10. kolo
09.11.2008 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

CA Osasuna - Atlético Madrid 0:0

V desátém kole Primera División navštívilo hostující Atlético Madrid půdu šeského reprezentanta Jaroslava Plašila - CA Osasuna a oba celky se rozešli smírně 0:0.

V domácím prostředí usilovali hráči Osasuny o první výhru v letošní sezoně. Poslední tým španělské ligy přivítal AtléticoMadrid hrající ve velmi dobré formě.

V úvodu utkání mohl vedení na domácí stranu strhnout Javier Portillo, ale svou šanci neproměnil, přestože měl příležitost otevřít skóre z pokutového kopu v 18.minutě. Proti byl však hostující brankář Grégory Coupet, když proti Portillovi vytáhl parádní zákrok k levé tyči.

Uruguayský reprezentant Diego Forlán mohl otevřít skóre v 73. minutě, ale svou šanci nedovedl k dobrému zakončení a domácí stále měli naději na dobrý výsledek.

Do konce hrací doby nám utkání nepřineslo již žádnou větší šanci a tak se oba celky rozešly smírně 0:0. Pro hostující celek nemůže být remíza na půdě Osasuny považována za dobrý výsledek.

V následujícím kole Osasuna cestuje na půdu předposledního Athleticu Bilbao, kde se pokusí o svou první letošní výhru. Zároveň bude utkání soubojem dvou týmů, které se chtějí odpoutat od sestupového pásma.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Doufám vy výhru hostů. Mají kompletní sestavu a navíc Osasuna nehraje ve skvělé formě. Tip na výsledek 1:3.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele