Primera Division - preview 23. kola

14.02.2009, 08:42, aktualizováno 15.02.2009, 09:15
Previews
Barcelona včera zaváhala na hřišti Betisu, čehož bude dnes chtít využít Real Madrid, který zajíždí do Gijónu a v případě výhry sníží ztrátu na první příčku na deset bodů. Na čele jsou i Villarreal a Sevilla, kteří můžou profitovat ze ztráty Valencie, Atlético přivítá v malém madridském derby Getafe...
Real Betis - FC Barcelona  (sobota 20:00)
Nikdo z celků španělské ligy letos podle všeho na Barcelonu nemá. Ale nyní se krom nebezpečného Betisu Sevilla Kataláncům postaví také tzv. virus FIFA, jelikož hned 14 hráčů Blaugranas si v týdnu plnilo své reprezentační povinnosti.

Kouč Guardiola však již dal jasně najevo, že reprezentace v žádném případě nemůže být brána jako nějaká výmluva. Konec konců k dispozici hostům nejsou jen Puyol s Militem, takže do zápasu vstupují rozhodně jako favorité.

Přesto je nečeká procházka růžovým sadem - Betis, nově posílen o Ricarda Oliveiru, se dostává do formy, což potvrdil skvělou výhrou na hřišti městského rivala FC Sevilla. Morálka je tedy v Andalusii hodně vysoko, posílena o fakt, že Barca na stadiónu Ruize de Lopery zvítězila jen jednou z posledních osmi návštěv. Zmiňovanému Oliveirovi se navíc proti Barce skvěle daří, už jí vsítil čtyři góly.

Z tábora Betisu se před utkáním ozývají optimistické hlasy, i když také slova chvály vůči svému soupeři. Kouč Chaparro neváhal současnou Barcelonu označit za nejlepší tým, který za poslední roky viděl, dokonce mnohem kvalitnější než legendární Dream Team Johana Cruijffa. Zbraně Betisu podle Chaparra budou dřina a odhodlání, přičemž se prý od Los Verdiblancos nedá očekávat žádný "beton", ale naopak aktivní hra s neustálým napadáním rozehrávky.

Problémem se pro domácího trenéra jeví množství absencí v obraně - z různých důvodů jsou mimo hru Nelson, Arzu i Damía, bývalý hráč Barcelony, který v Ciudad Condal slavil titul v roce 2005.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.15 - 3.60 - 1.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Deportivo La Coruña - CA Osasuna  (sobota 20:00)
Deportivo La Coruňa hostí v sobotním programu Osasunu Pamplona. Galicijci bojují o evropské poháry, Osasuna se pomalu propracovává ze sestupových míst. Nyní je sedmnáctá.

Depor do nového roku nevstoupil úspěšně, když třikrát za sebou prohrál, pak ale přišla přesvědčivá výhra 3:0 doma nad Villarrealem a v posledním kole zase remíza na Mallorce. Svěrenci Miguela Angela Lotiny jsou nyní na osmém místě, boje je čekají ještě i v Poháru UEFA, kde bude soupeřem Aalborg. V týdnu tedy čeká Aalborg a další víkend zase těžký soupeř z Valencie. Lotina tak tuší, že tento týden bude pro další vývoj a úspěšnost sezony klíčový. Pro zranění nemohou hrát Pablo Amo a Rodolfo Bodipo, zcela fit nejsou po nakopnutí v minulém zápase ani Manuel Pablo a Ivan Riki.

Hostující striker Dady doufá, že se bude opakovat situace z minulého roku, kdy Pamplona na Riazoru vyhrála 2:1 a právě Dady vstřelil jednu z branek vítězů. Nyní se Osasuna nachází na úspěšné vlně, po minulém kole se po vítězství doma nad Valencií po několika měsících dostala pryč ze sestupových příček. I hráči si hned pochvalují, že jim hned lépe dýchá. V trestu je Walter Pandiani, na marodce zase Sergio Fernandez, Josetxo, Kike Sola a Roversio.
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Aranzubia - Laure, Lopo, Zé Castro, F.Luis - Lafita, Sergio, De Guzmán, Valeron, Verdú - Bravo
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Roberto - Azpilicueta, Cruchaga, M.Flaňo, Monreal - Juanfran, Nekounam, Puňal, Masoud, Plašil - Dady
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.90 - 3.32 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Valencia CF - Málaga CF  (sobota 22:00)
V nepříliš dobré formě hrající Valencie hostí na svém stadionu Mestalla ve třiadvacátém kole La ligy překvapení sezony - Malágu.

Valencie v minulém kole prohrála na půdě letos podprůměrné Osasuny trochu smolně 0:1, byla to již třetí porážka z posledních čtyř utkání. I přesto se Valencie stále drží na čtvrté příčce v tabulce. "Víme, že máme rozdílné výsledky, doma vítězíme, sice někdy s většími potížemi, než bychom chtěli, venku se nám pak nedaří. Navzdory naší malé krizi si tým vede obecně dobře, " řekl kouč Emery v týdnu. Bývalému kouči Almerie budou v sobotním duelu scházet zranění Edu a Miguel, naopak po dlouhém zranění se vrací Alexis a také brankář Renan Brito.

Malága narozdíl od Valencie v minulém kole zvítězila, když na domácím stadionu zdolala Almerii 3:2. V tabulce patří nováčkovi letošní soutěže sedmá pozice, přitom má stejně bodů jako šesté Atletiko Madrid. Trenér Antonia Tapia k duelu proti Valencii řekl: "Musíme do toho dát 120 procent, jestli chceme vyhrát na Mestalle. Tři body by byly důležité pro náš cíl - udržet se v Primera Division a hrát dobrý fotbal pro naše fanoušky." Malaga nastoupí do sobotního utkání v plné síle, po karetním trestu se vrací Apono.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.63 - 3.50 - 4.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UD Almería - Real Valladolid  (neděle 17:00)
Letos nevýrazná Almeria hostí na svém stadionu v rámci třiadvacátého kola španělské Primera Division Real Valladolid.

Domácí celek má na patnáctém místě v tabulce náskok čtyř bodů na sestupové pozice. V posledních dvou duelech nováček minulé sezony dvakrát prohrál, pokaždé stejným rozdílem 3:2, nejprve na hřišti Valencie a v minulém týdnu na stadionu Málágy. Venku se týmu Huga Sancheze sice nedaří, doma je to však jiná kává. Na Estadio de los Juegos Mediterraneos prohrál v letošní sezoně jen dvakrát a inkasoval pouhých devět branek. "Hrát na domácím stadionu nám dává hodně důvěry, jsme zde hodně silní, ale to neznamená, že lehce vyhrajeme. Chceme pokračovat v našich domácích výsledcích a zvednout se v tabulce," vysvětlil v týdnu kouč Sanchez, kterému bude v utkání chybět suspendovaný obránce Mane.

Špatně si nevede v letošní sezoně Valladolid, jenž se po remíze a dvou vítězstvích v posledních třech kolech posunul v tabulce na deváté místo. Naposledy porazil tým trenéra Mendilibara na domácím stadionu dvěma brankami Victora 2:1 Athletic. Na pohárové příčky ztrácí Valladolid pět bodů, i přesto trenér Mendilibar trvá, že prvotním cílem je záchrana: "Záchrana je našim prvním cílem, až toto splníme, můžeme začít přemýšlet o dalších věcech." Sergio Asenjo, Fabian Cannobio, Oscar Sanchez a Jose Antonio Garcia Calvo, ti všichni budou Valladolidu v nedělním duelu chybět.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.25 - 3.15
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
CD Numancia - RCD Mallorca  (neděle 17:00)
Numancia si prošla cestičkou hrůzy a po zápasech s předními celky ligy na ni zase čekají přijatelní soupeři. Nyní konkrétně Mallorca, která se nachází ve velkých problémech a na stadiónu Los Parajitos jí navíc bude chybět celá řada opor. Jedná se o souboj dvou zatím nejhorších týmů roku 2009.

Numancia nasbírala v novém kalendářním roce pouhé tři body, ostrované jen o bod více. Je však potřeba brát do úvahu zmíněné soupeře, se kterými se Numancia setkala. Domácí tedy na tom nejsou až tak špatně, i když momentálně s osmnácti body okupují sestupové pozice.

Jelikož i Mallorca je na sestupu, jedná se o přímý souboj o udržení a v Soríi jsou si velmi dobře vědomi, o jak důležité utkání se jedná. Sportovní ředitel klubu Pacheta jej dokonce označil za nejdůležitější v sezóně. Trenér Kresic už má podle všeho připravenou sestavu, v níž by se měli objevit Aranda s Goirio, i když šance má i Gorka Brit. Nastoupí i Nagore, který minulé kolo proti Villarrealu chyběl kvůli karetnímu trestu, doplní ho Dimás. V obraně chybí Boris kvůli žlutým kartám, takže stoperská dvojice bude ve složení Sergio Ortega - Raúl Bravo.

I V Mallorce mají jasno, že cesta k záchraně vede přes tři body proti Numancii. Kouči Manzanovi podle vlastních slov nestačí ani remíza a cílem je získat lepší vzájemnou bilanci, která by se mohla na konci sezóny hodit.

Abychom našli podobně špatnou sezónu, muselo bychom se vrátit do ročníku 2005/2006, kdy měl klub z Baleárského ostrova na svém kontě 19 bodů. Manzanovi budou chybět zranění Ramis, Moyá a Callejón a vykartovaní Corrales a Martí. Mezi nominovanými je velkou novinkou Alberto, který by se dokonce mohl objevit v základu.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 3.10 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sporting Gijón - Real Madrid  (neděle 17:00)
Těžký soupeř čeká na fotbalisty Gijónu, na jejich stadion v neděli přijede druhý tým soutěže Real Madrid. Hostům se proti Gijónu daří, o čemž svědčí výsledek ze 4. kola letošního ročníku, kdy Bílý balet rozdrtil fotbalisty Sportingu rozdílem několika tříd 7:1.

Hosté mají působivou formu, v posledních sedmi utkáních obdržel Real Madrid jedinou branku a na své konto si připsal plný zisk jednadvaceti bodů. Na vedoucí Barcelonu však stále ztrácí propastných dvanáct bodů. "Soustředíme se jen na sebe, naším cílem je posbírat maximální počet bodů a poté čekat na klopýtnutí Barcelony," řekl trenér Madridu Ramos.

Gijón v minulém kole prohrál právě s vedoucí Barcelonou 3:1, ale před 14 dny si tým připsal na své konto cenný skalp, když porazil třetí Sevillu 1:0. Před nedělním zápasem je však cítit z domácí kabiny respekt před soupeřem. "Myslím si, že Madrid sice nebude na takové herní úrovni jako je Barcelona, ale rozhodně patří ke skvělým mužstvům, o čemž hovoří sedm utkání v řadě bez porážky," řekl kouč domácích Preciado.

Největším "protivníkem" Realu Madrid tak může být absence několika zraněných hráčů. Tím posledním je Arjen Robben, který se zranil na sobotním tréninku a do utkání nezasáhne. Právě Robben patřil ke klíčovým strůjcům vysokého vítězství proti Gijónu z úvodu letošní sezóny, kdy sám vsítil jednu branku a několik jich připravil pro své spoluhráče. Mimo hru jsou také Sneijder, Van der Vaart, Guti, Michel Salgado a Christoph Metzelder.

Mnoho šrámů utrpěli hráči v přátelských mezistátních zápasech, které se uskutečnily v průběhu týdne. "I při přípravných utkáních se hráči postrkují a rozdávají rány, tomu se nedá zabránit. Hodně takových šrámů mají i naši hráči. Nic se ale nedá dělat, i s tímto nepříjemným faktem musíme počítat," dodal Ramos.

V Realu Madrid před několika týdny skončil prezident Ramon Calderon, nyní by ho mohl následovat sportovní ředitel Predrag Mijatovič. Po jeho konci volají tisíce fanoušků Bílého baletu a podle posledních informací ze Španělska je Mijatovič připraven klub v nejbližších dnech opustit.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.25 - 3.50 - 1.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Racing Santander - Villarreal CF  (neděle 17:00)
Ve třiadvacátém kole nejvyšší španělské soutěže hostí na stadionu El Sardinero domácí Santander hostující Villarreal.

Racing v posledních dvou ligových duelech prohrál a podle všeho tak přišel o svojí formu z předešlých týdnů, kdy klub ze Santanderu sedmkrát v řadě neprohrál a posunul se do první poloviny tabulky. Po dvou porážkách od dvou největších španělských klubů Realu Madrid a Barceloně se tabulkou propadl celek Juana Ramona Lopeze Munize na jedenácté místo.

"Villarreal je jeden z nejsilnějších týmů v lize a my víme, že to bude opravdu obtížné utkání, "řekl v týdnu obránce Oriol Lozano. Santader nastoupí do utkání bez Jonathana Pereiry, který je Racingu na hostovaní z Villarrealu a nemůže nastoupit proti mateřskému klubu. Pedro Munitis se vrací do sestavy po zranění.

Patý Villarreal v minulém kole porazil na domácím stadionu Numancii a v tabulce se bodově dotáhl na čtvrtou Valencii. Mimo domácí stadion se však žluté ponorce v posledních týdnech moc nedařilo, když v posledních čtyřech duelech venku ani jednou nevyhrála. Kouč Pellegrini před duelem řekl:"Jsem si jist, že to bude zajímavý zápas, Racing je tým, který chce pokaždé vyhrát. Nebude to vůbec lehké utkání, budeme muset hrát velmi dobře, jestliže budeme chtít získat body." Chilský kouč může v utkání počítat se službami Nihata Kahveciho, který se vrací z marodky po více než měsící.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.35 - 3.00 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Athletic Bilbao - Recreativo Huelva  (neděle 17:00)
Čas se naplnil a Huelva je odhodlaná dobýt katedrálu fotbalu, čímž by se pomstila za vyřazení z Copa del Rey. Ale Athletic i přes porážku z posledního utkání není ve špatné formě a je pro domácí zápas jasným favoritem.

Baskové ovšem budou postrádat zatím největší oporu, chybí totiž Fernando Llorente, který měl určité zdravotní problémy po návratu z reprezentace a Joaquín Caparrós se rozhodl nic neriskovat. Jedná se sice jen o jednoho hráče, nicméně Llorente je letos pro ofenzívu Bilbaa naprosto klíčový a většina fanoušků se obává, jak velký dopad bude jeho absence mít.

Nikdo zatím neví, kdo vlastně Llorenteho nahradí, Caparrós se v tomto směru ještě nejspíše nerozhodl. Na trénincích nejdříve zkoušel osamoceného Josebu Garmendiu, následně i s Joseba Etxeberriou. Vyloučit se nedá ani start Toquera. Jasné zatím je jen to, že přítomni budou Amorebieta s Balenziagou, kteří nahradí zraněné Ustaritze a Koikiliho. Pravděpodobné je také nasazení Davida Lópeze na úkor Susaety.

Postavení v tabulce hovoří jasně, takže hosté nastoupí do zápasu určitě pod větším tlakem. Čtyři body od pásma sestupu nejsou mnoho. V Huelvě by asi brali i bod, přece jenom kouč Alcaraz na Caparrósovy týmy neumí a nikdy se mu nad nimi nepodařilo zvítězit. Teď mu naví chybí zraněný Sisi, jehož nahradí Aitor, jehož původní úlohu si vezme na starost Jesús Vázquez.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.25 - 4.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Espanyol Barcelona - Sevilla FC  (neděle 19:00)
Espanyol v jednom ze zápasů nedělního programu hostí Sevillu. Domácí se trápí a jsou předposlední, Sevilla se vyhřívá na třetím místě průběžné tabulky.

Velkou vzpruhou by mohl pro decimovaný domácí celek návrat útočníka a kapitána Raúla Tamuda po více než dvou měsících na marodce. Tamudo utrpěl svalové zranění na konci listopadu v utkání s Gijonem. Nyní už vede Espanyol v této sezoně již třetí kouč, jeho bývalý hráč Mauricio Pocchetino. A ten se zatím připsal tři remízy a určitě už chce konečně vyhrát. Celkově je totiž tým už dlouhých tři a půl měsíce bez vítězství. V minulém kole se zase na hřiště vrátil další zkušený hráč De la Peňa. Na marodce jsou Valmiro Valdo a Steve Finnan, svalové zranněí utržil i Rufete. V trestu je stoper Marc Torrejon.

Sevilla je třetí i přes to, že prohrála své tři poslední zápasy. I tak má ale kouč Manolo Jimenez podle vyjádření prezidenta Sevilly jeho důvěru. I Jimenez považuje třetí místo hned za Barcelonou a Realem Madrid za dobré, po úspěchu pokukuje i v Copa del Rey. Zraněné je trio útočníků Luis Fabiano, Arouna Koné, Ernesto Javier Chevanton, ted se přidal i Lautaro Acosta. Problémy jsou i v obraně kde chybí Ivica Dragutinovič, Javi Navarro a Julien Escudé.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Kameni - Sergio Sanchez, Pareja, Torrejon, David García - Coro, Smiljanič, R.Martínez, Nené - Luis García, I.Alonso
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Palop - Mosquera, Squillaci, D.Prieto, F.Navarro - J.Navas, Maresca, Renato, Romarič, D.Capel - Kanouté
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.00 - 3.20 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atlético Madrid - Getafe CF  (neděle 21:00)
V malém madridském derby se utkají Atlético Madrid s Getafe. Atlético je šesté a má 35 bodů, Getafe o 9 bodů méně na třinácté příčce.

Do formy se po zranění opět dostává Sergio Aguero, v minulém kole potěšil nového kouče Abela Resina jedním gólem a dvěma přihrávkami kolegovy z útoku Forlánovi. Právě minulé kolo ukončilo sedmizápasovou sérii bez vítězství. Resino naordinoval týmu více ofenzivní projev, než byl za Aguirreho, a důsledkem byla hned jasná výhra nad Huelvou 3:0, všechny branky padly již v prvním 30 minutách. Aguero popsal nový styl hry jako velmi k brance soupeře postavenou formaci a Huelva si s tím nedokázala poradit. Lehké zranění kotníku vyléčil Forlán, svalové zranění doléčil Simao, po disciplinárním trestu se do hry může vrátit Maxi Rodríguez. Jediným zraněným hráčem je Luis García.

Getafe má za sebou jako poslední dva výsledky remízy. S Betisem a Espanyolem, zvláště bolela ta s Betisem, když Soldado v závěru utkání neproměnil penaltu. S Espanyolem zase nedokázalo Getafe využít početní přesilovky. Kouč Víctor Muňoz je ale spokojen s herním projevem týmu, jediné co mu podle jeho slov chybí je jen větší efektivita. Jako klíčové vidí aby jeho hráči nenechali příliš prostoru útočné dvojici soupeře. Z hráčů Muňozovi chybí jen disciplinárně potrestaný Soldado.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Leo Franco - Perea, Pablo, Ujfaluši, Pernía - Sinama-Pongolle, Assuncao, R.García, A.López - Forlán, Aguero
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Jacobo - Cortés, Licht, Cata Díaz, Polanski - Kas, Casquero, Granero, Gavilán - Soldado, Uche
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.50 - 5.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona22192168:1659
2.Real Madrid22152545:2747
3.Sevilla FC22115629:2138
4.Valencia CF22114742:3337
5.Villarreal CF22107535:3037
6.Atlético Madrid22105747:3335
7.Málaga CF22105737:3335
8.Deportivo La Coruña22104827:2934
9.Real Valladolid22931032:3330
10.Athletic Bilbao2285932:3529
11.Racing Santander2277824:2628
12.Sporting Gijón22901329:4727
13.Getafe CF2268832:3426
14.Real Betis22741129:3025
15.UD Almería22661026:3524
16.Recreativo Huelva22661019:3224
17.CA Osasuna22481023:3020
18.CD Numancia22621426:4520
19.Espanyol Barcelona22391020:3518
20.RCD Mallorca22461222:4018

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (225)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Eurofotbal věří Betisu? Jako čekám boj, ale čistá jedna?

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, taky jsem se divil . Visca el Barca!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Kyslík něco tuší.

Reagovat
smazaný uživatel

Alibismus.

Reagovat
smazaný uživatel

Dal jsem za celou sezónu asi 18krát na Barcelonu... takže když jednou nedám, tak jsem alibista? A to je co za logiku?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak spíš jde o to, proč čistá 1?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože si myslím, že Betis vyhraje, nemyslím si že remizuje a dvojtipy nedávám, to je srabárna.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak mě ale spíš zajímalo, na základě čeho si myslíš, že vyhraje...

Reagovat
smazaný uživatel

Většinu jsem uvedl v článku - S Betisem u nich nám to moc nejde, chybí Puyol, máme za sebou repre pauzu, Betisu se daří, Oliveirovi se proti nám daří a konec konců si nemyslím, že do konce sezon vyhrajem každý zápas a zde vidím pravděpodobnost na pád dost velkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

trochu to odporuje logike ked pise ze betis ma vela zranenych obrancov. to si potom barca so svojimi utocnymi esami akoze nema poradit s nejakymi nahradnikmi?

Reagovat
smazaný uživatel

Jaké logice to odporuje? Zranění hráči = porážka? Nebo jaké?

Reagovat
smazaný uživatel

v prvom rade tej ze Barca trha rekordy Ligy, je k nezastaveniu, betis ma problemy s obranou a ty predpokladas ze Betis vyhra. no neviem skus sa nad tym zamysliet este raz ci toto ma logiku.

alebo mi teda napis z coho prameni tvoja viera v betis. ja nehovorim ze barca vyhra, ale tip na jej prehru teda logiku u mna nema. ak privriem jedno oko tak mozem spekulovat akurat nad tym ci hraci nebudu po reprezentacnom vylete unaveni, nedostatocne zregenerovani, pripraveni, sustredeni atd, alebo ci uz nebudu myslou na buducotyzdnovu Ligu majstrov. ale to su len take vyplody fantazie, skutocnost moze byt aj tak uplne ina. ziaden sudny clovek ktory sleduje La ligu o zavahani Barcelony ani neuvazuje. ale ako hovoril pan Pospichal - futbal nema logiku

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zbytek mě nezajímá, tys svůj původní příspěvek formuloval tak, že je proti logice, aby Betisu chyběli hráči a já vsadil proti Barceloně. A to nevím proč. Takže znovu - když někomu chybí hráči, tak musí odporovat logice na ně vsadit?

Reagovat
smazaný uživatel

ano, odporuje to logike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A žeby doma silný Depor pustil body? Hmmmm

Reagovat
smazaný uživatel

1,6 kurz na barcu to sa tak často nevidí

Reagovat
smazaný uživatel

Fandim Barce, ale vev vzduchu cejtim remízu.

Reagovat
smazaný uživatel

U barcelony bych se dnes dvojky bál, ale uvidíme. La coruňa a Valencia by měly vyhrát.

Reagovat
blaugrana

Barca taha neskutocnu seriu bez prehraneho zapasu, jej hraci su vo skvelej forme, ale niekto stale pochybuje .... to je neuveritelne

Reagovat
madridcan

aj real vyhrava od porazky na nou campe a stale ho tu davaju s poistkou

Reagovat
smazaný uživatel

Snad tu Malagu zdoláme...

Reagovat
Xavi8

Dnes velmi tazky zapas....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak upřímně - dát jedničku je zhovadělost i s ohledem na vzájemnou bilanci, poslední dva zápasy Betisu a repre přestávku...

Barca, ať už vyhraje nebo ne, je papírovym favoritem duelu, to je bez diskuze, takže by tam měla bejt dvojka, nebo 02. )

Jinak estetická vsuvka - Ruiz de Lopera je jeden z nejhnusnějších stadionů v lize

Reagovat
ronaldinho_10

Podle mě to není zhovadilost... Záleží samozřejmě jak mocvěříš ve výhru Barcelony - pokud je podle tebe výhra Barcy pravděpodobná na 69% a víc, pak si tu dvojku dej... Jinak si každý sázkař spočítá, že je ten kurz u BWin nevýhodný....

Podle mě je Betis dost nebezpečný a pravděpodobnost celých 69% na čistou dvojku se mi zdá i při formě Barcelony moc...

Reagovat
smazaný uživatel

A není jedno, jaký tip je tam napsaný? Vůbec nic to neznamená a na hřišti se může stát třeba cokoliv jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

A není jedno, že to tu rozebíráme?

Reagovat
smazaný uživatel

je

Reagovat
smazaný uživatel

0:6 ne dneska to nevidím moc dobře, ale snad 3 body urvem a je jedno jak...ale budou to nervy

Reagovat
smazaný uživatel

Pekny kurz dneska na remizu Barcelony s Betisem

Reagovat
smazaný uživatel

tak neska to vidim na tazky boj, ale snad barca ziska 3 body,,,,ale ked zahraju tak, ako hrali doteraz, tak by to malo byt v suchu ::

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vůbec můžete pochybovat? Pochybovalo se před Atléticem, Valencií, Realem, Villarealem a jak to dopadlo?

0:3

Reagovat
ronaldinho_10

Jediný zápas z těch vyjmenovaných ve kterým jsem pochyboval byl Villareal...

Reagovat
smazaný uživatel

Sestavu bych viděl takhle : Valdés - Alvés - Marquez - Pique - Abidal - Xavi - Toure - Keita - Iniesta - Eto'o - Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Betis,Betis....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a kde máš Henryho??konečně se dostal do formy alespoň z 75% takový jako předváděl v Gunners....myslim že Keita ještě nenastoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta bude platnějši podle mně

Reagovat
smazaný uživatel

Marquez moze hrat?namiesto keity iniesta do zalohy a henry na kridlo

Reagovat
smazaný uživatel

Venku je nesmysl hrát s tak ofenzivní sestavou. Já doufám, že Keita nastoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

Iniestove kvality su aj v defenzive nenahraditelne, neviem ci by bol Keita od zaciatku najidealnejsi, skor potom Busquets a Iniesta na kridlo i ked Guardiola je nevypocitatelny..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak defenzivní činnost Keity je trochu jinde než u Iniesty, otázkou je, jestli Keita už je fit. Každpádně neveřím, že zálohy bude ve složení Xavi - DM - Iniesta.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze uplne fit este nie je, dufam len ze nenastupi Guddy, v poslednych zapasoch sa mu moc nedari a nemyslim ze dostane sancu dneska

Reagovat
smazaný uživatel

No Marquez hrát nebude no...škoda....

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ne? V nominaci je!

Reagovat
smazaný uživatel

Prej se vrátil pozdě tak hrát nebude...nevím možna jo

Reagovat
smazaný uživatel

Barca si to¨pohlídá...A vyhraje 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Pohlídá si to a vyhraje 1:2 ?? Ctěl jsi asi říct - 2:1, ne???

Reagovat
smazaný uživatel

když hraje venku, tak 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOL del Betis!!!!!

Reagovat
Radin

Reagovat
smazaný uživatel

2-0 Perfecto

Reagovat
smazaný uživatel

2-0 pekneee

Reagovat
smazaný uživatel

teď se ukáže, jak na tom jsme

Reagovat
Radin

Kde je ta slavná Barcelona?Asi ještě v šatně :-)

Reagovat
smazaný uživatel

dlouho jsi čekal, než tohle budeš moct napsat co? Dlooouho se to v tobě hromadilo, to se nedivím

Reagovat
Radin

Dneska se to čekat dalo,přesně tenhle scénář,můj typ 3:1

Reagovat
madridcan

len skoda,ze sme to cakali uz poslednych par mesiacov vsak?

Reagovat
madridcan

ja sa priznam,ze zavahanie barcelony som cakal,a predtym som ho cakal v seville a v santanderi.Inak som velkohube reci nikdy nemal ohladom zavahani barcelony.A i tak mam taky dojem,ze to este zdramatizuju

Reagovat
smazaný uživatel

já jen koukám. Vy tady berete dnešní mač za rozhodnutý, což já teda ne. Barca klidně může otočit. Šance už byly, ale nespadly tam, naopak Betis dvě šance, dva góly. Ve druhé půlce se to může otočit

Reagovat
madridcan

,,A i tak mam taky dojem,ze to este zdramatizuju" tak tymto zapas urcite za rozhodnuty nepovazujem

Reagovat
smazaný uživatel

aha, nedočetl jsem. To je ta nervozita.

Reagovat
Radin

Ty bodíky se dohnat dají,příští kolo čeká na Barcelonu derby,kde může taky ztratit,vždy je to jiné,plus vzájemnej souboj,dá se to stáhnout až na 3 body rozdílu :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Když Barca prohraje, tak tam bude stále 6 bodů k dobru.

Reagovat
smazaný uživatel

Což je taky otázkou. Vám to štěstí taky už jednou dojít musí

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím se mi ale ta hra líbí.

Reagovat
madridcan

Ja vam neviem...Ked Barca dnes prehra tak zajtra aj my prehrame Lebo vyuzit prilezitost to boze chram

Reagovat
madridcan

Dr.Kyslik zatial Dobry tusak...noze hod nejake cisla na sportku

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně je hrozně vidět, jak moc pro Barcu dozadu znamená Puyol a dopředu Messi

Reagovat
madridcan

jak u nas Pepe a Robben...a zajtra je to bez Robbena takze som zvedavy

Reagovat
smazaný uživatel

barcelona je len o messim, nic viac nic menej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Hleb je vážně na nic. Pravá strana naprosto mrtvá ...

Pryč s ním

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty kráááávo ta byla přísna:-D

Reagovat
smazaný uživatel

Kua málem to nedal...

Reagovat
smazaný uživatel

Přísná, ale asi byla. každopádně bysme se nemohli zlobit, kdyby to nefoukl. Ale určitě zasloužené snížení. Barca byla lepší a stav měl být spíše opačný

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužené snížení by bylo kdyby gól padl normálně ze hry.

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavá teorie

Reagovat
madridcan

opravnena fotka k previewu

Reagovat
smazaný uživatel

To snad není pravda Carles není na hřišti a tu obranu nikdo neumí zorganizovat! A u rohu se nestaví hráč k tyčce ? a ten druhej gol ? jak tam může být tak sám ? Hlavně že na něho čumí ten tragéd Hleb...Eto'o tu penaltu zase kopl blbě naštesti to dorazil...jinak Messi, Henry na plac 2:3

Reagovat
smazaný uživatel

Messi oddychuje na druhý polčas?

Reagovat
smazaný uživatel

kež by nesel hrat:-D

Reagovat
smazaný uživatel

Tá penalta

Reagovat
smazaný uživatel

nj, ale tak nemozes sa tomu cudovat

Reagovat
smazaný uživatel

to se mi snad zdá. Vy jste mi teda dvojička

Reagovat
smazaný uživatel

zato tebe tvoja dvojička dnes chýba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hleb dolů a to hned. On se ztratí balon a on vyklusává ...

Reagovat
smazaný uživatel

Hurá - je pryč. A už ho nepouštět na hřiště

Jinak - Betis kouše. V první půli zalezlí, ale teď koušou ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já se z toho zvencnu. Nepadne to tam a nepadne

Reagovat
smazaný uživatel

ešte bude penalta neboj

Reagovat
smazaný uživatel

Snad dvě.

Reagovat
smazaný uživatel

a už si tu, čo remízka by vám nestačila?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nám teoreticky stačí cokoli, my nic dohánět nemusíme... ale tak vždycky je lepší sbírat body do zásoby.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nám

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Henry to pěkně rozpohyboval

Reagovat
smazaný uživatel

Tý vado, dneska je to všecko o kousek ...

Reagovat
smazaný uživatel

Oliveira si nevie spracovať loptu?

Reagovat
smazaný uživatel

Vickyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě před deseti minutama jsem věřil, že tam ta šance je velká. Ale vidím, že prostě dneska nám to nepřeje.

Reagovat
smazaný uživatel

Už mohlo byť po zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Oliveira to neuveritelne prevahal..

Reagovat
smazaný uživatel

Mal ho jednuducho obstreliť po lavej Valdesovej ruke a ne ho obchádzať pričom mu ešte skákala lopta

Reagovat
smazaný uživatel

nj bud obstrelit alebo prehodit.. strasne dlho cakal a nevedel co robit akoby..

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Victor dvě gólovky . Už mám materiál na další video. Za chvíli už je to na repre dvojku

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre vybehol a zmenšil strelecký uhol, ale na druhej strane Oliveira to neskutočne pohnojil, čož sa samozrejme jedno s druhým nevylučuje

Reagovat
smazaný uživatel

dve golovky, ktore obaja strelci velmi zle vyriesili.. vybehavat vie skoro kazdy brankar.. a repre dvojku no tak to pochybujem .. inak Ricardo dneska caruje

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by se zklidnit - sice trefil balon, ale tohle byla jednoznačná žlutá, skoro až oranžová

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně se musím smát, jak je tady najednou u zápasy Barcelony tuna takyfanoušků Madridu.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tohle mě napadlo taky. Vylezli z děr a kanálů

Reagovat
smazaný uživatel

Před rokem to bylo naopak, tak se zklidni

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme tady byli pořád, takže neplácej nesmysly.

Reagovat
smazaný uživatel

aj ja

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se schovej, dokud tady nebudeš takto zapáleně komentovat BArcu, až povede 3:0, to se těším.

Reagovat
smazaný uživatel

neviem o tom, že by som zapalene komentoval Barcu ... skrátka som dnes mal čas

Reagovat
smazaný uživatel

Tos byl asi v nějakém tranzu, že o tom ani nevíš .No to je jedno, řadím tě do stejné skupiny jako ehmmma, takže ani s tebou už se dále nechci bavit. Tam se pobav třeba s Radinem.

Reagovat
smazaný uživatel

Komentoval som zápas a niektoré sporné momenty v nom a iné dalšie situácie, nie doslovne Barcu

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle je už moc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty a fcb?

Reagovat
smazaný uživatel

No tak teď ses vytáh.

Reagovat
smazaný uživatel

tak neviem koho si myslel pojmom takyfanušík ...

Reagovat
smazaný uživatel

To snad neni možný, co dneska všechno ten Ricardo chytne.

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

obrana Betisu

Reagovat
smazaný uživatel

Super, tak znova, třeba tam spadne ještě jeden. To snad neni možný, co dneska ten Ricardo chytne.

Reagovat
smazaný uživatel

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radin

jej při Barceloně stojí všichni svatí na svaze snad :D

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, Betis si nezasloužil ani bod. Prostě není možné, aby domácí celek měl 20% držení míče, to je ostuda. A to nemlůvím o tom, jak se zachovali fanoušci s tím míčem na závěr.

Reagovat
smazaný uživatel

sanci na vitazstvo mali viac nez dost.. ale pohnojili ich..

Reagovat
smazaný uživatel

Z dvaceti procent držení míče dali dva góly, v tomto skutečně problém nebyl - at se ti to líbí nebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

ale potom tam mali este jednu cistu golovku.. a este aj dolezity prvy gol Barcelony do satne bol po velmi velmi prisnej penalte..

Reagovat
smazaný uživatel

Vytěžili z dvaceti procent držení míče dva góly, to je fakt, že nemůžou proměnit všechno, to je snad samozřejmé. A teď už dej pokoj, to je děs s jakými kašpary se tady ted bavím ofotbale, to dřív nebývalo.

Reagovat
smazaný uživatel

kaspar si tu jedine ty.. ked sa ti neco nepaci tak si chod na barcelonsku stranku a tam si mozes s podobnymi trubami jako ty kecat aj hodiny..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je snad jasné, že z nás dvou jsi kašpar ty, to snad nebudeš popírat. O fotbale nemáš ani páru a ne a ne si to přiznat.

Reagovat
smazaný uživatel

ano pre blbeckov jako ty to je teda velmi jasne

Reagovat
smazaný uživatel

Julian Tuwim pro tebe a tobě podobné vytvořil takovou hezkou skupinku a já se budu řídit jeho radou a nebudu se tebou dále zabývat.

Reagovat
smazaný uživatel

ja to nejako prezijem

Reagovat
smazaný uživatel

malo tam byt:pre blbeckov ako ja....

Reagovat
smazaný uživatel

je na čase konvertovat do Itálie. musel bys ale podepsat, že nebudeš agresivní a veřejně přát Rossoneri

Reagovat
smazaný uživatel

Já čekám už rok na zisk titulu, abych pak konvertoval úplně mimo EF.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Potty

Neblbni.

Reagovat
smazaný uživatel

ta pentle byla přísná, leč prostě byla. S tím nic neuděláš a vymlouvat se na to nemůžeš, ač bys tak hrozně chtěl

Reagovat
smazaný uživatel

yes, pekne Betis .. a Barca len tak dalej

Reagovat
smazaný uživatel

tím "dalej" myslíš to, že Barca dohnala dvojgólovou sekeru? Jo tak to souhlasím - jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám pocit, že tím spíš myslel jednu ztrátu za jedenáct kol.

Reagovat
smazaný uživatel

tak každej nemá takový haluze, co oni, že je soupeř přehraje, oni zaútočí, daj gól a zase se stáhnou

Reagovat
smazaný uživatel

Hold to je fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

nech takto stracaju dalej

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci vypadat jako přizdisráč, ale dneska je ten bod dobrý. Dneska to v koncovce nelepilo, Betis z prvních dvou střel dva góly, Beticos měli další dvě gólovky, co Valdés chytil ... Mohlo to dopadnout i hůř. Dnes byla smůla. Příště se to zase třeba přikloní k nám

Reagovat
smazaný uživatel

Bod je určitě dobrý, ale bylo i na víc, smůly jsme měli kotel.

Reagovat
ronaldinho_10

Jasně, že je dobrý... Já se bál prohry, jak jsem psal výše...

Počítal jsem s tím, že i po tomto kole bude náskok 12bodů, ale díky remíze se zvětší na 13...

Reagovat
smazaný uživatel

A po zítřku bude náskok pro antikrista smolných 13 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

mozes len dufat

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že doufat musí Real... nic jiného mu nezbývá.

Reagovat
smazaný uživatel

On se baví o zítřku, ne o celé sezoně. Takže tvůj pokusík byl pěkný, ale uplně z cesty.

Reagovat
smazaný uživatel

A já se bavím o celé sezóně, tos mohl poznat. Takže znova - Real může jen doufat.

Reagovat
smazaný uživatel

já myslím, že doufat může ten, kdo ztrácí 13 bodů, ale pokus dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já myslím, že doufat může ten, kdo ztrácí 13 bodů, ale pokus dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda mohli to být 3 body...ale tak neva 13 bodů náskok to je pěkný

Reagovat
Xavi8

No tak uz som konecne prisiel domov zo zapasu.

Prve 2 strely = 2 goly v nasej sieti, este stastie, ze nas potom Vicky podrzal

V zavere sme mohli aj strhnut vitazstvo na svoju stranu, ale v podstate mozme byt radi aj za remizu. ajtak si myslim, ze si Betis nezasluzil ani bod

Kazdopadne vyrovnat z 0:2 na 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Nihat??? na Euru to jěště zvladl ale ted je starej ne už by nemnel hrát

Reagovat
Lorcan

Atletico - Getafe jasná 1

Reagovat
smazaný uživatel

já si myslím,že to zas tak jasná jedna není

Reagovat
Lorcan

Reagovat
madridcan

sakra...real dneska vobec nejde na Sport 1

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by být ne, v 17-15...

Reagovat
madridcan

tak ide ajax,potom celtic,juventus a lyon...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podle webu Sportu1 by měl jít od 17:15 Gijon - Madrid.

Reagovat
smazaný uživatel

Dávají to 17:15

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Gijon

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to bude špatenka, tuším ostudu.

Reagovat
smazaný uživatel

pojde dole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

po prvom polcase 0-2

Reagovat
smazaný uživatel

Pomáhaš im

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
messi80

tak aj bodik je dobry len skoda tych sanci.samuel sa vcera ukazal inak neviem preco tu niektori urazate hleba a niektorych hracov ktorym sa zrrovna nedari.pevne verim ze este aj hleb v barce ukaze ze je dobry futbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám vsazeno-Ajax-1, Hamburk-1, Gijon-0 ( to už není možné,stále bez plichty), Internazionale-0.

Reagovat
smazaný uživatel

Hunterl

Reagovat
smazaný uživatel

Raul, Ramos, Hunter .. dokonca aj Heinze hra dneska dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo prvy gol za Real

Reagovat
smazaný uživatel

Higuaín-Marcelo

Reagovat
One-Real

Těd jsem přišel, měl jsem turnaj..může mi někdo říct, co se tak dotěd dělo, ale někdo objektivní

Reagovat
smazaný uživatel

nic len vyhrávame 3-0

Reagovat
smazaný uživatel

Raul otvoril skore, potom Hunter dal svoj prvy gol a to iste aj Marcelo.

Reagovat
smazaný uživatel

a Huntrovi navyše neuznal gol

Reagovat
smazaný uživatel

jj, len nebolo vidiet potom z opakovacky ci to bol vazne offside..

Reagovat
One-Real

Myslel jsem hru...to kdo dal gol si taky umím přečíst..

Reagovat
smazaný uživatel

To bys po nich chtěl ovšem hodně

Reagovat
One-Real

Reagovat
smazaný uživatel

Hra velmi dobra, pekne kombinovali, vytvarali sance a Sporting okrem asi 2 sanci, z coho bola 1 tyc tak do nicoho vazneho nepustili.. v takom celkom kludnom tempe sa to hralo.. Najlepsi hraci podla mna Raul, Higuain, Hunter a Ramos.. ale aj napr Marcelo zahral dobre, a o nikom sa neda povedat ze by hral slabo..

Reagovat
smazaný uživatel

Hunter? krom toho gólu neudělal vůbec nic. Pozdě dával balóny od nohy a čekal až mu ho sebere soupeř.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm mne sa pacil.. dal gol, tie prihravky len zriedkavo pokazil a ze by ich daval neskoro to neviem..

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě suverénně nejslabší článek mužstva dnes, ale gól mu strašně moc přeju.

Reagovat
smazaný uživatel

tak najslabsi to urcite ne.. nepovedal by som ze hral nekto slabo ale Torres ked tam naskocil tak zo zaciatku sa este dost hladal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já se bavím o základu, ne o hráči, kterej tam naskočil nerozehranej na posledních pár minut.Ze základu jasně nejslabší co se týká práce s míčem, prostě jeho styl mi na Real nesedí. Ale třeba mě přesvědčí o opaku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana na jedničku. Gijon v první poločase ani nevystřelil na bránu. Spolupráce Gago - Lass se čím dál zlepšuje. Marcelo mi chvílemi připomínal Robbena Hunter měl dvě 100% šance, obě proměnil, jeden byl ovšem z ofsajdu. Jinak nevyrázný, prostě druhý Ruud. Ve druhém poločase tam poslal odchovance a tempo hry opadlo. Ikerovi jednou vypadla slabá střela, kterou bych chytil jednou rukou, jinak žádnou práci neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

jezis nemate nekto nejaku stranku kde sa mozu divat real mne tu jedna seka a su z teho na nervy uz

Reagovat
smazaný uživatel

tolik fandů Realu tady nebylo už dloooho.

Reagovat
One-Real

No...ehmmm, madridcan,já, vandertom i muhammadali jsme tu pořád, na koho to směřovalo?

Reagovat
smazaný uživatel

rozhledni se a neptej se tak blbě

Reagovat
smazaný uživatel

ja to tu sledujem uz dlho ale nechce sa mi to tu komentovat a hadat sa s vami jak to tu vzdy dopadne

Reagovat
Maritazzi

Almeria

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná hra. Lass opět parádní výkon, s Marcelem muž zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no a co Raul s Higuainom(3 asistencie) ?

Reagovat
smazaný uživatel

Hráli skvěle, ale Lass s Marcelem převyšovali ostatní očividně.

Reagovat
smazaný uživatel

nj ako Lass toho som aj zabudol spomenut, je to borec jak sa patri

Reagovat
smazaný uživatel

Higuaín nekdy moc sebčil pričom mohol prihrať lepšie postaveným spoluhráčom do vyložených šancí

Reagovat
smazaný uživatel

hh nj ale zapas bol uz vo vrecku a hral vecsinou na Robbenovom mieste tak ho to mozno troska chytilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maritazzi

noo Mallorca, hurá, důležitej zápas, snad nespadnou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele