32. kolo
19.04.2015 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Villarreal CF - Córdoba CF 0:0

Villarreal opět selhal. Tentokrát nedokázal vstřelit ani jednu branku Córdobě a potvrdil naprostý úpadek formy. Utkání šestého týmu La Ligy s posledním dopadlo pro domácí tragicky a jejich fanoušci mají další důvod nepřijít příště na fotbal.

Pokud bude forma Villarrealu ještě chvíli pokračovat ve stejném duchu jako dnes večer, nejspíš se může s evropskými poháry definitivně rozloučit. Již nyní drží šesté místo spíše jen díky neschopnosti svých pronásledovatelů. Dnes se sice snažil již od začátku, ale zakončení je často zrazovalo. Z levé strany centroval Campbell, ale hlavičkující záložník Trigueros poslal míč hodně mimo tři tyče.

Po pěti minutách se dostal do šance mladý talent Joel Campbell, který dokonce nastřelil břevno! Aktivnější Villarreal mohl jít do vedení poté, co Čeryšev poslal míč na spoluhráče Ucheho. Ten bez přípravy parádně vypálil, ale narazil se svými úmysly na brankáře Juana Carlose, který si poradil. Villarreal měl dnes především smůlu. K další ráně se za vápnem odhodlal Moreno, který dokonce znovu nastřelil břevno za zády brankáře Juana Carlose!

Na druhé straně zkusil štěstí ranou z hranice vápna Bébé, ale vytáhl se brankář Sergio Asenjo. Po třiceti minutách pálil mladý talent Čeryšev, který ale také nenašel pochopení v brankáři Carlosovi. Na druhé straně pálil Edimar, ale nemířil přesně. Pět minut před koncem první půle se Campbell vydal středem hřiště a poté poslal kolmou přihrávku na Ucheho. Toho ale včas zakřižovala obrana hostí. Pět minut po změně stran se po centru z levé strany k hlavičce dostal v těžké pozici Čeryšev. Ale míč poslal na bránu, kde skvělý zákrok předvedl gólman Carlos.

Deset minut po změně stran se o další pokus postaral opět mladík Čeryšev, který ale pálil jen těsně vedle brány. Přesně po hodině hry se na hřiště dostal Luciano Vietto, který se ihned zapojil do akce. Inkasoval nahrávku od Čeryševa, ale Vietto byl včas zablokován. Na druhé straně málem udeřil Andone po centru od Edimara, ale pálil taktéž nepřesně. Parádní střelou se prezentoval Campbell, ale brankář Juan Carlos byl opět skvělý a připravený.

Pět minut před koncem zápasu se do zajímavé palebné pozice dostal dos Santos, ale jeho pokus prolétl těsně kolem. Brankář Juan Carlos dnes exceloval a právě jemu patří dík za nulu na kontě. Zlikvidoval také poslední nebezpečnou akci Villarrealu, když si Victor Ruiz naskočil na centr Luciana Vietta, ale opět zasáhl Juan Carlos. Krhinovu střelu z velké dálky v pohodě lapil gólman Asenjo. Velkou hvězdou byl ale Juan Carlos. Díky jemu slaví Córdoba důležitý bod, který před zápasem zřejmě vůbec nečekala.

Autor: Ondřej Pražák / insidespanishfootball.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele