9. kolo
02.11.2008 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Espanyol Barcelona - CA Osasuna 1:0

Espanyol porazil na svém stadionu Osasunu 1:0, a po šesti zápasech se tak dočkal vítězství. Naopak Pamplona ani na devátý pokus nevyhrála, co víc, počtvrté v řadě prohrála. Nový kouč Camacho vedl hostující celek v posledních třech duelech, ani on však nedokázal trápící se celek pozvednout. V tabulce se Espanyol posunul na devátou příčku, Osasuna je i nadále poslední.

Utkání začalo ve slušném tempu, více ze hry měli domácí fotbalisté. První šanci si vytvořil domácí Nené, s jehož pokusem si však poradil Roberto Fernandez. Hostující fotbalisté byli pod tlakem, z něhož domácí vytěžili penaltu, poté co Roversio fauloval Neného, k nařízené penaltě se postavil Tamudo, ovšem letos již podruhé pokutový kop neproměnil, když tentokráte netrefil ani branku. V další šanci Espanyolu pálil těsně mimo z trestného kopu Luis Garcia. Osasuna byla v útoku takřka bezzubá, za celý poločas si dokázala vytvořit jedinou přílěžitost, to když Sola v dobré pozici pálil mimo. Na druhé straně pálil mimo i Pareja. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Ve druhém poločase Los Pericos ještě více přidali na tempu, po akci Luise Garcii pálil v 55. minutě Tamudo těsně mimo. Espanyol se zasloužené branky nakonec dočkal, a to v 61. minutě, byl to právě kapitán domácího mužstva a dosavadní smolař dnešního utkání Raul Tamudo, jenž přešel přes Roversia a přízemní střelou překonal branakře Roberta Fernandeze - 1:0. Od té doby se Espanyol soustředil na obranu a Osasuna jen marně dobývala domácí branku. Pamplona nakonec branku vstřelit nedokázala, což se jí "povedlo" letos již pošesté a zaslouženě jí tak náleží poslední pozice.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele