Primera División - souhrn 10. kola

08.11.2008, 21:55, aktualizováno 09.11.2008, 23:02
Komentáře a souhrny
Getafe v deseti nedokázalo vzdorovat Valencii a prohrálo hladce 0:3. Bilbao zachránilo na Mallorce ztracený zápas. Betis přestřlel venku Numancii. La Coruňa zvládla duel s Espanyolem, Atlético veze z Pamplony jen bod za bezbrankovou remízu. Villarreal přehrál Almerii, Sevilla se štěstím udolala Huelvu...

Real Madrid - Málaga CF 4:3

08.11.2008 20:00

Góly: 8. Gonzalo Higuaín, 37. Gonzalo Higuaín (pen.), 71. Gonzalo Higuaín, 79. Gonzalo Higuaín - 6. Eliseu, 18. Nabil Baha, 70. Apońo (pen.)

Real opět po delší době zvítězil, tentokrát těsně 4:3 nad Málagou, a na krátkou dobu se vyhoupl do čela La Ligy. Hrdinou zápasu se stal Gonzalo Higuaín, který vstřelil všechny góly Bílého baletu. Andalusané ani tentokrát na Santiago Bernabéu nezvítězili.

Málaga byla Realu důstojným soupeřem a třikrát v zápase vedla. Bílý balet končil o deseti a vždy dokázal dotáhnout a nakonec i vstřelit vítězný gól. Tři góly padly z penalt. Černá serie Málagy v duelech s Realem se tak protáhla o další prohru.

Sestava domácích doznala řady změn. Na hřišti se neobjevil kapitán Raúl, pásku za něj převzal Guti a na levém křídle se objevil Drenthe, funkce Raúla se ujal Van der Vaart a post hrotového útočníka dostal Higuaín. "Los boquerones" nastoupili v očekávaném složení.

Po počátečním oťukávání přišel v 6. minutě šok pro madridské publikum. Eliseu nachytal na švestkách Marcela a Heinzeho, míč se odrazil od tyče a opět Eliseu ho dorazil do sítě. Real odpověděl po dvou minutách. Bombu Marcela Arnau jen vyrazil a Higuaín začal své gólopředstavení dorážkou do odkryté branky.

Vzápětí ránu Sneijdera opět Arnau vyrazil a Van der Vaart pálil jen do boční sítě. Střelu téhož hráče brankář Málagy znovu vyrazil. Zanedlouho pokus Drentheho mířil mimo tyče. Další střela Higuaína trefila jen Welligtona. Poté se však radovala v 19. minutě Málaga. Na hranici ofsajdu převzal přihrávku Baha, přehnal se kolem Heinzeho a překonal Casillase.

Real pak mírně znervózněl a hra se začala kouskovat. Výjimkou byla jen tvrdá střela Sneijdera, kterou Arnau opět vyrazil. Další pokus Van der Vaarta šel od Arnaua na roh. Pak přišla první penalta večera. Welligton zahrál rukou na hranici vápna a nařízený trest proměnil ve 37. minutě Higuaín.

Následně odpověděl z přímého kopu Duda, jehož střela jen těsně minula břevno. Pak šel Real do deseti, když Sergio Ramos šlápl na hrudník ležícímu Eliseuovi. Přesto se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Začátek druhého poločasu začal Madrid nervózně a často chyboval v obraně, čehož ovšem Málaga nedokázala využít. V 60. minutě se pěkně obloučkem uvolnil Gago, ale jeho střelu Arnau chytil. O čtyři minuty nato hlavičkoval nad Welligton. A v 69. minutě šli opět hosté do vedení. Gago srazil ve vápně Dudu a penaltu o břevno poslal do sítě Apaňo.

Reakce Bílého baletu byla rychlá. Za minutu nato prošel středem Gago, přihrál Higuaínovi a jeho tvrdá skákavá střela zdálky zapadla k tyči Arnauovy branky. Real se dostal opět do zápasu a zanedlouho i do vedení. V 79. minutě upadl ve vápně Higuaín a polemický výrok rozhodčího přisoudil Realu druhou penaltu. Sám postižený trest nadvakrát proměnil, když jeho první střelu Arnau tradičně vyrazil.

Domácí mohli vstřelit i pátou branku, ale Van der Vaart neprostřelil po protiútoku Arnaua. Na druhé straně tvrdou střelu Dudy vyrazil na roh Casillas. V závěru pálil vedle vystřídavší Luque, ale to bylo vše. Madrid tvrdě vybojované vítězství uhájil.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Real Valladolid 6:0

08.11.2008 22:00

Góly: 11. Samuel Eto'o, 29. Samuel Eto'o, 41. Samuel Eto'o, 43. Samuel Eto'o, 71. Eidur Gudjohnsen, 82. Thierry Henry

Barcelona pokračuje v oslnivé formě, což tentokráte odnesl Valladolid. Bezmocní hosté se drželi jen úvodních pár minut, pak je sestřelil kanonýr Samul Eto’o, jenž se čtyřmi brankami bez jediné penalty osamostatnil na čele žebříčku kanonýrů. Po přestávce přidali další branky Eidur Gudjohnsen a Thierry Henry, a Barca tak zvítězila tenisově 6:0.

Blaugranas se v posledních ligových zápasech vždy dostali do vedení velmi rychle a ani tentokráte tomu nebylo jinak. Po úvodních náznacích přišel v jedenácté minutě první úder. Touré Yaya přihrál Alvésovi a ten luxusní přhrávkou za obranu vybídl Eto’oa ke skórování. Kamerunec však nebyl v nejlehčí pozici a před zakončením se ještě musel zbavit bránících protihráčů, což se mu podařilo výborně.

Vedení definitivně pustilo zápas do rukou Barcelony, jež ovládala hřiště. Víctor Valdés, který se stal nejmladším brankářem v historii klubu, jenž dosáhl na hranici 200 ligových zápasů, zasahoval spíše výjimečně, i když vždy přesně.

V další šanci byl znovu Eto’o, kterého ke skórování vyzval Messi, ale tentokráte na Asenja nevyzrál. Chuť si nejlepší střelec sezóny 2005/2006 zpravil v třicáté minutě. Messi ho našel na hranici pokutového území, Eto’o za obranu poslal Henrhyo, jehož střelu zblokoval Asenjo právě k Eto’ovi a ten už věděl, co v takové situaci má s míčem udělat.

Útočný festival pokračoval a když se několikrát neúspěšně pokoušel o gól Henry, rozhodl se Eto’o dokončit hattrick. K němu mu dopomohl vynikajicí Messi, po jehož přihrávce nešlo s míčem udělat nic jiného, než ho poslat do sítě.

A o dvě minuty na to byl na světě čtvrtý gól z dílny současného pichichi Primera División. Opět u toho byl Messi, i když tentokráte všemu dost napomohl nešťastný odraz jednoho z obránců. Eto’o se objevil s míčem úplně sám před Asenjem a neměl problémy.

Po přestáve logicky tempo hry opadlo, o výsledku už bylo rozhodnuto a domácí si dávali pozor hlavně na to, aby se zbytečně nezranili. I přesto se ale dočkali fanoušci na Nou Campu dalších gólů. Pátý měl po hrubé chybě v rozehrávce a rychlé přihrávce Henryho na svědomí Eidur Gudjohnsen, který efektním lobem korunoval výborný výkon z celého zápasu.

Branky se nakonec dočkal i Henry, jemuž jak na stříbrném podnose připravil míč nově příchozí Hleb po narážečce s Messim. K vidění bylo ještě pár dalších šancí, nicméně výsledek 6:0 už se nezměnil a Barca tak nadále vede tabulku.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - UD Almería 2:1

09.11.2008 17:00

Góly: 1. Giuseppe Rossi, 15. Joseba Llorente - 61. Pablo Piatti

Ani v desátém kole Primera Division nenašel Villarreal svého přemožitele, naopak na svém stadionu El Madrigal porazil 2:1 Almerii, jenž potřetí ve čtyřech posledních utkáních prohrála. Žlutá ponorka se v tabulce posunula zpět na druhou pozici, nováček minulé sezony je třináctá.

Villarrealu se povedl vstup do utkání, již první minutě napřáhl z velké dálky útočník Rossi, který svojí parádní ranou k tyči překonal brankaře Diega Alvese. Po čvrthodině hry to bylo již 2:0, Pires našel z pravé strany hřiště nikým neatakovaného Llorenteho, jenž levačkou zavěsil. Tým Gonzala Arconada se i přes dvoubrankové manko nevzdal a začal více vystrkovat růžky. Šanci na snížení stavu měl Negredo, jehož ránu však vytěsnil Diego Lopez.

Na začátku druhého poločasu to byl opět Negredo, jenž vystrašil brankáře Villarrealu, který však tentokráte nemusel zasahovat. Almeria byla v té době lepším mužstvem a zasloužila si korekci skóre. V 61. minutě využil zmatku v pokutovém území Pablo Piatti a vrátil své mužstvo zpět do utkání. V dalších minutách se odehrával velký boj především ve středu pole a k vidění nebyla vidět téměř žádná šance. Almeria se snažila srovnat, ovšem obrana domácího mužstva byla neprostupná, hostům nepomohl v závěrů ani příchod dvou střídajících hráčů Ortize, Solariho.

Více informací k zápasu

CD Numancia - Real Betis 2:4

09.11.2008 17:00

Góly: 28. Javier Del Pino, 56. José Javier Barkero - 34. Achille Emaná (pen.), 45+1. Juanito, 45+2. Mehmet Aurélio, 85. Mehmet Aurélio

Real Betis už se nadobro dostal ze své krize z počátku sezóny a v posledních čtyřech utkáních celkem třikrát zvítězil. Výhra na hřišti nováčka z Numancie v poměru 2:4 jen potvrzuje vzestup formy Realu Betis. Vítězstvím se Betis posunul už na patnáctou příčku a odpoutal se tak ze sestupových pozic. Naproti tomu Numancie se stále topí v sestupových vodách na osmnáctém místě.

Do vedení se poprvé dostali domácí. Ve 28. minutě se trefil Javier Del Pino se trefil krásnou ranou z 20 metrů do levého horního rohu brány. Numancie si vedení moc neužila a o šest minut později už bylo vyrovnáno. Po faulu Mariana Pavoneho kopal penaltu Achille Emana a ze značky pokutového kopu se nemýlil – 1:1.

Betis v závěru první půle celkem se štěstím odskočil domácím na rozdíl dvou gólů. Nejprve se ve 45. minutě trefil Juanito hlavou po rohovém kopu Fernandy Vega a ještě v nastaveném čase prvního poločasu zvýšil na 1:3 Mehmet Aurelio tečovanou střelou z hranice velkého vápna. Do kabin se tak šlo za příznivého stavu pro Betis.

Numancie vstoupila do druhé půle s větší chutí a vytvořila si několik slibných šancí. První proměněná přišla v 56. Minutě. Po souhře Barkera s Querem se trefil Javier Barkero přízemní střelou k tyči a snížil na 2:3. Další půlhodinu se Numancie marně snažila o vyrovnání a i přes několik dalších příležitostí už zůstala brána Betisu nedobyta.

Konec trápení pro domácí přišel v 85. minutě, když Betis zvýšil na 2:4. Po rohovém kopu Juanmy se přesně trefil Mehmet Aurelio a uklidnil hostující fanoušky. Numancie tak i přes sympatický výkon zůstala v zápase bez bodu.

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - Athletic Bilbao 3:3

09.11.2008 17:00

Góly: 12. Cléber Santana, 58. Juan Arango, 75. Juan Arango - 44. Andoni Iraola (pen.), 79. Ion Velez, 90+1. Fernando Llorente

Hrdinský výkon předvedli fotbalisté Athleticu Bilbao na stadiónu Son Moix. Domácí Mallorca totiž ještě patnáct minut před koncem vedla 3:1 a zdálo se být rozhodnuto. Jenže baskičtí lvi se nevzdali a v 91. minutě to byl Llorente, kdo urval pro hosty bod po předchozím snížení Iona Véleze.

Mallorca byla mírným favoritem, neboť Bilbao se nachází v hluboké krizi a před utkáním na Baleárském ostrově prohrálo pět zápasů v řadě. A zdálo se, že tento bude šestý. Mallorčané byli lepší a v jedenácté mintuě už vedli – na centr vynikajicího Jurada si naběhl Cléber Santana a hlavou překonal Iraizoze.

Svěřence Gregoria Manzana působili lepším dojmem, ale Bilbao se dokázalo zvednout. Los Rojiblancos táhla čtveřice Llorente, Orbaiz, Etxeberria a Javi Martínez a vyrovnání najednou bylo na spadnutí. Ve 32. minutě sice mohla zvýšit Mallorca, Iraizoz však výborně zasáhl a do konce poločasu skutečně bylo vyrovnáno. Llorenteho skvělou hlavičku ještě odvrátil na brankové čáře Jurado, ale těsně před odchodem do kabin fauloval útočníka Bilbaa Ramis a rozhodčí byl nekompromisní. O vyrovnání se ze značky pokutového kopu postaral Iraola.

Do druhého poločasu vstoupili hosté se stejným odhodláním a bojovností, jenže v rozletu je zastavil Venezuelan Arango, který vstřelil svůj první gól v sezóně. A stál za to, krásná střela levačkou po pasu Adurize. Byl to první gól Aranga po sedmi měsících a na druhý už tak dlouho čekat nemusel – po sedmnácti minutách, opět levačkou.

Bilbao se však nevzdalo a když Vélez snížil na 2:3, začal hon na bod ze strany hostů. Nejdříve ještě zamezil gólu Lux, když se užuž zdálo, že míč míří do brány, ale v nastaveném čase už ani on nestačil. Hrdinou byl Lorente, který, jak jinak než hlavou, rozhodl o dělbě bodů.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Atlético Madrid 0:0

09.11.2008 17:00

Góly: -

V desátém kole Primera División navštívilo hostující Atlético Madrid půdu šeského reprezentanta Jaroslava Plašila - CA Osasuna a oba celky se rozešli smírně 0:0.

V domácím prostředí usilovali hráči Osasuny o první výhru v letošní sezoně. Poslední tým španělské ligy přivítal AtléticoMadrid hrající ve velmi dobré formě.

V úvodu utkání mohl vedení na domácí stranu strhnout Javier Portillo, ale svou šanci neproměnil, přestože měl příležitost otevřít skóre z pokutového kopu v 18.minutě. Proti byl však hostující brankář Grégory Coupet, když proti Portillovi vytáhl parádní zákrok k levé tyči.

Uruguayský reprezentant Diego Forlán mohl otevřít skóre v 73. minutě, ale svou šanci nedovedl k dobrému zakončení a domácí stále měli naději na dobrý výsledek.

Do konce hrací doby nám utkání nepřineslo již žádnou větší šanci a tak se oba celky rozešly smírně 0:0. Pro hostující celek nemůže být remíza na půdě Osasuny považována za dobrý výsledek.

V následujícím kole Osasuna cestuje na půdu předposledního Athleticu Bilbao, kde se pokusí o svou první letošní výhru. Zároveň bude utkání soubojem dvou týmů, které se chtějí odpoutat od sestupového pásma.

Více informací k zápasu

Racing Santander - Sporting Gijón 1:0

09.11.2008 17:00

Góly: 58. Mohamed Tchité

Racing Santander porazil na svém stadionu El Sardinero Gijón a po druhém vítězství v řadě se v tabulce posunul na desáté místo. To Sporting po čtyřech vítězstvích v řadě narazil a propadl se za svého dnešního soupeře na čtrnácté místo.

Od začátku utkání kontrolovali hru hráči Santanderu, šance si však vytvářeli hosté. Nejprve spálil velkou příležitost Diego Castro, jenž v dobré pozici pálil mimo. V další šanci vychytal Kikeho brankář Tono. Racing se tlačil do koncovky, do gólové šance se však v prvním poločase dostat nedokázal. Co se nepovedlo v prvním poločase, to si vynahradil tým kouče Munize ve druhém. Bez dvou minut po hodině hry se uvolnil přes Camacha útočník Tchite, který dokázal oklamat i brankaře Cuellara a poslat tak domácí do vedení.

Pro Tchitého to byla již čtvrtá branka v posledních dvou duelech, v předchozím zápase totiž vstřelil hattrick Valencii. Hosté po inkasované brance přidali a snažili se dostat do brankových možností, většinou se ale dostávali jen ke střelám z dálky, s kterými neměl problém brankář Tono. S příbývajcím časem se zvyšoval tlak Gijónu, domácí fotbalisté ale dokázali ubranát výsledek 1:0 a utkání tak nakonec skončilo vítězstvím Santanderu.

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - Espanyol Barcelona 1:0

09.11.2008 17:00

Góly: 38. Andrés Guardado

Domácí Deportivo La Coruňa se díky hubenému vítězství 1:0 a ziskem tří bodů nad Espanyol Barcelona, posunula hned na 6.místo španělské Primera División.

Deportivo chtělo doma navázat na úspěch z minulého kola, kdy vyhrálo na půdě Realu Betis rozdílem třídy 3:0. Na druhou stranu jeho soupeř Espanyol v minulém kole uhájil na svém stadionu hubené vítězství 1:0 s CA Osasuna a po šesti zápasech se tak dočkal konečně vítězství.

Do utkání vstoupili lépe domácí, když se po úvodních 5 minutách uvolnil Joan Verdú, prošel přes dva obránce a mířil pouze do boční sítě. Stávající tlak Deportiva rostl, ale fanoušci domácích museli čekat další půlhodinu na jejich úvodní branku.

Ta přišla ve 38.minutě, když Angel Lafita zatáhl míč po křídle a nízkým centrem našel nabíhajícího Andrése Guardada. Ten nedal ranou přímo z voleje hostujícímu brankáři Kamenimu žádnou šanci. Pro Mexičana ve službách La Coruni to byla jeho první trefa v modrobílém dresu.

Deportivo pokračovalo ve svém náporu a vedení mohlo zvýšit ještě do konce prvního poločasu. Do šance se znovu dostal Guardado, když mu balon předložil výborně hrající Verdú. Jeho střela ovšem letěla vysoko nad břevno.

Espanyol se probral okamžitě začátkem druhé půle, když se začalo dařit hostujícímu útočníkovi Luisi Garcíovi. Ten ve své šanci nedokázal lépe zakončit křížový centr Naného.

Podobnou šanci měl po chvíli Sanchez. Jeho střelecký pokus však spřehledem zlikvidoval brankář Deportiva Daniel Aranzubia.

Domácí poté znovu přešli do útoku, ale střele Lafity z 62. minuty chyběla menší dávka štěstí. Hosté po této akci otevřeli hru a hnali se za vyrovnáním. Této situace mohl využít střídající Rodolfo Bodipo když v 74. minutě ztroskotal v souboji jeden na jednoho na brankáři Kamenim.

Ke konci se dostal do slibné šance ještě Lafita, ale ani on skóre nezměnil. Utkání tedy skončilo výhrou Deportiva 1:0, díky které poskočilo na 6. pozici. Naopak Espanyol Barcelona klesl až na 12. místo.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Recreativo Huelva 1:0

09.11.2008 19:00

Góly: 63. Frédéric Kanouté

Sevilla přetrhla šňůru porážek, ale herním projevem zase nepřesvědčila. Tři body z andaluského derby by však mohly svěřence Manuela Jiméneze nakopnout k lepším výkonům, naopak Huelva začíná být ve skutečných problémech.

Recre vyhrálo hned v úvodním kole na půdě Betisu, jenže od té doby už se tří bodů nedočkalo a stále zůstává na sestupových pozicích.

Sevilla takřka neustále držela míč, jenže většinou na místech nepříliš nebezpečných pro soupeře. V prvním poločase tak byla k vidění spousta průměrnosti s hosty bez pomyšlení na útok a domácímí pořádného útoku neschopnými. Absence jakékoli myšlenky je pro tým usilující o přední příčky tabulky skutečným problémem.

V druhém poločase nasadil Jiméneze Capela, který se vrací po zranění. A po deseti minutách druhého poločasu přišla první gólová šance zápasu, po Riesgově zaváhání nastřelil Jesús Navas tyč. Sevilla rozhodně předváděla v úvodu druhé půlě lepší hru než v prvním poločase. V 63. minutě pak přišla odměna za aktivitu – Jesús Navas našel Kanoutého a Sevilla vedla.

Definitivní rozhodnutí mohlo přijít v 77. minutě, jenže penaltu po faulu na Diega Capela zahodil Kanouté, kterého vychytal Riesgo. Huelva se následně konečně pustila do útočení a několikrát byla blízko vyrovnání, jenže Sevilla, i přes neschopnost kontrolovat situaci, vedení nakonec udržela.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Valencia CF 0:3

09.11.2008 21:00

Góly: 33. Manuel Fernandes, 68. Joaquín, 81. Vicente

Valencie se zvedla a dokázala po dvou zápasech znovu vyhrát. Na hřišti Getafe zvítězila 3:0. Díky výhře se Netopýři posunuli na třetí příčku v tabulce. Getafe si o příčku pohoršilo a je sedmé.

První velkou šanci si vytvořili domácí fotbalisté, míč se v pokutovém území odrazil k Albínovi, jenž ze šesti metrů napálil míč do brankáře Renana. Na druhé straně pálil po dvaceti minutách Villa, jeho ránu dokázal s vypětím všech sil vyrazit Abbondanzieri na roh. Další šanci měla na svědomí ofenziva Getafe, Polanskiho rána z hranice pokutového území skončila těsně vedle Renanovy branky. Ve 29. minutě šla Valencie do vedení, Miguel našel v pokutovém území Davida Villu, jenž přiťukl balon Manuelu Fernandesovi, portugalský středopolař v dresu Valencie skvěle trefil míč z první na přední tyč a překonal gólmana Abbondanzieriho. V závěru poločasu uviděl červenou kartu domácí útočník Roberto Soldado, jenž udeřil hlavou do obličeje stopera Marchenu a musel předčasně do sprch.

Druhý poločas Valencie kontrolovala hru, Getafe v deseti spoléhalo na precizní obranu s možností rychlých protiútoků. V 56. minutě to byl domácí Albín, jenž hlavičkoval těsně nad branku hostí. Los Ches se vyplatila trpělivá hra, to když se v 68. minutě dostal k odraženému míči na hranici pokutového území Joaquín a krásnou ranou z voleje k tyči zvýšil vedení Valencie na 2:0. Patnáct minut před koncem šli Netopýři už do tříbrankového vedení, hostům se povedl rychlý protiútok, z něhož těžil Vicente. Španělský záložník se dokázal v pokutovém území uvolnit přes tři protihráče a vstřelit branku.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona1081134:825
2.Villarreal CF1073019:924
3.Valencia CF1072123:923
4.Real Madrid1072128:1623
5.Sevilla FC1062216:820
6.Deportivo La Coruña104339:915
7.Atlético Madrid1042419:1614
8.Getafe CF1034310:1213
9.Málaga CF1041513:1713
10.Racing Santander1033410:1212
11.RCD Mallorca1033411:1512
12.Espanyol Barcelona103347:1112
13.UD Almería1033411:1612
14.Sporting Gijón1040616:2312
15.Real Betis1032513:1311
16.Real Valladolid103169:1710
17.Recreativo Huelva101455:157
18.CD Numancia1021710:217
19.Athletic Bilbao1013610:206
20.CA Osasuna100553:95

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (287)

Přidat komentář
Dubov

el pipita

Reagovat
smazaný uživatel

Higuain, to je spasitel Realu

Reagovat
madridcan

Nadhera Higuain tusim ma uz 9 golov v La lige

Reagovat
smazaný uživatel

nj, tuto sezonu utoci na Pichichi

Reagovat
smazaný uživatel

Tu bude mít Eto'o, v horším případě Villa.

Reagovat
madridcan

skor Villa

Reagovat
smazaný uživatel

Stoprocentně Sammygol!

Reagovat
madridcan

pred jeho golom si to z takou istotou nevravel

Reagovat
smazaný uživatel

vacsiu sancu davam eto´ovi villa proti silnejsim super vyhori... eto nie

Reagovat
smazaný uživatel

vyhra sa rata, ale hra zasa nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

3 penalty a ani jedna nebyla. Dobře sudí

Ale pekny zapas Higuainuv 3. gol?! Klobouk dolů. Nádherná střela

Reagovat
smazaný uživatel

nj, tam chytil nervy, nesral sa s tim a proste to tam napalil

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, brutálně se nasral. Jak Nasri!!!

Reagovat
smazaný uživatel

NA Marce píšou, že nebyly jen ty dvě Realu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Marca si nech pise co chce.. asi im uz leze na nervy Schuster

Reagovat
smazaný uživatel

ta druha mala byt, sice neumyselne ale pipita dal dolu... trafil ho ked sam padal... to bolo smola...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ta Malagy nebyla nejmiň. Ale maslim si, že se taky piskat neměla. Rozhodčí nevěděl která bije chvílama

Reagovat
smazaný uživatel

penalta malagy jasna... tam neni ocom diskutovat... jedina sporna bola ta prva, tazko posudit s kazdeho zaberu... postrany sa rozhodol ze by mala byt...dost zavazilo pri nej ze ked zasiahol loptu rukami, ta padla na zem v 16 tke

Reagovat
smazaný uživatel

Balon se ruky dotknul před vápnem, ale ta treti? Jeste ze tak. Aspoň mně zachranila tiket

Reagovat
smazaný uživatel

Real kopal 2 penalty?

Reagovat
smazaný uživatel

Chcel som aj tu barcelonu pozriet ale neviem tento zapas bol vycerpavajuci lol...

Reagovat
mastakillah

paráda Gonzalo.. skvělý výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Calderon siahol do kapsy.

Reagovat
smazaný uživatel

po tebe mi mala siahnut psychiatria

Reagovat
smazaný uživatel

A ty si sáhni do poklopce a nevymýšlej radši píčoviny...

Reagovat
smazaný uživatel

Minule Metzelder, dneska dalsia tlacenka. Este k tomu ta Marca(ak kyslik nekeca). Fuj, ten Real je poriadny hnus,

Reagovat
smazaný uživatel

podle sebe, soudim tebe?

Reagovat
smazaný uživatel

Radsej nam napis, kolko vas to stoji.

Reagovat
madridcan

asi aj pri tych 3 neuznanych goloch v dvoch zapasoch tiez

Reagovat
smazaný uživatel

ASi aj pri ruke Sneijdera v poslednom El Clasicu alebo evidentnej tlacenke v predchadzajucich 2och. Kolko zato platite ?

Reagovat
madridcan

a sme doma... Vytahovanie minulorocnych zapasov.Zajdi este dalej prosim ta.Od teba by som take detske veci necakal.Tak pomohol a co?Ked si videl zapas co si evidentne videl tak strach z konkurencia asi mat nemusis tak uz bud v klude

Reagovat
smazaný uživatel

Dalej zachadzat asi uz nebudem, ved by som zodral klavesnicu.

Reagovat
Gazza.8

fuha....tak to byl zase zapas...doufam ze gonzalo pochopil ze je potreba aby to vzal do svych nohou kdyz nemame ruuda a bude to tam sypat i nadale

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně jsem rád, že tento rok už nebudou Realu stačit tyhle utrápené výhry.

Reagovat
smazaný uživatel

heh, Barcelona zacina nejako neiste.. asi pozerali ten Real pred zapasom

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No hej teraz je uz po zapase ale zaciatok mali celkom dobry Valladolid.

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, měl... taky jsem si říkal ,že se Barca rozjíždí trochu pomalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vítězství nepříjde samo, tým se musí správnými metodami nastartovat.

Reagovat
madridcan

uz som ta tu nevidel dlho.Tentorok vela dovodov na navstevy nemas

Reagovat
Tigerinho

Super Higi ! :)

Reagovat
Josifek

Higi

Reagovat
Tigerinho

?

Reagovat
smazaný uživatel

Eto'oooo

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon niekto mi zlepsi po tej madridskej tlacenke naladu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten jejich zápas nepotřebuje komentář, kdo viděl, ví...

Reagovat
smazaný uživatel

tak kysliku muj prvni prispevek, ktery nebude mit s tebou nic spolecneho. nejdriv bych chtel rict, ze jsem rad, ze real vyhral. i kdyz jak vyhral to zdaleka idealni nebylo. obrana hruuuza, katastrofa, Heinze nevim nevim jde to s nim nejak skopce. higuain klobouk dolu, uz kdyz jsem videl sestavu rikal jsem si ze mu tam neco spadne. i kdyz ty penalty nezahral nejak s prehledem. hlavne ta druha, to bylo uz jen o stesti. jinak samotne obe penalty realu byly sporne. ta prvni musim nerad uznat ze podle meho nazoru asi byt nemela. ta druha, jak rikam sporna, neslo to moc dobre videt z zadneho pohledu. no a sergio ramos, mozna by mel navstivit psychologa. oslabit tym v takovem zapase, za to by mel prijit snad nejaky trest. takze spokojenost pouze s vysledkem a s vykonem higuaina, ten treti gol...krasa. no snad se to obrati k lepsimu. jinak na pepeho asi budou cekat jako na spasitele

Reagovat
Tomanatura

A přece jsi ho zmínil

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ramos a psycholog bude asi dobry napad.. Potrebuje sa uvedomit..

Reagovat
F.Torres

4goly to se malokdy vidi za to zaslouzi palec nahoru kazdy hrac

Reagovat
plechi

Aspoň na chvilku se na tu tabulku dívá hezky...

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
Tomanatura

Dal bych tam minulý čas, jelikož Barcelona je už zase první

Reagovat
plechi

ještě není... villareal má pořád ještě 60 minut

Reagovat
plechi

samozřejmě valladolid

Reagovat
Tomanatura

Ale v této chvílu už je. Tabulka se tvoří i v průběhu zápasu, vlastně furt.

Reagovat
M11

Higuain

Reagovat
smazaný uživatel

Etooooo.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo tu mluvil o pichichi?

Reagovat
smazaný uživatel

Někteří to zase nezvládli. Gratulace Pipitovi, měl by hrát "střeďáka" častěji.

Reagovat
smazaný uživatel

Dolezite je, ako to zvladol Calderon.

Reagovat
smazaný uživatel

Buď to průkazně dokaž, nebo drž hubu....

Reagovat
smazaný uživatel

4:3, jasny dokaz.

Reagovat
smazaný uživatel

To je argument tak dvacetiletýho

Reagovat
fantomas

Teda Pipito. Bomba.

Reagovat
Xavi8

Etoooooo hattriiiiiiiick

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo někdo na to potřebuje celý zápas a dvě penalty a někomu stačí poločas

Reagovat
smazaný uživatel

tak Eto'a bych přejmenoval na THE ANSWER

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jede Ti souhrn Serie A ? je to tam nějaký rozdrbaný...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejede .

Reagovat
plechi

etoo

Reagovat
smazaný uživatel

Boze(Etoo), ty predsa len existujes.

Reagovat
Xavi8

Etoooooooooooooooooooooooo 4 goly za polcas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdový kanonýr si poradí i bez penalt...

(Ta fotka Higauína tam moc dlouho nevydrží...)

Reagovat
smazaný uživatel

zase takove nevine rypnuti. ja myslim ze ty mas tech poznamek stokrat vic nez vsichni fandove realu dohromady.

Reagovat
smazaný uživatel

A co máš proti rýpnutí? Já kritizuji posmívání ne hecování.

Kdo mi to může vyčítat ,když přinejmenším ty se vždycky chytneš.

Reagovat
smazaný uživatel

no ja se chytnu vzdycky na tebe. vis kdyby to rekl nekdo o kom si myslim ze je normalni a alespon trochu objektivni, tak bych to bral jako nevinne rypnuti. po vecech ktere jsem te tu videl rikat a resit si myslim ze od tebe neni nevinne nic

Reagovat
smazaný uživatel

Pipitu jako kanonýra zatím nikdo moc nebere, spíš mi připadá docela podceňovaný (třeba ve srovnání s Bojanem).

Reagovat
smazaný uživatel

Přeci jenom Higuain je ročník 87, Bojan 90...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že fanoušci Eto'ovi definitivně odpustili. Nemám slov. Thierry se vedle něj a Messiho musí připadat jaksi nepatřičně...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kecy cul.s

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no taky yarouši...

(beztak jsi už i ty přepnul z Gladiátora, aby ses mohl kochat...)

Reagovat
smazaný uživatel

Přepnul jsem na Polibek draka...

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, Real už teď nikdo řešit nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale bude, jen to vaše stádo se z Eto´a po.ere nastojato...

Reagovat
smazaný uživatel

Kam se hrabe naký higuain a real...ETO'O A FC BARCELONA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

No taky gol jak treti Higuainov da Eto len tazko, hlavne ked sa bude Barca trapit ako Real a bude potrebovat aby ich nekto spasil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
plechi

ty zas dneska válíš...

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba rozhodči ?

Reagovat
hawk

nezapomen ze higuain dal dva goly z pencle

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo sledoval a sleduje dnešní zápasy La ligy jasně vidí rozdíl mezi BARCOU a realem.....Visca el BARCA!

Reagovat
plechi

a popírá to snad někdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel tabulka se nějak pořád hádá a odmítá ten rozdíl nějak více a spravedlivěji reflektovat.

Reagovat
plechi

No tabulka je "jediná" kdo nás drží nad vodou

Reagovat
smazaný uživatel

To taky netvrdím...ale je pravda že ta tabulka by měla vypadat jinak !!

Reagovat
Josifek

Tak ono Vám to taky zas tak dlouho nevydrží, v každým klubu (a nejenom v klubech) se střídá období výkonostního úpadku či naopak vzestupu, navíc u Realu je to ze značné míry způsobeno několika zraněními důležitých hráčů a také tím, že někteří hráči jsou úplně bez formy. (Guti, Ramos...), pak je tam taky pár kopáčů, kteří na podobný klub (někteří jen zatím) nemají (Diarra, Gago, Marcelo, Saviola...) A třeba takovej Salgado už na hřišti nepůsobí nejlíp, ač sem ho měl dřív rád, tak teď už Realu nemá na hřišti co dát a u Gutiho to není o moc lepší, jednou za čas zazáří, ale jinak je to bída.

Reagovat
smazaný uživatel

A preco by to nemohlo vydrzat ?

"v každým klubu (a nejenom v klubech) se střídá"....ARsenal 2003/2004 ?

Reagovat
Josifek

Může to vydržet, ale né dřeba nějakých 10 let. Není to tak dávno, co Barca taky nehrála nejlepší fotbal a teď je zas nahoře, stejně tak rychle může i spadnout, po čase se dostaví uspokojení z úspěchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Drea Team 4 tituly v rade, ale suhlas, casom to opadne, len by som sa na mieste neprajnikov Barcelone nespolehal, ze to bude tak skoro(tuk, tuk).

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už přání jediné - ať se nikdo nezraní.

Visca el Barca.

Reagovat
plechi

btw. zdá se mi to nebo messi nějak přibral??

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá se ti to.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra ja odejdu hrat poker a Etoo da 4 goly. Doufam, ze jeste prida ze dva.

Reagovat
smazaný uživatel

Leo pojď dolů.

Reagovat
Josifek

Docela mazec den, pudu asi kouknout na Eto'a, škoda že ještě nedal 4 fíky Keano.

Reagovat
plechi

100. pro Pipitu

Reagovat
Oxbow

Jako pardon ale co to je dneska Higuain 4 fiky Eto'o taky 4 kousky

Reagovat
smazaný uživatel

Eto'o

Reagovat
smazaný uživatel

Guddy Staré dobré časy...

Reagovat
smazaný uživatel

Guddy hraje výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Hral suprově. Na tomhle zápase bylo vidět, jak se zlepšil uplně každý od minulé sezony. Střídaný hráči se taky neztratili. Hleb pěkný prunik a přihrávka

Reagovat
smazaný uživatel

Guddy stejně jako Márquez hrají parádně. Ještě že jsme je před sezonou neprodali

Reagovat
smazaný uživatel

Márquez vyřešil hodně težkých situaci jak mazák. s Guddym sem také spokojenej. Dneska, by dostal snad každej medajli.

Reagovat
smazaný uživatel

Co nadělám.. Další z dementních obchodů the special one...

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je bůh a Puyolovi postavit sochu.

Reagovat
smazaný uživatel

kolik ma Etoo golu v PD ?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že 13...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dubov

Barcelonu jsem nějaký čas hrát neviděl, ale co Guardiola s tím mužsvem provedl je neskutečné, je to pan Trenér a výkon Etoa nepotřebuje komentář

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně správná fotka.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no. Uplně sedí na dnešní zápas

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, jinak tahle je z utkání Barcelona - Chelsea 2005.

Reagovat
smazaný uživatel

OLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ BARCA!!!

Máme průměr 3,5 gólu na zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Eto´o to je rodený Gladiator v 16tke :D. Okrem Etika hral dneska fantasticky aj Carles hasil to tam bezchybne a skvele.

Vicky ďaľší zápas na nule a odchytal to s prehľadom. Messi sa dneska prevtelil do nahrávača čo u neho nie je až takým zvykom.

Piqué dneska hodne kazil ale našťastie máme Carlesa. Marquez odohral štandard a neurobil tuším ani jednu chybičku. Alves sa končne uplatňuje aj v obrane a dneska by som ho asi

prvýkrát pochválil že odohral lepší zápas v zadu ako v predu. Xavi No Comment. Yaya má prehľad ako vždy aj keď trošku brzdí rozohrávku. Som strašne rád,

že sa Guddy znovu presadil, je to rodený tímový hráč a jeho hru som si dneska užíval. Henry bojuje snaží sa ale aj tak ostáva najväčším spalovačom šancí v tíme, už by to pri tej koncovke mohol zača brať aj trochu vážnejšie

a nie to kopnúť ako 15ročný školák. A najväčšiu pochvalu zaslúži The King Guardiola. Dneska sa bude krásne spinkať a nemôže mi to pokaziť ani dve vymyslené pencle Realu. Ďakujem chlapci.

Visca El Barca!

Richard Muller - Nočná Optika

Reagovat
smazaný uživatel

Pecka si to napsal Kdybys chtěl být důkladný, tak bys musel pochválit ještě další, ale to by jsi se už upsal, kdybys měl chválit každého co dneska hrál.

Reagovat
smazaný uživatel

No jestli si u Marquéze neviděl jedinou chybu, tak si fotbal nesledoval moc pozorně.

Reagovat
smazaný uživatel

"neurobil tuším ani jednu chybu" - možno tam bolo par drobných chybičiek ale nič z čoho by mohlo zapršať na rozdiel od Piqueho.

Alebo ma vyveď z omylu v tom návale radosti (piva )som to ani nemohol postrehnúť

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že som to(Real alebo Barcu...) nesledoval...

Reagovat
smazaný uživatel

Kolko ma Higuaín gólov ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom 9.

Reagovat
smazaný uživatel

9, ztoho tři nebo čtyři z penalt....

Reagovat
smazaný uživatel

Dik,Aguero má kolko ?

Reagovat
smazaný uživatel

To nevim.

Reagovat
Shevchenko

To je fakt tak těžké si to tady najít?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V lize 9 za 787 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne je Barca sympatická ,hráči na sebe pracujú a je to vidieť,na druhú stranu mi je zas Real oproti minulej sezone nesympatický....

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi, vidím, pravý fanoušek...

Reagovat
smazaný uživatel

V Španielsku to mám hala bala...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja neviem ... Barca mi bola sympaticá pred 3 rokmi... potom ste sa mi zhnusili...a začal som viac fandiť Realu....teraz sa mi začína hnusiť Real.... a Shuster... a Guardiola je naopak sympatický... sa mi páči že dáva prednosť mladej krvi... dobre sa do tímu zapracovali posily a ožili hráči(Guddy,Marquéz...okrem Abidala )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A během clásica máš vždy po ruce dva dresy a reaguješ flexibilně podle situace...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zas nepreháňaj.

Reagovat
stas87

co ti sibe dvaja stvorgolovy strelci za jedno kolo

Reagovat
smazaný uživatel

jako před týdnem, výkona Barcelony a Realu pomohla šťastná penalta, někdo by se mohl vymlouvat na absenci tahounů týmu (RVN nebo Robben) ale to prostě nejde musejí umět hrát i bez nic, na domácí půdě má zápas vypadat jinak, hlavně obrana a Heize

Reagovat
smazaný uživatel

*bez nich (mám v sobě pár kousků tak mě omluvte)

Reagovat
smazaný uživatel

Po 17 sezónách, kdy v jednom kole dali dva hráči 4 góly...

Reagovat
stas87

no ved hej to som dlho nevidel teraz som dosiel z krcmy ale ma arca nastvala lebo fandim v la lige valladolidu

Reagovat
fantomas

Víš, kdo to byl tehdy? Ti dva střelci?

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě.

Napovím - jeden z Realu a druhý z Barcelony...

Reagovat
fantomas

Tak třeba Butragueno a Begiristain.

Reagovat
smazaný uživatel

Txikiho bych chtěl vidět vstřelit čtyři góly.

Reagovat
stas87

ze by butragueno?romario?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie nie... Romário tam tehdy ani nehrál. Sezóna 1991/1992.

Reagovat
smazaný uživatel

Tipujem, že za nás to bol Hugo Sánchez.

Reagovat
smazaný uživatel

A za Vás Bulhar?

Reagovat
smazaný uživatel

Hugo dal za celou sezónu dva góly...

JInak Stoichkov - bingo.

Reagovat
stas87

a schuster bol vtedy v barce alebo v madride?mam 50 percentnu uspesnost to ma tesi vtedy som bol male dieta

Reagovat
smazaný uživatel

Schuster už tehdy měl rozjetou další zradu, když hrál za Atlético...

Reagovat
stas87

tak uz bol ako hrac v barce aj v reali aj v atleticu tze pojde trenovat barcu a potom atletico

Reagovat
smazaný uživatel

K Barceloně ať se ani nepřibiližuje. Bych se hanbou propadl.

Reagovat
stas87

sak ja viem ved oni ho na nou campe vypiskaju a dufam ze vyhrate el clasico lebo keby vyhral real tak doma neprezijem pretoze bratia su realisti az za hrob

Reagovat
fantomas

A Butragueno to nebyl jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Hierro?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Ty bláho...

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál tehdy v záloze.

Reagovat
stas87

fakt hierro?

Reagovat
smazaný uživatel

Však dával gól i v posledním kole oné sezóny, první ze slavných Las Ligas de Tenerife...

Reagovat
stas87

stoickov?ja historiu barcy nepoznam ale ste ma nasrali porazit moj oblubeny tim 6:0 ale ak bude el clasico tak vam budem fandit real fakt nemozem

Reagovat
smazaný uživatel

Záznam z barcelonky. Snad bude link funkční co nejdéle

http://www.youtube.com/watch?v=W43KlqnCEG8

Reagovat
smazaný uživatel

2 - hat-tricks eto'o has scored in the first half of a game

3 - times barca has scored 6 goals

5 - times barca has beaten an opponent by 5 or more goals

6 - times barca has beaten an opponent by 3 or more goals

7 - goals scored in the first 15 minutes in la liga games

8 - goals conceded in 10 la liga games

10 - goals created by xavi (assists) in all competitions

11 - goals created by leo messi (assists) in all competitions

11 - players have scored in all competitions

12 - goals conceded in 17 games in all competitions

12 - goals scored in the last 30 minutes of la liga games

13 - goals scored in minutes 16-45 in la liga games

13 - goals in 10 la liga games for eto'o

14 - games gone without losing

16 - goals scored by eto'o this season in all competitions

20 - goals scored in the first half of la liga games

26 - goal difference in la liga

34 - goals scored in 10 la liga games

38 - goal difference in all competitions

50 - goals scored in 17 games in all competitions

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

kyslik ozaj bol valladolid taky marny?ked hrali bol som v krcme sa zabavat nevidel som to mohli dostat aj viac??

Reagovat
smazaný uživatel

No víc dostat mohli, jednou tam zaváhal asistent s ofsajdem, ale Valla si asi takový příděl nezasloužil, na Nou Campu bylo k vidění mnoho horších výkonů soupeřů.

Reagovat
stas87

dakujem za pochvalu kedy je vlastne clasico?som liny si to zistit D

Reagovat
herbage

Eeeeeeeeeetoooooooooooooo

'oooooooooooooooooooooooo

Reagovat
herbage

Frankie, pukni

Reagovat
herbage

A ještě Cavenaaaghi, to je super den

Reagovat
smazaný uživatel

Proč bych pukal,nejspíš zasloužený výkon. Kdyby dal 4 z penalt,tak to by byla jiná,ale takhle nezbývá,než smeknout. Jinak při včerejším pohledu na Livescore v poločase zápasu Barcy jsem napsal ten příspěvek s třemi smějícími se smajlíky a radši šel spát.

Reagovat
stas87

ty jediny zijes?to uz vsichni spi?

Reagovat
herbage

Ja teď přišel a pořád žiju

Reagovat
stas87

to som rad mne sa nechce spat bol som oslavovat narodky a prisiel som o 1 samozrejme ze som trizvy

Reagovat
herbage

Čo je "trizvý" bratře z východu?

Reagovat
stas87

strizlivy nie?spravne by malo byt triezvy som si odskocil na vikend na slovensko za tu dobu mam tolko zazitkov ale futbaly ma nepotesily treba valla dubnica zlin ale potesil ma asenal trencin...

Reagovat
herbage

Arsenal Trenčín? Ten neznám. A jinak, máme tu tlačítko reagovat

Reagovat
stas87

myslim ze som ho pouzil alebo nie?ty nepoznas trencin???arsenal ma potesil tych mozem z pl najviac inak valla je valladolid nemam rad spartu...dufam ze si si nespojil klub ako arsenal trencin

Reagovat
herbage

No tak ještě přidej čárky a budem si zcela rozumět Jinak já mam Spartu rád

Reagovat
stas87

ja interpunkciu nepouzivam strata casu aj ked pisem sms tak bez nej kto chce mi rozumie ja nie som ani spartan ani slavista mam rad banik tze si budem rozumet

Reagovat
herbage

No nic, jdu spinkat, dobrou

Reagovat
stas87

maj sa ostal som tu sam posledny clovek co je hore dobru tak zasa niekedy spartane

Reagovat
smazaný uživatel

Včera byl super večer - Barca standartně nadělovala, Real zase ukázal, jak hluboko se dá klesnout a korunku všemu nasadili jeho fandové, kteří tohle vítězství nejenom že slaví, ale ještě kážou ostatním, jak je třeba se v jistých situacích chovat ... . Jó, víc takových krásných večerů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nakonec je dobré že se Realu zranil RVN

Reagovat
M11

Eto'o

Reagovat
smazaný uživatel

Jaj, takhle lehce k tomu přijít.

200. pro merengues .

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Barca to je neuvěřitelné. Včera dva krásné zápasy a těch gólů

Reagovat
smazaný uživatel

prostě nejlepší liga na světě

Reagovat
smazaný uživatel

spolu s Calciem určitě . Celé léto jsem doufal, že nám José přivede Samyho, a ono nic...Přitom byla neopakovatelná šance ho získat.Hrozná škoda, ale přeju mu úspěch. Visca el Barca, Forza Inter

Reagovat
Arne

Reagovat
R22

Barca

po hodně dlouhý době jsem se zase kouknul na Primera Division, no a vybral jsem si dobrá mač

ani mi tak neupoutali 4 branky Etoa jako výkon Messiho, kterej si na hřišti dělal co chtěl a pro spoluhráče vytvářel šance, na něj je radost pohledět

a moc se mi nelíbil Henry teda, nevim jestli je z formy nebo jestli už neni co bejval, ale moc dobrej výkon včera nepředved...

Reagovat
smazaný uživatel

Válec

Henry ...kolik ten spálí šancí, to je až neuvěřitelný, alespoň, že mu pak Hleb nahrál, dyť by jinak ten gól nedal.

Jinak Puyol , přes něj nikdo neprojde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem radši když Henry hraje na středu než na křídle.Takové šance nedávat hrozný.Messi naprosto přenádherné nahrávky pro Etooa..

Reagovat
smazaný uživatel

Co předvádí Real je žalostný...ještě že jsou ty penalty..

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherný večer, Eto'o měl zaděláno na dva hattricky. Spolu s Messim byli k nezastavení. Henry byl oproti nim hodně pozadu, ale alespoň si dal gól. (Těch šancí měl na hattrick, ale řeší to tragicky). Jinak bych vyzdvihl včasné dostupování, Valladolid neměl ani centimetr prostoru. Xavi, Guddy, Yaya (někdy má zbytečně hodně dotyků s míčem) V obraně se mi nejvíc líbily kraje, Danny a Puyol skvělá práce, střed obrany zaostával, především bych jim vytkl laxnost v rozehrávce, u Piquého je to spíše ještě nevyhranost..

Visca el Barca!

Reagovat
smazaný uživatel

No a zase je tam ta spravna fotka

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší na tom všem je fakt, že Real nemá tuto sezonu formu kdežto Barca hraje výborně a bodový rozdíl je jen dva body.

Reagovat
smazaný uživatel

nj, ked sa Real chyti tak to bude troska inak vypadat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak včera ty penalty...Real má být v tabulce o dost níž..ale co se dá dělat

Reagovat
Tomanatura

To je neskutečné, ta Barcelona je fantastická.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

To je neskutečné, ten Real je tak slabý. Když tam hrají retardi jako Heinze

Reagovat
smazaný uživatel

Fantastická Barca - Slabý Real - rozdíl mezi nimi 2 body. Ohh už se těším až Real zase chytí formu. To bude kolotoč.

Reagovat
Tomanatura

Jojo, včera jsem asi po 3 letech zkouknul v jednom kole jak Barcu, tak Real. Pochybuju, že kdyby se Real tak chytl, tak bude herně na tom líp než Barcelona. To prostě nejde, aby lazaři bez útoku dokázali přehrát takový tým. A s hráči tipu Heinze, Drenthe, Raul, tot půjde opravdu těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

ale dost už s tím Heinzem. tady si nějak všichni zvykli, dělat z něj totálního kripla. není to tak dávno, co byl vyhlášenej nejlepším obráncem Ligue 1, nebo předváděl skvělé výkony na MS. zas takovýho tragéda z něj nedělejte...

Reagovat
smazaný uživatel

Loni to byl 2. nejlepší obránce Realu a v repre je to zřejmě bek s dlouhodobě nejstabilnější formou. Bohužel mu to v posledních měsících vůbec nejde. Ale co chceš slyšet od lidí, kteří to ani pořádně nesledují a chodí si sem léčit mindráčky .

Reagovat
Tomanatura

Jojo, tak nějak to bude.

Reagovat
smazaný uživatel

jujda, od tebe to teda sedí

Reagovat
smazaný uživatel

Na rozdíl od tebe ovšem nenazývám trenéra a hráče svýho týmu ženským pohlavním orgánem.

Reagovat
smazaný uživatel

a na tom se pozná jakej mindrák?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechám to plavat, nebo to zbytečně bude na celý večer.

Reagovat
Tomanatura

Já si zvykám z něj dělat kripla už zhruba 2 roky a nic jiného ode mě v životě neuslyšíš. Takže bych to ani neřešil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Real Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem trošku hodnotenie SPORTU.

Puyol 6 tak to museli včera pozerať asi iný zápas to samé Alvés.

By ma zaujímalo či na SPORTE dostal niekto niekedy 10

Reagovat
Tomanatura

Slávista Vlček po Ajaxu

Reagovat
smazaný uživatel

Jj. hodnocení na sportu mi přijde skoro vždy mimo

Reagovat
honziss

Tak Sport. Ten deník snad ani nikdo nemůže brát vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj Sport

Reagovat
smazaný uživatel

Gonzalo Higuaín- paráda paráda paráda...cgrt...

Reagovat
smazaný uživatel

Padesát let nedal jeden tým tolik gólů po desíti kolech...

Reagovat
smazaný uživatel

No zatím to s BARCOU vypadá dobře....jen tak dál...

Reagovat
smazaný uživatel

Aupa Athletic

Reagovat
smazaný uživatel

Fernandes.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem to chtěl psát. Skvělá rána, zatím hrajem moc dobře.

Reagovat
Radin

Charakter a modla všech fanoušků Eto´o 4 góly .Gonzalo paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Modla všech fanoušků? To máš prosímtě odkuď? Eto'o je asi poslední, na koho by to sedělo.

Reagovat
Radin

Ironie,jen se musím smát,jak tady píšou někteří lidi,že mu za ten výkon odpustili řeči atd a najednou všude Samuel atd :-D

Reagovat
Radin

spanhel 08.11.2008 22:50

Myslím, že fanoušci Eto'ovi definitivně odpustili. Nemám slov. Thierry se vedle něj a Messiho musí připadat jaksi nepatřičně...//a to mám zrovna spanhela rád,škoda že to vyšlo na něj ,ale bylo vás tu víc kyslíku :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Ironie? Že mu odpustili, tak to zkrátka je, že je modlou, to tu krom tebe nikdo netvrdí ani náznakem. Zas si pleteš pojmy s dojmy a smát se musíš leda sobě.

Reagovat
smazaný uživatel

Vale Fernandes

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
-Kopy-

Super Vale super...velmi dobrej výkon od celého týmu...Fernandes, Joaq i Vicente krásné góly Důležité tři body.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 0:3 je hodně slušné, hra tomu sice místy vůbec neopovídala. Přesto spokojenost, nejlepší hráč zápasu jednoznačně Joaquin , hrál s obrovským přehledem. Mile mě překvapil Moretti, dnes to tam dobře hasil, i když dopředu jako obvykle jalový.

Reagovat
-Kopy-

Nevadí, hlavně že dozadu v pohodě, dopředu máme na druhém kraji Miguela Joaquin si to dnes vyloženě užíval.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, všechno jde přes tu pravou stranu, Unai s tím počítal už zezačátku, když nasadil Pipa, Albeldu a Fernandese. Ale ta Joaqova rána, to byla nádhera a vůbec celá jeho hra, do Juventusu ho nepustíme

Reagovat
-Kopy-

Jj, stím ať nepočítaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Máme lepší hráče...

Reagovat
smazaný uživatel

Koho třeba?

Reagovat
smazaný uživatel

Himmel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Vale

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Ma niekto nove Pro Evolution Soccer?

Reagovat
smazaný uživatel

Co predvedla Numancia proti"B"Betisu je fakt tragedie hodna tymu z 5 ligy.Nevim co muze byt sympaticke na vykonu muzstva kdyz si necha dat 2 branky v nastavenem case.Pro me letos sestupujici number one!

Reagovat
smazaný uživatel

Joaquin ten ho tam povesil a jinak pekna hra vale jen tak dal...

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední výsledky(liga i Evropa) napovídají, že Primera ztrácí úroveň. Je to jenom "sezónní výkyv" nebo to tak prostě je?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně obrany jsou srandovní, ale zase se na to hezky kouká. Na hodnocení bych počkal, skoro všechny velké šlágry teprve přijdou...

Reagovat
smazaný uživatel

O šlágry nejde. Jde o to, že nahoře je úplně šílená Barcelona(jednou za čas to beru, ale aby se tyhle výsledky opakovaly, to už bude taky slabými soupeři), za ní Villareal(5:0 v poháru), Real(viděls jsi, co s nimi udělal Juventus), Valencie(neschopná porazit, ale hlavně ani přehrát Kodaň), Sevilla(proherce z Lutychu) a Depor(který rozebral do šroubku trápící se Spartak). Jedinému Atléticu se daří v Evropě a nedaří doma, což mě dost mrzí.

Reagovat
Shevchenko

Depor porazilo skvělé CSKA.

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku úlet no. Ovšem na myšlence to skoro nic nemění(3:0 je docela slušná darda).

Reagovat
smazaný uživatel

tak Barca si drží laťku vysoko i v Evropě, že jo ...?

Takhle to ale taky nemůžeš brát. je začátek, uvidíme. Já tyhle naklepy jako fanda Barci beru.

Reagovat
smazaný uživatel

ba naopak, úroveň se zvedá.

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslím. Letos Serie A i Primera Division jdou hodně nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

a vem to zase z druhý strany - ASR doma prohraje s Kluží a porazí Chelsea - prostě neskutečný výkyvy. Inter s Famagustou taky nezabodoval zrovna stoprocentně. Fiore pravděpodobně vypadne ze skupiny s francouzkým a německým týmem. Juve málem prohrálo v Bělorusku ... Prostě se fotbal vyrovnává. Je to jen dobře pro diváky, no ne?

Reagovat
smazaný uživatel

a zapoměl jsem na pointu - a i přes tyhle neúspěchy italskejch mančaftů si nedovolím napsat, že Serie A ztrácí glanc.

Jen doplním, že zápasy Juve s Realem se nedají brát jako nějak pádnej argument, protože:

a) Realu se v LM posledních pár let opravdu nevede

b) Realu to obecně proti Juve nejde, to je známý fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Fiorentina má ve skupině 2 mužstva, která mají ambice nejméně na čtvrtfinále. Ale musíš vzít v potaz, že obě dokázala přehrát. Jen díky nezkušenosti s LM je na tom tak bídně. Na Římanech se odrazila celková krize a to je taky to, o čem mluvím v souvislosti se Španělskem. Prohra s Kluží šla ruku v ruce se špatnými výsledky v Sérii A, narozdíl od španělských týmů, které mají problémy jen v pohárech(logickým důvodem jsou slabší soupeři v lize). Inter bych vynechal, protože podcenění soupeře se stalo i Barceloně a klubům, které mají prakticky jistý postup, se to běžně stává. Ale myslel jsem hlavně tu UEFU, kde mají španělské "vedoucí" týmy problémy s vyloženě slabými soupeři. Real "v krizi"ztratil pouze 7 bodů z deseti zápasů, Barcelona naděluje šestky atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale to je první zápas, se to v tý uefě sešlo no. Dík tomu se nedá tvrdit, že La Liga ztrácí úroveň. Jak v LM, tak v UEFA ty týmy postoupí (tedy drtivá většina). Naopak dík tomu, že prakticky žádný tým (z těch nadprůměrných) nemá větší krizi (narozdíl např od minulé sezony), tak se liga zvedá. Dyť koukni, jak je to bodově vyrovnané.

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o to, že mi ta první 4 mužstva připadají herně absolutně nevyrovnaná a jediný důvod, proč jsou bodově vyrovnaná, vidím v tom, že ostatní mužstva nestojí za nic. Je to jako bys nechal hrát prvoligové, druholigové a třetiligové mužstvo krajský přebor. I když je patrný obrovský rozdíl mezi nimi, budou mít po deseti kolech stejně bodů, protože z ostatních soupeřů není nikdo schopný ten rozdíl mezi nimi udělat. Rozumíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Rozumím, ale tak to není. Ty týmy jsou opravdu vyrovnané (při pohledu na soupisky to tak je). Navíc k těm 4 se dá přičíst i Sevilla a Atletico. A ty zbylé nevytvoří takový rozdíl už jen tím, že berou všem cca stejně.

A že Barca rozdává příděly není dík slabým soupeřům, jako spíš její momentální silou a stylem hry. Protože jak vidno, ty týmy jsou v dalším kole schopné potrápit top tým a je to i naopak (viz Santander či Numancie).

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc ten případný rozdíl se udělá po vzájemných zápasech, která nás ovšem teprve čekají (tedy většina).

Reagovat
smazaný uživatel

No právě a pak se teprve ukáže, jak je ta liga nevyrovnaná. Ale i kdyby byla první čtyřka stále vyrovnaná, nesmaže to propastný rozdíl mezi ní a zbytkem ligy(věřím, že se dotáhne Sevilla a Atlético).

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak je to všude. Např. v Anglii je ten rozdíl daleko větší a to dlouhodobě a v Itálii je ta špička dlouhodobě taky užší než ve Španělsku.

Reagovat
smazaný uživatel

Když se bavíš o Itálii, záleží, co považuješ za dlouhodobě. Podle mě se už stačila stabilizovat(po Calciopolli šla hodně dolů) a letošní sezóna ukáže, jak na tom skutečně je(věřím, že bude veleúspěšná). A Anglie? To je věc všeobecně známá, že ta soutěž žádnou úroveň nemá a to jak po fotbalové stránce, tak co se týče vyrovnanosti.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale to by znamenalo, že žádná soutěž nemá úroveň pokud to bereš dle toho, že je úzká špička, na kterou ostatní nemají, když to zmiňuješ u Španělské, která má tu špičku širokou a každý rok se do ní dostane někdo jiný. Navíc letos ty týmy hrají dobrý fotbal a né jak loni, kdy většina měla krizi. Letos se týmy opět předhánějí v tom, kdo víc bodů získá a né kdo víc ztratí.

Reagovat
smazaný uživatel

"Letos se týmy opět předhánějí v tom, kdo víc bodů získá a né kdo víc ztratí." Přesně to, co říkám. Se špičkou jsi začal ty a snažíš se to závádět úplně jinam. Já řekl, že španělská liga ztrácí úroveň, protože menší kluby nejsou schopny brát body těm nahoře a to i přes to, že hrají špatně. Tobě by se líbila soutěž, kde o vítězi rozhodnou 4 zápasy mezi největšími rivaly a jinak se celý rok nic neděje? Protože přesně k tomu Primera letos spěje. Takže se klidně může stát, že titul vyhraje Real, kterému se povede jeden zápas a celý rok hraje h... a naopak Barcelona neuspěje, přestože bude všechny válcovat, ale zrovna v Clásicu nebude mít štěstí. Mě se teda takové soutěže nelíbí.

Reagovat
smazaný uživatel

O prvních čtyřech mužstvech jsi začal ty.

Já nemluvím o čtyřech týmech (to je jinde), ve Španělsku je to širší, tím pádem vyrovnanější a tím pádem zajímavější, atraktivnější atd. Což bylo i v minulosti, ovšem letos je to o tom, že ty týmy neprocházejí krizí.

Ono ani neplatí, že by ty zbylé týmy mimo špičku body těm silným nebrali. A ani neplatí, že týmy, kterým dá Barca klepec jsou slabé, protože oni následně dokáží hrát vyrovnaně s těmi silnými.

Třeba Santander bral body jak barce, tak Seville, ale pak ztratil se slabými. Espyňol remízoval na Realu, ač před tím doma prohrál s Barcou. Bilbao hrálo vyrovaně jak s Barcou, tak Realem. Atleticu dala barca šestku a to pak následně obralo venku o body Villareal.

Prostě a jednodušše není nic, z čeho by se dalo vyvodit, že liga ztrácí úroveň, ba naopak je mnoho důvodů k tomu, že ta úroveň stoupla.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele