Primera Division - souhrn 9. kola

01.11.2008, 21:57, aktualizováno 02.11.2008, 22:52
Komentáře a souhrny
Valencia doma prohrála se Santanderem a přišla o vedení v tabulce. Na první místo se po výhře v Malaze posunula Barcelona, druhý je Villarreal. V neděli Sevilla ztratila po vyloučení dvougólové vedení ve Valladolidu, Real přišel o vítězství v Almerii devět minut před koncem. La Coruňa vyplenila stadion Betisu...

Málaga CF - FC Barcelona 1:4

01.11.2008 20:00

Góly: 13. Duda - 6. Xavi, 19. Lionel Messi, 52. Xavi, 81. Weligton (vl.)

Rozhodnutí, které se nedá nazvat jinak než skandální, učinil rozhodčí Carlos Velasco Carballo, když bez bližšího prohledání terénu nařídil, aby se odehrál zápas mezi Barcelonou a Málagou. Trávník na La Rosaleda byl vzhledem k dešti pro fotbal prakticky nepoužitelný, a Carballo tak zkazil zážitek z utkání, na které se těšila celá Málaga i Barcelona.

Barca i Málaga se nacházely ve skvělé formě, a tak by za běžných podmínek byl k vidění excelentní fotbal. Bohužel se však krom povedených gólů dalo dívat jen na klouzání hráčů, na balóny uvíznutých v kalužích vody a nebezpečně vypadající pády, které si říkaly o zranění.

A co fotbalového se tedy na "hřišti" dělo? V 5. minutě dostala Barca v dobré pozici možnost zahrání přímího volného kopu a Xavi skvělou střelou poslal svůj tým do vedení. Málaga reagovala gólem Dudy poté, co sice Valdés předvedl skvělý zákrok v situaci 1 na 1, ná následnou výbornou dorážku už však nestačil.

Vedení Kataláncům vrátil Messi, když se ukázal tvrdou křižnou střelou. Krom branek byly k vidění pouze náznaky šancí – když už se zdálo, že se dobrým pohybem dostane jeden tým do brankové příležitosti, zasáhla nemilosrdně kaluž, která spolehlivě míč zastavila.

Druhý poločas začal taktéž lépe pro Barcelonu a znovu byl mužem číslo jedna Xavi. Eto’o přiťukl nově příchozímu Henrymu, který našel Xaviho a ten poslal míč za bezmocného brankáře Arnaua. 3:1.

Hosté už byli ve druhé pětačtyřicetiminutovce lepší a krom vstřeleného gólu to doložila mimo jiné i nastřelená tyč po ráně Daniho Alvése. Byl to znovu brazilský obránce, který stál u zrodu poslední zajímavé akce zápasu – jeho střelu si totiž nešťastně srazil za záda vlastního brankáře Weligton.

Barca se tedy po jedenácté výhře v řadě posunula na první příčku tabulky, uvidíme, jak dlouho tam vydrží.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Villarreal CF 1:4

01.11.2008 20:00

Góly: 28. Joseba Etxeberria - 24. Giuseppe Rossi, 53. Robert Pirès, 59. Santi Cazorla, 90. Jozy Altidore

Villarreal vyhrál na hřišti Bilbaa 4:1 a stále tak v této sezoně nepoznal hořkost porážky, v tabulce se Žlutá ponorka posunula na druhou pozici. Athletic zůstává předposlední.

Utkání začalo útočnou aktivitou obou mužstev, hostující obránce Angel pálil mimo branku, zatímco na druhé straně hřiště hlavičkoval Fernando Llorente, gólman Diego Lopez však předvedl velmi dobrý zákrok. Domácí měli v tuto chvíli více ze hry, úvodní gól utkání ale vstřelili hosté, Rossi si připravil míč na hranici pokutového území na svoji silnější levou nohu a přesnou střelou k tyči poslal Villarreal do vedení.

O pět minut později však Athletic zaslouženě vyrovanal, Exteberria využil zaváhaní Diega Lopeze, jenž špatně vyběhl na centr a zkušený hráč Bilbaa na zadní tyči neměl problém srovnat skóre zápasu. Po půlhodině hry vstřelil krásnou branku z přímého kopu Yeste, rozhodčí však branku neuznal, kvůli faulu domácího hráče při zahrávaní přímého kopu. V závěru prvního poločasu pak tvrdě pálil domácí Baleziaga, Diego Lopez předvedl skvělý zákrok a dokázal míč vyrazit mimo tři tyče.

Villarreal byl v prvním poločase horším týmem, ovšem do druhého poločasu vstoupil jiný Villarreal, v 52. minutě se hosté opět ujali vedení, když Rossi našel svoji přihrávku Roberta Pirese, zkušený francouz se nabízené možnosti nezalekl a překonal brankaře Iraizoze.

Hosté hráli ve vysokém tempu a po hodině hry vstřelili další branku, Cazorla si pohrál s obránci Bilbaa a přesnou ránou k tyči nedal šanci bezmocnému Iraizozovi. Zanedlouho to mohlo být již 4:1, Mati Fernandes však svoji velkou šanci spálil. Výsledkem 4:1 ale utkání nakonec skončilo, to když v devadesáté minutě, pár vteřin po svém příchodu na trávník, vstřelil branku mladík Jozy Altidore.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - RCD Mallorca 2:0

01.11.2008 20:00

Góly: 14. Sergio Agüero, 29. Sergio Agüero

Atlético Madrid si s přehledem poradilo s Mallorkou, dvěma góly v první půlhodině o tom rozhodl Sergio Kun Aguero.

V sestavě domácích opět chyběl zraněný Ujfaluši, ale nahradil ho v obraně Perea, osvědčená útočná dvojice byla Forlán a Aguero. Mallorka nastoupila o něco defenzivněji než obvykle, když Arango se vysunul do útoku vedle Adurize.

Mallorka nezačala špatně, ale akce, kdy se do šance dostával Aduriz, skončila chybně odmávaným ofsajdem. Ve 12. minutě ale šlo do vedení Atlétiko. Forlán hlavou přihrál do běhu Aguerovi a ten pěkným lobem překonal gólmana Moyu. Produktivita domácích byla veliká a měli i štěstí. Ve 28.minutě minul Forlán míč ve střelecké pozici, ten se dostal k Aguerovi a bylo to 2:0. Mallorka nesložila zbraně, solidní šance měli Aduriz a Varela. Ještě do poločasu měl Aduriz další možnost, ale tečovaný míč ho spíše zaskočil, když se k němu dostal.

Po změně stran si Aduriz dále držel pozici nejnebezpečnějšího muže ostrovanů, akrobaticky ale trefil jen břevno. Odražený míč našel jeho spoluhráče Aranga, ale ten trefil jen místa kde stál gólman Leo Franco. Velkou šanci poslal po rohu těsně vedle i Mario Suarez. Další pokus Maria Suareze vytlačil Franci na roh. Atlétiko o sobě dalo opět vědět až v 71. minutě a byl to opět Aguero. I jeho střela ale jen tečovala břevno. Šest minut před koncem ještě spálil obrovskou šancí Mallorky střídající Webó. Arango nacentroval, Webó mohl snadno doklepnout míč do branky, ale skvělý zákrok jednou rukou předvedl Franco.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Racing Santander 2:4

01.11.2008 22:00

Góly: 28. David Villa (pen.), 70. Joaquín - 23. Mohamed Tchité, 49. Mohamed Tchité, 80. Mohamed Tchité, 84. David Albelda (vl.)

Velké překvapení se zrodilo na Mestalle, kde Racing porazil Valencii 4:2. Santander se v tabulce posunul na jedenáctou pozici, netopýři po první porážce v sezoně spadli v tabulce na třetí místo.

Valencie vstoupila do utkání aktivně, do první velké šance se dostal Villa, jehož lob přes brankaře Tona skončil dva metry vedle hostující branky. O pár minut později pálil Manuel Fernandes, ránu středopolaře Los Ches tečoval jeden z obránců Santanderu a ta nakonec skončila na horní síťi. Na druhé straně zahrozil Tchite, jenž využil špatné rozehrávky domácích obránců a pálil z pětadvaceti metrů těsně vedle. Ve 23. minutě šel Racing do vedení, Pereira dostal míč k Tchitemu, jenž se ocitl sám před brankařem Renanem a svůj pokus nasměroval přesně k tyči. Odpověd přišla hned o pět minut později, Joaquina v pokutovém uzemí poslal k zemi Colsa a rozhodčí nařídil pokutový kop, k němž se postavil kanonýr David Villa, jenž bez problému překonal Tona a srovnal na 1:1. Domácí se i nadále tlačili do koncovky, velkou šanci spálil Villa, jenž dostal za obranu hostů idealní přihrávku od Joaquina, tváří v tvář Tonovi však neuspěl a brankář Racingu předvedl skvělý zákrok.

Santanderu se povedl vstup do druhého poločasu, ve 48. minutě se dostal k odraženému míči útočníK Tchite, který neváhal a míč z dobrých dvaceti metrů poslal o tyč za záda brankaře Renana. Od té doby se odehrával velký boj především ve středu hřiště. Až v 70. minutě Valencie kopala roh, brankář Tono neudržel centr Maty a Joaquin dokázal využít zaváhání hostujícího gólmana a vyronat tak na 1:1. Racing však měl svůj den - zejména útočník Tchite, jenž deset minut před koncem zkompletoval hattrick, když si naskočil na centr Munitise a nedal šanci Renanovi. V 84. minutě pak podtrhl výkon Valencie vlastním gólem gólem Albelda, jenž stanovil konečné skóre na 4:2 pro Santander.

Více informací k zápasu

Recreativo Huelva - Getafe CF 1:1

02.11.2008 17:00

Góly: 50. Javi Guerrero - 84. Juan Ángel Albín

Recreativo stále neví, jaké to je vyhrát v nové sezóně na domácí půdě. A to už na Nuevo Colombino odehrálo pět utkání! Tentokráte si odtud odvezlo body Getafe, které se tak usazuje v klidném středu tabulky. Naopak domácí zůstávají v sestupových vodách.

První půle příliš fotbalu nenabídla. Huelva přenechala aktivitu hostům, ti se však dopředu příliš nehnali a spíše se starali o to, aby se míč nějakým nedopatřením nedostal do jejich sítě. K vidění nebyly šance ani pěkné akce, naopak spousta faulů a nepřesností, Recre rozhodně nepůsobilo dojmem týmu, který vzhledem ke své situaci v tabulce potřebuje každý bod jako sůl.

Naděje na zlepšení podívané přišla po přestávce, to když se prakticky z ničeho trefil po centru Aitora v 51. minutě Javi Guerrero a poslal domácí do vedení. Ale Huelva se ihned znovu zatáhla a nechala hrát soupeře.

Nepříznivý stav a k tomu početní převaha způsobená vyloučením Iaga Bouzóna měly za následek stoupající tlak hostů. Většinou se však jednalo o dalekonosné pokusy bez větší šance na úspěch.

Nakonec se ale přece jen podařilo Getafe vyrovnat. Huelvě rychle docházely síly a osm minut před koncem už tlaku podlehla. O branku se postaral hlavou Albín a bylo srovnáno.

V závěrečných minutách ještě Getafe usilovalo o vítězný gól, jenže Recreativo už se ubránilo.

Více informací k zápasu

Sporting Gijón - CD Numancia 3:1

02.11.2008 17:00

Góly: 33. Luis Morán, 65. Mate Bilić, 76. Mate Bilić - 20. Asier Goiria

V domácím dresu se do sestavy vrátil třígólový sevillský hrdina Mate Bilič, útok hostí vedl Goiria. Lépe do utkání vstoupil Gijon a dostal se i do několika pološancí. Pokus Diega Castra byl ale zblokován, Carmelovi se dvakrát nepodařilo dát přesnější finální přihrávku. Ve 20. minutě ale šla Numancia překvapivě do vedení. Nagore přihrál Goiriovi a ten překonal přízemní střelou gólman Cuéllara. Na druhé straně byl v šanci Mate Bilič, brankář Juan Pablo se jen díval, ale míč šel nad branku. Po půlhodině zase hostující gólman Juan Pablo zneškodnil dobrým zákrokem střelu Diega Castra. Ve 33.minutě bylo vyrovnáno. To se ve skrumáži před brankou nejlépe orientoval Luis Morán. Tempo hry pak opadlo, do kabin se šlo za remízového stavu.

Do druhé půle vstoupil lépe Gijon, do další šance se dostal Mate Bilič, ale poslal míč nad břevno. Na opačné straně v 51. minutě zleva centroval Barkero, hlavičkoval Alvaro Anton, ale balon zmizel v rukavicích Cuéllara. Numancia byl aktivnější než v první půli, na obou stranách bylo ale i hodně nepřesností a tak přišla střídání. Ofenzivy posílili za Sporting Barral, který tak doplnil Biliče, za Numancii vyměnil na hrotu Goiriu Brit. V 65. minutě už Gijon vedl. Matabuena získal míč a jeho přihrávku zužitkoval Mate Bilič. V 74.minutě pak zahrál Pavon rukou po souboji s Castrem a Gijon kopal penaltu a Bilič dal svůj druhý gól v zápase. Numancia se ještě nevzdala, Barkero ale poslal svou střelu nad. Za Gijon ještě hlavičkoval nepřesně v nastaveném čase Barral.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - Sevilla FC 3:2

02.11.2008 17:00

Góly: 44. Jonathan Sesma, 51. Fabián Canobbio, 64. Fabián Canobbio - 19. Renato, 24. Jesús Navas

Valladolid zažil historickou noc, když se mu podařil úžasný zvrat proti početně oslabené Seville. Andalusané vedli už 2:0, nakonec ale dohrávali o deseti, inkasovali hned třikrát a odjíždí domů s prázdnou.

Domácí šli do utkání s optimismem, neboť se jim v týdnu vyvedl duel v Copa del Rey. Naopak svěřenci Manola Jiméneze natom byli hůř – řada zranění a dvě porážky, to byly zprávy z tábora Sevilly...

Začátek zápasu sliboval zajímavou podívanou, neboť oba týmy nastoupily s velkým nasazením. K vidění byl ofenzivní fotbal, čemuž odpovídá i způsob vstřelení úvodního gólu. Valladolid totiž při ofenzívě zapomněl na zadní vrátka a z proitútoku je vytrestal Renato.

Inkasovaný gól se na herním projevu Pucely dost negativně projevil, domácí zcela ztratili kontrolu nad středem pole. Sevilla toho dokázala velmi rychle využít a ve 23. minutě už to bylo 0:2, autorem krásné branky byl tentokráte Maresca.

S Valladolidem to vypadalo velmi špatně. Hře chyběla jakákoli myšlenka, ztraceně působil na pozici "media punta" Pichi Escudero, čímž trpěl celý tým. Zvrat v utkání přišel až s kuriózním momentem, ve kterém obdržel Luis Fabiano druhou žlutou kartu a sice za simulování. Je potřeba ocenit odvahu rozhodčího, že se nebál za podobnou chybu hráče vyloučit, což bohužel nebývá pravidlem.

Zápas najednou dostal novou dimenzi. Klíčovou nakonec byla 43. minuta, ve které dokázal dát gól do šatny Jonathan Sesma. Valladolid tedy šel ze hřiště s optimismem a zpátky na trávník s odhodláním dokonat obrat. A to se povedlo.

Kouč Mendilibar vsadil na Fabiána Canobbia, což se ukázalo jako mistrovský tah. Uruguyec dokázal již v 51. minutě vyrovnat a na dně náhle byla Sevilla. Valladolid byl všude rychleji a vítězný gól byl jen otázkou času.

Přišel v 63. minutě a znovu z kopaček Canobbia, který se tak stal hrdinou domácích fanoušků, Sevilla už síly na vyrovnání nenašla.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - CA Osasuna 1:0

02.11.2008 17:00

Góly: 61. Raúl Tamudo

Espanyol porazil na svém stadionu Osasunu 1:0, a po šesti zápasech se tak dočkal vítězství. Naopak Pamplona ani na devátý pokus nevyhrála, co víc, počtvrté v řadě prohrála. Nový kouč Camacho vedl hostující celek v posledních třech duelech, ani on však nedokázal trápící se celek pozvednout. V tabulce se Espanyol posunul na devátou příčku, Osasuna je i nadále poslední.

Utkání začalo ve slušném tempu, více ze hry měli domácí fotbalisté. První šanci si vytvořil domácí Nené, s jehož pokusem si však poradil Roberto Fernandez. Hostující fotbalisté byli pod tlakem, z něhož domácí vytěžili penaltu, poté co Roversio fauloval Neného, k nařízené penaltě se postavil Tamudo, ovšem letos již podruhé pokutový kop neproměnil, když tentokráte netrefil ani branku. V další šanci Espanyolu pálil těsně mimo z trestného kopu Luis Garcia. Osasuna byla v útoku takřka bezzubá, za celý poločas si dokázala vytvořit jedinou přílěžitost, to když Sola v dobré pozici pálil mimo. Na druhé straně pálil mimo i Pareja. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Ve druhém poločase Los Pericos ještě více přidali na tempu, po akci Luise Garcii pálil v 55. minutě Tamudo těsně mimo. Espanyol se zasloužené branky nakonec dočkal, a to v 61. minutě, byl to právě kapitán domácího mužstva a dosavadní smolař dnešního utkání Raul Tamudo, jenž přešel přes Roversia a přízemní střelou překonal branakře Roberta Fernandeze - 1:0. Od té doby se Espanyol soustředil na obranu a Osasuna jen marně dobývala domácí branku. Pamplona nakonec branku vstřelit nedokázala, což se jí "povedlo" letos již pošesté a zaslouženě jí tak náleží poslední pozice.

Více informací k zápasu

UD Almería - Real Madrid 1:1

02.11.2008 19:00

Góly: 81. Pablo Piatti - 38. Raúl

Domácí nastoupili s jedinou nečekanou změnou, kdy Carlose Garcíu nahradil na stoperu mladík Chico. Také Real vyrukoval s jedinou změnou, kterou byl návrat Diarry na úkor Gutiho.

První polovina prvního poločasu byla vcelku nezáživnou záležitostí. Almería se snažila hrát ze zabezpečených pozic a Bílý balet se zase příliš netlačil do útoku. Levá strana Realu navíc příliš nefungovala, jelikož skřípala souhra mezi Heinzem a Robbenem. Naopak v dobrém světle se předvedl navrátilec Diarra. Hra nicméně nabízela spíše fauly než šance lahodící oku.

Poprvé zahrozil až ve 23. minutě Higuaín po centru Ramose, ale Alves byl pozorný, stejně jako o osm minut později po střele Robbena. Pak se ale Real dočkal. Ve 38. minutě dostihl zdánlivě ztracený míč Higuaín, zleva odcentroval a Raúl hlavou v pádu otevřel skóre.

O tři minuty později pálil levačkou z kraje vápna Robben, ale Alves kryl. Na opačné straně první pokus Almeríe z kopaček Maného šel mimo a tak do kabin šel Real s těsným náskokem.

Po přestávce se obraz hry mírně změnil s příchodem Crusata, který zle zatápěl pravé straně obrany Realu. Větší šanci měl až v 56. minutě Higuaín po přihrávce Raúla, ale nastřelil jen Alvese. V 60. minutě se dožadovali domácí penalty po ruce vystřídavšího Metzeldera.

V 65. minutě mohl patičkou po stříleném centru Crusata skórovat Piatti, ale míč nezasáhl. O tři minutě později po jedovaté střele Sneijdera se k dorážce nedostal Higuaín. Na hřiště se dostal Van der Vaart i Guti, ale Realu to bylo spíš na překážku. Almería totiž začala s náporem.

Nejprve zlikvidoval s obtížemi střelu Crusata Casillas, stejně jako po chvíli hlavičku naprosto volného Soriana. O minutu nato se po chybách Ramose a Metzeldera a centru Maného dostal do šance Álvarez, ale pálil nad. V 81. minutě se ale domácí dočkali. Dírou po pravé straně, kterou za sebou nechal Ramos, se protáhl Crusat a po jeho přihrávce propálil Casillase Piatti.

O tři minuty později v protiútoku znovu střílel Piatti, ale minul pravou tyč branky hostí. Real odpověděl hlavičkou Heinzeho, která ale šla mimo. Almería se stále tlačila vpřed, ale vítěznou branku už nevstřelila. Pro Bílý balet je to důrazné upozornění před Ligou mistrů proti Juventusu.

Více informací k zápasu

Real Betis - Deportivo La Coruña 0:3

02.11.2008 21:00

Góly: 60. Riki, 79. Ángel Lafita, 87. Ángel Lafita

Zápas se rozjížděl jen velmi pozvolna, Betis měl převahu, Depor zkoušel brejky. Až ve 20. minutě přišla větší šance, když zdálky střílel Sergio García a gólman Aranzubía vyrazil míč na rohový kop. Depor kontroval Rikiho slabou hlavičkou, i když bylo to spíše ramenem, do středu branky, kde stál gólman Casto. Pak ve 30.minutě Betis rozehrál roh, Mehmet Aurelio tvrdě hlavičkoval a na brankové čáře zaskočil svého gólmana Sergio a odhlavičkoval míč pryč.

Hra se konečně oživila a Betis se dral do zakončení. Sólo Sergia Garcíi ukončili ve vápně čistě obránci, o chvilku později pálil Damiá nad a po něm také Emana. Betis měl zřetelný tlak, ale jen těžko se přes pozornou obranu Deporu prosazoval do opravdových šancí.

I druhá půle začala za tlaku Betisu. Do střelecké pozice se ale dostal až v 56.minutě Sergio García, ale tvrdá rána se mu stočila mimo branku. Sergio García to zkoušel vícekrát, ale rána, která by Aranzubíu opravdu prověřila zatím scházela. Depor ale svého soupeře zaskočil brejkem. Ve středu hřiště se srazili dva domácí hráči, La Coruňa šla v přečíslení dopředu, Guardadovu střelu ještě Casto skvěle vyrazil, Mexičan ale ještě stihl odcentrovat a hlavou už zblízka vstřelil gól Riki.

Betis se snažil, na hranici malého pokutového území hlavičkoval nad Vega, později vedle branky i Arzu. Hosté ale byli velmi nebezpeční z brejků. Lafita potáhl míč po křídle, položil si Rivase a pálil z úhlu pod břevno. Bylo to 0:2! V 78.minutě byl navíc po druhé žluté kartě za filmování vyločen domácí Sergio García. Ale to ještě nebylo vše. Valeron přihrál před branku Lafitovi a ten zvýšil už na 3:0 pro Depor.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona971128:822
2.Villarreal CF963017:821
3.Real Madrid962124:1320
4.Valencia CF962120:920
5.Sevilla FC952215:817
6.Atlético Madrid941419:1613
7.Getafe CF934210:913
8.Málaga CF941410:1313
9.Deportivo La Coruña93338:912
10.Espanyol Barcelona93337:1012
11.UD Almería933310:1412
12.Sporting Gijón940516:2212
13.RCD Mallorca93248:1211
14.Real Valladolid93159:1110
15.Racing Santander92349:129
16.Real Betis92259:118
17.CD Numancia92168:177
18.Recreativo Huelva91445:147
19.Athletic Bilbao91267:175
20.CA Osasuna90453:94

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (319)

Přidat komentář
smazaný uživatel

skládám velkou úctu Barce za vyrovnání se z podmínkami a za skvělý výkon Xaviho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3 body, 4 goly, nikto sa nezranil.

Nabuduce by som to radsej odlozil.

Reagovat
honziss

Tak dnes by si Barca zasloužila aspoň 6 bodů. Za ty podmínky..

Opravdu nechápu jak je možné nechat hráče hrát na rybníku.

Reagovat
smazaný uživatel

obrovská zátěž na kolena a vazy... Velký štěstí, že se nikdo nezranil... I když je možný, že se objeví nějaký opožděný zranění

Reagovat
Xavi8

Barca

Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

klobuk dole pred vsetkymi hracmi ako bojovali,to nasadenie...ked sa hraje srdcom,tak to aj vyzera :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Altidore

Reagovat
smazaný uživatel

snad dostane vedle Rossiho více prostoru

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsem viděl povrch,na kterém se bude hrát, myslel jsem si,že snad jediná šance jak technicky vytříbená Barca bude moct vstřelit gól bude z přímáku nebo standartky hlavou,protože o kolmých kreativních balónech za obranu se nedalo přemýšlet a realizovat je pokud měli jít po zemi. Xaxi potvrdil co tvrdím už nějakou dobu,že je výjimečný záložník a pro mě je nejlepší záložník,nebo alespoň nejlepší záložník na světě na svém postu MIDFIELDER MAESTRO Messi ukázal,že umí vystřelit tvrdě přímým nártem a bez falše, kterou používá při jeho častém kopu placírkou , popř. vnitřním nártem. Klobouk dolů obrané hře, ve vzduchu snad bezchybní obránci i defens. záložníci. Pevně věřím Barce,že má šanci vyhrát LA LIGU i LIGU MISTRŮ, tam je ale konfrontace s evropským fotbalem poněkud něco jiného, než zápas s Almerií nebo třeba i Valencií.Guardiola je na to ale umí připravit

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola bude mat bezochyby uzastnu trenersku karieru..Jeho trenerske schopnosti sa nedaju zapriet..chvalabohu ze tu nemame Mourinha, lebo sa vyberalo prave medzi guardiolom a mourinhom..LM mame sancu vyhrat, bezpochyby..

Reagovat
smazaný uživatel

Co ty vis, treba byste pod Mourihem neztratili ani bod

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně Samík. Jen tak dál.

Reagovat
herbage

Kuš hajzle

Reagovat
Xavi8

1x (a asi aj posledny) fandim Valencii koli poslednemu zapasu na tikete a oni 20 min do konca so Santanderom 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Uz 2:2

Reagovat
Xavi8

viem, ale to je stale malo

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
Xavi8

Reagovat
Xavi8

2:4 aspon nech uz teda dobre prehraju, aspon budeme prvy v tabulke

Reagovat
Xavi

Tchité

Reagovat
smazaný uživatel

Tchite hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hrůza, takhle doma propadnout...

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia.

Reagovat
-Kopy-

Santander jednoduše více bojoval

Reagovat
smazaný uživatel

Valencie - zpátky na zemi

Reagovat
-Kopy-

Jj dva góly z hovna, to se pak hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

a to doslova

Reagovat
smazaný uživatel

no já nevím, ale mě se nezdálo, že by Vale byla lepší, spíše naopak. Snižovat výkon Santanderu se mi nezdá.

PS: ale viděl jsem jen první půlku, takže je možný, že po přestávce to bylo jiné

Reagovat
Tomanatura

Nojo, už vede ten nejlepší tým ve Španělsku.

Reagovat
smazaný uživatel

Spatne ses kouknul, je bohuzel druhej

Reagovat
Xavi8

praveze on vidi velmi dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

A já že se tu začnou všichni hádat a kde nic, tu nic

Reagovat
smazaný uživatel

Aaaale PD nikoho nezajima

Reagovat
Xavi8

preto pises do diskusie

Reagovat
smazaný uživatel

Aby ses tu necitil tak sam

Reagovat
Xavi8

aha

Reagovat
-Kopy-

PD ? posranej dolar ?

Reagovat
smazaný uživatel

Mam zkusit najit nekde komentar, ktery jsi psal ty a kde jsi napsal PD a nemyslel tim posranyho dolara ?

Reagovat
-Kopy-

Tak já myslel, že mluvíš o sobě, promiň.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zato ty už jsi na oběžné dráze nezdravě dlouho

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Racing super! Barca konečně první a zaslouženě!!!

Reagovat
-Kopy-

Ach jo, to byl děsněj zápas. Měli nehorázný štěstí, a nám to moc nešlo, špatný špatný...přes týden bude mít Unai co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

"Mémé" Tchité

Reagovat
-Kopy-

nj, nj...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, pacholek se plouží na střídání ani chodit nemůže a jak spatří v blízkosti svého trenéra, div se k němu nerozběhne...

Reagovat
smazaný uživatel

ale padalo mu to tam bohužel no

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia CF - Santander 2:4

Reagovat
smazaný uživatel

jo,jo už je to tady.Ještě nemá Valencie velký mužstva za sebou a už se veze...doufám že navážou na starou sezonu.Te´d mají alespoň ti co jí zbožňují a nenechají na ní dopustit zacpanou hubu..Sedlo jim hodně lehké rozlosování..ale 23.listopadu to začne Sevilla atd...

Reagovat
smazaný uživatel

smůla není rovna neschopnosti a jestli si myslíš že nám jen tak něco zacpe hubu, tak na to zapomeň

Reagovat
smazaný uživatel

na vánoce si řekneme jak na tom budete po tom kolotoči.. Body co máte nemají zatím hodnotu a to se prokáže až po vánocích...

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

...jdi už radši spát, bez tvých duchaplností se tu všici obejdeme

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia hrála hrozně. Až jsem se divil, že mohli vést. Předpokládám, že půjdou dolů - někde kolem čtvrtého fleku se budou pohybovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím bych nepsal že Guardiola je supr trenér atd..Zatím to je pouhej začátek a až bude takové dva ,tři roky nahoře tak pak jo ale zatím to je moc brzo.Doufám že nikdo po dnešním zápase nebude nemocnej nebo zraněnej..Rozhodčí byl nenormální že nepřerušil utkání ale už je to pryč.Hlavně že se nic hroznýho nestalo..Takže jen VAMOS BARCA..

Reagovat
-Kopy-

Dobrý dobrý, už si se vykecal, čao.

Reagovat
smazaný uživatel

to mám nejradši když někdo udělá body s ubožákama a pak už doufá na tytul.....

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, v co doufáte vy barceloňáci, ale my rozhodně v titul

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Vánoce nepřežijete.Tedy přesněji od 23.11.08 to pro Vás začne...doufám že už samo příští týden..

Reagovat
smazaný uživatel

velký oči, velký oči

Reagovat
smazaný uživatel

věřit můžete ale jedině v boha..

Reagovat
-Kopy-

Ubožák si tu leda ty.

Reagovat
smazaný uživatel

mám pocit že jsi to směřoval zřejmě na sebe.Holt být nasranej je užírající.Ale neboj příští týden možná bod odvezete ale na to bych nesázell...

Reagovat
-Kopy-

Pocit máš špatnej, rači běž spát.

Reagovat
Kily

přestaň tady provokovat a vyvolávat hádky, myslím si, že na to nikdo není zvědavý

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžeš mu dát ban?

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Kily

chová se tady takhle pořád?

Reagovat
-Kopy-

Pořád ? Valencie prohrála poprvé :) Vidím ho tu poprvé, viděl bych to na varovaní.

Reagovat
smazaný uživatel

ban? to by ho musela mit pulka EF

Reagovat
smazaný uživatel

konečně se začíná ukazovat jak to vlastně s Valencíí je..A TO NEJHORŠÍ TEPRVE PŘIJDE..Takže dobrou a sportu zdar..

Reagovat
smazaný uživatel

až budete předvádět to co předvádi barca ..tak pak můžete říkat že hrajete fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

bla, bla, bla.....

Reagovat
smazaný uživatel

určitě znáš tyto slova ...víc než klub

Reagovat
madridcan

a preco s tymi slovami reagujes na fanusika valencie?

Reagovat
smazaný uživatel

třeba proti Bilbau předváděla Barca taky hovno a Eto se ustřelil tak proč by se nemoh ustřelit Tchite 3x?

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, ještě řekni, že my hrajeme rovnocený nebo-li horší fotbal než Valencia?!

Reagovat
smazaný uživatel

já nevím proč by Valencie nemohla zahrát lépe než Barcelona, nebo kdokoli jinej ve sportu neplatí, že když má někdo nálepku Barcelona tak že vyhraje vše, stejně tak může Barcelona prohrát se Santanderem jako my...

Reagovat
smazaný uživatel

Barca ale s něma už hrála A o dost, lépe, sice jen remizovala, ale nedostala čtyři fíky a neprohrála...

Reagovat
smazaný uživatel

my zas neprohráli s Numancií - ale to už je jak ve školce...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fanoušek Barcelony se za tebe stydím

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona - vynikající výkon, klobouk dolů

Reagovat
smazaný uživatel

Visca el Barca.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Villareal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ta Valencia zakopla to je super pre Barcu

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona za těch podmínek to byl super výkon.

Xavi , konečně...

Reagovat
smazaný uživatel

takhle jsem koukal, že se hrálo

Neskutečný, že se to odehrálo, ale co už, hlavně, že to dobře dopadlo. Každopádně jsem se těšil na fotbálek a byla z toho holomajzna alá Premier League ...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, ale hlavně, že máme tři body a nikomu se nic nestalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj ale zase se alespoň ukázalo, že i na horším (katastrofálním) terénu dokážeme vyhrát, což byl v minulosti problém a to nám chyběli Keita a Guddy, kteří by si s tím dokázali lépe poradit než třeba Iniesta.

Reagovat
smazaný uživatel

Tabulka vypadá skvěle, už to nepustíme! Visca el Barca!

Reagovat
smazaný uživatel

tak by som si tu tabuľku vedel predstaviť po všetkých odohratých kolách

Reagovat
smazaný uživatel

parada zapasy prijdou az tak od 12.kola; jak tady vsichni rikaji ze Barca jede n titul, vzdyt nehrali s nikym trochu silnym... az 13. az 16. kolo tam se ukaze jak na tom jsou sevilla, vale, real, villareal za sebou to hodne napovi... tam se muze stat ze z 12b. max muzu mit napr. 3 nebo 4 a muzou na titul zapomenout

Reagovat
smazaný uživatel

Na vyhru v La Lige nie je nutne porazit nikoho z top 4ky.

Reagovat
smazaný uživatel

Že budou mít z těch čtyř zápasů tři nebo čtyři body, tomu snad ani ty sám nevěříš. A těžké zápasy už za sebou máme, zkus se podívat.

Reagovat
madridcan

Real ma tazsi zreb na jar ako v jeseni...A okolo toho 30 kola sa bude lamat chleba a tam sa rozhodne

Reagovat
Mr.Jindros

Titul přeju (pořadí priorit) 1.Villarreal 2.Barca 3.Real (pouze týmy, které mají šanci )

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně se mi ta tabulka líbí ...

Reagovat
smazaný uživatel

100 pro Xaviho

Reagovat
Xavi

Dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi8

vďaka

Reagovat
smazaný uživatel

100. Pro BARCU

Reagovat
smazaný uživatel

škoda ten smolný druhý gol Malagu položil na zem, pak si to Barca ustrážila a pridala neco navyše

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si myslíš, že Messi dal smolný gól, já teda rozhodně ne! Bojoval tam jak o život Leo!

Reagovat
smazaný uživatel

jj, nezapomenu na ten jeden záběr jak měl celou tvář, dres i tělo od bláta - vypadal jak Dracula, akorát místo krve bláto

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu se říká bojovník

Reagovat
smazaný uživatel

jj, líbí se mi, že bojuje a nenechá se střídat, přitom nešlo o kdovíjaký zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, mám dotaz na fandy Barcy: jak zatím hodnotíte výkony Alvése? Já jsem pro jeho příchod moc nebyl, připadal mi přeplacený a přeceňovaný, ne že by nebyl kvalitní, ale přesto za 36 (myslím) milionů..Včera se mi ale líbil, má výbornou kopací techniku, útočí brání, pracuje pro tým, nebojí se chodit do skluzů, mne se zatím líbí...

Reagovat
smazaný uživatel

Alves je extratřída a jsem rád, že ho na pravém beku máme. V prvních zápasech se adaptoval a trochu zůstával za očekáváním, ale teď už hraje výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, spolu s Maiconem bych ho označil za nejlepšího pravého beka Evropy. Maicona bych ale možná dal ještě před Daniho

Reagovat
smazaný uživatel

29+5 mylsím stál...

Hraje dobře, ale nikdy nemůže mít takovou hodnotu, jak se za něj zacvakalo.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, s tou cenou jsem se taky nikdy moc nesmířil...

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik vlastně stál Maicon?

Reagovat
smazaný uživatel

6 mega z Ajaxu. Myslím, že jeden z nej. obchodů Morattiho - trefa do černého

Reagovat
smazaný uživatel

Z Ajaxu byl Maxwell, Maicon byl z Monaca, Plašil ho vždycky hrozně chválil. Tyto nákupy bývají často hop nebo trop, vy o tom asi víte svoje. Ale s Maiconem to vyšlo parádně .

Reagovat
smazaný uživatel

jj, máš recht, díval jsemse do seznamu přesrtupů a spletl si řádky, Maxwell byl hned pod ním, bylo to Monaco...Maicon i Maxwell byly dobré posily za dobrou cenu

Reagovat
Xavi

Na začátku jsem měl stejné pocity jako ty. Nebyl jsem vůbec rád z šesti miliónového odchodu Zambrotty a megakoupě Alvése. Dnes to už hodnotím úplně jinak. Zambrotta je sice vynikající a mám ho moc rád, ale k nám se moc nehodil. Mu víc vyhovuje pořádně zasprintovat a odcentrovat nebo nějaká ta střela, ale kličku nemá vpodstatě žádnou a do zavřené obrany už vůbec né. To Alvés je přesně bek jakého potřebujem, má kličku, techniku, dobrou přihrávku, centr... Měl jsem strach, že nebude stíhat a měl jsem zato, že je slabší při bránění, ale to zatím není pravda a hraje výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

dobře jsi to vystihl. Já Zambrottu mám hrozně rád, ale je faktm že v Barce mu to moc nesedlo. V Juve byl nepřekonatelný. On byl na MS 2002, EURU 2004 i MS 2006 v ideální sestavě turnaje fakt borec

Reagovat
madridcan

Mimochodom kedze ho tu nikto nespomenul tak Altidore

Podla mna ma pred sebou dobru karieru.

BTW:Som ho v managerovi kupil do realu a hra krasne

Reagovat
madridcan

Barca hra ako z velkej knihy...klobuk dole

Neze sa domna vsetci tu zacnete navazat,ale akoby som videl realu na zaciatku minulej sezony

Reagovat
smazaný uživatel

jj momentalne hra barce lepsie ako mi, ale uvidime ako to pojde dalej...

Reagovat
smazaný uživatel

Hamilton je sráč ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Uz som skakal do oblakov a potom Glock.

Reagovat
smazaný uživatel

a aj fanusikovia realu a abrci sa zhodnu

ale hemilton je nula, tolko stastia co tuto sezonu mal

Reagovat
smazaný uživatel

Tolko, kolko měl loni smůli.

Reagovat
smazaný uživatel

např. to, jak ho vytáhli traktorem z kačeru a normálně mohl pokjračovat? pravdu smůla

Reagovat
smazaný uživatel

A proč by ho nevytáhli? Je to někde zakázané? Není, takže tohle je poněkud slabé. Podívej se, kolik penalizací letos McLaren dostal a střízlivě uvažujícímu člověku by bylo jasno, bohužel ty zrovna v tohmel stavu nejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

"A proč by ho nevytáhli? Je to někde zakázané? "

Pokial viem, tak ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš to doložit zkopírováním onoho pravidla?

Reagovat
smazaný uživatel

Dolozit to mozne je, cital som to, ked sa svojho casu potlacil Schumacher. Musel by som vsak nalistovat niekolko sto stranove pravidla a na to momentalne nemam cas.

Reagovat
smazaný uživatel

TAk svojho času... pravidla se mění každý rok, takže to podle toho se to vůbec nedá posuzovat.

Reagovat
smazaný uživatel

O tom som nic nepocul a asi ani ty.

Reagovat
smazaný uživatel

já skákal jako svině. srdce mi tlouklo, že jsem je fakt sylšel. A pak zmatek, pak prázdnota. A nakonec vztek, když se ten protekční fracek začal radovat. Humus

Reagovat
smazaný uživatel

S tím protekčním je to nesmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě jsem neviděl, že by nějaká auto vytáhli z kačeru traktorem a pak mohlo dál pokračovat v závodě ...

Nakonec i to, že Hamíčka nemaj rádi ani ostatní jezdci něco nasvědčuje

Reagovat
smazaný uživatel

No a? Ferrari se pomáhá o dost víc.

Reagovat
smazaný uživatel

To si zas někomu skočil na špek, Hamiltona maj rádi úplně normálně jak ostatní jezdce, nepatří mezi nějaké favority jak třeba MAssa, ale to, že ho "nemají rádi" ti někdo, nejspšíe média, nakukal.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by měl být protekční fracek? Že na sobě celé mládí dřel a byl dobrý? Tady zas někomu porážka zatemnila mozek a bude házet špínu.

Reagovat
smazaný uživatel

a kuš, nehážu špínu. Jen píšu, co si myslím - Hamíček je protekční fracek

Reagovat
smazaný uživatel

Jistěže házíš špínu. Já když dojel Vettel do cíle, byl sjem nasraný ale že bych hned začal vyyřvávat jak je Ferrari protěžovaná stáj a kdo je jaký hajzl z jedzců a podobně... Ale tak vidím, že pro ty, co jsou navyklí na úspěch, neodkáže selhání vstřebat bez urážek a podobně.

Reagovat
smazaný uživatel

doktore, to nemyslíš vážně. Myslíš si, že jsem dnes čekal, že bude Massa úspěšný? Kolik procent měl šanci? 10? 15? Možná i míň. Prostě mě jen štve, že to vyhrál zrovna Hamilton. Nemám ho vůbec rád. Moc čteš mezi řádky

Reagovat
smazaný uživatel

Mít ho rád nemusíš, já taky nemám rád Ferrari. Ale nazývat ho protekčním synkem jen proto, že nechápeš, jak fungují určitě věci v F1, a to zrovna v den, kdy Hamilton vyhraje MS, ukazuje ,že holt úspěch je droga a když nepřijde, je potřeba házet špínu kde to jen jde.

Mám rád Massu a mám rád Hamiltona, oba jsou z těch, co dělaj F1 aspoň trochu zajímavou, snaží se totiž závodit a ne jen kroužit, jednou se pomůže tomu, podruhé tomu, tak už bohužel F1 momentálně funguje.

Reagovat
smazaný uživatel

doktore, nech toho. Byl bys naštvaný stejně jako já. Já asi najdu diskusi po minulém titulu. A to podotknu, že letos to byl o psycho na nervy.

Reagovat
smazaný uživatel

To klidně najdi, jsem zvědav, na kterého jezdce tam nadávám. A to jsem měl loni na Hamiltonův titul vsazeno od začátku sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobre ze jsi to pripomnel, chtel bych videt alespon jednoho fanouska Mclarenu ktery mel po poslednim zavode minule sezony takoveto vylevy jako maji fans ferrari

Reagovat
smazaný uživatel

Olé olé olé olé!!!

Lonia posledních devět let jsme trpěli a teď jsme se McLareňáci konečně dočkali!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

konecne s tebou souhlasim kysliku , ale bylo to komicky jak se ve ferrari radovali a pak najednou ztichli a cumeli

Reagovat
smazaný uživatel

Mclaren!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hamilton!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
RMCF

jj super konečně zas titul... a uplěn čučím že v něčem máme stejnýho favorita s doktorem

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak! McLaren je věčný a jeho jezdci taky! a teď tiskovka......

Reagovat
smazaný uživatel

Je to borec

Reagovat
smazaný uživatel

Kimi a Felipe? Ano, to jsou borci

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, Raikonen je jako ve fotbale Figo

Reagovat
smazaný uživatel

proč? Že přestoupil do Ferrari? Vždyť jste mu nedokázali x let po době postavit konkurenceschopný auto, tak se nediv. A mezi červenejma a stříbrnejma není taková rivalita jako mezi blaugranas a merengues. To srovnání pkává

Reagovat
smazaný uživatel

pokulhává

Reagovat
smazaný uživatel

Ta rivalita je podobná, i když se vzhledem k odlišnosti sportu tolik neprojevuje. On měl auto dobrý, ale sám to kurvil!

Reagovat
smazaný uživatel

auto měl dobrý, ale na titul dosáhl až první rok v autě jiným, divné

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Figo a vítězství v LM

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo. Pořád je to něco naprosto jiného, ne? Přestupy v F1 jsou naprosto běžná věc, viz. mistr světa Alonso k McLarenu, Kimi do Ferrari. prostě neudělal naprosto nic špatného. Prostě mu skončila smlouva a šel jinam. Myslíš, že by měl fanda Ferrari nenávidět Hondu skrz Rubense? Prostě vaříš z vody ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale i hráč Barci přestoupí třeba do Atletica a je to v poho, ale do Realu se to neodpouští

Reagovat
smazaný uživatel

ano. Ale co tě vede k tomu, že McLaren je největším rivalem Ferrari? Já jako fanda rudých to tak nepociťuju. Prostě je to jednou Alonso v Renaultu, jednou Hamilton v McLarenu. Příští sezonu to budo dost možná Kubica v BMW nebo možná Vettel kdekoliv. Jslím, že Ferrari je v F1 jen jedna a vyloženého soupeře nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dáno historicky (pokud vím, tak jsou to nejuspěšnější stáje) stejně jako u toho Realu a Barci, že se tam jednou za čas do toho souboje přimotá i Renault či BMW je asi jako Valencie či Sevilla atd.

Reagovat
smazaný uživatel

No, dá se to brát tak, že je to rival a asi i největší, ale prostě ten přestup se k Figově přirovnávat nedá hned z několika dobrých důvodů. Ale asi je to otázka názoru, takže si to klidně mysli

Reagovat
smazaný uživatel

a pozor. Jen podotknu, že Kimi odešel PO KONCI smlouvy. Proč jste si ho smluvně nedokázali zavázat na delší dobu je jen vaše chyba.

Jen dodám, že vedení stáje Ronem Denisem vám škodí. Prostě mlá dusno, mě přijde. Pak se divte, že vám jezdci utíkají (Kimi) nebo dělají bordel (Montoya, Alonso)

Reagovat
smazaný uživatel

Denis je asi největší osobnost v F1. Je to hrdý a velmi morální člověk, to je pro mě nejdůležitější. a úspěchy taky má.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jedna z největších osobností, to bezesporu. Dá se i souhlasit, že je velmi morální, ale to, jak zametl s Alonsem, ikdyž mu při přestupu sliboval, že bude jedničkou ...

Reagovat
smazaný uživatel

On mu nic takového nesliboval, McLaren má dlouholetou tradici toho, že žádnou jendičku ani dvojku nemá (krom závěrečných závodů, kdy má jeden z jedzců šanci an titul pochopitelně).

Reagovat
smazaný uživatel

Hamilton je hovado.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jses hovado

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím.

Reagovat
-Kopy-

Jo jo.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hala Massa

Reagovat
Marv

Jinak ja se nejvic nasmal kdyz byl pohled do rozradostnenych boxu Ferrari a pak ten stary Massa ukazal na tu tabuli s vysledky a vsichni byli jako zmrazeni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hamilton vyhrál . Já to nasraně přepnul na Real, když Vettel projel cílem . McLaren ruleeeeeeeeeeeeeeeez .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

McLarenu jsem fandil, dokud tam jezdil Hakkinen a po něm Raikkonen..., co odešel k Ferrari, je mi z celé startovní stáje sympatickej akorát Rosberg, kterej je ale s Williamsem bez šance...

Reagovat
Tomanatura

Jak můžeš fandit těm sk*******ům

Reagovat
smazaný uživatel

Opět jsi potvrdil svoji třídu, asi jsem z ústavu .

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Glocku ty s*áči.... .

Reagovat
Xavi

Jak tam nechali Higuaína odcentrovat, hrůza! To byl výklus jak v hospodské lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Hamilton ..a Real zatim moc nepředvedl..¨..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se nám to tady rozproudilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, i když já to teprve vztřebávám. Po projetí Hamiltona cílem jsem naštvaně vypnul televizi, zahodil ovladač a šel na net...a tam koukám, že je vše jinak - k mé spokojenosti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Barca Všechno ej perfektní, ale když jsem si uvědomil kdo nás na podzim ještě čeká (Clásico, Vale, Sevilla, Depor a další)... ale tým je v rovnováze a Guardiola nohama pevně na zemi - tuhle jeho vlastnost oceňuju asi nejvíc, protože ta se nám bude hodit moc

Reagovat
smazaný uživatel

Hamiltoooooooooooooooooooooooooooon!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Real zase hraje tužku a bude mít zase stejně bodů jak Barca, k zblití.

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

takhle to nebude trvat donekonečna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Sice mě gól potěšil, ale po zkušenostech moc nevydržím, že tento stav zůstane.

Reagovat
smazaný uživatel

"nevěřím"

Reagovat
smazaný uživatel

A když jsem ti to říkal před zápasem, tak si nevěřil...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hraje Vaart? Jestli teda vůbec nastoupil.

Reagovat
smazaný uživatel

Přišel až ve druhé půli, zatím nejde moc vidět, protože Almería dost tlačí, ale uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
Xavi8

Dr. Kyslík tusim si to ,,zakrikol,,

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, ať už to dopadne jakkoli, klobouk dolů před Almeríou - když hráli proti nám, tak se nesporné kvality tohoto týmu vůbec nemohly ukázat.

Reagovat
smazaný uživatel

Almeria

Reagovat
smazaný uživatel

Bod dobrý , hra nepotřebuje komentář

Reagovat
Xavi8

ako to vyzeralo herne?inac ako sa dari VDV?kamos mi hovoril, ze mu nejak nejde v poslednom case...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se celkově ten hráč nelíbí. Nehodí se do hry Realu, nemůže hrát vedle Sneijder. V HSV na něm stála celá hra , vše se kolem něj točilo. Jenže v Realu máš x "hvězd", dost tím trpí dle mě. Už není ten nepostradatelný hráč , jen "jeden díl skládačky".

Reagovat
smazaný uživatel

s tím musel počítat, jinak by se neprosadil nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Mě bije do očí především naše obrana od Heinzeho,přes Metzeldera až po vychvalovaného Ramose.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně měl jít k nám na Mestallu, škoda, že to nevyšlo...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, myslím, že na Mestalle by mu to sedělo víc

Reagovat
Xavi8

takze asi ako Henry u nas

Reagovat
RMCF

tak já myslím že to není tím ž by se tam enhodil, ale nejde hrát s Vaartem, Sneijderem, Robbenem a jedním DM v záloze...

Reagovat
smazaný uživatel

Radši nepotřebuje komentář. Real nepředvedl vůbec nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Po kolika letech v čele? Visca el Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v čele bychom byli neheldě na výsledek Realu (pokdu by nedal desítku). Jinak od dubna 2007? tak nějak...

Reagovat
smazaný uživatel

gratulace k návratu domů

Reagovat
smazaný uživatel

Barca jde jen na návštěvu.

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že na delší návštěvu, spíš na rekreační dovolenou do konce sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně se víkend podařil. Barcelona ja první v lize, Hamilton je mistrem světa a příští týden mám dovolenou

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto tě chápu , dvouleté čekání se ti vyplatilo

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš devitileté, o to tento víkend šlo především

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Devět let jsi neměl dovolenou?

Reagovat
smazaný uživatel

...je fakt, že je to moje první dovolená, do této doby jsem měl vždycky prázdniny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi8

ja to iste, ale bez tej dovolenky a uz aj Slovan je prvyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Víkend byl opravdu co se týče výsledků v PD vynikající

Reagovat
smazaný uživatel

Real remizka BARCA prvni aniž by se o první místo dělila..luxus...jen tak dál Visca el BARCA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak stažení Higuaína a nasazení VdV dle mě kolosální chyba.

Reagovat
plechi

jj, v tom s tebou musím souhlasit... VdV poslední dobou hraje přesně to co dneska, tedy nic a Pipita byl jediný kdo se snažil

Reagovat
smazaný uživatel

Tam těch kolosálních chyb bylo víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud v zimě nepřijde kvalitní útočník, tak to vidím na špatnou sezonu. Higuain s RvN na vše stačit nebudou. Raul, i přes střílení několika branek, na základ Realu nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Real má úzký kádr (hlavně v útoku), letos to na trofej nevidím

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí taky křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

neměli pouštět Robinha, i když ho nesnáším, tak byl dobrý a dokázal to rozhýbat. Robben tahraje tak jednou z pěti zápasů, navíc je pořád zraněný...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Preco sa Metzelderovi napiskala ruka ? A preco tu nie je ziadny kriticky prispevok rozhodcu z madridskej strany(mozno som slepy) ?

Reagovat
Xavi8

kasli na to...nevyryvaj...

Reagovat
smazaný uživatel

Vyryva hlavne Schuster a spol. v casoch, ked sa im to hodi. Ked sa to nehodi, tak mlcia.

Reagovat
Xavi8

to je sice pravda, ale za to musis aj ty?

Reagovat
smazaný uživatel

V mojom pripade je to o niecom inom.

Reagovat
Xavi8

aha

Reagovat
smazaný uživatel

Asi protože když Heinze o tři metry minul bránu, tak byl černou rukou nesprávně máván ofsajd a to rozhodlo celé utkání v neprospěch těžce poškozeného Madridu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tabulka OK. Ještě kdyby si vyměnil místo antikrist s madračkama, tak bych byl velmi spokojen

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi, přečti si koment...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi protože zázračně nechal dohrát Ucheho.

Reagovat
Radin

Stane se,jsem nad věcí a v poho,už mi to ani netrhá žíly jak kdysi,asi už nemám takové nadšení pro 22 lidí a jeden míč :-).Jsou důležitější věci,Real neva,titul bude a když ne,co se změní?Nic :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsi těžce "cool".

Reagovat
Radin

na co být cool?Prostě co se změní v tvojem nebo mojem životě,když vyhraje PD Real nebo Barcelona?:-)Pokud si teda nevsadil balík na to že Barca bude mít titul a nepostavíš si za to dům :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Však říkám ,že jsi "cool", to právě znemaná, že ti to je jedno, že jsi těžce nad věcí. Pak je ovšem trochu podivné, že má potřebu nám to sem psát.

Reagovat
smazaný uživatel

A proč tobě to není jedno kdo vyhraje titul ? Je pravda , že v tvém životě se nic nezmění . Ty i já jsme jen internetoví fanoušci , který je po celém světě nespočetně.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč mi to není jedno? Protože mi to prostě jednop není, mám radost, když Barca vyhraje.Sport je můj koníček a pokud bych se měl zaobírat jen věcmi, které mi razantně změní život, byl by ten život trochu smutný. Ostatně istě znáš "chléb a hry".

Samozřejmě chápu, že někou to jedno je, ostatně je to logické, mně je taky jendo, jak dopadne nějaká telenovela například.

Co ovšem nechápu a působí to dost trapně, je to, že někdo jde na fotbalovou diskuzi, aby tam napsal, jak mu je to jedno. Si nedokážu představit sebe, jak bych lozil po diskuzích o telenovelách a děsně "cool" stylem tam psal, jak mně je to jendo, protože život se mi nezmění.

Reagovat
Radin

Tak jako uplně jedno ne,samozřejmě že Realu fandím,ale nějak mě ta remíza ani nevzala,asi je to aji tím že letos toho tolik nečekám :-)

Reagovat
Radin

navíc já nikde nepsal ,že mi je to jedno,jen že to prostě už tak neprožívám :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Nad věcí je dalších několik milionů lidí. Ale potřebu to sem napsat jsi měl očividně jen ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tych niekolko milionov futbal proste nezaujima a nesleduju ho tak casto. Ja sledujem kazdy zapas Realu ale uz to tiez tak neprezivam a nenervacim pretoze to nema zmysel proste..

Reagovat
Tomanatura

Fandit týmu bez emocí? To bych nedokázal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som nehovoril ze fandim bez emocii.. Len tie emocie su uz neni prehnane velke.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jakožto dlouholetý fanoušek New Jersey Devils taky nebrečím nad každým zápasem, co Devils prohrají. Ale když jsem někde na diskuzi, kde ten zápas fanoušci rozebírají a zapáleně se o něm baví, myslíš si, že jim tam jak největší king půjdu napsat, že já jsem těžce nad věcí?

Reagovat
smazaný uživatel

fandíš Devils? Já taky od té doby, co jsem poznal Scotta Stevense

Reagovat
Tomanatura

Ja sledujem kazdy zapas Realu ale uz to tiez tak neprezivam a nenervacim pretoze to nema zmysel proste..

Jestli nemá smysl radovat se ze svého týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

No ja sa radujem pri vyhre neboj.. len po nevydarenych zapasoch uz nebyvam tak nasraty ..

Reagovat
Tomanatura

Sledování bez nasrání bych nedokázal sledovat.

Reagovat
Radin

Tomanatura až budeš starej nekoukej pls na fotbal,protože je prej dokázáno že máš větší šanci na infarkt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Život bez velkých emocí není život

Reagovat
smazaný uživatel

dobre no

Reagovat
Tomanatura

Směj se sám sobě, toto bys asi pochopit nedokázal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to ale dobre chapem.. lebo ja som na tom bol donedavna este podobne jak ty s tymi nervami:)..

Reagovat
smazaný uživatel

Však to je v pořádku, jestli máš dojem, že z toho tady každý šílí, jak se může zdát z diskuzí, tak si prostě na omylu.

Radinův příspěvek je zkrátka trapný, i když třeba pravdivý.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně mě taky udělá radost výhra Realu. Ale když prohraje tak si řeknu že se jde dál, zápasů je spousty. Nemůžeš ovlivnit výsledky Realu, boj o titul atd.

Reagovat
smazaný uživatel

to je ale dost podivný přístup, naprosto to popírá zíáklady a smyls fanouškovství. Jasně, že ty to neovlivníš, ovšem ta vášeň ke klubu a sportu obecně, to převyšuje, přece když jdeš volit, tak tvůj hlas taky nic nezmůže, ovšem ty podpoříš svůj názor, svou stranu...

Reagovat
smazaný uživatel

On sa len distancuje od toho "spatneho", co fandostvo prinasa. To pekne vsak mlsa plnymi duskami.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taka ta nizsia "kasta" fanuska.

Reagovat
smazaný uživatel

Pevne verim,ze tebe ako clenovi tej vyssej kasty raz niekto udeli za to medailu.Na styl tych pionierskych

Reagovat
Radin

Jn to může jen kyslík ,protože vlastní část Barcelony přece

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak jsi zapomněl, že od jisté doby používáš v rámci nové "image" výhradně interpukční emotikony....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radin

Ty jsem používal vždy,jen to občas střídám s illustré smile :-)

Reagovat
smazaný uživatel

No nebudu kvůli tobě projíždět dva roky starou diskuzi, kde bychom podobný smajl od tebe nenašli ani jeden, zatímco ted je nacpeš všude, pokud ovšem nezapomeneš.

Reagovat
Radin

Jestli chceš dělat kroky zpět časem,tak já ne :-).Určitě tam byli

Reagovat
Radin

byly*ty znaky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nj, neco na tom bude

Reagovat
-Kopy-

Almeria .

Reagovat
smazaný uživatel

MILAN e MILAN e MILAN MILAN MILAN !!!

MILAN PER SEMPREEE !!!

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Sis spletl poloostrov, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

má radost přes moře sahá

Reagovat
smazaný uživatel

Co to ta Osasuna vyvádí?! Po devíti zápasech čtyři body a tři vstřelené góly???To je hodně silné kafe...

Reagovat
Xavi

Depor! Teď ještě zabrat v poháru UEFA.

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Barca má úctyhodné skóre - 28 gólů v deviti zápasech

Reagovat
smazaný uživatel

velice podprůměrný výkon Realu, skoro až žalostný a ubohý, jak dopředu tak v obraně.Naopak Barcelona hrála opravdu skvěle neměl bych jí absolutně co vytknout jestli jim toto tempo vydrží tak bude mít Real letos opravdu co dělat jinak pět Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

Sice je to OT, ale opravdu mi to nedá to sem nenapsat....četl jsem si vaší diskuzi, a je opravdu směšné, že třeba Jakub19 napíše že Ferari "se pomáhá o dost víc" na argument, že Hamiltona vytáhnou z kačírku traktorem a on pokračuje v závodě....Asi F1 sleduješ hodně krátce, co? Ty nepamatuješ doby, kdy se všelijak vymýšlelo, jak zpomalit Ferari, protože bylo o několik tříd lepší než zbytek? Kdy se uvažovalo o různých závažích, apod? Není to zdaleka tak dávno....Takže tady nemel nesmysly.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano pravidla se upravovali, jenže ty jsou pro všechny stejný, ale že Massa dostane místo penalizace jenom pokutu, ten výsměch v Belgii atd, to je očividné stranění Ferrari. A na dobu Schumachera a jeho prasáren vzpomínat ani nebudu!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to sporné...A řešit to tu nebudem, bylo by to na dlouhou diskuzi, která sem, na server o fotbale, nepatří....

Reagovat
madridcan

Tak to vyzera ked sme zavisli na dvoch nemeckych idiotoch.Prvy idiot ma dva metre a dokaze pri svojich kopackach zahrat rukou.Druhy idiot sedi na lavicke a nahradi behaveho Sneijdera hracom namiesto ktoreho by som radsej aj vozickara poslal-Gutim.Trosku by sa uz mohol spamatat a som zvedavy naco sa bude tentokrat vyhovarat...Sice by ma zaujimala ta situacia pred Diarrovym golom,ale neodpiskat cistu penaltu alemrii...Chvalim Diarru a Heinzeho.Ramos by sa uz mohol trosku spamatat,Guti nech pomysla nad futbalovym dochodkom a Robben by sa uz tiez mohol uvedomit a rozlisit situaciu,ze kedy je vhodne nahrat volnemu hracovi a kedy je vhodne sa presolovat az do branky.Zatial robi presny opak...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele