Serie A - preview 2. kola

01.09.2012, 08:34, aktualizováno 02.09.2012, 10:35
Previews
V Itálii dnes budou mít zase napilno. Začne se pikantní předehrávkou v Udinese, kam jede Juventus, a pak se naváže sedmi zápasy od 20:45. Mezi nimi najdeme i ostré souboje jako Inter-AS Řím nebo Neapol-Fiorentina. Lákat může i duel Lazia s Palermem, Janov jede odčiňovat loňské venkovní hrůzy do Catanie...
Udinese Calcio - Juventus FC  (neděle 18:00)
Jedním z taháků druhého kola Serie A bude bezesporu utkání loni třetího Udinese s mistrovským Juventusem. Fanoušci Udine museli během týdne spolknout hodně hořkou pilulku v podobě dalšího vyřazení z Ligy mistrů, hráči Udine jim to nyní budou chtít odčinit nejlépe triumfem proti Staré dámě.

Udinese Calcio si v posledních dvou letech zajistilo účast v předkolech Ligy mistrů a jejich fanoušci se těšili, jak jejich klub bude bojovat v základních skupinách milionářské soutěže. Jenže vedení Banconeri udělalo dvakrát stejnou chybu, pokaždé po úspěšné sezoně prodalo několik klíčových hráčů a relativně nový tým velké břemeno nezvládl.

Loni se Udinese poroučelo po vyrovnaném dvojzápase s Arsenalem, letos s Bragou. Přitom proti Portugalcům měli domácí výrazně nakročeno do základních skupin. Na Pyrenejském poloostrově vedli a nakonec remizovali. To samé platilo i doma, kde po remíze v základní hrací době a prodloužení přišly na řadu pokutové kopy. V nich neuspěl jediný muž - Brazilec Maicosuel - a bylo po nadějích!

Severoitalský tým pod taktovkou Francesca Guidolina tak začíná opět od začátku, ale dokáže se v obrovské konkurenci prosadit a zopakovat bronzovou pozici? První kolo se z tohoto pohledu nevyvedlo, Udinese prohrálo ve Florencii 2:1 s Fiorentinou brankou ve druhé minutě nastaveného času. Další možnost jak získat důležité body budou mít Guidolinovi svěřenci doma proti obhájci prvenství Juventusu Turín.

Tomu se na rozdíl od Udinese start do sezony povedl. Stará dama doma pohodlně porazila Parmu 2:0 a pak mohla s radostí sledovat čtvrteční los základních skupin Ligy mistrů, který jí přidělil za soupeře Chelsea, Šachtar Doněck a dánské překvapení Nordsjaelland. Juventus je společně s londýnským obhájcem titulu velkým favoritem na postup. Zpátky však k domácí soutěži. Juventus čeká na stadionu Friuli těžká zkouška, v posledních letech mají navíc oba soupeři poměrně vyrovnanou bilanci. Povede se Udinese konečně přerušit ohromnou sérii vítězství Staré dámy v Serii A?

Francesco Guidolin nebude mít k dispozici své opory Pinziho s Barretem, všichni ostatní jsou připraveni nastoupit. Na druhé straně je situace o poznání horší, přestože asistent trenéra Carrera má z čeho vybírat, chybějí Caceres, Isla, Pepe, Giovinco a Lúcio. Naopak do sestavy se vracejí Gigi Buffon a obránce Giorgio Chiellini.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Brkič - Heurtaux, Danilo, Coda - Basta, Faraoni, Willians, Pereyra, Pasquale - Maicosuel - Di Natale
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah - Matri, Vučinič
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.00 - 3.40 - 1.75
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
UC Sampdoria - AC Siena  (neděle 20:45)
Potvrdit senzační výhru z Milána budou chtít fotbalisté Sampdorie Janov, kteří přivítají na stadionu Luigi Ferraris Sienu. Pokud se chce Sampdoria vrátit do bojů o evropské poháry, právě tato utkání by měla zvládat. Siena v prvním zápase sezony pouze remizovala bez branek s Turínem a stále je v mínusových bodech.

Sampdoria Janov oslavila návrat do nejvyšší soutěže vskutku stylově. Na San Siru vyhrála 0:1 a určitě si před dalšími koly zvedla sebevědomí. Nyní jí čeká méně zvučný, ale o to možná nepříjemnější celek - Siena.

"Jsme dva týmy, které potřebují body. Chceme potvrdit dobrý výkon, který jsme odvedli na San Siru, zatímco oni chtějí vymazat trest. Siena nám dá zabrat a určitě udělá vše, aby nám ztížila život," prohlásil před utkáním trenér Sampdorie Ciro Ferrara.

Body potřebuje jako sůl také Siena. Bianconeri v prvním zápase sezony remizovali bez branek s turínským FC a z šestibodového manka si odečetli pouze bodík. Zápas proti Sampdorii bude pro svěřence Serse Cosmiho velkou výzvou, neboť v posledních letech měla jasně navrch Sampdoria. Blucerchiati naposledy podlehli hostům v sezoně 2004/2005. Jedinou branku zápas tehda vstřelil deset minut před koncem Simone Vergassola.

Sampdoria Janov nastoupí bez zraněného Juana Antonia a suspendovaného Da Costy. Trenér Serse Cosmi má o poznání více problémů, nastoupit nemohou z nejrůznějších důvodů Larrondo, Vitiello, Terzi a Belmonte.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Romero - De Silvestri, Gastaldello, Rossini, Costa - Obiang, Maresca, Poli - Estigarribia, Maxi Lopez, Eder
AC Siena - pravděpodobná sestava:
Pegolo - Neto, Felipe, Contini - Mannini, Vergassola, D'Agostino, Valiani, Del Grosso - Bogdani, Calaiò
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.30 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Calcio Catania - Janov CFC  (neděle 20:45)
Janov minulý víkend zahájil nápravu loňské tragické sezony naprosto ideálně, hladkým domácím vítězstvím nad Cagliari. Předevčírem si pak v poslední den přestupového období obstaral dvě velká jména a nyní si snad v žádném případě nepřipouští zaváhání na půdě Catanie.

Janovský boss Luigi De Canio si 31. srpna vzal na paškál dva nepříliš chtěné borce. Vargasovi z Fiorentiny dal příležitost načrtnout novou kapitolu své kariéry, jež se v minulé sezoně povážlivě zadrhla. Menším paradoxem je, že život v přístavním městě svému bývalému spoluhráči z Fiorentiny veřejně doporučil forvard Gilardino, jenž v týž den putoval do Bologni. Obdobným případem jako 28letý Chilan je pak útočník Marco Borriello. Ten přichází pro změnu z Říma.

Pokud Janov má být považován za nepatrného favorita, měli bychom být ale stále opatrní. Catania v prvním kole uhrála velmi slibný výsledek na římském Olympijském stadionu, kde remizovala 2:2 s místním AS. Navíc v domácím prostředí Janov nepřetržitě poráží už pět let, naposledy ho tu dokonce vypráskala poměrem 4:0. V lize nicméně na vítězství, i v součtu s loňskou koncovkou, čeká dlouhých šest kol.

V tomto směru, pokud bychom se měli komplexně řídit i minulým ročníkem, ale nemohou hledat útěchu také v Janově. Grifone totiž loni dojeli zejména na mizernou venkovní formu. Na cizích hřištích posbírali všehovšudy devět bodů, takže se teď jen těžko odhaduje, v jaké formě načnou problematickou kapitolu tentokrát. Rozhodně tak nicméně bude činit v relativně plné sestavě, zatímco v Catanii ještě čekají na konečný verdikt ohledně zdraví dua Izco-Potenza.
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Alvaréz, Legrottaglie, Bellusci, Marchese - Biagianti, Lodi, Almiron - Barrientos, Bergessio, Goméz
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Frey - Sampirisi, Canini, Granqvist, Antonelli - Kucka, Seymour, Merkel - Jankovič, Immobile, Jorquera
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.30 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Inter Milán - AS Řím  (neděle 20:45)
Další velký zápas si nachystala Serie A na nedělní večer. Inter Milán v zajímavém zápase hostí AS Řím a střet těchto dvou týmů vždy slibuje napínavou podívanou.

Po celé léto se Inter s AS střetával i v boji mimo hřiště - oba celky usilovaly o podpis Mattii Destra, jemuž je věštěna velká budoucnost. Zajímavostí je, že tento hráč prošel akademií Interu, ale nedostal v ní šanci tak, jak by chtěl, a tak se stěhoval do Sieny. V jejím dresu ohromil Itálii a jeho výkony sledovalo i římské AS. To nakonec bitvu o Destra vyhrálo, zaplatilo za něj 12 milionů eur. Splatí je Destro například již v utkání proti bývalému týmu?

Inter se v prvním kole uvedl skvěle. V utkání s nováčkem z Pescary vstřelil tři branky, zároveň udržel čisté konto a je nyní na prvním místě. Navíc dokázal postoupit do základních skupin Evropské ligy přes Vaslui a tak se mohou fanoušci těšit na poháry. Vedení odvedlo také dobrou práci při přestupech, z nejvýraznějších posil jmenujme alespoň Alvára Pereiru, Waltera Gargana a Rodriga Palacia. Odešli například Cesar, Maicon a Lucio.

U Giallorossi je situace trochu jiná. Jednak má nového prezidenta, jedna k týmu přišli noví hráči a trenér. Zdeněk Zeman je u Vlků hodně populární, s týmem zažil úspěchy a do prvního týmu také začlenil jednoho hráče. Hádáte správně, je jím symbol AS a jeho současný kapitán Francesco Totti. Tým z hlavního města opustili starší hráči, mimo jiné Juan, Pizarro, Simplicio a Heinze. Jejich místa zaujali mladší hráči. Jak zvládnou tlak spojený s vypjatým prvoligovým utkáním?

"V tomto okamžiku se tady cítíme velmi dobře, panuje tu velmi dobrá nálada," pochvaluje si mladý trenér Andrea Stramaccioni. "Musíme jen pracovat od začátku a vyhrávat," zakončuje populární "Strama".

To Zdeněk Zeman má horší pozici - v prvním zápase remizoval s Catanií a navíc popsal výkon svého týmu jako "bez nápadu", což není pro vyznavače atraktivního útočného stylu zrovna dobrá vizitka. I když je třeba některé individuality ze zmiňovaného zápasu vyzdvihnout (vzpomínáte na zakončení Pabla Osvalda?), jako celek zatím Řím rozhodně neuchvacuje.

Do utkání z pohledu domácích nezasáhnou Ricky Alvárez, nová brankářská jednička Samir Handanovič nebo Chivu, do základu by mohl ale naskočit Rodrigo Palacio. AS bude postrádat Michaela Bradleyho nebo Doda, otazník visí také nad startem Miralema Pjaniče. V porovnání věku obou kormidelníků - zvítězí zkušenost nebo dravé mládí?
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Castellazzi - Zanetti, Silvestre, Ranocchia, Nagatomo - Guarin, Gargano, Cambiasso - Palacio, Sneijder, Milito
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Stekelenburg - Piris, Burdisso, Castán, Balzaretti - De Rossi, Pjanič, Florenzi - Lamela, Destro, Totti
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.60 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Parma FC - Chievo Verona  (neděle 20:45)
Parma se vzpamatovává z porážky od Juventusu, kdy jí štěstí moc nepřálo. Chievo si naopak na domácí půdě poradilo s Bolognou. Jak mu to půjde na půdě Parmy?

Někdo se může možná domnívat, že Juventusu pomáhali rozhodčí, pravda ale je, že Parma si žádný systematický tlak vytvořit nedokázala. To kritizoval i trenér Roberto Donadoni, který popsal výkon svých svěřenců jako "téměř neviditelný". Nyní jej čeká lehčí soupeř v podobě hostujícího Chieva. Veronský celek si v prvním kole poradil 2:0 s Bolognou, jeho sebevědomí je tedy mnohem vyšší. Naváže na výhru, nebo se Parmě vrátí štěstí na kopačky.

Tři sta odehraných zápasů, to už o kvalitě něco napovídá. Právě této mety dosáhl v minulém kole veterán Sergio Pellissier a navíc ji oslavil vstřeleným gólem. Trefil se i Rinaldo Cruzado, takže trenér Di Carlo bude řešit jen příjemné starosti - kterého ze dvou střelců odměnit startem v základní sestavě?

Parmu utěšuje opakující se minulost. Na Chievo narazila i v loňské sezoně. První domácí zápas a drama až do závěrečných minut. Doslova, protože v září minulého roku vyhrála Parma 2:1 až v devadesáté minutě. Jak moc se bude v neděli minulost opakovat?

Daniel Galloppa si je dobře vědom, že tři body by mohly mít velkou cenu a vzpomíná na výše zmíněnou událost: "Nezapomněli jsme, jak to probíhalo naposledy. Vyhráli jsme v posledních minutách zápasu. Proti týmu jako je Chievo musíte bojovat neustále. O každý balon, být trpěliví a zůstat v klidu - to je recept na úspěch."

Pro Chievo byl první zápas velmi cenným. Dal jim vítězství, tři body a mnoho entusiasmu, který se proti Parmě bude určitě hodit. To si uvědomuje i obránce Boštjan Cesar: "Vykročili jsme správnou nohou, jsme za vítězství velmi rádi. Teď už ale musíme myslet pouze na Parmu," uzavírá zkušený pilíř obranné řady.
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Zaccardo, Paletta, Lucarelli - Biabiany, Galloppa, Valdes, Parolo, Gobbi - Pabon, Belfodil
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Sardo, Dainelli, Cesar, Frey - Luciano, M Rigoni, L. Rigoni - Cruzado - Di Michele, Pellissier
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.10 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SSC Neapol - ACF Fiorentina  (neděle 20:45)
Střet týmů, které mohutně posilovaly, je v plánu ve stínu Vesuvu v nedělní podvečer. Ambiciózní Fiorentina vyzve Neapol, která je tradičně považována za jednoho z kandidátů na umístění v nejvyšších patrech tabulky.

Tento zápas bychom také mohli označovat za střet dvou vysoce ceněných útočníků, kteří přes vysoké nabídky nakonec zůstali ve svých stávajících klubech proto, aby jim pomohli mezi elitou. Italskou i evropskou. Jde o Edinsona Cavaniho a Stevana Jovetiće - dva spolehlivé zakončovatele a hvězdy svých týmů. Který z nich bude úspěšnější?

Neapol prožívá léta klidu a bojů o nejvyšší příčku, díky složení kádru, vkusnému doplňování a trenéru Mazzarimu by se ráda znovu co nejdřív podívala do Ligy mistrů, kde naposledy nezanechala vůbec špatný dojem. Fiorentina zažívá znovuzrození (jako již v dějinách několikrát) a ráda by vybudovala silný a vyrovnaný tým. Pomoci k tomu mají nové hvězdy, trenér a vedení.

O přestupech Neapole jsme se již zmínili, proti Fiorentině by mohl zažít úžasnou atmosféru první ligy také mladý Omar El Kaddouri. Ten přichází - podobně jako Marek Hamšík v roce 2007 - z druholigové Brescie. A podobně jako jeho slavný kolega by rád ohromil fanoušky a Itálii.

"Doteď jsem hrál na křídlech a jako podhrotový útočník. Rád tvořím hru, ale také chci pomáhat spoluhráčům. Už od malička byl mým hrdinou Zinedine Zidane, ale když jsem nastoupil do Brescie, dozvěděl jsem se o Marku Hamšíkovi. A stále víc se mi líbí jeho styl. Rád bych byl jako on," uzavírá své sny talentovaný ofenzivní hráč.

Zpět k přítomnosti. V minulém kole vyhrála Neapol nad Palermem celkem jasným rozdílem tří branek a Kaddouri k tomu dodává: "Viděl jsem ten zápas a moc se mi to líbilo. Vyhrát tam není lehké. Teď se ale musíme soustředit na další zápas. Je zde plno dobrých hráčů a panuje zde dobrá atmosféra. Věřím, že dojdeme hodně daleko."

K tomu ale bude muset zastavit Stevana Jovetiće a spol. Fiorentině nechybí ani kreativita - v týmu jsou například David Pizarro, Borja Valero nebo Alberto Aquilani. Právě zdravotní stav posledně jmenovaného není stoprocentní. To je asi zdaleka největší starost trenéra Montelly.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Campagnaro, Cannavaro, Britos - Maggio, Behrami, Inler, Hamšík, Zuniga - Insigne, Cavani
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Viviano - Roncaglia, Gonzalo Rodriguez, Hegazy - Cassani, Borja Valero, Pizarro, Aquilani, Pasqual - Jovetič, Ljajič
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.75 - 3.50 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Cagliari Calcio - Atalanta Bergamo  (neděle 20:45)
Bez bodu jsou po prvním kole i Cagliari a Atalanta Bergamo; ta je na tom dokonce hůře, neboť ji před začátkem byly odečteny dva body. Po tomto kole se ale vše změní, vzájemný souboj určí, kdo si kolik bodů připíše či naopak kdo prodlouží sérii bez zisku na dva zápasy.

I přes rozpačitý začátek a porážku v Janově zůstává trenér Ficcadenti optimistou. "V našem dalším zápase eliminujeme případné chyby. Nemyslím si, že bych mohl hráče z něčeho vinit," mávl nad porážkou Ficcadenti. Jenže mávne nad porážkou i v případě domácího utkání s Atalantou? Asi těžko. Cagliari je ale v domácím prostředí vždy silné a koneckonců Atalanta by mohla vyprávět. Za posledních deset let tu vyhrála jen jednou.

Nicméně Atalanta zůstává rovněž optimistická. Hostující výběr před týdnem nestačil na Lazio a doma prohrál 0:1. Znamená to tak, že Atalanta si zatím neodkrojí z odpočtu bodů, který jí byl udělen za účast v korupční aféře. Hosté by na Sardinii rádi vyhráli a zvedli si sebedůvěru před těžkým utkáním na půdě AC Milán.

O vzájemných zápasech tu víceméně padla řeč. Atalanta vyhrála na horké sardinské půdě za posledních deset let jen jednou, ovšem sama doma neprohrává. Dá se tak očekávat další velmi vyrovnaná bitva.

Sardiňané hlásí před zápasem pouze dvě absence a těmi jsou Sau a Camilleri. Atalanta je na tom podstatě hůře, zranění jsou Capelli, Carmona, Ferreira Pinto, Marilungo a Radovanovič.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Pisano, Rossettini, Astori, Avelar - Dessena, Conti, Nainggolan - Cossu, Pinilla, Thiago Ribeiro
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Bellini, Stendardo, Manfredini, Brivio - Schelotto, Cigarini, Biondini, Bonaventura - Moralez - Denis
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.00 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SS Lazio - Città di Palermo  (neděle 20:45)
Lazio Řím svůj úvodní duel zvládlo a nyní se konečně představí i před vlastním publikem. Velkou premiéru zažije trenér Vladimir Petković, který se v rámci Serie A ještě fanouškům Biancocelesti nepředstavil.

Vladimir Petković vedl Lazio už ve třech zápasech a zatím s ním neztratil ani bod. V domácí soutěži Lazio dobylo stadion Atleti Azzurri D’Italia v Bergamu a po těsném vítězství 1:0 má na svém kontě tři body. Na evropské scéně pak dvakrát bez problému zdolalo slovinskou Muru a jednoznačně postoupilo do hlavní fáze Evropské ligy, kde se postupně střetne s Tottenhamem, Panathinaikosem a dalším slovinským celkem Mariborem. Lazio má v Serii A velké ambice a netají se cílem postoupit do Ligy mistrů, ale podaří se to pod taktovkou Vladimira Petkoviće?

Dalším soupeřem Biancocelesti bude Palermo a na tohoto soupeře nemá Lazio dobré vzpomínky. V minulé sezoně dokázali Sicilané římského protivníka rozstřílet 5:1 a v konečném zúčtování je obrat o důležité body, které jim potom scházely na příčky zaručující Ligu mistrů.

Současné Palermo ale tolik respektu nevzbuzuje. Sanninovi svěřenci vůbec nezvládli první kolo a po porážce 0:3 od Neapole se dělí s Pescarou o sedmnáctou pozici. Palermo sice minulou sezonu Lazio rozstřílelo, ale bylo to na domácí půdě stadionu Renza Barbery. Venku bývá Palermo méně než poloviční, a proto jestli chtějí Sicilané v soutěži uspět, musejí zlepšit výkony na hřištích soupeře.

Lazio se pro zápas s Palermem musí vypořádat s absencí Edersona, Stankevičiuse, Diakitého, Radua a Zauriho. Hosté zase se Zahavim, Mantovanim a Brienzou, všichni tři mají zdravotní potíže.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Konko, Biava, Dias - Lulič, Gonzalez, Ledesma, Hernanes - Candreva, Klose, Mauri
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Ujkani - Pisano, Cetto, Von Bergen, Garcia - Giorgi, Barreto, Kurtič, Bertolo - Iličič, Miccoli
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 3.80 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Turín FC - Delfino Pescara  (sobota 18:00)
Program druhého kola italské Serie A otevírá v sobotní podvečer souboj nováčků. FC Turín narazí na Pescaru, bývalý tým českého trenéra Zdeňka Zemana. Právě tento zápas by mohl hodně napovědět o tom, jak si Pescara povede v premiérové sezoně mezi elitou.

Pro diváka z našich končin by měl být tento zápas zajímavý také proto, že se v útoku Pescary nejspíš objeví slovenský hračička Vladimír Weiss mladší. Pescara se dlouhodobě prezentuje zaměřením na mládí a atraktivní styl fotbalu, což bude pro diváky určitě lákavá nabídka. A jeho soupeř chce po delší odmlce dokázat, že v Turíně existuje víc klubů než jen Juventus.

Oba týmy mají shodný počet bodů - hrozivě vypadající nulu. A to přesto, že Turín dokázal remizovat. Do nejvyšší soutěže vstupoval s mankem jednoho bodu, takže jsou si týmy před výkopem nyní rovni i přesto, že Pescara dostala tři branky od Interu Milán. Trochu nešťastný los, když jako nováček dostanete hned v prvním kole tým jako je Inter. Ale pokud chcete být nejlepší, musíte také hrát s těmi nejlepšími.

FC Turín mohutně posiloval, přišli ligou protřelí Alessio Cerci z Fiorentiny, Matteo Brighi z Říma a navíc se podařilo udržet hvězdy typu Angela Ogbonny nebo Rolanda Bianchiho. A právě to by mohlo být klíčem k úspěchu. Pescaru letní mercato spíše oslabilo - odešli Insigne i Immobile. Kdo je nahradí?

Turín se může opřít o znalosti a zkušenosti trenéra Giampiera Ventury, který pro klubový web prohlásil: "Chceme hrát proti Pescaře lépe než v našem prvním zápase. Vždycky chceme získat co nejlepší výsledek, tady v Turíně jsou zvyklí vyhrávat a my to chceme fanouškům dopřávat i nadále."

Jeho protějšek uznává sílu Turína, ale zároveň si uvědomuje hodnotu vlastního týmu. Trenér Giovanni Stroppa ví, že jeho tým "potřebuje rapidní zlepšení oproti minulému kolu." V tom Delfíni nestačili na Inter a nepovedlo se jim vstřelit ani gól. Jak na tuto porážku zareagují?
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Gillet - Darmian, Glik, Ogbonna, Masiello - Brighi, Gazzi - Stevanovič, Bianchi, Sgringa, Cerci
Delfino Pescara - pravděpodobná sestava:
Perin - Crescenzi, Cascione, Capuano, Romagnoli - Balzano, Nielsen, Colucci - Weiss, Jonathas, Caprari
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.75 - 3.25 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bologna FC - AC Milán  (sobota 20:45)
Reparát za nepovedené první kolo budou skládat fotbalisté Boloni a milánského AC. Domácí Rossoblu před týdnem nestačili na Chievo, favorizovaný Milán zase pustil všechny tři body Sampdorii. Prolomí Boloňa desetileté prokletí, kdy doma nedokázala Milán porazit?

Jak už bylo výše zmíněno, Bologna před týdnem nedokázala bodovat na půdě Chieva a nyní bude bojovat o první ligové body s AC Milán. Tento tým dokázala na svém stadionu Renata Dall’Ara porazit před více než deseti lety. Trenér domácích Stefano Pioli si na AC věří a doufá konečně v domácí vítězství. "Jsem si jist, že zítra budeme naprosto konkurenceschopní a získáme dobrý výsledek," prohlásil Pioli. Do jeho týmu v posledních dnech přestoupili Federico Casarini, Michele Pazienza a především útočník a mistr světa z roku 2006 Alberto Gilardino, pro něhož bude samozřejmě zápas s AC Milán hodně pikantní.

Fanoušci Milána zatím prožívají velké zklamání. Po letním výprodeji hráčů se mnozí obávali, že tým nebude šlapat tak, jak by měl, a tato slova se hned v prvním kole potvrdila. AC doma nedokázalo najít recept na staronováčka Sampdorii a prohrálo nejtěsnějším rozdílem 0:1. Trenér Masimilliano Allegri však žádá o klid, stále to bylo jen první kolo, jenže dokáže Milán předchozí výsledek napravit ?

"Se Sampdorii jsme si nezasloužili prohrát, bohužel jsme však zaplatili za přílišnou neopatrnost," litoval po zápase Allegri. Milán má až na některé výjimky s Bolognou skvělou bilanci, ale například minulý rok se Allegriho svěřencům nepodařilo na Rossoblu vyzrát ani jednou, dvakrát se zrodila remíza.

Domácí budou postrádat Riverolu, Krhina a suspendovanou dvojici Pereze s Portanovou. Také trenér Milána Allegri má problémy se základní sestavou. Stále je mimo hru Abate, Pato, Muntari, Didac, Strasser a bohužel i Robinho.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Agliardi - Carvalho, Antonsson, Cherubin - Motta, Pulzetti, Taider, Guarente, Morleo - Diamanti - Acquafresca
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - De Sciglio, Bonera, Acerbi, Antonini - Montolivo, Ambrosini, Nocerino - Boateng - Pazzini, El Shaarawy
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.33 - 3.25 - 1.91
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán11003:03
 SSC Neapol11003:03
3.Juventus FC11002:03
 Chievo Verona11002:03
 Janov CFC11002:03
6.ACF Fiorentina11002:13
7.SS Lazio11001:03
8.UC Sampdoria11001:02
9.Calcio Catania10102:21
 AS Řím10102:21
11.Turín FC10100:00
12.Udinese Calcio10011:20
13.AC Milán10010:10
14.Cagliari Calcio10010:20
 Bologna FC10010:20
 Parma FC10010:20
17.Città di Palermo10010:30
 Delfino Pescara10010:30
19.Atalanta Bergamo10010:1-2
20.AC Siena10100:0-5
Bodové odečty
UC Sampdoria-1za skandál s ovlivňováním výsledků zápasů
Turín FC-1za skandál s ovlivňováním výsledků zápasů
Atalanta Bergamo-2za skandál s ovlivňováním výsledků zápasů
AC Siena-6za skandál s ovlivňováním výsledků zápasů

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (967)

Přidat komentář
Pinturicchio

Terry? Jak to vidíš s Vargasem, mohl by u vás hrávat?

Reagovat
terry

Sorry, že odepisuju až teď, ale nebyl jsem doteď u počítače.

Do základu to asi hned nevidim, protože podle toho, co jsem četl, má asi 120 kilo a zdaleka to není ten starej dobrej Vargas. Na jednom křídle má místo Jankovič a druhý momentálně okupuje Jorquera. Nicméně křídel není nikdy dost a věřím, že si Vargas zahraje dostatečně.

Reagovat
smazaný uživatel

Pintu jak vidíš to ac? meli by s prehledem vyhrat ne? a kurz je parádní

Reagovat
Pinturicchio

Zkus se zeptat spíš Milanistů, já ten první zápas AC neviděl, takže nevím, co od nich čekat.

Reagovat
smazaný uživatel

no já ho právě viděl a připadali mi tragický, ale zase je to bologna vid

Reagovat
Pinturicchio

Kdybych si měl tipnout, tak neprohra AC.

Reagovat
Milan.B

X2, ked ryskovat tak 2

Reagovat
maras93

Oba dají gól. Ale myslím si a doufám, že AC vyhraje.

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

To daj radšej na Torino...

Reagovat
Shevchenko

Tak Pintu už je expert i na AC.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
olis

dejwa akoze bolo by dobre rozlosovat fantu D nie ?

Reagovat
smazaný uživatel

Máte to tam.

Reagovat
olis

diki

Reagovat
olis

v Dcku to mam zapisat ako prve kolo alebo druhe kedze prve sme nehrali ?

Reagovat
smazaný uživatel

Napiš tam obě kola... Založ 1. kolo a hoď tam los prvního kola... pak založ 2. zase tam hoď los druhého... ať si tam dají všichni sestavy, první kolo budete muset taky dopočítat.

Reagovat
olis

aha, ok, diki

Reagovat
smazaný uživatel

Když tak mrkni do ostatních lig, jak je to dělané.

Reagovat
Dejwa

sry su od středy mimo provoz, su rád že sem ted stihl nahodit sestavu.. od pondělka už to bude časově v klidu

Reagovat
CubONE

mohol by si mi pls poslat ten file z fanty, kde mas napisane, kto kolko a na koho minul? Tusim mi odisiel jeden hrac z fanty

Reagovat
smazaný uživatel

Bianconero máš ešte niekde napísane kto koľko minul na drafte? Odišili mi nejaký hráči zo Serie A, tak chcem urobiť výmeny ale počítať všetkých hráčov sa mi veľmi nechce.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stramačóny Ja som sa doňho asi zaľúbil

Reagovat
homeles8

buzno

Reagovat
Alberto Aquilani

Prečo Andreolli nehrá v Chieve ? na gazzette je písaný medzi "Altri" a mám ho vo fante , kua ....

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu se zeptat co je s Mexesem? Je zraněný?

Reagovat
Alberto Aquilani

Inak sa cítim trochu poškodený Aquilanimu vo fante uznali asistenciu , ale nezapísali mu body(asi za málo minút) čiže sa mi tá asistencia neráta...... ale akurat chytím Gegeho , ktorý dá nad 80 bodov

Reagovat
smazaný uživatel

Udinese poslalo pět hráčů do Watfordu

Na trase mezi Udinese a Watfordem se stěhuje dalších pět fotbalistů. V anglickém druholigovém klubu, který je také ve vlastnictví italské rodiny Pozzo, hostují s opcí obránci Neuton, Lars Ekstrand a Jean-Alain Fanchone, záložník Cristian Battocchio a útočník Fernando Forestieri.

Nechápu...........

Reagovat
Pipo123

Proč Neuton, to je najlepší talent akého Udine má

Reagovat
10

tak asi proto minulou sezonu neodehrál nic...

Reagovat
Pipo123

A to je chyba, dúfal som že teraz dostane viac šancí, mám ho aj vo fante

Reagovat
Pipo123

Proč Neuton, to je najlepší talent akého Udine má

Reagovat
smazaný uživatel

co nechapes?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč zrovna Neuton a Forestieri. Navíc do Anglie. Udine potřebuje široký kádr, bojují na 2, s Coppou 3 frontách.

Reagovat
smazaný uživatel

postupit do PL je financne hodne zaujimave. Teraz ked udine vypadlo z LM by som sa necudoval ani keby im hodili aj dalsich hracov zo sirsieho A timu, nielen Neutona.

Pozzo family to berie cisto ako biznis

Reagovat
smazaný uživatel

Smutné.

Reagovat
smazaný uživatel

pozeram teraz ze z udine je tam uz skoro cela jedenastka:

Matej Vydra, Almen Abdi, Marco Cassetti, Alexandre Geijo, Fanchone, Forestieri, Batocchio, Ekstrand, Neuton.

Z granady este Pudil, Anya. Zase v Granade je Torje z Udine, podla mna je to zaujimavy projekt a som zvedavy ako sa bude jeho 3 timom darit

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem zvědavý, co bude s hráči právě ve Watfordu. Snad je liga nesemele.

Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 91871

Reagovat
smazaný uživatel

ten ambrosini tam..to si robia srandu nie ? ach...

Reagovat
smazaný uživatel

il capitano

Reagovat
smazaný uživatel

kapitan nekapitan....nema tam uz co robit:)

Reagovat
smazaný uživatel

Jasan. Nemůžeš tam poslat ale De Jonga hned z fleku od začátku. A Massimo, ačkoliv už není TOP, tak na to má stále dostačující kvality.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych se ani nedivil...de Jong se podívá na hřiště ve druhém poločase

Reagovat
smazaný uživatel

Ac este bez Nigela aj Krkica? To bude dnes tutovka na Bolognu

Reagovat
smazaný uživatel

oba jsou v nominaci, ale těžko říct jestli budou hned hrát...myslím že se na hřišti dnes objeví

Reagovat
olis
Reagovat
smazaný uživatel

4 Fanta : Když chcete měnit hráče, tak použivejte tu kolonku Costo attuale, ne tu za kterou ste toho hráče koupili. Grazie

Reagovat
Pipo123

Vande, Neuton mi odišiel hostovať do Watfordu, teraz ho môžem vymeniť či ? tým si ale asi miniem jednu výmenu či ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, když hráč odejde do ciziny, je vyměna nutna, tudiž se nepočítá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne-e, to se nepočítá do výměny. Zkrátka nahrazuješ odchozího hráče

Reagovat
CubONE

Fanta D, nezabudnite na zostavy

Reagovat
Slejdy

Milaniste Zapata nebude zaklad ?

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím to moc nevypadá, ale taky bych ho tam rád viděl. Jen doufám, že Acerbi je vtip. A Yepes mi přišel v úvodním zápase lepší než Bonera.

Reagovat
GEGE

Vypada to ze ne gazzetta i milannews tipujou Acerbiho

Reagovat
CubONE

Acerbi + Bonera asi

Reagovat
Slejdy

diky

Reagovat
smazaný uživatel

vyzera to tak, že allergri najbližšie zapasy bude hladať najvhodnejšiu dvojicu do obrany.velka škoda že neprisiel kvalitny hrač do obrany

Reagovat
Slejdy

Zapata podle me kvalitu ma

Reagovat
CubONE

Reagovat
Pettirosso

Já jsem včera zapnul fifu a nestačil jsem se divit co poskládala Bologna za tým, není to sice žádná hitparáda, ale tipoval jsem je na sestup, to byl však předpoklad úplně zcestný. Proti AC bude kousat, milanisti mohl by už nasotupit DJ?

Reagovat
Yanek

V druhém poločase na pár minut určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

...ale nepáči sa mi moc ich obrana.

Reagovat
smazaný uživatel

A koho maju takeho ze ta zaujal? Odisiel Gaston, to bude citelne oslabenie

Reagovat
Votas

OT: pro zajímavost- primaveru Interu posílil brankář David Smaug ... kdo četl Hobita v originále pravděpodobně tuší, co to bude za bestii!

Reagovat
Maritazzi

Tak podle slov Zemana chtěl Bojan hrát (divný) a neměl trpělivost, jsem zvědavý, jakou bude mít vytíženost v AC. Jinak Strama snad nezapomene, kde začal trénovat a postaví proti nám třeba Nagatoma.

Reagovat
smazaný uživatel

este Beleca nech postavi a uz rovno mozme pripisat 3 body vam

Reagovat
Slejdy

Reagovat
CubONE

Rimania, myslite, ze Destro nastupi?

Reagovat
smazaný uživatel

ja myslim, ze nie, znova bude hrat Lamela, Zeman sa o nom teraz vyjadroval velmi pozitivne, takze mu asi este da sancu a v zalohe namiesto Bradleyho asi Florenzi, Tachtsidis bude podla mna znovu este sediet

Reagovat
Maritazzi

Já čekám, že ano.

Reagovat
CubONE

aj gazzetta si mysli, ze hej...tak verim, ze nastupi

Reagovat
Slejdy

myslim ze ted se budou stridat s Lamelou... Destro 60% - 40% Lamela

Reagovat
smazaný uživatel

1-3 FORZA GRANDE AC Milan.....

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
GEGE

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Už bych docela rád viděl na levé straně Perreiru, ať se ukáže.Nagatomo a jeho šílená hra "jsem všude, ale nikde" mě už leze krkem.První velká zkouška je tady..... snad jí kluci zvládnou.

Reagovat
Rip

Vsadit na výhru Boloni je lákavé a ten kurz :/

Reagovat
Yanek

Mám radost z toho, že i přes ty velké změny v týmu jsou karty relativně rozdány a jedinou řadou, která není složená a Max ji teprve bude řešit je obrana. Mexes dnes hraje s primaverou, aby se dostal do kondice a i podle fotek z tréninků mám pocit, že minimálně s pěti kilama šel dolů. Rád bych ho letos viděl jako prvního stopera s tím, že do začátku by vedle něj hrála stálice Bonera a postupně by se k tomu místu dostal lepší z dvojice Acerbi/Zapata. Bonera si i tak zahraje dost, jelikož i kraje jsou otazníkem při výkonech Antoniniho a často zraněného Abateho. De Sciglio je skvělá alternativa na oba kraje, letos by se mohl dostat alespoň na 20 zápasů a získat důležité zkušenosti.

Záloha je jasně daná, jenom chybí alternativy na obě strany (zejména za Montoliva) a proto bych uvažoval o systému 4-3-3 a případném stažení Boatenga, ale po Leovi jsem k tomu dost skeptický. Taky jsem zvědavý na Urbyho, jestli bude naváže na výkony z přípravy a vybuduje si v týmu silnější pozici. Faktem totiž je, že společně s Montym a Binhem je to nejkreativnější hráč v týmu.

V útoku čekám letos lepší výkony od Stephana, který si vydobil pozici a v tom dvojitém zápřahu by si mohl zahrát opravdu dost. Ale chce to góly!!! Pazzini jasná náhrada za Pata s tím, že nic jiného, než branky od něj nikdo nečeká. Bojanem se nechám překvapit, protože upřímně ani nevím, jakou roli mu Allegri chce přisoudit. Niang bude sbírat minutky.

Allegri mimo jiné sestavu na Bolognu odhalil včera, jediným otazníkem se zdá být stoper vedle Bonery a zatím to vypadá na Acerbiho, kterého tam uvidím raději než Yepese.

Abbiati - De Sciglio, Bonera, Acerbi, Antonini - Montolivo, Ambrosini, Nocerino - Boateng - Pazzini, El Shaarawy

A pro připomenutí: http://www.youtube.com/watch?v=vXuucN38wAE&feature=g-all-u

FORZA MILAN

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
10

spíš jsem si vzpomněl na minulou sezonu a výkony rozhodčího, to bylo docela divoký

Reagovat
lnterista

Pagliuca

Reagovat
CubONE

Reagovat
CubONE

inac dres z tejto sezony mam doma, ale domaci cislo 9

Reagovat
smazaný uživatel

MILAN RIVOLUZIONE

Léto, jaké za 13 let fandění červenočerným barvám, nepamatuju. A to se na Via Filippo Turati 3 za tu dobu hrály Terimovy zmatené šachy, o rok později následovány superbalíčkem v podobě Manuela Rui Costy a Pippa Inzaghiho, aby je po dalším neúspěšném roce přišli doplnit hráči jako Nesta, Seedorf, Rivaldo, nebo Tomasson. Bylo tady hořké léto Ševčenkova odchodu a jeho „náhrady“ Ricarda Oliveiry, bylo tady ospalé léto po zisku trofeje Ligy Mistrů, ve kterém do Milanella dorazili hráči snad jen proto, aby se neřeklo (Digao, Emerson, Pato). Zhruba v té době se začaly objevovat první náznaky projevů a otazníků o tom, zda by nebylo na čase „zlatou a velezkušenou“ osu týmu postupně obměňovat. Ať už ovšem dorazili do klubu Zambrotta, Flamini, Ronaldinho, ztracený syn Ševa, Thiago Silva, nebo o rok později Huntelaar, jako další „rovnocenná“ náhrada za největšího hvězdu klubu (tentokrát Kaka‘), mazáci zůstávali a hráli prim. Ani „osvícený“ Leonardo nedokázal tuto Ancelottiho partu rozbít, možná na to nedostal čas. Poté přišel Max Allegri a věci se daly do pohybu…, troufnu si říct, že málokterý kouč by v honbě za Scudettem dokázal říct službám Pirla a Ronaldinha „ne, děkuji“, nemluvě o tom, že trofej nakonec vyhrál. Nebylo by nejspíš férové opomenout, že za tyto šampiony úspěšně „zaskočili“ borci jako Kevin-Prince Boateng, Robinho a především Zlatan Ibrahimović. Trofej však následující sezonu Milán nezopakoval a to, co se stalo letos, zdaleka předčilo - nejen - mé nejdivočejší očekávání…

O končících smlouvách léta 2012 se vědělo…, když už se ovšem klub definitivně dokázal rozloučit s legendami a veterány klubu, jmenovitě Romou, Zambrottou, Nestou, Van Bommelem, Gattusem,Seedorfem a Inzaghim, málokdo nejspíš tušil, že dění sotva začalo. Červená čísla v sezonních uzávěrkách, ruku v ruce s finančními problémy Fininvestu (o kterých už jsem osobně napsal dost), způsobily odchod dvou nejlepších hráčů týmu - Thiaga Silvy a Zlatana Ibrahimoviće - do pařížského Saint-Germain. Tato ztráta, podpořena dětským sentimentem a proslule labilní povahou, vyhecovala k trucování s následným přestupem do konkurenčního Interu rovněž Antonia Cassana, který se tuto skutečnost pokusil skrýt za nejisté místo v sestavě, což je však chybějící termín v Allegriho trenérském slovníku (se vzácnou výjimkou pro výše zmíněné duo nejlepších). Přísným sítem finanční obrody neprošli ani uražený Taye Taiwo, odchovanec Alexander Merkel a hostující dvojice Alberto Aquilani, Maxi Lopéz. Uznávaná internetová stránka Milannews.it zrovna dnes z loučících se borců sestavila silnou základní jedenáctku, se třemi schopnými náhradníky:

Roma; Zambrotta, Nesta, Thiago Silva, Taiwo; Gattuso, Van Bommel, Seedorf; Cassano, Ibrahimović, Inzaghi…, na lavičce čekající na svou šanci Merkel, Aquilani, Maxi Lopéz.

Pokud odložíme sentiment stranou, dojdeme k názoru, že né všichni tito hráči si svými výkony zasloužili plnohodnotnou náhradu, ať už z důvodu klesající výkonnosti, nebo jednoduše faktu, že na Milán neměli, kór za předpokladu, kdy Allegri tíhne k užšímu kádru s častější vytížeností hráčů.

Pojďme ovšem milánské calciomercato rozebrat podrobněji…

ODCHODY:

FLAVIO ROMA – očekávaný konec kariéry sympaťáka, který s ničím jiným, než s tradičním postem zkušené trojky, do Milána nepřišel. Pokus o setrvání v realizačním týmu AC bohužel nevyšel, Roma dal přednost srdeční záležitosti v podobě Monaka.

GIANLUCA ZAMBROTTA – další sympatická a velezkušená postava týmu, u které se odchod po splněné čtyřletce, čekal. Zambro si splnil sen v podobě angažmá u milovaných Rossoneri a ti mu na oplátku děkujou za 3 kvalitní roky. Poněkud překvapivě zatím bez angažmá.

ALESSANDRO NESTA – první z komplikovanějších situací pro Gallianiho přestupovou strategii. Po srdceryvném loučení na konci uplynulé sezony, přišlo nesmělé přemlouvání v podobě alespoň jakési náhrady za nečekaně odcházejícího Thiaga Silvu. Věci se nedohodly, Sandro si vyzkouší exotické angažmá v Montrealu a Milán vstoupí do nové sezony bez jedné z nejlepších stoperských dvojic světa. Nespočet díků za famózních 10 let, plných radosti a smutku, už tady padlo. Nesta bude chybět.

THIAGO SILVA – pro mě osobně nejlepší stoper světa. Il Futuro Capitano bohužel nedotáhl svou romantickou cestu ve stopách Baresiho a Maldiniho do konce, klub pravděpodobně neměl jinou možnost. Pan nenahraditelný…, hráč, který zvedal své kolegy na vyšší úroveň. Tak, jako pár let zpátky zvedal Nesta jeho.

TAYE TAIWO – fiasko, které mnoho lidí nečekalo. Tradiční problémy AC na levém beku měl loňským příchodem vyřešit tento kdysi rychlý a bohužel až příliš silný Afričan. Čekalo ho předplacené místo v sestavě a nevalná konkurence. Taiwa ovšem potkalo zranění, po kterém se vrátil přeposilovaný, nemotorný, pomalý a bojácný. Nezájmu klubu o dávání druhé šance určitě nepomohl ani uražený přístup samotného hráče, který se po lednovém odchodu na hostování do Anglie neostýchal kritizovat Allegriho trenérské metody a fandit v osmifinále Ligy Mistrů Arsenalu. Jestlipak ona ta komunikace nevázla tím, že se Taye nebyl schopný naučit slůvko italsky.

GENNARO GATTUSO – další z legend, u kterých si člověk nějaký odchod mohl jen stěží představit, na druhou stranu jeden z případů, který toho byl herně schopný dát klubu už jen velice málo. Rinova štace skončila spravedlivě a já budu doufat, že se do Milána jednou vrátí v odlišné funkci.

MARK VAN BOMMEL – kdo by to byl čekal, že se stane po epizodním a zprvu nežádoucím angažmá tohoto holandského (ne)sympaťáka „pan nepostradatelný“. Po stoperech další Gallianiho bolehlav, který bylo potřeba za každou cenu řešit. Van Bommel se stal bleskurychle jedním z pilířů mistrovského týmu, tvoříc dokonale se doplňující tandem s kapitánem Ambrosinim.

CLARENCE SEEDORF – jsou lidé, kterým by nejspíš stačil odstavec, zmíněný u Gattusa a jsou lidé, kteří by si Seedorfa bez mrknutí oka nechali na minimálně další sezonu. Já se upřímně přiznám, že čekat na jeho 3 superzápasy, následovaných 10ti průměrnými, už se mi po všech těch letech nechtělo. Stejně jako u Rina, byly navíc ve hře peníze.

ANTONIO CASSANO – Fantantonio zase jednou nedoržel předsevzetí a Milán se bohužel zapíše do řady klubů, ze kterých tento rebel odchází ve zlém. Jen si to do místo slibovaného blázince zamířil do milovaného Interu, což by na druhou stranu nemusel být markantní rozdíl. Hráč, který bude chybět herně, ale rozhodně ne lidsky.

ZLATAN IBRAHIMOVIĆ – TOP 3 světa, středobod týmu, střílející, přihrávající, burcující, nenahraditelný…, zároveň však karty sbírající, na spoluhráče podrážděně pokřikující, nevyrovnaný. Jestli Milán dokáže nahradit Ibrahimoviće je otázka pravděpodobně úplně nejdůležitější. Pravda je totiž taková, že to byly z jeho strany 2 výborné roky, ve kterých se na jeho služby mohl klub většinou(!) spolehnout. Schválně píšu „většinou“, protože i jemu se nevyhnuly výkyvy, ať už herní, nebo disciplinární, na které tým občas nebyl schopný zareagovat a to byl důvod, proč jsem se nikdy nebránil Ibrově odchodu, přestože si mě tento hráč dokázal získat…, originál. Allegrimu v AC začíná rok nula.

FILIPPO INZAGHI – v tomto případě už bych se nebál hodit Pippa do pytle Rinem, abych se zbytečně neopakoval. Legenda a hráč, který se i přes svou poslední roky logicky klesající výkonnost, nebude nahrazovat snadno…, jeho „devítku“ získal Alexandre Pato, další goleador. Jenže na Pippa byl spoleh vždy…, ať už se jednalo o jeho nejlepší léta roku 2003 v Lize Mistrů, nebo poslední zápas kariéry proti Novaře. Pippo spojil svou kariéru nadále s klubem jako trenér mládežnických Allievi Nazionali a udělal mi tím velkou radost.

ALEXANDER MERKEL – talentovaný a univerzální špílmachr bohužel padl na oltář ještě talentovanějšímu El Shaarawymu. V Janově se mu loni dařilo a já mu přeju jenom to nejlepší.

ALBERTO AQUILANI – né a né restartovat svou kariéru. Po neprosazení se v Liverpoolu a řekněme průměrném roce v Juventusu, přišla podobně rozpačitá sezona v Miláně. Dobrý podzim nahradilo slabé jaro, znovu odkrývající Albertovy temné stránky – náchylnost na zranění a výkyvy formy. Klub dal přednost stabilnějšímu Montolivovi a já věřím, že udělal dobře.

MAXI LOPEZ – rozhodně pozitivních 6 měsíců, ze strany tuláka Maxiho. Přicházejích na pozici 6.útočníka, bez řečí, bez přehnaných očekávaní, sestřelil ve veledůležitém zápase Udinese a vrátil Milán do hry o Scudetto. Že to z jeho strany nebude na stabilní místo ve velkoklubu se vědělo, Maxi odešel do daleko prostornější Sampdorie…, ať se daří.

PŘÍCHODY:

GABRIEL VASCONCELOS FERREIRA – né příliš známý, rozhodně však zajímavý golman z rostoucí brazilské školy. Menezesova důvěra v reprezentaci je dobré znamení, možná je na cestě nový Dida.

FRANCESCO ACERBI – za poslední 2 roky měl klub předobjednané opravdu podezřelé stopery…, ať už je to předražený Mexés loni, nebo zatím nedostatečný Acerbi letos. Příprava mě z jeho strany rozhodně neoslnila, Acerbiho agent argumentuje tím, že je to Diesel, který se rozjíždí pomalu, ale do pořádných otáček. Zaslouží si dostat čas, je to nastupující generace.

CRISTIAN ZAPATA – dlouho očekáváné jméno, přicházející alespoň částečně nahradit Thiaga Silvu. Původní volba padla na Yanga-Mbiwu, ve hře byli Ogbonna, Astori a další, nakonec dorazil z ničeho nic Kolumbijec z potápějící se ponorky. Jeho italská léta jsou příslibem, jeho španělská varováním.

DÍDAC VILÁ ROSSELLÓ – podivný a poněkud smolný příběh mladého Španěla, který už skoro 2 roky pořádně neví, co s ním bude. Loni vystřihl parádní rok na hostování v Espanyolu a mnoho fanoušků doufalo, že by právě on mohl vytrhnout trn z paty levé straně milánské obrany, nicméně v plánech klubu opět nebyl. Na spadnutí byl odchod do Valencie, ten ovšem zhatila zdravotní prohlídka, po které musel Dídac na operaci, čímž veškeré vyhlídky na odchod z klubu vyšuměly. Jaký bude jeho osud na rekonvalescenci, je zatím ve hvězdách.

BAKAYE TRAORÉ – jeden z tradičních, milánských „parametri zero“. Relativně velká neznámá, která přichází vyztužit soupisku. Nabízí v rámci možností silnou, africkou běhavost a čich na góly ze zálohy, který si snad přenese z Francie, kde má za sebou velice dobrou sezonu.

RICCARDO MONTOLIVO – dlouhou dobu jediný, pozitivně hodnocený příchod letošního trhu. Reprezentant a pomalu stálice na ligovém nebi, s velice dobrou technikou a myšlením…, atributy, které milánské záloze loni často chyběly. Nový Pirlo z něj nikdy nebude, Monty nicméně na Euru ukázal, že má evropskému fotbalu co nabídnout, pokud je ve formě. Za správných okolností zaujme místo na mezz’ale, ať už vpravo, nebo vlevo…, za těch špatných se bude trápit na registovi, nebo trequartistovi.

KEVIN CONSTANT – nouzová varianta za zraněného Muntariho a další z „výplní“ soupisky, dle mého názoru až zbytečná. Pokud ovšem Kevin chytí šanci za správný konec, nabídne naší hře bojovnost, obstojnou techniku a především univerzálnost, se svou využitelností na levém beku.

NIGEL DE JONG – jméno, které na poslední chvíli prakticky zachránilo tým před - do té doby očekávaně - bolavou sezonou. Celé léto naháněného „centrocampistu davanti alla difesa“ ztvárnil, svému předchůdci Van Bommelovi v mnoha ohledech podobný, De Jong z mistrovského Manchesteru City. Silový, nesmlouvavý, pozičně bezchybný a s míčem si rozumějící tvrďák, proti němuž hra bolí. Klub sháněl „nového Pirla“, nakonec je však při pohledu na současnou obranu dobře, že přišel „nový Van Bommel“.

GIAMPAOLO PAZZINI – součást neslavné výměny mezi milánskými kluby, o jejímž pozadí už bylo napsáno zhruba vše podstatné. Fakt, že Milán potřeboval hroťáka a Cassano chtěl za každou cenu odejít, přivedl klub do situace, ve které musel za kvalitativně horšího hráče ještě doplácet. Pazzo sdělil Ibrovu „jedenáctku“ a pokusí se přiklonit si fanoušky na svou stranu tím, co umí nejlépe – góly.

M‘BAYE NIANG – velký talent z Francie, ozývalo se během honu na tohoto 17tiletého, hrotového útočníka. Zájem měl mimojiné Arsenal, M’Baye nicméně zvolil Milán a minimálně na podzim se hodlá poprat o místo v áčku. Allegri na něj logicky nehodlá snést příliš mnoho odpovědnosti, čekají ho minuty.

BOJAN KRKIĆ – další z víceméně nečekaných příchodů. Bývalý supertalent, který se loni pokoušel nakopnout kariéru v Římě. O Bojana si řekl samotný Allegri a Galliani mu jeho přání splnil takřka za den. Typová náhrada za Pata, se všemi pozitivy a negativy…, snad jen na marodce by bývalý blaugrana neměl strávit tolik času.

MODULO

Letošní soupiska nabízí Allegrimu 2 reálně hratelné varianty. Kromě tradičního 4-3-1-2, otevírají hráči jako Bojan, Prince, Robinho, Pato, nebo Emanuelson ofenzivnější 4-3-3. Značná univerzálnost jeho záložníků a útočníků zabezpečuje spolehlivou využitelnost v obou systémech. Prince, nebo Emanuelson dokáží navíc zahrát jak v záloze, tak v útočném trojzubci.

PRAVDĚPODOBNÁ SESTAVA:

4-3-1-2 :

Abbiati; Abate, Bonera, Zapata, Antonini; Montolivo, De Jong, Nocerino; Prince; Robinho, Pato

4-3-3:

Abbiati; Abate, Bonera, Zapata, Antonini, Montolivo, De Jong, Nocerino(Prince); Prince(Bojan), Pato, Robinho

B-Tým:

Amelia; De Sciglio, Mexés, Acerbi, Constant; Flamini, Ambrosini, Traoré(Muntari); Bojan, Pazzini, Emanuelson

SHRNUTÍ

Oficiální soupiska čítá 32 hráčů, což je hrubě přes záměry trenéra, toužících po úzkém a pružném 25ti členném kádru. Je potřeba si ovšem uvědomit, že se v ní nacházejí rovněž hráči Primavery (Carmona Pérez, Valoti), hráči, kteří v původních plánech klubu nebyli (Dídac Vilá, Mesbah, Constant) a hráč, který zůstal v týmu - pro mě - ze zcela nepochopitelného důvodu (Strasser). Značně nejistá byla přes léto pozice Philippa Mexése, kvůli jeho nadstandardnímu platu.

ZÁVĚR

Události letošního léta, se dají bez nadsázky označit slovem „Revoluce“. Stará parta je až na pár výjimek pryč , odešly rovněž opory týmu a nahradili je hráči, kteří u fanoušků a expertů rozhodně nevzbuzují takové nadšení. Je tady ovšem i světlá stránka věci a to ta, že dostává Allegri k dispozici tým, který by měl být jeho filozofii daleko bližší. Tým plný mladých, rychlých a tvrdě pracujících fotbalistů. Tým, který mu nabízí odlišné taktické varianty a tudíž nepředvídatelnost. Můžeme si přiznat, že letošní Milán silnější než ten loňský nebude…, bude jiný.

FORZA MILAN !

Reagovat
smazaný uživatel

Na toto jsem se těšil, až na tu jednu poznámku

Reagovat
smazaný uživatel

Akú? Nejakú o Interi? Pretože fakt niečo také dlhé sa mi o AC nechce čítať.

Reagovat
Tomanatura

bezvadny souhr.,

Reagovat
Tomanatura

bezvadny souhr Chtel jsem k tomu neco napsat, ale nenapadlo mne zhola nic.

Reagovat
Maritazzi

Nemám než pochvalu a snad říct, že tohle se čte parádně, víc takových.

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tady i milion palců je málo.... díky

Reagovat
Arne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

fakt profesionalne napisane Musim uznat ze lepsie ako jajinkov suhrn (aj ked ten nebol vobec zly)

Reagovat
Jajinek

Jajinek to sepsal za 10 minut před odchodem hospody. Leč to ho neomlouvá. Rino to má tradičně lepší

Reagovat
lnterista

z nebo do?

Reagovat
Jajinek

do

Reagovat
lnterista

jako z by jsi byl mega frajer ale i tak moc pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

mas talent borec. forza milan!

Reagovat
Pettirosso

parada, kez by toho bylo vic, klidne jen o AC

Reagovat
Votas

Reagovat
borecnakonec

Reagovat
brenk

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
didosh

kurnik,říkám si to je blázen,na tohle bych se mohl vys... abych to četl,přečetl jsem si první větu a najednou se načapu že to hltám čímdál víc,pěkně jsem se do toho zažral až do úplného konce.... tleskám

Reagovat
didosh

FORZA MILAN....

Reagovat
didosh

S tím Ibrou jsem to měl podobně...nesnášel jsem ho během celé jeho karieri když přišel k nám musel jsem se ho učit mít rád,postupem času se mi začal hodně líbit,o tom že je výborný fobalista jsem samo objektivně věděl,jen mě byl krajně nesympatický,musím dodat jsem rád že odešel,podle mě neměl milánské srdce,na klubu mu nezáleželo...Sheva byl jiná kapacita

Reagovat
didosh

musí dodat že z Van Bommelova příchodu jsem taky neměl zrovna radost.... Ibra a VB byly hráči které jsem dřív vyloženě nesnášel....k nim přecenovaný Mexes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sansone zase iba na lavičke...

Reagovat
smazaný uživatel

TORO Bianchi dnes dá 2 góly

Reagovat
smazaný uživatel

nedal penaltu

Reagovat
olis

Pescara sa mi zda dost stratena, Weiss dost slabota podla mna, no a teraz tou cervenou si to uz uplne pokazili

Reagovat
olis

100. pre zajtrajsiu vyhru Neapola

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Bianchi teraz nádherne sklepnutie ...Torino jasne lepšie, ešte 2 !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Sgrigna výborny, Stevanovic naopak veľké sklamanie...Daj tam Sansoneho

Reagovat
smazaný uživatel

pescara hra bez zalohy. zatial vyzerajú strasne bezradne

Reagovat
smazaný uživatel

Bianchi jeden z najlepších hlavičkárov v lige...Masiello asistencia

Reagovat
smazaný uživatel

pescara je marná, a jinak jsem rád za Sgrignu v serii A

Reagovat
smazaný uživatel

Glik vedle Ogbonny solidně vyrostl, i kraje obrany jsou na úrovni, a za tím vším ještě Gillet. zatim to vypadá na druhou nulu v řadě. Venturův rukopis.

Reagovat
GEGE

Darmian taky dobrý?

Reagovat
smazaný uživatel

pod Venturou hraje furt, pozičně dobrý, ale jinak neni nijak extra výbušný, spíš do takových pozvolných útoků. Do Tora podle mě sedí, na Milan by to asi nebylo.

Reagovat
GEGE

Reagovat
Pipo123

Ako hral Cerci ?

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý výkon z jeho strany. přišel ke konci zápasů místo nevýrazného Stevanovice, kdy obránci pescary už sotva pletli nohami.

Reagovat
Dominator

Gillet

Reagovat
panca

pazzo s el shaarawy v utoku. Jsem na ne zvedavej

Reagovat
Yanek

Snad jim tam něco spadne a v druhém poločase uvidíme i ostatní posily.

Reagovat
Alberto Aquilani

Prečo šiel Caprari už v 30 minute dole ?

Reagovat
M11

cervena karta

Reagovat
olis

OT: zhodnotenie mercata pre Neapol odomna http://www.ssc-napoli.eu/news.php?readmore=157

Reagovat
Yanek

Pazzo to přihrál, ale pentle jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

goooool

Reagovat
Yanek

PAZZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!

Reagovat
rossoneri89

Tagliavento piska penaltu pre AC

Reagovat
smazaný uživatel

do pice, oni musia zrusit stream sekundy pred golom

Reagovat
stuff

pazzini

Reagovat
GEGE

PAZZOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

nezvyk

Reagovat
rossoneri89

Pazziniiii

Reagovat
ďuriLFC

Pazziniiiiiii

Reagovat
10

Diamanti na něj jsem se těšil

Reagovat
lnterista

Reagovat
10

to bylo na tu zasekávačku...tohle jako penalta nevypadalo teda

Reagovat
Lubinterista

ale to přece nevadí

Reagovat
stuff

Reagovat
Yanek

Noce bez komentáře..., faul na úrovni žáka.

Reagovat
smazaný uživatel

zatím ho v tejhle sezóně nepoznávám. Montolivo zraněnej?

Reagovat
smazaný uživatel

dnes hra velmi zle

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
smazaný uživatel

Tak začínáme na nule.

Reagovat
olis

toto bola spravodliva penalta narozdiel od tej prvej

Reagovat
Yanek

aha.

Reagovat
Pinturicchio

* spravedlivější

Reagovat
smazaný uživatel

AC se mělo vysrat na Kaká a jít po Diamantim

Reagovat
smazaný uživatel

neblazni.bologna je pre nho idealny team

Reagovat
smazaný uživatel

blázníš tady ty, když nevidiš kvalitu

Reagovat
smazaný uživatel

kvalitu vidim a nepopieram, ale na väčší team nema

Reagovat
smazaný uživatel

Diamanti si tu obranu AC pěkně vodí.

Reagovat
Inzaghi

Kreativita chybí a teď bude chybět ještě víc... Na druhej poločas záloha jak víno, fakt.. MilanLab pokračuje ve svých výkonech z posledních sezon.

Reagovat
Pipo123

Montolivo sa zranil ?

Reagovat
Inzaghi

Jasně.. Pato ještě před sezonou, první zápas Robson, teď Monty.. Všechno zrovna klíčoví hráči, jak už je několik sezon zvykem.

Reagovat
Pipo123

Kedy sa zranil Monto, já to pozerám od 35 minúty a nevidel som nič

Reagovat
Inzaghi

Zrovna tak nějak.. Nebyl na to záběr, jen pak jak seděl na lavce a na De Jonga, jak vbíhá na hřiště.

Reagovat
brenk

Penalty písknuteľné na oboch stranách. Výkon AC v prvom polčase neohúril, nezaregistroval som žiadnu vyloženú šancu z ich strany, naopak Bologna slušne hrýzla, obrana AC pôsobila dosť neisto. Veľmi aktívny sa mi javil Boateng, na ktorom bude očividne väčšia zodpovednosť za kreativitu ofenzívy AC, príliš ma však zatiaľ nepresvedčil.

Očakávam vydretú výhru 2:1 pre AC, strelec gólu Nocerino.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska je to Diamanti, dlouho nic..., Prince, dlouho nic..., průměrný zbytek a za nima Noce s Antoninim.

Reagovat
smazaný uživatel

nocerina hodiť na druhu stranu, ambra vymeniť za urbyho a môžme isť do druheho polčasu

Reagovat
Inzaghi

Nemá cenu tam držet Ambra i De Jonga. Mohla by se tam otevřít okýnka pro brejky = zápas pro Urbyho. Snad nebude Max čekat moc dlouho. Třetí sub případně Bojan.

Reagovat
Yanek

V defenzivě špatné, ne moc překvapivě. Jediný, kdo vyniká je De Sciglio, ale i ten by měl víc podporovat ofenzivu. Acerbi na mě působí strašně neohrabaně, rychlosti moc nepobral. Na druhou stranu je vidět, že talent v sobě má. Otázkou je, jestli to bude stačit na TOP úroveň.

Záloha se mi taky nelíbí, Ambro až nezvykle často mimo proti Diamantimu, Noce neviditelný a Montolivo jediným pozitivem (to zranění vypadalo na sval, což není moc pozitivní vzhledem k tomu, že kvůli tomu stojí Robinho i Pato). Boateng nejlepší na place, jsem rád že konečně maká. I Pazzo se snaží, ale míčů mohl dostat víc. Zklamán jsem zatím především ze Stephana, chci od něj prostě víc a pokud bude pokračovat v těch průměrných výkonech z přípravy, tak ať ho klidně posadí Bojan.

Dnes to bude ubojovaný, tuplem s takovou zálohou, ale ještě minimálně gól to chce.

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Noce je opravdu špatnej. Nelíbí se mi Shaarawy, hrozně snadno dává míč pryč a Pazziniho nemá smysl komentovat, ty jeho "přihrávky".

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Máte prosím někdo prosím tu tabulku platů jednotlivých hráčů, nebo to vyjde až později?

Reagovat
10

zatím jsem to v Gazzettě neviděl, pak to jsem klasicky dám hned

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
10

°sem...kua

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze to vychadza tak10-15. septembra

Reagovat
smazaný uživatel

Dík.

Reagovat
Votas

u nás by to prý mělo být ze 170 na 140 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Nominacia na Romu. UZ s Pereirom!

Goalkeepers: 12 Castellazzi, 27 Belec, 32 Cincilla;

Defenders: 4 Zanetti, 6 Silvestre, 23 Ranocchia, 25 Samuel, 40 Juan Jesus, 42 Jonathan, 55 Nagatomo;

Midfielders: 10 Sneijder, 14 Guarin, 19 Cambiasso, 21 Gargano, 31 Pereira, 41 Duncan;

Forwards: 7 Coutinho, 8 Palacio, 22 Milito, 88 Livaja, 99 Cassano

Reagovat
stuff

antonini

Reagovat
smazaný uživatel

Nocceeeee

Reagovat
CubONE

Nejaky sopcast na AC?

Reagovat
smazaný uživatel

rusky sop://broker.sopcast.com:3912/126767

Reagovat
smazaný uživatel

79509 HD prej

Reagovat
10

kde měl Bommel ten červenej debut? Cagliari?

Reagovat
10

nebo taky Bologna?

Reagovat
Yanek

Catania.

Reagovat
CubONE

Bojan pod! Inac ta kombinacia bieleho dresu a cervenych treniek sa mi pac ako sme hrali doteraz?

Reagovat
smazaný uživatel

už mě to totálně nebaví...zatím to dávám za vinu nesehranosti, z loňské 11ky jsou tam 3 hráči tak uvidíme co bude dál..... GOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhodci piska vsechno, ale uplne vsechno, hra je silene rozkouskovana. Nase obrana stoji za vylizprdel... Hlavne Acerbi ! POJDME MILAN POJDME

Reagovat
smazaný uživatel

gooool no ani ne 10 sekund potom co jsem to napsal...

Reagovat
10

Agliardi tragédie, čekal jsem to, měl tam několik náznaků

Reagovat
cresposuper

Ako padol ten druhý gól?

Reagovat
smazaný uživatel

brankáři spadl balon na zem pod sebe Pazzo zaměřil jak sokol a okamžitě zametl

Reagovat
CubONE

lopta mu padala z vysoka do ruk, nechytil a Pazzo dorazil

Reagovat
cresposuper

Díky obom.

Reagovat
CubONE

Pazzooooo

Reagovat
Yanek

GOOOOOOOOOOOOOOL !!!

Reagovat
smazaný uživatel

PAZZOOOOO

Reagovat
stas87

ty vole taka chyba toho brankara...dost mozna im to prehra zapas

Reagovat
rossoneri89

Pazziniiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
olis

jezis to je lama brankar

Reagovat
stuff

Reagovat
ďuriLFC

pazzi

Reagovat
Yanek

CASSANO UOOOMO DI MERDA

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
smazaný uživatel

červená

Reagovat
smazaný uživatel

Mě spadne sopcast a oni daj gól. Já dneska žádnej gól neuvidím.

Reagovat
GEGE

Reagovat
lnterista

Pazzini

Reagovat
smazaný uživatel

pěkny no

Reagovat
Yanek

ZDAAAAAAAR!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Pazzoooooooooooo

Reagovat
rossoneri89

Pazzini hatrick

Reagovat
smazaný uživatel

PAZZOOOOO HAT-TRICK!

Reagovat
smazaný uživatel

A Noce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

wau

Reagovat
rossoneri89

Pazzi Pazzi Pazziniiiiiiiiiiiiii .....

Reagovat
smazaný uživatel

to je strelec kurva

Reagovat
10

nejlepší střelci ligy letos budou Pazzini s Bendtnerem...

Reagovat
smazaný uživatel

to si někde nascreenuj abysme se v květnu nedivili

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
smazaný uživatel

CASSA..WHOOOOO?????

Reagovat
smazaný uživatel

Už jenom dva góly a dá jich stejně jako loni...

Reagovat
smazaný uživatel

pazzini sa nejako rozbehol

Reagovat
smazaný uživatel

HETRIKHEROOOO

Reagovat
smazaný uživatel

z Pazza sa rysuje sympatak

Reagovat
GEGE

PAZZOOOOOOOOO!! A Noce krásně namazal

Reagovat
smazaný uživatel

Žeby AC mělo po dlouhých letech klasického Poachera? Ta mezihra jeho je k ničemu, ale ten třetí gól to byla libůstka. ! A tahle akce od Bojana a Boatenga byla podle mého gusta.

Reagovat
smazaný uživatel

No je to za nami Pazzo to vykopal inac Acerbi sa my nezdal az taky hrozny hral dobre Cassano nepotrebny mame noveho strelca

Reagovat
maras93

Mam z téhle výhry velikou radost, stejně tak z toho že dal Pazzini 3 goly! FORZA MILAN!

Reagovat
Pinturicchio

Bendtner si veme 17-tku, odvážný kluk. Kéž by mu to tam padalo jako Trezovi.

Reagovat
M11

v poradku.. kdyby dostal 10 tak bych si to sel hodit

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
homeles8

já půjdu beztak

Reagovat
stuff

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Ved dnes je Calcio, ja som ešte hemele takže som si to ani nevšimol. FORZA JUVE !

Reagovat
Milan.B

dneska vynimocne FORZA AS ROMA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni zanechali čitelné stopy v Serii A - a všichni jsou aktuálně nezaměstnaní. Gianluca Zambrotta, Fabio Grosso, Simone Barone, Alex Manninger, Per Kroldrup, David Suazo ani Artur Boruc si nebyli schopni do uzavření okna najít nové angažmá, a i když stále mohou vyjednávat, čas se jim pomalu krátí. Tahle sedmička zkušených fotbalistů by přitom dohromady nastřádala osm scudett, tři skotské tituly, stejný počet zlatých medailí z MS a po jednom ligovém úspěchu v Polsku, Francii i Anglii.

Sila....hlavne ma mrzí Fabio, dúfam že ho uvidím napr. v Parme

Reagovat
smazaný uživatel

Suaza by mohla vzit Doria na křidlo, protože má jen tři, to je malo.

Reagovat
olis

Forza Napoli a dnes aj Forza Udinese

Reagovat
homeles8

Reagovat
Milan.B

a forza AS

Reagovat
smazaný uživatel

Si v prdeli, máme Bendtnera.

Reagovat
olis

tak mna by len potesila vyhra Udinese, ked prehraju nic sa nedeje to by bol len taky bonus podstatny je Neapol

Reagovat
smazaný uživatel

S těma termínama mě moc nepotěšili, nedělní odpoledne byla taková klasika plus tahák kola večer!

Reagovat
smazaný uživatel

Posledni roky to tak je, že prvni dvě kola jsou takhle, ale pak už to bude klasika.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se mi ulevilo, už jsem se bál, že to tak bude celou sezonu. Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela je škoda, že se třeba už dnes nehraje ten poledni zapas, už se to neda vydržet

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Yanek

Ani ne, aspoň se mám proč těšit na večer. Teď si dám PL a příští neděli už budu rád, když stihnu aspoň jeden zápas kola.

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA STRAMAČÓNY!! Veľmi krásny tréner. A k tomu ešte aj múdry. Dosť dobrá a krásna kombinácia Čo k tomu ešte dodať? Zrejme "len" to, že dneska večer sa naňho veľmi teším ako ho uvidím v krásnom obleku s nablískanými čiernymi topánkami, krásnym opaskom a sakom, pod ktorým sa vníma sexi biela košeľa, na ktorej sa nachádza vkusná interistická kravata modrej farby :-* So sexy A ešte by som na záver pochválil jeho nagélované vlásky.

FORZA STRAMA

Reagovat
olis

tak moje podozrenie sa potvrdilo

Reagovat
didosh

o tobě to tadyk už myslím někdo psal,takže je to pravda....

Reagovat
homeles8

Reagovat
didosh

Reagovat
lnterista

nemuze za to ale taky si myslim ze je teplej

Reagovat
sinter

ty si exot

Reagovat
smazaný uživatel

ty bukva

Reagovat
Pipo123

Podla Gazzetti budeme hrať 4-5-1 a mal by hrať aj Ciani Marchetti - Konko, Ciani, Dias, Lulič - Candreva, Gonzalez, Ledesma, Hernanes, Mauri - Klose FORZA SS

Reagovat
didosh

SS????

Reagovat
Pipo123

Reagovat
didosh

fandíš jim dlouho?můj nej kámoš jím též fandí od mala....a já?já jsem je upřímě vždy nesnášel ale postupem času jsem jim přál ať se vrátí do Italské špičky....samo že jim budu přát i v Evropě,to fandím všem Ital.klubům včetně Interu( )....navíc musíme dobít zpět 3.flek v koef.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne sme sa zbavili Martinéza

Reagovat
Pettirosso

Inter - AS nebo Neapol - Viola?

Reagovat
brenk

ja si pozrem Neapol - Viola

Reagovat
smazaný uživatel

Inter - AS

Reagovat
smazaný uživatel

Know your enemy

Reagovat
smazaný uživatel

Inter - AS jménem lepší kluby, pořád radši zvolím je.

Reagovat
M11

Inter - AS

Reagovat
olis

Neapol

Reagovat
stuff

som az barz zvedavy na novu violu

Reagovat
cervo

ja asi skor Neapol - Viola

Reagovat
Yanek

Celkem se divím, že se tady vůbec neřeší včerejší výkon De Sciglia. Už podruhé zahrál naprosto suverénně a bez chyb, v 19. letech. Celkem raketový vzestup, když vezmeme v potaz jak dlouho se prosazoval Abate, Prandelli údajně zvažuje jeho nominaci. Allegriho rukopis?

Reagovat
smazaný uživatel

Boateng odohral vcerajsi zapas so zlomenym prstom na ruke, tomu sa hovori bojovnik.

Reagovat
10

v měřítku fotbalistů asi jo, no...hokejisti hrajou play-off se zlomeným žebrem

Reagovat
lnterista

tak nejak

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasne, u hokejistov je to trosku inak. Ale tak ja neviem ci by som dokazal dohrat zapas so zlomenym prstom

Reagovat
M11

ja dohral se zlomenou nohou.. zas nejaky vykon to neni

Reagovat
Mr.Jindros

Ale ve FIFě, ne...

Reagovat
San Iker

Šachy?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to klobuk dole...dohrat futbalovy zapas so zlomenou nohou...A to si ako vlastne chodil? Ci si stal na jednom mieste a prihraval

Reagovat
Jajinek

jj, Ronaldo prý někdy dohrává s nalomenými vlasy...

Reagovat
smazaný uživatel

A vraj sa géluje pred každým polčasom.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych tomu i veril

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt se mu to ani nehne

Reagovat
10

hovno!?

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

No to je mozne, ale cez polcas mu to kadernik v kabine vacsinou napraví..

Reagovat
10

FORMAZIONI UFFICIALI:

Udinese (3-5-2): Brkic; Benatia, Danilo, Domizzi; Basta, Pinzi, Pereyra, Lazzari, Armero; Fabbrini, Di Natale.

A disp.: Padelli, Heurtaux, Coda, Angella, Antunes, Pasquale, Faraoni, Willians, Allan, Muriel, Barreto, Maicosuel. All.: Guidolin

Juventus (3-5-2): Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah; Giovinco, Vucinic

A disp.: Storari, Branescu, Caceres, De Ceglie, Pogba, Marrone, Giaccherini, Matri, Quagliarella. All.: Carrera

FORZA JUVE!

Reagovat
M11

Seba

Reagovat
10

taky jsem ho nečekal od začátku, uzdravil se rychle

Reagovat
smazaný uživatel

Ako to ze Bendtner nie je ani na lavicke? Viem ze je nova posila ale aj u nas kazdy novacik bol na lavicke...

Reagovat
M11

nema odpovidajici kondici

Reagovat
smazaný uživatel

Diky

Reagovat
Votas

stejně bych radši Joveho

Reagovat
lnterista

ja jsem pro Cavani

Reagovat
olis

http://www.youtube.com/watch?v=UbPvqi2_QVU&feature=player_embedded

momentalny stav travniku na SAN Paolo stadione z clanku som to velmi dobre nepochopil ale asi sa tam hrat nebude http://www.tuttonapoli.net/?action=read&idnotizia=112292 niekto nevies po taliansky ze by to spravne prelozil ?

Reagovat
brenk

Nejaký kvalitný stream okrem Sopcastu?

Reagovat
M11

Lichty tohle bylo lajdacke

Reagovat
brenk

máš nejaký link?

Reagovat
M11

divu na betu

Reagovat
Yanek

Červená?

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodca práve dodrbal celý zápas

Reagovat
10

ANDREA a Seba vyhrál hlavu, to je borec

Reagovat
10

aha, tak nevyhrál...ale chyběl mu jen metr

Reagovat
M11

docela stesti ze Giovinco nedopadl skarede

Reagovat
smazaný uživatel

Za toto červená? Bože...

Reagovat
lnterista

tak vypinam a Udine si skrkam

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí si dělá prdel ne?

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
M11

VIDAL !!!

Reagovat
M11

smisene pocity.. docela mraz po zadech kdyz byly ty opakovacky ale zas takova cervena

Reagovat
Pinturicchio

ARTUROOOOOOOOOOO

Reagovat
olis

nevidel som to bola ta cervena a penalta opravnena ?

Reagovat
Yanek

Faul asi jo, Brkič ho sejmul loktem ve vápně. Ale červená teda podle mě ani náhodou.

Reagovat
olis

aha takze zase pomoc rozhodcov ze ma to neprekvapuje

Reagovat
smazaný uživatel

Olis necejtíš se už trapně?

Reagovat
olis

nie ael hovorim ze som to nevidel, takze ak ta cervena bola opravnena tak berem s5

Reagovat
smazaný uživatel

tak mně přijde že golman co je pozdě u míče a dá někomu loktem do hlavy je docela na červenou

Reagovat
olis

ok tak berem s5

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

cervenou mu fakt davat nemusel..

Reagovat
smazaný uživatel

Červená byla moc... Ale faul to byl, o tom žádná.

Reagovat
panca

ja to zapnul, kdyz letel od pirla balon

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím hodte sem nejaký link na Juve

Reagovat
Benesse
Reagovat
smazaný uživatel

Díky, snád to pôjde. Nech žije City Net

Reagovat
Benesse

mne v poslednej dobe keď ide ovšem, tak ide dobre a nemám problem kukať futbal

Reagovat
smazaný uživatel

nainstaluj si sopcast... tam to mas v HD na celu obrazovku

Reagovat
olis

ako sa to da dat na celu obrazovku ? mne ot nejde ? to mas klasciky program co sa vola sopcast ?

Reagovat
smazaný uživatel

jj... bud dvojklikom alebo kliknes na tu ikonku hned prvu zlava vedla pauzy

Reagovat
olis

a ja tu pozeram 2000 sopcasty na stvrt obrazovke, ale ten dvojklik ma mohol napadnut , diki

Reagovat
smazaný uživatel

za malo

Reagovat
smazaný uživatel

Duko hod sem link na sopcast já nenašel žádnej co jede :)

Reagovat
smazaný uživatel

su aj v lepsej kvalite no ja som chcel pozeral s eng komentarom...

sop://broker.sopcast.com:3912/124104

Reagovat
smazaný uživatel

Nešlo mi ani to, doma mám blbé pripojenie....

Reagovat
One-Real

Valeri mi uspesne odjebava fantu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytocne diskusie... Faul na hlavu a lopty sa ani nedotkol. Jasna CK Sudi

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak

Reagovat
eLJay.91

Nejdřív jsem si myslel, že červená byla moc. Ale když si to tak přehrávám. Brkić tam byl pozdě, míče se nedotknul, Gio ho neviděl a navíc ho trefil do hlavy. Takže možná (!) oprávněná.

Reagovat
Yanek

Na druhou stranu tam ale nebyl záměr a akce by stejně dál nepokračovala. Rozhodčí si ji každopádně asi obhájí, no.

Reagovat
eLJay.91

Záměr tam nebyl, to je jasný. Ale když běží hráč sám na bránu a brankář mu skočí pod nohy, mine míč, tak tam taky není záměr toho hráče trefit. Ale pak se nedá nic dělat. Brkić doplatil na to, že tam byl pozdě. Být tam o krok dřív, možná by se ani nepískalo.

Reagovat
10

Brkić znovu doplatil na nerozvážnost a na to, že je to sněhulák pomalej, stejně jako proti Braze, klíčový momenty...tohle maže všechny jeho dobrý zákroky

Reagovat
M11

na lajne je famozni ale tyhle vybehy absolutne nezvlada.. az tragicky

Reagovat
10

přesně

Reagovat
10

Fabio brečel?

Reagovat
cresposuper

OT: Longo už stihol dať svoj prvý gól za Espanyol.

Reagovat
lnterista

myslis ze je lepsi jak Livaja?

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodne áno. Však o tom svedčí aj to, že už dokázal toho viac ako Livaja.

Reagovat
cresposuper

Jj, aj ked je to iný typ hráča.

Reagovat
lnterista

jj taky si to myslim ale je dobre ze sel na hostovani potrebuje hrat

Reagovat
Inter Eterno Amore

má to nakopnuté na pičiči

Reagovat
Votas

pěknej volej

Reagovat
smazaný uživatel

Conte

Reagovat
10

lev v kleci

Reagovat
smazaný uživatel

Presne....už sa neviem dočkať ked ho opäť uvidím na lavičke.

Reagovat
smazaný uživatel

ja si myslim ze to ma aj svoje vyhody... Predsa len pohlad na hru z vysky je lepsi ako z ciary, a pokyny rozdava cez smsky

Reagovat
Pinturicchio

Výborně hrajeme.

Reagovat
brenk

Určite aj psychicky pomáha, že súper je v 10.

Reagovat
10

hrozně

Reagovat
Pinturicchio

Mně se to líbí, dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Zahadzovanie šancí pokračuje. Som veľmi zvedavý ako nám to prejde v LM....

Reagovat
10

toho Padelliho někdo znal?

Reagovat
M11

po dnesku bude klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Hmm druhý zápas druhá penalta.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
M11

no pojdme dejme druhy gol at je klid.. vubec se mi to nelibi

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ hráme otrasne. Zaspávam pri tom...

Reagovat
Shevchenko

Zapněte si COOL, za chvíli tam bude legendární scéna.

Reagovat
M11

drzi ho.. porad ho drzi

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

"Fotbal přichází do Springfieldu..., remízy a málo gólů ? Rozhodně !"

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
10

přes léto jsem zapomněl, jak špatný jsou italský rozhodčí...stačilo 1. a 2. kolo

Reagovat
M11

je to des.. od hlavnich pres pomezni az ke ctvrtym

Reagovat
M11

MIRKOOOOOOOOOO !!!

Reagovat
smazaný uživatel

MIROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
brenk

MIRKOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Mirkooo

Reagovat
Pinturicchio

MIRKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Il Architetto

TOP útočník? F*ck máme MIRKA.

Reagovat
brenk

Zápas ovplyvnený červenou kartou- ako sa už spomínalo, rozhodca si ju obháji, ale nebola to jasná červená. Mirko chladnokrvne.

Inak moc hodnotiť nebudem, pretože som aspoň polku polčasu hľadal stream.

Na druhý polčas mám podanú 2 tak žiadne flákanie

Reagovat
M11

Asamoah dalsi nahravka

Reagovat
Pinturicchio

FANTA

Reagovat
Pinturicchio

400. pro obhajobu Juventusu a Conteho

Reagovat
brenk

Si hodil smajlíka a hor sa na 400

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

No hra nic moc, ale ten tým je strašně silnej, to jd evidět.

Reagovat
Yanek

Van Persie se trapně snaží napodobit Pazza.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi se včera díval, a říkal si, "sakra, to je střelec, chci být jako on, zítra to tam taky 3x rozvlním, děj se co děj"

Reagovat
M11

a to jeste nedal PK

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
smazaný uživatel

Krásny transparent o Contem

Reagovat
SqueeZy

tak co je s tim Russian Uefa? Zápas jede a oni si pouští reklamy...

Reagovat
brenk

To jak keď si Digi v 30. minúte dá reklamu a zmešká gól

Reagovat
smazaný uživatel

Giovinco o poločase k penaltové situaci: "Strčili do mě a pak mě brankář knock-outoval. Není o čem mluvit..."

Reagovat
10

Zatím je to nemastný, neslaný. Udine je na tom i v deseti líp fyzicky. Rozhodčí klasicky kompenzuje, píská teď všechno. Nejvíc tomu chybí Conte, ta bojovnost a nasazení mi tam chybí.

Reagovat
brenk

Gio

Reagovat
M11

GIO

Reagovat
smazaný uživatel

Gio parádička chýbalo len to zakončenie...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

mamma mia

Reagovat
smazaný uživatel

Giooo Nadherne spravene, skoda len tej koncovky

Reagovat
smazaný uživatel

On se chytne věřím toho.♥Giovinco věřím ti!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

GIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
brenk

GIOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
10

ten Muriel i jako Ronaldo vypadá, v obličeji celej on

Reagovat
smazaný uživatel

Claudioooo - Sebaaaaa

Reagovat
M11

GIOVINCOOOOOOOO !!!

Reagovat
Benesse

Gio

Reagovat
Pinturicchio

PRCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEK

Reagovat
Pinturicchio

Ted už to tam bude sázet jeden za druhým.

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Prada Gio

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Guidolina krutý úvod sezóny.

Reagovat
M11

to teda.. ale on to zvladne.. je to borec

Reagovat
smazaný uživatel

joooooooooooooo konečněěěěěěěěěě

Reagovat
SqueeZy

Giovincoooooooooooooooooooooooooooooooo snad ho to nabudí

Reagovat
Il Architetto

To se musí dávat.

Reagovat
Pinturicchio

Tohle bude debakl.

Reagovat
SqueeZy

Dejme jim bůra, dejme jim bůra

Reagovat
smazaný uživatel

šikana

Reagovat
smazaný uživatel

Don´t be a bully, be a star

Reagovat
SqueeZy

já myslel bůra na přestupy. jako dar

Reagovat
smazaný uživatel

Akurat som chcel pisat ze by sme mali dat este treti gol, nech si od tej cca 70min zahra aj Pogba Teda aspon dufam ze ho tam Conte postavi ked je uz rozhodnute...

Reagovat
smazaný uživatel

6 let čekání na to, až se moji kluci bok po boku objeví v základní sestavě A-týmu Juve a po společném snažení dají gól, se vyplatilo

Reagovat
Benesse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Pogba na plac

Reagovat
smazaný uživatel

A spoločne s ním Giak

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak

Reagovat
M11

GIOVINCOOOOOOOOOOOO !!!

Reagovat
brenk

giooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

GIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

PRCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEK

Reagovat
smazaný uživatel

gooool atomic ant uz druhy

Reagovat
SqueeZy

supr no... první poločas tu nejsem a celej druhej se snažim rozjet stream.. ach bože

Reagovat
smazaný uživatel

Strely na branu 9-0, drzanie lopty 71-29. Gioooo. Nadhera Toto je uz exibicia, trening Juve DAJTE TAM POGBU KUA

Reagovat
olis

to je teda luxus ked hrate vo vyhode

Reagovat
smazaný uživatel

aspon Marrone, aj ked to tiez striedal len zato ze sa Chiello pytal dole...dufam ze nebude opatovne zraneny

Reagovat
Yanek

Hm, tak to je síla.

Reagovat
Benesse

A teraz sa priznajte tí čo mu neverili

Reagovat
Jajinek

nevěřím mu stále...

Reagovat
Benesse

myslel som skôr fanúšikov Juve prečo mu vlastne neveríš ty? Myslíš že nemá na veľkoklub?

Reagovat
Jajinek

ano

Reagovat
Benesse

tak dúfam že ťa prekvapí

Reagovat
brenk

Ja sa kľudne priznám, nič na tom nie je a navyše jedným zápasom ma určite neuspokojí.

Reagovat
brenk

&prečo zas striedajú až v 70. minúte...aj to tam ide Matri, ale Pogba ak sa tam dostane tak v 85. minúte...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gio už odteraz bude nezastaviteľný

Reagovat
Alberto Aquilani

panebože , však hráte cely zapas presilovku ......

Reagovat
smazaný uživatel

Ide o to že prekonal psychický blok a teraz by už mohol šlapať. Tak nebožekaj a začni trochu rozmýšľať.

Reagovat
Alberto Aquilani

ty mi tu prosim ťa niečo píš o premýšlaní , ty mudrc .....

Reagovat
smazaný uživatel

ano ale Udine malo byt slabe iba v utoku. Kedze hned po CK striedali utocnika za brankara. Lenze hrame s nimi prakticky bago

Reagovat
Alberto Aquilani

stále tam máte ale o 1 hráča navyše , a tiež je hra Juventusu založená najma na držaní lopty , tak čo je natom preborné , že snimi hráte bago ?

Reagovat
SqueeZy

hvězdy jdou na plac

Reagovat
SqueeZy

jenom škoda že si Pogbič nenasbírá pár minut

Reagovat
smazaný uživatel

Quag + Matri hore... Skoda, chcel som aby si zahral Pogba

Reagovat
smazaný uživatel

Di Nataleho je mi ľúto.

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď nie je nejaká naivka, ktorá si myslela, že v Udinese bude vyhrávať viac ako vo veľkoklube.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som myslel skôr priebeh tohto zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Čo sa týka mňa, tak ja som to povedal globálne, takže sa to vzťahuje aj na tento zápas.

Reagovat
10

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

A ja som sa už tešil na čisté konto kua

Reagovat
smazaný uživatel

Navyše také trápne chyby v obrane

Reagovat
M11

nechutne laxni

Reagovat
10

s Antoniem u lajny bylo takových laxních momentů a vypuštěných soubojů minimum, hodně chybí...

Reagovat
Pinturicchio

Snad mu to napodruhé zkrátí.

Reagovat
M11

muzem byt radi ze to Udine srazilo do kolen a hraji tak ze nehraji.. jinak si myslim ze by jsme meli slusne problemy

Reagovat
10

můžeme být hodně rádi, navíc to vyřazení z LM se na nich muselo taky podepsat, psychicky i fyzicky...v dalších kolech už se z Udine nebudou vozit body snadno, zvlášť takhle snadný

Reagovat
M11

jj taky rikam ze se nam to dobre seslo.. mame zatim stesti

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo chytí Udine 1.-3. kolo, může si mnout ruce. Pak už to s nimi není nic jiného než tuhý boj.

Reagovat
olis

no neviem mozno prave toto bude ten rok co skoncia nizsie ako vsetci predpokladaju, navyse ta LM ich mohla psychicky dost zlomit

Reagovat
smazaný uživatel

Vloni to bylo to samé. Dost možná nezvládají prvních pár zrovna podle představa a předpokladů. Nicméně bych je neodepisoval. Podle budou i letos útočit na Champions league, respektive třetí místo. Ale je to věc názoru. Já jim věřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Neva... Cestny gol pre damacich a 15tis euro usetrenych pre Juve za "necistne" konto Buffona

Reagovat
smazaný uživatel

Sandro se chová jak vylízanej čurák!

Reagovat
10

co udělal?

Reagovat
smazaný uživatel

Chová se jak mistr světa, při tom hraje už několik měsíců nehoráznou tužku. Po příchodu na hřiště se chová jak primadona, stále diskutuje s rozhodčím a navrch zdržoval hru. Ať se na mě nikdo nezlobí, ale chlapec by se měl hodit do klidu.

Reagovat
M11

s takovou Bendtnera neposadi

Reagovat
Slejdy

Reagovat
Il Architetto

V lednu odejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne sa to práveže páči.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem schopný to akceptovat, když má hráč průměr aspoň půl gólu na zápas. Pokud má průměr golů na zápas 0,000.. (periodických), tak ať drží hubu, šoupe nohama a potí krev.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné no, výkony podáva hrozné. Nechápem čo sa to s ním stalo, dá dva golov za sezonu a potom hrá dlho takto biedne...nemal ani vážne zranenie ako Fabio, nič.

či ho nepokazila nejaká ženská

Reagovat
smazaný uživatel

Co si budeme povídat, bábovku má mega luxusní.

Reagovat
smazaný uživatel

ten asamoha je neskutocny technik

Reagovat
brenk

Keď prišli na plac Fabio s Matrim, naša hra išla veľmi rýchlo dole...

Reagovat
smazaný uživatel

Spolupráca Mirka a Sebu sa oproti nim javí ako z inej planéty

Reagovat
smazaný uživatel

presne, neviem preco sme aspon Quag nepredali tomu Wolfsburgu. S Matrim su to len tiene utocnikov Kvaja mal 10mes aby sa vratil do svojich starych kolaji, no cim dalej, tym viac sa zhorsuje. A Sandro...to je cisty spalovac sanci

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, ze by potkal Udinese stejny osud jako Dorii?

Reagovat
olis

presne to iste aj mna napadlo, ale snad nie

Reagovat
smazaný uživatel

Hrali celý zápas v desiatich, navyše na tom boli fyzicky viditeľne lepšie než my. Zdvihnú sa

Reagovat
smazaný uživatel

To doufam, ale letos to zatim na poharovou Evropu nevypada.

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfajme že to už neukopú. Dva talianske tímy v LM už nechcem nikdy vidieť..

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepe AC,Juve, Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak, resp. ešte Neapol.

Reagovat
smazaný uživatel

Určite nie, pretože majú ešte dostatok kvalitných hráčov. Ale pôjdu dole, to je matematická istota.

Reagovat
smazaný uživatel

41. zápas bez prehry v rade. Sme dobrí

Reagovat
smazaný uživatel

tak jak tipujete zápas Inter-Roma?

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

obecně se čeká hodně gólů, taky bych si tipnul, že jich bude málo (jako loni )

Reagovat
M11

2:3

Reagovat
cresposuper

2:1

Reagovat
brenk

3:1

Reagovat
10

4:4

Reagovat
Pipo123

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

nezlob

Reagovat
smazaný uživatel

0:0 a Zeman skolabuje

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
Slejdy

2:4

Reagovat
smazaný uživatel

ty nám dneska ale věříš

Reagovat
Jajinek

Luca - Nagatomo, Ranocchia, Silvestre, Pereira - Zanetti, Gargano, Guarin - Wes - Palacio, Sneijder - Milito.

Hodně zajímavá varianta, bez Cambiassa, Zanetti v záloze a Japonec stále ve hře....no...nevím.

Reagovat
Yanek

Zajímavá sestava. Chci góly a zábavu, tak ne že mě to zklame!

Reagovat
cresposuper

To ale nie je oficiálne, nie?

Reagovat
Jajinek

na inter.it píšou jen oficiální ne?

Reagovat
cresposuper

Aha, už to vidím. Akurát Pereiru tam píšu do zálohy.

Reagovat
Jajinek

tam hrát asi nebude.

Reagovat
lnterista

proc to sem nedas cele?

Reagovat
Jajinek

protože to bylo jen v prewiuw zápasu a ne jako článek. Odtamtud se to nedá kopírovat.

Reagovat
lnterista

jj v poho ja to tak nemam rad

Reagovat
Pipo123

Mne sa to hodne páči, až na Nagatoma, skôr tam mohol byť Javiier a Cuchu v strede

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

12?

Reagovat
Jajinek

Wes je jen jeden

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný útočný diamant

Reagovat
lnterista

nelibi...nevis co je s Cuchu?

Reagovat
Jajinek

nic, asi je unavený po Vaslui a Strama chěl mít Zanettiho v záloze.

Reagovat
lnterista

to jsou ty zbytecne vydrene zapasy

Reagovat
Alberto Aquilani

Nagatomo hrá pravého beka ? Toho tam moze Balzaretti s Tottim solidne vetrať .... tak snad ...

Reagovat
smazaný uživatel

Z prava bude hrát Zanetti, takže větrání se nebojím

Reagovat
smazaný uživatel

Pereira je tam psán jako záložník ke Guarinovi a Garganovi, ale si tam bude hrát Javier, uvidíme. Jinak

Reagovat
Jajinek

tak ještě změna...Palacio sedí a hraje Cassano...no to si snad Strama už fakt dělá prdel...

Reagovat
Pipo123

Cassano bude mať motiváciu

Reagovat
cresposuper

Tak ak má kondičku...Prečo nie..

Reagovat
Jajinek

Protože ja Palacio v naprosté megaformě, asi nejlepší v týmu, ke které se Cassano zatím těžko příblíží a mohl by být rozdíloývm hráčem zápasu?

Reagovat
cresposuper

To je blbosť, rovnako ako on môže ten zápas rozhodnúť Tonda.

Reagovat
Jajinek

zápas může rozhodnout i Nagatomo...kouč by měl ale postavit sestavu, u které je to rozhodnutí nejpraděpodobnější. Palacio má střeleckou formu, Cassano je zatím nerozehraný. Rozhodnout samozřejmě může, ale je to risk na úkor jistoty.

Reagovat
lnterista

jj taky to nechapu pokud nema nejake drobne zraneni

Reagovat
smazaný uživatel

Palacio sedí asi pretože hral celý zapas vo štvrtok aby sa nedajbože nezranil :)

Reagovat
Jajinek

absolvoval kompletní přípravu, tohle by měl zvládnout. Spíš si myslím, že prostě Strama musí dávat přednost Cassanovi.

Reagovat
lnterista

proc ja tomu Tonikovi neverim

Reagovat
Pipo123

Marchetti - Konko, Biava, DIas, Lulič - Candreva, Gonzalez, Ledesma, Hernanes, Mauri - Klose Ciani na lavičke

Reagovat
lnterista

ja to sem dam cele znova

Inter: 12 Castellazzi; 4 Zanetti, 6 Silvestre, 23 Ranocchia, 55 Nagatoomo; 14 Guarin, 21 Gargano, 31 Pereira; 10 Sneijder, 99 Cassano; 22 Milito.

A disposizione: 27 Belec, 32 Cincilla, 7 Coutinho, 8 Palacio, 19 Cambiasso, 25 Samuel, 40 Juan Jesus, 41 Duncan, 42 Jonathan, 88 Livaja.

Allenatore: Andrea Stramaccioni.

Roma: 24 Stekelenburg; 23 Piris, 29 Burdisso, 5 Castan, 42 Balzaretti; 77 Tachtsidis, 16 De Rossi, 48 Florenzi; 22 Destro, 9 Osvaldo, 10 Totti.

A disposizione: 1 Lobont, 55 Svedkauskas, 3 Marquinhos, 7 Marquinho, 8 Lamela, 11 Taddei, 15 Pjanic, 17 Lopez, 26 Tallo, 46 Romagnoli.

Allenatore: Znedek Zeman.

Arbitro: Mauro Bergonzi (sez.arbitrale di Genova)

Reagovat
brenk

Podľa mňa by to reálne mohlo vyzerať tak, že Perreira bude hrať v zálohe, je to ofenzívne ladený bek...

Reagovat
smazaný uživatel

ten útok máme prostě výborný

Reagovat
Maritazzi

Útok je v pohodě, záloha přesně jako jsem chtěl, snad to dopadne.

Reagovat
lnterista

na Pereiru jsem neskutecne zvedavej...doufam ze se bude celej zapas smat od ucha k uchu

Reagovat
10

taky doufám, že se budu celej zápas smát od ucha k uchu...

Reagovat
lnterista

jenze on to dokaze

Reagovat
10

jj, viděl jsem

Reagovat
M11

Tachtsidis

Reagovat
Votas

jestli bude fakt levá strana Nagtomo-Pereira-Cassano...no boha mojho

Reagovat
Pipo123

Tak dám sem celú zostavu, to Palermo je strašne nečitatelné

LAZIO: 22 Marchetti; 29 Konko, 20 Biava, 3 Dias, 19 Lulic; 24 Ledesma; 6 Mauri (cap.), 15 Gonzalez, 8 Hernanes, 87 Candreva; 11 Klose.

A disposizione: 1 Bizzarri, 2 Ciani, 5 Scaloni, 7 Ederson, 9 Rocchi, 10 Zarate, 18 Kozak, 23 Onazi, 39 Cavanda, 84 Carrizo, 99 Floccari.

Allenatore: Vladimir Petkovic.

PALERMO: 1 Ujkani; 31 Pisano, 4 Cetto, 25 Von Bergen, 29 Garcia; 17 Giorgi, 28 Kurtic, 5 Barreto, 14 Bertolo; 27 Ilicic, 10 Miccoli (cap.).

A disposizione: 99 Benussi, 6 Munoz, 7 Viola, 9 Dybala, 11 Hernandez, 15 Milanovic, 18 Labrin, 19 Budan, 20 Arevalo Rios, 23 Donati, 50 Sanseverino, 89 Morganella.

Allenatore: Giuseppe Sannino.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň že tam je Iličič namiesto Abela

Reagovat
Slejdy

jj dnes zasune

Reagovat
M11

zalezi jeste co a kam

Reagovat
Pettirosso

No zápas úplně naho*no, nebaví mě to, když je to "rozhodnutý". Rozhodčí po*ral podle mě atraktivní zápas, takhle dostalo Udine latu a Juventus bude zbytečně na hrušce. Výkony jednotlivých hráčů bych nějak nepřeceňoval, házet si kolem vápna umí dneska už kde kdo (Liverpool). Troufám si tvrdit, že kdyby Udine hrálo v jedenácti, všechny body by jsme domů nevezli. Ale abych nebyl jen kritický, i přes vyloučení to nepodcenili a nasypali tam pár gólů, a konečně to šlo i bez nervů.

Klady: lepšící se souhra Gia s Mirkem, myslím, že je škoda, že je Miro takový palič (dneska zase minimálně tutovky zahodil), naopak Giovi ty góly hodně prospějí, do dnes byl jalový.

Zápory: určitě ledabylost na konci zápasu zejména v defenzivní části a taky se mi zdá, že Carrera málo řve, nic proti němu nemám, je to sympaťák, ale snad Contemu ten trest alespoň zkrátí.

Důležité doby z nepříjemné půdy, FORZA JUVE!

Btw Asa je král

Reagovat
terry

Hm, hm, Vargas hned v základu. To jsem zvědav.

Reagovat
Alberto Aquilani

Dnes proste musi Tachtsidis naplno ukazat co vnom je , on ten potencial ma naozaj obrovsky ....

Reagovat
M11

tesim se na nej

Reagovat
olis

FORMAZIONI UFFICIALI:

NAPOLI (3-5-1-1): De Sanctis; Campagnaro, Cannavaro, Britos; Maggio, Behrami, Dzemaili, Hamsik, Zuniga; Insigne, Cavani. A disposizione: Rosati, Colombo, Gamberini, Grava, Fernandez, Mesto, Donadel, Inler, Aronica, El Kaddouri, Vargas. All. Mazzarri

FIORENTINA (3-5-2): Viviano; Roncaglia, Gonzalo, Tomovic; Cuadrado, Romulo, Pizarro, Borja Valero, Pasqual; El Hamdaoui, Jovetic. A disposizione: Neto, Lupatelli, Hegazy, Camporese, Cassani, Migliaccio, Mati Fernandez, Llama, Olivera, Aquilani, Ljajic, Seferovic. All. Montella

ARBITRO: Damato di Barletta (assistenti Barbirati e Tonolini, quarto uomo Di Liberatore; arbitri di porta: De Marco e Ciampi)

Forza Napoli

Reagovat
cresposuper

Viola

Reagovat
Yanek

Nominace Azzuri na kvalifikaci:

Portieri: Buffon (Juventus), De Sanctis (Napoli), Sirigu (Paris St. Germain), Viviano (Fiorentina);

Difensori: Astori (Cagliari), Balzaretti (Roma), Barzagli (Juventus), Bonucci (Juventus), Cassani (Fiorentina), Maggio (Napoli), Ogbonna (Torino);

Centrocampisti: De Rossi (Roma), Diamanti (Bologna), Giaccherini (Juventus), Marchisio (Juventus), Nocerino (Milan), Pirlo (Juventus), Poli (Sampdoria), Verratti (Paris St. Germain);

Attaccanti: Borini (Liverpool), Destro (Roma), Giovinco (Juventus), Insigne (Napoli), Osvaldo (Roma), Pazzini (Milan).

Dobrá, ale přebývá mi tam Poli s Borinim a nevím, na co čtyři golmany. Škoda De Sciglia.

Reagovat
smazaný uživatel

Osvaldo

Reagovat
Yanek

Dal bych ho i do základu a k němu Giovinca/Destra.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jako zaslouží si to, je fakt dobrej už delší dobu. Destro uvidíme, ale má na to snad taky!

Reagovat
Jajinek

Cassani a Giak jsou naprostý vtip...

Reagovat
cresposuper

To aj Borini.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Giak je skvelý, mám na neho podobnú slabosť ako Bianco na Marchisia ale vôbec nehráva, čo ma dosť štve. Ako žolík do unavenej obrany súpera je vynikajúci. Jeho nominácia ma tiež prekvapila.

Reagovat
Jajinek

Na Euru vyhořel a do té doby si pořádně nekopl ani v klubu. Jak takový hráč může jet na repre?

Reagovat
Pettirosso

nevyhořel, ale nic nepředvedl, jak ale mohl, když hrál obránce?

Reagovat
10

vyhořel?? spíš bych řekl nezklamal na pozici, kterou hrál poprvé v životě...kdo by tam měl být na jeho úkor? nejuniverzálnější hráč v sestavě, navíc takových pohyblivých hráčů tam k dispozici do zálohy moc nemá

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Jajinek

byl v podstatě nejhorší z Italů. Vůbec se mi nelíbil. Samozřejmě, že to, že hrál na kraji v 3-5-2 mu zrovna nepomohlo, páč na to není zvyklí, ale od hráče, který je tak pohyblivý a i dostatečně tvořívý, jsme prostě čekal daleko víc. Pak správně seděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež ma to prekvapilo, ako som už písal. A na EURE rozhodne nevyhorel, viz. 10 nižšie

Reagovat
Pettirosso

ale nehraje

Reagovat
GEGE

Reagovat
olis

Maggio, De Sanctis, a hlavne Insigne

Reagovat
smazaný uživatel

Ktovie prečo Cesare nenominoval Chiella. Zrejme kvôli tomu zraneniu, ale už je v poriadku...

Reagovat
Votas

kdyby byl Poli v Interu, tak mu nominace nehrozí

Reagovat
Yanek

To je dost možné, Prandelli mi v tomhle přijde hodně radikální.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto sa mi nepaci na niektorych repre treneroch..hlavne u talianskych si to vsimam (pred tym Lippi natom vyhorel na MS), ze maju svoje "kone" ktore nominuju a nasadzuju aj ked su uplne mimo formy a na ich posty sa najdu lepsi hraci..Niektory hraci tam nemaju co robit...su na striedacke este aj vo vlastnych kluboch

Reagovat
smazaný uživatel

mala byt reakcia na nominaciu talianska

Reagovat
Pettirosso

Micco, mám prosbičku, jaká byla ta stránka těch zápasů na stažení?

Reagovat
smazaný uživatel

A tu nemusíš ani sťahovať...

livetv.ru/en/videotourney/11/201208/

Reagovat
Pettirosso

to je ona, špatně jsem to formuloval, ještě, že víš díky moc

Reagovat
Maritazzi

parádní věc.

Reagovat
Alberto Aquilani

Niaky link na INter ?

Reagovat
Pinturicchio

sop://broker.sopcast.com:3912/91871

Reagovat
panca

kurva kvalita!!!

Reagovat
Pinturicchio

Rusové, no, nejlepší obraz.

Reagovat
panca

na betu je maly okno a nejde zvuk

Reagovat
Pinturicchio

Juve vyhrálo, ted už budu jen spokojeně počítat bodíky ve Fantě.

Forza Dias, Legrottaglie, Gastaldello, Mauri, Jovetić, Destro e Bergessio

Reagovat
spider_8

Pletu se nebo má AS jen 2 stopery? A hodlá případně Zeman lepit stopera De Rossim?

Reagovat
smazaný uživatel

Zeman nerozlišuje post beka a stopera!

Reagovat
spider_8

Mně spíš přijde, že pojem bek vůbec nezná. V minulým zápase sem totiž tu pozici nikdo nehrál.

Reagovat
Alberto Aquilani

Marquinhos a Romagnilo - ročníky 94 a 95 .....

Reagovat
spider_8

Stačilo jenom říct že ne.

Reagovat
Slejdy

podme na to!! dneska citim v kostech 3 body !!

Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 91871

Reagovat
Dejwa

stíhám na poslední chvílu FORZA INTER!

Reagovat
smazaný uživatel

ZDENO JE STARY LISIAK A KED MU TENTO KADER STACI,TAK ASI VIE CO ROBI TO SA UVIDI V DALSICH KOLACH .........RIMSKA LEGIA NEBOLA NA KONCI MERCATA POSILNENA ,ALE KAZDY PESIAK V RIMSKEJ LEGII MUSI NECHAT NA BOJISKU SRDCE A DUSU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DUSU A SRDCE RIMANA ......GLADIATORI POVSTANTE NABITE KATAPULTY A OVLADNIME SAN SIRO ...... FORZA ROMA ROMAAAAAAAAAAAAAA ROMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ROMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA RIMSKI GLADIATORI PODME !!!!! ROMA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Slejdy

nej

Reagovat
spider_8

Reagovat
lnterista

Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Stramačóny aký fešák, presne taký, ako som ho dneska opisoval

Reagovat
olis

tento zapas nedopadne dobre poloprazdny stadion a oranisko

Reagovat
Jajinek

Pereira v záloze...tak to je solidní maglajs ta sestava...

Reagovat
Dejwa

Nagatomo aji tak v základu, nechápu..

Reagovat
snuff24

Pereira není čistokrevný obránce, je dost univerzální ...

Reagovat
smazaný uživatel

To na com hra Neapol.

Reagovat
Pinturicchio

Na poli.

Reagovat
smazaný uživatel

gollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Reagovat
Jajinek

Naprostá tragédie...

Reagovat
lnterista

Reagovat
snuff24

kurva

Reagovat
M11

krasny gol.. Totti

Reagovat
Pinturicchio

DESTROOOOOOOOOOO

Reagovat
Pinturicchio

Fucckk, mě zmátl Rus

Reagovat
smazaný uživatel

florenzi totti krasny center

Reagovat
Alberto Aquilani

Inter si ešte nedal prihravku

Reagovat
10

Roma naprosto zaslouženě

Reagovat
lnterista

3zapasy bez Milita

Reagovat
Maritazzi

Krása zatím.

Reagovat
Slejdy

krasa

Reagovat
Yanek

Destro se s Nagatomem od začátku vůbec nesere.

Reagovat
cervo

nema niekto HD sopcast na napoli prosim?

Reagovat
Maritazzi

Mattia je dost přemotivovanej.

Reagovat
panca

nevite nekdo kolik stal balza? AC ho mohlo zkusit. Ten se mi libi

Reagovat
M11

4,5

Reagovat
panca

to je zadara

Reagovat
M11

Reagovat
M11

Florenzi nabil katapult

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

Guarin to nedava

Reagovat
panca

ja ho sleduju od zacatku. Ten se jeste nerozbehl

Reagovat
lnterista

ja mam pocit ze on maka jen kdyz to neni potreba...pada kdesi u praporku

Reagovat
M11

Reagovat
Alberto Aquilani

uz si ani nepametam ,a le určite mam florenziho na lavičke , jak minule lopeza

Reagovat
Maritazzi

Jinak Florenzi je prostě ten element, ten typ, který byl potřeba. Náběh do vápna, běhá po celé šířce.

Reagovat
smazaný uživatel

zatial sa mi to paci dobry vykon

Reagovat
10

Francesco se baví

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
terry

KUUUCKAAAAAAAAAA!

Reagovat
10

takhle agresivní Roma nebyla rok, v tomhle vidím velkej posun, největší rozdíl v záloze...a jsem rád, že se tohle zlepšilo s Pjanićem a Lamelou na lavičce

Reagovat
Maritazzi

S Pjaničem to říkám pořád. Je parádní sledovat tu změnu.

Reagovat
M11

no skoro takove tempo jako Udine - Juve

Reagovat
10

ten Totti mě strašně baví, co dotek, to dotek génia

Reagovat
M11

musime si to uzit.. po odchodu Del Piera zustal jen on

Reagovat
10

právě, snad vydrží pár let ještě

Reagovat
Alberto Aquilani

co teraz reklamoval Milito ?

Reagovat
Yanek

Osvaldo s tou kličkou ve vápně teď. mám u něj pocit, že se strašně snaží napodobit Ibru.

Reagovat
smazaný uživatel

Osvaldo zatial slabota

Reagovat
M11

DDR

Reagovat
Alberto Aquilani

Nieeeeee , DDR nemoze , boha , kto tam pojde ? Marquinho ?

Reagovat
Maritazzi

Ach jo, zrovna teď když ta záloha funguje.

Reagovat
Maritazzi

Zdeno překvapil, Maruqinho je ideální do téhle hry.

Reagovat
smazaný uživatel

de rossi

Reagovat
Alberto Aquilani

no a dohrali sme , najlepší hráč na place ide dole ....

Reagovat
snuff24

ježiš to je zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Guarin ide pre cervenu ak bude pokracovat

Reagovat
Slejdy

konecne jim dal nejakou kartu

Reagovat
smazaný uživatel

Guarín ten pekne prasí

Reagovat
smazaný uživatel

cassano

Reagovat
Yanek

Reagovat
M11

Inter teda slusne tlaci na sudi

Reagovat
smazaný uživatel

jaky som rad ze ten cassano odisiel

Reagovat
Alberto Aquilani

sorry ale interisti su komici , to bolo brucho a skáčzu tam jak opice

Reagovat
panca

ze mu neda zlutou takhle nechat na sebe rvat

Reagovat
cervo

boze ten cassano je simulant a uplakanec ako priprichode do AC

Reagovat
10

hlavně mi příjde dost vyprasenej

Reagovat
cervo

futbalovy genius a ludska troska

Reagovat
Yanek

To byl i u nás.

Reagovat
Maritazzi

Ten Destro s tím Osvaldem takhle hrát nemůžou.

Reagovat
M11

nejslabsi od vas na place

Reagovat
Maritazzi

Navíc Destro to stahuje doprostřed a ta lajna je úplně volná, tím, že Piris není nějaký útočný bek.

Reagovat
Pipo123

Klose gol

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Cassano zatial nula bodov, len nadava a stazuje sa...a nakoniec s dobrou prihravkou ci strelou vyrovna ci rozhodne...

Reagovat
snuff24

dneska sou všichni podráždění

Reagovat
panca

oni to prepli na barcu

Reagovat
GEGE

dobře to passnuli no

Reagovat
10

taky vám teď ruskej sopcast přepnuli z AS na Barcu?

Reagovat
smazaný uživatel

si hovorim, že wtf?

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Slejdy

komediant ten Cassano

Reagovat
Alberto Aquilani

Niaky link pls , sopcast prepol na barcu

Reagovat
Pipo123

Maxi gol

Reagovat
smazaný uživatel

PangeaStreams - 1 na sopcaste

Reagovat
10

díky, z ruštiny do holandštiny...horší už to nemůže bejt

Reagovat
smazaný uživatel

nemuže ? nějaký maďarský kanál se taky určitě najde...

Reagovat
10

to je fakt...fotbáloš maďároš Zemanoš

Reagovat
smazaný uživatel

Co vravim...kkt hra a vyrovna

Reagovat
Votas

CASSSAAAANOOOO

Reagovat
snuff24

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLL CASSSSSSSSSSSSSSSSSSAAAAAAAAAAANOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Musím pochválit Zemana. Ve hře AS je vidět obrovský posun vpřed. Defenzíva jim konečně funguje, je vidět konečně nějaký systém hry. Ofsajdová past skvěle secvičená, hráči spolu komunikují, zastupují se. Je tam vidět pohyb. Tottimu nesmírně svědčí pozice volného hráče a působí jako politý živou vodou. Zato hra Interu se mi moc nelíbí, zdvojení levé strany Pereirou mi nepřijde jako šťastné řešení. Krom toho, ty posily z Porta dost prasí

Reagovat
Alberto Aquilani

No tak toto fakt chodte do ryti takyto gol dostat .....nam to stastie proste enpríde naproti

Reagovat
Nuno čomes

CASSAAAAANOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
olis

no tak Neapol zatial slabota aj ked ku koncu polcasu to zacalo byt lepsie, fiorentina velmi dobre zbiera lopty zalohe, tento problem musi cez prestavku mazzari vyriesit a potom by sa dal oeste vyhrat

Reagovat
Slejdy

tak to je moc

Reagovat
Jajinek

Nejhorší hráč na trávníku....

Ale zasloužené vyrovnání

Reagovat
smazaný uživatel

do riti to je smola

Reagovat
GEGE

Haluzak

Reagovat
Maritazzi

Ty vole, ještě tenhle idiot.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakryš, nemáte někdo sopcast? Zrovna mi to vypadlo...

Reagovat
smazaný uživatel

PangeaStreams - 1 najdeš ho mezi Live Channels

Reagovat
smazaný uživatel

dakujem :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A číslo kanálu je aké prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

124101

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemate link na sopcast zo zapasu inter-roma? Dakujem

Reagovat
Maritazzi

Destro/Osvaldo dolů, nahoru Nico a trošku provětrat Nagatoma.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hraje Kucka a aky dal gol?

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle je pech na entou. Ještě to dá ten šulin

Reagovat
Yanek

Roma ještě góla dá, Totti je dnes při chuti. Jinak zatím po všech stránkách skvělý zápas, spokojenost.

Reagovat
M11

Reagovat
cervo

prosim stream na inter HD prosiiiiiim... navip mi zrusili kurvy ruske

Reagovat
spider_8

sop: 124101

Reagovat
smazaný uživatel

dík moc

Reagovat
cervo

dakujem

Reagovat
smazaný uživatel

Však tam dávajú iný zápas.

Reagovat
spider_8

inter - as

Reagovat
Alberto Aquilani

AAACH BOZEEEEE , v nastavenom čase a ešte hentaky haluzacky ..... teraz to bdue nesmierne ťažké a som bohuzial presvedčený že prehráme , do vystriedania De Rossiho si Inter ani neprdol , nevedeli si dať jedinu prhravku .....Inak Piris je pozične hrozne mimo , často ide ku stoperom a nechava odkrytu celu stranu , tam to Inter stále cpe , našťastie dobre funguje offside pasca , pravidelne su Milito s Cassanom 2 metre v offide , ale oni to im nerbáni aby tam skákali jak opičky a plačkali .,....

Reagovat
10

hlavně strašně chybuje v rozehrávce, odříznutá je kvůli tomu od zálohy jak obrana, tak útok...Francesco se stahuje dolů pro míče, presink už není takovej

Reagovat
smazaný uživatel

este gol s penalty+cerveba a idem si to hodit prisanbohu, de rossi bude 2 polcase moc chybat,no nic hra sa od znova

Reagovat
GEGE

Inter neskutečný chaoz v záloze.Bez klasického CM to prostě nejde.I přesto jim to stačí k tomu aby byly jakš takš vyrovnaným soupeřem AS.Bez DDR to bude mít těd Roma hodně složité navíc po tom haluzáckém golu do šatny.Totti

Reagovat
smazaný uživatel

Aký gol dal Kucka?

Reagovat
terry

Zakončoval asi z metru do prázdné, Immobile mu to připravil.

Reagovat
smazaný uživatel

a hraje dobre?

Reagovat
terry

Ale jo.

Reagovat
Pettirosso

Cirooooo

Reagovat
terry

To je jasný, že se Interu nedaří, když nehraje Palacio!

Reagovat
cresposuper

Hmm, nič moc, aj keď Romu prehrávame. Len mi prosím vás niekto vysvetlite, ako je možné, že Pereira, ktorý absolútne nevie, čo má hrať a namiesto mezzaly sa motá pri čiare, hrá základ? O polčase dole a Cuchua zaňho a neskôr Palacio za Cassana.

Reagovat
10

trávník v Neapoli opravdu dělá čest názvu týmu...

Reagovat
Slejdy

Reagovat
terry

Immobile se mi nicméně hodně rychle dostává pod kůži.

Reagovat
10

připravte nám ho pořádně, ať ho od vás můžeme v létě koupit a prodělat na dalším odchovanci balík jen kvůli tomu, že je Marotta vůl

Reagovat
terry

Já se jen trochu bojim, co bude dělat s Borriellem, ale snad to Gigi zvládne nějak točit.

Viděl jsem s Immobilem tři poločasy a líbí se mi.

Reagovat
smazaný uživatel

dejte sopcast porsím na Inter ti kokoti to přepli!

Reagovat
smazaný uživatel

Nagatielo dole, Palacio na trávnik. Treba podporu do útoku, pretože Cassano+Milito+Sneijder, je zatiaľ málo.

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Dejwa

pošli tam Palacia a 3b sou doma

Reagovat
terry

Reagovat
Jajinek

PRvních 20 minut byla naprostá tragédie. Roma nás přehrávala ve všem, tedy zejména v záloze. Je nám na nic, když je trojka Guarín, Gargano, Pereira pohyblivá a vypíchne 90% míčů, když ani jeden z nich nepřihraje na metr a nezaloží akci. Proto nechápu, že nehraje Cuchu. Bez milosti bych jednoho z nich stál a dal ho tam.

Jinak Nagatomo dnes hraje slušně.

Po obdržené brance jsem začli hrát s míče, Roma se stáhla a po zdranění De Rossiho jsme úplně přebrali iniciativu. Wes se stahuje hodně hodně hluboku, více než je zvyklej. Milito je v dobrých nábězích, ale měl dát tu hlavu z mlého vápna. To byla stoprocentní loženka.

Cassano naprosto nejhorší hráč na hřišti, zadrbal snad vše na co sáhl, rozčiluje se, chce nesmyslné penalty...ale vyrovná. Já doufám, že tam Palacio přijde co nejdříve.

Zatím bych pochválil stopery. Mají těžké souboje a dávají je. Za ten gól nemohli. Tam se na Florenziho vystal jeden z dvojice Guarín, Gargano, kteří s ním měli zběhnout. Oba stopeři své hráče měli a jinou šanci Roma neměla. Taky nechápu, proč Zanetti dal Tottimu ten hektolitr prostoru. To dost dosral.

Nicméně Cuchu na plac hned...Palacio v 55. minutě za Cassana a věřím, že po zranění De Rossiho ten druhý gól urveme.

FORZA INTER!

Reagovat
lnterista

Dej tam Palacio a Cuchu(ten v te zaloze musi byt)

Reagovat
smazaný uživatel

AS prvních patnáct minut lepší a po brance co dali, tak se vytratili ze hřiště a hraje Inter.Vyrovnání zasloužené.Jsem zvědaví na druhý poločas a doufám ve výhru Interu.

Reagovat
Alberto Aquilani

ako otvorim sopcast v VLC ?

Reagovat
smazaný uživatel

Options- Use my own media player a najdeš vlc.exe Potom u toho prehravače klikneš na ty dva překryte čtverečky.

Reagovat
smazaný uživatel

Aky dal Kučka?

Reagovat
smazaný uživatel

dodo pod prosim za asterixom a obelixom a vypitaj si carovny napoj

Reagovat
FuckT

Som si nemyslel, ze takyto travnik je vobec povoleny, Fiorentina by nikto nemohol nic povedat, keby sa na cely zapas vyjebali a zostali doma :D

Reagovat
olis

nj mas pravdu

Reagovat
Pokahontas

Neskutečná haluz ten Cassanův gól-výrazná teč a od tyče do brány,navíc do šatny.Typickej Inter,klika jak...Snad to ještě Roma ve 2.půli napraví.

Avanti Roma,bisogno vincere!

Reagovat
Trand
Reagovat
snuff24

nwm co melete , Inter byl od inkasované branky jasně lepší a měl tam pár šancí . snad přijde Palacio jinak co na Guarína , je důraznej, skvěle vypichuje míče , sice rozehrávka trochu slabší, ale to se podá

Reagovat
GEGE

zpět na sopcastu

Reagovat
Maritazzi

Tachtsidis má tyhle nahrávky úžasný.

Reagovat
smazaný uživatel

osvaldo budicek

Reagovat
Alberto Aquilani

Osvaldo ma už sere

Reagovat
Nuno čomes

Prosím nějaký link na Inter? děkuji moc.

Reagovat
snuff24

Palacio konečně

Reagovat
cresposuper

Ty vole daj už Pereiru dole!

Reagovat
panca

totti takovej smutnej pohled na osvalda. To uz je nekolikatej zapas, co mu to osvaldo bere

Reagovat
Slejdy

Osvaldo

Reagovat
Yanek

Těším se na Cassana v derby, po včerejší vyvolávačce v Bologni by měl zavolat Leovi. Ten se mu se svou zkušeností rád podělí...

Reagovat
smazaný uživatel

osvaldo dole daj tam lopeza

Reagovat
Pipo123

Krása Candreva, to bol gol

Reagovat
smazaný uživatel

...ale slavil to 5 minút

Reagovat
olis

Marekiarooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
ďuriLFC

Hamšo

Reagovat
smazaný uživatel

Maro Hamsyk

Reagovat
smazaný uživatel

burdisso by sa hodil do strely aj keby su na lopte ostnate droty

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Hamsik a Kucka parada

Reagovat
lnterista

Guarin - Cuchu

Reagovat
Yanek

Castan

Reagovat
smazaný uživatel

Iličič kapitán

Reagovat
Alberto Aquilani

No eštže Balzač a je to v ryti

Reagovat
smazaný uživatel

taddei balzaretti tto je uz smola riadna

Reagovat
smazaný uživatel

To je smola pre Rim..dvaja najlepsi hraci sa im zrania....Taddei pane boze

Reagovat
Maritazzi

Totti.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak okrem tottiho su balza a de rossi velmi dolezity hraci zakladu...hlavne balza hral dnes vynikajuco

Reagovat
Maritazzi

Oba byli výborní, bylo vidět jak bez DDR ten tým najednou nevěděl.

Reagovat
smazaný uživatel

No vsak ano..o to mi islo v tom prispevku ze Rim stratil 2 dolezite hrace a nahradili ich priemerny alebo podpriemerny (taddei)...ze maju smolu

Reagovat
Alberto Aquilani

NIEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Yanek

Reagovat
Maritazzi

Ne, Destro i Osvaldo mají tolik ztrát a tolik blbostí, že fakt nevím, koho bych stáhnul.

Reagovat
M11

oba

Reagovat
smazaný uživatel

kraje obrany uz niesu

Reagovat
panca

destro je nulovej

Reagovat
smazaný uživatel

ten je fakt jalovej (jako by tam skoro nebyl)

Reagovat
smazaný uživatel

tak to by v tom byl zakopanej pes, aby jsme tu ideální sestavu nenašli

Reagovat
Slejdy

Lamela na plac

Reagovat
Alberto Aquilani

dODA MIESTO tADDEIA CAKALI LEN Tí NAJVACSI OPTIMISTI MEDICíNI NICO MUSI NA PLAC

Reagovat
Slejdy

Pereira

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

Perreira

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

To bylo rychlý.

Reagovat
M11

Perreira ma stulpny nebo jen vytazene ponozky ?

Reagovat
Slejdy

Reagovat
Dejwa

Bergessio 2 fíky

Reagovat
Maritazzi

Teď Destro kvalitní míč, Osvaldo naprosto nezájem při náběhu.

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol strelecke pokusy 2-7, dost malo za 65m zapasu Ale to asi za to moze aj ten super travnik

Reagovat
smazaný uživatel

co je s tym travnikom?

Reagovat
smazaný uživatel

komentator vravel ze ich tam tarapi nejaka bakteria Stary travnik zozrala a novemu nedovoli narast

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

TOTTI!!!!

Reagovat
Slejdy

GOOOOOOOOOOOL YEEEEEEEEEEES

Reagovat
smazaný uživatel

OSVALDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
M11

tak ten nas vyjebal

Reagovat
smazaný uživatel

Vypínam.

Reagovat
smazaný uživatel

A na tomto zápase nie je žiadne pozitívum, slabučko hráme. Guarín tragédia

Reagovat
Slejdy

dobrou

Reagovat
smazaný uživatel

Spať nejdem, ale ďakujem, podobne.

Reagovat
Alberto Aquilani

GOOOOOOOOOOOOOL......TOTTI JE GENIUS

Reagovat
smazaný uživatel

OSVALDO TALIANSKY VITTEK

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maritazzi

Genialita, nic jiného. Tímhle stylem snad bude hrát ještě 5 let.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

genialna prihravka totti krasne zakončenie osv

Reagovat
smazaný uživatel

TOTTIMU POSTAVIT SOCHU NA OLIMPICO

Reagovat
GEGE

Totti je pán

Reagovat
smazaný uživatel

CASTANNNN

Reagovat
smazaný uživatel

Finalna prihravka + zakoncenie nadherne no predtym ina nahoda... 3x dvojdotyk s hracmi Interu

Reagovat
Alberto Aquilani

CASTAAAAAAAAAN

Reagovat
smazaný uživatel

Francesco nádhera (vlastně normálka )

Reagovat
smazaný uživatel

jak mu tu nahrávku dal skákavou, aby to nemusel dloubat ze země

Reagovat
spider_8

Třikrát zakončí jak lopata a pak takhle krásně, s přehledem

Reagovat
Pipo123

Boha Tottiho mám na lavičke, aj Pazza, a hraje mi len Maxi a Cavani

Reagovat
Yanek

Castan je pán.

Reagovat
Maritazzi

Jinak na Osvalda sice nadávám, ale hrozně jsem si ho za ten rok u nás oblíbil.

Reagovat
Maritazzi

K tomu, co předvádí na hřišti má i parádní hudební vkus.

Reagovat
panca

totti dela z tech nekoupu vepredu utocniky

Reagovat
Pokahontas

Gooool!

Pablooo Osvaldooo-pojď sem kam deš!

Reagovat
olis

dzemailiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tie delovky mu idu

Reagovat
smazaný uživatel

FLORENZI MAMA MIAAAAA

Reagovat
FuckT

Dzemaili !

Reagovat
Alberto Aquilani

JWWWWZIA MAAARJA , FLORENZI

Reagovat
smazaný uživatel

Dzemaili

Reagovat
smazaný uživatel

TOTTI KRASNA PATICKA BOHA

Reagovat
Maritazzi

Florenzi to posral, ale kam zas centroval Piris?

Reagovat
smazaný uživatel

france ak nahana

Reagovat
10

docela umění Florenziho udělat z takový šance metr před bránou out

Reagovat
Pinturicchio

Bergessio, Gastaldello !

Reagovat
sansiro

Reagovat
Pinturicchio

Máš je taky?

Reagovat
terry

JAAAAANKOOOOVIIIIC! IL CAPITAAAANOOOO!

Reagovat
Pinturicchio

Jak hraje, prosím tě, Vargas?

Reagovat
terry

Jsem celkem mile překvapen. Měl tam pár zajímavých akcí. Má sice o pár kilo navíc, takže to není žádný brusič lajny, ale věřím, že bude platnej.

Reagovat
Pinturicchio

Super, snad se ta sázka na ve Fantě na něj vyplatí. Díky.

Reagovat
Pinturicchio

bez ve

Reagovat
smazaný uživatel

Ten bude Janov tiahnúť. Som ho chcel zobrať do fanty, ale tak Rosinaldo...

Reagovat
smazaný uživatel

No som zvedavy na toho Vargasa

Reagovat
Pipo123

Klose to je zabijak 3:0

Reagovat
terry

No to si děláš prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
Slejdy

tohle mi vyhovuje !!!! YEAAAH

Reagovat
Alberto Aquilani

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL MARQUINHOOOOOOOOOOO

Reagovat
terry

Jsem rád, že když už jsem letos vsadil na někoho z Lazia, tak že vsadil správně.

Reagovat
Nuno čomes

Tak a zpátky nohama na zem..

Reagovat
M11

Roma dnes krasne goly

Reagovat
smazaný uživatel

na san sire hori ked ludia odchadzaju?

Reagovat
Maritazzi

Nádhera, vidět naše záložníky v náběhu do vápna a v koncovce.

Reagovat
Pipo123

AS krásne goly

Reagovat
Alberto Aquilani

AJAJAJAJ , TIEž FANúšIKOVIA Už ODCHADZAJU ZO šTADIONA

Reagovat
GEGE

Tak ten byl nádhera

Reagovat
Alberto Aquilani

lAMELA JE TRAGICKY Až TO BOLí

Reagovat
smazaný uživatel

inokedy by sme branili 1 golove vedenie ale my chceme dat dalsi gol

Reagovat
smazaný uživatel

Marquinho (trochu si vylepšil to hovno co hrál minule)

Reagovat
Maritazzi

To hrál, protože ho strčil na naprosto nelogickou pozici, tady hraje výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

což to je pravda, nevim proč ho tam strčil. Dneska ale fakt výborný výkon

Reagovat
10

nemůžu si pomoct, ale poraženej Inter, to prostě neomrzí za žádný situace

Reagovat
Slejdy

Reagovat
Pinturicchio

900. pro Calcio a golové hody

Reagovat
smazaný uživatel

takze jinymi slovy pro Zemana

Reagovat
Pinturicchio

Udinese 1-4 Juventus

Reagovat
smazaný uživatel

ani jednou 0:0

Reagovat
Pinturicchio

Ještě že tak, by se nám z ostatních sekcí zase přišli vysmát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jovetic nadherne

Reagovat
Pinturicchio

Jovetiiiiiiiiiiiic

Reagovat
terry

Huuu, to mohl být návrat.

Reagovat
olis

ked toto bude remiza tak to bude hanba

Reagovat
smazaný uživatel

ericek to nebola ani strela ani nahravka

Reagovat
smazaný uživatel

skor mal Neapol prehrat... Teda aspon stats, 3-11 strely a 44-56 drzanie lopty, zapas som nepozeral

Reagovat
terry

Kurvaaaaa, břevno.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Britos posobi strasne nebezpecne v tej obrane

Reagovat
terry

Tohle si zasloužilo remízu, druhá půle byla výborná. Ale aspoň to neskončilo 1:0 a svitla naděje, že to letos bude venku lepší než loni.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako hra Ďuro?

Reagovat
terry

Standard.

Reagovat
smazaný uživatel

A hra defenzivneho ci akeho?

Reagovat
terry

Víceméně jo. Hrál uprostřed ve tříčlenný záloze.

Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
smazaný uživatel

Ako hra Ďuro?

Reagovat
Alberto Aquilani

Da gol a asistenciu a dojebe mi fantu červenou

Reagovat
smazaný uživatel

sudiiii a co si ju mal do nosa nechat najebat

Reagovat
smazaný uživatel

to je vůl

Reagovat
Pinturicchio

Goly : 2x Bergessio, Gastaldello, Jovetic

Asistence : Pirlo, Asamoah

Spokojenost.

Reagovat
smazaný uživatel

zeman kaze aj k slusnosti ak su vsetci v rade a podavaju ruky rozhodcom

Reagovat
terry

Juventini, jak to vypadá s Matrim? Na nějaké pravidelné brankové hody to nevypadá, že?

Reagovat
Pinturicchio

Giovinco, Vucinic a podle mě i Bendtner jsou před ním.

Reagovat
terry

Ok, tím pádem je výměna za Borriella jasnou záležitostí.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
olis

tak dnes dobry takticky vykon, obrana oproti minulej sezone pracuje na jednotku, britos fakt skvelo, konecne si veri a ide mu to, goly po rohoch, aj take zapasy byvaju, kolko zapasov Neapol takto prehral ? vela, Fiorentine sice viac drzala loptu ale dost neefektivne pretoze obrana to dnes vsetko bez problemov cistila, dalsie pozitivum a zaroven aj negativum je joveticov gol, to ze padol gol je negativum no pozitivum je ze sme ubranili vysledok co sa nam inokedy casto nepodarilo, hlavne su 3 body a od zaciatku utocime na top pozicie, tak to ma byt

Forza Napoli

Reagovat
smazaný uživatel

Túto sezónu to bude tiež zrejme tragédia. Ešte že som to nepozeral celé. Ale slabúčko sme hrali. Tretie miesto nedáme ani náhodou, možno tak 5.miesto so šťastím

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď zklamanej, kdyžtak si můžeš před spaním udělat dobře nad fotkami Stramačónyho a bude ti líp!

Reagovat
smazaný uživatel

Boze ty si trapny..menis nazory ako pocasie.....najblizsi zapas vyhrate 3:0 napriklad a zas budete bojovat o scudetto vsak?

Reagovat
Inter Eterno Amore

aspoň že ARod postúpil

Reagovat
terry

Reagovat
Inter Eterno Amore

pozeral som prvý set .. mohol som radšej pozerať celý zápas namiesto interistickej tragédie

Reagovat
Slejdy

NO TOTTI NO PARTY

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

Naprosto zasloužená výhra Romy!

Prohrát se dá, ale ne tímto způsobem. Strama si z toho musí vzít dvě věci. Fotbal v Itálii není o běhavých atletech, ale o hlavě a organizaci. Dnes ta organizace naprosto nefungovala. Celý zápas v záloze a v druhém poločase i v obraně.

Druhý bod pak je to, že když se dostane gól, musí se ým zeřvat vyburcovat a nesmí se to balit. Inter pro brace Osvalda úplně odešel. Srama jen stál u lajny, vypadal jak prvák, který byl právě vyhozen z anatomie, skoro brečel a hlavně nic nedělal. Tým už pak byl naprosto bezkrevný a o nic se nepokusil. Takhle to prostě nejde!!!!

Stejně jako výhru v Pescaře, tak bych nepřeceňoval tuto prohru. Ale narovinu. Zeman si dnes takticky se Stramou vytřel zadek. Je sice hezký, že má hezkou košili a slušivou kravatu v týmových barvách...Zeman si přišek v mikině a připravil vítězný tým.

Doufám, že přes repre pauzu to bude všechno zanalyzováno, zejména chaotický pohyb zálohy a některé nedostupování.

FORZA INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
Dejwa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

Reagovat
Alberto Aquilani

Hohooooo , musím sa ísť vycikať , ale zatial napíšem len že všetky obranné nedostatky absolutne zakryli skvelý stopéri Castan a Burdisso

Reagovat
smazaný uživatel

po sklamani z posledneho dna v mercate,sladka naplast v podobe vytazstva ,zapas som si uzil.GRAZIE ROMA ZEMAN MANIA

Reagovat
smazaný uživatel

Y vitazstva samozrejme

Reagovat
Votas

to byla bída, ale když si záloha nedokáže přihrát a podržet balón, tak těžko pořád romu stíhat...první gól nikdo neseběhne se záložníkem, Zanetti gentlemantsky radí Tottimu jak nejlíp odcentrovat a Silvestre se snaží stát co nejvíc mimo dění...druhej uděláme dálnicu přes střed hřišťa, že táhnout tama Hitler blitzkrieg, tak se zastaví až na divokým západě a Castellazzi mimo lajnu je taky k hovnu...a třetí gól Luca zkusí dokázat, že je k hovnu i na lajně...jako všechno to Roma vyřešila suprově, ale všemu šlo předejít a i tak mohli gólů dát ještě kupu...zatímco my si proti ZEMANOVĚ OBRANĚ, kde brání prakticky jenom Burdisso vypracujeme velký kulový, nedostanem je pod souvislej tlak, kde by mohli zatrollovat, neuděláme žádný narážečky na vápně a jenom bombardujem Milita centrama o přesnosti penalty S.Ramose...Stramův provar bych řekl...

líbil se mně...ani nevim

nelíbili...hlavně Guarín, Wes a Silvestre, ale těžko někoho vyzdvihovat

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Jajinek

Roma bránila výborně. Burdisso s Castanem podali špokový výkon...zejména ten druhý jmenovaný.

Pereira, Gargano a Guarín...to jsou typi fotbalistů, které nám dlouho chyběly...ale nesmíme je postavit všechny naráz. Jinak doufám, že Cassano bude přiště sedět.

Reagovat
Votas

teda te jejich obrana mně fakt přišla chabá a těžila hlavně z toho, že náš útok vždycky volil ty nejhorší možný varianty a když už něco šlo na Castana, tak mu Burdisso pomohl...mně tam čněl víc...defenzivní činnost týmu jako celku to je jiná věc, tam si nás povodili

jinak souhlas, hlavně s tím Cassanem a su zvědavej, jak Strama tu zálohu překope, pač Cuchu je lehce z formy

Reagovat
Jajinek

Nebál bych se postavit Gabyho. Ten svou hlavou, klidem a rozehrávkou může pomoct.

Stopeři Romy opravdu hráli dobře. I když jsme zvolili dobré řešení, tak to kolikrát dobře přečetli a na poslední chvíli míč směřující do šance zastavili.

Reagovat
Votas

no těch dobrejch řešení sem teda viděl minimum...bylo to moc očividný, kam ty přihrávky půjdou a tím sme jim to strašně usnadňovali...navíc furt to byl víceméně řítivej útok, nikdo nemohl překvapivě couvnout od obránca/naběhnout z druhé vlny a na to ty obránce Zeman asi připravuje...a když už něco prošlo, tak do balonu někdo spadnul, většinou Nico...trochu po Samuelovsku...i při tom gólu ho vlastně trefil, jenom smě měli luck, že to šlo do brány...jinak ty pasy byly moc čitelný, ale to byla asi Stramova chyba, že to tak naordinoval

Reagovat
10

čekal jsem, že to Gargano bude držet staženější, propadal strašně moc...Gaby by tuhle roli štítu, co to drží před obranou, zvládnul mnohem líp

Reagovat
lnterista

kdyz odesel Pereira tak ta leva strana sla uplne do prdele...jak rikas tihle 3 nemuzou spolu hrat aspon teda v zaloze

Reagovat
smazaný uživatel

Celé to bolo slabučké - obrana, záloha, útok. Tréner to tiež posral

Reagovat
smazaný uživatel

MSgoo - 02.09.2012 12:24

FORZA STRAMAČÓNY!! Veľmi krásny tréner. A k tomu ešte aj múdry. Dosť dobrá a krásna kombinácia Čo k tomu ešte dodať? Zrejme "len" to, že dneska večer sa naňho veľmi teším ako ho uvidím v krásnom obleku s nablískanými čiernymi topánkami, krásnym opaskom a sakom, pod ktorým sa vníma sexi biela košeľa, na ktorej sa nachádza vkusná interistická kravata modrej farby :-* So sexy A ešte by som na záver pochválil jeho nagélované vlásky.

FORZA STRAMA

Reagovat
smazaný uživatel

Trolling at it´s finest....že si ho ešte všímaš Bianco

Reagovat
smazaný uživatel

bludar

Reagovat
didosh

já jsem z toho byl také v šoku...ale od něj jsem už něco podobného četl...

Reagovat
panca

ale rim se bude muset hodne snazit smerem dopredu, protoze vzadu je deravej jak cednik

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele