Serie A - preview 10. kola

01.11.2014, 08:47, aktualizováno 03.11.2014, 08:24
Previews
Lazio hostí doma Cagliari a pokud zvítězí, posune se na třetí příčku tabulky. Italská nejvyšší soutěž se dnes hraje rovněž v Ceseně, kam zavítá Hellas Verona...
AC Cesena - Hellas Verona  (pondělí 19:00)
Cesena by ráda oddálila boj o sestup na co možná nejvzdálenější datum, ale pravdou je, že jí pád do druhé ligy pravděpodobně nedá spát. V současné pozici by sestupovala, navíc ji čeká nebezpečný soupeř. Zavítá k ní totiž Hellas Verona i s Lucou Tonim v sestavě.

Hellas sice nenaplňuje sny některých fanoušků, kteří chtěli tým trenéra Mandorliniho vidět na pohárových příčkách. V minulé sezoně se Hellas dlouho snažil o přední příčky, ale posléze se mu stalo to, co všem zapáleným nováčkům: ztráta sil, přílišné nadšení, které vyprchalo během druhých deseti zápasů a příliš úzký kádr nezvyklý náročnému tempu Serie A. V létě se jeho situace ještě zhoršila, když tahouni jako Romulo a Juan Manuel Iturbe odešli.

Přitom se Hellas neprezentuje špatnými výkony. Objektivně je nutné uznat, že prohry s Neapolí či AC Milán jsou asi očekávané. Teď však pro veronský tým nastává rozhodující zápas - zápas hlavním adeptem na sestup. V předminulém utkání Neapol rozdrtila Hellas šesti brankami i díky hattricku Gonzála Higuaína celkovým skóre 6:2. Partenopei tak potvrdili vzrůstající formu, v domácí lize už pět kol neprohráli. Minulé utkání už bylo o mnoho povedenější. Ani v tom ale Hellas nečekal snadný soupeř, protože římské Lazio je příjemným překvapením dosavadního průběhu sezony. Domácí Hellas totiž využil početní výhodu, kterou mu poskytlo vyloučení Cavandy, a nařízenou penaltu proměnil zkušený veterán Luca Toni.

Do základní sestavy Hellasu se navíc vrátil Emil Hallfredsson, který v posledních týdnech truchlil po úmrtí otce. Jeho schopnost rozhýbat hru a včas narušit soupeřovu obranu přesným pasem či nahrávkou se Hellasu bude jistě hodit. Dalším hráčem, který by mohl být přínosem, je Nicolas López. Někdejší talent AS Řím se neuchytil v Udinese a teď zkouší štěstí ve Veroně. Vzhledem k tomu, že působí vedle Lucy Toniho a na svém kontě má ve třech zápasech dva góly, se zdá, že možná našel ten správný tým.

Cesena vyhrála jen jednou za celých devět kol. Poslední tři utkání museli její fanoušci přímo protrpět, protože v nich Cesena ani jednou nebodovala a vstřelila v nich jen jednu branku. Cesena nemá na Věčné město nejlepší vzpomínky. A po dnešním večeru se nijak výrazně nezlepší, protože Cesena hlavní město opouští opět bez bodů. O všechny tři obraly jinak aktivní Cesenu zásahy mladého střelce AS Mattii Destra a zkušeného záložníka Daniela De Rossiho.

Domácí Cesena na stadion Dino Manuzzi vyběhne bez zraněného Lealiho, zatímco hosté přijedou kompletní. Oba celky se utkaly v rámci Serie B, ale v obou posledních utkáních se body jen dělily. Kdo se bude radovat v prvoligové premiéře?
AC Cesena - pravděpodobná sestava:
Agliardi - Capelli, Lucchini, Volta, Renzetti - Giorgi, De Feudis, Cascione - Defrel, Brienza - Djuric
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Rafael - Martic, Marquez, Moras, Agostini - Campanharo, Tachtsidis, Hallfredsson - Jankovic, Toni, Lopez
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.88 - 3.20 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SS Lazio - Cagliari Calcio  (pondělí 21:00)
V současné době se z obou římských celků v lepší formě nachází Lazio. Tým vedený trenérem Stefanem Piolim by rád do Ligy mistrů a k tomu potřebuje vyhrávat. Zatím se mu jeho poslání daří a dalším soupeřem je tým, který preferuje pro diváky velmi atraktivní podívanou.

Trenér Zdeněk Zeman v posledních kolech dokázal, že umí udělat superofenzivní sílu téměř z každého týmu v Serii A. Po fiasku s AS Řím se o něco podobného pokouší také na Sicílii, kde dostal na starost upadající Cagliari Calcio. V prvních momentech spíše jen inkasoval, ale poslední dobou k tomu přidal i několik velmi dobrých výsledků. Inter Milán byl v utkání s Cagliari jasným favoritem, ale duel naprosto nezvládl. Trenér Zdeněk Zeman konečně předvedl, že jeho týmy jsou specialisty na ofenzivní fotbal a Cagliari Interu nadělilo čtyři góly.

Čtyřbrankovou podívanou předvedlo Cagliari také proti Empoli, navíc od nováčka soutěže ani jednou neinkasovalo. O góly se postarali Marco Sau, Albín Ekdal a dvě branky si schoval do rukávu Danilo Avelar, kterému Zemanův styl očividně sedí. A ačkoli minulé kolo Cagliari nepřineslo tři body, remíza proti vzmáhajícímu se AC Milán také rozhodně není špatným výsledkem. Sečteno a podtrženo, Cagliari opět zatápí větším jménům a prohání i favority na evropské poháry.

Právě takovým týmem je současné Lazio. Římský tým by rád do Ligy mistrů a aktuálně na tuto pozici vůbec nemá dalekou cestu. ambiciózní Lazio za sebou má poměrně vydařený začátek sezóny, načež by rád římský celek zakončil letošní ročník postupem do Ligy mistrů. "Jsme nohama na zemi, chceme ale zakončit letošní sezónu na třetí příčce. Liga mistrů je sen každého hráče a my máme pocit, že teď nastal ten správný čas, aby se Lazio opět dostalo do pohárů," uvedl Antonio Candreva.

Soudě dle posledních výkonů Lazia Candreva vůbec nepřehání. Čtyři po sobě jdoucí utkání Lazio vyhrálo a jeho fotbalový projev opět baví. Římský celek si poradil i s Fialkami, když se ujal vedení už v prvním poločase po akci Filipa Djodjeviće. A ve druhé minutě nastaveného času skóre pečetil Senad Lulić, který je také ve vynikající formě. Dalším soupeřem byl nebezpečný Hellas Verona. Lazio sice dobře začalo, ale z Verony si nakonec odváží jen bod. Domácí Hellas totiž využil početní výhodu, kterou mu poskytlo vyloučení Cavandy, a nařízenou penaltu proměnil Luca Toni.

Cavanda si tedy v duelu s Cagliari logicky nezahraje, neb stojí kvůli červené kartě. Do útoku by se opět měla postavit letní posila z francouzského Nantes. Jedinou otázkou je to, zda nově vytvořená defenzivní dvojice v podání Stefana de Vrije a veterána Michaela Cianiho dokáže zastavit poměrně produktivní útok Cagliari s vedoucím střelcem Marcem Sauem a v životní formě hrajícím Albinem Ekdalem. Cagliari přišlo také o jednoho zajímavého hráče, protože stále se lepšící bek Danilo Avelar nebude schopen nastoupit.

Dva z posledních tří vzájemných střetnutí vyhrálo Lazio. Cagliari se radovalo ze zisku tří bodů v květnu minulého roku, když jediným úspěšným střelcem byl Daniele Dessena. Na Stadio Olimpico se radovali domácí, kterým tři body vystřelilo skórující duo Antonio Candreva a Miroslav Klose. A v minulém utkání se situace opakovala, když si Biancocelesti poradili se svým sokem také rozdílem dvou branek. Oplatí mu Cagliari stejnou mincí?
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Radu, De Vrij, Ciani, Braafheid - Onazi, Biglia, Parolo - Candreva, Djordovic, Lulic
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Balzano, Ceppitelli, Rossettini, Murru - Crisetig, Conti, Ekdal - Ibarbo, Sau, Cossu
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.53 - 3.80 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UC Sampdoria - ACF Fiorentina  (neděle 15:00)
Zajímavé utkání se očekává na stadionu Luigi Ferraris, kam zavítá Fiorentina. Viola se konečně rozehrává k dobrým výkonům, ale proti Sampdorii to nebude mít jednoduché. Domácí až v minulém kole přišli o neporazitelnost a zpátky na vítěznou vlnu se hodlají dostat právě proti Fialkám.

Sampdoria v minulém kole přišla o neporazitelnost, ale pro trenéra Sinišu Mihajloviče to není důvod k panice. Ve stejném smyslu se vyjádřil i Djamel Mesbah. "Z porážky na Interu jsme zklamaní, ale dřív nebo později jsme museli prohrát. Důležité je tuto porážku hodit za hlavu a vrátit se zpět na trať. Budeme čelit silnému týmu, proti Fiorentině musíme být připraveni," řekl někdejší obránce Lecce či AC Milán. Námořnící jsou v tabulce na šestém místě, ale mají shodný počet bodů jako Lazio a AC Milán. Situace v bojích o evropské poháry je velmi vyrovnaná, což si uvědomuje i Fiorentina, která zatím za svým soupeřem zaostává o tři body.

Viola se po matném začátku začíná rozehrávat k dobrým výkonům, což pocítilo Udinese. "Proti Udine jsme hráli opravdu dobře. Musíme na naše nedávná vystoupení navázat a stoupat v pořadí," prohlásil po výhře 3:0 Borja Valero. Do té doby to totiž Fialkám příliš nešlo, tedy co se týče domácí scény, protože v pohárové Evropě šlapou jako hodinky.

Poslední vzájemné měření sil skončilo nerozhodným výsledkem 0:0, ale předtím byla úspěšnější Fiorentina. Poslední výhra Dorie se datuje k říjnu 2010, takže jde o více než čtyři roky staré vítězství.

Domácí tým se musí vypořádat se zraněnými Vivianem, Krstičičem, Silvestrem, Gastaldellem a Djordevićem. Na druhé straně je situace o poznání lepší, Gomez už je připraven, což neplatí o Rossim.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Romero - De Silvestri, Romagnoli, Regini, Mesbah - Soriano, Palombo, Obiang - Gabbiadini, Okaka, Eder
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Neto - Tomovič, Rodríguez, Savić, Alonso - Aquilani, Pizarro, Borja Valero - Cuadrado, Babacar, Vargas
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.60 - 3.20 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Turín FC - Atalanta Bergamo  (neděle 15:00)
FC Turín se před zápasem Evropské ligy představí domácím fanouškům proti Atalantě Bergamo. Granata zatím střídá dobré výsledky se špatnými, ale proti oslabeným Bergamaschi bude favoritem.

Ještě než se Turín vrhne na další utkání EL na půdě finských Helsinek, čeká ho vystoupení proti Atalantě Bergamo. Domácí se naposledy vypořádali s Parmou a svojí domácí bilanci budou chtít rozhodně vylepšit. Zatím se nedá říci, že by Turín po loňské skvělé jízdě hrál špatně, nebo že by vyloženě zklamal. Vezmeme-li v potaz, že klub v létě opustili dva nejlepší hráči - Ciro Immobile a Alessio Cerci a že musí absolvovat v kombinaci s EL více zápasů, není dosavadní bilance špatná. Navíc v Evropě se zatím Granatě daří.

Atalantě se doposud nedařilo podle představ a celek z města Bergama se trápil zejména v koncovce. To ale v minulém kole částečně napravil a i když nakonec nevyhrál, remíza 1:1 s Neapolí má svojí hodnotu. Nerazzurri mají po devíti odehraných kolech pouze osm bodů, ale věří, že zápas s Neapolí pro ně bude odrazovým můstkem. "Musíme být na nedělní zápas v Turíně, který bude těžký, připraveni. Vzali jsme Neapoli bod a to je dobrý výsledek, ale máme před sebou ještě hodně prostoru ke zlepšení. Budu muset udělat nějaké změny v týmu, ale doufám, že si v Turíně povedeme dobře," nechal se slyšet lodivod Atalanty Stefano Colantuono.

Granata se musí vypořádat s absencemi Bashy, Bova a Molinara. Ještě více ztrát počítá Atalanta, koneckonců sám Colantuono se nechal slyšet, že bude muset dělat změny v sestavě. Aby také ne, vždyť mimo jsou Rosseti, Estigarribia, Avramov a Gomez. Aby toho nebylo málo, tak v karetním trestu jsou pro změnu Benalouane a Cigarini.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Gillet - Maksimovič, Glik, Moretti - Peres, Gazzi, Vives, El Kaddouri, Darmian - Amauri, Quagliarella
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Zappacosta, Biava, Stendardo, Dramé - Carmona, Baselli, Migliaccio - D'Alessandro, Denis, Moralez
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.50 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Udinese Calcio - Janov CFC  (neděle 15:00)
Spolehlivý stroj Zeber se zasekl, po několika vydařených zápasech mladému týmu trenéra Stramaccioniho dochází dech. Projevilo se to ve dvou z posledních tří utkání, které Udinese prohrálo. Forma Janova naopak prudce stoupá a tým z přístavního města si minule připsal velké překvapení.

Porazil totiž Juvenus Turín, úřadujícího mistra Itálie a dalšího velkého adepta na příští Scudetto. Ačkoli zápas dlouho spěl k bezbrankové remíze, nakonec jedinou brankou rozhodl zkušený obránce Luca Antonini, který si naběhl do vápna, tam počkal na centr Alessandra Matriho a zakončil. Zkazil tím brankáři Buffonovi nejen čisté konto, ale také radost z jubilejního pětistého zápasu v dresu Juventusu Turín.

Rolando Mandragora. To je jméno, o kterém se teď v Janově hodně mluví. Stále teprve sedmnáctiletý hráč, kterého ještě nedávno neznal téměř nikdo, sehrál proti Juventusu velké představení, když dokázal uhlídat a téměř eliminovat i takového hráče, jakým je oceňovaný Francouz Paul Pogba. Rolando Mandragora měl o motivaci postaráno - v roce 2011 byl vyškrtnut z akademie Staré dámy a zamířil jako nechtěný do Janova. Ten z něj pomalu dělá hvězdu. Je asi logické očekávat, že se Mandragora opět postaví do záložní formace.

Do zápasu s Udinese by se měli postavit Juraj Kucka, Facundo Roncaglia a Maxime Lestienne, kterým by oproti minulému klání měli udělat prostor Giovanni Marchese, Andrea Bertolacci a Leandro Greco. Trenér Gian Piero Gasperini nemá důvod ustupovat od svého oblíbeného rozestavení 4-3-3, které mu zatím skvěle vychází.

Dva hráči, na které Stramaccioni původně hodně spoléhal, byli Bruno Fernandes a Luis Muriel. Ani jeden z nich ale nepodává takové výkony, aby si zasloužili základní sestavu automaticky. Pro zápas s Empoli je tedy možné, že se namísto těchto dvou jinak skvělých hráčů dostanou do základní jedenáctky Panagiotis Kone a Cyril Thereau. Udinese se musí vypořádat s množstvím absencí. Chybět mu budou především zranění Zeljko Brkic, Alberto Riera, Simone Scuffet a Gabriel Silva, což jsou další velké ztráty. Jak se s těmito absencemi Zebry vypořádají?

Udinese prohrálo dva z posledních tří zápasů a tým, který se chvíli hřál na pohodlném třetím místě, se nyní vytratil mimo příčky zaručující poháry. V současné chvíli sídlí na šestém místě a musí bojovat o každý bod. Vše odstartovala nešťastná remíza s Cesenou. Domácí Bianconeri byli přitom velmi blízko dalšímu vítězství, jenomže ve druhé minutě nastaveného času proměnil pokutový kop Cascione. Udine poslal do vedení Fernandes. Ani další zápas Udinese nepomohl, protože s Turínem prohrálo. Utkání rozhodl znovuzrozený veterán Fabio Quagliarella. A naposledy se věci ještě zhoršily, protože Udinese odneslo skvělou formu Khoumy Babacara, který skóroval za Fiorentinu dva ze tří gólů.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Piris, Danilo, Heurtaux, Widmer - Allan, Guilherme, Badu - Kone - Di Natale, Thereau
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Antonelli, Burdisso, De Maio, Roncaglia - Kucka, Mandragora, Rosi - Perotti, Pinilla, Lestienne
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.20 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chievo Verona - US Sassuolo  (neděle 15:00)
Beznadějně poslední Chievo už potřebuje zabrat a soupeř je rozhodně z kategorie hratelných. Na Stadio Bentegodi zavítá Sassuolo, které je ale ve vynikající formě. Neroverdi neprohráli s Juventusem a dvě kola po sobě naplno bodovali.

Chievu se stále nedaří a situace se nezlepšila ani po posledním kole, které domácí opět prohráli. Nad síly bylo tentokrát Palermo, které zvítězilo nejtěsnějším rozdílem. Bilance domácích je hrozivá, jen jedno vyhrané utkání a hned sedm porážek činí z Chieva suverénně nejhorší tým ligy. Klubu zatím nepomohla ani změna trenéra, kouč Maran na bodový zisk, natož na výhru, stále čeká.

"Proti Palermu jsme odvedli dobrý výkon a to je do budoucnosti pozitivní signál. Ukázali jsme skutečné Chievo, byli jsme agresivní od začátku do konce a hráli jednotně. Tým ukazuje pravou tvář, musíme stále tvrdě pracovat a výsledky se dostaví," neztrácí optimismus trenéra Maran.

Problémy mělo i Sassuolo, ale to se nyní rozehrálo ke skvělým výkonům. Hosty nakopla zejména domácí remíza s Juventusem, po kterém si všichni hráči uvědomili, že hrát se dá s každým. Zvýšené sebevědomí se rázem promítlo do výsledků a s nepořízenou proti Sassuolu odešly Parma a Empoli. Oba týmy prohrály shodně 1:3. Kouč Di Francesco také připouští, že týmu v jistém slova smyslu pomohlo sedmibrankové ponížení od Interu Milán.

Fly Donkeys nebudou mít k dispozici jenom Izca a Bottu, kdežto hosté budou postrádat hned pětici fotbalistů, včetně opor Zazy a Cannavara. Dalšími absentéry jsou Pegolo, Ariaudo a Manfredini.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Bardi - Frey, Dainelli, Zukanovič, Biraghi - Radovanovič, Hetemaj - Schelotto, Birsa, Meggiorini - Paloschi
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Vršaljko, Terranova, Acerbi, Peluso - Taider, Magnanelli, Missiroli - Berardi, Floccari, Sansone
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.25 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AC Milán - Città di Palermo  (neděle 20:45)
Na milánském San Siru se představí domácí AC proti Palermu. Rossoneri po dvou remízách potřebují zabrat, aby ve vyrovnané horní polovině tabulky udrželi pohárové pozice. Palermo letos venku ještě nevyhrálo a i v tomto zápase se mu nedává příliš mnoho šancí.

Minulý rok touto dobou mělo AC na svém kontě jedenáct bodů a na pozice zaručující Ligu mistrů značně ztrácelo. Letos je situace jiná, Rossoneri mají o pět bodů více a třetí nejsou jen vinou horšího skóre. Trenéru Inzaghimu se totiž podařila hlavní věc, totiž ta, že Milán neprohrává. Domácí sice prohráli zápas s Juventusem, vše ostatní ale buď vyhráli, nebo zremizovali. Naposledy dokázali remizovat na hřišti Cagliari a ještě předtím doma s Fiorentinou shodně 1:1.

Hosté naposledy dokázali vyhrát nad Chievem 1:0 a připsali si druhou domácí výhru v řadě. Mezitím v osmém kole nestačili na mistrovský Juventus, kterému podlehli dvoubrankovým rozdílem. Každopádně na domácí půdě to hráčům Rosanero jakžtakž šlape, kdežto venku jsou zatím svěřenci trenéra Iachiniho dost marní. V dosavadním průběhu ligy se jim venku nepodařilo zvítězit, získali pouze jeden bod za překvapivou přestřelku v Neapoli (3:3).

"Proti Chievu jsme učinili krok vpřed, nicméně musíme nadále tvrdě pracovat a pokusit se najít rovnováhu. Máme mladé hráče, kteří musejí získávat zkušenosti a rozvíjet se," prohlásil trenér Iachini.

Palermo dokázalo na San Siru zvítězit v roce 2009 i o další tři roky zpátky v roce 2006. Celkově mají Sicilané s milánským celkem pasivní bilanci, ovšem Palermo nejednou předvedlo, že umí favorita minimálně potrápit.

Ve středu zálohy nenastoupí Ghaňan Muntari, jehož do hry nepustí nasbírané karty a také Bonaventura, který měl po zápase s Cagliari jisté zdravotní potíže. Naopak uzdravený už je Montolivo, ale ještě nějaký pátek potrvá, než se plnohodnotně zapojí do zápasového procesu. Ztráty musí řešit i kouč Iachini, zraněný je Bamba, zatímco Rigoni si odpykává karetní trest.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Diego Lopez - Abate, Alex, Zapata, De Sciglio - Poli, De Jong, Van Ginkel - Honda, Menez, El Shaarawy
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Muňoz, Gonzalez, Andělkovič - Pisano, Bolzoni, Maresca, Barreto, Lazaar - Vazquez, Dybala
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.00 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SSC Neapol - AS Řím  (sobota 15:00)
Emoce a velmi napjaté vztahy. Množství reakcí, sporů a kontroverzí. I tak by se dal charakterizovat vzájemný pocit mezi týmy římského AS a Neapolí. Když se tyto dva celky utkaly naposledy, došlo k vážné tragédii, která na dlouhou dobu očernila výkony obou mužstev a jejich fanoušky postavila do pozice nepřátel. Jak oba týmy zareagují na hřišti?

V nadcházejícím Derby del Sole se domácí Neapol utká s římským týmem, který cítí, že jej nečeká právě přívětivé uvítání. V rámci Coppa Italia totiž došlo k tragické události. Během pouličních střetů obou táborů byl zastřelen fanoušek Neapole jménem Ciro Esposito. Z násilného činu byl posléze obviněn fanoušek AS De Santis. Není divu, že tento čin rozpoutal slovní válku mezi oběma tábory.

Mnoho nezaujatých i zaujatých diváků nejspíš očekává, jak oba týmy zareagují. A především, zda nedojde k dalším násilným akcím. Oba trenéři ale opakovaně vyzvali k tomu, aby se ani jeden z táborů do ničeho podobného nezaplétal. Hostující trenér Rudi Garcia na páteční tiskové konferenci zopakoval: "Fotbal má být oslavou, ne válkou. Když bychom válčili mezi sebou, ztratíme to základní - lidskost a radost ze sportu. Musíme se navzájem respektovat. Fotbal má zvláštní sílu spojovat lidi kolem sebe. Rodiny by neměly přemýšlet nad tím, jestli dnes mohou vzít děti na fotbal a jestli se o ně nemusí bát. Doufám, že fanoušci obou táborů přispějí ke skvělé atmosféře a to v Neapoli i u nás."

Trenér Rafael Benítez je podobného názoru jako jeho kolega. "Naším jediným cílem je hrát fotbal. Musíme ukázat respekt soupeři a doufám, že jej projeví také fanoušci. Pokud zůstaneme klidní a vše se obejde bez násilí, teprve potom můžeme všichni říct, že jsme uctili Cirovu památku. Sejdou se zde dva velké týmy a sejdou se proto, aby hrály fotbal, ne aby mezi sebou válčily."

Z posledních dvou utkání odešli římští Vlci dvakrát poraženi, takže o motivaci rozhodně nebude nouze. Navíc, vzhledem k tomu, že Juventus prohrál s Janovem, se AS dotáhlo na první příčku. AS se v minulém kole dařilo, když si poradilo s Cesenou. O všechny tři obraly Cesenu zásahy Destra a De Rossiho. Tým z Věčného města ale v týdnu čeká náročný duel s Bayernem Mnichov, což samozřejmě evokuje vzpomínky na dosud nejtragičtější utkání AS v sezoně.

Neapol sice zaváhala v Evropské lize, když podlehla dvěma góly Young Boys Bern, ale od té doby je to zcela jiný tým. Partenopei pod vedením kdysi kritizovaného trenéra Rafy Beníteze stoupají tabulkou, za což mohou především poslední dva zápasy. Šestigólovou parádu nachystala svým fanouškům Neapol, která doma rozdrtila i díky hattricku Gonzala Higuaína veronský Hellas celkovým skóre 6:2. Minulé utkání již ale Neapoli nevyšlo tak dobře, protože s dobře hrající Atalantou si již neporadila a body si s ní jen rozdělila.

Domácí tým se bude muset obejít bez Zunigy. Juan Zúñiga má totiž znovu problémy s kolenem a možná je bude muset vyřešit operací. AS zase postrádá Leandra Castana, Davida Astoriho, Kevina Strootmana a Emanuelsona. Ve formě nejsou ani Manolas s Iturbem, takže je pravděpodobné, že se na pozici stopera přesune alternující Daniele De Rossi. V útoku by mohl přednost dostat mladík Alessandro Florenzi, který doposud spíše střídal.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Rafael - Maggio, Albiol, Koulibaly, Ghoulam - Inler, David Lopez - Callejon, Hamšík, Insigne - Higuaín
AS Řím - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Torosidis, De Rossi, Yanga-Mbiwa, Cole - Pjanić, Keita, Nainggolan - Gervinho, Totti, Florenzi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.50 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Empoli FC - Juventus FC  (sobota 18:00)
V prosinci roku 2007 se Empoli podařil nečekaný úspěch, když poprvé v novodobé historii porazil slavný Juventus Turín. V druhém pohárovém utkání sice padl, ale minimálně na tento zápas si bude chtít vzpomenout v sobotu večer. I když všechny statistiky hovoří jasně pro tým z Turína.

Hlavní favorit na mistrovské Scudetto poprvé výrazně klopýtl, když zaváhal v utkání s CFC Janov. Turínský Juventus nedokázal navázat na minulé úspěchy a italská liga je po skončení vloženého kola zase o něco dramatičtější. Vzhledem k výhře AS je Stará dáma nyní na druhém místě z důvodů horšího skóre. Ačkoli zápas dlouho spěl k bezbrankové remíze, nakonec jedinou brankou rozhodl střídající obránce Luca Antonini.

Trenér Max Allegri zatím prožívá nejhorší období od doby, co se ujal vlády nad lavičkou slavného týmu. Porážka od Janova totiž nebyla jediná ztráta koncentrace. Juventus podlehl také řeckému Olympiakosu Pireus, kterému podlehl nejtěsnějším možným rozdílem. Ještě předtím se mu nepodařilo porazit Sassuolo, se kterým si body jen rozdělil. Simone Zaza vstřelil první gól a poslal svůj celek do vedení. Juventus srovnal o pouhých šest minut později, ale strhnout vedení na svou stranu již nedokázal.

Ani to ale trenéra Allegriho neznervózňuje. Na tiskové konferenci před sobotním měřením sil s Empoli Allegri odmítal odpovídat na otázky novinářů, které se týkaly ztrátu koncentrace a motivace. Místo toho řekl: "Všechno tohle jsou jen hospodské řeči, které se nezakládají na pravdě. Respektuji novináře a lidi, kteří jim poskytují informace. Respektuji i experty. Ale to ještě neznamená, že s nimi souhlasím. Znám velmi dobře můj tým a vím, co od nich čekat," uvedl Allegri.

"Minimálně do zítřejšího večera nebudu myslet na nic jiného, než je Empoli. Teprve poté můžeme přesunout svou mysl k utkání Ligy mistrů. Tento tým ušel velmi dlouhou cestu a já jsem přesvědčen o tom, že ještě dlouhá cesta je před ním. Sčítat body ale budeme až po sezoně. Teď nás čeká Empoli, poté se pokusíme o lepší výsledek proti Olympiakosu. Minulé utkání nám nevyšlo, ale rozhodně to nebyla chyba koncentrace," ví Allegri.

Carlos Tévez by neměl nastoupit do zítřejšího utkání v Empoli, Juventus má argentinského útočníka šetřit s ohledem na úterní důležitý duel s Olympiakosem v Lize mistrů. Kromě něj nenastoupí ani zranění Patrice Evra a Andrea Barzagli, nejistý je také start Martina Cacerese. Empoli už může nasadit ještě nedávno zraněné tahouny týmu Vincenta Lauriniho a Simoneho Verdiho, kteří budou připraveni.

Empoli se hrubě nepovedl zápas s Cagliari, tým trenéra Zdeňka Zemana opět úřadoval a nadělil svému soupeři čtyři branky. Po gólu Marca Saua se dvakrát prosadil Danilo Avelar, jehož zlepšené výkony by jej mohly katapultovat do věhlasnějšího celku. Hovoří se o zájmu Interu Milán, Fioeentiny a římského AS. Dalším oponentem nováčka soutěže se stalo sympaticky hrající Sassuolo. Výhra Neroverdi se ale nerodila lehce, hosté vedli zásluhou Croceho, ale ve druhé půli udeřili Missiroli, Floccari a Berardi. Sassuolo navíc nedalo penaltu, když se netrefil mladíček Domenico Berardi a velkou šanci zahodil.

Zajímavé je, že Empoli ale poslední dva zápasy na domácí půdě Stadia Carlo Castellani proti Juventusu neprohrálo. Bud mu štěstí přát také tentokrát, nebo se lídr jasně projeví a dodatečně pogratuluje brankáři Buffonovi čistým kontem?
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Bassi - Mario Rui, Rugani, Tonelli, Laurini - Croce, Valdifiori, Vecino - Verdi - Maccarone, Tavano
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Chiellini, Bonucci, Ogbonna - Asamoah, Pogba, Marchisio, Vidal, Lichtsteiner - Morata, Tévez
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 8.50 - 4.33 - 1.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Parma FC - Inter Milán  (sobota 20:45)
Poslední Parma potřebuje nutně zabrat, ale v dalších dvou kolech jí čeká těžký los. Jako první je na řadě Inter Milán, kterému se také nedaří podle představ. Podaří se Parmě zastavit sérii porážek nebo to bude Inter, kdo si připíše třetí výhru v řadě?

Nejde to a nejde to. Parma stále čeká na lepší výsledek a zatím zůstává přikována na samotném dnu ligové tabulky. Až na jediné utkání (ve 3. kole na půdě Chieva) prohráli Ducali vše. Naposledy nestačili na Turín, se kterým prohráli 0:1. Znovu se tak rozvířily spekulace ohledně odvolání trenéra Roberta Donadoniho.

"Ve fotbale se stává, že vás opustí štěstí a věci nejdou tak, jak chcete. V příštích několika zápasech musí být štěstěna na naší straně. Víme, že proti Interu a Juventusu budeme čelit dvěma výborným týmům, ale musíme reagovat a vystoupat v pořadí," doufá v lepší výsledky trenér Roberto Donadoni.

Optimální formu nemá ani Inter, který sice dva zápasy v řadě vyhrál, ale že by herně přesvědčil, to se rozhodně říci nedá. Zápas s Cesenou i Sampdorií rozhodl Mauro Icardi díky pokutovým kopům. Historie se na to ptát nebude, Inter získal šest bodů, ale může se stát, že další takový výkon na body stačit nebude. Inter je momentálně osmý, na třetí místo zaručující Ligu mistrů ztrácí jediný bod.

Hostující Nerazzurri přijedou bez řady zraněných hráčů, mimo hru jsou Campagnaro, D'Ambrosio, Osvaldo, Jonathan, M’Vila, Nagatomo, Guarin a Hernanes. Parmě bude chybět suspendovaný Cordaz a zranění Biabiany, Paletta, Cassani, Coric, Pozzi, Jorquera, Bidaoui a Galloppa.
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Mendes, Felipe, Lucarelli - Acquah, Mauri, Lodi, Gobbi, De Ceglie - Cassano, Belfodil
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Ranocchia, Vidič, Juan Jesus - Obi, Kuzmanovič, Medel, Kovačič, Dodo - Palacio, Icardi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.40 - 3.40 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.AS Řím971116:422
 Juventus FC971116:422
3.SS Lazio951316:916
4.AC Milán944118:1216
5.UC Sampdoria94419:516
6.Udinese Calcio951311:916
7.SSC Neapol943217:1215
8.Inter Milán943215:1015
9.Janov CFC943210:815
10.ACF Fiorentina93429:613
11.Hellas Verona933310:1512
12.Turín FC93247:911
13.US Sassuolo924310:1510
14.Cagliari Calcio923414:129
15.Città di Palermo92349:179
16.Atalanta Bergamo92254:118
17.Empoli FC914410:167
18.AC Cesena91356:156
19.Chievo Verona91176:154
20.Parma FC910812:213

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (360)

Přidat komentář
smazaný uživatel

"Navíc, vzhledem k tomu, že Juventus prohrál s Janovem, se AS dostalo na první příčku, kterou stráží jen díky lepšímu skóre." Aké lepšie skóre? Však majú rovnaké. Včera sa to tu v diskusii riešilo a vy dnes pridáte článok s rovnaku chybou?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak voni to neumí překousnout

Reagovat
10

co překousnout? že tady píšou nesmysly? v devátým kole je celkem u prdele, kdo je na jakým místě, ale čekal bych, že místní redaktoři aspoň neudělají několik chyb v jedný větě a budou vědět, že skóre není v tomhle případě určující a navíc je stejný

Reagovat
Pettirosso

že máš za potřebí se furt nechávat vyprovokovat takovýma blbcema

Reagovat
smazaný uživatel

Slovem blbec si označuj někoho doma, ale ne mě

Reagovat
smazaný uživatel

16:4 ku 16:4 znamena lepsie skore pre AS Preto je AS prve co je natom tazkeho pochopit?

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Morata hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Milan.B

popis k fotke ale konecne zmena no

Reagovat
Zark

V prosinci roku 2007 se Empoli podařil nečekaný úspěch, když poprvé v novodobé historii porazil slavný Juventus Turín./// furt dokola

Reagovat
mastakillah

Ten popis k fotce je docela výstižnej Ano, poslední kdo v Neapoli rozdával fotbalovou radost byl Cavani. Dnes nevím co by se muselo stát, aby jsme získali body. S celkovým rozpoložením týmu, formou jednotlivých hráčů a děravou obranou to vidím na hodně velkej průser. Snad nebude mít AS den ...

Reagovat
olis

idealny zapas na koniec tucniaka

len dufam ze to tak bude vidiet aj ADL

Reagovat
mastakillah

Reagovat
10

jste dost naivní, pokud si myslíte, že by ho po prohře s AS vyhodil...vyhodit Rafu a jeho realizační tým by stálo hodně peněz, do toho ADL jen tak nepůjde

Reagovat
olis

hodne penez bude este len to ak sa nedostaneme dalsi rok do LM, a ak tam ten tucniak ostane tak sa nam to urcite nepodari, ved toto neni chvilkove, on predvadza toto trapenie od zaciatku sezony, jedine stastie ma to ze je zaciatok sezony vyrovnany a stale mame teoreticku sancu sa dostat do top 3, ADL si asi neuvedomuje ze ked tam chceme skoncit musi ho vyhodit, niektory zapas mu tie oci bude musiet otvorit, ja pri kazdom jednom dufam ze to bude prave ten zapas

Reagovat
10

to vidím taky, že to s Rafou asi nikam nepovede, ale zase mi přijde postavený na palici každý kolo "fandit" proti svýmu týmu...

Reagovat
smazaný uživatel

To bude v pohode, hraci AS uz maji cestovni horecku z cesty dp Mnichova

Reagovat
CubONE

Aj vy mate vsetko napisane kurzivou?

Reagovat
snuff24

yop

Reagovat
smazaný uživatel

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

ten, kdož psal poslední preview, neukončil kurzívu akorát

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem ten popis, to je akože sarkazmus ??

Reagovat
Pinturicchio

Neapol - Řím 3:0

Empoli - Juve - 0:3

Reagovat
CubONE

To by hnevalo Rimanov aj Neapol.

Reagovat
Pinturicchio

Ale já budu jásat.

Reagovat
mastakillah

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

To by slo..

Reagovat
smazaný uživatel

Po ztrátě Juve očekávám dneska naši ztrátu. Tak je to pořád

Reagovat
Vtáky cez tepláky

aj sa tak stalo

Reagovat
Jajinek

Nevíte někdo, kdy by mohli být k dispozici Guarín, Osvaldo, Nagatomo, Johny a DAmbrosio ?

Už je to fakt dlouhé a koukat se pořád na ty stejné unavené hráče a zejména na dvojku Mbaye a Obi už asi nevydržím.

Reagovat
10

z Gazzetty:

Indisponibili: Campagnaro (da valutare), D'Ambrosio (incerto 15ª giornata), Osvaldo (incerto 12ª giornata), Jonathan (incerto 10ª giornata), M’Vila (incerto 15ª giornata), Nagatomo (incerto 10ª giornata), Guarin (incerto 12ª giornata), Hernanes (da valutare)

Reagovat
Jajinek

no tak snad bude Nagatomo a Johny brzo...třeba už jeden z nich na Hellas. No a na derby snad už bude i Guaro a Osvaldo.

Reagovat
10

Hernanesovi je co? to jsem ani nezaznamenal

Reagovat
M11

Interu Milán je pro dnešní zápas v Parmě k dispozici i Hernanes. Brazilský záložník kvůli zranění nedohrál duel se Sampdorií, nejednalo se ale o nic vážného.

Reagovat
Jajinek

natáhl si sval proti Dorii...není to nic vážného, ale dnes začne na lavičce a bude místo něj hrát Kuzma

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes v Empoli zvítězíme 3:0

Reagovat
Il Architetto

Hlavně vyhrát.

Reagovat
Pettirosso

Gigi - Lichty, Leo, Chiellini, Asa - Vidal, Marchisio, Vidal - Giovinco, Morata, Pereyra / Pepe hm?

Reagovat
Pettirosso

btw je furt out Romulo? Už bych ho rád viděl, Stephan je taky v dobré letargii

Reagovat
10

naklonovat Vidala mě už taky několikrát napadlo, ale tuhle sezonu by to zase tak ke prospěchu nebylo

Reagovat
Pettirosso

kruci, tam měl být samozřejmě Pogba

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Alberto Aquilani

Si celý čas myslím, že sa hrá až večer a tým pádom to neuvidím, a zrazu vidím na FB že zostava na Neapol, už som im išiel vypičovať čo zas dávajú zostavy 9 hodín pred zápasom a ono sa to hrá teraz, super !!!

Reagovat
madridcan

ROMA (4-3-3): De Sanctis; Torosidis, Manolas, Mapou, Cholevas; Pjanic, Keita, Nainggolan; Florenzi, Totti, Gervinho

Reagovat
madridcan

Vyborna zostava. Radotinsky si moze ist piskat. Tymto ziskavam rozhodujuci bod k neprehre

Reagovat
olis

NAPOLI (4-2-3-1): Rafael; Maggio, Albiol, Koulibaly, Ghoulam; Jorginho, David Lopez; Callejon, Hamsik, Insigne; Higuain

ROMA (4-3-3) - De Sanctis; Torosidis, Manolas, Mapou, Cholevas; Pjanic, Keita, Nainggolan; Florenzi, Totti, Gervinho

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes Gio 2+ gólů

Reagovat
madridcan

Wooow...Higuain dajak skoro

Reagovat
stuff

Reagovat
10

Insigne má sice jenom tuhle kličku dovnitř a míč za obranu, ale umí to

Reagovat
madridcan

Gonzalo si rozpomenul na svoje posobenie z Realu. Take goly boli celkom caste

Reagovat
Pettirosso

Co se s nima stalo? Napoli hraje výborně

Reagovat
10

AS jede na sedmičku?

Reagovat
DelPiero137

AS dnes nema den, SSC aspon to vyuzite. Uz mohlo byt vymalovane...

Reagovat
FuckT

Vyleteli sme tam celkom slusne, som zvedavy, co sa bude diat v okoli 30 minuty, kedy vacsinou upada ten utlm, ktory prichadza v dobrych zapasoch po prvych 15-20 minutach...

Reagovat
FuckT

Btw, Insigne sa celkom chytil od toho golu, zacinaju sa mi jeho vykony aj celkom pacit.

Reagovat
M11

tohle nema k Bayernu daleko

Reagovat
10

Kdyby to bylo 4-5:0, tak nikdo nemůže říct ani popel

Reagovat
DelPiero137

AS je myslou niekde uplne, uplne inde.

Reagovat
10

Druhá tyč, to je neuvěřitelný co Neapol zabije

Reagovat
Pettirosso

Mít Neapol tak o 1000% lepší zakončení, už to mohlo být 5.

Reagovat
lnterista

pekne Napoli

Reagovat
Pettirosso

ale nutno říct, že Benitéz ten counter-attack fobal má zmáknutej skvěle. Když si představím, co by jsme s podobnýma brejkama dělali my..

Reagovat
10

Bylo by to úplně stejně hovno platný

Reagovat
Pettirosso

to jo, ale kouká se na to skvěle, jak vezmou míč a sprintují k brance soupeře..

Reagovat
10

Na druhou stranu kdo proti Juve nechává v obraně díry jako dnešní AS, většina týmu to kempne na vápno a ani se nehnou

Reagovat
olis

na to ako sme to mali zmaknute pod Mazzarim sa to ani zdaleka nechyta....

Reagovat
mastakillah

Cavani s Pochem byli v tomhle top !!:)

Reagovat
Alberto Aquilani

NO TY MOJ KOKOT !!! TAKTO NASRANY NA VYKON SOM SNAD ESTE ANI NEBOL..... ona je to hlavne strašná piča šťastie, že prehrávame len o gol, Napoli jasne lepšie úplne vo všetkom, ničia nás jak také handry..... sme si asi zas mysleli, že sme majstri sveta, a oni sa znas zoseru ešte pred výkopom, lenže zatiaľ čo oni hned od uvodneho hvizdu hrali jak odtrhnuty z reťaze, my sme čakali že sa položia jak Chievo alebo čo ..... tá 3ka v predu ej uplne na hovno .... Totti ma posledne vytáča najviac na svete, zas nič dobre nespravil- btw, z jeho pičoviny sme skoro dostali gol, stojí vpredu kde je zbytočný,a ked aj dostane loptu väčšinou to skončí v aute .... Florenzi môže ísť za babičkou a nikto si to ani nevšimne .... chcem tam do 2.polčasu od začiatku itrubeho s Destrom !!!

Reagovat
olis

tieto zahodene sance nas mozno budu este mrziet, cakal som ze sa k tomu AS postavy inak, skoda ze takuto snahu a vykon nevieme predvadzat takmer v kazdom zapase ale iba ojedinele, to by bolo o inom...

Reagovat
DelPiero137

To len v tomto zapase nemozu AS na SanPaolo alebo este stale plati ten blby zakaz vyjazdov? To s tym nevedia nic ine spravit, len zakazat?

Reagovat
olis

pokial ja viem tak je to specialne pre tento zapas, myslim ze ani nasi nepojdu do Rima

Reagovat
smazaný uživatel

vykon na urovni 5 ligy ,nikto nic nehra,len sa prechadzaju,neapol nas valcuje ,1-0 je velke stastie ...bez srandy ,chcem tam destra

Reagovat
DelPiero137

Na SanPaolo hraje Jammin z reprakov, mozno to vysvetluje koncetraciu AS

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol nej paliči v lize

Reagovat
10

A to jsem si říkal, že na Juve posledních zápasů nikdo nemá

Reagovat
Alberto Aquilani

No, prežili sme smrť a teraz pome, Itrube a Destro !!!

Reagovat
10

Se divím, že Tagliavento Nainngolana nesrovná, ten měl mít kartu už v prvním poločase za zahození míče, od tý doby x faulů a vztekání furt dokola

Reagovat
10

To je magor, nohama dopředu a bude se ještě hádat za žlutou

Reagovat
DelPiero137

Ten ho zrovna za bezny zakrok ktory ani faul nebude

Reagovat
10

Tak přece, na devátý pokus

Reagovat
Maritazzi

Měl jsem promoce, hezkej den, běžim domu na druhej poločas a koukám na tohle... Rudi by je měl teď pořádně srovnat, záloha bez šťávy, křídla až na Gervinha nula, problém je pak na obou becích, Torosidis a především Holebas jsou neskutečně špatní, tam v zimě musí Saba něco udělat. Hrozně se těším na návrat Kevina, věřím, že to bude ten potřebnej impuls ke zlepšení. Jinak Neapol se mi moc líbila svými posuny, z naší strany ale fakt pomalá nudná bída.

Reagovat
Slejdy

ten Toro a Holebas moc spatenka

Reagovat
smazaný uživatel

Posilam velke diky do Neapole

Jen jsem zvedavej kdo chudackum z As ublizil tentokrat. Zly rozhodci, hraci tmave pleti ci snad vzduch z Vesuvu...

Reagovat
Maritazzi

Ty si neskutečnej osel.

Reagovat
Bily

Nn je to sob!

Reagovat
smazaný uživatel

To mi radost fakt nezkazi. Jen aby jsme nedopadli podobne v Empoli

Reagovat
Alberto Aquilani

Na to, že takých hráčov ako Greco, Burdisso, Bertolacci nechceme, a pritom porazia Juventus ...

Reagovat
Maritazzi

Jinak nevím, jak hrál France první půlku, ale po jeho odchodu naprosto skončila naše hra, k míči se pak nedostal Pjanič, Destro se ho dotkl asi jednou za půl hodiny.. naprosto jsme po jeho odchodu neudrželi balon. Ta závislost je jasná.

Reagovat
M11

Dnes to mel solidne v pi*i

Reagovat
10

právě že hrozně, neudržel míč, nevycházelo mu nic

Reagovat
Maritazzi

Já tím, jak viděl až druhej poločas, tak prostě po jeho odchodu jsem to mohl v klidu vypnout, protože jsme se nedostali ani k jejich vápnu...

Reagovat
10

tak to si první ani nepouštěj, tam to fakt mohlo skončit 5:0, Neapol dala 2 tyče, měla tam několik dalších šancí

Reagovat
Maritazzi

To jdu radši na pivo No já viděl statistiky na livesportu a očekával jsem podobnej průběh... Rudi má teď před sebou hodně práce, ale myslím si, že nám dost pomůžou návraty Maicona, Castana a Kevina.

Reagovat
Yanek

mohli bysme někdy dát tu fifu.

Reagovat
Maritazzi

Nooo.. jakoby (nejhorší slovo na světě), mám teď třeba hodinu a půl volnou, tak...

Reagovat
Yanek

Jsem online.

Reagovat
Maritazzi

Ok, zapínám.

Reagovat
smazaný uživatel

On uz vic nez 65 minut neda? Nerejpu, jen se ptam, je uz v letech

Reagovat
Pinturicchio

Neapol , Řím bez nároku, příšerný výkon. Mimochodem, dnešní Higuaín mi připomínal toho z Madridu.

Reagovat
GEGE

AS

Reagovat
M11

Koulibaly dnes ale super vykon

Reagovat
10

Neapol na AS vlítla až neuvěřitelně, tam to mělo být 3:0 po 10-ti minutách. První poločas z jejich strany super, výbornej presink, v druhým celkem rychle docházely síly, zatáhli to a myslel jsem si, že klasicky dojde k vyrovnání, jenže AS nemělo vůbec nic, vystřelili vůbec kromě Florenziho na bránu? Nejvíc se mi líbil Insigne, Higuain a Koulibaly. Ruda se moc po Bayernu nepoučil, tady by se skoro dalo použít spojení o mazání na chleba. Snad to na středu nějak zmobilizujou, jinak to smrdí dalším průserem...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis na rekord LM ??

Reagovat
Alberto Aquilani

ako že by taliansky majster 2. krát posebe nepostúpil zo skupiny LM ? ano, myslím ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ja reagoval na uplne nekoho jinyho

Reagovat
smazaný uživatel

za túto prehru AS Roma môže len Juventus, ktorý nasadil do akcie rozhodcu Tagliaventa

Reagovat
M11

Buffon, Bonucci, Ogbonna, Chiellini, Pereyra, Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah, Giovinco, Morata

Reagovat
smazaný uživatel

ešte že sa nemusím dnes pozerať na Lichtsteinera

Reagovat
10

aspoň ten Morata...Seba se snad taky s Claudiem ukážou proti svýmu ex-týmu

Reagovat
Mr.Jindros

Je dobře, že hraje Pirlo. Ten se musí rozehrát, jinak jsme dlouhodobě v prdeli.

Ta obrana je strašná, ale to v téhle sezóně pokaždý. Už abych tam viděl napsanýho Barzu.

Reagovat
Furia Ceca

Neboi aspoň Cácerese.

Reagovat
M11

kdyz je v zaloze nejlepsi Pereyra tak je neco spatne

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa zda, ze pirla hra padoin s jeho maskou

Reagovat
smazaný uživatel

uz sme nedali ksoro 300 minut gol

Reagovat
Furia Ceca

To je zase děs dneska!

Reagovat
smazaný uživatel

MAXI vypadni, na to sa neda pozerat

Reagovat
10

Janov jak přes kopírák jsem zvědavej, jestli půjde dolů Angelo za Stephana a zkusí se 433

Reagovat
Pipo123

Podla štatistík na bet365 ste lepší, máte tam hodne striel, asi to ale neni také ružové ako ukazujú štatistiky že ?

Reagovat
DelPiero137

Radsej Chiorgia pls. Nedokazem sa nato pozerat.

Reagovat
Hans82

hnus hnus hnus Allegri uz tahni

Reagovat
M11

kdyz clovek vidi Maccaroneho.. neda mu to nevzpomenout na Trewa.. skoda ze uz nechodi - nepise

Reagovat
DelPiero137

Prvu pol hodku som zaspal, tych par minut co som stihol je strasnych. Gio s Moratom tomu smerom dozadu moc nedaju+kazdy ide na vastne triko. Pereyra by aj chcel ist dopredu, ale vzdy sa pozera kde su ostatny.

Az priliz prasime, vlemi tvrdo a neciste hrame (mohli sme fasnut niekolko zltych), korunu tomu dava Chielo ako vzdy.

Reagovat
brenk

nevidel som posledné 3 zápasy, ak vyzerali podobne tak som rád, že som ich nevidel...

Reagovat
DelPiero137

Kwadwo!!! Asi prvy krat v sezone co nas hrac presie 1na1 a hned je z toho nebezpecna sanca.

Reagovat
Furia Ceca

Lichtsteiner už zase hraje místo Perreyry jo?! Už mě fakt ten Allegri začíná srát...Jestli dneska nevyhrajeme + nevyhrajeme nad Olympiakosem, tak to bude poslední kapka!

Reagovat
Furia Ceca

Perreyra tam je, tak místo koho tam je Lichťák?

Reagovat
Furia Ceca

Místo Ogbonny a hrajeme 4-3-3...? Jestli jo, tak aspoň nějaký povzbuzení.

Reagovat
10

Ne, 352 a Stephan na stoperu

Reagovat
Furia Ceca

Já měl pocit, že Asa je zatáhlej, tak mě to zmátlo...

Reagovat
DelPiero137

Andreaaaaaaaaaaa!!!!!

Reagovat
M11

PIRLO !!!

Reagovat
Hans82

konecne Pirlo

Reagovat
brenk

toto sa nezabúda

Reagovat
10

Andreaaaaa

Reagovat
Pipo123

Pirlo

Reagovat
Furia Ceca

Pirlo z přímáku, to je nesmrtelná klasika.

Reagovat
DelPiero137

GIGI!!!

Reagovat
M11

Gigiho lapacka

Reagovat
DelPiero137

Klobuk dole Alvaroooooooooooooooooooooooo!!!!

Reagovat
M11

MORATAAAAAAAAAAAAA !!!

Reagovat
brenk

MORATAAAAAAAAAAAA

Reagovat
M11

tak a ted Comana

Reagovat
DelPiero137

ale miestoho koho?

Reagovat
M11

Teveza

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
DelPiero137

ja by som ho chcel velmi vidiet na place. Dnes to kludne mohol miesto prcka tahat on.

Reagovat
Furia Ceca

Kurva to byl gól... Alvarooo! Jinak zdálo se mi to, nebo se tam u autu chytnul Lichták s Allegrim?

Reagovat
brenk

skôr s niekým z lavičky podľa mňa

Reagovat
Furia Ceca

No tak u Lichtáka taky vždycky stačí málo!

Reagovat
10

Paráda Alvaro snad z něj spadne ta nervozita

Reagovat
M11

musi hrat pravidelneji..

Reagovat
Furia Ceca

A Perreyra to samý. A Coman by si sakra už taky zasloužil další šanci!

Reagovat
olis

vraj juve fanusikovia spievali a tlieskali Callejonovi?

Reagovat
Furia Ceca

Ne, Moratovi.

Reagovat
DelPiero137

GIGI!!! Nebyt zakrokov je to 2-2

Reagovat
Furia Ceca

Poslední dobou má docela formu! Dneska si připsal dva důležitý zákroky.

Reagovat
Furia Ceca

To si ten Tonelli mohl odpustit, Carlito by si dát gól zasloužil... Jinak těch asistencí musí mít letos snad víc než gólů ne? To je strašnej tahoun!

Reagovat
Dejwa

Parma: 83 Mirante; 15 Costa, 19 Felipe, 6 Lucarelli; 11 De Ceglie, 8 Mauri, 21 Lodi, 30 Acquah, 33 Rispoli; 99 Cassano, 88 Coda.

Subs: 22 Iacobucci, 92 Coric, 4 Mendes, 5 Ghezzal, 13 Ristovski, 17 Palladino, 18 Gobbi, 27 Santacroce, 31 Mariga, 40 Sarr, 44 Jeraldino, 70 Lucas.

Coach: Roberto Donadoni.

Inter: 1 Handanovic; 23 Ranocchia, 15 Vidic, 5 Juan Jesus; 20 Obi, 10 Kovacic, 18 Medel, 17 Kuzmanovic, 22 Dodò; 8 Palacio, 9 Icardi.

Subs: 30 Carrizo, 46 Berni, 6 Andreolli, 25 Mbaye, 27 Gnoukouri, 28 Puscas, 29 Camara, 44 Krhin, 54 Donkor, 88 Hernanes, 97 Bonazzoli.

Coach: Walter Mazzarri

FORZA INTER!!

Reagovat
smazaný uživatel

Loni jsme tam po téměř šesti letech vyhráli, tak snad to zopakujeme.

Forza INTER

Reagovat
smazaný uživatel

Letos loňskou sezónu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

DeCecko

Reagovat
CubONE

Divoka party doma?

Reagovat
10

PdC11?

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto je ale hodně parádní zkratka

Reagovat
snuff24

to je fakt v hazjlu toto ... na nás se vždycky nastartuje každej kdo nemá formu

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Mrvinho

A dívám se že ve vedlejších máš i Parmu tak nebuď zas tak smutnej

Reagovat
smazaný uživatel

to snad ani nie je mozne, my preberieme aj mrtveho a ten sa dostane do formy.

uz NIKDY nebudem o ziadnom hracovi typu Obi hovorit, ze by mal dostat prilezitost, ved ten blbec robi vsetko preto aby ho fanusik interu nemal rad.to asi ucia aj v pripravke ze mas byt pri braneni pred hracom nie? no a jeho utocna "sila" tak to je este lepsie, na branu sa ani nepozrie, vsetko bezpecne prihrava do stredu pola, potom skusa hlavickou prihravky ako keby hral Fifu..a tak.. som trosku nervozny z neho...

ale celkovo je to dnes zatial bieda.. dufam ze sa preberu a ukopu aspon ten bod

Reagovat
smazaný uživatel

4 na 3 a Rodrigo to z pár metrů napálí na tribunu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to už je fakt smůla

Reagovat
smazaný uživatel

Mazzari uz to poloz, jinak si to jdu hodit na to se neda divat!!

Reagovat
smazaný uživatel

achjo, Thorir neumí ani koupit rozhodčího. příště musíme udržet remízu do 90' a pak snad něco foukne.

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak, tam netreba ani viac k tomu co dodat

Reagovat
smazaný uživatel

Toto má být zase jako co???? hruzostrašná hra...palacio už je totálně mimo a dle mého názoru už se do té formy nevrátí....s poslední parmou (která taky nehrála buhví jak) si neumíme vytvořit golovky ... to je jenom centr..... a oni to vyhlavičkujou to bylo za zápas snad desetkrát!!! ty naše výkony v letošní sezoně jsou k smíchu (samozřejmě až na vyjímky)....já nevím co ještě k tomu dodat...toto je poněkolikátě co hrajem tak otřesně pokud mazzarri u nás bude furt šaškovat což doufám že už dlouho nebude...tak se toto bude opakovat mnohokrát nevím jakou duvěru v mazzarriho má thohir....měl by ho okamžitě vyhodit.... FORZA INTER!

Reagovat
didosh

Škoda Bonaventury že nebude hrát.Jsem zvědavý na Van Ginkela...Dnes očekávám tři body,nemůžu se dočkat večera!!!Forza Milan!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pišeš že si zvedavy na van ginkela. podla čoho usudzuješ ze by mal hrať?

Reagovat
smazaný uživatel

Pippo, vis jak te mam rad, ale dnes uz musi byt tri body! Tech remiz je uz prilis. Kdybys z toho tymu dokazal dostat maximum, tak mame stejne bodu jako as minimalne.

Reagovat
Pettirosso

Okako ty vole

Reagovat
Pettirosso

Palombooooooooooo

ale pecka asi vymyšlená

Reagovat
Pettirosso

trošku kompenzace no... fauluje Babacar, ale je to penalta..

Reagovat
Pettirosso

ROMEROOOOOOOOOO

Reagovat
Pettirosso

Rizzo děláš si kozy? Takovej fík

Reagovat
Pettirosso

EDEEEEEEEEEEEER

Reagovat
Pettirosso

solo ala Ronaldinho

Reagovat
GEGE

Pizarro dělá tyhle hrubice už čím dál častěj....A Gonzalo ten si snad vsadil dneska to je výkon opravdu hodný kapitána

Reagovat
Pettirosso

dneska je to Gonzalo z Villarrealu jak vyšitej

Reagovat
mastakillah

Pěkně Kucka

Reagovat
GEGE

Ten Gomez je totalně v hajzlu...

Reagovat
Pettirosso

Gomez co s s ním proboha stalo..

Reagovat
GEGE

letos jasně vede statistiku v zakopávání o balon...

Reagovat
Vtáky cez tepláky

ako goméz? zase som nevidel zápas fiore.

Reagovat
smazaný uživatel

Předpokládaná sestava protii Palermu:

Diego Lopez; Abate, Alex, Rami, De Sciglio; Poli, De Jong, Saponara; Honda, Torres, Menez

na Saponaru se těším

Reagovat
CubONE

Milan OFFICIAL XI Vs Palermo: Lopez; Abate, Alex, Rami, De Sciglio; Poli, de Jong, Saponara; Honda, Torres, Menez.

FORZA MILAN

Reagovat
panca

faraon hral minule z utocniku nejlip a dnes nehraje nebo je zase zranenej?

Reagovat
CubONE

Minule ako v stredu? To som nevidel, ale pred tyzdnom ma nezaujal. A je na lavicke.

Reagovat
panca

jj, nepredvedl zadnej zazrak, ale aspon makal. Honda klasika a torrese jsem si ani nevsiml

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA ROSSONERI ! ! !

To je furt same prohlaseni jak budou nasledujici zapasy dulezite atd. a pak jste radi za z.kurvenou remizu...

Kdy uvidim od Vas vykon ze budete jezdit po prdeli celych 90 minut ?!

Pohary nehrajete, tak do toho dejte k.urva MAXIMUM ! ! !

Dnes Vam verim, vsadil jsem na vas, tak chci videt ze to slape

Podovy vykon, 3 goly a vzadu nulu... Honda, Torres 2x

A nikdo se zase nezranit proboha... Sorry, ale uz me to AC zacina s.rat...

Ale stale verime, ikdyz radeji bych tam videl toho Seedorfa misto Pippa

AC MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

A El Shaarawy by mel hrat, kdyz je zdravej.. a ne lestit lavicku! Musi dostavat sance a moznost chytit se..

Reagovat
smazaný uživatel

" A nikdo se zase nezranit proboha "

Reagovat
Yanek

Stephan musí hrát, Menez v současné formě fakt není před ním.

Reagovat
smazaný uživatel

tyvole tak snad Rossoneri vyhrají, jinak 600,- v pičince

Reagovat
GEGE

Ignazio capitano

Reagovat
mojmira

Radši bych viděl kapitána De Jonga, ale taky bych se u nás nedivil Muntarimu

Reagovat
CubONE

Reagovat
FORZAMILAN

Aha, on chytá Lopez......tak uvidíme, co zase ,,vymyslí,,

Reagovat
mojmira

No pokud mu De Sciglio, který zrovna taky má super formu, pošle nějakou super malou domu ...

Reagovat
CubONE

Alex sa zranil pri rozcvicke alebo co?

Reagovat
mojmira

Na livesportu je, že střídal ve 3 minutě, ale já chytil stream až od 5. tak nevim co je na tom pravdy.

Reagovat
panca

stridal ve 3. minute

Reagovat
FORZAMILAN

Taky sleduju livesport, 3 minuta zranění a střídání

Reagovat
Yanek

Saponara vypadá solidně.

Reagovat
smazaný uživatel

KURVA ! ! !

Reagovat
Yanek

to je zas komedie

Reagovat
CubONE

Jeeeezis.

Ale teraz dobre, Diego.

Reagovat
smazaný uživatel

co to kurva je ?

Reagovat
smazaný uživatel

zapata

Reagovat
snuff24

pěkné

Reagovat
rossoneri89

do pice ...

Reagovat
mojmira

do píči, to tam rovnou nemusel dávat nikoho a bylo by to lepší jak tenhle "stoper"

Reagovat
smazaný uživatel

DO PICE CO TO JE

Reagovat
CubONE

Zapata, to nemylis vazne

Reagovat
panca

tragedi

Reagovat
smazaný uživatel

Ty slavnej "Pippo" TED se ukaz jestli mas na to byt trenerem a OTOC ten posranej zapas !!!

Na SAN SIRU se prohravat nebude ! Rozumis? Jeste k tomu s Palermem ! Do hajzlu uz dneska...

Reagovat
smazaný uživatel

to zas bude 60 minut betonu

Reagovat
CubONE

Menezovi by uz niekto mohol povedat, ze sa nehra 1v11, ale ma tam spoluhracov.

Reagovat
Yanek

Jsou tam hráči, u kterých mě mrzí, že s týmem tohle zažívají, ale jak jinak se posunout dál než s takovými výsledky?

Reagovat
Vtáky cez tepláky

do p*če, to raz nehrá muntari a to ideme prehrať?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Menez je dneska mimo

Reagovat
rossoneri89

s tymto chceme ist do Europy?? .... tymto HOVNOM???? ...... 3/4 hracom by som vyjebal lebo im je uplne jedno ako skonci zapas ..... hlavne sa rychlo po zapase osprchovat, nasadnut do luxusneho auta a ist hrat domov xbox alebo za kurvami ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

malá domů se už nepíská ?

Reagovat
Inzaghi

Jestli tohle není malá domů, nemá vůbec cenu, aby to pravidlo existovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

na prvy pohlad mala domov. z opakovaneho zaznamu to uz vyzeralo že ta lopta sa mu odrazila od nohy, že neprihraval brankarovi

Reagovat
10

přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

ach rozhodčí.... Za snad první 3 fauly 3 žlutý a ted neodpíská jasnou malou domů??

Reagovat
10

Jasnou prej

Reagovat
smazaný uživatel

no to jsou curaci

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlíp hraje hráč, který doted neodehrál ani minutu - Saponara

Reagovat
smazaný uživatel

UA UA UAUAUAAAAUAAAAAAA me praskne regulerne curak z toho vykonu !

V satne hrace zjebat ! Chce to aby tam hraly spravni chlapy a ne Torres ala vyhasla slecinka nebo Menez ala na hristi hraju jenom ja .. trener kterej pusobi jak kreatura na klauna.. CO TO DO PSI KUNDY TOHLE ? Kde je ten hrdej klub AC MILAN kterej mel jmeno a respekt..

Reagovat
Yanek

Co to je?

Reagovat
smazaný uživatel

realita ..

Reagovat
smazaný uživatel

a nebo ty si snad spokojenej, tak hlavne ze umime vystrelit aspon na branu ze ..?

ne, pockej my jsme vlastne nevystrelili na branu, superPippo jim musi ukazat v satne na mape kde ta brana vubec je na hristi... Ani bych se nedivil kdyby se AC myslelo ze misto fotbalu hrajou vodni polo...

Reagovat
CubONE

Ty si dnes musel mat lajnu. Alebo sa snazis hrat na Romula, len nemas tu noblesu.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

ukľudni sa trošku..

Reagovat
snuff24

fakt díky teď mám kvůli tobě déjà vu

Reagovat
CubONE

Menez mimo od zapasu s Parmou, idealne zanho Stephan, dostat Hondu viac do hry. Najlepsi od nas Ricky, veri si 1na1, asi ako jediny tam mal svetle momenty.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

No v podstate jediný kto hrá dobre je Poli.. Zapata, DeJong, ale hlavne kraje obrany sú úplne mimo. Už by to chcelo nasadiť tam od začiatku namiesto desiglia a abateho aj niekoho iného, neviem či tam je únava, alebo istota základu alebo čo, ale ide to s nimi dole. Menéz- už sa začína prejavovať, tak ako som bol z neho zo začiatku natešený, tak teraz mi pomaly začína liezť na nervy. No nič, druhý polčas nepochybujem v zlepšenie, -- či??

Reagovat
Vtáky cez tepláky

ešte saponara prekvapil, asi preto že prišiel z lavičky a nemá istotu základu. Však káder je široký, nechápem prečo to tam viac netočí.. keď sa niekomu nechce, nech ide von.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je hrůza, jestli my fanoušci juve si stěžujeme na nějakou špatnou hru nebo organizaci.To co předvádí AC je totální chaos.My aspoň tyhle týmy jako je Palermo nepouštíme do šancí a hra má hlavu a patu, že nám zabijí jeden gol z jedné šance ok.Ale to AC je uplně mimo.Jeménama ten tým je celkem nabouchanej ale Honda,Torres to je hrůza vůbec od nich nevidím hlad něco změnit.AC se s těmito hráči neposune nikde.Kraje obrany parodie, stopeři k smíchu.AC už musí se začít zvedat je to nedůstojné jejich jménu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dybala dej tam hattrick at SAN SIRO dnes shori v plamenech

Reagovat
smazaný uživatel

okamžite musí nastupiť el sharaawy

Reagovat
smazaný uživatel

taky ze jsem tam a snad to trochu rozhejbu a NAJDU branu

Reagovat
CubONE

Stephan hore, ale za Andreu?

Reagovat
CubONE

Cize Saponara asi s NdJ na DM

Reagovat
Yanek

4-2-4 forza Leonardo

Reagovat
Vtáky cez tepláky

dúfam že tam pošle pipo zase pazziniho :D

Reagovat
CubONE

Jebne ma z toho Meneza. A viditelne su z toho solovania nervozni aj ostatni.

Reagovat
smazaný uživatel

strašnu piču hra dnes

Reagovat
Vtáky cez tepláky

ani neviem koho by som radšej chcel vidieť dole, či meneza alebo hondu.

Reagovat
mojmira

Zapatu

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Reagovat
10

není potřeba nic dodávat

Reagovat
Vtáky cez tepláky

jj, tak som to aj myslel

Reagovat
10

25 minut a AC nevystřelilo na bránu..?

Reagovat
panca

cca 2 x slabe doprostřed brány

Reagovat
10

Velká křeč...a to ještě Palermo rezignovalo na nějakou ofenzivní snahu, jinak by to dost možná dopadlo jak Inter s Cagliari

Reagovat
smazaný uživatel

bud v klidu jeste ani nenasly

Reagovat
Inzaghi

Sapo za centr

Reagovat
Inzaghi

..za ten první...

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Boze to zas bude po zapase vymluv a obhajovani se a prislibu lepsich zitrku..

Inzaghi by mel jako chlap rict ze se z Palerma regulerne posrali

Reagovat
10

Z Palerma se neposírá ani Empoli

Reagovat
smazaný uživatel

acecko jo acecko to je tym ktery je v PRDELI a pippo ho tahne do tlusteho streva

Reagovat
CubONE

Uz prestan dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

ano mami

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

fór je v tom, že kdyby tam nebyl Lopez klidně dostanem bůra. Palermo si to dává zkušeně, flexibilní dvojblok, který když je překonán tak prostě zatáhnou za záchranou brzdu formou taktického faulu

Reagovat
CubONE

A Baretto dnes skvely

Reagovat
smazaný uživatel

eeeeeejjjjjj tak to bylo supr cupr... tohle bude krasnej stred tabulky na konci roku

Reagovat
panca

vydrzi vubec pippo celou sezonu?!

Reagovat
smazaný uživatel

vydrzi neboj --- AC ma novej projekt potopit se na dno a Pippo to je kapitan kocabky

ale co v Serii B by jsme si mohly zvednout trochu ego

Reagovat
Vtáky cez tepláky

je čas dať šancu niangovi tomu mastourovi a hlavne viac nechať hrať stephana a už skúsiť dať dole aj krídla v obrane. no proste je toho veľa

Reagovat
smazaný uživatel

je čas dať šancu Gennaru Gattusovi - to je ten pravy hrebec pro AC ! Ten je srovna do late !!!

Reagovat
CubONE

Mastoura nie. Ale Nianga by kludne mohol dat proti Sampe.

Reagovat
smazaný uživatel

El Shara je vybornej, není to sobec, je dravej, rychlej nechápu proč ho nedává od začátku.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Reagovat
Jajinek

Já bych letos z Itálie ten třetí tým do LM snad ani raději nepouštěl...

Reagovat
GEGE

Reagovat
10

já bych tam nepouštěl žádnej

Reagovat
Jajinek

jo no...je to vážně děs, kam to spěje. EL si jsou ty týmy schopny dávat i s náhradníky...ale ta TOP kvalita na boj i titul v LM v Itálii asi ještě hodně dlouho nebude.

Reagovat
olis

s tou EL by som si tiez nebol taky uplne isty

Reagovat
Jajinek

neboj, taky postoupíte i s náhradníky

Reagovat
10

to je pravda, na druhou stranu já tu top kvalitu obecně v dnešním fotbale docela postrádám, o top kvalitě se dá mluvit třeba v případě 2 týmů (Bayern a Real), pod nima je to celkem vyrovnaný a u většiny z těchto týmů mi něco chybí...

Reagovat
Jajinek

jenže italské týmy se nechytají ani na tu garnituru pod vrcholem. Nedovedu si představit, že by Juve vyřadilo v LM Chelsea, Barcu, PSG a tak...nedovedu si představit, že by italský tým byl schopný vyhrát LM. Aktuálně je úspěchem postup ze skupiny...o který se oba celky bohužel budou strachovat až do konce.

Reagovat
10

Já si to celkem představit dovedu, ale samozřejmě to z mojeho pohledu nejde brát úplně objektivně, přestože jsem k Juve v Evropě kritickej až dost...ty zápasy s Realem minulou sezonu, nebo i na Atleticu tuhle, neukázaly nějakou ohromnou propast. Neapol minulou sezonu taky odehrála super zápasy, AS na City taky. Je to celý nějaký zakletý.

Před Triplettou si měl jinej pocit..?

Reagovat
Jajinek

Tak nikdo nečekal, že bychom mohli vyhrát LM a hlavně v semi nikdo nečekal, že bychom mohli vyřadit a hlavně přehrát Barcu. Ale jako italský mistr jsme tenkrát tu kvalitu měli a mezi favority jsme patřili a spíše se lidé divili, že jsme přes to osmifinále tolikrát nepřešli. Myslím, že tehdy ta pozice italského fotbalu na tom byla trochu líp.

Reagovat
10

Vždyť tohle platí i pro Juventus, kterej i v dejme tomu slabší lize pořád udělal 105 bodů...Inter v triple sezoně postoupil v LM s 9 bodama, rok předtím dokonce jen s 8, takže to "válcovali" dost podobně jako současný Juve...teď jde o to, jestli Juve dokáže tu evropskou deku shodit, k tomu je potřeba i trošku štěstí

Reagovat
10

°102 bodů

Reagovat
Jajinek

to ano...ale v roce 2010 byla v Evropě vnímaná pozice italské ligy a italského fotbalu trochu výš, než je nyní

Reagovat
Mr.Jindros

Ale skutečně jen o trochu... Inter 2010 je taková jednoroční anomálie, jinak od sezóny 2007/2008 až do dnes je to plus mínus stejná katastrofa.

Reagovat
Jajinek

jako v Evropě? Protože v Itálii se mi třeba právě Inter líbil více dříve, než 2010

Reagovat
10

opravdu byl ten rozdíl tak signifikantní? a proč to je vlastně v týhle diskusi důležitý?

Reagovat
Jajinek

no já tím jen osvětluju, jak byl Inter vnímán v Evropě. Tím, že Calcio stále bylo na 3. místě a kvalitu jeho pozice nikdo nezpochybňoval, všichni brali problém Interu dostat se přes osmifinále právě jako problém Interu, ale obecně se od něj vyšší příčky v LM, jako od Italského suveréna, očekávaly. U Juve nyní máme to neustále zpochybňování kvality Série A kde se obecně v Evropě mluví o tom, že v lize válec, ale na mezinárodní scéně na to možná nemají.

Reagovat
DelPiero137

Inter mal Maicona, Lucia, Cordobu, Chivuho. My mame stoperv Squadry. Bez tohoto sa nepohneme, ako aj ostatne muzstva.

Reagovat
M11

Reagovat
cervo

neboj, ved cez predkolo ho tam ani nikto nepusti

Reagovat
DelPiero137

Do predkola..... Inak suhlas, aj s 10.

Reagovat
Pipo123

Dneska ideme na tretie miesto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Takže Radu sa znova zranil dnešná obrana asi Pereirinha, De Vrij, Ciani, Braafheid to proti ofenzívnemu Cagliari nevyzerá dobre, skvelé nákupy do obrany, Basta aj Gentileti si asi ani nezahrajú keď sú stále mimo s takou obranou akú máme je zázrak že atakujeme tretie miesto

Reagovat
Alberto Aquilani

ved to máte len preto (je to otrepané), že je konkurencia taká aká je, normálne by ste boli 6.-7...... ja na tom nič extra nevidím, to 3.miesto konec koncov môžte kľudne dať, ale pre SA to bude, sorry, katastrofa ak pôjdete vy do LM ....

Reagovat
Jajinek

Reagovat
Pipo123

To máš pravdu, že konkurencia nám teraz pomahá, ale treba rátať že ak sa nám vyprázdni marodka tak to bude lepšie aj od nás. Ano je záhada že hráči ako Braafheid či Cavanda si v pohode dávajú Seriu A, pritom to boli až tretie voľby na svoje pozície a nebyť zranených spoluhráčov tak si ani nekopnú. Lenže kostra týmu ktorú máme mi nepríde zlá, minimálne hráči ako Marchetti, Radu, Basta, De Vrij, Parolo, Biglia, Lulič a Candrava svoju kvalitu dokazujú a v prípade kvalifikácie do LM verím tomu žeby Lotito priviedol posily na slabšie pozície v Laziu. Podobne ako sa to stalo vo vašom prípade Ten tým nejaké veľkú slabinu nemá, možno chýba jeden fakt top stopér vedľa De Vrija a stabilné krídlo na ľavú stranu, inak to je podla mna optimálne zloženie do budúcna, hráči v najlepšom veku + pár mladíkov čo dostávajú šance. Momentále tá koncepcia čo je v Laziu mi príde stabilenšia a lepšia než ktorá panuje u konkurentov akými sú Inter, AC, Fiorentina to nechcem nejak slepo obhajovať Lazio, ale vidím tam aj pozítívne veci.

Reagovat
Alberto Aquilani

Tá kostra tímu je "dobrá", ale nie na LM.... hráči ako Basta, Radu, Parolo, či Lulič by boli v LM priemer..... tam dúfam pôjde Neapol či Inter .... dúfam, že nie AC

Reagovat
Pipo123

Já tiež vidím najlepšie asi Neapol, Interu naopak verím najmenej, už len kvôli tomu že ten ich futbal je hrozná nuda, ako mám rád Inter, ale momentálne je to herne pre mňa najhorší tým. Už aj hráči ako Palacio či Hernanes nehrajú tak ako v minulosti, akurát nedávno som si spomenul na teba keď si vravel že Hernanes sa mal skôr predať bo formu už nemá a mal si pravdu, v konečnom dôsledku tých 18 mil či koľko sme za neho dostali je super, keď zoberiem do úvahy že asi už nikdy nenaštartuje svoju karieru tak ako v Laziu.

Reagovat
Pipo123

Inak zatiaľ na LM sa nesmieme moc sústredovať, EL je základ, to čo by prišlo navyše by bol len bonus, keď pozerám náš rozpis tak január ukáže ako sme na tom, tam nás čaká 5 zápasov, Doria, Inter, AC, AS, Neapol

Reagovat
lucius6

přesně tak, máme cenově tým úplně jiné kategorie než Neapol, Juve nebo AS, takže LM by byl jen super bonus, ale primární cíl je EL a hlavně stabilní výkony, chce to prostě nějakou konzistenci, ale dneska jinak povinně 3 body, týmy jako je Cagliari musíme porážet vždycky a všude

Reagovat
lucius6

až získáme scudetto a následně vyhrajem LM tak si na mě vzpomeň ty katastrofo

Reagovat
Alberto Aquilani

OK Ked Lázio vyhrá Scudetto a následne vyhrá LM tak budem behať nahý pred proezidentským palácom, masturbovať a kričať smrť heterosexuálom ..... a ked nevyhrajú, tak spravíš to ty .... čo na to povieš ? Dohoda ?

Reagovat
10

aktuálně mi pořád jako nejmenší zlo přijde trojka z minulý sezony, u Neapole je pořád aspoň naděje, že se proti velkým týmům hecne a dokáže s nima zahrát...k tý kvalitě, kterou Neapol ukázala proti AS, se letos nikdo z těch x aspirantů nepřiblížil ani z poloviny

Reagovat
Jajinek

Reagovat
mastakillah

naděje tam je, to rozhodně. Vůbec bych si ale nebyl jistej, že bychom zvládli postoupit z předkola ... Je to bída děs

Reagovat
10

Problém Neapole je kontinuita a motivace proti slabším týmům, tam prostě ztrácíte.

Jinak vítěz EL jde přímo do základních skupin LM, to by měla být motivace i pro Neapol. Je dost možný, že do PO evropský ligy půjde 4-6 italských týmů.

Reagovat
stuff

tak treba vypakovat rimanov

Reagovat
10

Zítra dost možná bez Ogbonny a Kwadwa, oba dneska netrénovali, na jejich místa případně Stephan a Pado.

Reagovat
Mr.Jindros

Tahle bída by konečně mohla rozhoupat naše vedení ke koupi někoho pořádného. Stoper bude pro další přestupové období prioritou.

Reagovat
10

vypadá to tak, Marotta chce údajně stáhnout z Empoli Ruganiho, ale ti jsou razantně proti...to by ale byla zrovna super posila

Reagovat
M11

kdy jindy by si u nas mel Rugani zahrat kdyz ne ted

Reagovat
10

jenže pro Empoli to je klíčovej hráč, nepustí ho

Reagovat
10

myslím teď v lednu, v létě se s ním snad počítá

Reagovat
M11

to je jasne.. ja jen ze je to skoda

Reagovat
Pettirosso

nehledě na Ruganiho (do budoucna) i tak je potřeba ještě jeden světovej, ale opravdu světovej stoper.. žádnej Ogbonna nebo Peluso.. Barzaglimu už skoro přestávám věřit a Chiellini je poslední rok tak mimo, že i Leo vypadá jako Cannavaro vedle něj.. a když je Bonucci náš nejlepší stoper, tak je sakra něco špatně.

Reagovat
DelPiero137

S odchodom Antonia verim ze by Mass posadil Chiela na lavicku. Pri dobrych nakupoch kludne aj Lea.

Reagovat
M11

Nedved ve stredu ve studiu na Coolu

Reagovat
Melchior

Reagovat
smazaný uživatel

Insigne podepsal do roku 2019 Capitano futuro

Reagovat
olis

prave som to chcel ist napisat

a podla Gazzety ho chce Conte povolat na dalsie dva repre zapasy, udajne ho chce vyskusat vedla Pirla v zalohe

Reagovat
10

Wtf?

Reagovat
olis

http://football-italia.net/58117/conte-reinvent-insigne

no neviem si to predstavit ale vsetko je mozne

Reagovat
Pipo123

Mauri

Reagovat
10

Nemám na ten Zemanův fotbal nervy, to je pořád jak přes kopírak, oni si nechaj dát třeba 5 úplně stejných gólů za poločas

Reagovat
10

Měl tam být -

Reagovat
Pipo123

Ten 2. gól bola krásna akcia, Klose tento rok je tá ofenzíva parádna

Reagovat
Pipo123

Tak pohoda, obrana funguje, Cagliari nehraje nič moc, ofenzíva absolútna paráda, 3:0 teda asi nikto nečakal, výborné je že to padá obidvom útočníkom + Mauri FORZA SS

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio hraje suprově, vidím je poprvé letos ale fakt parádní pokoukáníčko, ani u toho neusínám jak mám v pondělních dohrávkách ve zvyku.Pioli je dobrý trener už v Bologni sem ho měl rád, uměl vždy Bolognu dobře připravit na zápas i když hrál proti Juve jak si pamatuju.

Reagovat
Pipo123

Pioli to zvláda výborne, páči sa mi ako počas zápasu si hráči menia pozície, napr Lulič sa posúva do stredu zálohy, potom zasa na krídlo, Candreva hraje raz na ľavo, raz na pravo. Mauri ten je chvílu v útoku, potom zasa na krídle alebo v strede zálohy. Klose tiež pracuje na veľkom priestore, dobre sa na tom pozerá, je to také behavejšie

Reagovat
smazaný uživatel

Máte hodně dobrej presing, Klose to je příklad pro všechny, zarputilej ten napadá to je radost pohledět.Candreva pro toho sem měl vždy slabost a De Vrij supr výkon.Jestli Lazio udrží takovou laťku a budou hrát takovým systémem a tak běhavě tak se s nima musí počítat nahpře.

Reagovat
Pipo123

De Vrij hraje parádne, super výkon

Reagovat
lucius6

Ederson je zpátky, snad bude v pohodě a propracuje se do základu, moc mu to přeju

Reagovat
Pipo123

Jj, mám ho hodne rád, zahraje si dosť, môže byť náhradníkom pre Parola ale aj Mauriho, uvidíme kto vyhrá ten súboj na ľavom krídle, zatiaľ vedie Mauri, ale je tam ešte Ederson, Anderson a Keita

Reagovat
lucius6

Mauri je dost gólovej, padá mu to tam solidně, ale zas dneska mě 2x naštval, když mohl dávat 2 přihrávky jednou na Candrevu za obranu a pak na konci před bránu Djordjevičovi a pokaždé to promeškal, ale zase dal gól, takže všechno dobrý, Ederson bude minimálně dobrej žolík dneska to potvrdil, ale je hezké mít konečně z čeho vybírat

Reagovat
Pipo123

Tie protiútoky boli komické občas, ked Candreva nahral Luličovi a ten netrafil loptu, potom zasa traja hráči pred bránkou a Candreva to napálil niekam do prdele a ako spomínaš ešte Mauri to dva x posral,

Reagovat
lucius6

jj ten Candreva to tam taky dobře zakopl, ale zas pak to vynahradil hezkou asistencí Edersonovi, aspoň je vidět, kde jsou mezery a snad se na tom na tréninku zapracuje, protože těch gólů mohlo bejt dneska i víc, nakonec z toho bylo zbytečné drama do konce....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele