7. kolo
19.10.2008 17:00 CET
2 : 1
(2:1)

Reportáž

Sporting Gijón - CA Osasuna 2:1

Sporting Gijón po pěti prohrách v řadě podruhé zasebou vyhrál, to když na domácím stadionu porazil 2:1 Osasunu. Pro nováčka soutěže to znamená posun v tabulce z posledního místa na patnácté. To Pamploně nepomohl ani nový trenér Camacho a tabulkou se propadla na předposlední místo.

Domácí vstoupili do utkání aktivně a už ve 12. minutě se mohli radovat z úvodní branky, to když se k míči v pokutovém území dostal Carmelo a zblízka dokázal překonal Ricarda v brance Osasuny. Z vedení se ale hráči Gijónu příliš dlouho neradovali, už v patnácté minutě našel Oier volného Ezquerra, který uvnitř šestnácky pohotově vypálil a levačkou nedal šanci Cuellarovi. V další šanci hostujícího mužstva vychytal Cuellar záložníka Oiera. Mimo branku pak pálil Javier Portillo. Rozhodující akce utkání se zrodila ve 41. minutě, kdy hostují Roversio poslal v pokutovém území k zemi Biliče a rozhodčí pískl penaltu, navíc Roversio uviděl za svůj zákrok červenou kartu. Sám postižený Bilič se postavil k nařízenému pokutovému kopu a nezaváhal - 2:1.

Hned v úvodu druhého poločasu mohl zvýšit vedení domácího mužstva Bilič, ovšem mířil mimo tři tyče hostující branky. Osasuna se v desítí jen těžko prosazovala v útoku, ovšem po hodině hry si dokázala vytvořit velkou šanci, Kike Sola našel Masouda, který v dobré pozici mířil do tyče. Na druhé straně se agilní Bilič dostal do další dobré střelecké pozice, ovšem už poněkolikáté minul branku. Osasuna poté zahrozila ještě prostřednictvím Mosouda, jehož ovšem vychytal Cuellar.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele