6. kolo
25.09.2011 16:00 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Levante UD - Espanyol Barcelona 3:1

Tým Levante pokračoval výhrou 3:1 nad Espanyolem ve svém báječném vstupu do sezony a dostal se až na třet místo v tabulce Primera Division.

Ve 14. minutě otevřel skóre Ruben Suarez z pokutového kopu poté, co Rui Fonte nedovoleně zastavil svého soupeře. Po přestávce Suarez přidal druhý gól znovu z penalty, tentokrát za faul, za nějž viděl Jordi Amat červenou kartu. V 73. minutě dokázal Hector Moreno tečovat Pandianiho střelu a snížit tak na 2:1. V 76. minutě upravil na konečných 3:1 Barkero svou levou nohou, o 15 minut později byl vyloučen Pandiani za faul po odehrání míče a hosté tak dohráli v devíti.

Po skvělém týdnu, v němž porazilo Real Madrid a Rayo Vallecano, bylo Levante odhodláno porazit i Espanyol. Z hráčů sálalo sebevědomí hned od začátku. Již ve 3. minutě vybídl Juanlu přihrávkou Suareze, ten však neskóroval. To se mu povedlo o 11 minut později, kdy po faulu Rui Fonteho proměnil pokutový kop. Po zbytek byl poločasu byl Espanyol lepším týmem, ale Thievy, Sergio Garcia ani Joan Verdu nedokázali srovnat skóre.

Hned po přestávce Jordi Amat fauloval svého soupeře v gólové šanci, byl za svůj zákrok předčasně poslán do sprch a daroval soupeři možnost zvýšit skóre. K nařízené penaltě se postavil znovu Ruben Suarez a šanci proměnil, přestože Cristian Alvarez vystihl směr střely.

Hosté se zpět do hry dostali za 17 minut, kdy Moreno na zadní tyči usměrnil Pandianiho nevyzpytatelnou střelu do sítě. Espanyol tak i v desíti snížil na 2:1. Nicméně domácí dokázali obnovit dvougólové vedení, když v 76. minutě Barkero krásnou střelou nad Alvarezem rozvlnil síť hostí.

Mizérii Espanyolu pak dokonal Pandiani, jenž obdržel druhou červenou kartu pro klub z Barcelony za faul, kterým byl zasažen Nano. V devíti už Espanyol nezahrozil ani neinkasoval a zápas tak skončil 3:1 pro Levante.

Autor: Jan Michálek / soccernet.com, goal.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele