Serie A - preview 11. kola

31.10.2009, 09:44, aktualizováno 01.11.2009, 10:37
Previews
Juventus doma nestačil na Neapol a pokud Inter dnes vyhraje v Livornu, bude rozdíl mezi oběma kluby sedmibodový. Před Starou dámu se navíc může dostat Sampdoria. Římským klubům se vůbec nedaří, AS si nyní může zlepšit náladu proti Boloně, Lazio cestuje do Sieny...
Juventus FC - SSC Neapol  (sobota 18:00)
Stará Dáma v minulém kole přejela Sampdorii Janov a výkon by ráda zopakovala i v domácím prostředí proti bojovné Neapoli. Generálku před těžkou cestou do Izraele by chtěli Mazzarriho hoši Juventusu pěkně znepříjemnit.

Bylo to velké galapředstavení v podání Juventusu, souboj druhého s třetím vyzněl lépe pro Bianconeri, kteří svého soupeře rozdrtili výsledkem 5:1. Stará Dáma je tedy zpět z menší výsledkové krize a rovnou se zařadila na druhé místo za Inter Milán právě na úkor janovského celku. Juventus teď bude muset toto vítězství potvrdit proti Neapoli, která v souboji s AC Milán předvedla z mrtvých vstání. Svěřenci trenéra Cira Ferrari mají před sebou náročný program. Vedle zápasu s Neapolí čeká Starou Dámu v rámci Ligy mistrů zápas v Izraeli proti Maccabi Haifa a poté cesta do Bergama, k zápasu proti Atalantě. Důležitý bude především zápas s izraelským celkem, situace ve skupině A totiž začíná být nesmírně zajímavá. Tabulku vede překvapivě Bordeaux, a to na úkor Juventusu a Bayernu Mnichov.

Neapol ale ukázala, že je i v téměř ztraceném utkání stále oč bojovat. Fantastický zvrat proti AC Milán měl na svědomí v 90. a 93. minutě Luca Cigarini a Germán Denis. Výsledek 2:2 tak byl nakonec ztrátou pro milánský celek. Po výměně trenéra se začíná celku pod Vesuvem dařit, což potvrzuje nejen výsledek s AC Milán, ale hlavně výhra na půdě Fiorentiny. Další křest ohněm čeká Mazzarriho hochy v Turíně proti místnímu Juventusu, který se netají vysokými ambicemi, tedy ziskem domácího titulu.

Celkem sedm hráčů bude Juventusu proti Neapoli chybět. Zranění jsou Iaquinta, Caceres, Del Piero, Salihamidzic, Marchisio, Zebina a Sissoko. Situace na straně Neapoli je poněkud lepší, trenér Mazzarri nemůže počítat se Santacrocem, Zunigou a De Zerbim.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Grygera, Cannavaro, Chiellini, Grosso - Melo, Poulsen - Camoranesi, Diego, Giovinco - Amauri
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Campagnaro, P. Cannavaro, Contini - Maggi, Gargano, Cigarini, Aronica - Hamšík, Lavezzi - Denis
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.52 - 3.65 - 6.55
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AC Milán - Parma FC  (sobota 20:45)
AC Milán přivítá na stadionu Giuseppe Meazzy znovu vzkříšenou Parmu. Hosté zaujímají čtvrtou pozici, domácí Rossoneri jsou hned pátí. Navzdory postavení v tabulce budou velkým favoritem svěřenci trenéra Leonarda.

Rossoneri mají za sebou remízu s Neapolí, ovšem nutno podotknout, že hodně hořkou. Milán vedl na stadionu San Paolo během pěti minut 2:0 a tento stav držel až do 90. minuty, jenže z prakticky rozhodnutého zápasu domácí vydřeli remízu. Přesně v 90. minutě totiž snížil Luca Cigarini a ve třetí minutě nastaveného času vyrovnal na konečných 2:2 Germán Denis. AC Milán tedy opět bodově ztratil, nicméně jeho forma se výrazně zlepšila. V Neapoli se sice zisk tří bodů nepovedl, ovšem doma proti Parmě už by bylo podobné zaváhání velkým neúspěchem. Svěřenci trenéra Leonarda by toto utkání rádi zvládli a před druhým zápasem s Realem Madrid vylepšili svojí ligovou bilanci i celkovou formu.

Parma ale letos září, neúspěch v Bergamu je zapomenut, tentokrát si Parma vyšlápla doma na fotbalisty Bari. Jednalo se o souboj letošních nováčků, kterým se v novém ročníku zatím daří, a toto střetnutí vyznělo lépe pro Parmu, která zvítězila 2:0. Utkání nebylo vůbec pohledné a diváci se po většinu času nudili, Parmu spasily až dvě překrásné trefy Bojinova a Paloschiho. Právě pro Alberta Paloschiho bude zápas s AC Milán velmi pikantní, protože mladičký útočník patří právě Milánu.

Oba celky disponují rozsáhlou marodkou, Milánu budou scházet Bonera, Di Gennaro, Abbiati, Onyewu, Storari, Jankulovski a Nesta, jenž byl v minulém utkání proti Neapoli brzo střídán. Proti Parmě si nezahraje rovněž Ignazio Abate, ten byl v zápase s Neapolí vyloučen.

Ani hosté na tom nejsou nejlépe, na San Siru se neobjeví Mariga, Russo, Pisanu, Biabiany a Antonelli.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Dida - Oddo, Kaladze, Thiago Silva, Antonini - Flamini, Pirlo, Ambrosini - Seedorf - Pato, Huntelaar
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Zenoni, Zaccardo, Panucci, Lucarelli, Castellini - Dzemaili, Morrone, Galloppa - Paloschi, Bojinov
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.52 - 3.85 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Cagliari Calcio - Atalanta BC  (neděle 15:00)
Na stadionu San’t Elia přivítá Cagliari fotbalisty Atalanty Bergamo, kteří v minulém kole po delší době opět prohráli. Cagliari má za sebou dva těžké duely, které zvládlo na výbornou a dvakrát zvítězilo, ovšem utkání hrané na Sardinii nebude mít jednoznačného favorita.

Jako den a noc se od sebe liší zápasy Cagliari. To v letošní sezoně předvádí rozporuplné výkony, jednou zahraje dobře, podruhé však nikoliv. Naposledy se však dařilo, Cagliari nejprve doma porazilo Janov 3:2, když v tomto utkání dvakrát prohrávalo a přesto dokázalo zvítězit, a podruhé se sardinský celek radoval z výhry na půdě trápící ho se Lazia Řím. Zisk šesti bodů katapultoval domácí tým na třinácté místo, před oba římské kluby. Nicméně co se týče domácích zápasů, v těch se hráčům Cagliari příliš nedaří. Ostrované totiž doma vyhráli pouze jednou jedinkrát - v již zmiňovaném zápase s Janovem. Vylepšit si domácí bilanci budou chtít proti Atalantě, která po lepších výsledcích ztratila body s Livornem.

Ještě před několika týdny by byla prohra s Livornem brána za ostudu, jenomže Livorno vyměnilo trenéra a senzačně vyhrálo na půdě AS Řím, tento výsledek pak potvrdilo v zápase s Atalantou. Hosté z Bergama si však z porážky nedělají těžkou hlavu, trenér Antonio Conte si je vědom zlepšení hry svého celku a doufá i v bodový zisk proti Cagliari, kterému se doma příliš nedaří. Právě špatné domácí bilance soupeře budou chtít hráči Atalanty využít.

Trenér domácích Allegro nemůže počítat s dvojicí Pisano - Marzoratti. Oba jsou na listině zraněných hráčů. Jeho protějšek na lavičce Bergama Antonio Conte se zase musí obejít bez služeb Acquafrescy, Ferreiry Pinta, Manfrediniho, De Ascentise, Barreta a obránce Garicse. V minulém roce byla úspěšnější Atalanta, která proti Cagliari vyhrála oba dva zápasy.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Canini, Astori, Lopez, Agostini - Dessena, Conti, Lazzari - Cossu - Matri, Jeda
Atalanta BC - pravděpodobná sestava:
Consigli - Madonna, Talamonti, Peluso, Belini - Padoin, Radovanovi, Guarente, Valdes - Doni, Tiribocchi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.10 - 3.55
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chievo Verona - Udinese Calcio  (neděle 15:00)
Dva sousední celky z ligové tabulky si to rozdají mezi sebou na stadionu Bentegodi ve Veroně. Místní Chievo totiž přivítá Udinese. Jak už napovídá úvodní věta, jedná se o střetnutí desátého s jedenáctým.

Veronské Chievo se oklepalo ze dvou domácích porážek a ziskem tří bodů ze hřiště Catanie se vrátilo zpět na vítěznou vlnu. Severoitalský celek prohrál především s AC Milán velice smolně 1:2 a už to vypadalo, že tento tým opustilo fotbalové štěstí, i forma. Zápas na Catanii ale hosté z Verony ovládli a díky brankám Mantovaniho a Marcoliniho vyhráli 2:1. Chievo si teď musí spravit reputaci před domácím publikem, nejlépe hned v utkání proti Udinese.

Jestliže se Chievo oklepalo ze dvou porážek, Udinese se oklepalo rovnou ze tří prohraných zápasů. Hosté totiž nestačili na Inter Milán, Atalantu i Palermo. Nespokojené fanoušky si ale částečně udobřili poslední výhrou nad AS Řím. Svěřenci trenéra Pasquala Marina by rádi na tuto výhru navázali a z horké půdy Chieva odvezli pokud možno všechny tři body. Nicméně na stadionu Benegodi nečeká hráče Udinese nic snadného.

Chievu bude scházet duo Rigoni - Moro. Hosé jsou na tom o něco hůře, hrát nemohou vinou zranění Obodo, Ferronetti, Domizzi a Isla. Do hry rovněž nenaskočí vykartovaný Basta. Překvapivé je, že souboje těchto celků bývají hodně nevyzpytatelné. Oba týmy se naposledy utkaly loni a vždy vyhrál o jednu branku hostující celek.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Frey, Mandeli, Yepes, Mantovani - Luciano, Iori, Marcelini - Pinzi - Bogdani, Pellissier
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovic - Zapata, Coda, Felipe, Sukovic - D'Agostino, Inler, Asamoah - Sanchez, Floro Flores, Pepe
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 3.10 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
ACF Fiorentina - Calcio Catania  (neděle 15:00)
Co napravovat má Fiorentina. Celek z renesančního města za poslední týden přenechal všechny body Neapoli a Janovu a propadl se tabulkou až na deváté místo. Catania je na tom ještě daleko hůře, a předposledním místě jí letos pravděpodobně nemine boj o záchranu.

V souboji s Neapolí inkasovala Fiorentina až v samém závěru, ve středu jí pak alespoň o bod obral 17 minut před koncem Mesto.

"Na své hráče jsem pyšný. V Janově jsme hráli dobře a i když jsme udělali několik chyb, tak se nám povedlo vypracovat si hodně příležitostí. Ve fotbale nejste vždy odměněni, ale pokud stejně zahrajeme i proti Catanii, tak se nám odměny snad dostane," věří trenér Cesare Prandelli.

Fiorentinu v týdnu čeká utkání Ligy mistrů proti Debrecínu, v němž může udělat velký krok směrem k postupu ze skupiny. Proti Catanii nenastoupí zraněný Natali, Savio a připraven není ani Mutu, který si poranil koleno. Hrát možná nebudou ani Jorgensen a Santana.

Catania se trápí a středeční porážka od Chieva znamenala další ztrátu, sicilský klub je se sedmi body na předposledním místě tabulky a čeká ho další hodně krušná sezona.

"Nevzdáváme se. Je třeba zůstat jednotní a jsem přesvědčen, že se vše zase v dobré obrátí. Porážka od Chieva je bolestivá, protože jsme hráli dobře a je absurdní, že se nám nepodařilo bodovat. Je třeba hledět dopředu, a to s optimismem," řekl Giuseppe Mascara.

Hosté ani zdaleka nepřicestují kompletní, ve výpravě budou chybět zranění Barrientos, Sciacca, Bellusci a Spolli.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Frey, Comotto, Gamberini, Dainelli, Gobbi, Montolivo, Zanetti, Marchionni, Jovetič, Vargas, Gilardino.
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar, Potenza, Silvestre, Augustyn, Capuano, Izco, Carboni, Biagianti, Mascara, Plasmati, Llama.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.43 - 3.95 - 7.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Livorno - Inter Milán  (neděle 15:00)
Livorno se pod novým trenérem probralo, přesto bude v duelu s mistrem outsiderem. Inter Milán míří za další obhajobou titulu a síly mu jistě dodalo i včerejší zaváhání Juventusu proti Neapoli.

Juventus doma vedl o dvě branky, přesto nakonec prohrál 2:3 a jeho manko na první příčku může být dnes odpoledne sedmibodové. Inter bude jasným favoritem, přestože mu bude chybět několik hráčů. Mimo hru jsou Sneijder a Balotelli, jenom na lavičce by měl začít Eto'o.

Inter ve čtvrtek dohrával zápas s Palermem a jeho hráči si hodně zahráli s nervy fanoušků. Po poločase byl stav 4:0, jenomže po přestávce domácí vypadli z role a v 67. minutě to bylo už jenom o gól. Výhru nakonec Nerazzurri udrželi a tři body pojistil sedm minut před koncem uzdravený Milito.

"Byl to zápas dvou tváří, ale vyhráli jsme a to je nejdůležitější. Naučili jsme se, že ani za stavu 4:0 nemusí být nic rozhodnuto. Balotelli odehrál skvělý zápas. Nebylo mu dobře, ale chtěl zůstat na hřišti. Je to silný hráč a má kvality na to stát se nejlepším, ještě se může hodně zlepšit," říká o svém spoluhráči Eto'o, který čeká na zásah na hřišti soupeře. "Kdy dám gól mimo San Siro? Tým je daleko důlěžitější, než jsem já. Důležité je to, aby se trefil vůbec někdo," řekl dále.

Livorno do sezony odstartovalo mizerně a nebylo žádným překvapením, když odvolalo trenéra. Kormidla se ujal Serse Cosmi a týmu se začalo dařit. Před týdnem vyhrál na půdě AS Řím, ve středu pak porazil Atalantu a posunul se na 18. příčku ligové tabulky.

"Taktika pod nvým trenérem se změnila, hrajeme agresivněji a více útočně. Teď nás čeká velká výzva v podobě zápasu s Interem," říká obránce Martin Miglionico, mezi jehož spoluhráči na hřišti budou chybět Mozart, Bardi, Filippini a Perticone.
AS Livorno - pravděpodobná sestava:
De Lucia, Diniz, Rivas, Miglionico, Raimondi, Pulzetti, Candreva, Moro, Pieri, Tavano, Danilevicius.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar, Maicon, Cordoba, Materazzi, Zanetti, Vieira, Cambiasso, Motta, Muntari, Suazo, Milito.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.65 - 3.55 - 1.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AS Řím - Bologna FC  (neděle 15:00)
AS Řím bude v 11. kole italské ligy usilovat o nápravu předchozích výsledků. Hráčům Giallorossi se totiž pod vedením trenéra Ranieriho přestalo dařit a z posledních tří kol si nepřipsali ani bod. Ideálním soupeřem pro nápravu bude Bologna, která balancuje na hranici sestupu.

Fotbalisté z hlavního města Itálie se dostali do menší výsledkové krize po prohraném utkání s AC Milán. Tento výsledek by však nebyl ostudou, jako v případě zápasu hraném o týden později. AS Řím totiž na domácím Olympijském stadionu nestačilo na do té doby poslední Livorno, se kterým prohrál 0:1, a ani v dalším kole proti Udinese se svěřencům trenéra Ranieriho nedařilo. AS Řím po této sérii spadlo až na čtrnácté místo ligy a před sestupovými příčkami má náskok pouhých dvou bodů. Trenér Ranieri však nepropadá panice a je si vědom, že jeho celek je schopný celou věc napravit v zápase s Bolognou.

Hosté ale jedou do Říma v dobré náladě, na rozdíl od svého slavnějšího protivníka dokázali v minulém kole uspět. Bologna porazila Sienu 2:1 a dostala se tak na sedmnácté místo, které znamená záchranu. Jenomže s tímhle se v Bologni nehodlají spokojit, rádi by zakončili ligu vyšším postavením, než je sedmnácté místo. Hosté už v letošní sezoně dokázali hrát vyrovnanou partii s mnohem silnějšími protivníky, řeč je o milánském AC a Juventusu. Zatímco v prvním případě Bologna prohrála těsně 0:1, ve druhém už byla úspěšnější, ze stadionu Juventusu si odvezla nečekanou a nesmírně cennou remízu 1:1. S podobným výsledkem by byli po neděli v táboře hostí jistě spokojeni.

Vlkům bude nadále scházet kapitán a vůdčí osobnost Francesco Totti, k němu se na marodku přidávají Cerci a obránce Burdisso. AS Řím si nadělal spoustu problému v minulých utkáních, kdy se zbytečně vykartovali Cassetti, De Rossi a Taddei. V případě posledně jmenovaného se jedná o distanc na dvě utkání. Bologna také nebude kompletní, i když starostí má méně. Zranění jsou Mutarelli se Santosem, suspendovaný zas Guana.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Doni - Motta, Mexes, Juan, Riise - Pizarro, Brighi - Guberti, Perrotta, Menez - Vucinic
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Viviano - Raggi, Portanova, Britos, Lanna - Valiani, Mingazzini, Mudingayi, Tedesco - Adailton - Di Vaio
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.35 - 5.65
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UC Sampdoria - AS Bari  (neděle 15:00)
Sampdoria Janov se zvedá z těžkého debaklu, který utrpěla proti Juventusu a proti svému dalšímu soupeři bude chtít naplno bodovat. Jenže do Janova cestuje Bari, které letos prohrálo pouze dvakrát a v tabulce mu patří pohodlné desáté místo.

Pět branek v síti a přenechání druhé pozice, to byl výsledek zápasu mezi Juventusem Turín a Sampdorií Janov. Blucerchiatti toto utkání vůbec nezvládli, nicméně v Janově kvůlu tomu hlavu nevěsí. Sampdorii se náramně vydařil vstup do letošního ročníku a i navzdory kruté porážce je třetí pozice velkým úspěchem. Otázkou však je, zda vysoká porážka neprovede něco s psychikou hráčů a jestli se s tím dokáží Janovští vyrovnat a vrátit se zpět na vítěznou vlnu. Pro Juventusu to byla teprve druhá porážka v sezoně, tu první utrpěli domácí v zápase s Fiorentinou (0:2). Loňský finalista Italského poháru bude moci odčinit nepříjemnou porážku v domácím utkání s Bari, které letos stejně jako Sampdoria pouze dvakrát prohrálo.

A stejně jako u domácích, se i hráčům Bari nepovedlo poslední utkání. Nováček letošní Serie A nestačil na Parmu, se kterou prohrál 0:2. Bari ale stejně jako Doria nemusí věšet hlavu. Před sezonou mnoho kritiků pasovalo právě tým Bari na jednoznačného outsidera a hlavního kandidáta na sestup, jenomže svěřenci trenéra Giampiera Ventury předvádějí pohledný fotbal a k tomu získávají velice důležité body.

Domácí fotbalisté se budou muset obejít bez pomoci Semioliho a Padalina. Oba dva vyřadilo ze hry zranění. Ještě před nedávnem byla marodka Bari mnohem více zaplněná, momentálně na ní figurují čtyři jména - Donda, Paro, Sforzini a Rivas.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Castellazzi - Stankevicius, Gastaldello, Lucchini, Zauri - Mannini, Palombo, Poli, Ziegler - Pazzini, Cassano
AS Bari - pravděpodobná sestava:
Gillet - A. Masiello, Ranocchia, Bonucci, S. Masiello - Alvarez, Donati, Almiron, Allegretto - Barreto, Kutuzov
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.50 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
AC Siena - SS Lazio  (neděle 15:00)
Utkání z konce ligové tabulky bude k vidění v Sieně. Domácí jsou poslední a k nápravě svých výsledků vyzvou fotbalisty Lazia Řím, kterým se stejně jako hráčům Bianconeri nedaří. Navíc pokud Lazio prohraje, může se společně se Sienou ocitnout v pásmu sestupu.

Sienu povede do utkání s Laziem nový trenér. Vedení totiž odvolalo po sérii špatných výsledků trenéra Marca Giampaola a na jeho místo dosadilo Baroniho. Ten bude mít možnost probudit Sienu k lepším výkonům a vyhrabat jí z posledního místa v utkání proti Laziu Řím. Bianconeri, jak už bylo řečeno, prožívají výsledkovou krizi, naposledy svěřenci tehdy ještě hlavního trenéra Marca Giampaola podlehli Bologni 1:2, čímž prodloužili svojí šňůru bez výhry na osm zápasů.

Podobně je na tom Lazio, které také čeká osm zápasů na vítězství. Biancocelesti naposledy přenechali všechny tři body Cagliari a fanoušci tuto porážku brali hodně špatně. Druhý den na tréninku si asi 200 fanoušků Lazia šlo s hráči vyřídit účty. Celou situaci musel řešit až kapitán Tommaso Rocchi, fotbalisté navíc museli svůj trénink přeložit na jiné stanoviště. Římané mají sice v zápasech velké množství šancí, jenomže ty nedokáží proměnit. Možnost, jak si udobřit fanoušky a vylepšit si aktuálně katastrofální příčku, budou mít v zápase s posledním týmem ligy.

Bianconeri nastoupí bez Rossettiniho, Parraviciniho a vykartovaných Finiho a Vergassoly. Hosté na tom nejsou o moc lépe, suspendovaný je Matuzalem a Del Nero, Scaloni, Meghni a Dabo jsou zranění. Siena by ráda zopakovala rok staré vítězství, kdy právě na stadionu Artemia Franchiho porazila Lazio 2:0.
AC Siena - pravděpodobná sestava:
Curci - Terzi, Ficagna, Brandao, Del Grosso - Reginaldo, Codrea, Dodal, Ghezzal - Jajalo - Maccarone
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Muslera - Lichtsteiner, Diakite, Siviglia, Kolarov - Foggia, Brocchi, Baronio, Mauri - Cruz, Zarate
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.60 - 3.10 - 2.65
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Città di Palermo - Janov CFC  (neděle 20:45)
11. kolo zakončí večerní utkání mezi Palermem a Janovem. Hosté se v poslední době trápili, jenže s výhrou proti Fiorentině by mohl nastat obrat, Palermo ale nehodlá doma pustit body a hosty z Janova chce porazit.

Úchvatné představení na San Siru v minulém kole body sicilskému celku nepřineslo. Palermo totiž prohrálo s Interem 3:5, ovšem trenér Walter Zenga si z tohoto utkání bere velká pozitiva. Hráče netřeba chválit za první poločas, ale dostat se zpět do zápasu, když prohráváte na půdě Interu Milán 0:4, to už vyžaduje notnou dávku štěstí a zlepšeného výkonu. Na stadion Renza Barbery teď zavítá Janov, který je zatím ve stínu svého městského konkurenta - Sampdorie.

Janov navíc během týdne čeká klíčové utkání Evropské ligy proti francouzskému Lille. Pokud ho svěřenci trenéra Gasperiniho zvládnou, přiblíží se postupu ze skupiny. Nejprve se však musí současný sedmý celek ligy soustředit na zápas proti Palermu. Ze Sicílie se moc body nevozí a fotbalisté Janova si jsou toho vědomi. Nicméně hosté mají za sebou úspěšné minulé kolo, když v domácím prostředí porazili silnou Fiorentinu 2:1. Janov se totiž v poslední době výsledkově trápil a v souvislosti se špatnými výkony se hovořilo o odvolání trenéra Gasperiniho.

Walter Zenga bude postrádat trojici hráčů - Liveraniho, Mchedlidzeho a obránce Balzarettiho. Jeho protějšek na lavičce Janova má ještě více starostí. Zranění jsou Jankovic, Juric, Fatic, Kharja, Amelia a Criscito. Janov s Palermem odehrály několik vyrovnaných partií, v minulé sezoně vyhrál vždy domácí celek o jednu branku.
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sirigu, Kjaer, Bovo, Goian, Cassani, Bresciano, Simplicio, Bertolo, Pastore, Cavani, Miccoli.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Scarpi, Biava, Moretti, Bocchetti, Rossi, Milanetto, Zapater, Modesto, Mesto, Floccari, Palladino.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.35 - 3.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán1081126:925
2.Juventus FC1063118:821
3.UC Sampdoria1062218:1320
4.Parma FC1052312:1217
5.AC Milán1044210:1116
6.Janov CFC1051418:2016
7.Città di Palermo1043315:1415
8.ACF Fiorentina104339:815
9.AS Bari1035210:714
10.Chievo Verona1042413:1114
11.Udinese Calcio1042414:1414
12.SSC Neapol1042414:1614
13.Cagliari Calcio1041511:1213
14.AS Řím1032516:1811
15.SS Lazio102447:1110
16.Atalanta BC102359:129
17.Bologna FC102359:159
18.AS Livorno102354:109
19.Calcio Catania1014510:157
20.AC Siena101278:155

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (375)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hamsik-skvely hrac,dufam,že ukaze co v nom v zápase proti Juventusu a snad sa nevytrati tak ako v zápase proti Interu,nech sa ti dari Marek,aaa esteee tesime sa na teba v zápase proti USA a Chile Slovenskoooo

Reagovat
10

no tak začneme dneska krásnej večer s calciem, dva zajímavý zápasy, těším se na Parmu, letos jsem jí viděl asi jen 2x...doufám, že Juve zopakuje výkon s Dorií a Napolitánce přejede

Reagovat
GEGE

Dneska nebezpečná Parma...bude zajímavý match trochu se bojím,že to vzdadu bude skřípat ale snad to zvládnem.

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

bojim se abychom s ni neprohráli...

jak to je stim Paloschim?on je skoro náš nebo o co tam de

Reagovat
10

50/50

Reagovat
Godwinson

tušim, že 50% práv je AC ...

Reagovat
smazaný uživatel

Rino má konečně za sebou problémy s kolenem..., prej je po dlouhý době 100%. ten přetlak v záloze začíná být markantní - Pirlo je jistej, Seedorf se tam usazuje, Ambro kapitán, Flamini dobrej, k tomu Ringhio..., teď všichni zdraví. bude se to hodit do těhle napráskanejch období.

Parma bude těžká..., mají zkušenou obranu, silnej střed zálohy (i když dnes bez Marigy), ostrý kraje, univerzální útok a trenérskýho lišáka...

FORZA MILAN !

Reagovat
smazaný uživatel

nabídka pro fantacalcisty serie B: hodně se diskutuje o problémech s obránci, nějací z vás si stěžují na nedostatek. Mě jich stabilně hraje 5, tzn. 1 klidně vyměním - nebude to žádná extra kvalita, ale lepší 5,5 nežli nic, že ano pánové..Zambrottu nebo Papastathpoulose nabízím za nějakého klidně i zraněného. Nicméně součástí výměny bude i útočník - já dám Ronaldinha do placu a vy nabízejte pokud chcete. vše samozřejmě pouze do zimního přestupového období, tzn. nazývejme to hostovačkou nebo dočasnou výpomocí.

Reagovat
smazaný uživatel

kurňa sorry, to neměla být reakce

Reagovat
Tsigi

když to vemeš, tak 2 místa ze 3 v záloze jsou obsazený - Pirlo, Seedorfa na 1 zbývají 3

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu ale proč je Ambro kapitan..v zakladu je tepr 2 roky

nevite hoši prosim kde se dá stahnout football manager 10??????

Reagovat
10

ty to asi moc dlouho nesleduješ...tak 2 roky, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

http://torrentz.com/search?q=football+manager+2010

to mas na torrenty,alebo chceš na rapidshare,hellshare,ulozto atd?

Reagovat
smazaný uživatel

no ja to nechci zbytečně kupovat

chtel bych to jako plnou hru se všim...je k tomu i čeština?

Reagovat
smazaný uživatel

no sak ani ja to nebudem zbytocne kupovat:)si to stahujem z netu

a cestinu som na to este nikde nenasiel,lebo FM2010 vysiel len vcera-30.10....ale urcite že na to bude cestina podobne ako na FM09

Reagovat
smazaný uživatel

základ a lavička je něco jineho

on tam je sice 9 let,ale přes pirla ,rina,kaka,sedorfa,rui costa,serginha,se do základu moc nedostaval až 2007 hraje celkem stabilně

Reagovat
smazaný uživatel

je tam 13 let, tak už neplácej a reaguj

Reagovat
10

hraje 13. sezonu za AC, minulý sezony byl často zraněnej

Reagovat
smazaný uživatel

jo a ještě do 2001 hral v zakladu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
10

nauč se reagovat panebože

Reagovat
Mr.Jindros

Nechci (zase) sejčkovat, ale - oproti minulému zápasu to zkrátka dneska MUSÍ bejt horší... což nic nemění na tom, že nic jiného než vítězství neočekávám a nic jiného ani nepřichází v úvahu, pokud chceme bojovat o titul. Zápas se Sienou musí znamenat začátek dlouhé série vítězství, nejlépe až do konce roku, včetně přejetí Interu. Černomodří na nás čekat nebudou.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes do útoku Borriella, Hunter by neměl dostávat příležitosti od začátku..Marco si to zaslouží

Reagovat
10

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bych tam Huntera dal od začátku, protože se asi na AC budu dívat a chci vidět co v něm je

Reagovat
smazaný uživatel

no..,ale proč je kapitán Ambro?

Reagovat
10

koukám, že Rossoneri získali svojeho MSgoo, gratuluju

Reagovat
panca

no to potes

Reagovat
herbage

To už maj, nějaký yero_ACM

Reagovat
Tsigi

Dneska se troška bojím sice kvalita je na naší straně, ale vím, jak to občas dopadá. Začínám být znepokojený Thiagem těch chyb je moc a bez Nesty se uvidí, jak pevná bude naše stoperská dvojice. Kakha zatím letos zahrál slušně, Favalli je jistota. Docela mě zajímá jestli nastoupí Hunter nebo Borrielo. Tipuju Huntera těch 20 mega se nějak ospravedlnit musí

Můj tip 2:1 Pato, Pato Bojinov

pokud vyhrajem, tak už jdeme na 4. místo a hned to bude klidnější, když už budem na místě pro LM

Reagovat
smazaný uživatel

Thiago je po té pauze fakt nějakej nejistej, snad se dostane zase do tempa jako dřív..., nicméně opět a zase bych zmínil Boneru - kdy se proboha hodlá vrátit ? bavili jsme se o tom, že by nebylo špatný jej zkusit na pravým beku, ale stejně tak by se mohl teoreticky prokousat do základu vedle Nesty (koneckonců se kdysi kupoval jako jeho nástupce), pokud by se nedal Silva do kupy. jinak Kakha je zatím v pohodě no..., jde nahoru.

Reagovat
Tsigi

žije vůbec Bonera ?

Thiaga zatím odepisovat nebudu první zápasy měl fakt dobrý, ten se do toho vrátí.

Reagovat
smazaný uživatel

já rozhodně taky ne, oblíbil jsem si ho..., navíc má silnou podporu Lea a vedení, takže u něj nějaký vystrnadění ze sestavy v nejbližší době nehrozí a ten talent tam bezesporu je. o Bonerovi se strašně málo mluví..., ani netuším kdy by se tak mohl vrátit.

Reagovat
Tsigi

Před zápasem s Neapolí :

As for the injured players, I think Abbiati, Di Gennaro, Jankulovski and Bonera will return after the break. Perhaps for Daniele it's slightly different: we'll have to see how he responds to harder work. Rino Gattuso could've been available for tomorrow but we preferred not to risk him and have him at 100% for Saturday.'

To je jediný co jsem našel o něm, takže vlastně nic

Reagovat
smazaný uživatel

jn, takže se vlastně neví kdy se vrátí...

Reagovat
smazaný uživatel

Nečekám, že by dneska Neapol obrala Juventus o body.

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

To budu psát častěji viď. Taky už jsem přestal sázet.

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Marekiaro

Reagovat
panca

dnes jsem hodne zvedavej, co predvede dihno, protoze posledni zapasy predvadi peknou tuzku!! nejradej bych aby vubec nehral ale koho za nej?! a utok pato borrielo jinak at je leo trdlo...

Reagovat
smazaný uživatel

ac neumí nic,dostane lekci

Reagovat
panca

a kdo podle tebe neco umi??

Reagovat
smazaný uživatel

BARCA umí

Reagovat
smazaný uživatel

Barca to umi najnajlepsie

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vypadni ocaď, ty šašku.

Reagovat
Tsigi

tvoje máma to neumí

nechtěl jsem použít takovou zbraň, ale donutils mě

Reagovat
smazaný uživatel

úbové ...

Reagovat
Tsigi

nejubožejší, ale to byl ten účel

Reagovat
smazaný uživatel

dalo sa aj inak

Reagovat
smazaný uživatel

dejte se dohromady smetáci

Reagovat
panca

stahuju demo fm 2010 tak si pak dnes podam parmu

Reagovat
didosh

Dnes super zápas pro Neapol(nejnenáviděnější soupeř v lize)odvezem 3 body!!!Taky AC urve 3 bodíky!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Marecario!!! Juventus - Neapol: 2:3

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se dneska trefí Quagliarella, hrozně bych mu to přál. S Lavezzim můžou vytvořit skvělou útočnou dvojici, snad už nebudou potřebovat moc času na sehrání.

Reagovat
smazaný uživatel

ja to prajem Marekovi,nech da aspon ten golik alebo peknu prihravku na gol

Reagovat
didosh

Já taky protože hraje za nás!Jen mě překvapuje že za Neapol hraje výborně a za Slovenskou rep.jsem ho snad neviděl zahrát dobře(ale je taky pravda že jsem vašich zápasů moc neviděl)

Reagovat
smazaný uživatel

Ono v repre má inú pozíciu a úlohy(inak som veľmo rád že nový tréner v klube ho posunul ešte viac dopredu, sa môže teraz ukázať). Veľa ľudí hovorí že v repre ho nevidieť a že nehrá dobre. Nesúhlasim. Loptu nestratí, výborné krytie(šak druhý gól v prahe bol z veľkej časti i jeho zásluha keď dovtedy išiel s loptov až kým nebolo iné riešenie ako faul..no a potom už karhanov životný center.. ), plní na 100 percent trénerove pokyny a podobne. Každý raz sustredený komplexny výkon. Možno nie vždy by som mu dal 10 bobod z 10 za výkon, ale každopádne už dlho sme nemali tak vyrovnaného futbalistu čo ma teda teší..

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se dneska trefí Quagliarella, hrozně bych mu to přál. S Lavezzim můžou vytvořit skvělou útočnou dvojici, snad už nebudou potřebovat moc času na sehrání.

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlas!! Majú na to predpoklady aby vytvorili udernú dvojicu. No to sa hovorilo i o Drogba Ševčenko a ako to dopadlo..No každopadne držím palec!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Adiyiah je prý jistej. a Paloschi definitivně v létě. Perspektiva našeho útoky by tím pádem byla skvělá, ale bude to stačit?

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak, teď na to taky koukám (cena 1,3 mega). noooooooooo musím uznat, že celkem zajímavě příjemný zprávy..., s Patem a bez Pippa dost možná nejmladší útok

Reagovat
smazaný uživatel

Plus Di Gennaro a můžem konkurovat Arsenalu.. ale vážně - pokud se prodá Hunter a na jeho místo koupí klasická Evropou prověřená 9, tak s tím problém mít nebudu, ale útok Pato - AD - Paloschi - Borrielo je ohromná neznámá. Každopádně je to světlo na konci tunelu..

Reagovat
smazaný uživatel

je to aspoň potenciál no, ale je jasný, že by to chtělo i prověřenou kvalitu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak útok budete mít celkem rychlý, gratualce.

Reagovat
panca

kde jsi to cetl?

Reagovat
smazaný uživatel

goal.com..ale odvolávají se, není to origoš jejich.

Reagovat
panca

jojo uz to taky ctu... na co zas tolik mladiku?! nebo cekaj ze se paloschi nevrati! do utoku potrebujem poradnyho zabijaka

Reagovat
smazaný uživatel

paloschi taky má přijít - po sezóně. Za 1,3 mega (což je tak 2měsíční Dinhův plat) to je dobrej kup bych řekl..

Reagovat
panca

tak palosciho bych rad zpatky ale k cemu potom to ghanana? pokud to neni nejakej super talent ale ve 20 hrat norskou ligu nevim nevim!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

tos četl italsky???

jak vite že k nam tito 2 přijdou určitě...nei to zas kec?ptz na českem webu to neni zatim nikde

Reagovat
Tsigi

Tak za mega, proč to nezkusit. Uvidí se, šanci na prosazení má slušnou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na zítřek nebyl povolán Balotelli, má chřipku a Santon z technických důvodů, takže Javier na levého beka. Eto'o je v nominaci, ale není fit na 100%, tak bych dal útok Milito-Suazo, hlavně né zas nějaké 4-3-3 s Mancinim nebo Quaresmou. César - Maicon, Cordoba, Lucio, Zanetti - Vieira, Cambiasso, Motta - Stankovič - Suazo, Milito.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

Naprostý souhlas se sestavou!!!!...Motta s Militem by měli hru oživit, Dejan s Cuchem opět prokázali, že když hrají spolu, Inter málokdy zaváhá. Vieira dostane své minuty. Muntari teď hrál dost a může odpočívat. Suazo by svou rychlostí mohl na Livorno platit a Eto´ovi posezení na lavičce nemůže po všech směrech taky uškodit.

Jinak Cuchu nominován do repre argentiny....už si asi Maradona uvědomil, že bez svého nejlepšího záložníka asi těžko něco uhraje...

Reagovat
Lubinterista

Dvě ze dvou, dvě dvojky.

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Jajinek
Reagovat
Benesse

FORZA JUVE

Reagovat
smazaný uživatel

Tak doufám, že mi zebry udělají radost. Minulý zápas byl jeden ze tří, které jsem letos prošvihl a zrovna taková nádhera. Snad přijde opáčko

Reagovat
smazaný uživatel

Hamsik zatial dobre hra

Reagovat
smazaný uživatel

Gigi je bůůůůh!!!

Reagovat
10

Gigi je prostě nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, že kdyby Casillas na Euru nevychytal proti Gigimu ty penalty, tak o tom nepochybuje vůbec nikdo

Reagovat
10

náááádheraaaaa

Reagovat
10

kua vedle, sorry

Reagovat
smazaný uživatel

sem se divil, že bys měl takovej orgasmus z toho příspěvku

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

fuu..Camoranesi je riadne doranany

Reagovat
10

loket jako kráva za takovýhle zákroky dávaj červenou i na půlce

Reagovat
smazaný uživatel

tahle sezona je zatim hroznej Vietnam...

Reagovat
Mr.Jindros

Mauro, neeeeee.

Reagovat
Mr.Jindros

David, I love you...

Reagovat
smazaný uživatel

Trezegooooooooooooooooooooool!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

už davno nie..

Reagovat
Benesse

Reagovat
smazaný uživatel

jako nič v zlom len už bohužial zenit ma za chrbtom

Reagovat
Mr.Jindros

Jsi zmatený, chlapče...

Reagovat
smazaný uživatel

to co ani gol nemoze oslaviť?:)

Reagovat
Mr.Jindros

Jenom tak pro tvou informaci, Treza tuto sezónu v Serii A odehrál minut na cca 4,5 zápasu (hrubý odhad) a dal 4 góly. Před tímto zápasem. Takže s dnešnim poločasem to máš gól na zápas.

Reagovat
10

přesně tak, cca 4 zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

nehovorím že pre svoj klub už nie je užitočný, ale nehráva celé zápasy bo je za zenitom..inak dik za tu štatistiku, mi to hubu zavrelo

Reagovat
smazaný uživatel

to je bránění

Reagovat
Mr.Jindros

Omluvte moji nevnímavost, ale centr na gól posílal Zdenda, že jo... ne Tiago...?

Reagovat
smazaný uživatel

Zdena

Reagovat
10

dneska i proti Dorii Zdenda zatím hodně dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

a já myslel, že takovýhle góly může dávat jenom Inter...

Reagovat
Jajinek

No obránci Neapole jsou snad ještě horší, než ti z Palerma včera...i ten první gól byl úplně zadarmo...

Reagovat
10

to se budou muset ještě hodně snažit, aby měli na ty frajery z Palerma

Reagovat
Jajinek

Tak my ty góly dali většinou po hezkých vypracovaných akcích..vám zatím ty góly darují

Nic...jdu do kina, stejně myslím, že to udržíte...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

Hmm..tak že bych ještě počkal...

Reagovat
smazaný uživatel

teď zase hrubka

Reagovat
smazaný uživatel

Měl bych si častějc chodit pro salám...Giovincovi to zřejmě svědčí

Reagovat
smazaný uživatel

HAMSIK

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

len dufam,že ho ostane aj nadalej hrat v Serii A

Reagovat
smazaný uživatel

jako vždy nemastný, neslanný

Reagovat
smazaný uživatel

obrátit vzhůru nohama a zabodnout do země

Reagovat
FuckT

kto dal gol za Neapol...teraz som to zapol :)

Reagovat
smazaný uživatel

Hamsik

Reagovat
smazaný uživatel

To bude peklo ještě...ale bavím se docela

Reagovat
FuckT

yeah dik moc :) a nemastny neslany je tvoj kokot Trewinn ;)

Reagovat
smazaný uživatel

jo, vyprovokovat debilní sloveso jako jsi ty, to mi udělá vždycky radost

Reagovat
smazaný uživatel

Do píči, co to je za obranu???

Reagovat
Mr.Jindros

No ty standartky dneska bráníme katastrofálně, to je pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Hamsik rohy vie kopať

Reagovat
FuckT

nice aj te prve 2 Hamsikove rohy boli cool...dobry chlapec :)

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak jednozacne najlepsi hrac Neapolu v tejto sezone

Reagovat
FuckT

jj :) dufam ze zapas skonci do 19:45 lebo chcem ist potom sledovat Stocha v Twente...tiez moc dobre vykony podava ...

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak,buducnost slovenskeho futbalu

Reagovat
Mr.Jindros

Doufáš že skončí do 19:45? Si to pleteš s hokejem ne?

Reagovat
FuckT

ne neboj sa futbal poznam moc dobre ...mozno aj lepsie jak ty ale mam f pici...bola to len taka trapna ironicka veticka viem ze ked chcem dopozerat neapol zmeskam uvod Twente ...ale aj tak dufam ze Neapoll skonci do 19:45 ;) fuck you

Reagovat
smazaný uživatel

je to tam!!

Reagovat
smazaný uživatel

povodne som tipoval 2:3, tak ešte hamšik raz a je to doma..

Reagovat
FuckT

jj mohol by dat este jeden :) a potom Stoch 2 a bolo by to fuckt krasne :) a ten co tu pisal ze Hamsik nehra nic v repre...podla mna zas jednoznacne najlepsi hrac v repre...nestratil ani jednu loptu a jeho prihravka vzdy nasla koho mala ...on dotiahol SVK na MS

Reagovat
smazaný uživatel

a este aj Stanko Sestak bol famozny a taktiež aj Vladko Weiss,len by mal ist niekde na hostovanie z Manchestru City,aby pravidelne hraval ako Miňo Stoch

Reagovat
smazaný uživatel

bezdebaty suhlas..aj druhy v prahe bola vlastne jeho robota z veľkej miery ked robil to čo ho robí hamšikom

Reagovat
smazaný uživatel

aky sa marekovy podarilo dat gol?

Reagovat
FuckT

neviem tiez bol som si pre rozky ;) ale mohol by ho MS goo opisat :D bola to zas hlavicka ?:)

Reagovat
smazaný uživatel

Hamsik

Reagovat
FuckT

yeaaaaah Hamsik je KING !:D

Reagovat
smazaný uživatel

co som hovoril?

Reagovat
smazaný uživatel

už len ubraniť tie centre Juventusu

Reagovat
smazaný uživatel

a ked som to tu dnes cez den prezentoval nik važne ma nebral.. Tak sa mi to lubi

Reagovat
Mr.Jindros

Zdá se to jenom mě, nebo dva ze tří gólů dneska jdou na Grossův účet?

Reagovat
smazaný uživatel

A teď mu to přihrál Tiago ne?

Reagovat
Mr.Jindros

Jo? Aha.

Reagovat
10

jo, Tiago mu to dal přesně na nohu

Reagovat
Mr.Jindros

Omluva Grossovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Marekarioooooooo

Reagovat
Pinturicchio

Proč, KURVA, proč? Proč po zápase, jaký byl ten se Sampdorií, přijde uspokojení a tohle?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dyby to nemohlo naopak být

Reagovat
Pinturicchio

No to už by bylo ouplně na mašli . Ale když ty tři veledůležité body nepotvrdíme v takovémhle zápase, navíc po vedení 2:0 ... škoda mluvit

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš s Neapolí vyhrat 5-1, a s náma prohrat 2-3

Reagovat
panca

ten jeho kohout bude pro pripadny zajemce hooodne drahej!!!

Reagovat
FuckT

jj a vyzera to ze zaujemcov je dost ..ale aj bolo..najvacsi zaujemca bol asi Mourinho ale :) len nepochodil...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea ponukla 18 mil libier,ale Neapol chce viac...a pred touto sezonou mal onho velky záujem Jose,ale vedenie Neapolu si ho velmi cenilo

Reagovat
FuckT

nj inac tu je vidiet co dokaze spravit zmena trenera...lebo Neapol na taketo vykony hracov mal aj predtym :)

Reagovat
10

zlej sen...největší ko*ot dá dva góly

Reagovat
smazaný uživatel

sa zobuď

Reagovat
FuckT

som si nevsimol,ze si dal 2 goly...congratulations you motherfucker

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by byol napr. Macedonec tak to samozrejme nenapises, hanba ti demente

Reagovat
smazaný uživatel

přesně...

Reagovat
FuckT

idem ja na Stocha teraz...;)

Reagovat
smazaný uživatel

tak že ho pozdravujem

Reagovat
smazaný uživatel

musi sa mu dariť tak isto ako Hamsikovi,aspon 2 goly,lebo Roda je slaba

Reagovat
smazaný uživatel

M-A-R-E-K-I-A-R-O --- H-A-M-S-Y-K

Reagovat
10

zdá se mi to, nebo tady je celá MSgoova rodina?

Reagovat
FuckT

nie len je tu aj par ludi co su neni kokoti...asi ta to matie ;)

Reagovat
smazaný uživatel

su neni

Reagovat
smazaný uživatel

napr. aj v češtine: já SU tak štastnej

Reagovat
10

o tobě nikdo pochybnosti nemá, běž se radši přesunout jinam

Reagovat
smazaný uživatel

asi jo

Reagovat
smazaný uživatel

fanusikovia Mareka Hamsika a Slovenskaaaa!!!

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Diego prosím

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto je zkurveny zlý sen... jelikož nas odstřelila ta hnusna zubata opice tak dnešek nemohl skončit hůř... škoda juve...jinak neapol ma asi nejakou zvlastni taktiku nejdriv dat soupeři pocit že je lepsi a pak je zaříznout... gratulace...boli mě jak si jde inter uplně v klidu pro další titul...

Reagovat
smazaný uživatel

ten inter sere, to hej..

Reagovat
smazaný uživatel

Zabudol si dopisat, ze ta SLOVENSKA hnusna zubata opice...pretoze ti je hlavny problem takze aj tebe debile

Reagovat
smazaný uživatel

co Slovák to Interista, to je jasný...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na tú zubatú opicu ako píšete, vy krásavci, možete pozerať len z veľkej diaľky.Vy zamindrákované, závistivé kreatúry, ste na smiech, sedláci.Nič iné vám neostáva, len plivat jedovaté sliny po diskusiách, lebo ste nuly.

Reagovat
smazaný uživatel

amauri rulez!

Reagovat
smazaný uživatel

Je to taaaaaaam!

Reagovat
10

je vidět, že stačí pár slováků a jindy kvalitní diskuse o calciu jde úplně do prdele...jakobych nebyl dost nasranej i bez nich

Reagovat
smazaný uživatel

zabanovat..

Reagovat
Alberto Aquilani

ty si tu začal nadávať a píšeš o úrovni diskusie

Reagovat
smazaný uživatel

tak to není o Slovácích, ale že Hamšík je prostě hráč, kterého obdivuje ta dementnější část fotbalových fanoušků....něco jako Krysína...

Reagovat
smazaný uživatel

Takze napr. merengues je dement , krsytof je dement...

Reagovat
smazaný uživatel

promiň, ale výrazy jako "kokot" a "hnusná zubatá opice" jste začali psát vy, tak si nech prosím kecy o kurvení diskuze..., a to Hamšíka opravdu nemám rád.

Reagovat
10

máš pravdu, byl sem nasranej...nemám ho rád, navíc se prohrálo...

Reagovat
smazaný uživatel

už len zajtra vyhrat so slabuckym Livornom a mame naskok 7 bodov pred Juventusom

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

to chce špeka

Reagovat
10

tohle prostě nemůže Juventus ztratit...bylo vidět, že při zranění Camoranesiho prostě nemáme náhradu, Tiago hrál strašně, 3. gól byl jasně jeho...po druhým gólu jsme se měli zatáhnout a to utkání v klidu dohrát, protože Neapol dala ty góly paradoxně po protiútocích

Reagovat
smazaný uživatel

přesně...tak Buffon je nejlepši a podle mě vždy bude,ani Zenga,Toldo,Zoff na něj nemaji i když to jsou velci borci.

někde jsem četl ,že Casillas byl na euru 08 jeden z tech pruměrných brankářů, protože na něj letělo 9 střel za cely turnaj..nekecam ,,sám sem si to pak překontroloval a myslim ,že dostat z 9 střel dostat 4 goly na 3. brankáře světa je trochu moc

Reagovat
smazaný uživatel

Strašnej zápas...Ne že by se mi výkon až tak nelíbil, dopředu to až na ten bezzubej závěrečnej tlak bylo pěkný, ale neskutečně špatná byla obranná práce zálohy...

Samozřejmě vrcholem je, že Hamšík přiláká spoustu dementů...

Reagovat
10

Reagovat
Pinturicchio

Všimli jste si, že tihle fotbalisti, co lákají tuhle fanouškovskou chamrať, vypadají povětšinou stejně / stejné typy (?)

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

taky mají stejné problémy před zápasem: vyholit, načesat, udělat nějaká ganxtagesta do zrcadla a hupky dupky na trávník.....

Reagovat
Pinturicchio

Těžký život fotbalistův, z těch špatně oholených třísel pak vyplývají ty nanicovaté výkony ... holt dneska asi Marek holil, až se mu od žiletky kouřilo.

Reagovat
10

nejhorší je, že hrál celej zápas hovno, akorát se k němu 2x odrazil balon, kterej dobře trefil

Reagovat
smazaný uživatel

zacni si zvykat

Reagovat
FuckT

yeah Stoch dal prave gol na 2:0 :)

Reagovat
smazaný uživatel

vyzera to na úspešný víkend

Reagovat
FuckT

jj az na tych kokotov nad nami co kritizuju Hamsika ...nikdy nebude hrat dost dobre alebo nebude mat dost pekne zuby pre nich dost pekny uces pre nich...sa staraju este aj do toho jak vyzera....nekoho z nich stretnut a by o zuboch uz radsej nikdy nic nepovedali...

Reagovat
smazaný uživatel

vidno že Slovaci maju dnes svoj den

Reagovat
didosh

Fajnová sobota AC 3 body+Neapol 3 bodíky!!!!Super den a taky Baník neprohrál na Spartě ikdyž mohl vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem dneska zvědavej na stoperskou dvojici snů Rivas-Kněževič a jestli bude Rivas našim 12. hráčem.

Reagovat
smazaný uživatel

a že Jose na stopera mozno da Materazziho,tak to sa mi vobec nepaci

Reagovat
jtbs

no Knezevic tiez ziadna slava..13. hrac?

Reagovat
Tsigi

Na jakej zápas budete koukat ? Já to vidím na Palermo vs Janov nebo Chievo vs Udine

Reagovat
terry

Pro mě je jasná jednička Palermo - Janov, naštěstí hrají až večer. Od tří nevím, jestli něco stihnu.

Reagovat
10

asi na Inter podpořenej vsazením...a budu se modlit, abych prohrál

Reagovat
Tsigi

já na ně mám taky vsazeno

Reagovat
smazaný uživatel

Sampdoria - Bari

Reagovat
Tsigi

říkal jsem si, že na to naložím, ale pak mě to přešlo, uvidí se buď je Doria hodně rozkosí nebo to bude remíza podle mě

Reagovat
10

viděl bych to taky na remízu...Bari hra venku docela sedí

Reagovat
smazaný uživatel

Bari ma vybornou obranu, bude to o jednom gole si myslím. Ale Doria by mohla urvat za tří.

Reagovat
smazaný uživatel

A nakonec se podivam beztak na S 1. Lehnu k TV, unavenej po zapase...

Reagovat
Tomanatura

Inter a pak Palermo s Janovem. nemá náhodou někdy předpokládané sestavy na Palermo - Janov?

Reagovat
Tsigi
Reagovat
Tomanatura

Díky ti.

Reagovat
Tsigi

nz

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska velké: FORZA ROBUR, a po prdeli to odjet!!

Reagovat
10

až na těch vsazených 14,46 Sk

Reagovat
terry

Proč si vsadil tak málo?

Reagovat
smazaný uživatel

suhlasim s vami, a trham si vlasi

Reagovat
10

je to škoda, když už se hraje takovejhle value betting, tak se to musí adekvátně naložit, protože to je základ tohodle způsobu sázení...o to víc to potom bolí při malým vkladu

Reagovat
smazaný uživatel

bookmakers

"nejsem juriga"

Reagovat
smazaný uživatel

Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 6 Lucio, 4 Zanetti; 15 Krhin, 14 Vieira, 11 Muntari; 5 Stankovic, 30 Mancini; 22 Milito;

A disposizione: 21 Orlandoni, 7 Quaresma, 9 Eto'o, 19 Cambiasso, 23 Materazzi, 25 Samuel, 89 Arnautovic;

Allenatore: José Mourinho.

Tak na Krhina jsem hodně zvědavej, Mourinho s tou sestavou docela překvapil. Jestli se Suazo nezranil, tak nevim, co proti němu Mou má...

Reagovat
Jajinek

Odně zajímavá sestava, Krhin i Mancini budou pod drobnohledem. Proč není Motta ani v nominaci??? S tím Suazem souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

U Motty taky nechápu proč nehraje, dneska je to ideální příležitost, aby po zranění odehrál delší část zápasu.

Reagovat
Jajinek

Co celá ta sestava mi nějak nahání strach. Jsem zvědav.

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne Krhin!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé s tím Krhinem. Aspoň ho uvidim, jak hraje.

Reagovat
Shevchenko

Kdo to je ten Krhin?

Reagovat
smazaný uživatel

Slovinec, je mu 19, hrál za primaveru, ale tuhle sezónu trénuje s áčkem, odehrál už nějaké zápasy v USA na tom poháru, kde jste taky hráli.

Reagovat
Jajinek

Mladý Slovinec...absolvoval s týmem letos celou přípravu a společne s Jöelem Obim si ho nechal Mou na celou sezónu v kádru. Zatím odehrál pár zápasů jako střídající hráč (myslím, že dva). Je to střední záložník s dobrou obrannou hrou a skvělou přihrávkou. Bude hrát dnes asi na pozici Zanettiho, ale zváldl by to určitě i na druhé straně místo Muntariho...

Reagovat
smazaný uživatel

mancini nemal odchadzat z as, kde je ASR teraz, a kde tez on

Reagovat
smazaný uživatel

ať se tam klidně vrátí

Reagovat
smazaný uživatel

V lednu odejde

Reagovat
smazaný uživatel

a nech sa prida aj Quaresma

Reagovat
Jajinek

Juuuuuuuuu....Slepička....Come on

Reagovat
smazaný uživatel

murko to zariadi --- inter 2 a basta

Reagovat
smazaný uživatel

tak som zvedavy ako to dopadne s touto zostavou,ako sa nam bude dariť...FORZA INTER!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten Mancini

Reagovat
Jajinek

Na co sakra ten Mancini cekal????

Reagovat
smazaný uživatel

Okaka zas na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

aesko uz netipujem ani za tu ...

Reagovat
smazaný uživatel

dneska vyhrajem

Reagovat
smazaný uživatel

nezajem... protoze komentuju

Reagovat
smazaný uživatel

remiza

Reagovat
smazaný uživatel

polcas 1 - 1

Reagovat
smazaný uživatel

znáte někdo přímočarejšího fotbalistu než je Maicon?...

Reagovat
smazaný uživatel

Cosmi má tu kšiltovku snad přišitou na hlavě...

Reagovat
10

chyběl mi v Serii A, je to dobrej blázen

Reagovat
smazaný uživatel

ajaj Muntari asi bude stridat at tam de Ricardo

Reagovat
smazaný uživatel

Cagliari zatial v kazdom domacom zapase dokazalo dat gol ... snad mi spravia radsot aj teraz.... je to tutovka

Reagovat
smazaný uživatel

hehe tak dlho som sa nenacakal :-)

Reagovat
Jajinek

Vieira zatím výborný!...uvidíme kam se posune s příchodem Cucha...

Reagovat
10

AS je vážně tragický letos

Reagovat
smazaný uživatel

julio cesar

Reagovat
Slejdy

Mirkoooo..sice ruka perrotty + ofsajd ale 1-1

Reagovat
10

ofsajd nebyl, ruka jo

Reagovat
Jajinek

Teď to Patrick posral...

Reagovat
smazaný uživatel

na Tavana jsem se tuhle sezonu těšil, ale zatím je celkem za očekáváním..., asi mu chybí Diamanti. jinak to tam Cosmi fakt oživil no, to se musí nechat..., přesto jim to podle mě nepomůže.

Reagovat
Jajinek

Zatím špatné. Tenhle zápas bude o využití každé malé šance. Mancini s Vieirou to zatím nezvládli. Kupodivu jsem hráli líp, než přišel Cuchu. Vieira získal hodně míčů ve středu pole, na levé straně to má přes nohu a je tam trcohu odžíznutý. Krhin zatím nic moc, snaží se hlavně nekazit, dopředu nepřihrává, je takový posouvač a spíše se plete Maiconovi do cesty. Milito s Mancinim zatim hodně špatné...

Snad se v druhé půli nějak utrhneme a vyhrajeme 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo by to haluz jako Muntari proti Catanii. Dneska zatim fakt špatný, štěstí, že Júlio chytil ten přímák, ten míč snad ani nemohl vidět. Útočníci se do žádné šance nedostali, Dejana jsem ještě neviděl u míče (bez nadsázky). Něco mi říká, že dneska uvidíme Quaresmu.

Reagovat
Jajinek

Dejan tam poslal v úvodu Manciniho do tutovky....a několi zajímavých přihrávek tam měl. Dává míče z první, proto si ho možná nevšimneš...

Reagovat
smazaný uživatel

Já hlavně ty hráče skoro nerozeznam, ta kamera je strašná.

Reagovat
Jajinek

že jo, úplně rozostřené to je...sdím tak 4 cm od obrazovky...

Reagovat
smazaný uživatel

Dejan je bílej, Vieira černej

Reagovat
smazaný uživatel

zatial je to jedna velka katastrofa,nic nehrame,Mancini slabota,Krhin nic moc..treba poslat na ihrisko Etoa,mozno Quaresmu,ked už nikoho ineho schopnejsieho tam nemame...alebo mozno tam da Jose Materazziho a Maicon to bude nanho nakopavat

Reagovat
smazaný uživatel

shoots on goal 2 - 0

Reagovat
Jajinek

Asi logické střídání, Krhin ještě své minuty dostane, teď jde o body. Snad to Samy ustojí zdravotně.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter zatím směrem dopředu naprosto marnej, měli by něcoo začít dělat s těma přihrávkama. Jinak Livorno hodně bojovnej tým.

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOL MILITOOOO

DIEGOOL

Reagovat
vitasrp

Hmm, nestačím zírat, co to dneska Mourinho postavil za hybrid, ta hra v podstatě nemá vůbec žádný řád, chybí tomu pohyb a vůbec nějaká větší chuť vyhrát.. Chápu, bylo asi potřeba srovnat si priority a jasně určit, že tři body z Kyjeva jsou důležitější jak ty z Livorna, nicméně postavit kvůli tomu takhle stylovou sestavu, se kterou vyhrát bude něco velkolepého, to podle mě zase nemusel

Inter zatím tře slušnou bídu, vidím je potřetí v sezóně(AC, Genoa a teď Livorno) no a oproti těm předešlým zápasům je to malinko rozdíl:)

Hra je hrozně statická, bez pohybu, většina akcí se cpe přehušťěným středem nebo se rovnou volí nákop na útočnou dvojici, která je ale díky špatnému doplňování ze záložní řady naprosto neviditelná.. Přechod do útoku je pomalý, chybí nápad, jakékoli zrychlení(nákopy totiž absolutně nevycházejí, takže tato možnost rychlého přenesení těžiště hry moc využívat nejde) a v konečném důsledku skřípe celá souhra v ofenzivní části týmu.. Což je zase pochopitelné kvůli té sestavě, co tam dneska běhá, no asi s tím Jose musel počítat. Mancini v pár situacích vidět byl, protože se taky víc stahuje pro balóny a připadá mi, že je staženější, oproti tomu Milita jsem víceméně postřehl až na konci poločasu, jak tam u lajny vykouzlil akci přes dva hráče a připravil tutovku Vieirovi, který s ní nenaložil vůbec nijak:)

V podstatě mohu říci, že v té hře naplno ze strany Interu postrádám nějaký výraznější systém, na který jsem od Mourinha zvyklý.. Ti čtyři borci uprostřed hřiště nijak moc neví, co je jejich úkolem, lezou si do zelí, výsledkem pak je, že při útočných akcích není nikdo schopen doplnit hroty, krom toho nikdo není schopný trošku tu hru roztáhnout do šířky, aby byla možnost po lajnách prokombinovat se do šancí, přes střed je to díky kvalitní defenzivní práci Livorna prakticky nemožné.. Levý kraj neexistuje vůbec, pravý jenom částečně, díky dnes jen občasným výletům Maicona..

Moc nevím, co s tím Inter provede v tomhle složení v druhé půli, má docela našlápnuto, aby i prohrál nebo minimálně dva body ztratil.. Mourinho to dneska moc nedal..

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

Inter měl naposled nějakej řád a systém snad někdy za Cúpera..., jejich výsledky jsou pro mě občas záhadou. holt mají o třídu lepší tým než drtivej zbytek ligy...

Reagovat
smazaný uživatel

proste Milito da zo vsade gol

Reagovat
Jajinek

Diego je bůh....a nemyslím Maradonu...

Reagovat
10

já vím, kterýho myslíš

Reagovat
smazaný uživatel

murko is king

Reagovat
vitasrp

Hmm, dobrý nástup do druhý půle teda

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Po vcerajsku ked Hamsik odpalil korupcnikov to vypada na dalsi pekny den

Reagovat
terry

DIEGOO!

Akorát mám myslím ve fantě Dainelliho. A co se vůbec dějě ve Florencii? Potřebuju tam jedničku. Kua.

Reagovat
10

Marchionni právě dal góla

Reagovat
smazaný uživatel

hamšík 2, maccarone, matri.. ..že bych vyhrál na hřiště lídra? a to se přiznám, že sem chtěl vyměnit před víkendem mutua za neného, jenže sem si to rozmyslel..v týdnu už tu výměnu ale dokonám.

Reagovat
terry

Prožívám těžké období. Jako jestli si dal čtyři branky, tak už stejně nemám šanci. Di Natale jako nejlepší útočník nehraje, Milito to sice zachraňuje, ale jedna branka nestačí. Amauri pro jistotu taky nehrál. Ale ten možná nebude bodován, nevím. Navíc ta čevená..

Reagovat
smazaný uživatel

tak už 5. - yepes..amauri asi nejspíše nebude, ikdyž své minuty si odehrál. hochu ale já třu bídu s nouzí, potřebuju trošku toho záblesku na lepší časy..

Reagovat
terry

No tak ale jestli si dal už pět gólů, hochu.. to vypadá na velkej výkon, nemám šanci tě dostat. Aneb krize lídra je tu.

Reagovat
smazaný uživatel

z 6. posledních kol 1 gól...to je teprve krize, věř mi

Reagovat
terry

Já vím. Ale dneska za těch tvejch pět.

Reagovat
terry

Tak se hraje proti lídrovi.

Reagovat
smazaný uživatel

nevíte někdo kde stáhnout češtinu do football manager 2010

Reagovat
Jajinek

Dejan výborně, šetřen na Kyjev, kde bude jedním z nejdůležitějších hráčů. Zanetti do zálohy, Cordoba levý bek.

Reagovat
Jajinek

Tak levý bek nakonec Samuel.....jinak Slepička nám teda dává sadu...

Reagovat
10

zase Berlusconi zaplatil televizi?

Reagovat
10

mám vsazeno po dlouhý době combo Fio+AS+Inter @4.0, ale pokud by Inter přišel o body, tak bych ty prachy klidně oželel nejvíc by mě nasralo, kdyby Inter vyhrál a nevyšel jeden z těch zbývajících zápasů, to by byl vážně super víkend

Reagovat
Jajinek

mám úplně stejnej ticket...

Reagovat
terry

Violu a Nerazzurri mám taky. Ale ještě s Ljubičičem a Manchesterem City.. toho posledního zápasu se bojím nejvíc.

Reagovat
10

City na Blackburnu? taky o tom přemýšlím, ale zrovna Blackburn je takovej nepříjemnej tým...

Reagovat
terry

Nene.. City na Birminghamu. Kdyby to bylo na Blackburnu, nic nedávám.

Reagovat
10

minulou neděli mě City vypekli s Fulhamem, přestože vedli 2:0...ale dneska by asi měli

Reagovat
terry

Mě právě taky a dneska jsem je na ten tiket dávat nechtěl, ale prostě jim zase věřím.

Reagovat
smazaný uživatel

namiesto city slovanBA v K E a nervy O.K.

Reagovat
Tsigi

já mám inter, fio a valencii

Reagovat
10

Valencii v Malaze bych asi nedal, ale good luck

Reagovat
terry

Já na Valencii nesázím.. letos to je podobné jak Atlético.

Reagovat
Tsigi

tak kurz 2 a Malaga je pomalu poslední, Valencie mě taky vypekla, ale prostě ta kvalita je tam neuvěřitelná

Reagovat
terry

To souhlasím. Taky mi to prostě někdy nedá.

Reagovat
10

Comotto na hřišti, šance Fiorentiny jdou dolů

Reagovat
terry

Reagovat
terry

MAICON.

Reagovat
smazaný uživatel

MAICON

Reagovat
Shevchenko

Robur chce to gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Jose ako oslavil

Reagovat
lnterista

maicooooooooon..a jak me pozdravoval...

Reagovat
Jajinek

Super....teď stáhni Milita a dej čuchnout jednomu z těch dvou tragédů co máš na lavičce a je po starostech pro dnešek.

Reagovat
lnterista

je tam ten arnautovic??

Reagovat
Jajinek

jj, je.

Reagovat
lnterista

tak sup snim...ale vsiml jsem si ze cuchu nejak kulha

Reagovat
vitasrp

Joo, klasická výhra po "mourinhovsku", zase jsem si vzpomněl na Chelsea tři roky dozádu

Reagovat
terry

Reagovat
10

Gilardino 33333:1

Reagovat
10

Vargas

Reagovat
lnterista

siamo noi...siamo noi... i campioni d'italia siamo noi.....

Reagovat
terry

Paráda. Viola & Inter hotovo. Teď už jen Citizens a můžu konečně rozjet sázkařskou kariéru na novo.

Reagovat
lnterista

Reagovat
10

tak ti držím palce...já se ještě budu chvíli nervovat u AS

Reagovat
terry

Co ten smích? Každopádně držím palce.

Reagovat
10

smál jsem se tý "sázkařský kariéře" a díky

Reagovat
terry

Tak ti to vyšlo. No protože já mám už dlouho na bwinu pár korun a snažím se to pořádně rozmnožit, dneska se to konečně povede nejspíš :))

Reagovat
Tsigi

city mám na druhým tiketu, pěkně mě potopili minule

Reagovat
terry

Tam to byl u mě taky poslední zápas na tiketu.

Reagovat
Tsigi

minulý týden byl týden zrady jednou city jako poslední a pak lyon jako poslední, docela jsem s těma penězma počítal, tak jsem to rozjel v hospodě druhý den mi sklaplo

Reagovat
panca

maicon je jedinej hrac ktetyho ac zavidim!!! fakt vybornej kdyz ho srovnam s oddem tak no ono to ani srovnavat snad nejde

Reagovat
10

to jsme dva

Reagovat
lnterista

co by v ac delal

Reagovat
panca

ty vole mit ho ac tak je ac prvni kolik ten vam uhraje bodu to by hunter daval goly

Reagovat
lnterista

jasne ale ja reagoval na "ktetyho ac zavidim"

Reagovat
panca

jojo jak jsem si to precetl podruhe tak jsem te pochopil

Reagovat
panca

samozrejme interu

Reagovat
Tsigi

Doufám, že neodvolají trenéra v Laziu.

Dnešní zápasy asi nejvíc mě překvapilo Cagliari 3:0 je docela velký nářez. Atalanta má velké výkyvy. Ještě jsem čekal, že Lazio nakonec vyhraje, ale ne a bod Sieně přeju. Začíná se rýsovat sestup, dle mě to zůstane víceméně stejné na sestupových příčkách

Bari zas remíza, ta jejich obrana

Reagovat
terry

Zase nula.

Reagovat
Tsigi

být to Catania, tak tady všichni píší o betonářích

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Marchetti vs. Consigli..., celkem symbolický pro náš souboj ve fantě

Reagovat
Tsigi

stará vykopávka Marchetti měl štěstí

Reagovat
Jajinek

Tak v poklidu uhrané 3 body, Livorno krom standardek nic nemělo. My se viditelně šetřili na Kyjev a taky to nebyla žádná sláva, ale Milito s Maiconem vytěžili z minima maximum, klasické vítězství interu, spokojenost s výsledkem a třemi body....7 bodů náskok je prozatím fantazie!!!

Bari Oni neprohrají 2x na San Siru a ani u doma suverenní Dorie...neuvěřitelné!!!

Reagovat
terry

Neuvěřitelné, jak v tom vidím Chelsea za Mourinha.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nakoniec dva goly i ked hra bola dost biedna,hlavne co sa tyka prveho polcasu...7 bodov naskok,to je hodne slusne a Viera ma celkom milo prekvapil

Reagovat
lnterista

aktualni venkovni teplota je -7°C Forza Inter

Reagovat
panca

my mame - 9

Reagovat
lnterista

to si vem kulicha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

my mame plus 5 a už je riadna zima:)

Reagovat
lnterista

dodatek: v italii

Reagovat
smazaný uživatel

Nudný zápas, ale důležité 3 body. Krhin nic moc nepředvedl, nejspíš nechtěl kazit a radši nechával útočit Maicona. Snad teď ukopem 3 body na Ukrajině...

Reagovat
smazaný uživatel

Livorno, Catania, Atalanta, Bologna = 0...Siena = 1

Jen tak dále, Maccarone FORZA!

ZÁPAS JSEM NEVIDĚL, ALE MÁM RADOST!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele