Primera División - preview 7. kola

27.09.2013, 08:35, aktualizováno 30.09.2013, 08:41
Previews
Sedmé kolo španělské ligy dnes večer uzavřou Granada a Athletic. Domácím start sezony nevychází a trápí se především střelecky - sítě soupeřů rozvlnili pouze třikrát. To v táboře bilbajského soupeře panuje mnohem lepší nálada, Athletic je pátý a dnes může předstihnout čtvrtý Villarreal.
Granada CF - Athletic Bilbao  (pondělí 22:00)
Athletic zavítá v pondělní dohrávce do Granady, což bude mít zvláštní příchuť hlavně pro Mikela Rica. Záložník baskického klubu totiž v Granadě dříve působil, a tak návrat na stadion Los Cármenes vyvolá nejednu vzpomínku.

Osmadvacetiletý hráč se však nemíní nechat atmosférou na jihu Španělska unést, byť v Granadě působil tři roky a byl pevnou součástí týmu, který dokázal do Primera División postoupit v roce 2011. Po 113 zápasech v dresu Granady nyní poprvé stane na opačné straně hřiště. "Doufám, že se mi dostane vlídného přijetí, ale příliš nad tím nepřemýšlím. Mnohem víc mi záleží na tom, aby tým sbíral body na venkovních hřištích, což se nám v předchozích dvou kolech nedařilo."

"Bude to pro mě samozřejmě něco speciálního, ale to ještě neznamená, že k zápasu přistoupím jinak než s cílem získat tři důležité body," pokračoval Rico. Athletic má zatím důvod ke spokojenosti, díky nedávné výhře nad Betisem se dokonce posunul na pátou příčku v ligové tabulce a tím pádem míří k pohárové Evropě. "Po šesti zápasech je příliš brzy přemýšlet nad Evropou, ale je pravda, že úvod sezony se nám povedl," nenechává se Rico unést.

"Nechceme nikomu brát sny, ale z pohledu nás hráčů je důležité, abychom zůstali nohama na zemi. Říkat, jak musíme brát sezonu zápas od zápasu je sice klišé, ale právě s takovýmto přístupem dojdeme až na konec sezony," dodal na závěr osmadvacetiletý záložník Athleticu.

Granada neprožívá natolik slibný start do nové sezony a pouhé tři vstřelené góly v šesti dosavadních zápasech jasně napovídají, kde je dlouhodobá slabina týmu. Všechny dosavadní domácí zápasy granadští prohráli 0:1 a je klidně možné, že to tak dopadne i počtvrté. Ztrátou pro již tak chabou ofenzivu je navíc absence zraněného Pitiho.
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Roberto - Nyom, Diakhaté, Murillo, Angulo - Recio, Iturra - Pereira, Buonanotte, Brahimi - Riki
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Iraola, Gurpegi, San José, Laporte - Rico, Beňat - Susaeta, De Marcos, Gómez - Aduriz
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.80 - 3.25 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
CA Osasuna - Levante UD  (neděle 12:00)
Osasuna v neděli přivítá v Pamploně Levante s cílem znovu nakopnout svou doposud rozporuplnou sezonu. Na první čtyři porážky dala částečně zapomenout výhra nad Elche, v minulém týdnu pak klub ze severu Španělska jen těsně podlehl Atléticu Madrid. Je z toho tak prozatímní 19. místo a boj o sestup.

Křídelník domácích Miguel de Las Cuevas však věří, že tři body z příštího zápasu mohou všechno změnit. "Jakmile se dostaneme ze zóny sestupu, budeme úplně jiný tým," slibuje Cuevas. "Tlak na sbírání bodů vás snáze položí do kolen, takže až získáme nějaké body, budeme tohoto břemene zbavení a začneme hrát lépe."

"Přestože jsme začali sezonu špatně, jsme stále plně naživu a pokud v neděli vyhrajeme, dostaneme se skoro do středu tabulky. Chceme body, body a ještě více bodů," opakuje klubovou mantru Cuevas. Naděje na výhru domácích zvyšuje i historická statistika, která hovoří o dlouhodobé dominanci Osasuny, když k ní Levante zavítalo. Hned čtyři z posledních pěti zápasů, které mezi těmito dvěma kluby proběhly na stadionu El Sadar, skončily výhrou domácích.

Osasuna navíc zažívá dobré časy, co se návratu zraněných týče. Již zmiňovaný De Las Cuevas je jedním z nich a do plné tréninkové zátěže se vrátil i Álvaro Cejudo s Pedrem Lópezem. "Je lepší mít zraněné teď a moci na ně postupem času zapomenout," poznamenal De Las Cuevas.

To Levante zažívá lepší výsledkové období, byť tento týden mohlo být mnohem lépe, kdyby Andreas Ivaschitz proměnil pokutový kop a zařídil Levante víc než jen remízu 1:1 s oslabeným Valladolidem, který hrál celý druhý poločas bez vyloučeného Bergdiche. Napravit zaváhání zpřed několika dnů mají šanci svěřenci trenéra Caparrose již v neděli po poledni.
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Fernández - Bertrán, Loties, Arribas, Damiá - Puňal, Silva - Sisi, Armenteros, Las Cuevas - Riera
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Navas - Chris, Vyntra, Rodas, Juanfran - Pinto, Diop - Xumetra, Ivaschitz, García - Babá
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.20 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Celta Vigo - Elche CF  (neděle 17:00)
Jedenáctá Celta Vigo se od druhého kola, kdy vyhrála na půdě Realu Betis, neustále trápí. Dvě remízy a dvě prohry by ráda nyní napravila v utkání s Elche. Ani nováčkovi probíhajícího ročníku se zatím honba za body příliš nedaří. Jeho výkon z posledního utkání proti Realu Madrid ale fanouškům dává naději.

Utkání vloženého kola mezi favorizovaným Realem Madrid a Elche plnilo dlouhou dobu nejrůznější diskuzní fóra. Kritika sudího Césara Munize Fernándeze stále neopadla a jen tak neopadne. Cristiano Ronaldo sice pět minut po změně stran poslal Blancos do vedení, ale když časomíra ukrojila minutu z nastaveného času druhé půle, mladík Richmond Boakye vstřelil srovnávací gól. Do té doby suverénní Real se musel strachovat o výhru. Rozhodující chvíle se udála o tři minuty později, kdy Carlos Sánchez dle názoru sudího fauloval pronikajícího Portugalce Pepeho a Ronaldo penaltu využil.

Domácí byli tak rozhořčeni výrokem sudího Fernándeze, že tři jejich hráči obdrželi žluté napomenutí za kritiku hlavního rozhodčího. Carlos Sánchez byl dokonce po červené kartě vykázán do šaten. K inkriminovanému zápasu se bezprostředně po jeho skončení vyjádřil také domácí kapitán.

"Každý, kdo sledoval zápas, jasně viděl, proč Real vyhrál. Musíme být realisté, ale soupeř skóroval ze dvou situací, které z mého pohledu neměly být proti nám odpískány. Opouštím hřiště s pocitem, že nás okradli, jako bychom byli oloupeni," řekl v televizním rozhovoru bezprostředně po utkání kapitán Elche José Albacar.

Trenér Fran Escriba také neskrýval smutek, nyní již ale hráči Elche chtějí myslet jen na utkání se Celtou Vigo. V tomto duchu se vyjádřil také záložník Aaron Niguez, které předzápasovou konferenci uzavřel slovy: "Musíme jít dál, tohle se občas stává. Teď už se soustředíme jen na Celtu, tím se chceme zaměstnat. Potřebujeme tři body a uděláme pro ně maximum. I po takovém zápase musíte zvednout hlavy a bojovat. Týmový duch je sice poznamenán, ale jsme profesionálové a pokusíme se zvítězit," dodává odhodlaně Niguez.

Celta poslední utkání na hřišti Getafe také prohrála, přesto má pár dobrých zpráv. Do utkání s Elche budou připraveni naskočit záložník Augusto Fernández a útočník Nolito, oba se vrací po zranění. Minulé vzájemné utkání vyhrála o dvě branky Celta - oplatí mu nováček stejnou mincí?
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Yoel - Bellvis, Cabral, Costas, Aurtenetxe - Oubiňa, Madinda - Orellana, Rafinha, Krohn-Dehli - Rodríguez
Elche CF - pravděpodobná sestava:
Herrera - Suárez, Botía, Lombán, Albácar - Pérez, Generelo, Márquez - Gil, Coro, Del Moral
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.40 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Espanyol Barcelona - Getafe CF  (neděle 19:00)
V sedmém kole La Ligy změří síly Espanyol Barcelona s Getafe. Espanyol bude usilovat o návrat na pohárové příčky, zatímco Getafe bude hájit své postavení v klidném středu tabulky. Favoritem jsou domácí, kteří si první porážku v sezóně připsali teprve v posledním kole, hosté se pokusí získat první body z venkovního zápasu.

Espanyol vytěžil z prvních šesti kol slušný počet jedenáct bodů a i přes porážku v posledním kole s Valencií je stále na dohled elitní šestici. "Prohra bolí vždy, ale po zápase jako byl tento to tak hrozné není. Soupeř byl tentokrát lepší, tak to prostě je," uvedl po duelu s Valencií upřímný kouč domácích Javier Aguirre, jemuž bude v utkání s Getafe scházet opora obrany Juan Rafael Fuentes.

Getafe se sedmi body aktuálně okupuje devátou příčku. Svěřenci Luise Garcii si sice udělali z domácího stadiónu téměř nedobytnou tvrz, avšak z venkovních zápasů si ještě nepřivezli ani jeden bod. S nepříznivou bilancí by mohla něco udělat nová posila Getafe Ciprian Marica. Rumunský internacionál doposud působil v německém Schalke 04 a jako volného hráče jej získalo právě Getafe, jež dokázalo hráči nabídnout zajímavější podmínky než Arsenal, West Ham nebo Rayo Vallecano. Start Maricy proti Espanyolu je však zatím ještě nepravděpodobný.

Getafe si je vědomo svých šancí proti Espanyolu, což podtrhl na předzápasové tiskovce i trenér hostí Garcia, když vysekl poklonu svému protějšku Javieru Aguirremu: "Aguirre je typ člověka, který příliš nehovoří, ale o to více pracuje. V dnešním fotbale panuje tendence hodně mluvit bez toho, aby člověk vyhrával a získával trofeje. To Aquirre nedělá, a proto obdivuji jeho práci. Všechny týmy, které vedl v minulých letech, dokázal pozvednout."

Duel mezi Espanyolem a Getafe začíná v 19:00 a utkání bude řídit sudí Pedro Pérez Montero.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Casilla - C. Clerc, H. Moreno, Sidnei, Mattioni - Álex, R. Rodríguez - Thievy, Abraham, Lanzarote - S. García
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Moyá - R. Lago, Alexis, Rafa, Arroyo - Mosquera, Borja - D. Castro, Sarabia, P. León - Miku
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 3.60 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Betis - Villarreal CF  (neděle 21:00)
Villarreal je zatím po svém návratu do první ligy jako ryba ve vodě a suverénně okupuje přední místa v tabulce. Příštím soupeřem, který otestuje neporazitelnost žlutých ponorek, bude Real Betis, který naopak doposud v lize ztrácí.

"Jsme v lepší pozici, než by kdokoli vůbec očekával," neskrývá nadšení záložník Cani. Villarreal zatím neprohrál ani jednou z šesti zápasů a drží se na čtvrtém místě. V případě výhry nad Betisem by se dokonce posunul ještě o příčku výše, neboť Real Madrid nezvládl derby s Atléticem a po prohře 0:1 se tak může propadnout až za Villarreal.

"Tento skvělý start by nám měl dodat klid na splnění hlavního cíle, a to znamená udržet se v soutěži," pokračuje Cani. "Nepřemýšlíme nad ničím větším, ovšem jestli postupem času budeme úspěšní stále, tak ať." Dvaatřicetiletý veterán prožívá v úvodu sezony skvělé chvíle, naposledy dvěma přihrávkami zařídil vítězství nad Espanyolem v poměru 2:1. Od trenéra Marcelona si dokonce vysloužil přízvisko "nedotknutelný".

"Znamená to hodně, že mě kouč takto pochválil, ale nemyslím si, že bych doopravdy nedotknutelný byl. Máme tady hráče, kteří by mě moli klidně nahradit," reagoval Cani a dodal, že největší zbraní ponorek je týmová snaha bojovat o výsledek až do samého konce.

To Pepe Mel si na druhé straně podobně pískat nemůže. Jediná dosavadní výhra, kupa zraněných a náročný program, to vše hovoří před nedělním zápasem v neprospěch Betisu. Rubén Castro, v minulé sezoně nejlepší klubový kanonýr, zůstává stále mimo hru kvůli bolestem zad, odehrál tak zatím pouhých 72 minut. Dalšími absentéry jsou Juan Carlos Pérez, Sergio Rodríguez a Eder Vilarchao. Naopak další šanci ukázat se by měl dostat mladý Álvaro Vadillo.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Sara - Chica, Paulao, Amaya, Nacho - Matilla, Torres - Juanfran, Chuli, Sevilla - Molina
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Mario, Musacchio, Iňíguez, Jokic - Pérez, Pina, Bruno, Cani - Giovani, Perbet
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.60 - 3.30 - 2.63
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Valencia CF - Rayo Vallecano  (sobota 16:00)
V sobotu přivítá Valnecie na svém stadionu dosud trápící se Rayo Vallecano. Hosté z Madridu se pokusí přistřihnout křídla valencijským netopýrům, kteří po dvou vítězstvích v řadě začínají pokukovat po pohárových příčkách.

Valencie skutečně dokazuje růst formy i výsledkově. Po jasném vítězství nad FC Sevilla v poměru 3:1 se povedlo svěřencům Miroslava Djukice se štěstím vyhrát i na půdě Granady, když se v poslední minutě nastavení trefil Brazilec Jonas. Ve Valencii však naprostá pohoda rozhodně nepanuje. Z týmu byl na neurčitou dobu vyloučen obránce Rami za svou kritiku vůči klubu a spoluhráčům v rozhlasovém rozhovoru. O vztazích mezi Djukicem a Ramim toho bylo v uplynulém týdnu napsáno dost a dost, otázkou však zůstává, zda kouč domácích dokáže v kabině nastavit lepší atmosféru i přes nefotbalové potíže svého klubu.

Vallecano, jež v dosavadním ročníku zvítězilo pouze v prvním zápase s Elche, vstupuje do zápasu po pěti porážkách v řadě. Kromě malé střelecké produktivity trápí svěřence Paca Jémeze také děravá obrana, vždyť v dosavadním průběhu sezóny obdrželi borci z Raya už dvacet gólů - nejvíce ze všech týmů La Ligy. "Děláme chyby, kterých se jednoduše nesmíme dopouštět," kroutil hlavou kouč hostí po poslední porážce z hřiště FC Sevilla v poměru 4:1.

Do zápasu nebude moci na straně Valencie už s jistotou nastoupit autor tří gólů Helder Postiga. Portugalský útočník má svalové problémy a otazník visí i nad jeho startem proti ruské Kubáni příští týden v Evropské lize. Proti Rayu bude domácím ještě scházet Ricardo Costa a Vicente Guaita, naopak do tréninku se v pátek zapojil Pablo Piatti. Trenéru Vallecana Jémezovi budou scházet záložníci Falqué a Carlos, ti však do stabilní základní sestavy nepatří.

Valencie potřebuje pro klid v mužstvu vítězství před zaplněným domácím stadiónem, proti poslednímu týmu ligy má ideální šanci. Zápas začíná v 16:00 a utkání bude řídit sudí David Fernández Borbalán.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
D. Alves - Guardado, Mathieu, V. Ruiz, J. Pereira - Banega, J. Fuego - D. Pabón, Canales, Fede - Jonas
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Rubén - Mojica, Saúl, Z. Castro, Arbilla - Trashorras, Baena - S. Fernández, Adrián, LAss - Bueno
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.33 - 5.00 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UD Almería - FC Barcelona  (sobota 18:00)
Katalánský celek by se velice rád odpoutal od svého pronásledovatele z Madridu, což může dokázat již v sobotním zápase proti Almeríi. Tým prezidenta Alfonsa Garcíi se zatím pohybuje těsně nad pásmem sestupu a rád by si nyní vylepšil svou pozici.

Případná výhra Barcelony by stanovila nový rekord, protože by se jednalo o sedmé vítězství Blaugranas ve stejném počtu úvodních zápasů. Nejen na to ale musí Barca myslet - bodově ji totiž stíhá madridský tým. Nejedná se o arcirivala Real, jak bývalo v Primera Division zvykem, na vzestupu je totiž Simeoneho Atlético. I proto chce Andrés Iniesta vyhrát zápas proti UD Almería.

"Chceme tři body, ale ne proto, že by to byl zápis do knihy rekordů. Pronásledují nás další týmy, takže toto je jediná možnost," říká zkušený záložník. Iniesta patří k jednomu ze symbolů slavné éry Barcelony, kterou si Pep Guardiola vytvořil. I kvůli problémům s obnovením kontraktu se Iniesta v očích mnoha sportovních novinářů ocitl v centru přestupových spekulací, devětadvacetiletý záložník ale něco podobného vylučuje.

V klubu svého srdce působí již od svých dvanácti, a možná i proto jakoukoli změnu působiště odmítá: "Už mnohokrát jsem jasně řekl, že tady bych rád uzavřel svou kariéru. A myslím, že totéž chce i klub. Obě strany by rády dosáhly konečné dohody, protože Barca je pro mne jedinou možností - žádné jiné místo na světě se jí ani neblíží. Nemůžu mít pod kontrolou to, co si lidé myslí, ale jasně dávám najevo, že tu chci zůstat. Neuvažuji o změně. Klub mě tady chce a já chci zůstat v klubu, je to jednoduché," uzavírá Iniesta případné spekulace.

Jen málokdo by si vsadil na výhru domácího týmu proti Kataláncům. Almeríi se ještě nepodařilo vyhrát, šest zápasů si rovnoměrně rozdělila na tři remízy a stejný počet prohraných utkání. Na svém účtu má nyní pouhé tři body, které jí stačí sotva na sedmnáctou příčku. Ani poslední zápas v rámci vloženého kola nepřidal naději do kopaček domácích, protože Málaga byla nad jejich síly a vstřelila jim dvě branky. Přesto se trenér Francisco Rodríguez snaží povzbudit své hráče a dodat jim před těžkou bitvou sebevědomí.

"Na hřiště Málagy jsme cestovali s myšlenkou na nějaké body, takže je logické, že nás to trápí. Musíme na porážku rychle zapomenout a dál se soustředit na sebe. Sice jsme prohráli s Málagou, ale proti Barce budeme chtít opět sebrat síly a pokusit se o nemožné," odhodlaně dodává Rodríguez.
UD Almería - pravděpodobná sestava:
Esteban - Nelson, Pellerano, Trujillo, Dubarbier - Tébar, Verza - Vidal, Soriano, Suso - Rodri
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Valdés - Alves, Pique, Mascherano, Adriano - Xavi, Busquets, Iniesta - Alexis, Messi, Neymar
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 16.00 - 7.50 - 1.17
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Sociedad - Sevilla FC  (sobota 20:00)
Sedmé kolo nabídne v sobotu zajímavý zápas Realu Sociedad se Sevillou. Oběma ambiciózním celkům úvod sezony příliš nevyšel a navíc je v příštím týdnu bude "vyrušovat" i účast v evropských pohárech.

Domácí Sociedad nezvítězil v lize od prvního kola, naposledy utrpěl debakl v Barceloně, kde na Nou Campu prohru 4:1 zavinil mizerný vstup do zápasu a třígólové manko po 23 minutách. Trenér Jagoba Arrasate ale před sobotním utkáním vyzýval k zachování klidu. "Myslím, že je příliš brzy na řeči o pohotovosti, na druhou stranu to však neznamená, že bychom snad neměli takovou chuť začít znovu vítězit."

"Sotva před měsícem se říkalo, jak jsme široko daleko nejlepší, a najednou jsme pro změnu nejhorší," připomenul Arrasate úvod sezony, v němž Real suverénně přešel v kvalifikačním předkole přes francouzský Lyon do Ligy mistrů a v lize měl po dvou kolech čtyři body. "Přitom jsme stále stejný tým, máme stejného kouče a jsem si jistý, že se zase vrátíme nahoru." Arrasate se ovšem bude muset obejít bez zraněného Xabiho Prieta, jehož vyřadil natržený sval minimálně na tři týdny. Zato Gorka Elustondo i David Zurutuza se již vrátili do tréninku a proti Seville mohou být připravení nastoupit.

"Měli jsme hodně zraněných, ale s tím holt nic moc udělat nemůžeme," odmítá výmluvy Arrasate. Poté našel pár slov i k nadcházejícímu protivníkovi, který v posledním kole letos poprvé zvítězil. "Tvoří nevyrovnaný tým, ale zrovna začínají hrát dobře a jsou nebezpeční už jen díky tomu, že nevíme, jakou tvář Sevilly na hřišti uvidíme."

Jestli se zatím někdo může Sociedadu vyrovnat v počtu zraněných, bude to právě Sevilla. Denis Cheryshev se sotva ohřál v minulém zápase s Rayem a už musel kvůli poraněné noze střídat a absentovat bude proti baskickému celku i Stephane Mbia, jehož zlobí prst na chodidle. Další hráči z marodky jsou José Antonio Reyes, Vitolo, Fazio, Cicinho, Navarro a Carrico.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Bravo - C. Martínez, González, I. Martínez, Bella - Pardo, Bergara, Griezmann - Vela, Agirretxe, Castro
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Beto - Coke, Cala, Pareja, Moreno - Iborra, Rakitić - Perotti, Marin, Rabello - Gameiro
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.40 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Madrid - Atlético Madrid  (sobota 22:00)
Slavné derby dvou rivalů z hlavního města čeká v sobotu večer fanoušky na stadionu Santiago Bernabeu. Atlético Madrid bude chtít zaskočit slavný Bílý balet a na jeho hřišti dokázat, že má na to bojovat o nejvyšší příčky La Ligy. Ancelottiho skvadra bude usilovat před domácími diváky o nápravu rozporuplných výkonů z předchozích zápasů.

"Toto derby musí být bitva," uvedl před zápasem Diego López. "Víme jak porazit Real," volil sebevědomá slova na druhé straně Courtois. Vše nasvědčuje tomu, že je před námi velký zápas. Střetnou se totiž nejen odvěcí rivalové, ale také mužstva, jež letos ještě nenašla přemožitele. Pro Real by tři body znamenaly první velké vítězství v sezóně, pro Atlético naopak vstupenku do boje o titul a prolomení ligového prokletí, neboť v lize rojiblancos neporazili Bílý balet od roku 1999.

Domácí zatím neválcují své soupeře tak, jak se před sezónou předpokládalo. Body ztratili už ve čtvrtém kole, když na hřišti výborně hrajícího nováčka z Villarealu remizovali 2:2. Namále měli Los Blancos i v posledním kole, kdy výhru nad dalším nováčkem Elche musel až v nastavení zachraňovat z penalty Christiano Ronaldo. O kontroverzním zákroku Sáncheze na Pepeho se napsalo a namluvilo dosti. Pachuť po rozporuplném výkonu rozhodčího Fernándeze zůstala.

"Musíme hrát lépe. Derby nevyhrajeme, pokud budeme hrát jako dnes. Musíme hrát s větším nasazením a zaujetím," komentoval Ancelotti výkon svého týmu vzhledem k nadcházejícímu utkání.

Atlético nemohlo začít sezónu lépe. S plným počtem osmnácti bodů ze šesti zápasů okupuje druhou příčku pouze vinou horšího skóre. Derby s Realem však bude pro svěřence Diega Simeoneho první opravdu těžký zápas v sezóně, jelikož doposud hrálo Atlético pouze s kluby z dolní poloviny tabulky.

"Moc se na utkání těšíme. Poslední vzájemný zápas jsme vyhráli, tak to pojďme zopakovat. Bude to důležité utkání pro nás i fanoušky. Pro mě je rozhodující dynamika v našem týmu, vždy jdeme za vítězstvím," připomněl obránce hostí Juanfran poslední vzájemné utkání obou týmů ve finále národního poháru, jež Atlético vyhrálo po prodloužení díky gólu Mirandy 2:1. Minulý zápas je však již minulostí a krutou realitou je, že v lize Atlético na Real prostě neumí. Vždyť od svého návratu do Primera División v roce 2002 svého městského rivala ještě v La Lize neporazilo.

Otazník visí nad startem Garetha Balea, který kvůli zdravotním potížím proti Elche nehrál. Do pátečního tréninku se nicméně již zapojil. Pokud by se posila z Tottehamu zařadila do základní sestavy, na lavičku by se pravděpodobně přesunul jeden z dvojice Benzema, Di María. Na druhé straně je ohrožena účast záložníka Maria Suáreze, jenž si v posledním utkání s Osasunou přivodil zranění a zápas nedohrál.

Šlágr sedmého kola vypukne ve 22:00 a utkání bude řídit Antonio Mateu.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
D. López - F. Coentrao, S. Ramos, Pepe, Arbeola - Khedira, Modric - C. Ronaldo, Isco, Di María - Benzema
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - F. Luís, Godín, Miranda, Juanfran - Koke, Tiago, Gabi, A. Turan - D. Costa, Villa
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.60 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Valladolid - Málaga CF  (pátek 21:00)
Osmá Málaga chce navázat na svůj poslední úspěch proti Almeríi. Valladolidu se naproti tomu nedaří a zatím má v šesti zápasech na kontě jen jednu jedninou výhru. Prolomí konečně smůlu a zvítězí proti motivovanému týmu hostí?

Pokud se může úspěch Málagy o něco opírat, pak je to téměř bezchybná obranná linie. Tým zkušeného trenéra Bernda Schustera v posledních třech zápasech neinkasoval ani jedinkrát, navíc se povedlo zazářit také jeho ofenzivním postavám. Když vezmeme v úvahu momentální ligovou formu Realu Valladolid, který poslední tři zápasy nezvítězil, je jasné, že na Estadio José Zorrilla budou hosté favority.

Náladu v týmu si po třech utkáních bez inkasovaného gólu v řadě pochvaluje také záložník Sergio Sánchez. Pro klubové stránky řekl: "Týmu se v obraně opravdu daří, což výsledky jasně ukazují. Když víte, že obrana stojí za vámi a neinkasuje, můžete se coby útočící hráč víc soustředit na svoje povinnosti. Takže naši útočníci si vytvářejí mnohem větší procento šancí, když jim "kryjeme záda". Jsem nyní spokojený i se svou vlastní formou, v záloze se cítím opravdu dobře. Chci se nadále zlepšovat," ukazuje Sánchez jasný cíl.

"Tvoříme skvělou partu lidí, náš herní styl je od počátku jasný a každý v týmu hraje s radostí. Díky skvělé obraně a těmto dalším atributům můžeme dosáhnout velkých úspěchů. Na ligovou tabulku se v této fázi sezony ještě spoléhat nedá, jedna výhra nebo naopak prohra může změnit místa o několik příček. V období kolem Vánoc ale chceme být na co nejlepší možné pozici, abychom si náskok udrželi," představuje si Sánchez.

Málagu netrápí příliš velký počet zranění, situace v táboře soupeře je naprosto odlišná. Mimo hru pravděpodobně zůstane německá hvězda Patrick Ebert, který si z remízového zápasu proti Levante odnesl lehčí svalové zranění. Možná až tříměsíční pauza čeká na dalšího záložníka Victora Pereze, který si obnovil frakturu lýtkové kosti. I přes zásadní absence však hostující Sergio Sánchez předpovídá těžké utkání.

"Zápasy s Valladolidem nikdy nejsou snadné, protože tamní diváci jsou velmi emotivní a tlak z jejich strany je vždy obrovský. Takže naším hlavním cílem bude minimalizovat schopnosti soupeře a snažit se zůstat u naší hry. Je skvělé, že se nám stále daří vytvářet si množství příležitostí; teď v tom chceme pokračovat. A když se nám povede vrátit se domů se třemi body, nálada bude zase o něco lepší," uzavírá bývalý hráč FC Sevilla.
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Marino - Rukavina, Rueda, Valiente, Peňa - Sastre, Baraja - Ebert, Omar, Bergdich - Guerra
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Caballero - Gámez, Sánchez, Angeleri, Antunes - Darder, Tissone - Portillo, Morales, Eliseu - Hamdaoui
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.80 - 3.20 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona660022:518
2.Atlético Madrid660018:518
3.Real Madrid651014:616
4.Villarreal CF642012:614
5.Athletic Bilbao640212:1012
6.Espanyol Barcelona632110:711
7.Valencia CF63039:109
8.Málaga CF62229:48
9.Getafe CF62137:107
10.Levante UD61415:117
11.Celta Vigo61327:96
12.Real Sociedad61325:76
13.Real Betis61236:75
14.Sevilla FC612310:125
15.Granada CF61233:55
16.Real Valladolid61234:75
17.UD Almería603310:153
18.Elche CF60335:103
19.CA Osasuna61055:123
20.Rayo Vallecano61055:203

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (535)

Přidat komentář
Gianni27

1. pre Real na 1. mieste po tomto kole

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme jestli mu na to budou stačit peníze...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj, na zapas s atleticom je trosku iny CA$H ako proti elche

Reagovat
smazaný uživatel

+na zápas almerica vs. barca

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzial, barca nema take eso v rukave, akym je Muňiz pre sReal

Reagovat
smazaný uživatel

já sem to myslel tak, že real podplatí toho rozhodčí z duely barcy

Reagovat
Jerichoo

gratulácia culés k novej draftovej jednotke pre túto sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

No, kandidátů se tady za poslední dny vyrojilo víc než dost.

Reagovat
celeb

no keby to bolo aspon orginalne. Uz to tu vidim tak 3x

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Santana

Reagovat
celeb

kurva, chovaj sa ako chlap. Hrali ste sracku a tak ste dopadli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

vysledok bude dost zalezat od rozhodcu

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
-Carles-

Muňiz bude opäť pískať zápas Realu?

Reagovat
X-bano-X

Z chladničky

Reagovat
smazaný uživatel

teraz tam daju pre zmenu "nestranneho" Undiana Mallenca

Reagovat
ADM

1. pre španielskych rozhodcov

Reagovat
Darren Fletcher

wau, 6 kôl a iba deväť tímov vyhralo viac ako raz

Reagovat
smazaný uživatel

to svědčí o vyrovnanosti ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Real-Atletico 2-3, Colchoneros konečne po dlhých rokoch naplno zaberie na SB v LaLige a Real dostane čo mu patrí. V Elche to bola hanba, výkon Realu aj rozhodcu, futbal je krása, vášeň, Elche nám to ukázalo, nemal by predsa mančaft ktoreho hodnota je 10x väčšia rozšlapať trpaslíka v podobe Elche? Rojiblancos Vamos v sobotu im to ukážeme!!! http://scoutingandanalysis.blogspot.sk/2013/09/inter-milano-acf-fiorentina-2-1-inter.html

Reagovat
X-bano-X

10 krát väčšia? Len Bale stál viac ako celá zostava Elche dokopy.

Reagovat
smazaný uživatel

ROnaldo

Reagovat
Andis

Filip17

Reagovat
Xavi

Nechápu, proč dnes nedávají Pucelu s Málagou, celkem atraktivní zápas a v pátek ty předehrávky přece dávali, místo toho nějakej trapnej záznam.

Reagovat
Kily

není to poprvé, minulý týden v neděli večer taky dávali záznam zápasu Betis - Granada, když jsme hráli my se Sevillou. Ona se zde samozřejmě nabízí otázka, jestli to třeba vzhledem ke kvalitě hry Valencie a umístění Sevilly před samotným zápasem nevypadalo jako logická volba. Ale kdo ví, jak jsou na tom třeba s právy ohledně počtu zápasů, jestli nemají daný určitý počet a raději vynechají páteční předehrávku, než nějaký zápas v sobotu nebo neděli

Reagovat
Xavi

jn. je to možny.

Reagovat
madridcan

Vsetko jednotky dnes

Reagovat
X-bano-X

"Jen málokdo by si vsadil na výhru domácího týmu proti Kataláncům. Almeríi se ještě nepodařilo vyhrát, šest zápasů si rovnoměrně rozdělila na tři remízy a stejný počet prohraných utkání. Na svém účtu má nyní pouhé tři body, které jí stačí sotva na sedmnáctou příčku. Ani poslední zápas v rámci vloženého kola nepřidal naději do kopaček domácích, protože Málaga byla nad jejich síly a vstřelila jim dvě branky." = "Jen madridcan by si vsadil na výhru domácího týmu proti Kataláncům. Almeríi se ještě nepodařilo vyhrát, šest zápasů si rovnoměrně rozdělila na tři remízy a stejný počet prohraných utkání. Na svém účtu má nyní pouhé tři body, které jí stačí sotva na sedmnáctou příčku. Ani poslední zápas v rámci vloženého kola nepřidal naději do kopaček domácích, protože Málaga byla nad jejich síly a vstřelila jim dvě branky."

Reagovat
smazaný uživatel

Je evidentni, ze to od nej neni sazka, je to prani.. Taky si jiste prejes ztratu Madridu.

Reagovat
madridcan

To urcite praje...len je otazka, ze ktoreho

Reagovat
smazaný uživatel

Madrid bylo ve fotbale vzdycky oznaceni jen pro jeden klub.. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Jako upřímně jde letos zatím mnohem větší strach z Atlética.

Reagovat
madridcan

Urcite...uvidime, ze ci si to klasicky nemysli aj Atletico

Reagovat
LAM

Očekávám sestavu:

Valdes-Alves,Pique,Bartra,Adriano-Song,Fabregas,Iniesta-Neymar,Messi,Pedro

Takže doufám že předvedeme pořádnej výkon se spoustou golů a 3 body.V Madriském derby by mohla bejt remíza aby jsme odskočily oběma.

Reagovat
Jerichoo

Dnes do stredu dúfam Illara je to s ním pevnejšie ako s Modričom a hrať bude asi aj Bale, čo si odnesie Angel alebo Isco.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, že v základě ne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pojďme Atleti!

Reagovat
frankiefcb

Mám takové tušení, podobné jako před finále poháru, že to dneska vyjde. Že se nám konečně podaří v lize porazit Real. Myslím, že tato možnost je reálná. Podařilo se nám prorazit dlouhodobý komplex z Realu. Hra je pod Simeonem ustálená a Real se teprve chytá, takže dneska opravdu věřím Atletům. Čekám samozřejmě velmi vyhecovaný souboj. Moc se těším na večer!!

Reagovat
2miguel1

Real určite vyhrá

Reagovat
frankiefcb

Nemyslím si, že určitě.

Reagovat
2miguel1

to sú politicky jasne určene body pre Real, ako aj zo zápasu vonku na Vicente Calderone

Reagovat
Kily

já jsem právě strašně zvědavý, jak se Atlético dokáže vyrovnat s očekáváními. Do derby jde v lepší formě a pohodě a nikoli jako outsider, od něhož se moc nečeká

Reagovat
frankiefcb

Jelikož se už podařilo Real porazit, tak i s pocitem, že to jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo umí velké mače a to se dnes potvrdí. Real vyhraje.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Kenneth

Atletico dostane tradičně na pičku. 3:1

Reagovat
stas87
Reagovat
smazaný uživatel

Real pry ma zajem o Mandzukice a zkusi nabidnout 35-40 mil Eur

Reagovat
Kokesh

Sám Fiorentino řekl, že momentálně nechce žádnýho útočníka kupovat, ani v zimě...

Reagovat
Kily

smícháš v hrnci Lewovo prohlášení s klubem, který potřebuje útočníka, vycedíš z toho prohlášení onoho útočníka a vyjde ti tahle spekulace

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutně nehrozí. Zrovna včera jsem o tom přemýšlel, že my pořád chceme "útočníka, který nám vyhraje LM", takže Kun, Falcao, Suárez, Lewa atd., zatímco Bayern si levně koupí Mandžukiće, o kterýho bychom si neopřeli ani kolo a v klidu to vyhraje s ním. Někdo umí, někdo jde jen po jménech a čumí.

Reagovat
smazaný uživatel

tak je pravda, ze v posledni dobe at Bayern privedl koho chtel, tak se okamzie chytnul, Mandzukic, Dante, Martinez, Shaqiri...Thiago a Goetze zatim neodehrali takrka nic, takze nehodnotim

Reagovat
Kokesh

No....bez červené to asi nebude.

Reagovat
Jerichoo
Reagovat
monty25

No co, tak Victor ukázal Gerardovi, že je jednička.

Reagovat
Dominator

Reagovat
Kongo

Cartabia je fakt výborný.

Reagovat
smazaný uživatel

Valdés, Alves, Piqué, Bartra, Adriano, Sergio, Iniesta, Cesc, Alexis, Messi, Pedro.

Dnes ma volno Neymar. Som zvedavy na Bartru

Reagovat
smazaný uživatel

Verim Realu dneska. Tipuju 3:1. Skoro bych rekl, ze Atletico je vetsi faavorit diky jejich forme, ale Carlo podle me tyhle zapasy zvladne.

Reagovat
Kily

sice výhra, ale bída a když připočítám i Guardada, tak hned pět zraněných, solidní odpoledne

Reagovat
Kongo

Bernat hrál dneska dobře,podle mě nejlepší hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Výkon teda zoufalý, ale tři body doma. Budiž..

Reagovat
Kongo

Takhle to bylo i minulý rok,sice se za Valverdeho vyhrávalo,ale herně hodně podobné tomuto.

Reagovat
Kily

já nevím, já si spíš myslím, že to herně je ještě zoufalejší než za Pellegrina, který body doma dokázal sbírat taky, Valverdeho Valencia byla herně jednoznačně výše

Reagovat
Kongo

No,jednoznačně bych neřekl.Ale menší rozdíl tam byl,když se nakopnul míč na Soldada,tak bylo jisté,že ten míč neztratí,pokryje a přihraje.Takhle když se nakopne na Postigu nebo Jonase,tak si prostě ten balon nepokryjí a jsme bez balonu.Tam by měl Postiga hodně zapracovat a nebo tam šupnout Dorlana.

Reagovat
patas92

Reagovat
technecium

MESSI DOLŮ

Reagovat
smazaný uživatel

proč?

Reagovat
patas92

zranění

Reagovat
technecium

fakt? co přesně? ničeho jsem si nevšiml

Reagovat
technecium

nepřišlo mi, že by mu něco bylo, spíš ho šetří na další zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

WTF?

Reagovat
smazaný uživatel

WTF?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Záhada Messiho stehna diel 48

Reagovat
Kluivert9

Už se máme smát?

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
LAM

Už bych se z těch zranění posral.Messi už v lize mohl mít v pohodě 10golů.Snad to zvládnem i bez něj a nebude to nic vážného.Poslední půl roku je na posrání.

Reagovat
smazaný uživatel

2. věta

Reagovat
celeb

tak len dementovi nedojde, ze 7 a 10 az taky rozdiel nebude. Potom aj ten priblbly dava zmysel.

Reagovat
C0br

Ty jsi takovej ten fanoušek, co by bral výsledek 3:3 s Messiho hattrickem místo jednogólové výhry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Messi si zase posadil Neymara.

Reagovat
Kluivert9

JJ i sebe...

Reagovat
LAM

Po odchodu Messiho jako by odešla celá Barcelona.Ostatní prostě bez něj nejsou schopný nic vymyslet a chybujou.Ať tam pošle Neymara protože ten na to má tým v útoku vést ale je zvláštní jak na tým zapůsobí stráta Messiho.

Snad Leo bude v poho a bylo to jen preventivní.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně...Měl tam jít střídat Neymar, nechápu proč tam hodil Xaviho...

Reagovat
smazaný uživatel

Pretože bez Messiho by sme nevyviezli kľudne loptu, keďže Cesc hraje totálne hovno

Reagovat
blaugrana

Hráme tak na 30%. Obrana strašná, až na Bartru a to je čo pvoedať, keď on je najlepší obranca. V zime musí stoper jednoznačne prísť.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že tá obrana je kompletne mimo a Bartra je na tom rovnako ako ostatní.

Reagovat
smazaný uživatel

achjo proč mě jen vždyck přestane bavit jak barcelona hraje, když tam neni messi ? Fabregas Xavi a Iniesta si to tam přicmrndávaj sice hezky, u půlící čáry, Alexis a Pedro klasicky snaživí ale tak trochu kopejtka.....Co mu zas je ...Takže LM zas bez něj ....a teď čekám nějakou dost vydřenou výhru, asi to takhle 0:1 zůstane....už mě to sere

Reagovat
smazaný uživatel

já už si raději pustil ten Arsenal....hrajou prostě zas hovno a jedinej Messi co má koule jít jak buldog do zakončení šel dolu...Nebo Sanchez je možná má taky, ale tak nějak to neumí ,)

Reagovat
Kluivert9

Pusť si Arsenal...

Reagovat
smazaný uživatel

pustil...tak ona je teď stejně půle a vypad tam komentář..resp. až zas barca začne, tak budu čumět na barcu a mít do toho koment arsenalu, když se něco bude dít tam rychle si přepnu okýnka...A jestli se mi někdo divý, že jsem si po zranění Messiho ten fotbal přepnul, pak ať, ale já viděl jak ta hra vypadala ,) hráli na facku, dokonce i Iniesta (kterej poslední dobou tolik kazí, když nesmyslně sóluje - jakože už vidim po Xtý že si krásně udělal jednoho nebo dva hráče, ale pak ten balon stejně zasekl a nahrál dozadu, ikdyž se mohl pokusit o průnik blíž brance...) ....

Reagovat
smazaný uživatel

WTF? Iniesta sólista, protože obejde 2 hráče a pak nepokračuje dál a nahraje dozadu..

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ je to veľmi statické a nikomu sa nechce. Najväčšie sklamanie pre mňa Cesc, pretože do zranenia Messiho to mal byť on kto mal rozohorávať akcie a dávať myšlienku našej hre a on sa tam schováva za brániacich hráčov a keď sa ku lopte náhodou dostal tak bol prekvapený keď ku nemu dostúpil obranca a tú loptu stratil. Bartra hrá na istotu a radšej dlhé lopty neposiela a Piqué tiež dlhú loptu nepošle a tak do zranenia Messiho tie línie boli odrezané od seba.

Inak ten Messiho gól bude v konečnom zúčtovaní ešte zlatý pretože je to samá prihrávka dozadu a nikto sa nesnaží o 1 na 1 a kým nepríde Neymar tak si nemyslím, že sa nič nezmení. Pedro je klasický alibista a Alexis sa zapletie do svojich kľučiek a Cesc namiesto toho aby sa pohyboval okolo vápna, tak ide zavadzať ostatným

Ešte že s príchodom Xaviho má tu loptu, kto vyviesť.

Bartra zatiaľ v pohode, ale dostať zbytočnú žltú na polke súpera to je na facku

Reagovat
celeb

zatial vyborne Pedro, Bartra, Cesc. Gerarda by mohla preplieskat Sakira.

Snad sa to v 2. polcase rozbehne po prichode Neymara.

Reagovat
smazaný uživatel

prosimtě podle čeho hodnotíš výborné výkony těchto tří ? Dobře, Pedro vrátil Messimu (takovoudle vracečku zvládne každej kdo trochu ovládá balon) a Bartra zatim bez chyby (on už se hodnotí tak, že pakliže neudělá svou klasickou minelu nějakou, tak je jeho výken prej dobrej no..) a Cesca nechápu vůbec, hraje zmateně jak celou minulou sezonu...

Reagovat
celeb

hodnotim zapas, resp. polcas ako ho vidim, neriesim predch. zapasy/sezonu.

Toto trio je IMHO najlepsie na ihrisku.

Reagovat
Robbie

co je z Messim ?

Reagovat
smazaný uživatel

zranenie stehna pravdepodone

Reagovat
celeb

alexis je uplne nulovy dnes

Reagovat
Dr. Admess

Adrianooo Důležitej gól.

Reagovat
celeb

Bartricka vyborne! Skoda, ze Pedro neposunul dalej, ale aj tak uz 2. dobry prienik do sestnastky! Ten chlapec mi dnes robi radost.

Reagovat
teenz
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

po prichode Xaviho sa zacal Cesc nejak stracat. Aj hra zacala byt nejak moc stereotypna, pomale tiki-taka v strede s minimom sanci.

V 2. polcase zlepseny Adriano a aj Dani. Jeho cit na dolezite minifauly je k nezaplateniu. Bartra stale super vykon.

Reagovat
Rssa

Bartra dneska povedený výkon

Reagovat
-Carles-

Reagovat
celeb

to sme potrebovali vidiet!

Reagovat
blaugrana

Len či na ne dokáže nadviazať. Každopádne a nepochybne stopera kúpiť musíme. Carles toho už moc nenahrá.

Reagovat
X-bano-X

Co sa to tak Victor háda s Xavim

Reagovat
smazaný uživatel

to by mě taky zajímalo co to Valdese zas popadlo :D jinak dneska jeho výkon ani nelze hodnotit, v podstatě měl snadný centry do ruky a pak tu jednu střelu co mu šla do těla...No, kiks byla ta přihrávka na Busqa, po který se oba zranily, aneb připomínka jeho super příher soupeřům z dob minulých (naštěstí)

Reagovat
smazaný uživatel

Už sa tiež nemohol dívať na tú trápnu hru a pripomenul Xavimu, že má kapitánsku pásku

Reagovat
smazaný uživatel

jako možná...je možný že mu šel vytknout, že málo okřikuje spoluhráče...Nojo, tady prostě chybí El Capitano Puyol

Reagovat
Jerichoo

Podľa mňa pre to ze Xavi situáciu predtým nepochopitelne vyliezol z múru

Reagovat
alcantara

Rozdiel s Xavim na ihrisku a mimo neho je stale hrozne viditelny. Ten rozduchany hejt voci nemu stale tak trochu nechapem. Az raz nebude moct, budeme mat strasny pruser.

Reagovat
celeb

Mal som pocit, ze Cesc vsunuty na lavo medzi Donom a Pedrom to zbytocne prehustil a na pravo mal Xavi k dispozicii len sterilneho Alexisa a Daniho, ktory sa hlavne v 1. polcase moc nepretrhal. Zda sa, ze na pravej strane moc alternativ nemame.

No nic, aspon sa bude mat Tata cim zaoberat.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to bol ten hrozný nepohyblivý výkon z jara s množstvom prihrávok a každý útok hneď zastaviť a prihrať naspať (hádzaná). No každý zápas nemôže byť posvätený tak snáď hráči pošetrili sily, pretože toto bola povinná profesorská jazda, keď hráči buď mysleli na ten rekord alebo chceli držať loptu a nedať novinárom šancu na trápne otázky.

V druhom polčase som iba čakal kedy tam Tata pošle Neymara, aby sa začalo niečo dať a bohužiaľ som sa nedočkal ani jedného.

Hodnotiť nie je čo, ale titul o najneviditeľnejšieho a najzbytočnejšieho hráča zápasu vyhráva s prehľadom Cesc.

3 body potešia a teraz čakať ako dopadne derby madrileňo.

Reagovat
LAM

Bez Messiho je Barcelona poloviční to je jasný.Neymar by to mohl změnit ale ten pro změnu nehrál.Hráli jsme na 30% ale naštěstí to stačilo.

Doufám že Messimu nic nebude a příště i s Neymarem to bude o 200% lepší výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Hezký, jak tu některý neunášej, že si Leošek proti Almerii zase nezvednul ego a nedal minimálně hattrick.

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo sa zranil zase? Bože bože zase na nečem fičíš

Reagovat
smazaný uživatel

A co? Já pouze prezentuji realitu místní diskuze.

Reagovat
LAM

díky že sis ho zvednul aspoˇm ty a běž spát protože tady na tebe není nikdo zvědavej

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně tak jako nikdo nebyl zvědavý na komentáře katalánských komediantů pod článkem o Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže fanuškik Realu madrid ktory ešte stale neprekusol debilitu Pepehoa to že zapas bol absolutne v poriadku Neunašame že Messi nedal hattrick za to vy to unášate keď ho dá http://www.youtube.com/watch?v=vGdCTfIjU5w

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutně nechápu, kde sis odvodil tu první část. A druhá část je prostě absolutní nesmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte sa spýtam komu fandíš?

Reagovat
Kluivert9

Fandí korupčníkům z Madridu

Reagovat
smazaný uživatel

Real: Diego López; Arbeloa, Sergio Ramos, Pepe, Coentrão; Illarramendi, Khedira, Isco; Di María, Cristiano Ronaldo, Benzema. Atlético: Courtois; Juanfran Torres, Miranda, Godín, Filipe Luis; Tiago Cardoso, Gabi Fernández, Koke; Arda Turan, Diego Costa, Villa.

Reagovat
smazaný uživatel

proč vlastně nehraje Bale a minule nebyl ani u náhradníků ? Je zas zraněnej bo co ? Já dneska chci +3,5g a pěknej fotbal !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, byl zraněnej.

Reagovat
Kenneth

Bez Modrice? Ten stred bude zase strasnej...

Reagovat
smazaný uživatel

Bale je na lavicke?

Reagovat
Kluivert9

j

Reagovat
smazaný uživatel

illarra khedira ja som chcel pekny futbal

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Preco nehra Varane ? uz je zdravy nie ?

Reagovat
Kluivert9

Neumí padat jak Pepe.

Reagovat
smazaný uživatel

lol alwsujw tu někdo Ajax ? :D to snad neni možný, furt mi to tu bliká a přidávaj góly jak na běžícím pásu :)))))))

Reagovat
smazaný uživatel

53´gól Sigthorsson a 53´min gól Sigthorsson znova :D velevtipný :) ještě by mohl dát hattrick do 55´ a byl by to snad rekord :)

Reagovat
X-bano-X

Nemá niekto nejaky HD stream?

Reagovat
smazaný uživatel

Bale sedí? Boha.

Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 146690 Canal +

Reagovat
celeb

acestream://f9e5f56c7908277771b731217af5e1a8dd8a5370

Reagovat
celeb

3500 kbps - stabilne

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

di maria ,,,, goool di maria !!

Reagovat
smazaný uživatel

Diegooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, klasický start máme za sebou.

Reagovat
Kenneth

Pořád dokola to samý...

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos hezky zaspal

Reagovat
smazaný uživatel

tento gol bol di maria 2 krat jebnuto stratil loptu

Reagovat
SIRBRANIKE

pekne

Reagovat
smazaný uživatel

David

Reagovat
cristiano.K.

slušný flash?

Reagovat
SIRBRANIKE
Reagovat
cristiano.K.

to je přesně co jsem nechtěl wizi samozřejmě znám

Reagovat
SIRBRANIKE

nainštaluj si sopcast, tam je celkom slušná kvalita

Reagovat
smazaný uživatel

hele na atdhe je dobrej...sice kvalita nic moc, ale mě to neva, na co jim vidět do xichtů, jde o fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

yeesss podvodníčci prohrávají:D Real sice často prohrává,ale neni soupeř jako soupeř;)

Reagovat
smazaný uživatel

Jednička draftu nechybí.

Reagovat
Kenneth

Kretén Di Mária. Každou jeho ztrátu bych začal pokutovat... To je něco neskutečnýho.

Reagovat
smazaný uživatel

na otocku by som ho teraz vystriedal

Reagovat
smazaný uživatel

krásně DC teď to dotáhnout do vítěznýho konce

Reagovat
smazaný uživatel

pekne, DC19 zaúradoval!

Reagovat
Counter

Coentrao

Reagovat
smazaný uživatel

Turan tvle to muselo bolet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Costa do repre , len otazka ze do ktorej

Reagovat
Manik...

A je to tu zase. Mě už by docela zajímala statistika, kdy Real dostane 1. gól

Reagovat
Kenneth

Co to předvádějí omg.. Proč to jako nakopávají?

Reagovat
Manik...

Ten Arbeola je už na pěst

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

že ruka

Reagovat
smazaný uživatel

nebylo to ted na penaltu?:D

Reagovat
SIRBRANIKE

Inak, mne je toho Ronalda snáď aj ľúto, pripomína mi Rosu v repre...

Reagovat
wild

len na rozdiel od Rosu si Ronaldo vybral kde bude hrat

Reagovat
C0br

Má někdo v Realu ponětí, co vlastně chtějí hrát?

Reagovat
wild

nieco ako MU..nevedia co maju robit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

v decembri budeme vediet

Reagovat
Manik...

to už ale mohl mít titul v tahu a to nemluvím o LM, kde máme dost těžkou skupinu

Reagovat
smazaný uživatel

Po remíze Juve s Kodaní je ta těžká skupina o dost jednodušší.

Reagovat
10

to si Chelsea myslela minulej rok taky

Reagovat
Manik...

To Juve nech bejt, klidně nás můžou porazit v obou duelech. A v Kodani bude pěkná zima, takže se toho též obávám

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

di maria to je neuveritelne ... musi dole strasne nepresny

Reagovat
smazaný uživatel

Concentrao

Reagovat
smazaný uživatel

Arbeloa mu šlápne na lýtko a pak je jeden z prvních, kdo vyčítají sudímu, že ho nechává ošetřit.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, pěkný šrámy.

Reagovat
smazaný uživatel

takžééé...kde jsou ti co nadávali na Mourinhův Real ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

proč ? Mám za to že ty jsi fanda Realu - tobě se takovejhle Real líbí snad ?

Reagovat
smazaný uživatel

ano lepsie ako beton

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím se vyhrává a to je hlavní.

Reagovat
SIRBRANIKE

Fuj, ale bolo to neúmyselné..

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema chudak, on je na tom horsie ako Torres

Reagovat
-Carles-

To odjakživa

Reagovat
smazaný uživatel

Illarra dnes zatiaľ najlepší z Realu

Reagovat
Masi

Nekoukáš na jiné zápas? Já vidím Illarru jako nejhoršího, přesné pass nedá, spousta ztrát na místě kde potřebujem zakládat akce... k ničemu hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

To je ten co stál 30 mega? Zlatej Fellaini

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Pepe

Reagovat
smazaný uživatel

Pepé:DDD

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema

Reagovat
10

ten Real absolutně neví...chudák Carlo

Reagovat
smazaný uživatel

Real nemit Diega Lopeze, tak hrajou o sestup, pekna prace Carlo

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo? spíš Perez ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak souvisi Perez s tim, jak Carlo rozjebal ten tym?

Reagovat
10

jak se dá rozjebat totálne rozjebanej tým?

Reagovat
smazaný uživatel

Herne rozjebanej nebyl, akorat ti hraci jsou namysleny hovadaci, kteri vystvali Mourka. Dobre jim tak. A Carlo je hovno trener, kdyz nevidi, na co ten tym ma a co s nim muze hrat a co ne..

Reagovat
10

hrát na SB na brejky, jak dole píšeš?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, hrat rychlej, primocarej fotbal s tahem na branu, ne si to smrdlat s hracema jako je Ronaldo a Di Maria na pulce.

Reagovat
10

to jde ruku v ruce s tím, co píšeš nahoře...tohle určitě není fotbal, kterej po nich Carlo chce

Reagovat
celeb

Reagovat
smazaný uživatel

měl tam zůstat Mou...

Reagovat
-Carles-

Koľko červených bude dnes?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tipujem Pepe,Diego C a ani Coentrao nemusí byt bez sance...

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych přidal i Ramose, Kokeho nebo Cristiana.

Reagovat
celeb

Arda tiez nie je bez cance. Neviem presne kto ju dostane, ale viem, ze Diego nebude daleko

Reagovat
hntlyl

Costa

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe dneska udělá něco nepěknýho. A myslím, že to udělá Costovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Costa suverénne najodpornejší hráč na trávnikoch, arogancia, tuposť v 1 osobe

Reagovat
smazaný uživatel

nejvetší dement je bezesporu PEPÉ ale nevadí:D

Reagovat
smazaný uživatel

Derby jak ma byt

Reagovat
smazaný uživatel

atleti hrají skvěle a real může být rád, že prohrává jenom o jeden gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Real vdeci jenom Lopezovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to je na palici, Carlo ma k dispozici ( + jeste nakoupil) hrace, kteri se hodi do rychleho brejkvoeho fotbalu, ale snazi se s nema hrat tu spanelskou sracku.

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo nakoupil

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
smazaný uživatel

tak snad po přestávce Atleti přidaj ještě jeden

Reagovat
smazaný uživatel

illarra jednoznacne najhorsi hrac realu ... rozhoravka hrozna , ofenzivu nepodporuje , nepresny ... Modric mal hrat chyba carlo

Reagovat
smazaný uživatel

Proc by mel podporovat ofenzivu?

Reagovat
smazaný uživatel

CM ma podporovat aj ofenzivu aspon to robi Modric , ked sme na superovej pozicii vobec nic nevymysla iba nahra dozadu

Reagovat
smazaný uživatel

asi preto, že je DM

Reagovat
smazaný uživatel

DM je khedira , on teraz hra CM

Reagovat
smazaný uživatel

Khedira je DM jak prase, fakt..

Reagovat
smazaný uživatel

A co na tom hristi dela?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Co tam jako má jinýho dělat? Víš vůbec co dělal Xabi?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Rozdaval mice z prostoru pred stoperama.

Reagovat
smazaný uživatel

A s takovyma reakcema uz si fakt vyliz prdel.

Reagovat
Kenneth

A podporoval ofenzívu. Ten tvůj Illara tam běhá jak dítě bez domova, od stoperů až po vápno, neví která bije. Hlavně že bliješ na Modriče který aspon ví co tam má dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

A jak ji podporoval? To mi rekni.

Reagovat
Kenneth

Podporoval se od stoperů až k půlce, držel míč na kopačce a dával přesný míče k vápnu. A hlavně zvládal k tomu i bránit. Illara je z toho všeho úplně hotový a neví co má udělat dřív.

Reagovat
Kenneth

Pohyboval...

Reagovat
X-bano-X

" A hlavně zvládal k tomu i bránit."

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, ze statistika odebranych micu hovori za vse (vic nez ´"nejlepsi" DM planety, OPET), a to druhou pulku sezony hral jen dulezity zapasy. A nemluve o tom, kolik podstoupil souboju.

Reagovat
smazaný uživatel

Od stoperu az k pulce, to je podpora jak krava. Kazdopadne tohle vsechno je presne to, co Illarra delal proti Villarrealu (az na to braneni, ktery nebylo ono). Ted ne. To, co hral, nebylo z jeho hlavy a ani se nedivim, ze to dneska nedaval. Neni Modric. Je to jiny typ hrace. Nevim, co Carlo zkousi.

Reagovat
smazaný uživatel

di maria - bale , illarra - modric , carlo cita co pisem

Reagovat
smazaný uživatel

je to len zakrývanie toho, že ťahať ofenzívu majú iní hráči (CR, ADM, Isco, Trao)

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Illara za 30 mega i Darida by byl mnohem lepsi..

Reagovat
smazaný uživatel

ty dnes ideš...

Reagovat
smazaný uživatel

modric > illarra , Bale > Di maria

Reagovat
X-bano-X

Azerbaijan váli no.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohlo to být víc, ale možná bude stačit i tohle.

Reagovat
Kily

je to ještě nervóznější než se čekalo, druhá půlka by mohla být hodně výživná

Reagovat
smazaný uživatel

To prece neni mozny, ze je to vyhecovany, vzdyt za kazdej vyhecovanej zapas prece muze Mourinho.

Reagovat
madridcan

Na toto som sa do matky pici, tesil tyzden. Tento rok bude s takouto hrou velmi dlhy

Reagovat
smazaný uživatel

Derby pekne vyhecované. Aký je kurz, že dnes padne rudá, pretože by to bol hriech nevyužiť.

Inak Atleti pekne po Messim dokonale vygumovali aj Ronalda, uvidíme čo prinesie druhý polčas.

Reagovat
smazaný uživatel

nechci nějak ubírat Atletům ani snižovat Messiho. Ale Ronalda hlavně gumuje ten styl, co Real předvádí..

Reagovat
smazaný uživatel

Určite to hrá svoju rolu, ale podobným štýlom Real odohral už niekoľko zápasov túto sezónu a Ronaldo si tie šance resp. góly vypracoval, dnes ho k tomu Atleti zatiaľ nepustili.

Reagovat
smazaný uživatel

treba tie šance využívať Atléti, chce to poistiť ešte 1 gólom

Reagovat
Dr. Admess

Hm, nevím, komu to přát. Remíza by byla pro nás asi lepší, ať ztratí nejen Real, ale i Atlétiko, kteří mě čím dál víc potvrzují v tom, že budou letos pro nás nebezpečnější než Real.

Reagovat
smazaný uživatel

Liga je dlhá a lámať sa to bude opäť ako na jar, kde Atleti dojeli aj minulú sezónu na úzky káder resp. jeho kvalitu a teraz k tomu hrajú ešte LM

Reagovat
Dr. Admess

A právě proto by bylo pro nás příjemnější, kdyby pro nás byli (v tabulce) "těžší" než Real.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešný výsledok ligou určite nezamieša, takže je úplne zbytočne riešiť ako to dopadne, pretože pre nás bude každý výsledok pozitívny

Reagovat
-Carles-

Len oni ten káder zas tak úzky nemajú

Reagovat
smazaný uživatel

Však píšem o kvalite. Vypadnú im na dlhšiu dobu 2-3 hráči a ich výkoni idú o level nižšie, čo sa ukázalo proti Osasune, keď šetrili sily

Reagovat
-Carles-

Tak pokiaľ sa zapracuje Toby a Guilavogui + v útoku majú mladého Lea, tak by tie výpadky mohli vykryť. Tím majú silnejší ako pred rokom, napriek odchodu Falcaa

Reagovat
smazaný uživatel

Stále si myslím, že ten jeho odchod sa ešte prejaví. Costa ač má formu tak to celú sezónu neodtiahne a Villa je zatiaľ na tom ako poslednú sezónu v Barce.

Reagovat
Kenneth

here we go.

Reagovat
Dr. Admess

Ok, možná to píšu předčasne, ale proto to taky netvrdím 100%ně. Jde o to, že Atléti za ty roky pod Simeonem udělali velkej proces a právě letos se to může nejvíc ukázat + Real zatím hraje úplný ho*no. Může se to sice změnit, ale já tomu nevěřím...

Reagovat
celeb

Dunbar style

Reagovat
Kenneth

Tragédie. Ancelloti neví která bije. Ta hra nemá žádnou myšlenku,systém, nic. Vygumovaný Ronaldo a ten kdo má nahradit myslitele si tam chodí, párkrát vyhraje souboj, rozehraje do stran ale to je vše... Chybí mu koule a do Xabiho mu nechybí parník ale TITANIC. A když k tomu přidáme to tele na hrotu který neudělá pohyb navíc, tak je z toho prohra na světě.ůů

Reagovat
smazaný uživatel

tele na hrotu

Reagovat
smazaný uživatel

koncový hráč = každá akcia ním končí, väčšinou kvôli tomu, že je v ofsajde

Reagovat
smazaný uživatel

Proste kockopes. Bavi me, jak jsou zase zaloznici daleko od sebe a hlavne nechapu tu "souhru" dvou pivotu, pricemz to, kde se Illarra pohybuje, mi taky vubec nejde do hlavy. Pritom proti Villarrealu byl presne tam, kde mel.. Uz se tesim na Varana, na jeho chovani na hristi, klid, eleganci a cistotu, co se jeho defenzivy tyce, protoze Pepeho fakt nemuzu vystat (saska) a kdyz vidim, ze Ramos nevyhraje souboj bez toho, aby fauloval, tak je to fakt hrozny. Krajni beci zase tragicti dopredu (Carvajal na plac). A letosni Ronaldo je docela zajimava postavicka, bud gol a nebo vsechno spatne, nic mezi tim.

Reagovat
smazaný uživatel

Gaizka Mendieta

Reagovat
Jerichoo

Atletico nič nehrá ale fantasticky bráni. Treba pridať a Di Mariovi preplesk za ten gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Bale, Modrič IN

Reagovat
smazaný uživatel

Di María, Illarramendi OUT

Reagovat
Kenneth

Ancelotti by tam mohl dát ale opičku. Ty jeho klasické goly z hovna by nám mohli pomoct.

Reagovat
Kenneth

Už tam je.

Reagovat
SIRBRANIKE

Carlo sa s tým nesere

Reagovat
smazaný uživatel

di maria - bale , illarra - modric , carlo cita co pisem

Reagovat
SIRBRANIKE

To je neskutočná komédia Arbeloa...

Reagovat
smazaný uživatel

Costa nema sanci ten zapas dohrat

Reagovat
C0br

Co to je za magora?

Reagovat
10

Costa vypadá trošku jako Hierro

Reagovat
smazaný uživatel

Arda mu to vysvětlil dostatečně jasně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
mike.84

bože v te nudné la lize se přerušuje častěji než v nfl

Reagovat
smazaný uživatel

Costa si koleduje o červenú, Diego Pablo poď ho radšej striedať

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo dnes slabucky

Reagovat
smazaný uživatel

Krom golu porad v teto sezone.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, vzdy ked vidim Real, tak nic moc

Reagovat
cristiano.K.

Ramos přemlouvá Costu,aby reprezentovali Španělsko nebo o čem se tam bavěj?

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm, to hraje aj Bale

Reagovat
SIRBRANIKE

Jak ho Ramos pohladil

Reagovat
smazaný uživatel

A Carlo sedí a čumí..

Reagovat
smazaný uživatel

Khediru bych nekdy zkusil na RB.

Reagovat
-Carles-

Bale hrá na hrote? Alebo iba nevie kde má stáť?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale musím říct, že Lahoz to zatím zvládá dobře. Na rozhodování brutální zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

benzema

Reagovat
Manik...

To je děs. Ten Ancelotti mě dost zklamal. Čekal jsem od něho mnohem, mnohem víc

Reagovat
nani92

Reagovat
-Carles-

Costaaaaa, boha

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

jeziiis, to je skody a teraz bude kopat Bale

Reagovat
M11

Diego Lopez drzak

Reagovat
SIRBRANIKE

panebože

Reagovat
C0br

Reagovat
C0br

to je fakt bezmozek, kopnout to takhle z vápna

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo

Reagovat
10

to je technika...

Reagovat
smazaný uživatel

No chvalabohu...Ronaldo istota

Reagovat
smazaný uživatel

on to fakt Ronaldo isiel kopat tymto stylom

Reagovat
smazaný uživatel

mal to kopat bale

Reagovat
Kenneth

ROnaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Jako sorry, ale

Reagovat
smazaný uživatel

S tim bez do prdele, Cristiano. Ani netrefit branu, to je fakt k placi..

Reagovat
smazaný uživatel

to bola parketa pre Bale ..

Reagovat
smazaný uživatel

To o čo sa teraz snažil Ronaldo.

Reagovat
smazaný uživatel

Costa to nedohraje, to je jasne

Reagovat
smazaný uživatel

20 metrů od brány a on to chce propálit...

Reagovat
C0br

tak propálit bych pochopil, ale nějak normálně a ne tou jeho země-vzduch technikou

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zapomnel, ze by vlastne Bale mohl z autu centrovat do vapna.

Reagovat
Manik...

Ty přímáky už Ronaldo snad zapomněl kopat. To není možný. Ta bilance je žalostná. Když si vzpomenu, je dával v United .

Elche byla vyjímka potvrzující pravidlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nahodou tuhle sezonu uz 4. Loni to byla hruza.

Reagovat
Manik...

tak já to beru za tu poslední dobu no

Reagovat
smazaný uživatel

proste mal to skusit technicky nemusi to kopat stale svojim typickym spôsobom..

Reagovat
smazaný uživatel

Diego Costa si tam z nich dělá dobrej den. parádní podívaná.

Reagovat
cristiano.K.

proč tu akci Costy neukážou celou?

Reagovat
smazaný uživatel

Isco dneska otřes, už i minule to bylo slabší...

Reagovat
smazaný uživatel

Možná už si někteří fans začínají vzpomínat na jméno toho Němce s vykoulenýma očima, co odešel poměrně nedávno.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná jo, nevím na co si ostatní začínají vzpomínat... ... každopádně odchod Mesuta je nejvetší chyba od odchodu Makeleleho.

Reagovat
alcantara

Costa je famozny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Bale rozjíždí akci a 6 hráčů si jde k vápnu. Běžtě do prdele mámvpičisti.....

Reagovat
celeb

prisaham-vacku, Diego ma nejaku tajnu moc nad rozhodcami, presadenie jeho vole je s neskutocnou pravdepodobnostou.

Reagovat
Kenneth

Bojovník Morata sedí na lávce a Benzema si tam neustále vyklusává dál...

Reagovat
SIRBRANIKE

benzín mal striedať už dávno

Reagovat
smazaný uživatel

chyba mi tam Ozil

Reagovat
smazaný uživatel

jak oni mohli prodat Mesuta, to prostě nepochopím

Reagovat
smazaný uživatel

jen tak mimochodem, co se vlastne snazi Real hrat?

Reagovat
smazaný uživatel

dneskam som ani nevidel pri lopte benzemu , konecne ide dole

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt jo?

Reagovat
smazaný uživatel

aaaa tak som sa tesil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím že príhovor od Ardy pomohol.

Reagovat
smazaný uživatel

inak benzema dneskam 8 alebo 9 zapas v zaklade to chce fakt odvahu

Reagovat
M11

Arda

Reagovat
-Carles-

Arda

Reagovat
smazaný uživatel

On ho prostě nestáhne.

Reagovat
-Carles-

Inak Carlo musí fetovať, pokiaľ tam chce nechať Benzemu do konca

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne reakce publika. Kazdopadne by me zajimalo, komu z tech dvou bosu Benzema kouri, protoze jinak nevim, jak je tohle mozny.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho dědu málem jeblo.

Reagovat
smazaný uživatel

Sice balon v autu, ale kde zase byl nestahnutelny hrotak?

Reagovat
smazaný uživatel

Tie Ancelotiho ksichty

Reagovat
smazaný uživatel

kurva, ze mi niekto bude pripominat vysledok United a v zapase Real-Ateltico

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Jako chtít odehrát celou sezónu jen s Benzínem chce fakt odvahu

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Co myslite,kto sa poberie ako prvy?

1.Ancelotti

2.Pellegrini

3.Moyes

Reagovat
Manik...

Pellegrini

Reagovat
smazaný uživatel

mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes sa nepoberie, aj keby tuto sezonu skoncil 10.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
alcantara

Vzal niekto Costovi čisto loptu?

Reagovat
SIRBRANIKE

Morata je oveľa platnejší než Karim, fakt nechápem prečo nehráva v základe. Ak dostane pavidelne dostatočný počet minút, tak bude ešte lepší.

Reagovat
10

Ronaldo nenahraje na 3 metry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

mně přijde takovej frustrovanej

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos..

Reagovat
smazaný uživatel

Co sa to stalo s Ronaldom ?

Reagovat
smazaný uživatel

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

4 kusy uz mohli mat!!

Reagovat
smazaný uživatel

málo jim dávají sady

Reagovat
Kenneth

Hvězdičky si klušou zpátky a Morata spirntuje a odebírá míč. To je hodně smutný pohled....

Reagovat
patas92

to mě poser

Reagovat
alcantara

to je šťastia...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

dpč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

uffff

Reagovat
-Carles-

Bale je na ihrisku?

Reagovat
10

sis nevšimnul, jak asi třikrát vzal míč a šel se sklopenou hlavou do šesti protihráčů?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

ty pčo, to je strašná smola

Reagovat
maras93

Já se jdu z toho Realu rozplakat

Reagovat
celeb

kolko skody. Atleti uz mohli davno rozhodnut.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle zasloužilo gol

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Costa to ustal bez červenej..

Reagovat
-Carles-

DC

Reagovat
smazaný uživatel

Morata, Morata, Morata, Morata!!!

Reagovat
Kenneth

Costa si namazal ty dva komedianty na chleba. Ty buodu mít noční můry.

Reagovat
alcantara

Vzal niekto Costovi čisto loptu?

Reagovat
-Carles-

Lopez

Reagovat
SIRBRANIKE

Morata je pán, on proste musí hrávať

Reagovat
smazaný uživatel

To už mělo být tak 0:4

Reagovat
smazaný uživatel

1

Reagovat
smazaný uživatel

Morata je skvelej

Reagovat
DieFohlenBMG

piskni jim penaltu

Reagovat
C0br

Benzema

Reagovat
DieFohlenBMG

kolik nastavení??

Reagovat
Kily

3

Reagovat
DieFohlenBMG

to nedaj

Reagovat
Kily

hrát dneska Kadlec nebo Pilař, tak má šanci zbořit mýtus o neviditelnosti Benzemy tím, že do kabiny přinese jeho dres

Reagovat
C0br

Atletico na titul

Reagovat
smazaný uživatel

No verím že Pepe este vyrobí penaltu..

Reagovat
smazaný uživatel

Courtois

Reagovat
C0br

divadelník

Reagovat
smazaný uživatel

Courtois

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
M11

Courtois

Reagovat
Kily

taky dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Gareth vobec nie je schopny hrat svoju hru, skoda

Reagovat
-Carles-

Tak v prvom rade už nie je v PL

Reagovat
smazaný uživatel

ale nic ine som ani necakal, on proste nemoze byt v jednom time s Ronaldom, ale uvidime jak sa to vyvinie dalej, zatial hraje sracku aj Ronaldo

Reagovat
Kenneth

Vždyt to bylo úplně jasný že jakmile na něj nebude hrát celý tým, tak je poloviční. To jen ty dva komedianti kiwwi a sandro tu vyprávěli jak budou trhat španělské obrany.

Reagovat
PavlíčeQ

Curtois to je šašek

Reagovat
smazaný uživatel

hanba !!!!

Reagovat
Sali5

Paráda Atlético, snad jim vydrží dech, letos by ta sezóna přecijen mohla být zajímavější

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Krásne derby. Cholo je proste macher

Reagovat
smazaný uživatel

Bože to je vůl

Reagovat
smazaný uživatel

VELKÁ gratulace Atletům.

A jestli se něco velkýho nestane, není to jejich výhra nad rivalem v dalších letech poslední.

Reagovat
smazaný uživatel

jak vis ze atleti nesestoupej kvuli dluhum, nebo neco podobnyho?

Reagovat
smazaný uživatel

to bych se spíš bál, že vyhodí Real, až se přijde na toho Muňize.

Reagovat
smazaný uživatel

tem by to taky prospelo, kdyz tak clovek kouka jak zacinaj uz druhou sezonu

minule se to stocilo k tomu, ze vyhrajou prej aspon lm, sem zvedavej co letos

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico

Reagovat
Jerichoo

Carlo bez niekam s týmto utopenym futbalom

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo biologicke hodinky tikaju

Reagovat
DieFohlenBMG

nejdriv city a ted tohle

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, tohle bylo bezcitný. Atleti je prostě šmikli a nedali jim čuchnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti naprosto zaslouženě. Skvěle bránili a brejkovali a byli mnohem, ale mnohem nebezpečnější než jejich soupeř. Hra Realu neměla hlavu ani patu. Jednoduše... byli slabí jak čaj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo bez do prdele a s sebou si vezmi khediru, pepeho, arbelou, benzemu a balea

Reagovat
SIRBRANIKE

Khedira nehral špatne

Reagovat
smazaný uživatel

Khedira ma primarne fungovat jako defenzivni zaloznik a ten tedy dneska na hristi nebyl.

Reagovat
celeb

Atleti - DAKUJEME! Super vykon!

Reagovat
stas87

pekna sobota,najprv prehrala slavia,teraz real,skoda len tottenhamu ze neporazil chelsea

Reagovat
SIRBRANIKE

Slavia prehrala po štandardke, ktorá nemala byť, len tak na okraj..

Reagovat
CHONG

A oni snad dostali jenom jeden gól?

Reagovat
SIRBRANIKE

Ale tak samozrejme, máš pravdu. Ale ja som to myslel tak, že od 61. min za stavu 0:0 by to bol asi iný zápas..

Reagovat
stas87

prepac ale sledoval som nemecky futbal a tuto komediu som prepol po 15 minutach,to nebol futbal ale parodia..

Reagovat
SIRBRANIKE

gambáč, no

Reagovat
patas92

Diego Costa je naprosto skvělý...lepší hroťák momentálně v Evropě asi neběhá

Reagovat
Kenneth

Něco takového předvést před vlastními fanoušky. Všichni kromě Balea, Moraty a Diega by měli vrátit plat a Benzema prostě musí do Castilly. Já kdybych tuhle morálku co měl Benzema, předváděl v práci, tak už jí nemám a on má za odměnu každozápasový základ...

Reagovat
smazaný uživatel

Co předvedl Bale tak zajímavýho, že ho zmiňuješ? Podle mě hrál naprosto otřesně. Di María se mi v tom mači líbil víc.

Reagovat
CHONG

Ángel zavinil gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Spolu s Arbelou, ktery opet ukazal, ze hrat by mel Dani. Brani na stejne urovni jako Arbeloa, ale na rozdil od nej umi podporit utok.

Reagovat
CHONG

Posrali to oba, ale Ángel mě nasral víc, kličkování před vlastním vápnem, to je ta největší debilita.

Reagovat
smazaný uživatel

Di Maria ale tak zhruba z 60% má podíl na obdrženém a rozhodujícím golu

Reagovat
smazaný uživatel

Já se přiznám, že jsem dokoukával derby, takže jsem to viděl +- od 15. minuty. Možná kapku dřív.

Reagovat
Kenneth

Samozřejmě že nepředvedl nic, ale snažil se... Zatímco on rozehrával akci, 6 borců si šlo normálně krokem k vápnu v 70. minutě za stavu 0:1. To jsem v moderním fotbale snad ještě neviděl.

Reagovat
iamek

Se podivej na soucasny Manchester

Reagovat
smazaný uživatel

Cholo Tomu to nejde neprat, to je proste borec se vsim vsudy. Naopak Ancelotti se Zidanem jsou zatim hodne vtipny figurky. Cert vem hru, chce to, aby si sestava sedla, ale co predvadi s Benzemou, je proste neomluvitelny. Nejlepsi na tom je, ze Jese s Moratou toho za tech par minut predvedli (a co teprve v pomeru minut ) mnohem vic nez dvojka BB, ktera k tomu neudela ani krok navic, jen se plouzi a k tomu nejsou schopni vubec niceho, ale proste nestali ani euro, tak nebudou hrat..

Reagovat
Kenneth

Benzema neskutečně zdivočel. On si prostě myslí že tam nemá konkurenci a dělá si co chce. Zidane vyhlásí zase něco do médií jak začíná na sobě makat a jede se dál. Ancelottimu stojí za prdelí Peréz s cedulkou Bale + Ronaldo, on je z toho chudák úplně v hajzlu a za zápas nevstane z lavičky a nedá jim čouda. Dnešní Real prostě.

Reagovat
-Carles-

Raz vstal, keď si myslel že idete kopať penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

ale máte, co jste chtěli....

já takovýmu týmu, co utrácí stovečky každou sezonu a nedá šanci mladíkům z vlastní akademie, která patří mezi nejlepších 5 na světě, prostě nedokážu fandit....

Reagovat
smazaný uživatel

+ dokonalý mamrd Perez.. to svět neviděl...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tohle nechtel. Cert vem stovecku, ta letos byla nejlip utracena za xxxx let, ale posledni den prestupaku to cely pohrbil. Proste Perez knows a finito..

Reagovat
Kenneth

Kdepak. Pereez chtěl přece udělat radost fanouškům v Madridu Balem.. A ti ho dneska za odměnu vypískali.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je pravda. až do toho Balea to bylo celkem dobrý. i když ta 30ka za toho mladýho byla spíš na podporu španělského fotbalu... Kdyby byl poslední den přestupáku o pár hodin delší, tak se vsadím, že tam není už ani Angel..

Reagovat
Kenneth

Spíš Coentrao.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je spíš zázrak, že tak ještě je...

Reagovat
CHONG

Smutný příběh, já jsem říkal, že budeme ještě litovat Mouova odchodu, ale ani ve snu mě nenapadlo, že na má slova dojde tak záhy

Reagovat
Kenneth

A Arbeloa opět nezklamal. Ten v tom mači víc mluví než hraje. To je neskutečná figurka toto.

Reagovat
smazaný uživatel

a nejsmutnejsi je, ze Carvajal sedi na lavicce

Reagovat
smazaný uživatel

najsmutnejsie je to ze nabuduci zapas beznema v zaklade

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar je daleko lepší posila než ten přecenovanej Bale

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Gareth už totiž odehrál za Real takové kvantum zápasů, že to jde naprosto objektivně posoudit.

Reagovat
smazaný uživatel

niako meskas ? cakal som ze to napises uz po jeho 5 minutach v zapase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kyrill

No ty kráso, aby byl Real Madrid nebezpečnej jak bedna s koťatama, to tu dlouho nebylo. Jedinej se do té šance dokázal dostat dvacetiletej chlapec, kterej tam je takřka zadarmo, zatímco milionáři kolem velký hovno. Benzema s Balem tam chodí jak šafáři a dyž už se rozeběhnou, tak zrovna do minimálně 4 soupeřů. Cristiano hlídanej/utopenej/otrávenej, Isco nulovej, celkově hra bez nápadu. Nechci Carla odepisovat takhle brzo, ale tohle smrdí velkým průserem.

Reagovat
Kyrill

A abych nezapomněl, absolutorium pro Atlético, takticky perfektní výkon, mohli tam fouknout klidně o 3 víc.

Reagovat
blaxo

Na tohle se prostě nedá koukat, celá obrana by si potřebovala na pár zápasů sednout, to je hrozný co předvádí. Benzema úplně k ničemu, Bale za x desítek milionů umí akorát běžet rovně mezi 4 hráče, hlavně že se kvůli němu vykašlali na Jeseho a Moratu, s takovou se budou tyhle výsledky jen množit..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tento Real sa mi veľmi páči, len tak daľej Carlo.

Reagovat
CHONG

A jestli je pravda, že Wenger nabízel v létě za Karima 36 mega a Florentino to odmítl, tak je to ještě větší vůl, než jsem si myslel.

Reagovat
smazaný uživatel

neboj sa neapol dal 40

Reagovat
smazaný uživatel

*da

Reagovat
smazaný uživatel

kokoti

Reagovat
smazaný uživatel

500. Pro Barcu a Atlety

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Real

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
frankiefcb

Barca a Atleti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dívám se na Osasunu-Levante To je ukázka PD.

Reagovat
Phillipinho

Tak to sisi vybral dobrej zapas Levante jsou nejvetsi haluzaci

Reagovat
smazaný uživatel

No měl sem vsazeno za 200 1.gól da Osasuna.... a po těch šancích co nedali sem dal LIVE v 83.min na výhru Levante v kurzu 9,25. Za 100,-

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ať žije sice nudná,ale pro mě úspěšná PD.

Reagovat
Kenneth

Barcelona chce zvýšit Messimu plat, jen aby byl nejvíc vydělávají. A pak že Ronaldovi jde o to být furt první.

Reagovat
2miguel1

je najlepší preto by mal mať aj najvacsi plat

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevěděl, že v Barceloně jde v první řadě o peníze...

Reagovat
2miguel1

tu nejde o Barcu, Messi je najlepší a mal by mať najlepší plat aj keby hrá za Doncaster country

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže on hraje v Barceloně, ne? Tak proč by o ní nešlo?

Mně prostě přijde k smíchu to, že mu chtějí dát novou smlouvu jen proto, aby bral nejvíc.

Reagovat
C0br

Tak musí něčím nahradit ztrátu zpronevěřených peněz.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

O co jde a nejde Ronaldovi je jedno, plat mu chce zvednout Barcelona, není to na vyžádání Messiho.

No a jelikož nedala Barca za Messiho 90 mil. euro jako Real za Ronalda, tak bych to příliš nehrotil.

Reagovat
CHONG

Co k tomu ještě dodat? Říci, že jsme hráli hrozně už začíná být pomalu zbytečným, protože z toho už se bohužel začíná stávat tuhle sezónu tak trochu folklór. Nejhorší na tom je fakt, že ještě o žádném našem letošním soutěžním zápase se nedá s čistým svědomím prohlásit, že bychom hráli opravdu dobře a to oni při vysoké výhře v Istanbulu, neboť nebýt výborného zákroku Diega za stavu 0:0, tak ještě mohlo být zle nedobře. Koneckonců Diego je zatím náš jediný hráč, který snese ty nejpřísnější měřítka v každém letošním zápase, ten je prostě fantastický a nebýt jeho, tak bychom byli ještě ve větších sračkách. Jinak názory, které hlásají, že být v týmu pořád Mesut, tak by to vypadalo úplně jinak, a které z něj dělají takřka spasitele jsou dosti naivní, tužku jsme hráli i v prvních zápasech, ve kterých za nás Mesut ještě nastupoval a navíc si myslím, že přesně tyhle frustrující zápasy by Mesut znechuceně odchodil. Ať už se stane cokoliv, tak se musíme zlepšit a to o hodně a velmi rychle, jinak bude tahle sezóna solidní katastrofa. A mimochodem Courtois je strašná piča.

Reagovat
LAM

Takže Messi out na 2 max 3 týdny.

Je to dost ale bude chybět naštěstí jenom 2 zápasy protože se blíží repre pauza což je velká klika.Takže se snad dá v pohodě do kupy a na další část klubové sezony bude zcela fit.Todle zranění bylo snad na dlouho poslední

Reagovat
valloire

Zase stehenní sval jako na jaře. Divný.

Reagovat
X-bano-X

Opačná noha. Ale nie je sa čo diviť. Pri štýle akým hrá, ke´d je neustále okopávaný a strhávaný na zem, dostávajú svaly zabrať ako nikdy.

Reagovat
valloire

Trochu stárne. Přece jenom hraje na nejvyšší úrovni od 18. Měli byste si ho víc šetřit.

Reagovat
Ángel di María 22

Celý se to odebírá tak trochu očekávaným směrem, no. Hlavně, ať Carlo něco uhraje v LM, aby dostal důvěru i na další rok, pak věřim, že si to sedne, když mu ten čas dají. A v lize, no, upřímně, byla by prdel, kdyby jí nakonec vyhrálo Atletico a všemu by to jen a jen prospělo, ale moc jim nevěřim.

Reagovat
Kenneth

Přesně 85,75 procent fanoušků Realu Madrid a čtenářů deníku AS by dalo přednost nejlepšímu střelci nedávného mistrovství Evropy do 21 let před Benzemou, jehož střelecký půst v reprezentaci trvá už 1217 minut!

Jestli tam zase nacpe to francouzský tele, tak těžce pochybuju o jeho soudnosti.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kily

no, Alves na měsíc mimo hru by se přežít ještě dal, tři týdny u Pereiry už budou horší na nahrazení, naštěstí tam bude reprezentační přestávka a většinu těch absencí odnesou Brazílie a Portugalsko

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Robbie

nechápu jak něko může do základu cpát Moratu

Reagovat
teenz

Pravda, Morata je hroznej nekopa a vůbec na hřišti nenechá 100%. Kdo by ho tam chtěl.

Reagovat
Jerichoo

kolko máš rokov?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele