9. kolo
01.11.2008 20:00 CET
1 : 4
(1:2)

Reportáž

Málaga CF - FC Barcelona 1:4

Rozhodnutí, které se nedá nazvat jinak než skandální, učinil rozhodčí Carlos Velasco Carballo, když bez bližšího prohledání terénu nařídil, aby se odehrál zápas mezi Barcelonou a Málagou. Trávník na La Rosaleda byl vzhledem k dešti pro fotbal prakticky nepoužitelný, a Carballo tak zkazil zážitek z utkání, na které se těšila celá Málaga i Barcelona.

Barca i Málaga se nacházely ve skvělé formě, a tak by za běžných podmínek byl k vidění excelentní fotbal. Bohužel se však krom povedených gólů dalo dívat jen na klouzání hráčů, na balóny uvíznutých v kalužích vody a nebezpečně vypadající pády, které si říkaly o zranění.

A co fotbalového se tedy na "hřišti" dělo? V 5. minutě dostala Barca v dobré pozici možnost zahrání přímího volného kopu a Xavi skvělou střelou poslal svůj tým do vedení. Málaga reagovala gólem Dudy poté, co sice Valdés předvedl skvělý zákrok v situaci 1 na 1, ná následnou výbornou dorážku už však nestačil.

Vedení Kataláncům vrátil Messi, když se ukázal tvrdou křižnou střelou. Krom branek byly k vidění pouze náznaky šancí – když už se zdálo, že se dobrým pohybem dostane jeden tým do brankové příležitosti, zasáhla nemilosrdně kaluž, která spolehlivě míč zastavila.

Druhý poločas začal taktéž lépe pro Barcelonu a znovu byl mužem číslo jedna Xavi. Eto’o přiťukl nově příchozímu Henrymu, který našel Xaviho a ten poslal míč za bezmocného brankáře Arnaua. 3:1.

Hosté už byli ve druhé pětačtyřicetiminutovce lepší a krom vstřeleného gólu to doložila mimo jiné i nastřelená tyč po ráně Daniho Alvése. Byl to znovu brazilský obránce, který stál u zrodu poslední zajímavé akce zápasu – jeho střelu si totiž nešťastně srazil za záda vlastního brankáře Weligton.

Barca se tedy po jedenácté výhře v řadě posunula na první příčku tabulky, uvidíme, jak dlouho tam vydrží.

Autor: Petr Kilian

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:6

Reagovat
smazaný uživatel

Martin Vazquez, musím ťa to naučiť

Reagovat
smazaný uživatel

A ja som tiež za, nech je to aj 0:7..Len si pekne vystrieľajte pušný prach, do 14.12. je ďaleko, len z chuti do toho..

Reagovat
smazaný uživatel

Inak musím povedať, že som vážne sklamaný..Očakával som, že keď sa vrátim na tieto stránky, ktoré som nedobrovoľne na istý čas opustil / stavba domu, infantilita niektorých tunajších jedincov / , tak tu objavím znovu tie nekonečné diskusie Barca vs. real, ktoré každému liezli na nervy, ale ktoré boli korením každého týždňa pred víkendom. Možno mi uniklo nejaké fórum / vrátil som sa sem fakt len snáď 4 dni dozadu / , kde sa tieto veci riešia, ale neviem nasmerujte ma. Rád by som znovu zažil mtie prekáračky po slovensky medzi pseudodoktorom, samozvaným znalcom na všetko romariom, či ako si to hovoril, medzi jiri fcb či Xavim na jednej strane a medzi trebárs yardom, merenguesom, figom, mamutom či trebárs mnou na strane druhej . Alebo to sa už pred Vianocami nemám fakt na čo tešiť????

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, taky jsem pro, aby se debata přesunula zpátky k zápasům, kde bývala vždy nejlepší. TeĎ se to většinou hádá na souhrnech a preview, kde chybí ta správná atmosféra. Každopádně plést si rominha a romária zasluhuje...

Reagovat
smazaný uživatel

oba tymym maju dobru formu......ale barca je barca..............2

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslím tiež Dvojka: 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:4

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně se to zazelenalo

Reagovat
smazaný uživatel

Jakube, neboj minimálně půl roku, to bude pořád zelený

Reagovat
Xavi

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:3 Messi , 2xEtoo

Reagovat
Xavi

Když jsem viděl terén, tak jsem si říkal, že budem rádi za plichtu a žádné zranění. Nakonec to dopadlo tak, že už jsem dlouho neviděl, aby si techničtější tým poradil s takovým terénem. Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

Já jo. CSKA ve Vladivostoku, kdo umí, ten umí.

Reagovat
smazaný uživatel

Preco striedal iniesta tak skoro??? Nezranil sa???

Reagovat
smazaný uživatel

Ne nezranil, vstvětlenie máš tady: http://blaugranas.7x.cz/novinky/josep-po-vitezstvi-nad-malagou-2.html třetí odstavec

Reagovat
smazaný uživatel

na hovno hřiště

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele