Serie A - preview 17. kola

05.01.2015, 08:37, aktualizováno 06.01.2015, 08:24
Previews
Sedmnácté kolo Serie A přináší další zápasy. AS Řím zajíždí na půdu Udinese, kdežto AC Milán přivítá Sassuolo. Hrát se bude rovněž na hřištích Palerma, Parmy, Janova, Empoli, Chieva a Ceseny. Ve večerním šlágru pak Juventus přivítá milánský Inter, který už se může spoléhat i na čerstvou posilu Lukase Podolskiho...
Udinese Calcio - AS Řím  (úterý 12:30)
Druhý celek Serie A začne nový rok v Udine, kde jej prověří tým mladého trenéra Stramaccioniho. AS potřebuje vyhrát, pokud se chce udržet nablízku vedoucímu Juventusu. Zebry zase chce napravit reputaci, která poslední dobou trpí. V posledních třech vzájemných zápasech Zebry ani jednou nevyhrály.

Bude zajímavé sledovat, jak se AS popasuje s tak velkými absencemi. Africký šampionát totiž odvál z kádru AS dvě velké hvězdy - záložníka Seydoua Keitu a především křídelníka Gervinha. Ten se stal pod trenérem Rudim Garciou hlavním pilířem týmu, protože mladý Francouz využívá především jeho rychlosti při většině útočných snah. Gervinho se trápil v Arsenalu a po přestupu do Věčného města evidentně pookřál. Kromě množství asistencí pro nabíhající spoluhráče je Gervinho také střelcem důležitých branek. Seydou Keita pro změnu zastal skvěle úlohu středního záložníka při absenci Kevina Strootmana a ne příliš přesvědčivé formě Daniela De Rossiho.

Kádr římského celku však kosí také zranění. K dispozici samozřejmě nebudou dlouhodobě absentující obránci Federico Balzaretti a Leandro Castán. Nově k nim přibyl také útočník Mattia Destro. Mladý italský střelec je navíc evidentně nespokojen s množstvím prvoligových minut, které mu trenér Rudi Garcia dodal. I proto se údajně rozhoduje o změně. V úvahu podle posledních zpráv přichází hostování ve Fiorentině či AC Milán, které by následně chtělo hráče nastálo. Rudi Garcia ale po prvním tréninku nového roku jasně řekl, že mladý hráč nikam neodejde.

Hráčem, který v novém ročníku pookřál a stal se jedním z hlavních pilířů AS, je srbský talent Adem Ljajić. Mladý hráč, který dříve působil ve Fiorentině, začal při špatné formě mladíka Juana Manuela Iturbeho nastupovat pravidelně a střílet klíčové branky. V prvních čtrnácti zápasech se trefil šestkrát a přidal k tomu 2 asistence. Ještě nedávno se spekulovalo o možném odchodu mladého útočníka, ale podle jeho slov se k ničemu podobnému neschyluje. V rozhovoru pro deník Gazzetta dello Sport uvedl: "Chci tu zůstat alespoň deset let."

"Jsme silnější než Juventus, o tom jsem přesvědčen. Juventus sice vyhrál více zápasů než my, ale naštěstí pro nás, my jsme mnohem silnější. Věříme, že můžeme získat Scudetto a uděláme pro to všechno. Doufám, že se nám podaří získat Neta, o kterém teď hodně slyším. Máme skvělé brankáře, ale budu moc rád, když někoho jako on získáme," radí mladík vedení AS.

Zebrám se z posledních tří zápasů povedl jen ten první, kdy zvítězily nad Interem Milán. Poté ale prohrály s Hellasem Verona. Minulé kolo přineslo fandům Udinese alespoň nějakou radost, když jejich tým vybojoval alespoň bod v utkání s janovskou Sampdorií. Pedro Obiang sice poslal do vedení domácí, ale Udinese otočilo vývoj zápasu díky trefám Alexandra Geija a Danila. Domácí pak srovnali gólem hvězdného střelce Manola Gabbiadiniho.

Ten Janov podle posledních zpráv v lednu opustí a zamíří do Neapole. Hráčem, kterého si vedení janovského celku vyhlédlo jako možnou náhradu, je hráč Udinese Luis Muriel. Jeho odchod ale trenér Andrea Stramaccioni zásadně popírá: "Luis Muriel nikam neodejde. Náš tým je kompletní a my nikoho nepotřebujeme. To ale neznamená, že budeme kádr oslabovat o důležité hráče. Murielovi věřím a doufám, že se trefí ještě mnohokrát," dodal mladý trenér. Podaří se hráči skórovat i do sítě AS, nebo uspěje zkušenější Antonio Di Natale?
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Wague, Danilo, Bubnjic, Pasquale - Widmer, Allan, Guilherme, Kone - Fernandes - Di Natale
AS Řím - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Maicon, Manolas, Astori, Holebas - Pjanic, De Rossi, Nainggolan - Ljajic, Destro, Iturbe
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.50 - 3.50 - 1.85
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AC Milán - US Sassuolo  (úterý 15:00)
S velkým očekáváním vstupuje do roku 2015 AC Milán. Tým před zimní přestavkou porazil Neapol, remizoval v Římě s AS a v přátelském utkání zdolal aktuálně nejlepší tým světa Real Madrid. Na San Siru mu bude soupeřem nepříjemném Sassuolo, která v první části překvapilo svými výsledky.

Filippo Inzaghi si lepší zakončení roku ani nemohl přát a pochopitelně s výhrou nad Realem Madrid v přátelském utkání v Dubaii byl velmi spokojen. Na druhou stranu se teď před Milánem objevují velká očekávání hodné jména klubu...

AC je zatím v lize na sedmém místě, ale nutno podotknout, že ztráta na třetí místo a Ligu mistrů je minimální - od třetího Lazia ho dělí jen dva body. A již zmíněné poslední výsledky staví před Rossoneri jasný cíl - získat třetí místo a po roce se vrátit do milionářské soutěže. Cesta ale bude těžká a složitá a pokud chce Milán skutečně uspět, zejména doma by neměl ztrácet. Proti Sassuolu bude v pozici jasného favorita a měl by získat tři body.

Sassuolo ale nepocestuje do města módy na výlet. Už v minulé sezoně dokázalo s Milánem sehrát dvě velice zajímavé partie, přičemž se jim doma podařilo vyhrát v dnes už legendárním utkání, které stálo místo trenéra Allegriho. Neroverdi v domácím prostředí díky čtyřem brankám Domenica Berardiho přestříleli AC 4:3. Na San Siru pak sice prohráli, ale do posledních minut bojovali o vyrovnání.

Hosté zatím zažívají velice povedenou sezonu. Na dvanáctém místě mají dvacet bodů a před sestupem mají k dobru osm bodů. Jsou tedy blíže evropským pohárům, než záchraně, která ale stále zůstává primárním cílem.

Domácí se budou muset proti Sassuolu obejít bez několika hráčů, na marodce zůstávají Mastour, Van Ginkel, Albertazzi, Méxés a Bonera. Tvůrce hry Honda se připravuje na asijském šampionátu a dvojice Armero, De Jong si odpykává karetní trest. Také svěřenci trenéra Eusébia Di Franceska nebudou kompletní, Alžířan Taider ladí formu na africkém mistrovství a Pegolo s Manfredinim mají zdravotní potíže.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Diego Lopez - Rami, Zapata, Alex, De Sciglio - Poli, Montolivo, Muntari - Bonaventura, Ménez, El Shaarawy
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Vršaljko, Cannavaro, Acerbi, Peluso - Biondini, Magnanelli, Missiroli - Berardi, Zaza, Sansone
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 3.80 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Città di Palermo - Cagliari Calcio  (úterý 15:00)
Cagliari už bez Zdeňka Zemana na trenérské lavici, za to s legendárním Gianfrancem Zolou, zavítá v šestnáctém kole na horkou půdu sicilského Palerma. Domácí zažívají dobrou sezonu a nenápadně se přibližují evropským pohárům. V lize pak nenašli přemožitele od konce října loňského roku.

Skvělý návrat do nejvyšší soutěže zažívá Palermo. Sicilský klub měl vždy pohárové ambice, ale po předloňské katastrofální sezoně sestoupil a nyní se vrátil zpět s velkým odhodláním. Palermo by se rádo vrátilo tam, kam dle prezidenta Zampariniho patří - určitě do první poloviny tabulky...

A to se zatím daří. Palermo je desáté a vykazuje výbornou formu. Však naposledy prohrálo koncem října a to s mistrovským Juventusem. Porazit pak dokázalo například AC Milán a to na jeho San Siru. V posledním ligovém kole sice prohospodařilo dvoubrankový náskok, ale i tak si ze hřiště Atalanty Bergamo přivezlo bod. V současnosti tak drží dlouhou osmizápasovou neporazitelnost.

Úplně jinak je na tom jiný ostrovní tým Cagliari. Sardiňané po sérii špatných výsledků odvolali trenéra Zdeňka Zemana a na jeho místo usedl Gianfranco Zola. Živoucí legenda zakončila profesionální kariéru práve v Cagliari a nyní hodlá svému bývalému týmu pomoci coby jeho nový kouč. Zkušenosti už pochopitelně má, jako manažer vedl v Anglii West Ham nebo naposledy Watford a kdo jiný by měl tým oživit, než právě Zola. Cagliari čeká na vítězství už osm kol, naposledy dokázalo porazit Empoli a to 25.října loňského roku.

Palermu bude scházet pouze Daprelá, jinak má trenér Iachini kompletní sestavu. Zola je na tom hůře, obejít se bude muset bez Colombiho, Erikssona a Saua.
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Muňoz, Gonzalez, Feddal - Morganella, Rigoni, Maresca, Barreto, Lazaar - Vazquez, Dybala
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Balzano, Ceppitelli, Rossettini, Avelar - Crisetig, Conti, Ekdal - Ibarbo, Longo, Cossu
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.95 - 3.50 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Parma FC - ACF Fiorentina  (úterý 15:00)
Poslední tým Serie A vyzve toskánského giganta provázeného množstvím zranění. Využije Parma důležitých absencí na straně soupeře, nebo bude mizérie Ducali pokračovat také před vlastními fanoušky?

Trenér Vincenzo Montella má několik problémů, které musí vyřešit. Tím prvním je pozice brankáře. Jasnou jedničkou posledních let by mladý Brazilec Norberto Neto, ale jeho kontrakt končí již k 1. červnu tohoto roku. Fiorentina mladíkovi nabídla prodloužení stávající smlouvy, ale Neto by rád do Ligy mistrů. A protože se zdráhal podepsat, vedení mu naznačilo, že pokud se do pátku 2. 1. nerozmyslí, čeká jej jarní část Serie A na lavičce náhradníků. Neto odmítl i poslední nabídku Violy a jeho agent již usilovně hledá nového chlebodárce pro svého klienta. V zákulisí se hodně hovoří o zájmu anglického Liverpoolu a italského dua AS a Juventusu.

Největší problémy má Viola se složením útoku. Původně obávané duo Giuseppe Rossi a Mario Gómez vydrželo jen pár společných zápasů a od té doby se oba hráči střídají v péči lékařů. Pepito Rossi dokonce zmeškal konec minulého ročníku a s tím spojený světový šampionát v Brazílii. Poslední zprávy však alespoň trochu trenéra Montellu potěšily, protože pokud vše půjde podle plánu, měl by se italský reprezentant vrátit "Fialkám" na začátku března. V prohlášení klubového lékaře můžeme číst: "Rossiho koleno je ve velmi dobrém stavu. Hráč intenzivně pracoval na zpevnění svalstva a vypadá dobře. Od začátku ledna se začne Rossi postupně připravovat k návratu na trávník, ke kterému by mělo dojít již na začátku března."

Dalším hráčem, který by velmi rád pomohl spoluhráčům k pohárům, je německý reprezentant Mario Gómez. Ten v rozhovoru pro deník Corriere della Sera uvedl: "Doufám, že rok 2015 pro nás všechny bude mnohem lepší. Moc rád bych se znovu zapojil do hry na té nejvyšší úrovni bez strachu, že nedokončím zápas. Není snadné naskočit do hry po dvou tak vážných zraněních, ale já jsem bojovník a nebudu si stěžovat na nepřízeň osudu. Zranění jsou na mě znát a vybírají si svou daň, ale s tím jsem počítal."

"Já jsem moc rád, že jsem si vybral právě Fiorentinu a svého rozhodnutí rozhodně nelituji. Chci pomoci svým spoluhráčům v boji o Ligu mistrů. Neviním nikoho z klubu za to, že jsem zraněný. To, co se mi stalo tady ve Florencii, by se mi v německém prostředí mohlo stát také. I v Bayernu Mnichov jsem býval zraněný, to není nic výjimečného," dodal.

V minulém kole ještě před vánoční pauzou se Fiorentina příliš nepředvedla. V souboji s nováčkem z Empoli byla sice jasným favoritem, ale jen remizovala, a toskánské derby tak vítěze nepoznalo. Domácí Violu sice poslal do vedení aktivní Juan Vargas, ale za hosty ve druhé půli srovnal mladý obránce Lorenzo Tonelli. Ani Parmě se nevedlo, i když měla soupeře nesrovnatelně náročnějšího. Ducali v duelu s Neapolí potvrdili naprosto katastrofální formu a prohráli. Partenopei zachránily góly střelce Duvána Zapaty a belgického záložníka Driese Mertense.

Parma tak zůstává na posledním místě. Navíc jí byl odebrán jeden bod za pozdní plnění finančních závazků. Peníze jsou u trápícího se celku velkým problémem. Za minulý rok dokonce Ducali vykázali ztrátu ve výši 13,65 milionů eur. Napraví si fanoušci Parmy chuť alespoň v rámci Serie A proti Fialkám?
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Costa, Paletta, Lucarelli - Rispoli, Mauri, Lodi, Gobbi, De Ceglie - Cassano, Palladino
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Tatarusanu - Savic, Rodriguez, Basanta - Joaquin, Matia Fernandez, Pizarro, Kurtic, Alonso - Cuadrado, Gomez
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.00 - 3.50 - 1.95
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Janov CFC - Atalanta Bergamo  (úterý 15:00)
Stadio Luigi Ferraris hostí v úterý odpoledne zajímavý duel, protože domácí Janov vyzve hosty z Bergama. Atalantě se příliš nedaří a nyní se nachází až na sedmnácté příčce, což už je velmi blízko k sestupu. Janov je naopak příjemným překvapením dosavadní části sezony a rád by zaútočil na evropské poháry.

V zápasech Atalanty se poslední dobou ustálila jedna tradice, která je pro diváky velmi atraktivní. V každém zápase týmu z Bergama padnou vždy alespoň tři branky. Ve 14. kole porazila Atalanta Bergamo svého soka z Ceseny poměrem 3:2, v dalším kole se jí vedlo trochu hůře. Prohrála s římským Laziem a dostala opět tři branky. A do třetice všeho dobrého se trojka objevila také v minulém kole. Před vánoční přestávkou se Atalanta utkala s Palermem a byla z toho skvělá podívaná.

Už po šesti minutách vstřelil první branku Palerma Luca Rigoni. O deset minut později se trefil ještě Franco Vázquez. Třetí branku do sítě La Dea zasadil stejný hráč ještě v nastaveném čase první půle. Tou dobou už se Atalanta pomalu začínala dostávat do hry, když se trefil Germán Denis. Deset minut po změně stran byl bodový zisk ještě blíže, když se prosadil Maximiliano Moralez. Také Atalanta našla svého dvougólového střelce, když se podruhé v zápase prosadil Germán Denis a vstřelil svou třetí branku v sezoně. Jeho střelecká potence byla poslední dobou hodně zpochybňována, ale v minulém kole se "El Tanque" rozpomněl na slavnější minulost a dal dva důležité góly.

Po takovém zápase není divu, že se trenér Stefano Colantuono několikrát chytal za srdce. Po zápase mu bod byl jistě dobrý a přítomným novinářům sdělil: "Na konci první půle, když jsme prohrávali o dva branky, jsem si myslel, že už to nemá smysl. Myslel jsem si, že už nemáme žádnou naději na body. Sami jsme si život několikrát zkomplikovali a soupeři darovali góly především vlastními chybami. Hodně špatný poločas, na který snad nikdy nezapomenu. Naštěstí to dopadlo alespoň trochu dobře. Palermo je skvělý tým a já jsem rád, že máme toto náročné utkání za sebou," oddychl si Colantuono.

Nyní ho čeká podobně náročné utkání. Janov potřebuje nutně napravit svou reputaci a opět se dostat na vítěznou vlnu. Po skvělém úvodu do sezony, kdy se Janov ocitl až na příčkách znamenajících Ligu mistrů, se v poslední době vše začalo bortit. Spouštěcím mechanismem byla prohra o dvě branky v pohárovém utkání Coppa Italia s Empoli. Následovala nečekaná výhra nad AC Milán. Janov ale patří k těm celkům, které výhra nad favoritem spíše rozhodí a znervózní.

Vidět to bylo v posledních dvou zápasech. Janov na svém hřišti uvítal AS Řím a příliš dobře se mu nevedlo. Favorit z Věčného města byl aktivnější, po půlhodině hry byl navíc vyloučen brankář Mattia Perin. O něj je poslední dobou velký zájem v Itálii i v zahraničí, ale tento zápas se mu příliš nepovedl. Nařízenou penaltu ještě Adem Ljajić neproměnil, ale skvělá trefa Radjy Nainggolana znamenala přeci jen ztrátu tří bodů pro janovské CFC.

Před zimní přestávkou Janov vycestoval do Turína, aby tam změřil síly s Granatou. Začal skvěle, když se ještě v první půli prosadil Iago Falqué, ale Turín otočil utkání ve svůj prospěch a díky dvěma trefám stopera a kapitána Kamila Glika zvítězil! Poradí si Grifové při návratu na domácí trávník?
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Roncaglia, Burdisso, Izzo - Rosi, Sturaro, Rincon, Bertolacci, Antonelli - Iago, Matri
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Zappacosta, Benalouane, Stendardo, Del Grosso - Molina, Baselli, Carmona, Moralez - Pinilla, Denis
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.95 - 3.30 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Empoli FC - Hellas Verona  (úterý 15:00)
Naposledy to byl Juventus, kdo počátkem listopadu dokázal Empoli porazit. Nováček soutěže od té doby nenašel přemožitele a ze třinácté pozice teď vyzve o pár příček níže položený Hellas. Ve Veroně se zrovna první čast sezony nevyvedla dle představ...

Začněme nejprve u Empoli. Nováček soutěže si stanovil jasný cíl- záchranu a tu se mu zatím daří úspěšně naplňovat. Sezona je pochopitelně ještě dlouhá a stát se může cokoliv, jisté ale je, že momentálně, tedy alespoň před zimní přestávkou, mělo Empoli formu jako hrom. Porazit dokázalo třetí Lazio a body si dokázalo přivézt i ze hřiště Neapole či Fiorentiny. A aby toho nebylo málo, ve hře je nadále i v italském poháru, kde ve 4.kole vyřadilo FC Janov. O prodloužení šestizápasové (ligové) neporazitelnosti se bude Empoli pokoušet proti Hellasu, který nezažil optimální podzim. Domácí se s Hellasem v posledních letech střetávali na půdě Serie B a vždy šlo o velmi vyrovnané zápasy. Samotná výhra nad veronským soupeřem je ale stará takřka deset let a proto by jí svěřenci trenéra Sarriho rádi oprášili.

Hellasu se povedla loňská sezona, ale v té letošní zatím tápe a jaksi se nemůže vypořádat s některými odchody. Nepovedený podzim navíc "završili" porážkou v prestižním městském derby s Chievem (0:1). Se sedmnácti body jsou veronští až patnáctí a náskok pěti bodů před sestupovými pozicemi nemusí zrovna bezpečný. Každopádně kouč Andrea Mandorlini věří, že se jeho tým z podzimu oklepe a odpočatý po zimní přestávce se vrátí v mnohem lepší formě.

Empoli bude scházet Guarente a Perticone jinak je parta kouče Sarriho kompletní. Mnohem více starostí má Andrea Mandorlini, ten musí vyřešit, jak naložít s absencemi Ionity, Obaddiho, Jankoviče, Goméze a zkušeného Marquéze, který je v trestu.
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Sepe - Hysaj, Tonelli, Rugani, Mario Rui - Vecino, Valdifiori, Croce - Verdi - Tavano, Maccarone
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Benussi - Moras, Sorensen, Gui.Rodríguéz - Martič, Christodoulopoulos, Tachtsidis, Hallfredsson, Brivio - Nico Lopéz, Nené
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.40 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chievo Verona - Turín FC  (úterý 15:00)
Stadion Antonia Bentegodi uvidí souboj dvou týmů, které okupují spodní příčky tabulky. Šestnácté Chievo vyzve čtrnáctý Turín a bude chtít navázat na dobrou formu z prosince. Na druhé straně Granata po loňském pohárovém umístění hodně strádá a má co vylepšovat.

Chievo mělo v úvodu sezony velké starosti, ale po změně kouče se zvedlo a poslední výsledky ukazují, že by se mohlo blýskat na lepší časy. Za posledních sedm kol prohrálo jen jednou a v tabulce se vyškrábalo ze sestupových pozic. Před zimní pauzou si dokonce zvedlo sebevědomí výhrou v prestižním veronském derby. Samozřejmě sestupové nebezpečí tu stále je a Chievo ještě nemá vyhráno, ale pokud bude pokračovat nastolenou cestou, jistě úspěje. Na úvod nového roku ho čeká těžká bitva s pohárovým účastníka z Turína.

FC Turín sice hraje evropské poháry a ze skupiny EL se mu podařilo proklouznout dál do dalších bojů, ovšem na domácí scéně je to zcela jiná písníčka. Ztráta na poháry už činí deset bodů a celkově jsou výsledky v Serii A hodně nemasné a neslané. Před zimní přestávkou se sice Granata trochu vzpamatovala, když třikrát v řadě neprohrála, z toho na závěr porazila FC Janov 2:1, ale celkově nemůže být spokojena a trenér Ventura si toho je moc dobře vědom.

Fly Donkeys se musejí obejít bez Gamberiniho, Radovanoviče a vykartovaného Botty. Dramatické to není ani na druhé straně barikády, kde schází jenom Moretti.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Bizzarri - Frey, Dainelli, Cesar, Zukanovič - Birsa, Izco, Cofie, Hetemaj - Paloschi, Meggiorini
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Gillet - Maksimovič, Glik, Gaston Silva - Peres, Vives, Gazzi, El Kaddouri, Darmian - Martínez, Quagliarella
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.10 - 3.10 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AC Cesena - SSC Neapol  (úterý 18:00)
Trápící se Cesena vyzve k souboji ambiciózní Neapol. Tým trenéra Rafaela Beníteze sice nijak nezáří a jeho herní projev je častokrát spíše průměrný oproti minulému ročníku, ale i Partenopei se umí výtečně motivovat. Důkazem může být poslední utkání minulého roku.

V něm se Partneopei utkali s Juventusem Turín o poslední trofej roku 2014. V rámci Superpoháru na stadionu v Dauhá se utkaly dva ofenzivně smýšlející týmy a bylo to opravdové drama. Juventus poslal do vedení hbitý Carlos Tévez, na něhož reagoval stejným počinem Gonzalo Higuaín. V prodloužení se opět ozval argentinský střelec Tévez, jenže i napodruhé se prosadil jeho krajan v dresu Partenopei Gonzalo Higuaín. Na řadu přišly penalty a v nich byla úspěšnější Benítezova Neapol. Fanoušci Partenopei tedy mohli slavit.

Přesto se najdou lidé, kterým Rafael Benítez vadí. V rozhovoru pro Radio Crc se žurnalista Salvatore Biazzo zmínil: "I když Neapol vyhrála Superpohár proti Juventusu, předsezónní cíle nebyly naplněny a podle mého názoru celý projekt selhal. Cílem byl postup do Ligy mistrů, od toho se vše ostatní odvíjelo špatně. Tým postrádá jasný herní projev, nemá žádného ducha. Mám rád myšlení Aurelia De Laurentiise, ale nechápu, proč najal Rafu Beníteze. Tomu se účinkování v Neapoli hrubě nedaří. Fanoušci asi očekávali Scudetto, ale projekt prezidenta Neapole je dlouhodobým závazkem," uzavírá Salvatore Biazzo.

S tím souhlasí i patron neapolského týmu osobně. V rozhovoru pro deník Gazzetta dello Sport De Laurentiis uvedl: "Vysoká očekávání fanoušků jsou i mojí chybou. Bylo předčasné na soustředění v Dimaro říct, že vyhrajeme Scudetto. Racionalista prezidenta určuje také vášeň fanoušků. Když řeknu, že Scudetto vyhrajeme, fanoušci po tom logicky začnou toužit. Jediným cílem Neapole je pro tuto chvíli být kompetentní a schopní utkat se s s kýmkoliv. Dříve nebo později Scudetto vyhrajeme, tím jsem si jistý. Ale ne proto, že přišli dva noví hráči. Teď se chceme soustředit na co nejlepší možné umístění v Serii A, Evropské lize i Coppa Italia," nastiňuje filmový producent.

Minulé kolo Serie A Neapoli vyšlo, když se doma utkala s Parmou. Domácí poslal v první půli do brzkého vedení mladík Duván Zapata, jehož později doplnil belgický útočník Dries Mertens, který se trefil z penalty. Cesena se v rámci možností může také radovat, protože dokázala utnout sérii čtyř porážek v řadě a připsala si alespoň bod. Cesena prohrávala se Sassuolem, kterému čtvrt hodiny před koncem zajistil vedení Simone Zaza. Jenže Cesena se nevzdala a ve čtvrté minutě nastaveného času srovnal na konečných 1:1 Zé Eduardo.

Trenér Mommo Di Carlo se snaží experimentovat, aby dostal Cesenu co možná nejdříve z pásma sestupu. Zatím Cesena ztrácí na klidné vody šest bodů. Sedmnáctá Atalanta Bergamo má náskok tří bodů na osmnácté Cagliari, ale to učinilo zajímavé kroky k záchraně a angažoval trenéra Zolu. Dá se tedy očekávat velmi tuhá bitva. Deník Corriere di Romagna uvedl, že na trénincích zkouší trenér Di Carlo nejrůznější varianty. Naposledy prý do útoku postavil Rodrigueze, Brienzu a Almeidu. O toho je zájem v Řecku, sleduje ho druholigový AEK Atény.

Cesena se pokusila řešit svou situaci také odvoláním trenéra a odnesl to Pierpaolo Bisoli. První zápas se novému trenérovi absolutně nevydařil, když Cesena v předminulém kole dostala čtyři branky od Fiorentiny. Povede se mu lépe proti favorizované Neapoli? Té nebude k dispozici stále ještě zraněný Juan Zúñiga, který má od října problémy s kolenem. Jeho koleno se prý již ale zlepšuje a kolumbijský univerzál plánuje brzký návrat.
AC Cesena - pravděpodobná sestava:
Leali - Capelli, Lucchini, Magnusson - Giorgi, Carbonero, Cascione, Ze Eduardo, Mazzotta - Brienza; Almeida
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Rafael - Maggio, Albiol, Koulibaly, Britos - Gargano, Lopez - Callejon, Hamsik, Mertens - Higuaín
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 9.50 - 4.75 - 1.36
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Juventus FC - Inter Milán  (úterý 21:00)
Hned na úvod jarní části sezony Serie A se všechny zraky diváků znalých fotbalu budou upírat do Turína. Tamní Juventus totiž hostí ve šlágru kola Inter Milán a bude na co se dívat. Souboje obou celků jsou dobře známé svou vypjatou atmosférou, atraktivním herním stylem a velkou rivalitou. Nyní mají oba trochu jiné cíle, ale oba nutně potřebují tři body.

Juventus je nadále neomezeným vládcem italské Serie A. Na jejím čele má Juventus náskok tří bodů na římské AS a daří se mu také v Lize mistrů, neboť se Staré dámě podařilo postoupit hned za prvním Atléticem Madrid. Přesto se Juventus v nedávné době musel smířit s pachutí porážky, když našel po dlouhé době přemožitele. Stará dáma se na stadionu v Dauhá utkala s Neapolí v rámci populární Supercoppy. Velmi atraktivní utkání mezi vítězem loňské sezony Serie A a vítězem Coppa Italia přinesl mnoho dramatických momentů a také souboj dvou elitních útočníků.

Juventus Turín poslal do vedení hbitý Carlos Tévez, na něhož reagoval stejným počinem Gonzalo Higuaín. V prodloužení se opět ozval argentinský střelec Tévez, jenže i napodruhé se prosadil jeho krajan v dresu Partenopei. Utkání tedy musely rozhodnout pokutové kopy. A v nich také diváci dlouho nevěděli, jak podívaná skončí. Nakonec se radovala Neapol a mimo jiné právě Carlos Tévez neproměnil. Za skvělou zábavu nutno poděkovat také oběma brankářům, kteří podali výtečné výkony. Poslední trofej loňské sezony tedy připadla Neapoli.

V šestnáctém kole Serie A Juventus přidal další tři body na své konto, kde jich nyní má již 39. Do vedení poslal Juventus argentinský kanonýr hostí Carlos Tévez. Na jeho branku navázal Arturo Vidal, který po patnácti minutách zvyšoval na 2:0. Turínskému celku vyšel také nástup do druhého poločasu, když se trefil Fernando Llorente jen pět minut po příchodu ze šaten. Domácí sice utkání zdramatizovali gólem Lucy Rossettiniho, ale víc už nestihli. Právě postava Carlose Téveze je nyní hodně diskutovaným tématem. Argentinský útočník hraje za italského mistra rok a půl a za stejně dlouhou dobu mu v turínském klubu vyprší kontrakt, ale ten Tévez podle vlastních slov zřejmě neprodlouží.

Trenér Massimiliano Allegri si je vědom toho, že sebevědomí hráčů po prohře s Neapolí není úplně na výši. "Porážka od Neapole nás hodně mrzí. Měli jsme hodně šancí rozhodnout, několikrát jsme byli opravdu hodně blízko. Takže mě mrzí, že to dopadlo takhle. Ale nemyslím si, že by tento výsledek zkazil pět měsíců naší tvrdé práce. Nicméně, naší hlavní prioritou je Serie A a Liga mistrů. Superpohár byl až na posledním místě. Slyšel jsem, že jsme ekonomicky za kluby z jiných soutěží. Ale řekl jsme to už milionkrát, když nemám peníze, nemůžu si moc vyskakovat. Chtěl bych vilu u moře za 15 milionů, ale když je nemám, tak si musím najít něco jiného," alegoricky dodal Allegri.

Za to v podání Interu je první část sezony naprostým zklamáním. Vedení nakonec odvolalo trenéra Waltera Mazzarriho a na jeho místo najalo populárního a zkušeného trenéra Roberta Manciniho. Ani pod jeho vedením se ale Nerazzurri příliš nedaří a aktuálně je až na jedenáctém místě. Pozitivní není ani pohled do minulosti, protože z posledních pěti zápasů Inter vyhrál jen jedno. V táboře Interu navíc panuje optimismus.

Záložník Hernanes v rozhovoru pro deník Gazzetta dello Sport uvedl: "Musíme začít dobře, pak už uvidíme, na co máme. Myslím, že to pro nás dobře dopadne. Musíme být hodně agresivní, útočit a nenechat je rozehrát. Když už se dostanou k míči, je těžké jim ho vzít. Mají skvělé hráče, ale stejně si myslím, že Juventus se dá porazit. Důkazem byl Janov. A co dělal? Hodně útočil a napadal. Proto si myslím, že to díky podobné taktice můžeme zvládnout také," nepochybuje zkušený Brazilec.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra - Marchisio, Pirlo, Pogba - Vidal - Tevez, Llorente
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovic - D’Ambrosio, Ranocchia, Juan Jesus, Campagnaro - Hernanes, Medel, Kuzmanovic - Kovacic - Icardi, Palacio
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.33 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SS Lazio - UC Sampdoria  (pondělí 20:45)
Italskou Serii A v roce 2015 odstartuje pikantní duel mezi římským Laziem a Sampdorií. Oba týmy se ucházejí o pohárové pozice a oba mají také shodný počet bodů, přičemž Lazio je třetí zásluhou lepšího skóre.

Po nepřesvědčivém začátku začalo Lazio sbírat body a starý rok 2014 zakončilo na třetí pozici, která jako poslední zaručuje Ligu mistrů, respektive její kvalifikaci. Svěřenci trenéra Pioliho se budou chtít na bronzové příčce udržet, ale budou to mít v druhé části sezony velmi těžké. Konkurence je obrovská, vždyť mezi třetím a osmým místem je jen tříbodový rozdíl! A právě souboj se Sampdorií se může jevit jako klíčový.

Velmi spokojen může být s dosavadním působením Sampdorie její trenér Siniša Mihajlovič, mimochodem bývalý hráč Lazia. Námořníci pod vedením srbského kouče našli přemožitele jen jednou, v podobě Interu Milán, ale hráčům Nerazzurri podlehli až gólem v nastavení. Před krátkou vánoční přestávkou si Sampdoria dělila body s Udinese, přičemž zaznamenala sedmé utkání bez porážky. Na druhou stranu ale hned pětkrát remizovala, což zapříčinilo pád na páté místo. Ale jak už bylo výše zmíněno, situace na pohárových pozicích je velmi vyrovnaná.

V posledních letech bývaly souboje Lazia se Sampdorií spíše záležitostí domácího celku. Lazio s Námořníky neprohrálo už čtyři roky. Na Stadio Olimpico pak Sampdoria nevyhrála takřka deset let. Biancocelesti každopádně nemohou očekávat snadný duel, už také proto, že letošní Sampdoria je velmi silná.

Jak Lazio, tak i Sampdoria se budou muset obejít bez několika hráčů. Přes vánoční svátky se příliš nepodařilo zredukovat marodku, na straně domácích to budou González, Ederson, Ciani, Braafheid a Gentilleti, na straně hostí Silvestre, Wszolek, De Vitis, Mesbah a Duncan.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Basta, De Vrij, Cana, Radu - Parolo, Ledesma, Lulič - Anderson, Djordevič, Mauri
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Romero - De Silvestri, Gastaldello, Romagnoli, Regini - Rizzo, Palombo, Obiang - Soriano - Okaka, Éder
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.73 - 3.60 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC16123134:739
2.AS Řím16113228:1136
3.SS Lazio1683528:1927
4.SSC Neapol1676328:2027
5.UC Sampdoria1669122:1427
6.Janov CFC1675421:1526
7.AC Milán1667325:1825
8.ACF Fiorentina1666421:1324
9.Udinese Calcio1664620:2222
10.Città di Palermo1657422:2622
11.Inter Milán1656525:2321
12.US Sassuolo1648417:2120
13.Empoli FC1638517:2217
14.Turín FC1645712:1817
15.Hellas Verona1645718:2717
16.Chievo Verona1644812:1916
17.Atalanta Bergamo1636711:2115
18.Cagliari Calcio1626821:2912
19.AC Cesena1616913:309
20.Parma FC16211316:366
Bodové odečty
Parma FC-1za pozdní plnění finančních závazků

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (647)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Podolski hattrick!!... ale nie sranda, verim vsak v super zapas s uspesnym koncom pre nas. Ved je to najvacsie derby v Taliansku.

FORZA INTER!

Reagovat
Pinturicchio

Lukáš možná hrát nebude, včera jsem četl, že pořád nemá vyřízené papíry z Anglie.

Reagovat
smazaný uživatel

jj viem, vraj by mali dnes dojst najneskor, ale tak uvidi sa.

Reagovat
smazaný uživatel

uz je to ok :)

Lukas Podolski can finally train with the team now. The German striker will likely start from the bench against Juventus tomorrow. Podolski signed his contract at 12:20 (CET), and the announcement of his arrival should be made shortly.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

konečně...a hned Derby

Reagovat
Jajinek

Je sice super, že přišel Poldi a že se snažíme o Shaqiriho, a že jsou to hráči, kteří mají kvalitu a dodají našemu útoku variabilitu a zejména početní kompletaci ve vztahu k více soutěžím...

...ale na co nám to je, když naše obrana a stopeři jsou na úrovně Blšan a všichni nás stejně porazí právě kvůli tomu. Dát dohromady obranu by mělo být prvním a akutním i aktuálním cílem, a to se neděje...

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak si stale myslim ze Vidic by mal nastupovat namiesto Rana. Pri nom by mohol z JJ vyrast velmi dobry obranca. Inak Campagnaro uz je asi tiez odpisany co?

Ak by dosiel Shaqiri tak to by bolo velke

Reagovat
10

Vidic není žádnej vůdce obrany, kterej by jí dokázal dirigovat, to je mýtus, kterej se tady drží strašně dlouho...Jesus je na tom dost podobně, to jsou dva celkem identický hráči

Reagovat
smazaný uživatel

co ja viem, z tych obrancov co tam mame, je Vidic najlepsi, najskusenejsi.. Juan potrebuje niekoho dobreho k sebe a kedze nic lepsie tam nemame..

Reagovat
10

průser právě je, že tam Vidić ani nejlepší není

Reagovat
smazaný uživatel

a kto potom? :)

Reagovat
10

Ranocchia i Juan...a z týhle dvojky bych dal výš Ranocchiu, což mluvíš za vše

Reagovat
lnterista

tezko rict..Vidic nedostal poradne sanci(aspon ne tolik co zabak) za sebe Vidic, Ranocchia, Juan

Reagovat
10

Vidić dostal asi 1100 minut, to není úplně málo...navíc na to, co v nich předvedl, se nechytá ani ten nejhorší Ranocchia

Reagovat
lnterista

asi jsem k nemu zaujatej

Reagovat
10

je pravda, že mi ten váš názor na Ranocchiu přijde často až moc radikální, podobně jako třeba u Římanů na Destra

Reagovat
lnterista

ja myslim k Vidicovi...Ranocchia by nemusel byt spatnej a rozhodne ma nejvetsi potencial ale on se sem tam nekde zapomene nebo vybehne jak malej kluk a vetsinou ho kazdej obehraje jak nic a vetsinou je z toho gol...

Reagovat
10

jo takhle...na Vidiće jsem já zaujatej zase na druhou stranu, byl jsem dost háklivej na to, když o něm jednu dobu mluvili jako o nejlepším stoperovi na světě a přitom byl na hřišti často za sněhuláka

Reagovat
Maritazzi

Tak Destro vzhledem k tomu, jak moc se nehodí do systému, u nás bude vypadat jako slon v porcelánu pořád, u nás nikdy využitelnej nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem to tu myslím psal někdy, ale jaký je podle Vás kvalitní dostupný stoper? Mě prostě nenapadají dneska opravdu kvalitní stopeři (řekněme ne přímo úplně Top star ale kvalitní), kteří by byli dostupní.

Reagovat
10

Moc kvalitních stoperů nevidím, už vůbec ne dostupných. V létě jsem psal o Glikovi, byl k dispozici Manolas. Ale v Interu by dost možná vypadali špatně, proto tam jsou větší nedostatky ve hře před stoperama, než ve stoperech samotných.

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
lnterista

co ten Nastasic?

Reagovat
olis

co ten Doria je taky traged alebo ho tu nikto nepozna? ja by som ho bral hned aj ked je pravda ze som videl len youtube videa

Reagovat
smazaný uživatel

fuu tak to si si uletel :)) ale v pohode, ked to tak citis :)

Reagovat
smazaný uživatel

S tou obranou máš pravdu a v zálohe to podľa mňa Inter nemá tiež o nič lepšie, aby tam bol jeden z najlepších Kuzmanović....

Reagovat
andycek1

Fuuu už sa teším na zajtra musime potvrdit že sme favoriti a vyhrát nic druhého brat nebudeme, sem zvedavý co predvede Podolski...2:0 (Pogba, Tevez)...FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

proč se to hraje tak uprostřed týdne?

Reagovat
smazaný uživatel

v itálii je nějaký svátek? pokud ne, tak nechápu, kdo přijde o půl jedné v úterý na fotbal

Reagovat
olis

tak my mame zajtra sviatok, traja krali, asi to maju aj tam

Reagovat
smazaný uživatel

jo vlastně zítra jsou Tři králové tak to vysvětluje

Reagovat
Furia Ceca

PŘESNĚ TOHLE jsem si taky říkal, když jsem viděl ty časy výkopů, jako 12:30 v Udine...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme silnější než Juventus, o tom jsem přesvědčen. Juventus sice vyhrál více zápasů než my, ale naštěstí pro nás, my jsme mnohem silnější. Škoda, že to s tým Juventusom nie a nie dopadnúť aspoň na remízku...

Reagovat
Furia Ceca

3:1 (Tevez, Vidal, Pogba - Kovačić)

Reagovat
Vtáky cez tepláky

to kedy hrali?

Reagovat
Furia Ceca

To je můj tip na zítřek.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus 1-2 Inter (Tevéz-Icardi,Podolski)

Reagovat
Pinturicchio

Juventus squad for Inter: Buffon, Chiellini, Caceres, Ogbonna, Pogba, Pepe, Marchisio, Morata, Tevez, Coman, Giovinco, Llorente, Bonucci, Padoin, Pirlo, Vidal, Lichtsteiner, Storari, Evra, Rubinho, Pereyra, Mattiello, Marrone

Reagovat
smazaný uživatel

Inter:

Goalkeepers: 1 Handanovic, 30 Carrizo, 46 Berni;

Defenders: 5 Juan Jesus, 6 Andreolli, 14 Campagnaro, 15 Vidic, 22 Dodò, 23 Ranocchia, 33 D'Ambrosio, 54 Donkor;

Midfielders: 10 Kovacic, 13 Guarin, 17 Kuzmanovic, 18 Medel, 20 Obi, 44 Krhin, 88 Hernanes, 90 M'Vila;

Forwards: 7 Osvaldo, 8 Palacio, 9 Icardi, 11 Podolski, 28, Puscas, 97 Bonazzoli.

Reagovat
lnterista

wiziwig skoncil?

Reagovat
smazaný uživatel

žial hej

Reagovat
Furia Ceca

Taky jsem koukal. Spolejhat jenom na livefootball to bude docela o nervy.

Reagovat
Inzaghi

Anderson je úplně neskutečnej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo sleduje Anderson show?Tohle je něco neskutečnýho, jak může být někdo tak dobrej.Absolutně si dělá co chce, technika ta jeho rychlost toto je něco neuvěřitelnýho co vidí moje oči.Na interu už byl excelentní ale dnes. Pioli za mě trener top class v itálii, přeju ho Laziu, já věděl že on je ten pravej už v Bologni sakra uměl!

Reagovat
Pinturicchio

Anderson válec, jako celé Lazio.

Reagovat
smazaný uživatel

Anderson

Lazio se kurevsky zacina rozjizdet, coz pro nas neni ale vubec dobre..

Tohle jeste bude kurevskej boj o LM

Reagovat
lucius6

Anderson nemám slov, to co předvádí to je jinej level, ale jenom dobře pro nás, ta záloha Anderson- Candreva to bude něco FORZA LAZIO

Reagovat
Inzaghi

Suso do AC údajně done deal. Má někdo nějaký nápad, co s ním Pippo zamýšlí? Z Liverpoolu odchází, aby víc hrál, takže má asi nějaký čas slíbený, ale pokud máme hrát něco jako 4-2-2-2 (případně 4-3-3 s Jackem v záloze) a do základu narvat Jacka, Faraona, Cerciho i Menéze, tak pro Susa moc prostor nevidím, jedině jako supersub. Při 4-3-3 by záloha ve složení Jack, Monty, Suso nejspíš hořela dozadu a mít na lavičce Hondu i Susa je zbytečný luxus.

Do budoucna, z toho co jsem viděl, vypadá jako skvělá posila, jen aby nebyl po roce otráven a nepakoval se zase o dům dál. Taky ten přetlak v útoku nejspíš znamená konec pro Nianga, nedej bože pak, aby to odnesl SES.

Reagovat
CubONE

Podla mna uz je Stephanov odchod v lete hotova vec. Suso by mal aj tak prist az v lete, nie? Idealna by bola nejaka varianta s 4231 postavena okolo neho.

Reagovat
smazaný uživatel

nevim s tim Shaarawym..Pippo rekl, ze dokud bude trenerem Stephan zustane. Jeho odchod by byl taky v rozporu s tim, ze chceme budovat tym mladych Italů...nicmene, vedeni dela spoustu nelogickych kroku, to je pravda..

Reagovat
smazaný uživatel

na základe čoho usudzuješ, že je odchod el sharaawyho hotová vec?

Reagovat
CubONE

Zvysujuce sa spekulacie, neiste miesto v zaklade, nie uplne presvedcive vykony, caste zranenia. Kazda minca sa dnes zide, ocakavam, ze ho budu chciet predat, kym ma este nejaku cenu. Ja dufam, ze ostane, je to sympatak a ked sa mu dari, tak sa nanho super diva, ale asi sa pomaly pripravujem na jeho odchod

Reagovat
Milan.B

dnes verim v 3 body

a k mottovi: nechcu dat Nigelovi 3 mil. a radsej vezmu mottu a daju mu 4,5? co su drbnuty?

Reagovat
CubONE

Teda Mottu by som bral radsej, herne ho mam strasne rad

Reagovat
Milan.B

ale ide o tie peniaze chapes

Reagovat
smazaný uživatel

mne príde pre NDJ 3 mega za rok hodne. sa nečudujem že mu to nechcú dať. otázka je skôr - či by dokázali nájsť adekvátnu a ideálne aj lepšiu náhradu za NDJ..... a ze by dalo ac 4,5 mottovi, to je už na prvý pohľad blbosť, podľa mňa.

Reagovat
CubONE

4,5 je vela, ale inac by bol Motta (aspon pre mna) sen.

Reagovat
Furia Ceca

Když jsem viděl ten titulek expresky, tak jsem myslel, že chcete Marca Mottu!

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Ako toho andersona som ešte nevidel hrať, ale pozrel som si záznam zo včera, a ako vo všetkých akciách mal on prsty a aj v góloch. Ak je to takto vo všetkých zápasoch, dosť pochybujem že ho Lazio v lete udrží a pochybujem o dostatočnej náhrade zaňho. Avšak, uvidíme.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

a ešte môžem predpokladať, že za úspechom SS stojí práve on, ak odíde.. hmmm

Reagovat
Pinturicchio

Sneijder se začíná komplikovat. Juventus nabízí 4-5 milionů, Turci chtějí 7-8. Navíc se Wesově manželce nechce z Turecka a do hry o něj se údajně vložili i United.

Reagovat
Pinturicchio

... a Shaqiri do Interu začíná vypadat opravdu vážně.

Reagovat
Pinturicchio

... Lavezzi : “Staying at Paris Saint-Germain? I don't know, we'll see about it,”

... Blanc : “In January we'll buy, sell and loan players,”

Cena okolo 20, s platem 4,5.

Reagovat
olis

20? tak to uz je jasne preco po nom nikto poriadne nejde...

Reagovat
Pinturicchio

Je to dost.

Reagovat
Il Architetto

Kéž by za polovic.

Reagovat
Pinturicchio

Lavezzi - Llorente - Tévez

Reagovat
lnterista

to bych neprezil teda az na ten hrot

Reagovat
Pinturicchio

Tam bysme teda ještě mohli koupit Aguera, ať máš radost.

Reagovat
lnterista

Reagovat
Pettirosso

Kupte Lavezziho vy a nam nechte Shaquiriho

Reagovat
Il Architetto

Coman - Morata - Sahaqiri

No jo, ale to bych chtěl už moc.

Reagovat
Pinturicchio

Ten Shaq mě hodně sejří, zvlásť, jestli ho udělá Inter.

Reagovat
smazaný uživatel

Neřešte to furt nemá to cenu.

Reagovat
CubONE

Do United nepojde, to je evergreen od MS 2010 kazdych 6 mesiacov

Reagovat
Pettirosso

Skvele

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes Cesena dá gol a Parma neprohra.

Reagovat
olis

pravdepodobna zostava: https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/p600x600/10906246_769483813089222_8704827572488809422_n.png?oh=6eca1bcc9a649eb19312f5cc202ab528&oe=55222461&__gda__=1429421959_afce7a1fe391d79a68204034d05a5920

pane boze Strinic si moze zvykat ze kvalita u nas sedi vacsinou na lavicke, Inler ten uz podla mna caka kedy moze vypadnut a Jorginho ten hral nahovno doteraz ale stale verim ze moze byt skvely, takto ale skvely nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Inler & Behrami <3 tohle je fakt hnus, ale zas nemůžeš čekat Striniče v základu když sotva přišel

Reagovat
olis

a kedy, proti Juventusu to bude lepsie? alebo tam ma hrat radsej Britos aj vtedy?

Reagovat
smazaný uživatel

je pravda že zrovna Cesena by na rozehrání byla dobrá, Britose na kraji celkově nechápu, ale vždyt ten Strinič stihnul tak jeden trénink ne?..

Reagovat
olis

uz viac, je tam uz asi tyzden, problem je skor ten ze nehral 1,5 mesiaca kvoli zraneniu

Reagovat
CubONE

AC sa dohodlo s Abatem na predlzeni zmluvy do 2018.

Reagovat
Slejdy

ROMA (4-3-3): De Sanctis; Maicon, Manolas, Astori, Cholevas; Pjanic, De Rossi, Strootman; Iturbe, Totti, Ljajic

to by mohlo jit

Reagovat
Largo

Kde sledujete, když vypadl wizig?

Reagovat
olis
Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
Largo

Díky oběma

Reagovat
smazaný uživatel

Toho wiziwigu je skoda. Pujdu na derby D'Italia do hospody

Reagovat
Pinturicchio

sop://broker.sopcast.com:3912/140544

Ruský Sopcast na Udine - Roma, 2000 kbps.

Reagovat
smazaný uživatel

vítězí ten kdo věří!! Inter vyhraje 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? A kolikrát jsi za poslední roky věřil?

Reagovat
olis

skoda ze tam teraz este nie je brankova technologia

Reagovat
lnterista

Reagovat
Slejdy

GOLASO, ale nejspis nebyl celym objemem za

Reagovat
Pinturicchio

Též mi přišlo, že spíš ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě byl.

Reagovat
Maritazzi

Ty vole

Reagovat
Alberto Aquilani

Kedy mi napíše 10 nech dám foto ?

Reagovat
Pinturicchio

Dej foto

Reagovat
Pinturicchio

Ted to šlo krásně vidět, byl tam.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.livesport.cz/zapas/jP1Qbcva/#video mě teda ten záběr z brankový čáry přijde logicky nejprůkaznější a zá čárou se mi teda nezdá

Reagovat
Pinturicchio

Byla tam jedna opakovačka, z které mi tam přišel dost jasně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle může skreslovat hodně, ten míč může být ještě deset čísel nad zemí tudíž se jeví jako za čarou.Ale je mě to jedno, gol byl uznal ho.

Reagovat
smazaný uživatel

hm vypada to tak, ale nic to nemeni na tom ze to sudi nemá moc šanci poznat

Reagovat
Maritazzi

Ten jeden záběr vypadal, že byl, ale tohle je hrozně těžký. Když Tavecchio chce video, tak tahle dostupná technologie by měla být první.

Reagovat
Alberto Aquilani

Teraz jak ukázali jeden záber, tak asi nakoniec len predsa bol, ale toto bude teraz kvôli tomu pravý italiano match ...

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole, ten fanoušek Udine, co jde slyšet přes mikráky - merda, merda, merda

Reagovat
Alberto Aquilani

Inak Kevin zatiaľ vyzerá jak futbalista ...

Reagovat
Maritazzi

Toto neskutečně

Reagovat
Alberto Aquilani

ty vole, ten nás vyčúral ...

Reagovat
Alberto Aquilani

Iturbe pochopil, že na Ivana Hrozného Pirisa to pôjde, ten ho teraz jasne fauloval a mohol získať ďalšiu štandartku ....

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši, kde ted sháníte linky na sopcast, když nejede wiziwig??

Reagovat
Alberto Aquilani

livetv.ru Channel - 190610

Reagovat
smazaný uživatel

diky :)

Reagovat
Alberto Aquilani

Kone to už trochu preháňa ....

Reagovat
Alberto Aquilani

Hráme o niečo lepšie ako je náš priemer v tejto sezóne, ale stále dosť čudne, dlho držíme loptu, nevyužívame brejky. Dobre záloha, tá hra podobne ako min. sezónu, chyba je v systéme v útoku. Ono to je dobré, len keď vedieme, ale keď potrebujeme dať gol je to na hovno. Totti a Ljajič su taky istý, z nich musí 1 sedieť, Itrube je OK, veľa bojuje a dokáže spraviť štandartky, ale často mu nemá kto dať loptu. Chce to proste hroťáka a k nemu kľudne Totti s Iturbem a bolo by to celé supiško.

Udinese sa smaozrejme cíti poškodené, tak idú teraz do subojov hlava nehlava, už 2 krát domároval Domizzi Pjaniča. Cez Ivana by mohol dať Iturbe gol.

Reagovat
Largo

Už je to hodně dlouho, co jsem viděl u DDR dobrý výkon

Reagovat
Alberto Aquilani

To sú presne situácie, kedy fakt ten Turbo kvôli tomu vyzerá nahovno, ale ďalšia jeho akcia a znovu zajebaná Tottim. Jak proti CSKA, kedy po jeho akcii nedal čistú šancu Ljajič a nerozhodol ...

Reagovat
Largo

Tohle nedopadne dobře

Reagovat
Pinturicchio

Vyhrajete.

Reagovat
rossoneri89

Adrian Mutu mohl znovu obléci dres Fiorentiny, za kterou již hrával v letech 2006 až 2011, podle posledních informací ale z jeho návratu sešlo. Představitelé toskánského celku se údajně naštvali, protože jim rumunský útočník nebral telefon a nebyl k sehnání.

Reagovat
Slejdy

Jeste ze ho netrefil kkt

Reagovat
Maritazzi

No, právě že trefil.

Reagovat
Slejdy

prislo mi, ze to nebyl primy zasah

Reagovat
Maritazzi

Šlapák na koleno je podle toho debila normální?

Reagovat
lnterista

Cerci uz dneska hraje?

Reagovat
Yanek

Možná z lavičky pár minut.

Reagovat
lnterista

dik

Reagovat
frankiefcb

jasná

Reagovat
Slejdy

ty voe to mohl klidne pisknout, Urby

Reagovat
Pinturicchio

Jako sorry, ale co by na penaltu chtěl víc?

Reagovat
smazaný uživatel

pretrpel som to, zase sme zahodili aj nemozne, nastastie tentokrat sa nam to nevypomstilo, zasluzene 3 body

Reagovat
Maritazzi

Uplně zbytečně s nervama, navíc kvůli tomu prasáckýmu šlapáku Pasqualeho vypadá hodně nejistě do dalšího průběhu sezony Ljajič. Rozhodčí klasickej italskej patlal, od první sporný situace vůbec nevěděl, co má dělat.

Reagovat
Alberto Aquilani

asi sa mala kopať penalta každopádne, rozhodca bol od toho gólu absolútne mimo na obe strany ....

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Hoci to tak nevyzerá, bude to proti kompaktnému Sassuolu s veľmi nebezpečnou ofenzívnou trojkou viac ako náročné, navyše pri toľkých absenciách pekný futbal to od nás asi nebude, ale hlavne nech sú tri body, FORZA MILAN FINO ALLA MORTE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

tak co sledujeme?

Reagovat
CubONE

AC MILAN: Diego Lopez; Rami, Zapata, Alex, De Sciglio; Poli, Essien, Montolivo; Bonaventura, Menez, El Shaarawy

US SASSUOLO: Consigli; Gazzola, Cannavaro, Acerbi, Peluso; Biondini, Magnanelli, Missiroli; Berardi, Zaza, Sansone

Reagovat
CubONE

A nejaky sop mate?

Reagovat
Pinturicchio

sop://broker.sopcast.com:3912/140544

Reagovat
CubONE

Reagovat
CubONE

Poliiiiiiiiiiii

Reagovat
Shevchenko

Tak se mi to libi

Reagovat
rossoneri89

Andreaaa Poliiiiii

Reagovat
mastakillah

Bránění Violy při rohu

Reagovat
Inzaghi

Jack má momentálně na základ v repre, podává hodně stabilní výkony a je to neskutečně všestranný a inteligentní hráč. Čekal jsem, že bude dobrej, ale stejně jsou pro mě jeho dosavadní výkony překvapením.

Reagovat
Pinturicchio

Bona je borec, za ty drobné pro vás úžasná posila.

Reagovat
Yanek

snad ještě poroste.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že se to nedá na tom tipsportu zvětšit na celou obrazovku, stream jde bez sekání, paráda. je to i v hd

Reagovat
CubONE

Ak pozeras AC, tak ten sop, co dal vyssie Pintu ide super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vtáky cez tepláky

ten essien je dáko mimo nie?

Reagovat
rossoneri89

ako keby spal

Reagovat
Vtáky cez tepláky

asi veľa šalátu s rezňom cez vianoce

Reagovat
Pinturicchio

Conti

Reagovat
Furia Ceca

Jéééj, to byla akce! Berardi musí v létě do Juve!

Reagovat
lnterista

co ten Munoz je dobrej?

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Pinturicchio

Bera , krásné přenesení. Zaza

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
mojmira

Pěkně blbej čas ... člověk sotva stihne přijet ze zkoušky ... koukám 1:1 jak hrajeme? dá se na to koukat?

Reagovat
Shevchenko

Posledních 10 minut šílenost.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

zle veľmi zle, essien je úplne ako keby na drogách, rami je na tej pravej strane dnes dáko pozične mimo. Jacka dať namiesto essiene a do útoku by som skúsil cerciho na druhý polčas.

Reagovat
mojmira

dík oběma, tak snad se to druhý poločas zlepší

Reagovat
Shevchenko

Co to zase hrajem zas sracku?

Reagovat
didosh

Ze zacatku jsme nehráli špatně...

Reagovat
didosh

Ty vole...před zápasem jsem se obával útoku sasku a vidím ze oprávněně...

Reagovat
CubONE

No chcel som uz Essiena celkom chvalit, ale tou poslednou 5minutovkou to zasa slo do kopru

Reagovat
Pinturicchio

Když na toho Dómu koukám, tak ten Shaq možná zas tolik mrzet nebude

Coman - Morata - Berardi, to bude krása.

Reagovat
Furia Ceca

Je skvělej a navíc Ital, no neberme ho! Pokud Carlito fakt za rok odejde, on bude ideální náhrada. + ho vidím jako dalšího adepta na 10.

Reagovat
CubONE

Celkom prisna zlta

Reagovat
smazaný uživatel

ono to vobec ani pískať nemal,ale tým pádom by bol Sansone sám pred brankárom,takže nakoniec Sasuolo bolo poškodené

Reagovat
mastakillah

De Ceglie to je blb A Goméz ještě větší.. Nejdřív jde sám na bránu a teď nedá penaltu

Reagovat
Pinturicchio

Gomez je fakt úplně v prdeli.

Reagovat
Furia Ceca

Co provedl?

Reagovat
Pinturicchio

Viz mastakillah nade mnou.

Reagovat
Furia Ceca

Aha, to jsem přehlídl.

Reagovat
olis

ten Gomez je uz asi strateny uplne

Reagovat
mastakillah

Bída, děs. Nejen on, ale celá Viola

Reagovat
olis

mozu v tom pokracovat, Montella v lete k nam

Reagovat
M11

Sasci 4 golovky za 10 minut

Reagovat
lnterista

Palermo

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Furia Ceca

Měl jsem pocit, že AC se rozehrává do velký formy, ale po tom inkasovaným gólu jsou úplně v prdeli. Nutno dodat, že Sassuolo si hraje co potřebuje, oni ten "partizánskej" fotbal fakt umí.

Reagovat
CubONE

Sassuolo proti nam vzdy skvele a potom dostanu od Interu 7

Reagovat
Furia Ceca

Tak Sassuolo je tradičně největším příjemcem úplatků od Interu!

Reagovat
didosh

Přesně!Na ně moc neumíme...

Reagovat
CubONE

Pride mi, ze Stephan ma strasne casto problemy spracovat jednoduche lopty.

Reagovat
lnterista

Opravdu ho chcete prodavat? Nemyslim si ze delate dobre...on to v sobe ma a jen potrebuje cas a urcite se do toho dostane nebo v tom hraje nachylnost na zraneni?

Reagovat
Inzaghi

Podle mě půjde, pokud se neudělá LM. Ta ztráta se bude muset něčím zalepit a SES je momentálně jediný, kdo se dá zpeněžit. Suso zadáčo jako náhrada za něj.

Reagovat
Yanek

15 milionů nás stejně nevytrhne, za víc půjde jen horko těžko. Tipuju tak 20. Ztráta bude min. 60.

Reagovat
CubONE

Suhlasim tu s Pippom, bez LM pojde on. Ja by som ho predat nechcel, mam ho rad, ale urcite je prave on prvy na odstrel.

Reagovat
lnterista

diky

Reagovat
smazaný uživatel

videl som len posledných 15 min polčasu, ale čo to do pekla je? ta zaloha je velmi priechodna. essien wtf? som zvedavy na cerciho a hadam aj abate nastupi.

Reagovat
Inzaghi

Rami pozičně mimo, DES svůj letošní bídnej standard, záloha na drogách... No nevím, co s tím chce přes poločas Pippo udělat. Chce to navázat na hru do gólu, Janov teče, Sampa vytekla, tohle se prostě musí vyhrát. Cerci vítěznej gól v 90+ pls.

Reagovat
lnterista

jinak Cerci rozhodne to je uplne jasny

Reagovat
Furia Ceca

Já hádám, že šašci ve druhým poločase otočí.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Reagovat
Furia Ceca

Po tom inkasovaným gólu nevíte kde vám hlava stojí, proto ten tip! Navíc Sassuolu po Juve fandím nejvíc.

Reagovat
smazaný uživatel

došel sem ze školy tak snad to vyhrajem

jak jsme hráli 1. poločas ?

Reagovat
Vtáky cez tepláky

na čo sa to všetci pýtajú, však stačí pozrieť pár riadkov vyššie..

Reagovat
CubONE

Cerci sa fakt oholil?

Reagovat
rossoneri89

Cerci na travniku

Reagovat
mojmira

Cerci rozhodne

Reagovat
rossoneri89

skoro sa mu to podarilo

Reagovat
mojmira

to je vůl

Reagovat
Pinturicchio

Tonelli

Reagovat
smazaný uživatel

simone dza-dza

Reagovat
CubONE

Ale paradny

Reagovat
Mrvinho

Neuvěřitelný

Reagovat
mojmira

no to si děláte prdel ....

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna tenhle

Reagovat
Furia Ceca

Kdybych nevěděl, že do AC přišel Cerci, tak bych podle toho hukotu myslel, že do AC přestoupil sám Ronaldo!

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Pinturicchio

Berardi - Zaza

Reagovat
lnterista

cau...to by ani Handa nemel

Reagovat
Pinturicchio

Gigi jo

Reagovat
Furia Ceca

Zaza!!!

Reagovat
Ragazzo d'oro

Kopem miliardu rohu, vsechny na hovno. Pak jednou kopne Sassualo a daji nam gól..

Reagovat
Vtáky cez tepláky

to ked tam vidím ísť pazza..

Reagovat
10

Dybala 4:0! Pěkně Sicílie

Reagovat
10

ale Sardinii mám taky rád...tolik gólů nedostával ani Zeman

Reagovat
Maritazzi

Tak hlavně s tím kádrem Zolovi absolutně nevěřím, to byl ještě ten Zemanovo sebevraždnej styl docela snesitelnej risk.

Reagovat
CubONE

A Mitra vyrovna za Janov...

Reagovat
mojmira

Jako mam faraona fakt rád, ale po tom zranění je úplně v prdeli

Reagovat
SunFells

Mastour na plac, šupáci.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Nikdy by som si nebol myslel že to napíšem, ale chýba nám armero

Reagovat
mojmira

de Sciglio je tuhle sezónu neskutečně marnej

Reagovat
Pinturicchio

To měl De zkusit.

Reagovat
CubONE

Jezis, Pazzo

Reagovat
CubONE

To je hadzana

Reagovat
Yanek

Tahle sezona už by mohla skončit a dopadnout jakkoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

AC sázkaři zas zapláčou

Reagovat
Wat

Nebyl při té Gomézově penaltě brankář nějak moc brzo venku? Já bych to teda nechal opakovat.

Reagovat
CubONE

Este by nedal aj druhu, chudak.

Reagovat
I*M

To by museli opakovat každou druhou pentli. Když byl venku, tak ho měl lobnout

Reagovat
SunFells

lobnout

Reagovat
Wat

Aspoň by si to zapamatovali potom.

Reagovat
Pinturicchio

Garcia a Sky: "Urby tocca la palla. Arbitro bravo."

Tohle přece nemůže myslet vážně.

http://football-italia.net/60804/udinese-roma-pressure-referees

Naprosto přesně. Garcia začíná dělat přesně to samé, co Mourinho (nejen) v Itálii.

Reagovat
10

Klaun. Už jsem to tady psal po Janově a Sassuolo, že se jim ta kampaň začíná vyplácet...

Reagovat
Pinturicchio

Nechci tady rozpoutávat další vlákno plné nadávek mezi Juventinama a Romanistama, ale tohle je fakt docela hnus - a není to jen Garcia, ale v podstatě celý Řím, ... i ta jeho tiskovka před zápasem s Udine.

Reagovat
10

Vánoce byly v klidu, je potřeba se dostat zase trošku do tempa.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Alberto Aquilani

taktika

Reagovat
andycek1

Ešte dali gol ktery nikdy nemnel byt a kurvaa nech si potom nestežuju ked im bude nekdo krivdit

Reagovat
mastakillah

Viola

Reagovat
smazaný uživatel

Podle očekávání Parma to dnes zvládne.

Reagovat
Alberto Aquilani

Komu by som mal fandiť na 3. miesto aby sa dokazal kvalifikovať do LM ?

Reagovat
CubONE

Nikomu asi.

Reagovat
olis

AS Roma

Reagovat
10

Reagovat
Alberto Aquilani

já ti nevím Karle ....

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Furia Ceca

AS Roma

Reagovat
smazaný uživatel

Sassuolu

Reagovat
smazaný uživatel

asi Juve...byly by nasazený

Reagovat
Vtáky cez tepláky

No silviovi by mal niekto povedať, že Sassuolo nieje Real Madrid, darmo..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
goodbay

Parma prekvapila.

Reagovat
lnterista

moc pekne vysledky pred derby

Reagovat
olis
Reagovat
mastakillah

Zase ten střed zálohy. Jdu blejt

Reagovat
olis

oni dvaja by mali byt ako posledna moznost, hrat ma Inler a ja by som tam skusil aj Hamsika, aj tak sa trapy

Reagovat
mastakillah

rozhodně má hrát Inler a jen se rozhodovat koho k němu a ne, aby vysedával na lavce a jeste se uvažovalo o jeho odchodu !!!!

Reagovat
mastakillah

To by šlo, že by se Hamšík stáhnul. Na jeho místě by hrál De Guzman a na levo Dries

Reagovat
Maritazzi

Letos je ta liga fakt na dně, to je šílený.

Reagovat
danko10

Viola neuveriteľná zasa raz. Gomez mi pripadá, že sa sústredí, už len na to, aby si to koleno znovu neurval. A Savić...

Aby toho Monty nemal málo, vykartovali sa mu obidvaja stopéri. Maso.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jeden tým krom Juve a AS Řím nemá na to postoupit ze skupiny LM.Pořád věřím že v AC Milánu to je a v Evropě by mohli hrát dobře, ale pořád mě udivují..

Reagovat
Furia Ceca

Ze skupiny?? Spíš do skupiny!

Reagovat
smazaný uživatel

Sory nesouhlasím Juve a AS na to mají postupovat ze skupin to mě nikdo nevymluví.Ne pravidelně ale momentálně jsou jediní konkurence schopní..

Reagovat
Furia Ceca

No já se držel toho "kromě Juve a AS." Jinak podle mě není žádnej italskej klub schopnej uspět v předkole. Možná Lazio, ale Janovům a po dnešku i AC nevěřím.

Reagovat
andycek1

Lazio by mohlo neco dokazat v LM s Piolim

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

čo by tam pre Boha robilo mužstvo, čo vygumuje Neapol a prehrá doma so Sassuolom, navyše s taktickým výcvikom od takmer druholigistu. Ani tam v tejto situácii nechcem ísť, to by nebolo dôstojné AC. S Bonerom, Zapatom, Muntarim, nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám slov, neskutočný otras, je mi na zvracanie takto hrá mužstvo o LM?!!!! sú na hlavu?!!! navyše doma, takto chcú prilákať ludí na S. Siro? Za toto by mali vrátiť vstupné a zaplatiť pokutu, my sme nielenže prehrali so šupákmi zo Sassuola doma, ešte nás aj takticky vycvičili..... hus.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v tom alespoň fakt nejsme sami

Reagovat
smazaný uživatel

bude lukáš dneska už v základu?

Reagovat
smazaný uživatel

Palacio nehraje takže tipuji že jo.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, tak snad aspon bod uhrajete

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes věřím 2:1 pro nás

Reagovat
mastakillah

Za co se držela ta minuta ticha?

Reagovat
olis

zomrel nejaky asi tam znamy a oblubenz spevak(neapolcan)

Reagovat
mastakillah

Aha dík

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
mastakillah

Díky, dík

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pojďme cesena mám vsazeno na to že dáte gol.

Reagovat
smazaný uživatel

kluci, vám ty sopcasty jdou? mně to prostě nikdy nenabhne. je možné, že by to můj poskytovatel internetu blokoval? však to je p2p, ne?

Reagovat
olis

nehc idu doriti, ved nas prehravaju

Reagovat
mastakillah

Reagovat
lnterista

chudak Rafa

Reagovat
mastakillah

Jaký si to udělá, takový to má

Reagovat
lnterista

myslim Nadalka ...

se to tak hodilo

Reagovat
mastakillah

Aha ale na toho našeho šaška to sedí taky

Reagovat
Inter Eterno Amore

on sa do toho dostane

Reagovat
lnterista

jj nemam strach

Reagovat
mastakillah

José

Reagovat
alcantara

De guzman teraz ta nahravka

Reagovat
alcantara

Gonzalo a Marek luxus

Reagovat
mastakillah

Gonzaloo a ta nahrávka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad jako před dvěma roky (akorát místo Diega to tam šoupne Mauro)!!! A ideálně bez chyb rozhodčího.

https://www.youtube.com/watch?v=lvchzejil6g

Forza INTER

Reagovat
snuff24

strašně se těším i když budu nejspíš zase vydeptanej a nebude daleko k slzám jako po většině letošních respektive loňských zápasů .. i tak FORZA INTER

Reagovat
Votas

o tom by se daly napsat knížky: 10 fází člověka u zápasů Interu...

daleko před zápasem: optimistické očekávání

hodiny před zápasem: natěšená veselost

hodinu před zápasem: opatrná úzkost

po výkopu: pýcha a zaujetí

po prvním inkasovaným gólu=15. minuta zápasu: kapitulace a nasranost

po první střele na bránu soupeře= 30. minuta: ještě nemusí být vše ztraceno

druhý gól=před poločasem: vulgární nasranost

poločas: zoufalství

začátek druhého poločasu: hysterie

po zjištění, že jsou neschopní=46.-90. minuta: zkaženej zbytek týdne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
snuff24

Reagovat
lnterista

taky se tesim... Nesmime zbytecne ztracet mic a delat lehke chyby protoze pod tlakem je nase defenziva slaboucka a toho se nejvic bojim

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tam vidím toho Samira na tom videu tak takový mladý a skoro o dva roky vypadá dost starší, se mu s tou naší obranou nedivím.

Reagovat
lnterista

behem vanoc jsem si ten zapas poustel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mastakillah

Ten Lopéz mě fakt s*re. Jak takovej "fotbalista" může hrát v základu

Reagovat
mastakillah

Higuaín super akce. Je vidět, že když se chce, tak to jde

Reagovat
olis

daj tam Inlera ty kokoooooot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mastakillah

Higuaín je jak výměněnej. Nestačím zírat

Reagovat
mastakillah

Pěknej gól

Reagovat
Pinturicchio

Ted by ještě FantaGazzetta nemusela počítat B. Fernadese a bude to úplně super.

Reagovat
olis

idioti

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda dnes opět vše v Serii A vyšlo jak mělo tikety Cesena gol a neprohra Parmičky.paráda¨, ale u toho česneku sem se zapotil

Reagovat
olis

zeby Inler fakt isiel uz teraz v zime prec

Reagovat
lnterista

za Guarina

Reagovat
olis

prestan lebo k vam pride Leiva

Reagovat
lnterista

tak Kuzmanovice

Reagovat
olis

Medela by som bral

Reagovat
olis

to tam akoze co saskujes s Radosevicom na kridle

Reagovat
Deki

Inter: Handanovic; Campagnaro, Ranocchia, Juan Jesus, D’Ambrosio; Guarin, Medel, Kuzmanovic; Kovacic, Hernanes; Icardi

A už sem zase nasranej...

Reagovat
smazaný uživatel

Už vidím v první půli ty nákopy na Maurita a střely na tribunu od Guarina...

Reagovat
Deki

Guara prostě nechápu... jediný dobrý na tý sestavě je to, že hraje Hugo

Reagovat
lnterista

zase se muze ustrelit a na to asi spolehame...

Reagovat
celestial-

Náhodou to zloženie obrany by mohlo niečo "vykúzliť". Treba veriť! Mám pocit, že Mancini chce bod nič viac nič menej...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak kompletní:

INTER: 1 Handanovic; 14 Campagnaro, 23 Ranocchia, 5 Juan Jesus, 33 D'Ambrosio; 13 Guarin, 18 Medel, 17 Kuzmanovic; 10 Kovacic, 88 Hernanes; 9 Icardi. A disposizione: 30 Carrizo, 6 Andreolli, 7 Osvaldo, 11 Podolski, 15 Vidic, 20 Obi, 22 Dodò, 28 Puscas, 44 Krhin, 54 Donkor, 90 M'Vila, 97 Bonazzoli. Allenatore: Roberto Mancini.

JUVENTUS: 1 Buffon; 26 Lichtsteiner, 19 Bonucci, 3 Chiellini, 33 Evra; 8 Marchisio, 21 Pirlo, 6 Pogba; 23 Vidal; 10 Tevez, 14 Llorente. A disposizione: 30 Storari, 34 Rubinho, 4 Caceres, 5 Ogbonna, 7 Pepe, 9 Morata, 11 Coman, 12 Giovinco, 20 Padoin, 37 Pereyra, 38 Mattiello, 39 Marrone. Allenatore: Massimiliano Allegri.

Reagovat
Pinturicchio

JUVENTUS: 1 Buffon; 26 Lichtsteiner, 19 Bonucci, 3 Chiellini, 33 Evra; 8 Marchisio, 21 Pirlo, 6 Pogba; 23 Vidal; 10 Tevez, 14 Llorente

A disposizione: 30 Storari, 34 Rubinho, 4 Caceres, 5 Ogbonna, 7 Pepe, 9 Morata, 11 Coman, 12 Giovinco, 20 Padoin, 37 Pereyra, 38 Mattiello, 39 Marrone

Allenatore: Massimiliano Allegri.

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Dneší utkání je zrádné ale snad to zvládnem.

Reagovat
Dejwa

kde hledáte přenosy když skončil wiziwig?

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
Dejwa

díky

Reagovat
Pinturicchio

Nemáš zač, mají tam toho mraky, úplně jako na wiw, na každý zápas.

Reagovat
Dejwa

uložil sem si to

Reagovat
lnterista

hlavne kde berete acestream

Reagovat
Dejwa

no hlavně.. a sop

Reagovat
snuff24

http://www.livefootballol.com/streaming/serie-a/06-01-2015-juventus-inter-milan.html .... tady jsem na něco narazil,ale nevím jestli šlape

Reagovat
lnterista
Reagovat
Inter Eterno Amore

FORZA NEROBLU !

Reagovat
lnterista

to je az v devet? Ja to panicky hledam ze je 8.minuta pryc a ja porad bez obrazu

Reagovat
Furia Ceca

Taky jsem si to musel zkontrolovat, kdy je výkop.

Reagovat
lnterista

uz jsem nervozni...co teprve Ranocchia

Reagovat
Alberto Aquilani

Vždy keď kukám na Juventus majú tú istú choreografiu ....

Reagovat
Furia Ceca

Teď jsem si uvědomil, že každej rok má Inter jinýho kapitána.

Reagovat
smazaný uživatel

? Doteď byl Javier, každopádně od příští sezóny (nebo už letos) bych se nezlobil mít nového.

Reagovat
Deki

cože?

Reagovat
Alberto Aquilani

si si pomýlil Inter s Láziom vole ...

Reagovat
Furia Ceca

Předloni Zanetti, loni Nagatomo a teď Ranocchia.

Reagovat
smazaný uživatel

Už to začíná

Reagovat
Mr.Jindros

Ty vole.

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
smazaný uživatel

už ich mastíme

Reagovat
Pettirosso

měl ještě poslat Arturovi hergot.. tam byla díra až do brány

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
smazaný uživatel

oléééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé

Reagovat
Deki

jak prosté...

Reagovat
DelPiero137

Chlapci posluchali na vianoce, dostali darceky - presnu musku

Goooooooooool

Reagovat
Pettirosso

hohoho

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Vidal trošku Boateng style vs Barca

Reagovat
lnterista

klasika jak s AS a predchozi golova sance...jak pres kopirak

Reagovat
Pinturicchio

VIDAAAAAAAAAAL je zpátky NÁDHERNĚ

CARLITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
SqueeZy

CARLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

LOOOOOOOOOOLOOOOOOOLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSSSSSSSSS

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

to je vstup do zápasu jak se patří

Reagovat
Pettirosso

Vidal geniálně

Reagovat
snuff24

tak dobrou

Reagovat
smazaný uživatel

krása

Reagovat
M11

TEVEZ !!!

Reagovat
Deki

Mauro si zase celej zápas neškrtne, dokud nepřijde další útočník...

Reagovat
Alberto Aquilani

Interu sa zrútila po góle celá taktika..... s 5 strednými záložníkmi, stopérom na pravom bekovi a pravákom na ľavom bekovi dajú gol len ťažko ....

Reagovat
smazaný uživatel

Mateoooo proč

Reagovat
Nuno čomes

Ranocchia

Reagovat
Deki

Jesus už 2x ve vzduchu netrefil balon... to je prostě tak nepřijatelný... a my posilujeme útok

Reagovat
SqueeZy

Tohle si fakt můžeme po*rat jen sami... To je neskutečný co se tam děje

Reagovat
smazaný uživatel

co to tam Inter rozehrává ?

Reagovat
Nuno čomes

Guarin musí dolů, to stejné Ranocchia. Osvaldo, Podolski, Vidic v pruběhu zapasu do hry

Reagovat
Pettirosso

Má někdo klasickej flash? Ace mi nejde a sop je offline

Reagovat
SqueeZy
Reagovat
Pettirosso

díky

Reagovat
smazaný uživatel

sopcast-live channels-digi sport 1 online

Reagovat
Pinturicchio

Po tom vedoucím gólu a uragánu ze začátku je z toho klasická udržovací sračka, ... ve které je navíc Inter lepší.

Reagovat
Pinturicchio

Jinak Ranocchia má sebevědomí na absolutní nule, ten je jak Alenka v říši divů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Samir to je král co bychom bez něj dělali...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Pogba

Reagovat
Deki

myslim, že tahle otázka mu v hlavě proběhla už hodněkrát

Reagovat
Pettirosso

Pogba

Reagovat
Deki

Rano to čumíš noooo

Reagovat
brenk

škodaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba teda klobouk dolů

Reagovat
Pinturicchio

TY PYČO , jak Ronaldinho.

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba je král

Reagovat
smazaný uživatel

wtf Paul a.k.a. Ronaldinho klička

Reagovat
SqueeZy

čichám, čichám průser... Za chvíli tam vletí nabitej Poldi a ještě to otočí

Reagovat
SqueeZy

Kluci zase četli spalovače mrtvol zjevně

Reagovat
Furia Ceca

Spíš spalovače šancí.

Reagovat
SqueeZy

Jestli tohle nevyhrajeme, tak už nevim to je slušnej trénink

Reagovat
Pettirosso

od rohu se dostat ke golmanovi..bravo

Reagovat
10

Pokolikátý už letos Paul podobně odmítnul gól roku?

Reagovat
Furia Ceca

To dělá schválně, nechce, aby ho někdo z Juve vykoupil.

Reagovat
M11

On je fakt tele

Reagovat
Pinturicchio

Z našeho rohu až k Gigimu.

Reagovat
10

Jesus červená a penalta

Reagovat
Nuno čomes

Ani Juan ani Rano. Ani jeden se nechytá.

Reagovat
Deki

oni se nemají čeho chytnout...

Reagovat
10

Reagovat
Pettirosso

názorná ukázka

Reagovat
10

Reagovat
10

Za ruce se můžou chytnout, třeba by to fungovalo líp

Reagovat
Nuno čomes

I kdyby hráli za jednoho a s nema třeba vidic, tak by tak stejně žádný stoper nebyl

Reagovat
Nuno čomes

No jako Rano je vykuleny jak malý synek. Z guarina grcam jen když ho vidím.

Reagovat
Pinturicchio

Marchisio bude na té Pirlově pozici geniální, ten zraje jak to nejlepší víno.

Vidal super, hodně se mi dnes líbí Evra.

Reagovat
Pettirosso

líbí, ale je pomalej.. respektive s balonem je jak šnek... jak ho vyslal Pogba tak měl náskok tak 10 metrů, který na 15 ztratil

Reagovat
Pinturicchio

Jj, ale tak už není nejmladší, no. Ale konečně si dovolí dopředu, nabízí se, dozadu na jedničku. Dřív to dával dozadu, max vedle sebe.

Reagovat
10

V soubojích to vypadá, jako kdyby Juve hrálo proti dětem.

Reagovat
Pinturicchio

Nerozumím, proč na Inter trochu nezatlačíme, vzadu jsou neskutečně slabí - Campa vůbec nestíhá, Rano mimo, Jesus též ... a ta naše záloha mačká tu jejich jak pomeranč v odstavnovaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidal se oženil a jeho výkon je mňam mňam, všeci super hrají,uplně každý článek v sestavě funguje jak má.Evra už se do toho dostává!

Reagovat
Largo

Souhlas se vším

Reagovat
Furia Ceca

Hlavně Arturova žena je mňam mňam!

Reagovat
Jajinek

Cekal jsem to horsi, zatim nedostavame dardu. Vzadu na nulu hrat nemuzem, vepredu jsme bezradni. Na druhou stranu muzeme porad doufat v zazrak a haluz a neni po zapase.

Reagovat
10

Horší? Vždyť to mohlo bejt v klidu 3:0...takhle slabej výkon jsem nečekal

Reagovat
snuff24

jestli tohle je slabej výkon tak tos nás asi ještě letos neviděl

Reagovat
10

Reagovat
10

Viděl jsem většinu zápasů bych řekl...ale tohle je Derby

Reagovat
snuff24

....právě no, o něco víc běháme než obvykle

Reagovat
Deki

Co se na tom přesně dá čekat horší? Vždyt je to totální nic... dopředu jsme jaloví a bez jediný střely na bránu a mohli jsme prohrávat už o tři...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta nasa zaloha Rano s Campagnarom, je mi ich az luto...

Reagovat
lnterista

Vubec nemame sanci...nechapu Juve ze prestali hrat mohlo byt rozhodnuto...Na jednu stranu je skoda ze to Pogba nedal aspon by celej svet videl co je to za tragedy. No nic musime makat a uvidime

Reagovat
SqueeZy
Reagovat
10

45+1' Trenéři budou mít v kabině svým svěřencům jistě co říci. Vyžadovat budou pravděpodobně rychlejší pohyb a větší dravost. První poločas byl totiž v podání hráčů na hřišti takový nijaký. Budeme věřit, že o přestávce dobijí baterky a uvidíme kvalitnější podívanou. Těžko posoudit, který z týmů má herně navrch. Jsme svědky vyrovnaného utkání. Domácí se snaží především hodně kombinovat, kdežto hlavní zbraní hostů je nakopávání míčů za obranu a do vápna.

Reagovat
SqueeZy

Jeho matroš bych taky chtěl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

Ten kdo to psal kouká na jinej zápas ne?

Reagovat
DelPiero137

Kde taketo perly pocuvas?

Reagovat
10

Livesport.cz

Reagovat
celestial-

Najvacsia chyba bola pustit Cambiassa.. Ten sam by toho odohral viac ako Ti dvaja komedianti na stoperovi.. By som rad vedel, ktory kreten ho z Interu vystval a zavesil ho za gule na stadion nech kazdy vidi curaka...

Reagovat
smazaný uživatel

Propašuje se dnes konečně Guarin do kabiny Juve ?

Reagovat
Furia Ceca

Chiellini se sám lekl, kam daleko až došel!

Reagovat
smazaný uživatel

Viel glück Lukas! Nebo raději powodzenia?

Reagovat
smazaný uživatel

Llorente je strasny .

Reagovat
brenk

absolútne nepasuje do Allegriho futbalu

Reagovat
Furia Ceca

Za chvíli bude 60. minuta, čas na Moratu. Kvůli němu koukáš co?

Reagovat
smazaný uživatel

este si hovorim prvy polcas bude nuda

Reagovat
10

Pogba show one again ale klasicky jsme málo konkrétní a efektivní

Reagovat
Pinturicchio

Vystřídej toho Nanda, to je hrůza.

Reagovat
10

On to hodí z outu přímo mimo hřiště

Reagovat
smazaný uživatel

Mauritoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jenom ať nezačne Juve znovu hrát

Reagovat
Furia Ceca

Díky za zasranej spoiler!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Rádo se stalo

Reagovat
Nuno čomes

ICARDIIIIIIIII MAUROOOOO ICARDIIIIII

Reagovat
Deki

JUVEKILLER!!! MAURITO <3

Reagovat
snuff24

Ale to už není možný

Reagovat
SqueeZy

A je to tu

Reagovat
Melchior

Teď jsem přišel domu

Reagovat
Pinturicchio

My jsme opravdu banda strašných kašparů.

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
Votas

ICARDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
Pettirosso

se poseru

Reagovat
Mr.Jindros

Tohle jde na Buffona.

Reagovat
10

To spíš na Bonucciho...a hlavně na to serou všichni, teď zase začnou hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Mauritoooooooooo!!!!!!

Reagovat
DelPiero137

Necakane....zbohatol by som ak by som daval pravidelne proti Juve ze si nechaju strelit gola potom co ziskaju vedenie.

Nebavi ma tato mentalita Juventusu. A teraz budeme hrat jak ozivot a nepremenime dalsich x tutoviek alebo sa uplne zosypeme a nedostaneme sa ani na dostrel.

Reagovat
10

Allegri ven

Reagovat
DelPiero137

?

Reagovat
Furia Ceca

Musíme vyhrát. AS dneska vyhrálo a z Neapole přivezeme maximálně bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Žabák nemůže hrát příští zápas

Reagovat
Antijuve

Reagovat
SqueeZy

Tohle je tak chcíplý a nechutný, až to neni možný. NIKDY, NIKDY, NIKDY nepochopim, proč vždycky takhle zkurveně přestaneme hrát a takhle to dopadne. To je tak na blití, že to snad vypnu a půjdu radši dělat něco hezčího. Teď nám tam ještě ten šášula loupne druhej a já si pudu hodit...

Reagovat
smazaný uživatel

Tevez

Reagovat
Forza_Inter

hurá Rano najbližší zápas dištanc :D

Reagovat
smazaný uživatel

Handa

Reagovat
DelPiero137

A je to tu, zacneme tlacit, golman nas chyta, hraci zahodia nemozne a nechcem to radsej dokoncit....

Reagovat
Deki

Má cenu něco psát? BŮŮŮH HANDA

Reagovat
smazaný uživatel

Španěl no

Reagovat
Inzaghi

Gila style

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

TO JE PÍČA SLEPÁ

Reagovat
Pettirosso

Gilardino vol 2

Reagovat
Pinturicchio

Vždyt ho vzal tou druhou nohou, málo, ale v takové rychlosti sebou plácneš.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde prosímtě? Nemel zase blbosti.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

Teď to uznali i komentátoři, když to znovu opakovali

Reagovat
M11

i na Kaiser na Digi rika ze jasna PK.. sice uz druha dnes ale to je jedno..

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť udělal dva kroky (nebo jeden, už nevím) a skácel se k zemi. Penaltu jste měli kopat v té první půli po loktu Jesuse. Počkám si na pozápasové vyjádření odborníků, ale toto se mi fakt vůbec nezdá.

Reagovat
10

On ho právě netrefil v tom prvním souboji jak šel do skluzu, ale přišlápnul ho až v tý druhý fázi, proto to takhle vypadalo

Reagovat
Pinturicchio

Nevím, čím na to koukají. Řití asi.

Reagovat
Alberto Aquilani

na Juve channel ?

Reagovat
10

Canal+, dmnte

Reagovat
10

Vždyť do něj lehce brnknul

Reagovat
Pettirosso

a to je důvod pro teatrální pád opožděnej asi o 3 vteřiny? Kdyby chtěl, tak vůbec spadnout nemusel

Reagovat
10

podívej se na to ještě jednou prosimtě

Reagovat
Pettirosso

já nepopírám kontakt, ale hergot ustát můžeš i daleko horší zákroky, tohle prostě není důvod k pádu

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
mastakillah

Reagovat
DelPiero137

posobilo to moc okate

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Pinturicchio

Aspon někdo není úplně slepý.

Reagovat
Arne

Reagovat
10

Campagnaro jak ukazoval mimo penaltu

Reagovat
M11

protože věděl ze ho trefil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

jestli se budou pískat každý škobrtnutí, tak tomu můžou rovnou říkat balet

Reagovat
Leo Rekordman

idealne biely balet

Reagovat
10

Jasně, když je to zezadu, tak je to strašně férovej souboj a je na místě mluvit o nějakým baletu

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

Reagovat
Melchior

Tohle můžem vyhrát jenom dravostí.. ta nám zatím chybí

Reagovat
Leo Rekordman

Morata

Reagovat
olis

letec

Reagovat
Il Architetto

Roh?

Reagovat
smazaný uživatel

Jesus nejhorsi na hristi jako vdycky

Reagovat
Deki

guaro!! jdi do p*dele

Reagovat
smazaný uživatel

Kovačič je poklad

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole neeee

Reagovat
Deki

Reagovat
Alberto Aquilani

Jeziiiiiiiis

Reagovat
Pettirosso

běžte do hajzlu s tímhle

Reagovat
Melchior

WTF?

Reagovat
smazaný uživatel

inter :-D

Reagovat
SqueeZy

to je k smíchu tohle CHCE SE MI BLEJT!!

Reagovat
Il Architetto

Si koledujeme.

Reagovat
mastakillah

To si dělaj prdel.. Tohle se Interu vymstí

Reagovat
Deki

pojdme ty vole'!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

CO to je?

Reagovat
smazaný uživatel

kurva a bonucci sedi a macha rukama.....

Reagovat
Il Architetto

GIGI

Reagovat
Furia Ceca

To si dělaj prdel ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty volee Inter... inak ten Guarin ma co za uchylku furt strielat

Reagovat
Deki

je to kokot

Reagovat
smazaný uživatel

tak niektore tie pozicice odkial skusa, to je pomaly nemozne to trafit z vole a a hocijak a stale to pali

Reagovat
Nuno čomes

S poldim ozivl i Mauro.. To půjde.. Morata leteec

Reagovat
smazaný uživatel

málem 1:3

Reagovat
SqueeZy

Kdyby sis hrál na málem, tak ti ty čísla moc nesedí

Reagovat
smazaný uživatel

jn 1:2

zbytek Gigi a Handa pochytali

Reagovat
Melchior

Inter je na koni prakticky jenom kvůli tý hrůze, co předvádí Juventus

Reagovat
DelPiero137

Najlepsi obranca planety Chielliny....

Toto uz nie je ani sranda. Do golu sme vyhravali vsetky suboje, prihravky nam isli, vsetko. Od nahodneho golu (ziaden tlak super, sance) hracom vyplo, psychika na urovni debaklu. Prve dve sezony aspon toto nebolo a valcovali sme superov, nepremienali sance.

Reagovat
DelPiero137

Nehovoriac o tom ze z kazdej obrany spravime extra triedu. Aj z tej Interistickej ktora pravidelne dostava nafrak, si nedokazeme vypracovat jednu vyraznejsiu sancu za 30min. Lebo sme dostali gola....

Reagovat
10

Bonucci ty...

Reagovat
smazaný uživatel

Chiellini to si snad robi prdel ?

Reagovat
smazaný uživatel

Icardiii

Reagovat
Deki

paenobže... porvěte!!! to sem nežral ještě

Reagovat
smazaný uživatel

Mateo Osvaldo

Reagovat
Deki

achjo... Mateo

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Kovač len pred chvilou som zapol, riadne divoky zapas

Reagovat
Inzaghi

To je show.

Reagovat
Il Architetto

To je dobytek.

Reagovat
SunFells

Uuh, pěkně ho nabral

Reagovat
Alberto Aquilani

Osvaldo sa šiel znova cápať

Reagovat
Pinturicchio

To je pičaaaaaaaaaaa

Reagovat
SqueeZy

A ještě se diví ne

Reagovat
Pinturicchio

Naštěstí ne, uvědomil si, co udělal, řekl bych, že takhle ostře tam jít asi ani nechtěl. Budiž mu odpuštěno.

Reagovat
SqueeZy

Za tohle bych je a hlavně Maxe pověsil za koule do průvanu... A na hodně dlouho...

Reagovat
smazaný uživatel

Guarin a Osvaldo sa biju to je komedia

Reagovat
Melchior

I přemotivovanost by měla mít své meze

Reagovat
smazaný uživatel

Tu červenou beru, ale je smutný, že ji dostane zrovna Mateo, na kterého je každý druhý zápas podobný zákrok a vždy za žlutou!

Reagovat
olis

Osvaldo

Reagovat
smazaný uživatel

co spravil prehliadol som

Reagovat
Leo Rekordman

vyzeralo ,ze ide zabit Icardiho

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tu šanci prostě zazdil. Jinak nechápu, jak někoho může napadnout jít takto do souboje

Reagovat
Alberto Aquilani

Zaslúžená červená.... celkovo je ten týpek neskutočne prehypovany ....

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Yanek

Pořád je sranda.

Reagovat
Forza_Inter

Som zvedavý na zostavu v ďalšom kole... out Jesus, Rano, Kova

Reagovat
Deki

to nějak ani nevadí

Reagovat
mastakillah

Icardii je hrozej individualista... Takovýho spoluhráče bych teda v týmu nechtěl, ani se Osvaldovi nedivím

Reagovat
10

Naprosto zaslouženě ho zjebal, mu to mohl dát 3x do lepší pozice

Reagovat
mastakillah

přesně. Aji Podolski se na něj díval nasraně, že mu to nedal. Jen blbec Guarín tu situaci moc nepochopil

Reagovat
Alberto Aquilani

len Podolski ešte nevie Taliansky, tak mu nenadával ...

Reagovat
DelPiero137

"blbec Guarin tu situaci moc nepochopil"

Reagovat
Nuno čomes

On blbec je, ale nechtěl at se se hádají přímo na hřišti. Uklidnoval

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
SunFells

Pogba s kraťasy "na Alexise"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

na Neuera

Reagovat
Pettirosso

Neuer hadra

Reagovat
smazaný uživatel

Žlutá nic?

Reagovat
Nuno čomes

Lichsteiner hovado

Reagovat
SqueeZy

A jak řekl, tak se taky stalo ... Kluci nahovno hráli a všechno se poj*balo! Dobrou ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo dobré derby.

Reagovat
I*M

Reagovat
Pettirosso

to byl zase zápas

Reagovat
smazaný uživatel

len chvilu som videl ale mega zapas

Reagovat
Alberto Aquilani

Osvaldo uteká do kabín nafackať Icardimu

Reagovat
mastakillah

Reagovat
DelPiero137

Vazne tam utekal? Koniec som vypol

Reagovat
olis

ano

Reagovat
Pettirosso

Osvaldo se utíkal vysrat, nebo nechal doma zapnutej sporák?

Reagovat
Votas

rozhodčí nám pomohl, ale dobrej bod. Škoda že Mauro některý věci nevyřešil líp. Snad jim to mentálně pomůže a zvednou se. Tahle bojovnost za Mezzarriho nebyla.

FORZA INTER

Reagovat
Pinturicchio

Za první větu, respektive objektivitu v tomhle.

Reagovat
lnterista

souhlas...skoda ze nas tak moc Juve prehrava v zaloze jinak kdyz jsou zatlaceni tak ta obrana je taky strasna. Ve finale se to nakonec dalo vyhrat ale bod musime brat jako zlatej

Reagovat
olis

Osvaldo zase

Reagovat
smazaný uživatel

SA bavil som sa paradne

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem poslední půl hoďku.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Deki

Skvělá druhá půle, takhle jsem se u našeho zápasu nebavil už dlouho. Maura i přes ten gol, co dal, nemůžu hodnotit kladně Mateo to na konci přehnal a celkově těch karet bylo až moc, aby se nám to proti Janovu nevymstilo...

Nejlepší od nás zase Handa... ten podle mě v létě půjde za lepším.

FORZA INTER!!!

Reagovat
Dejwa

těžce to nezvládl Juventus druhej poločas.. škoda, že sme toho nevyužili..

Reagovat
Pettirosso

Opět a opět dokola, Allegri ty velký zápasy prostě zvládat neumí. Po sezóně pryč a přivést Deschampse

Reagovat
Pinturicchio

Po Euru nejdřív.

Reagovat
Pettirosso

i to beru..největší chyba minulýho vedení, že ho nechalo odejít

Reagovat
Pinturicchio

Zas to ale vedlo ke Contemu.

Reagovat
SqueeZy

nejlepší věc, která nás mohla potkat.

Reagovat
10

Se vrátí Antonio

Reagovat
Pinturicchio

Tomu nevěřím, z více důvodů.

Reagovat
Furia Ceca

Prandelliho

Reagovat
smazaný uživatel

INTER ... juventus ideme si po vas

Reagovat
Furia Ceca

Sorry, nemáš vyplněný oblíbený kluby, takže nechápu, kdo si pro nás jde...

Reagovat
Yanek

Tak Romulus asi nepřišel do Neapole.

Reagovat
Furia Ceca

Si dělám prdel, přece je v tom jejich snění nebudu podporovat.

Reagovat
Yanek

Reagovat
10

Další ztracenej zápas, začni kurva něco dělat Allegri!

Reagovat
DelPiero137

Naznaky toho boli uz v Conteho poslednej sezone...nie tak casto, vyrazne.

Reagovat
10

pod Allegrim je to pravidlo

Reagovat
Furia Ceca

S tímhle nás BVB v pohodě vyřadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Užasnej fotbal, Inter druhej poločas klobouk dolů.Bavil sem se opravdu velice.děkuji oboum týmum za super zážitek.

Reagovat
smazaný uživatel

uff Mateo to tam trosku premotivoval.. videl som len druhy polcas ale co sa tu pisalo, tak asi sme hrali ovela lepsie v druhom a aj sme s kuskom stastia mohli vyhrat..

ako by povedal Laco Borbely, Icardi je ofenzivny predator, nevidis ho cely zapas ale potom jedna sanca a drrrb.. aj ked to co potom spravil, tak to mal urcite lepsi riesit, Osvaldovi sa necudujem ani..

Inak neviete preco po hvizde hned bezal Osvaldo do satne? ci nejak v dobrom sa nerozisiel s Juve..?

Poldi to tam celkom fer ozivil... no a Handa to je frajer... musime ho udrzat...

Tesim sa nabuduce na novu stopersku dvojicu..

Reagovat
Pinturicchio

Jak je psáno výš, utíkal tam rozbít držku Icardimu - kdyby Osvaldovi přihrál, tak měl milionprocentní šanci a on to zamrdal obstřelem, co letěl do 5 řady.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale Icardi bol na ihrisku a podaval ruky, takze to nejak nevychytal.. on isiel priamo do satne..

Reagovat
Lubinterista

placaj picoviny, mauro byl na hristi

Reagovat
smazaný uživatel

jak mohl bejt na hřišti, když ho střídal M'Vila v 90. ?

Reagovat
alcantara

Podaval si ruku so supermi.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak.. a k celem incidentu povedal toto: "Osvaldo? That sort of thing happens in the heat of the moment but once you're off the pitch it's all forgotten about. It was my fault because I should have passed to him."

Reagovat
alcantara

Ta kto ma byt, ajked v tej chvili na ihrisku by ho najradsej kazdy prizabil.

Reagovat
smazaný uživatel

By mě zajímalo, kde si ho tam viděl, já sem si ho teda nevšiml. A jestli jo, tak určitě až potom, co zmizel Osvaldo v kabině, protože ten se k e střídačkám rozeběhnul hned po hvizdu

Reagovat
alcantara

V stredovom kruhu, tam sa to vacsinou odohrava, ziadna veda. To asi jo, je to kazdopadne nepodstatne.

Reagovat
smazaný uživatel

no a si sa dosmial

Reagovat
Lubinterista

jseš normální?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
Lubinterista

už to neřeš. jinak mauro po vystřídaní nešel do kabin, ale zůstal normálně u střídaček, i přes to, že v interu není žádná vnitřní směrnice, která by hráči odchod do kabin zakazovala. potom, po závěrečném hvizdu si šel na plac podat ruce se soupeřem.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Pinturicchio

Tak asi jen nasraný, no, nevím.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele