10. kolo
09.11.2008 17:00 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

Villarreal CF - UD Almería 2:1

Ani v desátém kole Primera Division nenašel Villarreal svého přemožitele, naopak na svém stadionu El Madrigal porazil 2:1 Almerii, jenž potřetí ve čtyřech posledních utkáních prohrála. Žlutá ponorka se v tabulce posunula zpět na druhou pozici, nováček minulé sezony je třináctá.

Villarrealu se povedl vstup do utkání, již první minutě napřáhl z velké dálky útočník Rossi, který svojí parádní ranou k tyči překonal brankaře Diega Alvese. Po čvrthodině hry to bylo již 2:0, Pires našel z pravé strany hřiště nikým neatakovaného Llorenteho, jenž levačkou zavěsil. Tým Gonzala Arconada se i přes dvoubrankové manko nevzdal a začal více vystrkovat růžky. Šanci na snížení stavu měl Negredo, jehož ránu však vytěsnil Diego Lopez.

Na začátku druhého poločasu to byl opět Negredo, jenž vystrašil brankáře Villarrealu, který však tentokráte nemusel zasahovat. Almeria byla v té době lepším mužstvem a zasloužila si korekci skóre. V 61. minutě využil zmatku v pokutovém území Pablo Piatti a vrátil své mužstvo zpět do utkání. V dalších minutách se odehrával velký boj především ve středu pole a k vidění nebyla vidět téměř žádná šance. Almeria se snažila srovnat, ovšem obrana domácího mužstva byla neprostupná, hostům nepomohl v závěrů ani příchod dvou střídajících hráčů Ortize, Solariho.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele