Primera Division - preview 9. kola

01.11.2008, 09:46, aktualizováno 02.11.2008, 10:29
Previews
Díky zaváhání Valencie se může do čela ligy dostat Real Madrid. Aby bodově dotáhl Barcelonu, potřebuje uspět v Almeríi. Na nejvyšší příčky pomýšlí i Sevilla, který hraje ve Valladolidu. Rozjetý Gijón hostí Numancii, Huelva přivítá Getafe. La Coruňa hraje na Betisu, z utkání Espanyol - Osasuna se jeden z týmů může odrazit k lepším výsledkům.
Málaga CF - FC Barcelona  (sobota 20:00)
Málaga pokračuje ve stoupání na Everest, po Seville ji čeká Barcelona, tým s dost možná nejlepší formou v lize. Svěřenci kouče Guardioly by rádi přidali jedenáctý drahokam na řetízek výher v řadě a s trochou štěstí se ujali vedení v tabulce.

Nováček soutěže je taktéž v excelentní formě. Po čtyřech výhrách v řadě se usadil na "evropských" příčkách a hlavně vítězství proti Seville v posledním kole hodně zvedlo sebevědomí svěřenců trenéra Antonia Tapii.

Ti by rádi navázali na senzační úspěch z roku 2003, kdy Barcelonu rozmetli 5:1. To je ovšem také jediný úspěch, kterého se na La Rosaleda Malaga dočkala. Co víc, od té doby už Barceloně nevstřelili ani jeden gól. A aby toho nebylo málo, Salva Ballesta, autor hattricku ze zmiňovaného utkání, nyní chybí pro zranění. Krom něj se Tapia musí obejít ještě bez Rossata.

Guardiola zase nemůže počítat s Ericem Abidalem, jenž si poranil koleno a není vyloučena nutnost operace, o té se rozhodně behem příštího týdne. Nyní je otázkou, kdo francouzského reprezentanta na levé straně obrany nahradí. Nejpravděpodobnější variantou se jeví Carles Puyol, který již v letošní sezóně ukázal, že umí výborně zahrát na jakémkoli postu v obraně. Přirozenou abidalovou náhradou je Sylvinho, jenže ten má za sebou celých 90 minut hry v Copa del Rey, navíc na pozici falešného křídla. V úvahu připadá ještě Cáceres, další univerzál.

Jako obvykle je ohadování sestavy Barcelony beznadějné, i když dá se předpokládat, že nastoupí Messi i Eto’o, doplní je pravděpodobně Iniesta, neboť Henry měl v týdnu menšíé zdarvotní problémy a Bojan odehrál cleé utkání v poháru. Za zmínku jistě stojí fakt, že Málaga je jedna ze čtyř posledních týmů Primera División, proti kterému ještě Messi nedokázal v lize skórovat, napraví to?
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 8.20 - 3.90 - 1.38
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Athletic Bilbao - Villarreal CF  (sobota 20:00)
Bilbao hostí na svém stadionu San Mamés v rámci devátého kola španělské nejvyšší soutěže Villarreal, který má za sebou bláznivý týden.

Villarreal v minulém týdnu dokázal vyhrát na domácím stadionu svůj druhý zápas Ligy mistrů skupiny E nad dánským Aalborgem 6:3, další střeleckou přestřelku viděli fanoušci na El Madrigalu o pět dní později, kdy v osmém kole Primera Divison svedl Villarreal krásný souboj s Atlétikem Madrid, hostující tým vedl v prvním poločase již 2:0, pak se však nechal hloupě vyloučit Banega a domácí ve druhém poločase otočili výsledek na 4:2. Madridský celek poté ale předvedl zmrtvých staní a v deseti dokázal v závěru utkání vyrovnat na konečných 4:4. Ztráta dvou bodů znamenala pro Villarreal propad tabulkou z druhé pozice na čtvrtou, na vedoucí Valencii však ztrácí jen dva body. V týdnu pak nastoupili svěřenci Manuela Pellegriniho k duelu čtvrtého kola španělského poháru proti CP Ejido, na hřišti třetiligového soupeře východošpanělský celek totálně vyhořel a prohrál 5:0, v odvetě na El Madrigalu tak bude mít vicemstr La ligy z minulé sezony co dělat, pokud bude chtít postoupit. Kouči Pellegrinimu bude chybět zraněný útočník Nihat a záložník Eguren. Otazník visí nad zdravotním stavem útočníka Franca.

Bilbau se v letošním ročníku zatím vůbec nedaří. Jeden z nejúspěšnějších španělských klubů se trápí na předposledním místě tabulky s pouhými pěti body. Na vítězství čekají svěřenci kouče Caparróse již pět utkání, z toho poslední čtyři prohráli, když naposledy podlehli Realu Madrid po urputném boji 2:3. Ve středečním duelu Copa del Rey ovšem dopadl Athletic mnohem lépe než jeho sobotní soupeř, ve čtvrtém kole totiž porazili v úvodním duelu Recreativo Huelva 2:0, vytvořili si tak velmi dobrou pozici do odvety. V duelu s Villarrealem nastoupí baskický celek bez obránce Murilly, mimo je i středopolař Iturraspe.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.25 - 3.25 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Atlético Madrid - RCD Mallorca  (sobota 20:00)
Real Mallorka hraje v sobotu na hřišti Atlétika Madrid.

Hostující tým vede kouč Gregorio Manzano, který v minulosti koučoval i Atlétiko. Mallorka má zatím o bod více než Atlétiko, k dobru také dvě příčky v tabulce. Minulý víkend porazila vysoko 3:0 Espanyol, v Copa del Rey remizovala v Málaze 1:1. Cestu k utkání do hlavního města Španělska neabsolvoval Jurado a také Cléber Santana, který je na Baleárských ostrovech na hostování právě z Atlétika. Obránce Josemi a gólman Lux jsou už po zranění připraveni.

Tématem číslo jedna u domácích je fyzická připravenost Sergia Aguera na tento zápas. V letošní sezoně má totiž skvělou formu, táhne svůj tým a jeho absence je okamžitě znát. Bylo tomu tak i v posledních dvou zápasech, kdy nenastoupil. Celek bez něj uhrál bizardní remízu s Villarrealem a jen těsně 1:0 zvítězil v Copa del Rey v Orihuele. V poslední době tak hrál jen poločas v Lize mistrů proti Liverpoolu. Z olympiády se totiž Aguero vrátil zraněný a svaly ho trápí dodnes.

Ale nyní by měl svůj tým vytáhnout ze špatných ligových výsledků, Atlétiko získalo z posledních čtyř zápasů jen bod a kleslo až na desáté místo průběžné tabulky. V minulém kole s Villarrealem Atlétiko brzo vedlo 2:0, po vyloučení Banegy zkolabovalo až na skóre 2:4, ale přece jen našlo sílu utkání ještě zremizovat a pozvednout si tím sebevědomí. Druhou devízou Colchoneros by měl být právě návrat Aguera. Domácí kouč Aguirre nemůže počítat s v minulém kole vyloučeným Banegou, zraněný je český obránce Tomáš Ujfaluši. Ale hrát už může další bek Perea.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Leo Franco - A.López, Perea, Heitinga, Pernía - Maxi Rodríguez, Raúl García, Maniche, Simao - Forlán, Aguero
RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Moyá - Josemi, Ramis, D.Navarro, Corrales - Varela, Mario, Martí, Arango - Aduriz, Trejo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.48 - 3.65 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valencia CF - Racing Santander  (sobota 22:00)
Na hřiště vedoucí Valencie cestuje v devátém kole španělské Primery Division sedmnáctý Santander.

Netopýři v minulém kole po pěti vítězstvích v řadě podruhé v sezoně klopýtli, když si přivezli pouze bod ze hřiště Recreativa Huelva. Svěřenci Unaie Emeryho se jen těžko prosazovali přes úporně bránící domácí mužstvo, a nakonec museli dotahovat jednobrankový náskok soupeře, kterému se povedl jeden z protiútoků. Bod Valencii zajistil svojí devátou letošní brankou David Villa. Los Ches i přes ztrátu dvou bodů zažívají nejlepší vstup do sezony v historii klubu. Na první pozici má východošpanělský celek náskok jednoho bodu před druhou Barcelonou a třetím Realem Madrid. V duelu s tápajcím Santanderem se od Valencie nečeká nic jiného než tři body. V klubu vládne pohoda. Daří se i na hřišti, což potvrdili valencijští hráči středečním vítězství ve čtvrtém kole Copa del Rey. Club Portugalete porazili na jeho hřišti 4:1 a přípravili si tak výbornou pozici do odvety. Do sobotního utkání Valencie nastoupí bez dloudobě zraněného Silvy a Curra Torrese.

Santander se v úvodní části sezony trápil. Zatím dokázali svěřenci kouče Muňize získat jediné vítězství, k nemuž ještě přidali tři remízy. Šest bodů stačí Racingu až na sedmnácté místo v tabulce a na výhru čeká již sedm utkání. Naposledy prohrál Santander v minulém kole na hřišti Numancie, kde sice dokázal v nastaveném čase vyrovnat na 1:1, v devadesátéšesté minutě však dokázala Numancia strhnout vítězství na svoji stranu. Náladu si Racing nedokázal zlepšit ani v týdnu, když prohrál ve čtvrtém kole španělského poháru na hřišti Realu Murcia 1:2. Kouč Muňez nemůže v utkání počítat s obráncem Oriolem.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.35 - 4.20 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Recreativo Huelva - Getafe CF  (neděle 17:00)
Getafe cestuje do Huelvy, aby tam potvrdil odobrou formu ze začátku sezóny. To Recreativco musí naopak zapnout na plný plyn, protože momentálně je na sestupových pozicích. Je sice teprve úvod ročníku, ale čím dříve se z osmnácté příčky vyhrabou, tím lépe.

Kouč Getafe Victor Muňoz byl sice již dva zápasy posobě vypískáván vlastním publikem, přesto by se v případě triumfu mohl se svým týmem posunout na pohárové pozice. Muňoz se vrací na známé prostředí, právě v Huelvě totiž byl naposledy propuštěn. Celkově však madridští mají na stadión Nuevo Columbino dobré vzpomínky – dvakrát zde hráli, dvakrát vyhráli.

Co se týče sestavy, musí Muňoz řešit jen dva problémy a těmi jsou absence Maria a Ucheho. Stopwra nahradí jeden z dvojice Belenguer – Ibrahim Kas, zatímco v útoku bude o dva posty boj mezi Soldadem, Albínem a Manu del Moralem.

Trenéra domácích Lucase Alcaraze určitě potěšily poslední zprávy od odvolací komise, která zrušila červenou kartu Aitora ze zápasu s Athleticem. Co víc, Sisi a Adrián Colunga se zotavili se svých zdravotních problémů a taktéž můžou nastoupit. Ani jeden z nich však podle slov Alcaraze není připraven na celých 90 minut.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.35 - 3.20 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sporting Gijón - CD Numancia  (neděle 17:00)
Sporting Gijon přivítá v duelu nováčků Numancii, oba týmy mají zatím v lize rozdílné starosti.

Gijon byl na začátku soutěže drcený těžkým losem, vysoko prohrával a mnozí by ho již odepsali. Celek ale složitou situaci ustál a nyní už očekává v duelu s Numancií pátou výhru v řadě. Bude to druhé utkání těchto týmů v posledních pár dnech, los je totiž svedl dohromady i v Copa del Rey. Sporting vyhrál 1:0, předtím porazil ještě Mallorku, Pamplonu a La Coruňu.

Ještě před měsícem byl Gijon poslední, nyní se už vyhřívá na pěkném třináctém místě průběžné tabulky. I záložník Carmelo se vyjádřil, že tým najednou vyhrává poměrně snadno. Dobře si ale uvědomuje že to nejdůležitější utkání s Numancií přichází nyní v Primera division, každý bod navíc totiž může v konečném účtování znamenat prvoligovou příslušnost i pro příští ročník. Kouč Preciado má k dispozici téměr kompletní kádr, zraněný je jen záložník Andreu.

Numancia získala v minulém roce titul vítěze Segunda division, i když oba souboje s Gijonem prohrála. V prvním kole letos porazila Barcelonu, ale nedokáže zatím na tento úspěch navázat. V dalších šesti kolech totiž pětkrát prohrála. Sérii zlomila až v minulém kole doma proti Racingu Santander a bylo to vítězství vydřené až v posledních minutkách hry. Sorijský tým tak poskočil na šestnácté místo tabulky. V pohárovém utkání proti Gijonu šetřil kouč Kresič několik klíčových hráčů, nyní už bude Numancia o mnoho silnější.
Sporting Gijón - pravděpodobná sestava:
Cuéllar - Canella, Neru, Gerard, Sastre - Castro, Míchel, Carmelo, Camacho, Morán - Barral
CD Numancia - pravděpodobná sestava:
J. Pablo - Juanra, Pavon, Boris, Cisma - Nagore, Mario, Moreno, Barkero - Brit, Goitia
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.90 - 3.20 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Valladolid - Sevilla FC  (neděle 17:00)
Na Sevillu čeká Valladolid a Andalusané doufají, že se jim proti Pucele podaří napravit šokující zaváhání z posledního kola, kdy nestačili doma na Málagu. Valladolid má také co napravovat, nestačil pro změnu na Getafe.

V týdnu se však ještě hrál španělský pohár a v tom už byly výsledky obou celků odlišné – svěřenci Luise Mendilibara vyhráli s přeheldem, naopak Sevilla znovu klopýtla...

Pro Sevillu je hlavní dobrou zprávou návrat kanonýra Luise Fabiana, který by měl být hlavním trumfem trenéra Jiméneze. Nebude to mít úplně snadné, přece jenom na stadión Valladolidu už třikrát posobě Sevilla neskórovala.

Valladolid by rád urval druhé domácí vítězství v sezóně a tím se oddálil sestupovým pozicím, což je ostatně hlavní cíl i pro celou sezónu. Mendilibar by navíc vítězstvím přetrhl menší neúspěšnou šňůru proti Seville, neporazil ji již třikrát v řadě.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.45 - 3.25 - 1.98
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Espanyol Barcelona - CA Osasuna  (neděle 17:00)
Espanyol hostí v jednom z dalších nedělních duelů devátého kola Primera Division na Estadio Olímpico trápící se Osasunu.

Pamplona se i s českým reprezentantem Jaroslavem Plašilem krčí na poslední pozici v tabulce s pouhými čtyřmi získanými body. Před dvěma týdny Osasuna změnila trenéra, Zigandu nahradil zkušený Camacho, ani ten však nedokázal tým postavit na nohy, když pod jeho vedením prohrála Pamplona poslední dvě utkání.

Osasuna stále čeká na první vítězství v sezoně, kámenem úrazu je střílení branek. V posledních šesti duelech vstřelili hráči Pamplony pouze jedinou branku, celkově mají na kontě tři vstřelené branky a patří v tomto ohledu k nejhorším lize. Střeleckou nemouhoucnost se nepodařilo zlepšit ani ve středečním duelu čtvrtého kola Copa del Rey, ovšem remíza 0:0 na hřišti Getafe není špatným odrazovm můstkem do odvety. Kouči Camachovi bude chybět Santi Ezquerro, Nacho Monreal, Dady, Cesar Cruchaga a Xavier Margairaz.

Espanyol poté, co vyhrál úvodní dvě ligové utkání a byl na čele tabulky, ani jednou nevyhrál a tabulkou se propadl na jedenáctou pozici. Na výhru čeká katalánský klub už šest zápasů. Mrzet může Los Pericos zejména poslední duel, kdy na hřišti Mallorky prohráli po špatném výkonu vysoko 3:0. V týdnu pak svěřenci Bartolome Marqueze remizovali na hřišti Celty Vigo ve čtvrtém kole španělského poháru 2:2. K nedělnímu duelu kouč Marquez řekl:"Osasuna je ve špatné pozici, ale mohla mít mnohem víc bodů. K nám přijede s velkou touhou vyhrát, bude to těžké utkání." Marquezovi bude v utkání chybět Valdo, Martinez, Chica, Torrejon a Finnan.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.25 - 4.15
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UD Almería - Real Madrid  (neděle 19:00)
Další obtížný zápas čeká v 9. kole La Ligy andaluský tým Almeríe. Na domácím stadionu Mediterráneo přivítá Real Madrid a bude chtít zapomenout na debakl s Barcelonou v minulém kole. Bílý balet nicméně hodlá rovněž rozptýlit pochyby, které ho obestírají.

Almería utržila na Camp Nou potupného "bůra" a před vlastním publikem se bude chtít předvést a přehrát dalšího slavného rivala, k čemuž jí může pomoci několik faktorů. Real bude myšlenkami spíše u Ligy mistrů, kde ho čeká odveta s Juventusem. Navíc se úřadující mistr zotavuje z nečekané pohárové prohry na hřišti Realu Unión z 2.B ligy, kde značně pohořela obrana. Real má i problémy v šatně a se zbytečnou kritkou rozhodčích.

Proti Realu může navíc almerijský trenér Arconada počítat opět s odchovancem Realu a kanonýrem Negredem a Argentincem Piattim. To na druhé straně německý kormidelník Schuster bude postrádat Van Nistelrooye, který má problémy s kolenem. Do odvolání bude chybět i De la Red, jehož omdlení v pohárovém zápase vzbudilo značné obavy. Do sestavy se vrací Guti a Sergio Ramos, který měl "zaracha" od trenéra Schustera, když si v tisku postěžoval na systém hry mužstva.

V základní jedenáctce Almeríe bude tudíž v brance Diego Alves, před ním se poskládá obranná čtveřice Mané – Pellerano – Carlos García – Bruno. Ve středu zálohy bude operovat tandem Juanito – Álvarez a na křídlech pak Piatti s Ortizem. Útok bude svěřen dvojici Corona – Negredo.

Real se v Almeríi představí s Casillasem v bráně, obranu vytvoří Heinze, Pepe, Cannavaro a Ramos. Záložní trio bude představovat Guti s Gagem a Sneijderem. Do útoku se postaví Robben, Higuaín a Raúl.

Utkání Almeríe s Realem začne na stadionu Mediterráneo v 19.00 CET pod taktovkou Gonzáleze Vazquéze.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.25 - 3.45 - 1.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Betis - Deportivo La Coruña  (neděle 21:00)
Jako poslední zápas 9. kola se hraje duel Realu Betis s Deportivem La Coruňa.

Betis nastoupí do utkání v očekávání třetího vítězného zápasu za sebou. V osmém kole si Andalusané přivezli vítězství z Pamplony, vysloužili si ho pevnou obranou a efektivní křídelní hrou. Tým kouče Chaparra se také může spolehnout na v této sezoně dobře hrajícího hrotového útočníka Mariana Pavoneho přezdívaného tank. Chaparro má k dispozici téměř kompletní kádr. V záloze nebudou chybět Emana, Aurelio či Capi, do stoperské dvojice se k Juanitovi postaví Nelson.

Depor se v této sezoně zatím trápí. V minulém kole prohrál doma 0:3 s Gijonem, předtím v Poháru UEFA zase s CSKA Moskva. Výhra nad Elche v Copa del Rey je jen slabou náplastí. Židle je pod koučem Lotinou opravdu hodně rozviklaná. Galicijci navíc téměř nedávají góly, doposud jich v soutěži dali jen pět. Nutnost hrát i evropské poháry ubírá týmu další síly. Pod příslovečnou palbou fanoušků je ale i lékařský tým. Pablo Amo už měl být vyléčený, být na konci dvouměsíčního regeneračního programu, ale zranění se mu obnovilo a bude muset dokonce na operaci. Vynechá tak další tři měsíce. Oproti utkání s Gijonem se dají očekávat změny, pravděpodobně nastoupí pětičlenná záloha zkušených hráčů, v čele s veteránem Valerónem.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Casto - Vega, Juanito, Nelson, Melli - Emana, Aurelio, Capi - Sergio García, Edú - Pavone
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Aranzubía - M.Pablo, Lopo, Verdú, F.Luis - De Guzmán, Sergio - J.Rodríguez, Valeron, Riki - Omar Bravo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.90 - 3.30 - 3.65
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Valencia CF862018:520
2.FC Barcelona861124:719
3.Real Madrid861123:1219
4.Villarreal CF853013:718
5.Sevilla FC852113:517
6.Málaga CF84139:913
7.Getafe CF83329:812
8.RCD Mallorca83238:1011
9.UD Almería83239:1311
10.Atlético Madrid831417:1610
11.Espanyol Barcelona82336:109
12.Deportivo La Coruña82335:99
13.Sporting Gijón830513:219
14.Real Betis82249:88
15.Real Valladolid82156:97
16.CD Numancia82157:147
17.Racing Santander81345:106
18.Recreativo Huelva81344:136
19.Athletic Bilbao81256:135
20.CA Osasuna80443:84

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (89)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Valencia CF - Racing Santander 1

Atlético Madrid - RCD Mallorca 0

Athletic Bilbao - Villarreal CF 2

Málaga CF - FC Barcelona 2

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia CF - Racing Santander 0

Atlético Madrid - RCD Mallorca 1

Athletic Bilbao - Villarreal CF 1

Málaga CF - FC Barcelona 0

Reagovat
smazaný uživatel

Vale - Racing 0

Atlétiko - Mallorca 02 (Mallorca překvapí)

Bilbao - Villareal 10

Malága - Barca 2

Reagovat
smazaný uživatel

přeji valencii aby něco zvítězila..třeba ligu

Reagovat
božský John

aby něco zvítězila

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Barca opět ukáže sílu a připraví mi pěkné usínání .Tip: 1-4

Reagovat
Kongo

Valencia je muj nejlepsi tym..tak se na dnesek moc tesim,urcite se na ne kouknu na sport1,teda pokud tam nebudou misto toho davat nejakej poker ja je obvykle zvykem

SESTAVA

B:Renan

LO:MOretti

S.Albiol

S.Alexis

PO:Miguel

LZ:Mata

SZ:Albelda

PZ:Joaquin

LU:Vicente

SU:Villa

PU.Angulo

co vy na to??

Reagovat
smazaný uživatel

Né děkujeme, s rozestavením 4-3-3 jsme si minulou sezónu užili svoje.

Reagovat
Kongo

ja vim taky sem nad tim trpel,ae chybeli tam zkusenosti Albeldy a Angula....

Reagovat
smazaný uživatel

To není o zkušenostech, jako spíš o tom, že to rozestavení nám vůbec nesedí, x let se hrálo 4-4-2, nebo 4-4-1-1, tak není důvod to měnit, kór když se daří.

Reagovat
Kongo

a stejne kdyz das 4-4-2...tak ti jeden z dvojce Vicente Joaquin.....budou hrat ofenzivne

Reagovat
smazaný uživatel

viděl bych to takhle: Joaq--Fernandes--Albelda(Marchena)--Vicente

Mata

Villa

Reagovat
smazaný uživatel

Ono se to koukám nezobrazilo korektně, prostě Mata by hrál takového trochu staženějšího útočníka a Villa hrot.

Reagovat
Kongo

neni Marchena zranenej??.......

Reagovat
smazaný uživatel

Už není, hrál celých 90 minut ve středu v poháru, Emery bude mít nejspíš dilema, koho z trojky Alexis, Albiol, Marchena na stopera.

Reagovat
Kongo

nebo dat Marcenu na defenzivho misto Fernandeze....ae ten tedka hraje vyborne

Reagovat
smazaný uživatel

To spíš místo Albeldy, hrát s dvěma "čistokrevnými" DM, to nejde. Navíc jak říkáš, Fernandes zatím hraje výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

Já takhle Farinos, Gerard Lopez, Mendieta, Kily Gonzales a před nimi Angulo a Claudio Lopez

Reagovat
smazaný uživatel

Kde ty časy jsou

Reagovat
Kongo

a do brany Santiago.....predstoper Pellegrini, jeste Djukic do utoku

Reagovat
smazaný uživatel

obrana: Pelegrinni - Angloma - Djukic - Sanchez

Reagovat
Xavi

Angloma byl jeden čas neprostupný. A El Piojo.

Reagovat
smazaný uživatel

Carboni

Reagovat
Kongo

ty voe na Carboniho bych malem zapomel......hral myslim do 40let ne??

Reagovat
smazaný uživatel

Hned by odpadl problém s levým bekem

Reagovat
Kongo

Morreti tam je dobrej......

Reagovat
smazaný uživatel

Svoje odehraje, ale proti silnějším soupeřům většinou dost hoří, navíc jeho hra dopředu není ta pravá ořechová.

Reagovat
-Kopy-

průměrnej. Miguel na druhé straně je o tři třídy vejš.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je zatím fantastický, pro mě aktuálně v této sezóně jeden z nejlepších hráčů mančaftu.

Reagovat
-Kopy-

Jj top 3, je to bůh.

Reagovat
smazaný uživatel

Sanchez nikdy v obrane nehral :), kde mate Ayalu? Miro Djukic pak skoro vubec nehral kvuli vecnym sporum se Santiagem...kdyz chcete znat budoucnost, musite znat minulost...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ale není pravda, že. Ta sestava, kterou jsem psal byla ještě v době, kdy tam Ayala nebyl, se Sanchesem jo, jsem si v tu chvíli nevzpomněl na dalšího obránce A Djukic skoro nehrál? Dyť za Valencii nastoupil v 156 zápasech včetně finále LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty hlupáku, ty jsi napsal sestavu z finále LM proti Mnichovu, kde samosebou hrál...

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem sestavu z finále proti Mnichovu nepsal, se koukni, jak vypadala ta sestava. V ní hrál už Baraja, Aimar, Carew i ten Ayala. Já psal sestavu, která e objevovala rok před tím.

Reagovat
smazaný uživatel

samosebou R.F. Ayala byl i rok pred tim stoperem VCF a hral...

Reagovat
smazaný uživatel

No nehrál...konkrétně v tom finále...i když já nikde neuváděl, že je to sestava z konkrétního zápasu, smůla, takže tu minulost nejprve nastuduj!

Reagovat
smazaný uživatel

Já ji studovat nemusim, ja si ji pamatuju :), no neva.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ale špatně, protože už od první reakce je vidno, že smícháváš dohromady jednotlivé sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Santander bude hrát určitě beton, ale hoši prorazí, snad uvidíme pěkný fotbal se spoustou gólů (v síti Racingu).

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
honziss

Věřím Barce, že to bude dnes opět koncert. Tip: 0:4.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad BARCA potvrdí formu a vyhraje... ...a vůbec by mi nevadilo kdyby to zase bylo rozdílem 5 golu.. ...ale vidím to spíš na 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Barca na výhru dneska má,ale nečekám lehkou výhru,jedině snad kdyby padl rychlej gól na začátku,jak tomu někdy poslední dobou u FCB bývá...dodávám,že Messi je nej. hráč světa a XAVI nejlepší záložník co má neskutečný přehled,cit pro přihrávku a neztratí téměř žádný míč.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

No dneska by Barca měla vyhrát.....Na Tipsportu sem na ni našel pěkný tiket

http://home.tipsport.cz/clanek-tipsport.php?clanek=385

Reagovat
smazaný uživatel

100 pro Valencii

Reagovat
smazaný uživatel

...neblbni, teď to projedeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi paráda Ale to hřiště

Reagovat
smazaný uživatel

Bože ten terén, chudák Valdés, má kolem sebe bažinu

Reagovat
Potty

Duda .

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto neregulérní podmínky, v tom se vůbec nedá hrát a o tom, že to rozhodčí enchal tak ,aniž by se na hřiště pořádněji podíval, si myslím své.

Reagovat
honziss

Přesně. Takový rybník jsem ještě neviděl, nechápu jak může ligový rozhodčí nechat ty hráče běhat na něčem takovém.

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Může mi někdo říct, proč se na tomhle hraje? Tohle je neskutečný. Zkazilo to jeden krásnej zážitek. Teď je to herně holomajzna s obrovským rizikem zranění. Neskutečný

PS: Paradoxně ale zatím všechny tři góly byly naprosto parádní

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

hm, je o sice zvlášní, ale nijak bych to nepřeháněl

Reagovat
smazaný uživatel

On se na ten trávník skoro vůbec nepodíval, jak píšou španělské weby. Je to skandál.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím souhlasím. Pokud nechá sudí odehrát zápas na tomhle, tak to je nejen skandál, ale i ostuda.

Reagovat
smazaný uživatel

a jen dodám, že zatím píská moc dobře

Reagovat
smazaný uživatel

A k čemu to je, když to není fotbal a tisíce fanoušků má pokažený zážitek.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, o tom žádná. Já jsem mezi nimi, vždyť jsem to psal. Jen jsem chtěl mírnit tvoje dohady.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen bych dodal, že být Papkem, tak stáhnu Lea, dokud je čas. Jsem z těch beků Malagy opravdu nervózní ...

Reagovat
smazaný uživatel

Šmarjá, Pepku, sundej Lea. Já jsem nervózní, jak prvorodička

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
honziss

To já se bojím o všechny hráče. To hřiště to je opravdu - .

Reagovat
smazaný uživatel

Tuhle hlášku si nech na Clásico

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak si teda myslím, že jestli tohle vyhrajem, tak to bude zázrak.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jen o štěstí, kdy se to někomu zastaví, či mu to sklouzne a zrychlí ...

A to si vem, že druhou půlku to bude ještě víc rozšlapaný. To už si snad ani nepředstavuju

Reagovat
smazaný uživatel

a zase jenom dodám, že má Malaga zatím extrémě prostupnej střed zálohy. S takhle otevřeným hledím proti nám snad letos nikdo nehrál. Každopádně je to naše šance

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten střed je prostupný, protože je zbytečné, aby tam někdo vůbec byl - nakopávat z jendoho vápna do druhého, jinak to nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Idioti fakt, jinak se k tomu rozohndutí nedá nic říct, kreténi.

Visca el Barca.

Reagovat
smazaný uživatel

Málaga má pěkné dresy Ale jinak to je fraška, souhlasím s Vámi, na tom se nedá hrát. Messiho bych fakt raději stáhnul, nebo se zraní...Málaze ale brzy dojdou síly...

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi Henry Barca

Reagovat
smazaný uživatel

BARCA ...těžký zápas...ale BARCA to zvládla...XAVI ...

Reagovat
smazaný uživatel

Almería! Historie se bude opakovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím, dle výpočtu má být remíza...Jinak na konci sezony jsem vypočítal, vítěze PL a PD, má to být Liverpool a Barcelona Ale nic nechci zakřiknout, protože to pravda nemusí být i když doufám, že v PD to bude

Reagovat
smazaný uživatel

snivaj

Reagovat
Xavi

Jaktože může hrát Negredo? Ještě nedostal trest?

Reagovat
Potty

Dostal, odseděl si to v poháru.

Reagovat
Xavi

Dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl jsem předběhnut.

Reagovat
madridcan

Negredo moze hrat? Ked mu odpustili ten atentat na Marqueza tak to uz je na zaplakanie

Reagovat
smazaný uživatel

Nic mu neodpustili, odseděl si to v poháru.

Reagovat
madridcan

jaaj vlastne hej...ale aj tak na smiech,ze len jeden zapas

Reagovat
smazaný uživatel

To je no, ale tak třeba Marcelo nedostal ani ten jeden...

Reagovat
madridcan

Ruud si to zanho odsedel

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele