Primera División - souhrn 25. kola

25.02.2012, 19:53, aktualizováno 26.02.2012, 23:24
Komentáře a souhrny
Real Madrid se hodně nadřel, z půdy Raya ale nakonec odvezl výhru 1:0 a pojistil si první místo. O výhře Barcelony nad Atlétikem rozhodl Messi. Sevilla odváží výhru z Valencie, Osasuna udolala Granadu. Malaga dlouho nemohla najít recept na obranu Zaragozy, nakonec ale nedala soupeři šanci a vyhrála 5:1. Levante po delší době vyhrálo, Villarreal se doma rozešel smírně s Athleticem.

Atlético Madrid - FC Barcelona 1:2

26.02.2012 21:30

Góly: 49. Falcao - 36. Dani Alves, 81. Lionel Messi

V nedělním zápase 25. kola La Ligy si Barcelona poradila s domácím Atléticem Madrid, které porazila 2:1 zásluhou gólů Daniho Alvése a Lionela Messiho. Za domácí se trefil pouze Falcao, a tak Atlético ztratila všechny body a po 24 odehraných zápasech setrvává na 9. pozici. Barcelona ztrácí na vedoucí Real Madrid 10 bodů, neboť ten nezaváhal s Vallecanem.

Barcelonu neměl v nedělním utkání čekat žádný lehký soupeř, neboť Atlético z posledních devíti zápasů pod vedením nového trenéra Diega Simeoneho ani jednou neprohrála. Ale byli to právě hosté, kteří do zápasu vkročili lépe. Již ve 2. minutě se totiž propracoval ke střele Xavi, ale jeho zakončení nemělo gólové parametry a mířilo mimo tři tyče.

Vzápětí všechny diváky na stadionu přesvědčil Messi o svých nesmírných kvalitách, když doslova protancoval domácí obranou a ještě si dovolil přehodit vyběhnutého brankáře Courtoise. Úvodní gól z toho ale nakonec nebyl, neboť rozhodčí viděl, že si Messi v jeden okamžik vypomohl rukou, a tak si držitel Zlatého míče musel na svůj gólový okamžik ještě několik minut počkat.

Barcelona poté zahrozila z přímého kopu, kdy se Xavi snažil zakroutit míč na záda belgického brankáře, ale ten se dokázal vymrštit a zneškodnit celou akci. Nicméně Atlético nebylo schopné na delší dobu podržet míč na svých kopačkách, a tak zcela zákonitě přišel v 36. minutě první gól zápasu.

Messi na sebe natáhl tři bránící hráče a pak míč posunul do boku na nabíhajícího Cesca Fábregase, který ještě našel přihrávkou skrze brankové území Daniho Alvése, čímž zcela vyšachoval ze hry vyběhnuvšího Courtoise, a brazilský křídelní obránce tak již dorážel míč pouze do prázdné brány.

Jak už to ale bývá pod vedení Simeoneho, do druhé půle nastoupil zcela jiné Atlético, kterému trvalo jen tři minuty, než se dočkalo vyrovnávacího gólu. Centrovaný míč z rohu na zadní tyč Valdésovy brány si našla letní posila z Porta Falcao, která z voleje mířila přesně mezi tři tyče.

Vyrovnávací gól vlil domácím novou krev do žíl a ti na chvíli začali Barcelonu tlačit, jenže si nevytvořili žádnou vyloženější šanci a byli to naopak hosté, kteří se mále opět dostali do vedení. To by ale Alvés musel hlavou trefit z ostrého úhlu míč po centru Alexise Sáncheze.

O několik minut později mohl vstřelit svůj druhý gól zápasu Falcao, když mu stál v cestě už jen Valdés, ale ten se blýskl skvělým zákrokem, když se ho snažil kolumbijský útočník přelobovat.

Vítězný gól nakonec vstřelil Messi, který v 81. minutě z přímého kopu velice podařenou kroucenou střelou překonal Courotise. Domácí sice bouřlivě protestovali, že Messi standardní situaci zahrál ještě během toho, co se stavěla zeď, ale rozhodčí nebral jejich námitky na vědomí a gól uznal.

Atlético ale ještě nesložilo své zbraně a pokoušelo se o vyrovnání, ale Valdés si poradil se střelou Juanfrana a vyrazil také pokus Gabiho. Naštěstí pro Barcelonu nebyl v okolí žádná hráč Atlética, který by míč dorazil do sítě, a tak se Katalánci mohli radovat z vydřeného vítězství 2:1.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Sevilla FC 1:2

26.02.2012 18:00

Góly: 25. Tino Costa - 36. Gary Medel, 70. Jesús Navas

Sevilla pokračuje ve zlepšených výkonech, po utkání s Pamplonou zvládla i přetěžký duel na Mestalle a může se tak opět směle přihlásit do boje o evropské poháry. VCF si pro změnu připisuje na konto druhou porážku v řadě, i tak ale zůstává neohroženě na třetí příčce.

Hostující celek, jenž se v minulém kole dočkal kýženého vítězství nad Osasunou vstoupil do utkání lépe, držel míč na svých kopačkách, byl aktivní, ovšem do šancí se nedostával, to byla parketa pro Valencii. Otevřít skóre mohl po Albově rohu hlavičkující Soldado, ten ale z ideální pozice nenamířil mezi tři tyče.

To už však o chvíli později neplatilo. Jonas sklepl balón pro Costu, a ten ho parádní střelou poslal k levé tyči Palopovy branky - 1:0. Nicméně ještě do poločasu Andalusané srovnali krok: Navas od pravé postranní čáry odcentroval do pokutového území a Medel už měl před sebou snadný úkol - 1:1.

Po změně stran se ukázal povedenou střelou z dálky Jonas, na Palopa však nevyzrál. Další minuty následně patřily výhradně Seville. Reyes sice ještě nedokázal, za pomoci brankové konstrukce na Guaitu vyzrát, to už ale neplatilo v 75. minutě. Kanouté dostal ve vápně dostatek prostoru, našel následně lépe postaveného Navase, a ten bezpečně zavěsil - 1:2.

Svěřenci Unaie Emeryho se pokoušeli v závěrečných dvaceti minutách stůj, co stůj alespoň srovnat krok...až na několik rohových kopů a dalekonosné pokusy Costy, se střídajícím Adurizem však vyšla jejich snaha naprázdno.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Granada CF 2:1

26.02.2012 18:00

Góly: 26. Javad Nekounam, 29. Dejan Lekić - 31. Mikel Rico

Osasuna dokázala v rámci na stadionu Reyna de Navarra přehrát nepříjemnou Granadu a stále tak může živit naději na pohárové příčky, od kterých ji momentálně dělí jen horší skóre.

Granada začala stejně jako proti Realu Sociedad pěkně zostra a nechybělo moc, aby se ujala vedení, Martinsova dalekonosná rána ovšem zaťukala jenom na břevno Fernándezovy branky. Jmenovec na druhé straně musel zasahovat o chvíli později, kdy pálil z bezprostřední blízkosti Lekić, ale i po této akci se pokračovalo bez branek.

Andrés Fernández se ukázal být pro Osasunu pravým spasitelem - zastavil několik nadějných akcí a hned nato se navíc domácí ujali vedení. To se psala 26. minuta, Cedujo oslovil Nekounama, jenž se zbytečně s ničím nepáral a přesnou ranou otevřel skóre - 1:0. A pro hosty bylo ještě hůře. Cedujo rozehrál rohový kop a balón zblízka dopravil do sítě pohotový Lekić - 2:0. Ani to ale ještě nebylo z prvního dějství vše: Rico napřáhl z velké dálky a parádní střelou do šibenice oživil granadské šance na bodový zisk.

Po krátké pauze se pokračovalo v zajetém trendu, dvakrát během chvíle pálil Lamah, ani jeden z jeho pokusů však na kýženou pojistku nestačil - Roberto Fernández se v tomto případě mohl spolehnout na dobře postavené tyče.

V dalších minutách ovšem navržené tempo podle očekávání opadlo, i tak ale nebyla nouze o zajímavé momenty: definitivně rozhodnout mohl nejprve Cedujo, po něm pálil i střídající Ibrahima Baldé, trefit branku však bylo pro oba neřešitelným problémem. Poslední šanci na snížení měl Maínz, ani jemu se už však s konečným výsledkem nepodařilo nic udělat.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - RCD Mallorca 1:0

26.02.2012 18:00

Góly: 79. Imanol Agirretxe

Real Sociedad dokázal přehrát nejtěsnějším možným rozdílem Mallorcu a zvládl tak alespoň z části napravit reputaci z Granady, navíc se posunul o dva body právě před svého protivníka, jenž je tak i nadále těsně nad hladinou ponoru.

Mallorca zvládla minulý víkend důležité klání s Villarrealem, ovšem na půdě Sociedadu nezačal celek z Baleárských ostrovů zrovna nejlépe, čímž jen dokumentoval fakt, že na hřištích soupeřů neoplývá až takovým sebevědomím jako na Estadio Iberospar. To se také hned od začátku projevilo, Agirretxe, ani Zurutuza však nedokázali zacílit do prostoru branky.

Na druhé straně ale předvedli něco podobného v krátkém časovém sledu Hemed, Víctor a Tissone, na Claudia Brava tak šlo první zakončení až krátce po půlhodině hry, kdy musel vytěsnit hlavičkový pokus Perreiry. To bylo z prvního poločasu prakticky všechno.

Nicméně ve stejném duchu - tedy bez výrazných šancí se pokračovalo i krátce po změně stran. Něco změnit mohl Griezmann, ovšem mířil tak jako doposud většina střelců mimo prostor tří tyčí. Domácí se ale začali přece jen více osmělovat: hned dvě šance měl během pár minut Agirretxe, avšak ani on neměl správně seřízená mířidla.

Bývalý španělský mládežnický reprezentant se nakonec ale přece jen dokázal prosadit, a po přihrávce od Carlose Vely pálil přesně do levé šibenice - 1:0. Mallorca měla na vyrovnání deset minut, ale i to mohlo nakonec stačit, to by však Víctor musel z dvanácti metrů usměrnit balón do prostoru branky.

Více informací k zápasu

Rayo Vallecano - Real Madrid 0:1

26.02.2012 16:00

Góly: 54. Cristiano Ronaldo

Devět! Přesně tolik ligových zápasů v řadě po dnešku vyhrál Real Madrid a i nadále neohroženě kráčí za titulem v Primera División. Na hřišti Raya se Bílý balet pořádně zapotil a nakonec vlastně tak trochu nezaslouženě zvítězil 1:0, přestože jediný gól duelu opravdu stál za to...

Už v osmé minutě mohli hosté postupovat do přečíslení dvou hráčů na jednoho soupeře, jenže Higuain si nevšiml nalevo od sebe nabíhajícího Kaká, spolehl se na vlastní síly, jenže klička mu nevyšla a byl z toho pouze rohový kop. Poté pálil po individuální akci Cristiano Ronaldo, ovšem dal míči opačnou faleš a míč se tak vykroutil mimo tři tyče.

Ve třicáté osmé minutě měli domácí největší šanci celého prvního poločasu. Piti nádherně přenesl hru na levou stranu na Movillu, ten si perfektním prvním dotykem hodil balón okolo Arbeloy a pravačkou vypálil, Casillas se pak už jen ohlédl, jak prudká střela trefuje levou tyč jeho branky a odráží se zpět do hry. A ještě do poločasu mohl skórovat i Michu, jenže do jeho rány mu na poslední chvíli skočil Ramos a zastavil tak nebezpečnou situaci.

V padesáté čtvrté minutě přišlo rozhodnutí celého zápasu. Rohový kop Özila se snesl do pokutového území, od Ronalda, Khediry a jednoho z domácích obránců se míč dostal znovu k zády k brance stojícímu Ronaldovi. Portugalský kouzelník si však ze své nevýhodné pozice nic nedělal, vystřihl geniální patičku a otevřel skóre utkání.

Joel pak musel zasahovat proti volnému přímému kopu Ronalda a další příležitosti Higuaína, ta už však přišla z ofsajdu. Ramos pak vyrobil obrovskou hrubku, kterou div že po skvělém vybídnutí Pitiho nevyužil Costa, když přestřelil. Domácí to zkoušeli i z velké dálky, z nějakých pětatřiceti metrů pálil Casado a nebyl to vůbec marný pokus, hostující brankář Casillas ale fantasticky zasáhl. Ronaldo znovu protáhl Joela ze standardní situace, strážce domácí svatyně ale i tentokrát zapůsobil jistým dojmem. Hrál se dobrý fotbal, další možnosti měli Ronaldo a střídající Callejón. Michu ještě za faul na Khediru uviděl druhou žlutou kartu a tedy i červenou. A když pak v samotném závěru nedokázal skórovat ani útočník Raya Armenteros, který před odkrytou brankou z půl metru vůbec netrefil míč, podlehli domácí v madridském derby Realu 0:1.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Athletic Bilbao 2:2

26.02.2012 12:00

Góly: 10. Marcos Senna, 68. Nilmar - 62. Fernando Llorente, 66. Markel Susaeta

V poledním nedělním zápase se zrodila remíza 2:2 mezi týmy Villarrealu a Athleticu. Úvodní gól zápasu vstřelil již v 10. minutě domácí záložník Marcos Senna, ale v 62. minutě se podařilo srovnat elitnímu střelci Fernandu Llorentemu. A o čtyři minuty později se hosté dostali do vedení po brance Susaety. Domácí nakonec získali alespoň bod, když o další dvě minuty později vyrovnal Nilmar.

Athletic teprve před necelými třemi dny dohrál odvetný zápas Evropské ligy s Lokomotivem Moskva a už musel nastoupit k dalšímu neméně důležitému zápasu. Ve španělské lize totiž na něj čekal domácí Villarreal. Baskové se v lize tahají o čtvrté, tedy poslední postupové místo do Ligy mistrů, a tak si chtěli ze zápasu odnést tři body, které by je dostaly před čtvrté Levante.

Villarreal v posledním ligovém kole tragicky prohrál 0:4 s domácí Mallorcou, a ukončil tak sérii dobrých výkonů. O to víc se však Žlutá ponorka snažila vykompenzovat blamáž z minulého utkání a před domácími fanoušky se ukázat v lepším světle. A domácí do zápasu opravdu vstoupili lépe, když se již v 10. minutě ujali vedení.

K přímému kopu se totiž postavil Marcos Senna, který dokázal míč skvěle zakroutit kolem zdi k tyči. Brankář Gorka Iraizoz neměl zhola šanci. Senna se ještě vzápětí dostal do druhé velké šance, ale tentokrát již brankář Athleticu svůj tým podržel.

Na druhé straně se mohli hosté také radovat z gólu z přímého kopu, jenže pokus Davida Lópeze, který byl tečován, nakonec dokázal brankář Diego Lopez vyrazit mimo tři tyče.

Jinak se hosté během první půle nedostali do žádné vyloženější šance, ale to se změnilo v druhé pětačtyřicetiminutovce, kdy trenér Bielsa povolal na hřiště Fernanda Llorenteho, kterého do té doby šetřil. Již v 57. minutě se skvělý hlavičkář mohl prosadit, ale jeho hlavička mířila mimo.

O pět minut později se již ale nemýlil. Gaizka Toquero poslal míč na zadní tyč Lopezovy brány a vytáhlý útočník již neměl problém srovnat hlavou na 1:1.

V té chvíli se hosté zvedli a začali své protivníky jasně přehrávat, což vyvrcholilo v 66. minutě druhým gólem Athleticu. Ander Herrera vyslal ze své poloviny skvělý pas na Susaetu, který běžel sám na Lopeze a jeho střela k bližší tyči propadla pod bokem brankáře.

Jenže chybu vyrobil rovněž druhý brankář Iraizoz, ten neudržel přízemní střelu Martinuccia a dobíhající Nilmar tak pohodlně dorážel na 2:2.

Llorente mohl tři minuty před koncem potvrdit, že je vynikajícím koncovým hráčem, ale v situaci, kdy mu k překonání zbýval už jen brankář, nedokázal přesně zamířit a Lopez jeho pokus zlikvidoval.

Athletic tak po 25. kole nepřeskočí Levante, zatímco Villarreal má tříbodový náskok na sestupovou zónu.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Levante UD 1:2

25.02.2012 22:00

Góly: 75. Kalu Uche - 24. Valdo, 89. Rubén Suárez

V zápase 25. kola mezi týmy Espanyolu Barcelona a Levante padly tři góly a z konečného vítězství se mohli radovat hosté, kterým se podařilo vsítit o gól více. V prvním poločase se za Levante trefil Valdo, ale domácí dokázali srovnat v 75. minutě, kdy se mezi gólové střelce zapsal i Kalu Uche. Remízový stav však trval necelou čtvrthodinu, protože těsně před koncem zápasu rozhodl o výhře hostů Rubén Suárez Estrada.

Espanyol do zápasu vstupoval s jasným cílem získat tři body, neboť je v těsném závěsu za čtvrtým Athleticem, které má pouze lepší gólovou bilanci, a tak se barcelonský klub mohl dostat před něj. Tedy alespoň na chvíli, neboť Baskové hrají svůj zápas až v neděli.

A domácí do zápasu vstoupili opravdu hodně živě a byli to právě oni, kteří si vytvořili úvodní šanci zápasu. Cristian Goméz ale nebyl v koncovce úspěšný, když se mu nepodařilo trefit bránu. Nakonec to byli hosté, kteří se dostali do vedení 1:0. Valdo se dokázal uvolnit, zpracovat centr od Arouny Koného a překonat domácího brankáře Francisca Casillu.

Gólový náskok mohl následně navýšit José Barkero, ale s jeho střelou si Casilla poradil, zatímco na druhé straně si velice podobně počínal brankář Gustavo Munua, který vychytal Javího Lópeze. Po odehrané půlhodině se k hlavičce zdálky dostal domácí Álvaro Vásquez, ale ta neměla gólové parametry a letěla nad břevno.

Chvíli na to si zpracoval přihrávku Vladimír Weiss a odhodlal se ke střele levou nohou, ale ta mohla být rozhodně lepší. V 66. minutě se k zakončení dostal opět Javí López, tentokrát ale nemusel zasahovat ani Munua, neboť jeho střela směrovala nad břevno. Blízko vstřelení druhého gólu byli také hosté, když se ke střele z voleje propracoval Koné, ale jeho ránu dokázal brilantním zákrokem zneškodnit Casilla.

V 75. minutě bylo vyrovnáno, když z přímého kopu, který svým hbitým pohybem získal Weiss, zatočil míč před bránu Juan Verdú a Uche hlavičkou dopravil míč do sítě. Těsně před koncem zápasu mohli domácí poslat do vedení Uche a Rui Fonte, ale ani jeden z nich nedokázal zamířit přesně a netrefili bránu. Byli to tak nakonec hosté, kteří se mohli radovat z důležitých tří bodů. V 89. minutě si k přímému kopu stoupl Rubén a přesnou střelou zajistil svému týmu výhru.

Před Athletic se tak dočasně nakonec nedostal Espanyol, ale Levante, které na něj před zápasem ztrácelo pouhý jeden bod. Po pěti zápasech bez výhry navíc valencijští konečně vyhráli, což bylo pro atakování příček evropských soutěží více než žádoucí.

Více informací k zápasu

Málaga CF - Real Zaragoza 5:1

25.02.2012 20:00

Góly: 45. Sebastián Fernández, 67. Paulo da Silva (vl.), 77. Martín Demichelis, 79. Isco, 88. Salomón Rondón - 23. Carlos Aranda

Přestože to tak nejprve nevypadalo, Málaga si nakonec pohrála se Zaragozou jako kočka s myší, porazila jí bez problémů 5:1 a posunula se na čtvrtou příčku zaručující účast v předkole Ligy mistrů. Skóre otevřel hostující Aranda, jenže poté se na druhé straně trefili postupně Fernández, do vlastní sítě Da Silva, Demichelis, Isco a Rondón.

Domácí Málaga od první minuty jasně ukazovala, že kvalita je na její straně, a tak byly v úvodu k vidění šance pouze na jedné straně. Sebastian Fernández se ve třinácté minutě ocitl ve slušné palebné pozici, jenže v přímém souboji s gólmanem Robertem neuspěl. Rondón si pak efektně narazil s Iscem, ovšem zakončil mimo tři tyče.

Ve třiadvacáté minutě se Zaragoza z ničeho nic dostala do vedení, to když z pravé strany odcentroval Lafita, na míč si naběhl útočník Aranda a střelou z prvního dotyku překonal Cabellera. Devětadvacátá minuta mohla velmi snadno přinést vyrovnání, jenže Mathijsenova gólová šance v síti neskončila, stoper Málagy se sice po rohovém kopu dostal do zakončení, jenže vynikající zákrok vytáhl Roberto a vytěsnil míč na roh.

Ve čtyřicáté páté minutě už se domácí dočkali zaslouženého vyrovnání, po Iscově centru ze standardní situace nechali hosté trestuhodně volného v šestnáctce Fernándeze, který tak mohl hlavou v poklidu rozvlnit síť. Na další branku se pak čekalo až do šedesáté sedmé minuty, opět ale skórovala Málaga, která tak otočila vývoj zápasu. Rondón předal míč doprava Iscovi, jehož centr si srazil do vlastní branky Da Silva.

Málaga stále neměla dost a i nadále navyšovala skóre, další přesný zásah přišel v sedmasedmdesáté minutě. To si na rohový kop střídajícího Joaquína naskočil na zadní tyči Demíchelis a přesně umístěnou hlavičkou nedal Robertovi šanci. A už o dvě minuty později to bylo 4:1, radovat se zaslouženě mohl také nejlepší hráč zápasu Isco. Ten si počkal uvnitř pokutového území na přesný pas od Rondóna, jedním dotykem si míč zpracoval a druhým ho nechytatelně poslal do sítě.

Dvě minuty před koncem pak Málaga skórovala ještě jednou, Nacho Monreal sice nejprve neproměnil sovu velkou šanci, jenže už o několik sekund později připravil skvělým centrem ideální střeleckou pozici Rondónovi, jenž zblízka nezaváhal. Málaga si tak poradila se Zaragozou vysoko 5:1 a alespoň na chvíli se posunula na čtvrté místo tabulky, Zaragoza zůstává beznadějně poslední.

Více informací k zápasu

Racing Santander - Sporting Gijón 1:1

25.02.2012 18:00

Góly: 74. Cristhian Stuani (pen.) - 43. David Barral

Vyrovnané utkání na Estadio Er Sardinero nakonec vítěze nepoznalo, Gijón se sice ujal těsně před odchodem do kabin vedení, konečnou dělbu bodů ale pak zajistil po obrátce Stuani. Oba celky tak zůstávají nadále v bezprostředním ohrožení.

Záchranářský souboj začal lépe pro domácí. Už ve třetí minutě měl na kontě první možnost Stuani, pálil ale přímo do připraveného Pabla. Racing měl v první dvacetiminutovce výrazně navrch, držel soupeře pod tlakem a vytvářel si šance, tu největší měl na starost opět Stuani, ovšem do cesty mu postavil stopku opět Pablo.

Největší příležitost Santanderu za celých čtyřicet pět minut, si připsal po centru Munitise hlavičkující Bernardo, ovšem v ideální střelecké pozici neuspěl. Ke slovu se těsně před pauzou dostal také Gijón, jenž zvýšil obrátky a rázem se ujal vedení. Přímý volný kop zpoza vápna rozehrál Barral a Toño neměl sebemenší šanci balón zachytit - 0:1.

Stejný obraz hry pokračoval i po změně stran. Hosté měli hned několik velmi nadějných akcí, pojistku se jim ovšem přidat nepovedlo: Miquel střílel přímo do náruče Toña, po Riverově pasu měl před snad největší šanci Gregory, ale ani on neuspěl.

Svěřence Juanja Gonzáleze nakonec vysvobodil po středu Galveze se Stuanim pokutový kop, k němuž se postavil sám postižený a do protipohybu Pabla mohl zaznamenat svůj šestý ligový zásah v sezóně - 1:1. V samém závěru mohly obě strany zaznamenat rozhodující branku, Stuani ovšem hned dvakrát v dobré pozici neuspěl. To na druhé straně šel Sangoy tváří v tvář na Toña, ani po této akci se však na konečném skóre nic neměnilo.

Více informací k zápasu

Real Betis - Getafe CF 1:1

25.02.2012 18:00

Góly: 51. Jorge Molina - 55. José Antonio Dorado (vl.)

Po nezáživné první půli se nakonec utkání poměrně slušně rozběhlo, Betis se krátce po změně stran ujal díky Molinovi vedení, to pak na druhé straně smazal nešťastník Dorado. Oba týmy tak zůstávají v klidném středu tabulky daleko od sestupových příček.

Krize v obranných řadách Getafe donutila klub požádat vedení ligy o výjimku, aby mohl na hostování přivést v Seville nevyužívaného Alexise. Byli to právě hosté, kdo vstoupil do utkání aktivněji a měl míč na svých kopačkách. Největší příležitost úvodních patnácti minut si připsal Güiza, Fabri ovšem ukázal parádní reflex a balón vytěsnil mimo tři tyče.

Za domácí poté zahrozil Rubén Castro, strůjce pondělního vítězství v Zaragoze, tentokráte ale na něco podobného nenavázal a mířil nepřesně. Zdaleka nejaktivnějším hráčem Betisu byl Montero, po jehož práci jsme koneckonců viděli také první branku: ekvádorského středopolaře oslovil Juanma, balón šel ještě na Molinu, na kterého už byl Moyá krátký - 1:0.

O chvíli později už bylo zase srovnáno, postaral se o to Güiza, tedy s dopomocí teče Dorada, Farbi byl naprosto bezmocný - 1:1. Zběsilé tempo pokračovalo i nadále. Po kombinaci střídajícího Diega Castra s Güizou ovšem nezapršelo. To mohlo záhy na opačné straně: dalekonosný pokus Etxebarrii jako ránu Rubéna Castra ale zastavil Moyá.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Real Madrid24211280:2164
2.FC Barcelona24166270:1854
3.Valencia CF24117637:2940
4.Levante UD24105934:3535
5.Athletic Bilbao24810639:3234
6.Málaga CF241041033:3634
7.CA Osasuna24810628:3834
8.Espanyol Barcelona2496927:2933
9.Atlético Madrid2488833:3032
10.Sevilla FC2488826:2732
11.Rayo Vallecano24941132:3631
12.Real Betis24931228:3230
13.Real Sociedad24861027:3430
14.Getafe CF2478924:3129
15.RCD Mallorca24771023:2928
16.Granada CF24841222:3428
17.Villarreal CF2469925:3627
18.Racing Santander24412819:3124
19.Sporting Gijón24561322:4521
20.Real Zaragoza24361519:4515

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (509)

Přidat komentář
vocasisko

Racing s Gijónem to zahráli skvěle, očividně chcou oba spadnout.

Reagovat
Al Capone

dneska tady bude nuda, to abych přešel do italské sekce

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Sporting, to mohli byť dôležité 3 body.

Reagovat
vocasisko

Isco

Reagovat
smazaný uživatel

Vocas+Isco Pardon, nemohl jsem si pomoct

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

Malaga uz na 4.miste to je parada.

Jinak ukazuje se ze Sebovi a Rondovi to docela slape , samozrejme posledni Zaragoza neni meritkem , ale doufam ze do zakladu Ruuda ti dva nepusti. To same Demichelis vubec by mi nevadilo kdyby casteji sedel.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky ten obrázek Rondóna Už dlouho jsem neviděl souhrn bez jeho fota...

Reagovat
smazaný uživatel

to sem docela zvědavej na zítřejší Athletica s Barčou, myslím, že je katalánce to nebude vůbec jednoduchý match! remízka je 2:2 by byla super!!

Reagovat
vocasisko

Žádná Barča zítra s Athleticem Bilbao nehraje. Ale jestli myslíš tou Barčou Villareal, tak bych bral radši výhru Basků.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Athletic Club, Villarreal

Reagovat
smazaný uživatel

letošní souboj o 4. místo v PD zaručující účasti v LM bude velmi zajímavý! klidně bych si vsazil na AM!

Reagovat
smazaný uživatel

měl sem na mysli atletico,překlep ! ale dobře brácho, že mě kontroluješ!

Reagovat
smazaný uživatel

Athletic,Atletico a Malaga tam vidim ty sance vicemene vyrovnany.

Reagovat
Kenneth

7 bodů z 17. na 5. místo. Škoda že takhle není vyrovnaná celá liga.

Reagovat
Al Capone

je, až na to první místo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Levante me slusne podelalo...Mel jsem tri remizy- Lyon:PSG , Wigan:Villans a Espanyol:Levante...No skoda...

Reagovat
chavi.27

tomu se rika karma....

Reagovat
domingo

Toulalan zadny gol

Reagovat
Xavi

Ten už má letos splněno na 120%.

Reagovat
Losinho

Jak šokující

Reagovat
smazaný uživatel

Beztak tam přestoupil jenom proto, že chtěl zažít, jaký to je pocit dát gol.

Reagovat
Kily

další ukázka ubohosti španělské ligy, o titul tam hraje jeden tým, góly tam dává i Toulalan

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem nikde nenapsal . Já se rád podívám na zápasy Atletika, nebo Realu

Reagovat
Kily

však já jenom torpéduji vlastní oblíbenou ligu

Reagovat
smazaný uživatel

nooo teda videl som len druhy polcas ale dneska pri nas stalo obrovske stastie a mozeme bozkavat rozhodcovi nohy ze bol taky neobjektivny, a ze sme nehrali v 10 uz o polcase nechapem ja toho ramosa co sa zbytocne obhana tymi prasivymi laktami!!!!!! ale 3 body suu ronaldo pekne paticka a tesim sa ze sme priniesli plny pocet aj ked nasa hra bola na zaplakanie

Reagovat
smazaný uživatel

3 body su aj vdaka Ikerovi.Na to netreba zabudat.

Reagovat
smazaný uživatel

suhlas iker ukazal preco je najlepsi brankar na svete :)

Reagovat
smazaný uživatel

Rayo Vallecano vs. Real Madrid - 0:1

Nečekal jsem že to bude tak těžký zápas pro Real, domací tým působil velmi kompaktně, dobře bránili než dostali ten gól. A potom už byl zápas nahoru dolů, mohlo to skončil pplně jiným výsledkem. naše obrana dělala na konci strašných chyby, že jsem si říkal, že dnes sme měli štěstí. 3body připsány a tak už jen zvědavý, jak dopadne zásas AM s Barčou. no jasná 1! Barča jede z kopce že?

Reagovat
miky10

ne

Reagovat
Carlos Juan Pablo

ano

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

ty budes niaky Filipov pribuzny ...

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze to real udrzi ten naskok do konce.barca dnes asi remiza

Reagovat
-Kopy-

olééé, krásná akce zakončená pěknou střelou, co víc si přát...

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo se štěstím, ale krásný gól...

Reagovat
M.Vaza

Malé OT: Neznáte někdo nějakou tu stránku,kde sehnat lupeny na Real či Barcu? Jedna dobrá byla u nějakého článku,ale nemohu to najít. Díky

Reagovat
smazaný uživatel

No já bych si to rozhodně nekupoval, přes žádného zprostředkovatele, bo ti si na tom namastí kapsu nekřesťanskou přirážkou. Rozhodně bych si to koupil přímo na stránkách toho klubu.

Reagovat
Kily

pokud chceš na Barcelonu, tak tam by nemuselo znamenat takový problém koupit lístek až přímo na stadionu, co jsem pochytil, tak to je poměrně častý jev. Jinak bych šel přes rezervaci na stránkách klubu, žádné kšefty přes nějakou další osobu

Reagovat
F.Torres

Nikdy nemá cenu pořizovat si něco přes nějakýho zprostředkovatele. Nejlepší cesta je zařídit si všechno sám. V dnešní době internetu to není až takovej problém, protože kdo hledá tak najde.

Reagovat
M.Vaza

Díky oboum mrknu na jejich stránky tedy. Mně ta cena tam předtím nepřišla nijak závratná,ale opravdu si nevzpomenu,kde to bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Barcelonu si koupíš lístky přímo přes stránky klubu. Pokud je na zápas neobvykle zaplněno, počkej na pár dnů před zápasem, v tu chvíli se tam totiž uvolní dost velké množství míst, protože permanentkáři mají díky klubu možnost nabídnout svoje místo případným zájemcům.

Reagovat
One-Real

Kopy shanej si ten dres.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Kily

do Liverpoolu na Valencii se ti nechce, ale peníze za dres Realu klidně vyhodíš

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Už jenom, aby si ho oblékl. Může být sympatický jako Banega

Reagovat
Carlos Juan Pablo

aha, tak on bude sympatický jako Banega

Reagovat
Kily

no to ještě nevíš, že když Kopy psal na EF, tak střádal peníze na řidičák. Pokud na něj už za těch pět let našetřil, mohlo by tam podob s Everem být ještě víc

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Ještě záleží, jestli má rád rychlé občerstvení a postavu na videa s odhozenými šaty.

Reagovat
Kily

rychlá občerstvení rád asi nemá, kdyby měl, nebude vážit dvacet kilo i s postelí

Reagovat
One-Real

Co vlastne musis ? Vyfotit fotku v dresu jak libas znak, nebo co vlastne ?

Reagovat
-Kopy-

jo něco takovýho a musim to dát sem a možná i na fb to nevim, musim se zeptat madridcana

Reagovat
Kokesh

Jenže jak oblečeš jednou dres Realu, už nikdy nebudeš chtít jiný.

Reagovat
-Kopy-

spalim ho

Reagovat
alcantara

Reagovat
-Kopy-

Když to nejde, tak to nejde, není forma, někteří hráči co předvádějí, to je hrůza...ach jo, musíme být trpělivý

Reagovat
saurik

Reagovat
Kokesh

Vale si dělá kozy? Sevilla venku jen dvě výhry a jednu z nich na půdě Valencie. Druhý místečko teda asi nic.

Reagovat
Kenneth

To si dávali naděje na druhé místo? Budou rádi za třetí.

Reagovat
Kily

nás na druhé místo pasovali jenom fanoušci Realu a pak několik nejoptimisticky naladěných netopýrů

Reagovat
Kokesh

nejoptimisticky. Druhý nebo třetí, vždyť je to fuk.

Reagovat
Kily

já jsem si říkal, proč mi to to slovo podtrhlo, už mám dneska vypnuto, no

Reagovat
smazaný uživatel

nejoptimističtěji, Kopýčku...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Druhý místo by neuhrála tak jako tak A Seville se na lepší týmy, především teda Valencii, daří, tam se minimálně s remízou dalo počítat...

Reagovat
Kokesh

Napsáno s trochou nadsázky, ode mě a možná i od fandů Vale (co jsem četl). No daří...remízu bych bral, ale výhru? Pro mě dnešní překvapení.

Reagovat
smazaný uživatel

C.Ronaldo parádní gol padaou před vápnem !!

Reagovat
smazaný uživatel

Navasovi oči ♥

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Woods

Reagovat
vocasisko

FC Barcelona lineup: Valdés, Alves, Puyol, Mascherano, Abidal, Xavi, Busquets, Iniesta, Alexis, Cesc & Messi

plná palba

Reagovat
alcantara

Tyzden volna, asi to bude vidiet aj na ihrisku

Reagovat
alcantara

Tello tribuna, skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tohle prostě nepochopím, když má formu ale pepek ho nechá na tribuně

Reagovat
vocasisko

bohužel, ale většinou to schytá hráč z Béčka, když je v nominaci a nevejde se na soupisku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

to bude perfektní fotbal, už se těším

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes ine ako vyhru neberiem

Reagovat
alcantara

Courtois, Juanfran, Miranda, Godin, Filipe; Arda Turan, Koke, Gabi, Thiago, Falcao y Adrián

Reagovat
Shevchenko

Co za člověka vymyslel ty dresy Realu?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Ty červený? Jsou moc pěkný

Reagovat
smazaný uživatel

taky je mám rád

Reagovat
Shevchenko

Hlavně to není Real.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

A to jako proč? Chceš použít argument, že je to nějaká novota, která nemá nic společného s historií a na které si jen někdo chtěl nahonit kapsu? Náhradní červené byly používány naposledy v 70. a 80. letech. Kdy začaly nevím, ale tohle je součást Realu Madrid stejně jako cokoliv jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem četl já, tak v červených dresech jste nastoupili dohromady ve třech zápasech, ve kterých jste ani nedali gól. A to někdy skoro před čtyřiceti lety...

Reagovat
Honza Matoušek

Sevilla skvěle Strašně jim přeju tu LM, můj srdcovej tým

Reagovat
-Pato-

Villarreal

Reagovat
Infi

Hej... Barcu asi nečeknbu, nejsem v tom absolutím stavu fanouškovství, prostě.... .BRACAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA něějam to uhrajem, to dámeeeeeeeeeeeee, pojďme, BRCAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

si chlastal ?

Reagovat
Infi

Maybe m

Reagovat
smazaný uživatel

Alkoholom proti drogam

Reagovat
Infi

Jak říkáš.. je to sporrrrt :-D Stává se no, semtam sedne, semtam ne, neovlivníš

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se jdu vožrat taky..

Reagovat
Infi

Důležité je srdíčko

Reagovat
smazaný uživatel

A na srdíčko je důležitá slivovička..

Reagovat
smazaný uživatel

A na srdíčko je důležitá slivovička..

Reagovat
Infi

V rámci možností

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

vcera som pil , 6 rocnu , dobraaaaaaa

Reagovat
Infi

Já ntřeba jsem 3. den v lihu, tzakže člověk ani neví co pije, takže slivovičku mám v sobě možna tež, ale spiš ne než jo :-D

Reagovat
Infi

Každopádně..

Reagovat
smazaný uživatel

to poznam , cez velikonoce som tahal 5 dni a uz som bol taky prepity ze som barmana obvinil ze mi borovicku miesa s vodou

Reagovat
Infi

Já měl právě soustředění, cca 4 dny v lihu, pak 6 dnů, z toho 4x trenal a 1x zapas a tenhle víkend od patku.. Po trninku v patek piv jak cyp, v sobotu bečka někdo slavil narozky, dneska "valnda hromada".. Jedno s druhým

Reagovat
smazaný uživatel

jaj zimna priprava + sustredenie .. no tak to uz je mi vsetko jasne

Reagovat
Infi

Co si budem vykládat

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně..

Reagovat
Infi

Reagovat
Kily

no fuj, na konci loňské sezony jsem se tímhle opil, kamarády ve zbrani z La Coruni jsme poslali o třídu níž a mně nedošlo, že když za 30 minut vypiji 0,7l slivovice, tak budu dva dny nepoužitelnej. Ve čtvrtek po příjezdu do Gelsenkirchenu jsem si dal loka a udělalo se mi hodně špatně, dneska bohužel kamarád měl pálenkovou a slivovice proběhla několikrát, proto tohle píšu 15 minut

Reagovat
Kokesh

Tímhle opil? To je moravský lék. Samozřejmě vypít takové množství za půl hodiny by zruinovalo každýho, ale neznám nic lepšího, než domácí slivovičku. Nevím odkud přesně seš a co je u vás noumální pití...po slívě tě nebude nikdy bolet hlava, je to čistý pití. Tisíc a jedno ve srovnání s Rumem a dalšími cajdáky...

Reagovat
Kily

já jsem z Pardubic a tady podobné vlastní pití nemáme, nejčastěji to tak odnáší rum. Ke slivovici jsem se dostal ve čtvrtek v Gelsenkirchenu a ošklivě mi jeden loček připomněl zmiňovanou domácí nehodu. Další problémy pak nastaly v neděli, dvakrát jsem šel na záchod a kamarád objednal slivovice, tak jsem to vypil, ale včera mi nebylo do skoku. Začnu o sobě tvrdit, že po hospodách piju několikaleté skotské, to mi nikdo jen tak kupovat nebude, minimálně si to každý pořádně rozmyslí

Reagovat
Kokesh

Oo, Perníkář. Tak ona většina pití, na který nejseš zvyklý, jsou celkem zabijacký...aneb každý má navíc svoje chutě. Jednomu chutná to, druhému zase ono. Tak je to u piva, tvrdýho, cigaret...u nás se pije nejvíc Starobrno, zelená a slíva. A pak samozřejmě co je po ruce, když není to "hlavní".

Reagovat
FCSL

Reagovat
Kenneth

V neděli v 8 večer takhle nadranej jo?

Reagovat
Infi

Stává se i v lepších rodinách

Reagovat
smazaný uživatel

na čem bych mohl sledovat Atletico-Barcelona?

Reagovat
smazaný uživatel

100. Pro infiho, ať dneska vydrží u fotbalu

Reagovat
Infi

Infi je týpek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
vocasisko

Reagovat
culé

Ak by odišiel, tak jedine, že by bol nadšený hrou Barcelony

Reagovat
vocasisko

koukám že se to ti idioti ze sport TV nějak zatím nechystají střihnout, jestli bude zápas posunutej, kvůli záznamu zápasu Realu, tak se asi fakt rozbrečím

Reagovat
Infi

Jestli budeš brečet. tak kolektivně, za jedem provaz

Reagovat
vocasisko

radši nahoď do kolektivu flašku toho, co si dnes konzumoval

Reagovat
Infi

Flašky nic moc, jen půlka jaggera, ale piva .. ty budu chcát jetšě 14 dní :-D

Reagovat
vocasisko

hezky

Reagovat
smazaný uživatel

neuveriteľné to levante sa nechce zmieriť s tym že nemá šancu

Reagovat
smazaný uživatel

viděli jste to? tam někdo kouřil cigaretu 3 minuty před výkopem. Vypadalo to že byl jeden z hráčů atletica.

Reagovat
vocasisko

tak to je neuvěřitelný, ono to fakt bude posunutý docela by mě zajímala strategie Sport TV, ale asi to s počtem klientů nebude mít moc co společného

Reagovat
smazaný uživatel

Sport 1 to posouvá. Tak to je fér, záznam je důležitější.

Reagovat
Kenneth

Podte bratři madridští

Reagovat
patas92

co to je dpc na tom Sport1?

Reagovat
Infi

Teď vidím gól Realu, jakože při vší úctě pěkny gol, ale ten branař byl najebaný minimálně jak já

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

už to mám ve vedení Sport TV pracují madridisti, místo toho, aby tam dali na čas zápas Barcelony, tak se snaží fanoušky Barcelony nasrat tím, že ukazujou jak hráč Raya netrefil prázdnou bránu v 92. minutě

Reagovat
smazaný uživatel

Sport 1 nemá asi dobrýho programovýho ředitele

Reagovat
vocasisko

omg, kurva střihnite to, nezajímají mě pozápasový kecy!

Reagovat
vocasisko

reklama? reklamaaaaaaaaaaa?

Reagovat
patas92

jo dejte si tam jeste reklamy curaci

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voleeee,to je skodaaa.

Reagovat
valloire

Messi dneska nedohraje.

Reagovat
herbage

tak tohle pískat a ještě dát žlutou

Reagovat
Kokesh

Ty seš snad jedinej, kdo se ho tady za to zastává a už je to celkem trapný. V posledních zápasech snad dostal 5 žlutých za hru rukou - to je všechno vymyšlený? Stává se z něho pěkná kurvička, jen co je pravda.

Reagovat
vocasisko

to že mu při zpracování spadne na balón na ruku znamená, že se z něj stává kurvička?

Reagovat
Kenneth

Že ze sebe dělá ještě blbýho přitom.

Reagovat
Kokesh

Ono je toho víc, nedělej blbýho. Odkopávání balónů, gesta vůči madridistům, celkově v Clásicách zrovna on je s nervama v kýblu (samozřejmě když se nedaří). Do toho hraní rukama a přitom ze sebe dělá pokaždé andílka, já nic já muzikant. Herně ho žeru, ale to je tak vše...

Reagovat
Infi

není parvda

Reagovat
vacin

Jak říkáš a nevím jestli je to jenom můj názor, ale poslední dobou se mi zdá, že v tomhle má oproti Ronaldovi přesně opačnej vývoj. Z nesympatickýho hráče se pomalu stává sympaťák zatímco Messi v tomhle klesá....

Reagovat
herbage

tady nebyl vůbec žádný úmysl

Reagovat
valloire

Ruka a dělá blbýho.

Reagovat
culé

Proti Sportingu bez Lea?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ať je to aspoň pěkný fotbal..

Reagovat
smazaný uživatel

na čem to sledujete?

Reagovat
smazaný uživatel

máte někdo kvalitní stream na Barcu prosím ?

Reagovat
vocasisko

po reklamě příjde reklama, super, žhavím sopcast

Reagovat
patas92

doufam, ze to ted nedaji relive

Reagovat
patas92

no vole...kreteni

Reagovat
Kluivert9

daj...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, ze to daju relive, oni su jebnuti

Reagovat
smazaný uživatel

Ten travnik,to je krasa

Reagovat
Kokesh

Atleti dostanou strašnou dardu, úplně to vidím...

Reagovat
Kluivert9

Co to dneska komentuje za mamlasa? Nějakej údržbář, ne?

Reagovat
Kenneth

Fabregase vidím nonstop plakat. At začne radši něco hrát komediant.

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis bojuje,snad si da dneska fika.

Reagovat
smazaný uživatel

na čem to sledujete,prosím

Reagovat
culé

Napádanie

Reagovat
vocasisko

okopává ho jak brambory a pak se diví za kartu

Reagovat
valloire

Busquets zase lítá.

Reagovat
Kenneth

Hrají jak prasata.

Reagovat
vocasisko

ne že by se s tím atleti srali

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooooooooooooooooooooooolllll

Reagovat
vocasisko

Jinak teda Sport TV, který si nechává říkat "Specialista na Španělský fotbal" nám z nabídky šesti nedělních útkání neposkytl živě ani jeden. To je slušná bilance.

Reagovat
Kily

specialisti na sraní na hlavy španělským fanouškům

Reagovat
vocasisko

golaso Dani Alvés

Reagovat
smazaný uživatel

Alveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees

Reagovat
Rssa

To se divím, že v té pozici Dani ještě nenahrával

Reagovat
smazaný uživatel

Včera s ním byl na MD rozhovor, ve kterém říkal, že mu otec radí, ať víc střílí.

Reagovat
Rssa

Nejen otec. Já kdybych byl obráncem a Dani byl v mém pokutovém území, tak odběhnu hlídat jeho spoluhráče, protože Dani nahrává snad i z metru před prázdnou bránou...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně, já jen že si to třeba od někoho konečně vzal k srdci. Ale já si ještě počkám, než mi to Sport ukáže...

Reagovat
Rssa

Špatný přenos?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem moc pohodlný.

Reagovat
smazaný uživatel

taky tak

Reagovat
smazaný uživatel

Už když messi míš přebíral,tak jsem vedel,že to bude hrát doleva na fabregase. A juanfran tam stojí furt na stredu jak ocas..to u toho ti hráči nepřemýšlí,nebo co?

Reagovat
Infi

ne

Reagovat
smazaný uživatel

mal by si hrať za atlético lebo ty ich čítaš ako z učebnice

Reagovat
smazaný uživatel

neříkám,že bych za ne mel hrát..vím že je neco jiného tam přímo být anebo se na todívat v televizi,ale stejne když vidím uplne volného hráče,tak se k nemu trochu stáhnu,nebo se postavím do dráhy te potenciální přihrávky..u messiho byli 2,nebo 3 hráči,tak naco tam šaškovat 4(neberu argument,že na messiho ani to nestači). Oni za to prece berou prachy,tak bo ty mihlo nejak vypadat..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja spis cekal,ze se pokusi prostrelit 358754 hracu,jak je u nej zvykem v tehle pozici.

Reagovat
Infi

GOOOOOOOOOOOOl

Reagovat
vocasisko

hm, tak to byla ručka

Reagovat
smazaný uživatel

A ted zase to řešení situace: hned po přebrání míče vybehl valdes o dva kroky dopředu,ptž vedel že to bude dávat před bránu a on misto toho aby se podíval a poslal to do prázdné,tak to udelá přesne tak jak to valdes chtěl..

Reagovat
vocasisko

wow, jaktože nehraješ fotbal na top úrovni?

Reagovat
smazaný uživatel

hraju jiný sport na top urovni . a tady to není ani tak o technickým předpokladech jako o hlavě, proste stačilo počkat..lidově:neposrat se z té situace..

Reagovat
vocasisko

tak, ale v té situaci máš většinou max 2 vteřiny na rozmyšlení, tobě u televize se to řekne, ale v té situaci je to o tom, co tě napadne jako první

Reagovat
smazaný uživatel

hraju sport ve kterém to myslení musí být snad jeste rychlejší(ale nechci tady nekomu neco vnucovat). 2 vteriny jsou dost..ver mi..

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajes piskvorky ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co teda,kde nemas cas ani na 2 vteriny premysleni ?

Reagovat
smazaný uživatel

pri kúrese

Reagovat
smazaný uživatel

Tobe to tak řeknu, zkus zapřemýšlet

Reagovat
smazaný uživatel

ale mam na to jen 2 sekundy ?

Reagovat
smazaný uživatel

menej ako dve sekundy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Infi je dneska nějaký výřečný.

Reagovat
Infi

se ti zdá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Btw, nedávno jsi v někde v diskuzi myslím zmínil vesnici, za kterou hraješ. A já bydlím 10 km od ní.

Reagovat
Infi

Odkud si?

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle veřejně to tady nechci zmiňovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Super, ještě jednou díky Sportu TV za skvělý zážitek.

Reagovat
valloire

Fabregas ven!!!

Reagovat
DreamTeam

nevim co by se muselo stat aby hrac Barcelony dostal cervenou za takoveho stavu...

Reagovat
smazaný uživatel

real by musel podplatiť rozhodcov aby pískali celú sezonu proti barce

Reagovat
DreamTeam

proc proti ? stacilo aby piskali tak jak se ma...

takova kosa zezadu bez toho aniz by chtel hrat hrac mic je proste redka..

Reagovat
smazaný uživatel

najbližšie môžeš ísť pískať zápas barcelony ty

Reagovat
smazaný uživatel

s kvelý argument

Reagovat
smazaný uživatel

kurva...skvelý argument

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak v španielskej lige celkovo na hovno pískajú

Reagovat
smazaný uživatel

cesc je prasa

Reagovat
vocasisko

toto není Anglie Cescu

Reagovat
herbage

teď měl Cesc celkem štěstí, už v Anglii míval takové zkraty

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao je pán, ešte jeden daj

Reagovat
valloire

Goooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sem dokoukal první poločas a pro Atlety škoda. Sice směrem dopředu nic neměli, ale 0:0 to být mohlo. Barcelona z jediné šance hned gol.

Mascheranova evidentní ruka nečekaně přehlédnuta, Fabregasova kosa nečekaně oceněna pouze za žlutou. Překvapení? Nikoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Falcaooo

Reagovat
vocasisko

klasika, vypuštěnej souboj uprostřed hřiště, z toho následně roh a gól nepohlídanej hráč ve vápnu, nehrajeme náhodou na hřišti soupeře?

Reagovat
smazaný uživatel

huuuu, závaři

Reagovat
Kenneth

Konečně se to rozjelo a Atletico má šanci si taky čuchnout. Děsná nuda to byla první poločas.

Reagovat
vocasisko

Tohle chce prostě třetího útočníka, tahle varianta se čtyřma záložníkama se hodí leda tak na Real, kde je potřeba je přehrát ve středu hřiště, proti ostatním týmům je to zbytečnost.

Reagovat
Kenneth

Letos na Atleticu taky ztratíme asi.

Reagovat
Kenneth

Jakej ofsajd?

Reagovat
gonzalesl_is_back

Prej ofsajd už se vezou!

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže okradení o čistou gólovku, víc než čistší.

Reagovat
valloire

Barca je úplně mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Španielske ofsajdy

Reagovat
vocasisko

Co se vůbecu offsidu posuzuje? část těla, která je nejvíc vepředu? pokud jo, tak to pravděpodobně o pár milimetrů offside byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to spíš připadá, že tady ve španělsku si prostě tipnou..

Reagovat
vocasisko

Tak jasně, ono to bylo v rychlosti, to snad ani jinak než tipnout nejde, Abidal byl směrem od brány a Falcao směrem k bráně, podle mě hlava Falcaa byla v úrovni Abidalových nohou, hráli tam roli milimetry.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

30 cm byl Falcao před ofsajdovou linií. Nemůžeš myslet vážně.

Reagovat
vocasisko

máš pravdu

Reagovat
valloire

Ty vole,to jsou baletky

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis řval jeste pred tím než byl ten frajer u neho

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný centr Alves

Reagovat
smazaný uživatel

Valdés

Reagovat
smazaný uživatel

Další ofsajd neofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

ty píčo ale už byl blízko, no..neměl moc kam.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzpomněl jsem si jak proti lyonu to řešil jednou CR7..poslal to po zemi,jak byl ve výskoku..

Reagovat
smazaný uživatel

Zas žádný ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

a další neoffside

Reagovat
vocasisko

tak teď to offside nebyl no

Reagovat
vocasisko

Jinak koukám, že dneska opět hrajeme s Realem.

Reagovat
smazaný uživatel

Madrid drží s Madridem

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je šlágr kola, na to kouká každej fanoušek španělskýho fotbalu. nebuď vztahovačnej, třeba mě ten match baví.

Reagovat
valloire

Alves ven!!!

Reagovat
smazaný uživatel

sudí tlačí barcelonu. pískli ofsajd kterej nebyl. 2 hráči atletica by šli sami na bránu.

Reagovat
vocasisko

vidíš to, před dvouma týdnama nám proti Osasuně pískli offside kterej nebyl o 5 metrů a nenadělali jsme kolem toho tolik

Reagovat
smazaný uživatel

Ten byl dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

skôr tlačí real!!

Reagovat
smazaný uživatel

*tlačia

Reagovat
smazaný uživatel

dokaž to!

Reagovat
smazaný uživatel

nemusím ti nič dokazovať

Reagovat
Kenneth

Falcaa je tam škoda v Atleticu. V Liverpoolu , Chelsea nebo Arsenalu by byl užitečnější.

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby zustal v portu,tak by udelal líp

Reagovat
smazaný uživatel

V létě jej vymění za Torrese

Reagovat
Kenneth

Museli by těžce doplatit. Ale asi to vidím na toho Cavaniho nebo Falcaa no.

Reagovat
Infi

Prý 1:1 škodaaaaaaa :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona furt ty ruce

Reagovat
smazaný uživatel

míč se odrazil od nohy do ruky. to se nemá pískat. a žlutá už vůbec ne. sudí jsou amateři.

Reagovat
smazaný uživatel

no žlutá ne, ale písknutí může

Reagovat
smazaný uživatel

nemůže

Reagovat
vocasisko

tak fajn, ruka to byla, ale za to se opravdu dává karta?

Reagovat
smazaný uživatel

nedává

Reagovat
valloire

Házenkáři

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co to řvali? Puta Barca, puta Catalunya?

Reagovat
smazaný uživatel

ten predro to je čistý cigán

Reagovat
blaugrana

Nenominácia Tella do dnešného zápasu bol skutočný počin.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Mesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

LEOOOO JA TE MILUJUUUUUU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Máš štěstí,v dnešní době se homosexualita toleruje.

Reagovat
smazaný uživatel

REGISTROVANÉ PARTNERSTVÍ VYLIŽSIPRDEL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

at to radsi uz nekope

Reagovat
Rssa

He

To bude zvracení...Leo to riskl, kdyby to nevyšlo, mohl dostat redku. Risk je zisk

Reagovat
Rssa

Ha, tak teď z opakovaného záznamu je vidět, že rozhodčí dal rukou pokyn k rozehrání.

Reagovat
ďuriLFC

Nj ale to mohol vidieť tak akurat Messi,ktorý sa naňho pozeral , inak to nemali superovi hráči šancu zachytit

Reagovat
Rssa

To už je jejich chyba, mají sledovat rozhodčího, což je základní věc, která se učí už od žáčků. A taky - co není zakázáno, je povoleno.

Reagovat
ďuriLFC

Ukazal rozohdca že nebude piskať ?

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodci naopak ukazuje, ze piskat bude, kdyz to ma v umyslu

Reagovat
smazaný uživatel

ALe i tak je chujovina kolem vápna nazahrávat na pisknutí. Poslední dobou z toho dává goly jenom barca..jen u ní to rozhodci delají..

Reagovat
smazaný uživatel

obrance ma stat u mice, dokud ho neposle rozhodci pryc, ze se hraje na pistalku

jinak mi prislo ze rozhodci pripiskava, ale to se deje vetsinou v kazdy lize u velkoklubu

Reagovat
Rssa

Jako já osobně bych takové přímáky zakázal, vždy by se mělo počkat na hvizd rozhodčího. Jenže každý rozhodčí je jiný, ne každý to tak praktikuje a pak z toho padají takové (ne)šťastné branky.

Reagovat
smazaný uživatel

golman si rovnal zed. stál u tyče.

Reagovat
smazaný uživatel

bud sudí pískl a golman je za vola a nebo nepískl a Messi měl být vyloušen

Reagovat
smazaný uživatel

Před přímákem

Xavi: ted jsem se dohodl s rozhodčím že to nebude na pistalku.

Messi: Ok, dik

A pustil to..

Reagovat
smazaný uživatel

jasné a po zápase to pôjdu s rozhodcom zapiť

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak

Reagovat
homeles8

Reagovat
Kenneth

2 písknuté neofsajdy a pak tohle. Rozhodčí to opět dosral. Jako každý ligový zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Jjo ty offside jsou speciálně pro Jiříka, kterej si na ně stěžuje snad každý zápas.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

11 žlutejch.

Reagovat
smazaný uživatel

Courtois si nemal škrabať vajcia to je jeho chyba

Reagovat
smazaný uživatel

stavěl si zed tak jako každý golman při přímáku.

Reagovat
smazaný uživatel

To je vás 154?

Reagovat
homeles8

to byla narážk an Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Atlética se dneska obzvlášť činí...

Reagovat
miky10

Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeessi!

Reagovat
smazaný uživatel

škoda tvl. Atleti jsou lepší.

Reagovat
Rssa

Valdes je MOTM, jednoznačně. Jestli dneska vyhrajeme, tak jen díky němu.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

hecol sa ked maradonna povedal že je slabý

Reagovat
smazaný uživatel

viděl jsme ruku Busquetse ve vápně?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a teraz to tu pod riešiť a môžeš sa aj rozplakať možno to niečo pomôže

Reagovat
smazaný uživatel

mě to nezajímá. Real stejně vede o 10 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

a čo? mám sa z nich teraz úplne dosrať?

Reagovat
homeles8

jo

Reagovat
homeles8

tady to moc nepomůže, každopádně by se to řešit nějak mělo ...

Reagovat
smazaný uživatel

I tak 10 bodů rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

Posledni dobou vaše oblibená hláška,jak tak koukám

Reagovat
Rssa

Valdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees, tak to bylo mega

MOTM!!!!!!!!!!!!

Reagovat
homeles8

I tak 10 bodů rozdíl

Reagovat
smazaný uživatel

dokdy..

Reagovat
homeles8

co já vim

Reagovat
smazaný uživatel

sak toto..

Reagovat
smazaný uživatel

tyč nebo co. Atletico bylo lepší - Barcelona v "plný palbě" a stejně vyhráli jen gólem z debilní standartky. Podobně nezasloužený vítězství jako Real dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Real tych nezaslouzenych mal uz viac v poslednych zapasoch...

Reagovat
homeles8

to dá rozum

Reagovat
smazaný uživatel

you get staff

Reagovat
smazaný uživatel

? Které?

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz si koukal tak musis vedet..hlavne penaltove..

Reagovat
Kokesh

Rayo i Atleti měli dnes vyhrát, realita je ale jiná. Rozhodl Cris a Messi, jak symbolické. Barca v plné zbroji a horkotěžko veze body z Vicente Calderón , to mě těší.

Reagovat
vocasisko

No nic, je hezký že jsme vyhráli, ale dneska to byla totální hrůza, fotbal víceméně nezáživnej a dokonce jsme si ani nezasloužili vyhrát. Korunovala to trojice sudích, který sekali jednu hrubku za druhou a kompenzovali to nesmyslnýma žlutýma. A nebudeme si nic nalhávat Atleti dneska mohli kopat 2 penalty a 2 měli jít sami na bránu. Srát na to, hlavně, že to máme za sebou.

Jinak ještě jednou děkuji Sport TV za přímý přenos.

Reagovat
valloire

Líp bych to nenapsal.

Reagovat
Kenneth

2 neodpískané ofsajdy , v jednom by šli dva sami na brankáře , v dalším Falcao sám . Potom komedie s přímákem a ruka Busqueta ve vápně. Aneb vítejte ve španělské lize. Atleti byli lepší , bod si zasloužili.

Reagovat
homeles8

*3 body

Reagovat
smazaný uživatel

bod, ponevac Messimu neuznali regulerny gol

Reagovat
valloire

To jak si to zpracoval rukou?

Reagovat
smazaný uživatel

pri tele

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

boziii ruka boziii!!!

Reagovat
valloire

Já zapomněl,on je z Argentiny,tam je to tradice.

Reagovat
smazaný uživatel

esteze si si spomenul..

Reagovat
smazaný uživatel

Sice jsme měli suverení držení míče ale na šance to bylo hodně vyrovnaný. Atletico ted hraje hodně dobře. Ale jsem rád za výhru....

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodci

Reagovat
m.sali

ti španělští rozhodčí ... jak to říct kulantně ... nejsou moc dobří

Reagovat
smazaný uživatel

na pizzu

Reagovat
homeles8

Já bych to teda dával vždycky na píšťalku, protože tohle je docela sviňárna a přitomto neni v rozporu s pravidly

Reagovat
homeles8

takhle to jednou myslim dával i Giggs proti Lille v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

nebo Gluščevič

Reagovat
smazaný uživatel

Henry tuším taky..

Reagovat
homeles8

jo, bylo to ''zneužitý'' víckrát. Mě se tohle nelíbí

Reagovat
smazaný uživatel

tak je to hodně vychcaný, taky nejsem pro...

ale fotbal je v dnešní době tak prolezlej nefér chováním, že tohle je to menší zlo. Simulace, zákeřnosti, zdržování, taktické fauly, minimu respektu k soupeři a rozhodčím atd. V některých zápasech je mi z toho úplně blbě. Poslední dobou se snažím sledovat rugby a když to přepnu na fotbal, tak se těm slečinkám můžu jen smát...

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

rugby je ve fer chováni, respektu k protihráčům a hlavne k rozhodčím uplne nekde jinde než fotbal. mohli by si z nich vzít příklad

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney taky

Reagovat
vocasisko

ono snad i nějaký nepsaný pravidlo je, že když už necháš ten tým postavit zeď, že to je prostě na píšťalku, ale tady ten šašek se chtěl prostě zviditelnit a pak z toho výjde toto

Reagovat
homeles8

mělo by to bejt psaný pravidlo :-)

Reagovat
blaugrana

Nepsaný pravidlo..takže to pravidlo nie je.

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

I nepsané pravidlo je pravidlo. Podvádět partnera v manželství se někdy děje,i když to není psané pravidlo,ale společnost ti dá sama trest.

Reagovat
homeles8

Jenže ve fotbale je takový pravidlo na hovno. Dneska Messi je toho příklad. Jak říkám, tohle by se mělo napsat, protože to prostě neni spravedlivě danej gól a už jich takhle padlo víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Když soupeř leží na zemi,tak protihráči odkopnou (ve většině případů) míč do zámezí. Nepsané pravidlo taky je,že i když na hřišti to vypadá jak v bitvě,tak i po zápase si soupeři podají ruce. Máš příklady dvou nepsaných pravidel.

Reagovat
homeles8

Mě jsou tak nějak u prdele :-) Dneska to nepsaný pravidlo Messi , resp. rozhodčí porušil, ale je to v pořádku, protože je to pravidlo nepsaný. A to se mi nelíbí. Na nějaký podávání rukou ti seru.

Reagovat
smazaný uživatel

Není to v pořádku,dodržují se i nepsaná pravidla. Taky neojedeš kámošovu přítelkyni/manželku a je to někde napsané,že to nemáš dělat?

Reagovat
homeles8

No jo, ale kdo to bude řešit? Nikdo, púrotože to neni napsaný, takže ten gól platí a Messi žádnej trest nedostane, právě proto že to pravidlo je nepsaný. O to mi jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Děláš,jak kdyby tím,že to bude napsáno,se to jasně a provždy vyřeší. Co je offside,jak se má jak hodnotit jaký zákrok ja taky napsáno a přitom Xkrát denně vidíš,že rozhodčí si to píská spíš podle sebe.

Reagovat
alcantara

Joooooo, takato nezasluzena, upotena vyhra vybojovana krvou potesi najviac

Visca el Barça!!!

Reagovat
smazaný uživatel

no nevim, podle me vyhra vybojovana krvi vypada trosku jinak nez to co bylo dneska vecer k videni, ze strany barcy velka bida a o 3 bodech rozhodli predevsim rozhodci a vyborny Valdes

Reagovat
alcantara

O tom to je, vyhravat, ajked sa timu prilis nedari, konecne sa nam podarilo zlomit tu neuspesnu vonkajsiu seriu. Messi

Reagovat
smazaný uživatel

nj, takto aby ste hrali vzdy..

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby jedna chyba, tak pal to čert...ale tohle?

- ruka Mascherana ve vápně,

- ruka Busquetse ve vápně,

- zákrok Fabregase (tyhle nebezpečné zákroky se prý mají trestat tvrdě, i když k výraznému kontaktu nedojde),

- "offside" Falcaa, kdy šel úplně sám na bránu,

- o dvě minuty další "offside" hráče Atletica (z levé strany), kdy to smrdělo taky pořádně,

- o umožnění kopnout přímý kop z vápna bez toho, aby sudí pískl a v situaci kdy se staví zeď, takže nejde o žádnou rychlou rozehrávku, o tom je škoda se bavit

- nějaká podobná chyba ve prospěch Atletica? samozřejmě že ne

MAZEC

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

fakt nechapem, ako tieto zakroky moze sudca takto hodnotit, toto uz nemoze byt nahoda, je to smutna realita

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že umíš "objektivně" zhodnotit zápas

Reagovat
smazaný uživatel

žlutý karty za ruky Sancheze a Messiho taky byly nesmyslný. Bylo to neumyslný.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi si pomohl to jasné šance a řekl bych že úmyslně, ale on tohle zkouší poslední dobou hodně často, tam bych kartu dal.

Sanchezova karta nesmysl. Nicméně to přece není takové ovlivnění jak ty mnou zmíněné situace...

Reagovat
valloire

Messi ji dostal,protože dělal blbýho.

Reagovat
Infi

O co ti jde? Co zápas Barcelony, to tvoje stěžování, není to nuda?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty máš taky brečení na Barcelonu jako životní náplň, koukám, co?

Reagovat
smazaný uživatel

neskutocne zasa o nieco viac neznasam hru FCB. dneska rozhodca opat nesklamal a pekne naznacil messimu ze moze zahravat, sudi to spravil sprehladom pretoze vedeli o tom len on a sam velky lionel nastastie brankar nemal o tom ani paru

Reagovat
smazaný uživatel

tak Messi musi este potrenovat, aby sa vyrovnal legendarnym priamym kopom CR9.

Reagovat
smazaný uživatel

tak legendární jsou, jen si nejsem jistý, jestli je vůbec v Messiho silách překopnout tribunu..

Reagovat
smazaný uživatel

dneska ronaldova paticka

Reagovat
valloire

CR7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

I tak 10 bodů rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

ot: jak se na fifě 12 chytaj penalty na ovladaču?

Reagovat
Kenneth

Páčka doleva , doprava.

Reagovat
homeles8

tou druhou páčkou než běháš (defaultně pravou)

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, tak já mám asi nějakej vyjebanej ovladač nebo nevím, páč on prostě neskočí

Reagovat
homeles8

mě to normálně jde :-( Levou páčkou běhám a střílím penalty a druhou dělám triky a chytám penalty. A mačkáš při tom chytání ještě střelu? Když jen podržíš páčku, tak ti neskoší, musíš v ten moment kdy chceš skočit máčknout střelu(myslim) a pravou páčkou směr kam chceš skočit. Takhle to mám já.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, zkusil jsem snad už všechny tlačítka a nijak to nejde...na klávesnici pohoda, na ovladaču všecko funguje, triky, kopání penalt prostě všechno no, jenom prostě neskáče moc divný..

Reagovat
Losinho

Páčka stačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zápas u nich bude letos definitivně hodně těžký, celkem dobrá zpráva je, že je to vložené kolo, takže budou rovné podmínky pro oba a Domínguezovo "teď nebo nikdy" nebudeme muset týden poslouchat. Ovšem ta série Osasuna, pravděpodobná odveta ČF LM, Valencia, Atlético...

Reagovat
smazaný uživatel

10 bodů postačí titul

Reagovat
alcantara

400 pre Sergia Busquetsa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

si nejako mimo z toho zapasu... neboj sa, Barca vyhrala, ukludni sa

Reagovat
homeles8

400.pro oficiální zavedení pravidla, že se smí kopat Přímák vždy až po písknutí rozhodčího.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

.... u sudího měl asistovat hráč Atlética a nebo se někdo měl zeptat: na píšťalku ?

Reagovat
homeles8

jo... ale stejně je to blbost, viz nahoře

Reagovat
smazaný uživatel

jinak samozřejmě jsem pro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tohle byla messiho 4ta zluta? nebo jak to je?

Reagovat
alcantara

5ta, z toho tretia uplne vtipna

Reagovat
smazaný uživatel

Takže když si hráč úmyslně pomůže rukou do golove šance, tak je to vtipné?

Je pravda, že rukou hrajete často (Macherano, Busquets to praktikují i ve vápně), ale trestat by se to snad mělo...

Reagovat
valloire

I když hrajou házenou?

Reagovat
alcantara

Zavidim Ti tvoje schopnosti vyhodnotit hracov pohyb rukou v plnej rychlosti smerom na branu ako umysel/neumysel, to chce kumst.

Reagovat
smazaný uživatel

neřešil bych ho. Nech ho vyblinkat.

Reagovat
smazaný uživatel

ty dvě předtím byly vtipné. Ta včerejší byla udělená nejspíš správně.

Reagovat
smazaný uživatel

Pátá, stejně Pepe. Vrah.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Ale Pepe už jednou stál za červenou v zápase, je lepší.

Reagovat
Kenneth

Do konce ligy má Real jen 3 oddychové zápasy. Neskutečně těžkej los. Titul ještě není rozhodnutý ani náhodou.

Reagovat
Kily

nemůžu si pomoct, ale vy se toho titulu strašně moc bojíte. Projel jsem si los a jsou tam třeba tři oddechové zápasy, vedle toho tam je ale dost poměrně snadných zápasů, které může komplikovat Liga mistrů, kterou hraje i Barcelona. Real má z Barcelony bobky dlouhodobě a ukázalo se to v posledních zápasech, které jste si podělali sami z různých důvodů, ale stejně jako já víš, že proti silnějším soupeřům hrajete lépe než proti zbytku a zároveň to případnou ztrátou bude zavánět v jakémkoli zápase Barcelony venku. O tom titulu je z velké části rozhodnuto, chápu, že nechcete být arogantní, ale v tu chvíli to zavání falešnou skromností

Reagovat
valloire

souhlas

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

No já nevím jestli to je falešná skromnost. Nejsem sice nejaký skalní fanda Realu,nebo barcelony,ale podle mě taky jeste není uplne hotovo. Navíc výkony Realu taky nejsou uplne optimální, di maria v hajzlu kdoví na jak dlouho a do toho ta liga mistrů. Uvidíme, taky nemám rád nejakou prehnanou skromnost (jako třeba, že snad před každým el clasicem guardiola pasuje Real do role favorita), ale tady bych tem obavám i veril.

Reagovat
smazaný uživatel

Výjimkou byl poslední zápas proti Barceloně, já strach nemám, Real se na ně nakonec naučí...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hovno! jestliže chceš získat titul, tak prostě musíš vyhrát všechny zápasy, žádný oddechový a zbytek zápasů Jediná filozofie, která vždycky platila a bude platit, je vítězná file! Stále ještě není vůbec rozhodnuto a tak my se budeme pořádně slavit, až na konci sezóny, neboť věříme svýmu klubu, že to fakt do konce dotáhne. Další zajímavá věc bude, pokud se potkáme v dalších vyřazovacích fázích LM s Barčou. sem tak zvědavý na souboj v LM a jak ovlivní výsledek EL clasica vývoj 2 týmů v PDivisión.

Reagovat
Xavi

Máte zas dost se zahráváním přímáku vždycky na píšťalku co?

Aneb jak dát ještě větší moc bránícímu a faulujícímu týmu.

Situace: Půjde hráč do přečíslení 2 na 1 třeba, obránce fauluje a teď podle vás by se mělo půl hodiny čekat, než se všichni pěkně vrátí, postaví si vklidu zeď a může se začít hrát.

Se mně snad zdáte.

Jinak Sport TV nezklamal. Když pominu, že jako specialisté na španělský fotbal nedají ani jeden zápas živě, tak posunout zápas, který se měl vysílat živě, o půl hodiny, vůli tomu, že před tím dávají zápas ze záznamu, to je fakt kumšt.

K zápasu: Nesmírně těžký zápas, který jsem ale čekal. Měli jsme dost štěstí a vynikajícího Valdése. Nutno říct, že nám taky pomohli pomezní při těch ofsajdech.

Reagovat
smazaný uživatel

Sport TV jsou fakt ignoranti. Přesně, jak píšeš - oni posunou živě vysílaný zápas kvůli tomu, že před ním dávají zápas ze záznamu. To je prostě DEMENCE. A nejlepší na tom je, že to dělají nejspíš schválně, aby fandy Primery provokovali. Těch úletů z jejich strany bylo ož fakt dost.

Doufám, že Primeru koupí Galaxie Sport ...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis Nova Sport.

Uz jednou ji meli a prej neuvazujou o tom,ze by koupili prava znova. Vetsi sledovanost ma i Francouzska liga,kterou tam ted davaj. A priorita je pro ne Anglie...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, už ji měli, ale přeplatil je SportTV. To vím.

Fakt o ní neuvažují? Tomu se mi nechce věřit.

Že má větší sledovanost i L1 je dáno nejspíš tím, na jakém programu Primera jde. Sport 2 jen tak někdo nemá. To zaprvé. A zadruhé - prezentace Primery na tomhle takykanálu skoro odpuzuje, než že by přitahovala fandy k TV. Viz včera - diletanství na entou.

Reagovat
smazaný uživatel

ty zebrak, nebyt pomoci od Uefy tak o Messiho gole ani nepises. Kolko bodov vam uz Platini behom 3 rokov vybavil

Reagovat
smazaný uživatel

Včera jsem si ten zápas užil se vším všudy. Atleti hráli první zápas zasunutí v bloku a nechali se přehrávat, nicméně vyplňovali prostory tak dobře, že jsme si vypracovali jen minimum šancí. První půlka byla ještě oddychovka. Ve druhé půlce to Atleti rozbalili naplno a byl to mazec. Ten tým má ohromnej potenciál a k tomu teď i toho správnýho kouče. Hrozně se mi líbil Adrian. To je oživlá rtuť. Pro Atlety byl jeho "nákup" trefou do černýho. Hodně toho odmakal i Falcao. Ale nejlepší Atlet byl dle mýho Filipe. Ten tu svojí stranu ucpal naprosto parádně. Atleti si prohru herně nezasloužili. Ale zasloužili si prohrát za tu taktiku "Messi má balon, skopneme ho!!!". Tohle se fakt často nevidí.

Z naší strany se mi hrozně líbil Iniesta. Dost toho najezdil Alexis. Naopak tragéd zápasu byl Cesc. Hrál na hrušce. Všechno na salámu. Ztrácel každej balon. A zakončil to oranžovým faulem. Každopádně - i on toho hodně schytal. V první půlce byl špatný i Dani, ale ten se pak trochu zlepšil.

Sudí to odfoukal parádně. Dlouho jsem neviděl takhle dobrej výkon.

Naopak praporkář Atletům mával neskutečný ofsajdy. Tohle je na stopku.

Ať na mě někdo nechodí s tím, jak hrozně to mají praporkáři těžký. Mají to těžký z důvodu toho, že jsou to přizdisráči, co radši mávnou 4 neofsajdy, než by pustili jeden gól z těsnýho ofsajdu. A těžký to mají taky proto, že je přizdisráč Blatter ...

Celkově pěknej hodně těžkej mač a nejlíp ho vyjadřuje Carles ihned po závěrečným hvizdu ...

Díky, šampioni

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si fakt šašek, dyť to byla mizérie a eště navíc pojištěná u rozhodčího. Vsadim se, že i kdyby ti celý áčko Barcy vojelo starou, tak sem stejně večer dolezeš a napíšeš "Díky, šampioni!"

Reagovat
valloire

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

08:44 V Madridu se finále hrát nebude

Finále Copa del Rey se letos mělo odehrát na Santiago Bernabéu v Madridu, nakonec tomu tak ale nebude. Myšlenka se vzhledem k tomu, že proti sobě nastoupí Athletic Club a Barcelona, nelíbila vedení Realu Madrid a Španělská fotbalová federace nyní potvrdila, že se 25. května bude hrát na jiném stadionu.

Tohle není až tak pravda. Hrát se bude možná na Calderonu.

Reagovat
miky10

Hrát by se mělo na Mestalle, ne?

Reagovat
Kily

včera nám to tam prý uválcovala Sevilla, ale tak správce tuhle zprávu jistě uvítá

Reagovat
smazaný uživatel

Šašci

Reagovat
valloire

2004 Real - Zaragoza se mělo hrát na Campu. Barcelona odmítla. Šašci.

Reagovat
smazaný uživatel

Na žádost radnice.

Reagovat
Kenneth

Šašci? Kdyby si dal Real žádost hrát finále na NC , tak úplně vidím Rosella jak to schvaluje. Šašek seš leda tak ty.

Reagovat
RealC.F.

Lol a Barcelona to zas včera vyhrála "férově" . Jinak zase 12 hráč v poli pomohl.

Každopádně REAL se nepředvedl, ale tři body berem i za cenu nic moc zápasu . Ronaldo klasa

Reagovat
smazaný uživatel

Má niekto link na download celého zápasu Atlétov s Barcou?

Reagovat
Fernando_Torres

http://i.imgur.com/lFGuq.gif Tohle je prostě hnus, rozhodčí se nejdřív podívá kde stojí Courtois a když vidí, že si furt staví zeď u tyče, tak dá Messimu pokyn aby kopal... Ještě bych pochopil, kdyby rovnou řekl bez píšťalky, ale takhle se podívat kde stojí gólman a pak Messimu říct ať kope, no škoda slov...

Reagovat
RealC.F.

A ještě takhle trapně, nenápadně , se divím, že to nenaznačil za zádama

Reagovat
smazaný uživatel

zkoukl, jak daleko je zeď, tedy jestli se může rozehrávat. Zjistil, že je vše v pořádku, tak dal pokyn, že se rozehrávat může. Co je na tom špatnýho?

Mimochodem - Messi to trefil famozně.

Reagovat
smazaný uživatel

zaprvé, když se na to koukneš, zeď byla moc blízko, nepostavená. zadruhý Arda držel spoluhráče, otočen k brankářovi a ten je navigoval kam..a když teď vidim ten pokyn rozhodčího, tak je mi fakt smutno.

Reagovat
smazaný uživatel

smutno ti je. To je vidět dle všech těch slz tady. A nejsi v tom sám (sama).

Ale nemá to vůbec spojistost s rozehráváním toho trestňáku. To víme oba.

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda, má to spojitost celkove s tim zapasem, no..stava se

Reagovat
smazaný uživatel

no tak tohle je moc... to jsem ani radši nechtěl vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím, vysvětlete mi někdo, co se stalo špatně..

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí dal skutečně pokyn k rozehrání, jak je zde vidět. jak známo, pokyn může dát buď posunkem ruky, či píšťalkou. přijde ti normální, že dá pokyn k rozehrání, když brankář stojí u tyče, jeden hráč ve zdi je k němu otočenej a golman si ho diriguje, kde ma stat? kdyby v tyhle chvili pisknul, je to to samy. to je normalni? dat v tyhle chvili pokyn k rozehrani? "jeste tak nenapadnej, aby si toho nekdo z atletica nahodou nevsim"

Reagovat
smazaný uživatel

HUMUS. a já žil v představě, že ty rozhodčí jsou fakt jenom debilní. Tohle ale nemělo s demencí nic společnýho. Das ist alles. Nám tohle udělat někdo na hřišti, tak domu nedojde po dvou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nenápadně.. I ty špióne. Koukej, kdybych chtěl být nenápadnej, tak se nepodívám na střelce, neotočím k němu tělo a už vůůbec před všema fotbalistama na hřišti nezvednu ruku.. Tyhlety konspirace jsou na tom vašen prohrávání nejlepší, musim uznat, že maj Slávisti v tomhle dobrýho konkurenta

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě. tak víš co, já věděl že to tam v těch uvozovkách píšu navíc a že se toho asi hned chytíš a bude to tak jediný, co k tomu napíšeš. jelikož tamto výše, to normální neni!!! ani náhodou, to je nějakej fekál, co rozhodčí vytvořil. co mi k tomu řekneš? je to normální? A já neprohrál, kamaráda, to si pleteš prohrálo atletico - ty musí bejt tak frustrovaný, zkus se vžít do těch hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč bych já měl být frustrovaný? Ty koukáš na fotbal poprvý, že si neviděl podobný gól, kdy se ještě stavěla zeď?

Reagovat
smazaný uživatel

ne ty, ty hráči.. "TI" hráči, pradon. a tohle nebyla standartní mezera v pravidlech u tohoto zahrávání přímákům, tohle byla prostě sviňárna - úmyslná. + neúmyslně odpískané 2 ofsajdy a možná i neuznané penalty po rukou ve vápně. po tomhle má někdo porazit barcelonu - tak proto je to trosku mission imposible - a i přes to sahalo atletico po bodu. to jen dokazuje, jak spatne barcelona hrala.

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu si chceš tohle vymýšlet po zápase s Rayem?

Reagovat
RealC.F.

A někdo tady snad povyšuje hru REALU ? Ani ten ten nepředved žádnej strhující výkon ba naopak. Soupeř byl dobře připraven a po ramosovo jasné chybě ve vápně mohlo Rayo vyrovnat a body by se dělily. Ale narozdíl od toho "šlágru kola" se nezaznamenal žádný sporný situace jako tady u toho zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Děláš si srandu? Pepe neměl dohrávat, Ramos stejně tak.. Otočený rohy, fauly. Velkým týmům se prostě připískává, tak to je a tak to nejspíš i bude.. Jen ty vaše konspirační teorie už lezou všem neslávistům krkem..

Reagovat
RealC.F.

Ale prosimtě A co furt s neslávistou ? Sem snad já slavista ? To snad nemůžeš myslet vážně, sešívky sou ten nejstupidnější klub v čechách hrajou tužku a stejně ti jejich fandové budou donekonečna opakovat jak je slavie nejlepší klub v historii ČR A opravdu slavista nejsem

Reagovat
smazaný uživatel

Nechtěl jsem vás nazývat plačky jako ostatní, je to trochu ohraný, tak jsem použil ekvivalent

Reagovat
RealC.F.

Tak víš jak, je pravda že velkokluby maj to tažení sezonou o něco snažší, ale když sou ty momenty do očí bijící , tak je mi krapet líto snahy druhých týmu uhrát slušný fotbal, když to zkolabuje na podobný maličkosti....

Reagovat
smazaný uživatel

To rozhodně.. Jen je trochu hloupý nadávat tomu s tvým nickem Po té madridské taškařici se simuováním apod. se třeba v poslední době nepískají proti Barceloně docela jasné penalty, neofsajdy apod. Jeden zápas se připískne a je to tu znovu. Je zvláštní, že si na to Madrid nestěžoval v době kdy se Barceloně opravdu dost připískávalo..

Reagovat
RealC.F.

Btw druhej název pro sešívky přesnej

Reagovat
Rssa

Celkově ty kluby z Prahy jsou hrozné plačky. Ubulenci.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? Povídej kdy jsem byl uplakanej?

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty ne, ale chtě nechtě musíš mezi Sparťany započítat třeba ivoshka ...

Reagovat
Kily

ten bude se svými stoupenci kňourat ještě spoustu let, ale holt jaký si to uděláš, takový to máš

Reagovat
smazaný uživatel

Výjimka potvrzující pravidlo..

Reagovat
smazaný uživatel

otázka je, kdo je ta výjimka v táboře Realistů ... Napadá mě možná merengues. Jinak je to tam kapesníčkář vedle kapesníčkáře.

Reagovat
smazaný uživatel

Není to tak dlouho, co jste kapesníčkáři byli vy..

Reagovat
smazaný uživatel

Změna je život.

(ještě že tak)

Reagovat
alcantara

Este one-real, RMCF, R9 a mozno yarda.

Reagovat
Kily

věděl jsi o tom, že vedení pustilo i Torghelleho?

Reagovat
Rssa

Věděl, ale ten u nás byl sotva rok (i když je to odchovanec), tak mě to nepoznamenalo jako prodej Danila

Reagovat
Kily

on toho hodně promarodil, ale i tak byl zárukou na góly, i když ne takovou jako Danilo. Tohle jsou strašné wengeroviny, tím spíš, že za Danila se dalo získat víc než blbého půlmilionu

Reagovat
Rssa

Je to škoda, no. Tím si u mě udělalo vedení kaňku.

Reagovat
Fernando_Torres

Jako promiň, ale jestli tomu lehkýmu pokynutí říkáš zvednutí ruky a otočení hlavy rikáš otočení celýho těla tak asi s tebou nemá vůbec žádnej smysl se o něčem bavit...

Reagovat
smazaný uživatel

Já si toho všimnul, když to ukazoval. Takový gol nepadnul poprvé a ani naposledy. Není to nic proti pravidlům = regulérní gol. A když už chcete blít nad něčím, co neovlivníte a co není porušením pravidel, tak nadávejte na rozhodčího a ne hned na Barcelonu a na to, že jim rozhodčí pomáhají, demence tohle.

Reagovat
alcantara

Prilis vela Zeitgeistu...

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona dala gól. To se stalo. A jak vidíš, u zdejší tlupy plaček a fňukýnofilů je to prostě důvod pro exhibice.

Reagovat
smazaný uživatel

Jiříku, nemůžeš za to, je to choroba, zde si o ní můžeš přečíst :-D http://www.growjob.com/clanky-personal/mentalni-mor-vlastni-neobjektivita/ ... Doufám, že se z toho někdy dostaneš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

diagnostikováno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zato ty se tady nikdy neukážeša nebrečíš,když rozhodčí pomůže Realu..

Reagovat
smazaný uživatel

dyť ty brečíš furt

Reagovat
smazaný uživatel

UEFA vole..

Reagovat
Losinho

Nechápu, co proti tomu gólu máte. Já bych sice využil každou možnost, kdy ho za něco zpičovat, ale tohle udělal dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

díky chybě hráčů AM při postavení zdi a neodpískaný penaltě, když Busquets zahrál rukou ve vápně na konci zápasu máme na co se těšít dál ne? Pokud barču necháme za sebou s min. 12ti bodovým rozdílem, tak v lize již není o čem debatovat.

Reagovat
One-Real

500. pro Real Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele