Primera División - souhrn 24. kola

18.02.2012, 20:01, aktualizováno 20.02.2012, 23:02
Komentáře a souhrny
Barcelona smetla Valencii a zůstává deset bodů za Realem Madrid, který neměl problémy se Santanderem. Sevilla zdolala Osasunu, Granada si poradila s Realem Sociedad. Athletic přehrál Malagu, Mallorca smetla Villarreal a Rayo si zastřílelo v Levante. V pondělí Betis uspěl v Zaragoze, v Gijónu a na hřišti Espanyolu se zrodily remízy.

Real Zaragoza - Real Betis 0:2

20.02.2012 21:00

Góly: 41. Rubén Castro, 68. Rubén Castro

V pondělní dohrávce španělské Primera Division tentokrát poslední Zaragoza přivítala na domácí půdě Betis a potvrdila svou mizérii. Betis získal všechny tři body za vítězství 2:0 a v utkání byl mnohem lepší. V tabulce se tak Betis posunul na dvanáctou pozici a má stejně bodů jako například Sevilla. Zaragoza s patnácti body ztrácí na záchranu propastných jedenáct bodů.

Domácí byli v zápase horším týmem, ale v prvním dějství přeci jen měli dvě příležitosti ke vstřelení branky. V té první se na začátku zápasu ocitl Micael, který se dostal do výhodné pozice po povedené kombinaci Zaragozy, ale gólman Fabricio jeho střelu vyrazil na roh.

Ve druhé šanci domácích se ocitl García a ten měl ke gólu mnohem blíže. Jeho hlavičku vykopával z brankové čáry jeden z bránících hráčů. Betis se v prvním dějství také osmělil a ve veliké šanci byl Molina, který se ocitl sám před gólmanem Robertem. Ten však dokázal svůj tým v této situaci skvěle podržet.

Hosté s přibývajícím časem získávali herní jistotu a stihli vstřelit úvodní gól ještě před koncem prvního poločasu. Ve 41. minutě našel Molina svou kolmicí Rubena Castra a ten parádně obstřelil gólmana domácích. Za stavu 0:1 se také šlo do kabin.

Ve druhém poločase už hráli prakticky pouze hosté a mohli přidat další góly. V 61. minutě se po centru Beňata objevil v šanci znovu aktivní Castro, ale tentokrát gólman Roberto reflexivně jeho střelu vyrazil. O tři minuty později byl Betis v další šanci a tentokrát zasahoval domácí obránce Obradovič.

Zaragoza tlak neustála a nakonec inkasovala i druhý gól. V 68. minutě se podruhé v utkání trefil Castro, který neměl problém dorazit odražený balón - 0:2. V závěru zápasu ještě hosté vstřelili břevno a mohli tak navýšit své vedení, ale vítězství 2:0 jim rozhodně stačilo.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Valencia CF 5:1

19.02.2012 21:30

Góly: 22. Lionel Messi, 27. Lionel Messi, 76. Lionel Messi, 85. Lionel Messi, 90+1. Xavi - 9. Pablo Piatti

Barcelona napravila zaváhání s Osasunou, otočila domácí utkání a porazila na Nou Campu Valencii vysoko 5:1. Exceloval Lionel Messi, který vstřelil čtyři góly, pátý hřebíček do valencijské rakve pak přidal střídající Xavi. Hosty sice poslal už v deváté minutě do vedení Piatti, jenže to bylo z jejich strany všechno.

V sestavě domácích dostal příležitost mladík Martín Montoya, který zastoupil na pravé straně obrany Daniho Alvese. A hrál jednu z hlavních rolí při situaci v deváté minutě, kdy z pravé strany dobře odcentroval Feghouli, Montoya neuhlídal nabíhajícího Piattiho, který sice netrefil míč ideálně, možní i díky tomu však nakonec překonal Valdése. Hned v zápětí měl solidní možnost na druhé straně Pedro, ten ale po akci Messiho Diega Alvese nepřekonal.

Vyrovnáno bylo ve dvaadvacáté minutě, kdy Pedrovu pobídku Messimu tečoval Rami tak nešikovně, že se míč odrazil právě k argentinskému šikulovi, jenž si počkal na ideální moment a z úhlu skóroval. A už o pět minut později Barcelona vedla, Iniesta totiž vymyslel perfektní pas na Abidala, který pak našel před bránou Messiho. Toho sice Alves napoprvé vychytal, jenže u své levé tyče neudržel balón a Messi tak mohl bez problémů dorazit.

Za dalších pár minut se do šance dostali postupně Alexis a Fábregas, v obou případech ale jistě zasáhl Alves. Messi pak minul, Barca však nepolevovala a ve čtyřicáté minutě předvedla obdivuhodnou akci. Pedro šikovným lobem našel za obranou Fábregase, jenž se s ničím nepáral a z voleje napálil míč, jenže ten zastavilo břevno.

I vstup do druhého poločasu ovládli Blaugranas, už po minutě se zajímavou střelou prezentoval Alexis, ovšem ten nedal. Hattrick mohl zkompletovat Messi už po hodině hry, to ale po dalším centru Pedra napálil hlavou míč s přispěním úžasného Alvese jen do břevna. V sedmdesáté šesté minutě to bylo 3:1, Tellův pokus levačkou ještě Alves vyrazil, Messi byl ale znovu přesně tam, kde být měl a dorazil balón do sítě.

Pět minutek před koncem bylo definitivně rozhodnuto, Messi přebral přihrávku od Busquetse, utekl všem a následným geniálním lobem přehodil Alvese a vstřelil svou čtvrtou branku v utkání. Barca přesto neměla dost a v nastavení se trefil ještě střídající Xavi, jenž si našel odražený míč, zachoval chladnou hlavu a také přehodil hostujícího gólmana. Barcelona porazil Valencii s přehledem 5:1 a opět snížila svou ztrátu na první Real na deset bodů.

Více informací k zápasu

Levante UD - Rayo Vallecano 3:5

19.02.2012 19:45

Góly: 50. José Javier Barkero (pen.), 79. Rubén Suárez, 90+2. Rubén Suárez (pen.) - 35. Lass Bangoura, 62. Diego Costa, 63. Diego Costa, 70. Lass Bangoura, 85. Andrija Delibašić

V nedělním zápase 24. kola mezi týmy Levante a Raya Vallecano padlo hned 8 gólů. Zápas nakonec vyplynul lépe pro hosty, kteří se mohli radovat z výhry 5:3. Levante se tak propadlo na 7. příčku, zatímco Rayo poskočilo na velice dobré 8. místo.

Levante v posledních osmi zápasech nedokázalo ani jednou vyhrát, a tak postupně ztratilo svůj náskok na 4. příčce a začalo se tabulkou propadat. Trenér Juan Ignacio Martínez proto doufal, že se jeho tým v nedělním utkání vzchopí a popadne druhý dech. To se ovšem nestalo, neboť Vallecano podalo velice dobrý výkon a dokráčelo si pro třetí výhru v řadě.

Rayo se dostalo do vedení v 35. minutě, kdy José Movilla našel Lasse Bangouru, který z pozice mírně napravo od brány dokázal prostřelit domácího brankáře Gustava Munuu.

Levante na úvodní gól zareagovalo a vytvořilo si silný tlak, z něhož pět minut po začátku druhého poločasu vyústila vyrovnávací branka. Jorge Pulido totiž v pokutovém území zfauloval Abdelkadera Ghezzala a Barkero se z odpískané penalty nemýlil.

Další vývoj zápasu směřoval k tomu, že Levante brzy přidá druhý gól, jenže to nakonec byli hosté, kteří v rozmezí dvou minut odskočili na dvoubrankový rozdíl. V 61. minutě po roku Pitiho hlavičkoval Costa k levé tyči a ten samý hráč v 63. minutě přidal druhý gól, když Bangoura pronikl k pokutovému území z pravého křídla a on míč poslal do pravého růžku.

Levante se ještě snažilo vyrovnat, ale Ghezzalovi se pouze podařilo nastřelit tyč, a tak to byli opět hosté, kteří zvyšovali již na 4:1. V 70. minutě se totiž zblízka prosadil hlavičkou Bangoura. O osm minut později se domácím podařilo snížit, když se do pravého horního rohu trefil podařenou a přesně mířenou střelou Suaréz. Pátý gól Raya přidal Delibašič, který nahradil Bangouru, když dobře zpracoval přihrávku Pitiho a bez problémů překonal Munuu.

V nastavení padl ještě jeden gól, a to když Pulido v pokutovém území sestřelil Valmira Valda, na což byla zapískána penalta. Tu proměnil Suaréz, který tak zaznamenal svůj druhý gól v zápasu. V posledních sekundách, když Rayo sahalo po šestém gólu, Piti ještě nastřelil tyč. Zápas nakonec skončil vysokým skórem 5:3 pro hosty.

Více informací k zápasu

Sporting Gijón - Atlético Madrid 1:1

19.02.2012 18:00

Góly: 37. Sebastián Eguren - 20. Roberto Canella (vl.)

Atlético si nepřestává komplikovat situaci v boji o evropské poháry, dnes veze pouze bod ze hřiště předposledního Sportingu. Oba góly padly ještě před přestávkou, nejprve si dal vlastní branku domácí Canella, už o čtvrt hodiny později ale vyrovnal Eguren.

Už v páté minutě mělo Atléti obrovskou šanci ke skórování, Falcao se však po skvělé kombinaci Adriána s Diegem prosadit nedokázal, fantastický zákrok vytáhl gólman Juan Pablo. Godínova hlavička šla nad branku, Botíovi se na druhé straně vedlo stejně. V jednadvacáté minutě padl první gól zápasu, Adrián šel z levé strany směrem k brance, obstřeloval Pabla a míč si ve snaze odvrátit jistý gól srazil do vlastní sítě dobíhající Canella.

Následovaly šance Gregoryho, Falcaa a Barrala, ve všech třech případech ale dobře zasáhli oba brankáři. Vyrovnáno bylo ve třicáté sedmé minutě, to z levé strany odcentroval Carmelo, De las Cuevas prodloužil míč k Egurenovi, který střelou k tyči překonal Courtoise. Přesto se do šaten mohlo jít za stavu 1:2, to by však Diego musel lépe trefit míč a nenechat vyniknout Juana Pabla.

Do druhé půle opět vstoupilo lépe Atlético, jako první zahrozil Gabi, jeho dalekonosná rána ovšem skončila mimo tři tyče. Pak měl další čistou gólovou příležitost Falcao, ani tentokrát ale tváří v tvář Pablovi neuspěl. Domácí brankář pak vychytal také Salvia, Adrián zase hlavičkoval vedle. Hosté byli lepší, další možnost měl na kopačce Suárez, jenže jeho pokus na poslední chvíli zblokoval Gregory.

Falcao dnes neměl svůj den, rozhodnout totiž mohl i těsně před koncem zápasu, ovšem znovu selhal. I domácí nakonec sahali po vítězství, šance Colungy však skončila v náručí pozorného Courtoise. Atlético tak nevyužilo šance dostat se na čtvrté místo a je až šesté, Sporting zůstává devatenáctý, získal však cenný bod.

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - Villarreal CF 4:0

19.02.2012 18:00

Góly: 41. Víctor Casadesús, 52. Josep Lluís Martí, 65. Víctor Casadesús, 68. Nunes

Ve 24. kole La Ligy si domácí Mallorca poradila s Villarrealem vysoko 4:0. Skóre utkání otevřel před koncem prvního poločasu Víctor Casadesús, další tři góly přidali v druhé pětačtyřicetiminutovce José Luis Marti, opět Casadesús a Nunes.

Villarreal se v posledních kolech dostal ze sestupových místech a začal se pomalu prodíral tabulkou vzhůru, jenže v nedělním utkání opět propadl. Přitom nezačal vůbec špatně. Již v 7. minutě se totiž do docela dobré pozice dostal útočník Marco Rubén, ale jeho střelu dokázal chytrým zápasem zpacifikovat brankář Dudu Aouate.

Jenže od té doby začali hrát lépe domácí a byli hodně nebezpeční. Obrana hostí nepůsobila příliš jistým dojmem a varováním pro ni měla být střela z voleje Nunese, kterou ještě dokázal brankář López chytit, jenže čtyři minuty před koncem se již skóre měnilo.

López fauloval mimo pokutové území Tomera Hemeda, za což viděl žlutou kartu. Byl zapískán přímý kop ve prospěch domácích a na centr Castra dosáhl Víctor Casadesús, který se prosmýkl mezi dvěma obránci a zblízka překonal Aouata.

Uruguayec se podílel i na druhém gólu domácích, který přišel osm minut po začátku druhého poločasu. Na jeho centrovaný přímý kop si vyběhl López, aby míč vyboxoval, ale to se mu příliš nepodařilo, neboť ho poslal přímo na hlavu Martího, který již neměl příliš problémů s dopravením balónu do sítě hostů. Mallorca tak již vedla 2:0.

Pokud byl druhý gól poněkud dílem štěstěny, ten třetí vyplynul jen a jen z velice kvalitního protiútoku. Gonzálo Castro přesprintoval polovinu hřiště a na hranici pokutového území našel volného Casadesúse, který dobře mířenou ránou překonal Lópeze podruhé v zápase.

A v 67. minutě již Mallorca vedla o čtyři branky, když si Castro připsal čtvrtou asistenci v zápase. Na jeho roh si na zadní tyči totiž naskočil Nunes a nonšalantně poslal míč hlavičkou ve vzdálenější tyči.

Vítězství posunulo ostrovany na 12 příčku, zatímco Villarreal se propadl na 17. místo, přičemž na sestupovou zónu má jen tříbodový náskok.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Málaga CF 3:0

19.02.2012 16:00

Góly: 58. Fernando Amorebieta, 60. Mikel San José, 61. Gaizka Toquero

Athletic Club dal zapomenout na poslední nevydařené výsledky a v přímém souboji o čtvrtou příčku, a tím také kvalifikaci do Ligy mistrů, s přehledem zvítězil nad Málagou vysoko 3:0. Hosté byli v konečném důsledku baskickému týmu minimálně vyrovnaným soupeřem, ovšem na rozdíl od něj své šance nedotáhli do zdárného konce.

Athletic vstupoval do utkání pod dojmem posledních dvou nevydařených duelů, svěřenci Marcela Bielsy nezvládli poslední ligové utkání na půdě sevillského Betisu, a pak také premiérový zápas ve vyřazovací fázi Evropské ligy, kde podlehli v Moskvě místnímu Lokomotivu. Nejlepší nástup potom celek z Biskajského zálivu neměl ani proti ambiciózní Málaze, už v první minutě měl šanci Fernández, ovšem neuspěl.

Kdo si myslel, že se domácí po tomto varování probudí, byl na omylu. Během dalších minut to byl Gorka Iraizoz, kdo se musel pořádně činit: zkušený strážce tří tyčí zasahoval během krátké chvíle rovnou dvakrát proti Rondónovi, a aby toho nebylo málo, tak překazil radost i Santi Cazorlovi.

Ani zbývající minuty prvního dějství nepřinesly změnu v obrazu hry, byli to hosté, kdo držel utkání pod kontrolou a vytvářel si šance. Ještě v první dvacetiminutovce to zkoušel Isco, ale na Iraizoze si nepřišel. Svou druhou příležitost měl na kontě také Cazorla, ovšem tentokráte nedokázal bývalý středopolař Villarrealu pro změnu vůbec zamířit mezi tři tyče.

Vzhledem k dosavadnímu průběhu hry domácí kormidelník neváhal, a o přestávce poslal na hřiště hned dvě čerstvé posily - Fernanda Llorenteho a jeho jmenovce Amorebietu. Úkol se tak zdál být navýsost jasný: zpevnit defenzivu a zároveň se také pokusit zkvalitnit útočnou fázi. A právě to se za necelých třináct minut skutečně podařilo. Po rohu Toquera se k balónu dostal právě Amorebieta a přesnou ranou otevřel skóre - 1:0.

A hned vzápětí mohl přidat po rychlém protiútoku druhý hřebíček do malazské rakve Muniain, ale z dobré pozice nedokázal Caballera překonat. Ovšem ani to nemuselo Bilbao mrzet. Téměř tatáž situace jako při první brance, ale jen s tím rozdílem, že se do role zakončovatele obsadil druhý ze stoperů San José - 2:0. Definitivní tečku udělal za utkání minutu nato sám Toquedo a stylově tím uzavřel na 3:0.

Více informací k zápasu

Granada CF - Real Sociedad 4:1

19.02.2012 12:00

Góly: 11. Iñigo López, 57. Franco Jara, 61. Ikechukwu Uche, 87. Ikechukwu Uche - 10. Mikel González

V tradičním poledním nedělním zápase tentokrát nováček z Granady na svém hřišti přivítal Real Sociedad. Domácí si splnili svůj cíl a díky jasnému vítězství 4:1 se v tabulce posunuli o bod před svého soupeře na třináctou pozici. Oba dva celky jsou však stále ohroženy sestupem. Sociedadu utkání vůbec nevyšlo a prohrál naprosto zaslouženě.

Začátek zápasu byl velmi zajímavý a už v úvodní čtvrthodince padly dva góly. Po úvodním mírném tlaku domácí Granady se jako první trefili hosté ze San Sebastianu. V 10. minutě rozehrál Sociedad rohový kop a postupně se balón dostal až k Mikelu Gonzálezovi, který přízemní ranou poslal hosty do vedení 0:1.

Hostům však vedení dlouho nevydrželo. O dvě minuty později si na centr Rica naskočil Iňigo Lopéz a hlavičkou srovnal na 1:1. Stejný hráč mohl přidat další gól o pár minut později a znovu hlavou, ale tentokrát jeho pokus pouze líznul pravou tyč branky Sociedadu.

Druhá část prvního dějství už tak atraktivní nebyla a veškeré náznaky šancí nestojí příliš za zmínku. Klíčový moment utkání však přišel na konci prvního poločasu. Hostující Illarramendi dostal červenou kartu za zákrok na Jaru a Sociedad tak dohrával utkání v deseti lidech. Do kabin se šlo za stavu 1:1.

Ve druhém dějství se projevila početní převaha Granady a domácí postupně svého soupeře přehráli jak na hřišti, tak i výsledkově. V první šanci druhého poločasu se ocitl útočník domácích Ighalo, ale neuspěl. Vedoucí gól tak padl v 57. minutě. Franco Jara z hranice pokutového území napřáhl a parádní technickou střelou poslal Granadu do vedení 2:1.

Hosté se v této fázi zápasu sesypali a vzápětí přišel další gól. Hned po svém nástupu na hřiště se trefil Kamerunec Uche, který nahradil Ighala. V 61. minutě si na prodloužený centr Granady naskočil právě Uche a hlavou zvýšil už na 3:1. Po tomto gólu už se Granada začala soustředit spíše na defenzivní činnost a v pohodě držela svého soupeře daleko od vlastního pokutového území.

Navíc se domácím dařilo i dopředu a v další šanci se ocitl znovu málo hlídaný Uche, ale tentokrát jeho individuální akce skončila nepřesnou střelou. Granada tak přidala poslední gól tři minuty před koncem základní hrací doby a znovu se trefil Uche. Gólman Bravo neudržel skákající balón a útočník Granady neměl problém ho zasunout do poloodkryté branky - 4:1. V nastaveném čase už se nic nestalo a domácí tak po dobrém výkonu zaslouženě zvítězili.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - CA Osasuna 2:0

18.02.2012 22:00

Góly: 15. Gary Medel, 90. Piotr Trochowski

V posledním sobotním zápase 24. kola La Ligy zvítězila domácí Sevilla 2:0 nad Osasunou. Pod góly se podepsal Medel a Trochowski, díky kterým tak Sevilla poskočila na desáté místo. Osasuna je osmá.

Sevilla v sobotním utkání zaznamenala první letošní vítězství pod taktovkou trenéra Míchela, když se jí podařilo porazit těžkého soupeře z Pamplony. V minulém, a pro Míchela vůbec prvním, utkání totiž Andalusané prohráli 0:2 s Realem Socieadad.

Osasuna do zápasu vstupovala nabuzená překvapivým vítězstvím z minulého kola, kdy se jí podařilo porazit favorizovanou Barcelonu 3:2. Byli to ale domácí, kterým začátek zápasu vyšel lépe. Již v desáté minutě se do velice dobré šance dostal Jesús Navas, ale jeho střelu dokázal brankář Fernández zneškodnit.

O 6. minut později se již ale skóre zápasu měnilo. Álvaro Negredo poslal míč chytře za sebe, kde byl připravený Medel a chilský internacionál přízemní střelou k pravé tyčce nedal Fernándezovi nárok na další z jeho zákroků. Sevilla tak vedla 1:0. V prvním poločase se o zdvojnásobení náskoku pokoušeli postupně Álvaro Negredo, Ivan Rakitič, Fréderic Kanouté a José Antonio Reyes, ale ani jeden z nich neuspěl. Fernández se poté opět blýskl skvělým zákrokem, když chytil hlavičku Federica Fazia zkraje druhého poločasu.

Teprve v 52. minutě se do první větší šance hostů dostal Álvaro Cejudo, jehož střelu musel s vypětím všech sil likvidovat brankář Andrés Palop.

V 62. minutě se Jesús Navas a Negredo ocitli za obranou Osasuny, ale nepovedla se jim kombinace, a tak velká šance vyzněla do prázdna, zatímco na druhé straně se musel Palop vytasit dvěma pohotovými zákroky.

V 77. minutě se do obrovské šance dostal hráč Osasuny Roland Lamah, ale Palop jeho střelu dokázal vyrazit nohou. A hned o dvě minuty na to se belgický útočník dostal do druhé šance, kterou tentokrát Palop zlikvidoval rukou.

Osasuna si do konce zápasu již nevytvořila žádnou další šanci, naopak to byla Sevilla, která ještě přidala druhý gól. Jesús Navas poslal z křídla přízemní centr na hranici pokutového území, kde byl již připravený Trochowski, který napálil míč za záda bezmocného Fernándeze. Sevilla tak vyhrála 2:0.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Racing Santander 4:0

18.02.2012 20:00

Góly: 6. Cristiano Ronaldo, 45. Karim Benzema, 73. Ángel Di María, 89. Karim Benzema

Real Madrid nezaváhal ani ve dvacátém čtvrtém kole, kdy na domácím stadionu snadno přehrál Racing a po výsledku 4:0 minimálně do zítřka zvýšil svůj náskok na čele tabulky na třináct bodů. Bílý balet se do vedení dostal už v šesté minutě zásluhou Ronalda, další branky pak přidali Benzema, Di Maria a znovu Benzema.

Realu to přitom mohlo vyjít už v páté minutě, když Kaká z rohového kopu krásně našel hlavu nikým nehlídaného Ronalda, ten však zblízka hlavičkoval jen do tyče. O minutu později už se však domácí radovali, portugalský fotbalista se nenechal neproměněnou tutovkou rozhodit, počkal si na míč, který vrátil před bránu Kaká, a nezaváhal.

Ronaldo byl i nadále aktivní, v jedenácté minutě nebezpečně pálil zpoza šestnáctky, ovšem Toňa tentokrát nepřekonal. Střely ostatních hráčů byly pokaždé zblokovány nebo šly vedle, a tak měl hostující brankář práci jen při pokusech Ronalda, těsně před poločasem ho však ještě dvakrát dokázal vychytat.

V devětatřicáté minutě přišla důležitá chvíle zápasu, po druhé žluté kartě byl totiž vyloučen obránce Racingu Cisma a hosté tak dohrávali o desíti. I proto se do kabin šlo za stavu 2:0 pro Real, to když v jediné nastavené minutě rozehrál Xabi Alonso chytře standardní situaci přihrávkou na Benzemu, který následně pohotovým lobem přehodil Toňa a zvýšil.

Racing nebezpečný prakticky nebyl, když už se dostal k ohrožení Casillasovy svatyně, mířili jeho hráči mimo tři tyče. Sergio Ramos mohl navázat na svou trefu z před dvou týdnů, tentokrát ale ve své šanci selhal. V sedmdesáté třetí minutě to bylo už o tři branky, Xabi Alonso totiž našel na pravé straně střídajícího Di Mariu, ten si hodil míč na levačku a krásnou střelou na zadní tyč nedal Toňovi žádnou šanci.

Real ale stále neměl dost. Po obrovské hrubce Diopa a následné nezištné přihrávce Alonsa ještě Di Maria nedal, akce však pokračovala, Khedira vysunul vpřed Benzemu, jehož tečovaná rána skončila po břevnem. Real tak přehrál Racing 4:0 a i nadále vytváří dojem týmu, který už o titul nepřijde. Racing naopak čeká ještě pořádná porce starostí, momentálně se nachází na osmnácté příčce.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Espanyol Barcelona 1:1

18.02.2012 18:00

Góly: 70. Miku (pen.) - 66. Álvaro Vázquez

V zápase 24. kola La Ligy mezi týmy Getafe a Espanyolu Barcelona se zrodila remíza 1:1, když se za domácí trefil z penalty Miku a za hosty Á. Vazquéz. Espanyol se tak díky získanému bodu posunul, alespoň prozatím, na 4. místo před Levante, zatímco Getafe si drží 11. pozici.

Trenér Getafe Luís García doufal, že jeho svěřenci konečně vyhrají, když z posledních dvou zápasů nevytěžili ani bod, a zdálo se, že hráči si jeho slova vzali k srdci. Hned po dvou minutách totiž dopravili míč do sítě. Oslavy Abdela Barrada ovšem zastavil rozhodčí, neboť dotyčný hráč předtím zahrál rukou, a gól tak nemohl být uznán.

Do další velké šance domácích se dostal útočník Güiza, ale jeho pokus dokázal zneškodnit brankář hostí Casilla.

Espanyol se do zápasu dostal až po odehrané půlhodině, kdy se do první větší šance dostal Ndri Romaric, ale jeho střela směřovala nad bránu Miguela Moyi. Ten musel vytáhnout zákrok až na následnou střela Coutinha. Brazilec se vzápětí dostal do ještě jedné šance, kdy si naskočil na centr Vladimíra Weisse, hlavičkou minul bránu.

Po poločase mohl Getafe do vedení poslat Miku, ale jeho hlavičku z blízké vzdálenosti dokázal Casilla brilantním způsobem vyrazit a navíc dokázal vychytat i Venezuelanovu dorážku.

Hosté se pomalu otřepali ze skvělého nástupu Getafe do druhého poločasu a odpověděli úvodním gólem. Dlouhý pas Héctora Morena za obranu domácích doběhl Álvaro Vazquéz a poté, co se vrátil po zranění na trávník, zaznamenal již osmý gól v sezóně.

Jenže vedení si hosté užívali pouze čtyři minuty, neboť poté Thievy sestřelil ve svém vlastním pokutovém území Mikua a byla zapískána penalta. K té se postavil sám faulovaný a dobře mířenou a prudkou střelou srovnal na 1:1.

Getafe se navíc mohlo dostat do vedení 15 minut před koncem, když se do velmi dobré příležitosti dostal opět Güiza, ale ani tentokrát nedokázal Casillu překonat. Gavilán se ještě pokoušel hlavičkou dorazit míč, ale ten směřoval nad břevno.

V 81. minutě navíc barcelonský hráč Galán uviděl druhou žlutou kartu, a Espanyol tak dohrával o deseti hráčích. Díky tomu Getafe dominovalo i konci utkání, avšak žádnou vyloženou šanci si již nevytvořilo, a tak zápas skončil nerozhodně 1:1.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Real Madrid23201279:2161
2.FC Barcelona23156268:1751
3.Valencia CF23117536:2740
4.Athletic Bilbao2389637:3033
5.Espanyol Barcelona2396826:2733
6.Atlético Madrid2388732:2832
7.Levante UD2395932:3432
8.Rayo Vallecano23941032:3531
9.Málaga CF23941028:3531
10.CA Osasuna23710626:3731
11.Sevilla FC2378824:2629
12.Real Betis23921227:3129
13.RCD Mallorca2377923:2828
14.Getafe CF2377923:3028
15.Granada CF23841121:3228
16.Real Sociedad23761026:3427
17.Villarreal CF2368923:3426
18.Racing Santander23411818:3023
19.Sporting Gijón23551321:4420
20.Real Zaragoza23361418:4015

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (870)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zase tu pisi lide, kteri vubec nerozumi fotbalu. Ubohost.. Za prvni ruku nemohl dostat cervenou. To nejde, protoze jsou tak napsany pravidla! Druha zluta velmi prisna, ale dle pravidel v poradku, nebot hrac zmenil rukou drahu mice, ktery smeroval do vapna. Zadny u tela nebo nastrelena neexistuje, prosim vas!

Reagovat
penepi

Reagovat
smazaný uživatel

122 gólů ze 123 zápasů aneb cifry střelecké legendy. Viva Cristiano! Hala Madrid!

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat
smazaný uživatel

Strčí to vačku aj Stamkosa

Reagovat
johan14

Reagovat
smazaný uživatel

CR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný válec

Reagovat
Emqick

Reagovat
culé

A Messi 130 zápasov - 130 gólov, z toho LM: 24z 25g. pre obidvoch.

Reagovat
One-Real

Tohle mela byt penalta ze ? Ale tak neva.

Reagovat
One-Real

Di Maria ide na hrisko. Tak snad uz je stoprocentne v poradku a neriskujeme tim.

Reagovat
Kenneth

Když už něco hlasím 80 000 fanouškům, tak se aspon naučím jméno toho daného hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Mesut Osil , to je jako co?

Reagovat
vocasisko

Však tak to je Španělsky správně.

Reagovat
Kenneth

Ale německy ne.

Reagovat
vocasisko

No jasně no, ono je přece Španělům blížší " Mézut Útzel " .

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si neskutočný ...

Reagovat
One-Real

To je jak kdybys v Anglii chtel aby cetli Repku se Ř.

Reagovat
Kenneth

Proč ne? Je to jejich práce se naučit ty jména pořádně a né to prznit. Ale jde jen o detail.

Reagovat
One-Real

To je pitomost, moc dobre vis jak tezke je naucit se Ř pokud nejsi zdejsi.

Reagovat
Al Capone

Reagovat
Kily

tak zrovna v tomhle případě ho v prvních zápasech četli taky špatně, jako red card

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

jeho jmeno je turecky a cte se turecky.

Reagovat
vocasisko

No dokonce, a koukám, že Turecky je ta výslovnost stejná jak Španělsky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Kurvy to byl pas, Di Mária neztratil nic za své formy.

Reagovat
Krausio_Real_M

Di Maria dobrý kotoul

Reagovat
Kenneth

To je nuda, nesnáším zápasy před LM.

Reagovat
Kenneth

Di MÁRIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
One-Real

Angeeeeeeeel

Reagovat
Krausio_Real_M

Di Mariiiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Jerichoo

Sen

Reagovat
smazaný uživatel

Mareňa

Reagovat
smazaný uživatel

Vrátil se Di María a vrátily se góly "z hovna" .

Reagovat
johan14

čo si ty za exota, už aj si meň nick

Reagovat
Xavi

Ty seš neuvěřitelnej.

Reagovat
One-Real

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ronaldo ty přímáky kope fakt parádně. To Trefuje tribunu pokaždé, nebo to je jenom nějaká špatná série?

Reagovat
One-Real

Dokonce ho podeziram, ze tam ma nejake zname kterym je tam kope.

Reagovat
Kenneth

Pokaždé když to netrefí sem přijde někdo z jiné ligy a začne se ptát.

Reagovat
vocasisko

Ono je to třeba způsobeno tím, že těch přímáků kope plno a letos ještě v La Lize gól nedal. Dokonce to vadí i většině Madridistů, ale ty s tím máš koukám velkej problém.

Reagovat
Kenneth

Mě přijde že to nejvíc sere vás.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

Mně to nesere, mně to těší.

Reagovat
Kenneth

Nic jinýho ti ani nezbývá než se radovat z cizího neštěstí, skřet to kope ještě hůř.

Reagovat
vocasisko

Máš pravdu, jsem svině už od dětství.

Reagovat
Mercury

Tak to ani ve snu.

Reagovat
smazaný uživatel

Branky z toho nedává...

Reagovat
Mercury

To je pravda, ale podle mě to kope líp než Cristiano. Nicméně chápu, že coby názor fanouška Barcelony to nikdo nebude brát nestranně :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono jestli 5 metrů vedle, nebo metr vedle. To vyjde celkem na stejno. Branka z toho prostě není....

Reagovat
Mercury

Ano, to už jsme vyřešili. Mně jde o styl těch přímáků, technické provedení, procento trefenií se mezi tři tyče. Prostě mi Messiho řešení připadají elegantnější, ale když z toho není gol, vyjde to samozřejmě nastejno.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo to kope bombou, protože technicky to asi zahrát neumí. Messi to kope technicky, protože to asi neumí napálit...Každý má to svoje, a pokud to ani jeden neproměňuje, tak to vyjde na stejno...

Kéžby se ke standartkám z bližší vzdálenosti dostal Ozil a příští sezonu Nuri.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Stačí Xabi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ostuda zapomenout na Xabiho

Reagovat
Mercury

To je bohužel v přítomnosti Cristiana dost neřešitelné. Xabi Alonso i Ozil umí kopat výjimečně a z některých pozic by to měli zahrávat spíš oni.

Reagovat
smazaný uživatel

To stejné se dá napsat i u Messiho Prostě je přímý kop šance skórovat no..

Reagovat
Mercury

Tak v Barce to dost točí, z dálky Alves, kolem vápna většinou Messi nebo Xavi. Není to čistě záležitost jednoho hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Xabi či Ozil si už taky letos kopli. Ale pokud si Ronaldo nebo Messi řeknou, že kopou, tak kopou...

Reagovat
Kenneth

Kaká.

Reagovat
smazaný uživatel

Si zaritý madridista to ma teší, ale musíš uznať že Ronaldovi tie priame kopy už fakt nevychádzaju, lepšie nech to kope Alonso

Reagovat
madridcan

Reagovat
Kenneth

Kurva to byla akce, tohle mělo skončit golem. Benzín Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

len mu dal pomalú

Reagovat
Krausio_Real_M

Kariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

Reagovat
Kenneth

Benzemaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
One-Real

Karim

Reagovat
smazaný uživatel

Jáááj Mareňa načo sa do takýchto kokotín púšťaš v 91 minúte

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hrál Ramos na RB?

Reagovat
smazaný uživatel

S prehladom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

Nic moc zápas, nejlepší na něm je návrat Angela, který se uvedl opravdu skvěle...a teď se soustředit na Moskvu

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsme hráli pouze na vítězství s tím, že pošetříme síly do Moskvy, což se podařilo. Solidní výkon. P.S.: Líbí se mi, že rozhodčí začali striktně trestat fauly a jiné nesportovní zákroky našich soupeřů, protože v minulé sezóně tomu tak nebylo a i to byl jeden z důvodů, proč jsme přišli o několik bodů, které v konečném zúčtování tak chyběly k zisku titulu (čímž samozřejmě neříkám, že to byl hlavní důvod našeho loňského neúspěchu v Primera División a zároveň uznávám, že dnešní druhá žlutá karta pro Cismu byla velmi přísná).

Reagovat
smazaný uživatel

nooo cely tyzden sa tesim na zapas a div ze som nezaspal :D pani profesori dali 4 goly isli sa vyspat lebo zajtra skoro rano odlietaju do zimy :D ti sa podla mna tesili domov nech si vychutnaju teplo aby mali na co mysliet pri zapase ligy majstrov

Reagovat
Woods

zajtra treba fandit Valencii minimalne remizu uhraju

Reagovat
smazaný uživatel

kéž by, docela VCF věřím

Reagovat
madridcan

ja si naopak myslim, ze si zliznu Osasunu

Reagovat
smazaný uživatel

Pohodička, volnější tempíčko před LM, ale 4:0 krásně Ángel je zpátky konečně a uvést se takovymhle gólem je paráda! Tak teď si přivést jakoukoliv výhru z Moskvy.

Reagovat
Manik...

Parádní pohled na tabulku

Reagovat
smazaný uživatel

A to skóre....co říct, kde se tohle letos zastaví..

Reagovat
smazaný uživatel

Vitali

Reagovat
madridcan

Reagovat
madridcan

80 pre cerstveho osemdesiatnika Miloša Formana

Reagovat
Israha

Vyhrálo se pěkným rozdílem, ušetřilo se něco sil do Ruska, u mě spokojenost. Druhý gól sice neměl platit a vyloučení Cismy přísné, ale na třech bodech by asi nic nezměnily ani opačné verdikty. Marcelo, Xabi, Benzema, Ronaldo, Di Maria , nejhorší na place Kaká

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Kličko je neuveritelne nudný boxer, Ali by ho poskladal za 6 kôl

Reagovat
Kenneth

Za Tysona a Lewise to byl box. Od tý doby je to nudný čekání 12 kol až se to rozhodne na body.

Reagovat
smazaný uživatel

Odkedy američania už na to kašlú je to fakt nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo z nich taky nikdy nestál proti Kličkovým. To by si nemohli dovolit ten svůj styl boxu. Všichni nadávají, jak jsou nudní, ale kdyby si mohli jejich styl boxu dovolit, dělali by ho taky. Něco jako ve fotbale styl Barcelony. Jsem si naprosto jistý, že v porovnání se všemi velikány boxu v nejlepších letech by patřili pořád mezi absolutní špičku. Taky je otázka, jak by proti nim boxovali. Oni jsou dost pohybliví, ale na ty dnešní boxery jim stačí bohatě ten box, co předvádí. Ani mě tak moc nemrzí, že jsou poslední roky ty finále skoro o ničem, jako spíše to, že je nikdo nedokáže pořádně prověřit a dostat z nich to nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Lewis se starším Kličkem boxoval, pokud reaguješ na Kennetha, a měl ho plný brejle...

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, to byl snad můj první zápas o titul. Dříve jsem se o box nezajímal, znal jsem jen Tysona. Začal jsem ho sledovat kvůli Rockymu, kterého jsem pár dní před tím viděl porpvé. Skvělý box, Vitalij byl lepší, ale já vždycky dával spíše na současnost, než žít minulostí. Teď prostě oba dominují. Nemají konkurenci a to je znehodnocuje v mnoha očích a je to škoda. Otázka je, jestli jsou oni na svou dobu tak moc napřed, nebo ostatní za svou dobou zaostávají.

Reagovat
smazaný uživatel

Sú napred!

Reagovat
smazaný uživatel

Sú napred lebo američania už neboxujú

Reagovat
johan14

Vari sa dali všetci na volejbal? Je ich problém, tak nech si ho riešia.

Reagovat
smazaný uživatel

To bol jeden z najlepších zápasov aké som videl. Rozhodca to vtedy zbytočne ukončil...

Reagovat
Kily

vždycky to taky nebylo úchvatné, jednou jsem čekal dlouho do noci na zápase Lewise a hodinu jsem se nudil, jelikož se se soupeřem jenom obcházel a rána skoro žádná. Kličkové jsou jako Barcelona, je to stereotypní, je to nudné, skoro nikoho to už nebaví a většina lidí se těší na to, až konečně dostanou na prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Sú neskutočne fenomenálni. Je neuveriteľné ako dominujú v boxe. Až včera Chisora bol prvý súper ktorý dokázal s Klitschkom ako tak bojovať. Momentálne sa asi ťažko nájde boxer, ktorý by dokázal poraziť jedného z Klitschkov. Pre niekoho to môže byť nudné, ale dnes už v superťažkej váhe nenájdeš moc zaujímavých zápasov a duplom nie ked ide o opasok nejakej z organizáci.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

mno to je otazka, Klickove tezi silenym zpusobem z toho, ze jsem o hlavu vyssi a je nemozny je zasahnout na hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

Chisora ho dnes pekne tlačí, Kličko prekvapivo sa len bráni a sem-tam mu dá jednu kombináciu pravá-ľavá .. nemám rád tento defenzívny box

Reagovat
smazaný uživatel

nj ale z 11 roundu vyhral Chisora tak 1 a zbytek Klicko, tak proc by mel tlacit?

Reagovat
smazaný uživatel

ultradefenzíva Klička 1? nebolo ich viac?

Pre mna dnes vyhral Chisora

Reagovat
smazaný uživatel

tak podle sudi 2x rekli, ze vyhral jeden a jednou ze 2, pokud jsem to spravne pochopil

Reagovat
smazaný uživatel

PS: nejvic vzruseni nastalo po zapase

Reagovat
smazaný uživatel

To ano, jen mě zamrzelo, že ten komentátor na Nova Sport a Konečný se tam smějou tomu co říká, ,kdyby ale přeložili aspoň to co řekl, bylo by to o mnohem lepší.. (Myslím to, jak tam mluvil Wladimir)

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě ne, ale přesvědčovat tě o opaku nebudu.

Reagovat
Kily

už aby dostal šanci ten český boxer, ze kterého mají Kličkové vítr

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ali zrovna nějakej specialista na K.O. nebyl. Spoustu zápasů a dokonce i ty z nejslavnějších taky vyčkával na závěrečnej gong a sečítání bodů. Ale boxer to byl pro mě největší z největších.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Benzema v lize gólově dohnal Henryho, kterému na 35 gólů stačilo o zápas míň. Před nimi je v tabulkách z francouzských legionářů už jenom Zidane s 37. Pro ofenzivní hráče z Francie Primera zaslíbená není, ale čísla jsem stejně čekal vyšší.

Reagovat
smazaný uživatel

na Zidana je to slusny, on nikdy nedaval moc golu, on je pripravoval

Reagovat
smazaný uživatel

A naprostou většinu dal ze hry, na středopolaře výborná statistika.

Reagovat
Kenneth

Benzema už by měl 2x tolik kdyby nehrál s Ronaldem v jednom týmu.

Reagovat
Israha

Spíš kdyby neměl první rok a půl v Realu tak vychýlenou mušku...

Reagovat
smazaný uživatel

99.pro mě

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Real Madrid! La Ligu, Mourinha, Décimu, atd.

Reagovat
Shevchenko

79 gólů... neskutečná síla, tohle nebude slabou ligou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako hral "proste makam" vladko?

Reagovat
madridcan

Robite z toho videa neviem co Za prve su s Dušičkom dobri kamarati, za druhe to omielal z toho dovodu, ze parodoval ,,Sexy lady" Nikol Weiterovu

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda Rea l

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda Real

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

R eal Válec

Reagovat
Infi

Reagovat
Israha

Sestupové příčky teď vypadají dobře, mohlo by to tak zůstat i po posledním kole

Reagovat
One-Real

Ramos via twitter: " Once we started to Moscow. Even if someone does not like to travel with us, for reason that there do very cold, we use a different way hehehe. "

PS Ozil

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/425483_326506590720200_104811186223076_858647_1980550931_n.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Granada

Parádní věc se povedla Banegovi, kterému dneska po tréninku při tankování u benzínky vlastní auto přejelo nohu, protože zapomněl zatáhnout ruční brzdu. Večer půjde na operaci kotníku.

Reagovat
homeles8

wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

co to ?

Reagovat
johan14

to snáď ani nie jemožné, pripomína mi to flakón voňavky na nohe

Reagovat
smazaný uživatel

Canizaresa a jeho "ucinkovanie" na MS 2002

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Bilbao rozhodnut zapas za 3 min 3 golmi ... tak to je jaka paradicka

Reagovat
Kokesh

"Pohár pro futsalové mistry Evropy na slavném Santiago Bernabeu"...vydržte kucííí jedni opálení a taky si užijeme dalších pohárů na SB - tentokrát už určeným přímo pro Real Madrid. Ať se opět vitríny jen plní...

Reagovat
smazaný uživatel

dneska Bilbao paráda, 3 góly hneď za sebou, ani som nedokričal radosťou od prvého gólu a hneď padol ďalší :)

Reagovat
vocasisko

Reagovat
johan14

Dúfam že toto je len taktická informácia :Angel Di Maria si v utkání se Santanderem přivodil svalové zranění a určitě vynechá úterní zápas Ligy mistrů proti CSKA Moskva. Real zatím víc informací o zranění argentinského záložníka neoznámil.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi těžko, když není v nominaci.

Reagovat
johan14

Myslel som to tak, že by aj tak nešiel do Moskvy. V tejto sezoone už bolo viackrát zo strany Realu aj Barcy použitá klamná informácia. Ak si naozaj obnovil zranenie tak to bude nadlhšie, rátam 3 týždne minimum.

Reagovat
johan14

OT: Brighton si dal 3 vlastné góly v pohári proti Liverpoolu. Tipol by som, že je to rekord.

Reagovat
One-Real

Real Madrid beat Barcelona (91-74) in Basketbal Copa del Rey final!

Reagovat
smazaný uživatel

To obrovsky těší. Krom samozřejmě titulu i fakt, že jsme nastříleli skvělé barcelonské obraně 91 bodů.

Reagovat
Woods

Bilbao konecne na poziciach, ktore si zasluzi... baskovia udrzte tu LM

Reagovat
smazaný uživatel

sympatická Malaga dostala sympaticky naložené, rovnako by sa mohla potopiť aj tá nepravá ponorka, miesto nej Cádiz

Reagovat
Shevchenko

Až teď jsem si všiml jak je ta liga vyrovnaná. Villarreal má ještě šanci na LM.

Reagovat
smazaný uživatel

a šanca Raya je ešte o 2 body vyššia

Reagovat
Shevchenko

A to dneska vyhrajou.

Reagovat
vocasisko

FC Barcelona lineup: Valdés, Montoya, Piqué, Puyol, Abidal, Iniesta, Busquets, Fàbregas, Alexis, Pedro and Messi

MMMMMMMontoya

Reagovat
vocasisko

FC Barcelona bench: Pinto, Xavi, Thiago, Adriano, Cuenca, Bartra and Tello

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Alves; Miguel, Rami, V. Ruiz, Mathieu; Albelda, T. Costa; Feghouli, Jonas, Piatti; Soldado. Hm, tak snad Alves nebude proti Barceloně chybovat potřetí za sebou, ale stejně bych tam radši viděl Guaitu. Jinak spokojenost.

Reagovat
Kokesh

Banega x Xavi, zajímavá absence. Alba je pořád nemocnej?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle sestavy tipuju že jo. Jinak bych čekal klasiku na Barcu - levá strana Mathieu, Alba.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
penepi

Levante ::ANO!! Z Raya dal gól jeden z mojich top hráčov a Levante sa drží na európskych pozíciách.

Reagovat
insane

tak to zatim vypadá, že pudil si příští rok tu primeru zahraje... dobře pro něj i pro náš nároďák.

Reagovat
smazaný uživatel

Laaaass 2

ono to ide aj bez Michu

Reagovat
penepi

To je kráľ ten hracik.

Reagovat
smazaný uživatel

Michu

Reagovat
smazaný uživatel

sopcast na barcelonu prosím.. pokud možno co nejkvalitnější

Reagovat
secho

Channel - 98534

Reagovat
REPLIKATOR

S takovou bude Levante ještě hrát o záchranu.

Reagovat
smazaný uživatel

bude, no

Reagovat
smazaný uživatel

Tento týden nestíhám. Mohl by mi někdo říct, proč nehraje Alba?

Reagovat
smazaný uživatel

nemoc

Reagovat
smazaný uživatel

Albelda bube mít hoňku, aby nešel pod sprchy dřív než ostatní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

nebul. Emery ho stáhne

Reagovat
smazaný uživatel

Albelda ve 4. minutě karta? Po poločase co nejdřív Topal na plac..

Reagovat
smazaný uživatel

Messi možná už překonal takovou mírnou krizi. Zdá se mi už 2. zápas po sobě správně hladovej.

Reagovat
DreamTeam

Reagovat
-Kopy-

OLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

Reagovat
smazaný uživatel

Piatiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Yanek

Vale

Reagovat
smazaný uživatel

Piqueho bránění ...

Reagovat
smazaný uživatel

Valdes tam šel taky tak nejak zvláštne..

Reagovat
smazaný uživatel

On šel hlavně úplně jinam

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooooooollllllllllllllaaaaaaassssssssssssssssssssoooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Valdes jaký zákrok

Reagovat
smazaný uživatel

běžel pro buřta do stánku asi

Reagovat
Kenneth

Ted přidat druhého a namíchat betonek.

Reagovat
Infi

Neuvěřitelné, prvně naprosto zbrklá přihrávka Sergia a pak takováhle školácká chyba Vickyho

Reagovat
REPLIKATOR

Super

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, zdá se mi že Valdes zaspal. Trošku podobně jako Alves proti Barceloně v obou zápasech, vyběhl a zastavil se, začal couvat.. Přitom takovýhle centr musí hráči co má bezmála 1,60m sebrat jako malinu..

Reagovat
smazaný uživatel

já bych neřekl. Bylo to hodně daleko od brány. Tohle měli mít stopeři.

Reagovat
smazaný uživatel

Když už jednou vyběhne, nemůže se zastavit a už vůbec ne začít se vracet, takhle to prostě je..

Reagovat
smazaný uživatel

To byla právě ta chyba v téhle chvíli - neměl vybíhat, protože to měl daleko. Už vůbec bych nepsal o nějaké malině.

Reagovat
Infi

Malina ne, ale kdyby šel proti balonu, tak ho má v pohodě, takhle šel úplně někam do hajzlu a Piatti jen nastavil nohu

Reagovat
smazaný uživatel

Ovšem dvojka na křídlech Feghouli a Piatti se mi hrozně líbí. Flegmouš Pablo to doufám bude mít s prosazením čím dál těžší..

Reagovat
smazaný uživatel

*neměla být reakce

Reagovat
Yanek

Krasna kolmice Alexis.

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro streli takoveho mrzacka a jeste k tomu doprostred brany.

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro tohle nevyřešil zrovna dobře. Ale ta příhra ...

Reagovat
smazaný uživatel

Krasa :) Barcelona letos bez ligoveho titulu. Krasa na druhou

Reagovat
Woods

krasne to bude ked Bilbao vyhra pohar a Barcelona nevyhra ani LM .... ale to chcem asi vela....

Reagovat
mickey mouse

Rayo respekt

Reagovat
smazaný uživatel

Mám tušení že Messi tam dneska neco foukne..Frajer mu utek už na 5 golu v Pichichi, takže má motivaci neco přidat..vypadá opravdu hladově..

Reagovat
smazaný uživatel

síce sa tento koment stratí medzi výkrikmi fanúšikov viac než klubu a bielych baleťákov, ale aj tak

najzábavnejší zápas tohto roka, Atlético poslalo fakt výborných hráčov, Diego sa javí ako rodený strelec, Lass už pomaly prestáva byť ten vyplašený ubehaný a sebecký černoško pri čiare, keď sa na to nevysere, tak môže patriť k tomu lepšiemu, čo Primera ponúka...

Obrana celkom v pohode, hlavne tvrdo...

mare, o 2 body za Ligou Majstrov

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se jim to už letos povede

Reagovat
smazaný uživatel

už letos povede?? no minulú sezónu sa to podariť nemohlo, lebo hrali Segundu a hadi z UEFY nechceli uznať aby do LM postúpilo 2. mužstvo zo Segundy

Reagovat
Kenneth

Příští kolo bude set.

Reagovat
smazaný uživatel

takže hovoríš, že budúce kolo Rayo - Real 6:3?

Reagovat
One-Real

Jen ať se vám daří (kromě dalšího kola) 4 madridské kluby v PD.

Reagovat
smazaný uživatel

Když tým (Barcelona) v této sezoně prohrával doma 0-1, potom většina zápasů skončila 0-1.

Reagovat
smazaný uživatel

tak snad to výjde i dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Ovšem dvojka na křídlech Feghouli a Piatti se mi hrozně líbí. Flegmouš Pablo to doufám bude mít s prosazením čím dál těžší..

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře šampióni

Reagovat
smazaný uživatel

MESSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

takyto jebnuty gol dostat ... bohaaa nohy im odrezat !!

Reagovat
smazaný uživatel

GOLLLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSOOOOOOOOOOOOO

Lionellllllllllllllllllllll MESSSSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
cubinho

Nádhera

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Infi

LEOOOOOOOOOOO, VÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝBORNĚ

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je škoda. Co ten Rami dělal?

Reagovat
smazaný uživatel

cely zapas zatial nic nehra a taketo stastie sa nanho usmeje ... ale hlavne ze je najlepsi ..

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vacin

Já ho teda fakt nemám rád, ale dneska je výbornej...

Reagovat
smazaný uživatel

Leo

Reagovat
smazaný uživatel

Taká Haluz!

Reagovat
smazaný uživatel

řekl bych, že Messi dneska ještě neřekl poslední slovo. Jak ho vidím, tak by mě nepřekvapil ani hattrick

Reagovat
vocasisko

tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

sak do teraz bola valencia lepsia ... a ze hattrick

Reagovat
vocasisko

že jsem si nějak nevšiml

Reagovat
patas92

bez uz spat...

Reagovat
smazaný uživatel

Zase se od nej odrazil mic?

Reagovat
smazaný uživatel

To chtěl Fabregas penaltu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo.. No aspoň je zas menší šance, že Ramiho uloví ten Manchester

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hraje Legenda nepřesně dopřdu, tak je faktastický v práci dozadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nenahravas,chces byt slavnej...Ted to mohlo Alexisovi krasne nahrat..

Reagovat
vocasisko

a jak prosimtě? Alexis byl obsazenej, na 90% by tu nahrávku obránce vystihl

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to rozbehli ?? Vzdyt tam bylo mezera jako kraaava.

Reagovat
vocasisko

však to udělali dobře, jeden obránce si všímal Alexise a druhej Messiho, tak se překřížili a oba obránci šli na Alexisovu stranu a tak to Messi vyhodnotil, že radši půjde sám, nahrát mohl, ale podle mě by to dopadlo stejně

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo vi,obcas je fajn,ze to bere Leo na sebe,ale tak to je jedno,hlavni je 2:1 a snad nepolevi :)

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc dobrý skok.. Škoda že ji zrovna nedostal, jak si běžel stěžovat za rozhodčím..

Reagovat
vocasisko

gooooooooooooooooolaso nejlepší hráč na světě

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

Opět - nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Že já jsem si na ten hattrick nevsadil.

Reagovat
smazaný uživatel

Lioneeeeeeel Messiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Yanek

2:1. Iniesta what a paaaaass.

Reagovat
kiwwi

tak toto bol luxus

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Infi

LEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO PODRUHÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

Reagovat
indy

to bol tukes

Reagovat
smazaný uživatel

jedna nahrávka z první je ťukes jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole alexis

Reagovat
cubinho

Neskutečné pasy...

Reagovat
kiwwi

ta Valencia sa nejak rozsypala nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska si to užívám. Barca, kterou tak miluju.

Reagovat
REPLIKATOR

A je po zápase...

Reagovat
cubinho

Alves si zachytá, o tom žádná

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis válec. No to je krása.

Pedro, koukáš se?

Reagovat
indy

Fabregas, Messi a Alexis su neskam nejak pri chuti

Reagovat
Infi

To je škodaaaaa, to se musí dávat, jak předtím Alexis, tak teď Cesc

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Diego Alvés zase vychytává.

Reagovat
cubinho

Reagovat
vocasisko

K O L O T O Č

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

To je tím že je Iniesta na hřišti. Bez něho je Barca poloviční.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

a mám tě marty

Reagovat
Kenneth

Sherlock Holmes z tebe nebude.

Reagovat
One-Real

spis bych rekl Iniesta + Sergio

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

Zase to mohl Leo prihrat,ale nevadi...Krasne kombinace :)

Reagovat
smazaný uživatel

Hej ta Vale je v těhle zápasech dobře mimo v bránění Takový hrubky, pokaždý v Copě a dneska zase

Reagovat
Infi

To je válec jak prase

Reagovat
smazaný uživatel

jenže pořád jen o gól

Reagovat
smazaný uživatel

36 minut - 10 ran

Reagovat
smazaný uživatel

i s tou Alexisovou do autu?

Reagovat
smazaný uživatel

to se zeptej katalánských kolegů u grafiky ...

Reagovat
smazaný uživatel

Střely celkem 8, z toho na bránu 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Barce nehraje ale moc svůj fotbal plný nahrávek u půlícího kruhu. Je to daleko přímočařejší, až to připomíná spíš hru Realu. Je fajn vidět, že se to líbí.

Reagovat
One-Real

300. Real Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
cubinho

Reagovat
One-Real

no ted si akorat pozvracel kolegu pod sebou a ted uz i me

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

fuj

Reagovat
vocasisko

uuuu to byla ale nádhera

Reagovat
cubinho

300. pro valencijské kužely

Reagovat
smazaný uživatel

No to mi ho vyndej ...

To byla akcička.

Reagovat
smazaný uživatel

Oooo

Reagovat
Kokesh

Ementál. Tohle Vale ani nemůže myslet vážně...

Reagovat
vocasisko

tak pedro se 2x prohnal kolem hráče a 2 hráče zranil

Reagovat
smazaný uživatel

No to když se prožene někdo kolem Pedra tak se ho ani nestihne dotknout a ten už leží

Reagovat
smazaný uživatel

snad mu to vydží do clásica

Reagovat
smazaný uživatel

a tam mu někdo pořádně naloží

Reagovat
smazaný uživatel

Pepé

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe nebude môcť nastúpiť, od 26.2. môže nastúpiť hráč, ktorý má IQ aspoň v dvojciferných hodnotách

Reagovat
10FKK

Reagovat
blaugrana

Po prvých 20tich minútach so myslel, že sú hotoví, ale to čo teraz predvádzajú. Ale toľko nešťastia, koľko Barca túto sezónu má...to je až neuveriteľné.

Reagovat
vocasisko

loni by jsme v současné situaci vedli 5:1 a dohrávali zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Kompenzujou se ty 3,nebo 4 roky neskutečného štěstí a cizí pomoci

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Trefa do černého

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

všechno je dřív nebo pozdějc v rovnováze

Reagovat
smazaný uživatel

je dobře, že můžu dál žít svůj sen o krachu toho bílého takyklubu z Madridu.

Reagovat
Kenneth

Bavila by tě ta liga pak?

Reagovat
smazaný uživatel

zvláštní otázka.

Samozřejmě.

Reagovat
Kenneth

To by tě bavilo kdybyste dávali každý rok ligu o 20 bodů? Seš divnej člověk.

Reagovat
smazaný uživatel

hej přesně tohle mi podobně proběhlo hlavou když byla Slavia napokraji bankrotu. Ani jsem jí to nepřál, je to tradiční klub a je to derby - to co mě z ligy baví nejvíc i když jsou třeba dvanáctý a žádná Plzeň to nikdy nahradit nemůže. Vždycky radši půjdu na Spartu proti sešívkám. A liga bez Barcelony by pro mě byla nejvíc o hovně

Reagovat
smazaný uživatel

Na clásico se vždycky těšim nejvíc z PD, tyhle zápasy maj prostě kouzlo, bez kterýho by to nebylo ono.

Reagovat
Kokesh

Doufám, že nejen letos, ale v budoucnu ten "takyklub" Barce natrhne prdel, možná tě to donutí psát alespoň trochu s respektem, ale to od tebe asi nikdo nečeká. Pak si tu nehraj na něco víc než ostatní, protože s tímhle spadáš do kategorie dementů, kterých je tady plno.

Neříkám, popíchnutí sem tam každej občas vezme, jenže ty na Real máš evidentně depku a neumíš se s tím smířit. Proto opravdu doufám, ať se Real po sportovní stránce Barce minimálně vyrovná a ty pak skončíš někde v pěkně vypolstrované cele s Choholouškem...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no je to tak. Sice herně válec, ale stav 2:1 nic jistýho není. Je neuvěřitelný, kolik toho letos spálíme. Jako bysme tu koncovku vůbec netrénovali.

Reagovat
blaugrana

Mňa skôr udivuje to, že Messi premení ďaleko obtiažnejšie situácie a tie tutové zadrbáva ako na bežiacom páse. To sa asi naučil od Ibru...

Reagovat
cubinho

Tak to je pech.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Madridska eskadra v Rayu zda se docela vali : Joel Robles,Jorge Pulido,Diego Costa timto vlastne v lete ziskaj Atleti 3 slusny posily , pokud teda na nekoho nema Rayo opci..

Reagovat
smazaný uživatel

Madrid sú baleťáci, títo sú z Atlética, takže od madracov

a opcie by na nich nemali byť, vlastne aj keby boli, nebolo by ich za čo kúpiť...

Reagovat
Jerichoo

Slabo zahrané, Busq by z toho vyťažil redku

Reagovat
smazaný uživatel

Toho by už ani nezvedli. Jinak od Fabregase to přirozený pohyb nebyl ani náhodou...

Reagovat
asskicker

Dive Maria alebo Cronaldo by mu vedeli poradit dobru herecku vlozku

Reagovat
Woods

mozno by to dokazali ale na Alvesa, Busquetsa urcite nemaju ..... neohrození drzitelia Oscarov

Reagovat
Jerichoo

to vidíš, taký Pepe by za to dostal tak zlatú malinu

Reagovat
asskicker

samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas VEN!!

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jako sry ale za ruku ve xichtu se dává redka. Teda aspon pokud se jedná o xicht barcelonanu..

Reagovat
smazaný uživatel

a argument? žádný, ale co vubec čekám

Reagovat
Infi

Nemám žádný, promiň. Máš prostě pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se debilně nesmej

Reagovat
Infi

Pardon, už se to nikdy nestane.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem koukal na minuly dva vzajemny zapasy, tak Rami s Alvesem Barce svejma chybama nabidli minimalne 6 golu, neskutecny..

Reagovat
alcantara

A raz tolko ich Alves chytil

Reagovat
smazaný uživatel

od toho ale chyta ve Valencii, větších chyb by se měl vyvarovat..a těch dělal dost - i dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Šílené, klasika posledních sezon proti Barce. Jdeme s nějakou taktikou do zápasu, jsme víc než vyrovnaným soupeřem, dáme gól. Potom přijde útrum jak prase. Těžko říct jestli se domácí natolik probrali, nebo my natolik posrali, ale horší poločas jsem dlouho neviděl. Klidně to mohlo být o pět gólů. Do toho zraněný Miguel a nejistý Costa. Dva středáci mají žlutou, Soldado je úplně zabitý a křídla to mají šíleně těžké. Pasy Barcelony dneska úžasné, těžko říct co může Emery v kabině naordinovat.. hlavně ať to neskončí ostudou a nějakým dalším zraněním

Reagovat
Tomanatura

Nadherny zapas od Iniesty a Messiho. Valencia je v obrane neobvykle trapna.

Reagovat
Kily

tři obránci zralí na vystřídání a zraní se ten čtvrtý a pak i jeho náhradník

Reagovat
Tomanatura

Vy mate zrale na vystridani 8 hracu, to je hruza.

Reagovat
Kily

měn se líbí Feghouli a Alves, i když si tradičně proti Barceloně neodpustil gól, který měl mít, jinak je to humus, neuvěřitelně dolů šel hlavně Soldado

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio?

Reagovat
REPLIKATOR

Nemám rád, takže

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska si to užívám. Sice je to naše letošní paličská klasika, ale herně si nemůžu až na jednu chybu v obraně stěžovat. Valencie je silná, ale dneska často nevědí, která bije. Dneska velká spokojenost.

Nejlepší na place o parník Alexis s Messim. Dva králové.

Reagovat
Tomanatura

Alexis? Inieste udelal snad vsechny sance...

Reagovat
Infi

Alexis taky, dal bych to na 3 krále, Messi - Alexis - Iniesta

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis si to tam dneska vodí. Navíc krásně udělal gólovku Pedrovi. K tomu si parádně rozumí s Messim (konečně pochopil, že stačí jen nabíhat do volných prostor. Messi mu to tam pak dá vždycky)

Reagovat
Tomanatura

To nepopiram, hraje dobre. Sice se ma ve vyberu mista jeste co ucit, ale pokrok oproti Udine tam videt je.

Reagovat
blaugrana

Don dnes o5 exceluje. Jeho prehľad, krytie lopty a myšlienka...to je dar od samotného Krista Ježiša.

Reagovat
smazaný uživatel

Legenda se mi dneska až tak nelíbí. Hodně se mu toho nepovedlo.

Reagovat
alcantara

Medzi najlepsimi tradicne aj Sergio

Reagovat
vocasisko

Až na začátek zápasu poměrně válec. Nejvíc mě na tom sere, že loni by jsme při tolika šancích vedli už 5:1 a bylo po zápase, letos je to bohužel "jen" 2:1 a furt je všechno otevřený, ovšem jestli nepoleví v tempu tak tam ten třetí pojišťovací kus trefím do 20té minuty druhé půle.

Dosud jsem byl vůči Pedrovi mírný, protože jsem si říkal, že po loňské sezóne si hned tak kritiku nezaslouží, ale toto už přesahuje moje meze. Bejt na jeho pozici jak dnes, tak v Leverkusenu Tello tak z těch gólových situací co měl vytěží minimálně gól a možná by udělal pro hru to stejné.

Reagovat
Kily

chtěl jsem něco napsat, ale po pročtení diskuze jsem si uvědomil, že proti Barceloně dneska hraje Real a ne my, tak toho asi nechám...

Reagovat
Infi

Reagovat
vocasisko

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Wau, dneska se parádně bavím, i když je mi Valencie trošku líto. Ten Cesc má an ta břevna už smůlu, už mohl dát klidně dva góly roku a vždy mu stálo v cestě břevno. Stejně tak třeba Özilovi v zápase s Barcou či van Persiemu s Boltonem, všechno mohly být nádherné góly. A Messi snad jede na hattrick, geniální hráč

Reagovat
Kily

můžeme si za to sami, nechali jsme obra, aby se probudil a platíme za to daň, která je ve výsledku naštěstí jenom mírná, od 20. minuty jsme si čtyřikrát v řadě přihráli jenom jednou až v nastavení

Reagovat
blaugrana

Do druhého polčasu snáď nastúpi Tello. Pedro je dnes o5 najslabším článkom, i keď snahu mu uprieť nejde a má podiel na prvom góle.

Reagovat
Tomanatura

Montoya na to ale zatim nema ani nahodou, kdyz se rozsypal okamzite, jakmile to Barce trosku neslo.

Reagovat
herbage

jj, nepohlídal si hráče při gólu a se spoluhráči si dvakrát nerozumí. má štěstí, že Barceloně stačí hrát i v 9

Reagovat
Tomanatura

nejde jen o to, uz pred tim tam mel jednu chybicku, po te hrubce se pak zhroutil uplne. Pak se uplne vytratil a byl tam, kde nemel byt. Hrozny vykon, ale vidim ho prvne v zivote, no..

Reagovat
herbage

jj, hraje hrozně, ale jak řikám, na dnešní Valencii to stačí, není vůbec třeba

Reagovat
Tomanatura

Mimochodem, Janko gol

Reagovat
Infi

Hraje nervózně, navíc i ti spoluhráči si to s ním moc nedávají

Reagovat
smazaný uživatel

tak jelikož to dneska většině jeho spoluhráčů jde a jemu ne, tak je chyba jednoznačně v něm.

Ale je to první jeho takovýhle zápas.

Reagovat
Infi

Tak jasně, naskočil do celkem těžkého a důležitého zápasu, né moc sžitý s týmem, takže to musí jít vidět. Škoda, že až takhle moc.

Reagovat
alcantara

2x mal situaciu, ked sa vylozene ziadala jeho podpora utoku a on bol niekde na kave. Zatial hraje "trochu" iny zapas narozdiel od spoluhracov.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska mu to vůbec nejde. Ale je to jeden zápas. Navíc jen v půlce.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska zatím nejhezčí zápas barcelony za posledních par měsíců. klobouk dolů. nádhera - messi, alexis, fabregas a iniesta - nádhera'''

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis dneska Mathiemu dává co proto. Hlavně rychlostně.

Reagovat
smazaný uživatel

tak teď teda valencijští nechali Cesca úplně samotného

Reagovat
smazaný uživatel

Ale proč se Messi vzteká když nedostane přihrávku, je mi záhadou, když zrovna on kolikrát zvolí sólobuřta místo přihrávky lépe se nabízejícímu spoluhráči (viz první poločas střela do boční sítě)

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo,co na to rict,obcas to tak je.

Reagovat
Infi

Ale bylo to snad poprvé co jsem ho viděl se fakt vztekat, když mu někdo nenahrál

Reagovat
smazaný uživatel

uz jsem ho to videl udelat nekolikrat v LM, nevim jak v lize, to na Barcu skoro nekoukam.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani hovno.

Kopy?

Reagovat
smazaný uživatel

Bez karty?

Reagovat
Radin

jn Van Persie se musí taky divit .. :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle hezky nemůže hrát Barcelona pořád? :)

Reagovat
smazaný uživatel

áá tak nejsem sám komu to připomíná hru Realu

Reagovat
smazaný uživatel

mě to nepřipomíná nic, akorát hezkej fotbal, kterej jsem u Barcelony neviděl strašně dlouho...

Reagovat
Radin

ten Puyol je šašek,udělá kličku k ničemu ,na dlouhou nohu a skluzem vrátí míč za sebe a ještě si zatleská :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se divim,ze je na tebe tva matka hrdá.

Reagovat
Radin

asi jí moc neznáš...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

Škodaaaa!

Reagovat
smazaný uživatel

Chjo, to je smůla.

Ale ten centr od Montoyi

Reagovat
smazaný uživatel

10:1 na šance

Reagovat
Infi

Ten Alvés dneska Klobouk dolů, každopádně ty tyčky/břevna jsou letos PROKLETÍ

Reagovat
smazaný uživatel

Trénujou tu koncovku vůbec? Strašné co zahazujou.

A proč ty přímáky nekope někdo jiný? Messi dal tak dvě branky za celou kariéru z přímáků...a né, že by jich kopal málo

Reagovat
Infi

protože pičiči, skřet, hobit a chce dohnat ronalda a je to sobec

Reagovat
smazaný uživatel

vypadá to tak no

Reagovat
Infi

jak jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Fabre

Reagovat
Radin

Fabregas

Reagovat
smazaný uživatel

Co proved? Vypad mi stream...

Reagovat
smazaný uživatel

Cescu???!!!

Reagovat
cubinho

Fabregasi, Frabregasi...

Reagovat
kiwwi

tak Messi kope tie priamaky lepsie ako Ronaldo?

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je přeci nejlepší na světě. Takže jak penalty, přímáky, tak i hovínka má nejlepší na světě. To nevíš??

Reagovat
Kenneth

A ještě hlavičky.

Reagovat
kiwwi

najlepsi na svete je, ale toto tvrdit je fakt uz krc no

Reagovat
smazaný uživatel

Je no, podle těch onanistů je všechno přece "messiální"

Reagovat
Infi

Kdo neonanuje s náma, onanuje proti nám

Reagovat
smazaný uživatel

A čůránky taky?

Reagovat
smazaný uživatel

nečůrá, za to se více potí...

Reagovat
smazaný uživatel

To by ti řekli Xavi a Iniesta

Reagovat
Infi

pane bože fabreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc

Reagovat
smazaný uživatel

co udelal?

Reagovat
smazaný uživatel

přestřelil

Reagovat
Kokesh

Pěknej odkop.

Reagovat
cubinho

Dneska je to opravdu nádhera

Reagovat
cubinho

ale ta koncovaka

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, jak dlouho má ještě Puyol na to hrát základ v Barce? Přijde mi že už se s tím občas dost pere a drží ho pořád ta jeho bojovnost..

Reagovat
Infi

Messiální hra Boha, co víc říct

Reagovat
smazaný uživatel

len aby to barcelonu ešte dnes nemrzelo...toľko šancí

Reagovat
Radin

škoda,Barcelona se mohla sesypat,nedat tolik šancí a pak dostat gol..

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně. Tello

Reagovat
Radin

Alba drženej a opakovačka nikde bo nespadl ..

Reagovat
Radin

tak konečně opakovačka potvrdila faul...Alba mohl jít sám..

Reagovat
smazaný uživatel

a Pique do sprchy...

Reagovat
Infi

Sudí dneska nemá žluté?

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě že má, Pique by jí ale už viděl podruhé....

Reagovat
Infi

jo takhle

Reagovat
smazaný uživatel

po tom, co dneska předvádí Ruiz na Puyola, bych mlčel.

Reagovat
smazaný uživatel

tak mlč

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak. Nejlepší co můžeme udělat co se týče jasných chyb sudích ve prospěch Barcelony je mlčení...jak nezvyklé

Reagovat
asskicker

Za to pri chybach v neprospech Barcelony je tu od teba 100 komentarov s kritikou rozhodcu

Reagovat
cubinho

Hatttttttrick!!!

Reagovat
smazaný uživatel

GOLLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSSSSOOOOOOOOOO

Lionel MESSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo,ted prijde komentar jiriho,proc nevsadil Leovo hattrick

Reagovat
Infi

BŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮH ve spolupráci s TELLEEEEEEEEEEEEEEEEEM

Reagovat
blaugrana

Konečne kurva! Namiesto toho, aby sme im vyrvali srdce zaživa už v prvom polčase, tak to zas boli zbytočné nervy...

Reagovat
smazaný uživatel

Leoooooooooooo

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tello má ty pády prostě v DNA, to se mu neodpáře

Reagovat
kiwwi

ty vole taky genialny dribling a potom sa potkne na lopte

Reagovat
Radin

chudák :-D udělal to dobře ,až do té doby než se zamotal :-)

Reagovat
Infi

FAUL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

penalta!

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to sporné, myslím že v tomhle případě sudí rozhodl správně.. asi by si ji neobhájil

Reagovat
smazaný uživatel

ale kontakt tam jednoznačně byl!!!

Reagovat
REPLIKATOR

ale první byl míč

Reagovat
smazaný uživatel

jj, pravda. Posoudil to teda správně.

Reagovat
blaugrana

Ale ten TELLOEFFECT je neskutočný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

to je vážně komedie, culés pískají na Valencijské proto, že si nahrávají s golmanem

Reagovat
smazaný uživatel

Hnus, trestal bych to! Taková drzost!

Reagovat
Al Capone

pochopil

Reagovat
smazaný uživatel

No já to pochopil, ale koukni na to takhle. Vrah se taky nesměje, když ho někdo vraždí. Nic hlubšího po mně teď nechtěj

Reagovat
Radin

opět ta pachuť...Barcelona drtí soupeře a dá ´jen´dvě branky,potom co prohrávala...Stav je 2:1,dvacet minut před koncem místo druhé žluté pro Piqueho a přímáku z dobré pozice se nic neděje a Messi dá na 3:1

Reagovat
blaugrana

Reagovat
cubinho

Dobře Pep

Reagovat
blaugrana

Čo to, čo to medzi Pepom a Cescom.

Reagovat
Radin

jen tak dál,každé hádky v týmu se hodí,snad se to přenese do CHL :-)

Reagovat
smazaný uživatel

No já ti nevím, ale Fabregas se smál, když ho chytil za ten krk a žduchnul. Aspoň mně to tak přišlo.

Reagovat
vocasisko

samozřejmě, že to byla legrace

Reagovat
smazaný uživatel

To je šancí ... Tohle mohla být sedmička i víc.

Reagovat
herbage

Cesc asi začně příště na tribuně

Reagovat
Infi

Tello je úplně neskutečný žolík, on tam naběhne a dělá vítr jak prase, dostal se už do tolika golovek za takovou chvilku... Neuvěřitelné

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to není moc měřítko. Obrana Valencie už se vidí na pozápasovém guláši s tím, že zatím je to skóre docela dobrý..

Reagovat
Infi

Já to právě neporovnávám jen podle dneška, on vždycky jak přišel, tak ty 2-3 golovky udělal

Reagovat
ACSMan

To by mě zajímalo co proběhlo mezi Fabregasem a Guardiolou

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by Topal zokapovat tu parádu ze čtvrtka

Reagovat
cubinho

Jinak, rozhodčí je dneska famózní

Reagovat
Radin

Reagovat
smazaný uživatel

famózně vás neposlal do 10ti za stavu 2-1

Reagovat
Kenneth

Tellovi se doufám bude dařit, čím se mu bude dařit více, tím se snižuje pravděpodobnost příchodu Neymara.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

Génius....

Reagovat
smazaný uživatel

Fantazie.

Reagovat
vocasisko

Messiálně

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAASSSSSSSSOOOOOOOOOO

Lionel MESSSSSSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
Infi

GÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉNIUS

Reagovat
One-Real

Co si budeme povidat, ti dva to muzou oba dotahnout na nekolik pres 40.

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl bych je vidět v jednom týmu

Reagovat
smazaný uživatel

Teoreticky by to šlo. Něco ve stylu CR - - - RvP - - - Messi no, ty kráso.

Reagovat
Infi

Nešlo ani zdaleka, všichni 3 hrají ve svých klubech klíčové role a kdyby hráli spolu, tak by každý z nich dostával daleko méně balónů, než jsou zvyklí

Reagovat
kiwwi

omg ze ja som niekedy pochyboval o najlepsom hracovi na svete

Reagovat
smazaný uživatel

Lioneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel

Reagovat
Kenneth

Messi 4 goly, to už má jistý zlatý míč.

Reagovat
cubinho

To má i bez toho. Nejsou důležité góly, ale celková kvalita.

Reagovat
Kenneth

Tak mě je jasné že kdyby Ronaldo nastřílel víc golů, vyhrál LM i Ligu tak ten míč vyhraje skřet.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

Naštěstí ve sci-fi světě nežijeme, takže tohle řešit nemusíme...

Reagovat
smazaný uživatel

Musíš počkat, až ukončí Xavi a Iniesta kariéru, pak bude mít 3+2 za sezonu a to už nebude moct dostat a skončí druhý.

Reagovat
exse

Messi dá daleko více gólů které si připravý sám než Ronaldo, kterej jen doklepává, nebo samozřejmě střílí penalty.

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta + Xavi = Messi

Reagovat
smazaný uživatel

důvod mu ho za prozatimní část roku nedat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aj Ronaldo je určite riadne nasratý

Reagovat
REPLIKATOR

Je to borec

Reagovat
Infi

A jde to i bez penalt

Reagovat
smazaný uživatel

Před minutou bych MOTM označil Legendu, ale byl by hřích neříct Lea

Reagovat
Erdovec

tak Leo díky, 4.gol @ 4,33, 5.gol @ 5,5 sice jen za drobné ale i to se hodí

Reagovat
Erdovec

tak teď i díky Xavimu, Barca ještě vstřelí gol @ 3,6

Reagovat
-Kopy-

tragedie od nás, hráli jsme deset minut, to je hrůza

Reagovat
smazaný uživatel

Ten váš střelený gól jak kdyby vás totálně potopil. Polovinu šancí Barcelony jste vlastně dneska vytvořili vy sami...

Reagovat
smazaný uživatel

Rami další asistence. Pěkně mu to nahodil na "volej"...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď už to mohlo bejt i deset.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska bylo těch gólovek i na víc než na desítku.

(Nemyslel jsem pentli ... )

Reagovat
smazaný uživatel

však to je 10 ne?

Reagovat
smazaný uživatel

XAVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
cubinho

Neskutečné...

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAASSSSSSSOOOOOOOOOOO

XAAAAVVVVVVVVVVIIIIIIIII

Reagovat
blaugrana

El Maestroooooooooooooooooooooooooooo.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi 4+1

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=f7E9isUFmLA

tak nevím, nevím.. mně to jako sranda nepřišlo...

Reagovat
Infi

Proč by se Cesc jinak smál?

Reagovat
smazaný uživatel

Smál se při prvních komentářích, ale pak už se Guardiola ani Cesc evidentně nesmál...

Reagovat
smazaný uživatel

Já pořád vidím, že se Fabregas směje.

Reagovat
exse

Jak ho Pep odhodí tak Cesc se otočí a směje.

Reagovat
vocasisko

něco podobnýho už tu bylo s Abidalem a byla to sranda, stejně tak je sranda toto

Reagovat
Infi

Kurva to je nádhera :')

Reagovat
kiwwi

@themichaelowen

What a game this has been. Could of been 15-1 but for the Keeper.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, Rami dneska opravdu nemá svůj den.. ale kdo ho má

Reagovat
smazaný uživatel

King!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle bylo krásný zakončení krásnýho víkendu.

Díky, šampioni!!!

Kur-a, to byla jízda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Copa del Rey nemrzí? I když fotbal dal na ni asi zapomenout.

Reagovat
smazaný uživatel

po tomle? Po tomhle nemrzí nic. To byl orchestr.

(PS: mrzí trochu )

Reagovat
smazaný uživatel

Hrůza, Skandál. Špatní všichni, možná až na Feghouliho, ze začátku Piattiho a samozřejmě Alvese. Ten je trošku smutným hrdinou, vychytal nemožné a přesto aspoň dva góly nemusely být. Byl vůbec Soldado na hřišti? Nebo Tino? Rychle zapomenout na zápas a doufat, že po této sérii potkáme Barcelonu zas až někdy v listopadu..

Reagovat
herbage

Ten Tello dal během chvilky zapomenout na Cuencu a slušně dává zapomenout i na Pedra, který se zatím hledá. Uvidíme, jestli prodlouží smlouvu a spadne do průměru, jako Cuenca

Reagovat
vocasisko

Mééééés sííííí Mééééééssííííííííííííííííí

Reagovat
smazaný uživatel

Leo Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik má ted Messi a Ronaldo golu a asistenci ve vsech soutezich celkove tuto sezonu nevi nekdo?

Reagovat
smazaný uživatel

V lize to je:

Ronaldo 28+8

Messi 27+9

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo ma vic asistenci nez Messi ,jo??

Reagovat
smazaný uživatel

Jezismarja,smazte to !

Reagovat
smazaný uživatel

na to si přišel jak?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Messi 42+20

Ronaldo 35+?

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímali by mě hodně ty Ronaldovi asistence, ale podle mě jích nebude mít víc. Jen tak dál Leo.

Reagovat
kiwwi

vyzera to na tych 8 vo vsetkych sutaziach

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za info.

Reagovat
smazaný uživatel

8 má v lize, 3 v LM...v Copě nvm

Reagovat
smazaný uživatel

0:19 - upřesnil jsem to !

Reagovat
Kily

takhle jsem se u fotbalu naposledy smál před rokem během zápasu s Realem, celkem by mě zajímalo, jak vypadal včerejší trénink ve chvíli, kdy Emery rozestavěl kužely, které dost možná vyhrály více soubojů se samotnými hráči, než právě hráči. Dneska skoro všechno špatně, Rami měl nafilmovat nějaké zranění, nebo narazit hlavou do tyče, takovýhle výkon na stoperu nepodal ani Helguera. Messi k tomu přidal čtvrtý gól a bude třeba najít novou fotku

Reagovat
Kokesh

Reagovat
herbage

Nevíte, co řekl Cesc Pepovi? Hádám, že to bylo nějak takhle:

Pep: pěkně Cescu, ale tu prádznou branku bych trefil i já

Cesc: já bych zase zvládnul tady skákat a šaškovat se šálou kolem krku

a pak mě napadá ještě jedno vysvětlení, ale zahrnovalo by to i Pepovo manželku

Reagovat
smazaný uživatel

Strasne vtipny.. Asi jako Sobota s Holzmannem dohromady.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To byla klasická Pepovina, tohle dělá mnohokrát a není v tom nic špatnýho

Reagovat
Kenneth

Zkusil tohle někdy na Zlatana? Ten by mu dal asi kopačku do hlavy.

Reagovat
Kily

to by dopadlo dost možná ještě hůř, Zlatan by v 70. minutě po těch třech naběhaných kilymetrech měl spoustu sil a možná by našel i nějaké na to, aby zvedl ruku a poklepal si prstem na čelo

Reagovat
Erdovec

tak to je teda borec

Reagovat
smazaný uživatel

Messiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Dalsi barcelonskej podvod!!

Reagovat
herbage

komu dal Messi v lize nejvíce gólů? Nebude to právě Valencia?

Reagovat
Kily

je to pravděpodobné

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.transfermarkt.de/en/lionel-messi/bilanz/spieler_28003.html

po dnešku se zařadila Valencie na 4. místo...

Reagovat
smazaný uživatel

Messi nejvíc gólů proti nejlepším týmům. Tak to má být.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ten rozdíl mezi nima... Oba dva jsou fantastičtí, to musí navzájem uznat Culés i Madridistas, ale ...

Klíčový rozdíl mezi nimi se objevuje v nejtěžších zápasech, ve kterých pravidelně CR7 selhává, zatímco Leo až na pár vyjímek hraje pair excellance.

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak hodilo by se proměnit šance třeba proti Osasuně, než teď 4 proti Valencii, ne?

Reagovat
Infi

Kdybych to vzal podle tvé logiky, tak by to dneska bylo 1:1, takže by to vyšlo prakticky na stejno

Reagovat
smazaný uživatel

dneska stačilo proměnit i 1 a né 4 takže opravdu nevím, kde na ty své logické závěry chodíš...

Reagovat
Infi

V bibli je čtu.

Reagovat
kiwwi

CR pravidelne zlyhava proti silnym timom?

Reagovat
smazaný uživatel

Chujovina. Oba jsou úžasní proti všem až na jednu vyjímku - proti sobě. Koho bereš jako TOP tým? Valencie, Ponorka, Atleti a Baskové třeba... CR i Leo je sestřelují každou sezónu. Dneska Leo Netopýrům 4+1, vloni Cristiano - 4 góly. Ale El Classico a jsou mimo oba. Oba se už sice trefili (Leo sice víckrát) ale jinak CLassica, až na finále Copy vloni, rozhodují jiní a že těch zápusů celkem je.

Reagovat
Infi

Messi je právě v clásicích o hodně lepší oproti Ronaldovi

Reagovat
alcantara

Reagovat
homeles8

nevíš jak se tam dá změnit hráč, abych se podíval na statistiky jiných hráčů? mě to ve výběru jiných hráčů nabízí jen hráče Barcelony nebo Argentiny, já bych chtěl Italskou ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

dej si vyhledat toho hráče a dej statistics..

Reagovat
homeles8

díky moc

Reagovat
herbage

to mi nesedí, vždyť jim dal tak tři hattricky

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mi to u některých hráčů nesedělo :D .. ale fakt nevím, jak TM aktualizuje...

Reagovat
smazaný uživatel

já bych to viděl na Real. Těm dal už snad 14 kousků.

Reagovat
homeles8

Dyť to říkám furt, že je Messi kretén.

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
cubinho

Tak to říkáš pořád dokola špatně.

Reagovat
Erdovec

Colo Colo over 3,5?

Reagovat
Erdovec

tak to bylo hooodně vedle

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z nejlepších výkonů v sezóně. Takhle hraje nejlepší tým na světě. Tohle je Barça!

K Messimu není co dodat. Nejlepší hráč na světě. Génius.

Visca el Barça!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

chtělo by to letos pro Messiho vyhrát LM. Jestli teda má pomýšlet na GB, aniž by musel doufat, že Krystýna na Evropě vybouchne.

Reagovat
Kokesh

Jjo výborný výkon a brutální kolotoč, ale na druhou stranu Vale dnes opravdu nebyla měřítko. Když už se snaží s Vámi hrát ofenzivní fotbal s napadáním, tak musí zahrát dopředu. To samozřejmě po prvním gólu neexistovalo a obranná fáze pak vypadá neuvěřitelně směšně, ti kluci kolikrát ani neuměli zatáčet, jak byli ze všeho zmatení....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik že to bodů ztrácí Barca na Real?

Reagovat
kiwwi

sa pozri do tabulky pod clankom ty mantak

Reagovat
cubinho

Reagovat
zelda

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochopil.

Reagovat
homeles8

wtf? To jako mělo bejt nějak vtipný?

Reagovat
kiwwi

no to ani ty teraz

Reagovat
Erdovec

to miluju, tu snahu o vybruslení ze situace tím že napíšu nepochopil a dělám že to byla ironie či sarkasmus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
Diego2

Reagovat
smazaný uživatel

to je křeč. Úplně tě vidím, jak doma soptíš.

Reagovat
homeles8

a todle je co? :))

Reagovat
smazaný uživatel

Proc? Proboha proc? 10 bodu je vic nez luxusni naskok,tak tomu bylo pred timto kolem,tak je tomu i po nem. Nestahli jste jej ani o bod,coz je dulezite. Ja jsem rad a spokojen. Vase vitezstvi vam nyni nestaci, i kdybyste vyhrali 10:0

Reagovat
homeles8

Ale tak to bylo jasný už včera, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Si delas prdel? Kdyby Barca dnes zavahala,tak se naskok Realu zvetsi. Mysli trochu.

Reagovat
homeles8

jó, ale 10 bodů by to bylo i kdyby Barca vyhrála. Teď už je to bez kdyby :-)

Reagovat
asskicker

Nehonil si si minule ego, ze vies komunikovat aj na urovni? si tam zabudol dopisat, ze tvoja max. uroven je kkt

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz nekoho primo takto urazis,jsi sam.

Reagovat
asskicker

Nepochopil.

Reagovat
Infi

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

neprovokuj, dneskom si sa mal bavit. Takto to vyzera, ked Barcelona nema povinnosti, nemusi sa setrit a Pep nemachruje so zostavou

Reagovat
vocasisko

a komu to furt cpeš?

Reagovat
smazaný uživatel

Komu ty cpes svoje zvasty, o tom jak hraje bozsky ten a ten a spatne ten a ten od vas?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*Mně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

úspěšné, velmi úspěšné rozbourání domněnky o tom, že se chováš jako vůl jenom kvůli tomu, že se tak chovají jiní

Reagovat
smazaný uživatel

KONEČNĚ !!!!! Zase ta stará Barca !!!! Jen je třeba dopilovat koncovku nebýt Messiho tak nevím, nevím (přiznám se že sem se na něho zlobil 1. pol mohl tak 2x nahrát do vyložené šance ale zachoval se jako sobec, alee klobouk dolu před jeho výkonem)

Valencii přejeli na plné čáře ted to čeká Realek

Reagovat
smazaný uživatel

dneska jel na góly. Bylo to vidět hned od začátku.

Na druhou stranu - koukej se, kolik spoluhráčům vytvoří šancí, a oni je pak spálí ... Se mu nedivím, že to radši vezme na sebe a ten gól tam protlačí sám.

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Jj bere na sebe zodpovědnost

Reagovat
smazaný uživatel

když nahrál tak fabregas a Tello nedali

Reagovat
smazaný uživatel

jo no máš pravdu

Reagovat
herbage

Messi míří za 4. zlatým míčem v řadě

Reagovat
madridcan

blbost

Reagovat
Infi

Reagovat
homeles8

co třeba Koscielny?

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Souhlasím. Ten rozdíl je tam přece jen vidět, CR je mašina, ale Messi je Bůh.

Reagovat
RMCF

Ale pokud nevyhraje ligu nebo ChL, tak ho nezíská ani Messi, obzvlášt v roce kdy je Euro.

Reagovat
kiwwi

Manchester United scout Martin Ferguson was following the game at the Camp Nou tonight.

Cuenca?

Reagovat
Rssa

Nešahat

Reagovat
Kokesh

Nedívá se někdo na Novu na John Q? Pletu se, nebo je ta ostraha v nemocnici Randy z Jmenuji se Earl? Neuvěřitelná kulička.

Reagovat
kiwwi

LalkovicMilan17

Messi ! Haha iam ronaldo fan but i have to say #thisguyisunreal

Reagovat
Kenneth

Barcelonská onanie začíná. Nechci ani vědět co se bude zítra dít v tisku.

Reagovat
CubONE

Reagovat
Infi

Reagovat
raduinho

Jaká onanie tvl ? Když je někdo nejlepší na světě, tak je to uplně normální, že se chválí.

Reagovat
Kenneth

Real dává jednomu z nejlepších týmu historie 10 bodů a já nikde o tom nic nečtu. Messi tam párkrát zajebe a jsou toho plný média.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

to už je křeč

Reagovat
homeles8

Takovej je život :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
asskicker

Real si Barcu dava? 3-2-0 pre Barcu oproti Realu.

Real si dava tak akurat ligu, ktoru Barca nejak nezvlada, az ju konecne zacne aj porazat, potom nech sa o nom pise

Reagovat
homeles8

Real dává jednomu z nejlepších týmu historie !10 bodů!

kurva, to jsem pochopil i já, že tim myslí tu ligu

Reagovat
Kenneth

Tak to jo. Na konci sezony bysme asi měli soupeřům Barcelony gratulovat.

Reagovat
homeles8

to už je strašný todlecto

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Real by bylo nejlepsi,kdyby dalsi Clasico vyhral a mel klid,protoze vyhrat ligu,aniz by vyhral Clasico je takove makove.

Reagovat
Kenneth

Však ligu vyhrajeme tím že vyhrajeme na Nou Campu.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt si to myslis ?? Tak to ja bych mel teda jeste verit,ze tu ligu pohodlne vyhrajeme.

Reagovat
homeles8

dyť je to jedno, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

No,vam to muze byt jedno,vy budete radi,ze liga je vase..Ale aby tu pak nevytahoval,ze ste vyhrali ligu,aniz by ste nas porazili.

Reagovat
homeles8

Tak náš konkurent o titul je teď AC, už je bod před námi :))) Já Realu nefandim. Jinak to by se tady vytahovalo na 100% , jinak globálně je to jedno.

Reagovat
Kokesh

Jestli chce tu Pichichi, tak mu ji klidně budu přát, ale až uvidí slavit Realisty na Cibelés ligový titul, bude mu to prd platný...tak jako Crisovi minulej rok.

Reagovat
Kenneth
Reagovat
CubONE

ach jaj, pekne Barca, len keby tie 4 goly dal Puyol a nie ten skriatok

Reagovat
homeles8

až skončí Puyol a Xavi, tak bude Barca zralá na Napalm

Reagovat
CubONE

presne

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Regal Barcelona - Real Madrid 74:91 a pohár je doma.

Díky, šampióni

Reagovat
homeles8

Jenom ve dvou zápasech padly míň než 3 góly (a navíc v obou to byly 2) . Obrana ftw!

Reagovat
delfin

když může homeles žrát prošlej salám z popelnice, tak proč by měli ve španělsku bránit?

Reagovat
homeles8

třeba pro dobrej pocit čistýho konta :-)

Reagovat
delfin

co z toho...?

Reagovat
homeles8

nevim no. Asi to samý, co maj z toho že dá tým gól. Jinak se může fotbal zrušit :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Já si umím vybrat zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hlasujte : Messi vs Ronaldo

Goal (z toho penalty) Assist

Messi 42 4 25

Ronaldo 35 11 11

Komu dáte svůj hlas ??

Reagovat
smazaný uživatel

Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

Meeeessíííííííííí

Reagovat
smazaný uživatel

já mám pocit, že někdo snad fandí více hráči, než týmu... Tohle řešit pořád dokola kdo je lepší tvl

Reagovat
kiwwi

napisal Kristýnka007

Reagovat
smazaný uživatel

a co jako? To si mám udělat nick REALBVBSPARTA kvuli tomu, že jim fandim? Fakt je to o nicku, né o tom, jak se prezentuješ, pravda! " "

Reagovat
smazaný uživatel

A já mám pocit že se mi zvedá žaludek ....né ted vážně to je hlavně pro Kennetha a ostatní co tu furt brečí a honí si na Ronalda.

PS : neber si to osobně

Reagovat
smazaný uživatel

Co bych si měl brát? Mě spíš baví, že ještě nekdo neustále má potřebu vytahovat "Ronaldo vs. Messi", když to stejně nikam nevede, jelikož každýho baví někdo jinej

Reagovat
smazaný uživatel

Jn zachoval sem se jako fracek z ocstupem času si to připouštím, ale messiho euforie a davová psychoza mě o5 pohltila měl bych stím někam zajít

Reagovat
smazaný uživatel

Ne po pravdě sem byl nasraný jak ho tu někdo může shazovat a dělat s něho uplného debila a usoudil sem že bude fandit ronaldoi když to je ,, fanoušek ´´ Realu tak proto to porovnání

Reagovat
smazaný uživatel

Já se taky dřív do tohohle zapojoval, ale to bylo to počáteční srovnávání, dneska to už nemá cenu. Každý hraje zaprvé odlišně a každý baví nečím jiným. Mě prostě víc baví Cristiano , ale nikomu neberu, že jeho zas Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

to je vyber....jeden horsi ako druhy...ale to dam uz skor hlas Ronaldovi ako skriatkovi

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je nejlepší, ale tentokrát upřednostňuji toho, kdo dává skoro 50% svých gólů venku, protože tam je třeba nejvíc zabrat, tam se rozhoduje liga.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu Messi zase zvládá až na pár vyjímek velké zápasy, kdežto o Ronaldovi se to říct nedá..... jinak máš pravdu Messi venku letos tužka....ale kdyby byl venku tak golovy jako doma tak je někde na 80 golech

Reagovat
smazaný uživatel

Velké zápasy v lize jsou kromě Clásic hlavně ty venkovní a v Copě Cristiano pro postup asi víc udělat nemohl. Uvidíme, co předvede v LM, ale zatím se mu až na ten jeden ligový zápas dá těžko něco vytýkat, jeho nasazení a přístup je super. Kdyby nehrál v Levante a Santanderu s tím krvavým kotníkem, mohlo to pro nás být třeba ještě veselejší.

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z těch dvou zápasů dokonce začínal na lávce.

Reagovat
smazaný uživatel

A nechtěl hrát, proto u každé šance tak vyskakoval z lavičky a chtěl gól, aby tam na druhou půlku nemusel chodit. A pak se stalo to, že byl stokilový Ballesteros ve sprintech prostě rychlejší no...

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney.

Reagovat
Losinho

Ronaldo, jednoznačně. Ten svojí hrou dokáže bavit fanoušky. A to se cení.

Reagovat
smazaný uživatel

a ako ich dokaze bavit? tym, ze bezi do volneho priestoru a pri prvom obrancovi zastrikuje nohami a odovzda loptu? messi je pravy opak: dribling medzi obrancov, neskutocne prieniky, skolenie defenzivy. ked sa bavime o baveni divakov, messi je o level vyssie.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel ani jeden nesahá po kotníky Ronaldinhovi. A i teď se najdou mnohem zábavnější hráči než Messi s Ronaldem. Lepší těžko, ale zábavnější rozhodně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, jestli Barcelona i za tejden ztratí venku aspoň 2 body na Atléticu a Real vyhraje, tak je o titulu už na 100% rozhodnuto. Tak uvidíme, ale třeba se ještě nejistota bude soutěží vláčet delší dobu..

Reagovat
smazaný uživatel

O tom už je bohužel rozhodnutu

Reagovat
smazaný uživatel

*rozhodnuto

Reagovat
smazaný uživatel

Asi neztratí, Atlético na tom bude po EL s kondicí jako dneska Valencia a schytá to.

Reagovat
smazaný uživatel

tak pořád hrajou doma, uvídíme, no.

Reagovat
Kily

uvidíme, Atlético je pro Barcelonu na vlastním stadionu podobně složitým soupeřem jako my, navíc má výhodu, že díky výsledku z Říma bude moci i nějakým způsobem pošetřit síly

Reagovat
smazaný uživatel

Síly možná jo, ale stejně budou mít jen jeden normální trénink na Barcu a to bude velká nevýhoda, protože zpravidla jsou na ten zápas nažhavení celý týden. Ale abych pravdu řekl, mě teď spíš trápí to Rayo - Michu, Lass, Diego Costa - jsem z nic docela podělanej, nečekal jsem, že to můžou takhle rozbalit.

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak, to bude zase další moc důležitej zápas, rozhodně žádný lehký 3 body, ale věřim, že zase budou

Reagovat
Kily

chytili se parádně, snad nepřijde nějaký zkrat a tu ligu v pohodě udrží. Je pravda, že zrovna tohle může být ten ztrátový zápas, kterým to ve vašem případě hrozilo nedávno a bylo pro vás výhodou, že jste zrovna hráli doma. Budete po Lize mistrů, poměrně dlouhá cesta, dost možná znovu bez Di Marii, k tomu možná i snížená koncentrace díky tomu velkému náskoku. A na druhé straně ve formě hrající a sebevědomý soupeř

Reagovat
JacoBee

Madridcan...vysvetliš mi proč je blbost že messi míří za dalším balónem?...

má více gólů,má více asistencí...zatím je to dobře rozjeté...

To by musel ronaldo vyhrát všechny trofeje aby mu méně gólů a asistencí stačilo...

Reagovat
madridcan

Tak berie sa rok 2012 nie? Ked si to tak vezmes, tak dneska(vcera) to bol prakticky druhy zapas v tomto roku, ktory mu vysiel. V sucte poharovych Clasic bol Ronaldo o kusok lepsi aj ked ,,kanadske" body mali obaja z tohto dvojzapasu dva. Berme to tak, ze Messi bude mat Copu a Ronaldo ligu, chlieb sa bude lamat v LM a ta moze rozhodnut aj ked Ronaldo ma plus ME(co mu vsak za istych okolnosti moze aj uskodit)...Proste vraviet vo februari, ze Messi ide za stvrtou Zlatou loptou sa mi zda minimalne prehnane. Pockajme si do nejakeho toho maja...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JacoBee

Kde říkám že si pro ní/za ní jde...jen říkám že míří... to za 1. a za 2.Myslíš že všichni co hlasují sledují jak kdo hraje?...kouknou na statistiky přihodí sympatie a čáho :D...

Reagovat
madridcan

tak pisat, ze mieri za stvrtou Zlatou loptou znamena to iste Neviem co za slovne hracky sa snazis tu pouzivat Tak k tej druhej vete myslim netreba komentar, lebo sa diskusia len zbytocne zvrtne blbsim smerom ako sa uz zvrtava...

Reagovat
smazaný uživatel

přesně kvuli tomu druhému bodu je ta anketa o hovne..posuzovat nejlepšího hráče jenom podle statistik je blbost..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vám teda nevím, ale ten Pepek nevypadal moc nadšeně, po tom co mu Fabregas něco řekl...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že Pique nedostal červenou. Za stavu 2:1 to mohlo být ještě všelijak.

Reagovat
smazaný uživatel

Ses zblážnil ne? Přece by tak Barceloně nemohl ukřivdit

Reagovat
smazaný uživatel

stejně můžu říct, že kdyby Pedrovi nemávnul při tom nájezdu nesmyslný ofsajd ...

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro mohl být klidně tělem pár centimetrů za nohou obránce. A nejsem si jistý, že existuje důkaz o tom, že o offside nešlo (jak ty tvrdíš). Hodně sporná situace, z pohledu pomezního se nedivím že offside mávnul. Postavení těla bylo totiž jasné, jde jen o tu nohu obránce Vale. O následné žluté kartě pro Pedra škoda mluvit....

Takže srovnání sporné situace, která dost možná byla posouzena správně a situace, kdy se měl jít Pique sprchovat není moc na místě...

Reagovat
smazaný uživatel

tak se podívej na záznam, který byl jednoznačný.

Není to na místě, no. Pedrovi sebrali gól. To se s ničím moc srovnávat nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

http://s9.postimage.org/cpmtksmel/nbv.jpg (lepší snímek nemám). Chceš mi teda namluvit, že si si naprosto 100% jistý, že Pedro nemůže být pár centimetrů za tím bekem? Například ramenem?

Neskutečné ta tvoje rádobyobjektivita, opravdu...

Reagovat
alcantara

Uplna sabotaz zo strany Valencie, takychto slabuckych a odovzdanych si ich vo vzajomnych subojoch nepamatam hodne dlho, nech uz je za tym EL, unava, cokolvek, hraci by mali ukazat aspon minimalnu snahu o hru a nie cakat na koniec, obzvlast v klube rangu Valencie. Ked sa k tomu prida nadpriemerny vykon z nasej strany, nie je daleko k hanbe, ajked v minulej sezone by bol pri vysledok zrejme dvojnasobny. Potesil Sergio, ktory okrem ineho ukazal, ze kolmice ve rovnako dobre ako Xavi, mozno jeho buduca nahrada Leo asi vyrovna rekord najlepsieho strelca historie este pred dovrsenim 235. roku zivota...Co chce robit dalsich 10 rokov kariery?!!!

Reagovat
alcantara

*25. roku

Reagovat
Kenneth

Mohl by už tu kariéru ukončit, nikomu chybět nebude,

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě bude chybět více lidem než ty

Reagovat
smazaný uživatel

Sem tam máš světlý moment, ale pořád jsi tupec. On by si spíš nikdo nevšimnul, že už tady nechodíš a nepíšeš. Dokonce by ani nikdo nepoznamenal, že už tu ten idiot Kenneth nepřispívá. Tak jsi a tvé názory důležitý.

Reagovat
Infi

Reagovat
homeles8

A co se do něj sereš demente? Hlavně že ty jsi borec světa, kterýho tu každej chce. Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

a proč ty se sereš do něj? atd. atd...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechej mě, prosím! Jinak já vím, že bych tady nikomu nechyběl. Nepotřebuji nějaké hloupé diskuze, já jsem přece borec světa!

Reagovat
Kenneth

Tyhle tvoje zachvaty miluju.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozný záchvat no, nedokážu se málem ani ovládat. Jsi prostě idiot, tvé názory a všechno kolem. Co jsem se tak o tobě dozvěděl z diskuzí, tak jsi normální zakomplexovaný 18ti letý cucák z Ústí nad Labem, který není na tom jak výškově, tak společenským postavením moc dobře, aby mohl jakkoliv urážet Messiho a nadávat mu do skřetů. Jednou napíše A, další den B, podle toho, jak moc se ti to hodí. Konečně máš nějaké světlé chvilky, ale stačí si počkat, dokud nebude hrát Barcelona a opět se předvádíš v celé své ,,kráse''. Někdo na tebe zareaguje a když s tebou nesouhlasí, tak podle toho vypadá úroveň tvého příspěvku. Napsal jsi hovadinu, tobě podobnou, tak se nediv, že má reakce byla jaká byla.

Reagovat
Kenneth

Neskutecne. Z Usti nad Labem opravdu nejsem. A o moji vysce ses dozvedel z toho jak tu diskutuju o Realu atd?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je z Ústí někdo jiný, chybovat je lidské, což ty určitě víš, je to tvůj denní chléb a je to už nějakou dobu a své parametry jsi někde zmiňoval, možná u článku o Lukaku, kde se jeho parametry řešili? Už nevím, kdo si to má všechno pamatovat. Já to tady sleduji už pár let, přispívám jen poslední rok.

Reagovat
Kenneth

A kdyz sme u tech komplexu. Kolikrat sem tu uz cetl ze je Messi skret, nebo ze je Ronaldo teplousek, metrosexual, sampon, Kristynka a buh vi co jeste, ale jakmile to napisu ja uz startujes. Tohle je komplex.

Reagovat
asskicker

Tie tvoje sracky ako ta Barcelona nazaujima a predsa k nej mas viac komentov ako k Realu, ze ta nezaujima Messi a predsat musis komentovat prispevok o nom vlastnou srackou...to komplex

Reagovat
Kenneth

K Barceloně mám víc příspěvků než k Realu? AHA.

Reagovat
smazaný uživatel

To je komplex? Máš zvláštní představu o komplexu. Já reaguji na TEBE, ne na stovky jiných, tak je snad jasné, že se vyjádřím k TOBĚ.

Reagovat
smazaný uživatel

Sergio se Xavimu nemůže ani trošku přiblížit to už spíš Tiago ale řek bych že od toho se kupoval Fabre....

Reagovat
alcantara

Thiagova zbrklost ma vie niekedy riadne vytocit, pokial sa jej bude vyvarovat, moze byt z neho velky hrac. A Fabre v zalohe je zatial taka nemastna- neslana varianta.

Reagovat
smazaný uživatel

Tiago se ještě potřebuje vykopat.

To nemyslíš vážne s Fabregasem ?? má 15golu 15 asistencí odehrál ,,jen´´ 2259 minut , kdežto Messi 3334 ... jsi asi 1. od koho něco podobného slyším, každý říká jen jak se perfektně adaptoval a následně prosadil.

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi 10 golu 13 asistencí za 2524 minut

Reagovat
alcantara

To fakt tych dvoch porovnavas na zaklade cisiel? Odhliadnuc od toho, ze cast zapasov odohral Fabregas ako falosna deviatka a mal za ulohu neustale si zbiehat do vapna na zakoncenie?

Zatial mu chyba uroven Xaviho prehladu, pozicnej hry a vobec schopnost dirigovat zalohu, otazne je, ci sa k nemu niekdy vobec priblizi, verim, ze ano.

Reagovat
smazaný uživatel

díky Šampioni náskok o 13 bodů by byl už hodně velká nuda

Reagovat
vocasisko

Tak mám konečně čas to trochu zhodnotit. Od nás to byl dnes jeden z nejlepších výkonů v sezóně, i přes tu smůlu v zakončení. Vale odpadla, jak jsem předpokládal a navíc jí to stálo hodně sil. Ale do čtvrtka si určitě oddechne a ty kopáče z Anglie s přehledem vyřadí. Líbili se mi v konečným důsledku snad všichni, jediná věc bylo to neschopný bránění u toho gólu co jsme dostali, tam to posral nejvíc Montoya, kterej se z toho snad poučí. K tomu pošťuchování Pep vs. Cesc, myslím, že to bylo z legrace, protože se Cesc celou dobu smál a když už byl střih záběru, tak šlo vidět jak se Pep začal taky usmívat. Pique měl asi dostat červenou, zápas by to samozřejmě ovlivnilo, do jaké míry ale těžko říct.

Reagovat
Didier Drogba

Messi si dal zas hormony a už to šlo jako obvykle

Reagovat
insane

tyjo, 7 bodů rozdíl mezi 4. a 17. týmem tabulky po 23 zápasech, to bude ještě zajímavý.

nicméně pohled na tabulku z jinýho úhlu dává tušit, že první španělská liga je real a barcelona a od třetího místa níž je to v podstatě liga druhá, fakt nevim, co by se muselo stát, aby se ta výkonostní propast byť jen trochu zmenšila.

Reagovat
-Kopy-

televizní práva změnit aspoň

Reagovat
smazaný uživatel

sice jsou tady pořád ty televizní práva, což problém je ...

... ale stejně jako největší problém ve Španělsku vidím v neschopným vedení jednotlivých klubů. To je případ Atletů a donedávna i Valencie. No a to máš pak propast hned.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde byl Messi proti Osasuně? To co tu někteří zase předvádí to je na

Reagovat
smazaný uživatel

na hřišti...

Reagovat
smazaný uživatel

Závidíš co... Messi je nejlepší hráč světa

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to ukázal proti osasune..nebo třeba proti ponorkám kdy obral svuj tým o dva body..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nevim, jestli Guardiola sleduje jenom své domácí zápasy, ale vzhledem k úchvatné formě Realu a tragičnosti Barcelony na hřištích soupeře mi 10 bodů přijde jako více než adekvátních

Reagovat
smazaný uživatel

Aj napriek tomu, že hra v niektorých zápasoch vyzerala tak ako vyzerala, o strate bodov rozhodovali väčšinou detaily, brvná a neuveriteľné zahadzovanie tutoviek.

Reagovat
j_mrazik

Tyhle faktory stály za tím, že Arsenal 4x nevyhrál titul a my to tu nikomu necpeme.

Reagovat
Kenneth

To jen Barcelona si myslí že nebýt tyček tak už jsou první.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to tu nikomu "necpem", to je len moja domnienka toho, prečo to Pep spomenul, ale každý v tom vidí, to čo chce, ako napr. Kenneth.

Reagovat
smazaný uživatel

No, podle mě - začít se koukat na to, že je něco nespravedlive - tzn. že 10 bodů je nezasloužené, neni cesta k úspěchu.. Ale tak ať si pro mě za mě vykládá ten bodový rozdíl, jak chce, mně je to jedno, ale přišlo mi to od něj zváštní vyjádření.

Reagovat
smazaný uživatel

U neho to je zvláštne vyjadrenie, keďže sa väčšinou vyjadruje skôr kritikou do vlastných radov, on nie je ako Mourinho, ktorý na tlačovkách plače a vyhovára sa na rozhodcov

Podla mňa si ten náskok Real zaslúži, keďže hrajú vo veľkej forme a pohode.

Reagovat
homeles8

a neni to jedno? Prostě ten náskok Real má. Hotovo. Konec.

Reagovat
smazaný uživatel

taky ze jo

Reagovat
madridcan

zato hraci barcelony o rozhodcovia ti sem-tam povedia A Guardiola to s rozhodcami riesi priamo cez zapas-ako napriklad v Osasune

Reagovat
j_mrazik

Jestli vyhraje Real ligu i LM, tak půjde GB asi k CRonaldovi, že jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle rok to bude spíš hlavně o ME

Reagovat
j_mrazik

Tak třeba se tam Messi prosadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

snad ne, to by byla obrovská ostuda, kdybychom ve finále s Argentinou prohráli a naši hráči se seběhli rychle k němu, jestli by jim nedal dres

Reagovat
j_mrazik

Já bych to řešil jako s prostěradlem z bytu Johna Lennona - rozstříhat!

Reagovat
alcantara

Preco myslis? Ostatne reprezentacne sampionaty nepriniesli triumfatorom zlate lopty, pri produktivite tychto blaznov sa da ocakavat, ze to bude pokracovat v podobnom duchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Většinou to tak bývá.. Po MS se na FIFA objevila obrovská kritika, že to vyhrál Messi.. Přitom on na šampionátu byl a hrál výborně. Podle mě to teď budou chtít napravit.

Reagovat
madridcan

podla mna urcite, aj ked ten Ozil... Sam neviem preco ho tam slepo dosadzujem ako velkeho adepta

Reagovat
Rssa

Protože jsi slepý .Ozil nemá proti těm dvěma šanci...jako v podstatě nikdo jiný na světě.

Reagovat
j_mrazik

A mně přitom přijde často mnohem užitečnější než CRonaldo.

Reagovat
Rssa

V současné anketě GB bohužel rozhodují už jen a jen produktivita, kterou Messi a CR mají v podstatě někde jinde než ostatní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

ale má naprostou pravdu

Reagovat
madridcan

ani nie

Reagovat
Rssa

Dobrá. možná za rok Neymar v dresu Barcy. Spokojený?

Reagovat
smazaný uživatel

Minule byl Iniesta považovaný za největšího aspiranta na Zlatý míč a Messi mu ho nakonec vyfoukl.. FIFA pak byla za to strašně kritizována. Těžko udělají podruhý tu samou chybu.. Myslím, že jestli Ozil udělá větší úspěch jak s Realem tak s reprezentací, tak vyhraje..

Reagovat
Al Capone

tak to by bylo zase nezasloužený, scie už zase začíná hrávat skvěle, ale pořád je tam pachuť z prvni pulky sezony

Reagovat
smazaný uživatel

GB se ale dava za rok, ne za sezonu.

Reagovat
Rssa

Na to má moc velké výkyvy formy. A že by se FIFA nějak poučila, to čekat nemůžeš. Při současné konstelaci výkonů hráčů a týmů nemá šanci nikdo jiný než Messi nebo CR. To prostě nezměníš nějakým přáním či povedeným měsícem. To by se museli oba dva zranit, protože výkony mají daleko stabilnější než Ozil, jsou i produktivnější.

Reagovat
Losinho

To by musel vymazat ty zápasy, kde hraje úplné nic. A málo jich rozhodně nemá.

Reagovat
Kily

konkrétně tady my všichni vypadáme jako skvělí fotbalisté a můžeme se sebou být spokojeni, jelikož v dnešní době máme jenom o něco málo menší šanci vyhrát Zlatý míč, než Özil

Reagovat
DreamTeam

hm velka skoda za Angelovo zraneni ..nic lepsiho jsem letos ve spanelsku behat nevidel

Reagovat
alcantara

Urcite

Reagovat
smazaný uživatel

A ak vyhrá CR ligu a Messi LM a CdR?

Reagovat
Kenneth

Jinak Guardiola . Vcera uz chtel pomalu rezignovat a dneska je to manko nezaslouzene.

Reagovat
vocasisko

kde řekl, že chce rezignovat?

Reagovat
DreamTeam

to ale musi rict hlavne hracum.. to ti se na to venku uz nekolikrat vysrali....

kdyby hral Messi a spol venku aspon s polovicnim nasazenim jak vcera tak by bodu udelali vic.. ale jak rekl Infi.. neni treba na pristupu nic menit, protoze to tak hraje celou sezonu

Reagovat
Infi

Počkej a i kdyby, tak jak se to vylučuje?

Reagovat
madridcan

nijak

Reagovat
blaugrana

Takže frázu....neviem, či predĺžim si preformuloval na to, že údajne chcel včera skončiť. Ty si neuveriteľný hnidopich.

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona zahrála výborně, v lize ale takové zápasy přicházejí v menším množství, než v minulosti, proto takový odstup od Realu...

Reagovat
Losinho

Hm, Barca výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ac fandim Realu uz asi 15let, porad si myslim, ze dnesni Barcelona je v top forme porad o chloupek lepsi nez Real v tom forme, ikdyz se to uz pomalu srovnava. Rozdil je v tom, ze Barca v tehle sezone v te top forme prilis zapasu neodehrala a proto se muzeme tesit z komfortniho naskoku.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně objektivní názor.Real vede zaslouženě,kdyby Barca hrála na 80% z toho co hrála včera,tak nejsou druhý,když ale venku hraje tužku a myslí si že to příjde samo,pak se nemůžeme divit,že ztrácíme 10 bodů.Včera to byla ta Barca,která rozdávala radost.

Reagovat
DreamTeam

Reagovat
Kenneth

„Di Stéfano je Di Stéfano a nikdo z klubu s ním nemůže být srovnávaný."

Pěkně řečeno José.

Reagovat
Al Capone

totéž bude jednou platit i o Cristianovi

Reagovat
Rssa

Dopr...takový krásný fotbal mi včera utekl

Každopádně z opakovaček se mi nejvíce líbil Legenda a samozřejmě Messi. Prosím o zhodnocení mladíků od někoho z našeho tábora. Dík.

Reagovat
Tomanatura

jestli chces objektivni nazor jednoho z cizich, tak Montoya - hodne spatny. Ze zacatku sekal hrubky, nenabihal si tam, kde mel, zavinil gol a po vasem ovladnuti hry se totalne stahl, aby nahodou neco nepokazil. A Tello prisel a prevalcoval Pedra, hlavne pohybem. Zbrklost pri finalni fazi je zrejme kvuli jeho nevyzralosti, ale dulezite bylo, ze se do tech akci dostal.

Reagovat
Rssa

Škoda, viděl jsem, že v podstatě neuhlídal Piattiho při brance Valencie, tak jsem trochu doufal, že to pak nahradil. Měl podle sestřihu ještě povedený centr na Messiho hlavičku do břevna, ale pak moc nebyl vidět. Doufám, že se prosadí více, na ME U20(21?) lítal jak ďas.

Reagovat
smazaný uživatel

Montoya hrál velmi dobře. V prvním poločase byl sice nervóznější, ale v druhém hrál stejně skvěle jako hrává za béčko a korunoval to nejen vlastní šancí, kdy to pak zakopl Cesc, tak i centrem na Messiho. I známky měl stejně dobré, jako ostatní defenzivní hráči (8 - 7,5 - 6,5 - 7,5 - 7).

Reagovat
Tomanatura

v prvnim polocase byl sice nervoznejsi Tys jako nevidel, ze dokud se Valencia dokazala dostat za pulku, tak byl uplne mimo? Az jste zacali dominovat, tak se zvedl. To neni dobra vizitka. Do obrany muzes obcas dat i hrace z treti ligy, pokud hraje zbytek tymu tak, jak vcera.

Reagovat
smazaný uživatel

ne, to jsem opravdu neviděl

Reagovat
Tomanatura

V tom pripade by ses mel lepe divat.

Reagovat
Xavi

Viděl jsem to stejně.

Reagovat
vocasisko

Montoya- průměr, gól dal vlastně jeho hráč, po tom co se začalo dařit týmu, začalo se dařit i jemu, zapojoval se do kombinace, ale hrál spíš staženěji, do Daniho má ještě daleko. Ale to bych mu nějak nevyčítal, byl to jeho první ligovej zápas od začátku a to hned proti Valencii, která nám po levé straně dělá pravidelně největší problémy.

Tello- za tu chvíli co hrál předvedl mnohem víc než Pedro, v současnosti je to náš třetí nejlepší útočník. Sice jsem tu nedávno hájil Cuencu, že je pro nás platnější. Ale když to vezmu všeho všudy, tak Tello zvládá i to, co jsem bral u Cuency, jako plus a to je bránění.

Reagovat
Kily

u toho gólu to měl Montoya těžké, správce vám zapomněl posekat trávník a maličký Piatti rázem nebyl vidět, jinak si tedy nedovedu vysvětlit, že si ho nevšiml ani jeden z trojice Montoya, Pique, Valdes. Celkem by mě zajímalo, jak to vypadalo z nejposlednější řady nejvyšší tribuny v místě, kde je sektor pro fanoušky hostí, ti Piattiho nemohli vidět určitě a někteří se asi ještě dneska diví, jak se ten centr odrazil do brány

Reagovat
Rssa

Ty jeho výšku zesměšňuješ, ale co by za jeho centimetry dal Buenanotte

Reagovat
Kily

měl pít víc mlíčka, aby vyrostl, já jsem taky nejedl mrkvičku a nenadávám nikomu jinému za to, že musím nosit brýle

Reagovat
herbage

na výšce přeci nezáleží, fotbal se hraje hlavou

Reagovat
kiwwi

v Stoke ho hraju hlavou a tam teda na vyske zalezi

Reagovat
Rssa

To jo, ale když ti neposekají trávník, tak máš pak blbý přehled o hře...

Reagovat
Infi

A tak do třetice,

Montoya - 1. půlka katastrofa, druhá průměr, už se snažil i semtam víc zapojit, né jen rozehrát a stáhnout se.

Tello - Nevím jak ostatním, ale mi se strašně líbil, jeho klasika, přišel - udělal vítr - Messimu gol a sám se dostal do 2-3 šancí. Paráda.

Reagovat
madridcan

800 pre Real Madrid,Cristiana Ronalda a zajtrajsi darcek v podobe jeho hattricku v Moskve

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No jeho ego včera dostalo určite zabrať, tak sa dá očakávať že bude ako odtrhnutý z reťaze, ale tri góly v mrazivej Moskve nedáte

Reagovat
madridcan

ako cely Real neda tri goly hej? Hmmm opat vyzva pre moje fanusikovstvo-dame stavku?

Reagovat
smazaný uživatel

Som za tradičná zmena nicku?

Reagovat
madridcan

moze byt, na aku dlhu dobu?

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, do odvety? To je cca tak polovica marca.

Reagovat
madridcan

Dobre teda. Btw minule som sa vas aj s Infim pytal ci pouzivate ICQ. Tak ked mate zaujem si ma pridajte 365941295

Reagovat
smazaný uživatel

Pridal som ťa. Takže pokiaľ dá zajtra Real najviac dva góly, budeš tu do odvety behať s nickom Messi > Cristiano (ak má niekto lepšie návrhy, nech smelo napíše )

A čo si si pripravil pre mňa?

Reagovat
madridcan

nerad sa stavujem prave ohladom Cristiana, ale tak moze byt. Mozme sa dohodnut na tych znamienkach nerovnosti. Ked Real da 0-2 goly, tak budem to mat tak, ako si napisal. Ked Real da 3+, tak to budes mat ty Cristiano > Messi.

Reagovat
Infi

Ku.va Jožko jen zkus prohrát a najdu si tě

Reagovat
madridcan

podla mna ma viac ako 80% sancu, ze vyhra Je proti nam klima. Na druhej strane nam moze prist vhod to, ze CSKA nema ligu.

Inak chlapci, obaja mi tu napiste bud co mate ako avatar alebo dve koncove cisla vasich ICQ, lebo len velmi nerad by som si pridal co i len na ICQ nejakeho paškvila barcelonského, ktoreho ztadial nemusim

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne Jozefína nepôjde hrať nejak ofenzívne, podla mňa to skončí 1:2

Môj avatar je Homer v drese FCB

Reagovat
Infi

101 konec

Reagovat
smazaný uživatel

Neprehrám

Reagovat
Losinho

Podle mě Real ani nevyhraje. A od Cristiana očekávám bídný zápas, spraví si to až opět v lize.

Reagovat
Infi

Nn, bude to bod zlomu, 3 hráči se zraní do konce sezony a Real prohraje 8 zápasů v řadě, Barcelona se dostane do čela a vyhraje všechno

A ne, nevsadím se s nikým

Reagovat
Losinho

Škoda

Reagovat
Infi

Nerad chodím do sázek, kde jsem jistý vítěz

Reagovat
Losinho

Mám to úplně stejně, ale když už jsi se tady tak nabídl, tak jsem nechtěl pohrdnout.

Reagovat
Kily

Real tam neprohraje, ten rozdíl je tak výrazný, že ho moskevské mrazy nepřevrátí na stranu CSKA, ale nebude to žádná přestřelka s výraznou výhrou Realu, vsadil bych, že oba dají gól a Real nebude zbytečně blbnout s vědomím, že bude mít domácí odvetu v zádech a s postupem času bude důležité nepřivodit si nějaké zranění

Reagovat
Kokesh

Reagovat
madridcan
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

pekne video a ten protiutok, to je proste lahoda

Reagovat
Kokesh

Jjo takhle vyvedená akce je to nejlepší, co může být. Přes celý hřiště, na pár doteků, totálně vyškolit soupeřův tým. Pro tyto okamžiky se fotbal hraje...

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, to je fajnovy

Reagovat
Kily

Real už jenom nevychovává hráče pro Valencii, ale už od ní kopíruje i styl hry, který nás přivedl skoro až na vrchol Evropy

Reagovat
alcantara

Takze Betis zo zachranarskych prac rovno do boja o LM. Tomu sa povie skok

Reagovat
Kily

já bych jim těch palců dal víc, jelikož takovýhle skok se jim letos nepovedl poprvé

Reagovat
alcantara

Reagovat
alcantara

Kily

Reagovat
smazaný uživatel

když koukám na tabulku, tak mě napadla otázka, kdo tvoří "klidný střed" tabulky.

Reagovat
DreamTeam

Barca s Valencii

Reagovat
smazaný uživatel

... rozdíl 7 bodů mezi 4. Athletic Bilbao a 17.Villarrealem - to je slušnej počin ten letošní ročník

Reagovat
smazaný uživatel

Když to tu tak čtu, tak si myslím, že jsem se asi díval na jiný fotbal, než ostatní. Montoya až na jeden kiks zezačátku hrál dobře, mně se líbil.

Reagovat
smazaný uživatel

Kopíruji od kamaráda: Ahoj, mám koupené dva lístky (vedle sebe, slušná místa) na utkání FC Barcelona vs. Sporting Gijon, který se hraje v Nou Camp 4.3.2012 v 19h a bohužel nemohu jet. Původní cena za oba je 203eu, napadá někoho, kde bych je mohl prodat?

Dávám první nabídce: ICQ 247232461

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele