fe669a5d1ab1d570d3a

TorrentStream

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Siena, Catania a Doria easy dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Žiaden Sopcast na Sienu?

Reagovat
GEGE

Není no

Reagovat
M11

skoda ze dnes neuvidim Aronicu

Reagovat
10

taky mě to sere

Reagovat
10

snad dá hattrick a pak Behramiho trefí loktem

Reagovat
M11

no ten druhy pozadavek je dost realny

Reagovat
10

ok, tak aspoň jedno z toho, no

Reagovat
olis

snad prihra Cavanimu na gol v nastavenom case

Reagovat
M11

tohle je snad jeste realnejsi

Reagovat
GEGE

Konečně ruský sream akorát nechápu proč to někdy dávají o pul hodiny pozděj

Reagovat
GEGE

stream*

Reagovat
lnterista

posli odkaz dik

Reagovat
lnterista

ja uz mam asi sopcast ale diky moc

Reagovat
The Krupy

Parma nás straší, všetci si pamätáme ten desivý zápas spred dvoch rokov...dúfajme že sa to nebude opakovať. Straší ma naša obrana, bez Chiella je totiž polovičná....ten chlap je rodený vodca a líder, aj ked nemá najlepší deň. Snáď bude v budúcnosti kapitánom.....

Reagovat
smazaný uživatel

Chiello kapitánem nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo je tam podle tebe lepší náhrada :) prosím nezminuj marchisia

Reagovat
Pinturicchio

Marchisio.

Reagovat
smazaný uživatel

ale notak, ten mi opravdu jako vůdce nepřipadá

Reagovat
Pinturicchio

Odchovanec, srdcař, na hřišti nechá vždycky všechno a nahecovat to taky umí.

Reagovat
smazaný uživatel

tonigero asi neví, že už od žáčků dělal Claudio v každé kategorii svého týmu kapitána, že je to vůdce se vším všudy a i když se nedaří, tak pořád šlape a dává do hry všechno... těchto detailů si všimne málokdo... Chiello se nechává často unést

Reagovat
smazaný uživatel

Marchisio. Ať se ti to líbí nebo ne.

Reagovat
The Krupy

Lepšieho kandidáta si na ten post predstaviť neviem. Marchisio je super, ale je to dosť nevýrazná osobnosť na ihrisku, je veľakrát neviditeľný.

Reagovat
smazaný uživatel

Marchisio bude kapitánem. Chiellini pro mě není kapitán, a nikdy nebude. Mám ho sice rád, ale než aby byl kapitánem on, to ať jím je klidně Bonucci. Chiellini opravdu ne!

Reagovat
smazaný uživatel

mně se zas nelíbí marchisio nedokážu si ho vůbec představit pro mě neni lídr mužstva :) líbí se mi Vidal ten to opravdu žere ale ten nebude nikdy na 100% kapitánem

Reagovat
M11

nejde jen o to jak to kdo zere..

Reagovat
M11

a Marchisio minuly vikend ukazal jak to zere myslim dostatecne

Reagovat
smazaný uživatel

jj to jo blázen se měl na to vysrat

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvtipnější bylo, jak se k tom postavili Neapolští. Takovou uplakanou reakci bych opravdu nečekal. Ale ukazuje to na fakt, že stále nedozráli úrovně Juve, AC a Interu. Mají se stále co učit, pokud chtějí hrát v Itálii prim po všech stránkách.

Reagovat
olis

Mazzari potom povedal ze je to pre neho kompliment

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, Mazzarri je chlap na svém místě. Ale vy jste tady plakali jak kdyby se kdo ví co nestalo. A někteří hráči, tuším i Dossena, se div nerozeběhli za taťkou De Laurentisem.

Reagovat
Pinturicchio

Mazzari chlap na svém místě? Vždyť je to po De Laurentisovi největší ubrečen v Neapoli.

Reagovat
smazaný uživatel

Hamšík je větší uplakánek Mazzarri má sem tam hrozné pocity ukřivděnosti, ale není na tom tak zle. V tomhle případě jsem čekal, že se "sesype", ale postavil se k tomu jako chlap. A víš jak, žádný učený z nebe nespadl, v Neapoli se musí ještě chování "u italského fotbalového dvora" naučit

Reagovat
lnterista

naopak ja bych rekl ze je to hodne italske

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomže s vámi nebo milánskými je to hecovačka. Jeden něco řekne, a druhý mu to vrátí peprněji a oba si v tom libují. Ale když se druhá strana po takovém popíchnutí urazí, jako kdyby si jim sáhl na hračku. To je opravdu úsměvné. I s těmi Římany to za něco stojí. Vracení si uštěpačných poznámek alá Zeman, Moggi atd. za to stojí. O tom to je.

Reagovat
lnterista

ja Neapol moc nesleduji ale rozumim ti

Reagovat
olis

to mas odkial ze Hamsik je vacsi uplakanec och joj no nic, uz viem preco, lebo hra v Neapole

Reagovat
Pinturicchio

Hamšík? , to určitě ne . Jinak tohle je od Mazzariho typická reakce, přijde mi to podobné, jako ta jeho pohádka o tom, jak nás Neapol naučila hrát 3-5-2

Reagovat
olis

neprekrucaj, to bolo tak ze sme s touto hrou prisli prvy my aspon pokial ja viem a to je aj pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Na 3 obránce se hrálo daleko dřív, než si Ty byl na světě, tak tu neplkej nesmysly

Reagovat
olis

dobre vies ako som to myslel, ak nie tak potom nechces vediet, takze k tejto teme bude zbytocne diskutovat

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel si to tak, že jste začali jeho renesanci. Ale prvním kdo se k tomu vrátil byl Zaccheroni, od kterého to pak dál kopírovali Mazzarri, Gasperini a Cosmi. Takže zase žádnými velkými průkopníky nejste.

Reagovat
Benesse

vy máte snáď v tom systéme hráča ako je Pirlo?... hráte akurát na troch obrancov ale ten systém je podobný akurát v tom plus v krajných hráčoch inak by som povedal že náš štýl sa od vašeho o dosť líši...

Reagovat
olis

ja nehovorim o podobnosti systemov ale o hre na 3 obrancov...

Reagovat
Benesse

a ten systém ste vymysleli?

Reagovat
olis

nieeeeeeeeeee!

Reagovat
Benesse

tak potom nechápem o čom ty a Neapol točí...

Reagovat
olis

to je smutne

Reagovat
Benesse

vieš sa ty vôbec s niekym normálne baviť alebo diskutovať? Mám pocit že to dokážeš len keď potrebuješ vedieť info o nejakom hráčovi o ktorého máte záujem akonáhle sa strhne debata na nejaké vyhlásenie Neapolu tak to tu slepo brániš a argumentuješ hlúpostami, pozri sa čo si napísal Pintovi. olis 13.01.2013 13:32. Následne tvrdíš opak.

Reagovat
olis

nema to vyznam diskutovat s tebou o tom ja som tu uz objasnil ako som to myslel a nemienim sa sto krat opakovat, to ze to niekto nechce pochopit zato ja uz nemozem, a naco by to vobec bolo ? ved aj tak vacsinou kazdy chce len preto aby som k tomu nieco napisal viac aby potom moj nazor mohol znevazit, a smiesne ako ja nieco napisem a zrazu je to trapne alebo neviem diskutovat, na druhy den to iste alebo podobne spravi juventinec a zrazu je to uz v poriadku

Reagovat
smazaný uživatel

Mazzarri 3 obránce okopíroval ještě když byl v Reggině od Zaccheroniho. Nevím o co se pořád hádáš.

Reagovat
olis

ja sa o nicom nehadam, ja len tvrdim ze henten debilko na zaciatku to prekrutil.... nic viac, nic menej

Reagovat
Benesse

tak debliko? ok aj nabudúce sa pýtaj na Banegu....

Reagovat
olis

nie teba som myslel

Reagovat
Pinturicchio

Ale, ale, řekl bys mi to i do očí, sopláčku?

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám Slováky opravdu rád, mám mezi nimi i dost kamarádů, ale já jeho zkrátka nemusím a přijde mi uplakanej. Asi s ním mám nějaký problém

Reagovat
Pinturicchio

Tak já ho taky nemám rád, ani trochu, ale taky ne kvůli tomu, že je Slovák. Ale jako ubrečenec mi nepřijde.

Reagovat
Pipo123

Já nechápem že to aj riešite stále, príde mi hrozne komické keď sa navážate stále do Neapolu kvôli tomu že tam majú uplakancov, keď si pozriem vašu zostavu tak ich tam tiež pár najdem, nad všetkými tam vystáva Gio a Vučinič. Kolo čo kolo tu riešite stále to isté, olis vs juve fans, stále dokola...

Reagovat
smazaný uživatel

jasně, Seba je uplakánek... o hlavu větší a 20 kilo těžší borci s ním padají k zemi, tak se ohradí k rozhodčímu a je uplakánek

Reagovat
Pipo123

Nespomínam jeden zápas, kriste pane ale odkedy ste vyhrali Scudeto tak si tu Juve bránite ako sa len dá. Konečná je keď niekto zabrdne do Juve tak hneď útočíte ako sa len dá. Neprekvapuje ma že nemáte žiadnu úctu či rešpekt k súperovi, posmievate sa každému. Dokážete urážať iné kluby, Neapol, Lazio, Inter ak sa vám niečo nepáči. A já viem čo robili hráči Lazia keď chceli udržať bod u vás, hej a viem čo robil v nadstavení Vučinič proti AC ako zakopával loptu. Je to všade rovnaké, len u vás sa to deje v menšom množstve pretože neustále vyhrávate. Ale jo pokračujte stým navážaním sa do Neapolu a Lazia, takto pred rokom ste sa správali inak a dalo sa s vami kecať bez problémov. Začínam plne súhlasiť s názorom Jajánka...

Reagovat
smazaný uživatel

Pipo, ty jsi hrozný usmrkanec. Ke každému týmu v lize mám respekt. Uznávám kvality soupeřů. Nikoho tu neurážím, to si běž zkoušet na Bennesa s MSgooem. A nevím co tu zase vztahuješ na Lazio, když se tu k němu snad nikdo z Juventinů ani jednou byť jen malým náznakem křivě neohradil. Nevím co ti přelétlo přes nos, ale běž se zchladit, evidentně to potřebuješ.

Reagovat
olis

uplakanec, najcastejsie pouzivane slovo juventina

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, korupčníku

Reagovat
Pinturicchio

Já ano a udělám to klidně znovu. Nebudu tady prokazovat respekt někomu, kdo si ho podle mě nezaslouží.

Reagovat
Pipo123

Jo nikdy nikto.... dovol mi aby som sa smial já vás mám rád, ale niekedy to prehánate, zrovna po tom našom vzájomnou zápase ste tu urážali Lazio a nazývali ho simulantskou bandou atd... ale to je jedno, štve ma len to že kolo čo kolo ste tu vy vs olis, neustále riešite dokola to isté. A to sa teraz nenavážam len do vás ale aj do olisa keďže si nevie často odpustiť uštipačnú poznámku. A já som neni uplákanem, je mi to u prdele, len by som bol rád ak by sa tu už neriešili sračky ako teraz. Lebo sa pomaličky ale isto približujeme k La Lige či PL....

Reagovat
smazaný uživatel

Hráli jste jako prasata a k tomu zdržovali hru, cos čekal? Že tu budou všichni plácat tvé Lazio po rameni? Takticky jste to zvládli perfektně, ale to je asi tak vše. A že jste hráli jako prasata, chceš-li intelektově vhodnější výraz - hráli zákeřně, a zdržovali hru jsou fakta, nikoliv urážky. Víš proč jsme zpátky nahoře? Protože jsme dokázali překousnout ty neustálé posměšky a připomínky o korupčnících apod. Jo, vytočí nás to, ale pro mě už je to poklona. Protože soupeři se navíc nezmůžou, když to nejsou schopni předvést na hřišti a místo toho najíždějí do našich hráčů, nebo záměrně padají s fyzicky slabšími hráči našeho týmu. To pak vypadá dost směšně. Já taky nechci aby to tu vypadalo jako pod PD nebo pod PL. Lidi z oněch sekcí fakt nemusím, a to horší je, když se sem naserou. Jenomže bychom měli vzájemně být schopni přijmout nějaké popíchnutí. Když ale pak vidíš, jak protihráč zajede do tvého hráče a nedostane ani kartu, to pak už jde trošku směrem k nepříčetnosti.

Reagovat
Pipo123

Ale to je futbal, jo hrali sme to na čo sme mali. A já som vás nikdy neurazil a to voči vám mám toľko výhrad až to bolí, jo já nenávidím polovicu SA, ale nepíšem to tu.

Reagovat
Pinturicchio

Vucinic?

Reagovat
olis

s odstupom casu sa nato aj ja pozeram uz inak, ono to talianske stranky resp. media na ktore chodim pisali takym stylom ze to vyznelo ovela horsie

Reagovat
smazaný uživatel

Já jeho přístup a vývoj vnímám už dobrých 6 let. Pro mě je tím pravým znázorněním toho, co klub představuje. Klidně si za toho pravého považujte Chielliniho, ale on by tím kapitánem být neměl. Vidal to být nemůže, protože je to magor. Je to skvělý fotbalista, ale magor. Větší vůdčí schopnosti než on má i opice.

Reagovat
Pinturicchio

Já jsem taky pro Claudia, ale není myslím potřeba takhle mluvit o ostatních hráčích.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidal ale opravdu nemá špetku vůdčího cítění. I když je to skvělý hráč, nikdy bych mu nesvěřil žádnou velkou zodpovědnost, protože na to jednoduše nemá. Jeho role je úplně jinde, potřebuje mít volnost a ne být svázaný něčím jako je kapitánská páska. Respektuju ho a uznávám, ale ohledně kapitánování o něm mám jasno.

Reagovat
Pinturicchio

Určitě, s tím souhlasím. Ale netřeba ho označovat jako magora.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to bylo v dobrém slova smyslu Chiellini je pro mě taky magor. Hráči co je jim možno během vteřiny rupnout v hlavě a udělat něco nepředvídatelného. Ale jinak to jsou skvělí hráči a z toho jejich vystupování super lidé. Já si vážím každého hráče, kterého máme na soupisce. I když, to bych si lhal do kapsy. Bendtnera nesnáším.

Reagovat
Pinturicchio

Tak magor, prostě nechají na hřišti všechno a pro vítězství udělají cokoliv, Juventini, no.

Reagovat
GEGE

Reginaldo zrovna sem se ho chystal kritizovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Rosina tam moc podporu nemá no...

Reagovat
Pinturicchio

133000

Reagovat
smazaný uživatel

už víš že to tam bude dávat?

Reagovat
Pinturicchio

To je na Sienu.

Reagovat
smazaný uživatel

aha tak to jo díky :) na to koukat nebudu to bude nudnej zápas a musim na brigádu doufam že stihnu juve :)

Reagovat
smazaný uživatel

Bogdani se zranil před zápasem, chybí tomu teď centimentry a D'Agostno měl hrát.

Reagovat
GEGE

D'Agostna je škoda no...jeho přehled by se hodil a Rosinaldo by na to tak nebyl uplně sám...

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, navíc Toro hraje jen po krajích.

Reagovat
smazaný uživatel

A nechápu proč má Vergassola pořád takovou protekci, je pomalý, nepřesný a prostě strašný průměr.

Reagovat
M11

moc dlouho to neudrzeli

Reagovat
smazaný uživatel

Bianchi borec.

Reagovat
Pipo123

Ale pekne mu centroval Birsa

Reagovat
Pipo123

Bizzarri blízko do Chieva a Sorrentino do Palerma, stým že Ujkani by sa mal sťahovať do Lazia ako náhrada za Bizzarriho, keďže je stále neisté či predĺži Carrzio

Reagovat
GEGE

Radši už nebudu psát,že očekávám malo golu.Minule sem to psal před zápasem Milan-Chievo 5-1...

Reagovat
lnterista

to je pech

Reagovat
Pinturicchio

By mě zajímalo, kolik by mělo Toro bodů, nemít Gilleta.

Reagovat
smazaný uživatel

Forrest

Reagovat
M11

ja to mrdam.. a este k tomu Cerci

Reagovat
smazaný uživatel

Cerci

Reagovat
smazaný uživatel

Toro

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je hodne kruté...

Reagovat
Pipo123

Hlavu hore Miccoli, k vám ide Sorrentino

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by sa potom ešte dotiahol Buonanotte tak by nádej bola. Sorrentino ,Aronica, Dossena a Buonanotte, ok mercato.

Reagovat
Pipo123

To jo, Zampa sa hecol. Buonanotte je ako na tom ? čo viem tak v posledných zápasoch za Malagu hral dosť dobre, tak snad ho uvoľnia. Gaspa bude hrať na troch stopérov ?

Reagovat
smazaný uživatel

Čo som naposledy čítal tak Buonanotte chce ísť k nám, ale Pellegrini ho moc púšťat nechce.

Jj na 3, chýbali tomu ale kvalitné kraje, takže Dossena bude pre nás TOP.

Reagovat
smazaný uživatel

A príchod Sorrentina by mohol práve závisieť aj od toho, či príde Buonanotte. Ak by prišel, tak vtedy by sme mohli pustit Brienzu do Chieva.

Reagovat
olis

ako to dnes tipujes ? zase 0:6 ?

Reagovat
smazaný uživatel

Pššt. Tipujem 0:2 na ČK.

Reagovat
GEGE

Tohle bylo ovšem od Reginalda genialni

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Rosina by si zaslúžil jeden...vetral to tam, neunávny.

Reagovat
Pipo123

hraje skvele, ale dosť to oživil aj Paolucci, bojuje o každú loptu

Reagovat
GEGE

Reagovat
Alberto Aquilani

Radšej sem tu zostavu ani nepostnem :D

Reagovat
Pipo123

No pošli

Reagovat
Alberto Aquilani

Catania-Roma:

ROMA (4-3-3): Goicoechea; Piris, Burdisso, Castan, Balzaretti; Florenzi, Tachtsidis, Bradley; Lamela, Destro, Totti

Reagovat
Maritazzi

Ten Tax mi byl jasnej ale hned, když zas včera řekl, že je pro něj furt víc regista než Dani a navíc není Pjanič.

Reagovat
Pipo123

De Rossi je kde ? Tachtsidisa nechápem, zrovna na Catanii kde dostane od súpera málo priestoru, Catania má silnú zálohu.

Reagovat
Maritazzi

Nepochopim už nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

NAPOLI: 1 De Sanctis; 14 Campagnaro, 5 Britos, 55 Gamberini; 11 Maggio, 85 Behrami, 88 Inler, 18 Zuniga; 17 Hamsik (cap.); 19 Pandev, 7 Cavani.

A disposizione: 22 Rosati, 3 Uvini, 4 Donadel, 13 El Kaddouri, 15 Colombo, 16 Mesto, 20 Dzemaili, 21 Fernandez, 24 L. Insigne, 27 Armero, 42 R. Insigne.

Allenatore: Walter Mazzarri.

PALERMO: 1 Ujkani; 25 Von Bergen, 3 Aronica, 29 Garcia; 89 Morganella, 14 Anselmo, 5 Barreto (cap.), 20 Arevalo Rios, 8 Dossena; 21 Brienza, 19 Budan.

A disposizione: 99 Benussi, 6 Munoz, 9 Dybala, 10 Miccoli, 22 Brichetto, 23 Donati, 28 Kurtic, 50 Sanseverino.

Allenatore: Gian Piero Gasperini.

Muňoz a Donati na lavičke? V strede Rios a Anselmo? Aspoň, že už je Dossena a v útoku Budan...

FORZA PALERMO !!!

Reagovat
olis

preco nehra Miccoli vlastne ?

a Forza Napoli !

Reagovat
smazaný uživatel

Po zranení je.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Rios sa teda nakoniec vratil?

Vraj jeho priatelka nedostala viza tak chcel prestupit do uruguaja ci co

Reagovat
smazaný uživatel

Jj a, že ho potom ešte postaví do základu....

Reagovat
smazaný uživatel

Brienza

Reagovat
smazaný uživatel

Parma (4-3-3): Mirante; Zaccardo, Paletta, Santacroce; Rosi, Marchionni, Valdes, Parolo, Gobbi; Amauri, Biabiany.

Juventus (3-5-2): Buffon; Barzagli, Bonucci, Caceres; Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Pogba, Padoin; Quagliarella, Giovinco.

Simon zleva, ty vlááááďo...

Reagovat
brenk

pane bože...

Reagovat
Benesse

De Ceglie odpísaný? Padoin to tam zvládne aj cez nohu. Škoda že ešte nieje úplne fit Mirko ale dnes mám pocit že to s parmou prelomíme a vyhráme.

Reagovat
10

To teda vůbec nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

De Ceglie je odepsaný a nikdo jiný tam není, když je Peluso v trestu. A cpát Marroneho do obrany nemá smysl, aby tam mohl hrát Cáceres. Takže to byla volba Padoin/Giaccherini.

Reagovat
10

Peluso není v trestu. Všechny tři varianty na lavičce mi příjdou lepší, než tam cpát Padoina.

Reagovat
smazaný uživatel

A já měl za to, že tam měl nějaké karty. Tak to je jiná.

Reagovat
10

O Paolovi Antonio mluvil tak, že je za Asu první varianta nalevo. Takhle se do pohody moc nedostane.

Reagovat
smazaný uživatel

Debil...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

peknej letec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co nechytil Gillet, to posral Rosina, na posraného i hajzl spadne.

Reagovat
Pipo123

Čo spravil Rosina ? mne to v závere spadlo...

Reagovat
smazaný uživatel

nedal penaltu, to je fakt kretén jít na pencli proti svému bývalému klubu, měl to kopnout Paolucci...

Reagovat
Pipo123

Paoluci sa mi hrozne páčil, neuhol zo žiadneho súboja a snažil sa

Reagovat
smazaný uživatel

Už minule dal gól i AC, no...Celkově tam bylo dost dobrých momentů od více hráčů, potěšili. ale vždy mega smůla v koncovce nebo tak... to prostě není možné

Reagovat
Pipo123

LAZIO (4-4-1-1): Marchetti; Konko, Biava, Ciani, Radu; Ledesma; Candreva, Mauri, Hernanes, Lulic; Klose. A disp.: (Bizzarri, Carrizo, Stankevicius, Scaloni, Zauri, Cavanda, Cana, Floccari, Rozzi, Kozak) All. Petkovic

ATALANTA (4-3-2-1): Consigli; Raimondi, Stendardo, Canini, Brivio; Giorgi, Cigarini, Carmona, Bonaventura; Moralez; Denis. A disp.: (Frezzolini, Polito, Radovanovic, Cazzola, Parra, Milesi, Ferreira Pinto, Schelotto, Matheu, De Luca, Troisi) All. Colantuono

Ciani len som zvedavý na zálohu, nie je tam žiadny bojovník, Gonzalel sa zranil a je len na lavičke

Reagovat
Benesse

Idú vám dnes sopcasty? ja som si chcel na pol hodinu zapnúť united a nič nejde, ak sa mi to bude srať aj o tretej tak sa poriadne naserem.

Reagovat
olis

mne united ide, len trva asi 5 minut kym to nabehne

Reagovat
Benesse

ok, už tam dali aj zoznam že sa to serie... nevadí

Reagovat
M11

ta pentla to uz byl jen vrchol vseho

snad aspon my spravime naladu..

Reagovat
Alberto Aquilani

Niaky link na AS ? nič mi nejde

Reagovat
Maritazzi

TS: 76f3ec4902363df8a546e0fad28780bee6693bec. Snad pojede.

Reagovat
Maritazzi

sop://broker.sopcast.com:3912/136137 Tak tohle.

Reagovat
Benesse

400. pre víťazstvo Juventusu a budúceho kapitána Claudia Marchisia.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
M11

cerne dresiky.. no konecne muzu navleknout ten novy venkovni co mi prinesl jezisek

Reagovat
Pipo123

3 kurz na Cataniu, lákavé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Ale zasa na druhú stranu im chýba Lodi, Biagianti a Alvarez, ale stejne im verím viac ako AS v tomto zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Biagianti nie je nejak extra dôležitý hráč nie? Lodi ma mrzí no, to by som potom išiel do čistej 1. Preto som to radšej poistil...na Siciíli sa ale proste nevyhráva.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám síce DNB ale 2.2 tiež dobré. Ale štve ma Siena, 02 za 1.7.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá někdo někaký JuveSopcast prosim?

Reagovat
smazaný uživatel

F..........O.........R.........Z..........A............ R........O.........M..........A ......... ROMAAAAAAAAAAAAA ROMAAAAAAAAAAAAAAAAA ROMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AS

Reagovat
smazaný uživatel

Zase všetko offline

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

Channel - 102067 mi jde

Reagovat
Pinturicchio

Grazie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

Ono neni Totti

Reagovat
smazaný uživatel

olis máš náky Sopcast?

Reagovat
olis

jeden tam bol 4tisicovy ale nejde a uz ho aj dali prec :/

Reagovat
smazaný uživatel

Jj...Bet nech už tiež ide do prdele, zmrdi.

Reagovat
Maritazzi

Gioko jistota.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes je lavicka silnejsia ako zakladna zostava

Reagovat
Benesse

Juventus at last... sop://broker.sopcast.com:3912/102067

Reagovat
Alberto Aquilani

sranda kukat na Gomeza s Lamelom

Reagovat
smazaný uživatel

destro je rimsky torres

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
olis

diki

Reagovat
Alberto Aquilani

Osvaldo by mal uz 2 goly

Reagovat
Alberto Aquilani

Destro Mamma mia je uz tak zufaly ze to skusa rukou

Reagovat
smazaný uživatel

Destro

Reagovat
The Krupy

Nechápem prečo Giovinco hráva v základe namiesto Vučiniča

Reagovat
10

Biabiany a Santacroce vypadají jak dvojčata.

Reagovat
brenk

To je zas výkon...

Reagovat
10

out??? tyvoe

Reagovat
The Krupy

Inak zatiaľ ako som hovoril, vzadu bez Chielliniho obrovská neistota.

Reagovat
Coniglio

neskutocna uspavanka..ziadny pohyb, nic.ô.

Reagovat
Pinturicchio

Žlutý faul na Padoina a on nechá házet aut. Pogba zatím hrůza.

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba hrůza? Jeden z těch lepších na hřišti.. Gio mě hrozně štve

Reagovat
Pinturicchio

"Zatím", v době, kdy jsem to psal, to tak bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevšiml jsem si času komentáře

Reagovat
M11

Belfodil vypada jak Benzema

Reagovat
Benesse

a zakončuje ako Matri

Reagovat
olis

ach jaj,keby bol tak Pandev rychlejsi

Reagovat
The Krupy

Tí si nás tam vodia ako malé deti

Reagovat
Pinturicchio

A ted ji dá Padoinovi

Reagovat
olis

spoluprava Britos - Zuniga sa mi celkom paci

Reagovat
olis

*spolupraca

Reagovat
brenk

Koľko kabátov už Donadoni vystriedal?

Reagovat
10

bylo jasný, že nás Marchionni bude motat, klasika...Padoin měl několik slibných příležitostí, všechno zadrbaný kvůli tomu, že si to všechno rovnal na pravou

Reagovat
M11

Valdes jak tam rve porad

Reagovat
10

jak Šarapovová

Reagovat
Coniglio

no to sa snad tak ani neda trafit

Reagovat
olis

Super Bikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Magioooooooooooooooooo uz 3 zapasy po sebe gol, Marek mu to krasne kopol

Reagovat
The Krupy

Už druhý neuveriteľne tragický výkon po sebe v ligovom zápase (pohár proti AC som nevidel ale podľa ohlasov to tiež nebola žiadna hitparáda). Tu už končí všetka sranda.

Reagovat
brenk

Každý tím si musí prejsť krízou...

Reagovat
The Krupy

Nj ale ten pokles výkonov je neskutočný.

Reagovat
The Krupy

A už druhá Buffonova megahrúbka v krátkom čase. Čo sa s ním deje

Reagovat
smazaný uživatel

destrooooooooooooo ty si psychicky posratyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Alberto Aquilani

DESTROOOOOOOOOOOOOO TOTO SI UZ ROBIS PICU NETRAFIT BRANKU Z 2 METROV

Reagovat
Largo

Jmenuju Destra za Vrchního Paliče!!!!

Reagovat
M11

Lichtaku nahravej ala poborsky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coniglio

mne sa zda ze oni normalne nechcu dat gol

Reagovat
spider_8

Tohle už fakt ne... To je dřevááááák

Reagovat
brenk

Fabio

Reagovat
M11

Kvajaro ty vole

Reagovat
olis

Inlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr to bolo delooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Largo

DDR a Totti zas na lavičce....OK, Tottiho chápu, ale Daniele....

Reagovat
10

bože, Gila včera ukázal, jak se tohle zakončuje, hned jsem si v duchu představoval, jak by Matri napálil brankáře...

Reagovat
10

nejhorší na tom je, že by to stejně zakončili všichni naši útočníci....

Reagovat
The Krupy

Padoin ani nahrať nevie čo robí v základe taký priemerák....

Reagovat
Alberto Aquilani

SÚ by kludne mohol hrať útočníka miesto Destra , vysledok by bol ten istý

Reagovat
Largo

Michaeli!!!!!Ty debile!!!!

Reagovat
The Krupy

A už druhá Buffonova megahrúbka v krátkom čase. Čo sa s ním deje

Reagovat
lnterista

starne slabne

Reagovat
The Krupy

Nebol zvyknutý na takúto permamenciu pred jeho svätyňou

Reagovat
Coniglio

somarina..hra tolko co dalsich 20 ludi na tom ihrisku - nuda, ziadny pohyb, nepresne prihravky, ziadna snaha..kolo toho by zaspal aj delostrelec

Reagovat
lnterista

ty hrubky to je jenom hoda okolnosti

Reagovat
lnterista

s

Reagovat
smazaný uživatel

bradeyyyyyyyyyyyyyyy z 3 metrov prekopnut MAMA MIAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
mastakillah

Pěkně Inler zavěsil

Reagovat
olis

krasa a este to aj krasne zmenilo smer, proste nadhera

Reagovat
smazaný uživatel

*bradley*

Reagovat
Alberto Aquilani

komentátor : Absolutely incredible how Roma not score ..... to hovorí za všetko , Bradley prázdna brána vol.2

Reagovat
Largo

Reagovat
brenk

Pirlo

Reagovat
The Krupy

Mirante to je brankár

Reagovat
smazaný uživatel

AS ty šance, to jsem přesně potřeoval na zvednutí nálady soucitim s váma...

Reagovat
Largo

Dík no

Reagovat
Benesse

proti nám zahviezdi aj Mirante... iank Lichták ma sere najprv tam bliaka na Pogbu že strieľa hoci to dával z úplne jasne pozície a potom nenahrá Giovi na čistý gol

Reagovat
The Krupy

Mirante je frajer už dlho

Reagovat
Benesse

u mňa na pesku by si neveril aký

Reagovat
smazaný uživatel

Mirante si náhodou túto sezónu celkom dáva....

Reagovat
Pipo123

Lulič je tragéd, namiesto neho by mal hrať Zarate

Reagovat
Il Architetto

Ta Fabiova aktivita se mi líbí, dnes dá gól.

Reagovat
The Krupy

je ho hodne vidieť

Reagovat
Il Architetto

Ještě teda Barza.

Reagovat
Pinturicchio

Mně už s tím sobčením docela sere.

Reagovat
Pinturicchio

* mně

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
brenk

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
The Krupy

Mne sa to naopak páči, lepšie než si nahrávať meter pred bránou a zajebať šancu tak, ako to majú vo zvyknu naši ostatní hráči.

Reagovat
10

mě taky, takhle by to nějak vypadalo s Drogbou, úplně rozhozená ofenziva...

Reagovat
Pinturicchio

Jj, ale toho bych bral jako žolíka do CHL, kdyby to nešlo "po našem"

Reagovat
Largo

A jedinej, kdo tam něco dělá, dneska vůbec neměl hrát (Marquinho) Fakt komedie toto

Reagovat
Alberto Aquilani

Marquinho viac než slušne dneska vtom utoku , kludne by mohol zbierat minuty miesto Florenziho

Reagovat
Largo

Tak to ani náhodou, Florenzi je tradičně jedním z nejlepších hráčů, dynamický záložník, to bude jeden z budoucích základních kamenů....

Reagovat
Alberto Aquilani

v buducnosti moze byť , ale už dlho nepodal dobrý výkon , zaostáva za začiatkom sezony

Reagovat
Largo

...stejně jako celý tým....

Reagovat
spider_8

Dneska hraje dobře.

Reagovat
Maritazzi

Hrozně moc ztrácí.

Reagovat
spider_8

Protože se snaží něco vymyslet.

Reagovat
Maritazzi

No "snaží", ale v jaké části hřiště, tolik ztrát prostě nemůže mít, místo aby zahrál na jistotu tak ztrácí tak půlku jednoduchých balonů.

Reagovat
smazaný uživatel

sekanie osrane

Reagovat
smazaný uživatel

mi to znova zacalo sekat na sracky krasa,romulus kludni sa

Reagovat
The Krupy

Zoberte nám roh vy zmrdi

Reagovat
Alberto Aquilani

No ty vole , čo mi chceme ked 2 krát netrafíme prazdnu bránu .... samozrejme Gomez tam v 2.polke niečo šupne ....

Reagovat
lnterista

Pirlo pokus jako Mario Basler

Reagovat
10

zápasy jak pod Delnerim a Ferrarou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

co kroutíš očima?

Reagovat
smazaný uživatel

jsme první tak jaké zápasy?Fakt mě vytáčí jak furt tady fanoušci Juve brečí a chtějí snad aby ten tým hrál a válcoval každý zápas každého 20:0 na střely a 90:10 na držení míče, furt jenom brečíte a pomlouváte.

Reagovat
10

uklidni se, mluvím o zápasech tenhle rok

Reagovat
smazaný uživatel

no tak už si uvědom že je to reálný fotbal a nehraješ nějakou Fifu.Prostě není to ideální ale průser to taky není a Delneriho a Ferraru bychani nezmiňoval, to byl aúplně jiná písnička.

Reagovat
The Krupy

Sme prví, pred dvomi rokmi sme boli druhý až do zápasu s rovnakým súperom ako dnes, dokonca sme hrali rovnakým štýlom. Mám ti pripomínať ako to dopadlo ? Odvtedy to išlo do poriadnej riti a skončili sme na siedmom mieste. To je proste paranoia....

Reagovat
The Krupy

To boli príšerné časy človeče

Reagovat
mastakillah

Toto di Natale

Reagovat
brenk

Začiatok hrozný, ku koncu polčasu už hra išla nahor, šance sme klasicky nepremenili, pre mňa Fabio zatiaľ žiadna zmena oproti ostatným útočníkom, v jednej šanci, do ktorej sa náhodou dostal zlyhal...

Polčasová remíza zatiaľ zaslúžená, postupne stupňovať tlak a gól snáď príde...

Reagovat
M11

zase klasicky komicky zapas na Parme

Reagovat
Maritazzi

Takhle slabou Catanii jsem dlouho neviděl, protože tolik šancí i přes tu bídu co hrajem... Destro je psychicky v prdeli, protože tohle není možný, herně je přitom jeden z nejlepších. Naprosto mě sere střed zálohy, tolik ztrát se jen tak nevidí.

Reagovat
Pipo123

Catania je v poslednej dobe mimo, už v Coppe hrali strašne zle, dali sme im 3:0 a pritom hrali v tom najsilnejšom, príde mi že aj Legro a celá obrana stráca na pevnosti. Ak im ešte odíde Lodi či Gomez tak to bude zaujímavé...

Reagovat
Maritazzi

Nechápu, co se s nimi stalo. Sestavu mají pořád stejnou, ale do útoku hrozí už opravdu jen Gomez a brání fakt tragicky jako celý tým.

Reagovat
Pipo123

Je asi čas, čas pre niektorých hráčov posunúť sa vyššie, Lodi, Biagianti, Gomez, Bergessio, Barrientos, prospela by im zmena.

Reagovat
smazaný uživatel

Bola ale rozhodne chytatelná. Nešlo to moc od Ujkaniho....

Reagovat
smazaný uživatel

Reakcia na tých napoletancov tam hore...

Reagovat
The Krupy

Mirko má ešte problémy s členkom alebo čo ? Inak nechápem prečo namiesto neho hrá Giovinco. Výkon je fakt zlý, hráči Parmy nám tam motajú hlavy akurát na konci polčasu sme sa nejak prebrali. Pochválil by som len Fabia za tú aktivitu a pohyb, dnes by mu tam mohlo niečo spadnúť. Aj Pirlo hrá dobre. K obrane som sa už vyjadroval, na návrat Chiella čakám ako na zmilovanie a fakt mi hlava neberie prečo v základe hrá niekto ako Padoin, pritom taký Giak sedí na lavičke. Už ma serie že nedostáva toľko priestoru.

Reagovat
Pinturicchio

Hrůza, návrat Delneriho pokračuje.

Reagovat
smazaný uživatel

som prekvapeny z hry catanie,cakal som ze bude viac utocit,sme jasne lepsi ,ale co z toho ked mame v utoku slepcov co nevedia prazdnu branu trafit ...perrottu daj miesto destra a vacsia sanca ze on da gol...

Reagovat
The Krupy

Nestraš s ním !

Reagovat
Alberto Aquilani

Ten trapný moment ked je Tachtsidis najlepší hráč v zálohe

Reagovat
Maritazzi

No a přes to bych mu dal známku tak 5, max 6.

Reagovat
Coniglio

- Prvy polcas poctivo odchodeny. Vacsina hracov pripomina pacientov LDCH co kopu do jabka pri prechadzke nemocnicnym parkom. Partia vitalnych geriatrikov. Najvacsia akcia je zatial ked mi seka stream. GiGimu sa cudujem ze vydrzi mat oci otvorene

Reagovat
olis

zatial super, Inler prekrasan strela, Maggio konecne trafil hlavou a 3 zapasy po sebe, Hamsik na oba goly asistoval, uz to chce len aby sa trafil aj Cavani, pre nas zatial super vysledky aj v Parme, Laziu a Udine, mohlo by to tak ostat

Forza Napoli !

Reagovat
Pinturicchio

Takže už se zase hlásíte do boje o Scudetto?

Reagovat
olis

keby ste aspon remizovali a nam by vratili tie dva body tak uz by sa o tom dalo hovorit ale momentalne je to stale neralne

Reagovat
Pinturicchio

Tak s tím bych moc nepočítal. Ale pokud budeme pokračovat v takovýhle výkonech, kdo ví. (Ale je pravda, že se Sampou i Parmou máme v lize hroznou bilanci)

Reagovat
FuckT

Prvych 18 minut tragickych, Hamsik prvych 18 minut nemal ani 1 presnu prihravku. Potom si nastastie asi spomenul na fakt, ze je kapitanom Neapolu a zacal hrat. Avsak, taketo dojebane zaciatky by nam mohli narobit problemy v buducnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že to tam Dossena alebo Morganella nedal nó...

Reagovat
mastakillah

spíš na nás Palermo pěkně vlítlo, začali napadat už na naší polovině a chodili hodně do těla, takže bylo těžké nějak konstruktivně rozehrát. Naštěstí ten jejich tlak postupně utichnul a my se dostali do rytmu hry.

Reagovat
FuckT

Ked chceme ist hore v tabulke a pokusit sa bojovat o scudetto, tak takyto tlak nas nemoze uplne znicit. Juventus nas takto dokaze tlacit 95 minut, to znamena, ze im budeme len prihravat ? Suhlasim, ze Palermo zacalo velmi dobre, ale na druhej strane si myslim, ze sa to dalo zvladnut aj lepsie.

Reagovat
mastakillah

já nepsal, že bych to schvaloval, jen říkám co bylo důvodem té celé řady špatných přihrávek. Samozřejmě, že si nemůžeme dovolovat takovýhle vlažný začátek. o tom žádná

Reagovat
FuckT

Reagovat
olis

parada Udinese

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to dobré věřim tomu, není to hitparáda ale postupem času jsem získávali jistotu.To půjde věřím že tam jeden šoupnem.Padoin dolů.

Reagovat
Alberto Aquilani

ty vole ten Bergessio je hnup

Reagovat
Pipo123

Lulič a Candreva dolu hrali hrozne Cana a FLoccari na ihrisko Petkovič

Reagovat
Pipo123

Marchetti si zabudol trenky Ciani mu ich musiel priniesť z kabíny

Reagovat
10

Padoin riskuje se žlutou, tady mu jí klidně mohl vpálit

Reagovat
The Krupy

ANDREAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Kolko asistencií má už Hamšík?

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
brenk

PIRLOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
10

ANDREAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Pinturicchio

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

ANDREAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
M11

PIRLOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!

Reagovat
lnterista

takova haluz

Reagovat
brenk

Pirlova dôležitosť pre tento tím sa ani slovami nedá popísať...

Reagovat
The Krupy

dnes som si na to niekoľkokrát pomyslel, čo by sme bez neho robili

Reagovat
Coniglio

v pohode sa da..je dolezity

Reagovat
brenk

Ale Padoin by už vážne mal ísť dole, hrá hrozne, so žltou kartou a má pekne zarobené na druhú...

Reagovat
brenk

nemala byť reakcia...

Reagovat
smazaný uživatel

No a je tam parááda

Reagovat
Pipo123

2. polčas hráme 3-5-2

Reagovat
brenk

Kopírujete Neapol?

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Hezký že jsme dali góla díky Padoinově simulace, ale ten kluk je tam jinak k ničemu.. Stáhnout Padoina, místo něj Marroneho a na Padoinovo místo posunout Cacerese. A Vučinič na plac!

Reagovat
smazaný uživatel

Caceres je naprosto nevyužitej.. když k němu přijde míč, okamžitě jen posune a to je celý..

Reagovat
The Krupy

Pískaj koniec !

Reagovat
Coniglio

Reagovat
The Krupy

Padoin a Giovinco okamžite dolu

Reagovat
brenk

nevidím jediný rozdiel medzi Fabiom a Giovincom...

Reagovat
The Krupy

Reagovat
The Krupy

Teraz si mohol vidieť rozdiel

Reagovat
brenk

No videl som ako zadrbal akciu strelou z polky ihriska, fakt paráda...

Reagovat
The Krupy

To bol dôkaz jeho technických schopností, však skoro trafil. Fabio je jasne lepším útočníkom než preceňovaný Giovinco, ktorý je miláčikom všetkých a tak sa na neho nekydá.

Reagovat
Benesse

na Fabia nikto nekydá a na Giovinca u kydáš ty...

Reagovat
The Krupy

Som sa vyjadril v článku o ňom. A nekydám, jednoducho ma štve že hrá hovno a nastupuje v základe.

Reagovat
brenk

Aká je asi šanca, že dá z polky ihriska gól?

Giovinco rozhodne nie je môj miláčik, dokonca ho nemám rád, kydal som tu naňho dosť, ale Fabio dnes nepredviedol o nič viac ako on.

Reagovat
The Krupy

Bol aktívny, mal neskutočný pohyb a jeho spolupráca s Vučiničom by bola určite lepš...shit dostali sme gól

Reagovat
brenk

mal neskutočný pohyb

Reagovat
The Krupy

Bolo ho vidieť, snažil sa a hral dobre....Giovinco len padal a zadrbával akcie. Ale tak zatváraj oči pred realitou, mne je to fuk

Reagovat
brenk

Ja nič nezatváram, len ty si si našiel svojho miláčika a nedokážeš sa na to pozerať objektívne...

Reagovat
The Krupy

Naopak

Reagovat
brenk

OK končím...

Reagovat
The Krupy

nápodobne, nikam to nevedie

Reagovat
M11

utok neuhral druhy polocas jeste ani jeden balon

Reagovat
Pipo123

Alberto to predpovedal

Reagovat
Pipo123

Alberto to predpovedal

Reagovat
Maritazzi

Jeden z nejhorších výkonů, co jsem od Říma viděl.

Reagovat
Slejdy

no jeste ze mam neschopny net

Reagovat
smazaný uživatel

Catania udrzat !!

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši ať jde dolu, na to se fakt nedá koukat

Reagovat
smazaný uživatel

Za De Ceglieho? ... Conte se dneska asi špatně vyspal...

Reagovat
Alberto Aquilani

Bergessio spravil presne to isté Castanovi a on žltu nedostal

Reagovat
Maritazzi

To Castonovo bylo horší, navíc vyloženě frustrace.

Reagovat
Maritazzi

Na Castanovi to bylo vidět od tý doby, co do něj strčil Bergessio.

Reagovat
rossoneri89

krista Di Natale ... bombarder

Reagovat
mastakillah

Totooo

Reagovat
The Krupy

a on dá dole Fabia, ja sa poseriem

Reagovat
lnterista

Antooooooooooonio

Reagovat
Pinturicchio

Murieeeeeeeeeeel

Reagovat
olis

Cavani dnes nema svoj den :(

Reagovat
Alberto Aquilani

Ide tam ten týpek zo Simpsonovcov

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

dodo ,ideme branit prehru 0-1

Reagovat
Maritazzi

Geniální střídání.

Reagovat
Pipo123

Floccarimu sa od brvna odrazila lopta do ruky a následne dorazil do prazdnej, pritom rozhodca bol 2 metre od toho a nepískal ruku, ako to je v pravidla ?

Reagovat
Alberto Aquilani

pre Lazio su posledne niake špecialne pravidlá

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Pipo123

Ale fakt, ale to nebude náhoda, kupujeme zápasy, toto rozhodca videl úplne jasne, najlepšie zo všetkých na place a nezaváhal, hneď uznal gól

Reagovat
lnterista

zrovna to pustim a Lazio gol

Reagovat
10

Marchionni hraje jak magor

Reagovat
olis

Lorenzooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

vsetci videli ruku okrem rozhodcov a lazio vedie

Reagovat
Pipo123

Ved to aj rozhodca musel vidieť, nikto mu nestál vo výhlade a bol k tomu blízko...

Reagovat
smazaný uživatel

uz aj lazio vedie?..mozme ist do prdele

Reagovat
brenk

pekne chlapci...

Reagovat
The Krupy

Hmmm ale toto Gigi chytiť mohol, nechápem čo nevybehol alebo sa aspoň nevystrel....

Reagovat
smazaný uživatel

Vyzera to na dalsie super kolo.

Reagovat
lnterista

vidime vecer

Reagovat
lnterista

u

Reagovat
smazaný uživatel

Až na Pogbu hrajem jak skřípající rezavej stroj

Reagovat
mastakillah

Góóól. Sansone

Reagovat
lnterista

Reagovat
olis

Reagovat
Benesse

Miro

Reagovat
Pinturicchio

Proč zůstal Gigi takhle přikovaný k čáře?

Reagovat
Il Architetto

Druhý zápas po sobě takováhle chyba.

Reagovat
Alberto Aquilani

1:1 to skončí , padne nam tam niaka haluška

Reagovat
Maritazzi

Z čeho?

Reagovat
Maritazzi

Tým bez duše, asi je to tak ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Sansone z Parmy jede slušně, tolik gólů jsme od něj nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem*

Reagovat
smazaný uživatel

To isté Belfodil. Som si hovoril, čo to tam má Parma za útočníkov k Amaurimu a oni ho nakoniec ešte posadia...

Reagovat
mastakillah

Proč nehrál vůbec Miccoli od začátku?

Reagovat
smazaný uživatel

Po zranení.

Reagovat
mastakillah

to je jiné káva s ním, než s Budanem.

Reagovat
mastakillah

jiná

Reagovat
Pipo123

Brivio so také vlastenca pekného šupol

Reagovat
olis

vraj offside

Reagovat
smazaný uživatel

Nebreč.

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Chcel som len jeden dať

Reagovat
10

stejně jako s Dorií ne úplně ideální výkon od Gigiho, navíc gól znovu přes LCB...Giorgone chybí

Reagovat
olis

Lorenzo a Roberto Insigne spolu na ihrisku

Reagovat
smazaný uživatel

Bože Gio

Reagovat
Slejdy

proc tam nedal treba Taddeie? a kde je Nico? boze za co me trestas

Reagovat
Maritazzi

Nico na šampionátu do dvaceti let, dneska rozhodl s Brazílií.

Reagovat
smazaný uživatel

andujar

Reagovat
Alberto Aquilani

ta haluz bola toto takže nič

Reagovat
smazaný uživatel

doda dobra len rychlost strely lietajuceho hovna

Reagovat
terry

DELNERI NA HRAD!

Reagovat
mastakillah

Cavani je dnes nulovej

Reagovat
Benesse

Lichták... nahrávku do predu asi zabudol všetko to dáva pod seba do prdele a to čo Vučinič spravil pred golom... každý zápas púšťa tú loptu aspon 5x za seba.

Reagovat
olis

Cavani

Reagovat
10

Lazio -3...fuck that

Reagovat
smazaný uživatel

A ďalšie kolo máte rozbehnuté Udine, oni Palermo...

Reagovat
10

díky za povzbuzení

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio

Reagovat
Slejdy

ubohe

Reagovat
Maritazzi

Snad nejhorší výkon v sezoně, nemám k tomu slov. Kokotská sestava, zasraný střídání, tým bez osobnosti, paráda, výborně jsme to dopracovali.

Reagovat
Alberto Aquilani

Bradleyho by som nakopal do zadku , ten gol padol pootm co Marquinhosa jeden z reznikov Catanii sfauloval(uz ale za čiarov) , tak sa nestiho vratit a Bradely ktorý len tak nenapadne dostupil na praveho beka sa absolutne nezaujima o hru

Reagovat
Maritazzi

No ale příčina prohry je neuvěřitelná tragédie celýho týmu, především pak zálohy, nevadí, Zeman pochválí Taxe, řekne, že nejsme schopni hrát 90 minut a jedem dál.

Reagovat
smazaný uživatel

čo ten de rossi?nehral, pozeram ze na lavičke sedel.

Reagovat
Pipo123

Dneska Floccari gol čo platiť nemal, ale potešil Petkovič, ten stiahol Luliča a Candrevu cez polčas a poslal tam Canu a Floccariho, prešli sme na 3-5-2 a hned to bolo lepšie. Ten tým aj keď nehraje nijaký super futbal tak má vnútornú silu a tie zápasy dokážeme zlomiť FORZA LAZIO

Reagovat
Alberto Aquilani

vnútornú silu že máte kvoli rozhodcom z posledných 2 zápasov miesto 2 bodov 6 ?

Reagovat
Pipo123

Ano pretože to dokážeme zlomiť, aj keď rozhodca nám pomohol, ale hráči sa snažili aj keď nám vôbec nič nevychádzalo. Pripomínam mi to Inter v minulosti, tiež nehrali nič moc a nejak to tam vždy dotlačili. Ale je pravda že posledné dva domáce zápasy boli kontroverzné a čo sa týka toho vlastenca tak za to ani Brivio moc nemohol, za nim nabiehal Klose a ten by bol sám pred branou, tak riskoval a nevyšlo mu to

Reagovat
smazaný uživatel

nemam ani silu sa rozculovat 2 prehry ,skore 1:5 a liga majstrov na mile daleko ,tan nam treba,ked netrafime prazdnu branu z 2-3 metrov,co potom cakaju ...

Reagovat
Alberto Aquilani

A Lazio je najluckurskejší tím v lige , to mi nikto nenahovorí , zas kontroverzny gol a ešte vlastný ....

Reagovat
Maritazzi

My se máme starat o sebe, se na to podívej, nás Lazio vůbec nemusí zajímat.

Reagovat
smazaný uživatel

tak team maju kvalitný a šťastíčka kopec. ale na každého dojde kríza a aj lazio pojde nižšie

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad využijeme zaváhání konkurentů a přiblížíme se příčkám, zajišťujícím LM. FORZA MILAN!

Reagovat
Inzaghi

Tak tak, pro fanouška AC úžasné výsledky. Prohry Violy i AS nám jdou k duhu a zaváhání Juve potěší vždy, bez ohledu na to, kolik bodů před náma jsou. :) Konečně se můžeme posunout o příčku výš a příblížit se pohárům na 2 body, dnes je to must-win. I za sestavu, pokud se Gazetta trefí, nebude dnes Allegrimu co vytknout. Tři youngsteři vepředu, Boa snad naváže v záloze na zápas s Juve a stoperská dvojice Mexes-Zapata. Dnes se fakt těším, musí se to urvat.

FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Já jsem trochu skeptický, protože už několikrát se stalo, že po uspokojivých výsledcích přišla facka. Naposled to bylo AS a Doria taky nejsou žádní nazdárci. Ale útok s Niangem vypadá hodně zajímavě a obrana se mi taky líbí, tak snad to urvem.

Reagovat
panca

niang od zacatku? Horsi nez pazzo to nebude, takze jsem zvedavej.

Reagovat
smazaný uživatel

http://on.fb.me/WCJhgZ

Parádní sestava, ještě si počkám na potvrzení, ale těším se.

Reagovat
Yanek

SAMPDORIA: Romero, Gastaldello, Palombo, Costa, De Silvestri, Obiang, Kristicic, Poli, Estigarribia, Icardi, Eder. A disp.: Berni, Da Costa, Castellini, Moustafi, Poulsen, Rossini, Munari, Renan, Soriano, Tissone, Savic. All.: Delio Rossi.

MILAN: Abbiati; De Sciglio, Mexes, Zapata, Constant; Montolivo, Ambrosini, Boateng; Niang, Bojan, El Shaarawy. A disp.: Amelia, Gabriel, Abate, Acerbi, Emanuelson, Flamini, Nocerino, Traoré, Robinho. All.: Massimiliano Allegri.

hmm

Reagovat
panca

zajimava sestava. Snad potvrdi vykon prince a v te zaloze mu to pujde. A zajimalo by me, kdy naposled jsme meli takhle mladej utok...

Reagovat
GEGE

FORZA MILAN!

Reagovat
Pinturicchio

4:3 (Esti, Icardi, Obiang, Eder - 3x Boateng)

Reagovat
panca

videli jste davidse ve studiu na espn? Vypadal jak nejakej fetak

Reagovat
panca

proc je bojan na hrotu a niang na kridle?

Reagovat
smazaný uživatel

taky nechápu...

Reagovat
Yanek

Tak ale hrajem...

Reagovat
smazaný uživatel

Abbiati

Reagovat
smazaný uživatel

700. Palermo záchrana

Reagovat
smazaný uživatel

Doria dobrý úvod, minimálne bod získaju.

Reagovat
smazaný uživatel

Chce to hrat este viac na dlhe lopty, ved mame vysokeho hrota...

Reagovat
panca

constant je na vystridani. A bojan je taky uplne mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, treba tam poslat Urbyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Bojan neudrží jediný míč a vypadá to že zas dostaneme góla ze standartky....

Reagovat
rossoneri89

koledujeme si

Reagovat
Yanek

Ambro dolů

Reagovat
smazaný uživatel

Flamini namiesto Ambra a sme pici.

Reagovat
panca

ambra to nebavi a vubec se mu nedivim. Ja bych je tam jeste poradne serval

Reagovat
panca

a flamstr cervena

Reagovat
smazaný uživatel

proc?

Reagovat
Yanek

De Sciglio 3. centr nikam.

Reagovat
smazaný uživatel

Prince, Bojan, De Sciglio a Constant zatím katastrofa, Faraon s Niangem neviditelní

Reagovat
panca

jj, faraon nedostal jeste balon a co dela niang u cary, to je pro me zahada.

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě větší co dělá Bojan na pozici devítky, to je totální píčovina s jeho stylem hry a tělesnou konstitucí

Reagovat
smazaný uživatel

Chudak Niang, on je na tej pozicii utopeny.

Reagovat
Yanek

Hrál tam i za U20 Francie, je dost rychlý... proč ne.

Reagovat
panca

kdyby byl na hrotu drogba ok, ale pokud je na hristi bojan, tak by se snad meli prohodit

Reagovat
panca

niang vypada, ze to s balonem umi a celkem slusne podrzi balon, ale u cary je to proste k nicemu

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, no z tych par zapasov co som ho videl, sa mi zda, ze skor loptu podrzi nez by sa spoliehal na svoju rychlost.

Reagovat
Yanek

Má málo prostoru.

Reagovat
Yanek

Sampdoria nonstop min. v osmi lidech vzadu... to se blbě hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

ale maj vysokej pressing a dojde jim dech, druhý poločasy navíc jsou letos zpravidla o hodně lepší než první

Reagovat
Pinturicchio

No to bych ani neřekl.

Reagovat
smazaný uživatel

prvych 25 minut boli jasne lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Pozor, Bojan sa rozhodol zostrelit satelity.

Reagovat
Yanek

De Sciglio

Reagovat
smazaný uživatel

Prince dneska ztratil už tři balóny aniž by byl absolutně pod tlakem, měl by se naučit přihrávat tohle je katastrofa.

Reagovat
Pinturicchio

Po tom dobrém zápase v Coppě je dneska hrozný.

Reagovat
GEGE

První poločas teda moc nevyšel...Začnu u toho jak je prostě klíčové v této situaci udržet Robinha,protože v útoku není nikdo schopný nic vymyslet.Bojan ho zdaleka nenahrazuje.Niang na křídle asi taky nebude žádná hitparáda i když aspon brání.Boateng ani zdaleka nenavázal na výkon s Juve a jestli tak bude pokračovat tak Noce co nejdrřív za něj.Díky skvělému Abbiatimu je to zatím 0:0...Doufám v co nejdřívější příchod Robinha na hřistě a přechod na 4-3-1-2.

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

proc stridal tak brzo Ambro??

Reagovat
GEGE

Zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

diky

Reagovat
rossoneri89

Niang

Reagovat
smazaný uživatel

S tymi centrami je to uz zufale.

Reagovat
panca

to uz s pazzou ta hra vypadala lip. To asi svedci o vsem

Reagovat
Yanek

Jebat takovou smůlu!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Co sa to prave stalo??!

Reagovat
smazaný uživatel

všechno jen ne gól

Reagovat
rossoneri89

skodaaa

Reagovat
smazaný uživatel

To ktory imbecil?!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Robinho a Noce do hry, dolu Bojang a Boateng. Niang na hrot.

Reagovat
panca

hmmm dat dolu jedinyho golovyho hrace sice neviditelnej, ale mizernyho bojana na hrotu necha. Allegri jede

Reagovat
smazaný uživatel

bolo vidno na nom ale že má toho dosť. tých 120 minut zo stredy vidno na niektorych hračoch

Reagovat
panca

stredecni dlouhej zapas neni pro me omluva

Reagovat
Yanek

Poli je uplakanější než Bojan.

Reagovat
smazaný uživatel

hodil by sa ibra teraz

Reagovat
panca

allegri by ho dal na beka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Boa do utoku, tak to je posilnenie ako svina.

Reagovat
Yanek

Tyvole, poser se Dellio, že míč byl za čárou. To je strašný tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Hovno sme si zasluzili, mali sme prehrat.

Reagovat
panca

jedinej abbiati ostatni v cele s allegrim

Reagovat
smazaný uživatel

celkom sa mi pačil zapata, monty ešte. dnes to bol boj no, škoda tejto straty

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele