23. kolo
15.02.2009 17:00 CET
3 : 2
(0:2)

Reportáž

UD Almería - Real Valladolid 3:2

Pět branek a tři červené karty viděli diváci na stadionu Mediterraneo, kde v divokém utkání nakonec porazila domácí Almeria 3:2 Valladolid. V tabulce se Almeria posunula na dvanácté místo, Valladolid zůstal devátý.

Úvod utkání patřil hostům, Pedro Leon v 18. minutě krásným pokusem z přímého kopu poslal Valladolid do vedení. O čtyři minuty později to bylo už 0:2, Goitom úplně osamocený v pokutovém území prostřelil bezmocného brankaře Diego Alvese. Hra se poté vyrovnala a do konce poločasu už žadnou branku fanoušci neviděli.

Do druhého poločasu jakoby nastoupila jiná Almeria, po hodině hry vyrazil centr z pravé strany brankář Villar pouze ke Crusatovi, jenž neměl problém z dvanácti metrů snížit na 1:2. O pár minut později uviděl domácí Bruno červenou kartu za tvrdý faul ze zadu na Leona, ovšem to domácím příliš nevadilo, neboť v 68. minutě bylo srovnáno. Crusat našel Ucheho, jenž hlavou překonal Villara. Nigerijský útočník však dvanáct minut po svém vstřeleném gólu uviděl další červenou kartu, tentokráte po ošklivém faulu na Nana.

Ani dvojnásobné oslabení však domácím nevadilo, neboť v 79. minutě potrestal další chybu hostující obrany Alvaro Negredo a dokonal tak skvělý obrat Almerie - 3:2. Šokování hosté pak přišli do konce zápasu ještě o Nana, který uviděl druhou žlutou kartu, na konečném výsledu to už ale nic nezměnilo.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele