6. kolo
24.09.2011 18:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Athletic Bilbao - Villarreal CF 1:1

Athletic i nadále čeká na premiérovou letošní výhru v lize, nezadařilo se ani napopáté. Tentokrát na San Mamés přijel Villarreal a odvezl si bod za remízu 1:1. Skóre sice otevřel domácí Gabilondo, jenže hned po přestávce srovnal Nilmar a nerozhodný stav vydržel až do konce.

Hned od úvodního hvizdu sudího Villanuevy se hrál zajímavý fotbal plný pohledných akcí na obou stranách, diváci se rozhodně nenudili. Ve druhé minutě nebezpečně hlavičkoval Amorebieta, jenže přestřelil. V osmé minutě mel obrovskou šanci na kopačce Llorente, zblízka však branku netrefil a Lopez tak vůbec nemusel zasahovat.

První střelecký pokus Žluté ponorky měl na starost Valero, Iraizoz neměl složitou práci. Llorente to zkoušel znovu, tentokrát z daleko krkolomnější pozice, ale na výsledku akce se nic nezměnilo. Patnáctiminutovku klidu narušila až čtyřiačtyřicátá minuta, ve které se domácí Athletic zřejmě zaslouženě dostal do vedení 1:0. Z pravé strany totiž ukázkově odcentroval Iraola, na míč si naběhl Gabilondo a prudkou střelou k tyči otevřel skóre zápasu.

Padesátá třetí minuta přinesla vyrovnání, akci rozjel Cani přihrávkou na Rossiho, ten sice ještě z úhlu Iraizoze nepřekonal, ovšem dorážka Nilmara už si cestu do sítě našla. Strhnout vedení zpět na stranu Athleticu mohl Javi Martínez, jeho dalekonosná střela však skončila nad břevnem.

Ze závěru zápasu už stojí za zmínku jen druhá žlutá karta Ekizy a tedy vyloučení domácího stopera, Villarreal však desetiminutové přesilové hry nevyužil v rozhodující branku, a tak remizoval na hřišti Athleticu 1:1. Domácí jsou sedmnáctí, hosté jedenáctí.

Autor: Michal Hruška / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele