Primera División - preview 37. kola

10.05.2014, 08:57, aktualizováno 11.05.2014, 08:30
Previews
Centrem pozornosti bude dnes ve Španělsku hlavní město Madrid, kde může Atlético v případě výhry nad Málagou učinit rozhodující krok vstříc titulu. Real na půdě Celty Vigo i Barcelona v Elche se opět musejí spoléhat jedině na zaváhání atletů. Napínavý záchranářský souboj sehraje Granada s Almeríou, Osasuna potřebuje přivézt body ze hřiště Espanyolu...
Athletic Bilbao - Real Sociedad  (neděle 17:00)
Nedělní baskické derby mezi Bilbaem a Realem Sociedad sice nebude mít příchuť přímého boje o poháry, ale boj o prestiž regionální rivalita bezesporu dodají zápasu velký náboj. Athletic je doma nesmírně silný a opět bude spoléhat na kouzlo nového San Mamés. Borci ze San Sebastianu však budou chtít potvrdit šestou příčku v tabulce.

Fotbalisté Athleticu si už s předstihem zajistili jistou účast v předkole Ligy mistrů a nyní mohou proti San Sebastianu bojovat s čistou hlavou v souboji o fotbalového krále Baskicka. Vynikající úspěch týmu kouče Ernesta Valverdeho podtrhly i dvě poslední ligová kola, v nichž si Lvi s lehkostí poradili se Sevillou i Rayem. Pohodu v týmu pak potvrdil i pravý bek Bilbaa Andoni Iraola, když prozradil, že už se svými spoluhráči nadšeně vybírají toho nejatraktivnějšího soupeře v playoff milionářské soutěže.

Valverde ale na předzápasové tiskovce krotil emoce a nabádal tým k zodpovědnosti před prestižním derby. "Už jsme se zapsali do historie tím, že jsme vybojovali Ligu mistrů, ale stále je toho dost, co můžeme udělat pro naše skvělé fanoušky. Tahle parta chce, aby si ji lidé pamatovali dlouhé roky. Naším cílem je proto dostat se přes hranici sedmdesáti bodů, a pokud se podaří sedmdesát čtyři, bude to skvělé," uvedl domácí kouč, jenž zároveň kategoricky popřel spekulace o svém a Laporteho odchodu do konkurenční Barcelony.

Soupeř Bilbaa však rozhodně nebude chtít dopřát Lvům nějaké exhibiční zakončení sezóny. Pod vedením Jagoba Arrasteho šlape Real Sociedad posledních týdnech velmi slušně. Hráči ze San Sebastianu už více než měsíc neprohráli a vypracovali si pohodlný náskok na sedmý Villarreal a navíc ještě zdaleka nejsou mimo boj o prestižní umístění v top pětce La Ligy. Od Sevilly dělí Real pouhé dva body. Na druhou stranu může ležet na hráčích Realu zklamání z posledního utkání, kdy jim vítězství nad Granadou proteklo mezi prsty v třetí minutě nastavení.

To však odmítá záložník hostů Rubén Pardo. "Byli jsme po tom zápase trochu skleslí, ale nyní se už plně koncentrujeme na derby. Výhra by nám garantovala šestou příčku, takže nemyslíme na nic jiného než na vítězství. Bilbao bude určitě také bojovat jako o život, protože tohle derby je úplně jiný a speciální zápas," uvedl před utkáním Pardo, jenž v této sezóně v lize chyběl na hřišti pouze třikrát a tento týden prodloužil smlouvu do roku 2018.

Domácím bude chybět zraněný útočník Aritz Aduriz, na jehož místo by se kvůli dalším zraněním v týmu Lvů mohl postavit zkušený Gaizka Toquero. Pro třicetiletého forvarda by to byl návrat do základní sestavy po téměř pěti měsících. Hostující trenér Arraste musí řešit pouze absenci vykartovaného Mikela Gonzáleze. Jako jediný nedělní zápas startuje baskické derby už v 17:00, hlavním sudím bude Carlos Del Cerro.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Balenziaga, Laporte, S. José, Iraola - M. Rico, Iturraspe - Muniain, ANder, Susaeta - Toquero
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Bravo - La Bella, I. Martínez, Ansotegi, C. Martínez - Pardo, Bergara - Griezmann, Canales, C. Vela - Agirretxe
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.75 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Granada CF - UD Almería  (neděle 19:00)
Tvrdý boj o záchranu pokračuje i v předposledním kole Primera División. Patnáctá Granada přivítá sedmnáctou Almérii, přičemž oba celky od sebe dělí pouze dva body a zároveň Almería nasbírala stejný počet bodů jako Getafe na první sestupové příčce.

Ligový nováček se v posledních týdnech těší vynikající formě, neboť dokázal vyhrát dvakrát v řadě, naposledy heroicky v závěru ukořistil všechny body proti Realu Betis, když i v deseti hráčích otočil nepříznivý stav a zvítězil 3:2. Tyto úspěchy si však začínají vybírat svou daň a čím dál více hráčů Almérie je namožených.

Vidal, Verza, Barbosa i Mané, ti všichni i v jinak volném dni museli podstoupit fyzioterapeutická cvičení, aby byli schopni svému celku pomoci v udržení. Odpočinout si může jedině Suso, jenž v zápase s Betisem uviděl červenou kartu. Naopak Trujillo s Dubarbierem si své karetní tresty odseděli a mohou se znovu vrátit na trávník.

Ani Granada v minulém kole nezahálela a poněkud překvapivě vydolovala z hřiště Realu Sociedad bod za remízu 1:1. Zdárným střelcem branky se stal Odion Ighalo, který následně přiznal velkou porci zásluh i fotbalové štěstěně. "Netrefil jsem míč čistě, ale měl jsem štěstí, ostatně jako vždy. Na útočníka sice dávám málo branek, ale když dojde na klíčový moment, pomůže mi právě trocha štěstíčka. Díkybohu za to," oddechl si nigerijský forvard.

Přestože Ighalo doposud v Granadě vstřelil pouhopouhé dva góly, trvá na tom, že je v Granadě šťastný. "Cítím se jako hráč Granady. Jsem v klubu již pět let, fanoušci mě podporují v dobrém i zlém a na to nikdy nezapomenu. Proto budu bojovat až do posledního dechu, dokud ještě v klubu jsem."
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Nyom, Ilori, Murillo, Angulo - Rico, Iturra, Brahimi - Riki, El-Arabi, Piti
UD Almería - pravděpodobná sestava:
Esteban - Rafita, Trujillo, Torsiglieri, Mané - Verza, Corona - Vidal, Soriano, Díaz - Rodri
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.80 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Betis - Real Valladolid  (neděle 19:00)
Byť Real Betis svůj vlastní sestup již dávno zpečetil, stále může do bojů o záchranu promluvit alespoň zprostředkovaně. V předposledním kole na jeho půdu totiž přijede Real Valladolid, který se zatím na sedmnáctém místě sám jen taktak drží nad propastí.

Poslední nesestupovou příčku navíc Valladolid drží se stejným bodovým ziskem jako Getafe s Almérií. Situace svěřenců Juana Ignácia Martíneze je tak kritická a cokoli jiného než výhra by v Seville bylo považováno za ohromné zklamání. Přesto zkušený stratég varuje, že ani předchozích šest porážek v řadě ještě není důvodem k tomu, aby byl Betis podceňovaný. "Nebude to jednoduché, Betis má pošramocenou pověst a několik kvalitních hráčů. Ale naše potřeba bodovat to musí převážit. Je načase šlápnout na plyn a ukázat pravou tvář Realu Valladolid."

Nejistý je z řad start angolského útočníka Manucha, jenž vynechal páteční trénink. Ovšem Valladolid již v minulém kole ukázal, že ani absence bývalého hráče Manchesteru United nemusí být nutně citelná, neboť dokázal zaskočit favorizovaný Real Madrid a v domácím prostředí remizovat 1:1. O vyrovnání v hektickém závěru se postaral kolumbijský forvard Humberto Osorio.

Kouč Betisu Gabriel Calderón vyzval své hráče k tomu, aby důstojně dohráli již definitivně neúspěšnou sezonu. "Jsme v obtížné situaci, ale i na konci se musí bojovat. Máme závazek vůči našim fanouškům, kterému musíme dostát."
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Adán - Juanfran, Perquis, Paulao, Carlos - Matilla, Reyes, Sevilla - Baptistao, Molina, Castro
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Jaime - Rukavina, Valiente, Mitrovic, Peňa - Rubio, Rossi - Jeffren, Óscar, Bergdich - Guerra
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.60 - 3.50 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Espanyol Barcelona - CA Osasuna  (neděle 19:00)
Osasuna bojuje o všechno. Na hřišti Espanyolu Barcelonu bude svádět tuhý boj o přežití, které ještě není ztraceno. Tým z Pamplony ztrácí na záchranu jen jediný bod, což rozhodně není nesplnitelná mise. Espanyolu na první pohled o nic nejde, ani on ale není se sezonou úplně spokojen.

Vzájemné duely jsou vzácně vyrovnané, takže je těžké určit favorita. Blíže k tomuto profilu má domácí celek. Přesto však jeho forma není nijak záviděníhodná, protože Espanyol z deseti posledních utkání vyhrál pouze dvě. Ani Espanyol tedy není v bezpečí a potřeboval by alespoň bod z tohoto utkání k definitivě. Na Estadi Cornellà-El Pra se ale nevítězí snadno.

To si uvědomuje i záložník Víctor Sánchez, který v rozhovoru pro deník Marca poznamenal: "Pokud nedokážeme získat ani bod, klidně bychom mohli sestoupit do druhé ligy. Potřebujeme alespoň bod, v ideálním případě všechny tři. To je náš cíl a my ho chceme dosáhnout. Ne každý den máme možnost hrát se soupeřem z pásma sestupu, takže ji teď musíme využít. Pokud se nám to podaří, můžeme skončit se všemi spekulacemi a zaměřit se na konec ligy."

"Teď se nacházíme v opravdu špatném rozpoložení, protože jsme proti Valladolidu chtěli uspět. Celá naše dřina z tréninků přišla vniveč, což na tým samozřejmě působí. Čeká nás klíčová bitva, skvělý zápas. A my jej musíme vyhrát, protože pokud bychom to teď nezvládli, na Santiago Bernabéu by byla pravděpodobnost ještě menší. Rozhodovat bude každý detail a my do zápasu musíme dát všechno," uvědomuje si Sánchez.

Osasuna se nachází v kritické situaci a rozhodla se ji řešit poněkud netradičním způsobem. Aby své fanoušky naladila na velký zápas a přiměla je přijít, část ze vstupenek uhradí samotní hráči! Útočník Javier Acuňa byl prvním hráčem, který s touto myšlenkou přišel a kabině se jeho nápad evidentně líbil. Před diváky se tedy otevírá možnost sympatického gesta coby odpovědi. Podpoří své hráče v boji o záchranu?

"Hráči a realizační tým se skládají na tři sta vstupenek k zápasu s Espanyolem. Je to to nejmenší, čím se můžeme odvděčit našim příznivcům a ukázat tím, jak moc si jejich podpory vážíme. Celou sezonu se k nám chovali skvěle a podporovali nás v obtížných chvílích, takže je čas jim to splatit. Ještě jednou potřebujeme cítit jejich vášeň pro hru, emoce sálající z tribun a jejich hlasy, které nás povzbuzují. Chceme tím ukázat, že jsme nadšeni z jejich přístupu a že se pokusíme udělat maximum proto, aby byli spokojeni. Dáme do zápasu vše a budeme doufat, že na nás budou hrdí stejnou měrou, jakou jsme my hrdí na ně," stojí mimo jiné v oficiálním vyjádření klubu.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Casilla - J. López, Colotto, Moreno, Fuentes - Stuani, Sánchez, D. López, Simao - Córdoba, García
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Fernández - Bertrán, Flaňo, Arribas, Damiá - Lolo, silva - Torres, Cuevas, Armenteros - Riera
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.25 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Celta Vigo - Real Madrid  (neděle 19:00)
Šance Realu Madrid na zisk ligového titulu se po dvou nečekaných remízách povážlivě ztenčily, což se podle slov Carla Ancelottiho projeví na jeho složení základní sestavy v utkání na půdě Celty Vigo. Finále Ligy mistrů se totiž blíží a jeho výhra nad městským rivalem Atlétikem Madrid by lehce otupila zklamání z domácí soutěže.

Když Real úspěšně zvládl semifinále milionářské soutěže a v odvetě rozdrtil mnichovský Bayern, všichni italského stratéga Ancelottiho a jeho družinu velebili. Bílý balet si však chválu dlouho neužil, neboť brzy nato přišla domácí remíza s Valencií a pak další dělba bodů na hřišti sestupem ohroženého Valladolidu. "Naše mentální energie nás v posledních dvou kolech zradila. Je patrné, že máme tým psychicky unavený," vinil Ancelotti náročnost nedávného programu, byť madridští měli před odvetou s Bayernem díky odkladu ligového zápasu více času na oddych.

Současná čtyřbodová ztráta na vedoucí Atlético se tak jeví takřka nedosažitelnou, zvláště s ohledem na to, že i při totožném počtu získaných bodů by Real tahal za kratší konec. Přesto obránce Sergio Ramos nemíní dát kůži lacino. "Prožíváme skvělou sezonu, a dokud žije matematická šance na titul, Real Madrid o ni musí bojovat."

Celta je již dávno zachráněná a užívá si v závěru sezony poklidný pobyt ve středu tabulky. Jediný vzruch, který galicijský celek poslední dobou provází, jsou spekulace o odchodu trenéra Luise Enriqueho do Barcelony, kde by vystřídal Gerarda Martina. Klubový kapitán Borja Oubiňa tomu však odmítá uvěřit. "I v minulém létě jsme si touto situací museli projít a kouč s námi stejně zůstal. Navzdory všem pochybám se jeho oddanost nezměnila."
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Álvarez - Jonny, López, Fontás, Aurtenetxe - Fernández, Krohn-Dehli, Rafinha - Orellana, Charles, Nolito
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
López - Nacho, Llorente, Ramos, Marcelo - Modric, Alonso, Isco - Bale, Benzema, Morata
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 6.50 - 5.00 - 1.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Getafe CF - Sevilla FC  (neděle 19:00)
Sevilla jede na půdu Getafe, aby udržela před posledním kolem pátou příčku. Madridští ale před koncem sezóny nabrali druhý dech a budou chtít potvrdit překvapivou remízu s Barcelonou, aby se dále vzdálili sestupovým pozicím.

Getafe v posledních týdnech ukazuje, že to se záchranou myslí opravdu vážně. Svěřenci Cosmina Contry neprohráli už tři utkání v řadě a minulý týden si dokonce připsali bod za remízu 2:2 s Barcelonou. Když se k tomu přidá ještě vítězství proti Malaze a remíza s Levante, vychází z toho pro Getafe posun na vytoužené nesestupové příčky. K úplné záchraně však musí domácí opět bodovat, jelikož je od nepopulární osmnácté pozice dělí pouze lepší skóre.

Pátá Sevilla je tudíž jasným favoritem, ale Getafe by mohlo pomoci, že se Andalusané aktuálně soustřeďují na finále Evropské ligy, které proběhne příští týden v Turíně. Tým Sevilly je nyní na speciálním soustředění na Costa del Sol. "Slyšel jsem nějaké zprávy, že proti nám nastupují z nějaké dovolené s myšlenkami na finále Evropské ligy. Nevěřil jsem tomu ani na minutu. Celý náš tým se proto poctivě připravoval, očekávám podobně náročné zápas, jako byl ten s Malagou," uvedl před utkáním domácí kouč.

Sevillu skutečně teď čeká rozhodující fáze sezóny. Na pořadu dne je udržení páté příčky a samozřejmě vítězství v Evropské lize. Druhý cíl se zdá být nyní pro hosty skutečně důležitější, neboť Ligu mistrů si tým Unaie Emeryho v příští sezóně určitě nezahraje a naopak účast v Evropské lize už mají Andalusané jistou. Je tedy otázkou, jestli Emery neobětuje utkání s Getafe, aby ochránil opory před turínským galavečerem. "V obou soutěžích náš tým předváděl vynikající výkony a v tom hodláme pokračovat. Jsme profesionálové a máme respekt ke všem soupeřům, které potkáme," komentoval Emery spekulace z hotelu ve fotbalovém středisku Marabella v Malaze.

Sevillu stále trápí dlouhodobá zranění. Emerymu bude opět chybět Cicinho, Cristóforo, Cheryshev a Vitolo. Na straně Getafe se kvůli zraněním nepředstaví Colunga a Moyá. Radost může Csminu Controi dělat návrat do sestavy potrestaných Lisandra Lópeze, Maricy a Pedra Lópeze. Zdravý a připraven už je rovněž i Diego Castro.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
César - Escudero, Alexis, L. López, Valera - Lacen, Rodríguez, Sarabia - Lafita, Ciprian, P. León
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Varas - Navarro, Fazio, Pareja, Coke - Trochowski, Iborra - Marin, Rakitic, Jairo - Bacca
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.60 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Elche CF - FC Barcelona  (neděle 19:00)
Barcelona nemá osud ve svých rukou. To ale neznamená, že by rivaly z Madridu nemohla předčít. Šanci k tomu dostane již tento víkend, kdy se utká s domácím Elche. Na něj má dobré vzpomínky, protože když se tyto dva celky střetly naposledy, vyhráli domácí Blaugranas rozdílem čtyř branek.

O podobný výsledek by jistě hráči trenéra Gerarda Martina stáli i nyní. Mnohé z nich totiž možná čeká jeden z posledních zápasů za slavný klub. Barcelona totiž plánuje velkou letní revoluci. Nový realizační tým, nový hráči, nové výzvy? Slavný klub totiž neprožívá ideální sezonu a plánovaný útok na Ligu mistrů pod trenérem Martinem se neosvědčil. Lionel Messi sice dál čaruje, ale on i jeho spoluhráči stárnou a najednou Barce chybí někdo, kdo by pozdvihl prapor a velel k útoku. Jedním z takových hráčů měl být brazilský technik Neymar, který ale zatím nenaplňuje potenciál.

Přesto do něj mnozí kolegové vkládají velké naděje. Jedním z nich je paradoxně hvězda Realu Madrid. Portugalský fenomén Cristiano Ronaldo v rozhovoru pro SporTV News řekl: "Myslím, že Neymar má obrovský potenciál a mohl by stát nejlepším hráčem na světě. Už teď má před sebou skvělou budoucnost a dokazuje to v každém zápase. Možná nebyla jeho adaptace v Barceloně úplně nejsnazší, ale to tak bývá, když přijdete do velkoklubu jako hvězda a jsou na vás vložena velká očekávání. Má potenciál být tím nejlepším," skládá vítěz Zlatého míče mladšímu kolegovi poklonu.

Neymara bude v příští sezoně určitě trénovat jiný trenér, ale jeho identita ještě není známá. Jedním z největších kandidátů je Luis Enrique. Ten sice vyhořel v AS Řím, ale španělská liga mu sedí a prokazuje to s Celtou Vigo. Podle některých médií je jasnou volbou vedení katalánského celku a první schůzky již proběhly. Pokud se tak stane, mohl by se k němu přidat také Sergi Barjuán a společně by měli plánovat způsob, jak dostat Barcu zpět na vrchol.

To nebude snadné, protože v této sezoně utrpěla její pověst mnohé šrámy. Blaugranas nepostoupili do finále Ligy mistrů, což je všeobecně vnímáno jako neúspěch. Co víc, ani v lize se jim příliš nedaří. Naposledy jen remizovali s Getafe, i když díky brance Lionela Messiho vedli. Inkasovali ale díky heroické figuře Ángela Lafity, který vstřelil dvě branky. Z tohoto přístupu by si chtělo vzít příklad i Elche, což dodává obránce David Lombán.

Ten v rozhovoru pro Marcu poznamenal: "Před našimi fanoušky se cítíme jistě a daří se nám střílet branky. Celkově si myslím, že na domácím stadionu si vedeme dobře a nejsme snadným soupeřem. Teď přijede Barcelona a to je pro nás velká čest, ale také odpovědnost a výzva. Bylo by skvělé zakončit sezonu příjemným výsledkem proti gigantovi."

Elche je nyní na čtrnácté příčce a k jistotě záchrany mu chybí dva body. V současné době se pohybuje pouhé čtyři body nad pásmem sestupu, což by nemuselo stačit. "Naším cílem je získat 42 bodů, což je věc, na kterou se teď soustředíme nejvíc. Neočekáváme pomoc od nikoho jiného, jen od nás a našich fanoušků. Když vezmeme v úvahu, v jaké pozici se nacházíme, pak nás čeká velmi napínavá a emotivní bitva. Máme skvělé fanoušky a myslím si, že je pro La Ligu ctí mít takové fanoušky. Ti do první ligy naprosto jasně patří a dokazují to po celou sezonu," dodává mladý obránce.

Trenér Gerardo Martino bude schopen postavit nejsilnější možnou sestavu, i když ta se již nějakou dobu netýká brankáře Victora Valdese. Ten je mimo až do konce sezony. Kromě něj se spekuluje také o zdravotním stavu dvojice Xavi - Daniel Alves, kteří ve středu trénovali individuálně.
Elche CF - pravděpodobná sestava:
Herrera - Suárez, Lombán, Pellegrín, Cisma - Sánchez, Pérez - Gil, Márquez, Rodrigues - Coro
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Pinto - Alves, Bartra, Mascherano, Adriano - Xavi, Busquets, Iniesta - Alexis, Messi, Pedro
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 11.00 - 7.00 - 1.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atlético Madrid - Málaga CF  (neděle 19:00)
Atlético Madrid touží po mistrovském titulu a má k němu velmi blízko. Pro tuto chvíli se musí Colchoneros zaměřit na znovuzískání svých sil, protože minulé kolo si úplně dobře nevedli. Druhá Barcelona zůstává na tři body vzdálena, ale oba kluby ten největší duel čeká až v posledním kole.

Atlético se nesmí spoléhat na žádnou pomocnou ruku od katalánského klubu. Oba týmy se utkají v posledním kole La Ligy a na Camp Nou by to mohl být velmi zajímavý a napínavý duel. Pokud by totiž Atlético prohrálo také s Málagou, Barcelona by se nacházela ve skvělé pozici. Zatím však vládne Atlético a vše má ve svých vlastních rukou. A Málaga není zrovna týmem, který by jej měl ohrozit. Poslední dva zápasy totiž prohrála a v současné chvíli to stačilo pouze na třináctou příčku.

Na druhou stranu, Atlético své fanoušky někdy taky nemile překvapí. Naposledy se mu to stalo v minulém kole, když promrhalo šanci na trhák a po postupu do finále Ligy mistrů trochu zpomalilo. Domácí Levante poslal do vedení vlastní brankou Filipe Luis a na jeho trefu navazoval ještě David Barral. Z tohoto výsledku si budou chtít hráči trenéra Diega Simeoneho vzít poučení už proti Malaze.

V podobném duchu se vyjádřil kapitán celku Gabi. Šikovný záložník navštívil promo akci Copa de Fútbol Infantil 2014, kterou zaštiťuje řetězec Lidl. Na ní promluvil o stravování, které je potřebné k řádné formě fotbalisty, ale hlavním tématem otázek byl samozřejmě výpadek Atlética proti Levante a možnost zisku titulu. "To, že jsme nezvládli naše utkání aspoň ukazuje, že od La Ligy se dá čekat cokoli. Přispívá to k napětí a zajímavosti Primera Division. Ale naše postavení je i nadále jasné. Jsme poctěni, že se můžeme ucházet o první místo. Víme, že Barcelona udělá všechno, co bude v jejích silách, takže my musíme ve zbývajících dvou zápasech udělat to samé."

"Je to sport a tam jde o úspěch. Proto je jasné, že nám Barcelona nebude dělat žádné ústupky a nic nevzdá. Nepomohli nám ani k pozici, ve které jsme nyní, museli jsme prostě čerpat z vlastních sil a ukázat, že na to máme. Jediná cesta k úspěchu je skrz výhru nad Málagou a to je také jediná věc, na kterou teď celý tým myslí. Nezajímá nás, zda Real Madrid nebo Barcelona tento víkend nevyhrají, soustředíme se jen na sebe."

Kromě La Ligy je Atlético také ve hře o "ušatou trofej" pro vítěze Ligy mistrů, což je pro Gabiho a spol. velká satisfakce. Potěšil jej především přístup diváků, kteří trpělivě čekali na své lístky i několik hodin. "Musíme opět poděkovat našim fanouškům, kteří jsou pro nás velmi důležití. Dojímá mě, když vidím jejich vášeň a touhu být při tom. Bohužel se nemohou do Lisabonu osobně dostat všichni, ale i přesto se snaží. A to stejné čeká nás - prát se o sou šanci. Cítíme jejich podporu a je pro nás velmi důležitá," uzavírá kapitán Colchoneros.

Málaga naposledy padla v utkání proti s Elche a ani předvedená hra rozhodně nebyla pozitivem. To si uvědomuje i trenér Bernd Schuster. Německý stratég možná ale nebude na lavičce Málagy přítomen, protože jej láká ambiciózní Eintracht. A Schuster tuto variantu zcela nezamítá. V rozhovoru pro deník Kicker uvedl: "Samozřejmě, návrat do Německa připadá v úvahu a Eintracht je velmi zajímavou destinací. Nevím ale, zda jsem jediným trenérem, kterého chtějí," uvádí trenér Los Boquerones. Tomu by mohl chybět Áron s Darderem. Atlético bude postrádat Díaze a nejistý je také start Ardy Turana.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Juanfran, Miranda, Alderweireld, Luís - Koke, Gabi, Tiago, Turan - García, Villa
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Caballero - Eliseu, Angeleri, Weligton, Antunes - Darder, Camacho - Samuel, Duda, Amrabat - Santa Cruz
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.20 - 6.00 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Villarreal CF - Rayo Vallecano  (sobota 20:00)
Předposlední sedmatřicáté kolo La Ligy otevře duel mezi domácím Villarrealem a Vallecanem. Žlutá ponorka už má jistou účast v pohárové Evropě, takže se bude spíše snažit neutrhnout si v posledním letošním utkání na El Madrigalu ostudu a vítězně zakončit úspěšný návrat mezi španělskou elitu. Madridští jsou ale v dobré formě a zcela jistě budou chtít ještě bojovat o umístění v první desítce.

Villarrealu se první ročník po návratu z druhé ligy vydařil nad očekávání. Sedmé místo a už jistá účast v Evropské lize se v relativně malém valencijském městě rozhodně musí líbit. Výtržnictví fanoušků, kteří se "vyznamenali" vhozením slzného plynu na trávník nebo rasistickými gesty vůči hráčům tmavé pleti jsou však velkou kaňkou na obrovském pokroku, který Villarreal nejen pod koučem Marcelinem udělal za poslední roky. Sportovní výsledky však v posledních týdnech rovněž nejsou nijak oslnivé. Žlutá ponorka z posledních šesti utkání dotáhla do vítězného konce pouze jediné.

Z vhození banánu na hrací plochu 27. dubna byl Villarreal pokutován peněžním trestem 12 000 Euro a jen o vlásek unikl uzavření stadionu. Kouč Marcelino stejně jako prakticky celý tým s pokutou pochopitelně nesouhlasí a volá po vymýcení kořenů rasismu na stadionech. "Tyto problémy se nedají řešit pokutami," uvedl domácí kouč, který se však k celé záležitosti dopodrobna nevyjadřoval. Místo toho se soustředil na sportovní stránku týmu, když se rozhovořil o možnostech Villarrealu pro příští sezónu. "Měli bychom se poučit z osudu Betisu, který dosáhl podobného výsledku a nyní sestoupil do druhé ligy. Klub by si měl stanovit jasné priority a cíle. Ty by měly samozřejmě ambiciózní, ale zároveň realistické, abychom je dokázali co nejlépe naplnit," upozornil Marcelino na možnost rozehrání tří náročných soutěží najednou v příštím ligovém ročníku.

Rayo Vallecano se v posledních měsících výrazně zvedlo a díky zisku třiadvaceti bodů v posledních jedenácti utkání se Blesky ze sestupových příček vyšvihly až na velmi slušnou jedenáctou pozici. Není proto divu, že nejlepším koučem La Ligy za měsíc duben byl vyhlášen právě kouč Raya Paco Jémez. "Osobně sleduji především týmy ze spodní poloviny tabulky, protože podle mého názoru zaslouží daleko větší obdiv, když splní své předsezónní cíle. Pro kluby jako jsme my, Almería nebo Getafe je udržení se v nejvyšší soutěžit totéž, co je pro Atlético zisk titulu. Co mě učinilo nejšťastnějším, byl přístup hráčů v těch nejtěžších chvílích. Neovládl je strach a ani na malou chvíli o sobě nezačali pochybovat. Díky tomu jsme se zachránili a jsme nyní tam, kde jsme," uvedl na tiskové konferenci Jémez.

Domácím bude v sobotním utkání chybět pětice zraněných hráčů - Dorado, Íñiguez, Pina, Perbet a Óliver. Na straně Raya nebude moci do zápasu zasáhnout pro zranění Castillo, José Carlos a Viera. Kvůli kartám bude navíc sedět i opora obrany Madridských Portugalec Zé Castro.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Jokic, Gabriel, Musacchcio, Mario - Cani, Gómez, Bruno - Giovanni, Trigueros, Pereira
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Rubén - Nacho, Gálevez, López, Arbilla - Saul, Trashorras - Falqué, Bueno, Rochina - Larrivey
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 4.20 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Levante UD - Valencia CF  (sobota 22:00)
Sobotní večer sedmatřicátého kola bude v režii klubů ze stejného města, čeká nás valencijské derby. Byť ani Levante, ani Valencie nemají zdánlivě o co hrát, nedávné výsledky svědčí o tom, že se i přesto můžeme těšit na navýsost zajímavý duel.

Valencie má nakročeno k jednoznačně nejhoršímu ligovému umístění od roku 1998, pokud své zbývající zápasy s Levante a Celtou Vigo nedokáže vyhrát. Ani Evropská liga nakonec nepřinesla kýžené rozptýlení a alespoň nějaký úspěch, neboť v jejím semifinále Los Che proti Seville krutě vypadli díky brance v nastaveném čase. Ani to však Valencii nezlomilo tak, aby nezvládla šokovat v posledním ligovém kole, když na půdě Realu Madrid uhrála remízu 2:2.

"Stále se najde dost důvodů, proč se na zápas pořádně připravit," nehodlá nic podcenit záložník Javi Fuego. "V každém utkání nosíme na hrudi klubový znak, což znamená hodně, a ještě více v případě derby."

Ani Levante nezůstalo v předchozím zápase za svým městským rivalem pozadu. Překvapující domácí výhra 2:0 nad tabulkovým lídrem Atlétikem Madrid značně zamotala boj o titul, který zdánlivě kvůli opakovaným ztrátám nechce ani jeden z trojice Real, Atlético i Barcelona. Navíc pro Levante sobotní derby skýtá ještě jednu motivaci - dostane v případě vítězství příležitost skončit v konečné tabulce před Valencií.

Obránce domácích Juanfran si je jistý, že sobotní zápas bude lahodit oku diváka, i když ani jeden z celků již nutně body nepotřebuje. "O nic nám nejde, stejně tak jim, ale to není důležité. Jde o speciální zápas pro oba zúčastněné, ze škatulky těch, které si už dopředu zaškrtnete v kalendáři. Doufám, že na stadion zavítá hodně diváků," zakončil Juanfran prosbou k fanouškům, aby na stadion Ciutat de Valencia dorazili v hojném počtu.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Navas - López, Navarro, Vyntra, Juanfran - García, Simao, Diop, Sissoko - Casadesús, Barral
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Alves - Pereira, Costa, Vezo, Bernat - Feghouli, Keita, Fuego, Parejo - Vargas, Alcácer
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.50 - 3.50 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Atlético Madrid36284475:2488
2.FC Barcelona36274599:3285
3.Real Madrid362664101:3584
4.Athletic Bilbao36208865:3868
5.Sevilla FC361791066:5060
6.Real Sociedad3616101060:5258
7.Villarreal CF361581354:4353
8.Valencia CF3612101449:5046
9.Celta Vigo361371646:5246
10.Levante UD3611121333:4245
11.Rayo Vallecano361341945:7443
12.Espanyol Barcelona361181739:4741
13.Málaga CF361181737:4541
14.Elche CF369121529:4739
15.Granada CF361152031:5438
16.Real Valladolid367151435:5536
17.Getafe CF36991832:5336
18.UD Almería361062041:7136
19.CA Osasuna36981929:6035
20.Real Betis36572431:7322

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (580)

Přidat komentář
madridcan

Kedze ligu uz nemusim riesit, tak 1 pre Decimu

Reagovat
smazaný uživatel

je od tebe hezky, ze nam to prejes

Reagovat
madridcan

Co chces?

Reagovat
smazaný uživatel

prece ze nam prejes tu ligovou decimu

Reagovat
smazaný uživatel

To by byla nádhera kdyby jsme poslali fastfood do Segundy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
el Principito

Reagovat
Kokesh

Hele, v klidu jo. oni to zachrání.

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Granada se výhrou nad Almerií zachrání a tím máme třetího sestupujícího, protože Osušky easy 0:1 v Barceloně

Reagovat
Phillipinho

Almeria musi jit do Segundy Uplne nezajimavej mancaft. Naopak Granada musi zustat

Reagovat
smazaný uživatel

kez by spadli burgeri a almeria, to by byl ohledne sestupu mimoradne vydareny rok

Reagovat
Phillipinho

hlavne at to neni Elche nebo Granada. Uz tak jsem smutnej z toho Betisu . Musime verit, ze tam Sevilla neprdne. Motivace bude asi jednoznacne na strane Burger kingu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak seville jde zase o paty misto a primy nasazeni / predkolo, ne?

presne, elche a granada se musi udrzet, i ta osasuna s pucelou. maji hlavne paradni fanousky, kteri by v la lize fakt chybeli, ale obavam se, ze jeden z toho kvartetu dolu pujde...

Reagovat
Phillipinho

mas pravdu, Socky na ne jeste muzou tlacit, ale ted hrajou na San Mames....

jo Osasuna by mi chybela asi vic nez Pucela. Doma dokazou vytvorit paradni atmosferu a prehrat i vyrazne lepsi soupere. viz. Atletico letos . Hlavne at sestoupi to Getafe . Hele nevis nahodou co to maji na stadionu Almerie? Jak fanousci sedi jenom dole a v tech vyssich patrech nesedi vubec nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

podle me je jen debilne postavenej je to takovy to multi-purpose - mas tam atletickou drahu a tak a ty horejsi patra a zvlast sekce za brankou jsou silene daleko od travniku. proto prej almeria tyhle sekce zavrela...

Reagovat
smazaný uživatel

u pucely me sere JIM, ten s nima letos hraje tu svoji nekoukatelnou hruzu. on to neni spatnej trener, salamanca i cartagena sly po jeho odchodu absolutne do kytek, ale fotbal hraje prisernej minulej rok byl valladolid skvelej, pod djukicem hral krasnej a sviznej fotbal, fanousky ma taky skvely a hlavne je to tradicni klub...

Reagovat
Phillipinho

koukam, ze Martinez trenuje v Primere teprve druhej klub. Jo minulej rok pod Djukicem hrali dobre, skvele se divalo na Eberta. Nevim s tema fanouskama, zda se mi, ze ty navstevy v letosni sezone moc velky nejsou. Proti velkym tymum to je jina. Napriklad proti Barce bylo vyprodano a hralo se v paradni atmosfere.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, on se dost potloukal po nizsich ligach, ale uspechy za sebou rozhodne ma, ostatne i v tom levante udelal dost mozna nejlepsi umisteni v historii klubu

s tou navstevnosti je to vsude podobne, ale zorilla je krasnej stadion navic kdo jinej ma v primere (nebo na svete) stadion nazvanej po basnikovi? krasne poeticky

Reagovat
smazaný uživatel

pucelu mam fakt hrozne rad, ale je fakt, ze osasuna by chybela asi vic...

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
Phillipinho

jo hral s nima dokonce osmifinale EL

Zorilla je krasna, o tom zadna.

Reagovat
smazaný uživatel

To sice jde ale i tak Emery postaví ze základu max. 2-3 hráče, ostatně hrajem za pouhý 3 dny finále EL..navíc se bojím že to stejně prostě to Getafe uhraje na 3 body klidně, protože na ně ani nějak neumíme navíc ještě u nich..ale jak říkám Sevilla bude rozhodně hráče šetřit, už teď se zranil Vitolo a to je průser jako prase pokud nestihne finále

Reagovat
Phillipinho

Koukam, ze Gameiro neni v nominaci z rozhodnuti trenera. Ze by ve finale utocna dvojka Bacca- Gamerio a ze stran Rakitic s Reyesem? Ona jina moznost asi ani nebude. On do finale EL Marina ani Jaira podle me nepostavi. Proti Getafe- Varas-Coke Carrico Pareja Navarro-Iborra Mbia- Jairo Marin Moreno- Bacca?

Reagovat
smazaný uživatel

Na dva hrat ve finale urcite nebudem. Od zacatku by mel zacit tradicne Bacca a pod nim Rakitic Reyes Vitolo (poku se nevyleci tak podle me Moreno). V tom pripade by hral beka Navarro. Pak je jeste otazka kdo bude sedet z dvojice Pareja - Iborra. Jairo hrat nemuze kvuli Zk proti valencii kdy si jako hrac z lavicky sundal dres po golu Mbii proti getafe bych to videl stejne jak ty akorat misto cokeho diogo a misto mbii trochowski....osobme bych uvital v zakladu Carlose Fernandeze kterymu je 18 a nekolikrat dal o sobe uz vedet jako stridajici hrac..nemel bych problem ani kdyby hral treba Luismi kterej nic letos neodehral, napr misto fazia..protozte si myslim ze proste potrebujem dostatek sil na stredu..

Reagovat
Phillipinho

Spis tam da ve finale Moreno nez Marina vid? O ty karte pro Jairs jsem vlastne cetl , to je docela smula takhle prijit o finale, i kdyby asi nastoupil max na nekolik minut. Co si myslis kdo je lepsi z dvojice Coke a Diogo? Mne osobne se vic libi Diogo, obcas se necha dost vyprovokovat, ale jinak je vybornej. Jinak Cicinho asi s nejvetsi pravdepodobnosti u vas konci co. Skoda, pred zranenim mi pripominal Alvese.

Reagovat
smazaný uživatel

Marina nemuze dat na finale, ac je to skvelej technik i fotbalista, kterej se snazi maximum situaci resit fotbalove tak absolutne postrada praci smerem dozadu, dlouho jsem nevidel zaloznika v seville kterej by na tom byl tak priserne s defenzivni cinnosti...

Jairo by nejspis nenastoupik vubec stejne, i kdyz pokud nebude vitolo mozna jo...skoda jeho herniho propadu, na zacatku sezony byl skvelej..

Mne se samozrejme taky vic libi diogo, ale jak rikasnnecha se zbytecne vyprovokovat (typicka portugalska horka hlava) jinak je ale dost fotbalovej a dobrej smerem dopredu, dozadu ale spatny..coke je zase golovej hpdne na beka, ale mne osobne se nikdy nelibil, navic dost casto sokuje bud totalnim kiksem a nebo vyloucenim, na druhou stranou skvelej hrac do kabiny a je videt ze je snad i ze vsech nejoblibenejsi u spoluhracu, ale letos tam je vlastne nejlepsi parta za posledni roky, cemuz prispel a pomohl hodne emery

Cicinha si podle me nechaj a poslou ho na hostovani...bohuzel je pravda ze na pravy obrane se po alvesovi vystridal za tech sest sezon asi 14 hracu ale zadnej tam nedokazal vydrzet dyl jak sezonu..

Reagovat
Phillipinho

Jinak me docela posledni dobou prekvapuje Vitolo. Na zacatku sezony se mi moc nelibil, ale v posledni dobe se mi zda, ze sel hodne nahoru. Mozna je to i tim, ze ho Emery zacal stavet nalevo, kde mu to dle meho sedi daleko vic.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to je tim ze na zacatku sezony mel dve zraneni hned po sobe, na jare sel neskutecne nahoru coz i zapricinilo to ze nahoru sla cela sevilla, tezko by se hledal slabej clanek v seville po jarni casti..mozna prave prava obrana

Ono kdyz si clovek vezme ze hraci ze Segundy, nedavnej rybář a odpadlici z hostovani s kteryma jejich tymy nepocitali ted hrajou finale EL tak to je pekny

Reagovat
Phillipinho

jo rybar a ridic autobusu Bacca

s tou dnesni sestavou budete bodovat tezko

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem přijel zápasu, koukám na sestavu a jsem nadšenej ! To jsem nečekal že Emery dá šanci až tolik mladejm hráčům, tak to je jedině dobře, navíc zatím 0:0 tak uvidíme..

Reagovat
madridcan

Cristiano zajtra chce hrat. Urcite kvoli Zlatej kopacke. Este dobre, ze Liverpool hra skor. Vie sa zariadit. Skor by som ho vsak dal az proti Espanyolu jak zajtra.

Reagovat
madridcan

aj tak je schopny dat hattrick

Reagovat
madridcan

No a Carlo to utal, takze zajtra bez Ronalda. Spravne rozhodnutie.

Reagovat
misinho7

len zeby ho este Messi nepredbehol a ziskal Pichichi

Reagovat
smazaný uživatel

Podla Messiho momentalnych vykonov,ked je lenivy trosku pobehnut a sustredi sa hlavne na to, aby si pred MS nezranil to skor vyzera tak, ze ma ten titul krala strelcov v pichichi

Reagovat
misinho7

no lenze zajtra moze Elche zahrat hroznu sracku Messi da hattrick a bude

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Puyol definitivně končí, nejenom v Barce, ale natrvalo.

http://fotbalspot.cz/2014/05/puyol-oznamil-konec-kariery/

Reagovat
-Carles-

Možno to nakoniec naozaj bude znamenať jeho pozíciu Luchovho asistenta

Reagovat
misinho7

Asi som velmi velky optimista ale vsadil som si na remizu Barci aj Atletov verim ze este proste zavahaju , znova sa dostaneme do hry a o vsetkom sa rozhodne v poslednom kole

Reagovat
smazaný uživatel

Pojďme se ještě porvat o titul ,přestože ta sezona byla moc špatná a většinou jsme nedosahovali kvalit našich největších soupeřů , ať už útočení Realu či obranné hry atletů. Naše hra byla většinou velmi rozháraná a plná nevynucených chyb. Snad se nám ale přesto podaří získat nejvíc bodů a tím i titul a pomůže nám to do další sezony. Visca el Barca!!

Reagovat
smazaný uživatel

no neřekl bych porvat, v současné situaci je to už spíš povinnost to dotáhnout

Reagovat
smazaný uživatel

no tá obrana dnes bude vyzerať veľmi zaujímavo, snáď Diego zachytá

Fábio - Nacho - Sergio - Marcelo?

Reagovat
smazaný uživatel

Arbeloa a pak až nebude stíhat, tak Llorente (pokud je nominovaný). Ono už je to stejně jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

nominovaý je z obrancov už len Arbeloa Llorente nie je

Reagovat
Ed_Hazard

Llorente v nominácii nie je, čo trocha nechápem pri tých absenciách stoperov......ale som zvedavý či dostane na pár minút šancu Burgui a de Tomás....Burgui mi príde ako velmi šikovný hráčik

Reagovat
smazaný uživatel

llorente je v nemocnici s poraneniami hlavy zo zapasu castilly

Reagovat
Ed_Hazard

tak to som nevedel....ešte to bol aj remízový zápas, vidím že sa darí aj Castille....

Reagovat
misinho7

tak co som pozeral tu nominaciu tak dnes to vidim blede... jedine ze Bale da dajaky wonder gol a dajak to uhrame inac to vidim na remizu

Reagovat
smazaný uživatel

pozeral som tych zranenych a polozranenych, neskutocna smola na zaver sezony niekedy je to zranenie aj o nahode a smole, ale nemoze to byt troska aj chyba slabej rotacie tenera ? prakticky vam hrali stale ti isti hraci, La Ligu,CdR aj Copu proti "srackarom" alebo v "rozhodnutych zapasoch" hrali stale ti isti a teraz sa ta zataz a unava uz prejavila ?

Reagovat
smazaný uživatel

teda nie Copu ale CL*

Reagovat
misinho7

ja si myslim ze to urcite ma nieco spolocne aj s rotaciou Carlo nerotuje ako by mal , obrana dvojak hrala skoro stale ... Benzema hral stale , Di maria hral stale ... trosku to posral ale urcite to nieje iba jeho vina proste mame aj smolu

Reagovat
Kenneth

13 days before #UCL final.

Out/recovering

- Pepe

- Varane

- Cristiano

- Carvajal

- Di Maria

- Benzema

- Jesé

Uzasny Diky Ancelotti.

Reagovat
smazaný uživatel

Za co jako muze Ancelotti?

Reagovat
Kenneth

Za jeho debilni pretezovani hracu. U Pepeho, Di Marii a hlavne Benzemy sem jenom cekal kdy to prijde.

Reagovat
Ed_Hazard

tak Benzemovo zranenie budú niektorí chápať ako pozitívnu vec

Reagovat
smazaný uživatel

jako v čem, on sice poslední dobou není zrovna produktivní, ale nikdo jiný tam prostě není

Reagovat
Ed_Hazard

ber to troška s nadsádzkou samozrejme okrem neho máme len Moratu, na ktorého zatial nie je spolahnutie ani v tej medzihre

Reagovat
misinho7

tak enviem kto to tak bude chapat nemame ziadnu nahradu zanho .. Morata je traged , to radsej uz Isca by som tam drbol

Reagovat
madridcan

Ja sa z teba poserem fakt Hlavne, ze ked som nato picoval, tak si mi napisal, ze nech makaju a hraju, ze zaco beru tie velke peniaze, ked nevedia zvladnut tri zapasy tyzdenne...nech sa paci, tu to mas a uz si hrdina. Komicke

Reagovat
Kenneth

Jeste 10x to sem napis.

Reagovat
madridcan

Aj 300x to napisem

Reagovat
Kenneth

Do toho.

Reagovat
Magic player

Reagovat
smazaný uživatel

to je retard

Reagovat
-Carles-

Dostanú injekcie a nakoniec bude vo finále chýbať iba Jesé

Reagovat
Kenneth

Hezky a pulka z nich pak prijde o MS:

Reagovat
misinho7

nechcem byt pesimista ale podla mna Cristiano to MS nedohra ak tam vobec pojde bo este nevieme ci sa dovtedy nezrani este vaznejsie ako je

Reagovat
misinho7

okrem Pepeho a Jeseho by vsetci mali byt v poriadku do finale , tak snad to vyjde

Reagovat
Ed_Hazard

čo je s pepem?

Reagovat
misinho7

natrhnuty sval alebo nieco take a ze vraj sanca ze stihe finale je strasne mala

Reagovat
smazaný uživatel

Rapha bude lepší

Reagovat
misinho7

Pepe ma neskutocnu formu a myslim si ze je ovela platnejsi na Costu ako Rapha ale nic ine nezostava ako verit mu a od buducej sezony chcem uz vidiet pravidelne rotovanie obrany aby Rapha hral castejsie

Reagovat
Kenneth

Pepe se da aspon nahradit, vubec nevim jak by nahrazoval Di Mariu nebo Benzemu.

Reagovat
misinho7

tak kebyze chyba aj ADM sme v totalnej riti... Nneviem kto by hral ten stred.. uz teraz ma strasia nocne mory ked vidim ako do finale nastupuje Illara a ked bude chybat este ADM sme v totalnej riti

Reagovat
smazaný uživatel

ja si myslím, že najhoršie je, že ani Carletto nevie, kto tam bude hrať namiesto Xabiho

Reagovat
misinho7

popravde ani ja netusim koho by som tam drbol Illara je strasne pomaly a ked nanho vybehnu ti buldoci z druhej casti Madridu tak spravi tolko chyb ze budeme plakat. Ale zas presnut Modrica na Xabiho miesto a dat tam ISca tiez nieje nejaka bohvieaka volba preotze budeme slabsi v braneni a nebude to vobec vyvazene... ja mam taky tusak ze Carlo tam drbne Khediru

Reagovat
smazaný uživatel

keby bol Pepe zdravý, neváhal by som tam poslať Raphu

Reagovat
smazaný uživatel

kdo chce psa bit, hul si vzdycky najde

Reagovat
smazaný uživatel

aj psa

Reagovat
Kenneth

Ok

Reagovat
smazaný uživatel

Lidi, bude dneska nějaký simulcast na Barcu, Real i Atlético, jako byl včera v Bundeslize? Rád bych mapoval všechny zápasy live. Nevíte o tom něco?

Reagovat
smazaný uživatel

canal+ to robí vždy

Reagovat
smazaný uživatel

Super, a bude nějaký stream na ně? Wizivig nebo tak něco? Nevíš? Díky moc

Reagovat
smazaný uživatel

Keď Canal+, tak sopcast arenavision na rojadirecta. Vždy v super kvalite.

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuju moc. Musím ten scopcast instalnout, ale díky

Reagovat
smazaný uživatel

arenavision

Reagovat
smazaný uživatel

keď si nájdeš španielsky steam tak 90% je to od nich, vlastne za týchto okolností by to mal robiť každý

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, když vidím tu nominaci, tak, ač s těžkým srdcem, to musím naložit na Celtu.

Reagovat
smazaný uživatel

"Tomu by mohl chybět Áron s Darderem. Atlético bude postrádat Díaze a nejistý je také start Ardy Turana."

ano, diaze uz postradame nejakej ten patek darder je v nominaci a o zadnym aronovi v prvnim tymu malagy teda nevim. na druhou stranu zminka o chybejicim gamezovi nebo sanchezovi zadna. dalsi krasny dukaz toho, ze zdejsi sekce redaktoru primery je pravdepodobne ta nejhorsi na EF...

Reagovat
smazaný uživatel

stravit pet minut tim, ze si otevru nominace obou tymu je fakt nadlidskej ukol...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle Confidencialu, je Coentrao domluvený na prodloužení smlouvy a Marcelo když přijde nabídka tak je možné že půjde.

Reagovat
teenz

Asi lepší varianta než naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

My proste musime menit LB nech to stoji co to stoji . Ale u mna radsej Coentrao nech ide aj ked ma tu zozeru .

Reagovat
misinho7

ja mam pocit ako keby proste museli dajaky obchod spravit... proste chcu dakoho predat nasilu zeby kupili dakoho noveho a mali sme posilu

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

taky mi to tak přijde

Reagovat
misinho7

wtf? kurva som rad ze udrzime Fabia a ideme predavat Marcela? sak ten je Madridista telom i dusou ... mozno mu tato sezona nejak envysla ale stale je jeden z najlepsich LB ked je vo forme

Reagovat
smazaný uživatel

By mě zajímalo kolik by jsme si za něj mohli říct. 30-40?

Reagovat
misinho7

tak 35 minimalne... ale envidim vyznam v jeho predavani , zbytocne kupime nejaku slabsiu nahradu aky to ma zmysel?

Reagovat
smazaný uživatel

neveřím mu že se dostane do formy

Reagovat
misinho7

dostane sa len to chce trochu zamakat a prestat obedovat v Mcdonalde...

Reagovat
smazaný uživatel

nevěřím, jestli půjde tak půjde za 25. Jestli se mu povede MS, tak i takových 32. 40 je moc za beka.

Reagovat
smazaný uživatel

doufám že letos odejde D.López, at si říká každý kdo chce co chce, dále pokud by odešel Marcelo, já už mu neveřím že se dostane do bývalé formy, poslední dobou to má dost v páči, jinak dnes to zase bude fotbal, Xabi-Illarra-Modrič, zatím to vždycky dopadlo hrozně, kdy už to konečně pochopí že Illarra nato nemá, já bych radši byl kdyby už ted dostal šanci Khedira, protože on je daleko před Illarrou, Khedira-Modrič(Xabi Alonso)-di María(Isco) to se mi líbí daleko více, Casemiro na hostovačku

Reagovat
misinho7

s Lopezom suhlasim ale Marcela by som nepredaval za ziadnu cenu , jedine Morata hostovacka a Casemiro to iste

Reagovat
Ed_Hazard

Illara by mal hlavne začať hrávať na svojej prirodzenej pozícii, čím by sa dosiahlo nevyťažovanie Xabiho

Reagovat
smazaný uživatel

já doufám že už pochopí že nato nemá a prodaj ho

Reagovat
misinho7

urcite ho hned po sezone nepredaju jedine zeby dakto dal zanho 40 ale to sa nestane

Reagovat
smazaný uživatel

Píčovina. Illarra musí dostat ještě rok. Až pokud neprodělá žádný progres ani v příští sezoně, tak se bude moct hovořit o případném prodeji.

Reagovat
smazaný uživatel

najlepsie je ze na jeho poziciu ako nahrada za Xabiho nikto lepsi a podobny (xabimu) ako Illarra neni

Reagovat
madridcan

100 pre vitazstvo Realu Madrid vo finale Ligy Majstrov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně na moje narozeniny...

Reagovat
madridcan

Pijeme?

Reagovat
smazaný uživatel

Vyzera to tak, ze je to nejaka taktika ako oddychnut hracov na finale. CR nikdy nebyval vzane zraneny, Pepe taky a ostatni maju odrazu zranenia rovno v tejto faze. Ligu uz asi nedame a preto je logicke po narocnej sezone setrit opory a vyhnut sa zraneniam.

Reagovat
misinho7

inac neviete niekto nejaku stranku kde sa daju pozerat cele zapasy a este lepsie by bolo kebyze tam neni napisany ani vysledok nic? lebo 24 maja idem do komisie na volby a nestihnem finale a chcem si to pozriet cele bez toho aby som vedel vysledok

Reagovat
madridcan

Ja som mal ist tiez...ale ani tych 37 eur ci kolko za sedenie mi nestoji zato, ze by som prepasol finale Stranku ti dam potom, teraz musim utekat

Reagovat
misinho7

ja tam nechcem kurnik ist ale oco ma tam donutil ze mam ist a uz sa nemozem vydrbat nato... nehorazne ma to sere ale co uz ...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kez by Toquero sestrelil Errealu, to by bylo krasny

Reagovat
Phillipinho

mohl by ...uz nedal gola asi 2 roky nebo kolik

Reagovat
smazaný uživatel

no zatim sestrelil spis sam sebe v nejvetsi sanci prvni pule

Reagovat
smazaný uživatel

BARCA, BARCA, BAAAAAAAAAAAAARCA!!!

Reagovat
misinho7

si vstal z mrtvych? od postupu realu do finale LM som ta tu nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

nadeje FCB ozili takze ozili i jeji fanousci

Reagovat
misinho7

tak taki ludia niesu pravi fanusici... ja fandim stale a pozeram stale mozu hrat aj tretiu ligu nikdy na nich nezanevriem .. ne jak daktori zrazu jak sa nedarilo Barce tak sa vytratili , prestalo ich to bavit a jak je sanca na titul tak zrazu vsetci sa tu idu bit do hrude aky su fanusici

Reagovat
misinho7

napr ja stale verim v titul dneska remizujete vy aj atleti my to s tou improvizovanou zostavou nejak ukopeme a v poslednom zapase sa hecnete porazite Atletiko a tym padom my vyhrame titul

Reagovat
smazaný uživatel

no mas pravdu ja nejsem dobrej fanousek, ted sem moc FCB nesledoval jak uz meli jen malou sanci na titul, ale ted se zas budu koukat ale ja to neberu zas tak vazne tu fotbalovou vernost pro me je to hlavne zaliba treba partnerce kbybych nebyl vernej tak zklamu sam sebe, ale klub prece jen neni ziva vec

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby barca neměla šanci na titul tak se ti ukáže až příští sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak jeste par dni zpatky sem uz nemel moc chut sledovat ty zbyvajici ligovy zapasy, ale ted se to samozrejme vsechno meni

Reagovat
smazaný uživatel

si teda fanda jak cyp

Reagovat
smazaný uživatel

to si teda fanda vratit se jen kdyz je o co hrat jinac se radeji vytratit ze sveta

Reagovat
madridcan

Ked si spomeniem, ze za to iste kritizoval Merenguesa, tak neviem ci sa mam smiat, ci plakat...ale zas neni jedine z Cules tabora

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak aspon vime, ze zije a nespachal po bayernu sebevrazdu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Phillipinho

Iturraspe je prefektni hrac. Neco mezi Busquetsem a JaviMarem. Letos ma neskutecnou sezonu. Ronaldo nema rad snad zadnyho hrace Athleticu. V kazdym zapase ma s nekterym jejich hracem problem.

Reagovat
smazaný uživatel

Však jasně, Cris vs. Athletic je známá věc.

Každopádně zajímavá varianta. I když to bude asi kec, počítám, že teď v létě se bude s Realem spojovat snad každý záložník na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

ja na nej mam podle me fakt smulu pokazdy, kdyz ho vidim, tak je otresnej. podle me dokonce v zapasech na san mames pres nej sly dvakrat nase goly...

Reagovat
smazaný uživatel

to by nase vedeni muselo bejt radne tupy

Reagovat
misinho7

Kto vyhra zlatu kopacku ak Cristiano a Suarez budu mat rovnaky pocet golov?

Reagovat
-Carles-

Leo, ktorý dá ešte o gól viac

Reagovat
misinho7

je to dost mozne Cristiano dnes nehra , Messi moze dat nejaky hattrick a uz je vyrovnane

a ronaldo nebude mozno ani proti espanyolu cize Messi ma velku sancu

Reagovat
el Principito

Barcelona line-up (official): Pinto - Alves Bartra Mascherano Adriano - Cesc Busquets Iniesta - Alexis Messi Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Diego; Arbeloa, Nacho, Ramos, Marcelo; Xabi Alonso, Khedira, Casemiro; Modric, Morata e Isco

Reagovat
smazaný uživatel

Ilarra nehra finale na 1000000000 % . Khedira

Reagovat
LAM

Opravdu si myslíš že po půl roce bez fotbalu,když se vrátí 13 dní před finálem vás nějak výrazně posílí?

Reagovat
smazaný uživatel

Porad tam jeste muze dat Casemira.

Reagovat
smazaný uživatel

Ina varianta moc neni . Illarra nehral dobre proti Valencii a nasral ma proti Realu ked siel gol na jeho vrub . Dneskam znova nehra . Casemiro ma nahratych 500 minut co je fakt bieda . Este tam zostava Isco a to je moc velky risk . Bud to bude Khedira alebo Isco ina moznost asi uz neni .

Reagovat
LAM

Tak s tou nerotací to ani nijak jinak dopadnout nemohlo.Jsem zvědavej na kolik procent budou ti ostatní hrát finále.Jedinej kdo vydržel zatim zdravej u vás je Modrič.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jako nerotací? To, že Xabi dostal ve semi žlutou a nemůže hrát je zásluha nerotace nebo co?

Reagovat
LAM

Mluvim o těch zraněních.Je jich u vás čim dál tim víc protože hráli pořád ti stejní.U Ronalda je vůbec otázka zda když zas nastoupí jestli se nezraní znova.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

To sa nemusis bat po 12 rokoch vo finale ? Pojdu aj cez bolest aj zraneny .Ani modric vydrzal moc zdravy tiez proti Valencii nehral a mal aj dalsie problemi .

Reagovat
LAM

No jestli myslíš že fotbalista když hraje napůl zraněnej dokáže předvést dobrej výkon?No to se uvidí až ve finále.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo polozraneny nebude hrat . Mozno Pepe a toho sa da nahradit . A neviem ako na tom bude Angel ale aj toho sa da nahradit .

Reagovat
LAM

Tak Ronaldo má problémy už hodně dlouho a protože chtěl furt hrát tak už stačí málo a musí ze hřiště.Tohle přesně měl Messi loni po tom zápase s PSG a taky se z toho nemohl dostat kvůli tomu že vždy po nějaký době nastoupil.Nakonec musel bejt skoro 10 tejdnů bez fotbalu aby se z toho dostal.

Reagovat
Phillipinho

tak tuhle sestavu by mela ve forme hrajici Celta prehrat.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne, aby prehrala

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kyrill

Sestava šílenost, ale nikdo jiný asi není dostatečně zdravý. Moc se těším na Samiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Arbelou tam teda dávať nemusel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To mě poser...

Reagovat
smazaný uživatel

ani Bale?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi taky není 100% fit.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně nehrající Illarra je celkem hodně jasný poselství směrem k finále.

Reagovat
smazaný uživatel

To se uvidi podle sestavy za tyden s odkazem na tu dnesni. Pokud v ni bude Illara, da se predpokladat ze ve finale bude hrat. Pokud ne, Carlo by ho nenechal vic jak dva tydny bez zapasovyho tempa a pak ho soupl rovnou do finale, doufam.

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslím, Carlo už má ligu evidentně někde a místo Alonsa, který hraje 4. zápas během 12 dnů (navíc v těch předchozích třech hrál pokaždý celých 90. minut), klidně hrát mohl.

Reagovat
smazaný uživatel

konečně nehraje ten šmatlák Illarramendi

Reagovat
Ángel di María 22

Super Carlo.

Za tohle má u mě neskutečně velkej palec Zbytečně neriskuje, šetří lidi na finále a navíc nechá rozehrát Khediru, kterej když zahraje dobře, teď nebo za týden, tak se vsadim, že to finále hrát místo Xabiho bude

Reagovat
smazaný uživatel

ty dáváš Khediru nad Alonsa ? tak to fakt nesouhlasim...Navíc proti Atletům by byl mnohem užitečnější Alonso s jeho skvělejma centrama, protože to utkání bude o standartkách, moc kombinace tam fakt nebude...

Reagovat
misinho7

Xabi je vykratovany....

Reagovat
teenz

On chtěl jen kopnout.

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě už real ligu vzdal a několik těch hráčů zraněním jen kamufluje...

Reagovat
misinho7

tak urcite....

Reagovat
smazaný uživatel

fakt si myslíš, že by byla taková marodka, kdyby jim šlo o titul ?? Pochybuju. Já netvrdím, že všichni, takovej Ronaldo a ADM určitě ne + další, ale zas ne všichni..

Reagovat
misinho7

hoci som optimista a verim v ten titul tak je to asi nerealne a zbytocne riskovat zranenie hracov pred najdolezitejsim zapasom za poslednych 12 rokov

Reagovat
smazaný uživatel

no tak však, dyť o tom tu právě mluvim žejo...

Reagovat
misinho7

ale myslim to tak ze este horsie zranenie hracov lebo ti hraci mali naozaj problemy napr Cristiano hraje uz asi mesiac mozno dva zo zranenim a cakam kedy mu to rupne...

Reagovat
misinho7

tak dnes to s tou zostavou nevyzera dobre...

Reagovat
smazaný uživatel

noa co, vám už je to jedno, prostě titul nedáte....

Reagovat
teenz

Khediraaaa finááááleeeee oléééé.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem zvědavej, jak za to Barca vezme...Já bych zvolil taktiku "klidně jich pár dostaňme, ale buďmě v útoku co nejdivočejší a nejaktivnější a dejme 2x tolik gólů co dostaneme" protože s toudle obranou vlastně ani taktika "hra se zajištěnou obranou" nejde, když ona obrana vlastně ani neexistuje ....2:5 výsledek, BARCAAAAA !!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Elche má letos nejlepší obranu ligy a od začátku roku dostali jenom dva góly (a oba z rohů), takže 7 gólů dneska fakt neuvidíš.

Reagovat
smazaný uživatel

*v domácích zápasech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kyrill

Jsem zvědavej, jestli se i s tímhle bude Carlo držet rozestavení 4-4-2.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Kyrill

?

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš bych řekl, že si Carlo dneska vyzkouší ten jeho milovaný stromeček.

Reagovat
Ángel di María 22

"Diváci Atlética Madrid jsou letos 13. hráčem Atlética Madrid"

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico neskutečná atmosféra

Reagovat
smazaný uživatel

choreo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Messi dnes hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

stream na Real v HD prosím ?

Reagovat
smazaný uživatel

Bernd pomeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapci a chlapice, kde sledujete Barcelonu ? Prosim.

Reagovat
smazaný uživatel

v cirkuse

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SIRBRANIKE

sop://broker.sopcast.com:3912/172998 je to slušné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aký expert na zlepšenie hry Barcy na Canal+.

Reagovat
Kokesh

Villa má fakt pech.

Reagovat
SIRBRANIKE

Škoda, že je Cesc taký slimáčik...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten frajer s vlajkou.

Reagovat
patas92

ofsajd vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis

Reagovat
smazaný uživatel

zalez kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

ban! ako zumpa je tu casto dost velka, ale co je moc, to je moc.

Reagovat
smazaný uživatel

tak neotvaraj hubu on moze urazat vulgarne sa vyjadril aj na moju adresu tak nech dostane aj on ban

Reagovat
celeb

Reagovat
SIRBRANIKE

Alexis

Reagovat
smazaný uživatel

Offside nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

tihle trapáci z Barcy chtějí ještě vyhrát ligu?

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro já stejně nikdy nepochopil, co on dělá v Barce....že si ho vytáhl Pep z béčka...Nikdy nebyl tak produktivní, jako by mohl bejt prvotřídní útočník v týmu tolika dobrej přihrávačů na góly...Já ho vidim tak možná někde jako hroťáka právě v Elche...Ale Barcelona ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co jako ? Já ho nenávidim už celkem dlouho...On se snaží, to mu nikdo neupře, ale prostě na to nemá...Je to kopyto neskutečný.

Reagovat
celeb

Pedro je vyborny nahradnik. Nevidim dovod ho nenavidiet, podla mna sympatak. Vie bojovat za dvoch, odbeha si toho vela, v medzihre vyborny, akurat ta finalna faza

V 4 z 5 pripadov, ked je sam pred brankarom, tak nahrava obsadenemu spoluhracovi. Boji sa zakoncovat.

Momentalne je jednicka na jeho poste Neymar. Problem je skorej v Martinezovi, ze nezmyselne stahuje vzdy lepsieho Alexisa a Pedra presuva na pravo.

Reagovat
Atlético de Madrid

Je to jejich nejpřímočařejší hráč a je hrozně důležitej. Navíc gólů dává z pozice křídla fakt dost. Má výkyvy formy, ale když má svoje období, je výbornej. Když ho můžou rotovat s Neymarem a Alexisem, tak je to ideální. Ne bezdůvodně hrál základ v Pepovo dominantní Barce a ve finále MS.

Reagovat
smazaný uživatel

15 golov a 8 asistencii v La Lige hovori samo za seba.

Reagovat
k0udy

Sleduje tady někdo, aspoň občas zápasy Granady?

Reagovat
smazaný uživatel

prečo?

ja ich kukám

Reagovat
smazaný uživatel

aha, Ilori, vyšiel mu zápas proti Barce inak je to priemerák a nemal na to aby vytlačil ich stabilnú dvojku

Reagovat
k0udy

právě že mi příjde, že když není zraněný tak je furt v základu

Reagovat
smazaný uživatel

odohral 7 zápasov - 630 minút

väčšinou hrával až teraz na konci sezóny, keď už mali istú záchranu + Maínz bol zranený alebo vykartovaný, Murillo je stabilný a Coef hrával na DM...

a výsledky keď hrával...

výhra nad Betisom, ten podarený zápas proti Barce, ktorý mu vyšiel, ale potom prehry 3:0 proti nám, kde ho Larrivey proste prevalcoval, 4:0 proti Seville, 4:1 s Malagou

a 1:1 proti San Sebastianu, kde tiež nepodal nejaký svetoborný výkon...

vypichovať lopty vie, techniku má, ale inak je to plašan, pod tlakom labilný a proti silovým útočníkom nepoužiteľný

Reagovat
smazaný uživatel

Boze mna strasne boli oci z tej nasej hry

Reagovat
patas92

tvl Alexis jak psovi

Reagovat
smazaný uživatel

serem nato, budou hrát Češi !!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pojďme na to!

Reagovat
k0udy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel od švédů dostanou čočku, protože se Slovákama měli problémy v bruslení, Slováci je přebruslili, nebyli lepší technicky ani jinak, jen v bruslení...A Švédi bruslej ještě mnohem líp....žel to vidim tak na 4:1, 4:2

Reagovat
smazaný uživatel

ale rád se budu mýlit...

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Ale góly

Reagovat
smazaný uživatel

Ako hra Rafinha ?

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Real ještě nějak ukope ten titul. Za předpokladu, že Atletico remizuje s Malagou a prohraje s Barcou ( 89b ), Barca remizuje s Elche a vyhraje nad Atleticem ( 89b ) a Real vyhraje oba nadcházející zápasy ( 90b ). Ještě se živí naděje

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti to dneska nejak uhaluzi

Reagovat
smazaný uživatel

My ak dneskam vyhrame tak to bude zazrak

Reagovat
smazaný uživatel

zazraky se deji

Reagovat
smazaný uživatel

Real hraje totálni břečku. Můžem doufat, že tam jeden nahoďák padne a nedostaneme. Snad tam půjde ještě Bale.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne to strasne pride ako keby ani nechceli . Proste trening

Reagovat
misinho7

si myslim ze ked toti dvaja budu remizovat Carlo tam posle Balea a ten rozhodne

Reagovat
SIRBRANIKE

Ja byť na Puyolovom mieste, tak Neymarovi ten telefón zahodím.

Reagovat
smazaný uživatel

Morataa do prdele co viac chces ?

Reagovat
smazaný uživatel

Te levá strana je nedobrá. Naopak Dani s Alexisem zatím výborní.

Reagovat
smazaný uživatel

píšu dole, to je prostě Pedro no...tebe sem tu dlouho neviděl, co tě probralo z jarního spánku ?? šance na titul ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně mě uzemnila diskuse u Tita. Tam jsem fakt uvažoval, jestli se mám vracet. A teď mám takové předsevzetí, který když vyjde, tak uvidíme co bude.

Reagovat
celeb

skus ignorovat hejterov a trosku menej provokovat pusinky.

Tvoje postrehy k La Lige boli osviezenim diskusii, akurat toho korenia by som trochu ubral.

Ale ako si sa stale verejnym nepriatelom na EF som moc nepobral. Provokaterov je tu nespocet, vacsina sa nekontroluje vobec. Asi si sa zviezol na vlne 'hejtu' k barce, co je momentalne IN.

Reagovat
-Carles-

Hlavne to tu nezabal

Reagovat
valloire

Reagovat
drussbarb

Jak píše Celeb, tvých komentářů o Barce by bylo škoda

Reagovat
valloire

a co mých?

Reagovat
drussbarb

No to si ještě musíme rozmyslet

Reagovat
valloire

strašnej lhář

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

RAmos

Reagovat
smazaný uživatel

pedro střídaaaaaaaat !!!! jeho strana neexistuje a když už se dostane k míči tak to neskutečně posere, přihrávku do nikam nebo do protihráče......OMG

Reagovat
misinho7

jak atleti a barca remizuju a my prehrame tak sme jebnuti.,...

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle se o titul nehraje...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

dneska si Atleti zajistí titul

Reagovat
misinho7

myslel som ze nasi chlapci budu este o ten titul bojovat... ale takyto pristup

Reagovat
SIRBRANIKE

vamos Celta olé

Reagovat
smazaný uživatel

To si snad teď dělal Pedro srandu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To je hrozný, co ten Real hraje poslední 3 ligové zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

áíáááááááááááááááááááááááááááááááááá Pedroooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo tykreténe !!!! tyvoleeeeeeee jak todle teď řešil já nemam slov, nemam slov jasná příhra na náběh doleva ale ne, on to vystřelí....10m nad branku....navíc měl čas na střelu a klid a střílel "technicky" ..bože můj DEBIL

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
misinho7

vysvetlite mi niekto ako moze hrac ako Morata hrat za Real Madrid???? sak ten nevie loptu spracovat hanba

Reagovat
smazaný uživatel

Vypracuje sa.

Reagovat
misinho7

myslim ze spracovanie by sa mal naucit pri ziakoch a ne ked ma 21 rokov

Reagovat
teenz

Nemá na to.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatial.

Reagovat
misinho7

ma 21 rokov niektori hraci v jeho veku uz boli hviezdy a HLAVNE vedeli spracovat loptu... niektori to uz vedia v 7 rokoch..

Reagovat
smazaný uživatel

Dneskam by sa tam trapil aj Benzema . My ani vyhrat nechceme . Stasne by som rad keby siel Morata do Evertonu pod Martineza . Tam by sa dokazal vypracovat

Reagovat
patas92

Hertl

Reagovat
secho

docela fofr, snad to vydrzi

Reagovat
smazaný uživatel

pro mě nejsympatičtější hráč poslední dekády jak se furt směje...a navíc...UMÍ

Reagovat
patas92

sympaťáků tam máme dost, třeba zrovna Němce

btw diskuze tady http://www.eurofotbal.cz/clanky/cesko-belorusko-2-0-28640/?forum=1&nocount=1#forum

Reagovat
smazaný uživatel

Největší tragédi z Barcy

Reagovat
SIRBRANIKE

Zalez už prosím ťa....

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro je v poslednej dobe hrozny traged

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je dedinsky futbal Horna marikova proti Dolnej Chce to pohyb pohyb a pohyb a pohyb a pohyb pohyb . Ale zo zalohou Cas - Xabi - Sami tazko . Cize gratulujem Celte

Reagovat
smazaný uživatel

Bale na hřiště a dvě nějaký haluze.

Reagovat
Ed_Hazard

Case, Morata a Arbeloa out.......... Bale, Coentrao a trebars aj Tomás in, na Moratu sa nedá pozerať

Reagovat
Ángel di María 22

Na co Bale a Coentrao? Dyt je to uplne fuk uz, jeste riskovat neco s nima...

Reagovat
misinho7

atleti aj barca remizuju ... co ak oni remizuju a my prehrame? musime bojovat dokym je sanca

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud je šance, je třeba bojovat.

Reagovat
One-Real

Atletico zatim bez střely, fakt ostuda ty dvě remízy pro nás, mohla bejt ještě sranda.

Reagovat
misinho7

to by bola hanba neskutocna... bojovat by sme mali i keby bola sanca uplne miziva a ne to tak odsrat... jak tamti remizuju a my prehrame to bude hanba strasna

Reagovat
teenz

S dnešní sestavou jsme rádi, že jsme rádi.

Reagovat
kiwwi

To pozreras len statistiky nie?

Mali uz asi 3 tutovky kde dali brvno a dva krat netrafili branu...

Reagovat
smazaný uživatel

Villa břevno

Reagovat
One-Real

Jo, akorát jsem došel domů.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak Ramos to si asi robil srandu to co tam spravil ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nepočítal s takovou agresivní hrou.

Reagovat
Ed_Hazard

posledný hráč a on si to tam sekne do strany.....chyb ako od amatéra mohol čakať že stratí stabilitu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mi to potom prislo strasne vtipne ako tam 1 minutu dvihal ruku aby mu rozhodca odpiskal faul a nic neodpiskal

Reagovat
Ed_Hazard

no práve...ach

Reagovat
smazaný uživatel

Vamos Rafa! ...ale dnes, čo som to teraz cez rpestávku zapol tak nič moc no.

Reagovat
smazaný uživatel

...snáď to zvráti.

Reagovat
smazaný uživatel

Sami to co si teraz nedal

Reagovat
SIRBRANIKE

Bože, to zas bude....

Reagovat
smazaný uživatel

Leoš.

Reagovat
Ed_Hazard

modrič

Reagovat
Kenneth

Neskutecny, Oni to neumi ani dustojne dohrat..

Reagovat
smazaný uživatel

jestli se takhle hraje o titul, tak to ať jdou do prdele nejlepší zatim Alexis (alespoň se snaží) ikdyž teď to jeho divadlo zase ..Neskutečně marnej Pedro

Reagovat
misinho7

Hanba , hanba , hanba..... nemam viac slov...

Reagovat
smazaný uživatel

Jen dopredu oznamuju, zachvilku se rozjedu a to padne tolik nadavek.

Jestli je tu admin, tak at mi da radeji nejaky docasny ban...

Reagovat
smazaný uživatel

ten real se ještě bude držet hodně za hlavu si myslim.....

Reagovat
patas92

on ten titul asi fakt nechce nikdo

Reagovat
SIRBRANIKE

No nechcel by som byť na Martinovom mieste: Pedro hrá strašne a Andres a Cesc mu zdatne sekundujú. Ale koho tam poslať? Má tam Xaviho a potom nič...

Reagovat
misinho7

boha jebni tam Balea nech to zvratime

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, na co čeká.

Reagovat
misinho7

nech tam drbne i Ikera na hrot miesto Moratu lebo verim tomu ze ten by tam viac zahral...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

všetci fanúšikovia by chceli titul... no ani jeden tím ho nechce

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc s Pedrem musejí dolů. To dneska jim to nesedlo.

Reagovat
misinho7

Carlo nema internet abo co? nevidi ze tamti remizuju a tym padom my by sme sa mali zacat snazit hrat ... nech tam uz drbne Balea

Reagovat
smazaný uživatel

piči to snad neni pravda atleti a barca to zkurvi a my taky

Reagovat
REPLIKATOR

Real

Reagovat
smazaný uživatel

kto to bol !!!!!!! XABIII

Reagovat
REPLIKATOR

Ten titul snad nikdo nechce

Reagovat
smazaný uživatel

co jako delaji ti kokoti?

Reagovat
Kenneth

Takova ostuda.

Reagovat
-Carles-

Charles

Reagovat
smazaný uživatel

Anceloti je proste krypl

Reagovat
misinho7

kokoti jebnuti... nemam viac slov

Reagovat
smazaný uživatel

Taketo goli sme uz davno nedostali Dedinska liga naozaj

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně. Hlavně střídat až 82min.

Reagovat
patas92

Malaga

Reagovat
REPLIKATOR

Atleti

Reagovat
OVi.77

Real

Reagovat
Mervin

tohle jsem ještě neviděl asi jim psal nějaký anonym, že když vyhrají, taj jim zapálí stadion

Reagovat
Ed_Hazard

chlapci moji madridskí, vám to dobre jebe........oni to museli predať, neverím že majú takto nasrané v hlavách preboha

Reagovat
Ed_Hazard

a Malaga goal....to je megavpiči

Reagovat
smazaný uživatel

Malaga gól

Reagovat
SIRBRANIKE

Tak Barca ani Real asi titul nechcú.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá někdo kardiostimulátor?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
misinho7

tak nam treba Carlo .. vyjebanci ... Barca si to da v sucho mtricku a ani hrat nemusi poriadne

Reagovat
celeb

no obrana Realu je snad este horsia nez nasa

Pintooo

Reagovat
REPLIKATOR

Barca ještě získá titul

Reagovat
smazaný uživatel

teraz sme na rade my, nie?

Reagovat
Atlético de Madrid

jsme dneska mohli slavit titul a místo toho dostaneme nejtrapěnjší gól sezony

Reagovat
Dr. Admess

Pintooo

Reagovat
smazaný uživatel

Pinto.

Reagovat
SIRBRANIKE

Pinto

Reagovat
patas92

poslední 2 kola jsou neskutečná groteska

Reagovat
REPLIKATOR

Pinto

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu řikam rvát se o titul...

Reagovat
sensei25

Dnes keby Real vyhral,tak by ešte mohli získať titul. Barca nula bodov, Atleti prehravaju. Asi si mysleli,že sa už o nič nehrá.

Reagovat
misinho7

lebo Carlo je kokot .. tak k tomu asi

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi je, ze Real nakonec fakt mohl vyhrat, kdyby to dneska nevypustil

Reagovat
sensei25

veru mohol...

Reagovat
celeb

Daniii, kurvaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je inak fakt komicke kolo

Reagovat
Ed_Hazard

Wilian José dnes hattrick alebo červená

Reagovat
smazaný uživatel

češi, atleti, real....ještě k absolutní spokojenosti to chce gól barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico aj Real sa tak velmi snazia aby ten titul ziskala Barca ale nechapete ze Barca ten titul jednoducho nechce ?

Reagovat
One-Real

GETAFE!!!

Reagovat
Mervin

tohle a nejlepší liga?

Reagovat
Kenneth

Kdyz se vyhrava, tak se tu vysmiva. Kdyz se prohrava a je to dramaticky, tak se tu smeje. Vy jste vazne banda dementu.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Mishko

anglické tímy sú už 2 mesiace po európskych súťažiach tak chápem, že nevieš reálne posúdiť čo sa to deje..

Reagovat
smazaný uživatel

Ona totiž Chelsea je z Německa.

Reagovat
One-Real

A která je lepší, ta kde už týmům skončila sezóna a odedneška se budou válet na gauči, zatímco španělský týmy mají ještě pár finále?

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

hej

Reagovat
smazaný uživatel

neni to důkaz toho, že i ty týmy níž maj svojí sílu ? Takže to spíš naopak dokazuje ne ? Nebo myslíš, že Barca nebo Real by měli problém s nějakym Stoke z PL, nebo Hannoverem z BL ???

Reagovat
smazaný uživatel

No zrovna se Stoke hrajícím doma by problém měli. To sis vybral fakt blbý příklad.

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc hraje tak špatně, že to musí dneska rozhodnout.

Reagovat
patas92

a pak už se snad konečně vrátí do Anglie

Reagovat
smazaný uživatel

spíš Iniesta, slaví dnes 30. narozky škoda toho jeho břevna...a atleti 1:1 sakra......

Reagovat
smazaný uživatel

jako že by měl rozhodnout, přeju mu to...Ale vidim to na Messiho :) ještě zapne...ale ten tlak se furt nějak nedostává :/

Reagovat
One-Real

Granada otočit a Almeria dolu.

Reagovat
Ángel di María 22

Getafe Achjo, to je na hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

To si robi srandu Ramos dneskam neskutocny

Reagovat
smazaný uživatel

letos je to fakt zvláštní

Reagovat
Shevchenko

Proč Real nechce titul?

Reagovat
One-Real

hráči přestali věřit dřív jak fanoušci, psal jsem to už minule, neprohráli jsme si to před pár tejdnama, ale proti Vale a Valla

Reagovat
smazaný uživatel

to byl konec úplný, ono je sice teď pěkné říct, že proč to Real vypustil, ale když máš 5-6 hráčů polozraněných, tak se to nasazení nemusí vyplatit vůbec

Reagovat
kiwwi

ale keby dneska vyhrali, tak su spat v boji o titul...dost neprofesionalne

Reagovat
misinho7

chce sa mi plakat... takto vypustit zapas.... a pritom sme mahli mat titul

Reagovat
sensei25

Boha ten Fabregas je najväčšie kopyto aké momentálne behá po ihrisku. Technika 0 bodov, rýchlosť 0 bodov. No proste zbytočný hráč.

Reagovat
havrys99

Toby!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ja uz tu Barcu ani nemam rad. Vzdyt to sou jen velke reci, kydy o tom, jak do toho daji vse a pak zase hraji takovou tuzku...

Reagovat
sensei25

.

Reagovat
smazaný uživatel

taky sem čekal víc...vlastně mnohem víc...ale ne furt tam vyklusávaj...

Reagovat
sensei25

Poďme Atletico ešte góla,lebo sa nedá na to naše trápenie pozerať.

Reagovat
celeb

no minimalne zaciname konecne hrat. Snad to tam nejako doklepeme. Alebo dostaneme gol z nejakej totalnej haluze ako Atletico/Real.

Reagovat
penepi

Čistá komédia toto.

Reagovat
OVi.77

TObYYYYYYY

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti at dneska vyhrajou a barca ztrati a je klid

Reagovat
Mishko

si normálny?? my potrebujeme aby Atleti hrali budúci týždeň v plnej zostave ťažkých 90 minút

Reagovat
Kenneth

Reagovat
patas92

dej tam toho Xaviho, nebo klidně i Affelaye, konečně...hlavně ať se už Cesc pakuje

Reagovat
smazaný uživatel

Atlético ještě patnáct minut, a pak může začít obrovská párty

Reagovat
sensei25

to by museli dať ešte jeden gól....

Reagovat
smazaný uživatel

Počítám s tím, že Barca prohraje

Reagovat
sensei25

Ešte,že tam máme Martina. Tomu sa asi tragéd Fabregas a Alexis zrejme dnes páčia.

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis hraje dobře...snaží se, je dravej. Dokonce dneska dobře hraje i Dani, hlavně v obraně

Reagovat
celeb

Reagovat
celeb

bola reakcia na senseia, navyse s dlhsim textom. Netusim, preco to skoncilo prazdnym postom na konci

Reagovat
smazaný uživatel

Tie standartky dalsia komedia

Reagovat
Ed_Hazard

ty vole to sme fakt tak retardovaní pri štandardkách??? ve´d to sú pravidelne 5 hráči v metrovom ofsajde

Reagovat
One-Real

Parádní závěr ligy, baví mě ty sestupový boje. Granada se musí zachránit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ,skodaaaaaaaaaaaaaaaaa. Ja si proste i pral, at ten gol ted dostaneme

Reagovat
Ángel di María 22

Barcelona už mohla prohrávat jak nic

Reagovat
smazaný uživatel

Wilian Jose

Reagovat
REPLIKATOR

Barce ještě prohraje

Reagovat
sensei25

no už mohlo byť o titule rozhodnuté...

Reagovat
smazaný uživatel

A mohlo být hotovo. Ta Barcelona je, a už to říkám po desáté, vážně nemocná.

Reagovat
-Carles-

infarkt

Reagovat
smazaný uživatel

ale tenhle zápas dokumentuje celou sezonu....ikdyž to barca utlačí na 1:0, tak prostě hrůza....

Reagovat
smazaný uživatel

a já naiva myslel, jak to bude dneska výkon jak před pár lety

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc dolů. SIce o 80 minut později, než měl, ale i tak.

Reagovat
sensei25

Je až neuveriteľné ako si dnes Real presral šancu na zisk titulu. Od našich som to čakal,od Realu vôbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Co si čekal do sestavy, kde má Casemiro 600 mintu za sezonu, kde hraje Arbeloa a Khedira po půl roce, Morata na hrotu a Modrič s Iscem jako polokřídla? Ten titul se neprosral dneska, ale minulé dva zápasy.

Reagovat
sensei25

máš pravdu...zrejme počítali ,že dnes Atletico a ani Barca nestratí...a zatiaľ to vyzerá tak,že stratia obaja...

Reagovat
Billy McClane

A koho zdraveho tam mali dat?

Reagovat
kiwwi

posral sa posledne dva zapasy vratane tohto...tim v ktorom je na napumpovanych tolko penazi sa nemoze vyhovarat na zranenia v jednom zapase...keby to bolo dlhodobe tak nepoviem nic, ale takto...

Reagovat
smazaný uživatel

Panebože, podívej se na marodku, je tam snad 5 hráčů ze základu a 1 co je první náhradník za stopery, takže tu prosímtě nemel sračky o penězích. Hraje se finále LM, to tam měl dát plnou palbu s polozraněnýma aby se mu zranili na déle a oni nemohli nastoupit? Ta sestava je naprosto improvizovaná, protože prostě nikdo není, titul byl prostě mimo dosah minulé kolo, chyba byl v zápase proti Vale, ne teď.

Reagovat
kiwwi

jak myslis

Reagovat
smazaný uživatel

Drž hubu, čobole.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes Atleti titul...

Reagovat
smazaný uživatel

Jedno kolo a mohlo byt zas vsechno jinak no bohuzel

Reagovat
sensei25

totálny skrat zo strany Realu...

Reagovat
-Carles-

ako keby na Celte majú isté 3 body, keby to nevypustia...

Reagovat
ADM

Ak Messi vyhorí aj na MS, možno by som aj začal premýšlať o jeho predaji..

Reagovat
patas92

dneska je jediný, který pro ten titul něco dělá

Reagovat
ADM

..ale stále tam vidieť ten celoročný totálny nezáujem, ďalšiu sezónu to už naozaj nechcem vidieť. Snád sa vymení tréner a vleje mu novú krv do žil..

Reagovat
ADM

A celý zápas chýba v pozíciach, kde je smrteľný..celú sezonu tam chýba, kedže behá minimálne

Reagovat
smazaný uživatel

potom už zaň nikto nič nedá

Reagovat
misinho7

nechapem ako moze taky klub ako Real Madrid len tak presrat titul s tym ze sa vyseru na zapas? naco je ta celorocna praca ked to zahodime tym ze sa nato vysereme... to tu ligu ani nemusime hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Je to neuctivé vůči fanouškům a historii

Reagovat
misinho7

tak mna dnesny zapas nasral asi najviac za poslednych rokov fandenia.... proste vypustili titul... hrat sa ma stale i ked je mala sance ale nikdy nevieme co sa stane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Adriano

Reagovat
smazaný uživatel

My ten gol nedame ani keby sme mali dalsich 90 min

Reagovat
One-Real

Nadruhou stranu těch šancí a pološancí bylo dnes taky dost, být tam lepší zakončovatelé vepředu, tak jsme minimálně neprohráli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je az k smichu, ze kdyz Tello utika, tak se k nemu stahne ( sprintem z pulky 3 hraci) a od nas si tam vsichni pochoduji....takhle se hraje o body a ne s tou srackou, co hrajeme my

Reagovat
smazaný uživatel

Nacho

Reagovat
smazaný uživatel

Messi mal ísť dole. najhorší hráč na ihrisku.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Mervin

jasná žlutá

Reagovat
kiwwi

no on tu loptu fakt netrafil

Reagovat
smazaný uživatel

To si děláte prdel, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

já to tam vidim na těch 2:1..prostě to tam vidim u toho atletika...

Reagovat
REPLIKATOR

Valladolid

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečné.

Reagovat
kiwwi

jaky ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

este tam mal meter rezervu a on tam asi odháňal muchy

Reagovat
smazaný uživatel

Proste sou to ultimatni pice a velkohubi curaci. Ten tym mele furt dokola ty same sracky, ale hraji, jakoze to maji v pici.

Co vic, tak sou to neskutecni luckeri, oni to maji v pici, serou neskutecne moc, ale porad tu sanci na titul maji, protoze atleti remizujou, neskutecny.

Hnus, bida, shit, sracka, ti curaci by meli hrat pristi rok zadarmo, to neni mozny....

Reagovat
fajdax

ou

Reagovat
smazaný uživatel

pána tak to teraz vychytal...

Reagovat
kiwwi

ty kraaaaaavo

Reagovat
smazaný uživatel

By mě zajímalo, kdo tu Barcu vyléčí. A hlavně kdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Willy

Reagovat
Mervin

ty pičo, infarkt

Reagovat
smazaný uživatel

Caballero

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
smazaný uživatel

Další kolo a furt nikdo nechce titul, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Inak paradny futbal fakt som sa zabavil Tie dva mega kiksi

Reagovat
-Carles-

Willyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Willy dakujeme

Reagovat
sensei25

NUž v poslednom kole stačí Atleticu remízka. Majú skvelú defenzívu. Takže šanca že ich porazíme je minimálna. S takouto hrou, s tragickým Fabregasom,Pedrom,Alexisom asi ťažko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
secho

každý zápas je jiný...stát se může cokoliv

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň Atleti nastoupí v plné palbě

Reagovat
smazaný uživatel

tyvole ta šance

Reagovat
REPLIKATOR

Tahle liga vážně baví

Reagovat
Ángel di María 22

Atletico Konečně to doma nauhaluzili, ale stačilo vyhrát a mohli mít titul, aspoň se ještě budou muset pořádně vyšťavit a riskovat nějaký zranění na Camp Nou

Reagovat
smazaný uživatel

Vyšťavit? Hrajou celou sezonu bez rotace. Myslíš, že poslední zápas něco změní?

Reagovat
Ángel di María 22

Lepší, než kdyby už tam mohli šetřit

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby šetřili, tak můžou vypadnout z tempa

Reagovat
Ángel di María 22

No za jeden zápas fakt ne

Reagovat
ADM

Tak rozhodne sa v poslednom kole vo vzájomnom súboji.. Kedy sa niečo podobne stalo v nejakej lige?

Reagovat
smazaný uživatel

V Gambrinus lize v roce 2012 mezi Libercem a Plzní.

Reagovat
ADM

OK beriem

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Atleti ten titul fakt ztratěj..

Reagovat
Kenneth

Tak hlavne ze to mistri sveta dneska zabalili. Tohle je na velke pokuty a Ancelotti at jde do uplnyho hajzlu.

Reagovat
teenz

A co se vlastně čekalo od týhle sestavy ?

Reagovat
smazaný uživatel

Co si čekal? 0-10?

Reagovat
misinho7

ziadne pokuty ako pre smrtelnikov ... kurva ale milionove pokuty za vypustenie titulu a mozneho treble

Reagovat
smazaný uživatel

komu chceš dávat pokuty? Khedirovi a Arbeloovi kteří půl roku nehráli nebo Casemirovi který měl kolik? 600 minut. Nebo co takhle Modričovi, který v životě křídlo nehrál.

Reagovat
Kenneth

Posledni 3 zapasy se na to uplne vyjebali. Cekali ze jim to spadne samo do klina, pritom po tom stacilo jen sahnout. Ancelotti mohl mit v prvni sezone klidne titul i pres to ze dostal ve vsech vzajemnych na picu. A presto se rozhodl ze se na konci ligy uplne ztrapnime.

Reagovat
smazaný uživatel

Já fakt netuším co jste čekali od té sestavy, vždyť to je slepenina všeho co bylo možné. Přístup prostě nebyl dobrý, ale ani se tomu nedivím, když jim celý zbytek týden bylo připomínáno, že titul už je v piči a evidentně jim to řekl i Carlo.

Reagovat
Kenneth

A jak je mozny ze to zabali, kdyz je tam teoreticka sance porad?

Reagovat
smazaný uživatel

Odepsal to Ramos, odepsal to i Carlo před zápasem, kdy řekl že když se nevyhraje tak titul nezískají. Tohle ti fakt asi na chuti nepřidá.

Reagovat
Kenneth

Coz je samozrejme neuveritelna drzost. Pokud je nejaka sance, tak za tim musi jit. A kdyby za tim sli, tak maji po dnesku velkou sanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Chápal bych kdyby se tu mávalo s pokutama, kdyby hrála plná sestava, takhle fakt ne.

Reagovat
smazaný uživatel

tak na krídle hrával ešte v začiatkoch v Spurs a bol tam vynikajúci, ale to je už veľmi dávno....

Reagovat
misinho7

mal hrat Bale a aj Coentrao a Marcelo by hral kridlo... pokuty by som im dal za to ako sa akoze snazili .... sak to bolo vidno ze nato jebu uplne .. a Moratu by som nechal v satni , zamkol ho a rychlo zdrhal busom het ten chlapec nevie hrat futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Coentrao na kridle no dobre .

Reagovat
misinho7

Marcelo na kridle

Reagovat
teenz

Reagovat
misinho7

neviem ako ty ale mna to neskutocne sere

Reagovat
teenz

Serou mě zápasy dva, které jsme odehráli předtim. Tenhle rozhodně ne.

Reagovat
sensei25

no keby to dnes Real dá,tak by mali šancu na titul dosť veľkú. Takto to pochovali túto sezónu.Atletico si to v poslednom kole postráži. Zaslúžení titul túto sezónu pre Atletico. Ak by sme ich v poslednom kole porazili čomu moc neverím,tak by som z toho titulu absolútne nemal radosť. Túto sezónu hráme katastrofálne a je až neuveriteľné,že ešte sme v hre o titul.

Reagovat
misinho7

sezonu sme nepochovali ak vyhrame LM tak to je velmi uspesna sezona ale treble je treble

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

na Carla by som to nezvaloval.....nemal moc z čoho vyberať, posrali to hráči a ako sa píše vyššie, za toto by mali byť mastné pokuty

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Dr. Admess

Pohodička. Real ztratil definitivní šanci na titul a u nás se situace nemění. Pořád musíme Atlétiko v posledním kole porazit.

Reagovat
Kenneth

Tohle je snad 3. sance co jste dostali. Neuveritelny. Jestli to Atleti neudelaji, tak muzou jit spachat sebevrazdu.

Reagovat
Dr. Admess

Souhlas, no.

Reagovat
sensei25

Sám tomu neveríš. s ich defenzívou remízku uhrajú bez problémov. S našim útokom budeme radi ak strelíme aspoň jediný gól.

Reagovat
Dr. Admess

Bohužel dneska mě zklamali. Ale doma jsou schopni fakt hrát jako dřív. Ale bude třeba, aby si Puyi vzal motivační proslov před zápasem a kluky donutil k titulu už jen kvůli němu a Vickymu, pak by fakt mohli jezdit po prdeli celejch devadesát minut.

Holt, musíme doufat a věřit..

Reagovat
smazaný uživatel

Mascherano po zápase: "Pre niektorých z nás to na budúci týždeň bude posledný zápas za Barcu"...akože, to myslel aj seba?!

Reagovat
ADM

Tello, Puyol, Pedro, Song, Affelay, Cuenca, Alves .. je toho viac. Keby Alves hral ale každý zápas tak ako dnes, nepredávať za žiadnu cenu..

Reagovat
smazaný uživatel

no tak ty centry byly stejné jako vždy

Reagovat
ADM

Ale práca do zadu bola na jeho pomery ukážková, centre by som mu ako tréner vybil palicou z hlavy..pracovať sa s ním stále dá. Neviem či zoženieme lepšieho pravého obrancu..

Reagovat
smazaný uživatel

dúfam, že áno....

Reagovat
ADM

Ja by som bol rád, keby zostal na lavičke..

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak, ako backup za Sergia, keď prídu stopéri.

Reagovat
smazaný uživatel

tam by mi nevadil, ale zatiaľ som nikdy nepochopil, ako može hrať na stopérovi

Reagovat
sensei25

dúfam,že áno...to by bolo pre mňa viac ako zisk titulu...a nech k nemu pribalia Fabregasa,Alvesa,Alexisa a keď budem kľudnejší ešte doplním pár mien...xD

Reagovat
ADM

Alexis dnes prvý polčas najlepší hráč na ihrisku... Alves mal takisto dnes jeden z najlepších zápasov, ale v celkovom merítku asi predať. Cescovi zas vyšla len prvá polka sezóny..

Reagovat
sensei25

Cesc je spomalený film. Nechápem ako mohol vynikať v PL. Drevák drevený.

Reagovat
teenz

Třeba hrál na své pozici ?

Reagovat
ADM

Ale v Anglicku mal čas presne na to, čo mu v PD robí problém..

Reagovat
teenz

Stejně jako Gereth.

Reagovat
ADM

Lenže Cesc mal na adaptáciu už 3 roky .. dokáže vymyslieť neskutočné prihrávky ale okrem toho di hry neprináša nič..neustojí nič, pomalý, absolutne bez dynamiky alebo výbušnosti, strely z dialky takisto nie..

Reagovat
sensei25

Ja vidím jeho pozíciu v nejakej dôchodcovskej lige s jeho rýchlosťou. Je u nás už veľmi dlho a ak to mám zhrnúť, tak jeho prínos bol v podstate nulový.

Reagovat
teenz

Tak my ho zase za 20 vemem zpět.

Reagovat
sensei25

bol by som nadšený. Dáme Vám 35M+Fabregasa a vezmeme si Ozila...stále lepšie ako Fabregas...

Reagovat
ADM

V čom? Ved je ešte pomalší.. kreatívny je zhruba rovnako, ale inak je slabý presne v tom čo aj Cesc

Reagovat
sensei25

Je priamočiarejší,určite rýhlejší,vie dať gól,má myšlienku. U Cesca nevidím z tohto absolútne nič.

Reagovat
ADM

Myšlienku má aj Cesc, ved jeho prihrávky za obranu sú po Messiho snád najgeniálnejšie, Cesc je gólovejší (vždy len v prvej polovici sezóny ). Priamočiarosť je nedostatok momentálnej Barcelony, tam by nepomohol žiadny hráč. A rýchlejší nebude určite, je to rovnaká lemra

Reagovat
teenz

Nene, Mesutek nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

ty woe, ta šance Atletika na monci, skoro mi vyletěl ohryzek z krku!!! brankářovi Málagy bych políbil ruku

Reagovat
REPLIKATOR

Real jaký góly dostal

Reagovat
smazaný uživatel

debili dreveny v tej obrane

Reagovat
smazaný uživatel

Další krásný kolo. Je neuvěřitelný, že jsme i po těch otřesech, co hrajeme, furt ve hře o titul.

Mám fakt podezření, že nám to zhora hlídá Tito.

V posledním kole by to mohla být řezba, ale oba ty týmy jsou už hodně vyšťavený a valí to na krev.

Real odpadl úplně neuvěřitelně.

Reagovat
smazaný uživatel

ty bys tez mohl odpadnout nekde do hajzlu jako posledni mesic

Reagovat
valloire

Už jsi dostavěl? Zajímalo by mě, co si myslíš o 4-0 a 0-4.

Reagovat
smazaný uživatel

uz si sa zobudil z tej komy po tom Bayerne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, díky, teď zase můžeš jít na půl roku do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

K průběhu zápasu nemám slov; koneckonců vše bylo řečeno už v průběhu sezóny a tohle už je jen další krok po naší letošní cestě.

Byl bych rád, kdyby ligu vyhrálo Atlético. Ze zisku titulu pro naše barvy bych vůbec neměl radost, bylo by mi i trochu trapně. Navíc by to byla voda na lmýn pro naše vedení, druhé místo v kombinaci s herním projevem by naopak mohlo být impulzem k razantnějším změnám, která tak moc potřebujeme.

Končí Puyol, Valdés, dosluhuje Xavi; tahle generace už je pryč. Prvky hry, které přinesl Rijkaard a po něm Guardiola novým trenérům nejdou, je to křeč.

Potřebujeme změnu ve vedení; stabilitu a dlouhodobou vizi. Pak také silného trenéra s maximální podporou. Pak se můžeme hnout z místa. Jinak to bude horší a horší.

P.S.: doufám, že pro Fábregase tohle byla poslední sezóna u nás. Za všechny ty sezóny mě nepřesvědčil ani jednou, měl jedno produktivní období (prvních pár týdnů v první sezoně) a jedno kratší období, kdy to šlo i herně, ale to je zoufale málo.

Reagovat
X-bano-X

Neviem či druhé miesto bude pre vedenie niečo, čo by u nich vyvolalo vlnu sebareflexie. To by muselo byť o pár poschodí nižšie.

Reagovat
madridcan

yes...konecne si tu. Tvoje nazory mi tu chybali najviac.

Reagovat
One-Real

Kde se diskutuje o hokeji?

Reagovat
One-Real

Kde se diskutuje o hokeji?

Reagovat
teenz

Ještě jednou prosím.

Reagovat
One-Real

sluhys

Reagovat
teenz

Reagovat
One-Real

Reagovat
REPLIKATOR

Jaký gól dostalo Atletico

Reagovat
fajdax

Někdo link na tu šanci Atlética na konci????? Děkuju

Reagovat
misinho7

jedine pozitivum dneska bolo to ze som drbol 50 centov na remizu ateltov a barci a tym padom mam aspon 20 ecka ale ten nechutny pocit z toho dnesneho zapasu to nenapravi

Reagovat
smazaný uživatel

jinak Fabregas dneska naprosto hrozný, nejhorší hráč na hřišti, horší než Tello a to už je co říct. A navíc skoro zavinil gól. V Arsenalu byl úžasný, ale u nás na to nemá, prodat, dokud ho někdo chce.

Reagovat
smazaný uživatel

Ligovy titul sme si zial prehrali sami. Nezvladli sme ligove El classica, s Atleticom 1 bod, dalsie rozhodujuce zapasy ako Sevilla, Valencia, Valladolid. este stale tu niekto mysli, ze nepotrebujeme utocnika vtedy ked Benzema nehra nic? Morata nato nema...zatial.

Ancelotti ma u mna velke plus pretoze setri hracov na najdolezitejsi zapas pricom Atletico tento aj buduci zapas bude musiet ist naplno. Budeme mat vyhodu, ze hraci budu oddychnuti.

Reagovat
misinho7

budem sa smiat aj plakat zaroven ked my prehrame to finale a pritom tak pekne setrime tych hracov ako hovorite ze sme si az titul prehrali...

Reagovat
smazaný uživatel

Titul sme si prehrali v podstate uz so Sevillou alebo Valenciou. No teraz mame velku vyhodu a kvalita je tiez na nasej strane ale samozrejme ich nesmieme podcenit

Reagovat
sensei25

oddýchnutý,no je otázka či nebude na škodu,že budú 2-3 zápasy oddychovať. Byť v rytme je tiež dosť dôležité.

Reagovat
misinho7

si myslim ze Cristiano nastupi proti Espanyolu zeby supol jeden gol a vyhral zlatu kopacku a Bale a ostatny tiez musia aspon kus hrat zeby sa dostali spat do zapasoveho rytmu

Reagovat
smazaný uživatel

Khedira nehral skoro celu sezonu a nejak to nebolo poznat, ze je z rytmu. Myslis, ze za 1-2 tyzdne su schopni hraci vypadnut z rytmu, ktory hraju celu sezonu?

Reagovat
patas92

Tahle PP formace je úžasná...Zámorský dobré dělo

Reagovat
patas92

vedle

Reagovat
smazaný uživatel

Já Realistům musel strašně chybět ...

Reagovat
drussbarb

Neuvěřitelně zábavný konec ligy. Ještě poslední zápas se bude na co dívat. Nemůžu se dočkat. A .... věřím

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele