Primera Division souhrn - 37. kolo

11.05.2008, 22:57, aktualizováno 11.05.2008, 22:57
Komentáře a souhrny
Atlétiko doma těsně porazilo La Coruňu a bodově se dotáhlo na Barcelonu, která ztratila dvougólový náskok a nečekaně na Nou Campu prohrála s Mallorkou. Sevilla zvládla městské derby na půdě Betisu. Jistý mistr z Madridu remizoval v Zaragoze, která však i přesto zůstává na sestupové osmnácté pozici. Valencia vysoko vyhrála v odepsaném Levante a už je zachráněná.

FC Barcelona - RCD Mallorca 2:3

11.05.2008 21:00

Góly: 17. Thierry Henry, 56. Samuel Eto'o - 67. Borja Valero, 70. Pierre Webó, 90. Daniel Güiza

Bláznivý večer prožila Barcelona. Když pomineme obrovskou vlnu nespokojenosti fanoušků vůči prezidentu Laportovi a několika hráčům a bouřlivé ovace pro Rijkaarda, samotný výsledek 2:3 způsobuje vážnou hrozbu pádu na čtvrté místo... A přitom Barca vedla 2:0...

Jen co se objevili členové vedení ve svých lóžích, spustila se z tribun Nou Campu sprška nadávek a ohlušujícího pískotu. Nejinak tomu bylo, kdžy hlasatel oznamoval základní jedenáctku, konkrétně pak jména Henryho, Eto’oa a Deca. Síly fanouškům vydržely i během zápasu, zaměřili se právě na Eto’oa, který si pískot musel vytrpět při každém dotyku míče během celých devadesáti minut. Deco s Henrym můžou mluvit o štěstí, že měli po dvaceti minutách relativní klid...

Úplně opačného přístupu se dočkal kouč Frank Rijkaard, v šestnácté minutě se objevil u postranní čáry, aby dal pokyny svým svěřencům, a dočkal se velkého poděkování fanoušků, kteří dlouho volali jeho jméno. Zpráva Los Culés je jasná – Rijkaard ano, Laporta a řada hráčů ne...

A co se tedy dělo přímo na hřišti? První velkou šanci spálil Eto’o, který z úhlu sice dal jesličky gólmanu Moyovi, ale míč jen proletěl okolo brankové čáry. Krátce na to přišla i úvodní branka. Po Messiho sóle (kterých za zápas předvedl několik) se k míči dostal za hranicí vápna Henry a prudkou střelou na bližší tyč placírkou překonal brankáře soupeře.

Zdálo se, že by Blaugranas mohli navázat tam, kde skončili při posledním domácím utkání, tehdy vyhráli nad Valencií 6:0... Další šance na skórování se naskytly ze standardních situací, Touré Yaya ani Deco ovšem neuspěli. Naopak mohlo být srovnáno, ale hned dvakrát se skvěle představil Pinto.

Další zajímavé věci, a že jich nebylo málo a ani nebyly málo zajímavé, se děly ve druhém poločase. Pískot v 50. minutě naznačil, že je u míče Samel Eto’o, ale Moyá byl pozorný. O šest minut později však už ani on nestačil. Krásný přechod do útoku od dvojice Henry – Eto’o skončil Henryho centrem na Messiho, ten z první vypálil, k dorážce se dostal Eto’o a vší silou napral míč do prázdné brány. Následná reakce, kdy ještě dvakrát vztekle kopl do míče, ukázala, že ho přístup publika rozhodně nenechává chladným.

Po gólu byl vystřídán Messi, jeden z mála hráčů, kteří se dočkali kladného přijetí, a nastoupil Giovani, z něhož už Culés takové nadšení nepociťovali. Zvláště pak když v 66. minutě překonal tak trochu šťastnou střelou Pinta Borja Valero. Rijkaard poslal na hřiště Oleguera, ale ten jen přihlížel tomu, jak jen o tři minuty později bylo srovnáno. Tentokráte vypálil Webó a efektivním koníčkem publikum ještě více rozbouřil.

V dalších šancích neuspěli Guiza a na druhé straně Eto’o (což se na Nou Campu nesetkalo s pochopením), diváci se tedy opět zaměřili na Frank Rijkaarda a začali skandovat jeho jméno. Možná z toho plynoucí lehká žárlivost z nedostatku pozornosti se projevila u Edmílsona, který poté naprosto zbytečně fauloval soupeře a obdržel svou druhou žlutou kartu...

Ne že by Edmiílson fanouškům na hřišti nějak výrazněji chyběl, jisté však je, že nechyběl ani Mallorčanům, kteří jeho absenci perfektně využili a byl to Daniel Guiza, který v nastaveném čase poslal Blaugranas definitivně do kolen...

Více informací k zápasu

Real Betis - Sevilla FC 0:2

11.05.2008 21:00

Góly: 32. Luís Fabiano, 51. Federico Fazio

Sevilla vyhrála derby s Betisem, na Ligu mistrů ale může vzhledem k výhře Atlétika zapomenout. Do Poháru UEFA ji odsuzuje horší vzájemná bilance s tímto klubem.

Další gól v této sezoně vstřelil Luis Fabiano. Betis se po jednozápasovém trestu vrátil na svůj stadion Manuela Ruize de Lopery, sezonu dohraje v klidném středu tabulky. Dlouho převládala na hřišti především bojovnost, až po půlhoidně přišla větší šance a Sevilla hned vedla. Daniel Alves poslal dobrý centr a do sítě míč uklidil právě Luis Fabiano. Vyrovnání se snažil nastolit Mark González, ale jeho trestný kop šel nad.

Do druhé půle vstoupila Sevilla také lépe, brzy to totiž bylo už 2:0. Daniel Alves rozehrál nebezpečně roh, hlavičkoval Federico Fazio a míč skončil s přispěním teče obránce podruhé v brance. Pak přišly karetní tresty, na každé straně byl vyloučen jeden fotbalista. Byl to domácí Arzu a také právě Daniel Alves. Betis se snažil alespoň snížit, ale nůžky Edúa zamířily vedle branky. Poslední dvě možnosti měl pak hostující Jesús Navas, ale v obou dvou případech zabránil cestě míče do sítě gólman Ricardo.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Real Murcia 2:1

11.05.2008 21:00

Góly: 2. Dady, 53. Juanfran - 90. Abel Goméz

Osasuna si na své konto připsala velice důležité vítězství, když na Estadio Reyno de Navarra porazila 2:1 Murcii. Pamplona tak po čtyřech porážkách v řadě konečně vyhrála a v tabulce si polepšila na šestnáctou pozici, Murcia potřetí v řadě prohrála a zůstává na předposledním devatenáctém místě.

Domácí šli do vedení už ve druhé minutě, autové vhazovaní chybně prodloužil stoper Mejia za sebe a útočník Dady hlavičkou z malého vápna překonal brankáře Cariniho – 1:0. Vedoucí branka Osasunu uklidnila, další šanci si vytvořili domácí v 18. minutě, kdy Dady našel Juanfrana, jenž však svojí slabší nohou pálil mimo hostující branku. Sedm minut před koncem prvního poločasu se dostal sám před brankáře Cariniho Dady, jenž si naběhl na přihrávku Josetxa, tváří v tvář gólmanovi hostí však pálil nad.

V 53. minutě Osasuna přidala druhý a rozhodující gól, centr Punala se dostal až k Juanfranovi, který se trefil z voleje přesně k tyči hostující branky – 2:0. O patnáct minut později vytáhl Carini tři skvělé zákroky v řadě za sebou a odvrátil tak debakl. V nastaveném čase poté hostující Abel snížil krásnou střelou na zadní tyč na 2:1.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - Getafe CF 0:0

11.05.2008 21:00

Góly: -

Domácím teklo před tímto zápasem do kopaček, jelikož se nacházali v boji o holé přežití v Primera Division. Hosté z Madridu naopak mohli hrát zcela v klidu.

Domácí začali velmi opatrně úvodní fázi utkání, důsledkem bylo, že se hosté dostávali více na dostřel domácí branky a dařily se jim i kombinace. První šanci měli ale stejně domácí. V 15.minutě po rohovém kopu se k hlavičce dostal Alexis, ale branku soupeře přestřelil.

Ve 21.minutě se po totožné akci k hlavičce dostal opět Alexis a s tímto pokusem už měl brankář Abbondanzieri co dělat. První šanci hostí měl o tři minuty později Francisco Casquero, ani jeho pokus však nebyl dostatečně přesný.

Do konce prvního poločasu měli ještě šance domácí Victór, Garcia Calvo a Rubio. Ani jeden z nich však síť v hostující brance nerozvlnil a tak se do šaten odcházelo za stavu 0:0.

Druhý poločas začal hodně zostra a to hlavně díky domácím fotbalistům. Minutu po začátku měli výborně šance ke skórování Alberto Marcos a Joseba Llorente, u obou akcí asistoval dnes výborně hrající Oswaldo Sanchez. Pak se ale vše vrátilo opět do normálu a hrál se nepříliš pohledný fotbal.

Hosté se do útoku moc netlačili a domácí kazili až moc své kombinace, navíc si zbytečnými fauly ještě více komplikovali situaci. Po hodině hry ale bylo vidět, že Valladolid má Llorenteho, který je schopen za každé situace skórovat a rozhodovat utkání. Dnes se mu to ovšem nedařilo, chyběla mu potřebná dávka štěstí.

Poslední čtvrthodinu začali domácí stupňovat tlak a díky tomu se do šancí dostali Aguirre, Gonzáles a Pedro Alvarez, fotbalový bůh ve Valladolidu byl dnes však proti vstřelení branky a tak toto utkání skončilo bez branek 0:0.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Racing Santander 0:0

11.05.2008 21:00

Góly: -

Bilbao doma remizovalo s Racingem Santander, což je sice poměrně očekáváný výsledek, na druhou stranu z toho asi nebude ani jeden ze soupeřů zrovna u vytržení. Kantábrijci udrželi šestou (tedy "pohárouefovou") příčku, ale na Mallorcu, která šokující způsobem zvítězila na Nou Campu, už má náskok jen jediného bodu, Bilbao si zase zkomplikovalo cestu do Intertota.

Santander definitivně přišel o šanci na Ligu mistrů (což by teprve byla bomba), na druhou stranu si alespoň zaručil to, že se v posledním kole nemusí v cestě za UEFou ohlížet na nikoho jiného – pokud zvítězí, senzace je na světě.

Od počátku utkání projevovaly oba týmy snahu útočit, ovšem větší šance se začaly objevoat až po dvaceti minutách hry. Tak třeba dalekonosná střela Llorenteho, hlavička Garmendii či hezká kombinace mezi Iraolou a Garmendiou, to vše se dělo v rozmezí pár minut před brankou hostů.

Ale ta vůbec největší šance přišla v 29. minutě, bohužel ale Gurpegui po rohovém kopu neuspěl. Oproti tomu svěřenci kouče Marcelina se hlavně bránili, ne snad že by chtěli betonovat, ale Bilba zkrátka hrálo s obrovskou chutí a nasazením.

Druhý poločas začal podobně jako ten první, za zmínku stojí snad jen střela Ustaritze nad. Rozhodnout o výsledku mohl nějaký penaltový zákrok, mohutně se jich dožadovali domácí za údajnou ruku hostů a hosté za údajný faul domácích...

Ani jedni se však nedočkali, a tak když neuspěl ani Jorge López po pasu Duschera, skončil zápas bezbrankovou remízou...

Více informací k zápasu

UD Almería - Recreativo Huelva 0:2

11.05.2008 21:00

Góly: 24. Jesús Vázquez, 42. Florent Sinama-Pongolle

Domácí už si se záchranou starosti dělat nemuseli, naopak Huelva musela naplno bodovat, pokud ještě chtěla být ve hře o udržení.

Začátek zápasu vůbec nenapovídal tomu, že by Huelvě o něco šlo. Domácí hráli v klidu a snažili se dostat hosty pod tlak, ti však útočili se stejnou chutí. První čtvrthodinka však byla plná nepřesností a hlavně faulů. První vážnější šanci měli hosté ve 20.minutě. Rohový kop rozehrál Jesús Vazquez, na jeho centr si naskočil Rubén a jen těsně minul domácí svatyni.

Od tohoto momentu byli hosté daleko lepším týmem a efekt se dostavil už o 4 minuty později. Jesús Vazquez zůstal zcela nepokrytý na hranici pokutového území a jeho technická střela zapadla přesně do růžku Diegovy branky – 0:1.

Hra se poté opět trochu zklidnila, důvodem byla znovu častá přerušení. Almeria pomalu začala získávat zpět jistotu ze začátku utkání a Huelva se v jednu chvíli bránila skoro v 10 lidech, pak ovšem přišel blesk z čistého nebe. Marco Ruben našel dlouhým pasem volného Sinamu-Pongolleho a ten zvýšil vedení Huelvy na 0:2. Ještě do poločasu dostal po druhé žluté červnou kartu hostující Bouzon.

Do druhé půle tak šlo Recreativo s vědomím, že tento výsledek musí do konce zápasu udržet v deseti. To se hostujícím fotbalistům dařilo velice dobře, jelikož jim vycházely kombinace a hra se tak držela daleko od jejich branky.

Šance domácích měli Crusat a Acasiete, jejich střely však postrádaly důraz a přesnost. Domácí kouč zkoušel několikrát reagovat na vývoj utkání, když do hry poslal José Ortize za Manuela Ortize a Paunovice za Ucheho, efekt to však nepřinášelo.

Dvacet minut před koncem to vypadalo, že se Almeria nadechuje k závěrečnému tlaku. Domácí zahrávali během 3 minut 7 rohových kopů, nic z toho však nebylo. Hostům se také dařilo dobře kouskovat hru. Dobrou šanci ke snížení měl v 75.minutě Ortiz, jeho střela však jen těsně minula branku.

Posledních deset minut už nebyl k vidění moc pohledný fotbal, Huelva vědoma si svého náskoku, nekomplikovala si situaci a vše hrála co nejjednodušeji a domácí neměli na zvrat v tomto utkání dostatek sil. Huelva si tak odvezla v boji o záchranu velice důležité 3 body z Almerie.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Espanyol Barcelona 2:0

11.05.2008 21:00

Góly: 31. Javi Venta, 43. Robert Pirès

Villarreal zdolal Espanyol a s přehledem kráčí ke konečnému druhému místu v tabulce. Například Barceloně se vzdálil už na deset bodů.

O branky vítězů se postarali Javi Venta a Robert Pires, Espanyol už devět zápasů v řadě nevyhrál. Na Estadio El Madrigal byla sváteční atmosféra, klub slavil nejlepší umístění v historii, dokonce překonal i třetí místo z roku 2005. Domácí stadion je pro Villarrealem téměř nedobytným hradem, z 37 posledních zápasů jich celek vyhrál 23. Do svého soupeře se Villarreal pustil hned od začátku. Už ve čtvrté minutě málem potrestal nedorozumění v hostující obraně Nihat Kahveci. Dobrá hra Nihata pak málem způsobila o několik minut později vlastní gól Lacruze, ale míč skončil na břevně.

Po 13 minutách pálil agilní Nihat nepřesně, velkou šanci spálil i Giuseppe Rossi. Po půlhodině hry až využil Javi Venta centr Senny a domácí šli do vedení. Tři minuty před poločasem pak pronikl obranou Espanyolu Nihat a Pires překonal Kameniho podruhé. Po změně stran se Espanyol zlepšil. Pokusy Loly Smiljaniče a Corominase ale gólman Diego López kryl, nepřesně střílel z dálky Riera. Závěr zápasu už se ale hrál opět v režii Villarrealu. Ale své šance neproměnili Nihat a Giulle Franco. Espanyol je tak nyní v tabulce jedenáctý.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Deportivo La Coruña 1:0

11.05.2008 21:00

Góly: 45. Diego Forlán

Atlétiko Madrid porazilo La Coruňu a definitivně se dostalo do předkola Ligy mistrů. Depor naopak ztratil šance hrát příští rok alespoň Pohár UEFA.

Svěřenci domácího kouče Javiera Aguirreho zvítězili gólem Diega Forlána a vzhledem k tomu, že dvakrát porazili letos Sevillu, už nemohou být tímto celkem předstiženi. Atlétiko začalo zápas ve velkém stylu. Nacho Camacho vybojoval míč, přihrál na Raúla Garcíu, ale jeho střelu skvěle chytil Dudu Aouate. Ve 12. minutě zase izraelský gólman vychytal pokus Sergia Aguera. Domácí útočili, po čtvrthodině střílel vedle Forlán, o minutu později spálil velkou šanci i Luis García. Depor zahrozil až v 38. minutě, ale proti střele Xisca Leo Franco zasahovat nemusel.

O minutu později hlavičkoval nad domácí Forlán. Na sklonku poločasu ale Forlán proměnil svou třetí šanci v pořadí. Přihrával Maxi Rodríguez a Forlán se trefil levačkou. Atlétiko bylo při chuti, Camacho ani Aguero ale Aouateho doopravdy neohrozili. Depor odpověděl trestným kopem Wilhelmssona, ale Leo Franco vyrazil míč do bezpečí. Na druhé straně hlavičkoval těsně vedle opět Forlán. V samotném závěru Atlétiko málem o výhru přišlo, ale Coloccini trefil jen tyč. Poslední slovo měl Aguero, proti byl pozorný Aouate.

Více informací k zápasu

Levante UD - Valencia CF 1:5

11.05.2008 21:00

Góly: 32. José Serrano - 14. David Villa, 30. David Villa, 35. Juan Mata, 66. Miguel Ángel Angulo, 67. David Villa

Valencia rozdrtila ve valencijském derby Levante 5:1, domácí celek se tak rozloučil se svými fanoušky na Ciudad de Valencia ostudně. Valencia se díky druhému vítězství v řadě definitině zachránila a v posledním kole tak může hrát v klidu. Netopýři jsou v tabulce dvanáctí, Levante beznadějně poslední.

V sestavě Valencie se objevil David Albelda společně s Angulem, tedy dvojice vyřazených fotbalistů, kteří se vrátili pod koučem Vorem do kádru Netopýrů a oba španělští fotbalisté se mohli radovat společně se spoluhráči z úvodní branky utkání ve 14. minutě, kdy útočník Villa zakroutil do sítě Levante svoji parádní střelu z přímého kopu. Ve dvacátédeváté minutě to bylo už 2:0, nepovedená střela jednoho ze záložníků Valencie se dostala k Villovi, jenž nadvakrát překonal brankáře Reinu, jehož nechala domácí obrana na holičkách. Hned minutu poté však Levante snížilo, krásnou střelou z přímého kopu ze vzdálenosti pětadvaceti metrů překonal brankáře Hildebranda záložník Serrano. Ve 34. minutě viděli diváci na stadionu Ciudad de Valencia další gól, Villa se díky rychle vhozenému míči dostal za obranu Levante a dobře načasovanou přihrávkou vyzval ke skórování Matu, jenž neměl problém do prázdné branky vstřelit branku – 3:1. Krátce před koncem prvního poločasu se snažil zvýšit vedení Valencie Arizmendi, brankář Reina vyrazil jeho střelu na rohový kop.

V úvodu druhého poločasu si poradil brankář Los Ches Timo Hildebrand se střelou Courtoise. Německý brankář byl na místě i při střele Geija po hodině hry. V 65. minutě si pohrál Villa se stoperem domácího celku, vystřelil, Reina střelu španělského reprezentanta jen vyrazil a Angulo nikým neatakován vstřelil do prázdné branky svoji letošní druhou branku – 4:1. O minutu později to bylo již 5:1 pro Valencii, Mata našel krásným pasem Villu, který běžel sám na branku Levante a mezi nohama Reiny dovršil svůj hattrick. Snížit se pokusil Geijo, ovšem v dobré střelecké pozici nezamířil přesně. A když v závěru utkání pálil v dobré šanci Saul nad branku hostí, skončilo utkání jasným vítězstvím Valencie.

Více informací k zápasu

Real Zaragoza - Real Madrid 2:2

11.05.2008 21:00

Góly: 19. Ricardo Oliveira, 86. Sergio - 26. Ruud van Nistelrooy, 77. Robinho

V dramatickém zápase získal mistr La Ligy Real Madrid bod na hřišti Zaragozy po remíze 2:2. Domácí ztráta dvou bodů uvrhla ještě hlouběji do sestupových vod, jelikož bezprostřední konkurenti aragonského celku vyhráli. Zaragoza měla místy drtivou převahu, ale pykala za svou mušku. Mužem zápasu v dresu Realu byl Robinho, který jeden gól dal a na druhý přihrál.

Ani po jedenácté v řadě nedokázala Zaragoza zvítězit nad svým soupeřem z hlavního města Španělska. Domácí nastoupili v očekávané sestavě, zatímco Bílý balet nastoupil bez šesti hráčů stabilního kádru. Místo Torrese nastoupil Ramos, kterého nahradil ve stoperské dvojici Metzelder.

S cílem uspět a vykročit k záchraně se domácí vrhli do útoku. Nejprve promarnil dvě šance Brazilec Oliveira, který pálil ve 3. minutě do boční sítě a o tři minuty později mimo tyče Dudkovy branky. Pak se blýskl další útočný hráč Zaragozy Sergio García, který se zbavil Cannavara a jeho střela škrtla o tyč. První desetiminutovku zakončily šance Sneijdera a Milita.

V 17. minutě hlavičkoval mimo po odraženém míči Van Nistelrooy a zahozenou příležitost domácí o dvě minuty poté potrestali. Matuzalem našel na křídla Sergia Garcíu a na jeho smrtící centr si naběhl zcela nekrytý Oliveira a otevřel skóre.

Odpověď Realu na sebe nenechala dlouho čekat. Nejprve nevyužil další dvě příležitosti Van Nistelrooy, ale nakonec se nizozemský kanonýr přece jen radoval. Ve 25. minutě převzal míč ve vápně na hranici ofsajdu Robinho, jeho střelu César jen vyrazil a "VanGol" dorazil do prázdné branky. Chvíli na to mohl skórovat Robinho, ale César zachránil, stejně jako po třech minutách nato proti pokusu Ramose.

Ve 39. minutě zase neskórovali domácí, když po závaru a následné střele Oliveiry zachraňoval odkopem z brankové čáry Sergio Ramos. Pak hlavičkoval těsně mimo Aimar. Po prvním poločase byl stav utkání 1:1.

Druhá půle začala jako první, totiž příležitostí Oliveiry. Brazilský útočník trefil hlavičkou břevno. Real odpověděl po deseti minutách šancí Van Nistelrooye, kterou zmařil César. V 61. minutě těsně minul Milito a z následného rohu se blýskl Dudek, který vyrazil hlavičku Sergia Garcíi. Na druhé straně pronikl Robinho, ale jeho střelu César zlikvidoval.

V 76. minutě po brejku dvojice Oliveira – Sergio García, vychytal druhého jmenovaného Dudek a hned z protiútoku našel Higuaín Robinha, ten utekl svému strážci, přehodil Césara, a strhl vedení na stranu Realu. Zaragoza vrhla veškeré síly do útoku a chvílemi si vytvářela skutečně drtivý tlak.

Šest minut před koncem se zjevil v jasné šanci před Dudkem Sergio García, ovšem polský gólman jeho úmysl vystihl. V 85. minutě se ale "los maňos" přece jenom dočkali vyrovnání. Stoper Sergio prostřelil vše, co mu stálo v cestě a vykřesal domácím jiskru naděje. Ta však pohasla v 92. minutě, kdy obrovskou šanci domácích překazil Dudek.

Remízou se Zaragoza dostala na sestupovou příčku a v posledním kole musí zvítězit a doufat v zaváhání svých soupeřů.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Real Madrid37264779:3482
2.Villarreal CF37235961:4074
3.FC Barcelona371810971:4064
4.Atlético Madrid371971165:4464
5.Sevilla FC371941471:4861
6.Racing Santander371691241:4157
7.RCD Mallorca371414966:5256
8.Deportivo La Coruña371571546:4552
9.Athletic Bilbao3713111339:3950
10.UD Almería3713101439:4449
11.Espanyol Barcelona371391542:5048
12.Valencia CF371461745:6148
13.Getafe CF3712101543:4746
14.Real Betis3712101544:5046
15.Real Valladolid3711111541:5644
16.CA Osasuna371271837:4343
17.Recreativo Huelva3711101639:5943
18.Real Zaragoza3710121548:5842
19.Real Murcia37792133:6030
20.Levante UD37752531:7026

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (114)

Přidat komentář
-PeCa_08-

Tož ta barca....

Reagovat
smazaný uživatel

To byl chaoticky hnus. Rozestaveni 4-2-4 opravdu nikdy vice. Je mi lito, ze nebylo plno, ale dnesni utkani bylo pro tuto sezonu dosti typicke. Uz aby tato sezone skoncila

Reagovat
Slejdy

barca Guiza

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 2:0 2:1 2:2 2:3

Experti

Reagovat
smazaný uživatel

Když se daří, tak se daří...

Reagovat
Slejdy

Reagovat
-PeCa_08-

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Villa

Jerzy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

18 bodu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

ta barca skonci jeste ctvrta nakonec

Reagovat
M11

to uz asi ne.. hraji na Murcii tam musi i kdyby nechteli

Reagovat
smazaný uživatel

To dost těžko.

Reagovat
Slejdy

uvidime

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, uvidíme, ale rozhodně se nejdná o nějakou jistotu.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Güiza potvrdil výbornou formu a Vale překvapila vysokým vítězstvím,navíc Villa hattrick.když vynechám debakl na Nou Campu,tak je Voro vcelku pozvedl

Reagovat
-PeCa_08-

tjn.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak opět se projevilo, že Valdés je největší slabina týmu...

Reagovat
smazaný uživatel

ty smiesko,najrpv si over,kto chytal,az potom kritizuj,doktor....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takový ten s vlasy v culíku...

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kriste pane.... a ještě nedávno si ho tady vynášel do nebes, tak co, kolik posral odkopů?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jseš taky ichtyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tohle muselo bejt těžký vyplodit, měl si radši na rovinu říct co posral

Reagovat
smazaný uživatel

Prosimtě neztrapňuj se a podívej se na sestavu.

Reagovat
smazaný uživatel

proč? mě nějaká barca nezajímá, kdybys to napsal ty, nebyl by jsi teď za debila

Reagovat
smazaný uživatel

kdybys to napsal hned

Reagovat
smazaný uživatel

6:0, 1:4, 2:3

Je tohle normální, nebo to umí jenom Barca?

Reagovat
-Kopy-

My z Valencie, zase umíme todle: 1:5, 3:0, 0:6, 1:0, 5:1

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm tak to budem muset proti Murcii zamakat, abychom se vyrovnali. Taková prohra 0:4 by nsá vrátila do hry...

Reagovat
-Kopy-

Jo jo.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

nevim, jestli se smat, nebo brecet

Reagovat
M11

brecet ne.. nelze to ted uz snad ani jinak brat nez z humorem

Reagovat
smazaný uživatel

no nevim, ja se u toho golu Guizi tedy nesmal

Reagovat
M11

ja vim

Reagovat
Slejdy

ja ze sis u toho otevrel sampus

Reagovat
M11

ty si kapr

Reagovat
smazaný uživatel

Ti smajlíci přesně vystihujou dnešní Nou Camp.

Reagovat
herbage

Tak koukal jsem na druhou půlku souboje královských týmů z Madridu a Zaragozy a byl to oprvdu královský fotbal. Líbí se mi oba týmy, ale vzhledem k tomu, že Realu Madrid už o nic nejde a Zaragoze jde o bytí-nebytí, tak jsem fandil Zaragoze. Plno šancí, fotbal nahoru dolů, technicky oba tými na vynikající úrovni, drama do posledních minut, prostě paráda. S klidným svědomím mohu řící, že PL se tomu zkrátka nevyrovná, pro mě osobně. Škoda jen, že Sergio Garcia a ke konci i Oscár zahodili, doufám že se zachrání.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak my jsme jim ten gól doslova nabízeli, ale sami si ho fakt dávat nemůžeme, z toho by byl ještě průser.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj to sou kecy že by jeden chcip

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Copa ten Espanol blbne? Aned jak přes zimu z LM do poklidného středu tabulky. Mám dojem, že na jaře nejslabší tým soutěže.

Reagovat
-Kopy-

AMUNT VALENCIA!

AMUNT VILLA!

Reagovat
-Kopy-

Ale jako ta Zaragoza

To sem nezažil, co chtějí ti kluci víc...Budu hodně zklamanej jestli sestoupí...

Reagovat
smazaný uživatel

Už to nemají ve svých rukou...

Reagovat
M11

je to skoda

Reagovat
smazaný uživatel

O to větší, že v lize nejsou ani San Sebastian a Celta Vigo... A to bych já osobně ještě rdá viděl Tenerife a Alavés.

Reagovat
M11

San Sebastian uz ani nemuze postoupit ze ?? Alaves jsou na tom myslim hodne spatne bojovali o zachranu

Reagovat
smazaný uživatel

Postoupit může - v segundě je o dva týmy více, tedy i více o čtyři kola...

Reagovat
M11

aha.. ja nevedel ze jeste 4 kola..

Reagovat
-Kopy-

Já stále věřím.

Reagovat
M11

na Mallorce to budou mit strasne tezke

Reagovat
-Kopy-

To jo, Mallorca má stále o co hrát...

Reagovat
-Kopy-

Podle mé maličkosti to ve svých rukou mají.

Reagovat
rufus

Je to tak, když Zaragoza vyhraje, tak se zachrání.

Reagovat
smazaný uživatel

já mrtě

Reagovat
smazaný uživatel

Zaragoza si za to muze sama svoji nedisciplinovanosti a samozrejme prachmizernou koncovkou,ve steznich zapasech sezony.Podle me jdou zaslouzene dolu.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
M11

toto sou reci vzdycky

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už chybí jenom někdo s geniální větou - "Rozhodují body, Zaragoza jich má méně, takže sestupuje zaslouženě."

Případně ještě různé variace typu "Fotbal se hraje na góly"...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je pro cendu

Reagovat
smazaný uživatel

SUOMI

Reagovat
smazaný uživatel

Oleguer jsem rad, ze si chvili zahral, i kdyz prisel do te tragikomedie.

Reagovat
smazaný uživatel

No moc mu to chudákovi nepomohlo, fanoušci na netu měli hned skvělý argument - jeden psal:

"67.:Entra (vstupuje) Oleguer.

69. Webó empata (vyrovnává).

Není co dodat."

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

za ty goly nemohl, takze at si rika kdo chce, co chce

Reagovat
smazaný uživatel

Barca B stale prva v lige.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Možná to nevíte, ale já vždycky fandil hlavně Barceloně B, áčko je jen takový vedlejšák.

Reagovat
smazaný uživatel

To je nějaká nová "in" přezdívka Realu???

Reagovat
smazaný uživatel

Muze Barcelona pri pripadne prohre s Murcii,jeste prijit o LM.Muze se stat ze nakonec budou mit 3 stejne bodu.Jaka jsou kriteria?

Reagovat
smazaný uživatel

Mylsím že minitabulka, ale o LM už nepřijdem, nadřeli jsme na boj o postup do LM celou sezónu dost, abychom o to v poslendím kole přišli...

Reagovat
smazaný uživatel

No nevim nevim.Murcia sice hraje kulove,na Osasune ovsem skorovala v 90 a nekdy se stava,ze s cim tym konci tak i zacina,tak aby z toho jeste nebylo drama?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by mela Barcelona, Atletico i Sevilla stejne bodu, tak by do LM postoupilo Atletico a Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

jj.

Reagovat
smazaný uživatel

takze se na to posledni utkani muzeme uplne vys...

Reagovat
M11

ja ze ste se na to uz vys...

Reagovat
Radin

Chtěl sem se omluvit kyslíkovi,za gratulaci k třetímu místu,asi nejsem tak dobrej tipér,protože nic není jasné .Týmy Barcelony a Valencie nám letos ukázaly opravdu zajímavé věci:-))

Reagovat
pavel.fotbal

Já vím že to ze Španělskou ligou nesouvisí,ale nevíte někdo jestli FC Vaduz,jako mužstvo z Lichtenštejnska může postoupit do 1. Švýcarský ligy?Dneska je poslední kolo a jde o to,že když ho Bellinzona dohoní,má lepší vzájemný zápasy.Jestli může postoupit.Radši bych tam viděl Bellinzonu,celou soutěž vedla a až někdy vbřeznu ztratila vedení.

Reagovat
smazaný uživatel

Eto'o to dostal od fanoušků pěkně sežrat. Jsem si myslel, že ten jeho gól neplatí, jak začal míč vztekle kopat do sítě. Škoda, Frank se mohl rozloučit s Nou Campem důstojněji, tohle byl totiž typický zápas pro tuto sezónu....

Reagovat
smazaný uživatel

úúúúúúúúúúž to bude za náma. Bohudík. Tahle sezona byla jedna katastrofa za druhou

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledky nejhorších týmů za 12 kol -

Murcia Real - 7 (v 2,r 1,p 9) skore: 13:26

Esp. Barcelona - 9 (2,3,7) skore: 7:18

FC Barcelona - 10 (2,4,6) skore: 22:23

Levante - 10 (3,1,8) skore: 11:23

V Barceloně mají asi nějaký špatný klima

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc se směju Barceloně ale dělá mi to hrozně dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tos před nedávnem docela trpěl., A zanedlouho budeš zas.

Reagovat
plechi

škoda že sevilla nemá o bod víc... bylo by to ještě zajímavé s tou LM

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Na te fotce Daniel Guiza mi připomíná Roye Keana z minulosti...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je to s tim Vorem ve Valencii ??? Je tam i na příští rok nebo přijde k nám zase někdo jinej ?

Reagovat
-Kopy-

Po sezoně končí. Novým koučem by měl být asi Emery.

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Rijkaarda.

Reagovat
smazaný uživatel

Mallorka šlape na 100 procent a Guiza je bůh!!!!!!!!!!!!!!!!! Uefa je nadohled

Reagovat
smazaný uživatel

Guiza

Reagovat
smazaný uživatel

Dani Güiza

Reagovat
sosna

Colchoneros jedou, třetí plácek je jejich.Barca je letos ještě trapnější než Kyslík

Reagovat
smazaný uživatel

Zaragoza tu Mallorcu rozcupuje jinak nevim aragonie by hodně zaplakala

Reagovat
smazaný uživatel

Daniel Guiza se svojí partou z Baleár pošle Zaragozu do 2ligy!

Reagovat
smazaný uživatel

ne ne vyhrajem ti řikam,Milito a Oliveira 0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele