37. kolo
11.05.2008 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Athletic Bilbao - Racing Santander 0:0

Bilbao doma remizovalo s Racingem Santander, což je sice poměrně očekáváný výsledek, na druhou stranu z toho asi nebude ani jeden ze soupeřů zrovna u vytržení. Kantábrijci udrželi šestou (tedy "pohárouefovou") příčku, ale na Mallorcu, která šokující způsobem zvítězila na Nou Campu, už má náskok jen jediného bodu, Bilbao si zase zkomplikovalo cestu do Intertota.

Santander definitivně přišel o šanci na Ligu mistrů (což by teprve byla bomba), na druhou stranu si alespoň zaručil to, že se v posledním kole nemusí v cestě za UEFou ohlížet na nikoho jiného – pokud zvítězí, senzace je na světě.

Od počátku utkání projevovaly oba týmy snahu útočit, ovšem větší šance se začaly objevoat až po dvaceti minutách hry. Tak třeba dalekonosná střela Llorenteho, hlavička Garmendii či hezká kombinace mezi Iraolou a Garmendiou, to vše se dělo v rozmezí pár minut před brankou hostů.

Ale ta vůbec největší šance přišla v 29. minutě, bohužel ale Gurpegui po rohovém kopu neuspěl. Oproti tomu svěřenci kouče Marcelina se hlavně bránili, ne snad že by chtěli betonovat, ale Bilba zkrátka hrálo s obrovskou chutí a nasazením.

Druhý poločas začal podobně jako ten první, za zmínku stojí snad jen střela Ustaritze nad. Rozhodnout o výsledku mohl nějaký penaltový zákrok, mohutně se jich dožadovali domácí za údajnou ruku hostů a hosté za údajný faul domácích...

Ani jedni se však nedočkali, a tak když neuspěl ani Jorge López po pasu Duschera, skončil zápas bezbrankovou remízou...

Autor: Petr Kilian

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tip 2-1 pro Bilbao

Reagovat
smazaný uživatel

bud 2:2 a nebo 1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele