Serie A - preview 10. kola

28.10.2009, 08:31, aktualizováno 29.10.2009, 08:19
Previews
Inter může zvýšit svůj náskok v čele ligy na čtyři body, do karet mu nahrála výhra Juventusu nad Sampdorií. Obhájci titulu ovšem musejí v domácím zápase zdolat Palermo, které je na průběžném sedmém místě.
Bologna FC - AC Siena  (středa 20:45)
Boj ze dna tabulky, tak by se dalo označit střetnutí Bologni se Sienou. Oba celky totiž zaujímají pozice v sestupovém pásmu. Zatímco Bologna v minulém kole nestačila na Sampdorii, Siena prohrála s Juventusem.

Franco Colomba si asi představoval start na lavičce Bologni trochu jinak, jeho tým nepochodil v Janově a od tamní Sampdorie si odnesl čtyřbrankový příděl. Bologna naprosto selhala v prvním poločase, když obdržela čtyři branky. Vysokou porážku alespoň zmírnil ve druhém poločase Pablo Daniel Osvaldo, který snížil na konečných 4:1 pro Samdpdorii. Trenér Franco Colomba si je dobře vědom, že jeho tým musí na hřišti předvést mnohem víc a zapojit do zápasu větší bojovnost. Bologna bude mít ideální možnost dostat se ze sestupového pásma, doma totiž hostí poslední Sienu, a kdy jindy získat tři body, než proti aktuálně poslednímu celku ligy?

Pět bodů a poslední místo v tabulce, to je momentální vizitka Sieny, která do tohoto ročníku Serie A vstupovala s cílem umístit se ve středu tabulky. Jenže fotbalistům Bianconeri se vůbec nedaří. V souvislosti se špatnými výsledky se spekuluje o odvolání trenéra Giampaola, jenomže vedení mu i přesto stále věří. Siena v posledním utkání ukázala zlepšenou defenzívu, ale ani to na Juventus nestačilo. Stará dáma vyhrála na stadionu Artemio Francchi nejtěsnějším rozdílem 1:0, když utkání rozhodl až čtvrthodinu před koncem Brazilec Amauri. Také Siena si od zápasu s Bolognou hodně slibuje, ráda by konečně zabrala a připsala si tři body.

Domácí určitě nastoupí bez zraněných Mutarelliho, Bombardiniho a Santose. Chybět bude také vykartovaný kanonýr Marco Di Vaio, což je asi nejcitelnější ztráta z pohledu domácí Bologni. Ani Siena na tom není nikterak dobře, trenér Giampaolo se musí obejít bez Rossettiniho, Pegola, Parraviciniho a Jaakkoly. Karetní trest si ještě dvě utkání bude odpykávat Michele Fini.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Viviano - Raggi, Portanova, Britos, Lanna - Mingazzini, Guana, Tedesco - Valiani, Adailton - Osvaldo
AC Siena - pravděpodobná sestava:
Curci - Rosi, Ficagna, Brandao, Del Grosso - Vergassola, Codrea, Dodal - Jajalo - Maccarone, Calaiò
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 3.15 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Calcio Catania - Chievo Verona  (středa 20:45)
Další sestupem ohrožený celek, Catania, doma přivítá veronské Chievo, které tak trochu opustilo štěstí. Společným nepřítelem byl v minulém kole Milán. Catania nestačila na Inter, Chievo podlehlo AC.

Catania až do posledních minut hrála s Interem o bodový zisk, nakonec to ale nevyšlo. Nerazzurri vedli po prvním poločase, deset minut před koncem snížil Mascara a Catania vycítila šanci na vyrovnání. Inter si ale vše pohlídal a vyhrál 2:1. Podobný osud, i když mnohem krutější, potkal i Chievo. To vedlo brzy 1:0, ale deset minut před koncem vyrovnal a v nastaveném čase rozhodl zápas ve prospěch AC Alessandro Nesta. Zpět však ke Catanii, té to zatím příliš nejde. Čtyři remízy a jedna výhra je zatím málo a sicilský celek balancuje na hranici sestupu a záchrany. Catania má zatím spíše smůlu, se silnějšími celky dokáže hrát vyrovnanou partii, ale bodově to nezvládne.

Bodově to nezvládá ani Chievo, i když v jeho případě můžeme mluvit pouze o dvou posledních zápasech - s Bari a AC Milán. Zvláště ve druhém případě byli fotbalisté Chieva velmi blízko výhře, a když ne výhře, tak remízovému výsledku. Nakonec nevyšlo ani jedno a Chievo smolně prohrálo 1:2. Nicméně situace je v tabulce stále přívětivá, jedenácté místo je úspěchem a na rozdíl od Catanie je mimo sestupové nebezpečí.

Na marodce Catanie se nacházejí Barrientos, Martinez a Sciacca. U hostů je to podobné, Rigoni a Moro jsou zranění a Pinzi s Yepesem nemohou nastoupit kvůli karetnímu trestu. Catania i Chievo sehrávají vyrovnané zápasy, což dokazuje poslední měření sil, které skončilo 1:1.
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Potenza, Silvestre, Spolli, Capuano - Delvecchio, Carboni, Biagianti - Ricchiuti, Morimoto, Mascara
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Frey, Morero, Mandeli, Mantovami - Luciano, Iori, Marcelini - Bentivoglio - Pellissier, Bogdani
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 3.05 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Janov CFC - ACF Fiorentina  (středa 20:45)
Janov s Fiorentinou se nenachází zrovna v ideálním rozpoložení a možná to bude právě vzájemný zápas, který jednoho z nich nakopne. Grifové si procházejí menší krizí, když prohráli už tři zápasy v řadě, Fiorentina po dvou remízách rovněž utrpěla bolestivou porážku.

Svěřenci trenéra Gian Piera Gasperiniho prohráli vedle ligových duelů i v Evropské lize, kde je vykleplo francouzské Lille. V domácí soutěži ale nezaznamenali o moc lepší výsledky, nejprve je zostudil Inter Milán a pak přišel zápas s Cagliari, který ukázal, jak frustrující může být fotbal. Janov v Cagliari dvakrát vedl, ale nakonec v posledních minutách přišel o všechny body.

Podobnou situaci ale znají i ve Florencii. Prandelliho ovečky se totiž musejí vzpamatovávat z domácí prohry, kterou zařídil dvě minuty před koncem pro Neapole Christian Maggio. Předtím navíc Viola pouze dvakrát remizovala, a tak nálada není zrovna dobrá. Vedle ztráty tří bodů ve prospěch Neapole také navíc přišla o domácí neporazitelnost.

Fialky by tak měly v následujících zápasech opět šlápnout na plyn a zabrat, protože konkurence je letos veliká a zopakovat čtvrté místo z posledních dvou ročníků bude nesmírně těžké. Aktuálně je Fiorentina pátá a za vedoucím Interem zaostává o sedm bodů. Fialky sice doposud inkasovaly pouhých šest branek, jenže na druhou stranu vstřelily pouze osm, což je opravdu málo. Kouč Cesare Prandelli tak bude chtít po útočnících Mutuovi a Gilardinovi větší gólovou produktivitu.

Přesně opačné problémy řeší v Janově, Gasperiniho svěřenci totiž sice vstřelili 16 branek, ale zároveň jich 19 inkasovali a v následujících týdnech se bude třeba soustředit na defenzívu. A ani ne tak na obránce jako na způsob, jakým Janov hraje.

Pokud nám však obě mužstva v Janově nabídnou podobnou podívanou jako loni, nebudou nás nějaké nedostatky v ofenzívě či obraně zajímat. Loni zde totiž Janov po gólech Diega Milita, Thiaga Motty a Raffaeleho Palladina vedl už 3:0, jenže ve druhém poločase nastoupil famózní Adrian Mutu a úžasným hattrickem vyrovnal na 3:3. Tento zápas byl bezpochyby jedním z nejlepších, který loňský ročník Serie A nabídnul, a tak pro vás nemůžeme na středeční večer přichystat lepší pozvánku.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Amelia; Papastathopoulos, Biava, Bocchetti; Rossi, Milanetto, Zapater, Modesto; Mesto, Floccari, Sculli
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Frey; Comotto, Gamberini, Dainelli, Pasqual; Zanetti, Montolivo; Marchionni, Mutu, Vargas; Gilardino
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 3.20 - 2.85
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Juventus FC - UC Sampdoria  (středa 20:45)
Jedním z nejsledovanějších zápasů 10. kola bude bezesporu duel na Olympijském stadionu v Turíně. Atakovat první příčku sem přijede janovská Sampdoria, naopak domácí Juventus se jí bude snažit předskočit.

Blucerchiati zatím zažívají úžasnou sezonu a jsou největším ligovým překvapením. Předpokládalo se, že to bude Juventus, kdo bude prohánět již několik let suverénní Inter, ale letos se to zatím nepotvrdilo, protože září Sampdoria. Ve středu se však může všechno změnit, když dojde ke vzájemnému střetu právě těchto dvou mužstev, Juve a Dorie.

Situace v tabulce je následující: Sampdoria je druhá s 20 body, Juventus zaostává o dva body. Co se týče posledních zápasů, Blucerchiati v posledním zápase rozdrtili Bolognu, Juventus si přivezl hubené vítězství ze Sieny.

Starou Dámu často sužují četná zranění, a proto zatím výkony nejsou zcela ideální. Kouč Ciro Ferrara se ale snaží s vypětím všech sil a poslední výhry nad Maccabi Haifou a Sienou, leč byly těsné, možná naznačují lepší zítřky. Do sestavy se konečně vrátil Brazilec Diego, jenž byl před odchodem do péče lékařů tahounem Bianconeri. Nyní se od něj očekává, že Juventus dovede i k výhře nad Sampdorií, nic jiného si v Turíně nepřipouštějí.

Prohra by totiž mohla značně narušit jejich ambice na titul, ačkoliv je sezóna ještě dlouhá. V nejhorším případě by totiž mohla Stará Dáma po 10. kole ztrácet na vedoucí Inter už sedm bodů. Ale to jsou jen úvahy o tom, kdyby... My se musíme soustředit na nadcházející zápas.

Před ním by se asi jen těžko hledal favorit. Sampdoria sice předtím ve dvou duelech jen remizovala, ale vždy velice smolně. Naopak o víkendu ukázala svou sílu, když zápas s Bolognou rozhodla už po 33 minutách, to vedla už 4:0. V onom zápase zářil Antonio Cassano, jenž svým spoluhráčům připravoval jednu branku za druhou, sám však žádnou nedal. Do středečního zápasu by měla Doria nasadit, až na výjimky, podobnou sestavu. Ani Juventus by neměl základní jedenáctku příliš měnit, leč na marodce má stále Tiaga, Del Piera, Marchisia a Zebinu.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon; Caceres, Cannavaro, Chiellini, Grosso; Camoranesi, Melo, Sissoko, Diego; Iaquinta, Amauri
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Castellazzi; Stankevicius, Lucchini, Rossi, Zauri; Mannini, Palombo, Poli, Ziegler; Pazzini, Cassano
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.40 - 4.65
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SS Lazio - Cagliari Calcio  (středa 20:45)
Na Olympijském stadionu se proti Laziu Řím představí Cagliari. Jedná se o souboj čtrnáctého s patnáctým, přičemž oba celky oplývají neskutečnou kolísavostí své formy. Mírnějším favoritem by mělo být z hlediska domácího prostředí Lazio.

Lazio se nejspíše veze na stejné vlně, jako to mu bylo v minulé sezoně. Obrovská kolísavost formy má za následek to, že Biancocelesti nehrají o čelo italské ligy. Pokud by si udrželi dobrou formu, kterou se občas prezentují, mohli by pomýšlet na vysoké příčky, jenomže tak se neděje. Lazio nedokázalo navázat na dobré výkony z Evropské ligy a po porážce 0:2 od Bari se propadlo už na patnáctou příčku. Římané dokázali zvítězit jen prvních dvou zápasech, od té doby se hodně trápí. Těžko říci, co stojí za tak špatnými výkony v lize, Lazio hodně doplácí především na neproměňování šancí, těch si borci Lazia vypracují velké množství, ale málo z nich skončí v síti. Domácí teď věři v zisk tří bodu proti Cagliari, výhodou jim bude domácí prostředí.

I sardinské Cagliari je na tom s formou podobně, hosté si nedokáží udržet stálou výkonnost. Cagliari vyhraje na Bari, na Parmě, nebo doma s Janovem, ale pak před domácím publikem nestačí na Sienu nebo Chievo. Pro tento klub je to rozhodně velká škoda, protože především bojovností má na mnohem lepší, než současné čtrnácté místo. Sardinský celek nyní čeká cesta do Říma a zápas s tamním Laziem, které je o jednu příčku horší, ovšem že by byli hosté favoritem, to se říci nedá.

Biancocelesti se musí obejít bez zraněných Del Nera, Scaloniho, Meghniho a Ousmana Daba, který je sice zdravý, ovšem do zápasu ho nepustí karetní trest. Cagliari je na tom, alespoň co se chybějících hráčů týče, mnohem lépe. Hrát nebude pouze Pisano.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Muslera - Diakite, Cribari, Siviglia - Lichtsteiner, Baronio, Matuzalem, Kolarov - Mauri - Rocchi, Zarate
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Marzoratti, Astori, Lopez, Agostini - Dessena, Conti, Lazzari - Cossu - Nenè, Jeda
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.25 - 4.90
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
AS Livorno - Atalanta BC  (středa 20:45)
Hodně zajímavou podívanou slibuje střetnutí Livorna s Atalantou, oba celky totiž už letos změnily hlavní trenéry, což přineslo jisté zlepšení. Především u Livorna se premiéra novému trenérovi vydařila, domácí totiž vyhráli v Římě nad AS 1:0.

Povedená trefa Francesca Tavana ze 40. minuty přinesla hostujícímu Livornu senzační tři body a vůbec první výhru v soutěži, která znamenala mimo jiné i zlepšení situace v tabulce. Livorno je sice stále v sestupovém pásmu, nicméně už není poslední. Nový trenér Cosmi zažil opravdu povedenou premiéru, ovšem i přes výhru nad těžkým soupeřem zůstává nohama na zemi. Livorno totiž ještě čeká hodně těžká a dlouhá práce, cílem je samozřejmě do konce sezony záchrana v nejvyšší soutěži.

Výměnu trenéra zažila také Atalanta, i když už je to nějaký ten týden zpátky. Po několika remízách se dostavily první výhry - nad Udinese 3:1 a naposledy v minulém kole nad Parmou rovněž 3:1. Ziskem šesti bodů se pochopitelně zlepšilo postavení v tabulce, Atalanta je nyní šestnáctá, což samozřejmě stále nevyhovuje požadavkům vedení i samotných fotbalistů. Atalantu teď čeká cesta do Livorna. Na první pohled se může toto utkání jevit jako snadné, nicméně Livorno je po výhře nad AS Řím velké varování.

Mozart, Vitale, Rivas, Perticone a Bardi. Ti všichni domácímu Livornu proti Atalantě nepomůžou, jsou totiž na marodce. Cosmi se také musí obejít bez služeb brankáře De Lucii, který byl v minulém utkání vyloučen, místo něj se do branky postaví Benussi. Cosmiho protějšek, trenér Conte, má poněkud větší starosti se zraněnými. Hrát nebudou Acquafresca, Ferreira Pinto, Manfredini, Tiboni a De Ascentis.
AS Livorno - pravděpodobná sestava:
Benussi - Knezevic, Galante, Miglionico - Raimondi, Pulzetti, Candreva, Moro, Pieri - Tavano, Lucarelli
Atalanta BC - pravděpodobná sestava:
Consigli - Garics, Talamonti, Peluso, Bellini - Padoin, Barreto, Guarente, Valdes - Ceravolo, Tiribocchi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.48 - 3.05 - 2.85
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
SSC Neapol - AC Milán  (středa 20:45)
Forma Milána jde nahoru, stejně jako ta Neapole, a nyní se oba celky střetnou na stadionu San Paolo. Rossoneri na toto prostředí nemají nejlepší vzpomínky, za poslední desetiletí tu totiž ani jednou nezvítězili.

Neapol je další z řady týmů, které vyměnily hlavního trenéra. Walter Mazzarri si zatím vede dobře a s týmem ještě neprohrál, ba dokonce neztratil ani bod. Dva zápasy - dvě výhry. Naples nejprve zdolali 2:1 Bolognu, ale mnohem cennější výhru si připsali ve Florencii (1:0). Neapol se tak začíná probouzet k lepšímu, tedy alespoň to tak zatím vypadá. Mazzarriho svěřence teď čeká těžká bitva, na stadion San Paolo totiž zavítá AC Milán, který se podobně jako domácí celek zvedá.

Rossoneri otočili zápas s Chievem na poslední chvíli a ziskem tří bodů navázali na úspěšná představení proti AS Řím a Realu Madrid. Hrdinou zápasu se stal Alessandro Nesta, který se vrátil ve skvělé formě a jeho dvě trefy rozhodly již zmiňovaný zápas proti Chievu. Trenér Leonardo tak zatím ustává velký tlak, který je na něho vyvíjen, ovšem samotný AC Milán nesmí usnout na vavřínech, začíná se mu dařit a dobrou formu musí potvrdit i v Neapoli, kde se mu příliš nedaří. Milán čeká kromě zápasu s Neapolí ještě víkendové utkání s Parmou a pak druhé utkání s Realem Madrid, které bude sledovat celý svět. Nejprve se však musí Leonarodvi svěřenci soustředit na Neapol.

Trenér Mazzarri ani Leonardo nebudou mít k dispozici kompletní kádry. Na straně domácích budou chybět Santacroce, Zuniga, De Zerbi a Contini. U Milána je situace ještě složitější, hrát nebudou Bonera, Di Gennaro, Abbiati, Onyewu, Storari, Gattuso a Jankulovski.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Grava, Rinaudo, Cannavaro, Aronica - Pazienza, Gargano - Maggi, Jamaik, Lavezzi - Quagliarella
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Dida - Oddo, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta - Ambrosini, Pirlo, Seedorf - Pato, Borriello, Ronaldinho
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.80 - 3.15 - 2.45
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Parma FC - AS Bari  (středa 20:45)
Vložené 10. kolo italské Serie A nabídne souboj nováčku, ale kdo by si myslel, že půjde o bitvu ze spodku tabulky, šeredně by se zmýlil. Domácí Parma je totiž osmá, hosté z Bari dokonce ještě o stupínek lepší!

Před sezónou byly právě tato dvě mužstva označována za adepty na sestup, ale nyní mají na kontě po devíti zápasech shodně 14 bodů. Parma sice naposledy prohrála v Atalantě, zatímco Bari dvakrát za sebou vyhrálo, ale přesto jsou šance na vítězství 50 na 50.

"V Bergamu jsme sice prohráli, ale podali jsme dobrý výkon," podotkl kouč Gialloblu Francesco Guidolin. "Musíme být ale upřímní, proti Bari musíme začít lépe. Jsme v postavení, kdy musíme bojovat o přežití a nadcházející zápas je pro nás hodně důležitý."

Bari má sice stejně bodů, ale možná je na tom o něco lépe. V lize totiž zatím prohrálo jen jednou, v posledních čtyřech zápasech získalo 8 bodů a naposledy si připsalo cenný skalp římského Lazia. Biancorossi tak prožívají úžasný začátek. "Jsme na sebe zatím velice pyšní, avšak stále se soustředíme na další zápasy," ujistil útočník Vitor Barreto. "Musíme se držet při zemi. Naším klíčem k úspěchu je tvrdá práce a to nejdůležitější je, že si během zápasů dokážeme udržet výkonnost. Nyní nás čeká náročný zápas v Parmě, ale jedeme si tam pro tři body."

Hosté by měli na Stadio Tardini vyrukovat se stejnou sestavou, která porazila Lazio. O místo v základní sestavě budou bojovat jen Riccardo Allegretti a Vladimir Koman, přičemž kouč Gianpiero Ventura upřednostňuje spíše Ukrajince. Domácí trenér Francesco Guidolin se pravděpodobně uchýlí k defenzivní formaci 5-3-2. Odpočívat by měl zkušený obránce Christian Panucci, jenž není zcela fit, nahradí ho Massimo Paci. V útoku by se měl vedle Bojinova objevit Paloschi.
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante; Zenoni, Zaccardo, Paci, A.Lucarelli, P.Castellini; Morrone, Dzemaili, Galloppa; Bojinov, Paloschi
AS Bari - pravděpodobná sestava:
Gillet; A.Masiello, Ranocchia, Bonussi, S.Masiello; Alvarez, Donati, Almiron, Allegretti; Barreto Kutuzov
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.05 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Udinese Calcio - AS Řím  (středa 20:45)
Udinese bude chtít v domácím zápase jediné, vlastně dvojí - spravit si náladu z víkendového zápasu a konečně vyhrát. Bianconeri totiž nevyhráli už tři zápasy v řadě, navíc naposledy nezaslouženě prohráli. Ani Římanům se ale nedaří.

Proč vlastně Udinese prohrálo nezaslouženě? Nejprve mu totiž v Palermu nebyla v prvním poločase odpískána jasná penalta a nakonec navíc v posledních minutách inkasovalo. "V první půli tam byla jasná penalta, kromě toho jsme navíc celému zápasu jasně dominovali, chtěl bych hráčům pogratulovat," nebál se říct kouč Pasquale Marino. "Prostě jsme zrovna neměli štěstí. Pokud ale budeme pokračovat ve stejných výkonech, štěstí si nás najde samo."

Domácí stále nemůžou použít služby Maurizia Domizziho a Mauricia Isly. Odpočívat možná bude i Kwadko Asamoah. Speciální příchuť bude mít zápas pro bývalého římského záložníka Gaetana D'Agostina a také pro Simone Pepeho, jenž se v Římě narodil.

Římanům prozatím nepomohla ani trenérská výměna, o čemž svědčí poslední zápas s Livornem, který Vlci absolutně nezvládli a po zásluze prohráli. Před domácím publikem předvedli svěřenci Claudia Ranieriho strašný fotbal a poštvali si proti sobě fanoušky. Hráči mají momentálně zákaz hovořit s tiskem.

"Byla to otřesná hra," posteskl si Ranieri. "Tohle se nemělo stát, měli jsme hrát úplně jinak. Musíme si ale přiznat, že když vám chybí klíčový hráč, je to těžké, bez Tottiho to zkrátka není ono," přiznal bývalý kouč Juventusu nebo Chelsea, jenž se bude muset bez římské hvězdy obejít minimálně měsíc, protože Totti musí podstoupit další operaci.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovic; Basta, Zapata, Coda, Lukovic; Sanchez, Inler, D’Agostino, Pepe; Floro Flores, Di Natale
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Doni; Burdisso, Juan, Mexes, Riise; Guberti, De Rossi, Brighi, Perrotta; Vucinic, Menez
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 3.20 - 3.15
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Inter Milán - Città di Palermo  (čtvrtek 20:45)
Hodně zajímavou podívanou slibuje čtvrteční dohrávka vloženého 10. kola italské nejvyšší soutěže mezi Interem Milán a Palermem. Obě mužstva hrají ve výtečné formě a na San Siru si nedají nic zadarmo, vyhrát budou chtít obě strany.

Nerazzurri i Rosanero mají na kontě tři výhry v řadě a nutno podotknout, že se nejednalo o zrovna lehké zápasy. Svěřenci trenéra Josého Mourinha narazili na Catanii, Janov a Udinese a prošli bez škrábnutí. Rovněž bez klopýtnutí poslední tři kola zvládlo i Palermo, když porazilo Juventus, Livorno a Udinese.

V Miláně se na lavičce hostů objeví Walter Zenga, jenž se vrací na místo činu, kde jako hráč odehrál 12 sezon a v roce 1989 získal mistrovské Scudetto. Nyní doufá, že ho fanoušci přivítají s otevřenou náručí podobně jako v Catanii, kterou dříve vedl. Nyní se však na San Siru ocitne jako nepřítel, respektive kouč soupeře a určitě si bude chtít odvést nějaké body. Inspirací mu bude poslední vzájemné střetnutí, v němž Inter vedl po poločase už 2:0 a s Palermem to vypadalo špatně, jenže bláznivá tříminutovka v závěru zápasu rozhodla o konečné dělbě bodů.

Ani Inter ale nebude chtít zaváhat, ačkoliv je první. Druhá Sampdoria mu totiž nedává ani trochu prostoru a obhájce titulu si nemůže dovolit zaváhat. Navíc potřebuje vyladit formu na Ligu mistrů, v níž zatím podobně jako v minulých sezónách hoří. Když se podíváme do historických análů zjistíme, že Inter se prohry bát nemusí. Od roku 2004, kdy se Palermo vrátilo mezi italskou smetánku, totiž nedokázalo na San Siru zvítězit, pouze třikrát remizovalo.

Nicméně Nerazzurri bude chybět Wesley Sneijder, kterému se povedl poslední zápas s Catanií. Nizozemský záložník se totiž připojil k již zraněným Militovi s Cambiassem. Palermo zas nemůže počítat s distancovaným stoperem Cesarem Bovem, zranění do hry nepustí Balzarettiho, Liveraniho a Mchedlidzeho.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar; Maicon, Lucio, Samuel, Chivu; Zanetti, Thiago Motta, Muntari; Stankovic; Eto’o, Balotelli
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sirigu; Goian, Kjaer, Migliaccio; Cassani, Blasi, Simplicio, Bresciano; Pastore; Cavani, Miccoli
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 3.70 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán971121:622
2.UC Sampdoria962117:820
3.Juventus FC953113:718
4.Città di Palermo943212:915
5.ACF Fiorentina94328:615
6.AC Milán94328:915
7.AS Bari935110:514
8.Parma FC942310:1214
9.SSC Neapol941412:1413
10.Janov CFC941416:1913
11.Chievo Verona932411:1011
12.AS Řím932415:1611
13.Udinese Calcio932412:1311
14.Cagliari Calcio931510:1210
15.SS Lazio92437:1010
16.Atalanta BC92349:119
17.Calcio Catania91449:137
18.Bologna FC91357:146
19.AS Livorno91353:106
20.AC Siena91267:135

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1388)

Přidat komentář
Lubinterista

Zrovna zajímavý kolo, které by se mohlo hrát o víkendu, takhle je to nahromadě, dneska bude dilema.

Reagovat
smazaný uživatel

NMeskutečně zajímavé kolo, pomalu ani nevím, na koho se dnes dívat. Asi vyhraje Juve s Dorií, ale je mi líto, že mi uteče Neapúol s AC i Genoa s Violou... Snad se Blucerchiati vytáhnou, Cannavro si zaběhá .

Zítra nás nečeká nic lehkého, ale věřím prostředí Meazzy.

PER SEMPRE INTER!!!

FORZA CALCIO!!!

Reagovat
10

prostředí Meazzy je pro Inter podle mě spíš za trest, venku hrajou o něco líp

Reagovat
smazaný uživatel

však já vím

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

dnes to budete mít hodně těžké

Reagovat
M11

v posledni dobe je pro nas vsechno tezke

Reagovat
smazaný uživatel

znám znám

Reagovat
Mr.Jindros

Tip EuroFotbal.cz: 2 ... na tom něco bude.

Reagovat
smazaný uživatel

to si piš

Reagovat
10

nechtěl bych bejt takovej věčnej pesimista jako ty...chlapci trošku přestřelili, dneska vyhrajeme, o tom nepochybuju

Reagovat
smazaný uživatel

ale všimnul jsem si, že tady na EF někteří fandové Juve zaujímají dost negativistické názory, na vše říkají B, místo nadějného A... ale to jen dobře, aspoň pak nebudou zklamaní

Reagovat
10

toho jsem si všimnul taky a říkám si, proč jim teda fandí, když jim stejně většinou nevěří...vždyť o tom to celé je...

Reagovat
Mr.Jindros

OK.

Reagovat
10

OT: Caceres mimo hru, zlomenej nos, musí na operaci.

Reagovat
homeles8

to zase bude hrát Zdeněk

Reagovat
10

jo, ale na Cassana asi nejlepší varianta

Reagovat
M11

Wozy kde si ?

Reagovat
10

?

Reagovat
M11

Wozy me vcera psal ze Caceres je snad posledni hrac ktery jeste nemel nejake problemy u nas.. a zaklepal to..

Reagovat
10

je to strašný no...

Reagovat
M11

to je teda

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska nás čeká ještě těžší zápas než doma s Interem. Stojíme na křižovatce, kde se rozhodne jestli mame na to prohánět Inter, nebo hrát o UEFU. Tip EF na Dorii je opravdu zajmavý, ale kdo ví. Přeji si aspoň remízu, formu máme, Juve musí vyhrát za každou cenu. Zajmavý naboj. Snad bude Diego pokračovat ve tragických výkonech. Ale nemam pocit že by se vracel po zranění, hral posledni 4 kola, a vždycky byl špatný. Nemame co ztratit, a snad tak Doria bude hrát, uvolněně, tak jako s Bolognou, to byl fotbal FORZA DORIA

Reagovat
10

Juve dneska na 90% v rozestavení 4-2-3-1, v záloze Gio-Diego-Camo, což by Diega mohlo probudit...za nima Sissoko-Poulsen, Melo s otazníkem, nedokončil kvůli kotníku trénink

FORZA JUVE

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ať se daří

Reagovat
10

tak hlavně ať je to pěknej fotbal...no a pokud vyhrajeme...

Reagovat
smazaný uživatel

V první řadě pěkný fotbal

Reagovat
10

měl by bejt

Reagovat
smazaný uživatel

Cassano je toho záruka.

Reagovat
Mr.Jindros

Taky doufám ve 4231... spoléhat jen na Diega by byla za současného stavu sebevražda.

Reagovat
GEGE

1:2(Lavezzi-Pato,Borriello)

FORZA ROSSONERI!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Napol doma neprohrává.

Reagovat
Tsigi

někdy to začít musí

loni je taky porazil doma Turín nebo i Lazio

Letos ještě neměli doma soupeře z těch nejtěžších snad jen Udine a to remizovali

Reagovat
panca

pato je jasnej a borrielovi bych to moooc pral!!

Reagovat
Tsigi

Dneska to asi neuvidím

Snad nezklamou v Neapoli se vyhrává těžko, ale podle mě to vyjde. Doufám, že nebude hrát Zambrotta to už bych radši dal důvěru znovu Antoninimu. Oddo se hodně zvedl, základ by měl mít jistý. Ze 4-3-3 taky odvázaný nejsem, Pato ještě o trochu víc vyniká, když má víc místa ze středu a k lajně si sbíhá, ale pokud to bude fungovat tak nic proti. Borrielo bude lepší možnost než Huntelaar, který je za 20 mega nejhorší posilou v Calciu letos(i když Diego se taky docela snaží )

Tip: 1-2 Hamšík Seedorf, Magico PATO

Reagovat
10

Diego už aspoň něco předvedl, Huntelaar vůbec nic

Reagovat
Tsigi

Diego taky stál o 10 víc

Reagovat
10

tak když to vidíš takhle...

Reagovat
Tsigi

to byl vtip

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, a nevíte, jestli a jaky je zapas na Sportu dneska?

Reagovat
smazaný uživatel

Carling Cup

Reagovat
10

to jsou blbci

Reagovat
smazaný uživatel

No tk to snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Arsenal - Liverpool. Doria s Juve je na Sport 2, kterýžto ale nikomu neběží

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě trapas ty české stanice ( Vím, ze Sport sou madari ) ale i tak. Proč si to nepusti na Nova Sport, ta si vysila radsi nějake zpi*ene zaznamy z LM...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi proto, že na to NS nemá licenci?

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím.

Reagovat
herbage

Arsenal - Liverpool, to je pořádný zápas

Reagovat
Lubinterista

!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, interkontinentální zápas roku..

Reagovat
herbage

Přesně tak

Reagovat
Slejdy

AS dnes musi...ocekavam dvojecku...ten kurs je lakavy

Reagovat
10

stejně tak musí i Udine...

Reagovat
M11

rozhodne pokryti Di Nataleho

Reagovat
Jajinek

Dnes to prostě vidím na výhru Juve. Já z té Dorie teda zatím moc odvařený nejsem. I ten zápas proti nám hrali v podstatě strašně a jen díky našemu rozkladu ho vyhráli. Pokud Juve konečně trochu zabere, mělo by urvat 3 body. Jinak tohle je pro sázkaře strašidelné kolo, nevidiím tam jediný zápas, který by se dal s jistotou vsadit.

Reagovat
smazaný uživatel

Atalanta 2

Reagovat
Jajinek

S kurzem přes 3...zas takový odvážlivec tedy nejsem... I když je pro mě taky favorit...

Reagovat
smazaný uživatel

Doni by se už taky mohl trefit...

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA DONI!

Reagovat
Lubinterista

Zítra .

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se předveďte vy dva janovští kašpaři.

Reagovat
smazaný uživatel

1,2 nazdar

Reagovat
M11

vidim to dnes tak:

Buffon - Grygera, Cannavaro, Chiellini, Grosso - Poulsen, Sissoko - Camoranesi, Diego, Giovinco - Amauri

Reagovat
10

Tutto i Gazzeta to vidí stejně...

Reagovat
M11

taky nam skoro nic jineho nezbyva

Reagovat
10

no právě...

Reagovat
10

no právě...

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem logicke, ten Amauri mi děla ale radost

Reagovat
terry

Moc rád bych viděl Dorii s Juve, ale prostě Genoa - Viola dostane přednost! Důvod je jednoduchý, loni tento zápas vždycky sliboval úžasnou podívanou a já věřím, že i dnes to nebude jiné a konečně se Grifové chytnou!

Jinak za dvojkou na Blucerchiati si stojím!

Reagovat
10

to si psal ty? stát si za tím můžeš, ale vyznívá to spíš jako výkřik do tmy

Reagovat
terry

Jojo, to jsem psal já. A pravda, asi jsem měl dát 02.

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA MILAN

Reagovat
herbage

Tak tohle kolo má hned několik šlágrů. Serie A je letos velmi vyrovnaná, což je jen dobře. Docela by mně zajímalo - půjde si dneska někdo vsadit na víc než 2 zápasy? Více mi přijde jako sebevražda

Reagovat
10

dneska naložím jen live Juve, podle prvních 10ti minut...nic jinýho tam není

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím Parmě, Laziu...

Reagovat
Shevchenko

Atalanta ještě.

Reagovat
smazaný uživatel

To bych nehral osobně nikdy.

Reagovat
Shevchenko

Podle mě dneska nejjistější zápas, bohužel už se dneska nedostanu na pobočku.

Reagovat
smazaný uživatel

asi atalanta 2, parma 0, juve 1

Reagovat
10

s tou Atalantou bych to zase nepřeháněl a ještě počkal...přecejenom Livorno minule vyhrálo v Římě

Reagovat
herbage

Já myslel spíše souboje větších celků, jako:

Janov CFC - ACF Fiorentina

Juventus FC - UC Sampdoria

SSC Neapol - AC Milán

Udinese Calcio - AS Řím

Inter Milán - Città di Palermo

+ třeba Parma FC - AS Bari

Neuděláme malou tipovačku?

2,1,2,1,1,2

Reagovat
10

111000

Reagovat
Lubinterista

, , , , ?,

Reagovat
10

že ty zase chlastáš?

Reagovat
Lubinterista

no krapet, mám tam chybu?

Reagovat
smazaný uživatel

proč jenom těch větších?

ale tak: 110010

Reagovat
Lubinterista

, , , , ?,

Reagovat
Shevchenko

112110

Reagovat
Lubinterista

, , , , ?,

Reagovat
Tsigi

212110

Reagovat
Lubinterista

, , , , ?,

Reagovat
smazaný uživatel

1,2,2,0,1,1

Reagovat
Lubinterista

, , , , ?,

Reagovat
10

takhle možná ten litr tentokrát dáme

Reagovat
smazaný uživatel

Už se těším na večer

Reagovat
smazaný uživatel

kadžý shlédne jeden zápas a udělá tu online-match

Reagovat
smazaný uživatel

Zamlouvam si Juve - Doria

Reagovat
terry

Já Genoa - Viola

Reagovat
smazaný uživatel

ne, dělám srandu, to by to tu vypadalo

Reagovat
10

oni se na to fakt chytili, srdcaři

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

No myslím, že náš online tu bude stoprocentně.

Reagovat
Tsigi

bejvá to tak

Reagovat
herbage

Arsenal - Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

0,0,0,2,1,1,

Reagovat
Lubinterista

, , , , ?,

Reagovat
Lubinterista

0,0,0,1,1,0

Reagovat
Lubinterista

, , , , ?,

Reagovat
M11

0 1 0 2 0 1

Reagovat
Lubinterista

, , , , ?,

Reagovat
Slejdy

2,1,0,2,1,1

Reagovat
Lubinterista

, , , , ?,

Reagovat
Slejdy

3 body a to me jeste neapol zachranila

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim dva...

Reagovat
Lubinterista

, , , , ?,

Reagovat
Lubinterista

, , , ,?

Reagovat
Lubinterista

Sem debil, no nic

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš drak

Reagovat
Tsigi

bejvá to tak

Reagovat
Tsigi

překlik

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Inter

Reagovat
jtbs

Nejaka podivna zostava Juve, tu na EF. Ceceres ma zlomeny nos po zraske s Cannavarom a na zapas nebol ani nominovany, Iaquinta potrebuje operaciu kolena a pravdepodobne tiez nenastupi. Pravdepodobna zostava je:

Buffon; Grygera, Cannavaro, Chiellini, Grosso; Camoranesi, Melo, Sissoko; Diego, Amauri; Trezeguet

Uvital by som namiesto jedneho z utocnikov Giovinca

Reagovat
10

už se to řešilo tady v diskusi, na 95% budeme hrát takhle: Buffon - Grygera, Cannavaro, Chiellini, Grosso - Poulsen, Sissoko - Camoranesi, Diego, Giovinco - Amauri

Reagovat
smazaný uživatel

a na lavce - Manninger, Molinaro, Legrottaglie, De Ceglie, Melo, Immobile, Trezeguet.

Reagovat
smazaný uživatel

výborné rozestavení tak si to představuju akorát vyměnit hráče až bude uzdravený Caceres nebo zebina tak místo Grygery,místo Poulsena Mela a místo Amauriho Alex.Ale na špici nikdy Alex sám nebude tam bud evysoký hrot.Těším se až budeme kompletní,teda jestli někdy budeme

Reagovat
10

to já taky...dneska se hlavně těším na trio Giovinco-Diego-Camoranesi

Reagovat
smazaný uživatel

Však počkej, v desate minutě tě přejde chuť

Reagovat
smazaný uživatel

Melo by měl hrát ne?

Reagovat
10

zranil si na tréninku kotník (mimochodem na tom, kde si Caceres zlomil nos )

Reagovat
10

tak teď jsem dal refresh na Tutto a skočilo tam, že hrát bude

Reagovat
smazaný uživatel

právě, čumím na sky sport, že tam je v sestavě no...

Reagovat
10

to fakt museli změnit před pár minutama, protože jsem to ještě před chvíli četl a byl tam Poulsen...

Reagovat
smazaný uživatel

Melo tam měl včera ještě tak 40%...

Reagovat
10

ještě před hodinou jsem tomu dával 10%

Reagovat
smazaný uživatel

Už se nemužu dočkat výkopu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
panca

dnes jasna vyhra pro ac!!! zadny trapeni - dame brzo gol a v 70. minute to pojistime...

Reagovat
panca

pippooooooo

Reagovat
Shevchenko

Na bet365.com dneska 4 zápasy.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Jake?? jak se tam zaregistruju, co secko musim zadat? a musim tam i sazet, nebo stačí, dyž se budu koukat?

Reagovat
10

nemusíš tam nic vkládat, nemusíš sázet...stačí základní registrace

Reagovat
smazaný uživatel

Dik

Reagovat
smazaný uživatel

tam ještě nejsi?

Reagovat
smazaný uživatel

Já se dival dycky na uvstream, bez problemu vždy. Jen pro sicher, rozumíš.

Reagovat
10

pochybuju, že ustream má lepší obraz, než Bet365/Betfair

Reagovat
smazaný uživatel

Tak doted sem to nepotřeboval,ale zkusim to

Reagovat
panca

pippo v zakladu!!!! spis jsem cekal borriela...

Reagovat
10

taky jsem čekal, že Marco bude doma v základu

Reagovat
terry

Sakra, zradil měl bwin, kde nedávají Genoa - Viola. Jen Neapol a Udinese. Kde jinde to chytím? Nechci spoléhat na atdhe.net

Reagovat
10

takový začátečníci...www.bet365.com

Reagovat
smazaný uživatel

bet365

Reagovat
terry

Jo, už tam jsem. Díky

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA DORIA

Reagovat
smazaný uživatel

Opatrně na tu modrou desitku

Reagovat
Shevchenko

PIPPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
GEGE

SUPERPIPPOOOOOOOOOOOO!!!

Reagovat
GEGE

Seedorf nádherná přihrávka

Reagovat
terry

Tak tohle byl rychlý začátek na San Siru.

Reagovat
terry

Tak v Neapoli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem to ani nenaladil a už 0:1...

Reagovat
Slejdy

sledujete nekdo nekde Udine - AS ??? ja je nikde nenasel

Reagovat
terry

na bwinu

Reagovat
Slejdy

je tam stejna ta registrace jak na bet 365 nebo tam musim neco vlozit ?

Reagovat
terry

Tady musíš myslím něco vložit, ale nejsem si jist.

Reagovat
Slejdy

kua to je na pytel...ten justin.tv to je katastrofa

Reagovat
M11

musis tam vlozit

Reagovat
Slejdy

mazec tak to mam po fotbale...

Reagovat
smazaný uživatel

Si děla prdel...

Reagovat
Slejdy

tak jak teda

Reagovat
smazaný uživatel

Regni se a lambada.

Reagovat
M11

tak nevim no.. ja se tam kdysi regnul a na video me to nechtelo pustit..

Reagovat
Shevchenko

A Clarence asistence a já za minutu dvanáct dám přednost Padoinovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Patoooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Shevchenko

PATOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
GEGE

ALEXANDRE PATOOOOOOOOOO!!!

Reagovat
panca

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Reagovat
smazaný uživatel

Slušnej začátek pro AC.

Reagovat
terry

Sakra, co se to v Neapoli děje?

Reagovat
panca

alexandreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
lnterista

to je nejakej spatnej vtip ne?

Reagovat
panca

to ses ty bez CZ?

Reagovat
lnterista

kua

Reagovat
smazaný uživatel

a seš to ty, nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Sem nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

Castelazzi čaroděj

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Nesta

Reagovat
smazaný uživatel

nevíte proč šel dolů? Myslíte, že to bude ten zlomenej nos..

Reagovat
panca

vypada to na stehno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co se stalo Sandrovi?

Reagovat
GEGE

Vypadá to,že Leo šetří Sandra.

Reagovat
panca

nesta

Reagovat
smazaný uživatel

Na Cassana jedině faulama....

Reagovat
Shevchenko

Nesta vypadal celkem v pohodě.

Reagovat
terry

Montolivo.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, rossoneri jsou zpět

Reagovat
lnterista

nejsou

Reagovat
smazaný uživatel

nedívám se, ale dle stavu...

Reagovat
panca

jsme!! jak valci inter??

Reagovat
smazaný uživatel

zítra

Reagovat
panca

aha

Reagovat
lnterista

nejste a basta

Reagovat
10

Momo...takhle brzo

Reagovat
smazaný uživatel

Ostrej skluz...

Reagovat
10

jo, jasná karta...chybí mu odhad a taktika, do všeho jde jak blázen...se teď modlím, aby nedostal druhou

Reagovat
smazaný uživatel

Mate tam ještě Poulsena.

Reagovat
10

jo, to je druhej případ...

Reagovat
smazaný uživatel

Sandro mi dělá starost

Reagovat
smazaný uživatel

co se mu stalo?

Reagovat
panca

si nejspis lehce natahl sval to bude v poho!!!

Reagovat
smazaný uživatel

u něj právě není nic v poho...

Reagovat
smazaný uživatel

právě... Odcházel úplně normálně a v pohodě... Doufám, že to bude jen ten nos... žádnej sval a hlavně žádná záda...

Reagovat
panca

faul na kakhu!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Azz, Bologna vede.

Reagovat
10

Reagovat
10

i Slepička říkal, že je to zápas o šest bodů...a ten má vždycky pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že ho neslyšeli ti Italové

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro Doriu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já to věděl

Reagovat
10

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Největší kopyto...

Reagovat
10

si říkal, že ti dělá radost ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Amauri?? Jo no...

Reagovat
10

Reagovat
Lubinterista

šit

Reagovat
10

Diego sice nehraje nic moc (dneska zatím hodně dobrý) ale ty jeho standardky už nám přinesly docela dost bodů

Reagovat
smazaný uživatel

ku, jak ho tam takto mohou nechat

Reagovat
smazaný uživatel

*kua

Reagovat
smazaný uživatel

Zona...

Reagovat
panca

dihno asi 5krat u balonu a 5krat ho ztratil!! brzdi celej milan!!!!! byt misto neho takovej hamsik nebo nekdo podobnej tak je milan uplne nekde jinde...

Reagovat
Slejdy

AS

Reagovat
10

zatím krása, konečně funguje záloha

Reagovat
smazaný uživatel

z Mela ještě něco bude

Reagovat
10

hm, Palombo...já si říkal, že mi tam někdo chybí...hlavně že tady dneska o něm byl článek

Reagovat
Shevchenko

Nemáte někdo link na AC? Mě ten bet365 vypadl a nemohu se tam dostat zpět.

Reagovat
10
Reagovat
Shevchenko

Ne.

Reagovat
GEGE

Nápodobně.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Diego

Reagovat
10

konečně...moc mu to poslední zápasy nešlo

Reagovat
smazaný uživatel

jeho kontrola míče je úžasná

Reagovat
smazaný uživatel

Juve se heclo no...Hrajou o 80% líp jak Doria.

Reagovat
smazaný uživatel

skoč tam a šoupni jeden k tyči, Gigiho prý bolí plotýnky

Reagovat
smazaný uživatel

S goly ja nemam problem

Reagovat
smazaný uživatel

právě, říkám...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pazzo...ruka to nebyla

Reagovat
10

zatím chlapec akorát vypráví a rozhazuje rukama

Reagovat
smazaný uživatel

Však neměl přiležitost zatim něco ukazat.

Reagovat
M11

AMAURIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ze kopyto

Reagovat
terry

Dneska tam není na co sázet.

Reagovat
smazaný uživatel

záloha hraje fantasticky tak to má vypadat Gio a Camo na krajích tak se mě to líbí je to jízda,Jen tal dál a Amauri konečně

Reagovat
10

konečně hrajeme v 11, ten rozdíl v záloze je strašně vidět

Reagovat
terry

Jinak zatím Genoa - Viola velká nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

V juve celkem sranda, Cassano má míč a hned se kolem seskupí aspoň tři bianconeri.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

tak Sampdorie je Cassano, docela dobrá taktika

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom dnes moc míč neměl...

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

njn

Reagovat
smazaný uživatel

Mommo

Reagovat
terry

Tak jsem dal Genoa - Viola -1,5 branky za zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

jaká kvalita zatím?

Reagovat
terry

Strašná nuda. Je to boj, šance prakticky žádné, až teďka skvěle zasáhl Frey.. loňský zápas to nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, takže nechávám Juve

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Stridame...tipl bych Pazzu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tk ne...

Reagovat
terry

Frey.

Reagovat
10

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Lubinterista

Reagovat
smazaný uživatel

Nazledanou

Reagovat
smazaný uživatel

je ti zle, co

Reagovat
smazaný uživatel

Tk zle...špatny vykon...

Reagovat
Lubinterista

nebuď srab a trp

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě se budu divat, ale ja tomyslel jako ten gol...nazledanou 2-0...

Reagovat
Lubinterista

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

PALLADINOO! Skvělá patička.

Reagovat
Shevchenko

Proč zrovna on? Hraje ti?

Reagovat
terry

Ne, dal gól.

Reagovat
Shevchenko

Ja vím, ale proč zrovna on ho dal?

Reagovat
terry

To po mě chceš moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

A ve fantě mi sedí.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole Giorgio, smekám , takhle to dělává Lúcio...

Reagovat
10

jo, akorát vždycky naběhne do 3 beků a příjde o míč

Reagovat
smazaný uživatel

vždycky ne

Reagovat
10

to byla akce se vším všudy, moderní fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Amauri jako znovuzrozený

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ten brazilec v něm je.

Reagovat
Slejdy

Goooooooooooooooool

Reagovat
terry

Kua, vypadl mi obraz.

Reagovat
Mr.Jindros

To je krása.

Reagovat
10

co jsem ti říkal?

Reagovat
smazaný uživatel

zatim super... i hra...

Reagovat
smazaný uživatel

ufff

Reagovat
smazaný uživatel

Genoa , přeju jim úspěch, mám ten klub rád

Reagovat
terry

Každopádně 1:0 bude pro dnešek stačit.

Reagovat
smazaný uživatel

Už od pondělní pulnoci mě drži strasna smula...Philadelphia 1-4, Real 0-4, Philadelphia 2-4, Doria v poločas 0-2....Včera od realu mě pomohlo LEO TV, dneska si tam asi šupnu nějaky Private spice...

Reagovat
10

nebo Animal Planet

Reagovat
Inzaghi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší poločas v téhle sezone,hned jak sem viděl sestavu čekal sem že to bude lepší ale takhle dobrý sem to nečekal,jen tak dál 2:0 nejhorší poločasovej výsledek.Doufám že dá gola Diego potřebujeho,dneska mu to vyloženě sedí to rozestavení.

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Doria zatím dost velké zklámání, Juve jasně lepší, hlavně ve středu hřiště - Ciro to dneska dobře poskládal - body už jsou patrně rozdány, takže nejspíš mrknu na oživené diavoli nebo Genou s Violou...

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že tam šoupne Palomba, protože zaloha je zatim špatna.

Reagovat
smazaný uživatel

nj, ale myslím, že dnes už to moc nepomůže. Stará bába odhodila vozík a rozehrála se. Těžko už to pustí...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale aspon uklidnit hru a zabranit debáči., dát te hře řád.

Reagovat
10

prej se zranil..? jinak by hrál už od začátku

Reagovat
panca

tak pro ac vysledek super ale ve hre jaksi zmatkujem! a znovu hrajem o 10 jako obvykle protoze dihno ten je uplne mimo. doufam ze ho leo stahne ze hry!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Milán vede v Neapoli 2:0...snad to vyhraje

http://www.acmilan.com/index.aspx

Reagovat
smazaný uživatel

3.místo po 10 kolech, to je lahoda i tak

Reagovat
smazaný uživatel

jn, kdo by to řekl před startem ligy? Del Neri se vytáhnul

Reagovat
Inzaghi

Ten, kdo dneska vidí Dinha musí chápat, proč jsem ho po Realu chválil... Druhou půlku už ho nechci vidět, mohl by přijít Flamini a místo Pippa Marco, páč Pippo už svou úlohu splnil a teď bude potřeba bojovat.. Jinak nám ty góly neskutečně uškodily.. Ale snad už to nějak ten poločas přetrpíme, Napoli taky nevypadá nějak extra nebezpečně..

Reagovat
panca

jojo marca na plac at podrzi balon a misto dihna flamstra at zpevnime zalohu!!

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro Inter

Reagovat
Lubinterista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Rossoneri, jak to zatím vypadá? Já viděl jen prvních 10 minut.

Reagovat
M11

hlavne neprestat hrat.. porad jedem na plno

Reagovat
Mr.Jindros

Jo. Hlavně i v dalších kolech.

Reagovat
GEGE

Prvních 10 minut super.Potom jsme přestali hrát a Neapol začla mírně tlačit.Ronaldinho je tam jako vždy jen na obtíž budeme si zase muset počkat několik zápasu než se mu něco povede... Neapol nejvíc hrozí přes Abateho stranu...Musíme se do druhého poločasu zlepšit jak da Neapol gol dostanou se do varu a pak to bude ješě hodně těžké.

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohoto stavu by bylo možná lepší DInha stáhnout a nahradit třeba Flamstrem, přestože on hraje vždy lépe tu druhou půli... Ty goly nám co se týče předvedené hry celkem uškodili ale věřím, že už to do konce dokopem...

Jinak před 60. minutou stáhnout Pippa a přestože to řikám nerad, asi tam dát Borriela (Ze sympatií bych dal šanci Huntrovi)...

Pato Dida

Forza Milan

Reagovat
Inzaghi

Hunter by tam byl dneska úplně na nic, Marco je za takovýho stavu jasná volba..

Reagovat
smazaný uživatel

mě se dnes zase po delší době hodně líbí Kaká, jak to tam pěkně hodil Patovi - to bylo jako za starých časů...

Reagovat
GEGE

Reagovat
panca

Reagovat
Inzaghi

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

co všichni čumíte? Mě se fakt líbí, takové kolmice za obranu neumí nikdo jiný, nevím proč ho Carletto nestaví častěji

Reagovat
Inzaghi

Reagovat
smazaný uživatel

co nechápeš?

Reagovat
Inzaghi

No, jak ti to říct, aby nebylo moc šoků najednou...

Reagovat
lnterista

dobre

Reagovat
Lubinterista

??? čumim jak pět na šest.

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

jak dobře na sebe strhnout pozornost

Reagovat
smazaný uživatel

Ricky hraje fakt jako z partesu. Nechápu ty spekulace o Barce nebo Realu, snad není Galliani blbý a nepustí ho...

Reagovat
10

cože? to je blbost, AC by ho nikdy neprodalo

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslím ,ale furt čtu, jak Silvio nemá peníze atd., pak musí chudák starej Maldini běhat i za ostatní. Jinak, Paolo je dnes taky úžasný, ten centr při pátém gólů nemá obdoby, levá strana je pořád jeho, a ne že ne...

Reagovat
lnterista

ale Ricky je Realista a ne Milanista takze nema sanci ho udrzet

Reagovat
Lubinterista

Krapet jsem už toho vypil, ale tohle vlákno mě fakt pobavilo. Jdu si dolejt. Forza 1000.

Reagovat
10

jj, forza 1000...takhle to půjde

Reagovat
smazaný uživatel

Neví někdo přesnější info k Nestovi?

Reagovat
smazaný uživatel

taky by mě to hodně zajímalo...

Reagovat
lnterista

horrorovej polocas

Reagovat
smazaný uživatel

A Bari zase drží nulu. Neskutečné

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, na zítra už jsou v nominaci Motta i Diegol!!

Reagovat
terry

Thiago dokonce psanej v základu na Gazzettě!

Reagovat
smazaný uživatel

nádhera, dle mě bude hrát i Diego, už se moc těším

Reagovat
10

Bonucci - Ranocchia už se o nich mluví i v souvislosi s Azzurri...plus zájem Man Utd, Arsenalu...Itálie o světový stopery nebude mít nouzi asi nikdy

Reagovat
10

to měla být reakce na ROBERTA

Reagovat
terry

Bari má letos neskutečnou obranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

podle mě ta obrana nevydrží ani zimu...s takovými výkony ne

Reagovat
smazaný uživatel

tak asi to tak vysoko udržet nejde, ale stejně si ti dva dělají výbornou reklamu

Reagovat
10

tak to každopádně, ale Janov Ranocchiu vidí, podle mě ho v zimě stáhnou...už teď by to byl dost možná jejich nejlepší bek

Reagovat
smazaný uživatel

tajně doufám, že Branca prokáže svou třídu a Bonucciho nám zajistí...

Reagovat
10

tomu sám nevěříš...by byl ještě za většího blbce, než když ho nechal jít

Reagovat
smazaný uživatel

asi je to beznadějné no

Reagovat
Lubinterista

ale no tak, jako eléva?

Reagovat
smazaný uživatel

jn, neskutečná tradice... Už od Ravy s Fonim to jede...

Reagovat
smazaný uživatel

a já klasicky pochválím Gillétku

Reagovat
Lubinterista

FORZA INTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

PER SEMPRE INTEEEEEEEEEEEEER!!! AMALAAAAAAAAA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Castelazzzzzzzzzzzzzzi

Reagovat
smazaný uživatel

Snad něco Padalino vymyslí

Reagovat
10

to je nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

soucítím s tebou, amigo

Reagovat
smazaný uživatel

Akceeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

ajajaj, thle stávat nemůže

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě není vyhrano, Poulsen se oblik...

Reagovat
10

Reagovat
10

Grande Puolo se zlepšil

Reagovat
smazaný uživatel

jojo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

DIDAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Dida

Reagovat
Shevchenko

DIDA!

Reagovat
smazaný uživatel

Diego Gio MAuro

Reagovat
panca

dida vyrazil didaaaaaa zachranilllllll

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nedostane šanci Erwin Hoffer?

Reagovat
M11

koncert

Reagovat
jtbs

To je ako naschval,,ked nemam cas na pozeranie zapasu tak supera drtime 3-0 zakon schvalnosti?

Reagovat
smazaný uživatel

tak se mi to páčí... škoda že Cirovi tak dlouho trva než se rozhoupe...

Reagovat
GEGE

Sakra Abate takhle se o základ nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska nic moc

Reagovat
10

Cassanovi to dneska zpříjemnili

Reagovat
Shevchenko

Dneska to Abatemu nesedí.

Reagovat
smazaný uživatel

tak se mi to páčí... škoda že Cirovi tak dlouho trva než se rozhoupe...

Reagovat
smazaný uživatel

sory

Reagovat
smazaný uživatel

Tj v prdeli...takovy vykon, takovej našup eště dostaneme...Ach jo...fanouškovstvi je těžká práce

Reagovat
smazaný uživatel

mi povídej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Reagovat
terry

Reagovat
Slejdy

videl nekdo tu cervenou pro taddeie ??? to je fakt k smichu ti sudi ... a je po zapase

Reagovat
smazaný uživatel

mi ani neřikej, dneska by jsme zrovna body hooodně potřebovali...

Reagovat
Slejdy

sledujes to ?? za co to jako dostal??nerekl neco pomeznimu treba ??

Reagovat
smazaný uživatel

ja to nesleduju, takže jsem to neviděl. Je to ale v tahu, takhle body těžko urveme...

Reagovat
Slejdy

verim ze to dame..dalsi ztrata by byla kruta , kor po te prisne nesmyslne cervene

Reagovat
smazaný uživatel

kurˇan Gio já ti tak přeju gol

Reagovat
terry

Kouká někdo na Udine - AS?

Reagovat
Slejdy

jo proc

Reagovat
terry

Jak to tam vypadá. Když teďka Římani dostali červenou, jestli dá Udinese gól.. že bych to na ně vsadil

Reagovat
Slejdy

to radsi ne .. spis AS da rozhodujici

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole Grosso

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak sem reagoval v prvni sekundu střely...

Reagovat
smazaný uživatel

a v té druhé už míč nebylo vidět

Reagovat
smazaný uživatel

Grosso....

Reagovat
10

Grosso

Reagovat
10

alibista rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

401. pro Kaká v ACM

Reagovat
10

Sampdoria je podobně mimo, jako Janov s Interem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jn, toto jsem chtěl taky napsat, ale ještě se musíte drobet snažit

Reagovat
terry

Reagovat
10

jenže Sampdoria si zatím 3 vlastňáky nedala

Reagovat
Lubinterista

...a nehraje doma...a tak dále...

Reagovat
10

viděl si ty akce?

Reagovat
Lubinterista

Víceméně nevim, dneska je toho na mě hodně

Reagovat
terry

Montolivo. UFF. Dvě tyče Violy..

Reagovat
smazaný uživatel

5:0 to mělo být a ne jen 3

Reagovat
terry

Kurva a kilo v hajzlu. MARCHIONNI 1:1

Reagovat
10

forza 1000!

Reagovat
Shevchenko

DDDDDDDDDDDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIDDDDDDDDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole... Didaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

4444444444444444444444:0

Reagovat
GEGE

MAGICOOO DIDAAA!!!

Reagovat
lnterista

jen at se vyblbnou

Reagovat
panca

a ted se vsichni omluvte didovi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

SCUSAAAAAAAAAAAA(aby rozumněl)

Reagovat
Inzaghi

Jestli bude kompenzovat ten kiks ze SB takovejma výkonama ještě dlouho, tak to nebude vůbec na škodu....

Reagovat
smazaný uživatel

omlouvám se

Reagovat
smazaný uživatel

Bezte do prdele vole juventina

Reagovat
smazaný uživatel

Amauri.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Rui Costa má nevídanou techniku. Jak to tam teď dával Ševovi! Jen škoda, že to neproměnil... Billy taky skvělý, jen Baresi nestíhá, asi bych ho stří¨dal - na lávce přece jen pořád sedí Stam, popřípadě by mohl zaskočit i Cafú...

Reagovat
10

Serginha by tam měl dát

Reagovat
Inzaghi

Serginho na plac

Reagovat
smazaný uživatel

prý má něco s kolenem, já bych ještě zkusil Tassottiho. Sice starší pán, ale v nohách to pořád má... nebo mladý Panucci...

Reagovat
lnterista

jinak doufam ze prodame v zime toho greska jinak to snim nevidim moc dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

já doufám že do léta vydrží

Reagovat
smazaný uživatel

s tímhle na mě nechoď

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáš tam něco s Vierim :P?

Reagovat
Lubinterista

Z Pirla taky nikdy nic nebude

Reagovat
10

mátě Recobu, Pirla bych prodal...

Reagovat
lnterista

a hlavne se tesim az se uzdravi ronaldo tak to v interu rozjede...nemuzu se dockat

Reagovat
smazaný uživatel

Sem zvědavy co předvede Zizou v Juve, myslím, že to žádná hitparáda nebude...Věčně zraněny, kolísava forma...

Reagovat
smazaný uživatel

a všimni si jak málo vlasů má, starosti se starou, musí vydělávat po nocích, ten nebude pro fotbal oddanej

Reagovat
smazaný uživatel

A navíc jeho sestra prej šuká Matterazziho...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lubinterista

kdyby tohle věděl, tak mu určitě dá hlavu mezi kozy.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych hlavně vyhodil toho Cannavara, nebo jak se to píše. Neskutečné nemehlo, ani vyskočit neumí, vůl jeden

Reagovat
smazaný uživatel

aby se vám to nevymstilo

Reagovat
Inzaghi

Ten starší Inzaghi se v Juve moc nechytá, mohli by nám ho v lednu za pár éček pustit....

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho Kaka nebo jak se to píše něco bude.

Reagovat
smazaný uživatel

A pry má bratra Digaa, obr talent. Lepší pry jak Maldini v jeho letech

Reagovat
smazaný uživatel

neřekl bych, tak mladý a jak simuluje navíc je strašně pomalý, hodí se maximálně k těm baletkám v Realu...

Reagovat
Inzaghi

Kolikrát vám to mám všem říkát, je to Khakaber!!

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

JJJJJJJJÉÉÉÉÉSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Shevchenko

Dida se po Madridu znovu narodil, jinak si to neumím vysvětlit.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je Dida opravdu užasnej... Leo mu tou neustálou důvěrou asi hodně přizvedl sebevědomí...

Reagovat
smazaný uživatel

PAZZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

Reagovat
smazaný uživatel

4-1, vata

Reagovat
smazaný uživatel

užasna hlava

Reagovat
smazaný uživatel

aj ta Amauriho

Reagovat
smazaný uživatel

Vražda v přímém přenosu

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, ten Didouš má úroveň

Reagovat
smazaný uživatel

kde jsou ty časy, kdy to tam loni doma Zambrotta poslal z 25-ti metrů Laziu do kisny a já si po dvou porážkách ve 3.kole zařval GIANLUCAAA ZAMBROTTAAAAAA..., do té doby se takovej vyřvávací anarchismus nenosil..., teď tady huláká kdejakej robert.

FORZA MILAAAAAAAAN

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi prostě průlomce.

Reagovat
smazaný uživatel

jakej kdejakej?

Reagovat
Shevchenko

Já tu řvu odjakživa.

Reagovat
Pinturicchio

Koukám, koukám, ale nějak pořád nemůžu uvěřit ... 4:1? Na to nejde říct nic jiného než "TY KRÁVO"

Reagovat
10

pořád má někdo pochybnosti o tom, že nejlepší fotbal se hraje v Itálii?

Reagovat
smazaný uživatel

já o tom v životě nezapochyboval ani na vteřinu

Reagovat
10

v pořádku, já taky ne...tohle spíš bylo na modráky a podobnou havěť anglickou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Angliééééé hejááá hejááá heja Anglie.

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo, Moore a Charltona mám celkem rád, jen mi vadí Best. Ještě loni lítal jako vlak, letos jen chlastá a chlastá

Reagovat
smazaný uživatel

to víš, chlast je slast

Reagovat
smazaný uživatel

já to vím, ale neměli jsme to říkat Bestovi

Reagovat
fantomas

Best taky neni Angličan.

Reagovat
smazaný uživatel

nekaz mi to, já si to uvědomil

Reagovat
fantomas

Jistě.

Reagovat
Lubinterista

Argumentyyy ! Jinak nevěřim.

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Dinho neakej rozladenej...

Reagovat
panca

konecne!! dihno out

Reagovat
smazaný uživatel

Gio

Reagovat
Inzaghi

Batistuta gól kola

Reagovat
10

good ol' days

Reagovat
smazaný uživatel

Baggio též pěkně.

Reagovat
smazaný uživatel

Signoriho kulečník se mi líbil víc

Reagovat
terry

MESTOOOOO!!

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva...Ševa

Reagovat
10

tohle Treza dával

Reagovat
M11

tj teda

Reagovat
smazaný uživatel

Abate

Reagovat
smazaný uživatel

tohle normalně daval...

Reagovat
terry

AMELIA.

Reagovat
Slejdy

Motta opet zraneny achjo

Reagovat
smazaný uživatel

teď si ještě obnový zranění Cicinho a můžem to zabalit...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

predskokanum se docela dari

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Christian Vieri se v rozhovoru pro Corriere della Serra přiznal, že svá působiště v 90. letech tak často měnil vlivem nadměrného požívání drog. "Byl jsem závislý na kokainu, které mi doporučeně posílal Maradona přímo z fabriky v Buenos Aires," vypráví zlomeným hlasem populární Bobo. Svou závislost údajně přerušil po příchodu do Interu Milán. "Ano, je to tak, zlomem moho života byl první přchod na Meazzu. Na schodech k veřejným toaletám jsem totiž potkal mého přítele Marca Materazziho, jenž mne zavedl do místní kaple, kde jsme se oba denně modlili za lidi s nižším IQ." Psychicky náročné období v kariéře velkého střelce se však v barvách nerazzurri skutečně změnilo až setkáním s Morattim. "Il Presidentissimo mi tehdy uvařil tu nejlepší kávu, jakou jsem kdy pil, od té doby jsem jiný člověk," vzpomíná se značnou nostalgií Vieri...

O vztahu Marca Materazziho k "Církvi pro chudé a choromyslné v Calciu" vyjde zvláštní číslo příští středu (pozn.: red.).

Reagovat
smazaný uživatel

Koli stojí zvlastni cislo, ctihodný otče?

Reagovat
smazaný uživatel

předplatné 10 euro, normálně 12

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji, a prodavat ho bude kdo? Bratr Šípek?

Reagovat
smazaný uživatel

vedle Dómu v trafice sedí takovej zamračenej dědek, myslím, že jmenuje Bergomi nebo tak nějak. Jestli chceš, řeknu mu, ať ti to nechává pod pultem...

Reagovat
smazaný uživatel

To se modlil Marco k sobě?Jinak kdo drogy nebral...

Reagovat
Inzaghi

Takovej Agassi by se k tomu nikdy nesnížil....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

ten to neměl zapotřebí...stejně jako třeba Francesco Flachi

Reagovat
10

Chiesa pěknej trestňáček

Reagovat
smazaný uživatel

tyhle kopy nejlépe uměl Gullit, koneckonců to dokázal muiné kolo v sobotu....

Reagovat
terry

Nee, kua, já mám MARCOLINIHO na lavičce.

Reagovat
terry

500. pro Genou.

Reagovat
smazaný uživatel

přepalil,haha

Reagovat
terry

nene

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, dal si to jako 499.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ho nech

Reagovat
terry

I kdyby, je to pro Genou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

až si tuhle diskusi bude číst někdo nezasvěcenej z Anglie, nebo Španělska

Reagovat
smazaný uživatel

jn

Reagovat
terry

taky jsem nad tím přemýšlel

Reagovat
terry

on až to bude Kily ráno vožralej promazávat, tak nechci vidět, co si bude pak odpoledne až se probere myslet

Reagovat
10

asi mu hodím do ICQ, ať to radši ani nečtě

Reagovat
terry

já bych ho nechal vykoupat minule prej taky dorazil do práce vožralej, tak ať dostane co proto

Reagovat
smazaný uživatel

Super diskuze.

Reagovat
Shevchenko

Já to prostě nechápu. Abbiati - fantastický, Storari - fantastický, Dida - FANTASTICKÝ!

Reagovat
smazaný uživatel

nj, a Galli taky . Nechal bych ale jako jedničku Ghezziho. Sice ze staré školy, ale pořád nejlepší...

Reagovat
Shevchenko

Už by snad stačilo.

Reagovat
10

reflexy maj všichni naprosto fantastický, ale ostatní činnosti bych řekl spíš průměr...

Reagovat
10

55555555555555555555555555555555555555555555555

Reagovat
smazaný uživatel

ofsajd....Ne?

Reagovat
smazaný uživatel

taky se mi zdá, holt Collina

Reagovat
10

hmm, tak nebyl...taky jsem si myslel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to vypl hned po pisknuti...

Reagovat
smazaný uživatel

To neee...na bura to neníí

Reagovat
smazaný uživatel

kua, tohle už není sranda

Reagovat
smazaný uživatel

tohle si Vialli s Mancinim snad ani nezaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

DAVID super !!! bude se krásně spát

Reagovat
terry

Doria.

Reagovat
smazaný uživatel

to si fakt nezaslouží

Reagovat
10

vzhledem k čemu?

Reagovat
smazaný uživatel

tak 5 je moc, je mi jich líto

Reagovat
10

njn, ale dneska si je Juve zasloužilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Kvuli mě, takovej pohodovej kluk....

Reagovat
10

njn, sorry...dneska vám to nesedlo, naopak nám to sedlo nejlíp v sezoně

Reagovat
smazaný uživatel

A zas proti mě

Reagovat
lnterista

v 89.gol a kdo pak haluzi

Reagovat
terry

Prej že Atalanta jasná

Reagovat
10

tjn, to jsem fakt nechápal

Reagovat
smazaný uživatel

tak trefil jsem Juve narozdíl od někohho...

Reagovat
terry

Jako já spíš věřil, než že bych to dával někam na tiket.. prostě jsem jim to přál, ale uznávám, hlásal jsem to tady.

Reagovat
GEGE

Hráči Neapole jdou do vápna pokaždé s úmyslem spadnout a vynutit si pentli.

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

to je v prdeli

Reagovat
Slejdy

tojo Mirko to opet dnes mega zazdil co mohl....a nevim proc tam dava v 92´Bestiu

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, ne a ne to urvat...

Reagovat
terry

GENOAA!

Reagovat
10

myslíte, že ROBERTO ještě někdy bude normální? resp. ne normální, ale jako předtím?

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem v klidu, nevím co se ti nelíbí. Když někdo hraje dobře, nemám problém to přes klubové rozpory uznat. Třeba dnes se mi u AC líbil Maldini a Kaká, tak to napíšu, Minule jsem zase chválil Zidana a Davidse u Juve, tak co?

Reagovat
10

hele mě tohle neříkej...kdo minule chválil Djorkaeffa?

Reagovat
smazaný uživatel

a já ti na to jasně říkal, ať nevtíráš, že hrál tužku. Třeba Zamorano OK, ten byl dobrej, ale Youri nic moc, aspoň mě se nelíbil... to už je lepší Pessotto na beku

Reagovat
terry

Měl jsem to vyslat na to Udinese.. ale vy jste mě odradili.

Reagovat
10

buď rád, že si měl koule tu dvojku na Juve napsat jenom do preview a ne na lístek

Reagovat
terry

Ta dvojka tady byla spíš přání, na tiket bych to určitě nedal.

Reagovat
terry

SIENA GOOL!

Reagovat
smazaný uživatel

kontaktní!!! ještě otočit

Reagovat
terry

Aby sis nemyslel, ten pláč tam není kvůli tomu, že jste dali gól, ale spíš, že to nejspíš zase nebude stačit.

Reagovat
lnterista

come on

Reagovat
GEGE

No tak na tuhle parádu ani Dida stačit nemohl...Poslední minuty budou ještě horké....

Reagovat
Shevchenko

A ono se bude hrat 5 minut? No to je v hajzlu.

Reagovat
One-Real

Doprdelky, Floro Flores dá dva goly a já ho mám na střídačce hráčům terryho to koukám střílelo, takže výhra a tři body sou v prdelce..

Reagovat
terry

Reagovat
One-Real

sakra a ještě Cigarini..toho mám taky na lávce..kurva drát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Lubinterista

Gratulace Juve a AC. ....a myslim to upřímně

Reagovat
Shevchenko

Achjo

Reagovat
Lubinterista

To neřeš, sranda.

Reagovat
Shevchenko

To mělo být na AC, jako že to posrali.

Reagovat
Lubinterista

jo takhle, omlouvám se

Reagovat
smazaný uživatel

připojuju se

Reagovat
GEGE

Mě poser. Jednoznačně jsme si to za tu pasivitu zasloužili....

Reagovat
terry

MILAN

Reagovat
Slejdy

hmmm AC

Reagovat
lnterista

nadhera

Reagovat
10

AC what the fffff???

Reagovat
Shevchenko

Mám dost, ještě jsem se bál, že prohrajeme.

Reagovat
Inzaghi

Další Carlettův prokoučovanej zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Inzaghi

Když jsem viděl, jak jde na hřiště Emerson, bylo mi jasný, že dneska jedeme opět na remízu... Zase dneska půjdu spát hodně znechucenej....

Reagovat
10

Reagovat
GEGE

Hnus tohle Neapol 80 minut lepší...Thiago si nemůže dovolit dělat takové chyby...Druhý gol jeho...Bonero vrať se co nejdřív.

Reagovat
10

jinak nechtěl bych hrát za Lazio...cejtím napadení autobusu zápalnýma lahvema a potom násilný vniknutí na trénink a únos 8-mi hráčů

Reagovat
Slejdy

ti nevim taky co chcou hrat

Reagovat
smazaný uživatel

a znásilnění Lotita

Reagovat
Inzaghi

( )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
panca

acho jo 2 body v haji!!! uz se pomalu dostavame z krize a pak zas takovej zarez ale jako obvykle zapas ac zajimava podivana pato seedorf dida dihno hnus

Reagovat
lnterista

to nasere co

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ako Milan k dvom golom prisiel tak ich aj vratil okrem dvoch dost nahodnych goloch skoro cely cas sme nehrali nic druhy polcas to bolo az do oci bijuce uspokojenie ved sa nam nic nestane a v poslednych 5min dostat 2 goly hmmmmm bieda..................

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, mějte se amici, jdu spát. Zítra se těším na Ronalda, snad ukáže, že ty prachy za něj měly cenu!

PER SEMPRE CALCIO!!!

AVANTI 1000!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Souhrn už ani nepotřebujem....

Reagovat
terry

kašlu na něj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ahaahahah

Reagovat
smazaný uživatel

600. pro Matterazziho a Zidanovu sestru...

Reagovat
10

Reagovat
Shevchenko

A já už si říkal, že jsme vyhráli jeden z nejdůležitějších zápasu sezóny...

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk míní, pánbůh mění.

Reagovat
Inzaghi

A dnes bohužel vyslyšel modlitby Matrixe...

Reagovat
smazaný uživatel

Já se du podívat na Serii B, podle mě postoupí ta superSiena a Sampdoria.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Siena myslíš? ty na to čekaj jak dlouho? 57 let?

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně budou hrat furt o padaka, a tak kolem roku 09-10 spadnou...

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

jn, maximálně o rok později, moc jim nevěřím...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Taddei, to je borec!

Reagovat
smazaný uživatel

to AC si to riadne posralo,uvod jak hrom,2:0 vyhravaju,potom pasivita,vylucenie a nakoniec remiza 2:2

dufam,že zajtra Inter ukaze v plnej miere svoje kvality,konecne sa vraca nas kanonier Diego Milito

Reagovat
herbage

Diskuse

Reagovat
terry

Reagovat
Shevchenko

Diskuse o calciu je to to nejlepší, co může EF nabídnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Reagovat
Shevchenko

Tak s trewinnem jsme zatím nejlepší tipéři.

Reagovat
jtbs

No poviem vam uprimne, ze po tom mnozstve znojemskeho ( ) vina mi dala tato diskusia docela zabrat a chvilku mi trvalo zistit o co sa jedna ...dalej mi pripada, ze ked sa nedivam na zapasy Juve, tak dopadnu dobre. Dnes som sa nan nemohol divat a ejhla 5-1.. ...FORZA JUVE...

Reagovat
Lubinterista

Jak znojemskehgo. Co toje? Lák s okurek?

Reagovat
jtbs

proste vino zo znojma, pripadne z jeho okolia (kucharovice)

Reagovat
Lubinterista

oukej, tak na zdraví.

Víno

A lelpim na detajlech : http://www.youtube.com/watch?v=OIbuihcA-q4

Reagovat
jtbs

(dlhe video takto na noc a k tomu vo francustine to neeee)

http://www.youtube.com/watch?v=gnEgAHUSLoo

Reagovat
Lubinterista

Reagovat
Lubinterista

tak česky

http://www.youtube.com/watch?v=7BXAD24L79M

http://www.youtube.com/watch?v=ELlcpkbumFo

ale vim, je to dlouhý, to nejde dát, ale Luis

Reagovat
jtbs

tak Luis de Funes je frajer, o tom zadna

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to pro nás bude velmi těžké, ale věřím ve 3 body.

FORZA INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě to problem nebude

Reagovat
10

Palermo je zatím venku slabý no, ale věřím v remízu...

Reagovat
smazaný uživatel

to sice je, ale my na Meazze míváme problémy se dostat do toho správného vítězného tempa, které tak dobře ovládáme venku, takže se trochu bojím, protože Palermo není žádný "Nazdartým".

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, Bari nás "přeskočilo" v inkasovaných gólech - nyní máme nejvíce bodů, nejvíce gólů vstřelených i nejméně inkasovaných! Internazionaaaale

Reagovat
10

doufám, že se dneska Piccoli a spol. hecnou jako proti nám a porazí vás

Reagovat
smazaný uživatel

mám z nich celkem respekt, na druhou stranu však znám kvalitu nás a nevěřím, že bychom ztratili. Je do toho však potřeba jít s odstupem, žádné mistrovské kecičky ještě nejsou na místě, z toho jsem jednou provždy vyrostl okolo přelomu tisíciletí ...

Reagovat
lnterista

Georgatos me nalevo moc nepresvedcil a pokud bude hrat Dalmat tak muzou byt problemy...co Vampeta?jeste je porad zranenej?

Reagovat
10

už se to zase rozjíždí...

Reagovat
smazaný uživatel

nj, juventini z nás budou mít zase prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to bude špatné, Barzagli se Zaccardem v obraně vas k ničemu nepustí, jednou uteče po leve lajně Grosso, a Toni to trefí

Reagovat
lnterista

hlavne ten no jak se jmenuje......amauri myslim...ten se ted rozstrilel

Reagovat
smazaný uživatel

obrana ještě půl bídy, já se ale hlavně bojím Amauriho, který teď hraje ve výtečné formě. Navíc ta naše defenziva, no.. Toldone už není tak jistej jako kdysi, Marco patří na lavičku, Greško nestíhá, Womé vlevo ani neumí kopat penalty a Javču bych raději viděl v záloze...

Reagovat
10

Toni Luca, nebo jak se ten kluk jmenuje? z toho by mohlo něco vyrůst...

Reagovat
smazaný uživatel

pochybuju, takový přerostlý dinosaurus. Capocannoniere z něj nikdy nebude, to by musel jít do Violy nebo tam někam, tam by ho možná nechali hrát, ale v týmech jako Palermo nemá šanci ani na lavičku...

Reagovat
smazaný uživatel

Já se klidně vsadím, že on da klidně i třicet golu za sezonu, a vyhraje Zlatou kopačku.

Reagovat
smazaný uživatel

jako možný to je, ale moc tomu nevěřím, přece jen Ševčenko má pod sebou lepší spoluhráče, spíše věřím jemu... Tajě ale doufám, že se probudí Recoba a prokáže, proč bere nejvyšší plat za sezení na lavičce

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Já doufám, že Recoba začne hrát, takový borec, doufám, že nikdy z Interu neodejde No a Ševa, ten se loni oženil, toho beztak ta jeho Kirsten nebo jak se jmenuje stahne někam do Anglie, nebo tak...

Reagovat
lnterista

to by Sheva nikdy neudelal

Reagovat
smazaný uživatel

Já take doufám, že ne, ale znáš to...Prachy, ženy, fotbal...

Reagovat
smazaný uživatel

říkal, že Milán per sempre, nebo co...

Reagovat
smazaný uživatel

to víš, že neodejde, taťka Moratti ho má rád. Jeho sestra Lorenza, starostka města Milána, prý má El China na plakátu v kanceláři na radnici. Celá rodina ho miluje, malej Angelomario ho prý má i z lega a hraje si s ním s tátou každý večer po zápase

Reagovat
10

přes 50 let nikdo 30+ gólů nedal...pochybuju že to dá zrovna tenhle

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme no, pak je tu ještě ten talent ze Švédska, nějaky Zlatko Abrahamovič nebo jak se jmenuje, velkeej talent, pujde podle mě brzo do Itálie, takovy AC, nebo AS by mu sedli...

Reagovat
smazaný uživatel

toho k nám nechci, prý horznej vůl, dělá bordel v kabině, už vidím jak ho Matrix drží pod krkem Navíc by k nám ani neseděl, my jsme spíše na ty střelce do kombinace, kteří umí podržet balon...

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba takovej Eto´o

Reagovat
smazaný uživatel

mě by se spíš líbil nějakej Brazilec, třeba Edriano, nebo jak se to píše. Sice prý chlastá, ale levačku má dobrou...

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, sem viděl jeho jednu střelu a ta malem přepulila břevno...

Reagovat
smazaný uživatel

možná že náhoda, ale bral bych ho. K Recobovi ideální parťák, takové férové duo

Reagovat
smazaný uživatel

Pak tam take mate ještě toho mladeho talenta Obafemi Martinse, ten by tež měl dostat šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

to už by tam bylo moc černého najednou. Mě úplně stačí to věčně zraněný nemehlo Ronaldho (nebo tam to "h" není? An inevím, furt se učit ta nová jména ), šikmookej Racoba a ožralej Adri. Zachrańuje to sice Zamorano, ale jeho start na míč už taky není co býval...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak loni dobře popravil Arsenal...Šanci musí dostat.

Reagovat
smazaný uživatel

vše záleží na Verónovi - když ten bude hrát, chytí se i ostatní

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že neodejde do podělané Anglie

Reagovat
smazaný uživatel

neměl by, říkal ,že v Interu chce ukončoit kariéru... ale tak, když tak může zaskočit Coco, tomu bych to moc přál

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že pokud by, nedejbože, Veron odešel, že se chytí Emre, tj talent od panaboha, hlavně to využít.

Reagovat
smazaný uživatel

tak, i Facchetti říkal ,že Emre je naše budoucnost. A když ani on ne, tak třeba Di Biagio. Já ale vždy říkám, že základ je obrana a gólman, a právě díky tomu jsem klidný. Pagliucu máme jenom my!!! A ta obrana - Javier, Blanc, Cordoba..

Reagovat
smazaný uživatel

+ Greško

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, já zapomenu na toho nejlepšího , prepač Vráťo

Reagovat
10

toho se nezbavujte!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

však ne, nevím ,proč ho Cúper nechce, blbec

Reagovat
lnterista

umi skvele pripravit gol...a co rikate na Pobora? Myslite ze Lazio bude pro nej dobry??

Reagovat
smazaný uživatel

asi jo, ale má tam velkou konkurenci. Přece jen dostat se do základu s Di Caniem, když se neshodou ani na pohledu na 2. světovou, bude dost probléím... Karel je ale persona, ten toho plešatého nácka snad vyštípe

Reagovat
smazaný uživatel

Di Canio stejně odejde brzo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kolem Grossa prý už několik týdnů krouží Branca s Orialim...

Reagovat
lnterista

zalezi jak se mu povede MS

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, kdyby třeba dal rozhodující penaltu, to bych mu moc přál... bohužel to je nereálné, na finále tipuju spíš Francii

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, zajímalo by mě, o kolik by se sníila řekněme nevražibvost konkurentů vůči Interu, kdyby od nás odešel José. Myslím, že se Zengou bychom byli daleko sympatičtější i ostatním

Já už si sice na Mourinha zvykl a zatím bych ho nevyhazoval, je ale faktem, že v nemálo věcech mě štve a není to žádný klubista, ačkoli bych řekl, že k nám už si nějaké pouto udělal... Jednou se na toho Waltera těším

Reagovat
lnterista

interu nepomuze ani svecena voda a jsem za to rad jen at nas nemaji radi

Reagovat
10

nevraživost se zmenší, až se vrátíte na 3. místo a budete tam zase po dobu 20ti let

Reagovat
smazaný uživatel

ale no, dle 20 let nemůžeš určit zaběhnutá pravidla, spíše bych řekl AC ať se po 23 letech vrátí před rok 51, tam jim to slušelo nejvíce No a Tuirín? Tam je přece jen jeden tým - Valentino Mazzola a spol. - myslím že se jim říkalo nějak Grande Torino..

Reagovat
10

podle 20ti let nemůžu určit zaběhnutá pravidla? dobře, předtím jste na titul čekali 2 x 10 let...to už je 40 a skoro polovina historie, podle toho už se pravidla určit daj

Reagovat
smazaný uživatel

neřešil bych to, co pak můžu říkat k AC a jeho půstu 44 let? Inter by těch titulů měl v 80. letech, kdy jsme měli výborný tým, více, nebýt vás, kteří jste hráli jako o život no . S takovým kádrem bychom v jiných dobách aspoň 3 Scudetta urvali (jasně, že se to těžko odhaduje )...

Reagovat
10

jasně, s tím Turínem to beru jako lacinou provokaci...těším se, až budou zase nahoře, místo Livorna třeba

Reagovat
smazaný uživatel

já ti dám lacinou, to je teprve klub . Jinak, taky se na ně už těším, je to tradiční klub, bez nich je Serie A chudší, právě třeba na úkor toho Livorna

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by spíš zajímalo co všechno musí Jose ještě pos… , aby ho Moratti vyhodil .Nepostoupení ze skupiny , nebo ještě hůř 4 místo a pá pá Evropo ? Každému je jasné že přišel jako trenér pro zlepšení v LM a to zatím vůbec nefunguje . Scudetta dokázal vyhrávat i fešák Mancini .

Reagovat
smazaný uživatel

Musel by mu vyplatit přes 20 mega eur odstupný, tam je největší problém.

Reagovat
smazaný uživatel

fešák , Slepička by z tebe měl radost . Myslím, že výměna Roberta byl krok správným směrem, přese všechno, zač jsem mu zavázán, a přes jeho výborné výsledky už nám neměl co dát a změna byla potřeba. José tým zvedl o stupeň výš, je to vyzrálejší a inteligentnější kouč než Mancini, ale nikdo mu neodpáře, že úkol nesplnil - tedy zatím. Moratti ho nevyhodí, kvůli prachům, to by to mohl rovnout zavřít, kdyby ho vyhodil... já ale každpádně věřím, že José ještě neřekl poslední slovo a prokáže svou třídu...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud ho chceš charakterizovat v dobrém světle , tak to lze skutečně pouze slovy fešák či model . Jinak je to samozřejmě trenér který měl víc štěstí jak rozumu . Sranda je , že se do vaši klubové historie zapíše do společnosti těch nej . časem se zapomene jak to bylo … . Za 20 let tu může Bojda junior psát , že to byl neuvěřitelný stratég a všichni budou dávat palce nahoru …

Reagovat
10

Reagovat
lnterista

jj tohle je treba pro me takova "ostuda" http://farm4.static.flickr.com/3189/2973352827_abb2c0b41d.jpg..nevim co tam vedle nich dela zrovna hurvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to bys ze mně udělal dobrého tátu, za 20 let tu snad žádnej můj syn ještě psát nebude .

Jinak, za 20 let bude José sedět na zlatém křesle, okolo sebe samé Scudetta, Moratti na vozíčku bude kouřit jedno cigáro za druhým, Moggi bude nakupovat noivá pyžama do vězení a Berlusconiho designér objeví nejnovější krém na růst vlasů pro muže starší devadesáti let

Reagovat
lnterista

ja bych treba byl spokojenej kdyz zacnem pomalu...letos vyhrat UEFU(trosicku se rozkoukat)a pristi rok na LM...tak to Jose umi

Reagovat
smazaný uživatel

nenáročnej tifoso

Reagovat
lnterista

no narocnej...tohle je taky vesmir

Reagovat
smazaný uživatel

já bych letos chtěl hlavně Pohár vítězů, ten má takovou pěknou historickou atmosféru

Reagovat
Lubinterista

Jenže kdyby odešel, tak se úplně dočista rozpadne náš arogantní trojúhelník José - Ibra - Mario

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam, že už Eto'o a Balotelli něco předvedou, ne jako proti Catanii... Nakonec nás bude zachraňovat Milito. Se divim, že Mario dostane šanci v základu, já bych tam klidně dal Suaza, horší než Mario to být nemůže, ale Mourinho na něj evidentně kašle. Snad budou 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

jn, nevím proč ho k nám tahal, už v létě musel vědět, že ho stavět skoro nebude. Tuším, že Diego nakonec půjde od začátku. Dnes to ale rozhodne Eto´o, který dá 2 kusy a endlich se probudí!...

Reagovat
smazaný uživatel

co jsem říkal samdorie je šunka.první nebudou

Reagovat
smazaný uživatel

a mazej zpátky pod Barcu 21. století!

Reagovat
smazaný uživatel

šašku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

700. pro El China

Reagovat
lnterista
Reagovat
smazaný uživatel

Nemozna jeba, jak se to odrazilo až zpatky na jeho uroven...

Reagovat
smazaný uživatel

tyjo, málem to břevno rozpůlil

Reagovat
smazaný uživatel

bombaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Už se nemůžu dočkat, až je zase dneska uvidím.

http://www.youtube.com/watch?v=5plNxqWJ8v0

Reagovat
10

jak táta se synem...

Reagovat
lnterista

pekny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

http://www.youtube.com/watch?v=PbaGQDpeh0c mý oblíbený s touhle tematikou

Reagovat
GEGE

Reagovat
terry

Reagovat
10

ten litr půjde a né že né

Reagovat
10

hlavně toho dosáhneme kvalitní diskusí, ne nějakou šaškárnou...

Reagovat
smazaný uživatel

s tím počítám

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Jose prekvapi a Krhin bude hrat v zakladu!

Reagovat
smazaný uživatel

to asi těžko, ale dle stavu bych ho tam možná dal, celkem se mi líbí

Reagovat
smazaný uživatel

Jéé, to je ještě doba do večera, už mi to chybí .... Co říkáte, Interisti, zkrátíme si čekání?

PAZZA INTER

BLAZNIVÁ INTER

Víš,že za jeden gol já bych dal život,můj život

dokonce vím, že to bude nekonečný zápas

Je to můj sen,chorus, který se stupňuje..sním

Nahoru a dolů z NORD (*)

Devadesát minut na gol,

černomodří,my budeme zde, černomodří

blázni jako ty, černomodří

nenechte nás trápit se, bude to dobré, vyhrajeme spolu

MILUJ JI, BLÁZNIVOU INTER, MILUJ JI

je to nekonečná radost, jediný zápas

BLÁZNIVOU INTER, MILUJ JI

prožij ho, tento příběh prožij ho

může trvat celý život, nebo jeden jediný zápas

BLÁZNIVOU INTER, MILUJ JI

Ve slunci i ve větru budu pokračovat můj svátek

navždy budu mít v hlavě tyhle barvy

Černomodří, budu vás sledovat černomodří

stále tam budu , černomodří, cítít mou naději

je to esence, bez které nežiju

MILUJ JI, BLÁZNIVÁ INTER, MILUJ JI

je to nekonečná radost,jediný zápas

BLÁZNIVOU INTER, MILUJ JI

sleduj ji, venku nebo dole ve městě

může to trvat celý život, nebo jeden jediný zápas

BLÁZNIVOU INTER, MILUJ JI

tam,ve středu hřiště je nový šampion

je to střela, která začíná touto písní

do toho, nevzdávej to nikdy

MILUJ JI, BLÁZNIVOU INTER, MILUJ JI

je to nekonečná radost, jediný zápas

BLÁZNIVOU INTER, MILUJ JI

BLÁZNIVOU INTER ,MILUJ JI

AVANTI INTERNAZIONAAAAALE!!!!!!!

Reagovat
10

tak snad jsme řekli, že tu tisícovku dosáhneme normálně, žádný šaškárny

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: grazie per tutto GIAMPAOLO! 1 di noi...

Reagovat
smazaný uživatel

je ho škoda, dobrý trenér

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, chyba je ve slabém "mercatu" v létě...

Reagovat
smazaný uživatel

problém je, že někdy se zkažené mercato začne projevovat kolem zimy, když se zraní pár hráčů a lepí se sestava,m no a někdy hned ze začátku a pak to dohánět je straně těžké, a já se obávám, že letos to Siena bude mít hodně těžké....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tým převzal Baronio z Priamvery, dneska první trénink, ať se daří.

Reagovat
smazaný uživatel

no, snad do týmu přivede nějaké mladíky z Primavery, Sieny by na sestup byla škoda, jsou tam týmy, bez nichž bych se obešel snáze

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se líbí její stadion.

Reagovat
smazaný uživatel

celkově i pěkné město

Reagovat
10

Siena je krásná

Reagovat
smazaný uživatel

jinak, seš členem fanklubu?

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim nejsem, možná časem.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, za týden jedeme do Milána na AS . Jajinku, ty jedeš? Vím, že Lubinterista říkal ,že jo

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne by chybelo derby s Violou...

Reagovat
smazaný uživatel

AS Bari to bych nečekal ale maj dobrý utok

Reagovat
smazaný uživatel

oni jsou celkově dobří, do destíky by se vlézt při dobré vůli mohli. Nováčci obecně letos Calcio obohacují

Reagovat
smazaný uživatel

ale ale, nějak to tady utichlo , tak tedy:

C'E' SOLO L'INTER

E' vero, ci sono cose piu' importanti di calciatori e di cantanti

Ma dimmi cosa c'è di meglio

Di una continua sofferenza per arrivare alla vittoria

Ma poi non rompermi i coglioni

Per me c'è solo l'Inter.

A me che sono innamorato

Non venite a raccontare quello che l'Inter deve fare

Perchè per noi niente è mai normale

N è sconfitta nè vittoria

Che tanto è sempre la stessa storia

Un'ora e mezza senza fiato

Perchè c'è solo l'Inter.

C'è solo l'Inter, per me, solo l'Inter

C'è solo l'Inter, per me...

No, non puoi cambiare la bandiera

Ela maglia nerazzurra dei campioni del passato

Che poi è la stessa di quelli del presente

Io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano

Perchè c'è solo l'Inter.

...E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco

Lui diceva che la serie A è nel nostro dna

Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

C'è solo l'Inter, per me, solo l'Inter

C'è solo l'Inter, per me, per me...

C'è solo l'Inter, c'è solo l'Inter, c'è solo l'Inter, per me...

C'è solo l'Inter per me.

Překlad: EXISTUJE JENOM INTER

Je to pravda, existují mnohem důležitější věci

hráčů a zpěváků,

ale řekni mi, co je lepšího

než nekonečně trpět až k vítězství

a pak… neotravuj mě!

pro mne……JE JENOM INTER

Mně, který jsem do něj zamilovaný,

Nechoďte mi vyprávět, co INTER musí dělat…

protože pro nás nic není normální,

ani prohra ani vítězství,

vždyť je to stále stejný příběh,

hodinu a půl bez dechu

protože……JE JENOM INTER

JE JENOM INTER

pro mne JENOM INTER

JE JENOM INTER, pro mne

Ne, nemůžeš vyměnit prapor,

Je to černomodrý dres bývalých šampionů…

a pak je stejný i těch současných,

já od nich chci hrdost mužstva z Milána

protože…. Je jenom INTER

A vrací se mi v mozku advokát Prisco,

on říkával "Seria A je v našem DNA,

nekradu ligu (**)

a v druhé lize jsem nikdy nebyl" (***)

JE JENOM INTER

pro mne JENOM INTER

JE JENOM INTER, pro mne

PER SEMPRE NERAZZURRI!!!

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

už je to tady, Inter je zas tady!!!

Reagovat
smazaný uživatel

INTER!!!už sa neviem dockat na vecerny zápas a na navrat DIEGA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

snad naskočí od začátku, i když spíš tipuju Maria

Reagovat
smazaný uživatel

V 65. tam dá Diega

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že v 66.

Reagovat
smazaný uživatel

* a ten to rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

Už bude rozhodle, 2-0 poločas, Diega tam da na rozehrani, tipuju.

Reagovat
smazaný uživatel

1- Sammy hlavou po centru Dejana, 2- Maicon po průniku z pravé strany

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli 2x, jedna asistence Cuchu, druha Muntari

Reagovat
smazaný uživatel

dnes věřím Sammymu

Reagovat
smazaný uživatel

Minulou sezonu taky 2:0 poločas a jak to dopadlo... Ten první poločas byl z naší strany hodně dobrý, druhej jsme polevili a Palermo vyrovnalo.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak snad dnes nebude platit otřepané "storia continua"

Reagovat
Jajinek

Pánové, člověk si odjede na dva dny za přítelkyní a co se to tu opět rozjede....rychlý náběh na tisícovku.......

Co se týče odehraných zápasů, Dorii jsem tak trochu čekal a už jsem to psal v diskuzích předtím. Oni půjdou dolů, protože nějaký světoborný fotbal prostě nehrají. A Pazzini nemůže mít do nekonečna takovou z prdele kliku, jako měl doposud. Jinal jsem potěšen, že se chytla Genoa, zápas s Violou se mi vcelku líbil a Palladino je poslední dobou opravdu úžasný, vzhledem k tomu, že Sculli je oblíbenec trenéra, bude mít asi trochu problém s odehranými minutami Palacio, ale zápasů je hodně, tak to asi nebude tak horké, ale zatím je pro mě spíše zklamáním. Stejně tak jako Jovetič poslední ligové zápasy. Jakoby usnul na vavřínech.

AS je ve strašné knedli, a nejvíc Vučinič, už v neděli proti Livornu byl tragický...zkusit místo něj Baptistu od začátku, jinak jsou vlci v podstatě bez útoku. Guberti se jeví dobře, ale táhnout sám ofensívu vlků, to zatím nezvládne.

Nadšený jsem naopak z Parmy a Bari....na obě mužstva jsem se letos těšil a zatím mě nezklamaly. Hrají poměrně hezký fotbal a začíná se trefovat i můj oblíbenec Bojinov...

Inter by si večer měl vytvořit čtyřbodový náskok na čele, i když Palermo nejsou žádní nazdárci, čekám ale, že to vítězství nějak ukopem, i když to asi nebude nějaká závratná podívaná. Miccoli se nejvíc hecne jen proti Juve, když hraje proti nám, tak ho vcelku dokážeme ubránit. Navíc obrana Palerma není úplně pevná. Třeba minulé kolo proti Udinese v ní bylo hodně děr, jen je Di Natale až překvapivě nedokázal potrestat.

Těžko říct, jak je na tom trio Cuchu, Motta a Milito s kondicí, takže těžko odhadovat základní sestavu. Já bych asi postavil Mottu a nechal raději ještě sedět Diega, ale jak říkám, to asi bude vědět Mourinho. Pokud ale bude hrát opět útok Mario - E2, budou se muset hooooodně zlepšit, aby mě nenasrali jako minule.

Já bych to postavil takto :

Cesar - Maicon, Lúcio, Cordóba (Zeď bych nechal ještě odpočívat), Chivu - Zanetti, Cuchu, Motta - Dejan - Eto´o, Mario

Reagovat
terry

Mě teda osobně Genoa - Viola celkem zklamalo, protože jsem se těšil na něco podobného jako loni, ale vím, že jsem chtěl moc. Ale ne, je pravda, že ten výkon nebyl špatný a výhra bych řekl zasloužená. A jinak co se týče Sculliho a Palacia, jsem pro, aby dostávala Palacio více šancí, protože z něj opravdu může něco být.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Genoa má ten útok fakt našlapný, někdo sedět musí a zatím to celkem odnáší Palacio. On asi něco umět bude, zatím bych ale sázel více na Crespa, ten to má v sobě a Palaciovy dny přijdou... Jak se ti líbí Hernán u vás?

Reagovat
terry

Je to zatím zápas od zápasu. Něco se mu povede, něco zas ne. Jako třeba včera. Byl naprosto neviditelný a celkem jsem se divil, že ten zápas dohrál. Nevím, jestli by bylo úplně ideální střídání Crespo-Palacio, ale Sculli byl včera směrem dopředu určitě mnohem nebezpečnější než Hernán. Nicméně stále věřím, že se v něm probudí stará dobrá forma a bude sázet jednu branku za druhou.

Reagovat
Jajinek

No a hráči jako Jankovič, Jurič nebo Figeuroa, kteří by jinde v lize hráli základ, jsou teď s odehranými minutami skoro na nule, i když hlavně díky zraněním. Myslím, že Janov to trochu s tím útokem předimensoval. Jinak Crespo se mi zatím líbí více než Flocca, ale pravdou je, že já mám pro Arma Letaleho velkou slabost!!...:)

Reagovat
terry

Reagovat
terry

Právě. Před sezonou jsem si říkal, že to není zas tak špatný tah, jenže prostě všichni se na hřiště nemají šanci dostat, když nechceme hrát každý zápas s jiným útokem a ty vzadu na to prostě doplácejí. Navíc prakticky nemají šanci se do zápasu dostat ani z lavičky, když tam číhá Palacio nebo Flocca, kteří prostě dostanou přednost, což je pochopitelné.

Reagovat
Jajinek

Asi tak, podle mě by stačilo nechat si Crespa, Floccu, Palacia, Sculliho, Palladina a Jankoviče....s tím, že na křídle ještě může hrát Mesto. Figueroa a Jurič jsou zbyteční.

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

taky bych to tak dal, jak je na tom Diego neví asi 100% nikdo, takže bych ho nechal spočnout a když tak dle průběhu šoupnul ve 2. půli. O Cuchuovi nemám bližší info, ale dnes ho asi bude třeba. Samuela bych postavil a nechal odpočinout Lúcia, který zatím v lize odehrál všechno, Iván byl miule brilantní dle Sky Muž zápasu), takže bych mu ještě dal další šanci Motta by měl býžt fit, takže místo Muntariho konsturktivní hráč. Julione - Zvíře, Iván, Zeď, Chivu - Kapitán, Cuchu, Motta - Drago - Sammy, Mario. FORZA INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

no a to jsi to zanedbával ty, Gattuo, Tsigi, Santon, M11 taky celkem... máme těžkou šichtu teďka, už ten litr musíme dát . Jdu si teď koupit pizzu do Kauflandu (objevil jsem výborný nový druh s příchutí Diavolo - nic společného s AC ,ať neupadnu v podezření )a pak už se psychicky chystám na večer

Reagovat
terry

Jako za tohle kolo se musím pochválit. Konečně jsem našel na diskuzi čas a stálo to za to. Jinak Diavoli taky chutná.

Reagovat
smazaný uživatel

je dobrá, ještě si tam dodávám vlastní feferony, mám rád ostrá jídla . Nezbytný je sýr a salám navíc, na těch v obchodech je většionou houno, ale na téhle konkrétně je toho dost už tak

Reagovat
smazaný uživatel

Quattro formaggi, a pak pizza s kousky dýně

Reagovat
smazaný uživatel

mě u těch sýrů vadí niva, nejím jí

Reagovat
smazaný uživatel

Ajajaj, jeden z nej sejrů.

Reagovat
smazaný uživatel

já mám rád hermelín, camembert atd., ale nivu ne, pak taky nemusím sladké sýry. V poslední době mi chutná sýr gyros, takový kořeněný, nebo slaný jadel

Reagovat
smazaný uživatel

Znam tak možná hermelín, a nivu...

Reagovat
smazaný uživatel

nj, já jsem gurmán

Reagovat
smazaný uživatel

Kdby sme se bavili o salamech, jo to by bylo něco jinyyho.

Reagovat
smazaný uživatel

jen do toho, taky se vyznám

Reagovat
Shevchenko

Ty ses nám pěkně vybarvil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

až přijdu, chci vidět přes 800.

Reagovat
Jajinek

No hlavně nás to večer nesmí hodit na souhrn, pokud zůstaneme tady, jen pokřiky goooooool a nadávkami na Maria ten litr dáme...a jestli ještě přijde MSgoo a hodí do placu nějkou hlášku, může se to i zajímavě rozjet...

Reagovat
terry

Možná bych mohl trochu zalobbovat a nechat na hlavní straně místo souhrnu preview.

Reagovat
Jajinek

No....nechtěl jsem to říkat přímo....ale...

Reagovat
10

na souhrn serem, tam je sotva kilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

800. pro Genou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem zpět, pizza ve slevě za 33.90 , k tom uvlastní sýr, nakrájená vysočinka a feferonky a jde se na to!

Reagovat
10

kolikrát to budu říkat...jedeme na kvalitu, ne na kvantitu...

Reagovat
smazaný uživatel

hele, ta 1000 byl tvůj výmysl tak nekecej

Reagovat
10

nj...já jenom že jsem dneska ještě pořádně nejedl...

Reagovat
smazaný uživatel

to já se nešetřím

Reagovat
smazaný uživatel

A jaká je pizza v Kutné Hoře ?

Reagovat
smazaný uživatel

to nevím, proč? Jestli narážíš na sídlo fanklubu (?), tak jsem tam ještě nebyl, za týden jedu na AS tak možná po cestě zpět se tam stavím, jako člen mám slevu 18%

Reagovat
10

Inter má fanklub v Kutný Hoře?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
10

ten ital sem chodí?

Reagovat
smazaný uživatel

kterej?

Reagovat
smazaný uživatel

on myslí prezidenta

Reagovat
10

il presidente - Massimo Recchioni

Reagovat
smazaný uživatel

je to Ital žijící v ČR, mluví skvěle česky. Jestli do té pizzerie chodí, nevím

Reagovat
10

já myslel sem, na EF...do tý pizzerie asi chodí, když mu patří

Reagovat
smazaný uživatel

nj, ne pokud vím,sem nechodí

Reagovat
Lubinterista

Sem nechodí, protože jak ho znám, tak by mu z vás mrdlo

Reagovat
smazaný uživatel

kdo ze zdejších Interistů je ještě členem fanklubu? Pokud vím, tak jen já, ty a Jajinek

Reagovat
Lubinterista

Nevim, ale vím o pár z dřívějška, kteří občas zabloudili na nekonkurenční fotbalportal

Reagovat
smazaný uživatel

Martin Pulpit je ten trenér?

Reagovat
10

jo, to je známej Intermerdista

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

vypadá to jako nová věc, jsi členem?

Reagovat
smazaný uživatel

Funguje to už asi půl roku . Jo členem jsem . Před tím jsem byl v juve.member , ale krom slev v Juvestore to na nic není .

Reagovat
smazaný uživatel

vlastní sýr? Se dojíš, nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

nj, vyznělo to tak, čekal jsem, kdo se chytne první. Pro info - ne, nedojím se

Reagovat
smazaný uživatel

myslel jsem si to

Reagovat
smazaný uživatel

máš dobrý odhad

Reagovat
smazaný uživatel

to víš...léta praxe v potravinářství. To člověk dojnici pozná na první pohled

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A tebe rodiče neučili, že dojídat se musí?

Reagovat
smazaný uživatel

právě, že jo

Reagovat
Lubinterista

Já budu mít, dneska změnu. Místo vína dám pivo, už jsem to naházel do lednice (gábina 11°). A taky něco zahryznu.

Reagovat
smazaný uživatel

přeju dobré chutnání, pizza už je ve mě, nádherný pocit sytosti

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Didovi svítili do očí laserem , za 15 litrů éček... hmm

Reagovat
Tsigi

Asi se kouknu na Inter, blbě mi je stejně už celej den .....

Reagovat
smazaný uživatel

, abys nemusel k lékaři...

Reagovat
Tsigi

byl jsem včera u Mudr. RUMa bohužel léčba měla negativní důsledky

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Vieri a Coco do Botafoga? O angažování obou bývalých reprezentantů azzurri spekulují brazilská média...

Reagovat
10

Coco?

Reagovat
10

oba dva jsou skoro denně v italským bulváru, jak někde chlastaj...Bobo má navíc vanu jako kráva...

Reagovat
smazaný uživatel

njn, ale spekuluje se o tom fakt, teď nekecám

Reagovat
10

Vieri ještě teď trpí nespovastí z těch průserů s Adrianem, Coco to samý...škoda, že nebudou hrát všichni spolu, to by byl cirkus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, teď jsem hledal historický seznam našich kapitánů, a na wikipedii mě přitom zaujala naše nejlepší jedenáctka všech dob (nevím zda dle nich, nebo koho - bohužel neumím italsky), kde je uveden i Matthäus... přemýšlel jsem o tom, a nevím, jestli bych ho tam dal, přece jen u nás tak dlouho nehrál, jsou asi i lepší adepti. Když je jako ofenzivní Suárez, dal bych na staženější post asi Beppe Baresiho, to je klubista...

Celé znění - Zenga - Zanetti, Bergomi, Picchi, Facchetti - Matthäus, Jair, Suárez, Corso - Mazzola, Meazza

Reagovat
smazaný uživatel

jak by svou 11 století napsali juventini a diavoli? Rozproudíme inteligenntí debatu, co říkáte ragazzi?

Reagovat
10

inteligentní debata je tady celou dobu jinak s tou sestavou nevím, moc těžký...

Reagovat
smazaný uživatel

zkus , jasně, že se to těžko skládá z jednotlivých období, ale je to velmi zajímavé...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepšího kouče nehledali?

Reagovat
smazaný uživatel

První José, druhý Mancini, třetí Cúper Ne tak, tam by nebylo co vymyslet, jasně že Herrera

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda

Reagovat
10

dám ti nejlepší sestavu za posledních 20 let: Buffon - Thuram, Ferrara, Montero, Zambrotta, Camoranesi, Davids, Conte, Nedved, Del Piero, Trezeguet

Reagovat
smazaný uživatel

Pessotto?? Davidse bys tam dal, jo? hmm...

Reagovat
10

to jsou právě ty důvody, proč se do takových fantazií nerad pouštím...vyjmenuju ti dalších 30 hráčů, který bych tam strašně rád dal

Reagovat
smazaný uživatel

jasně, ale zkus, je to zajímavé

Reagovat
smazaný uživatel

Davids na 100 %.

Reagovat
smazaný uživatel

OK

Reagovat
smazaný uživatel

Když změníš 20 na 10, tak je to celkem ok. Já osobně bych se do víc než těch dvaceti nepouštěl...

Reagovat
smazaný uživatel

Zoff - Gentile, Scirea, Rava, Cabrini - Tardelli, Furino, Platini, Sívori - Del Piero, Boniperti.

Reagovat
10

tohle je z toho italskýho zdroje?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, to je můj názor, stejně tak AC, Inter je z wikipedie, ale tak koneckonců se vším souhlas...

Reagovat
smazaný uživatel

Galli - Tassotti, Baresi, C. Maldini, P. Maldini - Gattuso, Rijkaard, Pirlo - Rivera - Nordahl, Van Basten.

Reagovat
smazaný uživatel

Costacurta? ale konkurence holt velká

Reagovat
smazaný uživatel

Billyho mám rád a chtěl jsem ho tam dát, ale Cesare je Cesare...

Reagovat
lnterista

a co nejhorsi??

Reagovat
smazaný uživatel

do toho se mi nechce, ale můžeš začít

Reagovat
lnterista

ja nevim jakeho brankare??beru jen dobu co znam...Carini,Balotta...?

Reagovat
smazaný uživatel

no u brankáře takový jasný favorit není - ale ten Carini není špatný nápad

Reagovat
lnterista

carini-gresko,burdisso,sorondo,brechet-cesar,vampeta,morfeo,quaresma-keane,recoba

balotta,gamarra,wome,dalmat,mancini,keane,choutos

Reagovat
lnterista

jo a trener lippi

Reagovat
smazaný uživatel

Keane?? Jakej Keane?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Robbie?? To ani nevim, že hral za Internazzionale...Ale hjen chvíli ne?

Reagovat
Tsigi

rok, jestli se nepletu

Reagovat
smazaný uživatel

To sem vbc nevěděl, dík za doplnění info.

Reagovat
panca

inter kvuli nemu tenkrat nepostoupil do ligy mistru kdyz nedal penaltu proti helsinborgu!!! teda jestli se nepletu... to interista radil

Reagovat
lnterista

kua ani nemluv...taky jsou v nominaci

http://www.youtube.com/watch?v=ElalslfO8XA

Reagovat
panca

nedal tam keane nejakou tycku po paticce?

Reagovat
lnterista

jj sulin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sezonu

Reagovat
terry

Přitáhl si ho Lippi, jenže toho zanedlouho vyhodili a Tardelli ho nestavěl.. radši pak odešel na hostování do Leedsu a nakonec tam za rok v Itálii přestoupil

Reagovat
lnterista

myslim ze v zime se uz pakoval

Reagovat
Tsigi

já byc asi 11 tragédů do kupy nedal

ale kapitán by byl Travolta(Kalač), v základu by to měl jistý Emerson a Hunter

Reagovat
GEGE

K nim bych přidal ještě Ronaldinha.

Reagovat
smazaný uživatel

a Gilardina?

Reagovat
Tsigi

ani náhodou, těch branek v lize dával dost, troška lituju toho, že odešel hrozně moc by se hodil

on byl relativně marný jen v Evropě

btw. spekuluje se o koupi Mutua, což by bylo tak svělý, že tomu nevěřím

Reagovat
GEGE

Gilu ne důvod už napsal Tsigi...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ehm, pár adeptů je jistých...

Reagovat
panca

v interu vude recoba a vampeta a v ac dihno a hunter

Reagovat
lnterista

vudce gresko...a v juve athirson

Reagovat
panca

toho athirsona jsem chtel taky napsat na toho jsem si hned vzpomnel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší Inter - varianta B - Ghezzi - Burgnich, Ferri, Bini, Brehme - Baresi, Oriali, Beccalossi - Nyers, Atobelli, Lorenzi.

Reagovat
Tsigi

3-4-3

Galli (Buffon)

Costacurta(Schnellinger) Baresi Maldini

Rivera Liedholm Rijkaard Donadoni(lepší křídlo mě nenapadlo)

Nordahl van Basten Ševčenko(Altafini)

ale je to těžký posuzovat

Reagovat
smazaný uživatel

dík za názor. Schnellinger mě taky napadl, ale Cesaremu jsem dal přednost. Liedholmovo místo plní Rivera, místo Donadoniho bych volil staženějšího Pirla - Milán stejně na křídla hrál málokdy...

Reagovat
Tsigi

já do svýho 3-4-3 potřebuju křídlo=Donadoni

Pirlo zhasl moc brzo mít třetí průměrnou sezonu je prostě špatný

Liedholma tam musím mít

Reagovat
Tsigi

a za posledních 10 let

Dida

Cafu Nesta Costacurta Maldini

Gattuso Pirlo Seedorf

Kaká

Ševa Pippo

Reagovat
smazaný uživatel

jasně, naprostý souhlas, tam není co řešit . Cafú

Reagovat
Tsigi

možná Abbiati vs Dida by se dalo uvažovat

Reagovat
smazaný uživatel

nn, Dida

Reagovat
smazaný uživatel

Inter - 10.

César - Maicon, Córdoba, Materazzi, Chivu - Cambiasso, Zanetti, Stankovič, Verón - Vieri, Ibrahimovič.

Reagovat
Lubinterista

No Verón, neřikám, že ne, ale mám pocit, jako by ze sebe nevymáčk maximum.

Reagovat
Lubinterista

Vieri zaslouží respekt, ale nevim jestli bych ho dal, trochu mě naštval jistým přestupem.

Reagovat
terry

Vtipný je, že nejlepší sestava za posledních let se prakticky dodnes nezměnila.. je to na pováženou

Reagovat
Tsigi

taky je to nejlepší sestava ze všech týmů na světě za posledních 10 let

teď už se to bude měnit ten ústup ze scény je moc markantní u těhle hráčů

Reagovat
GEGE

Taky za ty hráče nejde sehnat adekvátní náhrady tak je to těžké měnit.

Reagovat
terry

Pravda, ale prostě někdo je nahradit musí. Chtělo by se to o ně aspoň pokusit, vyzkoušet.. pak si prostě odejdou do věčných lovišť a vy teprve začnete hledat.

Reagovat
Tsigi

já třeba vůbec neznám hráče podobného Seedorfovi, Pirlo je taky unikátní prototyp a místo Gattusa už by se snad měl zabydlet Flamstr mluvě jen o záloze

Reagovat
GEGE

Přesně nad tím kdo by mohl nahradit Seedorfa už jsem mockrát koumal a taky jsem hráče takového typu ještě neviděl.Pirla mi trochu připomíná Xavi...

Reagovat
smazaný uživatel

jn, Pirlo je nenapodobitelný unikát

Reagovat
M11

ty voe jeden den v praci a tady todlencto

FORZA CALCIO

Reagovat
smazaný uživatel

, já si říkla, kde jsi, žádné ohňostroje

Reagovat
M11

sem to do ted cetl

Reagovat
smazaný uživatel

a šel sis preventivně fouknout do alkohol-testru, ne?

Reagovat
terry

Reagovat
M11

no kdybych nebyl abstinent tak volam zachytku

Reagovat
terry

prej abstinent to ti nevěřím, i když tě neznám..

Reagovat
M11

pche

Reagovat
smazaný uživatel

Z kraje Slováckeho a abstinent...HA HA HA

Reagovat
M11

Reagovat
terry

jako, popravdě, tohle bych číst opravdu nechtěl.. nevím, jestli bych to až sem dolů přežil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Masakr

Reagovat
smazaný uživatel

900. pro Serii A

Reagovat
terry

kua

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

900. pro GENOU.

Reagovat
smazaný uživatel

ta od Serie A patří taky

Reagovat
smazaný uživatel

*do

Reagovat
M11

jo ale uz je s ni trapnej

Reagovat
terry

Ona si to zaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si řikam, že až na inter.it budou sestavy, jestli mam každýho hráče představit zvlášť v jednom příspěvku, když chcete tu tisícovku.

Reagovat
M11

myslim ze to neni ani potreba..

Reagovat
smazaný uživatel

koukam, tady to jede rychle

Reagovat
smazaný uživatel

taky koukám

Reagovat
terry

Reagovat
Lubinterista

Jenom jsem zvědavej, kdo bude nejoriginálnější na ten hektar.

Jinak jak to děláte? Rolujete jak magoři, nebo sjedete rovnou lištou, nebo je jiná fintička?

Reagovat
terry

Jak děláme co? Projíždíme nové příspěvky?

Reagovat
Lubinterista

tak

Reagovat
terry

No většinou jsou ty nové dole, tak pomocí klávesové zkratky sjedu dolů a pak čtu nahoru.

Reagovat
Lubinterista

taky fakt, ale nerad čtu proti času

Reagovat
terry

no tak já to nečtu odspoda doslova, ale prostě vždycky najedu na větev a pak čtu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lubinterista

Reagovat
smazaný uživatel

jn

Reagovat
smazaný uživatel

Hamšik je zraneny:::???

Reagovat
terry

Tak ale hoši, nějak to tu nežije.. mám pro vás na 1000. překvapení.

Reagovat
smazaný uživatel

Každýmu ženskou dom?

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTERNAZIONALE!!!

Reagovat
lnterista

a je to tady

Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 25 Samuel, 26 Chivu; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 11 Muntari; 5 Stankovic; 9 Eto'o, 45 Balotelli.

A disposizione: 1 Toldo, 6 Lucio, 8 Thiago Motta, 14 Vieira, 22 Milito, 30 Mancini, 39 Santon;

Allenatore: José Mourinho

Palermo: 46 Sirigu; 3 Goian, 24 Kjaer, 8 Migliaccio; 21 Melinte, 30 Simplicio, 23 Bresciano, 16 Cassani; 6 Pastore; 7 Cavani, 10 Miccoli;

A disposizione: 1 Brichetto, 9 Nocerino, 14 Bertolo, 19 Succi, 26 Morganella,88 Blasi, 90 Hernandez;

Allenatore: Walter Zenga

Reagovat
smazaný uživatel

Iván

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 25 Samuel, 26 Chivu; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 11 Muntari; 5 Stankovic; 9 Eto'o, 45 Balotelli.

A disposizione: 1 Toldo, 6 Lucio, 8 Thiago Motta, 14 Vieira, 22 Milito, 30 Mancini, 39 Santon;

Allenatore: José Mourinho

Palermo: 46 Sirigu; 3 Goian, 24 Kjaer, 8 Migliaccio; 21 Melinte, 30 Simplicio, 23 Bresciano, 16 Cassani; 6 Pastore; 7 Cavani, 10 Miccoli;

A disposizione: 1 Brichetto, 9 Nocerino, 14 Bertolo, 19 Succi, 26 Morganella,88 Blasi, 90 Hernandez;

Allenatore: Walter Zenga

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Tak to doufám, že Thiago Motta vůbec nenastoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

mohol by prist na ihrisko v 70 min

Reagovat
smazaný uživatel

mohol by prist na ihrisko v 70 min

Reagovat
smazaný uživatel

pekne tu zostavu Jose spravil,vracia sa stoperska dvojica z minulej sezony...Palermo ma slabeho brankara,tak snad ho prekoname,na druhy polcas pride Milito,tomu nech to tam tiež padne

Reagovat
10

slabého? viděl si ho někdy chytat?

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Muntari, Cambiasso, Mario

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni hattrick.

Reagovat
smazaný uživatel

A su ve vatě

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že je to na SPORT 2, jinak bych zůstal v knajpě, takhle sem musel jít dřív domů,ale co bych pro Inter neudělal

Reagovat
M11

jen tak pro odlehceni pan Slepicka: to je pravy bek, ktery hraje na pravem beku..

Reagovat
smazaný uživatel

sakra, já zapomněl na ten záznam Juve, hlavně, že to ještě píšu italovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

tak nemas k nim vztah takze to chapu

Reagovat
Slejdy

ty jo ten litr fakt padne....mazec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a ten tisici komentar chcem pridať prave ja,už tu na to cakam

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že takových je tady víc....

Reagovat
10

to by bylo vážně symbolický, kdyby si ten 1000. komentář přidal ty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Reagovat
lnterista

Reagovat
terry

taková malá eurofotbalová tragédie

Reagovat
smazaný uživatel

mal by si proti tomu nejaky problem?

Reagovat
10

jo, měl

Reagovat
smazaný uživatel

ty mas ale problemy

Reagovat
smazaný uživatel

ty mas ale problemy

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhloupější calciopolista a dat litr? to bych se okamžitě odhlasil, a šel se divat na ordinaci v ruzove zahradě.

Reagovat
terry

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

no ja myslim ze uz nepadne...uz je pozde

Reagovat
smazaný uživatel

Bližime se už největši rychlostí.

Reagovat
terry

Reagovat
terry

1000. pro robertocarlos, vandertom, merengues, M11, GEGE, GATTUSO, Trewinn, Interista, ital, Tsigi, One-Real, Santon, kryštof, Shevchenko, 10, Pavlíček, Jajinek a vůbec všechny skvělí italský fanoušky, na který jsem zapomněl (těm se omlouvám) (upozorňuju, že pořadí je naprosto náhodné! )

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Si tam, tk co je?

Reagovat
smazaný uživatel

originalita

Reagovat
smazaný uživatel

já to trochu čekal, něco podobného

Reagovat
terry

ale prosím tě

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo, neříkám, že zrovna od tebe, prostě mě to napadlo

Reagovat
terry

tak když jste měl celou dobu linčovali za Genou

Reagovat
smazaný uživatel

Však to je potřeba

Reagovat
smazaný uživatel

nice

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně 1000.

Reagovat
10

jo, každej z nás má teď právo napsat 1000. komentář!

Reagovat
M11

chybi ti tam terry

Reagovat
terry

Reagovat
GEGE

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tou poslední větou jsi to zachránil , páč aby byl roberto přede mnou ?

Reagovat
smazaný uživatel

taky byc hse chtěl zapsat do podvědomí váš všech

Reagovat
smazaný uživatel

1000 pičo

Reagovat
terry

Reagovat
10

1000. pro Juve, vítěze Serie A za sezonu 2009/2010

Reagovat
terry

Reagovat
10

nevadí, seš lepší...ale byl to dobrej adrenalin, hlavně že to nemá MSgoo

Reagovat
terry

to jo.. já celou dobu vymejšlel, jak to udělat, abych to stihnul a nakonec jsem to vykoumal

Reagovat
10

jdem do souhrnu, tady už to nemá smysl

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

jedeme na 2000

Reagovat
smazaný uživatel

bože

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to už by bylo moc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Možná už se to tady řešilo, ale pročítat to tady nehodlám, to teda bez urážky ale opravdu ne. Nicméně - Sport 1 opět zaperlil a místo dnešního vcelku atraktivního livezápasu Interu a Palerma budou opakovat 4 dny starej záznam Barci a Inter dává Sport 2. Hoši, nechci vám do toho kecat, ale oni už to s těma provokacema přehánějí, nemyslíte?

Reagovat
terry

Reagovat
10

my máme Bet365, nás nenaserou...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o víkend dávají 4 zápasy Serie A živě, takže jí si momentálně nestěžuju.

Reagovat
smazaný uživatel

*já

Reagovat
smazaný uživatel

tak na netu to bude,tk to je jedno, a od Slepičky si rad odpočinu

Reagovat
10

asi tak...jednou za čas se mu rád zasměju, ale poslouchat ho 2x týdně, to fakt ne

Reagovat
M11

Reagovat
Jajinek

Ksakru, hezkej litr, tak jdem na zápas.

FORZA INTER!

Reagovat
smazaný uživatel

divakov prislo na zápas hodne vela

Reagovat
10

kua, proš jsme sem tolik psali? teď se mi to při refreshi hodinu načítá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

SRAZ O POLOCASE

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se ten zapas nemožně seká :(

Reagovat
10

Tagliavento, není to ten vůl, co tak posral zápas Genoa-Napoli?

Reagovat
smazaný uživatel

Kua, tak jhá tu 3 dny píšu jako vůl a u 1000. musím odejít, preotože blbý soused se ptá na poštu . Tak ale taky přidávám 1000. pro všechny, pro Inter a pro CALCIO!!!

Reagovat
10

já to taky prosral...

Reagovat
smazaný uživatel

rigore!

Reagovat
10

to si dělá prdel

Reagovat
smazaný uživatel

jasná

Reagovat
smazaný uživatel

SUPERMARIO

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co, dá ji?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Balotelli byl u té penalty nejlepší jak ho javier musel táhnout pryč a ani se nešel radovat

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooooool

Sammmmmmmmmmmmmmmyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Inteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Reagovat
Jajinek

To dáme rychle 2000, byla nebo nebyla...?

Reagovat
10

no nevím jestli se takovýhle pískaj...3 hráči okolo něj, naskočil si přes nohu

Reagovat
10

Balotelli je fakt kokot

Reagovat
smazaný uživatel

jaaaaaaj Mario uklidni se

Reagovat
smazaný uživatel

ještě chtěl kopat penaltu, no to víš že jo ! Poslední týdnech mě opravdu Mario štvě...

Reagovat
terry

Zapnul jsem to a Sammy se zrovna rozebíhal a pak jsem jen viděl pohled na Balotelliho.. on byl fakt tak nasranej, že jí chtěl kopat?

Reagovat
smazaný uživatel

Javier ho musel odtáhnout

Reagovat
terry

To je fakt idiot.

Reagovat
10

jo, normální debil...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že ji nekopal

Reagovat
smazaný uživatel

ale potom mu Balotelliho zablahozelal,takže vsetko je ok

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli

Reagovat
terry

Ale viděl si jak a s jakým výrazem?

Reagovat
smazaný uživatel

Mario se opět projevil jako totální debil

Reagovat
Lubinterista

Přitom Kysela povidal, že v céčku je uplně normální, tak nevim

Reagovat
Jajinek

Zanetti ho musel odvést za ruku...:)

Reagovat
smazaný uživatel

dobře že se chytil Sammy (snad )

Reagovat
terry

A zákaz spamování. Takže nějaké vyvolání branek, komentář ke každé ubohé akci, psaní velkými písmeny a několikrát jedno písmeno za sebou a používání zbytečně moc smajlíků je tady zakázáno!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

jo, za každej komentář se od teď bude platit !

Reagovat
smazaný uživatel

Chivu

Reagovat
smazaný uživatel

neměla být reakce

Reagovat
smazaný uživatel

Chivu dělá jak by to bylo 5:

Reagovat
lnterista

skoda ze takovej neni quaresma jako mario...to by byl pan hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Bet dneska blbne...zlatej ustream.tv

Reagovat
smazaný uživatel

jn, obraz nic moc, zatím se ale neseká aspoň

Reagovat
terry

mě jede v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno jako obvykle, nic se neseká a v pohodě obraz...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě obraz fajny, ale sekaani hruuuza Třeba to je tim, že stahuju asi film. Ale včera sem tež stahoval,a pohoda...tk nvm

Reagovat
smazaný uživatel

Stahuješ a navíc to načítání této diskuze musí ten fotbal taky zpomalit.

Reagovat
smazaný uživatel

už jen 10 % GranTorina a je to ok

Reagovat
smazaný uživatel

Maicone druhá ztráta míče...

Reagovat
terry

Tak už sem toho Maria taky viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

"V Miláně jsou dva skvělé týmy, Inter a Primavera Interu." - Peppino Prisco

Reagovat
smazaný uživatel

jn, znám L´Avvocato Peppino

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole

Reagovat
terry

1100. pro mě!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

sem se předtím zapomněl napsat no

Reagovat
M11

presne

Reagovat
smazaný uživatel

1100. pro Sammyho

Reagovat
smazaný uživatel

ale tohle se dááávááá

Reagovat
smazaný uživatel

ten Etooův "ironický "smích je nakažlivý

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to zatim vypadá líp, než proti Catanii.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, Cambiasso -> Balotelli

Reagovat
smazaný uživatel

1111

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

tipovacka byla nahore

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

KDe ten blbec viděl nějakej faul...Cuchu ho vzal naprosto čistě!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

jn

Reagovat
smazaný uživatel

Julione

Reagovat
smazaný uživatel

Julio

Reagovat
smazaný uživatel

to se dává Sammy

Reagovat
smazaný uživatel

Cassani teda vypadá...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Eto´o ale vůbec nehraje špatně. I minulý zápas hrál dobře, jen mu chybí štěstí v koncovce. To k němu brzo přijde.

To je třeba naprsotý opak berbatova.

Reagovat
smazaný uživatel

úúúúúúúúúúúúúú

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně jako minulou sezonu, v prvním poločase dominujem, vytváříme si hodně šancí, ale neproměňujem je, aby nás to ještě nemrzelo.

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli je hviezda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to se ví

Reagovat
terry

Akorát jsem chtěl vsadit, že 2. gól v 1. poločase vstřelí Inter a hups a už jsem to nestihl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ses dočkal ty vocasi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo na Maria

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllll

Maaaaaaaaaaaariiiiiiiiiiiiiioooooooooooooooooooooooooooooo

Maicoooooooooooooooooooooooooooooooooooooonnnnnnnnnnnn

Reagovat
smazaný uživatel

Minulou sezonu Zlatan gól z penalty, Mario hlavičkou...

Reagovat
Jajinek

Je Palermo vzadu tak tragické, nebo hrajeme prsotě dobře?....To je tak 11tá nebezpečná situace před jejich bránou....no a konečně gól....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

MUNTARI

Reagovat
10

hip hop style

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Barcelona to tam ťukáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca ťuká jako my

Reagovat
10

připomenu ti to, až budete hrát na Nou Campu

Reagovat
M11

na dvere mozna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

panebože

Reagovat
smazaný uživatel

proti Neapoli tam takhle zůstal volnej Lavezzi a byl z toho gól

Reagovat
smazaný uživatel

Sammy

Reagovat
terry

Ty krávo, to je fakt vtipný dívat se na Balotelliho. On má takovou vtipnou chůzi a někdy co tam předvádí. Třeba teď jak tam prostě chodil mezi spoluhráčema, který si přihrávali, místo aby naběhl. Pak se šlo rychle do útoku a on za nimi šel (slovy šel)

Reagovat
smazaný uživatel

INTER

Reagovat
terry

To si snad ani Palermo nezaslouží.

Reagovat
10

hm, Sirigu

Reagovat
smazaný uživatel

Inter hraje fakt dobře

Reagovat
smazaný uživatel

AMALÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Reagovat
Lubinterista

a dáme 6

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooollllllllllllllll

Cuchuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Mario

Reagovat
$dolar$

Premyslel jsem o tom a myslim ze je dobre ze to doklepnul, protoze na zaznamu bylo videt, ze hned jak to doklepnul tak ta nekdo udelal skluza, takze to mohl vykopnout

Reagovat
smazaný uživatel

ok, sorry Mario

Reagovat
smazaný uživatel

nedoklepl ;) byl tam jen Mario a maximálně kdyby měl golman ruce jako Chuck Norrsi tak by to chytl....

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli je prostě typek, originalni

Reagovat
terry

No to si děláš prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

to je zápas

Reagovat
$dolar$

Mario je BUUUUUUUUUUUH

Reagovat
Jajinek

Mario je neuvěřitelný....demolice!!!!!

Reagovat
10

Palermo je strašně trapný...

Reagovat
Lubinterista

Ju píííííííííííííííííííííííí

Reagovat
smazaný uživatel

OLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllll

Sammmmmmmmmmmmmyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

DESET DESET DESET!!!!

Reagovat
10

není náhodou Balotelli z Palerma?

Reagovat
terry

narodil se tam

Reagovat
10

jj, já sem si to myslel...

Reagovat
smazaný uživatel

PAZZA INTER, AMALA!

MAGICO CALCIO!

Reagovat
10

Zengo a celá růžová squadro, styďte se

Reagovat
smazaný uživatel

chudák Walter, holt je to klubista no

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

neuvěřitelné, už třetí debakl během 10 kol. Že by ten dolar vyhrál nakonec? Co říkáš Desítko?

Reagovat
terry

o co se vsadili?

Reagovat
smazaný uživatel

já s 10 proti dolarovi o flašku Hennessy, že Inter prohraje aspoň 3x v sezoně. Když ne, posíláme my jemu, když jo, on nám

Reagovat
terry

Reagovat
10

v mojem případě stačí 2 prohry Interu

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
10

chceš se taky vsadit?

Reagovat
smazaný uživatel

nn, vždyť já jsem na tvé straně, sázel jsem s tebou proti dolarovi...

Reagovat
10

já vím, chtěl jsem tím ale říct, že se klidně vsadím ještě 100x, protože tahle sázka se nedá prohrát

Reagovat
smazaný uživatel

když prohraju sázku, Inter takřka jistě má Scudetto, když vyhraju, mám naději na Inter a k tomu Hennessy - já nemůžu prohrát

Reagovat
$dolar$

Uz zacinate mit strach?

Reagovat
smazaný uživatel

ani ne, je to dlouhé, obávám se, že 2x ještě prohrajeme

Reagovat
$dolar$

maximalne 1x Ikdyz mi to vazne narusili prohrou se Sampdorii

Reagovat
smazaný uživatel

nezlobil bych se

Reagovat
Jajinek

Tak zatím fantazie....sice vůbec nebráníme a hrajeme stylem "ať si Palermo dělá co chce" ale vyhází to...oni střílí pánu bohu do oken a my góly. Toli šancí Interu už dlouho nepamatuji. Mario si asi vzal příklad z mojí kritiky a hraje zatím svůj nejelpší zápas v kariéře. Akorát teda nemusel tu pazouru strkat do hlavičky Cambiassa. Některé narážečky na jeden dotek až berou dech, Palermo se s obranou neobtěžuje a Kjaer je zatím k smíchu.

Moment poločasu. Maiconova nahrávka, álá Ronaldinho před třetím g=olem....fantazie!!!

Jinak radím, druhý poločs vypnout....bude to holomajzna....

Reagovat
smazaný uživatel

Mario když chce, trochu připomíná Ibru - stejný nádech geniality

Reagovat
lnterista

jj ted zase budem setrit na dalsi kola...asi je to dobre no

Reagovat
smazaný uživatel

Chivu už má žlutou, tak by se mohl na hrišti ukázat Santon. Škoda, že dneska neni na lavičce Krhin.

Reagovat
smazaný uživatel

jn

Reagovat
smazaný uživatel

ha, přivolal jsem to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

anebo taky uděláme pořádou show na Meazze

Reagovat
smazaný uživatel

jedeš za týden na AS?

Reagovat
lnterista

se teple oblec

Reagovat
smazaný uživatel

detail

Reagovat
Jajinek

Nene, v Itálii budu na jaře...a jedu do Florencie na Viola - Inter a o týden později na Inter - Juve do Milána, teď nejsou finance...

Reagovat
smazaný uživatel

ty se máš , v lednu bude milánské derby prý, snad mi to vyjde taky

Reagovat
smazaný uživatel

formu mame poriadnu,hlavne Balotelli sa skvele chytil

Reagovat
smazaný uživatel

nech si pride zahrat Thiago Motta namiesto Muntariho

Reagovat
smazaný uživatel

Palermo do toho!

Reagovat
smazaný uživatel

AVANTI, AVANTI!

Reagovat
smazaný uživatel

1200. pro Internazionale

Reagovat
terry

jojo, tohle už jsem vám nechal.

Reagovat
smazaný uživatel

grazie amigo

Reagovat
smazaný uživatel

Tkže film stažen, jedeme BETE Prvni poločas sem viděl tak pulku...

Reagovat
smazaný uživatel

Santon

Reagovat
smazaný uživatel

a proti Livornu v základu, když bude Chivu suspendovanej, řikal komentátor

Reagovat
smazaný uživatel

asi jo no

Reagovat
smazaný uživatel

Benvenuto Il Principe

Reagovat
smazaný uživatel

DIKY MARIO, dal jsi mi ještě šanci

Reagovat
terry

DIEGOOO! Běda ti, jestli nedáš gól!

Reagovat
terry

Ale vlastně já ho ve fantě nemám.

Reagovat
Jajinek

Co se stalo???

Reagovat
smazaný uživatel

Diegol. Snad bude Mario v pořádku, za dnešek si zaslouží .

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že inter jasně odpověděl... naivita si myslet že by mohli ztratit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Miccoli...

Reagovat
smazaný uživatel

no tak ale kua

Reagovat
smazaný uživatel

Míccolí!

Reagovat
smazaný uživatel

Miccoli se mi vždy líbil

Reagovat
smazaný uživatel

tak Juventin, že

Reagovat
smazaný uživatel

kluk si vybral špatný klub

Reagovat
lnterista

Diego prijde a hned gol...ten ma na ne cuch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale ve fantě se daří, Chiellini, Camoranesi, Eto'o 2x, Miccoli

Reagovat
smazaný uživatel

S kym hraješ....Zrovna se divam na terryho...ten adl jen dva goly...Amauri...

Reagovat
smazaný uživatel

u kryštofa se trefil jen Paloschi, takže pohodová výhra

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, u mě budou nervy...Sheva ma jen Pata + asistence Maggia udajně, u mě 2x Mario, asistence Cassano, snad Cuchu...ale ČK Morimota a 5 golu Castelazziho

Reagovat
lnterista

na ct1 je Kaka

Reagovat
smazaný uživatel

zase AC

Reagovat
smazaný uživatel

že mi ještě drama

Reagovat
$dolar$

Jej abych neprisel o Hennessey jiz dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dohanaju

Reagovat
smazaný uživatel

ofsajd ne?

Reagovat
smazaný uživatel

4-2, dobry den

Reagovat
smazaný uživatel

Muntari, ten je tvuj. Tak zas začnem hrát...

Reagovat
smazaný uživatel

dejte tam Mottu už raděj...

Reagovat
smazaný uživatel

jn

Reagovat
smazaný uživatel

BUDÍČEK

Reagovat
Pinturicchio

Pojďme PALERMO ! ! !

Reagovat
Lubinterista

Cordoba teď

Reagovat
smazaný uživatel

Milito ty vrahu

Reagovat
smazaný uživatel

už se zastřeluje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Palermo 3!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
Lubinterista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole ,co jim ten Jose řekl, o té přestávce

Reagovat
smazaný uživatel

proč dneska nehraje obrana? si připadam jak ve Španělsku

Reagovat
smazaný uživatel

uff 4:3

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci nic říkat, ale 2 góly padly ze Santonovi strany...

Reagovat
smazaný uživatel

a Muntariho

Reagovat
smazaný uživatel

jestli dneska nevyhrajem, tak neusnu

Reagovat
Lubinterista

vyhrajem

Reagovat
smazaný uživatel

tak se mi to líííííbíííííííííííííí

Reagovat
M11

a razem mame lepsi obranu

Reagovat
smazaný uživatel

DESET DESET!!!!

Reagovat
terry

Ty krávo, co se to děje Já přepnu na snooker, že je hotovo a ono ještě drama?

Reagovat
smazaný uživatel

Palermo come il napoliii.

Reagovat
Pinturicchio

Palermo, he ja he jaaaaaaa, Palermo! !! !

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo tu psal o tom Miccolim, že se hecne jen proti Juve

Reagovat
Jajinek

No jo no...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ciao Thiago, snad to není vážné Sammy

Reagovat
terry

Za kolik minut jsou hráči známkováni ve fantě?

Reagovat
smazaný uživatel

15...

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se zapřičiní do dejě zapas, což je gol,karta, asistence,tak je ohodnocen tež.

Reagovat
terry

Teď mohl dát gól.

Reagovat
10

a to sem měl málem zkaženej večer

Reagovat
10

nepamatuju, že by někdo vyrovnal z poločasovýho 4:0...

Reagovat
smazaný uživatel

Milito - obnovení??

Reagovat
smazaný uživatel

pískej konec!

Reagovat
$dolar$

Santon spatny

Reagovat
terry

THIAGOO

Reagovat
smazaný uživatel

vyrovnat!! vyrovnat!! vyrovnat!!

Reagovat
lnterista

luxus

Reagovat
smazaný uživatel

už je po nervoch

Reagovat
smazaný uživatel

už je po nervoch

Reagovat
smazaný uživatel

Nazdar...

Reagovat
$dolar$

MAICOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON a DIEGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllll

dieeeeeeeeeeeeeeegoooooooooooooooo

maicoooooooooooooonnnnnnnnn

Reagovat
10

co by chtěl Kjaer dělat v Juve?

Reagovat
smazaný uživatel

Maicone ty ZVÍŘE!

Reagovat
Jajinek

Maicon je dnes naprosto fantastický a nepopsatelný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

snad neutece nekam pryc z Calcia

Reagovat
smazaný uživatel

Bojim se, že jestli budem takhle pokračovat v LM, tak půjde do toho Manchesteru.

Reagovat
smazaný uživatel

nemusi z calcia... stačí o par kilometrů vedle...

Reagovat
smazaný uživatel

A je hotovo....PREKRASNY ZAPAS

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

škoda :(

Reagovat
smazaný uživatel

Těch 1300 komentu za tohle kolo fakt stojí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Reagovat
Shevchenko

Co to má znamenat?

Reagovat
smazaný uživatel

1300 pro 10.kolo SA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi8

1300. pre Sammyho hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obrana je dneska úplně trapná.

Reagovat
smazaný uživatel

neřeš

Reagovat
10

obě dvě, ta Palerma naprosto k smíchu

Reagovat
lnterista

co tam jose s orialim?

Reagovat
smazaný uživatel

Leleho svrbí nohy

Reagovat
M11

gratulace Interu.. 8 branek.. parada.. diky za pekny fotbalek.. Palermo za to ze to po takovem hruznem polocase nezabalilo.. pro me.. ze sem to taky po pulce nezabalil.. pro vsechny diskutujici tady v nasi italske rodine.. pro dobrou noc.. at Interisty stipou blechy celou noc

Reagovat
smazaný uživatel

díky, Ciao

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

mej se a smej se

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co to bylo?? Julio nebo břevno

Reagovat
terry

Julio

Reagovat
smazaný uživatel

Veramente molto bello, grande magico Calcio. Díky všem zúčastněným tady i v Itálii za legendární kolo, nádhera. Ciao amici.

PAZZA INTER, ORA E PER SEMPRE!!!

Reagovat
terry

Ach jo.. a já mám teďka psát ještě report. Se mi vůbec nechce po té vyčerpávající diskuzi.

Reagovat
M11

napis viz diskuze a je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Miccoli to ještě zkoušel utáhnout jako správný provinční dědek, ale škoda. I 3 góly jsou dobré Palermo.

Reagovat
Jajinek

Takhle to vypadá, když si oba týmy před zápasem řeknou, serem na to, bránit nebudeme. Skvělé představení M + M. Mario a Maicon dnes jasně hráči zápasu, nešli uhlídat. zato Cordóba, Samuel a Santon se moc nevyznamenali. Utkání jsem si opravdu užil, jsem rád, že se trefil Samy, že si zahrál Milito a Motta a že to konečně nebyla nuda

Jdu spát, zítra se mi bude psát článek velmi radostně...děkuji za diskuzi, děkuji za tisícovku, děkuji Calciu, dobrou noc!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zenga už se doumlouvá s Dejanem, kam s nim počítá pro příští sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

On mu říkal...Až se vrátím, tak ty už tady doufám nebudeš

Reagovat
10

uff, to bylo kolo tohle jsou ty argumenty pro tu joudy anglický

Reagovat
10

*pro ty...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lubinterista

Reagovat
Lubinterista

Stankovič na konci: „A pane Zenga a až to tady vemete, budu pod vámi hrát? Abych nakonec v tom Juve neskončil“.

Reagovat
terry

Reagovat
10

my ho nechcem!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Abych to shrnul. Na to, že to bylo jen nějaké vložené kolo, dovolím si tvrdit, že se bude jednat o jedno z nejlepších kol celého ročníku. Navíc i ta diskuze tu byla úžasná. Jako 1400 příspěvků a všechny mají nějaký smysl? No kdo se tím může na EF pochlubit. Jako když si přečtete celou tuhle diskuzi, tak tu skutečně není snad žádný příspěvek, který by se prostě měl vymazat.. je prostě neuvěřitelné, že nám sem do toho nikdo nezasahuje. Ta squadra je tady neuvěřitelná! Děkuju vám za příjemné strávené dva večery!

Reagovat
smazaný uživatel

nápodobně

Reagovat
10

přesně...

Aranea 29.10.2009 16:33

vlastní sýr? Se dojíš, nebo co?

Reagovat
terry

Ale tak prakticky to pořád souvisí s Calciem.. ten sýr se tam dostal od toho, co si dáváme k fotbálku, a jídlo k fotbalu patří.

Reagovat
Lubinterista

A něčím to taky spláchnout musíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

na moje poměry je to kvalitní příspěvek

Reagovat
Antijuve

Přijdu z práce............ kouknu na výsledek Inter : Palermo a už tam se nestačím divit a potom kouknu sem, abych zjistil jestli to byla haluz nebo dobrý výkon a ono na mě vybafne přes tisíc příspěvků.........kdo to má sakra potom číst.

Reagovat
smazaný uživatel

No, po prvním poločase si říkám pohoda, to už budem kontrolovat a nakonec takové drama. Júlio měl dneska 2-3 dobré zákroky, jinak vše góly. Stopeři dneska horzní, Cordoba teda vůbec nenavázal na zápas s Catanií, Samuela jsem dneska nepoznával. Santon docela hořel, ale nutno říct, že Muntari na to taky kašlal a nepomáhal mu. Maicon měl ze začátku 2 špatné příhravky, ale směrem dopředu byl fantastický, on je prostě zvíře. Cuchu a Javier v pohodě, Dejan směrem dopředu tolik vidět nebyl. Útok dneska paráda, pochvala Eto'ovi i Mariovi, velmi výrazné zlepšení oproti minulému zápasu. Milito tam měl po zranění 3 šance a jednu proměnil, je to frajer. Byl to pěkný ofenzivní fotbal a musel se líbit. Grazie ragazzi, forza Inter!

Reagovat
smazaný uživatel

krasnucky zápasik to bol,skoda tych troch inkasovanych golov v 2.polcase,a Santon dva boli z tvojej strany,snad už v Livorne si tu lavu staranu budeš viac kontrolovat,a skoda že Milito nepremenil sancu v nadstavenom case,to by bola neskutocna nadhera,ale itak 5:3 je super vysledok, i ked inkasovat tri goly,to je na obranu Interu dost vela,najvacsiu pochvalu z obrany si zasluzi Maicon,velmi dobre utocil,vypracoval 100% tutovku pre Milita a bolo po drame...a so Sammym to nevyzera dobre,konecne sa chytil a zrazu zranenie necely tyzden pred dolezitym zápasom na Ukrajine...tesim sa na nedelny zápas a snad hraci Interu daju rovnako bohatu nadielku golov

Reagovat
smazaný uživatel

DOufam, že s diskuzi nekončíme, jelikož do pulnoci a NHL je daleko...

Reagovat
10

komu fandíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Philadeplphii...ale dnes hraje Atlatna - WSH...tak asi WSH...Ovechkin je bourák

Reagovat
10

já Pens, takže zase rivalita

Reagovat
smazaný uživatel

To jo no To je ale nejlepší derby...Flyers - Pens

Reagovat
10

minulý PO to byly super zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, 4-0 ne myslím

Reagovat
Lubinterista

Legie zkázy?

Reagovat
10

bejvávalo Lindros, Leclair, Primeau...to byl dobrej tým

Reagovat
10

s nima hrál vlastně Renberg, ne Leclair...

Reagovat
Lubinterista

zase špatně

Reagovat
10

kua už bych měl jít spát...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudete se nikdo divat? ani ty ani Lubin?

Reagovat
10

mě ty noční zápasy vždycky druhej den úplně vyřadí z provozu a srovnávám se pak tejden

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, 9-10 zitra opakovačka

Reagovat
Lubinterista

já taky nebudu koukat

Reagovat
smazaný uživatel

Vanbiesbruck...

Reagovat
10

tenkrát vládnul v bráně Ron Hextall

Reagovat
smazaný uživatel

Jooo vida, na toho sem zapoměl Ale John tam byl take.

Reagovat
10

jj, ten byl taky výbornej...vosa...toho si vždycky vybavím spíš za Panthers

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám doma knížku, tk rok 01 asi, a tam sou u kazdyho tymu na fotce A4 vyfocena největší hvězda...Vanbiesbruck je u Flyers...Myslím...beztak se pudu podivat

Reagovat
10

jo, to je možný...byl tam 98-00

Reagovat
smazaný uživatel

Už to mám...tak na hlavní fotce je Eric, ale na male je John...a komentář, že John 98-99 zachranil Flyers pred mnoha situacemi,ktery zavaněly golem. Druhy golman Ron Hextall se stal nadbytečným.

Tk nakonec tu knihu mam z roku 99

Reagovat
10

a Hextall pak skončil...nezapomenu jak dal ten gól přes celý hřiště, první golman v historii

Reagovat
smazaný uživatel

Jj vím, 27 ku měl na zadech...Salficky od te doby nosí 72, protože podle vzoru Rona.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně to byly nejlepší časy kolem toho roku 98-2002...Gilmour,Amonte,Fleury,Peca,Karyia,DUunham, Hackett, Modano, Belfour, Bure, Niedermayerové, Potvin, Graves, Mike Richter, Shawn McEachern, Jašin....

Reagovat
Lubinterista

...Jaroušek

Reagovat
smazaný uživatel

Jagra zna a pamatuje každý .) ale i tak.

Reagovat
Lubinterista

sorry

Reagovat
smazaný uživatel

za co

Reagovat
Lubinterista

No já jsem nejdřiv myslel, žes jmenoval hráče všeobecně, tak jsem hodil Jardu, ale pak jsem si uvědomil, že si možná nahodil jenom hráče Philad. a že jsem udělal botu, no a teď si myslim, že nevim, taky už asi půjdu poměřit regál, jestli se mi neskrátil.

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, jen sem vyjmenoval několik hráču te doby, na ktere sem si zpoměl během tech dvou minut. Jagr tam bezesporzu patří, to je legenmdární hrac, ale prislo mi blbe ho sem psat, dyž ho zname všeci.

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že odešel Biron

Reagovat
Lubinterista

útok Lindros - Le Clair - Renberg

Reagovat
smazaný uživatel

Dejsardins, Recchi, Hatcher, Rick Tocchet, Primeau, DIneen, Lindros, Renberg, Vanbiesbruck....nezapomentulne.

Reagovat
terry

Neee, mě se ten report nechce psát

Reagovat
Lubinterista

Prej 5:3

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra Serie Beeeee.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele