37. kolo
11.05.2008 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Real Valladolid - Getafe CF 0:0

Domácím teklo před tímto zápasem do kopaček, jelikož se nacházali v boji o holé přežití v Primera Division. Hosté z Madridu naopak mohli hrát zcela v klidu.

Domácí začali velmi opatrně úvodní fázi utkání, důsledkem bylo, že se hosté dostávali více na dostřel domácí branky a dařily se jim i kombinace. První šanci měli ale stejně domácí. V 15.minutě po rohovém kopu se k hlavičce dostal Alexis, ale branku soupeře přestřelil.

Ve 21.minutě se po totožné akci k hlavičce dostal opět Alexis a s tímto pokusem už měl brankář Abbondanzieri co dělat. První šanci hostí měl o tři minuty později Francisco Casquero, ani jeho pokus však nebyl dostatečně přesný.

Do konce prvního poločasu měli ještě šance domácí Victór, Garcia Calvo a Rubio. Ani jeden z nich však síť v hostující brance nerozvlnil a tak se do šaten odcházelo za stavu 0:0.

Druhý poločas začal hodně zostra a to hlavně díky domácím fotbalistům. Minutu po začátku měli výborně šance ke skórování Alberto Marcos a Joseba Llorente, u obou akcí asistoval dnes výborně hrající Oswaldo Sanchez. Pak se ale vše vrátilo opět do normálu a hrál se nepříliš pohledný fotbal.

Hosté se do útoku moc netlačili a domácí kazili až moc své kombinace, navíc si zbytečnými fauly ještě více komplikovali situaci. Po hodině hry ale bylo vidět, že Valladolid má Llorenteho, který je schopen za každé situace skórovat a rozhodovat utkání. Dnes se mu to ovšem nedařilo, chyběla mu potřebná dávka štěstí.

Poslední čtvrthodinu začali domácí stupňovat tlak a díky tomu se do šancí dostali Aguirre, Gonzáles a Pedro Alvarez, fotbalový bůh ve Valladolidu byl dnes však proti vstřelení branky a tak toto utkání skončilo bez branek 0:0.

Autor: Michael Künzel / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dobrý bod pro Getafe.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele