Primera Division preview - 7. kolo

18.10.2008, 08:56, aktualizováno 19.10.2008, 10:02
Previews
Valencia se po dnešku může osamostatnit na čele tabulky, stačí, když porazí Numancii. Jen o dva body zpět je Sevilla, která hraje v Almeríi. Tři body proti Bilbau srovnají Barcelonu bodově s nenáviděným Realem. Poslední Betis bude vylepšovat svoji pozici proti Mallorce, Santander hostí La Coruňu a Málaga Getafe.
Atlético Madrid - Real Madrid  (sobota 20:00)
Hlavním chodem na menu 7. kola španělské La Ligy je madridské derby mezi Atléticem a Realem. V lepší pozici je hostující Bílý balet, zatímco domácí "colchoneros" se ještě vzpamatovávají z tvrdého direktu, který jim uštědřila Barcelona na Camp Nou.

Po reprezentační pauze se opět rozbíhá kolotoč Primera División a největším šlágrem je střet obou madridských soků. Domácí budou chtít zvrátit nepříznivou bilanci ve střetnutích s odvěkým rivalem, jelikož z posledních pěti utkání na vlastním hřišti čtyřikrát prohráli a jednou remizovali. Ani v letošním ročníku se Atléticu příliš nedaří, v posledních dvou zápasech prohrálo a těšit ho mohou snad jen úspěchy v Lize mistrů.

Real si přes předvedenou hru vede výsledkově dobře jak v Primera División, tak v Lize mistrů. V posledních pěti utkáních královský klub čtyřikrát zvítězil a remizoval pouze v posledním kole s Espanyolem. Se svým nadcházejícím soupeřem navíc neprohrál od roku 1999.

Mexický trenér Atlética Aguirre může počítat se svou největší hvězdou Kunem Agüerem a na soupisku se vrací i útočník Diego Forlán a dále i Simao, Maniche, Heitinga a Seitaridis. Naopak včas se neuzdravili Maxi a Pablo.

Aguirreho protějšek Schuster má starosti se záložní řadou. Letos výborně hrající Diarra má problémy s kolenem a zranění nepustí na trávník Gutiho. Mimo je také Miguel Torres. Naopak do kupy se stačil dát Arjen Robben, nicméně není pravděpodobné, že by se dostal do základní sestavy, stejně jako jeho krajan Sneijder.

Stadion Vicente Calderón přivítá domácí jedenáctku v tomto složení. V brance bude chytat francouzský veterán Coupet, před ním se postaví do obrany čtveřice Antonio López, Ujfaluši, Heitinga a Perea. Střed zálohy vytvoří Maniche s Raúlem Garcíou a na křídlech budou působit Luís García a Simao. V útoku se objeví Agüero a Diego Forlán.

Na opačné straně se v brance tradičně představí Iker Casillas, obranný val bude mít podobu Heinze, Cannavaro, Pepe a Sergio Ramos. Střed pole obsadí Gago, De la Red a Van der Vaart a útočný trojzubec bude mít hroty v Higuaínovi, Raúlovi a Van Nistelrooyovi.

Madridské derby začne ve 20.00 hodin pod vedením Close Gómeze.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.95 - 3.25 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Espanyol Barcelona - Villarreal CF  (sobota 22:00)
Ve druhém utkání sedmého kola španělské Primera Division hostí na Estadio Olímpico domácí Espanyol hostující Villarreal.

Espanyol po skvělém vstupu do soutěže, kdy dvakrát vyhrál a byl na čele tabulky, narazil, a to v podobě remízy na domácím stadionu s Getafe a dvou proher se Sevillou a Barcelonou. Chuť si alespoň trochu spravili Los Pericos v posledním kole, když si odvezli cenný bod ze hřiště Realu Madrid poté, co skvělě zachytal brankář Kameni a střeleckou smůlu protrhl kapitán Tamudo. V tabulce patří barcelonskému klubu devátá příčka.

Trenérovi Espanyolu Bartolomé Márquezovi se do sestavy vrací Jose Callejon, jenž nemohl nastoupit do utkání proti Realu Madrid kvůli klauzuli ve smlouvě. Do utkání s velkou pravděbodobností nezasáhne Steve Finnan, jehož trápí stehenní sval. Otazníky pak visí nad starty Valda a Marca Torrejona.

Villarreal si po remíze v prvním kole na hřišti Osasuny připisuje už jenom samá vítězství. Postupně porazili svěřenci Manuela Pellegriniho La Coruňu, Numancii, Santander, Sporting Gijon a naposledy Betis, jenž sice na El Madrigalu vedl, po hodině hry ovšem domácí celek zvýšil usilí a dvěma brankami dokázal zvrátit skóre na svoji stranu. Šestnáct bodů pak katapultuje Žlutou ponorku na druhou příčku v tabulce, jen o skóre za vedoucí Valencii. Východošpanělský celek nastoupí do utkání bez útočníka Nihata Kahvečiho, jenž laboruje se zraněním. Mimo hru je i záložník Sebastian Eguren.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.85 - 3.15 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Málaga CF - Getafe CF  (neděle 17:00)
Malaga se po bídném začátku zvedla a další body chce získat doma proti Getafe, jenže nebude to mít vůbec lehké. Loňský finalista Španělského poháru venku umí a i on touží po nedělních bodech.

Po prvotních čtyřech nezdarech, ze kterých získala Malaga jediný bod, si andaluzský tým připsal dvě vítězství. Před reprezentační pauzou vyhrála v Huelvě čtyřbrankovým rozdílem. V pokračování rozjeté série věří i trenér Tapia. Ten potřebuje pro své hráče impulz a co nejlepší morálku před těžkým obdobím. Nelítostný los jim totiž po tomto utkání přisoudil Sevillu, Barcelonu, Real a Villarreal. A že příjemným soupeřem není ani Getafe dokazuje jediný získaný bod ze čtyř vzájemných duelů. V zápase se neukáže trojice Ballesta, Cheli, Rossato. Opačným směrem se z marodky vrací útočník Luque.

Lonšký finalista Copa del Rey má po remíze s Almerií na svého soupeře náskok dvou bodů. Za tři zápasy na cizích hřištích získal výtečných sedm bodů. A vyhrát dokázal i při posledním měření sil v Malaze, kdy v dubnu 2006 zvítězil 2-1. Do branky se po zranění opět tlačí argentinský veterán Abbondanzieri, kterého v pěti předešlých zápasech nahrazovala brankářská trojka Jacobo Sanz. Záložníci Granero a Albín by taktéž měli být pro utkání fit. Otazník visí nad Guerronem, který se vrátil z reprezetačního srazu se svalovými problémy. Do hry by se naopak neměli dostat Belenguer a Alvarez.
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Arnau - Gámez, Rosário, Welington, Calleja - Apono, Ángel - Eliseu, Baha, Duda - Adrián
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Abbondanzieri - Licht, Diáz, Mario, Cortés - Casquero, Celestini - Gavilán, Albín, Del Moral - Soladado
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.35 - 3.15 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Valladolid - Recreativo Huelva  (neděle 17:00)
Kouč Valladolidu Jose Luis Mendilibar se se svým celkem velice důkladně připravuje na Recreativo Huelva, jelikož v tomto zápase půjde doslova o šest bodů.

Huelva je třetí od konce s pouze čtyřmi body. I proto očekává Mendilibar těžký zápas a svůj tým varoval: "Bude to opravdu těžký zápas, my budeme chtít vyhrát, ale to oni také. Nevíme, jak bude Recre hrát. Nevěřím tomu, že sem přijedou a budou nás chtít smést. Samozřejmě sem jedou vyhrát, ale budou opatrní." Domácí kouč se opět může spolehnout na služby Joseho Calva a Nestora Canobbia. Naopak nemůže počítat s Escuderem, Beou, Ruedou, Goitomem a Lopezem.

Pro hostojícího kouče Alcaraze to bude první zápas poté, co nahradil Manola Zambrana. "Nemohu se dočkat prvního zápasu na lavičce, momentálně přemýšlím nad tím, co je nejlepší pro tým, potřebujeme vystrčit růžky," uvedl nový trenér.

Speciální příchuť bude mít zápas pro hráče Huelvy Sisiho, který působil dva roky právě ve Valladolidu. "Doufám, že mě fanoušci přijmou v pohodě, oni vědí, že jsem za ty dva roky nechal na hřišti vždycky všechno. Je jasné, že to pro mě bude něco speciálního. Odehrál jsem si tady dva skvělé roky a mám tu stále přátelé. Přeju Valladolidu hodně štěstí, ale v neděli se budu snažit, aby Recreativo získalo co nejvíce."
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.20 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Valencia CF - CD Numancia  (neděle 17:00)
Valencie hostí v sedmém kole španělské nejvyšší soutěže na svém stadionu Mestalla sedmnáctou Numancii.

Jasným favoritem v tomto duelu je domácí Valencie, jenž vévodí tabulce poté, co v úvodních šesti kolech ztratila body pouze jedinkrát a to ve druhém kole na hřišti Almerie, kde si na své konto připsala bod za remízu 2:2. Naposledy se netopýři v lize utkali před reprezentační přestávkou s Valladolidem, na jehož hřišti dokázala trochu šťastně zvítězit nejtěsnějším možným rozdílem 1:0. V tabulce pak má vedoucí Valencie šestnáct bodů, stejně jako druhý Villarreal, ten však má horší skóre.

Zatím velice opěvovaný kouč Los Ches Unai Emery před duelem na tiskové konferenci řekl: "Numancia je tým, jenž ví, jak hraje a dokáže své přednosti velmi dobře využít. Jejich hra na Bernabéu (stadion Realu Madrid, Numancie sice v utkání prohrála 4:3, podala však velmi dobrý výkon) je varováním pro nás, že hrát proti nim nebude lehké.". Bývalý trenér Almerie pak může mít radost z uzdravení několika hráčů v době reprezentační přestávky, chybět budou v duelu s Numancii jen dlouhobě zranění Silva a Curro Torres.

Numancie šla po šokujícím vítězství v prvním kole nad Barcelonou a trochu smolné prohře nad Realem Madrid s výkonností hodně dolů. Bodovat se po výhře nad Barcou nováčku soutěže podařilo už jen jednou, a to díky bezbrankové domácí remíze s Getafe. V tabulce pak stačí čtyři body Numancii na sedmnáctou pozici. Do sestavy se vrací středopolař Moreno, jenž se vrací po karetním trestu, naopak mimo hru je Carlos Bellvís, jenž má ve smlouvě klauzuli, podle níž nesmí proti Valencii nastoupit.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.30 - 4.25 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Racing Santander - Deportivo La Coruña  (neděle 17:00)
Santander a Deportivo La Coruňa se utkávájí v poměrně dobré formě, na kterou by oba celky rády navázaly. Pro morálku obou týmů byly důležité hlavně úspěchy v pohárové Evropě – nabízí se tedy otázka, kdo ze soupeřů dokáže formy využít lépe.

Kantábrijci však mají při své dobré sérii jedno velké "ale". Tím jsou výkony na domácím stadiónu El Sardinero. Tam totiž dokázali santanderští urvat jen jediný bod z devíti možných. A nezdá se, že by zrovna Depor byl ideálním soupeřem na změnu – je to totiž už jedenáct let, kdy naposledy sledovali fanoušci Santanderu domácí vítězství nad La Coruňou.

Napravit bilanci se pokusí Munitis a Tchité, kteří se vrací do nominace Muňize, i když je nepravděpodobné, že by hráli od začátku.

Co se týče Los Blanquiazules, ti se nemají co chlubit, když přijde na řadu bilance venkovních zápasů – letos ještě mimo svůj stadión nezískali ani jednou tři body. Kouč Lotina vsadí na stejnou defenzívu, jež uspěla v utkání proti Numancii, změny ovšem budou na ostatních pozicích – v základní jedenáctce budou chybět Mexičané Omar Bravo a Andrés Guardado.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.15 - 3.35
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sporting Gijón - CA Osasuna  (neděle 17:00)
V jednom z nedělních duelů sedmého kola Primery Division cestuje Osasuna Pamplona na hřiště Sportingu Gijón.

Sympaticky hrající Gijón v minulém kole konečně bodoval, a to na hřišti Mallorky, kde po výborném výkonu vyhrál 2:0 a v tabulce se odpoutal z úplného dna alespoň na devatenáctou pozici. Nováček soutěže v předchozích pěti duelech ani jednou nebodoval, svým útočným fotbalem však bavil diváky a určitě si už body zasloužil. Gijón dokázal vstřelit už osm branek, což třeba nedokázalo ani osmé Getafe. Problémem je však defenziva, dvacet inkasovaných branek je hrozivou vizitkou obranné činnosti týmu.

Osasuna zatím na svoje první vítězství v sezoně stále čeká. Pamplona sice prohrála jen dvakrát, čtyři remízy však stačí jen na šestnáctou příčku. Ani herní projev mužstva nebyl dobrý, a tak byl v týdnu ze své funkce odvolán trenér Jose Angel Ziganda. Hned druhý den jej nahradil Jose Antonio Camacho, zkušený trenér, který už vedl například Real Madrid nebo španělskou reprezentaci a měl by posunout Osasunu výše, jak v tabulce, tak v herním projevu.

Camacho by s týmem rád začal hrát systém 4-4-2 místo dosavadního 4-5-1, v útoku by se vedle sebe měli postavit Javier Portillo a Kike Sola. Domácímu Sportingu chybí Andreu, nejisté jsou starty Matagueny a Miguela Marcose.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.55 - 3.15 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Betis - RCD Mallorca  (neděle 17:00)
Betis už se nemůže na nic vymlouvat – musí zabrat a to za každou cenu. Pouhé dva body z šesti zápasů jsou žalostně málo a i když je stále jen úvod sezóny, mohla by se letošní pouť La Ligou změnit v tvrdý boj o udržení.

Andalusané, věřte nebo ne, nevyhráli na stadiónu Manuela Ruíze Lopery již sedm měsíců – naposledy Los Beticos uspěli 29. března proti Barceloně ve slavném obratu z 0:2 na 3:2. Od té doby je to zkrátka jedna velká bída.

Na obranu je potřeba říci, že los nebyl vůči Betisu zrovna milostivý – zápasy proti Seville, Barceloně, Realu Madrid či Villarrealu se zvládají hodně těžko.

Hlavním problémem Los Verdiblancos je koncovka. Tu se kouč Chaparro pokusí vyřešit nasazením Sergia Garcíi, Pavoneho a Juanmy, pro nějž to bude leotšní premiéra v základní jedenáctce.

Hlavní zprávou je však návrat miláčka fanoušků Edua, který prvních šest kol chyběl kvůli zranění. Na hřiště by se měl pravděpodobně dostat v druhé části hry. Chybět naopak bude Mark Gonzáles, jenž si od fotbalu odpočine na několik měsíců.

Mallorca se pokusí otřepat z předchozí šokující porážky se Sportingem Gijón. Trenér Gregorio Manzano se může spolehnout na výbornou obranu v čele s brankářem Moyou a na útočníka Webóa, jenž byl v posledních zápasech ve vynikajicí formě.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.30 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Athletic Bilbao - FC Barcelona  (neděle 19:00)
Ve formě hrající Barca cestuje do Bilbaa, aby se zde střetla s tamním Athleticem. Utkání mezi Athleticem Bilbao a Barcelonou patří k tomu nejklasičtějšímu, co Primera División nabízí, a i když jsou v dnešní době silnější Katalánci, výhra na San Mamés se jeví nepravděpodobná.

Hlavním důvodem je virus FIFA, který se opět naplno projevil. Kouč Josep Guardiola přišel během reprezentační přestávky o zatím skvěle hrajícího Eidura Gudjihnsena, jenž bude chybět zrhuba měsíc, a také Xaviho Hernándeze. Nejlepší hráč uplynulého Mistrovství Evropy sice nemá žádné závažné zranění, ale přijel "naťuknutý" a Guardiola nemíní riskovat.

Úplně fit nebyl ani Touré Yaya, který se však v nominaci i přesto objevil. Nechybí v ní ani Dani Alvés a Lionel Messi, i když je možné, že Argentinec dostane volno a na hřišti se objeví Hleb, jenž se konečně uzdravil z třítýdenního zranění a je největší novinkou v nominaci.

Narozdíl od soupeře mají domácí o sestavě víceméně jasno. Kouč Joaquín Caparrós se musí rozhodnout pouze mezi Garmendiou a Susaetou, ostatních deset hráčů má své místo jisté, jsou jimi – Iraizoz, Iraola, Aitor Ocio, Amorebieta, Balenziaga, Orbáiz, Yeste, David López, Gabilondo a Fernando Llorente.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.65 - 3.85 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
UD Almería - Sevilla FC  (neděle 21:00)
Sevilla se v tomto utkání bude chtít určitě pomstít za porážku z minulé sezóny. Svěřenci trenéra Jimeneze neprohráli už 23 zápasů, naposledy je porazila právě Almeria. Sevilla má zatím 14 bodů a také v tomto zápase bude mírným favoritem.

Manolo Jimenez to však bude mít s výběrem sestavy velmi složité. Chybět mu totiž budou Kanoute, Fabiano, Chevanton, Kone, Dragutinovič, Navarro, Capel, Dirnei a Mosquera. I proto kouč Sevilly do týmu povolal tři hráče z rezervy – Armenterose, Carrena a Fernanda.

Hostům tak budou chybět všichni čtyři útočníci a tak se dá čekat, že budou hrát hlavně na nulu vzadu. Aldo Duscher to však jako nevýhodu rozhodně nevidí: "I přes všechny okolnosti chceme získat tři body. Je to prostě smůla, když se vám zraní na danou pozici tolik hráčů ve stejnou dobu, ale jsou tu i jiní hráči, kteří čekají na svou šanci."

Kouč Jimenez ještě dodal: "Chybí nám mnoho hráčů, ale na to se nedá vymlouvat, musíme ze sebe vydat všechno. V minulém roce jsme byli hodně sebevědomí a oni nás porazili v obou zápasech, na to ale nesmíme myslet. Máme dobrý tým, který má rozhodně na to, aby zvítězil."

Ještě horší je pro Sevillu to, že nastoupí proti hodně sebevědomé Almerii, které se začátek sezóny vyvedl do posledního puntíku. Svěřenci Gonzala Arconady zatím prohráli jen jedno jediné utkání. Navíc si budou chtít v kabině udržet pohodu, jelikož po Seville je čekají další těžké zápasy, hned po sobě totiž nastoupí proti Barceloně, Realu a Villarealu. "Je to velice těžký měsíc a půl, proto musíme vytěžit něco ze zápasu Sevillou a dívat se dál," prohlásil obránce domácích Hernan Pellerano.

Almeríi se uzdravili obránce Chico a útočník Kalu Uche, marodka však i přesto není nezanedbatelná - otazník visí nad starty Iriney Santose, Angela Nieta a Alberta Crusata, určitě mimo hru pak je Pablo Piatti.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.70 - 3.15 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Valencia CF651013:416
2.Villarreal CF65109:316
3.Sevilla FC642012:414
4.FC Barcelona641118:713
5.Real Madrid641118:913
6.UD Almería63219:711
7.Atlético Madrid630312:109
8.Getafe CF62317:69
9.Espanyol Barcelona62226:78
10.Deportivo La Coruña62225:68
11.RCD Mallorca62225:78
12.Málaga CF62136:87
13.Real Valladolid62045:76
14.Racing Santander61234:85
15.Athletic Bilbao61234:95
16.CA Osasuna60422:44
17.CD Numancia61145:94
18.Recreativo Huelva61142:114
19.Sporting Gijón61058:203
20.Real Betis60244:82

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (45)

Přidat komentář
smazaný uživatel

go espanyol,atletico

Reagovat
smazaný uživatel

Osasuna má dva (!) vstřelené góly za sedm zápasů!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pomezní je snad ožralý nebo co

Reagovat
cubinho

To už si ti rozhodčí dělají prdel, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

preju spis Atleticu, ale takovahle cervena???.. pane rozhodci nesnupejte

Reagovat
smazaný uživatel

Vymyšlený ofsajd, vymyšlená červená

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodca zatial suverenne najlepsi hrac Atletica.. 2 neuznane regularne goly a este vymyslena cervena pre Van Nistelrooya

Reagovat
smazaný uživatel

a nezapominej na tu vyhodu co mel nechat, to by byl taky gol

Reagovat
smazaný uživatel

nj

Reagovat
smazaný uživatel

Co se stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

2 neuznané regulérne goly (Ruud,Raul), nezmyselná červená pre Ruuda a neprenechaná výhoda pre Higiho ktorý by šiel sám na bránu

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak no...to je zatim vsechno, uvidime, co si pan rozhodci jeste vymysli v 2. puli

Reagovat
smazaný uživatel

Hmn, jaky sme dali gol?

Reagovat
smazaný uživatel

ruud zpoza vapna prekvapil strelou z otocky na predni tyc...peknej gol, vlastne z niceho, pekna individualni prace

Reagovat
smazaný uživatel

Kde proboha našly takovýho černoprdelníka. To jsem ještě neviděl. Perfektní posila pro Patético. Asi ho angažovali místo unaveného Kuna. Fakt totální trága. Takový pěkný zápas je to, a on ho tak zkazil. Kde ho vzaly

Reagovat
smazaný uživatel

muze mi nekdo tak co prubezne psat jak hrajeme, takove derby a ja ho nevidim

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsi na netu proč si to nenaladíš?

Reagovat
smazaný uživatel

ja jsem na netu tak stridave, i kdbych to tu mel zaple tak vetsinu neuvidim, to si raci shlednu zaznam

Reagovat
smazaný uživatel

Se diváš na Bolka?

Reagovat
smazaný uživatel

dival jsem se, potom sem chtel zkouknout Obsluhoval jsem anglickeho krale, ale nejak mne to nezaujalo

Reagovat
smazaný uživatel

Na Bolka?? A ještě k tomu když hraje Real? Nemyslitelné.

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOL 1:2 HAHAHAHAH

Reagovat
smazaný uživatel

Real zasluzene vitazstvo. Po 1. polcase malo byt uz 0:3 ale rozhodcovia zachranili Atletico a este aj vylucili Van Nisterooya lol... Nakonec to ale Real aj tak dokazal, Hala Madrid !

Reagovat
smazaný uživatel

tak dnes mam tazke srdce na teatralny vykon simaa, typicky portugalcan

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec mu to ale bolo okrem golu k nicomu

Reagovat
smazaný uživatel

Barca vyhraje 4-1 (2x Eto´o, Messi, Iniesta)

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes zůstaneme na čele opuštěni

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

dufam ze barca vyhra, je to dost dolezite vitazstvo

Reagovat
smazaný uživatel

"Nejlepší hráč uplynulého Mistrovství Evropy" - Xavi omg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

vsak bol co riesis?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi tak vtíravý ocásek, že to není možné.

Reagovat
smazaný uživatel

Nech ho tak, teď se ztrapnil až až.

Reagovat
Radin

Kdyby aspoń hrál Xavi všechny zápasy celé...Pro mě taky nejlepší nebyl ani náhodou :-)

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, ale v článku je "nejlepší hráč uplynulého Miostrovství Evropy", nikoli "Nejlepší hráč uplynulého mistrovství Evropy podle naprosto bezvýzmaného návštěvníka Eurofotbalu". Takže holt se s tím smiř, že byl Xavi zvolen nejlepším hráčem, nedá se nic dělat.

Další možnsotí je, že ze sebe budeš dál dělat blbce tím, jak se budeš snažit snížit cokoli, co udělám - avšak výsledek je zatím vždy opačný. Působíš dojmem člověka, co má snad nějaký komplex a zesměšnuejš sám sebe.

Reagovat
Radin

Jestli to bylo na mě,tak já článek nečetl zatím,jen sem reagoval na Ronalda a jeho větu

Reagovat
smazaný uživatel

Druhá část byla na kolegu, zapomněl jsem to tam vepsat.

Reagovat
Radin

v poho

Reagovat
smazaný uživatel

vykony Casillase a Torrese nebyly na ME o nic horší

Reagovat
smazaný uživatel

joj nuda ten futbal....bilbao:barcelona...uz cem goooolll

Reagovat
smazaný uživatel

aaaaaaa GOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLL barca 4 ever

Reagovat
smazaný uživatel

eto'o N1.....................

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele