Primera División - souhrn 29. kola

30.03.2013, 17:51, aktualizováno 01.04.2013, 23:51
Komentáře a souhrny
Celta proti Barceloně vybojovala remízu a nevyhrál ani Real Madrid, jenž hrál nerozhodně v Zaragoze. Málaga si odvezla tři body z Valeccana, venku zvítězily Osasuna a Deportivo, Espanyol remizoval s Realem Sociedad a Atlético se rozešlo smírně s Valencií. V pondělí Athletic zdolal Granadu a Betis remizoval s Getafe.

Real Betis - Getafe CF 0:0

01.04.2013 22:00

Góly: -

Real Betis i Getafe usilují o kvalifikaci do Ligy mistrů, ale ani jeden z týmů se jí po pondělní dohrávce nepřiblížil. Ve vzájemném utkání totiž nepadl jediný gól, a tak se oba celky rozešly s bodem na svém kontě.

Domácí do zápasu vstupovali ze sedmého místa, hosté byli v tabulce jen o jednu příčku horší. 90 minut ale nerozhodlo o vítězi a ani jeden tým se výrazněji nepřiblížil ligové špičce. Oba celky se pouze o bod dotáhli na šestou Valencii.

Zápas začal velice opatrně, z čehož plynul fakt, že na první zajímavější akci se muselo čekat déle než deset minut. Teprve poté se dostal ke střele hráč Getafe Federico Fernándes, ale jeho střela nemířila mezi tři tyče. Dalším střelcem hostů byl Adrian Colunga, ale ani ten nedokázal přesně vystřelil a míč poslal mimo bránu.

Betis ohrozil bránu soupeře poprvé až v 17. minutě, kdy se k zakončení hlavou dostal Paulao. Pokus zblízka však postrádal potřebnou razanci a brankář Jordi Colina tak neměl příliš problémů míč chytit. Ke konci prvního poločasu se hra otevřela, z čehož plynul nárůst zajímavých akcí. Nejprve zaměstnal betiského brankáře Adriána útočník Colunga, poté se na druhé straně snažil gólově prosadit Jorge Molina, ale Codina byl pozorný.

Hosté byli gólu nejblíže před koncem prvního poločasu, kdy se k zakončení dostal Pedro Léon, ale Adrián dokázal míč reflexivně vyrazit nohou. Brankář Betisu čaroval i v druhém poločase, kde dokázal skvělými zákroky zabránit ve skórování Sergiu Escuderovi a poté opět vychytal i Colungu.

Oba týmy se tlačily do koncovky, ale akce končily jen sporadicky přesnou střelou na bránu. Obvykle byly pokusy zblokovány a opravdu jen minimálně směřovaly mezi tyče. Velice dobrý zákrok si přispal i Codina, kterému se podařilo vytáhnout kolem tyčky velmi podařenou a jedovatou střelu domácího Dorlana Pabona.

Ke konci zápasu se žádné velké drama neudálo, neboť hra byla rozkouskována střídáním a zraněním, a tak žádný gól nepadl a týmy se rozešly smírně s jedním bodem.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Granada CF 1:0

01.04.2013 20:00

Góly: 67. Aritz Aduriz

Aritz Aduriz zařídil jediný gól zápasu, díky čemuž se Athletic Bilbao mohl radovat z domácí výhry nad Granadou. Zisk tří bodů posunul Basky na 14. pozici a na sestupovou zónu mají nyní již 11 bodů. Hůře je na tom soupeř, který zůstává pouhé čtyři body nad hranicí sestupu.

Granada do zápasu vstupovala s vědomím, že nevyhrála již pět utkání v řadě. Ztráta sebedůvěry se brzy ukázala i v utkání s Athleticem, který byl od začátku dominantním týmem na hřišti.

Do první velké šance se domácí dostali ve 12. minutě, když se k zakončení dostal útočník Aritz Aduriz. Ten ale mířil těsně vedle tyče, a tak brankář Antonio Toňo nemusel zasahovat. V pohotovosti ale musel být o 8 minut později, kdy na něj mířila střela Andera Herrery a následně hlavička Markela Susaety.

Athletic se po celou sezónu potýká se špatnou defenzivní prácí, jen momentálně sestupující Mallorca a Deportivo inkasovali více gólů. Problémy se tentokrát naskytly ve 24. minutě, kdy byla Granada blízko vstřelení již 54. gólu do sítě Basků. Ve velké příležitosti se totiž ocitl Manuel Nolito, ale z bezprostřední blízkosti hlavičkoval míč pouze do břevna.

Před koncem první půle vzrůstal tlak domácích a blízko gólu byl opět Aduriz, ale jeho hlavičko dokázal Toňo zpacifikovat. Granada ustála i nepřesnou střelu Oscara Da Marcose, a tak mohla jít do šaten za nerozhodného stavu. I do druhé půle vstoupili lépe domácí, když Toňa prověřil další z hlaviček Aymeric Laporte. Na druhé straně pak poprvé v zápase otestoval brankáře Gorku Iraizoze Youssef El Arabi.

V 67. minutě se udál rozhodující okamžik zápasu, když si na centr Goméze Ibaie do pokutového území naběhl Aduritz a tentokrát se hlavou nemýlil. Ke konci zápasu se ještě nechal vyloučit domácí Susaeta, když viděl druhou žlutou kartu za faul na Nolita, ale hosté početní výhody již nedokázali využít, a tak Athletic zaslouženě vyhrál 1:0.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Valencia CF 1:1

31.03.2013 21:00

Góly: 6. Falcao - 5. Jonas

Atlético Madrid selhalo ve snaze vrátit se na druhou příčku v tabulce, když ze zápasu s Valencií dokázalo vytěžit pouze jeden bod za remízu 1:1. Zápas rozhodly úvodní minuty, ve kterých padly oba góly.

Tým Ernesta Valverdeho stále bojuje o kvalifikaci do Ligy mistrů, podle čehož také vypadal první poločas. V něm byla Valencie jednoznačně lepším celkem a předvedla zde nejlepší výkon z dosavadních soupeřů Atlética na stadionu Vicenteho Calderona.

Hosté se do první vážné šance dostali už ve 2. minutě, kdy Pablo Piatti obral o míč Diega Godína, ale na jeho prudký centr do pokutového území nedosáhl Nelson Valdez.

Jinak tomu ale bylo o tři minuty později, kdy se míč dostal až k Jonasovi, který jej poslal do sítě mezi nohama brankáře Thibauta Courtoise. Hosté se tak ujali brzkého vedení 1:0, z kterého se ale nemohli radovat moc dlouho.

Hned o minutu později totiž dokázali domácí srovnat. Záložník Arda Turan poslal centr do pokutového území, kam si náběh skvěle načasoval Ramadel Falcao a střelou z voleje vsítil svůj již 22. gól v sezóně.

Gólový okamžik byl jedinou pořádnou šancí domácích v prvním poločase, ve kterém byli jasně přehrávání Valencií a mohli být již poněkolikáté v sezóně vděční svému brankáři. Ten totiž svůj tým podržel a o poločase se tak zůstal stav dále nezměněn.

Nejprve se mu podařilo konečky svých prstů vytáhnout nad břevno jedovatou střelu Daniho Pareja, poté si připsal hned dva excelentní zákroky proti střelám Piattiho a Jonase.

Ve druhém poločase Atlético viditelně zlepšilo svůj herní projev a Valencii začalo tlačit. Hlavně v úvodu druhé půle si vytvořilo hned několik dobrých šancí, ale gól z nich nevyplynul. Brankář Valencie Diego Alves musel nejprve hbitě likvidovat nebezpečný centr Falcaa, a poté odvrátil i nebezpečnou hlavičku Godína na roh.

Po následné akci se domácí vehementně dožadovali odpískání penalty, neboť Jonas zahrál ve vlastním pokutovém vápně očividně rukou, ale rozhodčí zůstal klidný a nechal hru běžet dál.

Ke konci zápasu se k pár šancím dostala opět i Valencia, přičemž tou nejnebezpečnější byla dalekonosná střela Pareja, která ovšem Courtoisovu bránu minula.

Výsledek příliš nepomohl ani jednomu týmu. Atlético zůstalo na třetí pozici a nevyužilo zaváhání Realu Madrid, který v sobotu pouze remizoval s Realem Zaragoza 1:1. Valencia pro změnu spadla na šestou příčku za Málagu.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Real Sociedad 2:2

31.03.2013 19:00

Góly: 9. Sergio García, 39. Cristhian Stuani - 24. David Zurutuza, 76. Javi López (vl.)

V atraktivním souboji jsme se dočkali čtyř branek, na každé straně bylo spravedlnosti učiněno zadost. Oba celky si tedy body dělí. Espanyol díky tomu sídlí v klidném středu tabulky, Real Sociedad ztrácí v boji o Ligu mistrů důležité body. Přesto je celek trenéra Montaniera čtvrtý.

Real Sociedad je jedním z příjemných překvapení letošní španělské scény, před tímto utkáním dokonce aspiroval na pohárové příčky. Naposledy si favorit tohoto utkání poradil s Valladolidem, který porazil vysoko 4:1. Práce trenéra Montaniera nezůstala nepovšimnuta a tak o něm možná ještě hodně uslyšíme. Nyní ale jeho svěřence čekala těžká zkouška - nevyzpytatelný Espanyol.

Pro celek San Sebastianu přišla první komplikace již po devíti minutách. Domácí tým reagoval na remízový výsledek lépe, Simaovu nahrávku přesně zakončil nabíhající Sergio Garcia a míč skončil až za zády brankáře Zubikaraie.

Po deseti minutách jsme se dočkali další branky a také tato trefa stála za to - gólman Casilla vyboxoval míč za vápno, kde čekal připravený David Zurutuza. Ten bez přípravy poslal balón zpátky do sítě a srovnal krok se soupeřem.

Gólově docela bohatý první poločas pokračoval lépe pro domácí. Katalánský tým překonal svého soka opět rychlou kombinací - po centru autora první branky v zápase se prosadil Christian Stuani, který jedním dotekem vrátil svým barvám vedení.

V druhé půli vyběhl favorit ze San Sebastianu na hřiště s jediným a jasným úkolem - otočit vývoj utkání. Prohra by totiž Montanierovým svěřencům mohla řádně zkomplikovat boj o vysněnou Ligu mistrů. Ofenzívu mladého týmu hodně táhne Francouz Antoine Griezmann, který zkoušel své střelecké štěstí také deset minut po změně stran, tentokrát se ale spíše zastřeloval.

O něco podobného se pokoušel Verdú, ani on ale neobul přímo střelecké kopačky. Na bránu Casilly mířila vzápětí střela Agirretxeho, brankář Espanyolu byl ale na místě a nohou míč vyrazil. Po soustavnějším, ale bezzubém tlaku se nakonec Real Sociedad dočkal vyrovnání. Centr do pokutového území si do vlastní sítě srazil Javi López!

A hosté byli při chuti. Za zbylou čtvrthodinu se dalo stihnout ještě nějaké drama a to Montanierův celek naprosto jasně chápal. Kdo čekal, že se domácí pokusí o další zvrat, ten se mýlil. Když se Real Sociedad nadechoval k další povedené akci, jeho snahu zastavil odmávaný ofsajd. Sudí Pérez se rozhodl dát k dobru normální hrací doby čtyři minuty, během nich se už ale ani jeden celek nedokázal prosadit. A to přesto, že spolupráce záložníka Griezmanna se spoluhráčem Agirretxem vypadala poměrně nadějně. Na druhou stranu mířil Sergio Garcia, ale na míč nedosáhl.

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - Deportivo La Coruña 2:3

31.03.2013 17:00

Góly: 19. Víctor Casadesús, 86. Emilio Nsue - 27. Sílvio, 48. Carlos Marchena, 60. Riki

Deportivo La Coruňa zvládlo klíčový zápas s Mallorcou, domácí tým prohrál o gól. Mallorca sice šla do vedení, ale Deportivo ukázalo vnitřní sílu týmu a nepříznivý vývoj utkání otočilo.

Záchranářský duel zvládli lépe hosté, kteří o gól přestříleli svého soka. Přesto se ani po těsné výhře neradují z výrazného postupu tabulkou, Deportivo je stále poslední. Týmem o bod před ním je právě dnešní poražený celek - Mallorca.

U po deseti minutách se skóre mohlo poprvé měnit, ale Alejandro Alfaro stál v ofsajdovém postavení a sudí Miguel Ayza tak branku neuznal. Zčistajasna tak udeřili domácí hráči. Po dvaceti minutách se se štěstím dostal k míči Victor Casadesús a propálil vše před sebou.

La Coruňa ale překvapivě rychle odpověděla. Uběhlo sotva sedm minut, když se Sílvio Pereira dostal s míčem u nohy až na hranici pokutového území a technickou ranou překonal brankáře Aouateho - 1:1.

Ke konci první půle vybojovali domácí hráči přímý volný kop, k němuž se postavil mladík Giovani dos Santos. Jeho rána ale mířila jen těsně vedle tyče, takže se oba celky rozešly po pětačtyřiceti minutách smírně. Nástup do druhého poločasu se ale povedl hostům z La Coruni a to přímo fantasticky. Po nedorozumění domácí obrany s brankářem Aouatem se do prázdné brány prosadil zkušený obránce Carlos Marchena.

Když časomíra odměřila hodinu z hrací doby, skóre se měnilo opět. A zase lépe pro hosty. Další chybu obrany potrestal svým jedenáctým ligovým gólem útočník Riki a La Coruňa vedla o dvě branky.

Na hřiště se v dresu Mallorky dostal Emilio Nsue, který se mohl záhy stát slavným. Zpětnou nahrávku spoluhráče ale zahodil a míč napálil nad. Přesto nás ještě čekalo drama - čtyři minuty před koncem normální hrací doby se domácí prosadili ještě jednou a vykřesali malou naději. A byl to předchozí smolař Nsue, který zdárně dokončil útočnou akci svého týmu. Ani to ale domácímu celku nepomohlo k bodům. Deportivo tak stále ještě žije.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - CA Osasuna 1:3

31.03.2013 12:00

Góly: 11. Rubén González (vl.) - 50. Kike Sola, 60. Kike Sola, 69. Miguel de la Cuevas

Cennou výhru si v rámci nedělního programu Primera División připsala Osasuna, která dokázala otočit nepříznivě se vyvíjející zápas ve Valladolidu. Výhra 3:1 znamená udržení patnáctého místa a navýšení náskoku na sestupové příčky, jenž momentálně čítá sedmibodovou rezervu.

Vlastní gól Rubéna sice brzy v utkání znamenal vedení domácích, ale dvě branky Kikeho Soly v rozmezí necelých deseti minut daly na první poločas zapomenout. O třetí branku Osasuny se pak postaral Miguel De Las Cuevas, pro nějž šlo o první gól v dresu klubu z Pamplony. Valladolidu k zisku bodů nepomohl ani návrat Patricka Eberta na hřiště po táhlé desetitýdenní absenci, zapříčiněné poraněným stehnem.

V úvodu zápasu se ani jeden z celků nijak výrazně neprosazoval, ale bezbrankové skóre přesto nevydrželo dlouho díky grotesknímu vlastnímu gólu. Gólman Osasuny Andrés Fernández vyběhl z branky, aby sebral ze vzduchu centr z levé strany, ovšem do cesty se mu připletl jeho spoluhráč Rubén, jenž šel dál zarputile po míči a nešťastně si jej hlavou srazil do sítě. Hosté se však nepoložili a ještě v první půli si dokázali vytvořit několik slibných příležitostí. Nejprve si málem druhou vlastní branku přidal Arribas, ale až takovou smůlu Osasuna nakonec neměla. Brankář Fernández také musel zasahovat při pokusech Óscara s Manuchem, na druhé straně v samotném závěru první půle zahodil obrovskou příležitost Nino.

Po změně stran byl velmi blízko zvýšení průběžného vedení Alberto Bueno, ale k usměrnění centru do za brankovou čáru mu bohužel pro domácí chybělo několik centimetrů. Jen o pár minut později pak bylo vyrovnáno, a to díky další velké chybě obrany. De Las Cuevas vyslal v 50. minutě na Hernándeze nijak zvlášť nebezpečnou střelu, ovšem španělský brankář ji dokázal pouze vyrazit přímo k Solovi, jenž pohotově rybičkou vsítil svůj osmý gól sezony. A hned deset minut nato se statistiky nejlepšího střelce Osasuny přepisovaly znovu. Tentokráte se Sola skvěle zorientoval ve zmatku v pokutovém území Valladolidu po rohovém kopu a hlavou zády k brance dokonal obrat hostů.

V honbě za vyrovnáním se Valladolid možná až nechal unést a po devíti minutách inkasoval potřetí. De Las Cuevas obral obranu domácích o míč v půli hřiště a jal se pelášit nikým neatakován až do zakončení, v němž tváří v tvář Hernándezovi obstál na jedničku. Dvoubranková ztráta dvacet minut před koncem již byla na Valladolid příliš, a tak bylo o vítězi rozhodnuto. Osasuna sice ještě mohla přidat další góly, ale i bez nich může slavit přesvědčivou výhru, která byla teprve třetí z venkovních stadionů v této sezoně. Valladolid na druhé straně navzdory porážce nadále okupuje střed tabulky s pohodlným jedenáctibodovým náskokem na sestupující týmy.

Více informací k zápasu

Levante UD - Sevilla FC 1:0

30.03.2013 22:00

Góly: 40. Rubén García

Levante konečně ukončilo tříměsíční sérii bez vítězství a může slavit hubenou výhru 1:0 nad Sevillou. O jedinou branku zápasu se postaral Rubén García pět minut před koncem první půli. Celek z Valencie tak předskočil svého soka a zaujal místo něj desátou příčku.

Jako první zahrozil Jesús Navas, ovšem jeho střela nakonec letěla mimo branku. Na druhé straně hlavičkoval Vicente Iborra po rohu Michela, na brankáře Beta si však nepřišel. Po další standardní situaci znovu z kopačky Michela hlavičkoval Juanfran García jen nad břevno a dlouho žádné vážnější šance nepřicházely ani na jedné straně. Přesto ještě před přestávkou přišel průlom ve skóre. Rubén García napřáhl z dvaadvaceti metrů, trefil přesně pravý dolní roh branky a gólman Sevilly se za jeho ranou mohl jen bezmocně ohlédnout. Beto o chvíli později alespoň udržel svůj tým na dostřel, když vychytal Acquafrescovu střelu, a tak se do kabin šlo za stavu 1:0.

Začátek druhé půle navázal do puntíku na tu první - Loukas Vyntra po dalším Michelově rohu opět v dobré pozici hlavičkoval příliš vysoko. Chvíli nato se Sevilla přece jen dočkala alespoň propagačního střeleckého pokusu z kopačky Negreda, avšak to jakoby hosty konečně nabudilo. Navas poprvé v utkání přiměl Munuu k zákroku, když zblízka pohotově pálil, ovšem domácí brankář si pomohl nohou a udržel čisté konto. Na druhé straně znovu zahrozil Acquafresca, Beto však byl pozorný.

Zápas se v druhé půli proměnil v zábavnou podívanou, kdy se hra přelévala z jedné strany na druhou, ale brankáři obou celků se předháněli ve skvělých zákrocích. Nejprve si musel Munua poradit s dalekonosnou střelou Rakitiće, Beto následně dal na odiv své reflexy, když vychytal Rubénovu střelu ze středu šestnáctky. V nastaveném čase hosté zoufale vrhli všechny síly dopředu, ale ani nejlepší klubový střelec Negredo nedokázal na Munuu vyzrát a mohl jen sledovat, jak se španělský gólman vytáhl i proti jeho střele gólových parametrů. Levante tak udrželo vedení a může slavit zisk cenných tří bodů.

Více informací k zápasu

Real Zaragoza - Real Madrid 1:1

30.03.2013 20:00

Góly: 6. Rodri Ríos - 38. Cristiano Ronaldo

Svěřenci trenéra Mourinha nakonec jen remizují se Zaragozou, čímž dávají prostor Atlétiku Madrid. Colchoneros ztrácí na městského rivala jen dva body a mají zápas k dobru. Real dnes spasil Ronaldo, který reagoval na gól Rodriho.

Real Madrid chtěl využít zaváhání Barcelony, navíc mu štěstí přálo. Z posledních devíti zápasů osm vyhrál, jednou remizoval. Aragonská Zaragoza se před zápasem nacházela jen těsně nad sestupem, což chtěla napravit. A že jí to šlo už od začátku! Po pouhých šesti minutách předvedli domácí hráči rychlou a hlavně efektivní kombinaci, která ve středu pole začala u Apoňa, pokračovala u Rodriho a skončila až za zády brankáře Diega Lopeze - 1:0 pro outsidera.

Bílý balet přitančil s rychlou odpovědí, která ale už tak efektivní nebyla - vrchní tanečník Ronaldo se pouze zastřeloval. Jinak to ale rozhodně nebyla ofenzivní smršť, k další šanci se po Jimenezově chybě dostal hlavičkující Pepe. Zkušený stoper ale minul.

Madridský celek tlačil svého soupeře stále víc a z jeho aktivity se zrodil další gól utkání. Vyrovnávací gól vstřelila po krásné kombinaci s Gonzalem Higuainem portugalská primadona, Ronaldo se trefil krásně k tyči Jimenezovy brány.

Uběhly sotva tři minuty a Real mohl vývoj utkání otočit. To by ale musel Modičův centr Essien zpracovat lépe. Takto nechal pouze vyniknout brankáře Jimeneze a drama mohlo pokračovat i ve druhé půli.

Trenér Mourinho byl nejspíš v kabině hodně slyšet, protože už po čtyřech minutách se Bílý balet dostal do další výborné šance. Nejprve Jimeneze nepřekonal Cristiano Ronaldo, po něm dorážel Marcelo do tyče a do třetice všeho špatného se neprosadil ani Essien. Ghanský záložník napálil míč mimo bránu.

Ztracené vedení mohl Zaragoze vrátit Helder Postiga, respektive neschopnost obránců hostí odkopnout míč. Portugalský útočník se vřítil do vápna Realu a míč se od něj odrazil tak, že Diego Lopez musel předvést opravdu výborné a hlavně rychlé reflexy, aby svůj celek uchránil před inkasováním.

Úkolem německého reprezentanta Khediry je spíše zastavovat akce soupeře a zakládat vlastní. Nyní ale došlo i na zakončení. Khedira postupoval na brankáře Jimeneze, který ale dobře přečetl vývoj akce a dobrým zákrokem podržel svůj celek nad vodou. Zakončení je naopak prací Postigy, portugalský útočník si počkal na přesný centr ze strany a Diego Lopez musel opět ukázat své schopnosti, aby stav zůstal alespoň remízový.

A další díl minisouboje Lopez kontra Postiga, opět s vítězem v barvách Realu Madrid. Také tentokrát se musel Lopez činit, ale nakonec zakončení Heldera Postigy vytáhl nad břevno. Rozhodnout se snažil i Cristiano Ronaldo, který po sprintu ze strany a typickém zakončení pořádně protáhl brankáře Jimeneze. Tlak Realu se s ubývajícím časem zvyšoval, po akci Di Marii ale opět v pokutovém území kraloval Jimenez. Brankář Zaragozy tak dnes večer přispěl k nečekanému úspěchu svého týmu, domácí remizovali s Realem 1:1.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - FC Barcelona 2:2

30.03.2013 18:00

Góly: 38. Nacho Insa, 88. Borja Oubiña - 43. Cristian Tello, 73. Lionel Messi

Lionel Messi opět výrazně přepsal fotbalovou historii, ovšem ani jeho gól nestačil k výhře Barcelony na půdě sestupem ohrožené Celty Vigo. Branka Oubiny v samotném závěru totiž znamenala vyrovnání na konečných 2:2.

Výsledek však výjimečně není to hlavní, na co se po zápase soustředila pozornost. Argentinský reprezentant Messi totiž dokázal skórovat v devatenáctém utkání v řadě, což znamená, že bez výjimky překonal obranu každého jednotlivého celku Primera División. A to mnohdy nejednou - celkem v této šňůře nastřádal rovnou šestadvacet branek. Postarat se o tuto neuvěřitelnou sérii se ještě nepovedlo nikomu před ním.

Ještě jedno pozitivum si může Barcelona z Viga navzdory ztrátě bodů odvézt, a to zařazení Erica Abidala alespoň na lavičků náhradníků. Francouzský obránce se poprvé objevil na soupisce po více než roční absenci, zapříčiněné transplantací jater. Abidal se sice na hřiště nepodíval ani v průběhu zápasu, ale jeho návrat je i tak obdivuhodný, stejně tak i v případě trenéra Tita Vilanovy. Ten se sice utkání nezúčastnil, ovšem je už po návratu z chemoterapie v USA zpět ve Španělsku.

Počátek utkání zvládla lépe Celta. Střelu Augusta Fernándeze José Pinto ještě vyrazil mimo konečky prstů, ale v 38. minutě již kapituloval. Domácí poslal do vedení Insa, jenž zblízka doklepl míč do brány po povedeném centru Fabiana Orellany. Ještě do přestávky však bylo vyrovnáno. Messi uvolnil na levé straně Tella, ten si připravil palebnou pozici a křižnou ranou na zadní tyč překonal Javiho Varase. Mezi brankami došlo na obou stranách k několika incidentům v pokutovém území, které však rozhodčí vždy navzdory výhradám hráčů přešel a penaltu neodpískal.

Po přestávce se přece jen prosadil Messi, když si se střelcem první branky Tellem prohodili své role. Znovu šlo o akci na levé straně hřiště, znovu byl Javi Varas bezmocný. Ovšem Celta se nevzdala, v závěru svého věhlasného protivníka zatlačila a v 88. minutě zásluhou Oubinovy razantní hlavičky se dočkala vyrovnání. Autorem gólového centru byl znovu Fabian Orellana. Ani zisk bodu však Celtu Vigo nepustil ze sestupového pásma, sedmnáctá Zaragoza si před ní udržela tříbodový náskok.

Více informací k zápasu

Rayo Vallecano - Málaga CF 1:3

30.03.2013 16:00

Góly: 31. Piti - 21. Weligton, 55. Júlio Baptista, 86. Pedro Morales

Rayo Vallecano sice není snadným soupeřem, dnes se ale před schopnostmi Málagy musel sklonit. Donutily jej k tomu tři branky, které si rozdělili Julio Baptista, Weligton a Pedro Morales. Naději Rayu vykřesal Piti, ta ale neměla dlouhého trvání.

Málaga se nevzdává snu o pohárové účasti i pro příští sezonu, na šesté příčce bojuje o každou výhru. Rayo Vallecano je příjemným překvapením tohoto ročníku La Ligy a ani dnes nebylo snadným soupeřem. Účast v Lize mistrů si vybírá svou daň na nezkušeném a nijak širokém kádru, který postoupil přes FC Porto. Poté ale následovala krutá realita všedních dní a prohra s Espanyolem.

V útoku ambiciózního klubu se představil Julio Baptista, toho podporovali mimo jiné Joaquín a Isco. Málaga se již po čtyřech minutách dostala pod tlak, Baptistaovu ránu ale zablokoval Martin Demichelis. Na druhé straně vypálil Isco, narazil ale jen na pohotového strážce domácí svatyně.

Přesto se favorit utkání dočkal - a poměrně záhy. Po dvaceti minutách se Málaga ujala vedení. Morales nacentroval do vápna, kam si naběhl osamocený a nehlídaný Weligton, který hlavou rozvlnil síť poprvé.

Netrvalo ale dlouho a Vallecano se dočkalo vyrovnání. Osm minut po inkasované brance se na Caballera řítil Carlos, zkušený brankář zvolil nejhorší možnou variantu a pronikajícího protihráče fauloval. Za to se dočkal nejen žluté karty, ale pochopitelně musel čelit i penaltovému kopu. Na Pitiho zakončení byl Caballero krátký, takže se rodil remízový výsledek.

Ještě do konce první půle se pokoušel prosadit Carlos, ale jeho ránu zablokovala hostující obrana pozorným zákrokem. Ve druhé půli se dostal do zakončení Bangoura, ale jeho tvrdou střelu brankář Willy Caballero nakonec se štěstím vyrazil mimo nebezpečí.

Deset minut po změně stran se hosté ujali vedení. Po dlouhodobějším tlaku se konečně svěřenci trenéra Manuela Pellegriniho dočkali, vedoucí branku po rohovém kopu zaznamenala ‚Bestie‘ Málagy - Julio Baptista se prosadil přesnou hlavičkou.

Málaga se dál tlačila do zakončení a málem se Baptista dočkal podruhé. Jeho špatné zpracování Juanfranova centru jej ale stálo oslavy - obránce Amat se stihl vrátit a míč odkopl. V podobné pozici se objevil střídající Santa Cruz, ale ani on nedokázal přesně zpracovat. Na druhé straně si s Weligtonem pohrál Casado, který ještě vyšperkoval pozici pro volného Bangouru. Jeho technická střela ale mezi třem tyčemi neskončila.

Hosté uspali svého soupeře a udeřili ještě jednou. Tři minuty před koncem normální hrací doby se do míče zpoza šestnáctky opřel Pedro Morales a jeho krásná střela skončila až za zády brankáře Cobeňa - touto krásnou ranou hosté korunovali svůj výkon, který si tři body jistě zasloužil. Málaga díky výhře stoupá o jednu příčku, Rayo je deváté.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona29243290:3375
2.Real Madrid29195572:2862
3.Atlético Madrid29194651:2561
4.Real Sociedad29139751:3748
5.Málaga CF29138841:2847
6.Valencia CF29137942:4146
7.Real Betis291351139:4244
8.Getafe CF291271038:4443
9.Rayo Vallecano291321438:4941
10.Levante UD291171134:4140
11.Sevilla FC291151343:4138
12.Espanyol Barcelona29991135:3936
13.Real Valladolid29981237:4135
14.Athletic Bilbao291051433:5135
15.CA Osasuna29871426:3331
16.Granada CF29771526:4028
17.Real Zaragoza29761626:4327
18.Celta Vigo29661729:4324
19.RCD Mallorca29661732:5824
20.Deportivo La Coruña29581635:6123

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (191)

Přidat komentář
madridcan

Uz som neveril, ze tu raz uvidim fotku Baptistu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bestia

Reagovat
smazaný uživatel

Celta sa musi zachranit !!!

Reagovat
madridcan

Nevidel som ju casto, ale ked som ich videl hrali velmi sympaticky. Aj ked dneska to nebolo nic extra.

Reagovat
smazaný uživatel

vonku hraju sice hovno ale doma vedia zahrať pekny futbal

Reagovat
smazaný uživatel

jeden galicijský klub by měl. Já to o parník víc přeju Deporu, ale když to dá Celta, tak

Reagovat
madridcan

Kedze vsetci do jedneho hrali uplne otrasne, tak dufam, ze to bolo len setrenie na Galatasaray. Za toto co dneska predviedli bude naplast len stredajsia vyhra o tri goly.

Reagovat
smazaný uživatel

ale prd setrenie . zas nebudu od 60tej minuty vladat. ako proti United oba zapasy. stale sa rozpravalo, ako sa setrili a potom od 60tej minuty vobec nevladali

Reagovat
madridcan

Vravim, ze dufam, ze to bolo tak, lebo to bol dneska neskutocny humus.

Reagovat
smazaný uživatel

neznasam ked tie "hviezdy"nevedia za priemerne za 100 tacov na tyzden odbehat a odmakat 1 zapas !! ... a uz ma doraza ze potrebuju niaku motivaciu

Reagovat
smazaný uživatel

chapu tenhle pohled, ale obavam se ze kdyby sme tam byli my tak si zvyknem a nebudem se pretahovat taky

Reagovat
smazaný uživatel

ale oni v poslednej dobe hrajú často otrasne bude to tým šetrením

Reagovat
madridcan

Vobec nie.

Reagovat
smazaný uživatel

ja dufam ze v lete proste odidu hraci ako Callejon , Higuain , Kaka to musi byt priorita

Reagovat
madridcan

Callejon je dobry zolik, na zaklad vsak nema. To je otras ked on nastupi v zaklade.

Reagovat
smazaný uživatel

zolid do zapasu ked je 3 : 0 a fikne 2 goly uzastny podiel k vyhre ... kludne moze hrat jese alebo morata

Reagovat
madridcan

Minuly rok nam napriklad ziskal dolezite body v Mallorce Nebud nanho hnusny.

Reagovat
smazaný uživatel

skurvený Real !!! mohol som mať v kapse 350€ a takto nemám nič...

Reagovat
F.Torres

jen blb by vsadil na real/barcelonu, když se má hrát LM

Reagovat
madridcan

a po repre

Reagovat
smazaný uživatel

skurvený Real !!! mohol som mať v kapse 350€ a takto nemám nič...

Reagovat
F.Torres

Cristiano

Reagovat
One-Real

Hráli jsme fakt tak strašně? Podle výsledku můžu bejt rád, že jsem dal přednost Spartě.

Reagovat
teenz

Vyměnit trapnou Spartu za Real.

Reagovat
One-Real

tys na to očividně taky nekoukal, když si neodpověděl

Reagovat
teenz

Reagovat
REPLIKATOR

Ten Real se snaží hrát jako Barcelona. Když vyhraje Barca, vyhraje i Real. Když Barca remizuje, Real taky remizuje...

Reagovat
Al Capone

Byla to bída, ale upřímně, teď je to jedno. Druhý nebo třetí flek neřeším, jednoznačná priorita jsou poháry.

Reagovat
Rssa

Oba už šetří na LM?

Reagovat
madridcan

Kto setri, ma za tri (body)

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě, jak si Lahoz obhájí tu nepísknutou pentli na Messiho. Byla jasná ze všech možnejch úhlů.

No a jak na to koukám, tak pentli měla kopat i Zara proti Realu po Essienově faulu.

No prostě další normální kolo ...

Reagovat
blaugrana

Klasický stav.

Reagovat
Al Capone

ubožejší a ubožejší...

Reagovat
smazaný uživatel

jak vidno, nikoho kromě jeho Smrtijedů to stejně nezajímá

Reagovat
madridcan

Smrtijed to ma byt akoze Smrtozrut? Akoze Voldemortovi prislusnici?

Reagovat
smazaný uživatel

Jep.

Reagovat
madridcan

Myslel som si. Vy inak mate neskutocne nazvy v Harrym Bradavice, Brumbal, Nebelvir ci jak. Nechapem

Reagovat
blaugrana

Na HP aj Lorda máme 1 000 000 krát lepší dabing

Reagovat
hefy

ok.

Reagovat
madridcan

Dabing neriesim, ide mi o knihu a vyrazy A co sa tyka dabingu, tak asi jediny slovensky dabing co ma bavi je v Big Lebowskom. Tam to Vajdovi a Kronerovi sadlo neskutocne. Inak ked som napriklad pocul Posledneho skauta slovensky, tak som to musel vypnut. To bolo daco otrasne. A hlavne Česi sa vedia viac vcitit. Napriklad taky Bender z Futuramy. Martin Stransky sa do toho vzil paradne. Alebo Rajesh z TBBT. Cesi sa snazia tomu dat ten akcent, aky ma v originale. Slovaci nato uplne seru.

Reagovat
blaugrana

House, Cold Case, 2 and half man...v tomto je všade slovenský dabing lepší.

Reagovat
madridcan

Dva a pol chlapa hej. Este ma napadaju Priatelia.

Reagovat
smazaný uživatel

Přátelé? Pro mě jeden z mála seriálů, nebo filmů, kde je náš dabing lepší než originál. V případě přátel nemůže být o slovenském dabingu ani řeč, tam je to křeč.

Co se týká názvů HP, tak mi to nijak nevadí. Byli jsme holt kreativnější

Reagovat
madridcan

Tak na Priatelov nedam dopustit kedze som na tom serialy vyrastal a Katarina Brychtova-Katka, Andrea Karni Karnasova, Bibiskorica Ondrejkova, Ivan Sandor-Sandi, Dusan Cinkota alias Cinki, Stanley Kral je proste klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Je to samozřejmě i o zvyku..

Reagovat
-Carles-

Two and a half men je po slovensky totálna tragédia, naopak český dabing je perfektný.

Reagovat
madridcan

Hlavne ide o to, ze pomaly vsade seru Stana Krala a Dusana Jamricha. A jeden z najlepsich dabingovych hercov sedi vo vazeni.

Reagovat
-Carles-

Ono mi tých lepších hercov asi ani moc nemáme. Seriál kde má slovenský dabing navrch je jednoznačne Frasier.

Reagovat
madridcan

Jasne. Jeden z najoblubenejsich mojich serialov a ja nanho zabudnem Samozrejme mas pravdu. V českom mi staci len pocut ,,Frejzre" a prevracam oci

Reagovat
-Carles-

Jj, česky je to katastrofa

Reagovat
smazaný uživatel

Frasiera máte opravdu lepšího

Reagovat
blaugrana

Are you fuckign kidding me?

Reagovat
smazaný uživatel

no ja cetl pottera anglicky i cesky a libi se mi oboje, i ceska verze je podle me kvalitne prelozena... jinak ceskej dabing je obecne na vysoky urovni - kolikrat i lepsi nez originaly anglicky ci jiny.. napr Red dwarf - kamos mel ucitele rodilyho anglicana na vysoky a jednou se nejak dostali k red dwarfovi a on prej ze ta ceska verze je o hodne lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Já argumenty přednesl. Tys nemohl přednést nic, tak alespoň urážíš. Prostě Madrista.

Reagovat
smazaný uživatel

klasický kolo

Reagovat
REPLIKATOR

Podplacený

Reagovat
Rssa

Tak jsem se koukl na sestřih...kde sakra byl Dani u toho druhého gólu? To byl jeho hráč

Reagovat
blaugrana

Tam to hlavne skurvil Bus, ktorý konštruktívne rozohral na nohu súpera.

Reagovat
Rssa

To taky, ale takhle volný hráč ve skoro 90. minutě zápasu? Ve vápně? Při centru?

Reagovat
blaugrana

Aj keby tam Alvés bol, tak je to gól.

Reagovat
Rssa

Nebyl.

Reagovat
blaugrana

Koľko hlavičkových súbojov Alves vyhrá?

Reagovat
Rssa

Nejde jen o hlavičky. Pokud si někdy hrál fotbal, tak víš, že ubránit centr jde i tělem. Tady evidentně chyběl náš hráč, který by byl před Borjou a nemusel by být extra dobrý hlavičkář, aby centr odvrátil.

Reagovat
blaugrana

Každopádne k tomu centru hlavne vôbec nemalo dôjsť. Sergio ma skurvene nasral.

Reagovat
REPLIKATOR

Musel se stáhnout k jinýmu hráčovi, protože tam bylo přečíslení. Takže si vzal hráče, kterýho měl mít v ideální situaci stoper. Stáhnul se k hráčovi, co byl blíže míči a měl větší šanci dát gól. Jenže centr letěl až na zadní tyč. Chybu udělala celá obrana a v prvé řadě Busquets

Reagovat
kubys

La Bestia.

Reagovat
teenz

OT: Jaká je zvádlenost penalty v ročníku 03-04 ? Děkuju.

Reagovat
smazaný uživatel

ako tak na to pozerám, na to, že hráme so stopérmi zo Segundy B, a defenzívna činnosť mužstva prakticky neexistuje je 9. miesto fantázia, teraz otázka za milión, či je to našou dobrou hrou, alebo je to len tragédia zbytku Primery?

inak Chori je fakt neskutočný hráč, akurát je na ňom až moc vidieť, či bol večer pred zápasom nacápaný alebo nie

a Leo je proste božský

a Pitiho začínam mať čím ďalej viac rád...

Reagovat
smazaný uživatel

zabudol som Osasuna tí v tom boji o záchranu proste vedia chodiť

Reagovat
madridcan

Inak si Cristiano vcerajsim golom stale udrzuje sancu , ze sa mu podari rovnaky kusok, ktory ako prvy dokazal minuly rok Ale je to este daleko. Najma Malaga a Athletic budu proti.

Reagovat
blaugrana

Bacha na to množstvo informáci, lebo ti rupne ako Merčiakovi a potom budeš vidieť na San Sire Jamesa Bonda.

Reagovat
madridcan

Prestan urazat absolutneho OTA!

Reagovat
blaugrana

Veru. Som zabudol, že je držiteľom tohto prestížneho a vždy objektívneho ocenenia.

Reagovat
madridcan

Som nechapal. Ale podla mna je lepsi Jurko.

Reagovat
blaugrana

Čo som počul, tak mu to 1 zaplatila, lebo chcel odísť za lepším...ale takto už vyššiu métu dosiahnuť nemôže a teda zotrvá.

Reagovat
madridcan

V com za lepsim? Uvadzat patkrat za rok prenos na Dajto?

Reagovat
blaugrana

Ťažko povedať, aké ma Marcel priority.

Reagovat
Robbie

včera jsem Real, vlastně co čtu tak můžu být rád, jak zahrál Kaká, Callejon a Higuain ? protože já sem toho názoru že Kaká,Callejon,Higuain,Albiol na Real nemají, sice odehrál Essien pár povedených zápasů ale proč tak velký tým potřebuje neperspektivního hráče na hostování

Reagovat
smazaný uživatel

lebo sa neperspektivny hrac neoplati kupovat

Reagovat
teenz

Achjo.

Reagovat
blaugrana

http://www.fcbarca.com/47223-minister-spraw-wewnetrznych-francji-kibicuje-barcelonie.html

Takže už máme na svojej strane aj ministra vnútra FRA.

Reagovat
goodbay

DEPORTIVO šance na záchranu žije a teď hurá na Zaragozu.

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm neviem či to dajú, to mužstvo je fakt tragicke až na pár výnimiek, spadli už lepšie mužstvá

Reagovat
goodbay

Tak třeba Zaragoza o tu záchranu bojuje každoročně a třeba loni byla dlouhou dobu i poslední a zachránila se. Předloni zase spadlo Deportivo, které mělo po konci sezony 43b a byl to snad rekord, protože aby spadlo mužstvo s tolika body jsem snad nezažil. Určitě taky nebylo ten rok na padáka a spadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Deportivo! Ještě to není ztracený

Reagovat
LAM

Nejlepší by bylo dle mě kdyby sestopily Mallorca,Zaragoza a Granada.

Reagovat
blaugrana

real, espanyol, osasuna

Reagovat
LAM

Myslel jsem reálně

Reagovat
LAM

jo a postup do PD-Elche,Almeria a Villarreal

Reagovat
madridcan

La Coruna

Reagovat
blaugrana

Intergalaktická premiéra Avatara na televízii JOJ! Cannot miss it!

Reagovat
-Carles-

Avatar v TV? To bude minimálne 15 reklám

Reagovat
blaugrana

od 20:30 do 00:30.

Reagovat
madridcan

Ide to od 20:30 do 0:30..film ma 162 minut. Takze si maly pocet povedal

Reagovat
-Kopy-

Alves; Joao, R. Costa, Mathieu, Guardado; Parejo, Tino Costa; Piatti, Éver, Jonas; Valdez.

AMUNT!

Reagovat
LAM

No myslim že to co potřebujete jako prase drbání je ofenzivní záložník.Kdyby jste nějakou velkou kvalitu získali tak by mohl Banega jít na víc dozadu kde je lepší a hned by to bylo supr.Jinak to nevypadá špatně.Až se uzdraví Rami tak bude moc jít Mathieu na levo.

Reagovat
-Kopy-

jo jo, bejt to na mě, tak Banega více vzadu a místo něj více vpředu Canales...no s Mathieu to bude zajímavé, možná, že bude škoda cpát ho na levo, kde máme teď dva hráče s kvalitou a ještě tam cpát třetího, uvidíme co se stane...

Reagovat
smazaný uživatel

Já budu fandit Atletům.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Ale máte krásný dresy.

Reagovat
Kily

to bude strašná rychta, tipuju obraz hry podobný jako před rokem v semifinále EL

Reagovat
-Carles-

Canales ešte na základ stále nemá?

Reagovat
-Kopy-

už měsíc jo Valverde nemá rád mladé hráče, Canales, Bernat a Viera, tudle trojici ignoruje, přitom je začal ignorovat od doby co tihle tři vyhrali zapas s Deporem, nechápu...

Reagovat
Kily

fyzicky už jo, trénuje dost dlouho, ale asi mu to nejde na tréninku a to tak, že tam musí být příšerný, když místo něho hraje nevýrazný Ever

Reagovat
madridcan

Teraz Sport jednotke pre istotu meska zvuk

Reagovat
smazaný uživatel

No tak tohle byla gólovka.

Reagovat
madridcan

JONAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS

Reagovat
-Kopy-

Jonaaaaaaaaaaaaaaasssssssssssss

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti ten začátek prospali neskutečně.

Reagovat
madridcan

Dlho to netrvalo

Reagovat
smazaný uživatel

el Tigreeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
madridcan

No...konecne napravili zvuk jednotkari

Reagovat
-Kopy-

Guardado bože

Reagovat
madridcan

Toto bol jednoznacny over...este jeden golik.

Reagovat
smazaný uživatel

Valencie na ně slušně vletěla. Atleti vůbec neví. Tohle je čekání na další gól.

Reagovat
madridcan

Neskutocne kolko volnych miest

Reagovat
blaugrana

Kríza je kríza.

Reagovat
blaugrana

Na slovane bolo tiež len 863 divákov!

Reagovat
madridcan

Som zvedavy kolko bude ludi u nas v utorok. Prvykrat v sezone sa plati, tak som zvedavy kolko srdciarov pride.

Reagovat
blaugrana

Reagovat
blaugrana

Len aby ste sa nepripravili aj o posledných fanúšikov.

Reagovat
madridcan

Dufam, ze pridem sam...vyhram Kiu

Reagovat
blaugrana

Tak to je už aká motivácia. Aj so sedem ročnou zárukou?

Reagovat
smazaný uživatel

Sedm !!!

Reagovat
blaugrana

Na Slovensku po slovensky.

Reagovat
smazaný uživatel

Však já vim.. Nevím, jak u Vás, ale v čechách se ta hláška chytla, když objednáváš panáky..

http://www.youtube.com/watch?v=HS6bwjCxUQ4

Reagovat
blaugrana

Btw, ty si sa aj so ženskou rozišiel, aby si sa mohol venovať EF, či ti to toleruje? Ak hej, tak si našiel tu pravú.

Reagovat
madridcan

Su sviatky a robim nejake zadania do skoly, tak som doma. V piatok som vsak bol klasicky oslavit, ze je piatok. Vcera len Manchester som bol pozriet mimo a vecer hral Real. Dneska je vsetko zatvorene, takze vsetko ma svoje dovody

Reagovat
blaugrana

A na babu sereš. Ty sviňa špinavá.

Reagovat
Kily

Pereira je místy až neskutečná kopie Miguela, po ztracení míče nejdřív diskuze s rozhodčím a až pak nápad se vrátit. Ta pevná obrana Atlética zůstala v kabině, chce toho ještě jednou rychle využít

Reagovat
madridcan

Jasna

Reagovat
madridcan

Not ban Dani

Reagovat
madridcan

a mal byt roh.

Reagovat
madridcan

Arda konec.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem Courtoise nemusel, tak si mě získává. Tohle bylo zase famozní.

Reagovat
blaugrana

Saving in style. Ak nepríde De Gea, tak kľudne môže dojsť.

Reagovat
smazaný uživatel

neni šanca

Reagovat
madridcan

Kilyho, Kopyho a Korma moze jeb*ut To su sance. Ani by som sa necudoval zakonu schvalnosti(golu Atletica).

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Kily

já jsem příjemně překvapen tím, jak ten fotbal vůbec vypadá, ale celkem se bojím toho, aby zase Pareja nepolíbila kreativní "genialita" směrem dozadu a nevystřihl nějakého Kindla

Reagovat
smazaný uživatel

Kindl byl pro mě highlight dne

Reagovat
Kily

já pořád nechápu, na co v tu chvíli myslel a o co se snažil, on strčil s přehledem do kapsy i tři roky starý kousek Kočího, když nekompromisně překonal Haška

Reagovat
smazaný uživatel

Byl v laufu. Viděl šanci, chytil ji za pačesy.. a už nepustil.

Reagovat
Kily

on se letos triviálními chybami podepsal pod poměrně slušný počet inkasovaných branek, dneska asi nevěřil protihráčům, tak to vzal na sebe, no

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi fanda Detroitu, jo?

Reagovat
Kily

jj, odmalička kvůli Yzermanovi, jehož pozici pak převzal Dacjuk, navíc Kindla jsem měl letos na očích i v Pardubicích

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, tak to já jsem zase fanatickým příznivcem celku ze stejné divize. Dám ti malou nápovědu - kapitán tohoto týmu minulý rok poměrně zblízka seznámil Zetterbergovu nádhernou tvář s tvzeným sklem místního krasostánku.

Reagovat
Kily

toho kapitána mám jenom o něco radši než Ruutua, Prongera nebo Averyho, on vůbec rád mlátí švédské hráče v dresu Detroitu, Liljovi kdysi zařídil hodně dlouhou placenou dovolenou

Reagovat
Kily

ale tam bych mu to nevyčítal, to nebyl žádný nefér zákrok, v Detroitu po tom vlastně pochopili, že bez bitkaře v týmu to taky nemusí jít pořád, jelikož při absenci drsného hráče na sebe zodpovědnost museli brát Lilja nebo Kopecký, kteří dostali na hubu a hodně dlouho kvůli tomu pak nehráli

Reagovat
smazaný uživatel

Hele a co Tootoo, jak mu to jde? Jeho odchod mě mrzel snad mnohem víc než úprk toho jidáše Sutera.

Reagovat
Kily

celkem rychle si získal fanoušky, akorát se vždycky popere zrovna když spím a nedívám se

Reagovat
smazaný uživatel

S fanoušky on to právě umí, no..

Reagovat
Kily

no a v jednom zápase proti Columbusu si domlouval bitku, počkal, až soupeř shodí rukavice, sám je neshodil a v klidu hrál dál, byla z toho pak po zápase menší slovní přestřelka ohledně toho, že je to srab

Reagovat
-Kopy-

bože Parejo, udělá dva a pak to takhle dokurví, to snad není pravda

Reagovat
smazaný uživatel

fuj. Tahle byla oranžová

Reagovat
-Kopy-

super poločas od nás a zasloužili by jsme si vést ale bohužel zatím není přáno, hlavně ve druhém poločase nepolevit

Reagovat
-Kopy-

neměla bejt reakce

Reagovat
madridcan

Strasna hlupost od Mathieho(alebo ako to sklonovat)

Reagovat
-Kopy-

taky nevím jak to skloňovat

Reagovat
smazaný uživatel

No není to zatím zas tak špatný.

Reagovat
madridcan

Vykon nie, ale z pohladu fanusika Valencie by ma skore mrzelo.

Reagovat
smazaný uživatel

Valdez tam ještě foukne dva kousky

Reagovat
Kily

už trefil kamenem auto, aby s přesnými zásahy zase neměl na dva měsíce vybráno

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
blaugrana

Reagovat
-Carles-

Reagovat
madridcan

Velmi pekne od Radamela.

Reagovat
madridcan

Ruka ani nahodou.

Reagovat
madridcan

aj ked...

Reagovat
Maresma

Valencia hrála v první půli fakt moc pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, Canales už nemohl sotva co vyběhnul na hřiště..

Reagovat
Kily

Banega by mohl být mistrem světa ve schovávané, celkem často fanoušci zjistí, že na hřišti byl až ve chvíli, kdy ho opouští

Reagovat
blaugrana

Perreira.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mě vždycky pobaví podobný moment, zvlášť když hráči mého oblíbeného celku se podobných nešvarů výhradně zdržují. Takže ti celkem rozumím.

Reagovat
valloire

Reagovat
dantetomas

niektore tie baletky strcia do vacku aj Luisa Suareza... pozeram len druhy polcas, ale to je hroza... verejne valcovanie ihriska... krasne im tam naprsalo, tak to asi chcu vyuzit...

Reagovat
Kongo

Parejo,Mathieu,Alves a kupodivu Jonas dneska výborní.

Reagovat
Kongo

Konečně už probouzí Dany ten svůj talent.

Reagovat
Kongo

A ještě R.Costa dneska výborný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani se nedivím, že toho Diega tak chtějí, tohle je úplně jiný Atlético než loni.

Reagovat
Honza Matoušek

Horší?

Reagovat
smazaný uživatel

Docela pobaví ten "jasný over".

Reagovat
smazaný uživatel

Letošní La liga prostě chybí tomu to napětí...

Reagovat
LAM

Tak to že Atleti asi nedokážou hrát celou sezonu tak aby mohli na titul se čekalo ale to že Real bude takhle často tragédní fakt ne.

Reagovat
smazaný uživatel

minulú sezónu som si užil napätie do 90+1, teraz som rád, že je to kľudnejšie, na poháry to už nebude, ale aj tak je to super

Reagovat
Kongo

No včera bylo napětí v zápase Atletico - Valencia až až......Joao je v poslední době nějaký nervák.

Reagovat
smazaný uživatel

tak netopier, madrace a Sevilla elitná squadra cirkusantov

Reagovat
madridcan

Docela pobavi ten ,,Essienov faul"

Reagovat
smazaný uživatel

Dvě kola zpět byl Depor jasný kandidát na padáka a najednou jsou zase ve hře. Barca je slušně nakopla. Jen tak dál.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele