9. kolo
02.11.2008 17:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Recreativo Huelva - Getafe CF 1:1

Recreativo stále neví, jaké to je vyhrát v nové sezóně na domácí půdě. A to už na Nuevo Colombino odehrálo pět utkání! Tentokráte si odtud odvezlo body Getafe, které se tak usazuje v klidném středu tabulky. Naopak domácí zůstávají v sestupových vodách.

První půle příliš fotbalu nenabídla. Huelva přenechala aktivitu hostům, ti se však dopředu příliš nehnali a spíše se starali o to, aby se míč nějakým nedopatřením nedostal do jejich sítě. K vidění nebyly šance ani pěkné akce, naopak spousta faulů a nepřesností, Recre rozhodně nepůsobilo dojmem týmu, který vzhledem ke své situaci v tabulce potřebuje každý bod jako sůl.

Naděje na zlepšení podívané přišla po přestávce, to když se prakticky z ničeho trefil po centru Aitora v 51. minutě Javi Guerrero a poslal domácí do vedení. Ale Huelva se ihned znovu zatáhla a nechala hrát soupeře.

Nepříznivý stav a k tomu početní převaha způsobená vyloučením Iaga Bouzóna měly za následek stoupající tlak hostů. Většinou se však jednalo o dalekonosné pokusy bez větší šance na úspěch.

Nakonec se ale přece jen podařilo Getafe vyrovnat. Huelvě rychle docházely síly a osm minut před koncem už tlaku podlehla. O branku se postaral hlavou Albín a bylo srovnáno.

V závěrečných minutách ještě Getafe usilovalo o vítězný gól, jenže Recreativo už se ubránilo.

Autor: Petr Kilian

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele