24. kolo
20.02.2012 21:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Real Zaragoza - Real Betis 0:2

V pondělní dohrávce španělské Primera Division tentokrát poslední Zaragoza přivítala na domácí půdě Betis a potvrdila svou mizérii. Betis získal všechny tři body za vítězství 2:0 a v utkání byl mnohem lepší. V tabulce se tak Betis posunul na dvanáctou pozici a má stejně bodů jako například Sevilla. Zaragoza s patnácti body ztrácí na záchranu propastných jedenáct bodů.

Domácí byli v zápase horším týmem, ale v prvním dějství přeci jen měli dvě příležitosti ke vstřelení branky. V té první se na začátku zápasu ocitl Micael, který se dostal do výhodné pozice po povedené kombinaci Zaragozy, ale gólman Fabricio jeho střelu vyrazil na roh.

Ve druhé šanci domácích se ocitl García a ten měl ke gólu mnohem blíže. Jeho hlavičku vykopával z brankové čáry jeden z bránících hráčů. Betis se v prvním dějství také osmělil a ve veliké šanci byl Molina, který se ocitl sám před gólmanem Robertem. Ten však dokázal svůj tým v této situaci skvěle podržet.

Hosté s přibývajícím časem získávali herní jistotu a stihli vstřelit úvodní gól ještě před koncem prvního poločasu. Ve 41. minutě našel Molina svou kolmicí Rubena Castra a ten parádně obstřelil gólmana domácích. Za stavu 0:1 se také šlo do kabin.

Ve druhém poločase už hráli prakticky pouze hosté a mohli přidat další góly. V 61. minutě se po centru Beňata objevil v šanci znovu aktivní Castro, ale tentokrát gólman Roberto reflexivně jeho střelu vyrazil. O tři minuty později byl Betis v další šanci a tentokrát zasahoval domácí obránce Obradovič.

Zaragoza tlak neustála a nakonec inkasovala i druhý gól. V 68. minutě se podruhé v utkání trefil Castro, který neměl problém dorazit odražený balón - 0:2. V závěru zápasu ještě hosté vstřelili břevno a mohli tak navýšit své vedení, ale vítězství 2:0 jim rozhodně stačilo.

Autor: Adam Tkadlec

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Betis vyhraje těsně 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Zaragoza vyhraje 2:1

Reagovat
Veselac

over 2,5

Reagovat
smazaný uživatel

Null:

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele