Serie A - souhrn 16. kola

18.12.2014, 20:55, aktualizováno 21.12.2014, 22:40
Komentáře a souhrny
AS Řím se rozešel ve šlágru s AC Milán bez gólu, Inter na závěr kola vybojoval bod proti Laziu. Sassuolo se rozešlo s Cesenou smírně. Do Nového roku půjde z prvního místa Juventus, který veze tři body ze hřiště Cagliari. Uspěla také Neapol, která se po vítězství nad Parmou posunula na třetí místo, veronské derby opanovalo Chievo...

Inter Milán - SS Lazio 2:2

21.12.2014 20:45

Góly: 66. Mateo Kovačić, 80. Rodrigo Palacio - 2. Felipe Anderson, 37. Felipe Anderson

Lazio sice skvěle zvládlo první půli, ale pro změnu se mu nepovedla polovina druhá. Famózní výkon předvedl v prvním poločase hostující Felipe Anderson, který vstřelil obě branky římského celku. Do druhého poločasu ale trenér Roberto Mancini motivoval své hráče daleko lépe a ti se mu odvděčili dvěma zásahy.

Dlouho to vypadalo, že tři body si odvezou ze San Sira hosté, protože tým z Věčného města první půli naprosto dominoval. Zaskvěl se zejména mladý Brazilec Felipe Anderson, který dal dva góly. Druhá půle už patřila jen domácím. Nejprve jim dal naději Mateo Kovačič a v samém závěru kýženou vyrovnávací trefu vyprodukoval Rodrigo Palacio. Inter je v této chvíli na jedenácté pozici, zatímco hostům bod stačil ke třetímu místu.

Hned v první půli se Mateo Kovačič zaskvěl, když vystihl špatnou nahrávku hostí a chtěl posílat Maura Icardiho do útoku. Včas byl ale na svém místě nizozemský stoper de Vrij. Hned z následného protiútoku naopak udeřilo Lazio. Stefan Radu našel centrem do vápna Felipeho Andersona, který si rychle míč do běhu zpracoval, obešel s ním pozdě reagujícího obránce Interu a krásnou ranou propálil brankáře Samira Handanoviće - 0:1.

Lazio tlačilo svého soka a dařilo se mu to především dobrým napadáním a větším pohybem. Juan Jesus odhlavičkoval Guarínův centr jen za sebe, kde stál připravený Felipe Anderson. Další povedenou ranou z voleje ale bránu Interu přestřelil. Poté aktivitu na pár chvil převzal Inter, ale kombinace mezi Rodrigem Palaciem a Maurem Icardim nebyla ideálně. Z větší vzdálenosti se pokoušel zakončovat Fredy Guarín, ale jeho pokus nebyl přesný. Chorvatský režisér hry Interu Milán Mateo Kovačič udílel jednu nahrávku za druhou a většinou z nich hledal Maura Icardiho, ale hrotový útočník Interu často na dlouhé míče nedosahoval.

Po sérii několika faulů si míč pod patronát vzal opět Fredy Guarín, jenž vystřelil z kroku zpoza vápna, ale ani tentokrát nepálil přesně. Deset minut před pauzou se zdálo, že Inter zvyšuje obrátky, ale v té chvíli chyboval. Felipe Anderson převzal balon na půlící čáře, obehrál dva domácí obránce a nakonec střelou na přední tyč skrz bránícího Danila D'Ambrosia prostřelil i brankáře Samira Handanoviće - 0:2.

Ve skvělé formě hrající Felipe Anderson se pokoušel dát svou třetí dnešní branku a Interu v tu chvíli vypadal jako potácející se Rocky Balboa těsně před koncem dramatického utkání. Přece jen Interu ale něco pomohlo - přestávka, při které bych v šatně Interu nechtěl být. Ale plamenná slova trenéra Roberta Manciniho donutila hráče, aby hráli aktivněji. Tlak Interu narůstal, ale Fredy Guarín si nerozuměl s nabíhajícím Icardim. Když se na hodinkách sudího Tagliaventa objevila hodina hry, Inter mohl srovnat. Díky aktivnímu Kovačičovi se k balonu ve vápně dostal Mauro Icardi, ale svou příležitost zahodil!

O pouhou minutu později se Kovačič osobně vtělil do role střílejícího, když mu nabil Rodrigo Palacio. Rána mladého Chorvata byla ještě tečována, ale přesto nadělala brankáři Marchettimu obrovské starosti. Icardi o pár minut později nahrával Palaciovi, kterého ale pohlídal Radu. Z další standardní situace už to ale Interu vyšlo. První centr do vápna ještě defenzíva hostí odvrátila, ale míč skončil u Kovačiče. Ten si s ničím nelámal hlavu a krásnou ranou překonal Marchettiho!

Inter se díky tomu vrátil do boje o body. První rána Guarína ještě nevyšla, ale bylo jasné, že zbytek zápasu bude hodně dynamický. Patnáct minut před koncem zápasu se na hřiště dostal i mladý útočník Frederico Bonazzoli, ale hvězdou domácích byl zkušenější zakončovatel. Deset minut před koncem zápasu totiž Kovačić výborně zahrál standardku za obranu na D'Ambrosia, který ještě posunul na Palacia. Zkušený Argentinec už měl úlohu snadnou a poradil si - 2:2.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Udinese Calcio 2:2

21.12.2014 15:00

Góly: 15. Pedro Obiang, 60. Manolo Gabbiadini - 31. Alexandre Geijo, 34. Danilo

Sampdoria přečká rok 2014 na pohárových pozicích, rozhodla o tom remíza 2:2 s Udinese. Námořníci jsou také společně s Juventusem jediným týmem, který prohrál jenom jednou.

Zápas s Udinese ale nebyl zrovna jednoduchý, svěřenci trenéra Stramaccioniho se dobře připravili a byli více než vyrovnaným soupeřem.

Úvod utkání byl vyrovnaný, ale bezbrankový stav vydržel jen čtvrthodiny. Sampdoria šla totiž v 16.minutě do vedení, Obiang na vápně propálil vše, co mu stálo v cestě včetně vyběhnutého brankáře Karnezise! Za pět minut mohlo Udine odpovědět, Koného střela šla ale těsně nad. Udine ale hýřilo aktivitou a po půlhodině hry skutečně srovnalo stav, gólman Romero vyběhl, jenže byl u míče pozdě a Alexandre Pazos toho dokonale využil - 1:1. Než se stačila Sampdoria oklepat, inkasovala ještě jednou. Rohový kop se snesl až na hlavičku Danila a rázem bylo vše jinak - Udine vedlo na Marassi 2:1.

Domácí vstupovali do druhého poločasu s jasným cílem, srovnat výsledek a pokud možno i otočit skóre. V 51. minutě se odhodlal ke střeleckému pokusu Soriano, ale Karnezis, byť se natahoval, zasahovat nemusel. Skóre se srovnalo po hodině hry, De Silvestri přesně odcentroval a proti hlavičce Gabbiadiniho neměl Karnezis nárok - 2:2.

V následujících minutách musel brankář Karnezis předvést svůj um, po střele Okaky musel vyrážet a zvládl i další situace. Dvě minuty před koncem uviděl druhou žlutou kartu Heurtaux a Sampdorii se naskytla krátká přesilovka. Závěr zápasu ale Udine zvládlo a z Janova si odváží cennou remízu.

Více informací k zápasu

Turín FC - Janov CFC 2:1

21.12.2014 15:00

Góly: 52. Kamil Glik, 64. Kamil Glik - 42. Iago Falqué

Janov nakonec padl proti soupeři, od kterého se to příliš nečekalo. Svěřenci trenéra Gian Piera Gasperiniho si po porážce s římským AS připsali další ztrátu. Po brance Iaga Falquého sice Grifové vedli, ale nakonec se loučí s rokem 2014 bez bodu, protože svůj den měl obránce Kamil Glik, autor dvou branek.

Ani poločasové vedení Janovu nestačilo a s Turínem prohrál. Granata může děkovat polskému obránci Kamilu Glikovi, který spasil svůj tým a vstřelil dva góly. Turín je v tuto chvíli čtrnáctý, zatímco janovské CFC klesá na šestou příčku s tím, že páté Lazio má ještě zápas k dobru.

V prvních minutách to byl spíš boj, což dokumentoval nejeden souboj mezi útočníkem Alessandrem Matrim a domácím kapitánem Kamilem Glikem. Až po osmi minutách belgický brankář Gillet musel zasahovat proti střele Bertolacciho z hranice dvaceti metrů, ale svou úlohu nakonec zvládl. Farnerud se probíjel vpřed neohroženě středem pole, ale před ním se včas objevil zkušený argentinský obránce Nicolas Burdisso, který jej o míč připravil. Gillet musel do akce o pár minut později, když jej ze strany otestoval Facundo Roncaglia, ale Gillet si poradil jak s první střelou, tak s dorážkou do středu brány.

Hostující obrana si vybrala slabší chvíli, když nechala projít až ke střele osamoceného El Kaddouriho, ale ten se příliš unáhlil a nevystřelil přesně. Do další zajímavé pozice se dostal zkušený střelec Amauri, ale ani on nebyl přesný. Ránu aktivního Andrey Bertolacciho brankář Gillet likvidovat nemusel, protože mladý záložník pálil těsně vedle. Po faulu Burdissa se dostalo Turínu té výsady ohrozit branku Eugenia Lamanny z volného přímého kopu a vůbec to nebyl špatný pokus. Farnerud se krátce rozeběhl a napálil míč do břevna!

Druhé ofenzivní tykadlo Býků se jmenovkou Martinez na dresu se dostalo k další zajímavé pozici. Po centru se Martinez procpal na malé vápno, odkud ale hlavičkoval těsně nad. A Janov trestal. Tři minuty před koncem první půle se totiž k míči dostal za velkým vápnem Iago Falqué, který si míč posunul vpřed a když ho nikdo neatakoval, rozhodl se vypálit. A byla to dobrá volba, protože na umístěnou ránu neměl brankář Gillet nárok a Grifové šli do kabin za příjemného stavu 1:0.

Nástup do druhé poloviny utkání se povedl lépe domácím, protože po přistrčení Martineze se k míči postavil Farnerud, který místo střely volil centr. Vymyslel krásnou nahrávku na nabíhajícího kapitána Kamila Glik a polský stoper skvěle využil zaváhání obrany hostí - 1:1.

Aktivní Granata mohla jít do vedení, ale Martinez chyboval. Po centru Omara El Kaddouriho se na přední tyči k hlavičce prodral právě Martínez, jenž hlavičkoval poměrně dobře, ale brankář Eugenio Lamanna se blýskl skvělým reflexem a míč vyrazil. V další šanci si už ale nemohl být tak jistý a gólu Kamila Glika nezabránil. Rohový kop brankář Lamanna ještě vyrazil, ale dorážku všudypřítomného kapitána domácích už vyrazit nemohl a Býci vedli.

Hosté museli zapnout záložní motory, ale brankář Gillet se překonat nenechal. Pokoušel se o to i Facundo Roncaglia, který se dostal k akrobatickému zakončení. Střídající Fabio Quagliarella pro změnu dělal problémy obráncům CFC a z patnácti metrů dokonce zakončoval efektními nůžkami. Ty ale zastříhaly příliš nepřesně. Janov mohl srovnat, ale turínská obranná zeď díky přispění dvou hrdinů posledních minut držela. Nejprve Omar El Kaddouri vytěsnil střelu Matriho a posléze obětavý kapitán a dnešní střelec Kamil Glik zastoupil brankáře při ráně Roncaglii.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Empoli FC 1:1

21.12.2014 15:00

Góly: 44. Juan Vargas - 57. Lorenzo Tonelli

Fiorentina nenaplnila předpoklady a připsala si další neúspěch. S nováčkem z Empoli jen remizovala a toskánské derby tak vítěze nepoznalo. Domácí Violu sice poslal do vedení aktivní Juan Vargas, ale za hosty ve druhé půli srovnal mladý obránce Lorenzo Tonelli.

Hodně speciální utkání dnes čekalo na zkušeného veterána Francesca Tavana, který v dresu Fiorentiny působil jako mladík. Do prvního týmu se výrazně nikdy neprosadil, ale o motivaci měl stejně postaráno. Tým trenéra Vincenza Montelly se chtěl s rokem 2014 rozloučit důstojně a úspěšně - to znamená třemi body. To se mu ale kvůli jedné chybě nakonec nepodařilo, byť dobře začal.

V prvních minutách Fiorentina nastavila jednoznačné tempo i obraz hry, který se už neměnil. Fiorentina napadala a kombinovala, Empoli se bránilo a snažilo se udržet co nejdéle hráče Violy dost daleko od Sepeho. Ten musel včas vybíhat proti útoku Maria Gómeze, ale svou roli nakonec zvládl bez větších potíží. Z dálky to pak vyzkoušel domácí kapitán Borja Valero, ale jeho dělovce scházela přesnost. V patnácté minutě se chytal za nepříliš porostlou hlavu stejný hráč, protože neproměnil jasnou tutovku. Snesl se k němu ve vápně centr a ačkoli stál Borja Valero sám téměř na brankové čáře, nepochopitelně poslal hlavou míč nad břevno!

O dvě minuty později se pokoušel vstřelit první branku svého týmu rychlík Juan Cuadrado, který však pálil jen do připraveného brankáře Sepeho. Ten dělá Neapoli velkou radost a také dnes ukázal, proč se o něj zajímají ty největší kluby italské. K překvapení všech to ale byla Fiorentina, která mohla prohrávat. Obránci Violy totiž neuhlídali náběh Francesca Tavana, který se jednoduše dostal s míčem u nohy do šestnáctky. Nezamířil však přesně a pálil jen těsně vedle! Po půlhodině hry hlavičkoval z malého vápna Mario Gómez, ale Sepe vytasil parádní zákrok a míč vyrazil.

Tři minuty před koncem první půle obránce Stefan Savić napřáhl z hranice velkého vápna, jenže jeho pokus nebyl přesný a ráně scházela také správná rychlost. Fialkám to ale nemuselo vadit příliš dlouho, protože jen o dvě minuty později se krásnou ranou prezentoval Juan Vargas. K tomu se dostal míč na hranici velkého vápna a ačkoli balon hodně skákal, Vargas to trefil parádně a propálil vše, co mu stálo v cestě - 1:0.

Také nástup do druhé půle se povedl více Fiorentině, která mohla pojistit své vedení. Stačilo, kdyby německý střelec Mario Gómez zamířil lépe a netrefil jen tyč. Deset minut po změně stran to německého útočníka muselo mrzet dvojnásob, protože z rohového kopu se prosadili do té doby nepříliš aktivní hosté! Míč se dostal ke skvěle naskakujícímu Lorenzovi Tonellimu, který hlavou poslal míč mimo dosah brankáře Neta!

A nebyla to jediná slabší chvíle obrany Fialek, protože Massimo Maccarone utíkal s míčem sám na Neta, ale nepropálil jej. A brazilský brankář se vyznamenal také při následné dorážce. Z hranice velkého vápna to později zkusil Juan Vargas, ale svůj druhý gól v zápase nedal. Na další nahrávku před bránu si naběhl střídající záložník Alberto Aquilani, ale skvěle před ním zasáhla obranná linie hostí, která míč zablokovala. Fiorentina se snažila strhnout vedení na svou stranu, ale její tlak byl spíše stereotypní. Gól domácí Viola nedala ani z posledního rohového kopu, který si však pohlídal brankář Sepe.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Città di Palermo 3:3

21.12.2014 15:00

Góly: 40. Germán Denis (pen.), 55. Maximiliano Moralez, 76. Germán Denis - 6. Luca Rigoni, 16. Franco Vázquez, 45+1. Franco Vázquez

Fotbalisté Atalanty Bergamo vyvrátili pověst nejhůře skórujícího mužstva, ale i přes tři vstřelené branky na vítězství nedosáhli. S Palermem po divoké přestřelce remizovali 3:3.

A v Bergamu se na první branku nečekalo dlouho, už v 6. minutě prodloužil centrovaný míč Vázquez a Luka Rigoni krásnou střelou pod břevno poslal Palermo do vedení. Než se Atalanta dokázala vzpamatovat, inkasovala podruhé. V 16. minutě předvedl Franco Vázquez nádhernou věc, všiml si vyběhnutého gólmana Atalanty a parádním lobem á la Karel Poborský ho přehodil - 2:0 pro Palermo. Domácí okamžitě zmobilizovali síly a výsledkem byla střela Denise, která skončila těsně vedle. Bergamaschi si ale museli hlídat zadní vrátka, nebezpečný byl opět Dybala, jeho střela ale byla zablokována.

Ve 39. minutě se povedlo Atalantě snížit, Denis po souboji s Muňozem ve vápně upadl a sudí byl nemilosrdný. Pokutového kopu se chopil sám postižený a Sorrentinovi nedal žádnou šanci! Nicméně poločas přesto skončil dvoubrankovým vedením Palerma. Paolo Dybala se prosmýkl mezi dvěma protihráči a přihrávkou pod sebe vyzval ke skórování Franca Vázqueze, ten se opět nemýlil a Palermo vedlo po prvním poločase 3:1.

Svěřenci trenéra Colantuona potřebovali co nejrychleji vstřelit kontaktní gól a to se jim v 55. minutě podařilo. Sorrentino nedokázal vyrazit míč do bezpečí a Moralez ho pohotově dorazil do branky. Atalanta byl v této fázi zápasu lepším týmem, v ofenzívě se snažila a i když Cigariniho pokus ještě brankou neskončil, v 76. minutě se dočkala vyrovnání. Obrana Palerma nedokázala odvrátit centr, který propadl až Denisovi a ten zařídil konečnou dělbu bodu.

Více informací k zápasu

Hellas Verona - Chievo Verona 0:1

21.12.2014 12:30

Góly: 81. Alberto Paloschi

Veronské derby ovládlo Chievo a starý rok zakončí mimo sestupové pozice. To platí také pro Hellas, který ale samozřejmě nemůže být spokojen. Ne zrovna pohlednou podívanou prestižního Derby della Scala rozhodl devět minut před koncem Alberto Paloschi.

Hellas versus Chievo, to bylo jedno z lákadel nedělních zápasů italské Serie A. Jakýsi "předkrm" před hlavní várkou se ale příliš nepovedl. Za celý zápas bylo k vidění pouze minimum šancí....

Co dál dodat, jak už bylo řečeno. Fotbal příliš krásy nepobral a k vidění byly hlavně souboje, fauly, zbytečná zdržování a tak podobně. Snad jediným momentem, který stojí za zmínku, bylo střídání Hellasu těsně před koncem prvního poločasu. Hrací plochu opustil Ivan Martič a nahradil ho Alejandro González.

Ani druhý poločas nebyl o nic lepší, i když alespoň šance se už nějaké urodily. V 54. minutě se dostal k zakončení Paloschi a gólman Benussi musel zasahovat. Pak se ale opět na dlouhou dobu nic zajímavého nedělo. Utkání směřující k bezbrankové nudě najednou zničehonic, devět minut před koncem, dostalo nový impuls. Na centr Zukanoviče si totiž naběhl Paloschi a hlavou poslal Chievo do vedení! Nic na tom nezměnil ani fakt, že Paloschi stál v době přihrávky v ofsajdu. Hellas měl zhruba deset minut na vyrovnání, a i když se snažil tlačit dopředu, Chievo si důležité vedení vzít nenechalo.

Více informací k zápasu

AS Řím - AC Milán 0:0

20.12.2014 20:45

Góly: -

Vyprodaný Olympijský stadion čekal při šlágru kola na vedoucí branku marně. AS Řím pouze remizoval s AC Milán 0:0 a na vedoucí Juventus ztrácí tři body. Milán může být s remízou spokojen, dvacet minut před koncem zápasu totiž uviděl červenou kartu Pablo Armero. Vlci ale přesilovku využít nedokázali, v cestě jim stále nejen tuhá milánská defenzíva, ale i skvělý golman Diego López.

Jelikož Juventus své poslední utkání roku zvládl, musel AS Řím rovněž zvítězit, pokud tedy nechtěl, aby jeho ztráta narostla na čtyři body. Proti byl Milán, který chtěl přečkat nový rok na pohárových pozicích a posílen poslední výhrou nad Neapolí si brousil zuby na bodový zisk.

Do první velké šance a to hned ve druhé minutě se dostali hosté, jmenovitě Honda a Poli, jejichž rány zlikvidoval zkušený brankář De Sanctis. Vzápětí Řím převzal iniciativu a zejména Gervinho dělal defenzívě Rossoneri velké problémy. Po jednom z jeho centru zakončoval Florenzi a zasahovat musel i Diego López. O několik minut později byl španělský brankář opět v pernamenci, tentokráte po prudké ráně Tottiho. A také ve 29.minutě do třetice zasahoval López, zuby si na něm vylámal aktivní Gervinho. Milán se nechtěl nechat zahanbit, Mexésova dalekonosná rána pořádně vystrašila domácí fans. Stadio Olimpico vidělo velmi zajímavý první poločas a ani ve druhém dějství tempo nepolevovalo.

Někdejší hráč AS Jérémy Ménez měl hned z kraje druhé půle dobrou šanci, ale jeho skákavou ránu zkrotil De Sanctis. Utkání bylo vyrovnané, ale pro Milán nastaly od 70.minuty krušné časy. Kolumbijec Pablo Armero uviděl druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch. Před AC bylo i s nastavením více než dvacet minut hry v oslabení.

Vlci v závěru utkání svého soupeře zatlačili a po faulu na Destra se dožadovali pokutového kopu, sudí jejich prosby nevyslyšel a nadále se tak hrálo 0:0. Tuhá defenzíva Milána dělala Římu problémy a pokud přeci jenom něco prošlo, vše měl pod kontrolou Diego López. V 83.minutě spálil velkou šanci Torosidis a rovnou z první trestuhodně přestřelil branku! Hrdinou zápasu se stal Diego López, španělský brankář vytasil v nastavení důležitý zákrok proti Gervinhovi a v podstatě to byl on, kdo získal pro Milán cenný bod.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - AC Cesena 1:1

20.12.2014 18:00

Góly: 76. Simone Zaza (pen.) - 90+4. Zé Eduardo

Pouze remízou 1:1 skončilo utkání mezi Sassuolem a Cesenou, přičemž domácí byli velmi blízko vítězství. Vedení jim čtvrthodiny před koncem zajistil Simone Zaza, avšak konečné slovo měli ve čtvrté minutě nastavení hosté.

Cesena chtěla na domácí vlétnou a v úvodních minutách byla skutečně aktivnější, nicméně žádná velká šance se nekonala a to ani na druhé straně. První poločas byl celkově hodně neatraktivní, jediný moment, který stál za to byla hlavička Simone Zazy, proti které se ale Leali vytáhl. Poločasový výsledek 0:0 plně odpovídal průběhu hry.

Ve druhém poločase už měli více navrh hráči Sassuola, ale opět se žádná větší šance nekonala. Cesena pozorně bránila, ale čtvrthodiny před koncem byla proti ní nařízena penalta. Za údajný faul na Vršaljka sudí nekompromisně pískal a Simone Zaza nabídnutou šancí nepohrdl. V 76.minutě vedlo Sassuolo 1:0 a mělo nakročeno k vítězství.

"Morští koníci" pochopitelně cítili křivdu a chtěli co nejrychleji odpovědět. To se jim málem povedlo, Brienza ale minul tyč. Také v 89. minutě byla Cesena velmi blízko vyrovnání, ovšem Defrelovu ránu vychytal Pomini. Vše směřovalo k vítězství domácích, ale ve čtvrté minutě nastavení šokoval stadion Tricolóre hlavičkující Zé Eduardo, který zařídil dělbu bodu.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Parma FC 2:0

18.12.2014 21:00

Góly: 19. Duván Zapata, 30. Dries Mertens (pen.)

Neapol se s ligovým podzimem rozloučila důstojně, před vlastními fandy a ještě se třemi body v kapse. Dnešní úkol nebyl z těch nesplnitelných, protože o výhru se do Neapole přijela alespoň pokusit Parma. Ducali však potvrdili naprosto katastrofální formu a prohráli.

Partenopei se mohou radovat z pohodlného vítězství proti bezzubým hostům. Ti pouze ve druhé půli nastřelili tyč, jinak ale nic nepředvedli. Domácí poslal v první půli do brzkého vedení mladík Duván Zapata, jehož později doplnil belgický útočník Dries Mertens, který se trefil z penalty. Díky třem bodům může trenér Rafael Benítez dýchat zase o něco lépe. Na druhou stranu, osud jeho protějšku na lavičce Parmy je ve hvězdách. Parma je totiž před Vánoci poslední s pouhými šesti body na kontě. Neapol se v neúplné tabulce první ligy posouvá na dočasné třetí místo.

Neapol od prvních momentů hledala klíč, kterým by odemkla obranu hostí. Po pasu do vápna to zkoušel José Callejón, ale postrádal klid a rozvahu. Pod palbou kritiky se ocitl slovenský záložník Marek Hamšík, který se pokoušel ukázat svoji důležitost pro tým. Hamšík po pokusu o individuální průnik zkusil centr na přední tyč, jenže na svém místě byl včas stoper Fabiano Santacroce, který shodou okolností působil poměrně dlouho právě pod Vesuvem.

Aktivní Marek Hamšík si seběhl na křídlo a zkusil centrovat, jenže při pokusu o centr trefil do zad opodál stojícího Galloppu. Po patnácti minutách Neapol rozehrávala rohový kop, což byl signál především pro všechny vysoké a schopné hlavičkáře. Tím je bezesporu i obránce Henrique, který se dokonce dostal po výskoku k míči, ale bránu hlavou netrefil. O mnoho lépe se vedlo ofenzivnějšímu Duvánovi Zapatovi, kterého ve vápně našel přesným centrem obránce Maggio. Zapatu sice strážili tři hráči, ale mladý útočník využil mohutné postavy a míč jim zkrátka nedal. Namísto toho jej napálil přímo za záda brankáře Antonia Miranteho - 1:0.

Neapol kula železo, dokud bylo alespoň trochu žhavé. Na Miranteho bránu se valil jeden útok za druhým. Mertens poslal vysoký míč do vápna, na prsa si jej zpracovával Zapata, ke kterému důrazně přistoupil obránce Gabriel Paletta. Na Zapatův vkus to bylo až moc důrazné a žádal penaltu, ale sudí Di Bello odmítl. Callejónovu prosbu po faulu Massima Gobbiho ve vápně už ale vyslyšel. K penaltě se postavil sebevědomý Dries Mertens a svou šanci využil. Brankář Mirante si sice na míč sáhl, ale ani to nestačilo - 2:0.

Deset minut před koncem poločasu mohl skóre ještě navýšit ve prospěch domácích obránce Miguel Britos, ale ukázal, že zakončení není jeho silnou stránkou. Bránu minul, i když byl na zadní tyči téměř nestrážen. Zapata hezky sklepl Garganovi, který ale minutu před odchodem do kabin přestřelil. Tři minuty poté, co sudí Di Bello opět pískl do píšťalky, se do šance prohnal znovu Duván Zapata, ale neporadil si se skvělým Mirantem, který mu zmenšil střelecký úhel dostatečně. K centru ze strany se o pár momentů později dostal Cassano, který ale mířil hodně mimo.

Duván Zapata zatím působí hodně ve stínu slavného Gonzala Higuaína, ale právě proto musí využít každé šance. Dnes patřil k nejlepším na trávníku a mohl se do utkání zapsat ještě výrazněji. Po nahrávce kapitána Marka Hamšíka se ze strany hnal na bránu Mranteho, ale veterán v bráně Ducali se nenechal zaskočit. Neapol hodně spoléhá na rychlé kraje schopné přejít jednoho dva protihráče a vypálit. Přesně takovým typem produktivního rychlíka je José Callejón. Jeho průnik do vápna ale neznamenal změnu stavu. Parma mohla šokovat soupeře o pár chvil později. Lodi se dostal ke střele na hraně vápna a orazítkoval tyč za Rafaelovými zády! Víc už Parma nepředvedla.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - Juventus FC 1:3

18.12.2014 19:00

Góly: 65. Luca Rossettini - 3. Carlos Tévez, 15. Arturo Vidal, 50. Fernando Llorente

Juventus si poradil s Cagliari a na čele italské Serie A jej až do zimy nikdo nevystřídá. Díky třem bodům má Stará dáma k dispozici čtyřbodový náskok na druhé AS a může se již plně soustředit na Superpohár proti Neapoli. Cagliari sice vzdorovalo, ale trenér Zeman přesto odchází poražen.

Porazilo jej týmové pojetí hry slavného soupeře a tři branky v síti brankáře Cragna. Toho už ve třetí minutě překonal argentinský kanonýr hostí Carlos Tévez. Na jeho branku navázal Arturo Vidal, který po patnácti minutách zvyšoval na 2:0. Turínskému celku vyšel také nástup do druhého poločasu, když se trefil Fernando Llorente jen pět minut po příchodu ze šaten. Domácí sice utkání zdramatizovali gólem Lucy Rossettiniho, ale víc už nestihli.

Juventus prakticky od prvních minut ukazoval, kdo že je na hřišti pánem. První větší šanci soupeře ještě brankář Cragno zlikvidoval, ale na následný rohový kop již zareagovat nestačil. Míč se totiž dostal na malé vápno, kde se ocitl volnější Carlos Tévez. Pro zkušeného zakončovatele už nebyl problém poslat míč do sítě. Argentinský kouzelník se radoval ze svého desátého ligového úspěchu a dál kraluje střeleckým statistikám.

Ke slovu se dvakrát dostal mistr přímých volných kopů Andrea Pirlo, ale neuspěl. Na druhé straně se Cagliari poprvé výrazněji ozvalo v osmé minutě, když si na centr z levé strany naskočil Ibarbo a gólman Buffon musel vytasit první zákrok, aby neinkasoval. Inkasoval jeho konkurent na opačné straně, když jeho obrana odvrátila míč jen k Arturovi Vidalovi, který si s ničím nedělal těžkou hlavu a krásným obstřelem zpoza vápna poslal míč do sítě. Brankář Alessio Cragno se jen ohlédl - 2:0.

Aktivnější hosté se pokoušeli uklidnit hru a jen zřídkakdy vyráželi do útoku. Hosté se vydali kupředu až o pár minut později a před pokutovým územím se přihrávkou pokoušel oslovit některého ze svých spoluhráčů Roberto Pereyra. Míč jej ale neposlechl podle představ. Po půlhodině hry se Juve mohlo radovat z exekuce volného přímého kopu. Záložník Juventusu Andrea Pirlo vypálil sice razantně, avšak jeho zakončení chyběla potřebná přesnost. Konec první půle uzavřel Andrea Cossu. Domácí záložník vypálil z hranice šestnáctky, ale míč nedokázal umístit mezi tři tyče Buffonovy brány.

Nástup do druhé půle zastihl v dobré formě domácí, ale rána Albina Ekdala mířila mimo tři tyče. A to hosté tvrdě trestali, neboť se míč dostal do pokutového území, tam si jej našel útočník Fernando Llorente, který jej už nikomu nedal. Llorente byl sice otočen zády k brance a natěsno ho střežil obránce Ceppitelli, jenže útočník Juventusu přesto vypálil. To zřejmě brankář Cragno nečekal a reagoval až příliš pozdě - 3:0.

Cagliari se pokusilo o zvrat. Avelar se centrem do šestnáctky pokoušel oslovit některého z nabíhajících spoluhráčů, jenže Buffon bryskně vyběhl a míč uchránil. Ke střeleckému pokusu ze střední vzdálenosti se odhodlal Andrea Cossu, jenže pálil příliš mimo. Po hodině hry byla nula na kontě brankáře Buffona umazána, když se prosadil Luca Rossettini. Centr z volného přímého kopu si zkušený obránce našel přesně a hlavou překonal Buffona - 3:1.

Patnáct minut před koncem zápasu se ještě ve vápně ocitl Stephan Lichtsteiner, který míč sklepával na nabíhajícího Carlose Téveze. Tomu se podařilo vypálit, ale brankář Cragno prokázal dostatečně rychlé reflexy a míč vyrazil. K dalšímu střeleckému pokusu se dostal Arturo Vidal, ale ten narazil opět na skvěle vybehnuvšího brankáře Cragna. Obdobná situace se udála také na opačné straně, ale proti snížení Danila Avelara se postavil výtečný Buffon. I díky němu Juventus na první pohled hladce porazil domácí Cagliari. To se ocitá opět ve společnosti tří nejhorších týmů Serie A.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC16123134:739
2.AS Řím16113228:1136
3.SS Lazio1683528:1927
4.SSC Neapol1676328:2027
5.UC Sampdoria1669122:1427
6.Janov CFC1675421:1526
7.AC Milán1667325:1825
8.ACF Fiorentina1666421:1324
9.Udinese Calcio1664620:2222
10.Città di Palermo1657422:2622
11.Inter Milán1656525:2321
12.US Sassuolo1648417:2120
13.Empoli FC1638517:2217
14.Turín FC1645712:1817
15.Hellas Verona1645718:2717
16.Chievo Verona1644812:1916
17.Atalanta Bergamo1636711:2115
18.Cagliari Calcio1626821:2912
19.AC Cesena1616913:309
20.Parma FC16211316:366
Bodové odečty
Parma FC-1za pozdní plnění finančních závazků

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (125)

Přidat komentář
Furia Ceca

KURVA, JAK TO ŽE NEVÍM, ŽE SE DNESKA HRÁLO??!!!!

Reagovat
homeles8

protože jsi úplně blbej a nevíš nic

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
homeles8

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Komat

Juventus s Cagliari jako kočka s myší... ten kvalitativní rozdíl bil do očí. Ibarbo je docela vtipný útočník.

Reagovat
didosh

Na tento zápas jsem se docela těšil,čekal jsem ze ostrované doma Juve daleko víc potrapi svou agresivitou apod.Juve vyhrálo s prstem v nose

Reagovat
cristiano.K.

Italskou ligu zas celý rok vidět nemusím, hrozná úroveň

Reagovat
CubONE

No Neapol pod Benitezom by som nepozeral ani za peniaze.

Reagovat
cristiano.K.

já viděl i kousek Juve, tam Tevéz působí jako bůh, protože jediný běhá. Je to dáno spíš soupeři, Juve i Neapol hráli co potřebovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Tévez vie. kedy má behať a kam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako my taky nehrajem nic extra letos... A loni se třeba na Turín koukalo moc dobře. (Ne Juventus)

Reagovat
smazaný uživatel

Mne se Juve vcera taky moc nelibilo, nebavilo. Neapol byl lepsi zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Říká fanoušek Liverpoolu. Díky za užitečnou informaci.

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Tak přijde, vidí kousek jednoho a celý zápas (asi?), na základě toho zhodnotí celou ligu. Navíc se dívá (předpokládám jako fanoušek Liverpoolu) na Premier League. Nedalo mi to nereagovat.

Reagovat
Pettirosso

však má pravdu..na svůj názor má každej právo, ale proč to má potřebu to sem psát, chce být zajímavej? Chce od místních tro(t)llů (kolegů z PL mimochodem) dostat nejvíc palečků, nebo si má potřebu jen rýpnout a někoho vyprovokovat?

Reagovat
didosh

Prd na ně,ať si chválí tu svou umělé navonanou PL ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

a komu to tady cpeš?

Reagovat
didosh

Ja bych byl rád kdybych tebe tady celý rok neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

napíše človek, čo fandí Liverpoolu a Slavii

Reagovat
smazaný uživatel

mňa zase nebaví PL, aj keď napr. dnešné Tyne-Wear derby či Liverpool vs Arsenal bol super futbal, ináč ma tejto umelo prachmi vyhnanej lige nič nebaví.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím musíme být spokojení s tím co Max udělal,vedem ligu, postup v LM, teď ještě supercoppa a jeho hodnocení půl roční práce bude kladné.

Reagovat
Pinturicchio

Kladné hodnocení si zaslouží už ted, asi nás nebylo moc, kteří čekali, že takhle na Conteho naváže:).

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak, hlavně sem se bál toho že proti Contemu bude jak leklá ryba, ale není tomu tak a Max umí pořádně zařvat a rozčilit se.Já mu věřil, já věřím každému kdopříjde do Juve, ať je to hráč nebo trener a vždy za ním stojí.Max dokázal změnit systém hry aníž by to šlo negativně znát na výsledcích, dokázalmě že není vůbec žádný suchar, ba naopak je to sympaťák každým coulem.Byla to dobrá volba od vedení

Reagovat
Pinturicchio

Souhlas se vším.

Reagovat
Melchior

souhlas jen mě štve jeho nepřítomnej výraz, když dá někdo z našich gól

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Ja som vedel že maxíkovi to pôjde dobre, hlavne som veril, že on je práve ten kto dokáže spraviť niečo s LM.

Reagovat
Pettirosso

Tak tam zadnej progres nebyl, postup s odrenyma usima, ani jednou neporazit spolufavorita, vyhoret v Turecku, Recku wherever, kazdej rok stejna pisnicka, jak pod Contem, tak pod Allegrim

Reagovat
smazaný uživatel

První rok z těch třech byl snovej, výhra v doněcku,na celticu,remíz v Londýně a doma, parádní rok.Loni to byl propadák a letos uvidíme.vidíme to moc černě kvůli jendomu nepovedenému roku.

Reagovat
Pettirosso

jenže se zase remizovalo s Norsjellandem a v tom Šachťoru to taky bylo nahnutý, navíc doma jsme nevyhráli.

Reagovat
Furia Ceca

Taky jsem příjemně překvapen. Hlavně potom, co jsme zkusili i nový formace.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Chvála bohu že na EL išiel turín a nie parma..

Reagovat
celestial-

To máš pravdu, ale myslel som si pred sezónou, že to bude úplne naopak. Teda, že sa Turín bude trápiť v EL i v lige a Parma bude bojovať o TOP priečky. Sranda

OT k Interu. Páči sa mi ako máme vyrovnané štatistiky, keď už nič iné.. 5 výhier remíz i prehier, králi!

Reagovat
Vtáky cez tepláky

vyrovnane zlé štatistiky by som poopravil

Reagovat
Inzaghi

Druhá půle z naší strany mnohem lepší, vyloučení směšné, bod z Říma zlatý!

Teď hlavně zvládnout první dva zápasy v novém roce.

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

veru, akurat ked už konečne v druhom polčase začali hrať smelšie, tak prišlo to nezmyselné vylúčenie. ale zas v prvom polčase nezapiskal 11ku. takže rozhodca - chyba tam aj tam.

Reagovat
mojmira

No ... co na to říct, my jsme si tam vyloženě jeli pro remízu a AS bylo neskutečně marný, takže to asi jinak dopadnout nemohlo. Příště Monty, Mexes a Armero out takže Alex, De Sciglio a snad už bude v pohodě van Ginkel

Reagovat
smazaný uživatel

ešte aj de jong bude chybať buduci zapas

Reagovat
smazaný uživatel

aj napriek bezgolovej remize sa na to dalo prijemne pozerat, nemyslim si ze AC islo pre remizu, dovolim si napisat ze keby nebol vyluceny Armero tak by sme vyhrali aj ked to bolo dost vyrovnane, brejky AC boli viac nebezpecne aj ked AS hralo na brejky tiez, asi je ta remiza spravodliva ale skoda toho vylucenia lebo v case ked sme preberali zapas na nasu stranu tak to Armero posral, kazdopadne zapas vo vysokom tempe a skvelo pripravene muzstvo a hlavne obetavy pristup muzstva sa ceni v takom tazkom zapase, highlight zapasu Mexesova strela, ktora keby padla, tak by to bolo krasne symbolicke forza Rossoneri

Reagovat
didosh

Taky si myslím že nebýt vyloučení tak to ur vem.Ale nevím co posral Armero,vždyť tu ruku mu nastřelil.

Reagovat
smazaný uživatel

ano mozno bola nastrelena ale on ju isiel chytat rukami ako loptu po odpiskani

Reagovat
didosh

Me to přišlo jako přirozený pohyb končetin při dopadu po vyskoku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Preco aj Monty?

Reagovat
mojmira

a víš že vlastně ani nevím? někdo to psal při zápase a já to tu tak nějak zaměnil za toho de jonga

Reagovat
smazaný uživatel

Cenný bod, skvělý Monty a Lopéz

Forza Milan !

Reagovat
didosh

I sprosty Mexes nehrál špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pred zapasem s Neapoli a AS jsem psal ze budu rad za 4 body..

Hned v lednu to chce ale nastartovat.. Sassuolo musime porazit!

Musime zacit vyhravat pravidelne nad celky z dolni poloviny tabulky

ROSSONERI ! ! ! Vidim to docela nadejne.. Mame urcite sanci urvat tu LM!

Reagovat
GEGE

Bod z Rima beru ale pri trose stesti jsme to mohli vyhrat.Opet famozni Jack a Diego.

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

ked sa píše, kto hral famozne. tak meneza treba spomenuť. ten hra stale lepšie

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem ho po dlouhé době a byl fantastický. Těšil jsem se na každý jeho dotyk s míčem. To je kouzelník. Třeba ty housle patičkou a nebo jak vystřelil po odpískaném ofsajdu šajtlí totálně z úhlu a dal tomu takovou rotaci, neuvěřitelný. Fotbalový poeta.

Reagovat
smazaný uživatel

to bola lahodka. škoda, že to bol offside

Reagovat
GEGE

S toho uhlu to bylo genialni jinak to mel hlavne trefit po tom sklepnuti Hondy...letos se ale neskutecne bavi hrou...

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
didosh

Kemo ta střela po odpískání....To jsem snad ještě neviděl,taková jiná sajtle.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=l01Txom7YzY

Neuvěřitelný, na tohle bych se mohl dívat celý den.

Reagovat
GEGE
Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

kdo by to do něj řekl

Reagovat
smazaný uživatel

mam ho ve Fife v Ultimate no, v utoku s Lacazzetem Ma zapas, kdy da pět golu a pak sedm zapasu mlčí no. Ani ta technika tam u něj neni buhvi jaka

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda toho nesmyslnýho vyloučení, skoro to vypadalo, že chcme jít za výhrou....tyčka, gól...už chybělo jenom se ukáznit a pak nám přistřihli křídla... Bod z Říma neni zlej, ale v naší situaci jsme potřebovali vyhrát. No nic Pippo máš přes zimu co dělat, hlavně naučit kluky vyhrávat pravidelně. FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

toho Gervihna by som najradsej zaskrtil...

Reagovat
smazaný uživatel

To kdybys udělal, tak byste si nevypracovali šanci už vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Loni po podzimu 19 bodu ze 17 zapasu...Superpippo

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak Pippo sa pomaly uci a bude z neho dobry trener

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

+3

Reagovat
CubONE

4 body a dve ciste konta proti Neapolu a Rome, moze byt dufam, ze nas o dva tyzdne Sassuolo opat nezaskoci a snad sa daju oba kraje obrany dokopy. Obaja uz chybaju.

Reagovat
didosh

Ty kraje chybí hlavně z té pravé strany,Bonera nedokáže pořádně přihrát,možná tak brankáři.

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou Bonera skvělý jako vždy

Reagovat
didosh

On na to prostě nemá...

Reagovat
didosh

Super zápas,čekal jsem ze AS bude mnohem lepší než my ale nakonec z toho byla vyrovnaná partie. Moc se mi nelíbí naše prechodova fáze obrany s malonem směrem vpřed.Snad se to s návratem beku zlepší.Jinak zápas od zápasu me překvapuje Mexes až na to jeho neustále drzeni,hraje dobře.No a Jeremy to je samostatná kapitola,když má chuť a dostatek balónu je neskutečný, ta jeho technika wouu... Jen me mrzí že nehrava Stephano,myslím že teď když se daří týmu šel by i on nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

AC Milan boss Pippo Inzaghi was pleased with their 0-0 draw against AS Roma.

This is the first 0-0 draw the Rossoneri have played in Serie A since visiting Chievo in November 2013, which was 41 rounds ago.

“I am very happy with the result, especially after we went down to 10 men. Before the card I thought Milan were controlling the game and could’ve won it,” Inzaghi told Sky Sport Italia.

“A few months ago I never would’ve thought we could come here and play on such level terms with Roma. I am immensely proud of my players.

“It’s a shame about Armero’s red card, as both incidents were borderline and the referee took a long time to give that second yellow.

“If you don’t come here and play with this heart, you are going to lose against Roma. It’s also a great sign that Zapata was ready with some excellent interceptions to stop Gervinho. That’s a good signal for a Coach."

Reagovat
smazaný uživatel

je zaujimave ze aj Pippo to videl ako ja, ze sme kontrolovali hru a mohli vyhrat nebyt tej cervenej karty a Rudi Garcia povedal po zapase ze AC hralo ultra defenzivne vacsinou mal po zapase spravodlive komenty ale teraz mu asi nedoslo ze AC muselo dohravat bez jedneho hraca, keby AS dostalo cervenu tak by hrali otvorenu utocnu partiu ?!

Reagovat
didosh

Přesně! RG většinou všechno hodnotí objektivne,dnes měl asi růžové brýle.Ja jsem čekal ze my budem hrát jen z defenzívy a AS bude kontrolovat hru,mile mě zápas překvapil hrali jsme vyrovnaný zápas s aspirantem na scudeto.Jak už jsem psal škoda červené karty a ztráty DeJonga.

Reagovat
smazaný uživatel

kazdopadne s Pippom ako trenerom robia pomaly ale pekne isto kroky k lepsiemu futbalu a konecne aj pozeratelnemu, ja som nad mieru spokojny s jeho trenerskym pristupom a jeho filozofiou, Pippo radsej nech AC prehra zapas ale hra v nom ako o vsetko a snazia sa hrat futbal akokeby mali uhrat body ale za ubohy vykon ktory potom vsetci na nete ako fanusikovia inych klubov kritizuju za toto AC sa nehanbim a to som za cias ked hral Balotelli zacinal nenavidiet ich hru uz ked odchadzal do Liverpoolu tak som vedel ze to musi byt lepsie lebo tam kde on hraje to muzstvo podla mna nikdy titul nevyhraje

Reagovat
didosh

Balo...to je kapitola sama pro sebe... Já jsem byl rád když k nám šel i když hrával za Inter ale čekal jsem od něj víc... Jediné co se za dob Balona stalo,bylo to že Faraon přestal dávat goly...

Reagovat
smazaný uživatel

aj Mexésa.

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak. Však je jasné, že sme sa posledných 20 minút museli iba brániť. Za prvý polčas ok, tam sme si neverili a ustáli sme to tak tak, ale v druhom až do vylúčenia sme boli na lopte lepší.

Reagovat
didosh

Kolik bylo ve Veroně fanoušků a jaká atmosféra?Dnes jsem bohužel nucen být bez SA....

Reagovat
smazaný uživatel

atmosféra super, vypredané ale nebolo. Butei sú ale praví futbaloví fanatici

Reagovat
didosh

Díky,mrzí mě ze jsem neviděl aspoň kousek,miluju atmosféru na Italských stadiónech.

Reagovat
Alberto Aquilani

Včera sme im mali dať 3:0 a bol by pokoj, miesto toho Gerv zadrbe v 90. minute čistý gól. Niečo také, že nám mali fúknuť 2 pencle je už škoda hovoriť, ale AC bolo úplne príšerné, neviem ako ich tu môže niekto chváliť, až na 5-10 min. v začiatku druhého polčasu hrali ničotu. Pravdou je naša nemohúcnosť, že sme tomuto AC ani nedali gól, posadiť musí Totti a mal by si sadnúť aj Gervinho.... ad. Iturbe - sa tak hovorí, že nehrá, aby Rím nemusel platiť bonusy, a označiť, že celá sezona je z jeho strany fail je samozrejme totálna blbosť ....

Reagovat
smazaný uživatel

Už vím, proč jsi tu tak neoblíbený. To, že jste hráli, když šlo do tuhého, takovou sračku, že by se za to styděla i Příbram, to už nezmíníš.

Reagovat
Alberto Aquilani

chápeš písanému textu? " Pravdou je naša nemohúcnosť, že sme tomuto AC ani nedali gól"

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, většinou s tím nemám problém. Možná jsem to přehlédl kvůli až moc arogantnímu rázu tvého příspěvku.

Reagovat
smazaný uživatel

no hlavne že Rím hral futbal ako z rozprávky.... prvý polčas ste nás jasne prešli, ale v druhom do vylúčenia Armera ste skrátka nevedeli, takže trošku objektivity by nezaškodilo. Okrem tej Gervinhovej v samom závere ste nejakú vyloženú super šancu nemali, len tri aké také možnosti v prvom polčase, my dve.

Reagovat
Il Principino

Mně přijde hlavě ta záloha strašně statická. Nikdo z nich nedokáže nic vymyslet. A nejhorší je, že i když hraje Pjanič tak to je většinou taky úplně bez nápadu. Včera sem se koukal na Inter s Laziem a Kovačič to je jiná písnička, kdykoliv má míč tak něco vymyslí....

Reagovat
smazaný uživatel

statické to bolo aj preto, že sme to dosť prehusťovali, Monti s De Jongom toto vedia, dozadu si oidmakali, dopredu to už bolo slabšie, skrátka hráči AS nemali veľa priestoru a možností, ako tú hru nejako efektívne zrýchliť.

Reagovat
smazaný uživatel

Kovačić je úžasný. Mne by sa v AC veľmi páčil Verdi z Empoli, je to náš odchovanec, veľmi agilný, s dobrou technikou, páči sa mi

Reagovat
smazaný uživatel

tak ked som mal asi 15 rokov tak som zvykol takto hodnotit kazdeho supera mojho timu aj ked hral lepsie ako AC ale uz davno tomu tak nie je a ked ty tvrdis ze AS bolo v tomto zapase lepsie tak asi si videl iny zapas, ano mali trochu navrch no to sa na domaci tim patri vsak? ale ked to AC preberalo a hrozili z protiutoku tak dostali cervenu, ta nemohucnost AS je tu uz dlho a nie len proti AC, ti garantujem ze ked budu hrat na San Sire AC vyhra tento AS nie je ten z minuleho roku, tam by som povedal ze AC prehravali stale ale tentoraz to bolo max na remizu zo strany AS

Reagovat
Inzaghi

Pro AC super výsledky, ještě večer plichtu,

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

3. místo letos nebude, jen se budem zbytečně otravovat s EL.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď tak pesimistický

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Toto bolo v celku zaujímavé kolo, samé X

Reagovat
smazaný uživatel

Denis konečně zpatky?

Reagovat
DelPiero137

Preco Souhrn 16.kola SA nie je namapovane pod SA sekciou? Vzdy to musim hladat na uvodnej stranke.

Reagovat
Ferguson6

To nie je možné Prvý polčas som nepozeral a krásne 0:2, druhý zapnem a Inter vyrovná

Reagovat
Pipo123

Hrali sme hovno 2. polčas, len sa sústredili na bránenie a Inter to potrestal

Reagovat
smazaný uživatel

No, na to jak to vypadalo v první půli...

Fakt jsem zvědavý na ten leden. Forza INTER

Reagovat
lnterista

ze remizu muzeme byt radi a ve finale asi zaslouzena ale muzeme byt radi ze se Lazio tak zatahlo a prestalo hrat jinak by jsme nemeli ani sanci...nelibi se mi jak hrajem na velkem prostoru

Reagovat
Komat

Inter potřebuje posílit jako sůl. Palacio nemůže být v základu, Guarin evidentně taky ne. Prostě dokud budou za Inter hrát hráči z formy, protože prostě není alternativa, tak to asi líp vypadat nebude.

Světlo na konci tunelu vidím v Kovačičovi, který se nám dokonce rozstřílel - a ten gól stál za to. Když má míč, tak to zavání útočnou akcí a gólem. Medel makač a dříč, který nic nevzdá a dokáže zápas strnout, Osobně se mi moc líbí Dodo, takovej technik a hračička, to prostě baví, byť samozřejmě taky musí ještě ledacos pilovat.

Prostě je před Mancinim ještě spousta práce... Ale dnes za to, že zabojovali a vyrovnali. Na takový zvraty nejsou fanoušci Interu už zvyklí :) By mě zajímalo, kdy naposledy Inter dohnal dvoubrankovou ztrátu.

Reagovat
Deki

já si právě řikal, že být to pod Mazzarrim, tak se vyrovnání nedočkáme. to byl hotový mistr v otáčení zápasů

Reagovat
Komat

Ale Bonazzoli docela solidní přímáček. Když mu to Kuzmanovič dal, tak jsem si říkal, jestli to nějak úplně neposere a on takovou gólovku

A btw... co to mají některý hráči s těma štulpnama? Na lýtkách mají díry... jak Kuzmanovič, tak D'Ambrosio. Už jsem si toho všiml minule. Nová móda?

Reagovat
Deki

no hůř než Kuzma to kopnout nemohl mohl taky nominovat i Puscase....

jinak to vůbec netušim, toho jsem si ani nevšimnul

Reagovat
Votas

začal to nosit Campagnaro...asi se to nějak chytlo

Reagovat
bayern987

S příchodem špatně hrajícího Ďorděviče se vše zhatilo.

Reagovat
Pipo123

Nechaj ho už chudáka, Klose by sa vykartoval

Reagovat
bayern987

Nevykartoval, má rozum, snad příští zápas zase základ. Ale zhatilo se to, to musíš uznat.

Reagovat
Votas

jak nevykartoval? kdyby to nebyl Klose, tak má 4 žlutý

Reagovat
bayern987

Na kdyby se nehraje.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Myslím inter môže byť viac spokojný s tým že dal palacio gól ako s tým že vyrovnali

Reagovat
Komat

Kdyby z tohodle Palacio gól nedal, tak už opravdu na to hřiště ani nemusí chodit. Palacio nejen, že nedává góly, ale hraje z formy. Ano, bojuje, ale to je tak asi všechno. Aby hráč, co nastupuje v útoku Interu v základu dal v 17 zápasech jeden gól, to opravdu nestačí. Takže Osvaldo na plac a v lednu přivést náhradu za Palacia.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele