33. kolo
27.04.2015 20:45 CET
4 : 0
(2:0)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia CF - Granada CF 4:0

Netopýři nepřipustili jakékoli překvapení a na svém stadionu porazili předposlední Granadu jednoznačně 4:0. Domácí byli po většinu zápasu lepším týmem a po zásluze jsou zpět na čtvrté příčce. Skóre otevřel Javi Fuego, následně se z penalty trefil Parejo a tečku za úspěšným mačem udělali v závěru zápasu Feghouli a Negredo.

Valencie začala zápas lépe, svižné podívané ale dlouho chyběly vyložené šance. Jakýs takýs pokus vyprodukoval v 16. minutě ze standardky Parejo, míč ovšem skončil mimo. Lépe se o pár minut později prezentoval Gomes, Portugalcova přízemní střela ale skončila v náručí gólmana Fernándeze. Tlak Los Che gradoval a ve 26. minutě se domácí fandové mohli poprvé zaradovat. Po rohovém kopu Pareja hlavičkoval z okolí penaltového puntíku nekrytý Javi Fuego a na skákavý balón už Fernández nedosáhl - 1:0!

Granada úplně vypadla z tempa a domácí nepřestávali hrozit. V 31. minutě se do míče opřel Feghouli, ale jeho táhlá rána pouze prosvištěla kolem levé tyče. Hosté nestíhali a v 38. minutě musel za záchrannou brzdu ve vlastním pokutovém území zatáhnout Diego Mainz, jenž stáhl k zemi Barragána. Následoval pokutový kop, který bez milosti proměnil Dani Parejo - 2:0! Druhou půli začala Granada aktivněji, ale hostům se příliš nevedlo. Navíc se v 53. minutě při odkopu nešťastně zranil levý bek Andalusanů Insúa, jenž musel opustit hřiště na nosítkách a místo něj naskočil do hry mladý Portugalec Luís Martins. Valencie si v poklidu hlídala náskok a svého soupeře do ničeho nepouštěla.

Hra byla hodně kouskovaná a přibývalo tvrdých faulů i žlutých karet. V poslední desetiminutovce se ale domácí přece jen mohli radovat a to hned dvakrát. V 85. minutě vyškolili obranu Granady de Paul, Negredo a zakončující Feghouli. Rána alžírského útočníka krásně vymetla levý horní růžek Fernándezovy svatyně - 3:0! Granada rezignovala na jakýkoli odpor a Valencijští si koncovku utkání užívali. V závěru si pak ještě Negredo seběhl na centr de Paula a hlavou pečetil vítězství domácího celku - 4:0! Netopýři si tak připsali povinné tři body a jsou zpět na čtvrtém místě.

Autor: Miroslav Ondrejka / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele