Primera División - souhrn 32. kola

17.04.2015, 22:39, aktualizováno 20.04.2015, 22:36
Komentáře a souhrny
Elche překvapivě udolalo Real Sociedad. Celta Vigo veze body z Eibaru, Villarreal hrál s Córdobou bez branek. Granada se rozešla smírně se Sevillou. Barcelona porazila Valencii a drží se na prvním místě před Realem Madrid, který kontroval výhrou nad Málagou. Dařilo se i Atléticu, to si veze body z La Coruni. Vyhrály rovněž Athletic a Rayo...

Elche CF - Real Sociedad 1:0

20.04.2015 20:45

Góly: 19. Jonathas

Elche se po posledních dvou ligových kolech může dýchat daleko lépe. Dokázalo totiž v obou případech ukořistit vítězství, a tak se zdárně posouvá tabulkou výše co nejdál od sestupového pásma. O jediný gól zápasu proti mátožnému Realu Sociedad se při výhře 1:0 postaral Jonathas de Jesús.

Brazilský útočník dokázal využít zaváhání Markela Bergary z osmnácté minuty a přehoupl se v individuálních statistikách do dvouciferného počtu vstřelených branek. Ve zbytku zápasu bylo patrné, kdo z týmů na hřišti má více motivace i chuti do hry, a tak se Elche vytáhlo na čtrnácté místo, kde s čtyřiatřiceti body drží náskok na sestup šesti bodů. Sociedad v posledních týdnech jako by předčasně zabalil - pouhé dva body z posledních čtyř kol dávají dohromady jen průběžné dvanácté místo.

Bylo to právě proti Elche, když si David Moyes odbyl ostrý domácí debut na lavičce baskického klubu. Tehdejší listopadové vítězství 3:0 bylo z říše pohádkových, ovšem tentokrát to již byl zcela jiný obrázek. Elche od počátku na vlastním stadionu udávalo tempo, ovšem na první šanci si muselo počkat až do osmnácté minuty. Ne že by to domácí muselo mrzet, neboť právě tehdy vstřelili gól. Bergara pod tlakem podklouzl a nechal se obrat o míč Jonathasem, jenž překonal brankáře Rulliho ráznou trefou na přední tyč.

Šestadvacetiletý Brazilec se tak v letošní sezoně postaral o více než třetinu všech branek svého týmu, a k tomu navíc stihnul přidat i šest asistencí. Pokud Elche dotáhne nadějně rozjetou sezonu do úspěšného konce, bude to především Jonathasova zásluha. Nutno však dodat, že celý domácí tým si ve zbytku první půle a poté i po změně stran počínal nadmíru energicky a držel Sociedad pevně na uzdě. O všem svědčí statistika, podle níž hosté dokázali trefit branku Elche pouze dvakrát za celý zápas.

Když už se po změně stran dělo něco, co zavánělo gólem, hrálo se zrovna na polovině Sociedadu. Aktivní Jonathas po jednom vyvedeném úniku předložil kvalitní centr Mariu Pasalićovi, jenže výsledná rána záložníka, hostujícího z londýnské Chelsea, zamířila vedle. Přesto výhra 1:0 Elche bohatě stačí k tomu, aby mohlo do zbytku sezony jít ve velmi dobrém rozpoložení, i když stále ještě vyhráno nemá.

Více informací k zápasu

SD Eibar - Celta Vigo 0:1

19.04.2015 21:00

Góly: 40. Nolito (pen.)

Eibar si poklidný závěr sezony jen tak neužije. V domácím zápase totiž prvoligový nováček z Baskicka podlehl Celtě Vigo těsně 1:0 a nadále se drží pouhé tři body nad pásmem sestupu. O jedinou branku utkání se postaral Nolito, jenž na konci první půle proměnil pokutový kop.

Přestože Celta víc branek přidat nedokázala, šlo o další kvalitní výkon galicijského celku. Díky druhému vítězství v řadě se svěřenci kouče Eduarda Berizza takřka definitivně zachránili, neboť překonali pomyslnou klíčovou hranici čtyřiceti bodů. A pokud vytrvají až do konce sezony, možná se dočkají i kvalifikace do Evropské ligy, z devátého místa ostatně není až tak daleko... To Eibar se ziskem jednatřiceti bodů musí nadále nervózně pokoukávat na výsledky své blízké konkurence ve spodních patrech tabulky.

Začátek utkání přitom nenasvědčoval tomu, že by si hosté měli odvézt všechny body i s čistým kontem. Jejich nervózní start však Eibar nedokázal potrestat, neboť únik Saúla Berjóna na poslední chvíli narušil obránce Celty Andreu Fontás, a tak výsledná rána domácího záložníka mířila jen vedle Álvarezovy branky. Pak se již dostali ke slovu i hráči Viga. Nejprve Krohn-Dehli prověril brankáře Iruretu a pak se již zdálo, že pád Larriveye v pokutovém území vyústil v odpískání pokutového kopu. Rozhodčí však po poradě s pomezním kolegou své rozhodnutí změnil a ukázal hostujícímu útočníkovi žlutou kartu.

Přesto hosté závěr poločasu jasně kontrolovali a nakonec se i dočkali průlomu skóre. Co se nepovedlo Krohn-Dehlimu, Orellanovi i Hugovi Mallovi, jenž sice protlačil míč do sítě, ovšem radovat se nemohl kvůli odpískané ruce Nolita, to již dokázal poslední zmiňovaný z penalty. Tu vybojoval Santi Mina, jehož srazil k zemi Didac Vila, a tentokrát již rozhodnutí rozhodčího zůstalo neměnné. Nolito poslal Iruretu na opačnou stranu a vstřelil svůj devátý gól sezony.

Ještě před odchodem do šaten pak málem autor prvního gólu vsítil i další, který by se jistě zařadil mezi kandidáty na gól sezony. Nolitova rána z dobrých pětatřiceti metrů však nakonec skončila k Iruretově úlevě pár decimetrů nad břevnem. Galicijci pak pokračovali v herní dominanci i po změně stran, ovšem zakončení jim hrubě nevycházelo. Postupně v něm selhali Mallo, Nolito i Krohn-Dehli, a tak se Eibaru ještě dostalo šance na možný bodový zisk. Střídající Manú del Moral si však na Sergia Álvareze nepřišel a Vila v samotném závěru napálil smolně míč pouze do břevna.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Córdoba CF 0:0

19.04.2015 19:00

Góly: -

Villarreal opět selhal. Tentokrát nedokázal vstřelit ani jednu branku Córdobě a potvrdil naprostý úpadek formy. Utkání šestého týmu La Ligy s posledním dopadlo pro domácí tragicky a jejich fanoušci mají další důvod nepřijít příště na fotbal.

Pokud bude forma Villarrealu ještě chvíli pokračovat ve stejném duchu jako dnes večer, nejspíš se může s evropskými poháry definitivně rozloučit. Již nyní drží šesté místo spíše jen díky neschopnosti svých pronásledovatelů. Dnes se sice snažil již od začátku, ale zakončení je často zrazovalo. Z levé strany centroval Campbell, ale hlavičkující záložník Trigueros poslal míč hodně mimo tři tyče.

Po pěti minutách se dostal do šance mladý talent Joel Campbell, který dokonce nastřelil břevno! Aktivnější Villarreal mohl jít do vedení poté, co Čeryšev poslal míč na spoluhráče Ucheho. Ten bez přípravy parádně vypálil, ale narazil se svými úmysly na brankáře Juana Carlose, který si poradil. Villarreal měl dnes především smůlu. K další ráně se za vápnem odhodlal Moreno, který dokonce znovu nastřelil břevno za zády brankáře Juana Carlose!

Na druhé straně zkusil štěstí ranou z hranice vápna Bébé, ale vytáhl se brankář Sergio Asenjo. Po třiceti minutách pálil mladý talent Čeryšev, který ale také nenašel pochopení v brankáři Carlosovi. Na druhé straně pálil Edimar, ale nemířil přesně. Pět minut před koncem první půle se Campbell vydal středem hřiště a poté poslal kolmou přihrávku na Ucheho. Toho ale včas zakřižovala obrana hostí. Pět minut po změně stran se po centru z levé strany k hlavičce dostal v těžké pozici Čeryšev. Ale míč poslal na bránu, kde skvělý zákrok předvedl gólman Carlos.

Deset minut po změně stran se o další pokus postaral opět mladík Čeryšev, který ale pálil jen těsně vedle brány. Přesně po hodině hry se na hřiště dostal Luciano Vietto, který se ihned zapojil do akce. Inkasoval nahrávku od Čeryševa, ale Vietto byl včas zablokován. Na druhé straně málem udeřil Andone po centru od Edimara, ale pálil taktéž nepřesně. Parádní střelou se prezentoval Campbell, ale brankář Juan Carlos byl opět skvělý a připravený.

Pět minut před koncem zápasu se do zajímavé palebné pozice dostal dos Santos, ale jeho pokus prolétl těsně kolem. Brankář Juan Carlos dnes exceloval a právě jemu patří dík za nulu na kontě. Zlikvidoval také poslední nebezpečnou akci Villarrealu, když si Victor Ruiz naskočil na centr Luciana Vietta, ale opět zasáhl Juan Carlos. Krhinovu střelu z velké dálky v pohodě lapil gólman Asenjo. Velkou hvězdou byl ale Juan Carlos. Díky jemu slaví Córdoba důležitý bod, který před zápasem zřejmě vůbec nečekala.

Více informací k zápasu

Granada CF - Sevilla FC 1:1

19.04.2015 17:00

Góly: 16. Diego Maínz - 70. Diego Maínz (vl.)

Sevilla zklamala a v zápase s Granadou si připsala na konto jen jeden bod. Hodně zvláštní zápas si připsal na konto Mainz, který nejprve poslal do vedení domácí, když se trefil v 16. minutě, ale dvacet minut před koncem utkání su vstřelil vlastní branku.

Sevilla musí být hodně zklamaná. Dnešní utkání mohla a chtěla určitě zvládnout mnohem lépe. Tým trenéra Unaie Emeryho má za sebou náročné utkání Evropské ligy a chtěl si počínat rozhodně jako větší favorit. Dnes ale nenašel střelce, který by rozhodl. V útoku Sevilly nastoupili Vitolo, Denis Suárez a Reyes, kteří podporovali útočníka Baccu.

Ve 4. minutě se do zakončení chtěl dostávat Daniel Candeias, který ještě místo střely centroval do vápna. Byla to Sevilla, kdo se dostal do první opravdu dobré šance. Victor Vítolo se dostal s míčem až do těsné blízkosti vápna, ale skákavý balon nedokázal včas zkrotit a poslal jej těsně vedle tyče! Carlos Bacca se dostával do zakončení o chvíli později, ale přehnal to s důrazem a fauloval.

Po 16 minutách se dostali domácí k rozehrávání rohového kopu. Candeias poslal míč do vápna parádně, tam si na něj naskočil Diego Mainz a přesnou hlavičkou jej poslal do sítě!

O chvílí později měl po nahrávce od Candeiase velkou šanci opět Diego Mainz, který postupoval dokonce sám na brankáře, ale nakonec pálil jen těsně vedle tyče. O pět minut později jsme se málem dočkali první vlastní branky utkání, když se Pareja snažil odkopnout míč mimo nebezpečí, ale nepovedlo se mu to a málem pálil do vlastní sítě! Nakonec míč skončil těsně vedle.

Po třiceti minutách se znovu ozval hostující kanonýr Carlos Bacca, který si naběhl do vápna na pas od Nicoláse Parejy, ale z voleje přestřelil. O chvíli později si do vápna nabíhal Denis Suárez, ale nezakončil podle svých představ. Seville nelze upřít snaha, ale dnes jí zkrátka něco chybělo. Iturrovi scházelo několik centimetrů k tomu, aby zakončil přesně. Granada se dostala do vápna svého soka pět minut před koncem první půle, ale obrana Sevilly vše zvládla.

Dvě minuty po změně stran se do šance dostala opět Sevilla a bylo to mnohem nebzepečnější. Denis Suárez se dostal ve vápně k hlavičce, ale pálil jen do nejblíže stojícího obránce před sebou, který už si poradil a míč odkopl. Victor Vítolo se o chvíli později dostával do vápna, ale byl o míč připraven. K úspěchu nevedla ani střela Krychowiaka, který pálil těsně vedle. Domácí se málem prosadili po akci Candeiase, který se prohnal po straně a zakončoval, ale narazil na Beta.

V zájmu vyrovnání se na hřiště podívali Ever Banega s Aleixem Vidalem, kteří měli zajistit více vzruchu před brankářem soupeře. Ke střele se posléze odhodlal také José Antonio Reyes, ale mířil těsně vedle. Dvacet minut před koncem se Sevilla dočkala srovnání. Bylo jí darováno domácím týmem. Hrdina domácích a střelec první branky se totiž trefil do vlastní branky ve snaze odvrátit ostrý centr ze strany, ale zamířil katastrofálně - 1:1.

Patnáct minut před koncem zápasu se málem prosadil Diogo Figueiras, který měl na kopačce skvělou šanci, ale nepochopitelně minul! Mířil těsně nad, takže se musel chytat za hlavu. Pěkný centr do vápna posílal Ever Banega, ale Denis Suárez jeho vybídku nepochopil a nevyužil.

Více informací k zápasu

Rayo Vallecano - UD Almería 2:0

19.04.2015 12:00

Góly: 23. Antonio Amaya, 90. Miku

Rayo Vallecano si poradilo s Almerií a je na desátém místě. Hosté naopak odjíždějí domů bez bodů a jsou na osmnácté pozici. Po dvaceti minutách vstřelil první branku utkání Antonio Amaya a na něj navázal ještě ke konci utkání druhou brankou Miku, který se trefil v 90. minutě.

Domácí byli jasnými favority tohoto utkání a od začátku se snažili tvořit hru. Kakuta se dobře uvolnil na pravé straně, ale následný centr už nebyl tak dobrý, takže brankář Rubén míč v pohodě chytil. Po patnácti minutách se na straně uvolnil Wellington Silva, ale jeho centr už nemířil přesně. Bifouma se probíjel do vápna, ovšem nedokázal obejít stopera Almeríi. Pak už jsme se dočkali první branky utkání, která padla do hostující sítě. Rohový kop byl domácím týmem rozehrán na krátko, Zé Castro centroval do vápna a v něm se krásnou hlavičkou prosadil Antonio Amaya - 1:0 pro Rayo.

Za dvacet minut toho Almería mnoho nepředvedla a tento výsledek zcela odpovídal předváděné hře. Domácí byli aktivnější, více hrozili a snažili se dostat hosty pod tlak. To se jim dařilo díky faulům a především díky kombinační hře. Almería směrem dopředu nedokázala vyprodukovat téměř nic.

Po třiceti minutách se ve vápně ocitl Wellington Silva na zemi a chtěl, aby na jeho osobu byl odpískán faul, ale Jesús Gil Manzano byl jiného názoru a nepískal. Po centru z pravé strany se dostal k hlavičce Adrian, ale nemířil přesně. Na konci první půle se ještě do šance probíjel Bifouma, ale místo zakončení se do míče zamotal a nezakončil. Po změně stran se do šance hnal Partey, ale pálil jen hodně mimo tři tyče.

Ze hřiště se po změně stran poroučel Wellington Silva, kterého nahradil Jonathan Zongo. Po deseti minutách Toño vytáhl skvělý zákrok proti dobře umístěné střele Bifoumy! Do další šance se dostávali Bueno s Adriánem Embarbou, ale brankář Rubén si s oběma šancemi poradil skvěle a zachránil svůj celek. Po hodině hry si Toño došel pro centrovaný míč ze strany a opět byl na místě včas. Patnáct minut před koncem utkání Zongo z malého vápna mířil pod břevno, ale brankář Toňo byl dnes zkrátka neprůstřelný.

Dalších patnáct minut se ale nic nestalo. Almería zřejmě počítala s bezbrankovou remízu, ale to dnes nešlo. Rayo bylo aktivnějším týmem a snažilo se dostat se do vedení. To se domácímu týmu podařilo a ještě v 90. minutě navýšilo své vedení. Kakuta zakončil krásný sólo přihrávkou na Mikua. Nicolás Ladislao Fedor Flores, jak zní jeho celé jméno, do prázdné brány zakončil - 2:0 pro Rayo.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Getafe CF 4:0

18.04.2015 22:00

Góly: 45. Aritz Aduriz (pen.), 46. Aritz Aduriz, 79. Ibai Gómez, 87. Markel Susaeta

Athletic zvládl po čtyřech neúspěších znovu najet na vítěznou vlnu, když na domácí půdě jednoznačně přehrál Getafe v poměru 4:0. Jako obvykle stál u jádra celého úspěchu nejlepší střelec Basků Aritz Aduriz, jenž se postaral o polovinu z nastřílených branek.

Madridskému klubu vše komplikovalo ještě vyloučení Emiliana Velázqueze. Debakl pak dokončili Ibai Gomez a Markel Susaeta. Athletic se tak v ligové tabulce posunul na osmou příčku, zatímco Getafe nadále zůstává osm bodů od sestupového pásma.

Domácí od úvodního hvizdu s ofenzivní snahou rozhodně neotáleli. Mikel San José s Adurizem každý nejprve zahodili slibné šance nepřesnými hlavičkami a poté druhý jmenovaný z hloubi šestnáctky zamířil mimo tři tyče i podruhé. Přesto Adurize nemusely promarněné šance s odstupem mrzet, byť v tu chvíli ještě ve zmaru nevěřícně přihlížel své rozhozené mušce. Klub z Bilbaa ve svém tlaku a tvorbě šancí neustával a přinutil Vicenteho Guaitu po Gomezově ráně k jistému zákroku.

Minutu před koncem poločasu pak Getafe definitivně kapitulovalo. Velázquez totiž za nevydařený zákrok ve vlastním pokutovém území kromě zaviněné penalty uviděl také červenou kartu a značně svůj tým poznamenal. K pokutovému kopu se postavil Aritz Aduriz a protrhl svou dosavadní střeleckou nemohoucnost.

Hned minutu po změně stran pak Andoni Iraola dostal svou kolmicí již sebevědomého Adurize do další šance, kterou zkušený útočník nepohrdnul a zvýšil vedení Basků na jistých 2:0. V tu chvíli již pro Getafe nebylo návratu, a tak bylo jen otázkou času, zda Athletic poleví, či nasází zlomenému soupeři další góly. Třetí gól málem vstřelil Borja Viguera, jenže nepochopitelně hlavou po Beňatově centru minul.

Až dvacet minut před koncem se ojediněle dostal do permanence také domácí brankář Gorka Iraizoz a nutno dodat, že proti Hinestrozovi obstál na výbornou a postaral se o to, že žádné drama se nekonalo. V devětasedmdesáté minutě naopak Ibai Gomez přesným hlavičkovým pokusem nedal Guaitovi šanci a upravil skóre na třígólový nášup v neprospěch Getafe. Osm minut nato přidal třešničku na dortu v podobě trefy číslo čtyři Markel Susaeta, jenž zblízka do prázdné brány doklepl míč po dobré práci Agera Aketxeho.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Málaga CF 3:1

18.04.2015 20:00

Góly: 24. Sergio Ramos, 69. James Rodríguez, 90+2. Cristiano Ronaldo - 71. Juanmi

Real Madrid nadále dýchá na záda vedoucí Barcelony díky domácí výhře 3:1 nad nebezpečnou Malagou. Hlavní pozornost na sebe jako obvykle strhnula fotbalová superstar Cristiano Ronaldo. Portugalský útočník totiž trefil svůj jubilejní padesátý gól sezony.

Za vítězství však Bílý balet zaplatil draze: trávník museli předčasně opustit Gareth Bale a Luka Modrić, jež vyřadily z pokračování v zápase zranění lýtka, resp. kolene. Trenér Carlo Ancelotti tak má před blížící se odvetou čtvrtfinále Ligy Mistrů proti Atlétiku Madrid o další starost navíc. Alespoň na stadion Vicenteho Calderóna pojede s vítězstvím v zádech díky brankám Sergia Ramosey, Jamese Rodrígueze a zmíněného Ronalda. Za hosty pouze korigoval Juanmi.

Cristiano Ronaldo a jeho padesát gólů napříč všemi soutěžemi není v posledních letech nic nového. Držitel Zlatého míče si udržuje stěží uvěřitelnou bilanci překonání této hranice ve všech pěti nedávných sezonách. Ronaldo si na svou trefu musel počkat až do samotného závěru, neboť v sedmašedesáté minutě trefil z pokutového kopu za stavu 1:0 pouze tyč. Real ani jeho hlavního kanonýra to však nakonec mrzet nemuselo, nadále totiž zůstávají za Barcelonou v těsné vzdálenosti dvou bodů.

Real do zápasů nastupoval bez svého obvyklého hrotu Karima Benzemy a nedlouho po úvodním hvizdu přišel i o druhý článek hvězdného ofenzivního trojlístku se zkratkou BBC (Benzema-Bale-Cristiano). Velšský rychlík Gareth Bale totiž brzy padnul k zemi, svíraje bolestivé lýtko, a tak jej záhy nahradil mexický útočník Javier Hernández.

Ta nejdůležitější součást onoho "BBC" však na hřišti stále setrvávala a sehrála klíčovou roli v úvodním gólu ze čtyřiadvacáté minuty. Ronaldův přímý kop totiž hlavou na vzdálenější tyči usměrnil hlavou do sítě Sergio Ramos. Hostující obraně bylo málo platné, že se mohutně dovolávala ofsajdového postavení španělského reprezentanta, skóre se měnilo na 1:0 a zůstalo na tomto stavu až do poločasové přestávky.

Po změně stran Malaga pokračovala v pořádném odporu vůči jasně favorizovanému soupeři, jenže v šestašedesáté minutě si zadělala na pořádné trable. Samú Castillejo srazil ve vlastním pokutovém území k zemi Rodrígueze a rozhodčí ukázal neomylně na značku pokutového kopu. Cristiano Ronaldo však překvapivě selhal, když jeho rána skončila pouze na tyči Kameniho branky. Pouhé tři minuty nato ale mohli příznivci domácích své obavy rychle zažehnat. Rodríguez si vyměnil na hranici šestnáctky míč s Iscem a krásnou ranou do horního růžku zdvojnásobil vedení madridského týmu.

Malaga ovšem ani poté nic nezabalila a nadále pokoušela aktivní hrou jistotu domácí obrany. Odměna se dostavila záhy, když Juanmi hlavou doklepl Rosalesův centr za Casillasova záda. V nervózním závěru se pak hosté snažili vrhnout všechny síly do honby za překvapivým vyrovnáním, jenže místo toho v nastavení ještě jednou inkasovali. Po dobré práci Hernándeze se zblízka trefil Ronaldo a svým devětatřicátým gólem v domácí ligové soutěži dodal výhře Realu punc pohodovějšího vítězství.

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - Atlético Madrid 1:2

18.04.2015 18:00

Góly: 78. Oriol Riera - 5. Antoine Griezmann, 22. Antoine Griezmann

Atlético vyhrálo v La Coruni těsně 2:1 a může se nadále těšit z bronzové příčky. Vítězství hostům vystřelil dvěma góly Antoine Griezmann, jedinou branku Deportiva vsítil Oriol Riera. Domácí zůstávají na sedmnácté pozici.

Atlético začalo na půdě Deportiva skvěle. Už v 6. minutě se totiž prosadil Antoine Griezmann, který si za domácí obranou chytře počkal na hlavičku Giméneze a efektními nůžkami otevřel skóre - 0:1! Madridští si tak mohli brzy oddechnout a soustředit se na to, pro co si do La Coruni přijeli - bezpečnou výhru a posílení sebevědomí před dalším náročným programem.

Klid na kopačky přidala Rojibalncos i akce z 22. minuty. Po ní šli totiž úřadující šampioni do dvoubrankového vedení. Sidnei přizvedl dlouhý aut z levé strany, míč se dostal ke Griezmannovi a ten chladnokrevně poslal míč ke vzdálenější tyči - 0:2! Atlético díky skvělé produktivitě bezpečně dokráčelo s dvougólovým náskokem až do poločasové přestávky.

Po ní zkusil zvrátit svůj osud domácí kouč Víctor Sánchez nasazením Diega Farini, ale ani ten nedokázal dostat do řad Deporu potřebnou energii. Naopak Madridští i z minima šancí nadále hrozili. V 52. minutě musel domácí gólman Fabri vytáhnout dobrý zákrok proti Garcíovi a v 63. minutě chybělo Griezmannovi jen málo k tomu, aby dokonal hattrick. Pas od Juanfrana si ale nedokázal dobře zpracovat.

Třetí velkou šanci v druhé půli spálili hosté v 73. minutě, když po neúspěšném úniku Giméneze dorážel ve stoprocentní příležitosti Torres a po něm ještě García a znova Giménez. Všechny střely Fabri vykryl a při posledním pokusu mu na brankové čáře pomohl Domínguez. Domácím tak stále plály teoretické naděje na zvrat, které dostaly konkrétnější podoby v 78. minutě. Sidnei zatáhl míč po levé straně a posadil svůj centr přesně na hlavu Oriola Riery, jenž přesnou střelou na bližší tyč rozjásal téměř pětadvacet tisíc domácích fanoušků - 1:2!

Cholův výběr však žádné drama nepřipustil a rozjetý Depor už dostatečně nezkoncentroval síly na soustavný tlak. Atlético tak dokráčelo k jedenadvacátému vítězství v sezóně, Deportivo svou příslušnost ke španělské elitě bude muset ještě obhájit.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Valencia CF 2:0

18.04.2015 16:00

Góly: 1. Luis Suárez, 90+4. Lionel Messi

Vedoucí Barcelona si poradila i s nebezpečnou Valencií a znova unikla druhému Realu na pětibodový rozdíl. Domácí svými brankami orámovali začátek a konec zápasu, když se hned z první akce utkání trefil Luis Suárez a v nastavení druhé půle pečetil výhru Katalánců Lionel Messi.

Barcelonští měli start do zápasu jako hrom. Již v 1. minutě vyzval po rychlém protiútoku Messi skvěle načasovanou přihrávkou Luie Suáreze, jenž šajtlí prostřelil gólmana Alvese - 1:0! Valencijští ale nesložili zbraně a hnali se za vyrovnáním. Srovnat skóre mohli už v 10. minutě, když Piqué srazil ve vápně Rodriga a sudí González okamžitě ukázal na značku pokutového kopu. K penaltovému puntíku se postavil Dani Parejo, jenže hostující záložník kopl penaltu prachbídně a nechal pouze vyniknout Brava!

Aktivita Netopýrů nepolevovala a přicházely další šance. V 18 minutě po pasu Fuega mířil z hranice velkého vápna mimo Alcácer. Stejný hráč měl na kopačce gól o tři minuty později, avšak ve stoprocentní příležitosti namířil svůj pokus pouze do protihráče. Barcelona se až po půlhodině dostala ke své tradiční kombinační hře a začala více kontrolovat průběh utkání. Pět minut před přestávkou mohl udeřit Messi ale z oblasti malého vápna neobvykle branku minul!

Po změně stran přistoupili oba manažeři k jedné změně, na straně domácích naskočil do zápasu Rakitič, v dresu Valencie se do hry dostal Gayá. Barcelonští kontrolovali svůj náskok a nepouštěli svého soupeře ze sevření. V 57. minutě zkoušel Alves oslovit hezkým lobem za obranu Messiho, argentinský forvard ale na míč těsně nedosáhl.

V 63. minutě se po faulu Pareja poroučel k zemi Messi, který z následné standardní situace orazítkoval břevno! Kouč Valencie Nuno se pokusil zvrátit vývoj zápasu nasazením Cancela a Negreda a hosté se zanedlouho dostali do dobré příležitosti. Rodrigo uloupil ve vápně Katalánců odražený míč, ovšem ztroskotal na výtečném Bravovi.

Valencii rychle ubíhal čas na zvrat a Barcelonským hra bez velkých vzrušení hrála do karet. Ani v poslední desetiminutovce se hosté k ničemu zajímavému nedostali. Naopak Enriqueho tým si mohl krátce před koncem pojistit vedení. Messi našel ve vápně střídajícího Pedra, jehož střela ale skončila jenom v boční síti. Druhé branky se ale domácí fanoušci přeci jen dočkali. V nastavení našel Neymar skvělým pasem Messiho a argentinská hvězda v samostatném úniku nadvakrát překonala gólmana Alvese - 2:0!

Více informací k zápasu

Levante UD - Espanyol Barcelona 2:2

17.04.2015 20:45

Góly: 21. Simão, 87. Víctor Casadesús - 18. Lucas Vázquez, 45+1. Felipe Caicedo

Levante se proti silnému Espanyolu může radovat z cenné remízy. Výsledek 2:2 vystřelil domácím tři minuty před koncem Victor Casadesús. Katalánci nezužitkovali dvojí vedení a sedmá Malaga tak může být v klidu. Levante poskočilo na prozatímní šestnácté místo.

Nepříliš pohledné utkání vycházelo od počátku lépe favorizovaným hostům. Poprvé se v modrobílém dresu prosadil Lucas Vázquez, jenž stál v pravý čas na správném místě a dorazil za záda gólmana Mariňa ránu Sáncheze - 0:1! Na vyrovnání nemuseli domácí fanoušci dlouho čekat. Už za tři minuty si totiž Simão naskočil na rohový kop El Zhara a bylo vyrovnáno - 1:1!

Domácí mohli jít dovedení, jenže Uche si s El Zharovým pasem vůbec nerozuměl a dobrá příležitost tak vyšla na prázdno. Toho využili hosté, kteří si nakonec do kabin odnesli průběžné vedení. Při druhé brance Espanyolu se vyznamenal Álvarez, jenž zavezl míč do vápna Levante a přihrál Felipe Caiceidovi. Ten i přes tíseň jednoho z beků zamířil brilantně do šibenice - 1:2!

Ani po změně stran se nehrál nijak strhující fotbal. Espanyol bránil nadějný stav a domácí předváděli herní mizérii jako po celou sezónu. Barcelonští si mohli pojistiti vítězství v 64. minutě, ale Álvarezovu pumelici vytěsnil na roh Mariňo. Domácí rovněž slušně vypálili ze střední vzdálenosti, Barralova střela z pravé strany však Casillu nevystrašila.

Levante chtělo bodovat přeci jen více než jeho soupeř a Valencijští se nakonec dočkali. V samotném závěru se ve vápně Barcelonských vznesl do vzduchu Uche, jenž hlavou sklepnul na střídajícího Casadesúse, který krásnou ranou z voleje překonal bezmocného Casillu - 2:2! Remíza byla pro Levante zasloužená, Espanyol doplatil na pasivitu v druhé půli.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona32253489:1978
2.Real Madrid32251695:2876
3.Atlético Madrid32216561:2669
4.Valencia CF32198556:2565
5.Sevilla FC32196758:3763
6.Villarreal CF321410844:3052
7.Málaga CF321371235:3846
8.Athletic Bilbao321271332:3743
9.Celta Vigo321191237:3442
10.Espanyol Barcelona321191239:4042
11.Rayo Vallecano321321738:5941
12.Real Sociedad329111236:4338
13.Getafe CF321061628:4536
14.Elche CF32971627:5434
15.SD Eibar32871728:4431
16.Levante UD32781730:6029
17.Deportivo La Coruña326101628:5128
18.UD Almería32771827:5225
19.Granada CF324131521:5725
20.Córdoba CF323111821:5120
Bodové odečty
UD Almería-3za dluh za přestup hráče

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (294)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Espanyol to mohl udrzet, takhle jsem na 0, mohlo byt 40e

Reagovat
-Kopy-

hm rozhodl první poločas, druhej jsme mohli takhle dohrávat za stavu 3:1 pro nás, bohužel to bylo 0:1...tu LM urvenem, tomu věřím, zasloužíme si jí...jediný co mě ve druhym poločase potěšilo, jak si Otamendi vodil Messiho

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
Leo Rekordman

Suche triko

Reagovat
smazaný uživatel

400 golov messiho v sutaznych zapasoch za barcu

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
raduinho

Reagovat
LAM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
alcantara
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Král

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudem nič písať o zaslúženom alebo nezaslúženom víťazstve Barcy, vyhral ten kto dal viac gólov a kto využil viac šancí, ale dnes každý barcelonky fanúšik musí pogratulovať za výkon Valencii, takto zahrať na Camp nou je obdivuhodné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Pozerám ta náš program a na Espanyole a hlavné na Calderone to bude peklo. Na to sa snád´ radšej ani nebudem pozerať, lebo ma odvezú.

Reagovat
sensei25

Espanyol je tragicky,tým dáme 5-ku.Toho zápasu sa vôbec neobávam.

Reagovat
blaugrana

Tam máme vždy problémy, bez ohľadu ako naprd hrajú. Akurát v sezone 10/11 sme im napierdolili.

Reagovat
sensei25

Nestresuj,dostanú nakladačku.

Reagovat
REPLIKATOR

Griezmann se rozjel

Reagovat
monty25

Barca Jsou to 3 důležité body v boji o titul, protože Valencia byla těžký soupeř. Taky se v jednom zápase málokdy povede dát gól v první i poslední minutě...

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně.

Koukám, že Netopýři nedali dokonce pentli.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl za to taky Bravo.

Reagovat
sensei25

Pozri si ten zápas a hlavne sleduj svojho milovaného Alvesa.

Reagovat
el Principito

Reagovat
One-Real

Iker, Arbs, Pepe, Ramos, Marcelo, James, Modric, Kroos, Isco, Bale, Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Dominantní výkon nakonec zdramatizovali 3 paradoxně docela dobře hrající impotenti, kteří si až komicky nedokázali poradit s jediným mužem - Fabriziem.

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny 3 bych nechal na tréninku do tmy trénovat zakončení.

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeme líbat nohy Griezmannovi, protože to je jediný hráč Atlética, který si počíná v zakončení jednoduše a chladnokrevně. Možná ještě Gimenez. A to je stoper doprdele.

Reagovat
Phillipinho

Jesteze toho Griziho mame....

Reagovat
smazaný uživatel

ronaldovi pridali golik, musel som to prezradit

Reagovat
smazaný uživatel

Po výhře Barcelony bylo důležitý neztratit a to se povedlo. Výkon nebyl úplně nejlepší, potěšili Chicha s Jamesem, Crise netřeba zmiňovat. Ty zranění jsou k nasrání, snad se Modrič dá do kopy na LM, Balea bych oželel, ale i jemu přeju, ať se do dohromady, co nejdříve. Jo a ve středu musí startovat Varane, Pepe dneska Carlettovi nedal absolutně žádný důvod, aby startoval on.

Reagovat
misinho7

Varane musi hrat..ako Pepe ked ma formu je podla mna najlepsi na svete lenze my mame na lavke nasho Maldiniho, len Carlo by to musel viac rotovat lebo ked je zdravy pepe aj ramos tak rafa nehraje stale a to nie je dobre...a urcite nechceme aby nam ho vyfukla chelsea bayern ci united

Reagovat
misinho7

Maldini v zmysle ze predpokladam ze Varane tu bude stavebny kamen obrany na minimalne 10 a viac rokov

Reagovat
smazaný uživatel

Zranenia idu na tricko Ancelottiho .

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo taží z Realu a Barca tazi z Messiho...kto pozerava pavidelne zapasy Realu a Barcy tak to vidiet musi, taktiez porovnavanie golov je totalne nezmyselne..pricom Messi zacina kazdu akciu..je playmaker stahuje sa do zalohy..ronaldo poväcsinou caka v sesnastke na centrovanu loptu..ktora vzdy hlada len jeho

Reagovat
LAM

A ještě k tomu tam dá Lucho 2 DM aby to bylo ještě lepší.Messi musel dost často hrát na úrovni Xaviho.Naše záloha tuhle sezonu není sice ideální,ale dneska to byl hlavně v prvnim poločase totální h....2DM už nikdy.

Reagovat
-Carles-

Lucho dnes prestrelil, neverím že sa ešte k tejto možnosti s dvoma DM vráti. Každopádne Lea je treba využívať aj v zálohe, v tvorbe akcií je proste najlepší a to čo sa ráta sú výsledky, ktoré sú výborné. Po dlhých rokoch máme v útoku hráčov ktorí dokážu dať aj 30 gólov za sezónu, treba to využívať tak ako sa to deje aj teraz.

Reagovat
LAM

Ano,ale pokuď v téhle fázi sezony bude muset takhle hodně pomáhat záloze,tak už mu nezbyde tolik sil na útok.Dnes vypadal na konci hodně unaveně a to hrajem zase v úterý.

Reagovat
-Carles-

V utorok to odchodí, nesmie sa dopustiť aby z toho bola dráma.

Reagovat
Ed_Hazard

To je teda výhra byť absolútne závislý na jednom hráčovi. Bol by som zvedavý ako by vyzerala vaša hra keby sa Messi zranil. My bez Crisa uplna pohoda

Reagovat
Atlético de Madrid

Tak vy zase jste poloviční bez Modriče...

Reagovat
Ed_Hazard

Tá sadla

Reagovat
smazaný uživatel

La primera exploración en vestuario a Modric: esguince ligamento lateral externo. De confirmarse en las pruebas, 5-6 semanas de baja.

Reagovat
misinho7

V preklade ?

Reagovat
smazaný uživatel

5-6 tydnu out.

Reagovat
smazaný uživatel

paradicka

Reagovat
smazaný uživatel

takže do konce sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak jeste to neni potvrzeny, jen prvni odhady.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem smolař no.. není to dlouho co se vrátil z marodky.

Reagovat
smazaný uživatel

Spis Carlo retard, sotva se uzdravi, hned ho strka do vsech zapasu na vsechny minuty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

No cize..mozme to zabalit...mozno aj ked dajak prejdeme cex atletov potom uz nam neverim na ligu ci LM luka je klucovy hrac a Illara aj v najlepsej nam nepomoze

Reagovat
misinho7

Najlepsej forme

Reagovat
misinho7

A teraz aj tt co garethovi prajete zranenie ..tak teraz ho praveze potrebujeme smad on sa vrati uz na vikend , zaloha james,toni,isco a bbc je tiez vyborne

Reagovat
-Carles-

James - Kroos- Isco? Na tom si Atléti zgustnú, stačí odrezať Toniho a ste nahratý.

Reagovat
misinho7

No proti nim to vidim na james,toni,illara,isco a utok cris a benzema ked bude ok

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se to zranění potvrdí, tak 5-6 tejdnů.

Reagovat
X-bano-X

Hmmmm nepríjemné, ale je to len prvé vyšetrenie, snáď sa to zníži aj ke´d na odvetu LM to isto nebude.

Reagovat
-Carles-

Odvetu tým pádom nestíha určite, pre Real veľmi nepríjemný stav. Každopádne toto ide na triko Carlovi.

Reagovat
LAM

Tak zase se jim zranil Bale a to je dle mě proti Atletům plus pro Real.

Reagovat
X-bano-X

Toto by som mu za vinu nedával. Nie je to únavové zranenie.

Reagovat
-Carles-

Únavové nie, ale nehral dlhé mesiace a zrazu plná záťaž každý zápas len preto, lebo sa proste bojí tam dať niekoho iného miesto neho.

Reagovat
smazaný uživatel

s takovou logikou by měl v sezoně hrát jen zápasy na Barce a s Atleticem + playoff LM.. kravina..

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle byl prostě úraz, který se může stát kdykoliv, těžko vinit Carla.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

A nemas niake info o Garethovi ??

Reagovat
smazaný uživatel

Nn, mluví se jen o Modričovi, Bale asi nikoho nezajímá.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Jerichoo

tak to je solídne v prdeli

Reagovat
misinho7

Ak bude luka naozaj mimo 6 tyzdnov tak nase sance na pohare sa znizuju minimalne o 50 % , vsetci sme videlo hru s nim a bez neho , je to nieco neporovnatelne a sice snazim sa byt optimista ale dnesne jeho zranenie nam asi tuto sezonu definitivne zlomilo vaz. Ale snad sa mylim...

Reagovat
smazaný uživatel

Oslabení to bude, ale záloha Isco - Kroos - Illaramendi - James a útok Cristiano Ronaldo - Benzema (Chicharito) neznamenají, že bychom měli předem skládat zbraně.

Reagovat
smazaný uživatel

illarru tam neda ani za svet .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

dnes bol zase super

Reagovat
smazaný uživatel

To je dost možné, jen jsem tím chtěl říct, že není důvod k nějaké hysterii, tohle bude spíš zkouška charakteru a vůle a byla by i s Lukou.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Illara patri na transfer listinu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
-Carles-

To skôr ten nový brazílčan.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz ani ten Pojde tam Jese

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, ono to na té situaci nic moc nemění.

Reagovat
smazaný uživatel

po strate Modrica nemame dat koho do zalohy, picujete. ale ked chcem do teamu rovnocennu kvalitu do stredu pola ako rotaciu Modric, Kroos + posila tak picujete taky

Reagovat
smazaný uživatel

ty chces ale Pogbu za 100 mega to rovnocenna kvalita neni .

Reagovat
smazaný uživatel

Musíš si ale uvědomit, že Pogba nebude sedět na lavičce a čekat, až se zraní 2 hráči do zálohy a útoku, aby si zahrál a v základu pro něj prostě není místo. My potřebujeme spíš rozšířit kádr a zkvalitnit lavičku, aby pro nás absence opor nebyly tak citelné než nějaké megalomanské nákupy.

Reagovat
smazaný uživatel

My potrebujeme hlavne dalsieho 12steho hraca ako Isco/Varane ktoremu bude Ancelotti doverovat aa nebude sa ho bat postavit za Kroosa / Modrica

Reagovat
smazaný uživatel

Já to vztáhnul na zranění, ale platí to i pro rotaci. Potřebujeme prostě, aby tam bylo 15, 16 hráčů, kteří můžou kdykoliv hrát a bude to mít jen malý vliv na naši hru.

Reagovat
-Carles-
Reagovat
smazaný uživatel

Wow, jsem vubec nevedel, ze jeste hrajete na Atleticu.

Mne to vyslo Real 89, Barca 88.

Reagovat
-Carles-

To už bude predposledné kolo a Atléti už môžu mať istotu tretieho miesta, kludne sa na to môžu vybodnúť, ak navyše ešte budú hrať LM

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudu.

Reagovat
-Carles-

Si o tom presvedčený hej?

Reagovat
smazaný uživatel

Hej.

Reagovat
-Carles-

Ja teda neverím že sa to Realu podarí, bez Modriča.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidime, zase bude Isco.

Reagovat
-Carles-

Isco bol aj pri debakli, ale zasa nebol James. Pokiaľ Atléti dajú gól tak podľa mňa pôjdu ďalej.

Reagovat
Atlético de Madrid

Já mám teda z absence Modriče fakt velkou radost (ne že bych mu to přál, stačil by mi ten jeden zápas). Bez něj je ta jejich záloha o poznání pomalejší. James je samozřejmě nebezepečněj, ale není nebránitelnej, Modrič víceméně je, protože v podstatě neztrácí ani pod největším tlakem, jakej na něj jsme schopni vyvinout.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem to myslel oproti tomu prvnimu zapasu, takze tak. Jinak nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

mne to vyslo 92:92 takze Real

Reagovat
celeb

akoze vyhrate na celte, seville a doma s valenciou?

Reagovat
valloire

jo, jsme válec

Reagovat
10FKK

Hubama to válcujete pěkně... Na hřišti je to o dost slabší i když si namlouváte opak.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

vy mate priemernu zalohu a uz ste mali tolko nahodnych situacii ved spomeniem jedina sanca v El classicu, gol v poslednej minute proti Celte, Vale vam neda gol ani z penalty. Nebudem sa cudovat ked s tymto stratíte proti Deportivu napr.

Reagovat
-Carles-

Dať z jednej šance dva góly proti Realu je celkom obdivuhodné nemyslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

nebudem sa tu hadat. kazdy kto to poriadne pozeral musel vidiet, ze sme vas valcovali az do golu Suareza a nedali jasne sance. lenze vam staci stratit 2 body a ste v prdeli

Reagovat
-Carles-

Takže Real už nestratí?

Reagovat
Filipow

Myslíš to Clásico, kdy Real po poločase nevyběhl ze šaten?

Reagovat
dextroza_m

Jste byli na riucnik ve druhem poločase... Ty jsi opravdu dem*** ...

Reagovat
10FKK

viz výše... Válec jako kráva, ale jen hubou...

Reagovat
smazaný uživatel

Mi to vyšlo 94 - 94.

Reagovat
celeb

tipujem, ze uz v dalsiom kole sa tvoja kalkulacia pokazi

Reagovat
Filipow

my 94, Real 92.

Reagovat
celeb

Real ma 3 narocne zapasy, my 1 a pol. Nebudeme mat 94, ale hlavne koli tomu, ze nebudeme musiet. Real este strati, tipujem 2x (celta / valencia - so Sevillou to zas nejak uhaluzia )

Reagovat
smazaný uživatel

hentomu kktovi co zranil Modrica by mali dat riadnu pauzu. Ten isiel ocividne po kolene a to Modric daval v poslednej chvili nohu od neho. Tito spinavci to neurobili 1x.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
X-bano-X

https://www.youtube.com/watch?v=Gj6-YCTwpOo šiel po ňom ako pes po saláme

Reagovat
MadMrJacky

Vždyť to možná ani nebyl faul. A rozhodně žádnej úmysl

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole dyt to bylo přes balon,radši si řeš svoje nákupy do nové sezony.

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Antoine - najvacsi kral

Reagovat
Kenneth

Bale, Benzema a hlavne Modric out. To sem na to ve stredu zvedavej. Zase se divat na ty prumeraky Silvu nebo Illaru...

Reagovat
smazaný uživatel

Modric

Reagovat
alcantara

Filda.95 22.03.2015 21:43

Ukradli nám gól, ZMRDI!

Filda.95 18.04.2015 20:55

A rozhodčí to nemá rozfázované v HD rozlišení zastavené přesně v momentě přihrávky a rozhoduje se vyloženě intuitivně, takže dávat mu to za vinu, je blbost.

Hehe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě je teda ale třeba poznamenat, že při tom první případě rozhodli sudí proti Realu správně a v tom druhém pro Real nesprávně.

Reagovat
patas92

Klasik

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsi měl chtěl trefit, ale minul jsi cíl, protože hned několik minut po tom prvním příspěvku, jsem přiznal, že jsem se mýlil a těsný ofsajd tam byl. Celkem by mě zajímalo, kolik lidí z té vaší skupinky zdejších culés (nemyslím tím teď všechny, jenom tebe a spol.) by mělo takovou sebereflexi. Když nejste ani po šesti letech schopni přiznat, že vám Övrebö pomohl do finále Ligy mistrů.

Reagovat
roman1978

ty šašku. sudí nám pomohl do semifinále a co jako? ke všem těm pomocem došlo až po nesmyslném vyloučení abidala. a hned další rok nás zase sudí vyřadil, když uznali gól z ofsajdu. nikdo tady z culés nemá problém to říct. my víme, že nám pomohl. taky víme, že by k těm situacím nedocházelo, mít tam o hráče navíc. loňský titul jsme taky ztratili, protože nám v posledním zápase neuznali regulérní gól a díky tomu nemáme titul. to se prostě stává.

jenže ty pomoci pro real jsou zápas co zápas, sezonu co sezonu. viz poslední zápas s atleticem. několik penalt, nevyloučení apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že někteří culés to tady nebyli schopni přiznat ještě loni, ale do toho se nepouštím. Ten druhý odstavec.... Vem si něco na uklidnění...

Reagovat
roman1978

jsem klidný a zkus mi to vyvrátit, třeba konkrétně ten poslední zápas lm

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti nic nevyvrátím, protože tam spousta takových situací byla, stejně jako na druhé straně. Směju se spíš tomu, že nám rozhodčí zápas co zápas a sezónu co sezónu nadržujou, to je tragicky směšné.

Reagovat
roman1978

kašli zápasy a sezony. jeden konkrétní zápas. co bylo na druhé straně? atletico mělo kopat několik penalt. to je jasně poškozený tým. real měl dostat min. jednu červenou, což je jasné poškození. co bylo na obě strany?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemělo kopat několik penalt, ale kdyby fouknul ten Ramosův loket, nemohli bychom nic říct. Zas na druhou stranu, Mandžukić dal Carvajalovi loktem do obličeje, když už měl jednu žlutou a měl dostat druhou. Pak zas Carvajal dal pěstí Mandžukićovi, což kdyby rozhodčí viděl, šel ven. Byl to na obě strany vyhrocený zápas. I když zrovna v tomhle konkrétním případě jsme měl víc másla na hlavě my, to nezastírám.

Reagovat
roman1978

a co varaneho zatažení mandžukiče v prvním poločase? a co torres? na vás se toto normálně píská.

Reagovat
smazaný uživatel

Neber to jako výmluvu, ale já už si některé ty situace teďka nevybavuju.

Reagovat
misinho7

hej rovno 5 penalt mali kopat a my sme mali mat vylucenych 3 hracov..ach.. atleti mozu byt radi ze neikasovali 5 kuskov, nebyt Oblaka su v riti.. a teraz stredu nam drbnu prvy haluzacky gol a mozme LM zabalit

Reagovat
roman1978

s tebou se nebavím, tady se neřeší ten odedegoeldorddofard.

a jen tak mimochodem. v prvním poločase - faul na mandžukiče, jasná penalta, ve druhém poločase - loket ramose - jasná penalta, napadení od carvajala - červená a jasná penalta, akce od torese a zastoupení cesty od myslím ramose - už jsem viděl za toto penaltu a kdyby to byl ten portugalský podvodník, tak by to byla taky jasná penalta.

že můžou být rádi, že nedostali příděl? to můžou. ale jim k tomu nepomohl rozhodčí.

Reagovat
Ángel di María 22

Achjo, letos je to fakt dojebaný zraněníma a naší neschopností vést širokej kvalitní kádr. Chybí zase Modrič a zase to bude na hovno. Já už to neřešim, to nemá smysl, snad to nějak uhaluzíme, ale je to fakt frustrující. Do příští sezóny musíme mít o jednoho hráče, kterýho se tam Carlo nebude bát dát, víc. Jak do zálohy, tak do útoku. Prostě kvalitnějšího Illarru a Chicharita.

Hala Madrid, navždy

Reagovat
smazaný uživatel

oficialne modric out do konca sezony...

Reagovat
misinho7

tak Luka do konca sezony... tato sezona je hroza , tie zranenia nas nicia, musi prist nejaky novy hrac do stredu pola ale kvalitnejsi nez Illara ci LUcas tak teraz uz len dufat ze Illara sa nejak motivuje a poda najlepsie vykony za cely zivot

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutočná smola pre Luku, dvakrát v sezóne sa zraniť na 2 mesiace... Ked chýbal ukazalo sa, ze je pre hru Realu kľúčovým hráčom (pre vývoj zápasu kľúčovejsi ako Ronaldo). Počas jeho absencie hral Real proste strašne, prehral všetky ťažké zápasy, Ronaldo mal gólové suchoty... No som zvedavý na utorok, najskôr Atléti, potom Celta vonku, ďalší týždeň Sevilla vonku, Valencia doma, medzitým možno semifinále LM, to bude ťažké sústo pre Real. Do hry pôjde Isco, ale so všetkou úctou k nemu, Luka je pán režisér zálohy, Isco je výborny, ale už v zime sa ukazalo že ho nedokáže úplne nahradiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda na stredu s Atlétmi*

Reagovat
misinho7

Isco a Luka su uplne iny hraci to je v tom oni spolu su genialni a kebyze chyba stredu gareth a zaloha by bola James,Luka,Toni,Isco tka to by bola parada a podla mna ani lepsia zaloha na svete neexistuje... ale teraz bez luku.. neviem no on vytvara neskutocne vela prilezitosti svojim pohybom a nahravkami , Ilara je obycajny posuvac... vidim to blede

Reagovat
smazaný uživatel

Takže v stredu asi Ronaldo,Benzema,James-Isco,Kroos,Illara? Carlo sa vyjadril, ze by mal Benzi už hrať, ak nebude Bale tak miesto neho asi James a v zálohe asi s Illarom? Inak Kroos už tiež posledný mesiac melie z posledneho. No máš pravdu, vyzerá to fakt blede.

Reagovat
smazaný uživatel

Od klubu stále žádný vyjádření. Těch 5-6 tejdnů nebo out do konce sezony jsou furt jen dohady.

Reagovat
Hristo Stoichkov

No, vzhledem k tomu, že s koleny jsem si užil svoje, dovolím si říct, že pauza 5-6 týdnů je s péčí kterou má k dispozici on, dost reálná.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže on stále nebyl důkladně vyšetřený. Tyhle spekulace vycházejí z toho, že mu to koleno včera letmo prohlídli, ta prvotní diagnóza se dostala ven a noviny k tomu přilepili průměrnou dobu rekonvalescence. Doktorama bude prohlídnutý až dneska. Dokud se to oficiální vyjádření nedostane ven, tak já furt doufám, že to nebude tak vážný, jak to vypadalo včera.

Reagovat
smazaný uživatel

je to do konca sezony, zbytocne si robis nadeje...

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud nebude tady www.realmadrid.com vyjádření, co za zranění to je, tak si klidně ty naděje robit budu.

Reagovat
sensei25

No ak sa Vám do konca sezony zranil Modrič a Bale,tak to ide jednoznačne na triko Carla. Bale nebol určite fitna včerajší zápas a aj tak ho tam dal. A Modrič?Po zranení by sa mal postupne jeho organizmus zatazovat. No namiesto toho ho Carla nechal hrať prakticky stále. Z Kroosa mam pocit,ze tam odpadne,bo hra komplet celu sezonu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jak může někdo tvrdit, že za zranění Modriče může Carlo? To zranění vůbec nevyplynulo z únavy, spíš z Lukovy naivity. Takhle si nemůže dovolit jít do souboje v žádné soutěži, o to zranění si přímo říkal. Na druhou stranu si myslím, že hráč Málagy tam pravděpodobně šel s jasným úmyslem mu naložit a to se mu "povedlo".

'

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
celeb

neviem, ja by som za tym ziadne konspiracie nehladal. Videl som to v dobrej kvalite a viacerych zaberoch, prislo mi, ze to bol nestastny suboj o loptu, do kt. isli obaja naplno. V zlomku sekundy obaja napalili do lopty kazdy z inej strany ... proste smola.

To, ze je Real oslabeny ma samozrejme tesi, ze si to odniesol jeden z najvacsich sympatakov co tam maju, je na facku. Skoda. Snad sa da rychlo do kopy a posledne 2 zapasy v sezone si este zahra.

Reagovat
smazaný uživatel

Tato Barca ma viac stastia nez rozumu.. nie len co sa ich tyka ale aj zranenia Realu

Reagovat
smazaný uživatel

ale aj tak si myslim ze Real este ma sancu.. aj pri takejto marodke dokazeme bojovat o titul a to je velke plus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

To je Suarez či Hulk?

Reagovat
Mishko

Modric má po sezóne... to je náš koniec

Reagovat
smazaný uživatel

este to neni iste.. a bohuzial musime sa s tym vyrovnat.. cela sezona je taka

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.realmadrid.com/noticias/2015/04/parte-medico-de-modric

Je. 5-6 týdnů, jak pravily hned ty první zprávy. To je v podstatě až do konce sezony.. ty poslední zápasy by stihnout mohl, ale kdo ví, jestli bude ještě o co hrát.

Reagovat
misinho7

hlavne nech stihne finale LM

Reagovat
Free_player

to vás nemusí zajímat

Reagovat
el Principito

u televize s pivkem v pohodě

Reagovat
celeb

Reagovat
Free_player

400 golu to je opravdu neskutečný na tohle nikdo jinej nemá a nikdy mít nebude ...

Reagovat
Phillipinho

Ten prvni polocas Barca vs Vale si asi stahnu. Cetl jsem komentare, ze takhle dobre hrajici tym jako Netopyri na Camp Nou letos jeste neprijel.

Zapas Atletu proti Deporu jsem taky nevidel, ale koukam, ze tam bylo hrozne spalenych tutovek . Zaplatpanhub za Griziho, neskutecnej plejer .

Reagovat
-Kopy-

stáhni

Reagovat
X-bano-X

jj hrali famózne.

Reagovat
MadMrJacky

Valencie je pro mě jednoznačně nejtěžší soupeř, se kterým jsme tuhle sezonu hráli. Že máme z těch zápasů 6 bodů je skoro neuvěřitelný.

Reagovat
celeb

ono to vyplyvalo zo zostavy a naslednej hry Barcelony, ktora bola 1. polcas otrasna. Stacilo poslat do zalohy Rakitica namiesto Mascherana a hra sa totalne zmenila, Valencia bola odstavena.

Kazdopadne nas najslabsi polcas (co som videl) za tuto sezonu, a to sme zvykli mavat dost zle 1. polcasy vo vacsine zapasov. Valencia si zasluzila dat niekolko golov.

Inak Otamendiho by som hned bral. Vynikol hlavne v 2. polcase, ked sa hra obratila a mal co robit. Skvely stoper.

Reagovat
Phillipinho

Athletic snad jeste preskoci Malagu a zajisti si EL pres ligu, kdyby nahodou prohrali ve finale Copy. Malagu bych v poharovy Evrope nerad videl....

Reagovat
Phillipinho

A souboj o Zarru bude jeste pekne zajimavej. Aduriz se na Buena rychle dotahuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"náhodou" Jako los mame celkem dobrej, ale Malaga ma podobne tezkej...problem je ze potrebujem o 4 body vic kvuli vzajmenejm zapasum..

Reagovat
smazaný uživatel

Messi s tím tetováním, už chybí jen pouta.

Reagovat
smazaný uživatel

vyhrávať 1:0 a mať záverečný nápor je také naše, že Gael nevie strielať sa presvedčil aj mandril, že Gael vie kľučkovať sa presvedčil aj mandril, teraz aj Almeria...

akonáhle odišiel Fatau a prišiel Jozabed bola záloha strašne fyzicky slabá, tí černosi v zálohe almerie ich aj s Robertom proste prevalcovali...

AUPA RAYO!

Reagovat
jany kozak

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=VhwAcvd18qA

čo si na to dáva, že mu to takto drží?

Reagovat
patas92
Reagovat
smazaný uživatel

má uvnitř schované hliníkové lešení

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

ako nedivil by som sa... jemu to takto stojí aj po hlavičke

Reagovat
Ed_Hazard

cukrovú vodu

Reagovat
smazaný uživatel

Jako je to na Marce, takže čert ví, ale PSG prý Danimu nabízí 9 mega hrubého. Barca nabízela 5, což by Dani bral, ale chtěl to garantované na 3 roky, což nebylo. Jako ... jestli by setrvání Daniho stálo 15 mega, a my jsme mu to nenabídli, tak je Bart větší kokod, než jsem si myslel.

V současnosti prý je Bart ochoten jít za Danim s nabídkou 9 mega, což teda vůbec nechápu.

Reagovat
el Principito

ač mam daniho rád, tak bych ho nechal jít, jeho výkony v poslední době ... to je otřes. a dá se čekat, že půjdou spíš dolu. v létě bych podepsal někohho novýho, nechal ho v jeho klubu půl roku hostovat, v zimě by přišel a hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Máme ban do zimy 2016

Reagovat
el Principito

však to píšu

Reagovat
smazaný uživatel

A v lednu budem na Real ztrácet 15 bodů...

Reagovat
celeb

blbost. Proti PSG nehral Montoya horsie ako Alves. V poslednej dobe hraju rovnako zle, akurat Alves robi vacsie hrubky smerom dozadu. Ako ano, RB by bol nas problem pol sezony, ale to je aj teraz. A budeme potrebovat dve RB, alebo dat sancu pol roka Montoyovi, ci sa nechyti. On tie prve sezony zdaleka nehral tak zle ako tych par zapasov hlavne na jesen, ked bol strasny. Hral ako reprezentant v spanielsky vyberoch a tak sa mi zda, ze boli aj majstri.

Ja mu verim. Dokonca mu verim viac, ako Danimu. Jeho brazilska svieca horela jasno, ale kratko. Momentalne dohorieva, a ak sejkovia ponukaju 9 mega na 2 roky, tak nech sa radsej ide zahojit na stare kolena.

My aspon budeme vediet, ci potrebujeme 2 RB, alebo len jedno. Verim, ze budeme v januari 2016 zarovno s Realom aj bez Daniho.

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát že u Daniho je to o formě, kdežto u Montoyi je to celkové výkonnosti.

Dani dává naší hře jedno řešení navíc a jsem si jist, že bez něj bychom byli určitě slabší.

Nemít BAN, tak bych proti jeho odchodu zas až tak nebyl (nebo minimálně ne tak důrazně), ale my BAN máme. A to prostě je průser a důvod podepsat Daniho stůj co stůj.

Reagovat
smazaný uživatel

To se říkalo i při konci loňské ligy. My jsme odpadali a Real vyhrál décimu ...

... a pravda je úplně jiná.

Real může v některých zápasech působit strašně silně, ale na druhou stranu mají plno zápasů, kdy to strašně dojebou, a ta jejich aura je ta tam. A pokud tohle nezlepší, tak se Guardiolově Barce nemůže vůbec rovnat.

Reagovat
sensei25

Ten tvoj Dani je vacsi trage ako Montoya. Ten aspon brani. Alves sa snazi utocit co stoji z chuja a o braneni sa nejdeme ani bavit. Vid zapas s Valenciou. Nech uz len ide pekne prec.

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

na lavičke Raya

Reagovat
smazaný uživatel

mohol by ísť, tretia liga nie je preňho nič moc ...

Reagovat
smazaný uživatel

henten nórsky papagáj?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Granada díky

Reagovat
smazaný uživatel

Neviete niekto náhodou ako je to presne s tou zmenou v Europskej lige, že víťaz eu. ligy bude zaradený priamo do skupinovej fázy. Ak by napr. Sevilla skončila 5. a vyhrala Eu. ligu, to jej 5. miesto pre europsku ligu, ktore uhrala v lige pripadne inym muzstvam ? Alebo skratka nepripadne nikomu a La liga bude mať o 1. mieste menej v eu. lige...

Reagovat
celeb

pozri v komentaroch pod Wolfsburg vs Neapol, boli tam linky na oficialne stranky, kde to rozoberali. Zda sa mi, ze pojde do predkola a miestenka EL by presla na 7. priecku ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně Sevilla

Reagovat
smazaný uživatel

Bifouma se probíjel do vápna, ovšem nedokázal obejít stopera Almeríi.

išiel na vlastnú bránu?

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Granada. Slzy, krev, pot > prachy a protekce.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

dneska je jenom jeden vítěz a je to ten, kterej na hřišti nechal všechno a bojoval až do poslední vteřiny

Reagovat
smazaný uživatel

ako sa darí Mallorce?

Reagovat
smazaný uživatel

Od odchodu Laudrupa to jde od deseti k pěti a zastaví se to až v segundě B.

Reagovat
smazaný uživatel

a hra vyzerá ako? zúfalosť alebo to proste len nejde?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nevím, letos jsem neviděl nic, nejsem takový fanatik, abych sledoval zápasy o udržení v segundě. Už Caparrós udělal ze hry nekoukatelný zážitek a ty náslledující zmatky a bordel v celém klubu mě spíš odrazovaly než přitahovaly.

Reagovat
smazaný uživatel

To o tobě taky trochu vypovídá, díky to mi stačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to o mně vypovídá? Opravdu mě to zajímá.

Reagovat
Kily

"fanoušek" na baterky

Reagovat
smazaný uživatel

Copak jsem někdy o sobě tvrdil, že jsem fanoušek fanatik?

Reagovat
smazaný uživatel

fanúšik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To má na něco narážet? Tipuju nějakou hlášku od Nerviona.

Reagovat
smazaný uživatel

Citace hrdého fandy skromného a věčně poškozovaného klubu z minulého souhrnu

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Nervion?

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že se ti ulevilo, ocividne jsi na ten moment cekal dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, ulevilo velice moc. A ano, čekal jsem na to nekonečných sedm dní.

Reagovat
smazaný uživatel

V jistém slova smyslu dní padesát, respektive padesát sedm.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Phillipinho

Villarreal 6 zapasu bez vyhry. Aby jeste neprisli o EL.....

Reagovat
celeb

neskutocne, najskor seria 18 zapasov bez prehry, teraz zacinaju opacnu.

Pritom tim maju kvalitny, nechapem az takuto psychicku labilnost.

Reagovat
Phillipinho

Jedna pricina muze byt vypadnuti z EL se Sevillou a dalsi je podle me zraneni klicoveho muze Bruna, potom se zranil dalsi dulezity hrac Cheryshev. Navic Vietto posledni dobou sel hodne dolu a nikdo jiny ho golove nenahradil. Uche i Gio jsou letos spatni, Moreno je produktivni, ale taky mu to tam prestalo padat....

Reagovat
smazaný uživatel

Diego Maínz Man of the match

Reagovat
smazaný uživatel

Dívám se ze záznamu a Vale moc hezky!

Bravo is the first Barça goalkeeper in 8 years to save a Liga penalty at the Camp Nou. The last was Valdes in 2007 (vs Jonas Gutierrez)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

Tento rok sa nam (napriek Douglasovi) podarilo fakt nezvycajne posilnit tim. Dvaja excelentni brankari (to Barca nezazila asi nikdy), Jeremy Mathieu konecne zalepil laveho stopera (a dobry je aj na LB) + Suarez (ktory mal vlastny ban na cca pol sezony, ked najskor nemohol a potom tiez nemohol).

Reagovat
celeb

a hlavne z Brava az vyzaruje klud a istota. Prenasa sa to potom aj na stoperov, Pique hra pred nim ovela istejsie nez posledne sezony.

Mat tak poriesenu nahradu Alvesa a 1 posilu do stredu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasim. Brankáři jsou vysloveně úžasný a jak jsme se všichni báli, jestli dokážeme nahradit Victora, tak se to vyřešilo na jedničku s hvězdičkou. Douglas je propadák, Vermaelen ani nejde hodnotit, toho bych s klidem zase poslal o dům dál. Horší je ta záloha. Rakitic hraje hezky, ale čekal jsem od něj víc iniciativy ve vedení naší zálohy. Takhle se snaží, odmaká to, ale až moc často to dá radši Messimu nebo Iniestovi, místo potáhnutí a rozjetí vlastní akce, na to určitě má. Uvidí se v příští sezóně, Modric se taky rozjel až tu druhou a přijít do Barcelony a šéfovat hned záloze se nepovede každýmu. Dal bych mu čas a pokud s nim bude trenér dobře zacházet, mohl by nám vytrhnout trn z paty.

Reagovat
smazaný uživatel

RB nevím, možná de Sciglio a záloha Kovačič

Reagovat
smazaný uživatel

Kovacice bych si nechal líbit... Na druhou stranu bych nerad odepisoval Rafinhu, ten kluk to v sobě má

Reagovat
smazaný uživatel

hm, to je hezký, ale podíval bych se i na statistiku, kolik soupeři na NC těch penalt kopali.

Reagovat
santini

pekný výsledok, pekná fotka k článku

Reagovat
REPLIKATOR

Villarreal

Reagovat
Phillipinho

Snad letos Levante a Almerie pujdou do Segundy . Jinak Betis to vypada, ze se po roce hned vrati . Villamarin a sevillske derby hodne chybi.

Reagovat
smazaný uživatel

Levante sa zachráni...

hore by mohol ísť Betis, Gijón a SD Ponferradina

Las Palmas zas nejakým zázrakom posere play-off

naopak zachrániť sa musí Osasuna...

a zo Segundy B, postup Ovieda a Cádizu

Reagovat
santini

podľa mňa spadne Almeria, Cordoba a lízne to aj Granadu.. horko ťažko sa zachráni Depor, Levante bude dve kolá pred koncom zachránené posledné zápasy hrajú fakt dobre.. čo sa týka postupu, Betis je na 95% istý, som zvedavý na druhého do party, myslím že by to mohol byť o fúz Gijon ( či už postúpi z druhého miesta Gijon alebo Girona, som si istý, že o rok zostúpia - myslím však, že Girona by v Primere hrala atraktívnejší futbal - to čo predvýdza Gijon je nemastné - neslané ). no a tretí "žolík"... prial by som si Las Palmas ale zdieľam nosonohiho veštbu... Valladolid je odpad ..takže ten tretí bude tak či tak Girona/Gijón alebo Ponferradina, na ktorú by som bol naozaj zvedavý, prezentujú sa zaujímavým, útočným futbalom... aby som sa ale nepozeral priliš doďaleka, teším sa cez víkend na slávny Real Madrid

Reagovat
valloire

ba ba věru slavný

Reagovat
smazaný uživatel

za Valladolid hrá kolumbijsky reprezentant v službách Raya

Reagovat
santini

to znie super hrá za Valadolid ešte niekto zaujímavý? kto preboha vymyslel fialové dresy? vždy som ich neznášal

Reagovat
smazaný uživatel

je to postarší tým, väčšinou hosťovačky + známe xichty z Primery...

a bývalý barcelonský talent JEFFRÉN...

na to, že tam išiel ako ľavý obranca, tak tam hrá ľavé krídlo a za 26 zápasov má 7 gólov a 7 asistencii

Reagovat
Phillipinho

Pral bych si, aby sel nahoru Betis, Gijon a Palmy

Reagovat
smazaný uživatel

za nich hrá opäť Viera a iba do leta majú šútera Arauja 33/17 v 23 rokoch, po ňom pôjdu zavedenejšie kluby z Primery, možno liverpool

Reagovat
santini

..ten liverpool ide po každom... už čakám, kedy si nájdem ponuku od agenta v schránke

Reagovat
smazaný uživatel

keby si dal v Segunde viac ako 10 gólov tak máš ponuku od Liverpoolu na stole

Reagovat
santini

..aby som doplnil zostupujúcich zo Segundy.... Barca to má s momentálnou formou asi jasné. chvíľu to vyzeralo, že Huelva sa reinkarnovala ale vyzerá to na boj s veternými mlynmi. bohužiaľ to vyzerá aj na pád Osasuny - to je celosezónna mizéria, čo predvádzajú... a posledný do party bude ten s čiernym petrom, le nechýbal by mi napr. Sabadell.. Albacete, Santander, Mallorcu aj Tenerife mám celkom rád... trochu ma mrzí, že sa Alavés neprebudil skôr, ten by sa mi hodil do Primery z druhej ligy asi najviac a polovicu sezóny sa mi veľmi páčil herný prejav Zaragozy... tí si to ale posrali asi už definitívne...

Reagovat
Phillipinho

Osasuna se musi zachranit, to je proste tradicni klub .

Reagovat
smazaný uživatel

nad ňou už krúžia supi...

Reagovat
santini

tak aj Santander sa držal v PD celkom dlho myslel som si, že hneď postúpia späť ale sadla na nich poriadna deka

Reagovat
smazaný uživatel

Zaragozu úplne neznášam, v Sabadelli je jediným svetlým bodom Tamudo, Albacete ja neviem uš, Mallorcu tiež nemám rád...

keď padne osasuna aspoň budem hrať za ňu vo FM

Reagovat
santini

čo ja viem, mne sa páči ich štadión a tie dlhé natiahnuté siete v bránach Mallorca išla pekne dolu ale videl som ich hrať párkrát a zostup si nezaslúžia...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
X-bano-X

Ponorkové derby

Reagovat
X-bano-X

Dúfam v Betis, Gironu a Llagosteru(4 katalánske kluby v Primere nepamätám), myslím si ale že to dopadne na Betis, Gijon a pucelu. Z hľadiska atraktivity však najlepšie vychádza Betis, Palmy a Girona/Ponferradina.

Reagovat
smazaný uživatel

po Kakutovi ide falošná ponorka a Monako...

Reagovat
santini

...o Manucha nikto nestojí?

Reagovat
smazaný uživatel

Levante

Reagovat
Rage

Cádiz si Kakutu může dovolit jo?

Reagovat
smazaný uživatel

falošná ponorka...

Reagovat
smazaný uživatel

Stýská se mi po ŠF

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele