9. kolo
02.11.2008 17:00 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

Sporting Gijón - CD Numancia 3:1

V domácím dresu se do sestavy vrátil třígólový sevillský hrdina Mate Bilič, útok hostí vedl Goiria. Lépe do utkání vstoupil Gijon a dostal se i do několika pološancí. Pokus Diega Castra byl ale zblokován, Carmelovi se dvakrát nepodařilo dát přesnější finální přihrávku. Ve 20. minutě ale šla Numancia překvapivě do vedení. Nagore přihrál Goiriovi a ten překonal přízemní střelou gólman Cuéllara. Na druhé straně byl v šanci Mate Bilič, brankář Juan Pablo se jen díval, ale míč šel nad branku. Po půlhodině zase hostující gólman Juan Pablo zneškodnil dobrým zákrokem střelu Diega Castra. Ve 33.minutě bylo vyrovnáno. To se ve skrumáži před brankou nejlépe orientoval Luis Morán. Tempo hry pak opadlo, do kabin se šlo za remízového stavu.

Do druhé půle vstoupil lépe Gijon, do další šance se dostal Mate Bilič, ale poslal míč nad břevno. Na opačné straně v 51. minutě zleva centroval Barkero, hlavičkoval Alvaro Anton, ale balon zmizel v rukavicích Cuéllara. Numancia byl aktivnější než v první půli, na obou stranách bylo ale i hodně nepřesností a tak přišla střídání. Ofenzivy posílili za Sporting Barral, který tak doplnil Biliče, za Numancii vyměnil na hrotu Goiriu Brit. V 65. minutě už Gijon vedl. Matabuena získal míč a jeho přihrávku zužitkoval Mate Bilič. V 74.minutě pak zahrál Pavon rukou po souboji s Castrem a Gijon kopal penaltu a Bilič dal svůj druhý gól v zápase. Numancia se ještě nevzdala, Barkero ale poslal svou střelu nad. Za Gijon ještě hlavičkoval nepřesně v nastaveném čase Barral.

Autor: Radek Nosil / www.marca.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele