7. kolo
18.10.2008 22:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Espanyol Barcelona - Villarreal CF 0:0

Villarreal remizoval na hřišti Espanyolu a podruhé v sezoně tak plně nebodoval. Ovšem i bod stačí Žluté ponorce k posunu na čelo tabulky. Espanyol zůstává devatý.

První šanci utkání si vytvořil hned v páté minutě Villarreal, Rossi se uvolnil na levé straně hřiště a vyzval ke skórovaní Llorenteho, ten ovšem branku trestuhodně minul. V dalších minutách viděli fanoušci především nepřesné přihrávky o vzruch se postaral až ve 25. minutě Tamudo, jenž si naběhl na centr Luise Garcii a dokázal zavěsit, gólovou radost mu však zkazil zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Od té doby byl k vidění lepší fotbal, ke střele se na domácí straně dostal De la Peňa, Diego Lopez jeho ránu z dvaceti metrů dokázal zlikvidovat. V závěru poločasu pálil na druhé straně z voleje těsně vedle útočník Rossi.

V úvodu druhého poločasu byl v dobré střelecké pozici stažen v pokutovém území Tamudo, rozhodčí Fernández Borbalán však zůstal ledově chladným, a tak se pokračovalo stále za bezbrankového stavu. V 66. minutě spálil velkou šanci domácích Nené, jehož střelu z malého vápna zablokoval jeden z obránců. O pět minut později byl Tamudo faulován Capdevilou v pokutovém území a rozhodčí, i když tentokrát trochu přísně, už pokutový kop odpískal. Sám postižený se postavil k nařízené penaltě, ovšem ke smutku všech fanoušků Espanyol neproměnil poté, co jeho střelu vyrazil skvělým zákrokem Diego Lopez. Na druhé straně se do šance dostal Pires, z úhlu však brankáře Kameniho překonat nedokázal. A když si v závěru nedokázal ani jeden tým vytvořit gólovu šanci, skončilo utkání bezbrankovou remízou.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2-2 možná že i vyhraje villareal veřim mu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele