37. kolo
11.05.2008 21:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Atlético Madrid - Deportivo La Coruña 1:0

Atlétiko Madrid porazilo La Coruňu a definitivně se dostalo do předkola Ligy mistrů. Depor naopak ztratil šance hrát příští rok alespoň Pohár UEFA.

Svěřenci domácího kouče Javiera Aguirreho zvítězili gólem Diega Forlána a vzhledem k tomu, že dvakrát porazili letos Sevillu, už nemohou být tímto celkem předstiženi. Atlétiko začalo zápas ve velkém stylu. Nacho Camacho vybojoval míč, přihrál na Raúla Garcíu, ale jeho střelu skvěle chytil Dudu Aouate. Ve 12. minutě zase izraelský gólman vychytal pokus Sergia Aguera. Domácí útočili, po čtvrthodině střílel vedle Forlán, o minutu později spálil velkou šanci i Luis García. Depor zahrozil až v 38. minutě, ale proti střele Xisca Leo Franco zasahovat nemusel.

O minutu později hlavičkoval nad domácí Forlán. Na sklonku poločasu ale Forlán proměnil svou třetí šanci v pořadí. Přihrával Maxi Rodríguez a Forlán se trefil levačkou. Atlétiko bylo při chuti, Camacho ani Aguero ale Aouateho doopravdy neohrozili. Depor odpověděl trestným kopem Wilhelmssona, ale Leo Franco vyrazil míč do bezpečí. Na druhé straně hlavičkoval těsně vedle opět Forlán. V samotném závěru Atlétiko málem o výhru přišlo, ale Coloccini trefil jen tyč. Poslední slovo měl Aguero, proti byl pozorný Aouate.

Autor: Radek Nosil / sportinglife.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

kluci musime DEPORTIVO zavisi na tom budoucnost sevilly

Reagovat
smazaný uživatel

la coruna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,forza depor!

Reagovat
sosna

aguero dnes SuperDepor rozstřílí, s poháry to nevyjde a Sevilla potáhne do UEFY...

Reagovat
smazaný uživatel

Povedlo se a najednou atakujeme skoro 3. místo. Jen aby to takto aspoň vydrželo. Poslední dva zápasy vyzněli pro Atlético famózně !!! Snad to potvrdíme i v posledním zápase tohoto ročníku Primera División ! ATLÉTICO !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele