Primera División - souhrn 33. kola

24.04.2015, 22:37, aktualizováno 27.04.2015, 22:36
Komentáře a souhrny
Na čele tabulky zůstane i po tomto kole Barcelona, která zvládla barcelonské derby a porazila Espanyol, Real Madrid na to zareagoval triumfem ve Vigu. Dařilo se i dalším týmům z popředí tabulky, tři body mají Atlético, Sevilla a v pondělní dohrávce je ukořistila rovněž Valencia...

Valencia CF - Granada CF 4:0

27.04.2015 20:45

Góly: 26. Javi Fuego, 40. Dani Parejo (pen.), 85. Sofiane Feghouli, 88. Álvaro Negredo

Netopýři nepřipustili jakékoli překvapení a na svém stadionu porazili předposlední Granadu jednoznačně 4:0. Domácí byli po většinu zápasu lepším týmem a po zásluze jsou zpět na čtvrté příčce. Skóre otevřel Javi Fuego, následně se z penalty trefil Parejo a tečku za úspěšným mačem udělali v závěru zápasu Feghouli a Negredo.

Valencie začala zápas lépe, svižné podívané ale dlouho chyběly vyložené šance. Jakýs takýs pokus vyprodukoval v 16. minutě ze standardky Parejo, míč ovšem skončil mimo. Lépe se o pár minut později prezentoval Gomes, Portugalcova přízemní střela ale skončila v náručí gólmana Fernándeze. Tlak Los Che gradoval a ve 26. minutě se domácí fandové mohli poprvé zaradovat. Po rohovém kopu Pareja hlavičkoval z okolí penaltového puntíku nekrytý Javi Fuego a na skákavý balón už Fernández nedosáhl - 1:0!

Granada úplně vypadla z tempa a domácí nepřestávali hrozit. V 31. minutě se do míče opřel Feghouli, ale jeho táhlá rána pouze prosvištěla kolem levé tyče. Hosté nestíhali a v 38. minutě musel za záchrannou brzdu ve vlastním pokutovém území zatáhnout Diego Mainz, jenž stáhl k zemi Barragána. Následoval pokutový kop, který bez milosti proměnil Dani Parejo - 2:0! Druhou půli začala Granada aktivněji, ale hostům se příliš nevedlo. Navíc se v 53. minutě při odkopu nešťastně zranil levý bek Andalusanů Insúa, jenž musel opustit hřiště na nosítkách a místo něj naskočil do hry mladý Portugalec Luís Martins. Valencie si v poklidu hlídala náskok a svého soupeře do ničeho nepouštěla.

Hra byla hodně kouskovaná a přibývalo tvrdých faulů i žlutých karet. V poslední desetiminutovce se ale domácí přece jen mohli radovat a to hned dvakrát. V 85. minutě vyškolili obranu Granady de Paul, Negredo a zakončující Feghouli. Rána alžírského útočníka krásně vymetla levý horní růžek Fernándezovy svatyně - 3:0! Granada rezignovala na jakýkoli odpor a Valencijští si koncovku utkání užívali. V závěru si pak ještě Negredo seběhl na centr de Paula a hlavou pečetil vítězství domácího celku - 4:0! Netopýři si tak připsali povinné tři body a jsou zpět na čtvrtém místě.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Real Madrid 2:4

26.04.2015 21:00

Góly: 9. Nolito, 28. Santi Mina - 16. Toni Kroos, 24. Javier Hernández, 43. James Rodríguez, 69. Javier Hernández

Real Madrid v dramatickém zápase porazil Celtu Vigo na jejím hřišti 2:4 a stále ztrácí na první místo dva body. Real vyhrál první půli těsně 2:3 díky brance Rodrígueze a v druhém dějství dal pečeť na vítezství Los Blancos Hernández. Celta zůstane i přes dobrý výkon na devátém místě.

Celta zahájila zápas proti oslabeným evropským šampionům bez bázně a hany a jejich aktivita byla dokonce oceněna vedoucí brankou. V 10. minutě se do vápna hostů prokličkoval Nolito a přízemní střelou k tyči otevřel skóre - 1:0! Bílý balet se ale nepříznivým vývojem nenechal zviklat a zanedlouho přišla odpověď. Psala se 16. minuta, když Ronaldo pronikl do vápna Viga a nadělal před gólmanem Álvarezem obrovský zmatek. Domácí obrana odvrátila míč jen k nohám Toniho Kroose, jenž následně propálil vše, co mu stálo v cestě - 1:1!

Real od té chvíle dominoval, zatlačil svého soupeře a zanedlouho obrátil vývoj utkání. Ve 24. minutě vedla k úspěchu Realu kombinace Rodrígueze a Hernándeze, když druhý jmenovaný ve vápně tvrdou ranou z úhlu prostřelil Álvareze - 1:2! Celta hnána svými fanoušky nesložila zbraně a s dávkou štěstí udržela s favoritem krok. Nebyla ještě odehrána ani půlhodina hry a počtvrté se měnilo skóre. Santi Mina se dostal do trháku a tváří v tvář Casillasovi sice trefil tyč, ovšem balón se odrazil přímo k němu a teprve devatenáctiletý odchovanec Viga tak mohl bez problémů napálit míč do sítě - 2:2!

Madridští však vytáhli z rukávu ještě do přestávky jeden trumf. Ronaldo ještě ve 41. minutě napálil jen tyč, ale na jeho neúspěch dal zapomenout o tři minuty později James Rodríguez. Ten po přihrávce právě portugalského kanonýra s lehkou tečí domácí obrany prostřelil bezmocného Álvareze - 2:3!

Domácí gól do šatny nepoložil, na začátku druhé půle byli naopak aktivnějším mužstvem. V 50. minutě zkoušel Santi Mina obloučkem přehodit Casillase, ale mířil mimo. O čtyři minuty později pak střílel Orellana, s jehož přízemním pokusem si ale hostující brankář poradil. Stejný hráč se pak pokusil vymodlit si penaltu při střetu s Kroosem, ale píšťalka sudího Montera zůstala správně němá.

Real hrozil z brejků, jako třeba v 62. minutě, když Ronaldo našel ve vápně Hernándeze, který však těžký míč poslal vysoko nad. Celta hrála sympaticky, ale vyložené šance nepřicházely a Real tak mohl trestat. V 69. minutě Ramos excelentním centrem vyslal na zteč Hernándeze, jenž si míč báječně zpracoval a vsítil svou druhou branku v utkání - 2:4!

Celta se ještě snažila se zápasem něco provést, ale kvalita Realu byla jednoduše nad jejich síly. Navíc Ancelotti v závěru vsadil jednoznačně na defenzívu, když Hernándeze nahradil Pepe. Srdnatý výkon domácího celku tak už k ničemu nevedl a Real si důležitou výhru pohlídal. Jedinou komplikací byla v závěru zápasu žlutá karta pro Ramose, jenž si tak nezahraje v příštím kole.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Rayo Vallecano 2:0

26.04.2015 19:00

Góly: 16. Vicente Iborra, 43. Daniel Carriço

Sevilla si poradila s Rayem a vytvořila tlak na Valencii, která hraje v pondělí. O domácí vítězství 2:0 se postarali už v prvním poločase Iborra a Carrico. Po osmnácté porážce v této sezóně okupují Blesky jedenáctou příčku.

Hosté přitom nepřijeli do Sevilly pouze bránit. Už v 5. minutě se do míče z poza vápna opřel Kakuta a pořádně protáhl gólmana Rica, jenž oproti zápasu v Petrohradu nahradil v brance Sevilly Beta. Už ve 14. minutě se hostům zranil stoper Amaya, na jehož místo naskočil zkušený Morcillo a krátce nato přišla pro Blesky další pohroma, neboť se poprvé prosadili domácí. Na pravé straně si za obranu seběhl Figueiras, který naservíroval míč přesně na kopačku osamoceného Vicente Iborry. Ten se z osmi metrů nemýlil a zamířil přesně k tyči - 1:0!

Sevilla se dostala do sedla a zanedlouho mohla vést o dva góly, Suáreze však výborným zákrokem vychytal Toňo a hostující gólman se vytáhl i proti povedené ráně Gameira ve 27. minutě. Gameiro měl před přestávkou další obrovskou příležitost, v samostatném úniku se ovšem vyhnal do ostrého úhlu a trefil pouze madridského gólmana. Domácí fanoušci se však druhé branky dočkali ještě před přestávkou. Ve 43. minutě se po standardní situaci dostal balón k Suárezovi, jenž zavezl míč zpět do šestnáctky a posadil míč na hlavu Carrica, jenž se na přední tyči prosadil i přes stínění střídajícího Morcilla - 2:0!

Po změně stran si domácí drželi svého soupeře na distanc a v poklidu kráčeli za vítězstvím. Rayo se však s výsledkem nesmířilo a hostující hráči to stále častěji zkoušeli ze střední vzdálenosti. Sevilla však zůstala nebezpečnějším týmem. V 72. minutě nevyřešil dobře rychlý protiútok Reyes, jenž místo přihrávky volným spoluhráčům volil střelu a pouze nechal vyniknout brankáře Toňa. Na akci Sevilly odpověděli vzápětí hosté hlavičkou Kakuty, ve stoprocentní příležitosti ale mladý Francouz bránu minul.

Šanci snížit nepříznivé skóre měl v 82. minutě i Pozuelo, ale v dobré příležitosti vystřelil nad. Hra na riziko se hostům nevyplácela. V závěru se na Toňa řítili Suárez a po něm ještě střídající Deulofeu, od vyšší porážky ale Rayo zachránil spolehlivý Toňo. Sevilla tak zvítězila 2:0 a hodila rukavici konkurenční Valencii.

Více informací k zápasu

UD Almería - SD Eibar 2:0

26.04.2015 17:00

Góly: 8. Thievy Bifouma, 68. Verza (pen.)

Almería se úspěšně po třiatřicátém kole vymanila ze sestupových příček, kam naopak opět o kousek přisunula Eibar, který v nedělní odpoledne porazila 2:0. Střelci branek na Estadio Mediterraneo se stali Thievy Bifouma s Verzou, kteří svému celku zajistili druhé vítězství za posledních jedenáct kol, posun na první nesestupovou sedmnáctou příčku a bodovému dorovnání právě svého baskického soka o pozici výše.

Novoroční série Eibaru je ještě horší než ta soupeřova - ligový nováček si připsal jedinou výhru z patnácti zápasů, a tak pět kol do konce zůstává žhavým aspirantem na okamžitý návrat zpět do Segunda División.

Domácí vstoupili do utkání zhurta a hned na úvod zásluhou levého beka Casada působili v obraně Eibaru řádný chaos. V osmé minutě se pak Almería ujala vedení, když dvaadvacetiletý reprezentant Konga Thievy Bifouma převzal Hemedovu přihrávku a přetavil ji z hranice pokutového území v přízemní ránu k tyči, na kterou brankář Irureta nedokázal dostatečně rychle zareagovat.

Andalusané se pak dožadovali odpískání pokutového kopu, když Thomas padl k zemi po zákroku Didace Vily, ovšem rozhodčí Carlos del Cerro Grande zůstal ledově klidný a hra pokračovala dále. Ještě do poločasu pak neměl daleko k vyrovnání Manú, jenže svou ránu poslal nad břevno. Mikel Arruabarrena pak již sice trefil prostor mezi třemi tyčemi, ovšem na brankáře Rubéna si nepřišel.

Po změně stran se domácí usilovně snažili o pojištění těsného vedení a znovu se v tomto ohledu spoléhali na Thievyho. Ten však v další slibné příležitosti po centru Zonga trefil pouze brankovou konstrukci. Eibar se znovu připomenul šancí Borjy, jenž na hranici šestnáctky zpracoval vysoký míč a jal se bez odkladu střílet. Trefil však bohužel pro hosty prostor těsně vedle tyče.

V sedmašedesáté minutě se pak Almería dočkala trefy číslo dvě. Brazilský hračička Wellington Silva totiž svému týmu vybojoval pokutový kop díky nešikovnému zákroku Vily a Verza následnou šancí nepohrdnul. Eibaru nezbylo nic jiného než vrhnout všechny síly do útoku, jenže jak Manú, tak Piovaccari v zakončení neuspěli. Almería tak může slavit cennou výhru v "šestibodovém" zápase a míří za záchranou.

Více informací k zápasu

Málaga CF - Deportivo La Coruña 1:1

26.04.2015 12:00

Góly: 47. Nordin Amrabat - 60. Oriol Riera

Deportivo La Coruňa odolalo favorizované Malaze a díky remíze 1:1 je zase o krůček blíže vysněné záchraně ve španělské nejvyšší soutěži. Ve vesměs vyrovnaném utkání poslal domácí Andalusany do vedení, ovšem Oriol Riera po hodině hry znovu vyrovnal. Oba celky navíc trefily i brankovou konstrukci, ovšem vítězný gól se nepodařilo ukořistit ani jednomu.

Depor se ziskem jednoho bodu posunul na celkový počet devětadvaceti, což je stále daleko od záchranářské jistoty a navíc jeho série zápasů bez vítězství se tímto výsledkem opět natáhla již na jedenáct kol. Ani Malaga se nemůže opřít o vydařené výsledky z posledních týdnů, sama je totiž bez jediné ligové výhry již sedm utkání. Náskok andaluského klubu na osmý Athletic se tak rázem zmenšil na pouhý jeden bod, boj o poslední místo zajišťující kvalifikaci do Evropské ligy tak ještě bude v závěru sezony nadmíru ostrý.

Svěřenci Javiho Gracii se málem odrazili ze startovních bloků tím nejlepším možným způsobem. Juanmi však smolně v desáté minutě trefil pouze tyč, když umně obkroužil bránícího hráče a obstřelil brankáře Fabricia. Pak o sobě dalo poprvé vědět Deportivo prostřednictvím Lucase Péreze, jenž přinutil gólmana Carlose Kameniho ke kvalitnímu zákroku. A když po dobré práci Luisinha v hlavičkovém zakončení těsně selhal Riera, šlo se do kabin za bezbrankového stavu.

Ten však po změně stran vydržel ani ne dvě minuty, neboť Nordin Amrabat vyspurtoval v pravou chvíli na kolmou přihrávku a navzdory tlaku bránících hráčů vyslal na Fabricia tvrdou přízemní ránu, která se otřela o tyč a zapadla do sítě. Ani to však hosty nerozhodilo a Kameni se musel záhy činit v likvidaci nebezpečného centru před nabíhajícím Rierou. Několik minut nato však někdejší útočník anglického Wiganu přece jen udeřil.

Excelentní přímý kop Péreze z pravé strany našel v pokutovém území Malagy přesně Rierovu hlavu, z níž se míč odrazil přesně do spodního rohu branky domácích. Ti se snažili o okamžitou odezvu a návrat vedení na svou stranu, jenže Juanmi skóroval z postavení mimo hru a Horta ztroskotal na Fabriciovi. Největší šance závěru utkání tak připadla Pérezovi, jenže křídelník Deporu z hranice pokutového území trefil svůj přímý kop pouze do tyče.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Villarreal CF 0:0

25.04.2015 22:00

Góly: -

Večerní zápas Realu Sociedad s Villarrealem sliboval napínavou podívanou, kde se oba celky po mizerných výsledcích z posledních týdnů pokusí znovu nalézt formu. Herně to pak sice ze strany hostů vypadalo navýsost slibně, jenže gólová nemohoucnost nakonec zapříčinila bezbrankovou remízu 0:0.

Asi nejblíže byl k průlomu skóre Víctor Ruiz dvě minuty před koncem, jenž dokonce úspěšně procpal míč za brankovou čáru, ovšem radost mu byla upřena rozhodnutím rozhodčího jeho trefu neuznat kvůli domnělému postavení mimo hru. Obecně šlo o relativně jednostrannou záležitost, kdy se Villarreal usilovně snažil zvítězit a domácí brankář Rulli dělal všechno pro to, aby jim to znemožnil. Vzhledem k tomu, že také uspěl, zůstává Žlutá ponorka na průběžném šestém místě a Sociedad na dvanáctém.

V předchozím vzájemném zápase obou týmů jasně dominoval Villarreal, jenž baskický klub rozdrtil rovnou 4:0. Když si k tomu přidáme také letošní vyřazení z ligového poháru a uzmutí šestého místa v závěru loňské sezony, měl Sociedad svému sokovi hodně co vracet. Přesto hned od úvodu hráli prim hosté, přestože jim chyběli tak důležití hráči jako Uche, Vietto či Giovani dos Santos. Jako první Rulliho prověřil Joel Campbell, těsně vedle pak ve čtrnácté minutě zamířil Jaume Costa. Do třetice všeho zlého poté neuspěl ani Piňa se svou hlavičkou nad z jednadvacáté minuty.

Sociedad toho směrem dopředu předvedl jen velmi málo, a přesto se šest minut před koncem první půle málem dostal k pokutovému kopu, když Xabiho Prieta složil na zem Jokić. Píšťalka sudího však zůstala němá, a jelikož Rulli záhy perfektně zneškodnil ránu Triguerose, šlo se do kabin za bezbrankového stavu. Ani po změně stran se obrázek hry nijak nezměnil, hosté nadále dominovali, ovšem cestu přes výtečného Rulliho se jim stále nedařilo proklestit.

Až v osmaosmdesáté minutě byl gólman Sociedadu přece jen překonán. Ruizovu přesnou hlavičku však odmítl praporek čárového rozhodčího, který uviděl postavení mimo hru. Opakované záběry ukázaly, že střelec sám v ofsajdu nebyl, pouze jeho spoluhráč Piňa se do nedovoleného postavení připletl. Hosté se každopádně museli spokojit s dalším nezaslouženým bodem za remízu 0:0, ovšem za své střelecké trápení si stejně mohou jen a jen sami.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Levante UD 0:1

25.04.2015 20:00

Góly: 35. Víctor Casadesús

Getafe nakonec nezvládlo důležitý zápas na domácí půdě a se třemi body odjíždí z Madridu Levante. Jedinou branku utkání vstřelil Victor Casadesús.

Getafe šlo na domácí trávník jako favorit. Do zápasu postavilo od prvních minut Léona, Sarabiu nebo Babu. Levante se spoléhalo na pět obránců, před kterými fungovali Simao, Mari a Morales. O ofenzívu se měli start Casadesús a Barral. Ve druhé minutě poslal José Mari zajímavý centr před branku, ale míč byl odvrácen Babou. David Barral pak pálil jen těsně mimo tři tyče. Stejný hráč hlavičkoval po pěti minutách, ale brankář Vicente Guaita byl včas na svém místě.

David Barral byl v prvních minutách hodně aktivní a po deseti minutách vyslal na soupeřovu bránu další nebezpečný projektil. O chvíli později nabíhal do vápna Escudero. Ten pak poslal pas před bránu, ale Babá těsně nedosáhl. Po dvaceti minutách se ve vápně po přesném pasu Escudera dostal k míči Diego Castro, jenže narazil na skvělého Marina. Ten si s míčem poradil a vyrazil jej!

Pedro León odcentroval z pravé strany do vápna, ale s jeho pasem si obránci soupeře poradili. Po více než třiceti minutách hosté rozehráli rohový kop skvěle, míč se snesl na hlavu Victora Casadesúse, který jej poslal přesně do brány mimo dosah Guaity - 1:0 pro hosty!

Dvě miuty před koncem první půle Casadesús ještě přihrával Josému Marimu, který pálil před pokutovým územím soupeře. Jenže mířil hodně vysoko nad bránu! Na zadní tyči pak ještě hlavičkoval Rodriguez, který ale pálil opět hodně vysoko nad bránu!

Druhý poločas začal lépe Diego Castro, který byl v dobré pozici na hranici vápna soupeře. Ale brankář Marino byl včas na místě a ránu chytil. Babá se deset minut po změně stran ocitl za obranou Levante, ale nedokázal zpracovat míč. Dvacet minut před koncem utkání napálil ze standardní situace míč do hlavy bránícího hráče Pablo Sarabia. O chvíli později se Babá vydal do vápna soupeře, ale scházel mu krok k zakončení.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Elche CF 3:0

25.04.2015 18:00

Góly: 55. Antoine Griezmann, 63. Raúl García, 77. Antoine Griezmann

Atlético Madrid porazilo domácí Elche a do hlavního města se vrací se třemi body. Zatímco v prvním poločase to příliš zajímavý fotbal nebyl, druhých 45 minut nabídlo tři branky a množství akcí. Hrdinou utkání se stal francouzský šikula Antoine Griezmann, který vstřelil dvě branky. Druhým střelcem byl Raul Garcia, který rovněž odehrál skvělý zápas.

Atlético Madrid bylo jasným favoritem utkání s Elche a dokazovala to také sestava, kterou trenér Diego Simeone postavil. Od úvodních minut hrál například Fernando Torres, Koke nebo hvězdný Francouz Antoine Griezmann. Jen lavička zbyla dnes na hvězdu Maria Mandžukiće nebo Arda Turan. Elche vsadilo na defenzivní sestavu, v útoku se pohyboval jen jediný hrot - Jonathas. Podporovat jej měli Rodrigues, Fajr nebo Coro.

Atlético bylo v úvodu zápasu jasně aktivnějším týmem. Ke střele se ale dlouho nemohlo odhodlat. Až po patnácti minutách se skácel k zemi před vápnem Fernando Torres. Zkušený hráč byl faulován, ale ze standardní situace Atlético nic nevytěžilo. García si naskočil na zajímavý centr, ale jeho hlavičku brankář Tytoń vyrazil mimo tři tyče. Po dvaceti minutách se skóre neměnilo a nutno dodat, že Atléticu vázla kombinace. Po pětadvaceti minutách si na centr od rohového kopu naskočil zkušený obránce Diego Godín, ale jeho zakončení mířilo mimo.

Elche také zrovna nepřispívalo k atraktivitě utkání. První zajímavou střelu utkání si Elche připsalo až po třiceti minutách, kdy pálil Coro. Mířil ale mimo. O chvíli později našel ve formě hrající Antoine Griezmann skvělou nahrávkou Fernanda Torrese, který sice postupoval na brankáře Tytoně sám, ale vůbec netrefil jeho bránu!

První poločas nepřinesl mnoho zajímavého a skončil bez branek. Trenér Diego Simeone musel asi v šatně mluvit hodně nespokojeně a hodně nahlas. Jeho hráči si totiž ve druhé půli spravili gólový apetit. Tři minuty po změně stran si za obranu naběhl opět Fernando "EL Niňo" Torres a pálil, ale polského gólmana Tytoně nepřekonal ani napodruhé!

Torres znovu dostal míč do dobré pozice, ale místo střely ještě míč přehazoval na svou silnější nohu, což neměl dělat. Jak se střílejí branky, to mu ukázal až jeho mladší kolega z útoku. Francouzský mušketýr Antoine Griezmann byl ve správný moment na správném místě a dorazil povedenou střelu Raula Garcii - 1:0 pro Colchoneros.

Elche chvíli drželo míč na kopačkách, ale nedařilo se mu dostat se s ním blíž k ohrožení brány mladíka Oblaka. První branku utkání vstřelil Antoine Griezmann po ráně Garcii, který si vše vynahradil po hodině hry. Krásně kroucenou ranou zpoza vápna překonal pozdě zasahujícího brankáře Tytoně. Ten nemohl mít úplně čisté svědomí.

Jak můžeme číst v mnohých tiskovinách z hlavního města, Madrid zachvátila "Griezmánie". A důvod? To předvedl mladý Francouz v dnešním utkání dokonale. Ze slibné posily s velkým potenciálem se stává Pan Nepostradatelný. Patnáct minut před koncem utkání obránci Elche vyrobili další problematickou chvilku pro svého brankáře. Využil toho Saul Niguez, který míč vybojoval a nahrál před bránu. Tam se po míči natáhl Griezmann a vstřelil třetí branku!

Deset minut před koncem utkání Tiago vyslal solidní ránu zpoza vápna, ale té chyběla přesnost. Až v 90. minutě se dostal do zakončení Herrera, jenže brankář Oblak si poradil bez problémů. Atlético je stále třetí, Elche je až na 14. místě.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - FC Barcelona 0:2

25.04.2015 16:00

Góly: 17. Neymar, 25. Lionel Messi

Barcelonské derby právě skončilo. A vítězem je opět FC, které se na hřišti svého soka prosadilo a vyhrálo o dvě branky. Zápas byl hodně emotivní a dokonce jsme se dočkali jedené červené karty na každé straně. Gólově se prosadili Neymar a o pár minut později Lionel Messi.

Lídr La Ligy navýšil své vedení na čele první ligy na pět bodů, protože Real Madrid hraje své utkání až zítra. Bylo to ale hodně nervózní utkání a 10 minut po změně stran dokonce Jordi Alba dostal červenou kartu. Ani domácí ale nedohráli v plném počtu, protože v nastaveném čase zápasu dostal červenou kartu také Héctor Moreno. Od začátku za hosty nastoupila obávaná trojice Messi, Luis Suárez a Neymar. Domácí spoléhali na ofenzivní čtyřku v podání Vázquez, García, Álvarez a jediný hrotový útočník Caicedo.

Aktivněji do zápasu vstoupili hosté. První rychlejší přihrávka mířila od Rafinhy na Messiho, ale nakonec byla rychlejší. O minutu později se do další obrovské šance dostal Brazilec Neymar, který si naběhl do vápna a vypálil. Trefil ale jen brankáře Kika Casillu! Poměrně dobrou hlavičku ve vápně zakončil Luis Suárez, ale mířil nad. Neymar spálil další obrovskou šanci po skvělé nahrávce od Argentince Lionela Messiho. V 11. minutě si Brazilec naběhl na krásný pas a snažil se přehodit brankáře Casillu, ale ten držel Espanyol nad vodou.

Po patnácti minutách předvedli Blaugranas krásnou kolektivní akci. Lionel Messi z hloubi pole našel nabíhajícího Jordiho Albu, který z první posílal pas do vápna na Luise Suáreze. Ten si ale všiml, že za ním nabíhá ještě Neymar, přenechal mu míč a sledoval, jak brazilské eso slaví krásný gól - 1:0 pro hosty.

Espanyol možná plánoval, že se pokusí o zvrat v zápase. Jenže o deset minut později se Barca prosadila podruhé. Suárez unikl po pravé straně obráncům domácích a poslal balon na vápno. Tam si jej převzal Javier Mascherano, který mu jej obloučkem vrátil. Suárez nebyl sobec ani v této chvíli a nahrával na Lionela Messiho. Ten už brankáře Kika Casillu v pohodě překonal - 2:0.

Po třiceti minutách se dostala k zakončení také domácí strana. Ve vápně se dostal k balonu urostlý ekvádorský útočník Caicedo, ale balon napálil nad. Krásnou nahrávku od Iniesty na nabíhajícího Luise Suáreze nakonec druhý jmenovaný nezachytil podle svých představ. Pět minut před koncem první půle se dostal do šance opět Brazilec Neymar, který kombinoval s Luisem Suárezem, ale pálil jen do připraveného Kika Casilly.

Pět minut po změně stran se dostal do velké šance opět Felipe Caicedo, který si zpracoval míč a z bezprostřední blízkosti pálil mimo! O chvíli později utekl svým strážcům Neymar, ale ani on nepřekonal brankáře Casillu. Barcelona si poklidný průběh utkání zkomplikovala sama. Jordi Alba zakopl nesportovně míč, za což mu sudí Antonio Mateu udělil žlutou kartu. To ale obránce Barcelony komentoval, takže ihned dostal druhou žlutou!

Po hodině hry dokonce Lionel Messi spálil obrovskou šanci, když jeho ránu zastavila tyč! Suárez našel ve vápně zcela volného Neymara, který ale pálil hodně mimo! Patnáct minut před koncem utkání se dostal do šance domácí tým, když se Stuani dostal do zakončení, ale v dobré vzdálenosti pálil trestuhodně mimo! Nouzi o práci neměl ani brankář Bravo, který musel likvidovat náběh Stuaniho, jehož nechala nepočetná obrana Blaugranas utéci. Nakonec jsme se dočkali ještě jedné červené karty, kterou měl na svědomí Hector Moreno.

Více informací k zápasu

Córdoba CF - Athletic Bilbao 0:1

24.04.2015 20:45

Góly: 56. Beñat Etxebarria

Dost možná finální ortel si nad sebou v páteční předehrávce podepsala Córdoba, která na domácí půdě podlehla Athleticu 1:0. O jediný gól zápasu se postaral záložník Beňat Etxebarria a baskický klub tak nadále směřuje za pozdním ukořistěním jedné z příček zajišťujících kvalifikaci do Evropské ligy.

Díky Beňatově parádní kroucené ráně z hranice pokutového území se Athletic posunul na totožný bodový zisk k sedmé Malaze, která drží sedmé a poslední pohárové místo. Andalusané však mají stále zápas k dobru. Córdoba naopak natáhla svou zoufalou šňůru zápasů bez vítězství na tragických patnáct zápasů, a tak pět kol před koncem ztrácí na záchranu propastných osm bodů. Nic jiného než zázrak již ligového nováčka neuchrání od návratu do Segunda División.

Oba celky do utkání naskočily po hlavě a jak hostující obránce Mikel San José, tak córdobský záložník Fede Cartabia se v úvodní čtvrthodině dostali k dalekonosným střeleckým pokusům, ovšem v obou případech nakonec vůbec netrefili branku. Portugalský křídelník Bebé pak málem dostal domácí do vedení krátce po odehrané půlhodině hry, jenže z ostrého úhlu nakonec ke smůle svého týmu napálil pouze břevno. Když na samotném konci první půle neuspěl proti brankáři Juanu Carlosovi ani s hlavičkovým pokusem Aritz Aduriz na opačné straně, šlo se do kabin za bezbrankového stavu.

Po změně stran stačily pouhé čtyři minuty k tomu, aby si Córdoba vytvořila svou vůbec největší šanci zápasu. Fidel však zblízka trestuhodně přestřelil a domácí záhy jeho omylu mohli litovat dvojnásob. Zbytečná ztráta míče ještě na vlastní polovině vyústila v rychlý útok Athleticu, kdy San José našel přesnou přihrávkou Beňata, jenž si míč zaseknul a prudkou ranou napálil míč do sítě dřív, než se Juan Carlos vůbec stačil vzpamatovat.

Córdoba pak vrhla všechny síly do útoku, jenže Gorka Iraizoz v brance celku z Bilbaa odolala i ranám Reného Krhina s Aleksandarem Pantićem. Athletic tak dokázal znovu po třech neúspěších znovu zvítězit a možná ještě letošní příšerně rozehranou sezonu zakončí relativním úspěchem.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona33263491:1981
2.Real Madrid33261699:3079
3.Atlético Madrid33226564:2672
4.Valencia CF33208560:2568
5.Sevilla FC33206760:3766
6.Villarreal CF331411844:3053
7.Málaga CF331381236:3947
8.Athletic Bilbao331371333:3746
9.Celta Vigo331191339:3842
10.Espanyol Barcelona331191339:4242
11.Rayo Vallecano331321838:6141
12.Real Sociedad339121236:4339
13.Getafe CF331061728:4636
14.Elche CF33971727:5734
15.Levante UD33881731:6032
16.SD Eibar33871828:4631
17.Deportivo La Coruña336111629:5229
18.UD Almería33871829:5228
19.Granada CF334131621:6125
20.Córdoba CF333111921:5220
Bodové odečty
UD Almería-3za dluh za přestup hráče

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (407)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Beňat je nenápadný, ale jeden z top záložníků v La lize, očekávám, že nepřestoupí ale má na to

Reagovat
smazaný uživatel

Zase bych neprehanel, ale kdyz ma psychiku v pohode a hra se mu trochu uzpusobi, tak muze byt velmi uzitecnej

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa zdá, že v Betise bol lepší resp. výraznejší

Reagovat
santini

súhlasím

Reagovat
Phillipinho

Jeden z TOP zalozniku byl mozna v Betisu, po prestupu do Athleticu byl minulou sezonu dost spatnej. Letos se zlepsil....

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stále to niesú výkony, ktoré by ho radili medzi top záložníkov ligy.

Reagovat
eliskafan

Beňate, zpět do Betisu prosím! Jdeme doufám zpátky do La Ligy. Athletic není pro tebe, stejně si nebyl pořád v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se do dobry formy dostal az v posledni dobe

Reagovat
Rattlesnake

beňat je duší bask, čili neočekávám odchod, když už si ten přestup z betisu do athleticu vydupal. plakal jsem tehdy několik týdnů, byl mi vším, nicméně odchod joaquina, blahé paměti, jsem obrečel ještě o chlup víc.

Reagovat
Phillipinho

Ted to vypada, ze by se Joaquin mohl v lete vratit ne?

Reagovat
Rattlesnake

on měl podle všeho dorazit už v zimě, ale cuardaduv trejd do chelsea všechno zhatil. snad to léto klapne.

Reagovat
stas87

Iago by si vo Vale zahral? Balaidos snad odola a Orellana ci Larrivey fika daju

Reagovat
smazaný uživatel

nezahral .

Reagovat
stas87

Koho by tam pred sebou mal?

Reagovat
smazaný uživatel

Rodriga a Fegua na lavicke Piatti + talent De Paul + Fede na hostovacke . A to este sa uvidi ako bude chciet Palmarin skvalitnit kader . Dopadol by ako Gil .

Reagovat
smazaný uživatel

Ak myslis Iaga Aspasa, tak urcite nie. Carles Gil by sa mal jednoznacne vratit , alebo po sezone odist z Aston Villy. Trener ho tam definitivne odpisal a dal do becka. Novinarom nic konkretne neodpovedal.

Reagovat
stas87

Myslim Falqueho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Kondogbia by mohol posunut Valenciu na buduci rok do boja o titul . Este keby zobral miesto Parejovi tak dve muchy jednou ranou .

Reagovat
smazaný uživatel

keby zobral miesto jednemu z strelcky najelpsich zaloznikov ligy a komplexnostou velmi uzitocnemu Parejovi neviem ci by to malo vyznam ? A je ten Kondogbia dobry ? Ja ho moc nesledujem..

Reagovat
smazaný uživatel

No hlavne keby nahradil Pareja tak by bola tá záloha dosť nekreatívna. Skôr by hral na úkor Fuega.

Reagovat
Phillipinho

Tu bude hrat podle me Enzo az se poradne zabydli....

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, co proti Parejovi všichni máte..

Reagovat
LAM

Paráda.Těžký zápasy zatim na jaře zvládáme s noblesou.Do vyloučení Alby jsme jasně dominovali a i pak jsme měli víc šancí.

Neymar a Messi dnes nejlepší a i Iniesta se lepší,takže to vypadá skvěle.

Messi+Neymar+Suarez už 97 golů

Los už teď mimo Atletů máme dost slušnej,tak snad Real něco poztrácí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj včera Andrés veľmi dobrý, to "kúzlo" z LM mu trošku nahodilo sebavedomie a to je len dobre ... snáď zotrvá vo forme

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Na moje prekvapenie nakoniec bezproblemovy zapas pre Barcu, ktora sa dnes ani moc nenadrela a posetrila sily do finalnej casti sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

takze povinne vitazstvo..prvy polcas pohodka, tam to Leo Messi rozhodol..najprv genialna prihravka potom gol..jednoznacne najlepsi hrac dnes..druhý polcas nic moc..rozhodca neskutocný traged..to co on dneska stvaral to bolo hrozne...stastie, ze sa Leo dnes nezranil bo sli riadne do neho..

Reagovat
LAM

klasickej Espanyol.Prostě zákeřňáci.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, rozhodčí byl dobrý magor

Reagovat
ADM

Tak stream spolu s netíkom nesklamal, zo zápasu som videl ..teda počul viac menej len komentátorov vyhrali sme, to je hlavne, vraj to bol pekný futbal no

Reagovat
LAM

V prvnim poločas paráda.Na težký zápasy se zatim dokážem perfektně naladit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhlety sobotní odpolední zápasy jsou zlo.

Nicméně se zvládlo derby, takže to vypadá výborně.

Reagovat
madridcan

miesacka no...

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, ale beze srandy. Co děláš o víkendech? Můj názor je, že si prostě mimo pracovní dobu (čili o víkendech) člověk musí podělat věci okolo baráku ... Tu zajet do lesa nadělat dřevo ... Tam pomoct na baráku někomu jinýmu ... Tu jet s manželkou na celodenní výlet ... Žiju v jiným světě já, nebo ty?

Já Barcu sice miluju, ale abych si kvůli jejím zápasům rozboural program na celou sobotu, to zas ne.

Reagovat
madridcan

to mas fajn. Ja mam pracovnu dpbu vzdy inak. Raz za sedem tyzdnov mi vyjde volny vikend

Reagovat
smazaný uživatel

a co děláš ve volné dny?

Reagovat
madridcan

Viem presne, aku odpoved cakas Neviem, vzdy inak. Ale spaja sa to hlavne s relaxovanim. Kazdopadne-kedze ja som tu zaviedol teba a miesacku pred dvoma rokmi-v tom case som jednym dychom dodal, ze je velmi dobry pocit nieco vytvorit. Takto som pomahal prerabat chatu jednemu cloveku, ktory si vsetko robil sam. Kupil veci v Hornbachu/Baumaxe a pustili sme sa traja-styria do toho. Teraz tak sediet na terase, ktoru si pomahal spravit je fajn pocit.

Reagovat
smazaný uživatel

Já právě nevím, jakou odpověď čekat. Pokud někdo nedokáže pochopit, že se o víkendu musí makat, tak já zase nedokážu pochopit tohle.

Ano, je fajn dělat něco vlastníma rukama tak, aby za tebou bylo opravdu něco vidět. A měl by si to zkusit každej.

Reagovat
smazaný uživatel

Griezmann chce ještě dohnat Ronalda s Messim, nebo co? V lize 8 gólů v 5 zápasech

Reagovat
smazaný uživatel

Oblak - 7

Gamez - 7

Gimenez - 6

Godin - 6

Siqueira - 6

(Juanfran) - 7

Tiago - 8

Gabi - 7

Koke - 7

Raul Garcia - 8

(Saul) - 7

Griezmann - 9

(Raul Jimenez) - nehodnocen

Torres - 6

Mono Burgos - 10 :)

Reagovat
Phillipinho

Grizi v poslednich 3 zapasech pokazdy dva goly . S temi 22 goly by byl krome francouzsky ligy nejlepsi strelcem ve vsech top soutezich

Reagovat
Kucka

Reagovat
REPLIKATOR

Griezmann fenomén Co nejdřív do Barcelony!

Reagovat
smazaný uživatel

nač

Reagovat
patas92

K čemu?

Reagovat
Phillipinho

Tady je videt, jak ho znas . Absoluten se do hry Barcy nehodi. Hra Atletu je pro nej jako delana....

Reagovat
smazaný uživatel

Práveže by sa hodil skvele - keby sme nemali Neymara na ľavé krídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ukazuje, že když se může toulat po celé šíři hřiště, tak je ještě lepší a platnější.

Reagovat
REPLIKATOR

měl jsi pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Veľmi rozumný komentár.

Reagovat
misinho7

Griezman ma smolu ze tu ma Crisa a Messiho .. ale zaujiamve jak sa mu dari.. po sezone smer anglicka liga?

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo by šiel do horšieho?

Reagovat
Leo Rekordman

toto nnikdy neomrzi,aj ked to uz byva

Reagovat
misinho7

no nic proti atletom ale taka Chelsea , United ci Arsenal su svetovejsi a vacsi klub.. aj ked momentalne su atleti lepsi ale tak ked mas na vyber medzi United a Atletmi tak asi si vyberes United aleked pride k volbe United a Barca ci Real tak tam tam je jasne ze si vybereis jedneho spanielskeho giganta

Reagovat
Lifted

Atléti až ztratěj Simeoneho, tak zas po nich ani pes neštěkne. Calling it now.

Reagovat
smazaný uživatel

Částečně sílu ztratí, to ano, ale Cholo jim dodal vítěznou mentalitu. A tu ten klub neztratí.

A mimochodem tam Cholo podepsal ale do 2020, takže tyhle myšlenky by mohly jít na pár let k ledu.

Reagovat
Phillipinho

To si jeste budes muset nekolik let pockat....

Reagovat
Phillipinho

Urcite neodejde po jedny sezone pryc. On sam urcite nebude chtit, nema zadny duvod. Navic se ted objevila zprava, ze mu vedeni vylepsi smlouvu- dostane se platove na nejlepe placene Kokeho a Ardy plus vykupni klauzule 70 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

zotrvá ešte minimálne sezónu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mna ak by prišla taka ponuka cca 70 milionov a viac, tak si myslím, že by to Atletico prijalo, všetko je orázka ponuky . Atletico nemá problém nahrádzať svoje najväčšie hviezdy. Ale otázne je čo by tým získal Griezmann, keby si spolu s Di Mariom a Falcaom usadol na lavičku a sledoval z nej sustavne kaziaceho Rooneyho od začiatku do konca. Navyše mu idú zvyšovať plat

Reagovat
Leo Rekordman

Kto hovori, ze by sedel a kto hovori,ze by musel do MU. A to zvysovanie platu no,mozu mu estec2 krat zvysit a aj tak by to bolo,, proti" tomu,co by dostal inde. PSG,BAYERN,CITY, im by sa hodil v lete naramne

Reagovat
Leo Rekordman

*,, malo"

Reagovat
smazaný uživatel

http://streamable.com/8dlv

Z Messih bude po 30ke skvelý záložník. Ja len nechápem prečo sa iné tímy na podobné akcie už dávno neadaptovali. Túto sezónu som to už videl aspoň 20 krát. Vždy nahráva na ľavé krído na Albu, alebo Neymara, nikdy nie doprava. Prečo to v nevedia ubrániť?

Reagovat
valloire

tupouni

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

asi moc barcelonu nesleduješ

Reagovat
smazaný uživatel

OT neviete kde sa bude dať pozerať box ? stream alebo čosi take ?

Reagovat
smazaný uživatel

budu to davat na dajto/fanda ale klicko bude boxovat asi az okolo 2. ci 3. v noci :(

Reagovat
smazaný uživatel

Temperamentní elegán, Cholo Simeone, dostal tentokrát, za svou jízlivost v minulém utkání, možnost pohodlně se usadit na tribuně. Z perspektivy pozoroval zápas mající pro zaujaté vysokou důležitost kvůli perspektivě na udržení 3. místa. Ač si ji kdekdo nemusel připouštět, protože Atlético dnes hostilo údajného outsidera z Elche. Předpoklady se však naplnily. Příznivci bílozelených z lidnatého města na jihovýchodě by možná dnes strávili čas příjemněji procházkou po parku jejich Palmového háje. Jejich fotbaloví zástupci dnes totiž v Madridu nezanechali skoro nic. Vlastně pardon! Tak propírané eventuální 3 body. Předpokládám, že po čerstvě zpackaném čtvrtfinále Ligy mistrů, cítila ještě spousta fanoušků Atlética v hrudích nesládnoucí hořkost, která mně jak jen mohla znepříjemňovala soustředěnost na "obyčejný" ligový zápas. Bylo na Simeoneho svěřencích, aby nám dali řádně zapít. Místo dvou stálic základní sestavy Juanfrana a Ardy měli nalévat vodu Siqueira a Raul Garcia. Griezmanna doplnil na hrotu Fernando Torres...

Zapito. Spláchnuto (Torresovy šance do hajzlu). Zapomenuto.

Atleti!!!

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

Jake bylo vcera derby? Dva goly a pote klasicka Barcelonska uspavacka?

Reagovat
LAM

Skvělá hra i dost šancí až do vyloučení Alby.Potom to bylo logicky slabší,ale i tak jsme měli víc šancí.Opravdu jsem nečekal takhle dobrý utkání na Espanyolu.Nejlepší Messi s Neymarem.

Reagovat
smazaný uživatel

I Iniesta zahrál dobře, konečně se do toho začíná dostávat.

Reagovat
smazaný uživatel

mne prišiel teda lepší Suárez ako Ney ... ten sa rozhodne dostal do formy a na ihrisku sa cíti pohodlnejšie čo je vidieť na výkonoch. Dneska mal niekoľko úplne fantastických akcií z ktorých Barca mohla vyťažiť viac.

Reagovat
Generalní Gladiator

Souhra utoku byla perfektní, i z velmi složitých situací dost často vycházeli vítezně ,především díky schopnosti si pomoci, velmi dobrý presing celého týmu, v zadu výborný výkon a i po vyloučení hráli v cajku, až tak 15min před koncem espanyol přitlačit, vytvořil i šance no a kdyby skóroval, bylo by to ještě pořádné drama, hurá fotbal a bylo by to ještě těžké...Takhle splnili cíl, ale potřebovali by, aby real někde ztratil, nevěřím, že fcb někde neztratí

Reagovat
smazaný uživatel

Real ztrati dneska na celte :P 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jen taková poznámka - tohle je od sezony 2008/09 (což byla poslední 90- sezona ) první rok, kdy má Real v lize 6 proher. A to ještě není konec. Carlo.

Reagovat
CHONG

Jen taková poznámka, vloni to bylo od sezóny 2001/2002 poprvé, kdy jsme vyhráli LM a v té letošní ještě není konec. Carlo

Reagovat
smazaný uživatel

má poznámka mířila trochu jinam, ale utěšuj se.

Reagovat
CHONG

Netřeba se utěšovat, já jsem s Carlettem naprosto spokojen

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsme pak oba (s Atletama asi teda tři ...) a netřeba dalších diskusí.

Reagovat
CHONG

Těch by nebylo třeba, kdyby sis své "poznámky" nechal k míchačce

Reagovat
smazaný uživatel

Proč bych si cokoliv důležitýho měl nechat pro sebe? To ti opravdu tak vadí, když ti někdo ukáže realitu v číslech?

Reagovat
CHONG

Důležitého? Ale prosím tě, není to z tvé strany nic jiného než opětovná snaha shodit Real a sám to dobře víš

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsou to fakta, který jsem si já nevymyslel, ale uhrál je Real Madrid na hřišti. Jestli chceš někoho vinit z toho, že jste tolikrát prohráli, viň hráče ... a trenéra.

Reagovat
CHONG

Já nikoho vinit nepotřebuji, prohry k fotbalu patří, ale ty máš bouli v kalhotách z toho, že jsi objevil něco, kvůli čemu si můžeš rýpnout do Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak pokud prohry k fotbalu patří, tak fakt nevím, proč z toho tak vyšiluješ.

Reagovat
CHONG

Nejde o prohry, ale o to, že sem doběhne nějaký pitomec a snaží se strefovat do Carletta

Reagovat
smazaný uživatel

čím se kdo strefoval do Carla?

Jestli myslíš mě, tak já jsem opravdu jen napsal poznámečku o počtu vašich proher.

Reagovat
CHONG

Jasně

Reagovat
smazaný uživatel

tak čekal jsem nějaký argument, ale tvůj smích tak nějak vyjadřuje, že k tomu nemáš nic dalšího. Prostě jsi pochopil, že čísla jsou čísla, a ty okecat nejde nijak. Ani urážkama. Ani sprosťárnama ...

Reagovat
CHONG

Jaký chceš prosím tě argument, každému soudnému člověku je jasné, jaký byl záměr tvého příspěvku

Reagovat
smazaný uživatel

Jeezis kolega neurazaj sa hned ako mala slecinka... Kazdy tyzden sa tu uraza Messi, Ronaldo, Bale, Neymar Enrique ci Carlo a keby sa ku vsetkym tymto nadavkam mali fanusikovia do krvi pozabijat, tak by tu uz nikto nediskutoval A este k urazkam, castokrat, mozno aj kazdy tyzden, tu urazaju aj fanusikovia Realu svojich hracov ci trenera ale vtedy z toho tak nevyšilujes, ked ho vsak urazi Barceloncan Jirka tak tu zacinas beef, proste ako hovori Ronaldo "calma, calma"

Reagovat
CHONG

Ty sem moc nechodíš, co? Jinak bys věděl, že když tady fanoušci Realu uráželi Garetha, tak jsem je za to zjebal jak jak malé haranty.

Reagovat
smazaný uživatel

no vidis, urazas sa ako žena a az moc to prezivas, pritom je to len internetove forum.

Reagovat
CHONG

Nepleť si urážení se s konfrontací a jo možná, že to moc prožívám, ale láska si holt poroučet nedá

Reagovat
madridcan

tvoje cisla sme velmi dobre videli ked bolo Atletico favorit a minuly rok dostal kobecne Bayern.Komik a.k.a iluminato

Reagovat
smazaný uživatel

Jirko, můžeš mi prosím říct, proč se nás neustále snažíš shazovat podobnými fakty? A navíc děláš jako by byl Carlo neschopný trenér, přitom zapomínáš kdo vyhrál poslední LM a že v ní furt jsme. Doufám že Vám Bayern naloží, jen z toho důvodu aby Vám spadl hřebínek.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem viděl tu kašpařinu od Lahoze. To si zase chtěl jednou zahrát na to, že má na ploše všechno pod kontrolou a je nedotknutelný. Neuvěřitelný ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, on je tímhle fakt známý no.. tou jeho touhou činit kontroverzní rozhodnutí za každou cenu, jen proto, aby se o něm mluvilo. Jestli mu fakt Alba řekl jen něco na způsob "proč pořád já?", tak to je fakt výsměch.

Reagovat
smazaný uživatel

alespoň jeden.

Promárně mě nejde o poškození Barcelony, jako spíš o tragednosti toho rozhodnutí jako takového. Jako když ho vyloučí jen za to, že je to Alba, tak je to prostě skandální.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Skandální asi ano, každopádně si o to svým chováním dlouhodobě koleduje a nemůžeme se divit, že to jednou za čas odnese. Měl by se zamyslet nejdřív sám nad sebou...

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím, že se chová často jak debil, ale nemůže ho vyloučit přece za nic. To by takový Ramos nemusel vůbec nastupovat, protože je naprostá jistota, že udělá nejeden loket.

Reagovat
stas87

To fakt nemate v PD ine prasa ako Ramosa ci ineho hraca Realu?

Reagovat
Atlético de Madrid

Tak on Ramos je mezi aktivními hráči PD jasně první v počtu červených karet, druhý v počtu žlutých karet a navíc dělá strašně často takový ty zákeřný neviděný lokty, prasárničky a zákeřnosti. Dlouhodobě je on v tomhle jasná jednička.

Reagovat
stas87

Lenze v PD v tom snad nie je sam,nie? Ci je to liga slusnakov a len Ramos je zakerna svina?

Reagovat
Atlético de Madrid

Samozřejmě, že není On ho občas někdo dorovná nebo překoná, ale Ramos si už deset let jede svojí vlastní ligu. I ten Pepe měl léta, kdy mu jebalo víc, ale teď se hodně uklidnil, zatimco Ramos je pořád stejnej. A pak jsou tu samozřejmě i další notorici, nicméně ten Ramos je doopravdy nejvýraznější osobnost.

Reagovat
stas87

Ked tak zapatram v minulosti..vybavuje sa mi nejake prasa z Pamplony.Ten mal snad najviac cervenych v historii PD.Ja z PD pozeravam len Rayo a obcas Celtu,kvoli Orellanovi.Mam medzery,no chcem to vylepsit a sledovat prave Rayo a Celtu pravidelne.Mozno este Sevillu..zvysok je nezaujimavy a nudny.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Sergio nie je ziadny anjelik, ale indian by mal byt ticho v kute a suchat nohami. Mario, Sindibad a hlavne to zakerne prasa z País Navarra, RG8, su minimalne v rovnakej lige ako Sergio.

Reagovat
-Carles-

Tak ešte Pepe, ale ten už berie prášky nejaký čas a znormalizoval sa.

Reagovat
Phillipinho

Navarro

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos si jede vlastní ligu. Asi dva roky mu žezlo sebral Pepe, ale tenhle rok Raos přitvrdil a Pepe znormálněl, takže je to naprosto jasné.

V lize jsou ještě další hráči, který můžu označit jako čuňata, ale Ramos je fakt neohrožený král v tomhle. Napadá mě ještě Welligton, Navarro nebo Godín. Zaprasit umí i Arbeloa.

Reagovat
smazaný uživatel

Hej ale s tou posedlostí by jsi fakt měl něco dělat

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

súhlas ... nechápem prečo to ma za potrebu robiť

Reagovat
smazaný uživatel

V zápisu prý Lahoz napsal jako důvod rozhodnutí pro vyloučení Alby:

"Protestoval proti mému rozhodnutí"

Kdyby takhle chtěl postupovat pořád, nedohrál by se žádný mač. Prostě si zchladil žáhu.

Klub se postavil na stranu hráče a pěkně si Lahoze podávají. To mu patří.

Reagovat
smazaný uživatel

A jen dodám, že když se Cristiano chytl na Lahoze za ptáka, tak mu to prošlo bez trestu. Je to špína.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=gHF7aZuBWSU nahodou to je celkom vtipne

Reagovat
Hokaido

já myslel co neudělal a on je to taková ptákovina vy jste fakt jebnutí, máte z toho vymletý mozky

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jseš tím Realem fakt posedlý, že ho musíš zatahovat do všeho, že?

Reagovat
smazaný uživatel

porovnávám situace a rozhodnutí, které v nich Lahoz udělal.

Reagovat
Hokaido

Jirko, tebe u míchačky nikdy nesvědej koule ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale i svědí, ale nikdy u toho neřvu "Jak se ti líbí, Mateu. Jak se ti líbí, Mateu".

Reagovat
Hokaido

jen aby ty umíš španělsky ?

Reagovat
smazaný uživatel

ne moc, ale stačí ti, kteří už to přeložili přede mnou.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Ed_Hazard

Hold dnes už je doba, kedy si človek nemôže ani poškrabat vajca bez toho, aby z toho jirka neurobil aféru

Reagovat
madridcan

uz som sa zlakol, ze do toho nezatiahnes Real

Reagovat
smazaný uživatel

jiri - fcb26.04.2015 11:26

porovnávám situace a rozhodnutí, které v nich Lahoz udělal.

[reagovat]

Reagovat
Hokaido

jestli on ten Lahoz nebude nějakej Francův vzdálenej příbuznej

Reagovat
smazaný uživatel

ja som hlavne zvedavy kolko zapasov bude stat, ci iba 1 alebo viac, lebo to ako disciplinarka v Spanielsku riesi cervene karty je neskutocna komedia

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já bych byl strašně zvědavý, jak to obhájí. Přecejenom je jasně vidět, co mu Alba říká. Mám pocit, že ikdyž si svaz sudí chrání, tak to včera Lahoz přehnal a pomašíruje do ledničky.

Reagovat
CHONG

A co ten offside včera, tam už pochybení rozhodčího tolik nevadí, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd samozřejmě, ale se skandálním rozhodnutím Lahoze to nemá společnýho vůbec nic.

Reagovat
CHONG

Kvůli "pochybení" proti vám se tu rozčiluješ, když ani nevíš, co mu Alba řekl, ale u jasného pochybení ve váš prospěch je z tvé strany ticho po pěšině, navíc do toho všeho opět nezapomeneš zatáhnout Real, celé je to taková typický jirkovina.

Reagovat
smazaný uživatel

protože přehlídnutí u ofsajdu je docela standartní věc, ikdyž se mi to samozřejmě nelíbí.

Kdežto když si sudí prostě za nic dovolí vyloučit hráče, tak je to skandál.

A pokud dáš jasný důkaz, jak stejný sudí rozhodoval při daleko závažnějším pochybení některého hráče, tak jen podtrhneš svůj názor.

Chápu, že se ti nelíbí, když ti někdo ukáže pro tebe nepříjemnou pravdu, ale prostě se s tím musíš smířit.

Reagovat
CHONG

A ty víš, co mu Alba řekl, že tu děláš závěry?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, řekl mu "proč vždycky já?".

A neřekl mu fakt nic špatnýho, protože kdyby jo, tak by to Lahoz napsal do zápisu. Takhle neměl, co tam napsat, tak to tam dal obecně, aby to nevypadalo tak blbě.

Reagovat
misinho7

budu tu kydat na Lahoza aky je hrozny ale ze im pustil gol z offside to neni problem

Reagovat
LAM

jenže offside má mávat pomezní.Hlavní asi těžko dokáže v takový situaci písknout offside ne?To vyloučení bylo pak opravdu hrozná blbost.

Naštěstí to nemělo na zápas vliv.

Reagovat
-Carles-

Ofsajdy majú na starosti čiaroví rozhodcovia.

Reagovat
roman1978

tak ofsajdy se někdy posuzují docela špatně a hlavní rozhodčí s tím nemá moc společného. jen v této sezóně nám pískli kolem 20ti neexistujících ofsajdů. loni nám kvůli špatně odpískanému ofsajdu vzali titul. to se prostě stává. ale vyloučit hráče za toto? komedie a výsměch. když se to porovná třeba s tím, co dělá ronaldo a nebo co udělal naposled carvajal, tak se může jen kroutit hlavou.

Reagovat
Kokesh

Kdyz s nim ma dlouhodobe problemy, ma drzet rypak a nezkouset s nim mluvit vubec. Kazdy kdo hral nekdy fotbal zna ten pocit, kdyz si zneprateli rozdhodciho....

Reagovat
Ed_Hazard

amen

Reagovat
smazaný uživatel

takže schvaluješ to, že Albu vyhodil neoprávněně. OK.

Reagovat
CHONG

Vždyť to nikdo neschvaluje, ale když víš, že je na tebe zasedlý někdo, kdo ti může zavařit, tak mu přeci nebudeš dávat munici, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

A to ta munice byla, že se ho zeptal, proč zrovna zase on?

Reagovat
CHONG

To na tebe nikdo v životě nebyl zasedlý, takovému člověku stačí strašně málo, aby si tě vychutnal a ty máš holt dvě možnosti, držet hubu nebo něco kváknout a vyžrat si to.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám ještě jednu možnost - obrátit se na vyšší orgán, než tenhle "na mě zasedlý" a normálně si na něj stěžovat. To je docela standartní věc. Nadřízený orgán pak řeší, na které straně je pravda. Podobnýmu chování se říká všelijak - šikana, mobbing, bossing atd.

Pokud Lahoz vyhodil Albu za to, co se dělá standartně a za to, že ten se zeptal, proč zrovna zas on, tak je to skandál a Lahoz by se měl jít chladit.

Reagovat
Kokesh

I now know how to act in the future.”

Reagovat
roman1978

I now know? wow

Reagovat
roman1978

to je vpoho. dá se to tak i napsat, ale: now I know bude asi lepší a přirozenější.

stejně se mi to líbí

Reagovat
Ed_Hazard

"it’s always me"

Toto tu už raz bolo nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, ale včerejší derby bylo z naší strany i v deseti zvládnuto opravdu ukázkově. Takovouhle kontrolu hry v derby nemíváme ani v plným počtu. Je neskutečný, jak si to všechno sedlo.

Reagovat
el Principito

Official: Barcelona defender Thomas Vemaelen, who suffered an injury in June last year, has been given the medical green light

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Athletic vytvořil výroční cenu 'One Club Men' pro hráče co stráví celou kariéru v jednom klubu. Tu první převezme Matt Le Tissier při derby Athletic - Real Sociedad.

Reagovat
valloire

Vyhodili klauna a přesto začal cirkus.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to co jste předvedli v útoku v druhým poločase s tím se běžte přímo vysrat pánové...zpátky na zem frajeři, Champions League se sama neudělá. Kdyby dnes Rayo nemělo smůlu jak prase (a Buena na lavičce) tak si minimálně bod odvezlo..

Reagovat
roman1978

jasná žlutá

Reagovat
patas92

Nolito

Reagovat
smazaný uživatel

Tak první půle musí diváka bavit!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Super fotbal tipuji ze cristijáno nasimuluje další penaltu, na konečných 5:2 ještě ramos z rohu zaje*e

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam ze to Kolo zvladne, aby tam nemusel zaskakovat Krycho, kterej je vic platnej na stredu

Reagovat
Phillipinho

Arribas se chudak sam odstrelil tim zapasem na Anoete ....

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzel si myslím ze uz sanci v tyhle fazi sezony nedostane, ale v budoucnu bude platnej, ma to v sobe

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on bol v Osasune vynikajúci ... pamätám si na jeho predstavenie proti Barcelone keď posledne navštívila Osasunu a to bol úplne top výkon

Reagovat
roman1978

je to někdy fakt nespravedlivé. celta lepší, hráli krásně, diktovali tempo. real pár protiútoků a 4 góly. škoda no, mohlo se nám lépe dýchat.

Reagovat
stas87

co je akoze nespravedlive na tom,ze jeden vyuzije chyby a naivity druheho?To je faktl logika hodna klauna.

Reagovat
smazaný uživatel

Na EF je všechno nespravedlive to si zvykni

Reagovat
stas87

Planujem sledovat PD castejsie,hlavne Rayo a Celtu.Viem ze tu diskusie koncia hadkami..nezvyk oproti BL.Ten balast musim prekonat,co uz.

Reagovat
smazaný uživatel

Rayo i Celta hrajou pěknej fotbal.

Reagovat
santini

myslím že z PL, hrajú najkraši fotbal v tomhle poradi: Real/Barca ( neviem to odhadnúť ), Sevilla, Atleti, Valencia, Celta, Rayo, ....

Reagovat
smazaný uživatel

ale men sa teda futbal Atlética moc nepáči. Je viac efektívny ako efektný

Reagovat
santini

..neviem, možno som predpojatý - ale veľmi sa mi páči ako to Atletico ťahá Arda a Griezmann--oni nehrajú moc pekný futbal ale páči sa mi celý ten ich herný systém - takticky sú podľa mňa najlepší v lige

Reagovat
Leo Rekordman

Zabudnut na Villareal

Reagovat
smazaný uživatel

La Liga je skvelá a zaslúžila by si tu lepšiu diskusiu ... večné rýpanie a osočovanie robí z tých diskusíí úplné bahno

Reagovat
santini

pravda

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Většina culés jsou idioti, zvykni si

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10FKK

ty si mamrd s opičí hlavou... Hlavně pak nebreč, jak ti nikdo nerozumí a všichni jsou na tebe zlí...

Reagovat
patas92

Reagovat
CHONG

Všichni

Reagovat
10FKK

I ty..

Reagovat
CHONG

Já jsem snad culé?

Reagovat
10FKK

Naštěstí ne... Ale mamrd s opičí hlavou si stejnej, jako tvůj dementní kolega.

Reagovat
CHONG

Reagovat
SIRBRANIKE

Jeho nezaujima co hovoris, ale komu fandis. Ak si cule, tak si proste debil... Je to zamindrakovany uboziak bez akeho kolvek nadhhladu. Mne stacilo, ked pisal o tom, ze ak by na svete existoval jeho klon fandiaci Barcelone, tak by ho proste nebral.

Vobec na neho nereaguj, je to kokot. Ja fandim Slavii a Barce a mam kopu kamosov medzi Spartanmi a Merengues. Je jedno komu fandis, bud si zaostaly obmedzenec, alebo nie. Neexistuje dobry, alebo spatny vyber tymu. Ak by som fandil Sparte, alebo Realu, bol by som stale rovnaky.

Reagovat
CHONG

Je to celkem jedno, ale to s tím klonem jsem nikdy nepsal, to sis pěkně vymyslel

Reagovat
SIRBRANIKE

Nechce sa mi to hladat, to bola fakt sila.

Reagovat
CHONG

To je možné, v podstatě je to i pravda, ale já to každopádně nepsal.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby se hrálo na spravedlivost, tak dostanem od valencie 5

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Parádny zápas, dnes perfektne Chicha, James a hlavne Nolito

Reagovat
aurelio

Pritom Nolito bol z tej útočnej štvorky Celty najslabší

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si absolútne nemyslím, pre mňa bol najlepši hráč Celty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Nolito mal useky hry,kedy bol najlepsi na hrisku..no a potom mal tiez useky,kde bol neviditelny..nepovedal by som ze najslabsi.Krohn-Dehli sa mi teda pacil este menej.

Reagovat
santini

Krohn hral parádne minule, nemôže mu ísť stále

Reagovat
stas87

Jasne. Ja som Celtu videl len polcas proti Atleticu a dneska.Nenasiel som si doteraz cas na PD.To sa zmeni ale.

Reagovat
santini

nečudujem sa... ako minule som pozeral Elche vs. San Sebastian a po futbale som išiel plakať do vankúša nad tou sračkou čo hrali... ale inak PD je top

Reagovat
stas87

To je aj v Nemecku.Zapas Werder-Mainz bol ako Dunajska-Kosice.Preto chcem prave Rayo a Celtu,to je zaruka toho,ze padnu goly a budu sance.Premyslal som aj o Vilarreale..ale to len kvoli Viettovi.

Reagovat
santini

hmmm Villarreal na jeseň a na jar to sú 2 rôzne kluby...padla na nich deka.... inak hrali veľmi pekným štýlom, niečo medzi Atleticom a Sevillou... uvidíme, či sa ešte oklepú do konca sezóny

Reagovat
Leo Rekordman

Villareal rozhodne,aj ked teraz im nejde

Reagovat
aurelio

Myslel som zo štvorice Orellana, Mina, Larrivey, Nolito. Zo začiatku sa Nolito snažil, mal veľmi pekné akcie, ale väčšinu času bol neviditeľný a tá jeho kľučka a prízemný center boli strašne ľahko čitateľné. Mina a jeho inštinkt sú super a Larrivey bol pre mňa hráč zápasu, i keď s tým krvácaním bol dosť otravný.

Reagovat
santini

...sa mu asi páčilo celý zápas krvácať, no

Reagovat
valloire

Reagovat
Fairplay

Chicha se sice prosadil gólově, ale teda jak moc na něj namakali spoluhráči. Ještě že by Karim měl být brzy fit

Reagovat
santini

dnes ďalší parádna zápas Celty..neuveriteľný výkon predovšetkým útočnej trojice Mina - Nolito - Larrivey... Obrana bola na tom trošku horšie ale inak galapredstavenie Celestés veľká škoda tých obdržaných gólov, ale myslím si, že za výkon sa hanbiť skutočne nemusíme

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Nolito byl paradni, celkove technicky ti hraci jsou ve Spanelsku neskutecni. Jeden na jednoho naprosto skveli, anglicky vazy by si povodili jako maly kluky.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
santini

ako mohli by sme dnes dosať aj 10 ale ten prístup - lahôdky pre divákov, tráva horela, Balaidos povstal na konci - proste nádhera

Reagovat
kezba1

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jste hráli vážně skvěle, smekám extrémně těžká překážka

Reagovat
santini

jo, musím uznať, že Real hral u nás o niečo málo lepšie ako Barca

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
One-Real

Tomuhle rikam reklama na Primera Division, skvelej zapas, spousta golu, uzasny tempo, technicky na mile daleko pred vsema ostatnima ligama, smekam klobouk pred Celtou a gratuluju nasim, Hala Madrid:)))

Reagovat
smazaný uživatel

ale vtipný, že rozhoduje hráč, který nemá na Manchester United hlavně technicky

Reagovat
One-Real

možná bude problém jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Když vidím, jak "hraje" AdM, tak možná i jo.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

MU hraje takový shit, že by tam zhořel i Messi.

Reagovat
santini

hej - hlavne tá technická úroveň je dychberúca - v anglicku majú techniku nanajvýš top hráči ale v španielsku ťa vytancuje máčo z juniorky nech žije la liga!

Reagovat
smazaný uživatel

zase nepřeháněj...

Reagovat
stas87

sak ma pravdu.Hocijaky spanielsky tim by si anglciky namazal po technickej stranke na chleba.

Reagovat
smazaný uživatel

ty už to nehul

Reagovat
stas87

Tak ty uz to hulis pod PL nejaky ten piatok..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
santini

nepreháňam... v anglicku ťažko nájdeš top hráča, ktorý je angličan

Reagovat
smazaný uživatel

nesmysl, vem si nejlepší střelce, v PL máš v první desítce 4 Angličany, zato v PD 2 Španěly

když bych to měl brát celkově, tak opravdu chceš argumentovat PD, která je na zahraničních hvězdách závislá snad ještě víc než PL?

Reagovat
Atlético de Madrid

Hele, zkusím to vážně.

PD je závislá na zahraničních hvězdách jen do jistý míry. Ty čelní týmy mají nakoupených plno zahraničních hráčů, ale taky spoustu špičkových hráčů, kteří byli odkojeni domácím mládežnickým systémem. Druhá věc je, že ty zahraniční hvězdy chodí mnohdy za poměrně malé peníze (ne celá liga je R+B) a předvádějí za to hodně muziky. Takový Arda má lepší techniku a herní inteligenci než všechny posili Liverpoolu za poslední tři roky dohromady. Otamendi nebo Godín jsou mnohem lepší stopeři než nějaký Lovren nebo Jones... a takhle se dá pokračovat dlouho. Ono i o něčem svědčí, že tihle hráči z menších klubů (Costa, Agüero, De Gea, Silva, Mata, Cazorla, Torres...) nebo hráči, kteří jsou v R+B mnohdy i přebyteční (Özil, Cesc, Alexis) chodí do Premier League, kde všichni patří k nejlepším hráčům v lize, zatímco v PD zůstávají mnohdy ještě lepší hráči.

Reagovat
Atlético de Madrid

* všechny posily

Reagovat
santini

Reagovat
Atlético de Madrid

Teď jsem zase viděl statistiku, že z posledních 29 vzájemných soubojů v play-off evropských soutěží mezi Španělskem a jinou ligou vyhrálo Španělsko 27x (a jedna z těch dvou proher je to vypadnutí Barcelony s Chelsea, to nechť posoudí každý sám).

Reagovat
stas87

Ja som to hadzal pod Atletico-Bayer.Tam to bolo myslim 24 postupov a dve vypdnutia.Frustrovane som pisal,ze ci ma zmysel proti timom z PD vobec nastupovat do vyradovacky.

Reagovat
Hokaido

to jako fakt ? Nejsou tam třeba i dvojzápasy ve skupině ? šílená bilance

Reagovat
stas87

Michu zahral dobre v Swansea..ti hraci z priemernych timov PD takmer nikdy nevyhori.Ja si myslim ze taky Nolito,Orellana ci Iborra by nesklamali ani v Anglicku.Otoc na druhu stranu a zober nejakeho Anglicana do PD a ten rozdiel je do oci bijuci.

Reagovat
Atlético de Madrid

Já zase nechci z PL dělat nějakou černou díru na fotbal, mám tu ligu rád.. Jen je tam ten fotbal čím dál tím horší a horší, zatímco ve Španělsku čím dál tím lepší.

Reagovat
santini

ja omnoho radšej sledujem Champ ako PL...

Reagovat
santini

ešte aj ten Bale je vlastne Welšan

Reagovat
smazaný uživatel

- Takový Arda má lepší techniku a herní inteligenci než všechny posili Liverpoolu za poslední tři roky dohromady.

souhlas

- Otamendi nebo Godín jsou mnohem lepší stopeři než nějaký Lovren nebo Jones...

zmiňuješ Lovrena, který zažívá nepovedenou sezonu, přitom minulou byl fakt dobrý, to se fakt blbě srovnává, ale nemyslím si, že by byli výrazně lepší, jak říkáš

- Costa, Agüero, De Gea, Silva, Mata, Cazorla, Torres

souhlas, dobří hráči, kteří mnohdy zářili už v PD a přechod do PL jim sedl

- Özil, Cesc, Alexis

hráči, o jejichž kvalitách se vědělo, ale v R a B holt nemůžou být hlavními hvězdami svých týmů

- Druhá věc je, že ty zahraniční hvězdy chodí mnohdy za poměrně malé peníze

to ovšem jen proto, že ty peníze nemají, tak musí lépe vybírát, ovšem je to sympatické

Reagovat
Atlético de Madrid

Reagovat
santini

ja nehovorím o top strelcoch, ale top hráčoch... Kane bude top hráč, keď dá aj budúcu sezónu 20 a viac gólov... Taký Rooney ok, ten sa na top hráča aspoň podobá Daj mi príklad nejakého dobrého tvorivého anglického záložníka...

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, Ward-Prowse, Ramsey (dá se počítat), Barkley? Je to celkem bída, opravdu TOP není nikdo, ale stejný problém má Španělsko uprostřed obrany nebo na hrotu (Costu neberu, to je brazilský píčus).

Reagovat
Atlético de Madrid

No, Španělsko má momentálně na hrot Costu, Llorenteho, Moratu, Alcácera a dejme tomu i Negreda se Soldadem, i když to je poslední rok, respektive dva roky, naprostá tregédie. Nanda teda radši už nepočítám. Oproti tomu výběru z anglickejch hroťáků je lepší jenom Rooney a teď teda Kane. To není nějaká propast.

A ve středu obrany trošku šířka, nicméně Ramos a Pique jsou v tuhle chvíli trošku někde jinde než jakejkoliv Angličan (teď teda chytil druhou mízu Terry, ale už Cahill je jako jednoznačně někde jinde než R+P). A pořád jsou tu solidní backupy jako Albiol, Bartra nebo i ten JaviMar.

A hlavně je tu ten rozdíl v přístupu, všichni tihle hráči jsou všeobecně lépe technicky vybaveni než jejich španělští konkurenti (až na těch pár výjimek mezi mladými Angličaný, který spočítáš na deseti prstech), zatimco v Anglii je v mládežnickejch kategoriích pracováno na úplně jinejch věcech než technika (teď se to samozřejmě zjevně lepší, ale během příštích 10 let bych nějakej velkej skok nečekal).

Reagovat
santini

s Costom súhlasím čo ja viem, myslím že taký Piqué a Sergio Ramos sa dajú rátať za TOP hráčov na poste stopéra... na hrotu by som povedal, že zo španielov je veľmi dobrý Sergio Garcia, Fernando Torres ( neviem, či ho ešte môžeme počítať ), Aritz Aduriz,... ale tak, ako spomenul niekto vyššie, každá lia má to svoje...

Reagovat
smazaný uživatel

dokonce stačí odebrat jisté 2 hráče a popularita PD půjde strmě dolů

Reagovat
CHONG

To těžko, pořád by tam byl James

Reagovat
smazaný uživatel

ten ale ve srovnání s těma dvěma prakticky nikoho nezajímá

Reagovat
CHONG

Reagovat
kubys

Reagovat
Hokaido

Oni tý lize prostě strašně dávaj, ale zároven jí strašně moc berou

Reagovat
Kokesh

Tady nejde o prehaneni. Kazdy ma neco sveho...anglican, nemec, spanel...a ja to uznavam, kazdy proste tymove muze nabidnout neco jineho, co tym pokazde oceni. Ale jen v PL se u fanousku zasekla doba a porad si mysli, ze dominuji fotbalovemu svetu. Vysledky, nevysledky, hlava zarazena tvrde v pisku. Pritom rozdily jsou chvilema tak galakticky, ze nemam slov.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Atlético de Madrid

Ona hlavně podle mě šla za posledních pár sezon ohromně nahoru kvalita celý tý ligy. Souvisí to nejspíš s celou tou revolucí ve španělskym mládežnickym fotbale, díky čemuž je produkovaný ohromný množství mladých, technicky vyspělých hráčů. Ještě před pár lety přejeli Barca i Real všechny jak nic, občas byly nějaké napínaví zápasy s pár týmy... ale teď šli najednou hrozně nahoru nejen Atlético, Sevilla nebo letos Valencia, ale i Villareal, Bilbao, Socky, Málaga nebo Celta. Už to není takový ten hodně pasivní fotbal, spoléhání na štěstí a čekání na porážku, ale když mají dobrý den, tak jsou všichni schopni R+B neskutečným způsobem potrápit, v některých apektech hry i vyloženě přejet.

Reagovat
Kokesh

No, a jestli se dockame nekdy tech ocekavanych odlisnych TV prav, svete tes se....

Reagovat
santini

...jo t by mohlo dost pomoci

Reagovat
Atlético de Madrid

Na to, že jsou v PD mnohem větší finanční rozdíly než v PL je letos ten rozdíl mezi jednotlivými kluby až neskutečně malej..takže by tomu ty TV práva snad pomohly ještě víc, pokud se udělají dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš, než na nějaká přerozdělování, se musí dbát na to, aby se ty práva prodali za adekvátní cenu. Není možné prodávat Mercedes za cenu Opelu. Prostě se musí zamakat na marketingu. Chce to vyndat hlavu z prdele, chce to přestat dělat, že děláme všechno dobře a chce to zaměstnat pár Amíků, kteří by tu ligu dokázali prodat. To oni umí.

Reagovat
DelPiero137

Potom to bude obycajny tovar nicim sa nelisiac od PL. Silena popularita by znamenala zmenu PD a to by bolo zle.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Illarra se snad dneska už definitivně odepsal, Orellana ho tam úplně ničil. V létě se sbalit a čau.

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme ve středu, Toni by si měl sednout

Reagovat
smazaný uživatel

Středu v pohodě zvládne, to bude stejný zápas jako s Eibarem. Tj. pohodička, na všechno minutu času, žádnej tlak. Kroose nevěřím, že posadí.. ledaže by hrála trojčlenná záloha a Jesé.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se vytahne nekdo z PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

James

Reagovat
CHONG

Reagovat
Matić

Jak mohl Real zaplatit za Illaru €30m? Však to je uplne nrpouzitejnej hráč, vhodnej tak do Levante. A co vůbec ten Lucas? Přijde mi nějaký divný ze tam Carlo radši soupne Arbelou než jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas teda zatiaľ absolútne nepresvedčil, že je lepší ako Illarra

Reagovat
Atlético de Madrid

Ne že bych na Sociedad koukal tehdy nějak hodně, ale on skončil čtvrtý v lize a Illara byl pro ně klíčový hráč, ve dvaceti si to prej strašně dával celou sezonu, v létě na U-21 byl výbornej, na konci roku taky vyhrál cenu pro nejlepšího záložníka i objev roku.. Rozhodně to není nepochopitelný a jsem přesvědčenej, že z toho kluka ještě bude super fotbalista.

Reagovat
stas87

Atleticu by bol asi zbytocny,ze?Co Vale?

Reagovat
aurelio

Na Valenciu je buď málo mäkký (namiesto Peréza) alebo málo tvorivý (namiesto Pareja, i keď ten má iné neduhy).

Reagovat
Phillipinho

Atletico ani Vale ne. Osobne si myslim, ze pujde do Athleticu, ktere o nej uz v zime hodne usilovalo,

Reagovat
stas87

Aha,nebude problem ze bol v minulosti hracom Sociedadu?

Preco mas ten paklub vo vedlajsich timoch?

Reagovat
Phillipinho

Jako to problem bude no. Oni i Socky ho chteji zpatky, ale ty nemaji tolik penez....

Vsichni na ne nadavaji, ale poradne ani nevim proc, libi se mi jejich stadion, maji potencial postoupit do Bundesligy, chtel bych je vic sledovat postupem casu.

Reagovat
Atlético de Madrid

Fakt, jo? Já jsem si říkal, že je to pro ně moc drahej a zároveň relativně riskantní nákup..

Reagovat
Phillipinho

I Valverde na tiskovce v zime potvrdil, ze ho chteji, ale nakonec ho prej Real odmitl v zime prodat. Je otazka, kolik bude Real pozadovat, ale myslim si, ze Athletic ma penez dost. Je to asi nejzdravejsi klub v PD.

Reagovat
Atlético de Madrid

Athletic by za něj imho hlavně nedal ty prachy, který bude Real chtít Valencia je dobrej nápad, budou příští rok na Ligu mistrů potřebovat rozšířit kádr o kvalitní hráče. Jen zase nevím, jak moc by si tam zakopa, přeci jen on by potřeboval hlavně hrát a Vale už teď má čtyři super hráče a k tomu prej chce koupit i Kondogbiu...

Reagovat
-Carles-

Illarra je proste riziko, myslím že pre Vale úplne nezaujímavý hráč.

Reagovat
stas87

Tak zahranicie?

Reagovat
-Carles-

Bude rozhodovať cenovka. Po tom vysedávaní v Reale a tragických výkonoch nebude moc žiadaný ani v zahraničí. Tak možno Athletic, nikde inde v PD pre neho miesto nevidím Čo sa samozrejme v lete môže zmeniť.

Reagovat
Leo Rekordman

Liverpool berie vsetko,staci ponuknut

Reagovat
smazaný uživatel

taky to tak vidím. Liverpool ho vezme.

Reagovat
Lifted

Valencia nemá 3,5m€ na Amrabata a už vidím jak budou dávat 25 za Illaru, Peréz ho za míň neprodá.

Reagovat
Leo Rekordman

To je Malaga

Reagovat
Lifted

ježiš já jsem debil...

Reagovat
Phillipinho

Jojo Valencia koupila za 30 Rodriga, za 15 Gomese, za 12 Otamendiho, 8 za Mustafiho, 25 za Pereze a v lete musi uplatnit opci 30 mega za Negreda, ale nema 3,5 mega. Mas super prehled to ti reknu

Reagovat
Phillipinho

A v lete prej zaplati 10-15 mega za Cancela, ktery odehral letos odehral 700 minut. Ackoliv je pravda, ze to bude fakt suprovej bek.

Reagovat
-Carles-

A to ešte chcú nahánať Kondogbiu.

Reagovat
Phillipinho

Jo ja ocekavam, ze jestli udelaji LM, tak privedou dalsi 2-3 hotove hrace do zakladu.

Reagovat
-Carles-

Pokiaľ by dotiahli Kondogbiu, tak by to chcelo ešte nejakého univerzála do ofenzívy a stopéra na rozšírenie kádra. Aj keď teda Vezo sa zatiaľ javí veľmi dobre.

Strašne by sa mi u nich páčil Vietto, ten by to posunul ešte o kus vyššie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Otamendi za 12, to je proste neskutočné ako sa im tento prestup podaril. V pomere cena/výkony asi najlepší prestup v Španielsku pre túto sezónu.

Reagovat
Phillipinho

Jednoznacne. Lepsi stoper letos v PD asi neni.....

Reagovat
Matić

Ok, takže to spíš prostě vypadá, že na Real nemá, protože od něj jsem neviděl snad jeden podarenej zápas.

Reagovat
Atlético de Madrid

Nesedlo mu to a nedivím se těm negativním reakcím. Jen říkám, že v kontextu nákupů Realu plně chápu tu částku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak komu Bale chybi?

Reagovat
One-Real

Vsem souperum.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, zatim 9 zapasu bez nej, 9 vyher (z toho Barca, Atleti, LFC na Anfieldu) s celkovym skorem 32:4.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
santini

jak koukám poslední zápasy, tak nejvíc asi Tottenhamu...

Reagovat
Matić

Zatím to je celkem bez něj 10 zápasu a z toho 10 výher a o mnoho koukatelnejsi fotbal. Jsem zvedavej jak to s ním dopadne.

Reagovat
Murtago

Jako že by ho prodali o 40 miliónů levněji než ho koupili, jo? Bale zůstane

Reagovat
ADM

vid Zlatan, Villa, Ševčenko..

Reagovat
-Carles-

Florentino.

Reagovat
ADM

Podla mna by na jeho predaji zarobili

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, že byl v Anglii NEJLEPŠÍ hráč, tak za něj takové MU dá solidní pálku + když se odečte jeho vysoký plat, tak skoro jo.

I kdyby odešel zadarmo, tak nemám pocit, že by to Real nějak bolelo, vzhledem k tomu, jak Perez chce pořád nakupovat.

Reagovat
ADM

Myslel som to tak, že aj keby odišiel dajme tomu len za 40-50mil, zarobíte na tom zmenou rozostavenia, posunutím Jamesa a proste všetkým čo Bale Realu (ne)dáva

Reagovat
smazaný uživatel

Zapomněl si, že on se jim vrátil na prodanejch dresech?

Reagovat
smazaný uživatel

Carlovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tottenhamu

Reagovat
Robbie

to sem fakt zvědavý kdo přijde na křídlo a do útoku

Reagovat
Juan Román Riquelme

Reus by pokryl oba posty....cize by to bolo najmensie zlo...ale ja si prajem viac minut pre Jesého

Reagovat
Robbie

já bych Bale střelil i za 30 M, to je něco podobnýho jako Illarra akorát na jiným postu

Reagovat
santini

začínam mať reálnu obavu o Nolita a Santiho Minu dúfam, že si v ďalšom zápase každý strelí dva vlastné... do Segundy predsa nespadneme, takže teraz je kľúčová úloha udržať káder...

Reagovat
smazaný uživatel

Celta za výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Tak i Real to zvládl.

Konec ligy bude zajímavý, ale žádný predikce zatím dělat nebudu. Mám tušáka, že ligu rozhodnou nějaký bomby - prostě ztráty tam, kde se to vůbec nečekalo.

Reagovat
smazaný uživatel

A jen k té debatě nahoře - jak tak pročítám diskuse, tak mi přijde, že i fandové PL už pochopili, kde je kvalita a až na malé výjimky (hlavně mladí noví NOVOU naočkovaní uživatelé) už neproklamují, že je jejich liga nejlepší.

Mám z toho, jak se Primera vyšvihla velkou radost, ale už jsme tím vytahováním asi dost otravní. Buďme rádi, že po ostudě Roji na MS hate na Španěly tak nějak ustal ...

Reagovat
Kenneth

Vy krome Madridu zu ale nemate jak kde ztratit. Ale uz tak nejak pocitam s tim, ze Atleti se zrovna nepretrhnou. Real si tu ligu prohral v tech dvou tydnech.

Reagovat
smazaný uživatel

ale tohle jsou prostě přesně ty předpoklady, který, čekám, že několik výsledků postaví na hlavu. Jako loni. To bylo boží, jak se titul přelíval na tu a tu stranu kolo co kolo ... Nakonec to rozhodl jeden nesprávně neuznanej kus.

Reagovat
Billy McClane

Ale to snad nie ta posledna veta

Reagovat
smazaný uživatel

A tak ... spolurozhodl, no.

Reagovat
Hokaido

tak já myslím, že každej vidí, že PD je kvalitnější a moc lidí se o tom ani nedohaduje. PL má ale svoje krásný kouzlo a přijde mi ( a většíně PL sekce o parník záživnější).

Reagovat
Kenneth

Cim je zazivnejsi? Hraje se tam leda tak vic velkych zapasu, protoze je tam vic vetsich klubu. Ale co z toho, kdyz 75 % tech velkych zapasu je proste sra.cka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je pro ně záživnější už třeba jen proto, že je tam to fanouškovské spektrum daleko pestřejší, než "u nás". PL má ohromnou výhodu v tom, že většina lidí na světě nemusí překonávat jazykovou bariéru, aby se dozvěděli novinky o svých klubech. Podle wiki ovládá Angličtinu miliarda lidí. Já bych to teda odhadl na ještě o hodně víc, ale to je můj názor. Španělština je v tomhle poloviční.

Fotbalově může být Primera o dva parníky před ostatními, ale pokud to nedokáže prodat, tak je to jen její problém.

Reagovat
misinho7

tam je toho viac.. aj tioe reklamy okolo toho robia to cele zazivnejsie, len ked pozeeras skysports, tie porovnania , grafika, blizsie kamera k ihrisku a to tym padom nadobuda dojem ze ta hra je taka rychlejsia si blizsie k nej.. potom komentovanie ked komentuje Carager,Neville atd .. v PL proste vedia robit marketing a vsetko okolo toho

Reagovat
Hokaido

a nese to ovoce

Reagovat
misinho7

toto hej... keby mala PD schopna ludi robit poriadny marketing a vsetky tie paradicky okolo toho tak to by bola parada

Reagovat
bakasa

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Nepopiram ze se hraje ve Spanelsku kvalitnejsi fotbal ale to podle me nedela automaticky lepsi ligu. Prece jen v Anglii ma kazdy stabilní zazemi, stadiony jsou vyprodane na kazdy zapas, kluby maji dostatek financi, minimalni dluhy, televize ma vselijake vymozenosti, videobrankovy rozhodci, vyvorna atmosfera na kazdem zapase, zadna korupce...Proste PL je oproti jinym ligam strasne popredu a to ji dela tou nejlepsi ligou. Co se ale samotne hry tyce tak tam za Spanelskem o neco zaostava kvalitou.

Reagovat
Atlético de Madrid

To jo, zázemí je v Anglii naprosto bezkonkurenční ve všech ohledech. A pak to taky budí zdání tý nadřazenosti. Jen se tam pomalu zapomíná na kvalitní fotbal, což není uplně nepodstatný..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Co teda Madridisti s tim Hrachem? Ja bych si ho nechal, ale vic jak 10 mio bych nedal.

Reagovat
misinho7

Niekde som tusim cital ze ma vykupku 10

Reagovat
Ángel di María 22

Nevim, no. Jsem u nej dost na vazkach.

Reagovat
Kenneth

Takovy horsi Gonzalo za 10 mio. Nahradu by jsme museli stejne koupit, s jednim utocnikem nemuzes hrat 3 souteze.

Reagovat
CHONG

Otázka je, jestli on sám vůbec bude chtít zůstat...

Reagovat
misinho7

jasne ze chce preto teraz bojuje jak lev.. minule v rozhovore hovoril ze rad by zostal idealne miesto prenho, len tie minuty... pochybujem ze buducej sezone by ich dostal nejak extra viac

Reagovat
CHONG

Právě o ty minuty mi jde, pokud mu jich Carletto nezaručí podstatně víc, tak si myslím, že bude chtít jít o dům dál.

Reagovat
smazaný uživatel

a nebo zůstat kvůli Lucia Villalon.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli ho United budou chtít prodat ,tak bych ho rozhodně bral je to skvělej žolík.

Reagovat
valloire

Mě přesvědčil proti Atleticu. To, jak se k tomu postavil a jak hrál...klobouk dolů. Já ho chci.

Reagovat
dextroza_m

To mohl být celkem slušný match

Reagovat
smazaný uživatel

Real má podstatně těžší los, takže si myslím, že rozhodnou dost i první zápasy v LM, jestli Real vyhraje už v Turíně, mohlo by to být ještě hodně zajímavý. Přeci jenom si myslím, že Bayern vezme Barceloně o dost sil než Juventus Realu. Čekají nás zajímavý týdny, stejně jako loni, takže jenom dobře. PD

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě to bude zajímavý. A příští sezónu to chce 5 zástupců PD v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

LM bych přál víc Seville, která dlouhodobě dělá PD body i dobré jméno. Valencia, to bude opět základní skupina a zpět do EL... Ale třeba se pletu

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak. Valencie do LM a Sevilla do EL. Tam jsou Andaluzané jak doma.

Reagovat
smazaný uživatel

jasně, to jsou, ale finanční injekce by se tam hodila. Rozhodně by to opět zvýšilo kvalitu. Valencia mi přijde poslední roky v evropě strašně hratelná.

Reagovat
Phillipinho

Jenze ted maji to, co jim chybelo nekolik let- finance. Mohou nakupovat a svoje nejjlepsi hrace neprodavat.

Reagovat
-Carles-

Valencia do LM, ale aj Sevilla Určite majú na to vyhrať EL a tým pádom postúpiť aj z 5. miesta v lige. Každopádne by to bola bomba, keby má Primera 5 účastníkov v LM, navyše všetko ašpiranti minimálne na osemfinále.

Reagovat
Robbie

já bych bral do útoku Laccazeteho, ten by nebyl ani nějak drahý do 20 M určitě a na křídlo težké volba, ale takhle to je na nic

Reagovat
Hokaido

do 20 mega euro ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo na hostovačku s opcí 3 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

urcite za 20... najlepsi strelec Ligue 1 ale oni nam ho daju len tak... a neviem ci chalan chce ist vysedavat na lavicku.. zbytocne by tu siel

Reagovat
Robbie

a kolik si myslíš že jako bude ještě z Ligue 1

Reagovat
patas92

Zdá se mi to, nebo ty každý týden fandíš někomu jinému

Reagovat
Robbie

jako já jo ? já fandím Realu 17 let a nikomu jinýmu sem nikdy nefandil

Reagovat
kubys

Fandíš 17 let ale je ti 16 ne?

Reagovat
smazaný uživatel

tipuju,že za 35 by byl náš.Rozhodně skvělej nákup

Reagovat
smazaný uživatel

Clta za výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vade ten Nolíto. že si ho nenechali v Barči místo Neymara... a uštřených 90 mega Jinak Celta prostě klobouček..... ti si nás herně namazali na chlebík..... Hráška bych si asi nechal...za 10 mega stejně nikoho nekoupí a je vidět že fotbal hrát umí klučina.

Reagovat
Kluivert9

Jasně Daleko lepší Pedro nehraje a nějakej Nolito, by nás vytrhl..

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro je dřevo doufám že za něj dostaneme alespoň 20 mega

Reagovat
Phillipinho

Ja stavim Nolita vys nez Pedra

Reagovat
valloire

Nolito je skvělej, ale ty to nevidíš. Proč asi.

Reagovat
smazaný uživatel

nolito je ako stvoreny pre kluby ako celta, ale na velkoklub nema...

Reagovat
10FKK

Pět kol do konce a Barca v čele s malým náskokem na věčného rivala. Kdo to před sezónou, kdy došlo k velkým změnám, a po loňském trápení tipoval? Lucho přes menší i větší chyby dokázal udržet Barcelonu ve všech soutěžích a na to jak je to nezkušený trenér si vede velmi dobře. Největší klady jeho práce vidím v rotaci, defenzívě celého mužstva a stažení Lea do pozice volného hráče, čímž uvolnil Luisitovi hrot, kde nejvíc vyniknou jeho přednosti. Díky herní inteligenci útočníků a častému měnění pozic se Barca opravdu stala mnohem méně čitelnou, což je na jednu stranu dobře, ale trpí tím hra naší zálohy, na kterou se neprávem nadává téměř po každém zápase. Většina fanoušků chtěla přímočarou hru a rychlý přechod do útoku, když to dostali, tak nadávají na Iniestu a spol., že už to není ono, nemají góly, asistence a málo finálek, ale už nevidí změnu ve velikosti prostoru, který musí záloha pokrýt a jiný způsob hry křídel než na jaký jsme byli léta zvyklí... Villa, Pedro, Alex a další křídla jezdili lajnu nahoru dolů, čímž pomáhali záložníkům, kteří vyplnili střed pole a měli vystaráno. V probíhající sezóně se většinou vrací pouze jeden z útočníků a často jde míč z obrany rovnou na jednoho z dvojice vysunutých hráčů. Díky tomu halvové nemůžou ani, kdyby měli v řitích rakety stíhat všechno... Těším se na závěr sezóny a doufám, že uvidíme krásné souboje bez vedlejších vlivů. Visca!

Reagovat
Atlético de Madrid

Já jsem je před sezonou tipoval na titul, ale po podzimu by mě fakt nenapadlo, že to Real takhle poztrací a Barce se natolik sehraje

Reagovat
10FKK

Na titul jsem to neviděl a to jsem celkem optimista... Vám loni utekla díky úzkému kádru LM a málem i titul, ale proč nerotoval na podzim v rozhodnutých zápasech Carlo to ví jen on sám...

Reagovat
Billy McClane

Ja si myslim ze pricinou vasho prveho miesta je za prve individualna kvalita utocnej trojice, za druhe ze sa vam celu sezonu vyhybaju vaznejsie a dlhodobejsie zranenia a za tretie to, ze Real naopak doplatil na zranenia klucovych hracov, ktori sa nedali adekvatne nahradit. Okrem MSN ma tento rok Barca nicim neokuzlila.

Som zvedavy, co vymysli Lucho nieco na Bayern.

Reagovat
roman1978

tak zase jsme začali ročník s hráči jako munir, apod. suarez nehrál, neymar byl zraněný atd. vy jste si museli honit triko nad rekordem a přitom jste si mohli za rozhodnutých stavů dovolit střídat a točit unavené hráče. ale to jste nedělali a to se vám mohlo zle nevyplatit. nikdy nepochopím to carlovo nestřídání.

jinak má barca nejlepší obranu a supe útok a brankáři taky super.

Reagovat
10FKK

Rotace... To celkem chápu vzhledem k tomu komu fandíš.

I já! Bayern je neskutečně nabušenej a o to víc se těším! Nechápu fanoušky kteří mají radost z vypadnutí z poháru, nebo z lehkého losu, chci se koukat na pořádný zápasy.

Reagovat
dextroza_m

Ty zranění jsou vina Carla, měl rotovat...

Reagovat
Israha

Ne všechny. Jamesův kotník ani Modričovo a Benzemovo koleno teď nejsou únavová zranění. Vyloženě na nerotaci bych svalil jen ty svalové problémy Ramose s Pepem, a teď Balea (což ale není úplně ztráta)...a částečně to mohlo mít podíl na těch problémech Modriče se svalem, ale taky - na čtyři měsíce si pouze přetížením stehenní sval neoddělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Se vším souhlas,až na ten náskok ,ten vlastně nemáme ,protože jej nemůžeme nijak čerpat. Ale máme to ve svých rukou!

Reagovat
10FKK

Reagovat
valloire

hmmm, dobrý

Reagovat
drussbarb

Ty ses s někým vsadil a prohrál sázku?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neni nad to ked vam suseda vypne siet pre burku o 20 59 ked sa vam nacita Stream . Pica jedna uz nikdy viac internet cez siet . Valloire je tomu dokaz .

Reagovat
-Kopy-

pohoda

Reagovat
Israha

Granada zřejmě druhý jistý sestupující...pro mě docela překvapení, ten kádr úplně nejhorší nemají, ve srovnání třeba s Elche, Eibarem nebo Almeríou. Ale chybět nebudou, takhle tragická ofenziva nemá v Primeře co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Watfordu už pro těch pár lepších tisknou dresy.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele