Primera División souhrn - 7. kolo

18.10.2008, 22:03, aktualizováno 19.10.2008, 23:24
Komentáře a souhrny
Vedení ve španělské lize se ujal Villarreal, přestože jen remizoval na hřišti Espanyolu. O bod zpátky je Real, který dokázal vyhrát nervydrásající madridské derby. Valencia přejela Numancii a Malaga si poradila s Getafe. Barcelona si z horké půdy v Bilbau veze tři body, Sevilla vyhrála na hřišti Almerie...

Atlético Madrid - Real Madrid 1:2

18.10.2008 20:00

Góly: 89. Simão - 1. Ruud van Nistelrooy, 90+6. Gonzalo Higuaín (pen.)

Gólem v poslední minutě nastavení přehrál Real v madridském derby Atlético 2:1. Oba týmy hrály velkou část zápasu v deseti, tři body nakonec bere Real, zajistil je Gonzalo Higuaín.

Atlético ani protentokrát nezlomilo prokletí a podlehlo Realu Madrid na vlastním hřišti. Z posledních šesti zápasů mají červenobílí tristní bilanci pěti proher a jedné remízy. Trenér Aguirre nevsadil na křídla a přehradil tak spolupráci mezi zálohou a útočníky.

Domácí nastoupili s několika změnami. Místo Coupeta nastoupil Leo Franco, Antonia Lópeze nahradil Pernia, místo Luíse Garcíi se dorostřed zálohy postavil Maniche a na levé straně se objevil místo Simaa Banega. Trenér Schuster postavil místo Heinzeho Marcelo a Sneijder nahradil Van der Vaarta.

Hosté začali zostra a hned po třiceti vteřinách se radovali z gólu. Na levé straně vápna dostal míč Van Nistelrooy, využil mezeru, kterou mu nechal Heitinga a překonal Lea Franca. Ve 3. minutě vypálil Sneijder a Leo Franco vyrazil míč na břevno. O čtyři minuty později dlouhý pas Perníi nevyužil Aguero. Poté v 15. minutě prudkou střelu Perníi vyrazil na roh Casillas.

Ve 20. minutě nedosáhl na míč po akci Marcela a De la Reda Higuaín. O minutu později neuznal pro ofsajd rozhodčí Realu gól Van Nistelrooye, který se dostal k míči po rohu, když střílel Cannavaro. Obrana Atlética v těch chvílích připomínala cedník. Ve 29. minutě Raúl obešel i Lea Franca, jenže opět byl pískán ofsajd.

Ve 30. minutě šli domácí do deseti, když byl vyloučen Perea, poté co udeřil v souboji rukou do obličeje Sneijdera. Sedm minut nato rozhodčí přerušil hru při výhodě Realu. V 39. minutě přišla druhá červená večera, vyloučen byl přísně po faulu na Maniche Van Nistelrooy.

V nastavení prvního poločasu mělo první šanci Atlético. Aguero si poradil s Pepem, ale v brejku dva na jednoho špatně přihrál Forlánovi. Do kabin odcházeli spokojenější hosté.

Do druhého poločasu naskočil za Atlético Simao a hned to bylo znát. Forlán vzápětí nacentroval zprava na Banegu, jehož střela olízla tyč. V 51. minutě měl šanci Higuaín, ale jeho střelu srazil na roh vystřídavší Antonio López. Další stoprocentní šanci spálil mladý Argentinec po pasu Sneijdera. Dorážka De la Reda se odrazila od Ujfalušiho a zachránil Leo Franco.

V 57. minutě pronikl do vápna Aguero a jeho střela se otřela o tyč. Tvrdou střelu Maniche po pasu Aguera zneškodnil Casillas. Stejně dopadl i pokus Forlána o chvíli později. V 75. minutě střílel Simao, ale jeho rána se do třetice otřela o brankovou konstrukci. Pak měl dvě šance Aguero, nejprve po otočce pálil do připraveného Casillase, následně mu gólovou radost po hrubce Cannavara překazil Pepe.

Tři minuty před koncem měl obrovskou příležitost Higuaín, ale zblízka Lea Franca nepřekonal, stejně jako z dorážky Van der Vaart. Udeřilo proto na druhé straně. Z přímého kopu prostřelil zeď Realu Simao a v 90.minutě vyrovnal. Ovšem domácí se netěšili dlouho. Zápas se prodlužoval o šest minut i z kuriózního důvodu ošetřování rozhodčího a v šesté, poslední minutě nastavení srazil Heitinga ve vápně Drentheho. Nařízenou penaltu proměnil Higuaín.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Villarreal CF 0:0

18.10.2008 22:00

Góly: -

Villarreal remizoval na hřišti Espanyolu a podruhé v sezoně tak plně nebodoval. Ovšem i bod stačí Žluté ponorce k posunu na čelo tabulky. Espanyol zůstává devatý.

První šanci utkání si vytvořil hned v páté minutě Villarreal, Rossi se uvolnil na levé straně hřiště a vyzval ke skórovaní Llorenteho, ten ovšem branku trestuhodně minul. V dalších minutách viděli fanoušci především nepřesné přihrávky o vzruch se postaral až ve 25. minutě Tamudo, jenž si naběhl na centr Luise Garcii a dokázal zavěsit, gólovou radost mu však zkazil zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Od té doby byl k vidění lepší fotbal, ke střele se na domácí straně dostal De la Peňa, Diego Lopez jeho ránu z dvaceti metrů dokázal zlikvidovat. V závěru poločasu pálil na druhé straně z voleje těsně vedle útočník Rossi.

V úvodu druhého poločasu byl v dobré střelecké pozici stažen v pokutovém území Tamudo, rozhodčí Fernández Borbalán však zůstal ledově chladným, a tak se pokračovalo stále za bezbrankového stavu. V 66. minutě spálil velkou šanci domácích Nené, jehož střelu z malého vápna zablokoval jeden z obránců. O pět minut později byl Tamudo faulován Capdevilou v pokutovém území a rozhodčí, i když tentokrát trochu přísně, už pokutový kop odpískal. Sám postižený se postavil k nařízené penaltě, ovšem ke smutku všech fanoušků Espanyol neproměnil poté, co jeho střelu vyrazil skvělým zákrokem Diego Lopez. Na druhé straně se do šance dostal Pires, z úhlu však brankáře Kameniho překonat nedokázal. A když si v závěru nedokázal ani jeden tým vytvořit gólovu šanci, skončilo utkání bezbrankovou remízou.

Více informací k zápasu

Málaga CF - Getafe CF 2:1

19.10.2008 17:00

Góly: 31. Nabil Baha, 38. Duda - 8. Roberto Soldado

Malaga potvrdila dobrý vstup do sezony a na svém stadionu porazila Getafe. Domácí se tak v tabulce dostali před madridského soupeře.

Úvodní minuty patřily Getafe. V páté minutě střílel Soldado a Arnau předvedl první dobrý zákrok. O dvě minuty později měl Arnau další starosti, po trestném kopu Casquera ho zaměstnal Granero. Odměny za svou aktivitu se hosté dočkali v osmé minutě. To poslal Abbondanzieri míč na Soldada, ten si našel prostor ke střele a z 25 metrů trefil přesně - 0:1.

Soldado o chvíli později málem přidal druhou branku, tentokráte si ale Arnau s jeho dalekonosnou střelou poradil. Malaga se do zápasu dostávala pomaleji, první vlaštovkou byla Pereirova nepřesná hlavička z patnácté minutě. Daleko blíže k vyrovnání měl v 21. minutě Miguel Angel Lozano, který po Dudově centru hlavičkoval do tyče.

Vyrovnání přišlo ve 31. minutě. Celestini fauloval Bahu a rozhodčí nařídil trestný kop. Ten zahrál Duda a Baha poslal míč do sítě - 1:1.

O sedm minut později pak už domácí vedli, Jesus Gamez našel centrem Dudu a ten propálil Abbondanzieriho - 2:1.

Domácí se dostali do sedla a v úbodu druhé půle se snažili svůj náskok pojistit. Adriana nejprve vychytal Abbondanzieri, v další šanci pak domácí fotbalista hlavičkoval nepřesně. Na druhé straně pálil Casquero a jeho rána prosvištěla těsně vedle tyče.

Malaga zvládla posledních dvacet minut zápasu na jedničku, svého soupeře nepouštěla do šancí a naopak sama mohla potvrdit vítězství. Dudovu střelu zablokoval Diaz, proti Pereirovi se zase vytáhl Abbondanzieri. Domácí nakonec nemusela mrzet ani nepřesná střela Dudy.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - Recreativo Huelva 1:1

19.10.2008 17:00

Góly: 90. Víctor - 45. Marco Rubén

Ani jednomu z týmů se vstup do sezony příliš nepovedl, případná výhra ve vzájemném duelu tak mohla být impulsem k úniku ze spodních pater. Nakonec se body dělily, branky padaly vždy až v poslední minutě poločasu.

Lépe začalo trochu překvapivě Recreativo. V šesté minutě vyprášil Asenjovy rukavice Ruben, v patnácté pak zakončoval z malého vápna nad Aitor. Domácí si první šanci vypracovali až ve třicáté minutě, po Leonově centru hlavičkoval Sesma a Riesgo musel vytáhnout parádní zákrok.

Huelva byla v první půle lepší a do kabin šla se zaslouženým náskokem. Postaral se o to Ruben, který se v poslední minutě z hranice pokutového území opřel do centru Vasqueze a parádní ranou otevřel skóre - 0:1.

Zápas dlouho příliš atraktivní nebyl a fanoušci tak nějakou pohlednou podívanou neviděli. Po změně stran viděli první šanci až v 62. minutě, v níž mířil těsně mimo Aitor. O dvě minuty později zablokoval Cesar Arzo střelu Sesmy, na druhé straně Asenjo vychytal Camunase.

Asenjo se hrdinou okamžiku stal i o chvíli později, kdy vychytal Guerrera. Camunas poté pálil nad. V 73. minutě odmítl vyrovnání Canobbio, za hosty odpověděl Aitor a Asenjo se musel znovu činit. Sedm minut před koncem mířil těsně mimo Marcos Aguirre, přesto se domácí vyrovnání nakonec dočkali. Rubio a Canobbio se svými pokusy ještě neuspěli, v poslední minutě ale centroval Baraja a o dělbě bodů rozhodl Victor.

Více informací k zápasu

Valencia CF - CD Numancia 4:0

19.10.2008 17:00

Góly: 4. David Villa, 72. Juan Mata, 83. Vicente, 89. David Villa

Valencie porazila podle papírových předpokladů Numancii bez větších potížích 4:0 a vrátila se tak do čela tabulky. Naopak Numancie se propadla na poslední pozici.

Valencii vyšel vstup do utkání na výbornou, Villa se ve čtvrté minutě dostal ke střele z osmnácti metrů, jeho ránu zablokoval jedne z obranců do Morientese, od kterého se míč zpátky odrazil k Villovi, jenž se dostal sám před brankaře Juana Pabla a střelou podél gólmana poslal netopýry do vedení. Domácí byli velice aktivní, k další střele se dostal Miguel, jehož pokus skončil metr vedle pravé tyče hostující branky. Ve 14. minutě zafungovala spolupráce Joaquina a Miguela, portugalský obránce se dostal do pokutového území a z voleje pálil těsně nad branku Juana Pabla.

Na obranu Numancie se valil jeden útok za druhým, v 18. minutě to byl znovu Villa, jenž sice překonal Juana Pabla, radost mu však překonal praporek asistenta rozhodčího. V další minutách se hra uklidnila a Numancie vyrovanala hru. Ve 37. minutě to byl ale opět domácí hráč, konkrétně středopolař Manuel Fernandes, jenž svojí ranou z dvaceti metrů protáhl Juana Pabla. Čtyři minuty před koncem poločasu pálil Villa těsně vedle levé tyče hostující branky. Na druhé straně hřiště zahrozili hosté z trestného kopu, který však dokázal brankář Renan reflexivním zákrokem zlikvidovat.

Na začátku druhého poločasu převedl výborný zákrok Renan, jenž dokázal vytěsnit mimo branku pokus Barkera. Valencie zahrozila až po hodině hry prostřednictvím Morettiho, jenž hlavičkoval po centru Maty těsně mimo branku. Domácí se dočkali druhého gólu v 72. minutě, kdy Villa vyslal Matu, ten se k míči dostal po nedorozumění dvou obránců Numancie a neměl již sebemenší problém překonat bezmocného Juana Pabla. O dvanáct minut později to bylo již 3:0, Mata našel přesným centrem Vicenteho, který krásnou ranou levačkou zavěsil do sítě hostující branky. V 89. minutě krásným pasem vyzval ke skórovaní Manuel Fernandes kanonýra Davida Villu, jenž šancí nepohrdl a poté, co přeloboval Juana Pabla, zvýšil na konečných 4:0.

Více informací k zápasu

Racing Santander - Deportivo La Coruña 0:0

19.10.2008 17:00

Góly: -

Nudný zápas byl k vidění na El Sardinero, kde domácí Racing remizoval s La Coruňou 0:0. Oba soupeři se soustředili více na udržení čistého konta než na vstřelení gólu, což vedlo k opatrnému fotbalu s minimem šancí a pohodovou prací pro brankáře.

Hlavní část utkání se odehrávala ve středu pole, jelikož ani jeden tým neměl příliš odvahy výrazněji se hrnout dopředu. Sotva byly k vidění více než tři přihrávky před ztrátou míče. Menší převahu měli domácí, kteří se dokonce sem tam pokoušeli proniknout po levém křídle, avšak gólmana Aranzubíu přiliš neohrozili, hra totiž byla příliš čitelná.

V prvním poločase tedy byly k vidění poze dvě střely, tři rohy a aspoň v nastaveném čase jedna pořádná šance – při ní napálil Luccin konstrukci brány.

Po změně stran se trochu probralo i Deportivo, jež za celou první půli ukázalo jedinou útočnou akci. Nicméně v půli druhé se málem dostalo vedení – na krátko zahraná standardní situace byla zakončena ránou Lafity, kteoru však zlikvidoval Toňo.

Oba trenéři se rozhodli k určitým změnám, ale výrazný efekt to nepřineslo. Je zkrátka hodně těžké dát gól, když se o to ani jeden tým nesnaží. Kantábrijci již neměli takové držení míče jako v prvním poločase a Deportivo se sice těšilo dvěma poměrně slušným šancím, ale jak Juan Rodríguez tak Riki mířili nad.

Nejzajímavější z celé pětačtyřicetiminutovky byl opět závěr. Tentokráte to byli hosté, kteří mohli rozhodnout, ale Juan Rodrígueze zastavila stjená část branky, jež pokazila radost Luccinovi.

Více informací k zápasu

Sporting Gijón - CA Osasuna 2:1

19.10.2008 17:00

Góly: 12. Carmelo, 41. Mate Bilić - 15. Santiago Ezquerro

Sporting Gijón po pěti prohrách v řadě podruhé zasebou vyhrál, to když na domácím stadionu porazil 2:1 Osasunu. Pro nováčka soutěže to znamená posun v tabulce z posledního místa na patnácté. To Pamploně nepomohl ani nový trenér Camacho a tabulkou se propadla na předposlední místo.

Domácí vstoupili do utkání aktivně a už ve 12. minutě se mohli radovat z úvodní branky, to když se k míči v pokutovém území dostal Carmelo a zblízka dokázal překonal Ricarda v brance Osasuny. Z vedení se ale hráči Gijónu příliš dlouho neradovali, už v patnácté minutě našel Oier volného Ezquerra, který uvnitř šestnácky pohotově vypálil a levačkou nedal šanci Cuellarovi. V další šanci hostujícího mužstva vychytal Cuellar záložníka Oiera. Mimo branku pak pálil Javier Portillo. Rozhodující akce utkání se zrodila ve 41. minutě, kdy hostují Roversio poslal v pokutovém území k zemi Biliče a rozhodčí pískl penaltu, navíc Roversio uviděl za svůj zákrok červenou kartu. Sám postižený Bilič se postavil k nařízenému pokutovému kopu a nezaváhal - 2:1.

Hned v úvodu druhého poločasu mohl zvýšit vedení domácího mužstva Bilič, ovšem mířil mimo tři tyče hostující branky. Osasuna se v desítí jen těžko prosazovala v útoku, ovšem po hodině hry si dokázala vytvořit velkou šanci, Kike Sola našel Masouda, který v dobré pozici mířil do tyče. Na druhé straně se agilní Bilič dostal do další dobré střelecké pozice, ovšem už poněkolikáté minul branku. Osasuna poté zahrozila ještě prostřednictvím Mosouda, jehož ovšem vychytal Cuellar.

Více informací k zápasu

Real Betis - RCD Mallorca 3:0

19.10.2008 17:00

Góly: 2. Damiá, 43. Mariano Pavone, 83. Achille Emaná

Brzký gól Damíi nastartoval Betis Sevilla k první výhře v sezóně – a to opravdu v ten nejdůležitější moment, Andalusanům totiž pomalu začínal ujíždět vlak. Los Beticos se tak dočkali první domácí výhry po sedmi měsících, naopak Mallorca prohrála podruhé v řadě a po slibném úvodu začíná ztrácet.

Domácí hráli s velkým nasazením, někdy možná až s přehnaným, a i když ostrované dokázali pozičně ovládat určitou část utkání, nebyli schopni reagovat na rychlé útočné akce soupeře.

Los Verdiblancos se ujali vedení již v první minutě díky brance Damíi a netrvalo dlouho a mohlo být o výsledku jasno, jen kdyby Emaná v jasné tutovce o pět minut později neselhal stejně, jako následně Pavone.

Fanoušci se však přesto dočkali druhého gólu ještě v prvním poločase. Běžela 42. minuta, když se po akci Emany prosadil Pavone.

I po přestávce byli svěřenci kouče Muňize lepší. V 57. minutě se při šanci Sergia Garcíi a Damíi blýsknul brankář Moyá a alespoň dočasně udržel svůj tým ve hře.

Největší šance klubu z Baleárského ostrova přišla jedenáct minut před koncem. Objevil se v ní Martí, ale radost mu pokazil Casto.

Závěrečná desetiminutovka patřila Kamerunu. V 81. minutě zaváhal před brankou Emaná, ale o dvě minuty svou chybu napravil a zvýšil na 3:0. Reagovat se pokoušel za hosty Webó, jenže nevyužil chyby obránců a nedosáhl na balón.

Sečteno podtrženo, Betis bere zasloužené a veledůležité tři body, Mallorca potřebuje v dalším kole bodovat, jinak začne být zle.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - FC Barcelona 0:1

19.10.2008 19:00

Góly: 63. Samuel Eto'o

V nepříliš pohledném utkání dokázala Barcelona urvat tři body na hřišti Athleticu Bilbao a má na svém kontě již sedm vítězství v řadě. Kouči Guardiolovi vyšla sázka na fyzicky stavěnou zálohu, která dokázala eliminovat největší sílu Basků. Jediný gól zápasu obstaral po skvělé akci Henryho Samuel Eto’o. Za zmínku stojí i fakt, že Blaugranas poprvé od předkola Ligy mistrů dokázali udržet čisté konto, za což vděčí hlavně výbornému Victoru Valdésovi.

Jak už je tradicí, uhodnout sestavu Josepa Guardioly bylo takřka nemožné a katalánský kouč to opět potvrdil. V základní sestavě se totiž objevil Víctor Sánchez, naopak pouze na lavičce zůstal Carles Puyol. Nutno dodat, že Sánchez neodehrál špatný zápas, i když spíše působí dojmem hráče, jenž dokáže příležitostně zaskočit na více postech bez toho, aniž by někde výrazněji vynikal.

Ze začátku příliš šancí k vidění nebylo, Bilbao hrozilo hlavně ze standardních situací, vzadu pak bylo velmi pozorné. První gólová příležitost domácích tedy přišla z přímého volného kopu. K němu se v dobré pozici postavil David López a výbornou střelou užuž posílal míč do brány, jenže Valdés se skvěle vymrštil a odvrátil míč na roh.

Katalánci kontrovali Eto’oem, jenž se dobře uvolnil a pohotově vypálil, tentokráte se pro změnu předvedl domácí brankář Iraizoz, stav se tedy neměnil. A neměnil se ani po dalším velmi nebezpečném přímém kopu, když opět úřadoval Valdés, tentokráte překazil radost Yestemu, jehož střela by asi jindy skončila v bráně.

Eto’o málme dal gól, kterých už během své kariéry vstřelil několik – přečetl hru soupeře a získal míč po zpětné přihrávce obránce na brankáře, jenže při kličce se dostal do zámezí.

Záloha ve složení Touré – Keita – Sánchez sice dobře rozrážela útočné choutky Bilbaa a vyhrávala většinu osobních soubojů, jenže logicky chyběla kvalita při držení míče, jež bývá při účasti Xaviho či Iniesty (ten hrál na křídle, tudíž měl jiné povinnosti) samozřejmá. Barca si tak nedokázala vytvořit onen tlak, který je pro ni typický a Athletic býval neustále ve hře.

Do vápna hostů poslali Baskové několik nebezpečných centrů, které odvracela obrana Barcelony jen s velkými problémy, často pouze za cenu další možnosti centru. Takhle se například dostali svěřenci Joaquína Caparróse ke třem rohům během jedné minuty.

Smutným momentem bylo zranění Keity, jenž musel být ani ne v polovině prvního poločasu vystřídán Sergio Busqutsem. Závěrečná šance první pětačtyřicetiminutovky patřila Barceloně, respektive Eto’ovi, jehož hlavičku zády k bráně zlikvidoval výborný Iraizoz.

Po přestávce byl k vidění o něco lepší fotbal. Barca působila o něco aktivněji a když se neprosadil Sánchez ani Iniesta, zaúřadovali Henry s Eto’oem. Francouzský útočník se skvěle uvolnil přes několik obránců ve středu pole a krásnou přihrávkou našel Kamerunce, jenž se ještě lepším prvním a druhým dotykem dostal přes Amorebietu a parádní ranou levačkou překonal bezmocného Iraizoze. Šestý gól Eto’oa v Primera división a stav 1:0.

I když se nadále nedařilo Barceloně definitivně ovládnout San Mamés, výraznější šance si Bilbao nebylo schopné vypracovat. Baskičtí lvi to stále zkoušeli centry do vápna, ale Valdés působil velmi jistě a obrana, i když s občasnými problémy, dokázala zamezit vyloženým šancím.

Definitivně mohl po přihrávce vynikajicího Iniesty rozhodnout Samuel Eto’o, ovšem v jasné tutovce nepochopitelně zaváhal a mohl být hodně rád, že se nakonec na výsledku už nic nezměnilo, kritika by totitž v opačném případě putovala oprávněně na jeho bedra, i když jinak odehrál výborné utkání.

V závěrečných momentech se Bilbao tlačilo dopředu, ale mnohem nebezpečnější byli protiútoky Barcelony, aktivní se jevil zvláště nově příchozí Hleb, i když často zbytečně kličkoval a nakonec nebyl z otevřené obrany schopen nic vytěžit.

Barca tedy dokázala získat tři body na San Mamés a to bez Xaviho, nejlepšího hráče uplynulého Mistrovství Evropy, i podle mnohých nejlepšího hráče světa – Lionela Messiho. Chyběla nicméně tradiční atraktivnost a nedá se říci, že by si Bilbao vyloženě zasloužilo prohrát.

Více informací k zápasu

UD Almería - Sevilla FC 0:1

19.10.2008 21:00

Góly: 52. Adriano Correia

Nováček španělské nejvyšší soutěže Malaga pokračuje ve vítězné sérii, tentokrát doma otočila zápas s Getafe. To tak letos poprvé venku prohrálo.

Hosté začali aktivněji a odměnou jim byl brzký vedoucí gól. V desáté minutě převzal Roberto Soldado dlouhý míč od gólmana Abbondanzieriho, zpoza vápna vypálil a trefil po zemi k tyči - 0:1. Aktivitu Getafe dokládá i fakt, že v té době už mělo na svém kontě i dvě nevyužité šance, v páté minutě si brankář Arnau poradil s pokusem Soldada a o chvilku později i s hlavičkou Granera. Malaga zahrozila jen nepříliš nebezpečnou střelou Adriana.

Soldado mohl pár minut po vedoucím gólu přidat druhý, kdyby opět neztroskotal na Arnauovi. Jinak ale byl gól spíše budíčkem pro Malagu. Pereira ještě mířil mimo, ve 21. minutě pak Lozano hlavičkoval o poznání přesněji, když po centru Dudy trefil tyč.

Po půlhodině hry už bylo vyrovnáno, opět centroval Duda a přesně mířil Nabil Baha - 1:1. Nerozhodný stav nevydržel příliš dlouho, Malaga se ve 38. minutě dostala do vedení. Po centru Gameze se trefil sám Duda - 2:1.

I ve druhé půli Malaga tlačila, pojišťující gól však vstřelit nedokázala. Adrian si dvakrát vylámal zuby na Abbondanzierim, na nějž nevyzrál ani Pereira, jeden pokus Dudy pak zablokoval Cata Diaz. Hosté se o vyrovnání vážněji pokusili jen jednou, střela Casquera z hranice vápna ale těsně minula tyč.

Malaga se třetím vítězstvím v řadě vyhoupla už na sedmou pozici s deseti body. Getafe má o bod méně a je deváté.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Valencia CF761017:419
2.Sevilla FC752013:417
3.Villarreal CF75209:317
4.FC Barcelona751119:716
5.Real Madrid751120:1016
6.UD Almería73229:811
7.Málaga CF73138:910
8.Atlético Madrid730413:129
9.Getafe CF72328:89
10.Espanyol Barcelona72326:79
11.Deportivo La Coruña72325:69
12.RCD Mallorca72235:108
13.Real Valladolid72146:87
14.Racing Santander71334:86
15.Sporting Gijón720510:216
16.Real Betis71247:85
17.Athletic Bilbao71244:105
18.Recreativo Huelva71243:125
19.CA Osasuna70433:64
20.CD Numancia71155:134

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (169)

Přidat komentář
plechi

rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

nj malo byt rozhodnute uz po prvom polcase 0:3 ale rozhodca z toho spravil thriller

Reagovat
herbage

Připojuji se, to vyloučení Ruuda, neudělená červená za loket v nosu Sneijdera, baštění simulací Maniche a Simaa, neuznaný gól po vymšleném ofsajdu, nenechání výhody, když Higuaín šel sám na bránu a další. A když písknul podklouznutí Simaa jako faul, tak to byl přímo vrchol.

Reagovat
plechi

No to podklouznutí nedostal za to Sergio dokonce žlutou?

Reagovat
smazaný uživatel

nj, to bola komedia

Reagovat
herbage

Jo, za kecy.

Reagovat
herbage

A Ruud dal slušnej fén rozhodčímu, je vidět že prošel rukama Fergusonovi.

Reagovat
smazaný uživatel

akurat ruud si moze zato vylucenie sam...

Reagovat
herbage

Proč? Běžný zákrok, Maniche nadskočil, nebyl ani zezadu. Žlutá ano, ale červená na, tohle nebylo nic brutálního.

Reagovat
smazaný uživatel

ruud siel dotoho aj ked mal nulovu sancu zasiahnut loptu, zakrok nebol sice brutalny ale manicheho zobral riadne. atletico malo uz vyluceneho hraca a rozhodca tahal karty dost casto. ak si to ruud neuvedomil tak jeho chyba. uz ked siel dolu som vedel ze da cervenu.

Reagovat
herbage

Ok, šel do toho jak blbec, ale spíš šlo o kompenzaci.

Reagovat
smazaný uživatel

jak ho riadne zobral ? mne sa zdalo ze sa ho ani nedotkol a Maniche ako spravny portugalcan len vyuzival situaciu ..... Ruud bol pravom nahnevany

Reagovat
smazaný uživatel

No to je pěkná kravina, kdyby to bylo 0:4 jak mělo být, tak se hraje bago a domácí by zmateně běhali mezi hráči Realu. Ruud by takovou pitomost neudělal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Real zasluzene vitazstvo. Po 1. polcase malo byt uz 0:3 ale rozhodcovia zachranili Atletico a este aj vylucili Van Nisterooya ... Nakonec to ale Real aj tak dokazal, Hala Madrid !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Porti vylouceni Ruuda se jednoznacne odvolat

Reagovat
smazaný uživatel

Ked povedali ze 6 min nastaveny cas tak som vedel ze to este dame

Reagovat
-Kopy-

Škoda , plichta by byla dobrá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
plechi

vaše plichta bude taky dobrá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazza.8

byl to b¨vybornej zapas....fakt lepsi sem letos nevidel...zaslouzena vyhra realu i kdyz atletico hralo dobre, jenze s pomoci rozhodcich se hraje vzdycky lip...kdyz sem videl ze pisknul nefaul na simaa tak sem vedel ze ten picus da gol ale skvelej drenthe jasnej faul na neho a vynikajici vyhra pro real...hala madrid

Reagovat
herbage

No nevím jestli je to myšleno ironicky, ale zas tak pěkný zápas to nebyl. Nebýt toho vyloučení, tak možná a Atlético by se pochvilce sesypalo, takhle když bly Real oslabenej, tak hra byla celkem vyrovnaná, ale šancí pomálu.

Reagovat
Gazza.8

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta v 96. minutě, zní to komicky.

Reagovat
plechi

komický byl hlavně sudí

Reagovat
smazaný uživatel

penalta bola jasna... a aj dlzka nadstaveneho casu, ledze museli osetrovat rozhodcu

Reagovat
herbage

No takový Messi by mohl letos vyprávět.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyprávěli tu hlavne fandovia Realu, v pripade dnesnej penalty to uz ale bude vsetko ok.

Reagovat
smazaný uživatel

penalta bola jasna...

Reagovat
smazaný uživatel

tato bola jasna ta neviem nevidel som

Reagovat
smazaný uživatel

Fanusik Barcelony si mysli ze penalta v 96. minute znie komicky ? ... Ach ta ironia Inak pozri si aj zostrihy zapasu co porabal rozhodca pocas zapasu. 2 neuznane regularne goly Realu + vymyslena cervena pre van Nistelrooya.

Reagovat
smazaný uživatel

jj porad sa s Messim

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím fanouška Realu Žižkov.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pochvala pro oba madridské kluby - vytvořili krásný zápas. Rozhodčí měl uznat regulérní gól Van Nistelrooye po chybě Franca. Červená pro Nistelrooye dle mne nebyla, pro Garciu na konci měla být.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Penalta v 96 minute no to me poser

Reagovat
smazaný uživatel

Realu pomalu dochází dech.

Reagovat
smazaný uživatel

nemam ten pocit

Reagovat
smazaný uživatel

realu nie, skor atleticu

Reagovat
smazaný uživatel

realu nie, skor atleticu

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdvojená osobnost?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Klid, predýchaj to opat sme vyhrali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo aháááá a já si pořád říkal co znamená to 1:2 v článku.

Reagovat
smazaný uživatel

Nop vidíš nejsi až tak blbej

Reagovat
smazaný uživatel

Když to říkáš ty...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Ten zápis o utkání vypadá celkem podezřele. Nicméně je pěkné skórovat jak na samotném začátku, tak na úplném konci zápasu.

Reagovat
F.Torres

jj fakt pekny to se malokdy vidi

Reagovat
herbage

To se musí umět.

Reagovat
F.Torres

sak na zacatku si urcite rekli ze se zacnou snazit uz od zacatku tak tam soupli gol, ale pak na konci si rekli ze chtej udelat dramatickej zaver, tak je nechali vyrovnat aby to zas potom mohli strhnout na svou stranu

Reagovat
smazaný uživatel

a já dal do tipovačky remízu

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá práce, musím se pochválit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Jj, už sem myslel, že ti došli peníze!

Reagovat
smazaný uživatel

BARCA!!!!!!!!!!!!!! Eto'o !!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
plechi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radin

zápas sem neviděl :-((ale co tak čtu,ten rozhodčí by si už asi neměl nikdy zapískat :-)

Reagovat
Xavi8

zapas som nepozeral, tak mi bez ohladu na fandenie povedzte ci 11 Realu mala byt

Reagovat
plechi

měla

Reagovat
smazaný uživatel

Mala byt. A aj dalsie 2 goly Realu v 1. polcase mali byt.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemuselo se to písknout, tím spíš v 96. minutě.

Reagovat
-Kopy-

Jn.

Reagovat
mastakillah

Higuaín

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem zvědavý, jak to vypadalo. Podle ohlasů to vypadá, že nás řežou i nadále. Tentokrát snad dokonce nápadněji než kdy jindy. Ale nás to nezlomí .

Reagovat
smazaný uživatel

Atlético bylo na ručník ihned po výkopu, kdyby rozhodčí nebyly slepí jak patrony tak jsme vedli po poločase 0:4. Takovej otřesnej výkon sudích jsem dlouho nezažil a opravdu nechápu jak někdo takový může řídit sportovní událost tohoto rázu.

Reagovat
plechi

No bylo to jeho první derby, šak to nezvládnul ani fyzicky

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím mi to letos připadá tak, že ten titul vyhrát prostě nesmíme. Jsem rád, že se k tomu Bernardo konečně vyjádřil. Naše penalta nebyla, ale teď čtu článek, kde popisují 13 chyb rozhodčího ve prospěch Patética. To jsem zvědavý...

Reagovat
smazaný uživatel

To musí být asi hodně dobrý článek.

A souhlasím s tím, že vám ten titul někdo nepřeje - třeba dneska, když jste potřebovali dát vítězný gól, tak rozhodčí prostě těsně před koncem přerušil hru a nařídil penaltu. V době největšího tlaku ho vám takhle utne. Neskutečné, hráči Atlética pochopitelně nabrali síly v době, kdy se nehrálo a kdyby Higuaín tu penaltu neproměnil ,tak by to snad skončilo remízou. .

Reagovat
smazaný uživatel

Od fanouška Robarcy mě takové výlevy příliš nezajímají, zvláště ne letos .

Reagovat
plechi

Reagovat
smazaný uživatel

Je fajn, že ti někdo nakukal hezkou přezdívku, nicméně že ji budeš používat zrovna ty, kdo sám přiznával, jak vás rozhodčí loni nehorázně tlačí, to bych fakt nečekal. Prostě je divné, že to používáš po pár kolech a možná jednom či dvou zvýhodněním.

Reagovat
smazaný uživatel

Real ja opravdu nemusim, jediny koho tam uznavam je Drenthe, Ramos a Cassilas. Nebyt Nistelrooye tak slavnej Real hledate nekde na 12 příčce v tabulce. V lize mistru taky nejak slavne zase nehraje a kdo je posle tentokrat domu? Zase AS ROMA ? V prvni rade nas kritizuji, ale at se podivaji co delaji oni, berou nam hrace se kteryma podepiseme predsmlouvy (Garray a bylo jich víc), pak ten jejich trapnej vystup s C.Ronaldem . Uvidime kdo vyhraje El Classico - sazim na pruhovane a hlavne sazim na Messiho , meli stesti ze Aguero nehral ve sve nejlepsi forme, ale Real taky dobry, ale na Barcu stale straci 4 goly behem 10 minut nevedli 3:0 lamičky :) Real tuto sezonu jde do hnoje stejne jako United :) kterej drzi Berbatov a Rooney. Jinak slavnej Ronaldo at si jde klidne do Sparty, me to nijak vzrusovat nebude natoz do Realu, asi se boji ze by ho zase Messi zastinil tak jako minuly rok

Reagovat
plechi

Reagovat
smazaný uživatel

Co koukas :D takova je pravda :) Fanousci Galacticos se musi smirit s tim, ze nemaji lepsi utok nez my :) tak tak to s Atleticem uhrali a usmudlane goly a usmudlana penalta :D. Njn 6:1 hovori o vsem :)

Reagovat
plechi

ou... nevím kdo má momentálně nejlepší útok v La Lize

Reagovat
smazaný uživatel

Ouuuu zatim mame porad jeden zapas k dobru :)

Reagovat
smazaný uživatel

je rozdíl hrát na vyprodaném Nou Campu a na Vicente Calderón,uvidíme jak to tam pujde Barceloně

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych si spis pockal na El Classico :)

Reagovat
plechi

Počkej si, počkej

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba se pak konečně dozvíš, že se to píše s jedním "s"

Reagovat
smazaný uživatel

Hele pokdu vím, tak teď Barca jede do Bilbaa!

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Souvislost ti něco říká?

Reagovat
smazaný uživatel

nebýt Messiho tak Barcelonu hledáte v druhé lize

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze my ho mame :), moc bych si pral aby zase dal Realu hattrick :D

Reagovat
smazaný uživatel

jj máte právě jsi objevil Ameriku

Reagovat
smazaný uživatel

Koho máte vy? Seniory kterym nekdo neposle dobrou prihravku tak machaji rukama a vztekaji se? To neni moc k chloube :). Osobne bych zlaty mic pral nejvic Cassilasovi ale ten ho jen diky Euru neziska. Napis mi jedineho odchovance ktereho za posledni dva roky nasadil vas trener do zakladni sestavy, pokud me pamet neklame tak ani jednoho, s vyjimkou Torrese, ale ten hral mozna tak v pripravnem utkani. Minulou sezonu nas alespon vykopl z LM jeji vyherce a ne AS ROMA

Reagovat
plechi

Ribéén De La Red, Javi García... hm, to sou hned dva

Reagovat
plechi

Rubén

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nebyli vytahnuti hned z mladeznickeho tymu ne? napr. jako: Bojan Krkic

Reagovat
plechi

a?

Reagovat
smazaný uživatel

to má být jako výhra ?

Reagovat
F.Torres

sice dal hattrick, ale moc to neznamenalo, protoze doma remizovali s realem lamky a real je doma dal

Reagovat
smazaný uživatel

:) jeste neco :) ten posledni titul si real zaslouzil, ale dychali jsme vam na paty. Ale ten predposledni si real nevyhral, ale my jsme mu ho darovali....velika haluz.

Reagovat
smazaný uživatel

ach tak jak je ale štědrá celá ta Barcelona, tituly rozdává na potkání hm hm

Reagovat
F.Torres

minuly rok ze ste dychali realu na paty?? spis vilareal, sis spletl tymy ne??, barcelona minuly rok byla jen pro srandu vsem pri tej forme

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ten moment kdy Barca stracela na Real 2 body a baletky uz byly vyklepane...bohuzel sme si to posrali. Ale liga mistru se pro me pocita vic :) a tam jsme meli spolecne s United nejlepsi obranu a nejlepsi utok a co Real? Mancini si ze vsech delal dobry den :)

Reagovat
F.Torres

minuly rok?? ja sem mluvil o minulem roce kdy barcelona byla az 3 estli se nemylim

Reagovat
smazaný uživatel

Asi si nepamatujes, kdy asi 7 kol pred koncem stracela Barcelona na Real 2 body :) joooo a malem sem zapomel :) Co pohar? Real vypadl hned v 2. nebo 1. kole s mallorcou :D:D :D Barcelona az v semifinale Real si myslim byl taky pro ostudu, ale zachranil si to titulem v lize.

Reagovat
F.Torres

no to co predvedli v lize to uplne stacilo... jo a kolik ztracela barcelona na konci na real jen tak mimochodem??(pocet bodu si nepamatuju ale vim ze to bylo sakra hodne)

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to mas pravdu, bylo jich hodne ale co vííííš, real ma tezkou skupinu :D treba postoupi Zenit a Juve :D a real si zahraje uefu :D i to se muze stat :D

Reagovat
F.Torres

no ja veril ze postoupi zenit s realem, ale jelikoz zenit zatim vsechno podelal, sice predved dobre vykony a jak pri realu tak pri jue stalo nehoradne stesti, ale verim ze real postoupi z prvniho mista a o druhe bude souboj zenit/juve

Reagovat
smazaný uživatel

Noooo zenitu bych to pral :) Ale myslim ze Arshavin a Pogrebnyak jim to vystrili :)

Reagovat
F.Torres

no ja taky doufam, protoze juve a jeho styl to je k , zenit potrebuje jen vice stesti, ale taky verim ze postoupi jeste, teda pokad real obere juventus aspon o 5 bodu

Reagovat
smazaný uživatel

COKO troska si sa prepocital. To bolo 13 kol pred koncom ..

Reagovat
smazaný uživatel

a co teraz ze Barca siahala na vsetky tituly, ked ani jeden nevyhrala ? a k tomu dohananiu Realu na konci minulej sezony sa nebudem vyjadrovat, vsetko si upravujes tak ako sa to paci tebe, jak to "dohananie" tak aj dorastencov, ci vysledok proti Atleticu ....

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krávo ta byla přísná...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj .

Reagovat
smazaný uživatel

Jen nutná kompenzace.

Reagovat
smazaný uživatel

Bilbao v neděli porazíme a tabulka bude vypadat hned jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

nepochybně

Reagovat
F.Torres

aby ses nedivil , ale bohuzel to tak asi bude

Reagovat
madridcan

Ze vas to bavi.Primitiv Coko?Ze na tie primitivity reagujete.Co prispevok to na smiech.Najmudrejsia veta,ze uz ide spat.

A kyslik povie jednu vetu o stracani dychu a tiez zacnete zbytocnu debatu a pritom stacilo vcera vidiet zapas realu a som v klude a o ziadnom stracani dychu nemoze byt ani reci.

Nebudem sa tu opakovat o rozhodcovi.Humoresku vcera predvadzal.Penaltu vsak odpiskal dobre.V poslednej minute zapasu,ale to aj barcelone v barcelonskom derby vsak?Ale vtedy to bolo v poriadku,ale realu,ze sa odpiska cista penalta v poslednej minute to ne,to sa nesmie Zasluzena vyhra,tri body a dnes cakam na pozitivne spravy z Baskicka

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasim. u kyslika jsme si prece museli davno zvyknout ze real fanaticky nenavadi a barcelonu bezmezne miluje. jedine v cem je dobry he to, ze umi ty svoje nesmysly tak okecat ze by z toho nekdo mohl mit pocit ze to je i pravda. no a COKO...asi nejaky kyslikuv klon. po zapase ktery mel real jasne vyhrat tady zacnete kecat neco o ztraceni dechu atd. neobjektivita nekterych lidi muze byt nekdy opravdu neskutecna.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys nebyl tak blbý, tak bys stejně jako madridcan pochopil, že můj příspěvek o dechu byl a pouze právě jako rýpnutí do řad hloupých fanoušků Realu (a očividně to fungovalo). Pokud máš dojem, že COKO je můj klon, tak jsi asi odněkud spadl, protože já jsem nikdy nepsal věci, jaké píše on. Takže by ses měl možná zamyslet nad tím, kdo je tady fanatický.

Reagovat
smazaný uživatel

no tezko se u tebe poznava co je pouze rypnuti a co ne. uz jsem od tebe cetl i vetsi bludy ktere byly mysleny vazne. a srovnani s COKEM.....no nevim.....myslim ze jste si dost podobni

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsi prostě hňup,m pokud si to myslíš. Nedokážeš rozlišovat naprosto zásadní rozdíly, iq asi nebdue zrovna tvá silná stránka.

Reagovat
smazaný uživatel

jojo ted jsi me presne odhadl

Reagovat
madridcan

Coko a Kyslik to je neporovnatelne...Coko pise co ho napadne a uplne nezmysly.Kyslik co povie to odovodni a ked rype tak aspon normalnou vecou.Od kyslika som este fakt nevidel myslienky typu,ze bez Ruuda je real na 12 priecke a urcite je pod jeho uroven riesit take sprostosti ako to,ze ci real vyhraval na atleticu 3:0 po 10 minutach.Coko riesi trapnosti a porovnava neporovnatelne a celkovo je uplne na smiech

Reagovat
smazaný uživatel

no ja nevim jak znas kyslika ty, ale za tu dobu co tu chodim ja tak se mi zda ze to je asi nejneoblibenejsi postava tady. nikoho jineho nepamatuju ze by se hadal s tolika ruznyma lidma. to jak rikas ze kdyz neco povi tak to oduvodni...to je presne to co jsem pred tim. rika nesmysly ale poda to tak vedecky a podlozi to dalsima kravinama ze to vypada opravdu verohodne. a ze se kyslik nesnizuje ke "sprostotstem"...no nevim pamatuju si jak tady nekomu nedavno bezduvodne nadaval do idiotu........jeho sahodlouhe rozbory kdy se snazil nekomu vysvetlit ze neni opravdicky fanousek, to byla taky sila

Reagovat
smazaný uživatel

Pokdu něco dokážu odůvodnit, tak je to asi odůvodnitelné a nesmysl je to pouze pro tebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Kyslík je v jakémkoli smyslu kostra a lepidlo diskuze, tak bacha, neúnavných příspěvatelů schopných udržet laťku si važme

Reagovat
smazaný uživatel

Vaya, otro lameculos...

Reagovat
smazaný uživatel

Ach né Atletíco

Reagovat
smazaný uživatel

Co se v tom zápase stalo?Že se muselo nastavovat 6 minut?Nebylo to náhodou proto aby baletky dotlačili ještě míč do sítě?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdřív si to zjisti a pak krafej, pimpasi...

Reagovat
smazaný uživatel

To tedy opravdu ne

Reagovat
smazaný uživatel

No a právě proto se ptám!

Reagovat
madridcan

rozhodca nezvladol zapas aj fyzicky...Museli ho pekne vymasirovat a tam sa take tri minutky nazbierali

Reagovat
havrys99

Nádhernej zápas se vším, akorát ho pokazili rozhodčí. Necitlivě posouzený fauly, druhá ČK pro RvN rozhodně ne, zato pro Garciu v nastavení určitě. J8 bejt jeho delegát, tak mu nasolim tak 6.8. Jinak zápas bezvadnej, domaácí nesložili zbarně tlačili, jeli na maximum. Velká pochvala k Simaovi za ten přímáček, lahůůůdka, ale tak nakonec co je to platný...

Reagovat
-Kopy-

Dobrej výkon, jsem spokojenej, díky kluci. Jedeme dál.

AMUNT VALENCIE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hráli jste pěkně.

Reagovat
-Kopy-

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

No a čochvíla už prídu ozajstní súperi

Reagovat
smazaný uživatel

Já to viděl jen do 40 minuty, ale i to se mi líbilo

. Hoši nabrali sebevědomí do těžších mačů.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že tahle fotka tam bude na furt. El Pipitaa

Reagovat
smazaný uživatel

Real první a poslední minuta

valencie vítěz

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím herně bída, výborný Vicky, uvidíme, snad bude Keita v pohodě, pokdu se zraní zrovna v době zraění Guddyho, tak je to vážně smůla.

Jsem zvědav na střídání, Messi by to asi zvedl na jinou úroven, třeba překvapí i Hleb.

Reagovat
smazaný uživatel

Pozor fc barcelona chyta dych!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Olé, Visca el Barca.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím je pěkně vyrované čelo tabulky, ale nebojte v prosince se to začne třídit.

Reagovat
smazaný uživatel

Sporting Ezquerro

Reagovat
smazaný uživatel

Důležité tři body,

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, ve skrytu duše jsem doufal ve tři body.

Reagovat
Xavi8

zaujimave s akym skorej je Villareall tak vysoko

inac Barca

3 body sa vezu domov

Reagovat
smazaný uživatel

bombarder eto ...inač,vedelii by ste mi poskytnuť informáciu najlepších strelcov PD?

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepsia je aj tak Barca a Real.. aj ked hraju prd beru body:D ale sak ked staci hrat aj slabo a vyhra sa tak naco lepsie... myslim ze valencia ked chyti zasebou real, barcu, sevilu a vilaeral pojde dole

Reagovat
smazaný uživatel

Valdes

Toure moc dobrý výkon, nesmí odejít. Abidal taky začíná předádět to, co se od něj žádá. Iniesta opět skvělý a Eto´o ... sneiper i palič.

Snad to z Rafou a Keitou nebude nic vážného.

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta je pro mě letos asi největší překvapení. On hraje naprosto neskutečně zápas co zápas. Nikdy jsem si nemyslel, že je tak lehký udělat z výbornýho středního záložníka světový křídlo ...

Reagovat
Xavi

Vždyť byl loni náš nejlepší hráč, nechápu, co je natom překvapujícího. Spíš bylo pro mě překvapení, když ho ani jeden z místních redaktorů nedal do ideální jedenácky.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda. Každopádně je na něm vidět velkej výkonnostní progres u něj způsobený hlanvě velkou sebedůvěrou, která z něj jen prýští . Když vede míč, tak ač v malé rychlosti, tak je na něj radost koukat.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele informace o zraněních se dozvíš na www.blaugranas.7x.cz (promiňte za spam, ale o nse na to ptal..)

Reagovat
smazaný uživatel

Informace o zraněných jsem si už zjistil jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Barca super....důležité jsou tři body, vítězství venku i když s papírově slabším soupeřem. Loni bysme prohráli. Myslím že tento tým za půl roku za rok až si na sebe zvykne...bude válcovat celou evropu...Pep skvěle vyvážil techniku s disciplínou...prostě paráda nemám slov a těším se na konec sezóny....a na El Clísico

Reagovat
Xavi

Loni tam Barca remizovala.

Reagovat
smazaný uživatel

já si tento výsledek nepamatuji myslel jsem to spíše obrazně...ale i tak remíza byla ztráta, tyhle body z venku se soupeři, kteří nepatří do té nejsilnější dejme tomu osmičky, nás stály titul ...ale letos

Reagovat
smazaný uživatel

letos to podle mně bude krásný souboj nejen dvou nejslavnějších klubů. Italská i španělská liga jdou nahoru, soutěže se vyrovnaly, pro fotbal je to jen dobře..

Reagovat
-Kopy-

Já o víkendu kvůli fotbali nic neudělam. Večír to pak nejde ani všechno stíhat sledovat.

Reagovat
smazaný uživatel

to -Kopy- :: Stačí že děláš přes týden ne?

Reagovat
-Kopy-

Přesně.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele