7. kolo
19.10.2008 17:00 CET
2 : 1
(2:1)

Reportáž

Málaga CF - Getafe CF 2:1

Malaga potvrdila dobrý vstup do sezony a na svém stadionu porazila Getafe. Domácí se tak v tabulce dostali před madridského soupeře.

Úvodní minuty patřily Getafe. V páté minutě střílel Soldado a Arnau předvedl první dobrý zákrok. O dvě minuty později měl Arnau další starosti, po trestném kopu Casquera ho zaměstnal Granero. Odměny za svou aktivitu se hosté dočkali v osmé minutě. To poslal Abbondanzieri míč na Soldada, ten si našel prostor ke střele a z 25 metrů trefil přesně - 0:1.

Soldado o chvíli později málem přidal druhou branku, tentokráte si ale Arnau s jeho dalekonosnou střelou poradil. Malaga se do zápasu dostávala pomaleji, první vlaštovkou byla Pereirova nepřesná hlavička z patnácté minutě. Daleko blíže k vyrovnání měl v 21. minutě Miguel Angel Lozano, který po Dudově centru hlavičkoval do tyče.

Vyrovnání přišlo ve 31. minutě. Celestini fauloval Bahu a rozhodčí nařídil trestný kop. Ten zahrál Duda a Baha poslal míč do sítě - 1:1.

O sedm minut později pak už domácí vedli, Jesus Gamez našel centrem Dudu a ten propálil Abbondanzieriho - 2:1.

Domácí se dostali do sedla a v úbodu druhé půle se snažili svůj náskok pojistit. Adriana nejprve vychytal Abbondanzieri, v další šanci pak domácí fotbalista hlavičkoval nepřesně. Na druhé straně pálil Casquero a jeho rána prosvištěla těsně vedle tyče.

Malaga zvládla posledních dvacet minut zápasu na jedničku, svého soupeře nepouštěla do šancí a naopak sama mohla potvrdit vítězství. Dudovu střelu zablokoval Diaz, proti Pereirovi se zase vytáhl Abbondanzieri. Domácí nakonec nemusela mrzet ani nepřesná střela Dudy.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele