Primera División - preview 9. kola

19.10.2013, 09:04, aktualizováno 21.10.2013, 08:50
Previews
Atraktivní podívanou slibuje večerní zápas Athletiku s Villarrealem. Oba týmy vstoupily do sezony dobře a nechtějí ztrácet body v bojích o evropské poháry. Ve druhém pondělním utkání předposlední Celta Vigo hostí Levante, které se pohybuje ve středu tabulky.
Celta Vigo - Levante UD  (pondělí 20:00)
V pondělní dohrávce se utkají Celta Vigo s Levante. Zatímco hosté se budou snažit co nejrychleji zapomenout na bolestnou porážku s Realem Madrid, domácím půjde o první domácí výhru v sezoně, která by zarazila jejich pozvolný sestup tabulkou.

Svěřenci Joaquína Caparros směřovali k překvapivému vítězství nad favorizovaným Realem Madrid, jenže dvě branky v samotném nastaveném čase měly za následek prohru 3:2 a oči pro pláč. Záložník Sergio Pinto před pondělním utkáním ve Vigu zdůraznil, že už není na místě se zabývat minulostí. "Co se stalo v Madridu nám dalo v dalších několika dnech pořádně zabrat, ale už jsme se z toho vzpamatovali a nyní myslíme jen na Celtu."

"Měli jsme dvoutýdenní pauzu, což je mnohdy výhoda," připomenul navíc Pinto reprezentační přestávku. Problémy Levante jsou však takřka nicotné v porovnání s Celtou. Ta z posledních šesti zápasů nasbírala pouhé dva body a propadla se před devátým kolem na poslední nesestupovou sedmnáctou příčku. Trenér Luis Enrique přiznává, že klíčové bude získat svou první domácí výhru sezony, a to nejlépe hned v pondělí. "Všichni věříme, že jsme na správné cestě, ale v konečném důsledku záleží jen na skóre."

"Musíme vyhrát, abychom si dodali sebevědomí," pokračoval trenér Celty. "Nyní přišel čas zlomit smůlu, poprvé doma získat všechny body a neprodlužovat naši agónii ani o píď déle." Celtě v zápase možná nevypomůže záložník Augusto Fernández, jehož trápí zraněná noha, zato gólman Yoel se po drobných potížích s kotníkem podle všeho může znovu objevit mezi tyčemi domácí branky.
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Yoel - Mallo, Costas, Fontás, Toni - López, Oubiňa, Rafinha - Fernández, Charles, Krohn-Dehli
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Navas - Vyntra, Rodas, Navarro, Juanfran - Diop, Simao - Xumetra, Ivanschitz, Zhar - Babá
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.40 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Athletic Bilbao - Villarreal CF  (pondělí 22:00)
Deváté kolo La Ligy zakončí atraktivní souboj mezi Athleticem a Villarrealem. Baskové budou chtít na novém stadionu prodloužit domácí neporazitelnost a udržet se na pohárových příčkách. Žlutá ponorka má v úmyslu navázat na své výborné výkony z úvodu sezóny.

Athleticu po dobrých výsledcích v začátku ročníku trochu docházel před reprezentační přestávkou plyn. Po porážce s Granadou přišel pouze remízový zápas s Valencií, ve kterém Athletic dlouho prohrával. Nadcházející utkání zcela jistě také nebude jednoduché. "Villarreal bude hrát mnohem příměji než ostatní soupeři, proti kterým jsme doposud hráli. Mají velmi rychlé hráče, kteří jsou schopni potrestat každou naši chybu," prohlásil před zápasem obránce Andoni Iraola.

Villarreal vstupuje do zápasu v lehce lepším postavení než domácí. Se sedmnácti body je překvapivě úspěšný nováček ligy na čtvrtém místě, navíc je Žlutá ponorka v pohodě po posledním jednoznačném vítězství nad Granadou v poměru 3:0. "Pokud bychom na půdě Bilbaa zvítězili, prakticky bychom si zajistili v souboji s Athleticem o pohárové příčky náskok šesti bodů," popsal svou motivaci před zápasem opora obrany Villarrealu Mario Gaspar.

Villarrealu však budou v obraně scházet Jokič a Jaume Costa a také se na lavičce hostí nebude moci objevit trenér Marcelino, jenž si odpykává trest za své chování v zápase s Betisem. Utkání začíná ve 22:00 a hlavním sudím bude José Teixeira.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Laporte, S. José, Gurpegi, Iraola - M. Rico, Beňat - Muniain, D. Marcos, Susaeta - Aduriz
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
S. Asenjo - J. Costa, C. Dorado, Musacchito, AMrio - Cani, Bruno, Trigueros, J. Aquino - J. Pereira, Giovani
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.40 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Granada CF - Getafe CF  (neděle 12:00)
Úderem nedělního poledne vyzve domácí Granada hosty z Getafe. Granadu trápí nevyrovnané výkony, a tak potřebuje na svém stadionu zabrat. Madridští však hrají tuto sezónu výborně a rozhodně se nebudou chtít loučit s pohárovými příčkami.

Granada v dosavadním průběhu sezóny vyhrála jen dva zápasy a s osmi body je jen nedaleko od sestupového pásma. Tým Lucase Alcaraze zatím nedokázal najít správný herní rytmus, o čemž svědčí i nízká střelecká produktivita. Průměr andaluského mužstva je hluboko pod hranicí jednoho vstřeleného gólu na zápas, což je úplně nejhorší výsledek z celé La Ligy.

Getafe je na tom naopak velmi dobře. Se třinácti body okupuje výbornou pátou příčku a veze se na vítězné třízápasové vlně. Před soubojem s Granadou se však Madridští jako velcí favorité necítí. "Granada je tým, který se dokáže vždy zvednout před důležitým utkáním. Sice tolik neskórují, ale jejich obrana je vynikající. Také mají skvělou fyzickou kondici, s čímž musíme počítat," uvedl před zápasem trenér Getafe Luis García.

Ani jedno mužstvo nesužují výrazné zdravotní problémy. Domácím bude chybět pouze záložník Dani Benítez a Getafe se nejspíš nebude moci spolehnout na služby obránce Alexise. Otazník visí nad startem hostujícího Pedro Leóna, jenž se potýká se svalovým zraněním. V nominaci Luise Garcíi však figuruje.

Utkání začíná ve 12:00 a hlavním sudím bude Antonio Mateu.
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Roberto - B. Angulo, J. Murillo, Diakhaté, Nyom - Recio, Itura - Piti, Buonanotte, Brahimi - El Arabi
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Moyá - R. Lago, Rafa, L. López, Arroyo - Mosquera, Borja - D. Castro, Lafita, P. León - Colunga
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.25 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
UD Almería - Rayo Vallecano  (neděle 17:00)
Souboj dvou celků ze samého dna tabulky nabídne nedělní program devátého kola Primera División. Dvacátá Almería přivítá na své půdě Rayo Vallecano a udělá vše pro to, aby konečně zlomila svou dosavadní černou sérii.

Almería je totiž posledním klubem v celé lize, který doposud ani jednou nevyhrál. Rayo je na tom sice jen o trochu lépe, ovšem na obranu madridského klubu je třeba dodat, že měl v úvodu sezony velmi těžký los. V prvních osmi kolech totiž Vallecano narazilo hned na pět klubů, které v minulém ligovém ročníku skončily na prvních šesti příčkách tabulky.

Právě za tím vidí Saul Niguez jednu z příčin dosavadních špatných výsledků svého klubu. "Každý zápas je pro nás životně důležitý, protože jde vždy o tři body. Doposud jsme hráli především s kluby oplývajícími vysokou kvalitou, a tak jsme v konečném výsledku hodně ztráceli," tvrdí Saul.

Že se blýská na lepší zítřky, naznačila nedávná výhra 1:0 nad Realem Sociedad, první po dlouhých sedmi kolech. A právě díky tomu se Rayo vyšvihlo ze dna tabulky a posunulo právě před Almérii, nicméně Saul andaluskému klubu prorokuje vyšší konečné umístění. "Sledovali jsme několik jejich zápasů a faktem zůstává, že jejich umístění na dně neodpovídá předváděné hře. Tvrdě pracují a výsledky se nedostavují, jsou však na správné cestě a pořádně nám zápas znepříjemní."

Trenér hostů Francisco Javier Rodríguez hledal před zápasem paralelu mezi oběma soupeři. "Stejně jako Almería jsou týmem, který chce převzít iniciativu, nebo se o to alespoň pokouší. Ne proto, že by museli, ale protože mají rádi míč na kopačkách. Oba týmy zatím inkasovaly příliš mnoho branek, ale je třeba také vzít v potaz jejich dosavadní soupeře."

"My hráli proti Barceloně, Atléticu a Villarrealu, tedy třem týmům, které daly v lize nejvíce gólů. Tento týden si proti Rayu chceme vést lépe," pokračoval trenér Almérie. "Tentokrát jde o víc než jen tři body. Čeká nás devátý týden sezony, stále čekáme na výhru, a tak to už tentokrát musí vyjít. Jen si představte, jaký to může mít vliv na naši psychiku. Od prvního dne chceme vítězit a stále v sebe máme dostatek důvěry, že toho jsme schopní," burcuje Rodríguez.
UD Almería - pravděpodobná sestava:
Esteban - Nelson, Pellerano, Trujillo, Dubarbier - Tébar, Verza - Vidal, Soriano, Suso - Rodri
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Rubén - Tito, Gálvez, Saúl, Arbilla - Baena, Trashorras - Lass, Bueno, Mojica - Larrivey
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.95 - 3.60 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Betis - Elche CF  (neděle 19:00)
V Seville se dočkáme atraktivního souboje domácího favorita s nejbližším sousedem v tabulce. Současná forma hovoří ve prospěch Elche, jemuž se již po dva zápasy v řadě podařilo zvítězit.

Trenér Elche sice chová ke svému soupeři jisté sympatie a uznává jeho kvalitu, nicméně by rád viděl svůj celek vítězící. Svěřenci Frana Escriby nyní sídlí na třináctém místě, teď je čeká souboj s ještě o příčku horším Realem Betis. Účastník Evropské ligy zatím rozhodně neprožívá start snů, minimálně ne těch pozitivních.

Na tiskové konferenci Escriba jasně zdůraznil, co můžeme od obou týmů očekávat: "Real Betis hraje evropské poháry, což je podle mne dost vypovídající. Zaslouží si víc bodů, než právě teď má na kontě, navíc Betis patří do širší špičky naší ligy. Musíme se teď soustředit především na defenzívu, ale nechceme zase být vyloženě pasivní. Každá situace před naším pokutovým územím může být eventuálním gólem v naší síti, takže budeme muset spoléhat na naše přednosti a stavět na nich. Někdo si možná myslí, že když jsme vyhráli poslední dva zápasy, můžeme teď na chvíli odpočívat. To je ale velmi vzdálené pravdě - naopak se musíme ještě více koncentrovat na utkání v Seville," uvědomuje si trenér Escriba.

Tamnímu Betisu se nedaří, Verdiblancos prohráli poslední soutěžní utkání s madridským Getafe. Není divu, že trenér Pepe Mel požaduje od svých hráčů okamžitou reakci na nepříznivý vývoj. Sám novinářům řekl: "Přestávka nikdy není na místě, když vaším posledním výsledkem byla prohra. V několika minulých dnech jsme všichni měli příležitost přemýšlet nad tím, co jsme udělali špatně a jak z naší situace ven. Samozřejmě, reprezentační pauza se občas hodí, protože naberete síly a můžete pracovat na věcech, které v tak náročném zápasovém rytmu normálně nestíháte," uvádí Mel v narážce na zápasy ligové scény a Evropské ligy.

Trenér Mel se ve volbě slov podobal svému protějšku a také on uznal, že Elche má rozhodně velice dobrý tým. "V týmu Elche běhá několik prověřených hráčů, navíc mají bodový náskok. Velikost klubu nebo jeho atraktivita tedy nerozhoduje. Elche si navíc dokázalo zajistit postup z druhé ligy a plně si jej za své výkony zasloužilo. Mají velmi dobrý tým se schopným trenérem, takže očekávám napínavé utkání," dodává rodák z Madridu.

Proti svému bývalému klubu se bude moci postavit Jorge Molina, který strávil jednu sezonu právě v dresu Elche. Od té doby se usadil v základní sestavě sevillského týmu a rád by nyní na své vzpomínky navázal. Domácí dres neobleče zraněný útočník Rubén Castro, kromě něj nemůže Pepe Mel počítat ani se službami Xaviho Torrese.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Sara - Steinhofer, Paulao, Amaya, Dídac - Matilla, Reyes - Juanfran, Chuli, Carlos - Molina
Elche CF - pravděpodobná sestava:
Herrera - Suárez, Lombán, Botía, Cisma - Márquez, Pérez - Gil, Coro, Fidel - Del Moral
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.40 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Valladolid - Sevilla FC  (neděle 21:00)
V devátém kole Primera División na sebe narazí Real Valladolid a Sevilla FC. Real potřebuje bodovat, aby se vyhnul sestupovým příčkám, Sevilla bude usilovat o první venkovní vítězství v sezóně.

Domácí se v letošním ročníku viditelně trápí. S pouhou jedinou výhrou proti Getafe (1:0) a třemi remízami okupují svěřenci Juana Martíneze až sedmnáctou pozici. Stejný počet bodů mají navíc další tři týmy, takže každý bod ze zápasu se Sevillou bude mít pro Real cenu zlata. Za současné situace proto není divu, že se pod Martínezem lehce chvěje židle. "Má pozice? Ve fotbale je trenérská funkce úzce spojena s výkony týmu a pokud nevyhráváte, nemůžete si být jistý ničím. Klub mě prozatím podporuje, ale rozumím zákonům fotbalu. Vím, že můj tým má obrovský potenciál ke zlepšení a zaslouží si vítězit. Nejlépe hned v dalším zápase se Sevillou," uvedl před utkáním kouč domácích.

Zdá se, že Sevilla se už konečně otřepala z hrůzostrašného vstupu do nové sezóny. Z posledních tří zápasů vydolovalo mužstvo pod vedením Unaie Emeryho sedm bodů a v tabulce poskočilo na jedenáctou pozici. Navíc se hostům daří i v Evropské lize. Ve skupině se Slovanem Liberec dokázala Sevilla porazit Freiburg i Estoril a okupuje první místo. "Kvůli rychlému startu Evropské ligy jsme se dostali v lize do určitých nesnází, ale o svých chybách víme a snažíme se na nich pracovat," komentoval stav svého týmu trenér Emery.

Oba týmy trápí rozsáhlá marodka. Na straně domácích budou chybět Barmettler, Osorio, Óscar a Victor Pérez. Za Sevillu se na trávník nepodívají Marin, Fazio, M’Bia, Cheryshev a nejspíš také Rakitič. Utkání startuje ve 21:00 a hlavním sudím bude Eduardo Prieto.
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Mariňo - Peňa, J. Rueda, M. Valiente, Rukavina - F. Rossi, Baraja - Bergdich, Omar, Ebert - J. Guerra
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Beto - A. Moreno, N. Pareja, Carrico, Figueiras - Cristóforo, Iborra - B. Rabello, Vitolo, Jairo - Bacca
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.75 - 3.40 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Madrid - Málaga CF  (sobota 16:00)
Sobotní program La Ligy otevře atraktivní duel mezi domácím Realem Madrid a hosty z Málagy. Mnozí fanoušci budou netrpělivě očekávat start Garetha Balea, velšský klenot se zatím i vinou zranění nestihl plně prosadit. Málaga jede na stadion Santiaga Bernabéua s cílem napravit si reputaci.

K situaci Garetha Balea se vyjádřil samotný kouč, který před utkáním zdůraznil, že jeho chráněnec "bude připraven k zápasu." Stejná situace platí v případě dlouholeté ikony mezi třemi tyčemi. Iker Casillas dlouho patřil k základním kamenům úspěchu, jeho absence se pro mnohé příznivce stala téměř noční můrou. Status zkušeného brankáře se rapidně změnil v minulé sezoně, když se zranil a na jeho místo byl přiveden Diego López. Možná ani on nečekal, že se v bráně slavného klubu usadí s takovou razancí a jistotou. Skvělá forma mu ale vydržela i poté, co se Casillas vrátil k zápasovému rytmu.

Casillas sice odchytal kvalifikační utkání svého týmu proti Gruzii, nicméně trenér Ancelotti na předzápasové tiskové konferenci jasně uvedl, že jeho první volbou mezi třemi tyčemi nadále zůstává Diego López. Dalším hráčem, kterého se pravděpodobně nebude týkat nasazení od úvodních minut, je francouzský obránce Raphael Varane. Talentovaný stoper si prozatím připsal pouhé dva starty - jeden v Lize mistrů, jednou si oblékl dres místo "rozlišováku" také v Primera Division. Varane si přesto vysloužil šanci v národním týmu a odehrál celé přípravné utkání proti Austrálii (6:0).

Stále však není stoprocentně zdravý, takže jeho účast v základní sestavě se zdá přinejmenším pochybná. Bílý balet jistě nebude riskovat zdraví mladého obránce, takže se jako nejpravděpodobnější varianta jeví nasazení dvojice Sergio Ramos - Pepe. Real Madrid v současnosti okupuje třetí příčku za věčným rivalem z Katalánska, na záda se však dívá také stále se lepšícímu Atlétiku. To Málaze boj o evropské poháry uniká a s odlivem velkých jmen následoval také pokles v tabulce. Nyní stačila ne úplně ideální forma na desátou příčku. Může za to především nevyváženost výkonů, což se projevilo zejména v posledních třech kláních.

Na domácí půdě nejprve Málaga zvítězila nad Almeríí, následně ale body ztratila při venkovní remíze s Realem Valladolid. Ani poslední kolo jí příliš útěchy nepřineslo - díky gólu Oriola Riery si Osasuna odvezla všechny tři body. Ofenzivně laděný Francisco Portillo si je vědom síly současného Bílého baletu, přesto ale rozhodně neskládá zbraně.

V předzápasovém rozhovoru mladý útočník sdělil: "Víme, že Real Madrid má velké množství zkušených hráčů, kteří jsou známí po celém světě. My se ale nebudeme chovat jako zbabělci, takže se pojďme bavit! Moc se na zápas těšíme a uděláme vše, co je v našich silách, abychom si odvezli dobrý výsledek. San Bernabéu je jedno z nejkrásnějších míst na světě, je těžké tam získat body. My se ale nebojíme, a když ze sebe vydáme maximum, může se nám náš cíl podařit," hledí Portillo do zápasu s optimismem.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
López - Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo - Illarramendi, Modrić - Di María, Isco, Ronaldo - Benzema
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Caballero - Gámez, Sánchez, Angeleri, Antunes - Darder, Tissone - Portillo, Morales, Eliseu - Cruz
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.17 - 7.50 - 13.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valencia CF - Real Sociedad  (sobota 18:00)
Jedním ze šlágrů sobotního programu Primera División bude bezesporu utkání Valencie s Realem Sociedad. Zatímco loni se mohl radovat Sociedad, který v napínavém závěru sezony skončil na důležitém čtvrtém místě právě před Valencií, nyní živoří v dolní polovině tabulky.

Přestože měla Valencia nepovedený vstup do nové sezony, dokázala se zvednout a nyní drží před svým nadcházejícím soupeřem šestibodový náskok. Série čtyř utkání bez porážky pomohla k aktuálnímu sedmému místu. To baskický celek nepoznal chuť vítězství od samého prvního kola a ani v Lize mistrů si zatím nevede vůbec dobře. Dvě porážky odsoudily Sociedad k poslednímu místu ve skupině a nepříliš nadějné pozice na možný postup do vyřazovací části.

Vše se ale může rychle změnit, vždyť Sociedad disponuje kvalitním kádrem a je jen otázka času, kdy se klubu ze San Sebastianu začnou kupit body. Alespoň takto se na svého oponenta dívá Miroslav Djukić, trenér Valencie. "Chceme tento zápas vyhrát, protože nám jde o umístění zaručující Ligu mistrů, tedy vylepšit své postavení z minulé sezony. La Real je v tomto ohledu přímým rivalem, a tak je chceme posunout bodově co nejdále od nás."

"Jsou silní z protiútoků, mají rychlonohé hráče, kteří dokážou zatopit z křídelních prostorů. Ale my jsme Valencia, když hrajeme doma, hrajeme na vítězství," dodává sebevědomě Djukić. Podobně se vyjádřil i jeho protějšek Jagoba Arrasate, jenž prohlásil, že se zápasu na Mestalle nebojí a jedou si pro tři body. V nominaci domácích se navzdory drobnému zranění z reprezentační pauzy objevuje i kapitán Ricardo Costa. To brankář Diego Alves zůstává zraněný, a tak mezi třemi tyčemi zůstane Vicente Guaita. Do hry by se znovu měl dostat i Helder Postiga, jenž v minulém kole pouze střídal po lehkém zranění. Na druhé straně je nutné se zaměřit spíše na předvedenou hru, než seznam zraněných. Navzdory průběžnému patnáctému místu však obránce Carlos Martínez nepropadá panice.

"Nemyslím si, že jsme pod tlakem, ale výhru potřebujeme, abychom změnili současný trend. Je samozřejmě jasné, že nevyhráváme, ale zároveň jsme nepředváděli nijak špatný fotbal. Mnoho zápasů jsme prohráli až v samotném závěru poté, co jsme byli celý zápas vyrovnaným soupeřem."

"Máme tak pocit, že několikrát jsme si nechali výhru proklouznout mezi prsty, ne že bychom se brali za špatné hráče," dodal na závěr Martínez.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Guaita - Pereira, Costa, Mathieu, Bernat - Fuego, Banega - Fede, Jonas, Pabón - Postiga
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Bravo - C. Martínez, González, I. Martínez, de la Bella - Bergara, Pardo - Vela, Zurutuza, Griezmann - Agirretxe
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.95 - 3.50 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
CA Osasuna - FC Barcelona  (sobota 20:00)
Realu se vrací Gareth Bale, Barcelona ve věčném souboji s konkurentem kontruje návratem hvězdné dvojice Lionel Messi - Carles Puyol. Osasuna Pamplona sice vyhrála jen dva zápasy z dosavadních osmi klání, ale poslední utkání nad Málagou se jí vydařilo a skalp dalšího favorita by jí jistě potěšil...

Barcelona ale pokračuje v suverénní krasojízdě La Ligou a není pravděpodobné, že by si nechala uzmout body. Hlavním tématem bude návrat výše zmíněné dvojice, podle prognóz by se ale od úvodních minut měl na hřišti ukázat jen jeden z těchto hráčů - zkušený Carles Puyol. Pro obránce Puyola je barcelonský dres doslova srdeční záležitostí, takže je asi zbytečné připomínat, jak těžké pro něj musely měsíce po zranění být. Puyol musel na operaci s kolenem hned dvakrát za poslední rok a čtvrt, což se notně projevilo na jeho chuti k fotbalu.

Ta je nyní mnohem větší, jak neopomněl zdůraznit trenér Gerardo Martino: "Je jako malý kluk, který právě poprvé nastoupil v divizi," řekl argentinský taktik přezdívaný "Tata". Jednou někdo poznamenal, že skutečné tajemství života spočívá v načasování. Je-li to pravda, oba hráči si nemohli zvolit lépe - úterní utkání Ligy mistrů s milánským AC, po něm následuje slavnostní El Clásico. Je tedy dost možné, že minimálně Lionel Messi bude pro utkání s domácí Osasunou zařazen pouze na lavičku.

Náročný program, dalo by se říct. Záložník Sergio Busquets ale věří, že jeho tým musí být schopen pečlivě se připravit na náročný týden. S novináři se podělil o svůj pohled, když řekl: "První náročné utkání nás čeká už v sobotu. Až po skončená duelu s Osasunou můžeme myslet na další zápasy. Hrát na El Sadaru pro nás nikdy nebylo snadné, ale jako vždy se pokusíme získat tři body. Ty by nám mohly pomoci po psychické stránce před zápasem s Realem," uvědomuje si Busquets.

Pokud Barcelona vyhraje nad Osasunou i Realem, bude se jednat o nejlepší start do ligového ročníku Primera Divison. O případné rekordy se ale štítový záložník Barcy nestará a soustředí se pouze na utkání: "Je jasné, že bychom se mohli zapsat do historie. Rekordy vám ale nepomohou vyhrát tituly, to musíte rozhodnout na hřišti. Navíc nesmíme zapomínat na oba kluby z Madridu," varuje španělský reprezentant.

Speciální utkání čeká na útočníka Oriola Rieru, který prošel celou akademií Barcelony a po dva roky sdílel jednu šatnu s Messim a spol. Sedmadvacetiletý útočník skóroval třikrát v osmi zápasech, tuto bilanci by rád rozšířil právě proti svému mateřskému klubu. "Pro mne osobně to bude velmi specifické utkání. Šance na to, že vstřelíme gól, je sice malá, ale aspoň nějaká. Budeme ze všech sil bojovat o naši čest. Bude to nesmírně těžké, ale proč bychom nemohli Barcu překvapit?" ptá se Riera. Dovede do konce svou vendetu, nebo Barcelona nakročí k rekordu?
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Fernández - Bertrán, Loties, Arribas, Damiá - Lolo, Silva - De Las Cuevas, Armenteros, Sisi - Riera
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Valdés - Montoya, Bartra, Puyol, Adriano - Xavi, Busquets, Iniesta - Pedro, Fábregas, Neymar
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 11.00 - 5.00 - 1.29
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Espanyol Barcelona - Atlético Madrid  (sobota 22:00)
Trápící se Espanyol Barcelona přivítá v rámci devátého kola La Ligy na svém hřišti dosud neporažené Atlético Madrid. Domácí se budou snažit ukončit černou sérii tří porážek za sebou, proti favorizovanému Atléticu se to však zdá jako nadlidský úkol.

Barcelonští skutečně neprožívají zrovna ideální období. Přestože prvních pět kol svěřenci Javiera Aguirreho nepoznali hořkost porážky, v následujících třech zápasech si nepřipsali ani bod. Celkově Espanyol trápí především střelecká nemohoucnost. Od konce září vstřelili totiž pouhé dva góly. Navíc domácím budou scházet Mattoni, Moreno, Álvares a vykartovaný Víctor Sánchez.

Hráči Espanyolu si uvědomují sílu svého protivníka. "Atlético je super silný soupeř. Společně s Barcelonou je to tým v aktuálně nejlepší formě, a pokud budou ve svých výkonech pokračovat, mají velkou šanci na titul," uvedl před zápasem Simão. Pro zkušeného portugalského záložníka bude utkání o to pikantnější, že si zahraje proti svému bývalému zaměstnavateli.

Atlético pokračuje ve skvělé jízdě letošní sezónou. Po osmi kolech drží stále neporazitelnost a s čtyřiadvaceti body se dělí s Barcelonou o první místo v tabulce. Střelecky mužstvo táhne především brazilský útočník Diego Costa, jenž je s desíti vstřelenými body dosavadním nejlepším střelcem celé soutěže. V utkání jsou tak rojiblancos jasnými favority.

Zápas začíná na Estadi Cornellà-El Prat v sobotu ve 22:00 a hlavním sudím bude David Fernández.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Casilla - Fuentes, R. Rodríguez, Colotto, J. López - D. López, Álex - Pizzi, Abraham, Simao - Stuani
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - F. Luís, Godín, J. Giménez, Juanfran - Koke, Tiago, M. Suárez, A. Turan - Villa, Costa
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.25 - 3.50 - 1.73
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona880028:624
2.Atlético Madrid880021:624
3.Real Madrid861117:919
4.Villarreal CF852115:717
5.Getafe CF841312:1113
6.Athletic Bilbao841313:1313
7.Valencia CF841311:1113
8.Espanyol Barcelona832311:1111
9.Levante UD82428:1410
10.Málaga CF823311:79
11.Sevilla FC823313:149
12.Elche CF82338:119
13.Real Betis82248:108
14.Granada CF82245:88
15.Real Sociedad81436:97
16.Celta Vigo81348:126
17.Real Valladolid81347:136
18.CA Osasuna82066:136
19.Rayo Vallecano82066:216
20.UD Almería803511:193

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (354)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Barcs

Reagovat
madridcan

Tak snad od dneska zacina Baleova snura bez zranenia. Nepochybujem, ze ho bude chciet dat do zakladu v Barcelone, aby doslo k Neymar, Leo vs. Gareth, Cris. Takze dneska sa poriadne rozohrat, spravit si chut a uspesne vstupit do serie tazkych zapasoch, ktore nas cakaju kazde tri-styri dni az do dalsej repre pauzy.

Reagovat
Kenneth

Proti Barce to má být prej CR - Isco - Di Mária a v útoku Bale.

Reagovat
madridcan

Bude sa mu hladat miesto...len bol by som rad, keby to neboli skusky proti Barcelone. To nie je ziadny priatelsky zapas. Doplacame nato, ze doliezol posledny mozny den.

Reagovat
Kenneth

Všichni víme jak to dopadne, rozhodne zase cenovka a ne výkony. Takže Benzema nebo Bale. Nedivil bych se ani paskvilu typu Isco - Di Mária --- Ronaldo - Benzema.

Reagovat
madridcan

Ja by som bol rad vpredu za Moratu. Aspon dneska. Uplne viem, ze by dal gol aj vsetko. Chlapec sa moze zase roztrhat a bude hrat Karim.

Reagovat
Kenneth

Benzema is fit to play today but @AlvaroMorata will be starting. Benzema will start against Juventus. [marca]

Reagovat
madridcan

Aspon tak. Cakal som dvakrat start Benzemu. Carlo sa vyhne piskotu

Reagovat
Kenneth

Počkal bych do 16:00. Letos sem tohle už jednou četl a nakonec byl v základu Benzema. Viz zápas proti Kodani.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
blaugrana

Raphaël Varane není v nominaci Realu Madrid pro dnešní zápas s Málagou, mladý francouzský obránce má znovu problémy s kolenem.

Tak toto nevyzerá vôbec dobre.

Reagovat
madridcan

Jak ja som sa tesil pred zaciatkom sezony na Cristiana, Varana a Ozila. Ked dosiel Bale, tak aj nanhom ze co predvedie. Zatial mi robi radost len Cristiano a Ozil. Co vsak z toho, ked v Reale len jeden?

Reagovat
blaugrana

Njn. Keď sa mu už v 19stke začne kurviť koleno, tak je to pekne naprd a koleno sa s ním bude ťahať celú kariéru, to je najhoršie.

Reagovat
madridcan

Hlavne je to nie len uzasny hrac, ale aj uzasny clovek. Ma este vela co zlepsovat samozrejme. Z dvoch zapasoch proti Barcelone sa neda zit celu karieru, ale ten pocit, ze by niekto taky vystriedal to nase portugalske zakerne hovado v obrane, je na nezaplatenie.

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Snad dneska Malaga urve remízu

Reagovat
smazaný uživatel

A Osasuna výhru.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia dnes tutovka, ostatne zapasy tiez , vysledky 1 1 2 2

Reagovat
-Kopy-

paráda

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid XI: D.Lopez, Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo, Khedira, Illarramendi, Di Maria, Isco, Cristiano Ronaldo, Morata

Reagovat
Ángel di María 22

Skvělá.

Reagovat
madridcan

Spokojnost

Reagovat
smazaný uživatel

BENCH / SUPLENTES: Casillas, Bale, Casemiro, Arbeloa, Nacho, Modric, Jesé.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robbie

vypadá to na 4-2-3-1 ale beztak to bude 4-4-2

Reagovat
Kenneth

. Jeste ale Ikera to chce.

Reagovat
Robbie

já bych místo Moraty radši viděl Jesého

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

MORATA!!

Reagovat
Kenneth

Jaký dostal Iker řev od fanoušků při vyhlašování sestav.

Reagovat
madridcan

Basketbalisti su pani

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Malaga je fakt letos uplne mimo..

Reagovat
Aldeano

Cristiano

Reagovat
smazaný uživatel

Morata dneska ten gól prostě dá.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska dobrej válec. Ti jezdí po prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

kurde

Reagovat
-Carles-

Celkom nechápem ako môže ešte dostávať prednosť Benzema pre Moratom. Ten chlapec je snáď o triedu lepším útočníkom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

To nechápe nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

willy hadzanarsky brankar

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavne,že Ronaldo už nesimuluje..:D

Reagovat
CHONG

Chytrý hráč

Reagovat
smazaný uživatel

hm a kde sou góly..kde :/ mě na realu leží tikety všechny...alespoň ty tři proboha....

Reagovat
smazaný uživatel

budou, dneska to bude tak búra

Reagovat
smazaný uživatel

jo, já s tim počítal původně, ale poločas a zatim ani jeden, takže už mam zas bobky...

Reagovat
smazaný uživatel

hele taky máte ten livesport poslední dobou tak roz*rdanej ? včera mi to strašilo u AS řím že je to v jednu hcvíli 2:1 teď zas u live komentu na bayenu mam už že se pískla 90 minuta za stavu 0:1 apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Khedira a Illara ven a začnou padat góly ! ...omg...

Reagovat
smazaný uživatel

Illara je dneska super

Reagovat
smazaný uživatel

já to nevidim, ale podle výsledku soudim že tam chybí ta podpora zezadu...A khediru znám dlouhodobě, ten vymyslí leda prd. Asi vám fakt dost chybí Alonso (ty jeho pasy na nohu přes půl hřiště do běhu, to je vždycky masakr) ...a snad tam pujde Bale.

Reagovat
smazaný uživatel

Khedira tam není od toho, aby něco vymýšlel.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, jak vysoko hraje, tak je.

Reagovat
smazaný uživatel

v takovejch týmech má bejt trochu kreativní i stoper..

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Kodani byl lepsi, vic to reziroval. A chce to od nej hlavne vic zisku, lepsi cteni situaci.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom to dneska je..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s takovýmhle výkonem na ten bod Malaga jen težko dosáhne...

Reagovat
CHONG

Herně to zatím není špatné, ale chtělo by to co nejdřív vsítit branku.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak tip pro sázkaře - bayern s jistotou skončí +3,5g ...zanedlouho čekám navýšení na 3:1.

Reagovat
Robbie

hnus, chybí tomu drive, takové nemastné neslanné, Khediru nebo Illarramendi bych stáhnul a dal tam G.Balea, nejhorší zatím Khedira a Illarramendi furt nechápu tu jeho cenu a asi nikdy nepochopím, za tu cenu mohl mít Gundogan o kterým nepochybuju že má daleko vetší kvalitu než Illarra který si umí jen dobře pokrýt míč

Reagovat
DreamTeam

nemyslim si ze by ho pustili a Illara hraje dnes dobre

Reagovat
smazaný uživatel

jo tak já du na nákup a až se vrátim čekám Bayern 3:1 a více Real aspoň už ten jeden kurde (mam sámošku za rohem, jsem tu v 50 minutě cca), arsenal na 2:0 chelsea 2:1 a manU 2:0 a klidně i 1:1 tam mam góly...a pak budu spokojenej sázkař ,) a u čaje a buchet očekávat už jen detaily ,)

Reagovat
Manik...

Camp No to snad nemyslí vážně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Bale to bude mít přes tohodle Di Máriu těžký. Uvidíme jestli bude úřadovat cenovka jako v případě Benzema a Morata.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten komentátor je na práškách? To snad neni ani možný:D

Reagovat
Manik...

hurááá po 5 minutách komentátorovi došlo, že na Camp Nou hraje Barca nikoliv Real Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

kdo komentuje ? To určo Štěrba nebude ,) to vidim na Mácháčka nebo jak se ten trotl jmenuje, už sem ho dlouho neslyšel (díky bohu :D )

Reagovat
Manik...

netuším

Reagovat
smazaný uživatel

tak fajn jedeme dál...btw já si fakt umim představit Balea za Carvalaja na kraj a na jedný straně výpady Balea na druhý Marcela...potom za khediru nebo Illaho dát Modrice (dneska defenzivu resit moc nemusite mam dojem) ...S temahle zmenama by to prineslo mnohem vic golu, to jsem presvedcenej ,) Bale navíc krajního obránce už hrával...a dneska by to byl spíš křídelní útočník, protože se beztak nejspíš hraje na jednu bránu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dát 91 mega za hráče a postavit ho do obrany. A ještě k tomu ho dát napravo, aby hrál přes nohu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak vyměnit s marcelem, ten je snad obounohej.....Tak se tyvole směj, tak budete mít hráče za 91 mega na lavičce no ....

Reagovat
smazaný uživatel

Proč na lavičce?

Reagovat
smazaný uživatel

protože ho evidentě anceloti neumí zaimplementovat na jinej post, než kde hraje Di Maria...a to mě taky sere, protože chci aby maria hral co nejvic a byl rozehranej na MS, kde budu fandit Argentine...někdo další tam s Messim musí hrát, jinak je pro ně Německo zas konečná

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on se jinam než místo DiMa dát nedá. Na druhý straně hraje Cris a do obrany ho prostě nedá. Navíc zatím odehrál všehovšudy 3 poločasy, takže na nějaký soudy je fakt brzo.

Reagovat
smazaný uživatel

roh ? to je 2:0 .

Reagovat
Kenneth

Tolik smůly kurva...

Reagovat
smazaný uživatel

30min doháje....proč už tam neni Bale na ten kraj........

Reagovat
smazaný uživatel

Bale je prostě jasnej křídelní hráč....a jeho centry z tý strany by měli oči, pak by si ronaldo nebo morata už jen nadskakovali....

Reagovat
Kenneth

Ten Willy je čaroděj. Ale chce to ten druhej gol kurva..

Reagovat
F.Torres

Ehm... Ozil další gol, eště někdo tvrdí, že Isco je lepší?

Reagovat
smazaný uživatel

To někdo tvrdil?

Reagovat
vacin

Sou tady takoví...

Reagovat
F.Torres

místní mistři jo

Reagovat
smazaný uživatel

Já to teda netvrdím, ale Mesut má 2+5, Isco 5+2. Z toho se fakt nedá říct, kdo je lepší a kdo ne.

Reagovat
F.Torres

za co hraje Ozil a za co Isco? Navíc Ozil si to drží, Isco hraje tužku..

Reagovat
Kenneth

aha

Reagovat
DreamTeam

Ozil za lidra anglicke ligy, Isco za 3ti tym spanelske

Reagovat
smazaný uživatel

sedmdesátá a furt 1:0 ...za todle jim přeju prohru doma 1:3 (nějakym zázrakem)

Reagovat
Kenneth

100. pro Morata > Benzema a Ronaldo > Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jenže Messi by tam v tomhle čase proti takovýdle Malaze už měl hattrick panáčku

Reagovat
smazaný uživatel

ať už střídá dopiče,...na co čeká.....

Reagovat
Kenneth

Ronaldo mohl mit uz 5 fiku dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

todle je už neschopnost ale...stimhle ať jde real do hajzlu.....

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle tvoje sázkařský kecy nikoho nezajímají, je to tvoje mínus, že sis ten over vsadil. Ať už to je 1:0 nebo 5:0, tak důležitý jsou 3 body..

Reagovat
vacin

A nechceš tam jít ty? Kdo ty tvoje výblitky má číst, když to ani nesleduješ

Reagovat
smazaný uživatel

stačí mi číst live komentář a vidět statistiky...prostě na Barcelonu nemáte a mít nebudete, smiřte se s tim a přeju ATM to druhý místo a těšim se na uplakanej real končící v LM brzy a třetí místo v lize ke konci...TĚŠIM !!!

Reagovat
C0br

Di Mária

Reagovat
smazaný uživatel

co se stalo ? pls...čumim tu jen na výsledky z livesportu...

Reagovat
Kenneth

Hlavne ze tu nejvic komentujes. Sasek.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Výborne Di Mario:D

Reagovat
C0br

Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Ronaldo

Reagovat
-Carles-

Willy Škoda toho smolného gólu.

Reagovat
C0br

Willy

Reagovat
smazaný uživatel

achjo ! se z toho vašeho týmu poseru.....jednoznačnej zápas na góly dneska ale ne oni sou neschopný......doufám že na Camp Nou dostanete bůra a s brekem zas potáhnete a ligu už raději předem vypustíte, protože nemáte ani na druhý místo ....nesnášim Real, nesnášim !!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zhrzený sázkař.

Dobře ti tak.

Reagovat
smazaný uživatel

dobře vám tak, tudle sezonu ste v prdeli ,) mě jedna prohra nerozhází, z dlouhodobýho hlediska sem plusovej, ale vy tu zas budete brečet jakej tým zmrdanej máte ....

Reagovat
DreamTeam

Ale jiste ze jsi v plusu

Reagovat
C0br

To jsou ty fotříkovy dvoustovky, co v neděli po obědě dostává. Kdyby táta věděl, kam to padá.

Reagovat
C0br

Jsem myslel, že do sázkovek pod 15 nepouštěj

Reagovat
smazaný uživatel

asi mu to podal taťka

Reagovat
smazaný uživatel

nadutej, koupenej tým....nechápu jak někdo tomudle monstru může fandit...v čele s ubrečenym Ronaldem egoistickym.....je mi vás líto fakt

Reagovat
CHONG

Ty nechápeš spoustu věcí, ale nic si z toho nedělej, to je u hlupáků poměrně běžný jev.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Malaga je uplne šílená

Reagovat
smazaný uživatel

willy zivotny vykon

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Kenneth

Jese > Bale ... Neskutecny je

Reagovat
Ed_Hazard

okamžite berte Caballera na dopingovú kontrolu! toto snad neni možné ten zápas mal skončiť 5:0

Reagovat
hntlyl

konečně Jesé shodil tu komedii, co měl na hlavě

Reagovat
smazaný uživatel

penalta:DDDDDDD

Reagovat
smazaný uživatel

:DDDDDDDDDDDDDDDDD

Reagovat
-Carles-

penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
C0br

Penaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Real to pro jistotu ješte podmáznul:D co kdyby náhodou

Reagovat
smazaný uživatel

Penaldo

Reagovat
Kenneth

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Manik...

Konečně

Reagovat
Kenneth

Kazdopadne Ronaldo mel dneska dat 4 fiky...

Reagovat
Kenneth

Ale odpouštíme ti. Šetříš se na korupčníky a divadelníky.

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta

Reagovat
smazaný uživatel

to je k smíchu:D AC by si s Realem meli podat ruce..

Reagovat
Kenneth

Úžasný výkon a ještě úžasnější Willy... Marcelo, Morata, Jesé a Di Mária

Reagovat
smazaný uživatel

svině z Madridu !

Reagovat
Kenneth

A ještě k Ozilovi: Šel byste do Barcelony kdyby se o vás zajímala? Do Španělska se vrátím jedině abych se podíval na zápas Realu Madrid.

Pěkně zametl s divadelníkama.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj a Isco by prý taky nikdy do Realu nešel.

Reagovat
smazaný uživatel

Divadelníci?:D To říkáš potom co tam dneska předvádel Di Maria,Bale a Ronaldo?:D

Reagovat
DreamTeam

A co udelal Bale

Reagovat
smazaný uživatel

Nasimuloval penaltu:D jak jinak než nekde kolem 90 minuty zase:D

Reagovat
CHONG

Dej si placku na čelo.

Reagovat
DreamTeam

Joo tak potom co bezel 15metru faulovany a neststne potom zakopnul, ho jeste nekdo osoci z filmovani

Reagovat
smazaný uživatel

Jo neštastne zakopnul:DD takovej herec twl:D

Reagovat
DreamTeam

Hochu vecer az bude hrat Barcelona si strikni semeno do oci, stejne je evidentne k nicemu nepotrebujes

Reagovat
smazaný uživatel

Já aspon přiznám když je to vymyšlená penalta:D což se stává jak u Realu tak u Barcelony:D jenom nechápu,proč si to taky nedokážete přiznat:D

Reagovat
smazaný uživatel

:D:D:D:D:D

Reagovat
smazaný uživatel

prosímtě já tudle diskuzi navštěvuju už skoro dva roky pravidelně a Kenneth je ten největší debil, jakýho tady můžeš pohledat..Dokonce bych vypsal ke konci roku anketu o největšího debila EFka..Je to prostě debil, debil a debil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, on totiž v klidu muže říct že by rád šel do barcelony, že se mu jejich fotbal líbí a že si myslí že Messi je nejlepší...On totiž vůbec nehrál několik let za real kde má spoustu kamarádů..A jestli se zas vyzvracíš na to co píšu ? V tom případě si nikdy fotbal nehrál a nevíš jak funguje jistá loajalita k týmu kdes předtím hrál.

Reagovat
smazaný uživatel

beztak by mě zajímalo co ty jsi zač...já tě tipuju na nějakýho 16 letýho šampónka s "ajfonem" co začal před nedávnem mutovat....sorry, neber to jako urážku, fakt tě tak vidim. Joa doma máš plakát s polonahym Ronaldem.

Reagovat
smazaný uživatel

a ve třídě šikanuješ slabší spolužáky, co nemaj boty adidas jako ty ,)

Reagovat
smazaný uživatel

A ty si zase blbec co vsadí 20k, prohraje a chodí si svůj vztek ventilovat na internet.

Reagovat
smazaný uživatel

já mohl 20 vyhrát, vsadil sem "jen" 4800..a sorry, ale tenhle zápas měl bejt na 95% +2,5g, ale jen díky debilitě a neschopnosti v koncovce vašeho Reálku nebyl

Reagovat
CHONG

Tak v tom případě jsem rád, že jsme ten třetí gól nedali.

Reagovat
smazaný uživatel

já budu taky rád na konci sezony, to se neboj ,) ikdybych měl bejt díky těm vašim primadonkám x tisíc v mínusu, furt mě těší to, když ztratí jakýkoliv body...Ono je to docela dobrý sázet na výhru realu - když to vyjde, mám prachy.. A když ne, mám z toho osobní radost že ztratily body ,) každopádně jsem vždycky svým způsobem spokojenej

Reagovat
Kenneth

To se teda vyplatí riskovat na tý malý kurzy. Ty jsi jiný sázkařský kalibr.

Reagovat
smazaný uživatel

k pravdě teď real většinou jde sázet jen na góly, popř. venku s někym silnějšim, ale dřív tomu tak nebylo...mě neni 16 jako tobě a pamatuju si ještě zápasy totálně marnýho realu ještě bez ronalda ,) dokonce pamatuju i tu éru za Zidana...aneb kupme si ze světa vše to nej a sestavme tým, ono je pak vysoce nepravděpodobné že bude nejlepší, že :)

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

LOL

Reagovat
CHONG

Pohoda, pak se můžeš nad naší ztrátou radovat v lepenkové krabici.

Reagovat
smazaný uživatel

ale nic naplat, jdu sáhnout do rezerv a vsadit 10ku na Barcu a Ajax oba +2,5, doufaje že se zas trochu zachránim.

Reagovat
C0br

Bola hacknul zemikův účet, nebo co má tohle být?

Reagovat
Kenneth

Reagovat
CHONG

To asi ne, Bola nemusí pro 10k sahat do rezerv, ten to vyhraje za hodinu na ruletě.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou srandy, aspoň se mělo sdružení debility EF čemu zasmát.

Reagovat
CHONG

Takových řečí jsem slyšel už spoustu, ale jestli to dodrží, tak jednoznačně velký palec nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, Jese zase daleko lepsi nez Bale. Na ten jejich vyvoj se hodne tesim..

A jeste by me zajimalo, jak muze za Argentinu chytat Romero, a ne Caballero? Pokazdy, kdyz ho vidim (az na jendu hrubku proti Benzemovi) chyta fantasticky a Ronaldo proti nemu neda 5 ze 6 sanci..

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Kenneth

Vlastně se ani netěším. Pokud se bude lámat chleba, kdo odejde? Odchovanec a nebo 90 mio hračka?

Reagovat
CHONG

Jesé je výborný, ale nebyl bych vůči Garethovi zbytečně kritický, naskočil po zranění, brzy všem zavře ústa.

Reagovat
DreamTeam

Tak ono hlavne i po zraneni Bale naskocil a zase zaridil gol

Reagovat
CHONG

Reagovat
Kenneth

Jak jinam nám taky může pomoct než skoky ve vápně.

Reagovat
DreamTeam

Treba tim, ze uz se nezrani a bude se jen zlepsovat.Ale zarucene vim co by pomohlo imagi fanousku Realu

Reagovat
CHONG

Ty si prostě nedáš pokoj.

Reagovat
Kenneth

Sere mě no, že hračky jako Bale nám ničí jednu z nejlepších akademií.

Reagovat
CHONG

Já ti rozumím, ale jestli si někdo zaslouží nadávky, tak je to Florentino, Gareth neudělal nic špatně, prostě přišel hrát do klubu, kterému od malička fandí a teď je jedním z nás a zasloužil by si podporu.

Reagovat
Kenneth

Gareth za to může taky, mohl jít do United. Myslím si že i United by pro něj byla lepší volba, protože on další roky bude v Realu jeden z mnoha a Ronaldo bude někde jinde než on.

Reagovat
CHONG

Jenomže ber to z jeho pohledu, už od malička máš rád nějaký tým, navíc tam hraje člověk, kterého obdivuješ a pak se ti naskytne možnost za ten tým hrát a ty se na to vysmahneš a radši půjdeš kopat za nějaké šupáky, proč?

Reagovat
Kenneth

Tak já chápu jeho volbu, smajlíka tam nevidíš? Jenže on mi prostě přijde každý zápas na place jako 5. kolo u vozu... Když to srovnáš s Jesém nebo Iscem, který se prostě chytnou hned jak na to hřiště vletí a pak Balea, který pobíhá někde u postranní čáry a nikdo mu ten balon nedá.

Reagovat
Kenneth

A když už mu ho dají, tak sprintuje s hlavou dole do 5 protihráčů. On prostě asi nechápe že tohle není Anglie.

Reagovat
CHONG

Dobře, ale vždyť zatím odehrál plus mínus nic, navíc je po zranění, já bych mu dal určitý čas než vyřknu nějaký soud, já osobně pevně věřím, že ještě všem ukáže.

Reagovat
Kenneth

Jenže musíš i vymyslet nějaký systém aby se do něj vešli oba. Podle mě je to prostě nemožné a on hrát s Ronaldem prostě nemůže. Ne proti velkým týmům, kde díky jim a Iscovi kteří nebrání ten střed absolutně stíhat nebude.

Reagovat
CHONG

Tak s Carlettovým systémem to bude těžké, to máš pravdu, do Mouova systému by podle mě zapadl v pohodě.

Reagovat
Kenneth

Právěže nezapadl. Di Mária do Mourkova systému zapadl, protože má dvoje plíce a makal i dozadu... Bale si samozřejmě myslí že je nějaká superstar a běhat dozadu prostě nebude.

Reagovat
CHONG

Podle mě jsi k němu zbytečně ostrý, zrovna Gareth mi nepřijde jako nějaká namyšlená primadona, která stojí s rukama v bok a jenom čumí, pak dostane balón a slízne smetanu, myslím, že u nás bude jezdit po prdeli.

Reagovat
Kenneth

Taky to od něj čekám. Jeho cenovka a to že Real Madrid je klub jeho srdce říká, že tam musí potit a flusat krev.

Reagovat
CHONG

Bude, uvidíš.

Reagovat
-Carles-

Vie niekto prečo neuznali Jonasov gól?

Reagovat
-Kopy-

protože ta liga je v prdeli, zlým (Real!) se pomáhá každý kolo a dobrejm se škodí

Reagovat
-Carles-

Reagovat
CHONG

Utři si oči, jinak přes ty slzy neuvidíš na obrazovku.

Reagovat
-Carles-

To máš tak, niekoho štve, keď jeho tým poškodí rozhodca, iného zas teší keď jeho tým rozhodca tlačí k víťazstvu aj za cenu vymyslených penalt a pod.

Reagovat
CHONG

Ten gól Valencie samozřejmě platit měl, ale serou mě ty kecy, že pomáhají zlým a dobrým škodí, rozhodčí ve Španělsku prostě stojí za hovno, proti Elche jsme si vyhrát nezasloužili a rozhodčí nám potlačil káru, ale tyhle ubrečené řeči, že rozhodčí vždycky pomáhají nám a ještě nás nazývat těmi zlými, to je opravdu k smíchu.

Reagovat
smazaný uživatel

fandíš tiež klubu proti ktorému sa píska benevolentnejšie...

Reagovat
-Carles-

Ale celkom nechápem, čo tam mohol rozhodca pískať. Ofsajd nie, keďže to bol roh, faulovať nefauloval, iba mal lepší výskok ako obranca, rukami si nepomáhal, fakt neviem...

Reagovat
-Kopy-

jediný co ještě mohlo bejt, že míč přeletěl čáru ale to se mi nezdá, taky nevím

Reagovat
smazaný uživatel

Ptž to Carlo Ancelotti nechtel:D

Reagovat
CHONG

Pavle?

Reagovat
Kily

buď letěl míč z rohu už za brankovou čarou, nebo se nechal ovlivnit tím, že obránce po souboji s Jonasem celkem vážně spadl na zem

Reagovat
CHONG

Dneska to nebyl vůbec špatný výkon, akorát Cristiano teda trošku pálil, ale věřím, že to proti Juventusu a Barceloně napraví a Caballero byl vážně fantastický, nebýt jeho, tak dostala Málaga minimálně bůra, nějak nerozumím tomu, proč nechytá v reprezentaci.

Reagovat
-Kopy-

to je v prdeli, nezasloužený......

Reagovat
Kongo

Valencii neuznají regulérní gol,potom Feghouli sám na branku,mávně ofsajd který nebyl a potom uzná ofsajdový gol Griezmana

Reagovat
-Kopy-

to nebyl ofsajd ten jejich gól...

Reagovat
Kongo

Já mám tušáka,že tam kousek byl.

Reagovat
placa

Podle mě taky nebyl a buďte rádi, klidně se mohla kopat penalta proti vám

Reagovat
-Kopy-

to nafilmoval a penalta se mohla kopat teda i na druhé straně

Reagovat
placa

kontakt tam byl, akorat to bylo moc teatralni no

Reagovat
alcantara

Valdes - Montoya Bartra Puyol Adriano - Xavi Busquets Iniesta - Pedro Cesc Neymar

Reagovat
patas92

Puy

Reagovat
smazaný uživatel

Puyol

Reagovat
blaugrana

Ofiko?

Reagovat
-Carles-

Puyol

Reagovat
smazaný uživatel

tak dík...2,5 pro barcu padá, když neni v základu Messi.............................

Reagovat
Kenneth

Profi sázkař

Reagovat
CHONG

Proboha, ty jsi ale neskutečný nýmand

Reagovat
smazaný uživatel

jasně já to asi fakt dělám jen protože mam rád Messiho....Ty debile, koukám na každej zápas barcelony už 5 let (když mi nějakej unikl, tak buď bezvýznamnej nebo sem si ho posléze stáhnul a odkoukal a moc dobře vim že s nebo bez Messiho je rozdíl ofenzivní potence +/- 50% takže to logiku má, ty demente.....

Reagovat
CHONG

Ty jsi sázkař, jak Ivan Vodochodský kulturista.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže chceš říct, že Barcelona není schopná dát bez Messiho 3 góly 18. týmu Primery?

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel, je to tak..ANO já to tvrdím ,) a ty si laskavě vzpomeň na zápasy, když byl Ronaldo zraněnej....Není to o nekvalitě ostatních hráčů....vlastně nevim čim to je prostě...

Reagovat
smazaný uživatel

Nehodlám si vzpomínat na nějaký zápasy 3 roky zpátky.

Reagovat
valloire

Ouuu. Není.

Reagovat
smazaný uživatel

Puy

Reagovat
placa

Luxusní trefa Rubéééén Pardo

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně to trefil.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějakej link na barcu?

Reagovat
technecium

jasná pencle

Reagovat
smazaný uživatel

byla by přísná

Reagovat
DreamTeam

Reagovat
technecium

ten hráč se nedotknul míče a sejmul protihráče

Reagovat
DreamTeam

Neymar se kacel k zemi jakmile citiil kozi dech protihrace.

Reagovat
technecium

ty by ses taky skácel k zemi, kdyby ti někdo dal tělem do zad

Reagovat
DreamTeam

mozna ano pokud by byl naraz silnejsi, tohle bylo okate

Reagovat
smazaný uživatel

Adriano dneska v tý souhře docela plave.

Reagovat
patas92

to spíš Cesc tam je dneska zbytečně

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to taky. Ale Adriano dneska asi 4x v mezihře mimo.

Reagovat
Rssa

Neymar

Reagovat
patas92

za tohle dát kartu

Reagovat
smazaný uživatel

zvláštní karta, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu z komentátorů. Prvně (správně) několikrát řeknou, že to Barca mívá v Pamploně hodně těžké, a pak se už po několikáté diví, že Barca ještě nevede.

Reagovat
ADM

Adriano je dnes uplne mimo

Reagovat
Rssa

Zatim divne, hrajeme rychle ale vubec nejdeme do strely...

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc buď o poločase dolů, nebo Iniesta dolů a Cesc na jeho post. Do útoku musí přijít Alexis nebo Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis není nominovaný (spolu s Piquém a Alvésem). Ještě bych to pár minut zkusil a když to nepůjde tak okolo 60-70 minuty tam dal Messiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Nominaci jsem nečetl. Tak místo Alexise klidně Tello. Neymar potřebuje, aby mu to někdo roztahoval. Takhle nemá prostor, a když i přesto projde, tak zas nemá žádnou nabídku, komu dát balon.

Reagovat
smazaný uživatel

No teda ale co chtěl Bartra víc?

Reagovat
ADM

No, niet niekoho koho by som vyzdvihol

Reagovat
LAM

Rozhodčí opět pro nás nic nepískne a na neymara píknout faul už vůbec neumí.No nejsme Real aby jsme se mohli spolehnout na 1 penaltu pro nás takže ve 2 poločase musí přijít velký zlepšení a Messi místo Cesca.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Neymara se nepískne nic, to je taková divná móda. Zvláštní je, že on je přesně ten typ, který má mít ochranu sudího. Diváci nechodí na dřevorubce, ale na fotbalisty. Uvidíme, jestli tohle bude mít někde konec, ale po minulým mači, kdy na něj nefoukl 2,5 penalty, se už nedivím ničemu.

Reagovat
valloire

Reagovat
celeb

Neymar je mozno az moc vzadu, Fabregaz zas na inej pozicii nez minule. Tata bud skusa somariny, alebo zahmlieva pred LM/Clasicom.

Reagovat
blaugrana

Cesc a Pedro ani nemusia byť na ihrisku, pretože sú totálne na smiech. zase je to "prezáložnikované" a pomalé. Pedro vie nahrať akurát tak dozadu alebo do strany a Cesca by som okomentoval asi tak, že kde je, tam to kurví. Leo s Tellom na pľac.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu tu kritiku Pedra, který dneska hraje přesně tu hru, kterou od křídla potřebujeme. Nebýt na place on, tak to tam Neymarovi neotvírá už vůbec nikdo, a obrana už se může definitivně soustředit jen na bránění středu.

Cesc hraje prostě tam, kde hraje docela pravidelně špatně. To není úplně jeho chyba.

Reagovat
celeb

Este ma napada, ked je ta prava strana teraz slabsia, mozno by mohol dojst aj Cuenca. Napravo Neymar a Cesc 'hrot' kym dojde Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiel docela trápenie z našej strany. Cesc v útoku hrozný, Pedro až na jeden prienik mimo. Messi alebo Alexis musia do hry.

Reagovat
smazaný uživatel

Čakal som väčšiu tragédiu, ale nie je to až také zlé. Stačí vymeniť jedného z dua Cesc a Pedro a ono to pôjde, nie že nie.

Reagovat
-Carles-

Hlavne Cesca. Dnes by to chcelo Messiho, možno ešte o kúsok viac ako inokedy.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem tady zatím nikdo nezmínil další profesorský výkon od Bartry. Ten hráč roste zápas od zápasu a zastiňuje už všechny ostatní stopery.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v zápasoch s Valladolidom a Osasunou sa to trošku aj čaká, ale páčia sa mi najmä jeho útočné chúťky a dobré naskakovanie pri štandartkách, v čom je lepší ako Piqué

Reagovat
Kenneth

Rad si pockam na zapasy s Realem, Bayernem atd. Souperi kteri se za polocas dostanou 2x za pulku nejsou meritko.

Reagovat
ADM

Montoya na to tak trochu nemá

Reagovat
patas92

omg

Reagovat
Woods

Messi uz musi ist na ihrisko ... zatial to je hrozna nuda

Reagovat
ADM

Nechcem tu dnes písať len samé negatíva, ale na to sa nedá pozerať. Adriano fyzicky uplne mimo, Montoya herne uplne mimo, Iniesta nič, Cesc totalne mimo a Neymar vačšinu času prilepený na lajne uplne odrezaný od hry...

Reagovat
ADM

Cesc mi poslal pozdrav..

Reagovat
patas92

omg...Cesc se mu ukáže, a pak se zastaví

Reagovat
-Carles-

Cesvc

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc si musí dělat prdel.

Reagovat
alcantara

Montoya

Reagovat
ADM

Reagovat
celeb

Pedro nejak odisiel v 2. polcase, dal by som ho dole. Messi pod, ukaz haterom, ze mas najvacsieho ftaka.

Reagovat
Woods

mozno ho kvoli tebe aj vytiahne

Reagovat
-Carles-

Montoya to pekne posral...

Reagovat
smazaný uživatel

Montoya má náběh ...

... a pak schopnost mě neskutečně naštvat svojí laxností ve finálové přihrávce.

Reagovat
celeb

Cesc si pomaly na tu poziciu praveho utocnika aj zvykne

Cely Alexis z minulej zimy.

Reagovat
-Carles-

Ariano to k čomu je dobré toto?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on ty svoje wondergóly umí. Tohle bych mu nevyčítal.

Reagovat
-Carles-

To áno, ale toto mi prišlo veľmi zúfalé a hlavne zbytočné.

Reagovat
ADM

A hlavne velmi vysoko

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně. Pedrovi druhá půlka vůbec nešla.

Reagovat
ADM

88. minuta a my si to tukame na vlastnej polovici... obraz dnešnej bojovnosti

Reagovat
ADM

90. a diskutujeme

Reagovat
DreamTeam

je treba zkusit domluvit penaltu,kdyz to herne nejde

ba ne dnes je ta hra Barci uplne marna...

Reagovat
ADM

Počkať, to hovorí fanúšik Realu?

..alebo sa mýlim

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že to myslel ze srandy ty suchare.

Reagovat
ADM

Dobre dobre suchare

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Toto bol potrat

Reagovat
Jerichoo

Paráda, pre mňa dosť nečakané

Reagovat
blaugrana

Hanba a hnus. Totálny nezáujem našich "hviezd". V nastavení čo majú lietať ako zmyslozbavení si tam vykluskávajú. A stiahnutie Xaviho? To bol majstrovský kúsok. Bravo.

Reagovat
smazaný uživatel

Co bylo na stažení Xaviho špatné? Mě se na tom střídání nelíbilo jen to, že přišlo tak pozdě.

Reagovat
smazaný uživatel

Náš druhý najlepší hráč, ktorí sa snažil niečo vymyslieť. Na striedanie tam boli hneď ďalšie tri lepšie možnosti

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslúžene, dnes to bol otras z našej strany.

Reagovat
blaugrana

A Fabregas nech ide dopiče. Kokot toľko šancí čo dnes on zajebal, to sa len tak nevidí. To zas boli predsezónne prognózy, ako bude x násobne lepší od Xaviho. Ako som len takú kktinu mohol napísať.

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

staci prijat ponuku

Reagovat
blaugrana

No už ľutujem, že ju Barca neprijala, lebo toto už je ohraná pesnička, čo sa neho týka. Pár dobrých výkonov...jcuhu....fabregas je s5 a potom zas servíruje takúto sračku.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Hráči nejsou stroje, což asi nikdy nepochopíš. Sračku tady předvádíš především ty. Tohle je daň za všechny úspěchy poslední dekády, občas si rád zavzpomínám na dobu, kdy to moc nešlapalo, střídali se trenéři a každé vítězství se oslavovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

mal uz viac zlych zapasov?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi prázdný baterky po reprepauze. Dneska to bylo takový jalový. Sice nějaké šance byly, ale spálili jsme je. Škoda takovýchhle ztrát, ale třeba ten bod pomůže Osasuně k záchraně.

Na Montoyu začínám být docela vysazený. Dneska to nebylo od něj nijak katastrofální, ale ta laxnost, kdy pošle finálovku na pár metrů na dlouhou nohu, nebo kdy sám na kasu neudělá nic, protože chce vymýšlet nějakou blbost ... To mě fakt pije krev.

Adrimu se mač taky moc nepovedl, byť byl určitě lepší, než Montoya.

Cesc po přechodu do zálohy určitě ožil, ale ty dvě jeho šance ... No ... není to holt hrot. Snad už to teď Tatovi dojde.

Před clásicem může tahle ztráta být docela dobrou motivací.

Nakonec jsem si nechal Bartru. Dělá mi radost. Já neberu ten argument, že to bylo proti slabému soupeři. Naši stopeří mívají problémy i proti slabším soupeřům. A on je nemá. Začím ho mít čím dál radši. A to jsem ho ještě na jaře odepisoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to tady tak od spolufandů čtu, tak je vidět, jak jsme zmlsaní. Jeden Bayern evidentně nestačil. No ... jak chcete.

Reagovat
LAM

co?Dneska jsme hráli sračku a prostě takovou Ossasunu s těma katastrofálníma hráčema musíme prostě porážet i bez Messiho.V La lize jsou tydle stráty smrtící.Když mluvíš o Bayernu tak když budem hrát takhle tak od nich dostanem tak 10 a né jenom od nich.

Reagovat
alcantara

20

Reagovat
smazaný uživatel

Môžem sa opýtať, koľko krát si za posledné 4 roky videl naše zápasy na El Sadaru? Ak si čakal manitu, tak si žiaľ veľmi naivný. Síce výkon priemerný a v určitých fázach až podpriemerný, ale nevybočuje to nijako z našich zápasoch za posledné 4 roky v Osasune a to hrali v základe lepší ako dnes.

Reagovat
alcantara

Jj, minuly rok to bolo s vykonom mozno este horsie, ale rozhodla genialita Lea. A tak je tomu v Pamplone prakticky vzdy.

Reagovat
LAM

já ty zápasy viděl všechny ale to přeci není omluva že tam hrajem špatně furt.To si můžem rovnou říct před zápasem a ani tam nechodit.Ten tým se má postarat aby to tak nebylo a nějakou Ossasunu prostě porazit.repre pauza nerepre pauza.Kdyby totiž makaly a byly schopný proměňovat šance tak se teď o tom nebavíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Osasuna. Jedno "s".

Jsou prostě týmy, na který se ti daří. A pak některý, na který už tak ne. To tak prostě máš. Samozřejmě jde o míru toho, jak se s tím hráči snaží nebo nesnaží porvat, ale nemůžeš přece vyšilovat z toho, že se hráčům zase nepovedla Osasuna ...

Reagovat
smazaný uživatel

Keby bolo keby....keby mali zápasy skončiť tak ako na papieri, tak ten futbal proste nepozerám, pretože by to stratilo to čaro, že aj najlepší môže prehrať s posledným a išlo by iba o to koľko gólov by padlo, aj keď za posledných 5 sezón v PD v prípade Barcy a Realu to žiaľ platí.

Inak nesnažím sa ospravedlniť ten priemerný výkon.

Reagovat
LAM

Já mám prostě pocit že někteří hráči už nemaj takovej hlad po úspěších protože toho vyhráli už moc.Jak je možný že bez Messiho je na hřišti vždy nejlepší 21 letý Neymar kterej je v Evropě chvilku a hráči jako Cesc,Iniesta,Xavi nehrajou nic.Takovejdle mač jsem pod Tatou nečekal a měl by je za něco takovýho pořádně seřvat jestli chtěj něco dokázat.

Budu doufat že to bylo opravdu hlavně tou repre pauzou a další zápasy s útokem Neymar,Messi,Alexis čekat úplně jiný obraz hry.

Reagovat
alcantara

A preto sme z11tich zapasov 10 vyhrali

Reagovat
LAM

A to má s tim společného co?Já řikám že včéra chyběla bojovnost a vůle vyhrát zápas a taky se podívej s kym jsme ty zápasy vyhráli.Je vidět že tým kterej se zakope nám dělá pořád stejný problémy a nikdo to neřeší a to nemluvim o tom že jsme letost nehráli z žádnym pořádnym týmem kterej by nás prověřil.Superpohár s Atleticem jsme taky nepředvedli nic moc takže na to pozor.

Sestava na AC:Valdes-Alves,Pique,Bartra,Adriano-Busquets,Xavi,Iniesta(Fabregas)-Neymar,Messi,Alexis a doufám v uplně jinej výkon.

Reagovat
valloire

chce to více Bayernů

Reagovat
CHONG

Very nice

Reagovat
smazaný uživatel

Když o tom tak uvažuju, tak sice kritizuju oba krajní obránce, ale jako celek ta dnešní obrana fungovala výborně - domácí vlastně do ničeho nepustila, což je hodně osvěžující změna.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď domáci sa o nič ani neshažili. Viac pasívny súper už ani nemôže byť.

Reagovat
-Carles-

Tak obaja hlavne dopredu nepriniesli nič, čo je proste neprípustné.

Reagovat
blaugrana

Domáci sa do ničoho nepustili sami. Montoya keď ma vystreliť či prihrať z jednej, tak počká na obrancu, aby mu to vypichol a Adriano sa síce snažil, ale strieľal tam do Božích sadov.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnes to bolo naozaj neskutočne odfláknuté a totálne impotentné. Osasuna od prvej minúty nechcela hrať ale to sa dalo očakávať. Najhoršia vec na tom celom bol záver. To som snáď ani nevidel, že hráči Barcy by necheli vyhrať. Tak strašne pomalý a uťahaný sranec v strede pola, keď má mužstvo tlačiť, to je vrchol. Messi sa tam šiel prechádzať a nedal tomu týmu vôbec nič. Fabregas ma týmito výkonmi núti si myslieť, že na to snáď ani nemá. Ten čo dnes predvádzal tak to bolo na desať faciek. Pedro taktiež nulový. Iniesta to na seba nevezme a Ney tú koncovku musí ešte hodne pilovať. Nepotešil snáď nikto ... obrana, žiadna práca, takže tam spokojnosť ale nič viac. Ešte neakoniec spomeniem, geniálny ťah so striedaním Xaviho ... to mi naozaj hlava neberie. Fabregas s tým kripl výkonom hrá do konca a Xavi ide dole. Strašne som sa rozčúlil a čakám odozvu v Miláne. Toto sa snáď opakovať nebude.

Reagovat
celeb

Co ti hlava neberie? Ze Xavi siel v svojich rokoch dole aby sa setril na LM/Clasico ?

Hralo sa vonku, 2. polcas bol uz celkom dobry, sance tam boli. Uvedom si, ze hraci hraju uplne na inych postoch ako ked je Messi zdravy. Neymar na hrote, Cesc napravo. Minuly doma s Villarealom tiez inak.

Inak zaujimave bolo, ze najlepsia hra bola tesne pred striedanim Messiho, akoby im to rozostavenie pomaly zacalo sadat - tlak sa zvysoval, Cesc sa dostal do viacerych zakonceni. Skoda.

Vzadi dmes uplne bez chyby. Problem na pravo vzadu je, ze ked je tam Dani, tak to dost casto flaka ked ma branit a chut utocit dostava az v 2. polcase. Montoya je dozadu spolahlivejsi, dopredu vsak nic nevymysli. (az na tu 1. sancu co mal v 1. polcase).

Uvidime v utorok.

Reagovat
valloire

Vypadá to na špatný týden Barcelony. Přichází těžší soupeři a mašina drhne.

Reagovat
smazaný uživatel

Rodriguez tiez celkom dobry kreten

Reagovat
celeb

tak vdaka fantastickemu vykonu v Pamlone sme sa osamostatnili na cele tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

Arribas proti barcelone bez karty??

tak to musela hrať barca fakt tragicky...

Reagovat
smazaný uživatel

môžem sa spýtať, že kto je autorom článku a do akej miery je hodnoverná tá predpokladaná zostava?? lebo ak Paco chce skúšať 3 stopérov, s tým, že jeden bude Saúl tak len

ale môže byť, že je to len zle zapísaná zostava a bude sa hrať klasicky

Rubén - Tito, Gálvez, Arbilla, Mojica - Saúl, Trashorras - Lass, Bueno, Baena - Larrivey

akurát škoda, že sa zranil zé Castro, chcel som ho videť pri Gálvezovi, čo by bola lepšia varianta ako so zmetkárom Galeanom, alebo s treťoligistom Arbillom...

miesto Baenu by mohol skúsiť Neryho a nejak mu natlačiť do hlavy nech hráva ako Piti, prefackať Lassa, nech sa zobudí z toho sna....

dnes aspoň bod, najlepšie všetky tri

Aupa Rayo!!

Reagovat
smazaný uživatel

môžem sa spýtať, že kto je autorom článku a do akej miery je hodnoverná tá predpokladaná zostava?? lebo ak Paco chce skúšať 3 stopérov, s tým, že jeden bude Saúl tak len

ale môže byť, že je to len zle zapísaná zostava a bude sa hrať klasicky

Rubén - Tito, Gálvez, Arbilla, Mojica - Saúl, Trashorras - Lass, Bueno, Baena - Larrivey

akurát škoda, že sa zranil zé Castro, chcel som ho videť pri Gálvezovi, čo by bola lepšia varianta ako so zmetkárom Galeanom, alebo s treťoligistom Arbillom...

miesto Baenu by mohol skúsiť Neryho a nejak mu natlačiť do hlavy nech hráva ako Piti, prefackať Lassa, nech sa zobudí z toho sna....

dnes aspoň bod, najlepšie všetky tri

Aupa Rayo!!

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Brych bude pískať proti Milánu!

Reagovat
smazaný uživatel

a Paco vymrdal s pravdepodobnými zostavami, Viera, Iago, Nery, Alberto

Reagovat
smazaný uživatel

adrian pekná strela

Reagovat
smazaný uživatel

kua, viera, toto sa dalo zakončiť aj lepšie

Reagovat
smazaný uživatel

kua nery, netrénujete malú domov

Reagovat
smazaný uživatel

Iago nery

Reagovat
smazaný uživatel

rubén

Reagovat
smazaný uživatel

viera klučkovať pred šestnástkou, to je také naše

Reagovat
smazaný uživatel

Paco opäť úraduje, Lass dolu v 37 minute

Reagovat
smazaný uživatel

Iago tyčka

Reagovat
smazaný uživatel

obrana opäť cirkusanti

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole toto je jeba. konecne vysledky Segunda Division B hranych dnes na obed:

Atletico B-Amorebieta 0-0

Real C-Union 0-0

Levante B-Baleares 0-0

Constancia-Olot 0-0

Elche B-Hospitalet 0-0

Huracan-Espanyol B 0-0

Llagostera-Ontinyent 0-0

Sevilla B-Sanluqueno 0-0

Cacereno-Almeria B 0-0

San Fernando-Melilla 0-0

Reagovat
Kily

to ti při pohledu na ně opravdu nic ani trochu nedocvaklo?

Reagovat
smazaný uživatel

nie

Reagovat
smazaný uživatel

no tak se podivej znova...

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Gálvez môžeš byť rád...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele