23. kolo
14.02.2009 22:00 CET
1 : 1
(0:0)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia CF - Málaga CF 1:1

Valencie doma po špatném výkonu jen remizovala se sympaticky hrající Malágou 1:1. V tabulce to znamená, že se nováček z Málágy posunul na šestou pozici, Valencie zůstává čtvrtá.

Už ve druhé minutě utkání nastřelili hosté brankovou konstrukci, konkrétně z přímého kopu Duda, který vylekal domácí fanoušky. První střelu Valencie si připsal v jedenácté minutě Joaquin, který trvdě vypálil z pětadvaceti metrů, ovšem brankář Goitia byl na místě. V pětadvacáté minutě musel vytáhnout velmi dobrý zákrok brankář Cesar proti střele Luqueho. Další šanci si hostující fotbalisté vytvořili opět prostřednictvým Luqueho, jehož hlavička směřující na zadní tyč skončila jen těsně vedle domácí branky. V 36. minutě se dostal agilní Luque za obranu hostí a chytrou přihrávkou našel před brankářem Cesarem osamoceného Bahu, jenž zkušeného brankáře nepřekonal, ovšem míč se k němu odrazil zpět, druhý pokus útočníka Malágy na brankové čáře vykopl obránce Maduro. Na druhé straně měl příležitost Villa, jenž přihrávce Joaquina zkoušel chytře přelobovat gólmana hostí, to se mu také povedlo, ovšem jeho pokus skončil na břevně. Malága si v závěru poločasu vypracovala ještě jednu šanci, Lolo se řítil sám na Cesara, ten však dnes již poněkolikáté svůj tým zachránil.

Druhý poločas začal nepřesnou ranou Barajy z hranice pokutového území. Aktivita domácích v úvodu druhého poločasu přinesla první branku utkání, Villa se dostal v pokutovém území k míči a krásnou technickou ranou na zadní tyč poslal domácí celek do vedení - 1:0. Hosté však brzy vyrovnali, po hodině hry pronikl po rychlém protiútoku do pokutového území domácích Eliseu, jehož prudký centr si nechtíc srazil do vlastní branky stoper Raul Albiol - 1:1. Vzápětí mohl poslat Valencii zpět do vedení Villa, z podobné pozice mířil tentokráte jen do rukavic brankáře Goitiy. Dvacet minut před koncem nadvakrát vychytal Davida Silvu Goitia. V závěrečné dvacetiminutovce si ani jeden z týmů už vyloženou šanci vytvořit nedokázal a utkání tak skončila zaslouženou remízou.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Valencia-Málaga 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Odrazovy mustek pro Valencii aby zacla ukazovat to co v ni je..cista 1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele