Primera División - souhrn 23. kola

14.02.2009, 22:05, aktualizováno 15.02.2009, 22:57
Komentáře a souhrny
Real Madrid vyhrál jasně v Gijonu a využil zaváhání Barcelony, která si ze hřiště Betisu přivezla jenom bod. Doma ztratila Valencia, nevyhrály ani Villarreal a Bilbao, naopak naplno bodovaly Sevilla a Almeria, jenž opět předvedla fantastický obrat. V posledním utkání se mezi Atlétikem a Getafe zrodila remíza...

Real Betis - FC Barcelona 2:2

14.02.2009 20:00

Góly: 18. Melli, 25. Mark González - 45+3. Samuel Eto'o, 84. Samuel Eto'o

Barcelona dokázala vydřít bod, i když na hřišti Betisu Sevilla prohrávala již 2:0. Domácí začali lépe, ale poté působili až příliš pasivně, měli minimální procento držení míče a nakonec o své vedení přišli. Jen fantastický výkon Ricarda zachránil pro Los Verdiblancos alespoň bod.

Katalánci tak nenavázali na svou formu z předchozích kol a jedenáctou výhru v řadě nepřidali. Alespoň do neděle mají náskok na čele třináct bodů. Betis bude asi litovat ztracených dvou bodů, ale i zisk jednoho se proti takto silnému týmu hodí.

Trenér Guardiola vzhledem k reprezentačním zápasům během týdne nasadil dost improvizovanou sestavu. Jen na lavičce zůstali Márquez, Henry či Messi. Křídla tak měli na starosti Iniesta a Hleb. Barcelonský odchovanec předváděl skvělý výkon, čímž jen zvýraznil další tragické představení Hleba, který se bez míče prakticky nepohne a není ani schopen odpracovat si alespoň své defenzivní povinnosti.

Hlavní zbraní Betisu byly jednoznačně standardní situace. Ostatně z nich domácí dali oba góly. Ten první přišel v sedmnácté minutě, když Melli přeskočil Busquetse a umístil míč přesně k tyči. Netrvalo dlouho a Los Verdiblancos vedli už o dvě branky. Na zadní tyči se k míči dostal Mark Gonzáles a volejem propálil Valdése.

Blaugranas zabojovali a hlavně aktivní Iniesta neustále zaměstnával obranu Betisu. Dlouho se mu nedařilo dostat se až do vyložené šance, nakonec však ale byla po trochu sporném zákroku na něj odpískána penalta. K té se postavil Samuel Eto’o a i když ji kopnul opravdu mizerně a Ricardo ji chytil, dokázal se Kamerunec dostat k odraženému míči a vsítit svůj stý gól v barcelonském dresu.

O přestávce trenér Guardiola měl v plánu umístit Eto’oa více na kraj, Kamerunec jej však přemluvil, aby mohl zůstat ve středu s tím, že si věří na další gól.

V druhém poločase Betis málem zvýšil, ale radost Oliveirovi zkazil zvednutý praporek. Barca reagovala Eto’oem, který se skvěle uvolnil, ale pak trestuhodně zmařil svou příležitost.

Betis byl zatažený na své polovině, ale dvakrát se mu podařilo vyrazit k rychlým protiútokům. Nejdříve to byl Emana a poté Oliveira, jenže fantastického Valdése tváří v tvář překonat nedokázali.

Valdés udržel své spoluhráče v zápase, Guardiola nasadil Messiho s Henrym a začal drtivý tlak hostů. Ti měli nespočet šancí - Xaviho střela zpoza vápna byla zblokována, Henryho špatně vyřešená tutovka skončila v rukou Ricarda, Piquého volej a Iniestova střela dopadly stejně, Messiho hlavička letěla mimo... Zdálo se, že Barceloně tentokráte není přáno více než ten jeden gól.

Ale nakonec si Blaugranas poradili. Nejednalo se o žádnou vyloženě týmovou akci, ale o parádní individuální průnik Samuela Eto’o, který obdržel míč zády k bráně, ale dokázal se dostat ke střele a nakonec dostat míč do sítě. 23. ligový gól ve 22 odehraných zápasech si Eto’o skutečně užil a hned běžel za Guardilou, aby mu připomněl poločasový rozhovor.

Barca v rozestavení 4-2-4 pokračovala v ofenzívě a leckdo si vzpomněl na památný obrat proti Osasuně. Jenže tentokráte se to už nepovedlo. Závěr zápasu byl trochu pokažen hodně nesportovním gestem domácích díváků, kteří úmyslně zdržovali a trvalo několik desítek sekund, než dovolili hráčům Barcelony rozehrát roh.

Zápas tedy nakonec skončil remízou, která není vyloženě neúspěchem ani pro jeden tým.

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - CA Osasuna 0:0

14.02.2009 20:00

Góly: -

Deportivo La Coruňa remizovalo s Osasunou Pamplona, po celý zápas bylo jasně lepším týmem, domácí gólman Aranzubía byl téměř bez práce.

V minulosti se přitom pamplonským na Estadio Riazor velmi dařilo, za posledních pět let zde čtyřikrát vyhráli. První šanci měli hosté, Puňal ale střílel zkraje pokutového území nepřesně, stejně jako po něm i Jaroslav Plašil. Depor začal pomalu přebírat iniciativu, po sedmnácti minutách pálil Lafita a zasahovat musel gólman Roberto.

Těsně vedle střílel nůžkami i domácí De Guzmán. Hlavičkou pak trefil levou tyč Lassad Nouioui. La Coruňa v té době už zcela kontrolovala zápas, další šance vysoko ceněného mladíka Lassada jen těsně minula tyč, o chvilku později trefil Lassad podruhé jen tyč. Nakonec se mu dostalo i ovací tribun, když byl osmnáct minut před koncem střídán.

Za Osasunu měl možnost Dady, ale v 57.minutě hlavičkoval slabě nad. Závěr patřil domácím, nejprve v 70.minutě střílel vedle Juan Rodríguez, o čtyři minuty později si málem dal vlastní gól hlavičkující Puňal, ale vše zachránil gólman Roberto. Úplně na závěr měl slovo Lafita, ale na poslední chvíli mu šanci zmařil Nekounam.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Málaga CF 1:1

14.02.2009 22:00

Góly: 53. David Villa - 59. Raúl Albiol (vl.)

Valencie doma po špatném výkonu jen remizovala se sympaticky hrající Malágou 1:1. V tabulce to znamená, že se nováček z Málágy posunul na šestou pozici, Valencie zůstává čtvrtá.

Už ve druhé minutě utkání nastřelili hosté brankovou konstrukci, konkrétně z přímého kopu Duda, který vylekal domácí fanoušky. První střelu Valencie si připsal v jedenácté minutě Joaquin, který trvdě vypálil z pětadvaceti metrů, ovšem brankář Goitia byl na místě. V pětadvacáté minutě musel vytáhnout velmi dobrý zákrok brankář Cesar proti střele Luqueho. Další šanci si hostující fotbalisté vytvořili opět prostřednictvým Luqueho, jehož hlavička směřující na zadní tyč skončila jen těsně vedle domácí branky. V 36. minutě se dostal agilní Luque za obranu hostí a chytrou přihrávkou našel před brankářem Cesarem osamoceného Bahu, jenž zkušeného brankáře nepřekonal, ovšem míč se k němu odrazil zpět, druhý pokus útočníka Malágy na brankové čáře vykopl obránce Maduro. Na druhé straně měl příležitost Villa, jenž přihrávce Joaquina zkoušel chytře přelobovat gólmana hostí, to se mu také povedlo, ovšem jeho pokus skončil na břevně. Malága si v závěru poločasu vypracovala ještě jednu šanci, Lolo se řítil sám na Cesara, ten však dnes již poněkolikáté svůj tým zachránil.

Druhý poločas začal nepřesnou ranou Barajy z hranice pokutového území. Aktivita domácích v úvodu druhého poločasu přinesla první branku utkání, Villa se dostal v pokutovém území k míči a krásnou technickou ranou na zadní tyč poslal domácí celek do vedení - 1:0. Hosté však brzy vyrovnali, po hodině hry pronikl po rychlém protiútoku do pokutového území domácích Eliseu, jehož prudký centr si nechtíc srazil do vlastní branky stoper Raul Albiol - 1:1. Vzápětí mohl poslat Valencii zpět do vedení Villa, z podobné pozice mířil tentokráte jen do rukavic brankáře Goitiy. Dvacet minut před koncem nadvakrát vychytal Davida Silvu Goitia. V závěrečné dvacetiminutovce si ani jeden z týmů už vyloženou šanci vytvořit nedokázal a utkání tak skončila zaslouženou remízou.

Více informací k zápasu

UD Almería - Real Valladolid 3:2

15.02.2009 17:00

Góly: 62. Albert Crusat, 70. Kalu Uche, 79. Álvaro Negredo - 18. Pedro León, 22. Henok Goitom

Pět branek a tři červené karty viděli diváci na stadionu Mediterraneo, kde v divokém utkání nakonec porazila domácí Almeria 3:2 Valladolid. V tabulce se Almeria posunula na dvanácté místo, Valladolid zůstal devátý.

Úvod utkání patřil hostům, Pedro Leon v 18. minutě krásným pokusem z přímého kopu poslal Valladolid do vedení. O čtyři minuty později to bylo už 0:2, Goitom úplně osamocený v pokutovém území prostřelil bezmocného brankaře Diego Alvese. Hra se poté vyrovnala a do konce poločasu už žadnou branku fanoušci neviděli.

Do druhého poločasu jakoby nastoupila jiná Almeria, po hodině hry vyrazil centr z pravé strany brankář Villar pouze ke Crusatovi, jenž neměl problém z dvanácti metrů snížit na 1:2. O pár minut později uviděl domácí Bruno červenou kartu za tvrdý faul ze zadu na Leona, ovšem to domácím příliš nevadilo, neboť v 68. minutě bylo srovnáno. Crusat našel Ucheho, jenž hlavou překonal Villara. Nigerijský útočník však dvanáct minut po svém vstřeleném gólu uviděl další červenou kartu, tentokráte po ošklivém faulu na Nana.

Ani dvojnásobné oslabení však domácím nevadilo, neboť v 79. minutě potrestal další chybu hostující obrany Alvaro Negredo a dokonal tak skvělý obrat Almerie - 3:2. Šokování hosté pak přišli do konce zápasu ještě o Nana, který uviděl druhou žlutou kartu, na konečném výsledu to už ale nic nezměnilo.

Více informací k zápasu

CD Numancia - RCD Mallorca 0:1

15.02.2009 17:00

Góly: 22. Aritz Aduriz

Mallorca zabrala v pravý čas a odváží si ze Soríe všechny tři body. O vítězství týmu z Baleárských ostrovů rozhodla jediná branka, kterou ve 21. minutě vsítil Aritz Aduriz. Hosté hráli značně defenzivně (i když šancí bylo na obou stranách zhruba stejně) a tato taktika slavila úspěch.

Před začátkem se o utkání hovořilo jako o finále sezóny, zápasu o bytí a nebytí, zkrátka jako o klíčovém duelu, který by měl hodně napovědět, jaké jsou šance obou celků na záchranu.

Jak už bylo řečeno, Mallorca nasadila defenzivní taktiku a snažila se kousnout, jakmile k tomu dostala příležitost. Numancia hrála více přímočařejší fotbal, ale šancí si v prvním poločase tolik vytvořit nedokázala.

Mallorca se v útoku snažila hledat svou hlavní útočnou sílu - Aritze Adurize. A byl to právě bývalý útočník Bilbaa, který po akci Jurada vsítil úvodní a, jak se později ukázalo, jediný gól zápasu. Kromě té gólové se Aduriz dostal do šance ještě dvakrát, ale druhý zásah nepřidal.

Numancia věděla, že něco musí změnit a do druhého poločasu nastoupila v přece jenom lepší formě. Více využívala stran hřiště, vymizely nepřesnosti... ale v koncovce zkrátka Kresicovi svěřenci neměli štěstí, hned dvakrát je zastavila konstrukce brány - nejdříve zkazila radost Arandovi, poté Del Pinovi. Byl to znovu Aranda, který měl v poslední čtvrthodině hry na hlavě vyrovnání, ale neuspěl, a tak putují všechny body na Mallorcu.

Více informací k zápasu

Sporting Gijón - Real Madrid 0:4

15.02.2009 17:00

Góly: 15. Raúl, 37. Klaas-Jan Huntelaar, 49. Marcelo, 76. Raúl

Výborným výkonem na hřišti Gijónu a vítězstvím 4:0 ukrojil Real dva body z náskoku první Barcelony. Kapitán Raúl překonal Di Stéfanův historický rekord vstřelených gólů.

Výrazným vítězstvím a nejlepším výkonem za dobu působení Juande Ramose prodloužil Bílý balet počet vítězství na osm a zkrátil bodový náskok lídra soutěže Barcelonu na deset bodů. Gijón i přes sympatickou snahu na hosty nestačil a zůstává šest bodů od sestupových pozic na 13. mistě.

Real nastoupil z důvodu řady zraněných hráčů ve značně okleštěné sestavě, chyběli hlavně Robben a Sneijder. V útoku tak dostal poprvé příležitost od začátku Huntelaar, na levém křídle se objevil Marcelo, zatímco střed zálohy a obrana zůstala beze změn.

Utkání se neslo v útočném duchu, domácí ovšem hostů příliš nestačili. První náznak příležitosti měl Marcelo, ale brankář Lafuente zachránil. Další šanci měl po přihrávce Ramose Higuaín, ale hlavičkoval mimo. V 15. minutě ale poprvé hosté udeřili a rovnou historicky. Ramos opět centroval a Raúl jeho pobídku neodmítl. 308. gólem se kapitán Bílého baletu zapsal do klubové historie jako nejlepší střelec.

Madrid si stále udržoval převahu zejména díky dvojici Gago - Lass ve středu pole. Ve 31. minutě se dostával do šance Huntelaar, ale dotkl se míče rukou. Nová zimní akvizice se však dočkala premiérové branky o šest minut později. Dlouhou přihrávku usměrnil hlavou Higuaín a "Hunter" se tváří v tvář gólmanovi Sportingu nemýlil. O další dvě minuty pálil tvrdě těsně mimo Gago. Do kabin šli samozřejmě spokojenější hosté.

Ve druhém poločase se nemuselo na gól příliš čekat. Obrana Gijónu vykazovala značné skuliny a do jedné z nich vpadl ve 49. minutě protiútok Realu. Higuaín patičkou přistrčil Marcelovi a ten přehodil vyběhnuvšího Lafuenteho.

V 56. minutě měl velkou šanci po pěkné přihrávce Heinzeho Higuaín, leč střílel mimo. První příležitost měli domácí v 59. minutě, ale Bilič trestným kopem minul Casillasovu branku. V 67.minutě, kdy Real mírně polevil, ukopl šanci Raúlovi Huntelaar po průniku Marcela.

V 72. minutě hosté protestovali po neuznaném gólu Huntelaara, který byl podle výroku rozhodčího Lahoze v ofsajdu po centru Ramose. O minutu později měl nečekanou práci po lehkém nákopu Casillas. V 76. minutě uzavřel gólový účet opět kapitán Raúl, který dorazil do sítě odraženou střelu Higuaína po chybě brankáře Lafuenteho.

Pět minut před koncem se nezapsal ve veliké šanci mezi střelce Higauín, od něhož se odrazila mimo branku střela vystřídavšího Pareja. Jedinou gólovou příležitost měli domácí po střele Barrala dvě minuty nato, ale jeho pokus se odrazil od tyče. Real tak splnil svou povinnost a jistě se pokusí dohnat náskok Barcelony, svého úhlavního soupeře v hypotetickém boji o titul.

Více informací k zápasu

Racing Santander - Villarreal CF 1:1

15.02.2009 17:00

Góly: 25. Nikola Žigić - 43. Santi Cazorla

Na stadionu El Sardinero se zrodila v třiadvacátém kole Primera Division remíza 1:1, v tabulce zůstává Villarreal pátý, Racing je jedenáctý.

Lépe začali hosté, šanci měl Cazorla, který ve velmi dobré pozici nechal vyniknout Tona. Hra se postupem čase vyrovnávala a i Racing si vytvořil gólovou příležitost, Ezequiel Garay pálil uvnitř pokutového území, brankář Diego Lopéz byl ale na místě. O šest minut později už ale Lopéz inkasoval, to když Oscar Serrano poslal skvělý centr na neobsazeného Žigiče, jenž přesnou hlavičkou poslal domácí do vedení. Po půl hodině hry mohl vyrovnat Fabricio Fuentes, to však jeho hlavička nesměla mířit přesně do prostoru kde stál gólman Tona.

Vyrovnání se však hosté nakonec dočkali ještě do přestávky, ve 43. minutě dostal míč na hranici pokutového území Cazorla, jenž si pohrál s Colsou a krásnou ranou překonal Tona. V úvodu druhé půle měl šanci Žigič, který však tentokráte přesně nezamířil. Povětšinu druhého poločasu byl lepší Villarreal, Rossiho ránu pokryl skvělým zákrokem brankář Tono. Další velké šance si však ze svojí převahy žlutá ponorka vytvořit nedokázala.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Recreativo Huelva 1:1

15.02.2009 17:00

Góly: 51. Gaizka Toquero - 33. Aitor Tornavaca

Huelva přehrála Bilbao na jeho vlastním hřišti a vzhledem k velmi špatnému výkonu domácích se nakonec bod pro hosty zdá ještě málo. Bez své hlavní útočné hvězdy - Joseba Llorenteho - Baskové vůbec nevěděli, co hrát, a bod si pravděpodobně nezasloužili.

Athletic se ještě před pár dny zdál v excelentní formě, poslední dva zápasy to však příliš nepotvrdily. Přitom dnes ještě mohli zcela proti průběhu zápasu vyhrát, když v nastaveném čase druhého poločasu měl na noze tutovku Ion Vélez. Byl by to ale krutý závěr pro Recreativo, které během 90 minut promarnilo více než jednu slibnou příležitost.

Krom gólových akcí se za klíčový moment dá označit také situace, jež nastala krátce po startu druhého poločasu. V ní byl faulován Adrián Colunga brankářem Iraizozem, ale rozhodčí penaltu nezapískl. Pokud by tak učinil, pravděpodobně by i Iraizoze vyloučil a zápas by byl takřka rozhodnutý. Remíza neznamená ani pro jednoho ze soupeřů žádnou změnu v tabulce, pouze Bilbao se o devátou/desátou pozici nyní dělí s Valladolidem.

Joquín Caparrós se nakonec rozhodl pro Etxeberriu, jakožto náhradu za nenahraditelného Llorenteho. Recre pak spoléhalo hlavně na útoky přes pravou stranu, kde řádil Camuňas. Neustále se hosté snažili prosadit právě tudy a zkoušeli to tak dlouho, až se jim to podařilo. Pomohl tomu také fakt, že domácí Balenziaga, který hlídal tuto stranu hřiště za zraněného Koikiliho, neměl nejlepší den. Ve 33. minutě tedy Camuňas zaměstnal baskickou obranu a připravil pro Aitora gólovku, kterou ten levačkou proměnil.

Bilbao působilo skutečně ztraceně. Chyběl gól, chyběly šance, chyběla myšlenka... chyběl fotbal. Caparrós byl natolik nespokojený, že o poločase nechal Davida Lópeze s Etxeberriou na lavičce a na hřiště přivedl Susaetu a Toquera.

Netrvalo dlouho a Athleticu se podařilo po změně stran vyrovnat. Centr Gabilonda se po intervenci Casquera dostal k Javi Martínezovi, který jej dopravil do sítě. Ještě předtím došlo k již zmiňované sporné situaci na druhé straně.

Od stavu 1:1 už Bilbao zase působilo tím stejným (=špatným) dojmem. Huelva naopak dále usilovala o vítězství a několikrát k němu byla skutečně blízko. Dvakrát to bylo prostřednictvím aktivního Adriána Colungy, jenže nejdříve mířil nad a poté ho takřka zázračně vychytal Iraizoz. Neuspěl ani Camuňas, jehož střela letěla vedle.

Recre promarnilo dobré příležitosti a málem jí to stálo nejen dva body, ale všechny tři. Ion Vélez mohl v nastaveném čase zajistit všechny tři body Bilbau, jenže na brankové čáře zakročil na poslední chvíli Bouzón.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Sevilla FC 0:2

15.02.2009 19:00

Góly: 84. Frédéric Kanouté, 90. Frédéric Kanouté

Dva góly Frederica Kanoutého v závěru utkání Sevilly s Espanyolem znamenaly výhru domácích v poměru 2:0. Sevilla si tak upevnila třetí místo v průběžné tabulce.

Sevillští využili vyloučení hostujícího Loly Smiljaniče 26 minut před koncem. Po třech utkáních bez vítězství Sevilla konečně zabrala. Vzhledem k tomu že Mallorka porazila Numancii tak Espanyol vstoupil do tohoto utkání jako poslední tým v tabulce. Hostující svěřenci Mauricia Pocchettina začali slibně, v páté minutě střílel nekrytý Luis García, ale Palop situaci kryl. García byl pro Sevillu stálou hrozbou, v 37. minutě ale nedokázal zužitkovat ani centr Neného, před půlí překonal Palopa, ale míč šel nad břevno.

Těsně před přestávkou pak po souboji o míč s Palopem upadl, ale gólman Sevilly hrál jako první míč a hrálo se dál. I nadále byl Luis García ústřední postavou, ale i po změně stran skočil na Palopovi. Pak se dostala ke slovu Sevilla, pokus Renata zneškodnil Kameni, Capelův šel mimo branku. Okolo hodiny hry zase nepřesně stříleli hostující Sergio Sanchez a Corominas. Po vyloučení Loly už měla Sevilla jasnou převahu. Nejprve trefil Renato tyč, o chvilku později vytáhl Kameni na břevno pokus Romarica. Zápas spěl k remíze, vítězný gól trefil až Kanouté po centru Jesúse Navase. Zmar Espanyolu byl dokončen v druhé minutě nastaveného času, když Kanouté proměnil další centr Navase.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Getafe CF 1:1

15.02.2009 21:00

Góly: 33. Diego Forlán - 88. Juan Ángel Albín

Atlético Madrid remizovalo doma s Getafe 1:1, hostující útočník Juan Albín si vyzkoušel role viníka i hrdiny.

Atlético stále čeká v novém roce na domácí vítězství, stejně tak jeho nový kouč Abel Resino, který vedl svůj tým teprve podruhé. V minulém kole snadno vyhrál v Huelvě, nyní sice vedl, ale dvě minuty před koncem odčinil Albín neproměněnou penaltu a vyrovnal. První slovo v zápase měl hostující Albín, po rohu Granera hlavičkoval do břevna, šanci Ucheho zase Leo Franco vytěsnil na roh. Cata Díaz a Gavilán skončili své šance na Leo Francovi. Atlético zahrozilo z brejku, šanci Simaa ale chytil gólman Jacobo.

Atlétiko pak přebralo iniciativu, Forlánovu ránu zblízka zblokoval Cata Díaz, ve 33.minutě poslal skvělý centr Seitaridis, Forlán se zbavil obránce a skvělým halfvolejem levačkou překonal Jacoba. Gólman hostí měl práci i po přestávce, to chytil i hlavičku Aguera i pokus Maxiho Rodrígueze. Jedenáct minut před koncem upadl po souboji se Seitaridisem a Pablem ve vápně Casquero a hosté kopali penaltu. Ale Albín poslal míč nad branku! Ale nakonec se hosté přece jen dočkali vyrovnání. Centr Contry vrátil před branku Uche a na vzdálenější tyči osamocený Albín smazal svůj hřích a vyrovnal.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona23193170:1860
2.Real Madrid23162549:2750
3.Sevilla FC23125631:2141
4.Valencia CF23115743:3438
5.Villarreal CF23108536:3138
6.Atlético Madrid23106748:3436
7.Málaga CF23106738:3436
8.Deportivo La Coruña23105827:2935
9.Real Valladolid23931134:3630
10.Athletic Bilbao2386933:3630
11.Racing Santander2378825:2729
12.Getafe CF2369833:3527
13.UD Almería23761029:3727
14.Sporting Gijón23901429:5127
15.Real Betis23751131:3226
16.Recreativo Huelva23671020:3325
17.CA Osasuna23491023:3021
18.RCD Mallorca23561223:4021
19.CD Numancia23621526:4620
20.Espanyol Barcelona23391120:3718

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (353)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ten Eto´o nema konkurenciu .. 22 zapasov 23 golov

Reagovat
smazaný uživatel

ale ma...Kris Boyd

Reagovat
Paddy

Marko Janko

Reagovat
smazaný uživatel

nooo Boyda mam rad a dufam ze zajtra nejakym golov prispeje k vyhre Gers v Old Firm :-) a stym jankom si trafil :-) to bude sok ak Samuelovi vyfukne zlatu kopacku :-) kazdopadne Pichichi ma istu

Reagovat
smazaný uživatel

Boyd je ako Ronaldo=vo veľkých zápasoch slabý a neviditelný...

Reagovat
smazaný uživatel

to je sedlacina co si teraz napisal. v prvom rade boyd vo velkych zapasoch sedava na lavicke pretoze smith hra na jeden hrot a tam sa mu hodi iny typ nez je on a co sa tyka ronalda neviem ktoreho myslis ale zrejme toho sasa z old trafford tak k tomu ti poviem len jedno ked mal formu (minulu sezonu) tak pred nim padali na rit vsetci. na strane druhej, v tzv. velkych zapasoch je casto krat viac taktiky nez zvycajne, viac branit musia aj utocnici a sanci je logicky menej.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj Ronaldo viac bráni že ?

Tak Boyda som videl v minulom Old firm,moc ti do toho kecat nechcem,ale dla mňa je to drevo...

Reagovat
smazaný uživatel

boyd je cisty hrot, typicky zakoncovatel. u mna nemusi utocnik robit nic, staci ked dava goly.

Reagovat
smazaný uživatel

Pre tím nevyprodukuje holé nič,opäť sa Odl Firm stane korisťou The Hobbs,Huni budú tam kde majú,t.j 2.miesto,Boyd Vás nespasí...

Reagovat
smazaný uživatel

a co ma akoze produkovat? nestaci ze dava kopec golov? mne hej

Reagovat
smazaný uživatel

Sú dôležitejší hráči ako Boyd-doklepávač,ale primomínam ti že veľa som ho nevidel,takže sa môžem mýliť,ale vždy keď som ho videl nehral dobre,taký modrý dreváčik to je

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Barca Ale remízu beru, nato že jsme prohrávali 2:0 na horké půdě. Ale určitě je podržel Ricardo, přijde mi jak kdyby se vzal nějaký dopingy. Prootže to co vychytaů je ,,snad" nemožné..

Reagovat
smazaný uživatel

jujky....barca a penalty to je kapitola sama pro sebe...to co dneska rozhodci vykouzlil to bylo trosku moc okate....PUTA FARSA

Reagovat
smazaný uživatel

Vyfič zmrde

Reagovat
smazaný uživatel

BAN

Reagovat
smazaný uživatel

BAN? Ty asi nevíš, co to je puta, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Zalez

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mame tu nulu co jsem rikal

Reagovat
smazaný uživatel

EF nebol daleko od pravdy...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak, ukazalo se jak je Puyol dulezity pro Barcelonu

Reagovat
$dolar$

Skoda ze Barca neprohrala

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dneska už Barcu nespasil ani střídající faktor Messi, ale jednou to přijít muselo, lepší ted v lize než potom v Copě nebo LM

Reagovat
$dolar$

Ani mimozemstan?

Reagovat
smazaný uživatel

představ si to

Reagovat
$dolar$

Ale Osasuna ma posledni vysledky velmi dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

už nás nenapínej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zitra toho Real snad vyuziju na pude Gijonu

Reagovat
smazaný uživatel

ehm, čeho? jo ahááá oni se dotáhnou na dostřel vlastně

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nevim, nebo se da stahnout 12 bodu za 1 zapas?

Reagovat
smazaný uživatel

tak vidíš

Reagovat
smazaný uživatel

No vidis, Real musi stahovat postupne, a zitra musi udelat prvni krok

Reagovat
smazaný uživatel

tak tím stejně nic nezmění, letos už to není soupeř o titul

Reagovat
smazaný uživatel

nikdy nehovor nikdy.. barcelone sa este mozu zranit Eto alebo Messi alebo este hocico sa moze stat, nemozes vediet..

Reagovat
smazaný uživatel

Minojska civilizace si taky myslela ze se nema ceho bat, staveli obrovske palace bez hradeb, byli dobyti Dory

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni oceňujem, že jsi dával včera ve škole pozor.

Reagovat
smazaný uživatel

nene dejepis mame v pondeli

Reagovat
smazaný uživatel

no barca muze byt rada ze jim piskaji takovi carodejove...protoze co dneska vykouzlil za penaltu to byl vrchol....zmrdi katalansti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dej si sprchu a pak se vrať

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ronaldinho_10

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

....řekl fanoušek Realu

Reagovat
smazaný uživatel

dneska byla chyba ze na levo sel Henry........Iniesta to tam motal pred tim neuveritelne jak odesel do stredu lava strana se vytratila

Reagovat
smazaný uživatel

Saumel Eto´o je největší borec, ten druhý gól by parádní!

A vzhledem k průběhu zápasu jsem z remízou spokojený, ale vícekrát se to už nesmí stát!

Reagovat
$dolar$

Co ta penalta? Diskutabilni nebo zaslouzena?

Reagovat
smazaný uživatel

No, podle mě spíš nebyla než byla, ale nestěžuju si :)

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme diskutabilna

Reagovat
$dolar$

Sice jsem to nevidel, ale taky myslim

Reagovat
smazaný uživatel

Až na to, že i trenér Betisu přiznal, že to penalta byla, což by mělo veškeré diskuze utnout

Reagovat
smazaný uživatel

penalta byla pisknutelna ale ovsem diskutovt se o ni asi bude moc

Reagovat
smazaný uživatel

Oliveira dneska .. najprv zahodi golovku a potom v 90 min. v brejku namiesto toho aby nahral nekrytemu spoluhracovi radsej vystreli do stredu brany..

Reagovat
C0br

Proc Messi porad sedi? To ty zapasy nezvlada fyzicky?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že ho čekají ještě důležitější zápasy, navíc hrál v týdnu za repre, nebyl důvod ho přetěžovat, navíc už několikrát si Pep vyzkoušel že i když ho tam pošle na 20 minut tak stejně sám rozhodne zápas, dneska mu to nevyšlo ale Barce to nijak neuškodilo

Reagovat
C0br

A moje chyba, zapomnel jsem na pratelaky....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo Hleb ma teraz neskutocnu formu

Reagovat
smazaný uživatel

Hleb je jedna jediná kanka ne této, zatím téměř dokonalé sezoně

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečné ho nasazovat v lize... tam není soupeř žádný reálný soupeř o první místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz budete dale ztracet body s tymy ze spodni poloviny tabulky tak se to muze rychle zmenit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pak prostě nasadíme Messiho od začátku a ztrácet dále nebude no.

Reagovat
smazaný uživatel

Chces mi rict ze bez Messiho jste klub bojujici s tymy jako je Betis?

Reagovat
smazaný uživatel

Tos řekl ty, že pokud budeme ztrácet... já jen řekl, co bychom v tu chvíli udělali, co na tom nechápeš?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu ze cely vykon stavis na bedra jednoho hrace

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápeš toho mnohem víc, pokud si odvodil toto. Já nikde o našem výkonu nehovořil ,já jen řekl, co uděláme, pokud nastane situace, kterou jsi vymyslel ty. Můžu vědět komu fandíš? Dělám takovou studii o tom, zda se nechápavost nějak přenáší mezi fanoušky stejného týmu...

Reagovat
smazaný uživatel

Svymi reakcemi potvrzujes ze Barcelona s Messim od zacatku je neporazitelna, ale Barcelona bez Messiho ztraci s tymy ze spodni poloviny tabulky, co z toho vyplyva uz si kazdy muze odvodit sam

btw: i kdyz je to irelevantni pro toto vlakno, fandim Realu Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Já NIKDE zde nanapsal, že Barca bez Messiho ztrácí body. Ani jsem to nikde nenaznačil. Tys jen napsal, že taková situace může nastat a já odpověděl, co by se tom případě dělo.

Díky za odpověď, další potvrzení mé teorie.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja taky muzu rict ze jsem nikde nenapsal ze nefandim Barcelone ale z meho predchoziho prispevku si to (predpokladam) domyslis

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, ne to fakt nemá cenu. Zkus si tohle vlákno třeba zítra přečíst, snad ti dojde o co mi jde.

Reagovat
smazaný uživatel

To asi muze pochopit jenom fanousek Barcelony, moje chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by nastupoval proti obyčejným pozemšťanům?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Byli jsme lepší, ale bod je v konečném součtu ucházejícím výsledkem. Puyol a Messi samozřejmě chyběli, ale nebylo by to tak citelné, kdyby neměli Hleb s Caceresem špatný den. Hleb, ač se ho zastává, je zatím pouze dobrým žolíkem a Caceres se musí ještě hodně učit, Betis byl aktivnější než Gijón a hned to bylo na jeho výkonu znát.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě něco, Samuel pěkně utekl Villovi, to už nedožene

Reagovat
smazaný uživatel

Eto'o je ďábel, několik kol zpátky měl drobný výkonnostní výpadek, ale teď opět předvádí to, na co jsme u něj zvyklí...

Reagovat
Tsigi

Kluby, který v létě nevzali Eto'a se musí dost mlátit do hlavy

Reagovat
smazaný uživatel

Můžou ho vzít tohle léto.

Reagovat
smazaný uživatel

To ani neříkej...

Reagovat
smazaný uživatel

Není potřeba se ho držet za každou cenu, pokud bude chtít přehnaný plat, bude možná lepší prodej.

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslím, podle mě by byl nesmysl ho prodávat po jeho nejlepší sezoně.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne kdyz za nej v soucasnosti v tymu neni nahrada

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ta by pochopitelně přišla.

Reagovat
smazaný uživatel

spekuluje se o Benzemovi ale nevim jestli ma na to dat za sezonu pres 20 golu a pak Villa toho asi Valencie bude chtit prodat mimo spanelsko

Reagovat
smazaný uživatel

Villa by se hodil do Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

nemel by arsenal uz koupit i nejakyho domorodce?

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger knows

Reagovat
smazaný uživatel

ne jak by s nima asi komunikoval? by mohl pokecat maximalne s Walcottem a maserem (a to druhe nevim jiste)

Reagovat
smazaný uživatel

to jo:)kazdopadne by meli zacit myslet na to kdyby nahodou proslo 6+5 protoze pak by jim byla pulka tymu k nicemu

Reagovat
smazaný uživatel

Spis nez todle bych rekl ze prijde driv zavedeni platovych stropu

Reagovat
smazaný uživatel

to nevim jak na tom arsenal je s platama:)

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdopadne plati kazdemu v jine mene

Reagovat
smazaný uživatel

no po evrope uz je skoro vsude euro ne?:)

Reagovat
smazaný uživatel

to byla narazka na ty cizince, ono uz tam ani tech evropanu moc neni

Reagovat
smazaný uživatel

ja vim pochopil sem:) no nevim ani koho tam maji nebo ne jediny proc se o ne zajimam je kdyz se pise koho chtej v Barcelone

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

Myslím, že momentálně by se Samuel nedal zaplatit ani státním dluhem Islandu.

Ale v situaci v Barceloně se nevyznám takže to nebudu nějak rozvádět.

Reagovat
smazaný uživatel

Má smlouvu do roku 2010, jeho cena není nijak extra vysoká.

Reagovat
Tsigi

Dík, ale myslím, že Barca mu novou smlouvu asi nabídne a Eto'o má rád tu situaci, když se to okolo něj točí, což letos evidentně jo. Třeba podepíše. Když ne tak bych ho poslal na klasický trase do Milána

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím řekl, že se smlouva bude řešit po sezóně, uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Tezi z vyborne hry a podpory utoku barcelony, cimz nechci nijak snizovat jeho nesporne kvality, jenom naznacit ze neni o nic vyjimecnejsi nez napr. RvN, David Villa, Torres, ...

Reagovat
$dolar$

Myslis ten Uzbeckej tym?

Reagovat
smazaný uživatel

rivaldo + etoo, to by byla dvojka...

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Tsigi

Myslím Inter, AC prostě velkokluby, kteří po něm měli chňapnout, když byl k mání. Nebo klub typu City, Samuel je na prachy tak třeba na to by ho dostali.

Reagovat
Tsigi

Reakce na dolara

Reagovat
herbage

Toho Hleba nemají spoluhráči rádi, několikrát do zcela ignorovali, i když nepředvedl vůbec nic. Eto'o tam celkem zákeřně vrazil do Limy, pencle asi ano, kontakt tam byl, závěrečná čtvrthoďka velmi zajímavá. Oliveira celkem palič, navíc děsnej simulant, snad po každým kontaktu se svalil na zem

Reagovat
herbage

Btw, ta fotka je snad 5 let stará, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak malo stacilo a na miste Eto´a mohl byt Baros

Reagovat
Xavi8

No tak uz som konecne prisiel domov zo zapasu.

Prve 2 strely = 2 goly v nasej sieti, este stastie, ze nas potom Vicky podrzal

V zavere sme mohli aj strhnut vitazstvo na svoju stranu, ale v podstate mozme byt radi aj za remizu. Ajtak si myslim, ze si Betis nezasluzil ani bod

Kazdopadne vyrovnat z 0:2 na 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi byl v Seville nebo nekde v hospode?

Reagovat
Xavi8

po cesky v hospode

Reagovat
smazaný uživatel

Uz jsem ti zavidel ze jsi ve Spanelsku

Reagovat
anonym

Ale zasloužil, obrana byla v některých okamžicích děravá a domácí zvládli začátek zápasu.

Jinak Iniesta a Valdes.

Reagovat
Xavi8

hej velmi bolo bolo citit neucast Puyola

Inac skodam, ze Iniesta este raz nepadol v 16 ked ho zjavne jeden hrac tahal za dres, sice nvm ci by odpiskal dve 11 na toho isteho hraca....

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta dneska mel ho nechat do konce zapasu na levym utoku skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť snad každý viděl, že Henryho nasazení bylo prospěšné. BYl potřeba někdo, kdo tu hru roztáhne do křídla a pak taky to, aby pod čtyřma útočníkama byli dva tvořiví záložníci.

Reagovat
smazaný uživatel

to si delas srandu chces rict ze henry tam zahral lip? popravde dneska predvedl jen par strel pomalu do prostred brany a par nepresnejch centru

Reagovat
smazaný uživatel

Já nddke neřekl, že tam zahrál líp, přečti si to ještě jednou.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase slovickaris?

Reagovat
smazaný uživatel

To není slovíčkaření. Iniesta tam byl lepší, ale já napsal, že byl Iniesta potřeba jinde a na křídle zase někdo, kdo to roztáhne. To je úplně něco jiného než říct, že tam Henry zahrál líp. Jestli toto nechápeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Promin nevsiml jsem si tech dvou tvorivych zalozniku na konci vety

Reagovat
smazaný uživatel

ok promin ovsem do doby kdy hral na levo Iniesta tak na ty strane proste betis horel psal ze byla potreba roztahnout to do kridla a Iniesta hral presne jak ma kridlo hrat Henry je pro me proste hrot rozdil ve hre tech dvou by bil do oci i slepyho

Reagovat
smazaný uživatel

S tím nesouhlasím, Henry nehrál vůbec špatně a celá hra byla po příchodu jeho a Messiho (který nešel moc vidět) o poznání lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, Henry se snažil a hru pozvedl.

Reagovat
smazaný uživatel

nemusis souhlasit ale kridlo by podle me melo byt daleko tvorivejsi a mimochodem v tomhle zapase se Titimu nepovedlo snad nic ani strela ani centr

Reagovat
smazaný uživatel

Mně stačí, že má za půlku sezóny 20 gólů, nepotřebujem dvě tvořivé křídla. Úkolem Henryho nebylo tvořit hru.

Reagovat
smazaný uživatel

ted rikas presne co sem rekl ja ze Henry neni kreativni tak o cem se hadas? mimochodem nema nahodou 12ligovych +1 pohar +1 LM?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, proč jsem napsal 20, chtěl jsem naspat 11, které měl po půlce. Hádám se o tom, že Henry tvořivý být nemusí, a proto není potřeba mu to vyčítat, protože Guardiola po něm chce něco jiného, což se ti snažím marně vysvětlit.

Reagovat
smazaný uživatel

to je dost marny protoze sem rikal ze hraje jako hrot at uz to po nem Pep chce nebo ne na levym kridle hraje jako druhej hrot

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, mysli si to dál, když si nenecháš poradit.

Reagovat
smazaný uživatel

ok tak jak tam teda hraje?

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje tam tak, že se obětuje pro tým. Roztahuje hru a snaží se dělat to, co dělal před lety Giuly. Občas si ale prohodí s Eto'oem posty a na křídle hraje Etoo zatímco Henry na středu, proto to někdy může vypadat, že hraje co nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

jenze Giuly na tohle presne byl typ hodne se snazil vytvaret sance a posilat do vapna balony Henry de daleko vic do zakonceni proste neni ten typ

Reagovat
smazaný uživatel

Není to ten typ, ale dobře se na to adaptoval a kompenzuje to mnohem větší gólovostí.

Reagovat
smazaný uživatel

jj konecne se dostavame k tomu co sem rikal

Reagovat
smazaný uživatel

tak po dnešku zpochybňovat Henryho přínos, to nechápu ... Vždyť to tam rozpohyboval a z jeho strany chodily pěkné centry, tlačil se do koncovky ... Co bys ještě po něm chtěl?

Reagovat
smazaný uživatel

z jeho stray chodily centry vetsinou na nikoho a ikdyz se tlacil do zakonceni zakoncoval strasne proste dneska nemel den

Reagovat
smazaný uživatel

no, jak myslíš. Každopádně se jeho a Messiho příchodem hra zvedla a nechybělo mnoho a vyhrálo se. Někdy mám pocit, že lidi chtějí po Henrym nadlidské výkony a ikdyž se mu výkon povede (teď skoro každý zápas), tak se každýmu nezavděčí a stejně se najde někdo, kdo si do něj kopne

Reagovat
smazaný uživatel

ja proti nemu nic nemam jen hodnotim zapas dnesni mu bohuzel nevysel jinak tuhle sezonu po slabsim zacatku hraval skvele daval dulezity goly dnes proste podle me leva strana byla daleko vyraznejsi s Iniestou

Reagovat
smazaný uživatel

to by se dalo vysvětlit tak, že v první půlce byla pravá strana s Hlebem zabitá, takže se to tahalo přes levou, ale že by z té levé vznikly nějaké nebezpečné situace? Moc ne. Zato ve druhé půlce z kopaček Henryho tam bylo závarů o poznání víc

Reagovat
smazaný uživatel

nebudu se hadat Iniesta tam proste podle me zahral skvela delal si co chtel a vytvoril tam podle me dost vcetne pentle

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva to uz to nemoh Betis dotahnout?! ale aspon neco

Reagovat
One-Real

Škoda, ale i bod ztráty Barcy je dobrej

Reagovat
$dolar$

2 body

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Chacha !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2 body

Reagovat
smazaný uživatel

*Realu

Reagovat
One-Real

Jsem nevěděl, že sleduješ hokejový Real...to mi připomíná film Kokosy na Sněhu a bob Jamajky

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak, víš moc dobře o jakém Realu se tu bavíme

Reagovat
One-Real

Taky mě baví basket, občas si ho zahraju

Reagovat
$dolar$

No basketbalovej Real me dneska nastval, protoze vyhrali o bod nad moji oblibenou Tau Ceramicou

Reagovat
smazaný uživatel

fakt? a ja mel vsazeno na remizu

Reagovat
One-Real

Reagovat
One-Real

Dokonce...2

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý výsledek pro Barcelonu, před zápasem jsem čekal 3:0 nebo 4:0 , najednou vidím 2:2. Gratulace Barce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pán je tipér

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi8

ja vam gratulujem k uz len 13 bodovemu manku

Reagovat
One-Real

co je dnes, nemusí být zítra

Reagovat
smazaný uživatel

Pobavil

Reagovat
smazaný uživatel

To ty jsi psal to preview?

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zarrův rekord je v ohrožení?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska ve Valencii výborný fotbal . Akorát nechápu, co jako Vale chce dělat z tím ementálovým středem zálohy a přímo tragickým krajním bekem jménem Carleto. To byl přímo otřesný výkon. Kdyby se někomu chtělo, vážně by mě zajímala statistika, kolikrát se hráči Malagy přes něj dostali k bráně, potažmo do šance. On tam někdy vůbec nebyl, zástup za něj žádnej a tvořily se tam přímo výlohy. Druhej krajní bek byl o něco málo lepší, ale i přes něho si protihráči procházeli jak na výlet, ale ten alespoň držel pozice

Ale fotbal to byl výborný - nahoru-dolu. Jen víc takových

Reagovat
-Kopy-

V prvním poločse to byl nejhorší výkon od nás co jsem snad letos viděl, v druhym se to sice zlepšilo ale stejně to bylo hrozný... v prvním to vypadalo jak když spolu kluci hrajou opravdu poprvé...Carleto ? nastoupil poprvé, byl hrozně nervozní, každopádně souhlas, tragickej výkon, si tam z něj Eliseu udělal trhací kalendář...druhej kraj obrany ? Maduro - s takovou postavou prostě nemůže hrát krajního beka... Albelda - Baraja - za co mě bože trestáš ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Maduro se snažil, ale ten flek fakt není pro něj, bylo to vidět. Jinak dneska hodně kazil a zároveň ukázkově bojoval Marchena, z jeho výkonu mám velmi smíšené pocity, ale rval a šel ostatním příkladem, to se mi líbilo. I když nutno dodat, že některé jeho rozehrávky mi hlava nebrala....

Reagovat
-Kopy-

Druhej gól jeho a Albeldy...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě hlavně potěšil tou bojovností, na tom gólu nese podle mě hlavní díl viny Albelda...

Reagovat
-Kopy-

Jj ale Marchena to vytáhl a propadl...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo, je to možný, já si teď už tu situaci přesně nevybavuju.

Reagovat
-Kopy-

Jo on potáhl míč 30 metrů dopředu a samozřejmě o něj přišel, rychlej protiútok - Albelda pohořel a...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Carleta bych nezavrhoval, třeba se chlapec náležitě nemotivoval a pak byl překvapen, když vlasáč Emil musel střídat. Jinak ten střed byl k zblití, oba dva veteráni dostali po žluté a mám zato, že kdyby ji Albelda nedostal, tak by se odvážil zabránit tomu gólovému průniku, byť za cenu faulu samozřejmě. Jinak Silva, Joaq, Villa a Cesar potěšili, fotbal to byl velmi pěkný, samá paráda, Španělsko jak má být.

Reagovat
-Kopy-

Snad nepatříš do skupiny onlineobdivovatelucarletazvalenciacf.cz ?

Reagovat
smazaný uživatel

To nepatřím, ale říkám si, že je tu přece jen solidní naděje, že by mohl být v budoucnu lepší než Moretti. Jinak teď tam raději ani nechoď, už tam truchlí, že LM letos nebude a že bez Villy bychom hráli 2. ligu....

Reagovat
-Kopy-

Du tam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
-Kopy-

Reagovat
-Kopy-

sakra měla bejt reakce na ten tiket

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

O dvě postupová místa do předkola LM se strhne pěkná bitka.

Reagovat
smazaný uživatel

teď se ty kluby spíš předhánějí, kdo víckrát poztrácí body. je to škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm....Osasuna neodehrála tak pěknej duel jako minulý týden a bod si až tak nezašloužila, ale bod je dobrý. Myslím, že by zítra nemusel nikdo z trojice Espanyol, Mallorca a Numancia bodovat. Dle mě by mohl boda uhrát, a to i přesto, že je na tom Sevilla špatně, jen Espanyol. Osasuně přeju udržení se...

Dneska bych ve všech duelech pochválil brankáře, tedy až na Aranzubíu, jenž si moc nezachytal a nemohl tak ukázat své kvality. Zejména pak zákroky resp. výkony Cézara Sánchéze či Ricarda byly parádní!

Eto´o

Reagovat
smazaný uživatel

Lapíz rekni mi jak se ti podarilo zaroven sledovat Betis - Barca a Depor - Osasuna?

jinak ta tvoje teorie je zajimava, ale nerealna...Numancia totiz hosti Mallorcu, a varianta ze by z toho zapasu oba tymy nevytezily ani bod, neni moc pravdepodobna kazdopadne zapas v Sorii bude zajimavej

pochvalil bych Málagu, ta predvadi moc peknej fotbal, nebal bych se rict jeden z nejlepsich v lize. Pokud udrzi formu, ma na top 4.

Reagovat
smazaný uživatel

Málaga zahrála opravdu fantasticky. Mají to sehrané kluci výborně a několikrát Valencii pořádně zavařili. Dovolil bych si říct, že měli o poznání víc šancí, než domácí a to už je, co říct.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm...máš pravdu. Dařil se jim přechod přes obranu a kraje zahráli fantasticky! Ukázalo se, že největší slabinou současné Valencie je defenzíva, která hraje katastrofálně... Ale proč se divit, když nastoupí Carleto, Maduro a vlastně i Albiol... Tomu se s Marchenou přestalo dařit...

Reagovat
smazaný uživatel

Přes net jen tak zběžně... když jsem něco slyšel, koukl jsem se na opakovačku... A to věz, že jsem při tom psal ještě na Barcu report...

Přehlédl jsem se... To však nemění nic na tom, že můžou být v Osasuně rádi za bodíka...

Já Málaze přeju jen to nejlepší. Real asi nedožene, což se při aktuální kolísavé výkonnosti nepořadí pravděpodobně ani Seville, Valencii či Villarrealu, ale jestliže udrží Eliseu, Luque a zejména Duda svou výkonnost (ještě bych rád připomněl Goitoma, jenž chytá stabilně dobře...), tak mají šanci na bojovat o třetí místo, což by bylo více než fantastické!

Reagovat
smazaný uživatel

bod z tohto ihriska si mimoriadne cenim, za stavu 2-0 bertis bol nazhaveny, mohli dat aj o dva goly viac, ale vicky potvrdil svoje kvality ...takisto aj eto o,,ten druhy gol bol super ..aj ked 3 body by boli lepsie, ale vzhladom k zapasu, betis si nezasluzil prehrat, aj ked nerad to priznavam...a vzdy nemozeme len vyhravat

Reagovat
smazaný uživatel

bodaj by to ostalo na tych 13 bodoch

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že by si Real nechal uniknout šanci na snížení náskoku ? Nebud naivka

Reagovat
smazaný uživatel

Po bitvě každý generál! Gratuluju!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska takový přáteláček proti Gijonu, který jsme docela zvádli.

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne

Reagovat
mastakillah

Úžasnej výkon Almerie, otočit zápas v 9 lidech...pěkně

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
smazaný uživatel

Gijon byl tragickej, jsem myslel že toho předvede víc...škoda...jinak Hunter a ta nahrávka rukou kdyby to Raul dal tak to normálně platí a Iker a ten jeho "zákrok" v té 73. minutě - Nádhera ...Jinak Marcelo pěkný gol

Reagovat
smazaný uživatel

Iker dneska jistota no

Reagovat
smazaný uživatel

že vieš takto vytrhnúť jednu ani nie chybu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jinak skoro žádný zákrok neměl

Reagovat
smazaný uživatel

ale takúto banalitu, ktorá ovplyvnila zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Já jenom tak, že zas Iker taková jistota vzadu není

Reagovat
smazaný uživatel

ale je neboj, poslednych 8 zapasov 1 gol

Reagovat
smazaný uživatel

No taky na něho nejde moc střel

Reagovat
smazaný uživatel

Proti tymto superom ze Gijon, Numancia to nie.. ale proti Vale, Villarealu to bolo ine.. a Valdes sa tiez na nejake vynimky vecsinou nudi

Reagovat
smazaný uživatel

Jo šak jo prostě se mi ten "zákrok" líbil

Reagovat
smazaný uživatel

Posledné 4 zápasy neinkasoval gol a v posledných 9 len 3

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím šak je to borec, chytá dobře ale ten jeho zákrok mně celkem pobavil tak jsem totu napsal

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

To soudíš podle jedné chyby za stavu 4:0 ?

Reagovat
smazaný uživatel

Když to nebyla ani střela ale...

Reagovat
smazaný uživatel

A co to bylo?

Reagovat
smazaný uživatel

To byla spíš taková malá domů...

Reagovat
smazaný uživatel

Dostávat brankáři takové malé domů, tak by asi nebyli rádi, každopádně chytat to měl, měl jsi slyšet španělského komentátora

Reagovat
smazaný uživatel

to sa obcas stane ked je zapas vo vrecku a neni uz taka koncentracia.. si pametam ze neco podobne sa stalo Valdesovi tuto sezonu ked strelu co sla nanho si nejako zrazil do hlavy a odtial to letelo do tyce alebo tesne vedla

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to bylo proti Getafe...ale včera? Videl si Vickyho ? To byli zákroky

Reagovat
smazaný uživatel

videl som, ale Ikerove proti Villarealu boli krajsie

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem asi neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

tuto je videa mas tam aj hudbu www.youtube.com/watch?v=0routyKQNbc&feature=related

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, už si vzpomínám

Reagovat
smazaný uživatel

Chudáku, to je obrovská chyba, když míč před brankářem skočí na drn. Čekal jsem kterej blbec něco k tomu napíše a nezklamals.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No kruť očima, ale nad svým výplodem.

Ono napsat, že Iker není jistota vzadu po zákroku, kdy před ním skočí míč na drn, a ještě k tomu výkonech v posledních zápasech, je opravdu k zamyšlení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Hunterlaar zdvihal ruku,ze bol faulovany a pozeral sa na druhu stranu ako zdvihal ruku si to pozri este raz.Az ked udrel rukou o loptu tak sa pozeral o co udrel.Nevadi,skusil si to

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně Real! Raúl

Reagovat
smazaný uživatel

dneska sme zahráli výborně HALA MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lass, hodne ma prekvapuje, vela som si od jeho prestupu nesluboval, ale zatial ma presviedča o opaku

Reagovat
smazaný uživatel

No sebedůvěra mu každopádně nechybí

Reagovat
smazaný uživatel

Klíčový důvod, proč šel Real nahoru. Předešlý střed zálohy neměl s fotbalem nic společného.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bych kvitoval výkon Almeríe a Realu Madrid... Žigičovi se opět začalo dařit! Ale že Numancia prohraje s Mallorkou v tak důležitém zápase doma 0:1, to jsem nečekal...

Reagovat
smazaný uživatel

Huntelaar se konečně dočkal, tady platí to staré známé : nemusí pršet, hlavně když kape...nebo : kdo si počká, ten se dočká...byla to ta pověstná první vlašťovka holandského ostrostřelce, až ho Real příští léto pošle na zpátky do Ajaxu, může se pochlubit svým ceněným skalpem.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý pokus o vtip

Reagovat
smazaný uživatel

dobry pokus

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem přesvědčen, zda se mu bude chtít vysedávat.

Reagovat
smazaný uživatel

to neni iste, este moze prist zranenie, pokles formy nekoho alebo ked Higuain bude hravat kridlo..

Reagovat
smazaný uživatel

Higuaina si umím lépe představit na podhrotu, kde mi přijde z dlouhodobého hlediska lepší. Věz, že pro Huntelaara tam příští sezonu nebude místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, nebude. Už teď sedí, když k tomu připočteme ještě Ruuda plus možnou OPRAVDOVOU posilu, Hunter půjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Hunter k nám neměl vůbec chodit, když už měl někdo přijít, tak jedině Vágner Love.

Ale to, že je Hunter kanonýr je jasný, určitě se v průměrným klubu chytne a bude dávat spousty gólů. Třeba se chytne aj u nás, určitě ho nezatracuju, ale moc mu nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že po delší adaptaci (z nizozemské do španělské to je opravdu neuvěřitelný skok, takže chápu, že mu to teď moc nejde) se začne střelecky prosazovat, nicméně mi nepřijde jako typově vhodný útočník pro Real, chtělo by to někoho komplexnějšího, jak už jsi psal - třeba ten věčně probíraný Vágner Love. Hodně taky záleží na novém vedení s čím přijde. Kdybych byl fanouškem Realu, tak by mi hra na Huntelaara, který nikdy nebude mít cit pro kombinaci nestačila.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, psal jsem to u preview, taky mi vůbec pro Real nesedí. A pokud přijde Peréz, je téměř jasné, že půjde, protože do útočných řad přijdou fotbalová esa, na které Hunter mít nebude. A jak jsi psal, hráč v jeho věku chce hrát, což mu u nás nikdo nezaručí.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, kvalitní příspěvek

Reagovat
smazaný uživatel

Ten klub sa uz moze aj premenovat.

Raúl Madrid.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lass, Ramos, Raul, Higuain, Pepe

ostatni taky priemer, a Heinze konecne aspon podpriemer

Huntimu blahozelam k prvemu golu, dufam ze sa mu bude v dalsich dapasoch este viac darit no a ukazali sme ze aj bez Robbena vieme, kdezto Barca bez Messiho akosi nie ..... neni to narazka len co tak sledujem posledne zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

To zas chceš porovnávat Messiho a Robbena ?

Reagovat
smazaný uživatel

nieje to porovnavanie, len ma to tak napadlo, ze tu vela ludi hovori ze bez Robbena sme polovicni ..... tak som chcel pripomenut ze to tak nieje

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proti dnešnímu Gijonu byste vyhráli i s Béčkem takže to zrovna není dobrý zápas na porovnání

Reagovat
smazaný uživatel

pred zapasom nikto nevedel aky bude Gijon super, mal si to pisat vtedy .... teraz je to o dost lahsie co ale beriem to .... ( sice ked si to sledoval tak aj prisli traja z "becka" a neboli velmi dobri, takze neviem neviem ci by ich to "B" dalo )

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, tak třeba střední záloha Realu by se bez Diarry sesypala jako domeček z karet, o tom jsem přesvědčen.

Reagovat
smazaný uživatel

Totéž môžem povedať aj ja jak by sa Barca zosypala bez niektorých hráčov

Reagovat
smazaný uživatel

My máme na každý post kvalitativně dobrou alternativu, samozřejmě absence hráčů jako Messi, Puyol nebo Xavi se musí projevit, ale ne tak citelně, jako když přijdete o hráče, za kterého není vůbec žádná náhrada, protože alternativy jsou na marodce. Měli byste se usilovně modlit, ať se mu něco nestane.

Reagovat
smazaný uživatel

a bez messiho jste ztraceni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Oxbow

To ale neni preci vubec pravda to ze Barca dostala 2 rychly goly nebylo vubec o tom ze chybel Leo a to ze to skoncilo 2:2 nebyla uz vubec jeho zasluha takze takze rict ze vse zalezi od vykonu Messiho je zcestny ... tim nechci vubec snizovat jeho famozni vykony

Reagovat
smazaný uživatel

To je snad logické že alternativy dochází když jsou zraněné

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

Uživatel podemnou to vysvětlil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zranění Diarry by bylo určitě hodně smrtící, ale na druhou stranu, když máš zraněný 3-4 záložníky, tak by každý tým měl při každém dalším zranění velký problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo, jen říkám, jak by bylo komické sledovat střed zálohy Realu v jiném složení než Gago - Diarra.

Reagovat
smazaný uživatel

to je jasný, při zranění jednoho z těch 2 by byl Real v prd... Mně jen přišlo, že mluvíš o tom, že je Diarra nepostradatelnej pro Real v kompletnim složení jako reakce na Messiho a Robbena... Mít Barca 3 zraněný záložníky, tak to také není žádná hitparáda

Reagovat
smazaný uživatel

Jen jsem poznamenal, kde by byl v případě absence SKUTEČNÝ problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Real dneska luxusněěě

Gratulace do Madridu (hlavně Raúlovi a Klaasovi)

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, čemu dát přednost, Atletico, který mi chybí jako poslední na tiketu, milánské derby anebo klenot v českém filmu Slavnosti sněženek?

Reagovat
smazaný uživatel

milánske derby

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ano, Slavnosti jsem viděl mnohokrát, navíc je mám na stole na dvd a u Atletica bych se zbytečně stresoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, taky mám hrozné dilema. Tak milánské derby začíná o půl hodky dříve, tak zapnu to a podle toho jaký to bude fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Milánské derby, už od rána se na něj těším.

Reagovat
Maritazzi

Mallorca se musí udržet, neska důležitý tři body!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten naprostý průměrný hráč z PL Diarra hraje v Realu fakt tak dobře? Jestli jo, překvapuje mě, jen tak dál....

Reagovat
smazaný uživatel

V Portsmouthu údajně patřil k tahounům, v Chelsea rozhodně nehrál špatně, ale na jeho postu byla nehorázná konkurence. Jen Arsenal se mu vůbec nepovedl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna Barcelona na vrcholu, jedna Barcelona na dně..

Reagovat
Tomanatura

Jediné, co mě už na této lize zajímá, je zápas Almerie. To snad není možné Její zápasy jsou snad nejčervenější na světě..

Reagovat
smazaný uživatel

Adriano gol rukou omg

Reagovat
smazaný uživatel

jako Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo jako Maradona atd atd...takových už bylo ale takovou asistenci jakou mohl mít včera Hunter to se jen tak nevidí...

Reagovat
smazaný uživatel

tak gol je este horsie

Reagovat
smazaný uživatel

iker zas čistý kontičko :)nej golman historie PRO MĚ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

historie...? Leda tak Realu....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite medzi nich uz teraz patri, sak aj nedavno skoncil ako 3. najlepsi vsetkych cias.. Je to vec nazoru a "mAsI24" tam aj napisal ze "pro mně"

Reagovat
smazaný uživatel

Nej golman byl a bude Zamora!

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik madristů pohromadě jsem tady viděl naposled ... ehm, no, kdy to bylo ...? Jo, už vím, po titulu

Reagovat
madridcan

po druhom kole

Reagovat
smazaný uživatel

jj. Pak to upadalo a upadalo a upadalo, až jsem se o vás začal trochu bát

Reagovat
smazaný uživatel

nj, ked musel hravat Drenthe v zaklade tak to bolo obdobie temna...

Reagovat
smazaný uživatel

a to znamená, že se přestane klubu fandit?

Reagovat
smazaný uživatel

kde som pisal neco o prestani fandit??.. pisem ze to bolo obodbie temna lebo sa nedarilo a musel hravat Drenthe..

Reagovat
smazaný uživatel

tak pokud mi na příspěvek, kde kritizuju, že jste tady půl roku nechodili, napíšeš, že bylo období tamna a že hrával Drenthe, tak nevím, co si mám o tobě myslet

Reagovat
smazaný uživatel

To samé jsme mohli říct my když jsme vás porazili loni 4:1

Reagovat
smazaný uživatel

On si chce jenom rýpnout. Těmito komentáři se vůbec nezajímej a nereaguj na ně

Reagovat
smazaný uživatel

podívám se do diskuse a jsem si jist, že nás tam najdu

Reagovat
smazaný uživatel

nj, vas 3 alebo 4 ludi ?

Reagovat
smazaný uživatel

já tam asi vážně kouknu

Reagovat
smazaný uživatel

preco sa strapnujes takymito prispevkami?

Reagovat
smazaný uživatel

On má pravdu, madristi po půl roce vylezli z úkrytu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď když se daří tak tady taky každý druhý fandí Barceloně, u některých jedinců je to normální že fandí tomu komu se daří

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně je blbost dělat jako by se to týkalo jenom fanoušků Realu, loni taky byli "fanoušci" Barcelony zalezlí bůhví kde.

Reagovat
madridcan

teba som tu tiez nejak nevidel posledne dva roky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nie kazdy potrebuje riesit svoje komplexy voci rivalovi tak ako pan jiri - fcb

Reagovat
smazaný uživatel

iHala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Messiáš

Po dalším kole bude rozdíl mezi Barcelonou zase 12 nebo 13 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

aha jasnovidec

Reagovat
smazaný uživatel

voe ...ale ten los tejto sezony je fakt super

Barca aj Real maju uplne rovnakych superov skoro v rovnaky cas

len Barca ma dany tim o tyzden skor ..... aspon sa dobre porovnava aktualna forma

Reagovat
smazaný uživatel

Raul byl je a vždycky bude nejlepším útočníkem v P. Division

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co to je za vyraz?

Reagovat
smazaný uživatel

Uklidni se, trotle

Reagovat
smazaný uživatel

A ty se podívej na Raulovy statistiky

Reagovat
madridcan

kedze zacal sledovat futbal pred sezonou a cirou nahodou zacal fandit klubu ktoremu sa najviac dari-cize barcelone-tak nemozes cakat,ze pozna nieco take ako su Raulove statistiky v reale

Reagovat
smazaný uživatel

no, nevím, Raúl už dlouho není nejlepším útočníkem nejen v celé PD, ale i v Realu, takže opravdu nevím, proč obhajuješ takovou blbost, jakou napsal ten první kašpar a ještě k tomu takovou dementní formou

Reagovat
madridcan

ja som reagoval na prispevok ohladom Raulovych statistik a nie kto je najlepsi utocnik primery

Reagovat
smazaný uživatel

tak o statistikách lister ale nic nepsal. Já se ho celkově nezastávám, protože tím "trotlem" vyloženě ujel, ale předhazovat mu statistiky, o kterých psal někdo jiný ...

Reagovat
smazaný uživatel

a jen pro formu - sám jsi napsal nehoráznou kravinu, protože pokud by lister začal sledovat fotbal před sezonou a vybíral by si klub podle toho, jak se komu dařilo, tak by si jistojistě vybral bílý šmejdy, kteří měli dva tituly za sebou, kdežto Barca byla v přestavbě a byla třetí v lize. Prostě jsi to nedal ...

Reagovat
madridcan

bili smejdi?trapas ale podme dalej...To mas pravdu asi som to blbo napisal...Ale co ja viem?Ja si ho nepamatam ani s pred sezony,cim si prirodzene protirecim,ale odvazne tvrdenia zacal mat az ked barca si zacala budovat bezpecny naskok,ale nebudem sa tu hadat kedze sam som to idiotsky napisal a uz si dokazem len tazko obhajit co som vlastne chcel povedat

Reagovat
smazaný uživatel

já se přiznám, že ho taky neznám a asi je to naplavenina úspěchu, ale prostě jsem jsi napsal blbost, tak jsem ti to řekl

Reagovat
madridcan

vsak oukej berem,nemusim mat za kazdu cenu pravdu.Ja som tu koniec koncov tiez prisiel ked real vyhraval a mozte a nemusite mi verit,ze fandim realu od roku 2000,ale zas som tuna na eurofotbal nenabehol z hrdinskymi recami ako real bude kazdeho bit ako kazdeho rozprasime a podobne.Tak kto tu bol cez tie sezony to si samozrejme ty,doktor,spanhel a este vela dalsich,nechcem nikomu krivdit,ale vy ste mi utkveli v pamati,ze za kzdu cenu fandite.No este aj Xavi8 a este niektori.Som zvedavy kolki z nas tu ostanu pri reale po sezone.Vlastne sice vyhrame titul ale ked sa nahodou nepodari tak uvidime kolki tu ostanu.Pozeram,ze niektori sa uz zdekovali fandit do serie A z promadridskymi nickami,ale co uz.Ja tu uz budem navzdy CI sa bude darit ci nie.Na tomto portali som uz asi rok,skor som uprednostoval profutbal,ale teraz je to opacne a nechystam sa prec odtial.Takze ked nahodou ziskate titul tak vam tu urcite po sezone bude gratulovat

Reagovat
Xavi

Xavi08 tady chodí chvilku.

Reagovat
smazaný uživatel

máš štěstí, žejsi se přiznal sám, protože jsem ti to chtěl napsat, žes sem přišel zrovna po prvním titulu Realu

Budu rád, když tady zůstaneš, ale bojím se, že právě z Primery bude dřív nebo později velký úbytek přispěvatelů, kteří jsou znechucení tím, jak tenhle web "zangličtěl". Za chvíli se tady dost možná budeme potkávat jen my dva a banda ramenatých naplavenin

Reagovat
madridcan

a rominho preco zmizol?

Reagovat
smazaný uživatel

měl rozpory s PJ nebo s Kilym

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No myslím, že momentálně se mu minimálně Higuaín vyrovná, ne-li předčí.

Reagovat
smazaný uživatel

mě se líbí hra G. Higuaina, opět dokázal, že do Realu patří - říkám opět pro ty, co budou tvrdit, že proti Gijonu to nic neznamená

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, k němu Benzemu a máme nej útok světa.

Reagovat
smazaný uživatel

Na NEJ utok světa by to ještě nestačilo

Reagovat
smazaný uživatel

jj to je fakt, lepší útok jak Morientes - Raúl už asi nezažijeme

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli sleduješ jenom Real tak to potom jo

Reagovat
smazaný uživatel

real madrid ich úplne strápnil možu byť radi že to skončilo len 4:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele