Primera División - souhrn 28. kola

17.03.2012, 19:54, aktualizováno 19.03.2012, 22:53
Komentáře a souhrny
Espanyol doma porazil osmnáctý Santander a posílil své ambice v boji o poháry. Barcelona vyhrála v Seville a ukrojila dva body z náskoku Realu Madrid, který doma remizoval s Málagou. Valencia veze díky Soldadovi tři body z Bilbaa, Levante udolalo Villarreal, Atlético neuspělo na Mallorce.

Espanyol Barcelona - Racing Santander 3:1

19.03.2012 21:00

Góly: 26. Joan Verdú, 32. Philippe Coutinho, 80. Héctor Moreno - 12. Cristhian Stuani

V pondělní dohrávce Primera Division Espanyol přivítal na domácí půdě sestupem ohrožený Racing Santander. Domácí tým po dobrém výkonu dokázal potvrdit roli favorita a zvítězil 3:1, díky čemuž se vrátil na šestou pozici do boje o evropské poháry. Racing je stále osmnáctý a na záchranu nyní ztrácí tři body.

Pro hosty přitom utkání začalo více než dobře. Už ve 12. minutě se po náhodné akci trefil Christian Stuani a poslal Racing do vedení. Od té doby se však hosté snažili bránit jednobrankový náskok a to se jim stalo osudným. V 17. minutě pálil Coutinho ze střední vzdálenosti těsně mimo hostující svatyni.

Co se nepovedlo Coutinhovi v předchozím případě, napravil Juan Verdú ve 26. minutě. Ten se dostal k balónu v pokutovém území Racingu a technickou střelou překonal gólmana Toňa v brance Racingu - 1:1. Netrvalo to dlouho a domácí šli do vedení a tentokrát už se trefil talentovaný Brazilec Coutinho, který je v Espanyolu na hostování z Interu Milán. Centr Sergia Garcíi našel v pokutovém území právě Coutinha a ten přízemní ranou překonal Toňa podruhé - 2:1.

Ještě do konce prvního dějství mohli domácí přidat další trefu, ale z dobré pozice netrefil branku útočník Uche. Před koncem poločasu se na hřiště podíval také slovenský záložník Vladimír Weiss, který ve 41. minutě musel vystřídat zraněného Garcíu. Do kabin se tak šlo za stavu 2:1 pro Espanyol Barcelona.

Hřebíček do rakve pro hostující fotbalisty přišel v 52. minutě. Druhou žlutou kartu dostal Gullón a musel tak jít předčasně do sprch. Už v jedenácti fotbalisté Racingu nestíhali a v deseti lidech byli odsouzeni k porážce, což se také potvrdilo. Espanyol si po zbytek zápasu bez problémů stav pohlídal a nepustil Racing k jediné příležitosti.

Domácí nakonec přidali ještě třetí gól, kterým si pojistili své vítězství. V 80. minutě se hlavičkou prosadil Hector Moreno a upravil tak na konečných 3:1. V závěru zápasu mohl Espanyol přidat další branky, ale díky své střelecké nemohoucnosti se ukazatel skóre již nezměnil.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Málaga CF 1:1

18.03.2012 21:30

Góly: 35. Karim Benzema - 90+1. Santi Cazorla

Jedenáctizápasová vítězná šňůra Realu v Primiera División je u konce. Pátá Málaga, bojující o evropské poháry, díky brance Santiho Cazorly z první minuty nastavení oloupila Santiago Bernabéu. Náskok madridského celku na druhou Barcelonu se tak ztenčil na rozdíl osmi bodů, ta totiž v sobotu skolila venku Sevillu 2:0.

Do prvního zakončení se dostal Benzema, který si zpracoval pas od Diarry, nicméně pohotový zákrok proti němu vytasil brankář Caballero. O dvě minuty později měl na druhé straně o poznání více práce Casillas, Cazorla přihrál Rondónovi, jenž svou střelou pořádně prověřil připravenost madridského muže v rukavicích.

Poté se do výborné střelecké pozice dostal Cristiano Ronaldo a i jeho spoluhráč Kaká, jenže oba ztroskotali na pozorném Caballerovi. Málaga byla i nadále houževnatým soupeřem a po čtvrthodině hry znovu pořádně zahrozila. Monreal unikl po levé straně, dokázal přihrát Iscovi, který zamířil jen těsně vedle Casillasovy brány.

Skóre zápasu nakonec po pětatřiceti minutách hry otevřel Benzema. To se přitom ještě po spolupráci s Cristianem Ronaldem dostal do další slibné možnosti, nicméně tentokráte ještě jeho pokus skončil mimo. Pak už ale Cristiano Ronaldo operoval na levé straně, počkal s centrem, na který si do vápna naběhl úplně volný Benzema a hlavou zavěsil.

Zkraje druhé půle se Benzema cpal do další možnosti, jenže otálel se střelbou, a tak se obránce Weligton stačil zmobilizovat a francouzského útočníka zastavit. Po hodině hry se musel mezi třemi tyčemi znovu co ohánět Caballero, Kaká vyslal na zteč Cristiana Ronalda, ten však nevyzrál na skvěle chytajícího brankáře soupeře.

V 67. minutě Callejon nahradil Kaká a domácí útočník pár chvil po svém pobytu na hřišti mohl náskok navýšit, po centru Cristiana Ronalda však hlavičkoval jen vedle brány. V 70. minutě měl další šanci Benzema, jemuž dobře asistoval Özil, jenže ani v tomto případě se míč mezi tři tyče nevešel.

Ačkoli byl Real ve druhém dějství lepším týmem, Málaga prakticky z jedné jediné vytvořené šance, navíc až v první minutě nastavení, urvala velmi cenný bod. Byla to opravdu jedna z posledních možností, jak utkání alespoň zremizovat. Santi Cazorla se toho ale chopil se vší parádou a svou střelu z přímého kopu zakroutil přesně do šibenice.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Valencia CF 0:3

18.03.2012 18:00

Góly: 41. Roberto Soldado, 57. Roberto Soldado, 85. Roberto Soldado (pen.)

V nedělním zápase 28. kola si dokázala hostující Valencie poradit s Athleticem, který přehrála 3:0. Pod všechny góly se podepsal nejproduktivnější střelec Valencie Roberto Soldado, kterému k hattricku dopomohl i domácí Iraola, který byl po druhé žluté kartě v 67. minutě vyloučen.

Valencie vstupovala do zápasu ze třetí pozice, ale povážlivě se na ni dotáhlo čtvrté Levante, které porazilo 1:0 Villarreal. Na třetí místo si stále brousil zuby i Athletic, který na svého nadcházejícího soupeře ztrácel před zápasem 7 bodů. Klub s netopýrem ve znaku si ale s těžkým utkáním poradil a zvítězil rozdílem třídy, díky čemuž si upevnil svoji pozici za velkokluby Realem Madrid a Barcelonou.

Oba týmy ve čtvrtek absolvovaly odvetu v Evropské lize a oba z ní vyšly vítězně, což je skvělá vizitka pro španělský fotbal. Nicméně Athletic po zápase s Manchesterem United neměl k dispozici útočníka Fernanda Llorenteho, což se v nedělním zápase projevilo. Naopak Roberto Soldado proti PSV Eindhoven nenastoupil a své góly si nechal až na španělskou ligu.

Ten první se mu podařilo vstřelit čtyři minuty před koncem prvního poločasu, když využil obrovské chyby obránce Mikela San Josého, udělal kličku brankáři Gorku Iraizozovi a poslal míč do odkryté brány.

V druhém poločase Athletic zlepšil svůj herní projev, ale i přesto se nedokázal dostat do žádné vyloženě nebezpečné šance. Hráči se snažili z křídla centrovat před bránu, ale vzdušný prostor před svoji bránou skvěle kontroloval brankář Vicente Guaita.

A když už to vypadalo, že každou chvílí musí dojít k vyrovnání, Valencie nečekaně navýšila své vedení. Sofiane Feghouli našel centrem Jordiho Albu, ten míč prodloužil na Soldada a neomylný střelec propálil Iraizoze k jeho bližší tyči.

Ibai Gomez byl velice blízko snížení, ale jeho chytře kopnutý přímý kop dokázal Guaita vychytat. A veškeré snahy o snížení a vyrovnání byly pohřbeny v 67. minutě, když Andoni Iraola uviděl druhou žlutou kartu v zápase po sestřelení Jordiho Alby těsně před pokutovým územím.

Hned na to mohl Soldado vstřelit svůj třetí gól, ale v tváří v tvář Iraizozovi nedokázal uspět. Jenže pět minut před koncem se dočkal. Centr Daniho Pareja v pokutovém území zasáhl do ruky San Josého a byla zapískána penalta, ke které se postavil právě španělský reprezentant. Mířil těsně pod břevno a zaznamenal tak svůj čtvrtý hattrick v sezóně, počítáme-li zápasy jak v lize, tak za Španělsko. V nastaveném čase se mohl ještě prosadit Pablo Piatti, ale Iraizoz jeho pokus dokázal zneškodnit.

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - Atlético Madrid 2:1

18.03.2012 16:00

Góly: 47. Diego Godín (vl.), 49. Michaël Pereira - 66. Falcao

Veliké zklamání zažilo v rámci 28. kola Atlético Madrid, které si dělá zálusk na pohárové příčky. V utkání na půdě Mallorcy po nevýrazném výkonu podlehlo 2:1 a v tabulce se tak propadlo na devátou příčku. Mallorca se naopak posunula na třináctou pozici a na Atlético nyní ztrácí pouze tři body. Domácí o svém vítězství rozhodli v úvodu druhého poločasu, kdy vstřelili oba góly.

Po celý první poločas nebyl k vidění moc zajímavý souboj a většina zajímavého se odehrávala na středu pole. Oba celky hodně kazily rozehrávku a k šancím se dostávaly pouze sporadicky. Mírně lepší byli překvapivě domácí. Ve 24. minutě poprvé výrazněji zahrozil Castro, který z hranice pokutového území jen těsně minul branku Courtoise.

Atlético neodehrálo dobrý poločas a vyslalo pouze jednu střelu na branku Mallorcy. Tu měl na svědomí ve 32. minutě Argentinec Eduardo Salvio, ale s jeho pokusem neměl Aouate v brance domácích problémy. Na druhé straně pálil Ramis a jeho střela byla o poznání nebezpečnější, ale znovu se nevešla mezi tři tyče.

V závěru poločasu museli domácí střídat kvůli zranění. Ze hřiště odstoupil Tereja a na jeho místo přišel Tissone. Šanci už však diváci na stadionu v Mallorce neviděli a po nevýrazném prvním poločase se tak šlo do kabin za bezbrankového stavu 0:0.

Domácí měli ke smůle hostů raketový vstup do druhé půle a stihli téměř všechno, co se stihnout dá. Už ve 47. minutě hlavičkoval Castro do obránce Godína, který si srazil balón do vlastní branky - 1:0. Hned o dvě minuty později zvýšili domácí na dvougólový rozdíl. Po rychlé kombinační akci se tentokrát prosadil Michael Pereira.

Hned vzápětí však přišla také nepříjemná situace pro domácí. Obránce Ramis zabránil gólu v síti rukou a pochopitelně tak následovala červená karta a také penalta. Kanonýr Falcao však jedinečnou příležitost ke snížení skóre využít nedokázal a skóre prozatím zůstalo 2:0.

Atlético se však přeci jen kontaktního gólu dočkalo a trefil se hříšník Falcao. V 66. minutě povedenou ranou z hranice pokutového území snížil na 2:1. Po tomto gólu se domácí tým usadil na vlastní polovině a prakticky až do konce utkání bránil nájezdy Atlética Madrid a bránil je úspěšně. I přesto si hosté vypracovali pár příležitostí.

Nejblíže k vyrovnání měl Fran Merida. Ten hned v 68. minutě po svém příchodu na trávník trefil tyč branky domácích. O pár minut později se uvedl znova, ale z dobré pozice tentokrát netrefil branku. Mallorca dokázala závěr zápasu ubránit výborně a z utkání si tak připsala tři velmi cenné body za vítězství 2:1.

Více informací k zápasu

Levante UD - Villarreal CF 1:0

18.03.2012 12:00

Góly: 90. Rubén Suárez

První nedělní zápas od 12:00 obstaraly celky Levante a Villarrealu. Domácí Levante bylo v zápase favoritem a po vyrovnaném průběhu nakonec tuto roli potvrdilo, když dokázalo gólem v závěru zápasu vyhrát nejtěsnějším možným výsledkem 1:0. V tabulce tak Levante stále válčí o čtvrtou pozici. Villarreal zůstává sedmnáctý a nadále bude bojovat o záchranu.

První poločas patřil k tomu nejnudnějšímu, co si vůbec mohli fanoušci na stadionu Levante představit. Ani jeden tým si nevytvořil žádnou vážnější příležitost a kromě několika ostrých zákroků a žlutých karet na hřišti nebylo nic k vidění. Mírně aktivnější byli domácí fotbalisté, ale oba celky se soustředily výrazně zejména na defenzivní činnost a většina nájezdů skončila před pokutovým územím. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Do druhého dějství chtěly oba celky zvednout svou aktivitu a to se částečně povedlo. Už v 53. minutě se mohlo poprvé měnit skóre a šanci měli domácí. Po rohovém kopu zakončoval Valdo a střelou o zem lízl pravou tyč branky Diega Lopéze v brance Villarrealu.

Villarreal měl mírnou územní převahu, ale šance si vytvářeli domácí. V další se ocitl Koné po výborné kombinaci s Valdem, ale v pádu nedokázal přesně zakončit z velmi dobré pozice. V 71. minutě už se domácí trefili a střelcem byl Xavi Torres, ale tento gól rozhodčí neuznali kvůli ofsajdu. Z opakovaného záběru bylo vidět, že šlo o velmi hraniční situaci.

V 72. minutě přišel na hřiště za hostující Villarreal Carlos Marchena, který vystřídal Castellaniho a tento tah se nakonec stal pro hosty osudným. Marchena stihl do závěru zápasu inkasovat dvě žluté karty a šel tak předčasně do sprch.

Kratičké výhody dokázali totiž domácí využít a ve druhé minutě nastaveného času rozhodl o všech bodech pro svůj celek Xavi Torres. Po přímém volném kopu právě po faulu Marcheny se k dorážce dostal zmiňovaný záložník a ten neměl problém balón zasunout do odkryté branky. Levante tak nakonec zaslouženě zvítězilo na domácí půdě 1:0.

Více informací k zápasu

Rayo Vallecano - Real Betis 3:0

17.03.2012 22:00

Góly: 51. Emiliano Armenteros, 78. Diego Costa, 90+1. Raúl Tamudo

Už na osmé místo se propracovalo fantasticky hrající Rayo, to zdolalo Betis s přehledem 3:0 a nevzdává boj o evropské poháry. Domácí byli od začátku do konce lepší, přesto se poprvé prosadili až po přestávce, ovšem zato hned třikrát. O branky se postarali Armenteros, Costa a Tamudo.

Nehrálo se nikterak záživné utkání, hlavně první půle opravdu mnoho vzruchu nepřinesla, o něco nebezpečnější však jednoznačně bylo domácí Rayo. První opravdu vážná situace před brankou gólmana Riciarda ale přišla až v osmnácté minutě, kdy hlavičkovala největší hvězda týmu Vallecana - Michu, strážce svatyně Betisu ale vytáhl fantastický reflexivní zákrok a střelu zblízka neuvěřitelně vyrazil. Nyní se s popisem zajímavých situací přesuňme až do třiatřicáté minuty, to se v dobré střelecké pozici ocitl Diego Costa, ani on ale ještě slavit nemohl. A těsně před poločasem znovu hlavičkoval Michu, jenže přestřelil.

Okamžitě po návratu z kabin se začal hrát zajímavý fotbal, Montero ale v úvodní šanci Betisu selhal a Joela nepřekonal. Molina pak netrefil prostor mezi třemi tyčemi, poté už však hráli domácí. V padesáté první minutě parádně zakombinovali Diego Costa s Emilianem Armenterosem, první jmenovaný nahrával a ten druhý tváří v tvář Riciardovi nezaváhal. Na 2:0 mohl zvýšit Piti, svou velkou šanci ale neproměnil.

Tohoto stavu se ale domácí nakonec dočkali, a to dvanáct minut před koncem. To ze standardní situace parádně nacentroval Trashorras, na míč si naskočil Diego Costa a hlavou nedal hostujícímu gólmanovi šanci. Betis se snažil zdramatizovat závěr zápasu, jenže místo čestné branky ještě jednou inkasovalo a mělo po nadějích. Do otevřené obrany hostů utekl střídající Tamudo, místo přihrávky před prázdnou branku zvolil střelu a upravil tak skóre na konečných 3:0 pro Rayo.

Domácí jsou na osmé příčce a na šesté místo, na kterém je momentálně Levante a ze kterého se ještě jde do Evropské ligy, ztrácí pouze dva body. Naopak hosté se po fantastickém úvodu sezony neustále propadají, nyní už jsou šestnáctí a o účast v příštím ročníku Primery División ještě budou muset bojovat.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - FC Barcelona 0:2

17.03.2012 20:00

Góly: 18. Xavi, 25. Lionel Messi

Barcelona stále nevzdává boj o titul a před rozhodující fází sezony se dostává do velmi dobré formy, dnes to odnesla silná Sevilla. Ta na podzim zazářila na Nou Campu a uhrála tam remízu 0:0, na svém stadionu ale rozjetému soupeři nestačila a po gólech Xaviho a Messiho prohrála 0:2. Barcelonská ztráta na první Real tak momentálně činí sedm bodů, ovšem madridský celek má zítřejší zápas k dobru a může znovu odskočit.

V sedmé minutě se ke střele zpoza šestnáctky odhodlal hostující Adriano a Andrés Palop si určitě pořádně oddychl, když balón přeletěl břevno a skončil na horní síti. O chvilku později se poprvé se svou genialitou předvedl Messi a po přihrávce Fábregase do samostatného úniku Pedro, byl však pronásledován a tísněn Lunou, a tak neměl klid na středu a Palop mohl vytáhnout parádní zákrok.

V osmnácté minutě šla Barcelona do vedení, po faulu Spahiče na Messiho dostali hosté příležitost rozehrát volný přímý kop z dvaceti metrů, míč si postavil Xavi a krásnou střelou k bližší tyči otevřel skóre zápasu. Iniesta si pak parádně narazil a Fábregasem a ocitl se sám před Palopem, jenže netrefil branku. Domácí poprvé zahrozili díky del Moralovi, ten ale z úhlu Valdése nepřekonal a při dorážce selhal.

Ve dvacáté páté minutě to bylo 0:2, Xavi totiž na zemi vybojoval míč pro Messiho, ten si vyměnil přihrávku s Iniestou, pohrál si se Spahičem a svým typickým lobem překonal bezmocného Palopa. Barca byla jednoznačně lepší, další gólovku měl Xavi, jeho umístěnou střelu ale domácí brankář skvělým způsobem zastavil. Po půlhodině hry mohla Sevilla snížit, když Manu del Moral předskočil Alvese a hlavou přehodil Valdése, ovšem jeho pokus zastavilo břevno.

Zajímavý fotbal se hrál i nadále a hrála ho i Sevilla, Kanouté ale ranou z otočky minul. Ještě před poločasem našel dlouhým výkopem Valdés Pedra, který se prodral přes dva obránce až do zakončení, Palop ale předvedl další vynikající zákrok. Vlastní gól si pak málem dal Adriano a na opačné straně hřiště měl po příhře Messiho obrovskou možnost Fábregas, do šaten se však šlo za stavu 0:2.

Krátce po návratu ze šaten se domácí právem dožadovali odpískání penalty, píšťalka rozhodčího ovšem zůstala po souboji Adriana a Luny němá. Sevilla se v druhém dějství snažila zápas zdramatizovat, to se jí však nepodařilo ani po pokusu Manua. Necelých dvacet minut před koncem vysunul opět Messi geniálně vpřed Iniestu, který přehazoval Palopa, což se mu sice povedlo, ovšem balón proskákal kolem tyče.

Chvilku před koncem se do další příležitosti dostal Manu, dnes však neměl dobrý den, v tomto případě trefil jen tyč. Definitivně rozhodnout měl střídající Alexis, ten ale souboj tváří v tvář s Palopem prohrál. A když pak Messi ze standardní situace přestřelil, skončilo utkání zaslouženým vítězstvím Barcelony 2:0. Hosté tak dál stíhají Real, zatímco domácí jsou až dvanáctí a jejich letošní výkony jsou velkým zklamáním.

Více informací k zápasu

Granada CF - Sporting Gijón 2:1

17.03.2012 18:00

Góly: 3. Carlos Martins, 24. Guilherme Siqueira - 90. Adrián Colunga

Důležité tři body si na své konto připsala Granada, nováček soutěže porazil na domácím stadionu Sporting 2:1 a vzdálil se sestupovému pásmu na rozdíl sedmi bodů. Skóre otevřel už ve třetí minutě Martins, o dva góly pak domácí vedli po trefě Siqueiry, Gijón pak už stihl jen snížit zásluhou zásahu Colungy ze samotného závěru zápasu.

Granada byla už před výkopem považována za favorita tohoto utkání, domácí zápasy totiž zvládá slušně a v její prospěch hrálo také tabulkové postavení, před výkopem na tom byla Granda o čtyři body lépe. A předpoklady se začaly naplňovat už ve třetí minutě, kdy se trefil Carlos Martins a otevřel tak skóre zápasu. Prosadil se z volného přímého kopu, když našel mezeru ve zdi hostujícího týmu a trefil se přesně k bližší tyči, gólman Juan Pablo neměl šanci reagovat.

Jen o chvilku později mohl zvýšit Nyom, jenže z dobré pozice hlavičkoval nad branku. Hosté o sobě dali poprvé výrazně vědět v deváté minutě, kdy se do dobré střelecké příležitosti propracoval Colunga, Césara ale nepřekonal. Granada byla výrazně nebezpečnější, hrálo se převážně na polovině Sportingu. Dvakrát v rozmezí dvou minut střílel Uche, v prvním případě ale minul, v tom druhém si vylámal zuby na Pablovi.

Ve čtyřiadvacáté minutě to bylo 2:0, po skvělé přihrávce Daniho Beníteze se totiž prosadil obránce Siqueira, ten tak zaznamenal svou třetí trefu v sezoně. Aktivní Benítez pak předvedl nádhernou individuální akci, kterou ale nezakončil včas, a tak nakonec trefil jen jednoho z bránících hráčů. Stejný hráč poté posílal do vápna nebezpečný míč, ten však nedokázal nikdo tečovat.

Největší šanci Sportingu měl na kopačce Trejo, jenž si naběhl na vynikající pas Casese, jenže v samostatném úniku selhal, špatně trefil balón a dovolil tak Césarovi zasáhnout. Domácí i po přestávce na trávníku vládli a vedení si v poklidu hlídali, Jara ale nedokázal definitivně rozhodnout a hlavou přestřelil. V devadesáté minutě tak mohl Sporting vykřesat jiskřičku naděje na body, když se nádherným lobem prosadil Colunga, více toho už však hosté nestihli.

V trochu nervózním závěru byl ještě z lavičky vyloučen střelec úvodního gólu Martins, na výsledku to ale už nemohlo vůbec nic změnit. Granada porazila Sporting 2:1 a zatím úspěšně bojuje o setrvání v nejvyšší španělské soutěži.

Více informací k zápasu

Real Zaragoza - CA Osasuna 1:1

17.03.2012 18:00

Góly: 86. Hélder Postiga - 88. Roversio

Neskutečně dramatický závěr zápasu byl k vidění na stadionu La Romareda, domácí Zaragoza se v něm dostala v osmdesáté šesté minutě do vedení zásluhou Postigovy trefy, jenže už o dvě minuty později vyrovnal za hostující Osasunu Rovérsio. Zaragoza se sice neodpoutala ze dna tabulky, ale o bod si polepšila v boji o záchranu, ve kterou stále může doufat. Pro hosty je bod málo, na podporu snažení o účast v evropských pohárech měli získat tři.

Osasuna začala o něco lépe a v úvodní čtvrthodině si vypracovala tři slušné střelecké příležitosti, gól však nedala a domácí se postupně dostávali do hry a přebírali iniciativu. Ale pojďme popořádku, jako první zkoušel štěstí Raul García, jenže balón proletěl tak dva metry vedle pravé tyče. Poté se ve slušné pozici ocitl Nekounam, ovšem se zakončením dlouho otálel a nakonec trefil jen bránícího Mateose.

Roberta nechal předvést první úspěšný zákrok až Damía, domácí gólman ale neměl s jeho ranou příliš starostí. V domácím dresu jako první zkoušel štěstí Postiga, kvůli špatnému zpracování však přišel o náskok ve sprinterském souboji, a tak musel zvolit technickou střelu kolem nohy Sergia, ovšem Fernándeze tím nepřekvapil. V sedmadvacáté minutě měl Postiga na kopačce další velkou možnost, jenže trefil jen břevno.

Hned na úvod druhého dějství se to samé přihodilo také domácímu Lafitovi a aby toho nebylo málo, rozechvěli pak brankovou konstrukci i Obradovič a Cejudo. Do konce normální hrací doby zbývaly čtyři minuty, když z velké dálky napřáhl Hélder Postiga a tak trochu k překvapení všech rozvlnil síť za Fernándezem. Jenže domácí se z vedení radovali jen dvě minuty, poté rozehrál rohový kop Cejudo, Escudero hlavou poslal míč k nikým nehlídanému Rovérsiovi a bylo vyrovnáno.

Přesto Zaragoza mohla ještě brát všechny tři body, to by však musel střídající Oriol trefit bránu. Remíza není dostatečným výsledkem ani pro jeden tým, oba totiž potřebují sbírat body ve větším počtu, aby dosáhly svého cíle.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Real Sociedad 1:0

17.03.2012 18:00

Góly: 82. Iñigo Martínez (vl.)

Další cenné vítězství vyválčilo Getafe, které si připsalo skalp Realu Sociedad po výsledku 1:0 a posunulo se v tabulce už na jedenácté místo, na sestupové příčky má přitom náskok jedenáct bodů. Ve vyrovnaném utkání chvílemi tahali za delší konce provazu hosté, jenže gól dali jen jeden, a to do vlastní brány - nešťastníkem se stal Iňigo Martínez.

Úvod zápasu byl doslova nudný, za prvních deset minut nebyla k vidění jedna jediná střela, byl to spíše boj ve středu hřiště, ve kterém byli o něco úspěšnější hosté z Baskicka. Illarramendi nebyl po čtvrthodině ve špatné pozici ke skórování, jenže rána mu vůbec nesedla a míč skončil snad blíže rohovému praporku než brance. Chvilku před přestávkou pak mohl skóre otevřít na druhé straně Miku, toho ale vychytal pozorný Bravo. Domácí stoper Alexis pak ještě hlavičkoval z nějakých pěti metrů úplně neobsazený, jenže ani tak nedokázal svůj pokus usměrnit mezi tři tyče.

Ve druhém poločase se hrál mnohem zajímavější fotbal, oba celky najednou začaly chtít útočit a podle toho vypadala i atraktivita daného úseku hry. Griezmann předvedl parádní individuální akci, když prošel kolem čtveřice protihráčů, zaslouženou třešničku na dortu v podobě gólu ale nedostal, branku minul. Aktivní francouzský záložník byl pro obranu Getafe nebezpečný i nadále, kolem šedesáté minuty střílel dvakrát v rozmezí několika desítek sekund, ani jednou se však z branky radovat nemohl.

Začínalo být jasné, že o vítězi rozhodne jediná úspěšná trefa, ta však stále ne a ne přijít. A to i přesto, že například pokus Barrady byl pořádně nebezpečný, Bravo ale nakonec míč nadvakrát zkrotil. Po hezké souhře s kapitánem Prietem pak pálil Carlos Vela, ani on ale síť nerozvlnil. V osmdesáté první minutě už rozhodnutí přišlo, Barradův centr vyrazil Bravo do nešťastně postaveného Iňiga, od něhož se následně balón odrazil do sítě.

Hosté na inkasovanou branku nedokázali reagovat a z předměstí Madridu odjíždějí s prázdnou, Getafe tak přeskočilo svého soupeře v tabulce a je jedenácté, Real Sociedad se propadl na třináctou příčku.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Real Madrid27232289:2471
2.FC Barcelona27196277:1963
3.Valencia CF27138643:3147
4.Levante UD271251038:3741
5.Málaga CF271251038:3841
6.Espanyol Barcelona271161035:3639
7.CA Osasuna27912632:4139
8.Athletic Bilbao27910842:3737
9.Rayo Vallecano271141240:4337
10.Atlético Madrid2799937:3336
11.Getafe CF27981028:3535
12.Sevilla FC27891027:3133
13.RCD Mallorca27891028:3333
14.Real Sociedad27961230:3733
15.Granada CF27941424:3831
16.Real Betis27931531:4130
17.Villarreal CF27691227:4127
18.Racing Santander274121122:4024
19.Sporting Gijón27661525:5024
20.Real Zaragoza27471622:5019

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (623)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Koukam, že Osasuna do EL moc nechce.

Reagovat
vocasisko

goooolaso Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

EL Maestroooooooooooooooooooooo

Reagovat
vocasisko

Leo Messiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Messi , ako inak , lobom ... je to frajer

Reagovat
smazaný uživatel

King Leo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

FENOMENÁLNÍ

Reagovat
smazaný uživatel

dneska jeden gol hezčí než druhý ty woe!

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je to exhibice.. Úžasný výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chytáme výbornú formu pred najdôležitejšou časťou sezóny Škoda toho februára.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu Sevilla je špatná a takové dobře rozehrané zápasy umíme podělat na 1:2 či 2:2 .

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, už jsme to úspěšně zakřikli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

už jsem se chystal o poločase pochválit celou obranu včetně Piqueho a teď toto

Reagovat
smazaný uživatel

co to ma odmaznut do prdele , sa na to diva jak ziacik a caka kde to padne

Reagovat
smazaný uživatel

PIQUE je Hroznej !!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pique

Reagovat
smazaný uživatel

Vicky za ten výkop.

Reagovat
vocasisko

Pedro je dneska skvělej škoda, že jednu z těch tří šancí neproměnil .

Reagovat
smazaný uživatel

ono mu to tam padne

Reagovat
smazaný uživatel

Právě,nosič vody si zaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

Victor

Reagovat
smazaný uživatel

to je zápas bez obran, tak se mi to líbí!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

Iniesta vole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně ála Ronaldinho

Reagovat
vocasisko

ti hráči prostě nechcou, aby měl Messi letos víc asistencí než gólů

Reagovat
smazaný uživatel

takhle to dopadne když messi přihraje do gólovky měl střílet

Reagovat
smazaný uživatel

klasika.

A pak se lidi diví, že to radši bere na sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

zatial je to vyborne .. uz mohlo byt aj 0:4 .. len tak dalej pani .. dnes nam bodiky neujdu

Reagovat
blaugrana

Ale do rite! Už to malo byť 4 a hotovo. Takto to zas ešte bude zbytočné trápenie. Alexis na pľac! Pedro nedá ani do prázdnej!

Reagovat
smazaný uživatel

na Piquém je vidět ta obrovská kvalita, kterou má, stejně tak jako nekoncentrovanost, která ho provází poslední dvě sezony. Je to škoda, on má obrovskej talent, ale je to bohužel lempl.

Pedro naopak maká jako blázen, líbí se mi i Cesc, Mascherano a Adriano. A o trojici Xavi, Iniesta, Messi netřeba nic psát

Dneska to vidím na Tella, pěkně do unavený obrany.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A taky ta nedostatečná rychlost.

Reagovat
Infi

Mě celkem vytočili, jsem přišel domů, dívám se na livescore a 0:2, tak to zapnu a 20 minut ničeho. Šance? Vůbec. Jsem mohl spát déle, aspoň bych nebyl teď tak hotový

Reagovat
Xavi

Zatím dobrá pohodička. Sice se nám tam poslední dobou dařilo, ale tohle jsem nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

držení míče 47:53 % docela bláznivý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Ten reyes šel enskutečně dolů,do toho Divu sem nevěděl že ani hraje.

Reagovat
vocasisko

vocasisko17.03.2012 20:50

ti hráči prostě nechcou, aby měl Messi letos víc asistencí než gólů

Reagovat
smazaný uživatel

preco nie jednoducho hned pozemi k tyci ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak střílel Iniesta.. Ten na 3:0 dávat nebude.. Ten dá zase pak až nějakej vítěznej v nejvyhrocenějším zápase sezony

Reagovat
vocasisko

no tak doprdele, ale nedát gól když jde 4 hráč sám na golmana, to už je trochu i na mě moc (samozřejmě pokaždé šel jinej hráč)

Reagovat
smazaný uživatel

Leo ted ukazal jak se to dělá,ale ofsajd

Reagovat
blaugrana

Bol to offside, či nie? Ani opakovačku nedali. Každopádne parádny výkon, akurát tých zahodených šancí.

Reagovat
smazaný uživatel

Když to budu brát pozitivně, tak máme 3 body z horký půdy proti kvalitnímu soupeři, hodně ušetřených sil a žádné zranění. Pro mě ale, jako pro diváka, bylo atraktivních tak prvních 30 minut hry, zatímco druhý poločas nebyl nic jiného než marnění času.

V důležité fázi sezony chytáme formu a šetříme síly, to je vynikající

Reagovat
smazaný uživatel

Po těch 30 minutách to trochu vypadalo, že barcelonští sem chodí číst diskuze.. A tak nechali hrát i Sevillu, aby to byl pro některé zdejší "pohledný" zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Getafe má hotovo , pokud nechtějí do LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak příště aspoň na aktuální téma: Didier Drogba, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To by tam taky sedělo

Reagovat
blaugrana

Už len preto, že to spravil ten váš náčelník, tak je krajne trápne, že to tu dá fanúšik chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

0:2, není to tak nějak málo vzhledem k tomu, že hrál nejlepší tým všem možných galaxií proti týmu ze spodku tabulky?

Reagovat
smazaný uživatel

hm?

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě platí za to, že tu ze sebe děláš vola?

Reagovat
alcantara
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Messi se convierte en el jugador más joven que convierte 150 tantos en Liga. Superando a Raúl quien los hizo en 25 años.

Reagovat
smazaný uživatel

Pre všetkých milovníkov a správnych ľudí: http://www.youtube.com/watch?v=y1cnoTIsnp8

Reagovat
smazaný uživatel

AUPA RAYO VALLECANO!!!

Nikdy viac nepijem, ani menej, toto je akurát

Reagovat
Manik...

Atletico musí zabrat a do LM

Reagovat
vocasisko

Barcelona měla problémy s dopravou

Výprava Barcelony měla menší trable s dopravou na včerejší zápas do Sevilly. Na cestu na letiště nemohla vyrazit klubovým autobusem, protože jeho řidič od něj ztratil klíče. Katalánské mužstvo tak muselo čekat na náhradní autobus, svůj let do Andalusie ale nakonec stihlo.

tak to dopadá, když selže klíčový hráč týmu

Reagovat
Jerichoo

a ja že im bus opäť zamorili krysy

Reagovat
smazaný uživatel

Prave sledujem Levante- Villareal ... a je to jeden velky hnus ten prvy polcas ... hraci padaju ako hrusky,diskutuju,valaju sa po trave, rozhodca chudak ... uz ani nevie co ej faul,co nie ... bez sance,bez strely ... ak takto vyzeraju aj ostatne zapasy tych priemernych a slabsich v tej lige,tak mi je uroven ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Prave sledujem Levante- Villareal ... a je to jeden velky hnus ten prvy polcas ... hraci padaju ako hrusky,diskutuju,valaju sa po trave, rozhodca chudak ... uz ani nevie co ej faul,co nie ... bez sance,bez strely ... ak takto vyzeraju aj ostatne zapasy tych priemernych a slabsich v tej lige,tak mi je uroven ligy

Reagovat
smazaný uživatel

aj ked samozrejme nejdem hodnotit celu ligu na zaklade jedneho polcasu ... ale momentalne sledujem tragediu

Reagovat
X-bano-X

Tak si si vybral tragédiu v 2 dejstvách. Večer si zapni Athletic-Vale resp. Espanyol - Racing, to by mali byť parádne zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

tak som si chcel dopriat futbal po obede , ale skor mi to nepadlo dobre potom pobede

Reagovat
smazaný uživatel

tak je to asi najtragickejší možný zápas, Levante hrá furt tú svoju haluz a falošná ponorka je celú sezónu tragická

Reagovat
Israha

Blbé Levante, ne a ne se z těch pohárových příček nechat setřást. Villareal na druhou stranu asi vede žebříček o nejzpackanější sezonu 2011/12 v rámci celé Evropy, o kousek před Interem a Marseille...doufám, že se jim tyhlety ztráty nevymstěj a nespadnou do Segundy.

Reagovat
smazaný uživatel

práveže nech padnú

Reagovat
Israha

Co proti nim máš? Letos se jim nedaří, ale jinak je to sympatický tým, co je umí hrát pohledný fotbal, mně by v Primeře chyběli. Sestupové příčky mi vyhovují, jak jsou teď...možná bych prohodil Gijón s Mallorcou nebo Granadou.

Reagovat
madridcan

Dufam, ze Villareal svoju tragediu este o par dni natiahne a nebude velmi hryzt. V tomto programe sa nam kazde odovzdanie bodov zadarmo hodi

Reagovat
Israha

Parádní zápas, víc takových. Bilbaa je mi trochu líto, prohrát o tři góly si nezasloužili...ale z pohledu nezaujatého diváka to byla skvělá podívaná. San Jose , to byl dneska jeden z nejlepších hráčů Valencie Akorát škoda, že rozhodčí sežral Albovi tu šarádu, kdoví jak by ten zápas vypadal, kdyby nepřišla ta červená.

Reagovat
-Kopy-

to nebyla šaráda, sejmul mu nohu ze zadu

Reagovat
Israha

Fakt? Pokud jo, tak beru zpět - červená samozřejmě na místě. Já jsem nicméně zaregistroval jen to hmátnutí rukou, které se dalo v pohodě ustát...

Reagovat
smazaný uživatel

šlápl mu na achilovku, taky jsem si toho původně nevšiml.

Reagovat
aurelio

Soldadooo toto bol zrejme najdôležitejší zápas roka pre Valenciu. Ešte uvidíme čo v EL, ale pre získanie tretieho miesta bol toto podstatný krok. Priznávam, že som v to ani neveril

Reagovat
smazaný uživatel

nápodobne

Reagovat
vocasisko

http://youtu.be/twdp6wO3IyY

terorista Guardiola

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Mourinhovi by se musel ještě omlouvat ten co tam seděl, že tam vůbec seděl.

Reagovat
REPLIKATOR

Konečně Goldado Po 7 zápasech v lize bez gólu

Reagovat
Woyta

Valencia konečně po dlouhé době hrála fotbal :D

Reagovat
-Kopy-

po týdnu

Reagovat
Woyta

Kopy: Když nepočítám 4:2 s PSV, tak většina zápasů po novým roce byla jedna velká trága

Reagovat
-Kopy-

minulý týden proti Mallorce byl první poločas nejlepší výkon v téhle sezoně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Takze Emery treti titul za sebou? Je to borec, ako ich dokaze udrzat na vrchole, ajked mu neustale predavaju najlepsi material.

Reagovat
smazaný uživatel

A přesně proto musí zůstat

Reagovat
One-Real

Real Madrid starting 11: Casillas, Pepe, Ramos, Khedira, Ronaldo, Kaká, Benzema, Özil, Marcelo, Alonso, Lass.

Reagovat
alcantara

Albiol je uz zbaleny?

Reagovat
One-Real

horecka

Reagovat
Kenneth

Lass.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně na to pravym beku přijde kolikrát lepší než Arbeloa teda..

Reagovat
madridcan

on tam je dobry, ale skor v druhom polcase ked naskoci...

Reagovat
Kokesh

Na domácí zápas ideální. Arabela poslední dobou nebyla určitě sázka na jistotu, šanci si zaslouží.

Reagovat
Kenneth

Dostane žlutou kartu a už se musí jít rozcvičovat náhradník. Jinak koukám Pellegrini kopíruje Mourinha, Demichelis v záloze.

Reagovat
Kokesh

Co mu zbývá, Toualan nejde nahradit. Bez bestie a Růda jim nedávám šanci.

Reagovat
vocasisko

bez Růda hraje Malága 2x líp

Reagovat
Kokesh

Já vím, Rondón je válec. To bylo myšleno trochu v nadsázce, hlavně kvůli jejich minulosti...určitě by se chtěli vytáhnout, a hlavně Baptista Malaze chybí.

Reagovat
vocasisko

no nevím, ale v poháru se teda Ruud proti Realu moc nevytáhl, spíš naopak

Reagovat
Kokesh

Tam se vytáhla celá Malaga jako tým, což je důležitější. Pěkně topili, jen co je pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ruud hrál s náma, jeho souboje s Pepem byly k smíchu, ani nezkoušel za Pepem běhat a rvát se o míč.

Reagovat
vocasisko

Reagovat
Israha

Asi tak. V podstatě jediná další varianta by totiž dneska byla Ramos napravo a Carvalho/Albiol na stoperu a to je ještě daleko riskantnější

Reagovat
smazaný uživatel

A koho tam chceš dát ? tobě se zavděčit.....LASS na RB > Arbeloa

Reagovat
smazaný uživatel

Dávat proti Bilbau po EL je sázka na jistotu. Znova bod do tipovačky.

Reagovat
madridcan

100 pre dva goly Cristiana dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Villareal si teda pořádné zahrává...

Reagovat
madridcan

Podpora pre Abidala aj pre Muambu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Pěkné gesto od hráčů.

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Soubojů jejich křídel a našich beků se obávám, otázka je, jak to na ty strany dostanou, ten jejich střed je hodně divnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Oberte ich o body !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Obereme neboj nic :-)

Reagovat
vocasisko

nebylo by to špatné, předpokládám, že se dneska Malága dostane do hodně šancí, snad se nebude jejich koncovka rovna té naší, včerejší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Dneska je Cris při chuti. Zajebe 2x.

Reagovat
smazaný uživatel

ou

Reagovat
madridcan

Lass zatial vyborny

Reagovat
Kenneth

. At ty přímáky kope radši Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

nemá niekto kvalitný stream?

Reagovat
Jerichoo
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

najlepšie sopcast

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra Malaga, musíte proměňovat ty šance...

Reagovat
madridcan

nemusi

Reagovat
smazaný uživatel

Je to i v jejich zájmu...

Reagovat
Kenneth

Obrana se zapomněla v tunelu.

Reagovat
smazaný uživatel

Iba ja mám pocit, že Real dozadu tečie stále viac?

Reagovat
One-Real

S takovymhle pristupem se nam to proste vymsti a ty ztraty prijdou. Zacnete neco hrat.

Reagovat
DreamTeam

s 10ti bodovym naskokem a vydlazdenou cestou az do finale ligy mistru se neni co divit ..

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Kenneth

10 bodů a nejtěžší zápasy sezony před sebou. Malága je proti tomu co nás čeká procházka růžovou zahradou.

Reagovat
DreamTeam

tema nejtezsima myslis jako co zase tuhle samou pohadku o tezkem losu jsem slysel uz vloni...

Reagovat
smazaný uživatel

prave piska najvetsi k.k.t .... je neuveritelne co ten dement piska !!! ..

Reagovat
Jerichoo

To vyzerá zle

Reagovat
madridcan

uffff toto nevyzeralo pekne

Reagovat
herbage

dneska kropili trávník na SB mýdlovou vodou?

Reagovat
smazaný uživatel

Príšerný rozhodca.

Reagovat
herbage

Ronaldo

Reagovat
DreamTeam

Reagovat
madridcan

Myslime si, ze vitazstvo pride samo...

Reagovat
smazaný uživatel

to je dobre

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je hnus

Reagovat
One-Real

Jezis at uz jde taky do haje ten rozhodci, u nas piska kazdy kontakt s protihracem a na druhe strane nic.

Reagovat
Kenneth

Já mám dost.. Chceme anglické a německé rozhodčí!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten sudí je jasný...neskutečné

Reagovat
Jerichoo

ten Angel neuveritelne chýba, tam treba niekoho agilného, kaka + ozil nefunguje

Reagovat
smazaný uživatel

Demichelis mal byť už dáávno vonku

Reagovat
gonzalesl_is_back

V klídečku, jasný, že budou kousat, ale stejně vyhrajeme

Reagovat
Kenneth

Demichelis je neskutečný dřevák. Prasit umí jen.

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne spievaju :D

Reagovat
One-Real

Cely den se na to tesim a pak vidim takovouhle hruzu. Snad je to dano tim ze jeste fyzicky malaga stiha a po case odpadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Takové bránění na půl plynu je úplně na ho*no. Jinak začíná mi chybět to Ronaldovo sobčení, prostě vezmu míč, udělám kličku a zkusím to z 30ti metrů. Nevystřelíš, nedáš branku. Takové obléhání a čekání na nějakou uličku je taktéž na hovno...

Reagovat
smazaný uživatel

a v momentě kdy to dopíšu, tak dá Ronaldo luxusní pas Karimovi

Reagovat
DreamTeam

a je tam

Reagovat
smazaný uživatel

A je to v hajzlu.

Reagovat
One-Real

RONALDO UZASNE :))

Reagovat
vocasisko

zase, zase a zase jim darují gól

Reagovat
smazaný uživatel

Normalne sa mi zacina pacit toto plackanie a kopanie na vsetky strany :)

Reagovat
vocasisko

Reagovat
Kenneth

KARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM

Reagovat
smazaný uživatel

Génius! Més que un Messi

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

KARIM

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto si cabarello moc nevypocital ...

Reagovat
Jerichoo

Parádny center

Reagovat
smazaný uživatel

Ku*va

Reagovat
Kenneth

Kaká Ozil

Reagovat
smazaný uživatel

Parádně to zkoušel Ozil pustit na Ronalda. Škoda, že to nedal Xabi prudší, CR by šel sám...

Reagovat
smazaný uživatel

Kaka

Reagovat
smazaný uživatel

Joaquain to je furt panečku hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

kaka jasny cas ist dole ... nechapem do teraz ako sme mohli takto vyhodit peniaze ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

tiež žasnem že nerozhadzoval rukami ale hral ďalej

Reagovat
smazaný uživatel

...ale opět, proč to nevypálil? Nikoho ve výhodnější pozici tam neměl...

Reagovat
Kenneth

Demichelis je u nich v záloze a oni ovládli střed hřiště.

Reagovat
Infi

OT: Vím, že se to do tohoto téma zas až tak nehodí, ale chtěl bych poradit, jestli někdo ví nějakou zajímavou fintu, co dělat s křečema. Je mi za měsíc 18, první křeč během zápasu jsem chytl asi v 15 a v poslední době i přes pořádný přísun ovoce a zeleniny chytám během zápasů křeče převážně do lýtek. Semtam po zápase to cítím jak u třísla, tak u stehna, ale u něj jen strašně výjímečně. Asi před měsícem a půl jsem začal jíst i hořčík, start s 2 tabletkama, ale pokračuju se třema. Právě přišlo období kdy dorost i muži potřebujou každou nohu a já to celkem nezvládám(zvlášť když v dorostu hrávám střední zálohu).

Máte nějaké rady? Měl jsem i myšlenky na konec, jenže to bych asi nezvlád, tak mě napadlo i přesunutí se do branky, kde jsem kdysi býval. Pokud někdo máte podobné zkušenosti, tak prosím poraďte, díky.

Házel jsem to i pod PL sekci, jelikož mě tenhle problém celkem trápí, tak bych chtěl přečíst co nejvíce rad/zkušeností s něčím podobným. A protože tahle stránka bude asi následující 2 dny nejpoužívanější, tak jsem to dal i tady.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus Magnesii, ale nepřehánět. Maximálně tak litr denně.

Reagovat
herbage

pokud bere hořčíkové tablety, tak je mu to na prd

Reagovat
smazaný uživatel

Magnesia není jen o hořčíku.

Reagovat
herbage

a hořčíkové tablety neobsahují jen hořčík

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně ale nemají tak bohaté složení minerálů jako Magnesia.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
herbage

tohle je asi dědičné, ale časem by to mělo odeznít. Mně pomohly tabletky s hořčíkem, ale pravda je, že sportuji jen rekreačně. Možná by to chtělo rovněž nepřetěžovat se

Reagovat
Infi

To přetěžování je jedna z možností, proč ty křeče mám i přes ten hořčík. Když absolvuješ soustředění jak s A týmem tak s dorostem, tak to poznat celkem půjde, navíc tělo si prakticky neodpočinulo. Dědičnost mě taky napadla, mamka na to trpěla jak prase.

Reagovat
herbage

zkus i tu sůl, protože jsem lehce googloval a měla by stačit. Hořčík bych bral jen pro doplnění, ale 2-3 tablety mi přijdou zbytečné a možná i škodlivé, když jedna je na den až dost. Hlavně si tím můžeš přetížit ledviny, což také není nejlepší

Reagovat
Infi

Tu sůl, jak to psal Rafter?

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jsem stejnej problém,jelikož mě mistrák čeká až za týden tak nejsem schopen jestli jsem se ho zbavil,ono je to vše o treninku ,tělo na to musí bejt zvyklé pak ti přijde zápas trošku víc jak trénink a chytne te max tak v 85 minutě.Jinak samozdřejmě magnésko je dobrý též to beru když je potřeba.

Reagovat
smazaný uživatel

Odkud jsi? Já beru zásaditou směs. Míchá nám to náš trenér a křeče vůbec nemívám (dříve jsem je míval taky dost, i když ne jako ty). Navíc nebývám po trénincích ani zápasech skoro vůbec unavenej (a to fakt běhám ). Navíc mě nebolívají ani klouby. Možná bys to mohl zkusit.

Reagovat
herbage

to jako vám rozmíchává sodu na pečení nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Netuším co to je, ale funguje to výborně. A to bývám k takovým věcem dost skeptickej.

Reagovat
Infi

Tak se poptej co to je a dej mi vědět

Reagovat
smazaný uživatel

No ale on to nikomu nechce říct. To je problém. Kdybys byl z Brna, tak bych ti to nechal namíchat a mohl bys to zkusit. Snad by ti to pomohlo.

Reagovat
Infi

Brno je... tak trochu z ruky

Reagovat
vodka

placebo

Reagovat
Infi

Nj, to je jedna z možností, popravdě jsem snad po každém zápase od pasu dolů nepoužitelný tak 2-3 dny.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mam na toto pekne spomienky .. tiez som maval v doraste casto krce ku koncu zapasu , tak mi trener v spolupraci s jednym vysluzilcom naordinovali vzdy cez polcas 1/2 cajovej lyzicky soli , zapit vodou .... potom som si vzdy bachol zuvacku aby mi nevyschlo v ustach (aj ked bez zuvacky som aj tak na zapas nesiel) ... dost mi to pomohlo ... odvtedy som hadam krce nemal (iba ked sa totalne zlejem )

Reagovat
Infi

hm hm hm, půlka čajové lžičky soli, asi vyzkouším a uvidím, jak to pomůže, tak jednoho dne dojedu na Slovensko a máš u mě pivo

Reagovat
herbage

jj, sůl nebo hořčík jsou asi ty nejčastější rady, zkrátka vše, co zvyšuje vodivost nervů

Reagovat
Whites

Jsem na tom stejně, taky vždycky ke konci zápasu dostávám křeče do lýtek. Hořčíkové tablety mě moc nepomohly, radši vyzkoušej solný. Hodně je doporučovaný Nutrend Anticramp, ten jsem si teď koupil, tak jsem zvědavý jestli to pomůže. Důležitý je taky dodržovat správný pitný režim. Pokud se hodně potíš, tak je dobrý mít v tom pití i minerály (sodík, hořčík).

Reagovat
Infi

okej díky

Reagovat
Infi

nutrend objednávám a uvidíme co to dokáže, dík za radu

Reagovat
smazaný uživatel

Lass

Reagovat
herbage

Lass

Reagovat
Kenneth

Kaká . To je neskutečný co dneska s Ozilem předvádí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kaká na facku

Reagovat
Kokesh

Hrůza. On snad udělal nejvíc faulů ze všech.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hraje Real? Konkretni vykony hracu? Co Lass?

Reagovat
smazaný uživatel

Zajimave... Bilbao vyskoli Manchester,ale potom dostane doma od Valencie trojku

Reagovat
Paddy

ani se nedivim, ten zapas s ManUtd je stal hodne sil

Reagovat
Kily

Valencia > Manchester United

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je tím že hrajou "ligu o dvou týmech"

Reagovat
vocasisko

zatím by tomu imho slušela remíza, stejně ale Malága postupem času upadne a Real vyhraje 3-4:1

Reagovat
smazaný uživatel

Kaka je otresnej, okamzite bych ho stridal za Callejona, Ozil na stred..

Reagovat
Paddy

Goldado

Reagovat
Kenneth

Kaká s Ozilem v šatně profackovat. Marcelo též nic moc. Malága je lepší a remíza by byla zasloužená. Ale 2. poločasy máme nejlepší v Evropě takže tipuju 3:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Klasický první poločas...na to už nejde nic jiného snad ani napsat.

Reagovat
Kokesh

Malaga je výborná, Pelle ví moc dobře, co na Real platí. Xabi to úplně mimo hru a ve středu hřiště nám dávají brutální čočku. Technicky jsou na tom všichni hráči soupeře výborně a kolikrát to vypadá, jak kdyby oni byli vedoucí mužstvo celé soutěže, takhle se přehrávat doma je ostuda.

Nebýt už pomalu nacvičené akce v podání krásných míčů od Crise, tak na potřebnou výhru by jsme se v druhém poločase hodně nadřeli. Dopředu je to bída, hodně velká, za mě snese přišnější měřítko jen Karim. Celkově určitě nejlepší Lass.

Reagovat
One-Real

Uz minimalne mesic jsou ty prvni polocasy strasna tragedie. Dulezite je vsak, ze presto to zvladame a ziskavame body. Snad tohle vydrzi i dneska a budou 3 body. Z tehle mizerie se musime probrat a verim ze casem a taky navratem Di Marii to pujde. Rad bych videl stastistiku ztracenych a ziskanych micu, to by byla asi sila.

Reagovat
Kokesh

Hlavně naše protiútoky jsou bez Ángela hodně, ale hodně směšný.

Reagovat
One-Real

Tam nejde ani tak o Angelovu rychlost, ale o presnost prihravek a kdyz si nedaji ty prihravky zkratka rychle a presne tak to nepujde ani kdyz vedle sebe nastoupi 4x Di Maria.

Reagovat
Kokesh

Jenže Kaká ani Ozil tu Di Máriovu přímočarost nemají. Navíc hodně našich protiútoků zakládal Xabi, ten je ale dnes úplně odříznutý od hry. Přesný přihrávky potřebuješ vždy, ale pořádný náběh ti dělá víc jak půlku akce. Vepředu se nabízí jedinej Karim, ostatní bych hnal bičem za jejich pohyb.

Reagovat
One-Real

Ricky mi smerem dopredu prijde celkem primocary, pokud se MU CHCE.

Reagovat
Kokesh

To jo, ale už mu chybí něco hodně podstatnýho, co i měl. Rychlost.

Reagovat
smazaný uživatel

Najviac strát má Kaká s Ozilom - 8, pak Cris 6 ... najviac ziskov Lass a Pepe - 6

Reagovat
Kenneth

To jsou neskutečný čísla. Hrát proti Bayernu takhle, tak nemusíme ani na odvetu jezdit.

Reagovat
smazaný uživatel

U Cristiana sú to normálne čísla, kedže sa neustále pokúša o súboje 1 na 1

Reagovat
Kenneth

O Cristianovi nemluvím. U něho je to klasika. Ale Ozil s Kaká .....

Reagovat
Kokesh

Pokouší, správně...on mi ale 1 vs. 1 přijde čím dál tím horší.

Reagovat
One-Real

Logicky, kdyz ji hrajeme doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Hm, tak C.Ronaldo nádherný centr na gól, ten se mu povedl Jinak ale hra Realu nic moc, hrají děsně proferosky, bez nápadu. Naopak Malága mi přijde technicky zdatnější, na hráče jako Cazorla, Isco či Joaquín jen radost se dívat. Isco dneska překvapivě slabší, ale i tak měl pár geniálních momentů. Naopak Kaká jeden z nejhorších na place, příšerný výkon. To, jak s ním Joaquín dvakrát cvičil, to mi ho bylo až líto. Měl by odejít. Jinak rozhodčí píská dobře mi přijde, nevím co se všichni tak čertí. Když má někdo tým plný simulantů, tak ať se pak nediví. C.Ronaldo s Lassem pěkní letci

Reagovat
madridcan

Jezis maria kde pekni letci? Lass ano, ale Ronaldo sa najprv smykol a potom co naletel do obrancu v pokutovom, tak hned vstal a bojoval. Dneska celkovo sa snazi hrat aj ked niekedy ide po styroch Kto chce vsak psa bit, palicu si vzdy najde

Reagovat
herbage

Ronaldo si lehnul, koukal na rozhodčího a pak rozhazoval rukama. Zkrátka si šel pro penaltu, která se absolutně nedala pískat

Reagovat
smazaný uživatel

Vies aky je rozdiel medzi letcom a simulantom?Pada sa preto aby si pre tim ziskal penaltu alebo volny kop.To robi bohuzial kazdy.A simulant je ten ktoreho sa ani nedotknu a umiera od bolesti a chyt sa za tvar.A nema pocit ze by CR7 dnes robil nieco s toho.

Reagovat
DreamTeam

rozhodci je klasicky spanelsky.. tedy i pro venkovni cutani spatny.... Kaka odvadi svuj typicky standart hrace ktery je nam uplne k nicemu... ale kdyz jsem ho hnal po prvni sezone tak vseci basnili o tom jak se zvedne dal bych ho aj zadarmo, hlavne at uz je pryc

jinak se hraje vcelku to co se dalo cekat...akorat jsme myslel ze zase budem utkani otace..takhle to vypada az prilis snadne

Reagovat
smazaný uživatel

a este aj bere miesto ozilovi a ten musi hrat na kridle ... hrozne chyba di maria ...o tyzden uz bude zdravy na osasunu dufam ze bude hrat uz v zaklade ... a kaka na lavicke

Reagovat
One-Real

Di Maria se pripravuje spis na duben, nesmime ten navrat uspechat.

Reagovat
DreamTeam

je to dvojita facka... a vubec Joseho nechapu co s tim jako zamysli..

Reagovat
smazaný uživatel

Lass je nejlepší, protože není unavenej. Takže bych to spíš opravil na nejlepší pohyb, nejvíc to tahá, tradičně škoda těch dvou kiksů, co udělal. Je dobře, že začala makat dozadu i ta horní čtveřice, Málaga má hned víc problémů s rozehrávkou, tím získáváme aktivitu. Ve zbytku ligy budou mít výhodu kalendáře už jen Osasuna a Sevilla, to nám hraje do karet.

Reagovat
smazaný uživatel

Tým (Malaga) nevstřelil v lize (Primera Division) na hřišti soupeře branku v 6 ze 13 zápasů v této sezoně.

Reagovat
One-Real

faulovaný kaká, to je pěkná věta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mi přijde dneska Khedida pozičně úplně mimo...

Reagovat
smazaný uživatel

*Khedira

Reagovat
One-Real

teda Karime

Reagovat
Kenneth

Sobec kurva.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez pohybu príšerný výkon

Reagovat
smazaný uživatel

to měla být branka :/

Reagovat
Kenneth

KURVAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

nádherný zákrok

Reagovat
Jerichoo

jak to chytil

Reagovat
smazaný uživatel

Ty Ronaldovy pruniky jsou neskutecne...neskutecne na...

Reagovat
smazaný uživatel

Mesut zakopne sám o seba a rozhodca píska faul

Reagovat
DreamTeam

a Messi dotlacil mic do brany rukou a rozhodci pisknul gol

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to je Messi,ten moze.Teda musi...

Reagovat
vocasisko

jojo, ještě že to bylo teď někdy, tuším někdy 5-6. let zpátky, to není tak dávno

Reagovat
smazaný uživatel

Aj keby to bolo 60 rokov spat.Dat gol rukou?To myslim neni dovolene.

Reagovat
vocasisko

zločinec !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Spravit to Ronaldo tak mu tu ruku ides urezat.Alebo hned aj druhu.

Reagovat
vocasisko

včetně prostřední nohy

Reagovat
smazaný uživatel

Ze pry offside

Reagovat
One-Real

Hranicni, takovehle situace by se mely poustet, pokud se stale apeluje na zvyseni atraktivnosti, vice golu a podobne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli myslíš Ronalda, tak tam o půl kroku byl. Jestli myslíš RvN, tak ten tam taky byl.

Reagovat
One-Real

Tohle uz je druhej jasnej roh, co nam ten rozhodci vzal. Co bere?

Reagovat
vocasisko

rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

Karimeeeeee!!!! Ozil geniálně

Reagovat
One-Real

Karim dneska nema den, dneska uz mel mit hattrick.

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema...toto Higuain dava

Reagovat
smazaný uživatel

benzemaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa to mal byt gol 5 metrov odbrani a o to da divakom .........

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema

Reagovat
Nuno čomes

To je kolotoč.

Reagovat
smazaný uživatel

ten sudí je neskutečný...hold 10ti bodový náskok se hold někomu nelíbí...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

to ne no, mně se fakt nelíbí

Reagovat
smazaný uživatel

To v pohode uhrajeme,i kdyz to nebude golova smrst,se divam asi 15 minut a Malaga neukazala nic

Reagovat
Kokesh

Karime. Jestli nedáme druhý gól, tak mě fakt mrdne.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč je třeba vyhrát o 2 góly? Nemyslím to nijak ironicky nebo tak, jenom nevím, zdali mi něco neuniká.

Reagovat
smazaný uživatel

ten 2 gol je zakliaty ... !!!

Reagovat
smazaný uživatel

žltá pre Xabiho nikde?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

čo sa smeješ?

Reagovat
smazaný uživatel

tobě, čemu asi...

Reagovat
Kenneth

Tomu že se ozveš jen na straně Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda

Reagovat
Kenneth

Puta Barca oeee

Reagovat
Kenneth

Khedira opět nic. Střídat!

Reagovat
nani92

Rozdiel medzi MEssim a Ronaldom..Messi by teraz prihral

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo neměl komu přihrát. Benzema a Marcelo to udělali nejhůř jak mohli, místo toho aby to roztáhli tak šli oba do středu. Takže Ronaldo neměl komu přihrát a prostor na střelu nebyl, protože mu tam seběhli ti dva...špatně sehráno

Reagovat
nani92

vlastne hej,ale tak mal aspon tu strelu hned nazačiatku vyskúšať

Reagovat
vocasisko

jako včera a pak to jak Iniesta tak tuším Cesc perfektně zazdili

Reagovat
nani92

teraz to nedopadlo o nič lepšie

Reagovat
madridcan

300 pre Muembu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Tak dlouho se chodi se dzbanem, az se ucho utrhne. Zacinam se celkem bat, aby nas to nemrzelo.

Reagovat
smazaný uživatel

tragédie

Reagovat
smazaný uživatel

Cazorla parádní.

Reagovat
Kenneth

2. nejhorší výkon rozhodčího po zápase Atletico - Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Malaga lepší držení míče, ale nemá šance...

Reagovat
smazaný uživatel

to je zm*d ten sudí, to je neskutečné...

Reagovat
Godwinson

Cazorla

Reagovat
smazaný uživatel

ku*va!

Reagovat
smazaný uživatel

to je piči

Reagovat
vocasisko

boží mlýny?

Reagovat
smazaný uživatel

Cazorla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

CAZORLA JA TE MILUJU

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

vidis ronaldo tak sa kopu priamky !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

múr od loptu snád 12 metrov

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě nejlepší hráč na place.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

a co ted

Reagovat
One-Real

One-Real18.03.2012 23:09

Tak dlouho se chodi se dzbanem, az se ucho utrhne. Zacinam se celkem bat, aby nas to nemrzelo.

Fakt jdete do pici.

Reagovat
smazaný uživatel

dotlačil je tam úspěšně...

Reagovat
smazaný uživatel

nech id do p..e s takymto vykonom ... !!

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona muze pogratulovat rozhodcimu tohoto zapasu

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Malaga!!

Reagovat
smazaný uživatel

nevládzeme

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera

Reagovat
vocasisko

Poděkování do Malágy, za tu bojovnost si to možná i zasloužili. Tragéd zápasu rozhodčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle Mourinho Granera sežere.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědav, jak moc a jak dlouho to Mourinha ovlivní v nasazování Estebana. Hráč, kterej to má uklidnit, zfauluje v nastavení za vápnem hráče, kterej prakticky nemá šanci nic závaženějšího udělat. Mou musí šílet.

Reagovat
smazaný uživatel

podla bol rozhodca kupeny .... !!!

Reagovat
vocasisko

jojo a počkejte, bude hůř

Reagovat
celeb

podlabol?

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně vyhraje Real titul.

Reagovat
Kenneth

KURVA světlomodrá. Ultras at si ho po zápase chytnou.

Reagovat
smazaný uživatel

no nič 8 bodov furt dobrý

Reagovat
DreamTeam

a plane nadeje u Barcelonskych fanousky zase vzplaly...

kazdopadne pekne to Santi urval

Reagovat
smazaný uživatel

takze ked odpocitame clasico .. tak real musi stratit 5 bodov v 10 zapasoch a to hraju s Bilbaom , Atletmi , Osasunou ... hmmm , to pujde

Reagovat
Kenneth

Proč máme odpočítávat Clásico? Už jste ho vyhráli nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

sorry , ale ano ... pri vasom psychickom bloku sme ten zapas uz vyhrali

Reagovat
Kenneth

Pár vyhraných zápasů a už se cítíte jak mistři světa. Neskutečné.

Reagovat
smazaný uživatel

.. ze to hovoris ty , jeden z tych co su majstri sveta a ligy po polovici sezony

Reagovat
Kenneth

Ano, já který naposled psal že 10 bodů ještě není tak růžový, jak to vypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono ty si tu znamy ako schizak , takze to co si napisal dnes neplatilo vcera a asi nebude platit zajtra , ale zrejme to bude platit v utorok

Reagovat
Kenneth

Ano, netrefil ses a tak se snažíš odvracet téma.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepreháňaj.

Reagovat
smazaný uživatel

neprehanam , len tomu zasrane verim

Reagovat
madridcan

naraz ako sa drzime pri zemi Hore tvrdis to iste

Reagovat
smazaný uživatel

ako? nechápem

Reagovat
smazaný uživatel

Aby se nedivili Barcelonští simulanti.

Reagovat
vocasisko

tak odpočítat se to dá i z toho důvodu, že jediná vaše ztráta, kterou máme my ve svých rukách, je ztráta v Clasicu, jinak musíme spoléhat, na ostatní týmy ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A zase. Kolikrat Real dokazal dohrat zapas v klidu, kdyz vedl o jeden gol? Furt tam neco musi byt, tedkom tak dementni faul od Granera, kdyz byl Cazorla zadama k brance..pane boze..

Reagovat
smazaný uživatel

No radši bez komentáře...

Reagovat
alcantara

Esteban

Reagovat
One-Real

Kokotsky pristup. Fakt jsem zas nasranej, ze to neni mozny. Jeslti chceme titul timhle zpusobem, ze si zapasy odchodime, tutovky zahodime, neprihrajeme si na par metru, tak takhle to nepujde a zadny titul nebude. Naprosto zbytecna ztrata.

Reagovat
Kenneth

Síly jsme neušetřili, Barca vyhrála oba dva venkovní a ve středu znova.

Reagovat
smazaný uživatel

prvýkrát snád Iker dostal gol z rpiameho kopu

Reagovat
smazaný uživatel

Tusim Beckham mu jeden s priameho dal.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě si pamatuju od Juninha z Ligy Mistru.

Reagovat
smazaný uživatel

V lize už to byly dva roky, ale na přímák od Del Piera snad ani nejde zapomenout. Jedna z nejhůř postavených zdí, co jsem viděl.

Reagovat
Melchior

nemel jsem refreshnute, takze jsem to napsal pozdeji.. ale taky to byla prvni vec, co me trkla

Reagovat
Melchior

:))) si delas legraci ne? A jak si postavil nepostavil zed proti Del Pierovi jsi zapomnel?

Reagovat
F.Torres

stejně Real ztratí max 3krát z toho max 1 prohraje takže pohoda

Reagovat
REPLIKATOR

Už se vezou!

Reagovat
smazaný uživatel

nuuuz aj taketo zapasy su, rozhodca mal zly vykon ale s tym treba pocitat mali sme dat aspon dva goly :) inak celkom slusny vykon od realu skoda ze nam tam nespadol druhy a malaga fukol vietor dali gol to je futbal ale inak napinavy zapas

Reagovat
celeb

Ty by si sa mal radsej pozerat do pravidiel slovenskeho pravopisu, nez na futbal. A este takto neskoro, to zas budu zle znamky zajtra.

Reagovat
smazaný uživatel

jeeezis maria ty si mudrlant :D tak som spravil chybu namiesto daly som napisal dali uuu strasna chyba a ty mne tu ides hovorit o skole ked si mozno mladsi ako ja :D nikdy som nemal dobre znamky z diktatov a zase nieje to az taka strasna chyba

Reagovat
smazaný uživatel

tak som spravil chybu namiesto daly som napisal dali uuu strasna chyba - Prilis aj na kona.

Reagovat
CHONG

Tak Real dneska nehrál dobře o tom žádná, ale ten šašek, který má tu drzost říkat si rozhodčí té Malaze neskutečně připískávál, káru jim potlačil hodně slušně.

Reagovat
smazaný uživatel

Furt máme titul istý, ved to povedal Pepek tak snád neojebával

Reagovat
One-Real

Teoreticky si muzeme dovolit jednu prohru (NC) a dve remizy v pripade ze by Barca uz neztratila, coz se snad nestane. Pristi zapas ocekavam naprosto jiny pristup, za tohle musi dostat od Joseho hraci poradny pojeb.

Reagovat
Kokesh

To jsou tyhle posraný dohrávačky na 1:0, to ať si Mourinho strčí do prdele. To co jsme nedali v druhým poločase byla opravdová komedie a frustrující stres z toho šaška s píšťalkou se nahromadil takovým způsobem, že Granero idiostským faulem před vápnem si zahraje maximálně tak 10 minut ke konci zápasů.

Opět musím zkritizovat Crise, protože to je hrůza co poslední dobou předvádí. Jakoukoliv akci řešil špatně, všechno naopak. Vždyť on už ani neumí udělat kličku komukoliv, spadl do totálního průměru.

Takhle si posrat ligu a dostat se do ještě většího tlaku můžeme jen my.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska hrůza ,ale musíme to brát pozitivně jednou se to stát muselo ,všechno špatné je k něčemu dobré.Strašná škoda ,že to tak muselo být doma kde nesmíme ztrácet.

Reagovat
smazaný uživatel

posrat si ligu? to myslíš vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

myslím ,že z něj mluví vztek dostat gol v nastavení to nas*re každýho fanouška.

Reagovat
Kokesh

10 bodů je stejně jako 8? My jsme dnes ztrátou vlastně získali, nebo co? Jasně, že posrali. Dovolit jsme si mohli ztratit venku, ale né doma a ještě k tomu gólem v devadesáté minutě.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

osobně jsem to tak trochu cítil,že to skončí špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasně, že to nasere a zvlášť v takové minutě, ale 8 bodů je ještě dost na to, aby se dalo mluvit o posrané lize

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu, že jsi nasranej, ale "spadl do průměru"? Jen z posledních deseti zápasů má třináct branek. To bych chtěl vidět, kterej průměrnej hráč to dokáže.

Reagovat
Kokesh

Herně spadl do průměru. Branky dává vždy a vždy bude. Jenže jak ho chceš jinak hodnotit, když né podle branek či asistencí? Do bránění se nezapojuje skoro nikdy, má výsadní postavení v mančaftu, není střídán i když podá hrozný výkon. Po zpackané akci jen rozhodí rukama, ani se prostě nesnaží získat míč nazpátek. Do toho jeho přímáky, ze kterých letos ještě nedal snad ani gól.

Reagovat
Israha

Nic proti, ale křivdíš mu. Je pravda, že se snaží hrát méně na sebe a tím pádem není tak výrazný, ale tahounem ofenzivy je pravidelně. Dneska bych mu vytknul jen to laxní zakončení těch dvou šancí, co měl...tam by přišel vhod starý Cristiano, který by to v obou situacích nekompromisně napálil pod břevno. Ale jinak byl v ofenzivě zdaleka nejaktivnější a nejlepší.

Reagovat
alcantara

Rayo bola cista remiza a vyhrali ste. Niekedy sa to vsetko zraa v jednom zapase, spatna koncovka vs. haluz supera. Nieco na sposob Barcelona vs Sevilla

Reagovat
Kokesh

Jak už jsme psal, to štěstí nešlo mít do konce ligy, ale ztrátu jsem očekával venku, takhle to mrzí stokrát víc.

Reagovat
johan14

Vyhrajú s Villarealom a je to, snáď si si nemyslel že budú vyhrávať do konca sezóny

Reagovat
X-bano-X

Ako to bolo s tou Pepkovou psychológiou?

Reagovat
smazaný uživatel

Presne to ma napadlo

Reagovat
X-bano-X

V stredu čakám vyhlásenie: Real má ligu v kapse, to je jasná vec.

Reagovat
smazaný uživatel

To by ze sebe udělal truhlíka.

Reagovat
Kenneth

To už udělal.

Reagovat
X-bano-X

Prečo? Stále máte všetko vo svojich rukách a osobne si myslím že 8 bodov je stále hrozne veľa. Prakticky s každým kto Vás môže obrať o body by ste museli byť obraný( Osasuna, Athletic,Atletico, Vale) a aj tak by ste to mali v Clasicu vo svojich rukách.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Clásico máte ve svých rukách a když ho vyhrajete, je to o 4,5 bodu. A zbývá odehrát dalších 10 zápasů., 30 bodů. Za to by se mu fakt všichni vysmáli a ptali by se, jestli trénuje Barcu nebo Levante.

Reagovat
smazaný uživatel

Už to za něj stihl říct Butragueño.

Reagovat
vocasisko

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

Málaga teda paráda , sice už ve druhé půlce neměla žádnou hru a chodila si jen pro standardky, ale i oni jdou hodně nahoru, stejně jako většina týmů ligy. Nám to dnes zkazili nejen útočníci v koncovce, ale bohužel musím říct i Callejón s Granerem, kteří i když čerství, vůbec nezvládali souboje a pouštěli je do tlaku. Ve středu je lehčí soupeř, tak snad bude zase líp. Hala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

Ponorka by sa mohla konečne prebrať, ideálny súper je na ceste

Reagovat
smazaný uživatel

Za barák že vyhráme o 2-3 goly

Reagovat
smazaný uživatel

stávka?

Reagovat
smazaný uživatel

kludne .. vravím že ich dáme o 2 teda

Reagovat
smazaný uživatel

remíza

Reagovat
smazaný uživatel

ok za barák

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ vlastný nemám takže skôr o ten nick

Reagovat
smazaný uživatel

no daj

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem ako sa dávajú tie srdiečka, tak dám hviezdičky (ale ty si dáš srdiečka)

***Messi***

Reagovat
smazaný uživatel

CR7 - Mes que un Messi ... si dáš ty

Reagovat
smazaný uživatel

Nie som klamár...

Ale OK.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou zase nicky

Reagovat
smazaný uživatel

Villarreal porazime o 4 goly

Reagovat
smazaný uživatel

Villarrealu bych moc nevěřil, ale týmy jako Sevilla, Osasuna, Atletico nebo Valencia by je o nějaké ty body okrást mohli.

Reagovat
madridcan

Neznasam ten pocit, ked sa cely den tesim na zapas a za odmenu dostanem toto

Reagovat
smazaný uživatel

po dlouhe dobe nejaka ztrata a vy jste z toho hned otraveni

Reagovat
smazaný uživatel

No protože máme těžký zápasy venku,v Osasuně,Bilbau,Barce se rozhodne.Vilarrealu moc nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

proti Villarrealu to napravia a Barcelona zas strati a bude zasa 10 bodov

Reagovat
smazaný uživatel

v utery doma s Granadou,opravdu si to myslíš ?

Reagovat
smazaný uživatel

jj Granada ukaže ako sa ma betonovat a skonči to 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

aha,ja čekám něco jiného tedy :))

Reagovat
smazaný uživatel

to bude niečo ako vtedy doma so sevillou kde to skončilo 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

400. pre titul v Madride

Reagovat
Israha

No, aspoň si ten bod odvezla docela sympaticky hrající Málaga a ne zas nějaký domov důchodců z Levante nebo jiný podobný tým...a tím teda končím výčet pozitiv, ta ztráta byla dneska zaslouženým trestem. Inu, odchodit zbytek zápasu s třígólovým náskokem se většinou nevymstí, ale u vedení 1:0 stačí jedna standardka. Jinými slovy "hezčí" zakončení víkendu jsem si nemohl přát

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona už dokonce sezony neztratí. Real bude muset makat, aby ten náskok ještě něprošmejdili. 5 není až taková jistota..

Reagovat
vocasisko

největší dnešní pozitivum :

!vocasisko09.01.2012 00:43

řeknu to takhle, pokud Real ze zbylých 21 zápasů neztratí body s někým jiným, než s námi, tak přestanu psát na Eurofotbal "

slavte, píjte, střílejte ohňostroje, jen tak se mě nezbavíte

Reagovat
smazaný uživatel

co si budem povídat šance ,že ztratíme z 21z je velká.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi nevěřil ve vzájemný souboj ? pche....

Reagovat
madridcan

Teraz asi aj fanusikovia Barcelony su nasraty na Cazorlu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

tohle jsou hrozně nebezpečný prohlášení.

Ale jsou mezi námi i tací, co mezi námi už být neměli. Nejsou totiž schopní dodržet slovo.

Reagovat
Kily

po obrovské frustraci z hokeje jsem si šel zlepšit náladu tím, že se podívám na klub, který hraje aktuálně nejatraktivnější fotbal na světě a kdyby si v desáté minutě ta obdařená Slovenka nesundala mikinu, tak do 75. minuty nemám moc na co koukat, pak to napravil Cazorla parádním gólem. Real šílený přístup, Malaga první půlku sympatická a nic, druhou půlku nic a dala gól, rozhodčí špatný, jenom škoda, že Real musel bod nechat zrovna týmu, který v popředí tabulky tak strašně moc vopruzuje, ale to už si pořešíme sami

Reagovat
smazaný uživatel

Z jakého hokeje?

Reagovat
Kily

Vítkovice - Pardubice

Reagovat
madridcan

aka je sanca, ze by si si cez leto nasiel cas a odskocil do Prahy? Je skoro 100% iste, ze dojdem ako najoblubenejsi Slovák na EF pozriet svojich fanusikov do Čiech Tak len sa chcem spytat ci je sanca, ze by si si nasiel cas. Ja tu navstevu mozem podradit vacsine, takze stacilo by len povedat kedy by ti to vyhovovalo najviac a nejak by som sa uz zariadil

Reagovat
Kily

poměrně velká, na léto mám v plánu jet se podívat na formule do Německa (22.7.), zkusit luck na nějaký náš zápas na ME s tím, že si stejně jenom sednu do fanzone a pak odvetu Superpoháru Real - Barcelona, první dovolenou v Turecku jsem zrušil a jinak nemám v plánu nic, nic a nic

Reagovat
smazaný uživatel

Superpohár Real - Barca?

Reagovat
Kily

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Barca - Athletic

Reagovat
vocasisko

Reagovat
Kily

hele, nekaž mi plány, už takhle mi Barcelona úspěšně podělává parádní plán letět v srpnu do Madridu na první Superpohár, pak rychle vlakem do Barcelony, tam si prohlédnout celé město, jít na odvetu Superpoháru, následně si udělat výlet do Valencie, mrknout na její domácí ligový zápas, pak se vrátit do Barcelony, kouknout tam na domácí zápasy obou týmů a pak domů

Reagovat
smazaný uživatel

Čo tam po nejakom Madride, Bilbao máš kúsok bližšie

Inak parádne nabitý plán

Reagovat
Kily

Reagovat
madridcan
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
madridcan
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
madridcan
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
madridcan

vyborne, tak to sa potom tesim

Reagovat
Kily

Reagovat
smazaný uživatel

Ujcik no

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bolo jasne ze Real vsetky zapasy nevyhra, a skor ci neskor strati.. je lepsie ze to prislo teraz ako 1 ci 2 zapasy pred Clasicom.. hraci si aspon uvedomia, ze zapasy sa nevyhravaju same a budu makat

Reagovat
madridcan

No nic, Villareal si jednoducho vcerajsok musi zliznut. Posledne roky nam vela problemov nesposobili, tak snad tuto retoriku nijak nezmanili. Doma proti Sociedadu musime zabojovat. V Apoele by bolo najlepsie posetrit sily a trosku obmenit zostavu. Naraz to vykartovanie Xabiho sa da brat z lepsej stranky-aspon si tyzden vydychne, bude oddychnuty a plny sil na Osasunu, kde ho budeme velmi velmi potrebovat 100% fit. Proti Apoelu sa proste tí hraci musia posetrit, lebo potom hned Valencia a 4 dni nato Atletico, ktore po dlhych rokoch nebude odovzdane. Bude to strasne tazke a fanusikovia Barcelony mozu byt zase optimickejsi. Maju sice rovnaky program ako my a pri AC je mozne, ze sa nadru(najma ked hraju v Taliansku prvy zapas co AC dava slusnu sancu uhrat dobry vysledok na Nou Camp, kde o tyzden nato mozu hryzt zase), ale v lige okrem nas(aj to doma) uz nemaju taky zlozity program. Athletic po EL velmi silny protivnik nebude, Mallorca uz neni co byvala a dalo by sa tak pokracovat. Najrealnejsie by som videl ich stratu v Levante a snad s nami, ale boh vie s cim tam pride Mourinho(najma ked Barcelona je posadena medzi dva zapasy s Bayernom) ... No co uz? Vcera sme si to posrali vo velkom style...

Reagovat
smazaný uživatel

Mne príde, že tí hráči začínajú pociťovať únavu, predsa len hrá tá istá zostava každý zápas, hlavne to jadro. Ponorka bude tentoraz hrýzť viac, ako posledné roky, aj keď majú veľmi zlú formu, doma sa dokážu hecnúť, hlavne keď príde silnejší súper, navyše prehrali doma len dvakrát, aj to naposledy s Getafe a začiatkom sezóny s rozbehnutým Levante. Nás teda potrápili dosť a zobrali aj body.

Reagovat
madridcan

tak vy ste si to tam posrali sami, lebo ako Messimu v poslednom case tie loby idu, tak tam sa nemal co srat a mal drbnut taku, ze by lopta zobrala aj Lopeza do siete. Potom ste tam zase brnkali na brvno a ked odhliadnem od toho, ze mali kopat penaltu, tak toho vela nepredviedli(rovnako ako minulu a predminulu sezonu proti nam) Ale som si vedomy, ze teraz im dojde novy trener, tak sa budu chciet ako tak predviest, ale tento zapas proste nemozme pustit. Aj keby sme isli v stredu, ja neviem, do Valencie dajme tomu, tak musime podat taky vykon, ze zazehna vsetky pochybnosti zo vcerajska...

Reagovat
madridcan

Valencie ako klubu a nie mesta

Reagovat
smazaný uživatel

Kým neprišiel na plac Tello, tak to bola z našej strany dosť bieda.

Nový tréner asi prísť nestihne, a keby aj prišiel tak možno stihne jeden tréning, čo je nič. Ja verím, že vaša blbá herná forma nie je náhoda a ponorky vám všetky tri body nedajú.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže nemají trenéra nebo ho budou mít den dva a taky jim chybí klíčoví hráči.

S únavou souhlas, záložníci hrají pořád ti stejní, dneska byli všichni čtyři pomalejší a s menší energií než jindy. Pak přišli náhradníci, kteří toho moc nenahrají, měli to velmi těžké a nezvládli to. Mou bral a pořád bere každý ligový zápas jako finále, skoro to netočí, doteď se mu to vyplácelo, ale může se to snadno otočit proti němu. Čekáme na Di Maríu, vrátíme do hry Coentraa, víc využijeme Lasse a potřebujeme protočit i stopery.

Reagovat
smazaný uživatel

O Di Mariovi stále žiadne novinky? Ten by vám ten tŕň z päty dokázal vytrhnúť, ale maróduje dosť dlho, čo sa na ňom určite podpíše, netreba čakať hneď zázraky.

Stopérov? Neverím že posadí niekoho z dvojky Pepe - Ramos, v podstate tam nemá dať koho, možno Varaneho maximálne.

Reagovat
madridcan

Stoperov ja osobne by som velmi nestriedal(s Varanom mozno), lebo oni sa tiez velmi nepretrhnu.

O di Mariovi sa toho vela nedozvieme. Vzdy vysli hned spravy o tom dokedy budu zraneni chybat, ale tuto sezonu o tom spravy nie su ziadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho tam na Bernabeu kuje nejakú sektu, začal by som sa obávať

Reagovat
One-Real

Tak Di Maria ma pristi tyden zacit trenovat, ale jeho nasazeni do zapasoveho rytmu je smerovano az na duben, aby se to neuspechalo.

Reagovat
RMCF

hlavně je hruza ta kombinace Kaká a Ozila současně na hřišti... Mesut musí o střeu a Kaká ze sestavy, ale Callejon je bez formy a nikoho dalšího an křídlo nemáme...

Reagovat
Jerichoo

tam to chce nejaké dynamické pohyblivé krídlo, Kaká dole, Ozil stred a na krídlo Benzema alebo Fabio?

Reagovat
Rssa

Pěkně Barca i Real

Reagovat
smazaný uživatel

Ten gól na 1-1 Real vs Malaga byl nádhernej!!Santi Cazorla to trefil nádherně!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jiskřička naděje jak pro barcelonu v boji o titul tak i pro ostatní týmy, že SB se dá okrást o body ! Aspoň to bude o něco zajímavější

Reagovat
vocasisko

Ve středu očekávám v základu - Puyola, Keitu, Thiago, Alexise a možná i Cuencu. Odpočívat by měli Masch, Sergio, Xavi a Pedro. Jestli by to takhle šlo dál, síly na závěr sezóny by se jen množily.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrajem v UTERY od 21:00 doma s Granadou ?

Reagovat
vocasisko

asi jo, já se díval na EF, tady to nemají změněný

Reagovat
smazaný uživatel

jj. A samozřejmě je to na Sport 2. Nemám tu takystanici rád.

Reagovat
Losinho

Hráči očividně facku potřebovali, teď jde o to, jestli je jedna probere.

Reagovat
smazaný uživatel

Pepek prostě JE nejlepší. Jakže to říkal Ibra? "Psycholog"?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

řekl že by potřeboval psychologa...a to je rozdíl

Reagovat
alcantara

Ako by povedal klasik(Kily): Lebron James krizeny s Kobem Bryantom, jasna jednotka.

Reagovat
smazaný uživatel

Madrista = lhář.

Reagovat
smazaný uživatel

od kdy fandíš Madridu?

Reagovat
smazaný uživatel

a ... no tak ...

mateřská škola hadr.

Reagovat
smazaný uživatel

já to myslel ale naprosto vážně, ty si totiž vytváříš totiž svou vlastní pravdu, která nemá s realitou nic společného..

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi jednoznačný příklad toho, že má vlastní pravda je identická s realitou.

Reagovat
smazaný uživatel

bav mě dál

Reagovat
smazaný uživatel

A samo díky do Andaluzie.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a ještě jedna drobnost. Madridcan prohrál sázku, ale může si nechat starý nick.

Reagovat
j_mrazik

Sakra, to Levante se drží tý LM jak houno košile.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho už zvaluje stratu bodov na rozhodcov

Reagovat
RealC.F.

Ano, ale v jeho případě je to pozdvižení

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl, že rozhodčí udělali několik chyb. Konkrétně se zmínil o dvou penaltách, kde nemá 100% pravdu. Penalta se dala pískat u zákroku na Marcela, ne na Ronalda.

Ale nikde neřekl, že Real nevyhrál díky tomu, že sudí pískal špatně. Naopak vytkl svým hráčům neproměněné šance a uznal, že Malaga hrála hodně dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Práveže na Ronalda sa pískať mohla, aj keď si myslím že rozhodca dobre videl ako si po tú penaltu išiel, faul to nebol ale Ronaldo to zahral bravúrne.

Marcelo čistý dive, pekne vidieť ako efektne zdvihol ľavú nohu a padol, pričom na to nemal žiadny dôvod

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZYNaKaycKnY

Reagovat
smazaný uživatel

A už počas pádu sleduje rozhodcu

Reagovat
smazaný uživatel

tak ta by byla typicky madridská.

Reagovat
smazaný uživatel

typickou barcelonskou předvedl fabregas minule no

Reagovat
smazaný uživatel

kolik takových "typických" můžeš na straně Barci uvést?

Madrista = lhář.

Reagovat
smazaný uživatel

a kolik takových "typických madridských" písknutých penalt můžeš uvést ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba loňské Getafe (tuším) - jestli byl faul, tak před vápnem? Předloňské Getafe. kde Diver Maria po letmém zatažení za dres letěl jak éro?

A našlo by se jich samozřejmě víc.

Každopádně - odpovídat na otázku otázkou je nezdvořilé. Kromě toho, že jsi lhář, jsi i nevychovaný lhář. Kradeš? Zabil jsi už někoho?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už jsme se dostali do loňských/předloňských zápasů? Tak to můžeme rovnou dát posledních 5 let ne?

Iniesta proti Seville, Cuenca proti Hospitaletu, Xavi proti Espanyolu, Messi proti SanSebastianu (tam mu to sudí překvapivě nesežral)....

Svůj poslední odstavec můžeš směřovat i sám sobě...

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta proti Seville se řešil. Obránce mu normálně zasáhnul nohu.

Xaviho obránce držel, ale to už je teda sakra dlouho. 3 roky? 4?

Nečekal jsem, že se budeme bavit i o skocích, které sudí nesežere. Jejej, tak těch by u Realu bylo ...

Reagovat
smazaný uživatel

Počkat, ty chceš jako říct že ty herecké výkony Iniesty a Xaviho byly penaltové zákroky? To je celkem vrchol demence bych řekl.

A Messiho sem zmínil, jelikož jste se penalty dožadovali a byla by to "typická barcelonská penalta" tak jak si se ty vyjádřil ke včerejším zákrokům. Někdy zkus trošku myslet, i přes tu bolest....

Reagovat
smazaný uživatel

já myslím, že se Kily dole vyjádřil jasně. Zbytečně jsem se nechal strhnout.

Je vidět, že okolí formuje osobnost.

Reagovat
Kily

jj, podejte si ruce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já si myslím, že nás Kily hodil krásně do jednoho pytle....

Reagovat
Kily

však do jednoho pytle patříte, jelikož se sem chodíte jenom zaslepenecky hádat a pravdu máte každý jenom tu svou, tak kde je problém? Jste jako dva záporně nabité ionty, odpuzujete se (no i když vzhledem k počtu vašich konfliktů to vlastně vypadá, že se přitahujete)

Reagovat
smazaný uživatel

tak to nevím. Pokud si pamatuju, tak tady tohohle jsem tady potkal v rozhovoru snad jednou. A to už si ani nevybavuju, pod jakým článkem.

Reagovat
smazaný uživatel

a pak kdo je lhář....

Reagovat
smazaný uživatel

"Pokud si pamatuju"

prostě si tě nepamatuju. Jsi pro mě o něco míň než špína na botách.

Reagovat
smazaný uživatel

ničí mi to srdce...

Reagovat
smazaný uživatel

Urážky=>farcelončan

Reagovat
smazaný uživatel

"tak kde je problém?"

Problém není vůbec nikde, však já to tak beru. jiri-fcb tady obhajuje barcelonu a útočí na Real, já na něho reaguji stejným způsobem, jen opačně. Stačí si všimnou kolikrát ja reaguji na jeho první příspěvek a kolikrát on na můj. Vyrovnávám misky vah bych řekl.

Pokud by to nebyla diskuze s ním, tak je to jiné a člověk neprosazuje jen to svoje. To samé ale čeká od toho druhého. Od jiriho se toho ale nedočká....

Reagovat
Kily

dobrý odstavec, pokud je to takhle, stahuji všechna obvinění a už se do toho montovat nebudu

Reagovat
smazaný uživatel

v tom případě se opravdu koukni, kdo na koho reaguje.

Reagovat
Kily

on na tebe, ty na něho, on na tebe, ty na něho, on na tebe, ty na něho, on na tebe, ty na něho, on na tebe, ty na něho, on na tebe, ty na něho, on na tebe, ty na něho, on na tebe, ty na něho, on na tebe, ty na něho, on na tebe, ty na něho, on na tebe, ty na něho, on na tebe, ty na něho, on na tebe, ty na něho, on na tebe, ty na něho, on na tebe, ty na něho, on na tebe, ty na něho, on na tebe, ty na něho, on na tebe, ty na něho, on na tebe, ty na něho, on na tebe, ty na něho, on na tebe, ty na něho, on na tebe, ty na něho, on na tebe, ty na něho, on na tebe, ty na něho, on na tebe, ty na něho, on na tebe, ty na něho, on na tebe, ty na něho, on na tebe, ty na něho, on na tebe, ty na něho, on na tebe, ty na něho, on na tebe, ty na něho, on na tebe, ty na něho, on na tebe, ty na něho, on na tebe, ty na něho, on na tebe, ty na něho,

Reagovat
smazaný uživatel

tak dobře. Koukni se, kdo na koho primárně zareagoval.

Reagovat
smazaný uživatel

v téhle diskuzi 1:1 bych řekl...a další posoudit nemůžeš, protože si je nepamatuješ jak si sám napsal....

Reagovat
smazaný uživatel

"Stačí si všimnou kolikrát ja reaguji na jeho první příspěvek a kolikrát on na můj."

Stavíš se do role jakýhosi otravovaného či co.

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

ani 1:1 to není, spíš 2:0...ty si hrozný lhář teda

Reagovat
smazaný uživatel

jiri - fcb

19.03.2012 07:04

Pepek prostě JE nejlepší. Jakže to říkal Ibra? "Psycholog"?

[reagovat]

iSkagen

19.03.2012 10:07

řekl že by potřeboval psychologa...a to je rozdíl

[reagovat]

???

Reagovat
smazaný uživatel

no já reagoval na tebe...co se ti nezdá?

Reagovat
vocasisko

jasná penalta, to mu musí příště tou rukou to rameno urvat?

Reagovat
smazaný uživatel

no ... faul tam samozřejmě byl. Že to Cesc přibarvil, je jiná věc.

Reagovat
smazaný uživatel

vy děláte z každého kontaktu faul...negradodovali jste fotbal na bezkontaktní sport

Reagovat
vocasisko

Kontakt není jako kontakt! a pokud vím, tak si jak obránce tak útočník nesmí ve vápně pomáhat rukama, při té penaltě na Cesca si ten obránce očividně rukama pomáhama. Stejně tak jako si Ramos pomáhal při tom nególu v Copě proti nám a tvrdili jste, že ten negól měl platit!

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči si pomáhají rukama od 1. do 90. minuty. Pokud by se měly všechny tyhle kontakty pískat, tak je během zápasu 150 faulů. Ono se to píská jen některým a to je ten problém...

Reagovat
vocasisko

proto jsem tam napsal ve vápně

Reagovat
smazaný uživatel

a ve vápně je to měřítko jako přísnější? na tohle si prosimtě přišel kde?

Reagovat
vocasisko

samozřejmě že je

Reagovat
vocasisko

hlavně při gólových situacích a co si budeme povídat, kdyby ten obránce nešel do Cesca rukama, Cesc mohl s poklidem zakončit

Reagovat
smazaný uživatel

tak to aby se místo rohů kopaly rovnou penalty....

Reagovat
vocasisko

Jojo, ty dodatky si tám stále dodávám proto, aby sis stále dělal svůj vlastní zaslepenej obrázek. Btw gratulace do Madridu, slušnej Draft.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak...nevím co dál, úplně to otočím...si frajer vocasi

Reagovat
vocasisko

Reagovat
Losinho

Mělo by být. Ale často se to pouští.

Reagovat
smazaný uživatel

viz Di María vs. Getafe

Reagovat
vocasisko

kdyby přes něj aspoň přepadl ale ne, on ještě tu jeho nohu přeskočí a chce penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Ani 8 bodů náskoku mu evidentně nedodává potřebný klid. Prostě má z Barci vítr.

Chce to teď vyhrávat a vyhrávat. Třeba se v Madridu poskládají psychicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo se prostě z toho složíš ty

Reagovat
smazaný uživatel

prave naopak.. ked je niekto co dokaze hracov ukludnit a psychicky nabudit, tak je to Mourinho... ale tebe vysvetlovat neviem ci to ma zmysel, lebo ty aj tie komenty co nesuvisia s Barcou si obratis tak aby sa ti hodili..

Reagovat
smazaný uživatel

500.

Reagovat
smazaný uživatel

Pětikilo pro šampiony z Barcelony.

Reagovat
Kenneth

Ty si fakt jebnutej.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro titul v Madridu

Reagovat
smazaný uživatel

Pětikilo pro šampiony z Barcelony.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak jak vidím fotky, tak ten Messiho druhej gól z ofsajdu nebyl. Škoda.

Reagovat
Kily

když se tak dívám, tak pošlu dnešní debatu do televize jako námět na pořad a konečně bude na co koukat místo Izera

Reagovat
Kily

nějakej fanoušek formulí, co chce vidět a slyšet, jak to vypadá a jel by v červenci na Hockenheim?

Reagovat
alcantara

cena?

Reagovat
Kily

sportevents to má za 4990

Reagovat
alcantara

Super cena, predpokladam, ze iba listok. Uvazoval by som nad tym.

Reagovat
Kily

lístek, doprava, pojištění

Reagovat
Kily

všechno teda jenom na nedělní závod, tréninky a kvalifikace v tom nejsou

Reagovat
alcantara

Akurat som to pozeral na stranke, super. Je na to nejaky deadline? V priebehu par dni sa rozhodnem a dam vediet, ale isiel by som do toho.

Reagovat
Kily

deadline je ve chvíli, kdy to vyprodají (minulý týden jsem posílal mail a ptal se, jak moc je třeba spěchat a dostalo se mi univerzální odpovědi, že místa ještě jsou), já jsem pár lidem dal dva týdny, ale už se mi nechce čekat a pro jistotu to jdu objednat hned. Minulý týden tam naskákalo osm nových zájezdů na F1, což podle mě značí, že o Hockenheim a Monzu je zájem a podle mě tam zase tak moc volných míst už být nemusí

Reagovat
alcantara

OK, najneskor do stredy sa ozvem.

Reagovat
alcantara

Este otazka, nevies, ci staci zaplatit v den prichodu do Prahy, t. j. odjazdu alebo je potreba s casovym predstihom.

Reagovat
Kily

objednáš, oni ti pošlou potvrzení o přijetí objednávky a tam po tobě budou chtít jméno, příjmení, datum narození a číslo cestovního dokladu (pas nebo občanka), odešleš a pak ti přijde mail, kde bude číslo jejich účtu, na které hned pošleš peníze, čímž tohle všechno vlastně skončí. Pak se ozvou několik týdnů před odjezdem a pošlou přesný plán cesty a vůbec celého zájezdu s časovými údaji

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

jedeš? Ale běda ti, jak vedle mě roztaješ ve chvíli, kdy okolo nás profrčí Vettel

Reagovat
smazaný uživatel

stačí odpověd do pátku ? a necestuje se doufám letadlem , to bych roztál už při nástupu do letadla

Reagovat
Kily

snad jo, já fakt netuším, kolik mají volných míst, ale mělo by.

http://www.eshop-rychle.cz/cksportevents/eshop/7-1-FORMULE-1/0/5/1032-FORMULE-1-NEMECKO

tady máš odkaz, pak mi nemusíš dávat vědět a jenom si to prostě objednáš s tím, že já ti když tak pošlu postup, co po tobě kdy budou chtít

Reagovat
Kily

tak už jsem postup napsal výš

Reagovat
Kily

a ne, jede se busem

Reagovat
smazaný uživatel

super dík , já to ještě proberu s peněženkou a pak napíšu

Reagovat
Kily

pro oba a případné další zájemce - místo/místa ještě budou, v pondělí odpoledne jsem to objednával a trvalo poměrně dlouho, než mi přišel mail s údaji, kam poslat peníze, ale dorazil v úterý večer, takže spadly obavy ohledně toho, že by to těsně přede mnou vyprodali

Reagovat
smazaný uživatel

Nedá se svítit, bude se muset hrát tak aby se něco takového neopakovalo, pořád je do konce sezony času dost a kdyby Barcelona taky ztratila tak bych se ničemu nedivil Třeba zase s Bilbaem

Reagovat
Losinho

Minimálně jeden fanoušek Barcelony nikdy nezklame. Jeho fantazie, kterou sám nazývá vlastní realitou, je vážně obdivuhodná.

Škoda, že to kazí některým jiným z řad culés, kteří ani ztrátu Realu nereagují nijak posměšně nebo hnusně ironicky.

Reagovat
ADM

Zdravím, som tu nový, teda prakticky sem chodím už roky, ale až teraz som sa registroval, tak vás zdravím

A ako fanúčik Barcelony tu vidím budem mať veľa kamarátov

Spomenul si ešte niekto z fanúšik FCB pri Santiho včerajšom góle na toto?

http://www.youtube.com/watch?v=MnEiT9_RSnY

Reagovat
Losinho

Krásný dresy, vlasatej Valdés, dechberoucí Ronaldinho...to byly bezvadný časy.

Reagovat
ADM

Tak tieto dresy a dresy z 2005/2006 naozaj nemali chybu. Ale "vonkajšie" dresy pre sezónu 2008/2009, tie žlté, tak tie boli úplne najlepšie.

Reagovat
Losinho

To se mi víc líbí ty černý co máte teď. Ale pořád je to lepší než ty modrý z 2010/11.

Reagovat
Xavi

Vítej.

Reagovat
herbage

Já to včera vypnul, že je to nuda a oni nakonec srovnali

Reagovat
madridcan

Mne by ani tak nevadilo tie penalty co sa mohli piskat-dost casto sporne zakroky piskal pre nas. A sice ani v Betise ani vo Valencii ruka nebola, tak rozhodca to v tej nanosekunde musel rozhodnut a rozhodol pre nas. Nie kazdy by to odpiskal takto, ked fanusikovia zacnu zjapat a vsetci hraci sa zbehnu k nemu. Skor ma zo vcera stve, ze Malage odpiskal kazdu sprostost. Zato kosa na Cristiana od Demichelisa mala by potrestana zltou kartou a celkovo mal byt Demichelis vonku uz v prvom polcase. A nakoniec dohral bez karty...

Kazdopadne sa nam vratilo napriklad El Clasico, kde mal byt vonku Pepe. Proste raz nam rozhodcovia pomozu, raz sa proti nam obratia, inokedy to kompenzuju(penalta doma proti getafe vs. nedanie cervenej karty Miguelovi Torresovi za faul na Kaka v prvom polcase alebo neodpiskanie penalty pre Getafe u nich za ruku Pepeho vs nedanie cervenej karty a dokonca aj neodpiskanie faulu za drzanie Ozila, ked isiel sam na branu)

Teraz treba sa sustredit na Villareal. Skoda, ze Jose je nepoucitelny a je*e do zakladu vkuse to iste. Vela bolo takych zapasov, kde mohol aj na cely druhy polcas vybehnut Sahin a nejak sa zapracovat. Teraz to bude opat vkuse stavka na Xabiho so Samim, Granero asi len tak do zapasu nevybehne, kedze to vcera posral. V Apoele bude hrat asi Lass s Khedirom alebo uzdraveny Coentrao s Khedirom. Rovnako dufam, ze Jose si vsimol, ze Kaka s Ozilom funguju len proti odovzdanym superom, akym je Espanyol. Ja by som to skusil od zaciatku s Callejonom alebo este lepsie s Higuainom, Benzemom, Cristianom a Ozilom. Pepe by si tiez mohol sem-tam sadnut a byt nahradeny Varaneom, ktory sa mi velmi paci a este ma nesklamal(aj ked som urcite nejaku jeho chybu prehliadol-taky dokonaly byt nemoze ) Proste-hrame teraz kazde tri/styri dni. Jose uvedom si, ze v kadri nemas robotov

Reagovat
smazaný uživatel

Není otázka, proti komu funguje Kaka' s 'Ozilem, ale proti komu vlastně v lize funguje Kaka'. Já tam vidím tři takové mančafty - Espanyol, Villarreal, Zaragoza - ti mají proti nám naprosto nevhodný způsob hry a dávají nám nejvíc prostoru. Proti nim je to většinou Ricky show, ale jak se trošku ucpe střed hřiště, tak konec. Co nám vlastně od ledna Kaka' ve venkovních zápasech nabídl, když proklouzl do základu za Di Maríu? Vždy jeden z nejhorších.

A Özil trpí na křídle, zasekává balony, neběží až do vápna jako Ángel, pro Mourinhův fotbal na křídlo naprosto nevhodný, a to se ani nebudeme bavit o jeho defenzivě, která ho vyčerpává, i když v ní zase až tolik nepomáhá. Podle mě Kaka' musí pryč, máme tady problémy s Di Maríou, které jsme ještě pár měsíců zpět nečekali a tohle by se mělo vyřešit univerzálním hráčem, aby kvůli jednomu zranění nebyla půka ofenzivy v háji. Co se týče Pepeho, někdy ho posadit musí, s každým dalším zápasem se zvyšuje riziko svalového zranění, to už je u něho ověřené.

Jinak proti rozhodčím V LETOŠNÍ LIZE si jako madridista nedovolím říct ani slovo, pomohli nám rozhodně víc než Barceloně. A to jim nechci lézt do zadku, za Real jsem ochotný vždycky bojovat, ale tady je pro mě lepší raději držet hubu.

Reagovat
smazaný uživatel

zejména za poslední odstavec..

na stěžování si na rozhodčí by se měly vykašlat obě strany, ve Španělsku je to prostě faktor zápasy ovlivňující, ale především nekvalitou rozhodčích, nikoliv záměrným vedením za ručičku. To je jako si zabrečet na to, že jednomu nepršelo a druhej v zápase podklouznul..

Reagovat
alcantara

Oni su fakt tragedi, az je mi ich luto. Rovnako nemam rad ani diskusie ohladom nastrelenych tyciek alebo brvien. Jednoducho tak kvalitni hraci sa musia v tom rozhodujucom okamihu presadit, ak premenis sance, ostatni ta netrapia. Ak nepremenis, je to Tvoja neschopnost a nema zmysel sa nad tym pozastavovat.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jako tomu štěstíčku musíš jít naproti

Reagovat
madridcan

Ja to vidim inak. Teda nechcem hovorit, ze Barcelone nadrziavaju viac alebo podobne kecy, ale proste ublizili nam tiez dost. Co som ratal, tak zatial 8 krát nemal dohrat super v plnom pocte a dohral. Boli to najma zapasy zo zaciatku sezony. Proti tomu su zapasy, ked si Pepe alebo Ramos ,,nechcenym" uderom odblokuju supera a rozhodca si to nevsimne. Dalej tu mame ten neofsajd v Mallorce proti tomu, ze neviem preco neplatil Ramosov gol tam. Kolkokrat nam nebol uznany regulerny gol a niekedy dost dolezity(lebo bol bud prvy ako Benzemov nedavno po paticke Ronalda alebo gol,ktory odkrojil zo superovho skore- spominany Ramosov, ktorým by vyrovnal na 1:1) Tiez boli nejake neofsajdy odpiskane superom, ale nas mozno neofsajdy dva stali body na zaciatku ligy, ked sme stratili v Santanderi. Ale nie som fanusik Barcelony-nevidim kazdy odpiskany neofsajd ako gol aj ked je skoro pri autovej ciare Ale tam vtedy by isiel Ronaldo sam na branku. Ale gol to byt nemusel-ja len podotykam(rozdiel, ked Mallorcan ide na branku prenasledovany Pepem,ktory prestane behat a da gol nechytajucemu Casillasovi a rozdiel, ked niekto ide na brankara a tri metre za nim neni nikto) Dalej Xabiho ruka v Betise. No co z toho, ked prvy gol Betisu padol tiez po spracovani rukou? Mne to teda v takychto ,,obycajnych" rozhodnutiach az ako taka neviem aka obrovska pomoc nepride. Ale ako som pisal vyssie, nie kazdy rozhodca by ,,sporne" zakroky piskal pre nas a tam vidim asi najvacsi rozdiel medzi nami a barcelonou...Zatial co pri Higuainovi si vsimne vo Valencii rebra a pri Ramosovi stehno, tak aj pri Barcelone v Osasune si vsimne jeden vlas, ktory predlzil loptu do ofsajdu na Alexisa.

Barcelonu nesledujem kazdy zapas a vacsinou ked som bol doma a zacal som uch pozerat, tak to bolo z dovodu, ze sa im to zle vyvijalo. Ale co som videl, tak v Espanyle jasna penalta proti tej, ktoru mal jasne kopat Villareal. V Atleticu to mali tiez zaujimave. V Osasune ofsajdovy druhy gol domacich. Vo Valencii penalta. Faul na Iniestu doma proti Betisu za penaltovy nepovazujem, ale vela krat tu citam ako mala byt penalta pre Barcelonu. Takze fanusikovia Barcelony sa ukrateny citit mozu asi tiez...

Reagovat
smazaný uživatel

Já to hlavně hodnotím z pohledu těch zápasů, kde oba kluby ztrácely body. My máme čtyři ztráty, ve všech čtyřech zápasech jsme měli problém s výkonem a ani jeden, aspoň pro mě, rozhodčí neovlivnili výsledek a naši ztrátu. To už spíš mám problém s tím borcem z LM v Záhřebu, ten nám naložil dost, Leka měl poslat 2x pod sprchy, ale místo toho šel ven Marcelo. Vrátili jsme se pokopaní, vyčerpaní a v lize byli nějakou dobu mimo. Barca má osm ztrát a z toho čtyřikrát je bez diskuse řízli, i když Osasunu a hlavně Getafe by nejspíš stejně nevyhráli. Ale z toho mi prostě vycházejí jako ti, kteří na to letos mnohem víc doplatili, konkrétně Espanyol je zatím zářez sezony, i když Kiko by tu penaltu Messimu určitě vytáhl na tyčku .

Reagovat
X-bano-X

Kde bolo tam bolo.....

http://www.youtube.com/watch?v=Jv3U0or9UM8

bol raz jeden Pepe ktorý dohrával súboj pri góle Mallorky až do konca. Ale určite v tvojom prenose ostal stáť niekde na polke....

Kde bolo tam bolo......

http://www.youtube.com/watch?v=rDrB8xvrZFQ&feature=related

bol raz jeden Ramos, ktorý sa v malom vápne zrazil z brankárom súpera..........

Rád som bol nápomocný.

Reagovat
X-bano-X

* s brankárom - to je ale hrubica

Reagovat
X-bano-X

A perličky na záver:

Porovnávaš toto http://www.youtube.com/watch?v=6zWk8-XuSQM "spracovanie" rukou s týmto http://www.youtube.com/watch?v=he-o53J2mcI&feature=related Inak naozaj to Ramosove stehno je zaujímavé, také päťprsté

Reagovat
herbage

Reagovat
herbage

jinak na Özilovi včera bylo vidět, jak odchodem Kaka' úplně ožil. Odchod Kaka' bude nejlepší pro všechny strany

Reagovat
smazaný uživatel

ne tak úplně pro všechny ...

Reagovat
Kily

mere, víš o tom, že tím posledním odstavcem hazarduješ se svou funkcí takového zdejšího tiskového mluvčího fanoušků Realu Madrid?

Reagovat
Jerichoo

kto je tiskový hovorca fcb tu?

Reagovat
Kily

tam je hledání složité, mají jednoho vůdce odporu, ale nebral bych ho za tiskového mluvčího, jelikož se pod jeho příspěvky už moc nepodepisují a nechávají ho bojovat na vlastní pěst, oni jsou ve svých soudech často jednotní a stojí si za nimi za každou cenu. Alespoň tedy z řad těch, co sem chodí pravidelně, nevím o nikom, kdo by přišel do diskuze, napsal něco inteligentního a změnil tím názor, který spousta lidí hájila dlouhé měsíce

Reagovat
blaugrana

Nj. Nemáme svojho Adolfa.

Reagovat
Kokesh

Když už někdo, tak určitě Tavo.

Reagovat
Kily

taky bych mu v tomhle případě dal hlas

Reagovat
smazaný uživatel

+ Hristo

Reagovat
Kily

to je druhý, akorát je škoda, že moc často nepřispívá

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
alcantara

Mne sa styl piskania az na ten zaver vcera celkom pozdaval, neposudzoval automaticky kazdy pad na zem ako faul a snazil sa zachovavat aku-taku plynulost hry. Demichelise vylucenie je na polemiku, ale napriklad Lass tiez dohral zapas,navyse bez karty, co je pre mna zazrak.

Reagovat
Al Capone

Kurva po dlouhé době zápas nevidím a pak to tak vypadá

Ale jednou to muselo přijít, i ti nejlepší nemůžou vyhrávat pořád.

!HALA MADRID!

Reagovat
penepi

Takáto facka je v konečnom dôsledku po takomto prístupe aj dobrá. Čiže nevadí, toto je skôr vzpruha, že nepustíme žiadny zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Za to hovno, co jsme včera předvedli, by se nemusel stydět ani prvotřídní vyznavač fekálu. Byl to hnus, hnus a ještě jednou hnus. Že se k té žumpě přidal i rozhodčí, je věc druhá. Ten ale ani v nejmenším nebyl důvodem naší stupidní ztráty. Zápas ve Villarealu bude zlomový. Buď se znovu nastartujeme nebo spadneme do propasti a už se z ní budeme jen těžko vyhrabávat. Takhle se o titul nebojuje...

Reagovat
RealC.F.

Taky jsem to neviděl a přečetl to až teď Ale výsledek 1:1 vypovídá o všem...Snad nepříde teď krize když dou sraugranáš nahoru evidentně

Reagovat
smazaný uživatel

600. pro Malagu mimo evropské poháry

Reagovat
Al Capone

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný důvod proč jim přát je Bestie a Pellegrini...

Reagovat
vocasisko

btw podle Barcelonských deníků ten Messiho gól po tom údajném offsidu měl platit

Reagovat
smazaný uživatel

Espanyol dobře

Reagovat
alcantara

Espanyol druhy polcas hrozna bieda v utoku, ale napriek tomu zasluzene, Racing s tym otrasom musi naozaj padnut. Pericos na poharovych prieckach nechcem vidiet ani nahodou, Baskovia zaberte.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele