Serie A - preview 16. kola

18.12.2014, 17:30, aktualizováno 21.12.2014, 09:18
Previews
Nedělní menu odstartuje veronské derby mezi Hellasem a Chievem. Sampdoria Janov poměří síly s Udinese, Turín se potká s Janovem a toskánské derby nabídne střetnutí mezi Fiorentinou a Empoli. Atalanta přivítá Palermo a milánský Inter na konec hostí Lazio Řím...
Hellas Verona - Chievo Verona  (neděle 12:30)
Druhé největší město Benátska, překrásná středověká Verona, bude na nohou. V rámci 16. kola se totiž uskuteční prestižní veronské derby mezi Hellasem a Chievem zvané Derby della Scala, nebo chcete-li Derby di Verona popřípadě Derby dell'Arena. Na společně sdíleném Stadio Bentegodi se očekává velmi vypjatá atmosféra...

Italská nejvyšší soutěž dlouho veronské derby postrádala, více než jedenáct let od sestupu Hellasu v roce 2002. Po jeho návratu se už Derby della Scala odehrálo dvakrát a vždy zvítězil "hostující" tým 1:0. To úplně poslední rozhodl ve prospěch Hellasu Luca Toni, který mimochodem v minulém kole zaznamenal svojí 300. branku v kariéře.

Mistr světa z roku 2006 letos nastřílel zatím pět branek a je to samozřejmě on, na koho v Hellasu spoléhají. Svěřencům trenéra Mandorliniho se zatím příliš nedaří, však teprve v minulém kole se jim podařilo přerušit osmizápasové čekání na vítězství. Hellas zvítězil i díky brance Luky Toniho nad Udinese 2:1.

Nedaří se ani druhému týmu z Verony. Chievo patří každý rok k hlavním adeptům na sestup, ale svojí situaci pokaždé ustojí. Letos to není jiné, po patnácti kolech je sedmnácté a před sestupovým Cagliari má jen jednobodový náskok. Spokojenost tedy panovat nemůže. Nicméně přesto kouč Maran tým pozvedl, pětkrát v řadě dokázal bodovat a o tuto sérii přišel až v minulém kole proti Interu Milán. Nerazzurri zvítězili 2:0.

Jedním z problémů současného Hellasu je rozsáhlá marodka. Trenér Andrea Mandorlini nemůže počítat se Sorensenem, Ionitou, Salou, Obbadim, Jankovičem, Gómezem a vykartovaným Agostinim. Oproti tomu je Chievo ve výhodě, postrádat bude jen suspendovaného Bottu.
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Rafael - Moras, Marquez, G.Rodriguéz - Martič, Christodoulopoulos, Tachtsidis, Hallfredsson, Brivio - Nico Lopez, Toni
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Bizzarri - Frey, Gamberini, Dainelli, Zukanovič - Izco, Radovanovič, Hetemaj, Birsa - Paloschi, Meggiorini
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.20 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
UC Sampdoria - Udinese Calcio  (neděle 15:00)
Vynikající formu si stále udržuje Sampdoria, která neprohrála ani na půdě mistrovského Juventusu a v probíhající sezoně zatím padla jen jednou. Parta Siniši Mihajloviče okupuje příčky zaručující evropské poháry a na nich chce setrvat i po zápase s Udinese.

Stále jen jednu nešťastnou porážku mají na kontě fotbalisté Sampdorie. Svěřenci trenéra Siniši Mihajloviče bojují o evropské poháry a zatím si vedou nad míru dobře. V minulém kole dokázali remizovat na půdě mistrovského Juventusu 1:1 a udrželi se na pozicích zaručujících Evropskou ligu a samozřejmě jsou v kontaktu i se třetím místem a Ligou mistrů.

Udinese v průběhu letošní sezony podává nevyrovnané výkony a v tabulce mu patří deváté místo. Tým mladého trenéra Andrey Stramaccioniho sice vstoupil do ligy ve velkém stylu, ale velmi brzo mu došel dech a momentálně ho trápí hodně nevyrovnané výkony. Bianconeri sice vyhráli na Interu Milán 2:1, ale hned v následujícím kole nestačili na domácím Stadio Friuli na Hellas, který v tu dobu měl několikazápasovou sérii bez vítězství.

Sampdoria i Udinese patří k tradičním týmům Serie A, jejich vzájemná bilance je bohatá a také dosti vyrovnaná. Fanoušci obou táborů mají v paměti především poslední vzájemné měření sil. Ve 38. kole minulé sezony si oba týmy rozdělily body za remízu 3:3.

Sampdorii i přes dobré výsledky trápí zranění, na marodce zůstávají Wszolek, Silvestre, Viviano a De Vitis. Scházet bude také potrestaný Romagnoli. Také Udine bude muset zacelovat mezery v sestavě, mimo jsou dva klíčoví hráči základní jedenáctky - Muriel a Allan.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Romero - De Silvestri, Gastaldello, Regini, Mesbah - Rizzo, Palombo, Obiang - Gabbiadini, Okaka, Éder
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Heurtaux, Danilo, Domizzi - Widmer, Badu, Guilherme, Koné, Pasquale - B.Fernandes - Di Natale
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.50 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Turín FC - Janov CFC  (neděle 15:00)
Turín si zatím v lize nevede příliš dobře a o vylepšení stávající situace bude usilovat proti Janovu, kterému se naopak daří.

Turínský celek zatím nenaplňuje velká očekávání a oproti minulé sezoně v domácí soutěži tápe. Granata si ale musela zvykat na novou roli a sice větší herní vytíženost v důsledku účasti v základních skupinách Evropské ligy. Svojí roli na evropské scéně zvládla, ze skupin postoupila a na jaře se může těšit na dvojutkání s baskickým Athleticem. Co však musejí svěřenci trenéra Ventury zlepšit, je domácí bilance. Turín za patnáct kol vyhrál jen třikrát a v tabulce je patnáctý jen se dvoubodovým náskokem před sestupujícími pozicemi.

Mnohem lépe si v domácí soutěži vedou fotbalisté Janova, ti na rozdíl od Granaty nemusejí bojovat na vícero frontách a mohou se soustředit jen na ligu (z italského poháru vypadli po porážce v Empoli). Až v minulém kole s římským AS skončila dlouhá neporazitelnost Grifů. Vlci vyhráli na Marassi díky jediné brance Radji Nainggolana a upevnili si druhou příčku. Janov kvůli porážce v tabulce spadl, ale situace kolem evropských pohárů je nadále hodně vyrovnaná. "Můj tým je trochu unavený, ale musíme vydat více úsilí a v Turíně získat body," prohlásil pro italská média trenér Gian Pier Gasperini.

Turínu se v posledních letech proti Janovu daří. Grifové naposledy dokázali turínský celek zdolat v roce 2009 a od té doby ve vzájemném souboji nevyhráli.

Granata se musí obejít bez Benassiho, Bashy Larronda a Janssona. Ani Janov není kompletní a bude velmi zajímavé sledovat, jak si Grifové povedou bez Juraje Kucky, gólmana Perina i Diega Perottiho. Všichni tři jsou stavebními kameny základní jedenáctky.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Gillet - Maksimovič, Glik, Moretti - Peres, Vives, Gazzi, El Kaddouri, Darmian - Quagliarella, Martínez
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Lamanna - Roncaglia, De Maio, Burdisoo, Antonelli - Rincón, Bertolacci, Sturaro - Iago, Matri, Lestienne
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.40 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
ACF Fiorentina - Empoli FC  (neděle 15:00)
Fiorentina podává stále lepší výkony a dobrý rok se pokusí uzavřít tím nejlepším možným způsobem - výhrou před vlastními fanoušky a případným posunem tabulkou vzhůru. Proti bude Empoli, které je sice až čtrnácté, ale poslední dobou neprohrává snadno.

Oba soupeři spolu sehráli celkem osm zápasů za celou svou historii. Fiorentina v nich téměř pokaždé potvrdila svou dominanci a sedmkrát zvítězila. Pouze poprvé se zrodila remíza. Fanoušci Empoli, kteří hledají výhru ve vzájemných utkáních, musí zpět až do roku 1997. Dalo by se říci, že Empoli pohled do historie může děsit, ale přesto je v jeho táboře cítit velké odhodlání. Empoli poslední dobou bojuje a prohrává jen zřídkakdy. Poslední prohru si na svůj účet nováček připsal prvního listopadu, od té doby se mu úspěšně daří zastavovat ataky soupeře.

Empoli od té doby porazilo římské Lazio, v rámci Coppa Italia zdolalo i silné CFC z Janova. Empoli sehrálo skvělý duel také s ambiciózní Neapolí. Hosty poslal do vedení Simone Verdi a na jeho trefu navázal také Daniele Rugani. Neapol zabrala až ve druhé půli, kdy srovnali Duván Zapata a Jonathan De Guzmán, ale i bod se proti tak silnému celku jako Neapol jistě počítá. V minulém kole se Empoli gólově příliš nevytáhlo, ale bod z utkání s účastníkem evropských pohárů z Turína není špatným výsledkem.

Hodně speciální bude následující utkání pro veterána Francesca Tavana. Ten strávil v dresu Violy několik let jako mladík, ale do prvního týmu se nikdy naplno neprosadil. Nyní již pětatřicetiletý útočník se ale přesto nemůže dočkat, až změří síly se "svými". Na tiskové konferenci před utkáním sdělil: "Hrozně se těšíme, že Toskánsko opět uvidí derby. Hodně dlouho tu něco takového nebylo a já jsem rád, že můžu zasáhnout do tak krásné události. V neděli to bude opravdu hodně náročné, ale pro mě osobně to nebude žádná odplata, i když jsem ve Florencii působil - jen další utkání a maximální snaha o tři body. Fiorentina má skvělé hráče a hodně se mi líbí třeba Borja Valero nebo Mario Gómez, ale musíme být připraveni na celý tým," uvědomuje si zkušený veterán.

Dalo by se říci, že tým trenéra Vincenza Montelly má samé dobré zprávy. Do hry se mu opět vrací Juan Cuadrado, ve skvělé formě je v posledních týdnech Matias Fernandez. A posledním kouskem do ofenzivní sestavy Fialek je Alberto Aquilani, jemuž se poslední utkání také povedla. Jedinou vážnější absencí je kapitán Manuel Pasqual, který stále ještě není zcela fit na to, aby mohl zasáhnout do prvoligového klání. Ani Empoli nebude kompletní, protože hrát nebude Matias Vecino.

Fiorentina sice prohrála své utkání Evropské ligy proti Dinamu Minsk, ale mrzet ji to nemuselo, protože už před utkáním měla postup z první příčky zajištěn. V minulém kole dala Viola jasně najevo, že při plné síle - a to postrádá stále ještě těžce zraněného útočníka Pepita Rossiho - je schopná rozpoutat na hřišti peklo. Přesvědčila se o tom Cesena, která na soupeře neměla v žádném aspektu hry a dostala čtyři branky. Do sítě brankáře Nicoly Lealiho se trefili Borja Valero, Stefan Savić, Gonzalo Rodriguez a Mounir El Hamdaoui. Zopakuje Viola drtivou výhru i v toskánském derby, nebo se Tavano a spol. dočkají dalšího skvělého výsledku těsně před přestávkou?
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Neto - Basanta, Rodriguez, Savić - Cuadrado, Aquilani, Pizarro, Borja Valero, Alonso - Mati Fernandez - Gomez
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Sepe - Hysaj, Tonelli, Rugani, Mario Rui - Croce, Valdifiori, Laxalt - Verdi - Tavano, Maccarone
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.20 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atalanta Bergamo - Città di Palermo  (neděle 15:00)
Atalanta Bergamo stále podává velmi špatné výkony a o vylepšení dosavadní bilance bude usilovat proti Palermu. Sicilskému týmu se po návratu mezi elitu daří, momentálně dokonce drží sedmizápasovou neporazitelnost.

V zápase proti předposlední Ceseně se Atalanta konečně střelecky prosadila, soupeřovu síť rozvlnila celkem třikrát a připsala si tři body za vítězství 3:2. Všichni v klubu tak doufali, že střelecký půst skončil a že už se Atalantě bude jenom dařit. V následujícím kole však Nerazzurri předvedli další bídný výkon, proti Laziu téměř nevystřelili na branku a samozřejmě opět neskórovali. Atalanta je tak nadále nejhůře skórujícím týmem v lize - vstřelila pouhých osm branek. Jen pro srovnání, poslední Parma jich vstřelila šestnáct, tedy dvakrát tolik.

Palermo sice mělo pomalejší začátek, ale nyní sbírá body jako na běžícím páse a je jedno, kdo proti němu stojí. Na sicilský klub nevyzrály takové týmy jako AC Milán, Janov, Udinese nebo Turín. Zkrátka, svěřencům trenéra Iachiniho se daří, momentálně už sedm kol nenašli přemožitele. Navíc čím dál více se skloňuje jméno Paula Dybaly, který svůj tým střelecky táhne. Mladý Argentinec měl prsty i v posledním vítězstvím nad Sassuolem, byť se tentokrát střelecky neprosadil. V posledním zápase tohoto roku zajíždějí Sicilané na půdu Atalanty Bergamo. "Chceme zakončit rok tím nejlepším způsobem. Nedělní vítězství by pro nás bylo důležitým, víme, že Atalanta je tým, který je těžké porazit," nechal slyšet obránce Palerma Achraf Lazaar.

Atalantě budou scházet Rosseti, Estigarribia a Raimondi. Palermo je na tom podobně, kouč Iachini nemůže počítat pouze s Barretem a Daprelou.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Benalouane, Stendardo, Cherubin, Dramé - Zappacosta, Cigarini, Carmona, A.Gomez - Moralez, Denis
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Muňoz, Gonzalez, Andělkovič - Morganella, Rigoni, Maresca, Chochev, Lazaar - Vazquez, Dybala
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.20 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Inter Milán - SS Lazio  (neděle 20:45)
Matné výkony Interu Milán slavný celek dohnaly až na současnou jedenáctou příčku. Tým trenéra Roberta Manciniho pokračuje v nevýrazném projevu, ale posledním ligovým kolem v tomto kalendářním roce chce před vlastními fanoušky získat zpět svou hrdost. Proti bude Lazio, které se naopak pyšní formou více než dobrou.

Poslední čtyři zápasy totiž Biancocelesti neprohráli. Trochu překvapující bezbrankovou remízu s podceňovaným Chievem Verona nahradila tříbodová radost po utkání Coppa Italia proti Varese. V něm si Lazio s chutí zastřílelo a svého soupeře deklasovali třemi brankami. Ve čtrnáctém kole se Lazio utkalo s Parmou a opět si vedlo dobře. Trenér Stefano Pioli si mohl oddychnout poté, co na branku Parmy zareagoval nejprve Stefano Mauri gólem na 1:1. Vítěznou trefu si na své konto připsal zlepšující se talent Felipe Anderson. Další kolo už Lazio zvládlo v suverénnějším stylu.

Biancocelesti doma zdolali neškodnou Atalantu Bergamo, které nasázeli tři branky. O dvě z nich se ve druhém dějství postaral skvělý Stefano Mauri, třetí měl na svědomí Senad Lulič. Díky tomuto vítězství se Lazio posunulo na čtvrté místo s pouhým jedním bodem scházejícím na třetí Neapol. Ta má ale o zápas navíc. Laziu bude chybět Lucas Biglia, který bude v příštích třech týdnech laborovat se zraněním stehenního svalu. Ani Inter nebude kompletní. Sice se do kádru vrací Brazilec Hernanes, někdejší opora právě římského týmu, ale pro změnu nebude přítomen útočník Pablo Daniel Osvaldo. Tomu nedávno zemřel tchán a zkušený útočník dostal od klubu povolení odcestovat zpět do Argentiny.

Inter Milán se již delší dobu snaží vzpamatovat a vrátit se na výsluní za éry trenéra Josého Mourinha. Dopomoci mu k tomu měl v Neapoli úspěšný trenér Walter Mazzarri, ale nakonec byl po neuspokojivých výsledcích propuštěn. Na jeho místo si nový vlastník Interu přivedl světoznámou kapacitu na poli trénování Roberta Manciniho. Ani tento italský trenér, jenž má s účinkováním na lavičce Nerazzurri bohaté zkušenosti, se ale zatím spíše trápí. Inter musel okusit prohry s římským AS i Udinese Calcio. Fanoušky příliš nepotěšila ani remíza s Karabachem v rámci Evropské ligy.

Mnohem lepší pocity měly tifosi poté, co Inter Milán v minulém kole zdolal Chievo Verona. První branku Interu vstřelil mladík Mateo Kovačič, druhou pak obránce Andrea Ranocchia. Domácí nedohráli v plném počtu, protože byl vyloučen Rubén Botta. A trenér Roberto Mancini je odhodlán navázat na dobrý výkon proti veronskému týmu i v posledním klání tohoto kalendářního roku. Navíc se může spolehnout na podporu nadšených diváků známého San Sira.

Na tiskové konferenci před zápasem italský taktik sdělil: "Líbí se mi přístup mých hráčů, protože je radost sledovat je při tréninku. V týmu vládne pohoda a úplné koncentrování před tak důležitým zápasem. Na jeho výsledku nám hodně záleží, protože chceme tento rok zakončit co nejlépe. Hodně nám pomohlo vítězství nad Chievem, to jsme hodně potřebovali. Teď se soustředíme na Lazio, protože to bude velmi náročný tým."

"Výhra nad Laziem by nám mohla dodat hodně sebevědomí a podpory do nového roku. Lazio velmi dobře známe a víme, co nám hrozí. Je to agresivní tým zvyklý vysoko napadat. Jeho protiútoky jsou velmi nebezpečné, mají rychlé hráče a dokáží potrestat každé zaváhání. Dvakrát jsme prohráli, takže nemohu být spokojen s výsledky. Jsem ale spokojen s přístupem hráčů. Když se něco nedaří, vždycky vše probereme a dokážeme si vysvětlit, co příště udělat lépe. Sezona je ještě hodně dlouhá a my se na ni chceme dobře připravit přes zimní přestávku. Naším cílem je třetí místo. Sice o něj bojuje mnoho týmů, ale my se pokusíme udělat maximum pro jeho získání," uzavírá Mancini. Udělají jeho hráči krok k třetí příčce už v zápase s Laziem?
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - D’Ambrosio, Ranocchia, Juan Jesus, Dodo - Guarin, Medel, Kuzmanović - Kovačič - Icardi, Palacio
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Basta, De Vrij, Cana, Radu - Parolo, Ledesma - Lulic, Anderson, Mauri - Đorđević
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.15 - 3.40 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
US Sassuolo - AC Cesena  (sobota 18:00)
Sassuolo v posledním kole přišlo o svojí osmizápasovou neporazitelnost, ale nyní se může vrátit zpět na vítěznou vlnu. Na svém stánku Cittá del Tricolore přivítá oblíbeného soupeře - předposlední Cesenu.

Je to jiné Sassuolo, než jsme byli zvyklí vídat v minulé sezoně. To se Neroverdi trápili, střídali trenéry a nakonec, opět pod Eusébiem Di Francescem, vybojovali záchranu. Charismatický kouč vede Sassuolo i v této sezoně a mimo průšvihu s Interem Milán (porážka 0:7) si vede nad míru dobře. Se ziskem devatenácti bodů jsou domácí na dvanáctém místě a před sestupovými příčkami mají pohodlný sedmibodový náskok. V minulém kole sice prohráli s Palermem 1:2, čímž ztratili svojí osmizápasovou neporazitelnost, ale celkově mohou být se svým prozatímním učinkováním spokojeni.

Cesena si návrat mezi italskou elitu představovala určitě jinak, než že se bude s pouhými osmi body krčit na předposlední příčce. Jenomže vyhrát dokázala pouze v prvním kole na konci sprna a od té doby si připsala jen několik remíz. To je vskutku žalostná bilance a s Parmou jsou suverénně nejhoršími týmy Serie A. Naposledy navíc Cesena inkasovala před vlastním publikem čtyři branky od Fiorentiny a připsala si další porážku.

Svěřenci trenéra Di Carla mají Sassuolu rozhodně co oplácet. Když se totiž oba týmy utkaly naposledy, byla z toho pro "mořské koníky" pořádná ostuda. Sassuolo, ještě v rámci Serie B, porazilo Cesenu na její půdě 3:0 a doma pak nešťastného soupeře zdecimovali 5:0. Kádry se samozřejmě za tu dobu proměnily, ale vzhledem k aktuální formě i postavení v tabulce budou nadále favoritem hráči Neroverdi.

V závěru zápasu s Palermem neudržel nervy na uzdě Paolo Cannavaro a díky červené kartě bude stát v tomto klání s Cesenou. Karetní trest do hry nepustí ani Consigliho a dvojici Pegolo, Manfredini trápí zranění. Ani Cavallucci Marini nebudou kompletní, na marodce zůstávají Marilungo, Perico a Renzetti, v trestu je potom Volta.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Pomini - Vršaljko, Terranova, Acerbi, Peluso - Taider, Magnanelli, Missiroli - Berardi, Zaza, Sansone
AC Cesena - pravděpodobná sestava:
Leali - Capelli, Lucchini, Magnusson - Nica, Carbonero, Cascione, Giorgi, Mazzotta - Defrel, Hugo Almeida
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 4.20 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Řím - AC Milán  (sobota 20:45)
Naposledy se v tomto kalendářním roce otevřou brány Olympijského stadionu v Římě. Důvod ale bude stát za to, protože do hlavního města zavítá AC Milán. V jeho kádru se nachází několik hráčů, kteří mají zvláštní chuť vyhrát nad domácími Vlky. Ti ale na druhou stranu touží odpovědět na hozenou rukavici Juventusu Turín.

Slavné utkání mezi římským celkem a jeho protivníkem z Milána má za sebou dlouholetou tradici. Ačkoli tyto dva kluby nejsou vyloženými rivaly a vztahy mezi nimi jsou většinou pokojné, v sobotu večer se dá čekat napínavá a zajímavá bitva. Oba tábory zbrojí před závěrečným zápasem tohoto kalendářního roku, protože mají oba o co hrát. V sázce je kromě bodů i hrdost, reputace nebo příčky znamenající Ligu mistrů.

Ty už AS okupuje, protože mu patří druhé místo hned za lídrem ligy z Turína. Juventus své utkání hrané již ve čtvrtek vyhrál, takže teď je na řadě AS. Vlci totiž zoufale chtějí umazat manko, které jim na Juventus schází. Stará dáma vede ligu s náskokem čtyř bodů a velkou porci z nich mohou Giallorossi ukrojit právě proti AC. Tým z Věčného města přišel o možnost bojovat v Lize mistrů a bude se muset spokojit "jen" s Evropskou ligou. Tu tým trenéra Rudho Garcii nechce stavět na druhý kolej od úplného začátku, ale ústy francouzského elegána má priority přeci jen někde jinde.

Na tiskové konferenci před utkáním s Milánem Garcia poznamenal: "Jsem druzí v tabulce, máme manko čtyř bodů na první tým a máme navíc zápas k dobru. Na naší pozici nevidím nic negativního. Uděláme všechno, co je v našich silách, abychom to stáhli opět jen na jeden. Naše ambice se nijak nezměnily, stále bojujeme na třech frontách. Naší prioritou je samozřejmě liga, protože přes ni vede nejkratší cesta k Lize mistrů. Moc rádi bychom viděli, aby velké týmy nadále navštěvovaly Stadio Olimpico, i když možná ne v rámci jedné skupiny," naráží Garcia na těžkou skupinu Ligy mistrů čítající Bayern Mnichov, Manchester City a CSKA Moskva.

Giallorossi byli kritizováni českou ikonou Pavlem Nedvědem za to, že příliš mluví a málo konají. Podobných názorů se ale trenér Garcia nehodlá chytat a rád by naopak dokázal opak na hřišti. "Nevím, zda je takové vyjádření pravdivé nebo nakolik má Pavel Nedvěd právo to říct. Ale to mě nezajímá. Chci vědět jen to, co můžeme dokázat na hřišti. Zápas s Milánem je to jediné, na co myslíme. Chci, aby moji hráči mysleli jen na svou práci, jen na zápas s AC. Nic jiného mě nezajímá," zopakoval Garcia.

Francouzský trenér byl potrestán za chování po výhře 1:0 v Janově, po utkání se pokusil udeřit jednoho z pořadatelů. Nakonec ale uspěl s odvoláním. Stejně tak se vedlo obránci Holebasovi. AS budou scházet dlouhodobě zranění Leandro Castán a Federico Balzaretti, mimo hru bude také Lukasz Skorupski. V dresu AC nenastoupí zranění Ignazio Abate a Mattia De Sciglio. Hodně speciální duel pak čeká francouzské duo. Obránce Philippe Méxes působil v hlavním městě od roku 2004 do roku 2011. A společnou minulost s AS má také útočník Jérémy Ménez. Ten se po nepříliš povedeném angažmá v Paris Saint-Germain vrátil Apeninský poloostrov a od té doby táhne AC za výhrami.

AC patří v této chvíli až sedmá příčka, ale přesto si věří. Vyplývá to z vyjádření prezidenta Silvia Berlusconiho, který v rozhovoru pro klubovou televizi jasně řekl: "Zítřek je pro nás velmi náročný den, protože nás čeká klíčové utkání s AS. Chci hráčům pogratulovat k výhře nad Neapolí. Teď ale vzhůru do Říma! Nesmíme se bát atmosféry, protože hráči kvůli vzdálenosti hřiště od fanoušků stejně budou limitovaní. Půjdeme na hřiště s odhodláním a přesvědčením, protože jsme silnější," nadšeně burcuje hráče. Podaří se jim získat tři body a přiblížit se Lize mistrů?
AS Řím - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Maicon, Manolas, Yanga-Mbiwa, Cole - Nainggolan, De Rossi, Keita - Ljajić, Totti, Gervinho
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Lopez - Bonera, Rami, Mexes, Armero - Poli, De Jong, Montolivo - Honda, Menez, Bonaventura
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.73 - 3.80 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Cagliari Calcio - Juventus FC  (čtvrtek 19:00)
Lídr tabulky zavítá na půdu českého trenéra Zdeňka Zemana. Ten má co napravovat, protože jeho tým oproti předpokladům nehraje ofenzivní fotbal a nepřináší ani výsledky. Cagliari je v současné době až na osmnáctém místě. Zcela jiná nálada panuje v Turíně, protože tamní Juventus je stále na prvním místě tabulky.

Ani Juventus ale není neomylný, což dokázal už v posledních třech zápasech. Sérii výher jako první narušila Fiorentina. Fialky totiž remizovaly s Juventusem bez branek, což bylo poměrně překvapující. Skvělým výkonem se blýskla defenzíva domácích Fialek, která udržela na uzdě i hráče jako Fernando Llorente, Kingsley Coman nebo Carlos Tévez. Stejným způsobem skončilo také utkání Ligy mistrů proti španělskému Atléticu Madrid. Rozdíl byl v tom, že tentokrát Juventusu remíza stačila k postupu, takže vlastně splnil to, co před zápasem chtěl.

V Serii A se už tým trenéra Maxe Allegriho chtěl vrátit na vítěznou vlnu. To se mu ale nepodařilo, neb jej zastavila Sampdoria Janov. Zlepšující se tým z přístavního města taktéž obral favorita o dva body, i když se domácí dostali do vedení zásluhou první ligové branky francouzského beka Patrice Evry. Za hosty srovnával kmenový hráč Juve Manolo Gabbiadini. Toto utkání skončilo remízou a navíc panovaly obavy nad trestem pro trenéra Maxe Allegriho. Trenér Allegri se v utkání se Sampdorií pohádal s rozhodčími, načež si měl odpykat jednozápasový trest v podobě pobytu mimo lavičku. Kouč Juventusu však uspěl s odvoláním, takže své hráče bude koordinovat už proti Cagliari.

Lepší zdravotní stav také provází obránce Barzagliho, i když ten ještě stále není v nominaci na ostré klání. Zkušený obránce sice zápasy vidí jen v televizi, ale nemá strach, že by se jeho tým zhoršoval nebo výrazně ztrácel dech. Naopak je hrdý na to, jak se Juventus popral s těžkými soupeři. V rozhovoru pro oficiální stránky klubu Barzagli řekl: "Hráli jsme proti třem fyzicky i technicky hodně silným klubům. Ale důležité je podle mě to, že stále vedeme ligu. Sezona je dlouhá a musíme zůstat koncentrovaní jako nikdy," míní Barzagli.

Juventus bude samozřejmě jasným favoritem také při utkání na Sardinii. Domácí totiž v posledních deseti pokusech nad Starou dámou nezvítězili ani jednou. Poslední zisk tří bodů se datuje do listopadu roku 2009, kdy se po půlhodině hry prosadil Nené a v závěru zápasu korunoval dobrý výkon druhým gólem Alessandro Matri, budoucí hráč právě Juventusu. Právě někoho jako Matri by nyní Zemanovo uskupení nutně potřebovalo.

Trenér Zeman možná spoléhal na schopnosti Marca Saua, ale ten je dlouhodobě mimo hru kvůli zranění. A k dispozici nebude ani tentokrát. Kromě něj nenaskočí do hry ani podobně zraněný brankář Simone Colombi. Cagliari bez nich trpí, což se projevuje v posledních zápasech. Sardinský celek je až na osmnáctém místě, což stačí pouze na sestup. A i když většina odborníků stále věří, že se tradiční celek pod taktovkou českého vyznavače ultra-ofenzivního fotbalu zachrání, Cagliari k tomu má stále hodně daleko.

Isolani potřebují vyhrát a pro trenéra Zemana to bude hodně atraktivní utkání. V rozhovoru s novináři na tiskové konferenci před utkáním český trenér zdůraznil: "Kdybych si měl vybrat jednoho hráče z Juventusu, kterého bych chtěl do týmu, měl bych problém. Síla toho klubu spočívá v jednotě. V tom, že každý plní rozkazy a dělá to, co je nejlepší pro celek. Budeme muset hrát naši hru s vlastním stylem. Bude to nádherné, epické utkání. A já se na něj hrozně těším, protože hrát s Juventusem dodá každému utkání hodně náboje, emocí a chuti vyhrát. Pokořit lídra, to něco znamená a Juventus je bezesporu jednoznačným favoritem," uvědomuje si trenér Zeman.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Balzano, Ceppitelli, Rossettini, Avelar - Crisetig, Conti, Ekdal - Farias, Ibarbo, Cossu
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Lichtsteiner, Ogbonna, Chiellini, Evra - Marchisio, Pirlo, Vidal - Pereyra - Morata, Tévez
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 9.00 - 5.00 - 1.36
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SSC Neapol - Parma FC  (čtvrtek 21:00)
Nad Vesuvem se opět stahují temná mračna. V současné situaci se nejedná o možnou přírodní katastrofu antických rozměrů, nýbrž o možný konec španělského trenéra Rafaela Beníteze. Los mu pro téměř existenční duel nadělil příjemného soupeře, ale i Parma má o motivaci postaráno.

Ačkoli se Neapol výsledkově vzmáhá, stále to není dost. Nepřesvědčivé výkony, velké výkonnostní výkyvy a nepřesná hra jsou často společným jmenovatelem fanouškových nočních můr. Ani pohled na tabulku nevěstí nic dobrého, neboť ambiciózní jihoitalský celek je nyní až na sedmém místě. Na druhou stranu, na pátý Janov ztrácí jen dva body. Dostane se na pohárové příčky už po utkání s Parmou?

Podle předpokladů by měl zcela jistě, protože Parma je nyní již jen stín nebezpečného a odvážného soupeře z minulé sezony. Tým, který bavil a především bojoval o Evropskou ligu, se zcela propadl až na samotný konec tabulky. Ducali mají na svém kontě jen šest bodů, dalších sedm bodů pak ztrácejí na únik z pásma sestupu. Jeden bod byl Parmě navíc odepřen za pozdní plnění finančních závazků. Z posledních deseti zápasů Parma vyhrála jen jedno jediné utkání a diváci už na Stadio Ennio Tardini dávno nechodí kvůli fotbalu, nedejbože kvůli výhrám.

Přesto je trenér Roberto Donadoni přesvědčen, že jeho hráči mohou překvapit. Na tiskové konferenci před utkáním italský stratég Donadoni poznamenal: "Chceme se dostat z této kritické situace co nejrychleji. Uvědomuje si, že jsme na dně svých sil, ale odtamtud vede jen jediná cesta. Toužíme po výhře, půjdeme jí naproti a nic nedáme soupeři zadarmo. Neapol minule neoslnila a bude mít co napravovat, ale u nás je situace stejná."

"Když se ale podíváte na naše zápasy, tak skoro nikdo nás výrazně nepřehrává. Snad jen Juventus v Turíně, ten byl naprosto mimo náš dosah. Ale jinak jsme už mnohokrát sehráli skvělou a vyrovnanou partii i s těmi nejlepšími týmy v Itálii. Způsobíme Neapoli mnoho potíží a nebudeme snadným soupeřem, ale rozhodně se nevzdáme dřív, než se dostaneme na hřiště. Vzpomínáte na naše minulá střetnutí? Minule jsme sehráli skvělé zápasy s Partenopei a dokázali jsme je dvakrát porazit. Třeba se to bude opakovat i teď," doufá Donadoni.

Poslední dva zápasy Parma vyhrála vždy 1:0. Neapol si musí své fanoušky také udobřit, protože v minulém kole prohrála s AC Milán. Při návštěvě Milána se trefili Jérémy Ménez a Giacomo Bonaventura, oba pánové si nechali po jedné trefě na poločas. Výsledek o to více bolel, že se předtím Partenopei podařilo postoupit do další fáze Evropské ligy z prvního místa po výhře nad Slovanem Bratislava.

Trenér Benítez se ale o místo neobává a naopak se pokouší svůj tým nasměrovat na tu správnou notu. Je si dobře vědom svého postavení i možnosti nepříjemného překvapení v podání Ducali. Na středeční tiskové konferenci mimo jiné zdůraznil: "Myslíte, že se situace nějak dramaticky změnila od naší prohry s Milánem? Tady v Itálii se názory tak prudce mění každý dva tři dny, že si z toho nic nedělám. Pokaždé, když mluvím s nějakými novináři, okamžitě mění názory a stanoviska, vynášejí soudy. Jsem klidný."

"Naším cílem bylo z Neapole udělat světově proslulý tým, což se nám zatím daří. Neapol neměla ve světě zvuk za posledních dvacet let, teď už ho má. Máme problémy se zraněním, ale musíme si zvyknout. Budeme jednat podle vývoje situace, ale uděláme to po mém," dodává trenér, kterému se zranil například Lorenzo Insigne.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Rafael - Maggio, Koulibaly, Henrique, Ghoulam - Gargano, Inler - Callejón, Hamšík, Mertens - Higuaín
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Santacroce, Lucarelli, Costa - Rispoli, Mauri, Lodi, Acquah, Gobbi - Cassano, Palladino
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.33 - 5.25 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC15113131:636
2.AS Řím15112228:1135
3.SS Lazio1582526:1726
4.UC Sampdoria1568120:1226
5.Janov CFC1575320:1326
6.AC Milán1566325:1824
7.SSC Neapol1566326:2024
8.ACF Fiorentina1565420:1223
9.Udinese Calcio1563618:2021
10.Città di Palermo1556419:2321
11.Inter Milán1555523:2120
12.US Sassuolo1547416:2019
13.Hellas Verona1545618:2617
14.Empoli FC1537516:2116
15.Turín FC1535710:1714
16.Atalanta Bergamo153578:1814
17.Chievo Verona1534811:1913
18.Cagliari Calcio1526720:2612
19.AC Cesena1515912:298
20.Parma FC15211216:346
Bodové odečty
Parma FC-1za pozdní plnění finančních závazků

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (362)

Přidat komentář
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Buffon, Lichtsteiner, Ogbonna, Chiellini, Evra, Marchisio, Pirlo, Vidal, Pereyra, Tevez, Llorente

Reagovat
smazaný uživatel

0-1 Pereyra

Reagovat
smazaný uživatel

Je to fakt, že Vánoce jsou tady. Kdy jindy bych mohl vidět Juve v letošni sezoně poprve než posledni kolo v tomto roce.

Reagovat
brenk

no bohužiaľ aj pre mňa je to už pomaly ako Vianoce keď si môžem Juve pozrieť, o to viac sa na to teším vždy

Reagovat
M11

Reagovat
M11

TEVEZ !!!

Reagovat
Il Architetto

CARLOOOOOOOOOS

Reagovat
smazaný uživatel

A fanta zase krvaci hned od druhe minuty....

Reagovat
mastakillah

Dneska je docela fajn den, dneska by to šlo ... Tak doufám, že to bude Benítézův konec

Reagovat
M11

VIDAL !!!

Reagovat
Il Architetto

Spoiler

Reagovat
smazaný uživatel

zkušeně

Reagovat
brenk

VIDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam ze to Artura nakopne :)

Reagovat
brenk

352 s Pirlom na stopérovi

Reagovat
smazaný uživatel

pošle mi někdo link na sopcast??

Reagovat
M11

nechce se nam ani chodit.. natoz behat

Reagovat
smazaný uživatel

vsak to staci Chiellini dneska kral

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Vidal, Chiellini

Reagovat
brenk

Ogbonna sa tej lopty bojí jak keby bola začarovaná, to je katastrofa...

Reagovat
smazaný uživatel

Už před 20 lety Zeman tvrdil, že jeho systém překoná i nejlepší týmy a nejlepší hráče. Že je systém nad nejkvalitnější jednotlivce. Nějak ten systém nevidím. Je tu nějaký expert na fotbal, který by mi ten systém vysvětlil?

Reagovat
smazaný uživatel

však letos rozstříleli Inter, potrápili AC a Neapol. ten systém je jinak na hovno bych řekl, ale jak vidíš, dokázali zaskočit 3 z 5 top týmů Serie A

Reagovat
M11

NANDO !!!

Reagovat
brenk

tak snáď definitívne vymalované...

Reagovat
olis

‪#‎NapoliParma‬ Rafael; Maggio, Henrique, Britos, Ghoulam; Gargano, David Lopez; Mertens, Hamsik, Callejon; Duvan

Rafa Out

Reagovat
10

Tohle mě sere, oni dají dva góly a přestanou hrát, začnou se tam objímat a líbat, přestanou i chodit, kdyby mohli, tak si snad lehnou a spí...Cagliari by normálně bylo zralý na desítku, Real i Bayern by jí dali

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je přece u italských týmů normální. Jak jsi mohl začít fandit Juve, když tě to sere. Vlastně, já Juve také začal fandit a také mě to sere...

Reagovat
10

Dřív to podle mě nebylo tak markantní, protože to dělala většina týmů...dneska ty top týmy jedou pořád nadoraz

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
10

Jasná červená aon mu nedá ani žlutou

Reagovat
M11

se zblaznil takovy zakrok

Reagovat
10

Malej vzteklej zmrdeček, to nepředvedl poprvé

Reagovat
smazaný uživatel

hroznej curak

Reagovat
M11

Seba Coman na plac pome

Reagovat
10

Arturo pěknej let naprázdno

Reagovat
smazaný uživatel

Pereyra dobrej zápas

Reagovat
brenk

Giorgio

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
mastakillah

Duván

Reagovat
smazaný uživatel

divan (pohovka)

Reagovat
vrabejka

Rafa je bůh!!

Reagovat
mastakillah

Reagovat
olis

tucniak zase zachraneny

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jako svému týmu teď vůbec nefandíš ať odejde Rafa? A potom jim zase fandit budeš?

Reagovat
olis

fandim, preto im chcem co najlepsie a najlepsie bude ked tucniak vypadne, cim skor tym lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
stuff

ak nepride niekto horsi ako rafa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mastakillah

Duván to je borec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mastakillah

Santacroce to čurá** !! Tohle měla být redka

Reagovat
mastakillah

*ty

Reagovat
mastakillah

Tyhle střídání nepochopím. Dries hraje super zapas a on ho stáhne. Ach jo

Reagovat
cristiano.K.

Benitéz no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mastakillah

jsem z něj už na prášky

Reagovat
Milan.B

zajtra skuska ohnom pre nas, som zvedavy

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne neodisť s debaklom ako dva roky dozadu presne o takomto čase ináč posledné tri roky hráme s Romou vždy tesne pred Vianocami

Reagovat
Milan.B

Reagovat
GEGE

Abate,De Sciglio,Rami,Alex celý základ obrany v prdeli....Alex se sice vrací po zranění ale spíš bude sedět.S takovou to bude ještě větší hradcore uhrát dobrý výsledek na Olimpicu.

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ze se to kryje s Realem no

Reagovat
Pinturicchio

Lichty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

To je tak tezke najit nejake nove fotky ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Nyní vypadá tabulka zase nadějně, ztráta na třetí místo není vysoká, ale problém je v tom, že po výhře přichází pravidelně ztráta a zase propad, je to jako na horské dráze. Dnešní zápas na hřišti těžkého soupeře ukáže, jestli se naše kvalita skutečně zvedá. Když vyhrajem dnes bude se nám přezimovat dobře a s nadějí...takže FORZA MILAN!

Reagovat
kbtk23

AC to dneska dá a Řím doufám vyklepne.

Reagovat
smazaný uživatel

na to si ako došiel?

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes extrémne náročný zápas pre rossoneri, hoci trošku v útlme, predsa len Rím je momentálne bohužiaľ od nás o triedu vyšší a to im ešte bude chýbať Pjanič a Strootman. Desí ma hlavne obrana, najmä Záplata na stopérovi, najradšej by som tam videl Alexa, Bonera napravo ako tak ujde no a Armero je takticky dosť mimo, ale aspoň dokáže podporiť ofenzívu. Dnes to asi Pippo namieša štýlom ´hlavne neprehrať´, čomu sa moc nedivím, Rím je na lopte o triedu silnejší ako my. Nech je ako chce, dnes sa musí jazdiť po riti, FORZA MILAN FINO ALLA MORTE!!!

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA AC ! ! !

Dnes aspon remizu a Faraon at se dostane na hriste..

Reagovat
lnterista
Reagovat
lnterista

Kua Jirka "Denisa" Prochazka

Reagovat
mojmira

MILAN: Diego Lopez; Bonera, Mexes, Zapata, Armero; Poli, De Jong, Montolivo; Honda, Bonaventura; Menez

ROMA: De Sanctis; Maicon, Manolas, Yanga-Mbiwa, Holebas; Keita, De Rossi, Nainggolan; Florenzi, Totti, Gervinho

Reagovat
smazaný uživatel

ten kurz na AC, díky beru

Reagovat
smazaný uživatel

uz zase..?

Reagovat
Mrvinho

Ale zase mu to vyjde

Reagovat
smazaný uživatel

vubec bych se nezlobil

je pravda, ze ten kurz na neprohru AC byl uz prehnanej..

Reagovat
smazaný uživatel

ano mám neprohru abych pravdu řekl a gol Menez!

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Rím to v tom strede prehusťuje a dá sa povedať že to celkom kontroluje.. záloha AC je podčíslená a aj z herného prejavu je vidieť, že pipo ide hrať podľa všetkého na brejky..

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký dobrý stream na AC ?

Reagovat
mojmira

255294 - 5000 Kbps - na stream v lepší kvalitě jsem hooodně dlouho nekoukal

Reagovat
smazaný uživatel

a odkaz ?

Reagovat
mojmira

sop://broker.sopcast.com:3912/255294

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
wiggum

Jak to rozjedu? K tomu je potreba neco instalovat?

Reagovat
mojmira
Reagovat
wiggum

Díky moc. To neznám.

Reagovat
smazaný uživatel

Lopez

Reagovat
smazaný uživatel

dpč honda už 2x pripravil utok as

Reagovat
smazaný uživatel

uuuuuuffffff

Reagovat
Maritazzi

Penalta no, pátej zas na svym místě

Reagovat
10

Nemůžou vás furt tak tlačit

Reagovat
Inzaghi

Pippo se nepoučil a hrajeme úplně stejně připosraně jako s Juve. V tomhle složení obrany se takhle stáhnout a nechat Romu hrát je jen čekání na gól.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

DeJong na volejbale :D

Reagovat
mojmira

no ... ruka jo, ale de rossi byl asi jedinej kdo jí viděl, když ani ostatní neprotestovali

Reagovat
Furia Ceca

O to víc ale protestoval.

Reagovat
mojmira

tak snahu mu nelze upřít, ale když ho ani vlastní nepodpoří

Reagovat
Furia Ceca

On teda dneska toho aky víc naprostestuje než nahraje!

Reagovat
lnterista

Dejanek 1:0

Reagovat
10

Neuer wannabe

Reagovat
Maritazzi

Dobrý je, jak ho to sebralo a podruhý když měl, tak se nehnul z čáry.

Reagovat
smazaný uživatel

wau Mexes

Reagovat
brenk

Mexes

Reagovat
mojmira

Ty krávo dobrá

Reagovat
Furia Ceca

Ty vole, pokaždý když se pro AC otevře prostor, tak akce hned skončí centrem na prvním protihráči!

Reagovat
Mrvinho

Kde je dneska vůbec Romulus?

Reagovat
Maritazzi

Musíme je ve druhym poločase víc presovat, to snad neexistuje v lize tým s horší rozehrou a přechodem do útoku než AC, chudák Bonera, ideální hráč na Gervinha...

Reagovat
Inzaghi

Keisukemu to dnes vůbec nesedí, zpomaluje to a je to přesně ten typ zápasu, kde se projevuje jeho chybějící dynamika. SES by dnes byl mnohem platnější a pomohl by víc záloze. Bod by byl zlatej, ale zatím to vypadá jako zápas s Juve přes kopírák.

Reagovat
smazaný uživatel

jackovi to celkom ide, hra dobre vpredu nalavo. sharaawyho by si si kde predstavoval? na miesto hondu??

Reagovat
Inzaghi

Jack zahraje i vpravo, posunul bych ho místo Hondy a Stephana místo něj.

Reagovat
smazaný uživatel

hm to nezneje zle

pippo by mal rozhodne dačo zmeniť do druheho polčasu

Reagovat
Inzaghi

Monty hned od druhýho zápasu po zranění náš nejlepší hráč, ten jeho cit pro to kdy zrychlit hru a kdy je třeba naopak podržet balon je neskutečnej.

Reagovat
lnterista

to je hrozna chodicka

Reagovat
mojmira

strašnej fotbal z obou stran

Reagovat
lnterista

jj ale od AS jsem cekal vic

Reagovat
Furia Ceca

Ale jo, gól pěknej!

Reagovat
Inzaghi

Monty příště anchor, snad bude zdravej van Ginkel.

Reagovat
mojmira

těžko, ale bonaventura do zálohy a faraon do základu

Reagovat
mojmira

i když ono se vlastně hraje až v lednu ... to by možná stihnout mohl

Reagovat
Miguel19

Tvl za tuto 2. žlutou...se posral

Reagovat
Furia Ceca

Žlutou měl dostat hlavně Keita za čůrácký chování.

Reagovat
Miguel19

Koukám jenom po očku...ale ta žlutá hodně směšná. Za tuto se nedává ani první žlutá, natož druhá

Reagovat
Inzaghi

Reagovat
smazaný uživatel

wtf ?

Reagovat
mojmira

to si děláš píču ty retarde modrej a Totti co tam zase mává ... sestřelit ho buzíka

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
smazaný uživatel

Druhou zlutou za trefenou ruku??? Co to je za cujaka?

Reagovat
DelPiero137

Zvlastna druha zlta, Armero reflex ruky pred seba keby to islo do tvare. Keita tomu viac pomohol ako samotny zakrok

Reagovat
mojmira

Větší komedie jak ta rudá u United dneska

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
10

pěkně vybrečená karta...Rizzo

Reagovat
Mrvinho

Ku*va dejte jim gola chcípákům

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wiggum

To je bída. Od 30. minuty to směřuje k remíze.

Reagovat
smazaný uživatel

Než padla ta červená tak to zrovna začínalo vypadat, že bysme vám ho tam mohli poslat

Reagovat
Furia Ceca

Zapata!

Reagovat
mojmira

Neeee už jak vidim ty kraťasy s číslem 4 tak se mi chce vražit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Furia Ceca

Ruskej SopCast komentátor opět perlí! Rozhodčí pískne faul ve vápně a on pět minut řve PENALTY a pak na půl huby dodá nebudjet!

Reagovat
smazaný uživatel

Rusáci jsou dobří komentátoři... Ale aspoň mají pořádné streamy..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Celkom vyhecovany zapas (to sa uz davno nestalo v SA) a prichadza Sulley

Reagovat
CubONE

Monty skvely. Treba udrzat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Lopez, Torosidis

Reagovat
Inzaghi

Diego v říši divů.

Reagovat
smazaný uživatel

Seřezali Destra jako žádná ze sta, sotva plete nohama.

Reagovat
10

Za co 5 minut?

Reagovat
smazaný uživatel

Diego je prostě Bůh

Reagovat
Inzaghi

DIEGOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

LOPEZ DIEEEGOOOOO

Gervinho to je neuveritelny co ten kluk proste dokaze pravidelne spalovat

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

hovado

Reagovat
mojmira

Lopez

Reagovat
smazaný uživatel

diego je phán!

Reagovat
CubONE

Famozny Diego.

Reagovat
DelPiero137

Do vylucenia sa mi AC pacilo viac.

Reagovat
10

Mohli a měli být odvážnější

Reagovat
smazaný uživatel

začiatkom druhého polčasu sme aj mierne začali preberať oprátky zápasu, po vylúčení už bolo jasné, že ideme betónovať. Ale tak je mi jasné, komu dnes chlapci z Juventus fandili

Reagovat
10

Nedokážu si představit šanci, z který by Gervinho netrefil brankáře

Reagovat
smazaný uživatel

Já jo, občas trefí tribunu a výjimečně břevno

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

bežec. ostrovný typ.

Reagovat
Maritazzi

Odpornej výkon, odchozená sračka.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, druhý poločas to byl zajímavý fotbal. Nejspíše jsem viděl, co italskému fotbalu chybí. Větší akcelerace, pak by nebyli všude tak pozdě a nebylo by tolik drsných faulů na poslední chvíli. A řešení finálních situací, to byla tragédie. To jsem dlouho neviděl. Nejlepší na hřišti o parník Menez, za ním o kus dál Gervinho a pak asi Manolas. Kolik středová řada AS ztratí míčů, to tak běžně bývá? Ztráta skoro každá třetí přihrávka. Jinak jsem se fakt úžasně bavil, ale tamty věci tomu chyběly.

Reagovat
smazaný uživatel

A Montolivo byl super. Vlastně se mi docela líbili i Mexes se Zapatou (na stoperu). Ale možná to bylo tím, že AS se dopředu nehnalo ani po vyloučení. Roztažení do strany a do šestnáctky nabíhá jenom Destro...

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastně se mi líbilo skoro celé AC . Nikdy bych neřekl, že jim budu fandit v zápase s AS.

Reagovat
smazaný uživatel

akcelerácia príde veľmi ťažko, keď obe mužstvá dobre prehusťujú stred a vytláčajú to do krajov, kde tiež väčšinou stihnú zdvojiť či strojiť. To je proste taktický zápas. Možno nie pohľadný, ale tiež nie vyslovene zlý. AC si momentálne nemôže dovoliť hrať otvorený hurá futbal s Rímom, Pippo sa poučil z Clarencovho spôsobu hry minulú sezónu, keď nás Rím herne zosmiešnil a boli sme zrelí na šestku.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem spíše akceleraci bez míče. Ty první tři kroky k rychlejšímu dostoupení soupeře. To se mi zdálo, že chybělo. A finální fáze byla opravdu dost žalostná. Kolikrát mohl jít někdo jeden na jeden a místo toho vystřelil nebo centroval na nikoho, viz. Totti nebo Honda. Zkoušeli to pouze dva hráči, skvělý Menez a agilní Gervinho. Tohle mi v tom zápase chybělo. Jinak proti samotné hře nic moc nemám, ta mě bavila. Jen to kopa záchranných faulů to kazila a bídné individuální prosazování.

Reagovat
smazaný uživatel

však to je to - zviazanie taktikou. Nikto nechce príliš vysúvať ten pressing. Bojovnosť tam bola, ale každý si radšej bral svoj priestor a dával pozor, aby neprepadol, čo sa dá chápať. Ménez technicky vynikal asi nad každého v tomto zápase, škoda, že sa nedostal do nejakej lepšej pozície. Ale Rím si toho vypracoval oveľa viac, boli dopredu aktívnejší, preto som rád za bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale druhý poločas do vyloučení, chodilo AC přes zálohu AS na dvě přihrávky jak nůž máslem. V druhém poločase mělo AS jedinou vážnou šanci, Gervinho. Tohle určitě nebyla taktika AS, aby propadali pokaždé, když vyvážel Montolivo míč. Vždyť, kdyby mělo AC vepředu 2 Meneze a jednoho Ibrahimoviče, tak vyhrává od 50 minuty do vyloučení 3:0. Chtělo to jen lepší finální řešení. I když třeba Bonaventurovi nelze upřít snaha.

Reagovat
smazaný uživatel

to ma aj trošku zarazilo, že sme začiatkom 2. polčasu prebrali iniciatívu boli lepší na lopte, len tomu chýbalo zakončenie. Ale v týchto zápasoch platí - čím bližšie k 16ke, tým je to prehustenejšie, proste nijaký hurá futbal zo strany na stranu sa dnes nehral, tých málo brejkových náznakov, čo sme mali, sme riešili zle, takže tá remíza asi zaslúžená

Reagovat
DelPiero137

presne toto chyba v lige, dovolit si jeden na jedneho. Skusit nieco ine ako vystrelit z nezmyselnej pozicie alebo centrovat/prihravat, spomalit tym celu hru atd.

V dostupovani je tragedia oproti Europe. V LM to bolo krasne vidiet medzi Juve a Atleticom. To pristupovanie, tesne branenie, preberanie si hracov je v SA zalostne.

Reagovat
DelPiero137

"osm z deseti branek padne po centru z křídelních prostorů" toto je do oci bijuce. Aj u nas je to ako cez kopirak. Dostat loptu na kraj a odcentrovat, fakt jak Anglicka liga z nedavnych casov.

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak.....

Reagovat
smazaný uživatel

+3

Reagovat
Alberto Aquilani

Kebyze sme Juventus mame 2pencle

Reagovat
smazaný uživatel

ktora by mala byť ta druha?

Reagovat
smazaný uživatel

a za čo? Buďte radi za tú červenú Armerovi.

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Furia Ceca

Už zase tradičně rozjíždíš šou jo?

Reagovat
Alberto Aquilani

Ano

Reagovat
Pinturicchio

On je v tomhle stejný, jako Garcia, čím dál odtrženější od reality.

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Pinturicchio

Super, ted se zase odmlč.

Reagovat
Maritazzi

Určitě, protože mi to napsal debil tvýho typu

Reagovat
Pinturicchio

Jediný debil jsi tady ty, protože už zase nedržíš rypák a reaguješ na mě. Ale co čekat od imbecilního hovada, jako jsi ty.

Reagovat
Maritazzi

Jojo, zakázal si mi na tebe reagovat, tak se toho určitě budu držet, když budeš blejt ty svoje rádoby nad věcí píčoviny

Reagovat
Pinturicchio

Zakázal Ty jsi opravdu nemocný, hlupče.

Reagovat
Maritazzi

Jojo, kreténe, bleješ tady, jak se musíš zastávat v Juve, pod každou diskuzí se desetkrát nesmyslně navezeš do Garcii a já jsem nemocnej Od primitiva jako jsi ty to navíc sedí

Reagovat
Pinturicchio

Už mě nudíš, debile, tak zas někdy, až neovládneš tu svou nezkrotnou touho na mě reagovat a zapomeneš si vzít prášek.

Reagovat
smazaný uživatel

Taktický zápas. Taký, ako napr. City vs United tento rok a kopec kopec zápasov inde, najmä v PL, len keď sa to hrá tam, tak sú z toho všetci dopiškaní, akú skvelú ´taktickú bitku´ si mohli vychutnať, v ITA je to ´catenaccio´.... chýbala akcelerácia hry... ono sa to ťažko niekam zrýchluje, keď to obe mužstvá prehusťujú a vytláčajú do krajov, ak to niekto chce zrýchliť, obvykle z toho plynú straty, to je bežná schéma takýchto pretaktizovaných zápasov. Pre nás bod dobrý, Roma je momentálne o triedu lepšia a držali sme s ňou krok, z taktického hľadiska sme dnes odohrali náš najlepší zápas a to sa cení hlavne preto, že toto nám už dlho chýbalo. Mexés je parádny a na Jéremyho sa proste dá pozerať, aj keď ten gól nedá. Chýbalo tomu skoršie striedanie Stephana, ináč Pippo reagoval dobre a tiež mužstvo dobre pripravil. Proti Sassuolu budú chýbať Mexés, De Jong a Armero, dúfam, že už budú k dispozícii Abate a De Sciglio a tiež V. Ginkel, De Jonga prípadne môže zastať aj Essien (Muntariho nechcem v našom drese nikdy vidieť, je to utrpenie ho už len vôbec vidieť v našom drese a tíme, nieto ešte hrať). FORZA MILAN!

Reagovat
Pinturicchio

AC

Reagovat
Maritazzi

V příštích hodinách by prej Saba měl dokončit příchod Perottiho

Reagovat
10

zdroj? vždyť o tom nikde nepíšou...

Reagovat
Maritazzi

Prej o tom psala Reppublica, v kocovině se chytnu každý takový zprávy.. každopádně bych ho určitě bral.

Reagovat
10

Iturbe za 30 mega po půl roce na odpis?

Reagovat
Maritazzi

Tak Iturbe je pořád variantou napravo.. já mu věřím, že se do toho dostane a především do LM se bude příští rok skvěle hodit..

Reagovat
10

ok, tak já se tě zeptám zase za půl roku

Reagovat
Maritazzi

No já si myslím, že za půl roku bude brzo.. nečekám, že na jaře by hrál nějak díky způsobu hry často v základu.. K jeho smůle navíc dostal rozum Ljajo, což mu minuty taky sebere, ale vzhledem k tomu, jakej je fotbalista, tak prostě věřím, že to splatí.

Reagovat
10

tak já teda počkám, no...mezitím si Iturbe dojde pro popelnici

Reagovat
Maritazzi

Vzhledem k tý částce to bude za letošek zaslouženě.. ale ten potenciál má obrovskej a já to prosazení vidím jen jako otázku času.

Reagovat
10

těžko odhadovat, failů za sebou má víc než úspěchů...ale je mladej, ukáže čas

Reagovat
Pinturicchio

Fakt jsem neskutečně rád, že tenhle obchod nakonec padl a šel do AS. Pereyra o polovinu levnější a lepší.

Reagovat
10

bylo to o fous

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
lnterista

spis by to chtelo poradnyho hrota ne?

Reagovat
Maritazzi

Jo no, kraje obrany a hrot jsou prostě nevyřešený.. tohle by bylo opatření vzhledem k odjezdu Gervinha na APN.

Reagovat
smazaný uživatel

to by bola super posila, ale pochybujem, že by ho Janov len tak pustil.

Reagovat
smazaný uživatel

Může mi tady někdo vysvětlit poměrně z mýho pohledu vysokej kurz na Fiorentinu? 1,5 na to, že je ve formě a proti Empoli....Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Empoli z 15 zápasů jen 5 prohrálo!To hovoří za vše.

Reagovat
10

1) Empoli neprohrálo 5 zápasů v řadě

2) je to toskánský derby

3) Fiorentina má doma ze sedmi zápasů jen 9 bodů se slaboučkým skóre 6:3, lepší bilanci má venku

Reagovat
didosh

Přesto si myslím že Viola vyhraje...Raděj bych se mýlil...

Reagovat
10

veronský derby zatím až komicky tragický

Reagovat
GEGE

první šance v 54 minutě

Reagovat
10

šance je docela silný slovo

Reagovat
GEGE

Hellas stojí letos za hovno ti mě absolutně nebaví...A Chievo to je pořád to samé aj kdyby tam hrál Ronaldinho...

Reagovat
10

Hellas jsou hrozný zklamání, jim nevyšla snad jediná posila, všechno flopy...herně mi přijdou skoro na padáka, to se třeba o Chievu říct nedá, těm ten systém prostě funguje, ty nespadnou nikdy

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Chievo tú ligu zase ubetónuje

Reagovat
smazaný uživatel

desný nefutbal. Ale atmosféra

Reagovat
Pipo123

Biglia ani Candreva dneska nebudú hrať, Anderson nahradí Candrevu v pohode, ale zasa sledovať toho slimáka Ledesmu

Reagovat
Mrvinho

Diskuze

Nevěřil bych že se něco vyrovná souboji Juventus vs. olis ale Juve vs. AS zatím taky válí

Reagovat
olis

oni to proste maju v krvi, utocit, utocit, utocit, nic ine nevedia

Reagovat
Pettirosso

Proto jsme nejuspesnejsi tym v Italii

Reagovat
Furia Ceca

Když jsem psal svůj koment, tak jsem neviděl ten tvůj, každopádně máš obstojný názory.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Furia Ceca

Taky proto Juventus vyhrává.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Vtáky cez tepláky

Reagovat
smazaný uživatel

fiorentina bez taliana v zakladnej zostave

Reagovat
10

Udine 2, Palermo 3, Verona 3...pak to má vypadat

Reagovat
Vtáky cez tepláky

pred 10 rokmi to bolo o 180% ináč.. a tuto kritizujú ľudia, že v SA chcú zaviesť pravidlo na zníženie cudzincov..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vtáky cez tepláky

chcel som napísať o 180 stupňov ináč, ale tak neva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Palermo

Reagovat
GEGE

Gomez jemu tam nespadne fakt nic....

Reagovat
Inzaghi

Empoli, Udinese, Toro udržet

Reagovat
GEGE

to je aspon derby

Reagovat
10

stoperská dvojice Tonelli-Rugani už dala 6 gólů, ty rohy umí neuvěřitelně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dejwa

slušný výsledky, večer vyhrát a sme fakt zpátky v boji o LM.. nepochopitelný a neuvěřitelný jaká je šance i přes tak pojebaně rozjetou sezonu.. FORZA INTER!

Reagovat
smazaný uživatel

To zas vypadá že Chievo nespadne

Reagovat
Pinturicchio

Ramires, z Interu prej chceme Vidice. To bude boží leden.

Reagovat
Furia Ceca

Ať jdou oba tihle hráči doprdele... Doufám, že u toho "prej" taky zůstane.

Reagovat
Votas

Inter: 1 Handanovic; 55 Nagatomo, 23 Ranocchia, 5 Juan Jesus, 33 D'Ambrosio; 13 Guarin, 10 Kovacic, 17 Kuzmanovic, 22 Dodo; 9 Icardi, 8 Palacio.

Subs: 30 Carrizo, 46 Berni, 6 Andreolli, 14 Campagnaro, 15 Vidic, 18 Medel, 20 Obi, 25 Mbaye, 44 Krhin, 88 Hernanes, 97 Bonazzoli. Coach: Roberto Mancini.

Lazio: 22 Marchetti; 8 Basta, 3 De Vrij, 27 Cana, 26 Radu; 16 Parolo, 24 Ledesma, 19 Lulic; 6 Mauri, 7 Felipe Anderson; 11 Klose.

Subs: 1 Berisha, 77 Strakosha, 9 Djordjevic, 13 Konko, 14 Keita, 15 Gonzalez, 23 Onazi. Coach: Stefano Pioli.

Referee: Tagliavento.

no to su zvědavej, jak na téhle taktice ty vemena zapracovaly...každopádně by to chtělo už nějakej dobrej výsledek konečně

FORAZ INTER

Reagovat
lnterista

Dodo na kridle...Mancini asi fakt bude chtit hrat 433. Nevim co to zkousi a moc se mi ta sestava nelibi. Cetl jsem ze Mancini nemusi Medela ze to je spis posila Mazzarriho tak uvidime ale ja ho chci v zakladu(momentalne muj neojblibenejsi). Pro me dneska zbytecnej risk ale snad Mancini vy co dela...pojdme si udelat hezci Vanoce a vyhrajem.

Forza Inter

Reagovat
Deki

o Medelovi tohle slyším poprvé, ale podle mě je to blbost. Gary hraje dobře a taky mám trochu strach, jak to dnes bez něj půjde...

Reagovat
lnterista

teda pokud jsem to spravne precetl Mancini chce technictejsiho ale to si zas nemyslim ze byl poleno situace resi dobre a rozhravka je taky dobra(kdyz ma mic tak jsem v klidu co o nekterych rict nemuzu)

Reagovat
Deki

možný to je, ale byla by velká škoda ho takhle odbourat. mě spíš štve, že hraje pořád Guaro... toho prostě nevydejchám

Reagovat
lnterista

ja myslim ze to nic neznamena a zustane...rozhodne bude chybet a jsem zvedavej kdo bude dneska branit

Reagovat
Deki

no právě...

Reagovat
Dejwa

tak na stopera at ho šupne..

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Votas

třeba bude mít víc síly odcentrovat, když nebude muset furt lítat dozadu...ale bez Medela se taky bojím, že tu zálohu přejedou...a nechápu proč se pořád nevyzkoušel v obraně a straší tam Captain Fantastic

Reagovat
lnterista

jj nemusel by byt spatnej...dopredu neni spatnej. Taky bych zkusil Medela v obrane

Reagovat
DelPiero137

Kto je Captain Fantastic, Rano?

Reagovat
Dejwa

tak to su zvědavej..

Reagovat
smazaný uživatel

+ Tagliavento...

No tak to jsem zvědavý.

Reagovat
Pipo123

Dneska sa teším na Andersona, snad potvrdí skvelú formu a povodí si obranu Interu

Reagovat
Votas
Reagovat
Pipo123

Anderson mega forma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

to bude zajimave

Reagovat
Votas

capitano z říše snů

Reagovat
snuff24

banda šašků no co aspoň se vyspím nemám na to fakt náladu

Reagovat
lnterista

Manciniho jeblo...vubec nevime

Reagovat
Pipo123

Úvod paráda zatiaľ, hráme dobre na stranách, škoda tej druhej šance Andersona

Reagovat
Pipo123

Toto vôbec nebol ofsajd, boha

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tak na to koukám,tak trochu nechápu,proč ten Filipínec vyhodil Mazzarriho a angažoval Manciniho, ta hra je ještě horší než předtím.

Reagovat
DelPiero137

Fanusik Dorie a oslovenie ten Filipinec.....oledujes si

Reagovat
smazaný uživatel

Však jsme tam dostali pecku v poslední minutě A teď očekávám ban na tři měsíce. A pokutu samozřejmě taky zaplatím

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Aka bola navstevnost v Rime, viac ako 50k to muselo byt. Dnes na Meazze to vizera tiez na slusnu navstevu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Votas

na Meazze tradiční letošní průser návštěva 37k nebo tak něco...se nejspíš ani neotvírá třetí patro, aby to aspoň trochu vypadalo

Reagovat
Pipo123

Já sa bojím že dnes niekto od nás pôjde von alebo Inter dostane darovanú penaltu

Reagovat
Deki

ty naše standartky... to je k zblití

Reagovat
Furia Ceca

To je strašný co ten Inter hraje!

Reagovat
Pipo123

Géééééééééééénius

Reagovat
smazaný uživatel

To chce kurva nějaký průvan v lednu.

Reagovat
smazaný uživatel

*velký...

Reagovat
Deki

průvan typu nové střevo nahradí to starý... dokud Thohir nehrábne víc do kapsy, nic se nezlepší

Reagovat
Votas

idálně

při schopnostech našeho vedení ale odejdou Handa s Kovačičem a na křídla se za utržený peníze stáhnou z hostovaček Botta se Schelottem

Reagovat
Deki

Reagovat
lnterista

pekne Anderson

Reagovat
Pipo123

Fúha tá forma v akej hraje, ak sa nemýlim 3 gól a 4-5 asistencii za posledných cca 5 zápasov

Reagovat
Furia Ceca

Co je ten Andersen zač?? Že tady o něm tolik lidí mluví a teď si to povodil jak Tevez!

Reagovat
Pipo123

Hrával za Santos a prišiel pred rokom za cca 7 mil e, onom sa vravelo ako o obrovskom talente, minulú sezónu sa mu nedarilo, hľadal sa, ale tento rok hraje neskutočne. Je oporou aj mladších výberov brazílie

Reagovat
Furia Ceca

Vypadá zajímavě.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

no už si musím to lazio pozrieť nech viem čo je to zač ten chlapec

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

chodte uz do riti

Reagovat
DelPiero137

Toto je to dostupovanie co spominal Andy C. Hraci sa pozeraju kde je lopta nie kde je hrac, Jesus to slusne podelal pri tej strele.

Reagovat
Deki

Dilema. Mám to dokoukat?

Reagovat
smazaný uživatel

riesim podobnu otazku

Reagovat
Pipo123

Čisté Lazio pod Piolim, prvých 10 min jasne lepší, držali sme loptu, hrali pred bránou Interu, dali gól a potom sme začali hrať na protiútoky a krásne to vyšlo. Anderson paráda, obrana tiež hraje výborne, trocha ma straší ale pomerne pomalá záloha, kde Ledesma nestíha dostupovať. Inak hráči Interu plačú poriadne u rozhodcu, fans tiež reagujú podráždene

Reagovat
Mihal

Lazio sa ani nenatrapilo a v klude zoberú 3 body...jedine kova u nás za niečo stojí, ostatní

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio nehraje nic, ale na nás to stačí Ale když se podívám na Rana nebo Fredyho, tak se ani moc nedivím....

Reagovat
lnterista

trageide a pritom Lazio nehraje nejak extra...Anderson ale paradne. Nechapu proc Mancicni nenavazal na prvni polocas s Udine a vyhru venku...jednoznacne jeho chyba ale hraci taky hrozny jedinej Kovacic s Danilem se mi libil

Reagovat
Deki

Kova se mi teda vůbec nelíbí, dneska skoro bez pohybu...

Reagovat
Mihal

Kova je bez pohybu? Asi pozeráme iný zápas

Reagovat
Votas

hnus...jsme takticky nejhorší tým v lize s nejhorším řešením brejků a to jak ofenzivních, tak defenzivních a náš exekutor přímáků nepřekopne prvního hráče...jinak útočná strategie došťouchat balón 30m od brány načež si stoupnem na vápno a budem čekat na zázrak mi přijde, že moc nevyhází

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Guáro musíš ještě trošku výše jinak takto tu tribunu nepřestřelíš.

Reagovat
smazaný uživatel

A Kuzmá...

Reagovat
Deki

Ne, toho Fredyho prostě nedávám...

Reagovat
lnterista

Reagovat
Pipo123

De Vrij znova super zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Mateooooooooo paráda pojďme ještě 2!

Reagovat
Votas

KOVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAACIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIICCCCCCCCCCCCCCC

Reagovat
smazaný uživatel

mateoooooooooo

Reagovat
lnterista

nadhera

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda!!! Snad nás to nakopne

Reagovat
Votas

jinak to že nás z těch úplnejch sraček do jenom velkejch sraček povznáší nejmladší hráč v týmu je prostě smutný

Reagovat
lnterista

hned je o 10mil. drazsi

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak ho predate pod cenu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Guarín

Reagovat
Deki

tyvole!!! já z něj teču!!!! vemte si ho už někdo někam daleko!!!!!

Reagovat
Pipo123

2. polčas úplne hovno hráme, len bránime to nedopadne dobre

Reagovat
Lubinterista

ty vole ta 13 je ale tele

Reagovat
Votas

kdyby Fredy dostal k vánocům tři mozky, tak ho pořád trávník na Meazze porazí i v člověče nezlob se...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Deki

konečně down....

Reagovat
Pipo123

Zaslúžene, prestali sme hrať tak nám treba

Reagovat
Deki

RODRIGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

konečně!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

padawaaaaan

Reagovat
Votas

PADAWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNN

Reagovat
smazaný uživatel

Rodrigoooooooooooo tak ještě 1!!!

Reagovat
smazaný uživatel

góóóóóól!!!!!!

Reagovat
Furia Ceca

Palacio první gól v sezóně!

Reagovat
smazaný uživatel

inak danilo

Reagovat
lnterista

Rodrigoooooooooooo

Reagovat
Pipo123

Kurva neuveritelné, 1 polčas úplna pohoda a v 2 sa necháme takto zatlačiť

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za střídání?

Reagovat
Inter Eterno Amore

remíza cenná

Reagovat
Pipo123

Remíza nakoniec super, ale ten 2. polčas bol tragédia, nepodržali sme vôbec loptu a len to nakopávali

Reagovat
smazaný uživatel

ten výkon Lazia v 2. polčase som fakt nepochopil, ako písal Delpiero pri článku o Supercoppe, v súčasnoti to takto tal, mužstvá hrajú, dajú gól a nie že začnú kvalitne brániť, oni proste prestanú hrať a brániť sa pod tlakom jednoducho nevedia, chýba kvalita, taktická vyspelosť je ok, ale je rozdiel, keď je napr. takticky vyspelá obrana v zložení Maldini, Nesta, Costacurta, Cafú a Bonera, Zapata, Zaccardo, Armero ako príklad.

Reagovat
smazaný uživatel

Klobuk dolu Mateo a Bonazzoli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Deki

za tu remízu musíme být rádi, ale zamrzí. Lazio ve druhý půli uplně mimo. za tu velkou bídu v prvním poločase jsme si to ale vyhrát nezasloužili. Kova hezkej gólík, konečně se po 7 měsících trefil i Rodrigo. líbil se mi Medel, D'Ambrosio a ve druhé půli i oba střelci. Bonazzoli za ten centr

totální mimoň je prostě Fredy, to snad ani nemá cenu komentovat.

FORZA INTER

Reagovat
smazaný uživatel

+ keby samuraj vedel dat viac ako jeden dobry center za zapas

Reagovat
Deki

jn. snad přijde někdo kvalitní na beka. Yuto se mi nelíbí

Reagovat
smazaný uživatel

. Hlavne potrebujeme teraz cez januar zohnat schopneho laveho obrancu a neaké krídla. Ale ako poznám nase vedenie tak pride Rocchi 2.0

Reagovat
smazaný uživatel

posilou bude aj uzdraveny Hernanes

Reagovat
smazaný uživatel

To určite ak posadi to nemehlo, co tam dneska cely zapas skoro odchodilo

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jeho salta mi chybí.Nemají chybu!

Reagovat
smazaný uživatel

Super Inter,ked budete hrat tak ako druhy polcas kazdy zapas tak je tam moznost aj toho 3 miesta

Reagovat
smazaný uživatel

Inter dnes zápas dvoch tvárí, Mancini na nich musel poriadne nahučať v kabíne, oplatilo sa, remízka zatiaľ hrá do karát

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele