Česko - Bělorusko 2:0

16.10.2002, 19:26
Aktuality
Ve druhém zápase kvalifikace na Euro 2004 přivítali čeští reprezentanti na teplických Stínadlech tým Běloruska a po prvním výborném a druhém horším poločase vyhráli 2:0.

Češi začali aktivně, Bělorusové útoky zastavovali často jen za cenu faulů. Už ve čtvrté minutě se poprvé ukázal Milan Baroš, jeho ránu zpoza vápna ale obrana zblokovala. Podruhé se naši do šance dostali v minutě sedmé a byl z toho první gól zápasu. Milan Baroš krásnou uličkou poslal do vápna Karla Poborského a ten podél vybíhajícího gólmana Tumiloviče skóroval - 1:0.

Ve 12. minutě českým fanouškům hodně zatrnulo, a to když Alexander Chrapkovskij ostrým zákrokem sestřelil Marka Jankulovského. Bek z italského Udine se naštěstí po krátkém ošetření opět postavil na nohy a mohl pokračovat. Obránce hostů vyvázl "jen" se žlutou kartou, na Mistrovství světa byli hráči za podobné zákroky nekompromisně vylučováni. O čtyři minuty později se předvedl opět Milan Baroš, když s míčem ve vzduchu prošel přes tři hráče a pak pálil nad.

Ve 21. minutě se do první akce dostali také Bělorusové, jejich útok ale skončil ještě před hranicí našeho velkého vápna. O tři minuty později se opět radovali Češi. Nádhernou akci založil Tomáš Rosický, jeho přihrávku Jan Koller patičkou prodloužil na Pavla Nedvěda a ten přihrál do vápna Milanu Barošovi. Útočník Liverpoolu nejprve zaseknutím míče posadil na zem obránce Štanjuka a pak poslal míč mezi nohama gólmana Tumiloviče do sítě - 2:0.

Ve 27. minutě se teplickému publiku poprvé předvedl také český gólman Petr Čech, střelu z 20 metrů bez problémů kryl. Po půlhodině hry se do dobré příležitosti dostal Jan Koller, ale při prvním pokusu se mu míč zamotal pod nohama a druhou střelu zblokovala obrana soupeře na roh. Bělorusové si pak vytvořili mírný tlak, asi tři minuty soupeře téměř nepustili k míčí, ale až na nepřesnou střelu Hleba se k ničemu vážnějšímu nedostali.

Ve 40. minutě předvedli naši další krásnou akci na jeden dotek, na jejímž konci byl Nedvědův centr na malé vápno, kde ale žádný z jeho spoluhráčů nebyl. O dvě minuty později se do vápna probíjel opět Hleb, ale po souboji s Ujfalušim upadl a Petr Čech byl u míče dřív. O další minutu později se opět blýskalo před běloruskou brankou, ale ani tečovaná Barošova střela, ani Jankulovského rána těsně vedle skóre nezměnila.

Do druhého poločasu nastoupili čeští reprezentanti s jinými taktickými pokyny než do toho prvního, úkolem bylo hlavně poctivě bránit a pokoušet se o brejky. Na hře to bylo hodně znát a fanouškům se nemohla líbit. Bělorusové měli převahu, v 51. minutě nejprve pálil z 20 metrů těsně vedle Kulčij a pak se předvedl hráč VfB Stuttgart Alexandr Hleb. Ve sprintu přes půl hřiště hravě obešel Ujfalušiho a Bolfa, akci ale zakončil přihrávkou na Kutuzova, který stál v ofsajdu. I kdyby v něm nebyl, nic by se nestalo, mířil pouze do boční sítě Čechovy branky.

Po celou první půlhodinu druhého poločasu se Češi trápili, až na střely Baroše a střídajícího Vachouška, které mířily přímo na gólmana, nebyli schopni vymyslet akci s nadějí na úspěch. To se divákům pochopitelně nelíbilo, a tak se z ochozů často ozýval pískot. Třeba Tomáš Rosický, který v Moldávii celý zápas "jezdil" a byl asi nejlepším hráčem, se téměř nepotkal s míčem. Naopak Bělorusové hrozili stále častěji, pěkně pálil Khatskevich, Čech byl ale připraven. V 71. minutě kopali hosté rohový kop, po něm ale Lavrik pálil vysoko nad. Krátce předtím byl vystřídán nejlepší hráč hostů Alexandr Hleb a bylo to znát, našim obráncům se hned lépe dýchalo.

V 73. minutě se domácí trochu probudili, z dálky pálil Nedvěd, ale i když gólman jeho střelu neudržel, stačil míč pokrýt dříve, než se Baroš dostal k dorážce. O minutu později pálil z dálky, avšak mimo, Štěpán Vachoušek. Čtvrt hodiny před koncem musel být zápas na dvě minuty přerušen, protože ze sektoru běloruských fanoušků přilétla na hřiště dýmovnice a také pár rachejtlí.

Pauza Čechům prospěla, zbytek zápasu dohráli v pohodě a po většinu času s míčem na kopačkách. Dobrou šanci na zvýšení vedení jsme měli v 81. minutě, když 20 metrů od branky Štanjuk fauloval Nedvěda. K přímému kopu se postavil Marek Jankulovski, mířil ale mimo. Pět minut před koncem mohli diváci opět zatleskat, to když Poborského přetažený centr napálil z voleje Pavel Nedvěd, branku ale netrefil.

Jednu z největších šancí druhého poločasu měli čeští reprezentanti v první minutě nastaveného času. Z přímého kopu centroval Karel Poborský, pěknou hlavičku Milana Baroše ale gólman Tumilovič vyrazil na roh. Tečku za zápasem udělali hosté, po rohovém kopu krásné nůžky vystřihl Ryndjuk, naštěstí pro Petra Čecha ale mířil nad branku.

Sestavy:

Česko: P. Čech - M. Jiránek (86. Z. Grygera), R. Bolf, T. Ujfaluši, M. Jankulovski - K. Poborský, T. Rosický (89. J. Jarošík), T. Galásek, P. Nedvěd - J. Koller (56. Š. Vachoušek), M. Baroš

Bělorusko: G. Tumilovič - V. Šunejko (46. S. Omeljančuk), A. Chrapkovskij, S. Štanjuk - S. Gurenko, A. Chackevič, A. Kulčij, S. Jaskovič (26. A. Lavrik) - A. Hleb (69. N. Ryndjuk), V. Kutuzov, M. Romaščenko

Góly: 7. K. Poborský, 23. M. Baroš

Žluté karty: 79. T. Galásek, 90. J. Jarošík - 12. A. Chrapkovskij, 39. S. Štanjuk

Diváci: 12850

Jakkoli se po úvodní půlhodině mohlo zdát, že to bude snadné, tak to byl zápas těžký. Hlavně ve druhém poločase, kdy se projevila únava z těžkého souboje s terénem v Moldávii, mohli být Češi rádi, že neinkasovali. Nakonec dokázali vedení 2:0 udržet a splnili tak svůj cíl - úvodní dva zápasy kvalifikace vyhráli a v tabulce třetí kvalifikační skupiny přezimují se šesti body, bez inkasované branky. Na jaře je ale čekají o poznání těžší zápasy, 29. března jedou do Holandska a o pár dní později doma přivítají tým Rakouska.

Autor: Petr Starý

Komentáře (955)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Koukal někdo na tu Francii?? Hodně slušnej výsledek na začátek. Od Kanaďanů nicméně nic nečekám......Švýcaři taky celkem zklamaní

Reagovat
smazaný uživatel

Huet zachytal.

Reagovat
smazaný uživatel

A švýcary potopil ten rychlej gol nejspíš ale hráli hovno no. Bez pohybu. Ale příště bude chytat Berra a to jim taky pomůže. Dneska co tam měli, to byla díra.

Reagovat
patas92

výbuch Švýcarů jsem čekal...Kanadu jsem neviděl, ale ten tým letos mají docela slabý (na jejich poměry)

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se líbí, že dávaj šanci mladíkům. I když úspěchy z MS teď poslední dobou nemají, tak aspoň si ty kluci vyzkouší seniorskej repre hokej.To je my to vždy musíme hrát se třicátníkama. Ještě že Láďa povolal Zámorskýho se Sekáčem aspoň. Hertlik je jasnej

Reagovat
patas92

jo jasně, to beru ...jen konstatuju, že v porovnání s minulými sezónami nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

pojdme češi

Reagovat
TopinB

Reagovat
patas92

btw Němec nejlepší bek v Evropě

Reagovat
smazaný uživatel

Rachůnek je

Reagovat
patas92

při vší úctě, strašně overrated

Reagovat
smazaný uživatel

Tak před tou tragédií byl s přehledem nejlepší bek KHL

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Salák se mi strašně líbí. Škoda že si olympiádu vybrečel vyhypovanej Pavelec

Reagovat
smazaný uživatel

Salák je supr

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Okolo Pavelce je nějakej hype? Max. tak mezi lidma který si myslej, že když chytá v NHL, tak musí automaticky jet na MS.

Reagovat
TopinB

Tak severoameričani ho automaticky považujou za lepšího než kohokoliv, kdo nechytá v NHL

Reagovat
smazaný uživatel

No to vůbec. V NHL je kritizovanej víc než Bryzgalov, Fleury a Dubnyk dohromady. Dost možná bude vykoupen ze smlouvy ve Winnipegu nebo vytrejdovanej. To právě jen u nás se z něj dělá bůh pomalu.

Reagovat
smazaný uživatel

A to ho jako kladeňák mám rád a ten potenciál on furt má ale dokuď nebude mít vyrovnaný výkony tak nebude stačit ani na KHl časem.

Reagovat
TopinB

No já nevím, co jsem si četl názory před olympiádou tak se divili Kanaďani kdo jsou sakra Salák a Kovář a proč nehraje (v prvním zápase tuším?) Pavelec

Reagovat
SunFells

Jj, je to pravda. To jak si dělali prdel, zda se dá kouč odvolat během turnaje a jedním z důvodů byl Pavelec na tribuně.

Reagovat
Messier

nejhorší brankář v Nhl

Reagovat
TopinB

Minulý rok mu zdatně sekundoval Fleury, si myslím

Reagovat
Messier

Hele tak on ten Fleury nechytá špatně v základní části, pak se akorát v play off sesype no ale narozdíl od Pavse se tam dostane

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

*jednička

Mezi backupama je i horší zboží.

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvirth a Budaj

Reagovat
Messier

To určitě ne

Reagovat
smazaný uživatel

tak iba Neuvy no

Reagovat
Messier

ani jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Zasadím ti argumentační KO v podobě Lindbacka.

Reagovat
Messier

Nebo jeho krajan Markstrom je na pováženou

Reagovat
smazaný uživatel

Ty první 2 lajny jsou prostě divný. Třetí a čtvrtá jsou ok. Zahráli líp než první dvě. Snad si to ještě sedne.

Reagovat
patas92

chudák Sobotka mezi zatím mezi marným Jardou a pořád marným Klepišem docela utopený

Reagovat
Dawon

Chlapci vecna...jaktoze jsme hrali 5 na 3, kdyz byl nejdriv vyloucen slovak, pak cech, a pak zase slovak? neco mi uniklo?

Reagovat
nani92

slovak bol na 4 minuty

Reagovat
ďuriLFC

tí naši beci sú strašne premotivovaní zatial,snad sa upokoja.

Reagovat
nani92

musime ubranit presilovku hned na zaciatku,lebo bude po zapase

Reagovat
smazaný uživatel

ty si premotivovaný česi dobre forčekujú, veľká časť našich bekov hrá prvý turnaj tejto veľkosti a bojujú skôr s nervozitou

Reagovat
ďuriLFC

ten prvý náš bol na 2+2

Reagovat
smazaný uživatel

Mikuš dostal 2+2

Reagovat
Dawon

Ach tak, to jsem vubec nepostrehl...jsem si rikal co se to do prdele deje

Reagovat
Miguel19

Co tam Jágr dělal na konci ty vole? Sám před bránou a on nahrává na modrou

Reagovat
mickey mouse

Jarda to tam měl ke konci vypálit kurde.

Reagovat
TopinB

Ti fanoušci jak tam řvou vedle rozhovoru

Reagovat
smazaný uživatel

aha mám stejně brejle jako ta komentátorka..skvělé

Reagovat
nani92

vieš čo máš urobiť,že?

Reagovat
smazaný uživatel

hm?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
TopinB

Nevím, tohle mi přijde neskutečnějśí https://www.youtube.com/watch?v=C2xiKPW4uYY

Reagovat
smazaný uživatel

Klepiš očekávaně největší tragéd zatím. A to ho Růžička cpe do top 6 ještě.

Reagovat
Tomoro

Reagovat
smazaný uživatel

no ale Viedensky slusny, defenzivny center, o dost slabsi Handzus, niekde v khl si najde miesto

Reagovat
smazaný uživatel

dosť bol podceňovaný, menovite Ďuri / či fenix?? fantík inak Miklík najhorší hráč v príprave pomaly a v1. zápase 1+1

Reagovat
fantomas

Co se mnou?

Reagovat
smazaný uživatel

nič, trošku si ho podceňoval a pritom bol naj center v tom tíme AHL... si tvrdil, že nie... či? možno sa mýlim... :/

Reagovat
fantomas

Ehm, já o něm zpočátku zaprvý nevěděl a zadruhý tim nejlepšim centrem Worcesteru fakt nebyl, spíš byl ještě na pomezí sestavy, páč mu nevěřil trenér. (Proto sem o něm nevěděl.. dělal tam 3rd-4th linera.) Ale v Evropě, kam teď natuty odchází, ten úspěch klidně mít může, co já vim..

Reagovat
smazaný uživatel

no hej, ale teraz mal dobrú sezónu aj v AHL...

Reagovat
fantomas

NEMĚL. Právě teraz byl na pomezí sestavy, maximálně třetí centr. Čteš vůbec, co píšu?

Reagovat
smazaný uživatel

zostavy, akože mal byť na tribúne? to sa mi teda vôbec nezdá a nechce sa mi tomu veriť, príde mi iracionálne úplne...

Reagovat
fantomas

Iracionální to je, to nepopírám.. kouč si ho prostě neoblíbil a sám je (nejen) za to kritizovanej. On je i mám pocit nejdýl sloužícim trenérem v AHL momentálně, fanoušci už dobrý dva roky volaj po jeho odvolání, stagnuje to tam, je nemoderní...

Viedenský teď bude RFA, chráněnej volnej agent, a od jemu blízkýho zdroje vim, že má na stole několik nabídek z Evropy. Kór pokud zůstane Sommer, klub mu v odchodu bránit určitě nebude. Jinde by líp využívanej rozhodně byl, ale tvrdit, že ve Worcesteru patřil k nejlepšim, je prostě mimo mísu.

Reagovat
TopinB

Lehce OT: Ať mi nikdo neříká, že v NHL je lepší komentátor jak Jack Edwards

https://www.youtube.com/watch?v=4NVmIsUtAv8

Reagovat
smazaný uživatel

Doc Emrick, Jim Hugson.. topky.

Reagovat
TopinB

Jima Hughsona nemám moc rád, u Edwardse mi připadá, že to prožívá podstatně víc (ať skóruje kdo chce) a u Emricka mi vadí strašně ten přízvuk a taky mi přijde, že to taky tak neprožívá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Salak

Reagovat
nani92

tečovane

Reagovat
smazaný uživatel

tak tec, pardon

Reagovat
smazaný uživatel

Softovej gól.

Reagovat
Messier

Ten Tatar je fakt skvělej

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

meh, pořád strašně overrated

Reagovat
Messier

Možná že Slováci ho někde přechvalujou, ale jinak obecně určitě není přehypovanej (pro pořádek, nikde jsem neviděl nikoho ho nějak extra přeceňovat)

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Cože měl zakrytýho Zárubo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

Nejak jste toho sašu prechvalili chlapci

Reagovat
nani92

tolko vyluceni,achhhhhhhh

Reagovat
patas92

je to vyhecované no, klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Klepiš ven

Reagovat
smazaný uživatel

Závěr sezony ani nehrál Láďův kůň no, škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já věřím, že není slepej a že mu nebude dávat takovej prostor. Zatím neudělal nic dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

este, ze je ceska presilovka tragicka..

Reagovat
patas92

ta první PP formace je strašná, ta druhá je super

Reagovat
smazaný uživatel

achjo.. to je bída teď..

Reagovat
Miguel19

Marcinko

Reagovat
db18

No, ten start se Vitáskovi povedl...

Reagovat
smazaný uživatel

Ted krasna kombinace mezi Sobotkou a Jagrem.

Reagovat
smazaný uživatel

ten tým je dobrej. ale v obraně hrajem otřesně...

Reagovat
smazaný uživatel

102kg To Jardovi schválně tak 10 ubrali.

Reagovat
patas92

wow, krása....naši si koledujou, tragédie

Reagovat
Miguel19

Díky Jardo

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře nám tak. Hrajem hovno.

Reagovat
Dawon

Snad v kazde dobre prilezitosti tam mame o prihravku navic

Reagovat
smazaný uživatel

wow, Cervenka

Reagovat
patas92

Chudák Sobotka. Konečně na turnaji a musí hrát s Jardou, který pokundí co může, a Klepišem, který je traged od narození

Reagovat
smazaný uživatel

Jarda už 2 turnovery, z jednoho nájezd, z druhýho gol.

Reagovat
djiros

Je to hrozné, "Systém" stejný jako za Lojzy. Hlavně že ho všichni vyhazovali. Jágr jak po obrně, snad se do toho dostane. Pro mě nejlepší Červenka, a to je na mě už co říct. Nechápu proč tam bral dva totožné typy hráčů Rolinek/Novotný.

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapci, jak to zatím vypadá? Teď jsem přišel.

Reagovat
smazaný uživatel

První třetina dobrý. Přestříleli jsme slováky hrozně. Druhá třetina otřes. Nestíháme, nejsme tak agresivní jako slováci. Snažím se hrát na krásu a nechápu proč. Uplně rozdílný třetiny.

Reagovat
ďuriLFC

hmm

Reagovat
13

Nejvíc se mi líbí asi trojka Hudler Sekáč Kovář.. Ať jim dá víc času

Reagovat
smazaný uživatel

Už před turnajem jsem psal, že to bude naše nejlepší lajna.

Reagovat
FCSL

Hertl taky slaboučkej dneska

Reagovat
smazaný uživatel

na začátku měl parádní momenty. teď máš prostě deku na celým týmu. jediná šance je to, že to někdo urve anebo si ho tam Slováci srazí sami.

Reagovat
smazaný uživatel

BOha

Reagovat
patas92

Zaťovič

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaťovič si všechny naše "hvězdy" svým výkonem strká do kapsy.

Reagovat
smazaný uživatel

Klepiš pohni prdelí z toho ofsajdu panebože.

Reagovat
patas92

Slováci hrajou super

Reagovat
Sosi

Zaruba by mohl prestat nad tim hokejem masturbovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaruba je poslední dobou strašně iritující..

Reagovat
Sosi

Sere me neskutecne...

Reagovat
patas92

Jardaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
SunFells

JARDAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

JARYYYN

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon tak.. Dzegr

Reagovat
smazaný uživatel

BŮH!

Reagovat
smazaný uživatel

ještě jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Sobotka klíčově v rom rohu ale.

Reagovat
smazaný uživatel

Němec taky

Reagovat
djiros

Ale ten Klepiš, to je něco neskutečného, kde ten Ruža nechal rozum...

Reagovat
patas92

Že je na turnaji se dá přežít, ale v prvních třech lajnách nemá co dělat....stejně jak Rolinek

Reagovat
patas92

ok, no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
db18

Debilové, nemohli ho dát už v základní části

Reagovat
patas92

Reagovat
SunFells

To bylo úplně jasný, že to rozhodne on

Reagovat
smazaný uživatel

už mě neser s tím tvým jasný !!!!!!!!!!!!

Reagovat
TopinB

Sere tě to, jasný, chápu

Reagovat
SunFells

wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

v poho.. emoce. nic proti tobě nemám.

Reagovat
SunFells

wtf? Co já mám s "jasný"?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Po djirosovem komentáři ano

Reagovat
djiros

to už tak bývá, vystaráno do konce turnaje jak Červus na všech turnajích

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Klepiššššššššššššššš pičooooooooooooooooooooo

Reagovat
Miguel19

Největší tragédi to otočili..neskutečný.

Reagovat
Sosi

Jaj, jsem se zdrzel u fotbalu a zmeskal jsem konec...

Reagovat
SunFells

Bude Vůjtek zpívat?

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouženej bod na Slovensko. Pro nás možná poučnější, než kdybysme vyhráli 3:1, špatně jsme nehráli, ale ukázalo se mraky věci, na kterých je potřeba zapracovat.

KNNČ

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, příště to chce nevypustit 2. třetinu a hrát celých 60 minut a půjde to

Reagovat
Sosi

Kde vubec ted trenuje ten sykora?

Reagovat
smazaný uživatel

Skončil.

Reagovat
Sosi

Skoda, mel jsem ho rad, snad bude byvat aspon takto na ocich...

Reagovat
smazaný uživatel

Oba Sýkorové jsou/byli supr trenéři.

Reagovat
smazaný uživatel

Je mu 65, každej už v tom věku nemá na full time job

Reagovat
Sosi

Ja mu to neberu a preju mu poklidnej duchod... jen jsem o nem delsi dobu neslysep, ale je fakt, ze uz si ten jeho konec vybavuju...

Reagovat
vladis271

z ničoho. To mali byť 3 body a nie 1. FAIL

Reagovat
13

Jak jako z ničoho? Kdyby vás ten Laco nedržel..

Reagovat
smazaný uživatel

Na tohle jsem přesně čekal. Máme víc než 2x víc střel, do vašeho prvního golu tlak jako prase.

Buďte rádi za ten bod, takže asi tak...

Reagovat
fenixLFC

do prvého golu, potom zas sme boli lepsi. nebudem hodnotit ci zasluzene alebo nie, ale druhy a treti gol bol de facto z nicoho a ten jardov aj so stastim od tycky do obrancu

Reagovat
Sosi

Cervenka, hertl v rohu? Kde je ten sobotka?

Reagovat
Tomoro

zkrátka kvalitní rozbor el.tužkou

Reagovat
Miguel19

Ty skleničky Lidl jsou super

Reagovat
patas92

a Freeway cola

Reagovat
smazaný uživatel

Jako by to nebylo jedno s rumem.

Reagovat
patas92

s bílym ale

Reagovat
smazaný uživatel

to je mi taky jedno

Reagovat
patas92

Reagovat
patas92

jak jednou zkusíš bíly, tak ten hnědý už nedáš ani do cukroví

Reagovat
smazaný uživatel

to není pravda..

Reagovat
patas92

u mě to tak bylo

Reagovat
smazaný uživatel

Levnej bílej je stejný hovno jak tuzemák a to je mi pak jedno co piju, takže tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně první den MS a už tam bylo víc lidí jak ve Švédsku za poslední 2 roky pomalu. Konečně pořádná amtmosféra taky.

Reagovat
smazaný uživatel

no hele... ještě maj, co dohánět.

Reagovat
smazaný uživatel

No příští rok zase dáme rekord v návštěvnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

škoda,Jarda je Jarda.Ale dobre celkom to bolo

Reagovat
djiros

Musím se pozastavit nad produktivitou USA. Pětadvacet střel 6 golů, tři využité přesilovky. Navíc proti domácím, kteří se vždy doma chtějí ukázat. Jsem zvědav, kde to letos dotáhnou, už si zaslouží nějaký úspěch.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo za ně vůbec letos hraje?

Reagovat
djiros

Právě že jsem projel soupisku a znám tak maximálně 10 jmen. Asi zase velmi mladé mužstvo, výborné bruslení. Čekám že tam určitě někdo vyletí a v bráně zkušený Thomas.

Reagovat
smazaný uživatel

tojo. ale aby se nepakovali ve čtvrtfinále jako vždycky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Slováci teda při hymně pískat nemuseli.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehráli jsme úplně zle, především v útoku to nebylo špatný, ale ta obrana Vždyť co protiútok slováků, to přečíslení, Byli hrozně mrštní, pohybliví a hráli s úžasným zápalem. Nevím jestli jim ale tohle vydrží, obávám se, že časem jim dojdou síly a půjde to do háje, ale za dnešek zaslouží pochvalu My jsme po prvním gólu hráli jakoby už bylo hotovo, takže přišel zákonitě trest. Za dnešek bych pochválil Ondru Němce, tenhle kluk velice hokejově vyrostl a dále Vláďu Sobotku a Tomáše Hertla, i když třeba neměli tolik střel, tak bylo vidět, jak důležitou práci odvádí. Do neděle je co napravovat. Jinak Růžičkovo hodnocení

Reagovat
Godwinson

Sobotka

Reagovat
patas92

co to zas splácal s těma útokama ten Růža

Reagovat
smazaný uživatel

Kazachstán - Německo aneb co lidi neudělají pro puk mimo led. Ten borec se tam neskutečně rozsekal Snad to přežil.

Reagovat
Messier

Jak může někdo pískat při hymně? Ty lidi jsou fakt odpad

Reagovat
smazaný uživatel

To jako dneska znova? Slováci včera pískali taky no..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, voni dneska žádnou hymnu ještě nehráli. Takže si myslel ten včerejšek asi.

Reagovat
Messier

Myslel no .

Reagovat
patas92

Němci hrajte vy dřeváci

Reagovat
Erdovec

super hokej

Reagovat
patas92

ne, když máš vsazenou dvojku

Reagovat
Miguel19

Tak to byl těžký zápas na tipování. Kazaši nemají vůbec špatný tým, je to výběr z KHL. Naopak Němci proti těm "slabším" neumí vůbec hrát..

Reagovat
patas92

Tak přestříleli je, šancí na výhru měli dost...škoda

Reagovat
justcall

nechápu Rolinka v první lajně a Hudlera až ve třetí

Reagovat
Tomoro

pral jsem si at to poradne prekope, ale takhle spatne ??!! treba to fungovat bude, ale neverim tomu ani za mak!

Reagovat
smazaný uživatel

Uplně nejvíc nepochopitelnej je Kovář ve 4.

Reagovat
db18

Reagovat
Tomoro

ta lajna bude šlapat jak sviňa.. snad Růža dodrží to, že všem lajnám stejně, protože podle mého to bude naše nejlepší lajna.. to ostatní, jak to vykoumal mi hlave teda moc nebere

Reagovat
smazaný uživatel

odborník Zupillo čo povieš na Réwyho? bude z neho niečo?

Reagovat
Godwinson

Gustávek na MS, to jsem nevěděl, supr zpráva. S Callem budou ničit :)

Reagovat
smazaný uživatel

Inak, Réway dnes nenastúpi, hádam to zranenie nebude vážne do pikle... veľká strata..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Réway je typický slovák, tvl. Kde jste ho nabrali?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj typický technický, skvelý...

Narodil sa slovenským rodičom v Prahe, v ranom detstve vyrastal pri Martine, je odchovancom Dolného Kubína či Martinu, od 15-16 (tuším?) hral za Spartu a následne šiel do QMJHL.. Inak má aj české občianstvo a chcela ho aj vaša repre, ale rozhodol sa pre našu

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je to velmi kvalitní bek Nehrál i v Kometě? Jinak on je ročník 95?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
SunFells

Běžný omyl

Reagovat
smazaný uživatel

spomenul som si na teba

Reagovat
fajdax

Mám na tiketu Finsko, Kanadu a USA. To by mohlo vyjít, ne? Včera mě to zkurvily Češi..

Reagovat
smazaný uživatel

Na to jak Amíci včera rozstříleli domácí a jak Švýcaři hráli bídně, je na USA nějak podezřele vysoký kurz.

Reagovat
smazaný uživatel

I když von vlastně za Švajc bude chytat Berra(?), to by mělo být asi znát no..

Reagovat
fajdax

Reagovat
djiros

Co je vůbec s Aaltonenem? Někde uvádějí, že je v nominaci, jinde zase není. Dneska ani na soupisce. Neví někdo něco více?

Reagovat
smazaný uživatel

Není ani v nominaci, ale nevím proč.

Reagovat
djiros

Já se to včera snažil dohledat, ale jak říkám každý uváděl něco jiného navíc byl i ve Fantasy a já ho dal stejně jako Džegr On nehrál ani ty zápasy na EHT, takže asi zraněn.

Reagovat
fajdax

No to je k zblití co předvádí Finsko.

Reagovat
smazaný uživatel

načo tipuješ také "tutovky" ?

Reagovat
fajdax

Opravdu sem si myslel, že je to tutovka..

Reagovat
smazaný uživatel

.. začiatok turnajov či líg sa vždy ťažko tipuje a často sa stanú prekvapenia... treba si počkať...

Reagovat
fajdax

Já vím, byl sem zase nedočkavej.. Ale když hrají v pěti tak je docela tlačí, snad to dají.

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
fajdax

No konečně

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

no a tu to máš

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se u mě projevila nedočkavost a mám je na tiketu Ale konečně to tam padlo, tak snad to zvládnou...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nedvěd s Rosiskcým zahráli super

Reagovat
smazaný uživatel

To nemusíš dávat OT Pamatuju si, že René Bolf hrál skvěle

Reagovat
djiros

Ale Klasen ze Švédska je fantastický

Reagovat
fajdax

Finsko non stop ve 4

Reagovat
smazaný uživatel

Suomi ještě gól, ať jsem klidnější!

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Ta druhá třetina byla fakt o nervy. Tolik oslabení. Můžou být rádi, že tam Lotyšům něco nespadlo. To by se otáčelo zatraceně těžko.

Reagovat
justcall

střely na bránu v 2. třetině FIN-LAT: 6-16

Reagovat
fajdax

To jsou šulini, opravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic jinýho si nezasloužili. Fakt trapnej výkon od finů

Reagovat
djiros

Tak zítra jim Rusáci naloží jo?

Reagovat
smazaný uživatel

wow Lotyšsko

Reagovat
smazaný uživatel

Latvia vole!

Reagovat
fajdax

Tak an tyhle mrdky už nikdy ani halíř.

Reagovat
smazaný uživatel

Úvodní zápasy MS, jeden z nejhorších nápadů na co vsázet.

Reagovat
Dawon

Nebo naopak nejlepsi napad zkouset ruzne prekvapeni

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt na finy byl kurz 1.18. Jen idiot na to muze vsadit bez urazky.

Reagovat
Dawon

Vsak jasne, ja rikam, ze na zacatku turnaje se spis vyplaci sazet na tymy jako lotysko, francie, beloruskou atd a upirmne za kurz 1,18 mi prijde picovina sazet za jakekoliv situace v takovych zapasech, tam si clovek primo rika o to, aby mu tiket zadupal ten nejmensi kurz pokazde

Reagovat
djiros

Ale ta atmosféra

Reagovat
madridcan

No...uz som tu aj ja, takze to znamena len jedno-dneska najebeme Kanade. Ale klasicky nepozeram doma a cez mobil sa tu nedotrepem asi, takze fandite poriadne! Dneska si s kanadskym listom vytreme rit som sa rozhodol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Tak snad už si dnes góly MacKinnona budu moci patřičně užít :)

Reagovat
Godwinson

Tak snad už si dnes góly MacKinnona budu moci patřičně užít :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

bojím sa, že dnes naša mladá europska obrana zažije pekný kolotoč..

Reagovat
nani92

záver bol v závere dramatický Igora milujem

Reagovat
ďuriLFC

Génius

Reagovat
ďuriLFC

T-V-P dneska začne jednu veľkú éru

Reagovat
smazaný uživatel

Rad by som videl Tatar-Viedensky-Hrivik a Riso do 4. formacie Skokan-Mikus-Panik

Reagovat
smazaný uživatel

naši fans zas najlepší

Reagovat
nani92

Reagovat
TopinB

Má někdo obstojný stream? Mám jeden kde je obraz v pohodě, ale ten zvuk...

Reagovat
TopinB

Tak nevadí

Reagovat
mithro

take zbytocne vylucenia

Reagovat
nani92

v 5 on 5 to je hrateľná Kanada, len tie vylúčenia

Reagovat
smazaný uživatel

Tatar takovej diver

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm lol

Reagovat
smazaný uživatel

Přidal tomu neskutečně. Jednou rukou by ho takhle složil k ledu snad jedině kdyby po něm hodil motorovou pilu.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi sa naucil simulovat od vas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
Messier

To je narážka na něco konkrétního?

Reagovat
smazaný uživatel

Kanadania ako vzdy neskutocne pice

Reagovat
smazaný uživatel

Satan trosku dojebava presilovky

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se celkově moc nelíbí...

Reagovat
smazaný uživatel

.. Ale negra zle celkovo, on je vycuranec / vychcanec a to je cenna vlastnost

Reagovat
smazaný uživatel

Nehra*

Reagovat
smazaný uživatel

Negra Jasně, já to neberu, ale on už je tak do 3. útoku, stavět to na něm takhle celkově je chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, asi mas pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

jj, lebo mal moznostii Vujtek ako to urobit inak

Reagovat
smazaný uživatel

Když to vezmu, jak relativně dobře hrajou ostatní, tak ty možnosti podle všeho má

Reagovat
TopinB

To už se naučil ve Slovanu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

goooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Jo gooooooool

Reagovat
patas92

Sloboda Vítkovická škola

Reagovat
snuff24

Slovenskooo dneska už můžete vyhrát

Reagovat
nani92

Marinčin sa mi strašne páči

Reagovat
smazaný uživatel

Dpc, ale Laco je skvelyy

Reagovat
TopinB

Ten komentátor na premier sports je příšerný

Reagovat
vladis271

ale nehráme zle.

Reagovat
smazaný uživatel

hrajete moc sympaticky

Reagovat
smazaný uživatel

takuto slabu Kanadu si nepamätam snad

Reagovat
ďuriLFC

teraz si to zakríkol a vyletia na nás.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

no nic to na tom nezmeni

Reagovat
smazaný uživatel

Ach, milujem citrona strasny sympatak :)

Reagovat
smazaný uživatel

Inak Panik je v strasnom lese a nehra dobre ani Tatar.. Panik bol lepsi, ked mal 19 ... Reway nastupil

Reagovat
smazaný uživatel

Lacov gol, dalsi..

Reagovat
smazaný uživatel

ty co tu skusas

Reagovat
smazaný uživatel

vcera treti gol bol jeho a tento gol mal mat tiez, chyta dobre, ale uz prosim ta, prestan byt hotovy aj ked si Laco prdne, uz je to otravne celkom

Reagovat
smazaný uživatel

Praveze ty si otravny a nechapem tej neobjektivite smerom k Janymu, koho by si tam dpc chcel? Lamu Stanu?

Reagovat
smazaný uživatel

sak nech chyta, ale ked dostane gol, ktory chytat mohol, tak sa to napisat moze nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebol to jeho gol, bola to tazko chytatelna strela

Reagovat
SunFells

Prd byl jeho, šak Klepiš to trefil úplně nepřirozeně, mu to letělo úplně jinam.

Reagovat
smazaný uživatel

sak sam po zapase hovoril, ze to mal mat

Reagovat
smazaný uživatel

Jany je skromny chlapik, no

Reagovat
ďuriLFC

On by zobral na seba aj keby šli 4 na 0 brejk.

Reagovat
smazaný uživatel

ach..

Reagovat
ďuriLFC

Tak povedz že nieje taký.A hej ja berem že tie dva goly boli z časti jeho.

Reagovat
Godwinson

To jako že je Laco nula? Oliver ti to vytmaví.

Reagovat
SunFells

Pro naši televizi zas řekl, že Klepišova odpružila hokejka a ani nevěděl, jak to dal. Klepiš to potvrdil tím, že to netrefil jak chtěl a tuším jsem dneska ve studiu zaslech, že tam byla ještě teč.

Reagovat
SunFells

*Klepišovi

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdy vidi, ze Laco je skvely a drzi nas znovu a uz 3 roky schovava do kapsy bprcov z NHL, ale Palikemu to nestaci obranu mame zlu velmi

Reagovat
nani92

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
penepi

Dalo by sa polemizovať, ale dnes opäť podržal. Detto včera. Áno, v predĺžení pustil poriadne hovno, lenže bez neho by sme sa do toho predĺženia ani nedostali.

Reagovat
smazaný uživatel

ved ja suhlasim, ze podrzal, pisem, ze chyta dobre, ale goly boli podla mna chytatelne

Reagovat
wild

Reagovat
nani92

taký zbytočný gol,ach..

Reagovat
Godwinson

Hodgson

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Šejn

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Eeej

Reagovat
smazaný uživatel

Ach to je smoly, tec Nagyho

Reagovat
SunFells

Rozklad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Joel ma formu stale

Reagovat
smazaný uživatel

Tragedia jak kokot zas, skoda, ze s Cechmi sme nevyhrali, Brejcak, Mihalik, to je snad jedno

Reagovat
penepi

Byť nestranným divákom, tak sa strašne šúlam na tej našej "obrane".

Reagovat
patas92

MacKinnon zatím nic moc

Reagovat
nani92

nevadí..chlieb sa začne lámať až teraz, kde budeme musieť tvoriť my a toho sa bojím

Reagovat
ďuriLFC

Škoda žáverov zápasov.Teraz oddýchnuť a zvládnuť kľúčový v pondelok,tam sa ukáže kam to bude celé smerovať.

Reagovat
smazaný uživatel

bez centrov sa neda hrat, to je strasne, ze nemame poriadneho centra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Messier

Se zase předvedli při tý hymně

Reagovat
penepi

što bolo?

Reagovat
Messier

E?

Reagovat
Miguel19

Diletant Marinčin

Reagovat
smazaný uživatel

chcem vidieť takéto formácie:

Tatar-Viedenský-Hrivík

Réway-Šťastný-Šatan

Nagy-Marcinko-Pánik

Skokan-Mikuš-Miklík

Reagovat
nani92

neuvidíš ich

Reagovat
smazaný uživatel

ja viem

Reagovat
nani92

no,ale chvalabohu že ich neuvidíš

Reagovat
smazaný uživatel

prečo?

Reagovat
Tomoro

každý to chce dycky vidět nějak podle sebe a podle svojí oblíbenosti já bych chtěl naše třeba vidět takhle :

Hertl - Sobotka - Jágr

Hudler - Červenka - Sekáč

Petružálek - Kovář - Zaťovič ( ty vlastně tak zítra uvidím, tak doufám, že jim to půjde )

Klepiš - Novotný - Rolinek

Reagovat
smazaný uživatel

celkom sa mi páči

Reagovat
patas92

Reagovat
Hector17

akorát prohodit cervenku se Sobotkou.

Reagovat
nani92

to sú komedianti

Reagovat
smazaný uživatel

Pískat při hymně je teda dost ubohé, obzvlášť u zápasu USA SVY tam banda idiotů pískala při hymně. Opravdu vymaštěná verbeš, RUSKÁ!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
slovaňáák

Člověk si spousty těch momentů i pamatuje.

Reagovat
smazaný uživatel

347. proti Plekancovi, pre naj. brankára na svete Raska a pre naj. obrancu Cháru a vlastne pre celý Boston

Reagovat
TopinB

Reagovat
TopinB

PLekanec (až na ty fauly) a Krejčí dneska neviditelní strašně

Reagovat
Side

Nevím proč, ale aji jako Čech, tak na Plekanca su strašně alergickej.

Reagovat
TopinB

Dneska se nechal dvakrát vyloučit a Boston dvakrát skóroval

Reagovat
smazaný uživatel

mňa nasral, ako zašiel do Raska

Reagovat
TopinB

Tak to bylo na facku od Lučiča no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Že mu měl Lučič dat pár facek Ale mohli sem tam pobit, Subban a Thornton třeba

Reagovat
smazaný uživatel

ahaaa, aj ja by som mu dal

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší sportovní město

Reagovat
Shevchenko

Koho tipujete na medaile? Já Rusko, Švédsko, Česko.

Reagovat
Tomoro

mistri USA pak Rusko a Kanada

Reagovat
Hector17

1. Rusko

2. Švédsko

3. Finsko

Česko končí ve čtvrtfinále.

Reagovat
TopinB

350. pro Stanley Cup pro Boston

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bez s nima nekam... Ducks will be champions....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Go Italy Go

Reagovat
nani92

Scandella

Reagovat
Erdovec

ta atmosféra na takovém zápase

Reagovat
Hector17

Nevíte proč nestaví Jágra s Červenkou do jedné formace?

Reagovat
patas92

protože spolu hrát nemůžou

Reagovat
Hector17

Dik.

Reagovat
patas92

Tak tobě se za těch x turnajů, které spolu odehráli, zdá, že jim to klape?

Reagovat
Hector17

Jo

Reagovat
smazaný uživatel

tak Frantíci budú s nami riadne namotivovaní... nechcem zažiť ten pocit, aby sa mi kamoš Francúz ešte kvôli hokeju smial

Reagovat
stas87

cesi dneska favorit s Danskom to bolo trapenie?od piatka som nebol na nete tak ci by mi niekto neporeferoval o zapase Svedska..

Reagovat
Hector17

Švédi hráli s Dánskem na půl plynu, Danove měli svoje šance ale skvěle zachytal brankář. Osobně si myslím že dostaneme pořádně na frak.

Reagovat
stas87

takze ten tim zlozeny z Elitserien ma svoju kvalitu?verim ze hraci Skelleftea budu velmi dobry na tychto ms tak snad sa ku nim prida aj zvysok timu cakam vyrovnany zapas,kludne s predlzenim,nemyslim si ze by cesi mali dostat za usi

Reagovat
Hector17

Uvidíme, Čechům fandit budu ale jak už jsem avizoval dostaneme na frak.

Reagovat
stas87
Reagovat
smazaný uživatel

zas nefandíš našim? :-))))))

Reagovat
stas87

z ms som videl len nas zapas inak nic a Svedsku prajem hned po nasich,akurat som sa vratil z Berlina,Kanada ovela lepsia?

Reagovat
smazaný uživatel

ale srandujem :)) preto ten veľký smajl :) a s kým si bol v Nemecku? a ako bolo? kľudne mi napíš aj správu sem, repsketíve Ti napíšem mail? :) Kanada nebola oveľa lepšia, len sme robili chyby v defenzíve, čiže zaslúžene vyhrala, ale že by boli nejak výrazne lepší, to nie....

Reagovat
Godwinson

Mene nez Slovakum? Tak tos zklamal.

Reagovat
smazaný uživatel

trúbka

Reagovat
Godwinson

Ale mam ho docela rad.

Reagovat
smazaný uživatel

máš seba rád? neprekvapuje ma to

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Šebo

Reagovat
smazaný uživatel

Kindel

Reagovat
patas92

goooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

hertl pekne, dajte betonárom

Reagovat
smazaný uživatel

Co ty naše dresy? Dají se, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Zámorský na PP je suprovej. Stejně jako ve Zlíně. Má strašný rakety.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Mercury

ten kluk jednou nahradí Židlu, věřím tomu, má obrovský potenciál, šikovné ruce a neuvěřitelné rány.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Möller perfektne,betonari zatial skor cesi ako Svedi

Reagovat
patas92

gooooooooooooooooooooool

Reagovat
Whitemedia

je tam

Reagovat
smazaný uživatel

Kovář - Hudler

Reagovat
stas87

skoda,Ekholm na moment zavahal ked sledoval puk a uz nestihol pristupit vcas k Hudlerovi a tu strelu zblokovat,jdnoduche a pekne zakoncene skoda ze to nie je remiza po prvej tretine..Backlund mal slusnu sancu na otocenie stavu

Reagovat
patas92

Přesilovky i oslabení odehrány super, zbytek třetiny celkem bída. Zatím se mi strašně líbí Červenka, tenhle turnaj by konečně mohl být jeho

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska hrajem fakt dobře. Čekal jsem zase otřesnou druhou třetinu ale zatím nic.

Reagovat
TopinB

Má někdo nějaký solidní stream? Ten můj má zase neskutečně debilní zvuk

Reagovat
smazaný uživatel

To Hudler měl vystřelit už předtím

Reagovat
patas92

Zaťovič

Reagovat
Whitemedia

góóól

Reagovat
smazaný uživatel

Zaťovič Neskutečnou formu má.

Reagovat
Godwinson

Hudler je vynikajici. Uplne ten kyselej ksicht Lojzy u tv vidim.

Reagovat
smazaný uživatel

knedlíci pekne, švédi sú jaloví

Reagovat
Miguel19

Němec už 1+3...parádní bek

Reagovat
smazaný uživatel

Hezký akce, z toho muselo něco padnout Švédové jsou letos nic moc, jejich největší zbraň jako každej rok je postavení 100 kilovýho řízka před brankáře. Když to tam budeme čistit, tak není problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo čekal, že to bude tak vypadat?

Reagovat
Whitemedia

ten zkurvenej Backlund zase ...

Reagovat
smazaný uživatel

Takový hovno jim tam spadne.. typický švédi

Reagovat
One-Real

Němec, Zámorský, Ševc, Kindl, Kovář, Hudler

Reagovat
smazaný uživatel

hmm Kindl nič moc hráč... ale inak súhlas

Reagovat
Whitemedia

zákeřňáci

Reagovat
patas92

Tak moc chybující švédi tu dlouho nebyli

Reagovat
smazaný uživatel

švedi vs švedi :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Tahle PP formace je úžasná...Zámorský dobré dělo

Reagovat
stas87

stastie ze je to len 2:3..tak spatne Svedsko vo vlastnom pasme velmi dlho nehralo,remiza by sa rovnala vyhre cesi nehraju bohvieco ale su efektivny a nechybuju,v tri body neverim ale predlzko by som bral

Reagovat
Miguel19

Rahimi je hrozný zasranec.

Reagovat
Swarley

ale hrajeme výborně, dlouho nepamatuju tak kvalitní výkon zrovna proti Švédsku

Reagovat
Whitemedia

Sekáč tvle

Reagovat
Swarley

heh, jak si je Jarda povodil

Reagovat
smazaný uživatel

Jarda se do toho začíná dostávat

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej debilní faul

Reagovat
Swarley

úplně zbytečný

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle fauly v útočným pásmu nikdy nepochopím.

Reagovat
Swarley

hned po příjezdu z trestné proplesknout z obou stran

Reagovat
Whitemedia

to jsou fakt hrozné mrdky, nesnáším je

Reagovat
patas92

Reagovat
Switchback

piči

Reagovat
stas87

Möller nech uz zasa zacne Elitserien,Skelleftea si to letos povodila krasne

Reagovat
One-Real

Rahimi je fakt hrozná kunda

Reagovat
smazaný uživatel

Zámorskýho už musej bolet ruce

Reagovat
patas92

taky by už moh trefit bránu

Reagovat
Whitemedia

už by mu tam mělo něco padnout

Reagovat
patas92

ještěže Jardovi se ty fauly prostě nepískají

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt blb ten Petružálek

Reagovat
Swarley

tak tohle už hokejou po zádech

Reagovat
patas92

to je pták

Reagovat
Swarley

škoda, docela zbytečně jsme ztratili v podstatě jasnej zápas...ale každopádně hodně dobrej dojem ze hry, škoda těch blbých chyb...

Reagovat
patas92

Backlund dobře školil teď...na nájezdy nám moc nevěřím ale

Reagovat
Whitemedia

z Vitáska mám dobré nervy

Reagovat
stas87

asi Möller,Backlund a Klasen..Klasen uz na EHT ceskeho brankara povodil,ten bod navyse by sa hodil

Reagovat
smazaný uživatel

Hm Klasen Bure

Reagovat
patas92

wow

Reagovat
Whitemedia

Klepiš

Reagovat
Swarley

klasickej blafák do beckhandu nikdy neurazí

Reagovat
patas92

Červus

Reagovat
Side

kokot panebože

Reagovat
stas87

Reagovat
Swarley

škoda, srát na nájezdy, hlavně se to nemělo dostat vůbec do prodloužení, zbytečně jsme je nechali vyrovnat a to vyloučení byla prostě úplná hloupost...ale výkon hodně kvalitní, zlepšuje se to...v mých očích hodně solidní začátek turnaje, jenom tak dál

Reagovat
Dawon

Boha jeho Cerve...tebe tam poslal kdo na ten najezd A salak taky v podstate ani jeden najezd nechytl Snad si to stesti vyberem v playoff

Reagovat
wild

Cesi dnes stratili dva body. Hrali velmi dobre..moze ich to mrziet. Svedi fantasticke presilovky.

Reagovat
wild

Cesi dnes stratili dva body. Hrali velmi dobre..moze ich to mrziet. Svedi fantasticke presilovky.

Reagovat
smazaný uživatel

Byli jsme lepší. Místo toho abysme měli 3 body máme jeden a především díky hloupýmu faulu Petružálka. To bylo zásadní.

Reagovat
Dawon

Jojo, ale je treba to brat pozitivne no, je lepsi prohrat, kdyz to jeste nijak zvlsat neboli...pokud ty vykony udrzime a vyvarujem se tech dementnich faulu, tak to nevidim vubec marne...a obcas by neuskodilo hrat min do prazdne a strilet pokud to ma frajer sam mezi kruhama

Reagovat
Whitemedia

No každopádně kvalitnější vstup do turnaje jsem od našich už dlouho neviděl

Reagovat
patas92

Škoda, švédi klasicky uhaluzili, to oni umí nejlíp. Výkon slušný, zítra s Kanadou věřím to bude ještě lepší....jinak stačí, jak v QF nechytnem Rusy

Reagovat
stas87

bod je fajn po priebehu zapasu,trosku skoda ze sa rozhodcovia bali vylucit cecha v predlzeniu a jagra,to bol jasny faul inak piskali dobre,Svedsko hralo dost nedisciplinovane,teraz treba porazit Norsko a zaistit si klud do dalsich zapasov

Reagovat
smazaný uživatel

Švédi tam taky měli jasnej faul v prodloužení. Už to nechal správně bez vyloučení.

Reagovat
stas87

sekalo sa mi to a dost,cely zapas takze ctsport piskal ale velmi dobre je vidiet ze hraci z ligy obstali proti vam,to ma tesi,chcelo by to vziat este Erikssona,Hagelina a Brodina ak vypadnu v tomto kole

Reagovat
Dawon

v prodlouzeni tam stejne tak mohli piskat minimalne 2 svedske fauly, a to ani nemluvim o tech faulech v treti tretine, kdy treba ta posledni presilovka byla uplne za nic, sved naseho chyti, oba spadnou, a nas de ven

Reagovat
stas87

a rozhodca mal krasny vyhlad a vylucil len cecha vsak? jagrov faul si zabudol ze..nejdem sa hadat o picovinach,hodnotim len to co som videl a to co sa mi nesekalo takze citrony si strc do pice,jasne?

Reagovat
Dawon

Takze kdyz to rozhodca piskl, tak je to tak spravne? Tak to vlastne vzdycky ve sportuju funguje, bravo, genialni argument Ano, Jagruv faul tam byll a zminil si ho uz ty...predpokladam, ze kratkodoba pamet docela funguje, tak nevidim duvod proc bych ho mel zminovat i ja...uplne stejne jasne hakovani bylo i na druhe strane v prodlouzeni, ale to nezminis, proc taky zejo Vazne zboznuju, kdyz se tady minutu po zapase vyroji nejaky zakomplexovany slovak, a prvni co udela je, ze zacne plakat jak nam pomahali rozhodci

Reagovat
stas87

co to tu predvadzas? ved pisem ze som ten udajny faul Svedska v OT nevidel,na zaciatku OT ked mi to nesekalo som videl problematicky zakrok ktory ale nebol odpiskany..a asi si fakt dement pisem ze rozhodcovia piskali dobre a napisal som len ze niektore zakroky mohol odpiskat,hlavne si z toho urob to ze pisem ze vam cely zapas nadrziaval

Reagovat
Dawon

No a podle me nepiskali dobre teda vubec, castokrat na obe strany nechavali jasne fauly bezet(ano, prave treba ten tvuj oblibeny Jagruv v prodlouzeni) a naopak obcas vylucovali skoro za nic Nic tady nepredvadim, kdyz se ti to seka a videl si minutu z 5minutoveho prodlouzeni, tak mozna neni na miste abys tady cokoliv hodnotil

Reagovat
stas87

opät,vies ze som videl iba minutu citaj to po sebe aspon..ten jagrov faul bol pri vasej presilovke..mas tam dost chyb bod po 60 minutach je pre Svedsko vyhra,ten bod navyse prijemny bonus,nebolo to dobre a k prehre nebolo daleko..nemyslim si ze by vyrazne rozhodca chyboval ale to urcite bude vediet lepsie

Reagovat
Dawon

A doplnil bych jeste, at do pice posilas svoji mamu a ne me, ano? Priste pocitej potichu do 10, nez budes na nekoho reagovat, treba ti to pomuze se trosku uklidnit

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, z těchto dvou zápasů jsme mohli mít v pohodě 6 bodů a nakonec máme jen 3. Hlavně dneska jsme byli po většinu zápasu jasně lepší, ale zbytečným faulem Petružálka, který daroval Švédům vyrovnání, a několika dalšími chybami jsme nechali Švédy vyrovnat.

Celkový dojem je takový, že máme na čem stavět, ale k ideálu to má pořád ještě daleko. Na druhou stranu, loni jsme měli ze třech zápasů s nějvýše nasazenými soupeři 0 bodů, letos už máme 3 a to nás ještě čeká Kanada. Pokud naše výkony budou mít i nadále vzestupnou tendeci, máme šanci na úspěch.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nejel Hudler?

Reagovat
patas92

seděl daleko

Reagovat
Miguel19

Jágr bohužel zase nejhorší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vitásek

Reagovat
mickey mouse

Proč jel na nájezd zrovna Červenka? Měl tam dát Hertla nebo Hudlera. Jinak dobrý výkon, proti Kanadě to bude snad konečně za tři body.

Reagovat
smazaný uživatel

Cervenka furt stejny traged A jeste dokonce dostava kupu prostoru pri presilovkach..

Reagovat
smazaný uživatel

Proč je nájezd nechápu, ale jinak nehrál nějak špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

jel*

Reagovat
ďuriLFC

Bože veď v KHL ich pravidelne dáva.

Reagovat
smazaný uživatel

Hudler mi přijde jako lepší volba. Ale jinak je to samozřejmě jedno, nájezdy jsou vždy loterie a myslím, že ten jeden bod rozhodovat zase tak nebude.

Reagovat
patas92

proti Kanadě Kovář

Reagovat
smazaný uživatel

Záruba: Jeden český obránce (ne Marek Židlický) pozvaný trenéry chtěl jet na MS, manažer jeho klubu souhlasil. Vše ok než zasáhl agent. Nepřijede.

Reagovat
wild

Tu by som vsak dal to uz aj za vinu hracovi..jeho agent mu predsa nemoze zakazat ist na MS..ved hrac plati agenta a nie naopak. Co by sa stalo keby siel? Nic.. moze si najst dalsich 100manazerov.

Reagovat
wild

*agentov

Reagovat
smazaný uživatel

agenti jsou mor sportu

Reagovat
smazaný uživatel

Martin St-Louis scores on Mother's Day, three days after his mother passed

Marty

Reagovat
wild

este keby sa aj Nash konecne prebral

Reagovat
wild

Brassaaaard Dnes nic ine ako vitazstvo nepripada v uvahu! Skvely hokej

Reagovat
smazaný uživatel

Rangers - Pens naprosto parádní zápas.

Reagovat
wild

Henrik !! Je to kral

kokotko Cindy ako ho nemam rad..a Kunitz tiez neviem co si dokazuje

podme Rangers este jedna vyhra

Reagovat
Messier

Co provedl?

Reagovat
wild

je to proste curak..vzdy rozdava rany odzadu do supera a potom sa schova za rozhodcu a provokuje

Reagovat
Messier

Tak jako fanoušek Philadelphie samozřejmě souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

a medvedicí vás dojebú

Reagovat
TopinB

Reagovat
TopinB

Jak skončila Premier League a hraje se NHL tak všichni možeme byt kamarádi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Medvedici este nepresli cez Montreal

Reagovat
TopinB

Myslím, že tohle nám všem zvedné náladu

https://www.youtube.com/watch?v=9xBROOvbjts

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To trošku hraničilo s nedovoleným bráněním. Paille se mu vůbec nesnažil vyhnout, přesto že ho viděl. Crosby jel s otočenou hlavou a byl to zásah z blindsidu. Zase Crosby si do něho najel sám a Paille se jen zapřel. Zákrok na hraně, ale na Crosbyho to potěší

Reagovat
TopinB

To je sice možný, ale Crosbyho nemají rádi ani někteří fanoušci Pittsburghu, né to ještě ostatních

Já si pamatuju jak se tuším minulý rok začal strkat do Raska, Chára za ním dojel, položil mu jemně ruku na rameno, Crosby se podíval kdo to je a hned se zklidnil

Reagovat
wild
Reagovat
TopinB

Reagovat
justcall

tak nakonec přijede Kovář z Vítkovic, aby těch Kovářů nebylo málo

Reagovat
ďuriLFC

Hlúpe útočné fauly..aby sme to ešte neľutovali

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
smazaný uživatel

Takový dotaz, co to je za tradici, že pod nějakým článkem je diskuse o hokeji? Kde a jak to vzniklo? Jsem na EF celkem nový, tak by mě to zajímalo..

Jinak super nápad

Reagovat
stas87

zopar jedincom zacalo vadit ze maju pod PL vlakna o hokeji tak sa rozhodlo ze to bude pod starym clankom co ma treba 5 komentarov,clovek nemusi citat od blbov ze je to stranka o futbale a podobne kktiny

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo to vybírá?

Reagovat
stas87

ked sa jednalo o Soci tak ja,predpokladam teraz ze to zoberie Oliver

Reagovat
smazaný uživatel

Dobru picu piskaju, ale Marincin dnes poslabsie..

Reagovat
ďuriLFC

Celý turnaj poslabšie.Mal byť líder(aj keď v jeho veku je to hlupost mu dat takú rolu) a nedáva to.Často vylučovaný a pri veľa goloch je.ALe má veľký potenciál.

Reagovat
Swarley

ach jo, chalani vy si zahráváte

Reagovat
mithro

krasne sme sa zosypali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

este mi povedz, ze nie

Reagovat
smazaný uživatel

Co sa tu vyskieras ale jak kokot

Reagovat
mithro

Reagovat
Swarley

paráda, sice mu to dobře sjelo, ale důležitej gól, protože to smrdělo průserem

Reagovat
smazaný uživatel

Satanko super konecne, konecne bez Dalogu a s Valachom :)

Reagovat
smazaný uživatel

Mikus sa mi ale v defenzive paci:) mame aj stastie, ze vedieme,o 2 goly

Reagovat
nani92

podľa rozhlasu nás Francuzi po 2.gole bili, je to tak?

Reagovat
Swarley

teď vás v našem studiu sepsul i Sýkora, hráli jste pak fakt houby, dostávali vás pod tlak, zbytečný vyloučení...přitom do té doby jste to měli v pohodě pod kontrolou a zbytečně jste je dostali zpátky do zápasu, taková klasika, to umíme i my

Reagovat
nani92

Made in CzechoSlovakia

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Citron<3<3<3

Reagovat
nani92

.

Reagovat
smazaný uživatel

strasny sympatak podla mna

Reagovat
nani92

však aj podľa mna..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

neviem kto našim robí hokejky,ale zišlo by sa reklamovať

Reagovat
nani92

no ale toto už nie

Reagovat
nani92

Hrivík ma zatiaľ príjemne prekvapuje..smerom dopredu aj dozadu

Reagovat
smazaný uživatel

Dopita si začíná přivádět kamarády. Pateru už má,teď ještě Procházku s Čechmánkem

Reagovat
Swarley

Patera v Olomouci? paráááááda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

hrůza a děs s váma, nepochopil jsem, jak jste to tak mohli prosrat

Reagovat
smazaný uživatel

Máme nejdebilnější vedení na světě. Pustit Pateru... dnešním dnem pro mě fakt kladenskej hokej skončil.

Reagovat
Swarley

jako tohle jsem vůbec nečekal, že se takovej přestup může povést no, docela od vás fakt zvláštní...

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel Jarda.. sice zachránil hokej u nás ale zároveň ho teď potápí.

Reagovat
smazaný uživatel

3:3

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

čas pro Tatara prolomit smůlu, ještě přesilovka, tak pome

Reagovat
stas87

vratme im tie presilovky ziadne smrdlanie na modrej,strelba a praca na brankovisku,nejaka tec by tam mohla spadnut

Reagovat
Swarley

co tam paří ten jejich trenér na střídačce?

Reagovat
stas87

rumcajs nam moze dost pomoct a vratit im to 2x

Reagovat
nani92

presilovky rozhodujú zápasy..

Reagovat
Miguel19

5 na 3 a Hrivik stojí furt 2 metry od Hueta

Reagovat
madridcan

Do matky kurvy pici

Reagovat
smazaný uživatel

Zakopte sa fakt za takyto vykon

Reagovat
Miguel19

Looool, nádhera

Reagovat
Swarley

obrovskej rozdíl mezi týmama před brankovištěm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Tatar Panik uplne v pici slabi jak caj

Reagovat
mithro

Reagovat
madridcan

Na trikrat ich nechaju zakoncit a Laco sa moze aj pojebat.

Reagovat
nani92

ale tú prvú mal mať

Reagovat
stas87

si myslim ze Marincin to mohol urobit lepsie,on mal byt tym kto nepusti ku strele hraca,Tatar bol moc daleko..co uz,Norsko bude sakra tazke,maju to rozohrate podstatne lepsie

Reagovat
Swarley

do šesti

Reagovat
smazaný uživatel

Marincin dpc co je s tebou, take sprty strely

Reagovat
Swarley

máte problém jak sviňa vystřelit pořádně od modré

Reagovat
Swarley

no tak to je úplně lol

Reagovat
nani92

čím to je,že vždy 3.tretina je katastrofálna?

Reagovat
smazaný uživatel

Marincinovi jebe regulerne,nech si ide dat radsej fotky na facebook aj s tatarom jak tepli kokoti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

to je mantak tarbavy ty vole ja sa nechcem klepat v skupine o udrzanie

Reagovat
smazaný uživatel

Nic takového není. Poslední ze skupiny automaticky sestupuje a Itálii snad porazíte..

Reagovat
stas87

jj,doslo mi to potom co som to napisal,ot je docela stastie

Reagovat
ďuriLFC

tak toto je pruser ako prasa ale..možu byt neskusení mladí ale odtial potial..to je absolutne nezvládnuta tretia tretina za sebou.Hanba no,bohužial

Reagovat
Tomoro

a hala ztichla..

Reagovat
Swarley

takhle si projebat jednoznačně vyhranej zápas, to jsem teda dlouho neviděl...a to jsem si s MU letos užil kde co...

Reagovat
mithro

to bude tym, ze my sme mali malokedy ten zapas jednoznacne vyhrany

Reagovat
Swarley

to je taky fakt, ale jako takových průserů, že jsem viděl hodně

Reagovat
kvasha16

...

Reagovat
ďuriLFC

A MArinčin uplne zlý.Tatar s Panikom to iste. A turnaj pre nás prakticky skončil.Hlavne sa zachránit.

Reagovat
nani92

nech tam ten kokot nehovorí,že im rozhodca daroval presilovku, lebo mali sme to isté, navyše ešte dlhšie

Reagovat
Miguel19

Frantíci 5 bodů ze zápasů s Kanadou a Slovenskem

Ty MS baví čím dál tím více..

Reagovat
nani92

a 0 bodov s Talianskom..nevyberieš si

Reagovat
ďuriLFC

A Sme najnedisciplinovanejšie mužstvo na turnaji,to sa nedá hrať potom.

Reagovat
nani92

najväčší problém

Reagovat
mickey mouse

Wow škoda že Frantíci nevyhráli i proti Itálii.

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky sousedi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vujtka je u te bandy podprumeraku skoda. Snad uz to tam letos zabali

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

To je Sykora? Ten nas dobre sprdol, ale ma pravdu, hanba velka toto

Reagovat
Swarley

jj, on se s tím vůbec nesere, podobně jde i do našich ale má pravdu a skvělej suchej humor...

Reagovat
smazaný uživatel

Dpc Marincin na OH -4 a to sa,picovalo na Charu(-1) a teraz traged zapasu dpc kua drat

Reagovat
nani92

prosím, neporovnavaj Cháru a Marinčina

Reagovat
smazaný uživatel

Picovalo sa tu na Charu cez OH to preto pisem, Marincin je talent jasne, ale strasne zle hra, aj minuly zapas, ok hovorim si, chyba komunikacie, ale on tento zapas,dojebal teda kralovsky

Reagovat
nani92

picovalo,lebo hral zle jednoducho, to obrovksé klzisko prenho nebolo a Marinčin áno,dnes zahral zle, ale však sa len teraz dostal do profesionalneho hokeja, tiež hrava len na uzkom klzisku,to chce čas..

Reagovat
smazaný uživatel

ide o očakávania, keď Chára zahrá svoj (!m nie celkový) podpriemer, hneď sa tu píše=zlý výkon, pritom Marinčin a napr. aj Sekera hrali na OH ešte horšie, a Marinčin sa tu prevažne chválil.... preto píšem, že by sa malo pri hodnotení výkonu hráča pozerať na výkon a nie na meno a v kontexte mena na výkon... Marinčin ukazuje, že je talent, ale musí ešte megamakať, lebo je to nevyrovnané jak sviňa... A ako mi vlastne vysvetlíš, ten agrument o širok klzisku, že Chára bol na MS2012 naj obranca? Na MS tuším 04/05 bol v najlepšej formácii na MS a vtedy nebol vôbec rýchlejší či pohyblivejší... Je jasné, že NHL mi vyhovuje viac, ale že veľké klzisko nie je preňho je kokotina, neuraz sa...

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě že to schytá Chára více, protože je tam jako tahoun a kapitán. Od obránce jeho kalibru něco čekáš že předvede. Když hraje nějaký 4 lajnař hrozně tak se nic moc neděje, protože na něho nikdo výrazně nespoléhá. A to, že Chára je prakticky poloviční na velkém kluzišti není kokotina.

Reagovat
smazaný uživatel

odohral XY nadpriemerných (2000) či výborných turnajov na širokom (2005/04? minimálne, 2012 samozrejme!), nevydaria sa mu jedny OH, kde má opakujem sa -1 !! a hneď je polovičný, ja viem, že nehral vôbec dobre, nebol očakávaný líder, ale polovičný? veľká prehánka, veľká...

Reagovat
smazaný uživatel

bavím se snad momentálně ne? ne co bylo před 14 lety nebo 10 ti. Chára stárne, šlo to vidět už loni ve finále NHL.Na širokém kluzišti má taky ke všemu dále, a proto nemůže podávat takové výkony.

Reagovat
smazaný uživatel

bavíme*

Reagovat
smazaný uživatel

ako to, že dva roky dozadu bol naj. obranca MS na širokom klizisku? opakujem sa znovu, nevydaril sa mu vyslovene jeden trunaj na širokom klzisku, čiže je prehnané robiť z toho závery, že je na širokom polovičný (!!)... Z jedného turnaju.. veď to je smiešne

Reagovat
smazaný uživatel

ne směšná je tvoje jeho obhajoba, viděl jsem ho jak hrál v KHL, to prostě je polovina z toho co hraje v NHL

Reagovat
smazaný uživatel

ani vlastně nevím proč to řeším, když máme každý svoji hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

v KHL som ho nevidel, ale nemá tam zlé čísla... 25z, 10b +5 hmm

Reagovat
smazaný uživatel

a Chára bol taký pomalý vždy... uňho ten vek nie je rozhodujúci, zatiaľ nie... možno o rok, dva ale výkonnostný prepad tam nevidím...

Reagovat
smazaný uživatel

tak jestli myslíš, že to je jenom o jeho rychlosti tak prosím

Reagovat
smazaný uživatel

*rychlosť, dynamika, respektv. rýchlosť reakcií... taký istý je od mladosti...

Reagovat
smazaný uživatel

*tie čísla "04/05" samozrejme nemyslím ako sezónu , už si to dobre nepamätám

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, co to mele ten Valach

Reagovat
Swarley

to kdo bol teď tak nasratý?

Reagovat
nani92

LoL kto to mal teraz rozhovor z našich s tou ženskou?

Reagovat
smazaný uživatel

Valach, já vůbec nepochopil co myslel, že by v takovém zápase neměli být přesilovky 5 na 3

Reagovat
smazaný uživatel

Valach

Reagovat
smazaný uživatel

Valach kamo ty kde si, si na MS, sa pozrite na svoj vykon

Reagovat
stiflerovamama

No Igor zanalyzuj to, nech vieme v com bola chyba. Inak Citron podla mna kludne mohol ist, taky typ obrancu tam nam chyba a podla mna by teda nemal problem konkurovat niektorym obrancom.

Reagovat
nani92

"čo tá presilovka 5 na 3, netrénujete to?

Reagovat
*CZE*

Slooooovensko heja heja heeeja slovenskooo

Reagovat
mickey mouse

Sýkora ve studiu výborný.

Reagovat
stiflerovamama

program ?

Reagovat
mickey mouse

ČT Sport

Reagovat
stiflerovamama

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu, že rozhodčí dneska nepískali zrovna fér, ta některá vyloučení byla fakt k smíchu, ale i tak by Slovensko mělo Francii být schopno porazit. Jasně porazili Kanadu, ale ta hrála strašně + Huet chytal jako bůh. Ještě nic není hotové, na Švédy Slovensko docela umí, uvidíme. Ještě není nic ztraceno.

Reagovat
Swarley

je to klasickej případ toho, jak se nemůže takhle ztratit vyhranej zápas...já chápu to, že chceš začít hrát opatrně a trošku si to hlídat víc dozadu, ale to neznamená hrát pasivně a absolutně to začít flákat, přestat bruslit a přestat protihráče dojíždět...pak začneš faulovat, hráči ztratí koncentraci, hádají se s rozhodčím, s protihráči a je to celé v prdeli...místo toho, abys je zadupal do země, když v pohodě vedeš a zápas ovládáš...prostě úplně o hovně, nevím kde se to v těch zkušených hráčích a trenérech bere, ale je to vidět velice často...i my jsme na to experti a to by mě jeblo, když tohle vždycky vidím...

Reagovat
smazaný uživatel

O rozhodčích IIHF se nedá říct, že by nepískali fér a já už je ani nepodezírám z toho, že by někomu nadržovali, oni jsou prostě jenom od přírody marní. A to skoro všichni. Měli by na tyhle turnaje radši zvát rozhodčí, kteří už třeba nepískají ty poslední zápasy Stanley Cupu, odřídili by to stokrát lépe...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Neskrývej hlavu v dlaních, evropští hokejoví rozhodčí jsou bída. Čest výjimkám a celkem mě těší, že v Česku se těch výjimek pár najde...

Reagovat
kubys

Akorát to pískali Amíci...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jsou to rozhodčí IIHF, což znamená odpadlíci ze zámořských soutěží.

Reagovat
kubys

Jsou to rozhodčí, co normálně letos pískali AHL a ECHL, ale w/e...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže rozhodčí, co nemají na NHL stejně jako ti evropští (až na Vinnerborga, který si NHL zapískal a pár výjimek, které byly na předsezónním kempu). Sorry, ale co včera předváděl a dlouhodobě předvádí Bulanov, to je prostě výsměch. A zdaleka v tom není sám, oni jsou opravdu ostuda toho turnaje. Stěžujou si na to skoro všichni, co přijedou z NHL. Úroveň těch rozhodčích je mizerná.

Reagovat
Mervin

kurva, to měl být gól

Reagovat
Swarley

skvělej nástup

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva to je škoda Seky.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem jedinej komu nejede ten zkurvenej stream na webu čt?

Reagovat
FCSL
Reagovat
Mervin

Červínhooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Swarley

suprově chodíme po puku, tak to má vypadat, vybojovaný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sobotka je neskutečnej hráč. Platnej ve všech herních situacích

Reagovat
patas92

nový Plekanec

Reagovat
smazaný uživatel

Narozdíl od Plekance to ale není takovej zm*d

Reagovat
smazaný uživatel

na Plekance se pějou ódy. dělá kapitána. ale povedl se mu jedinej turnaj a to bylo ještě v roce 2006 mistrovství v Rize.

Reagovat
Miguel19

Skvěle namazal

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tam ma Kanada za nounejmy?

Reagovat
Whitemedia

zase takový kokotský faul..

Reagovat
patas92

zas z hovna gol

Reagovat
Mervin

z takového hovna g=ol zase

Reagovat
Erdovec

ach jo

Reagovat
Whitemedia

no prostě zase je u toho Vitásek a já jsem na něj víc a víc alergický

Reagovat
patas92

Vitásek zatím katastrofa turnaj

Reagovat
Erdovec

teď to bylo super

Reagovat
Whitemedia

No musím říct, že mě náš hokej po nějakém tom roce zase baví

Reagovat
Erdovec

příjde mi to úplně krásné a technické

Reagovat
smazaný uživatel

to je, ale jen v ofenzivě. bránění máme fakt hrozný.

Reagovat
smazaný uživatel

multitalent Marinčin -8 ty vole

Reagovat
patas92

Klepiš mě zatím fakt překvapuje, myslel jsem, že bude špatný, ale s Červenkou asi nejlepší útočníci zatím

Reagovat
smazaný uživatel

+ Hertl určitě.

Rolinek mě strašně sere.

Reagovat
patas92

od Hertla čekám víc, tam to je ale spíš způsobeno špatnou formou Jágra a Rolinkem, který tam vůbec nemá být

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo, hraje parádně.

Reagovat
Miguel19

Tvl ti Rusové jedou dobře..

Jinak hrajeme dobře směrem dopředu. Je tam pohyb, agresivita, tak to má být. Velmi dobře hrají Klepiš, Novotný, Zaťovič..

Obrana není ideální, ale není se co divit. S jedním zkušeným bekem se to hraje těžko.

Reagovat
Erdovec

jinak před růžou zatím klobouček, mohl by zkonsolidovat nějak tu obranu, ale to teď zatím není důležité, ta skupina je hlavně o zábavě

Reagovat
ďuriLFC

no my sa zatial bavíme fakt neskutočne ty vole

Reagovat
Erdovec

Reagovat
fajdax

A co jste čekaly? Vždyť máte tým na úrovni Norska nebo Dánska.

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

valach ty skurvený plčako, vyzleč dres a choď na dovolenku ty kokot

Reagovat
ďuriLFC

Dušo vychladni už. Nevidel som ten rozhovor,čo tam splietal?

Reagovat
smazaný uživatel

už som dávno vychladol... "fanúšikovia, kt. kričali "hanba" sa majú hanbiť" znie parafráza jeho slov...

Reagovat
smazaný uživatel

tpč vy ste hrozní exoti

Reagovat
ďuriLFC

Dobrý chujko

Reagovat
smazaný uživatel

jj, fanúšikovia im tam robia domácu atmosféru, chvália ich aj pri prehrách s ČR a CAN a on toto vyhlási, po hanebnej 3. tretine, mal by sa zakopať debil tupý...

Reagovat
EmC

co je zac vubec?

Reagovat
wild

Reagovat
fajdax

Ty to dobře nedáváš

Reagovat
Whitemedia

Já začínám nedávat, když někdo píše, jak to někdo nedává.. na to jsem alergický víc, než na Vitáska

Reagovat
EmC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten slovenský či pruhovaný?

Reagovat
smazaný uživatel

obaja sú slovenskí, nie?

Reagovat
wild

hej

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel dres

Reagovat
smazaný uživatel

prepáč, slovenský pochopiteľne

Reagovat
EmC

Reagovat
smazaný uživatel

běžte s těma chybama už doprdele... vždyť to už není normální....

Reagovat
Erdovec

kovář toho taky zatím moc ale nechytil...

Reagovat
Whitemedia

místo něj totiž dnes chytá štěstí, aspoň podle Záruby mi to tak přijde

Reagovat
Swarley

aj, to byl chaos

Reagovat
smazaný uživatel

Ta naše obrana

Reagovat
Whitemedia

No ty krávo, co tam teď v obraně předvádějí

Reagovat
Sosi

Ten tym no name hracu me dost prekvapuje. Bojujeme, je velke nasazeni, hra se zlepsuje, zkratka prijemna zmena. Sekac dobre, z Hertla bude jednou hvezda NHL.

Reagovat
smazaný uživatel

ale obrana těm klukům nic neříká. v životě jsem na ms neviděl větší hurá hokej..

Reagovat
patas92

my máme tým no name hráčů?...no name je maximálně obrana, podle toho to taky vypadá

Reagovat
Whitemedia

Jinak už bych si dal i nějakou tu naši přesilovku, tak šup šup ..

Reagovat
Erdovec

Němec

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí chlapci, hrali ste srdcom a sme na vás hrdí

či teraz nemáme byť hrdí?

Reagovat
wild

Nemec je skvely Urobil fantasticky vykonnostny progres..si ho pamatam este ked hral za Karlove Vary a vyhrali titul..to bolo tusim 2009. Uz vtedy mal skvele strely od modrej.

Reagovat
smazaný uživatel

Sekáč dneska nejlepší od nás. Konečně si dovolí taky nějakou tu kličku.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
patas92

Sekáč mi svojí hrou připomíná Voráčka, hodně tvořivý, dobrý bruslař, ale ruce jak žáček

Reagovat
smazaný uživatel

Voras je lepší bruslař ale Seky je zase silnější. Snad se potkají oba v NHL. Aspoň někde mi dělá Kladno radost.

Reagovat
wild

Rusi zatial jasne najlepsi..preco nesiel Mozyakin? je zraneny?

Reagovat
ďuriLFC

Oficiálne hej ale vysral sa im nato po OH Ho volali aby ho vyšetril repre lekár ale neprišiel.

Reagovat
wild

necudujem sa

Reagovat
smazaný uživatel

Jop

Reagovat
stas87

rusi su na neho nahnevany,sam povedal ze je zraneny ale k lekarovi narodaku nesiel,proste oznamil ze je zraneny a hotovo,zaripov ma nieco s trislami ale ten prisiel,docela to vzbudilo ohlas v rusku

Reagovat
wild

on bol nahnevany ze ho nezobrali na OH..je to jeho rozhodnutie ale moze sa stat ze uz si viac v repre nezahra

Reagovat
Whitemedia

K O N E Č N Ě !

Reagovat
smazaný uživatel

Reimsi mám tě rád ale už bys mohl něco pustit!

Reagovat
patas92

tvl zas útočný faul

Reagovat
Mervin

to je v piči toto

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Erdovec

lol

Reagovat
Miguel19

To si dělají prdel?

Reagovat
wild

Reagovat
Mervin

to jsou čuráci ti rozhodčí

Reagovat
Whitemedia

WTF

Reagovat
smazaný uživatel

WTF

Reagovat
nani92

tí rozhodcovia sú strašné mrdky

Reagovat
ďuriLFC

5? to su chuji tí rozhodcovia na celom MS

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

5 + dokonce jako za co doprdele???

Reagovat
Swarley

2+2 vysoká hůl, co tam kurva ti lulini vymýšlí za pičoviny?

Reagovat
smazaný uživatel

Zárubo tyvole.. těžko hledej důvody doma.. kua řekni, že to sou kokoti!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Miguel19

Zlatý Vokurka tvl..

Reagovat
patas92

z toho posledního záběru to vypadalo, že ho hokejkou do obličeje vůbec neudeřil

Reagovat
Side

čuráci

Reagovat
Whitemedia

No já celou sezonu brečím v Extralize kvůli rozhodčím, ale to co ti koumáci vymýšlejí na MS, to mi hlava nebere

Reagovat
wild

to bola bomba

Reagovat
Mervin

být Kovářem tak jdu tomu sudímu říct jaká to je piča

Reagovat
smazaný uživatel

běžte doprdeleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
stas87

Nathan

Reagovat
wild

hotovo

Reagovat
Erdovec

díky pane rozhodčí

Reagovat
patas92

píče

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Whitemedia

díky rozhodčí, čau

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

těm pruhovaným kokotům rozbít hubu za to, jak s náma vymrdali

Reagovat
Swarley

zase tak prosrat skvěle rozehranej zápas, to je škody...

Reagovat
smazaný uživatel

Hm zrovna Morgo

Reagovat
stas87

je jasne ze Calder Trophy ziska McKinnon?

Reagovat
smazaný uživatel

Na 99%

Reagovat
stas87

potesi po tom ako vypadol v prvom kole

Reagovat
Sosi

Honzy Kovare mi je lito, pral bych mu v repre uspet...

Reagovat
Miguel19

Kovářovi rychlej konec

Reagovat
smazaný uživatel

čuráci zkurvení fakt

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
nani92

Saláák

Reagovat
Wat

Tak Kuba Kovář je fakt neskutečnej smolař... Nejprve střídal na OH kvůli našim dementním nedůrazným obráncům a teď znova kvůli nesmyslnýmu vyloučení. Tohle musí bejt těžký na psychiku.

Reagovat
wild

no.. Kovar mal dostat 2+2min takze tie dva goly by Kanada dala tak ci tak

Reagovat
Erdovec

jo, určitě

Reagovat
wild

akoze nie? Ved tie goly dali za 1:20 minut od vylucenie

Reagovat
Counter

Dvě minuty by se z toho umazaly, mohlo to vypadat jinak.

Reagovat
stas87

ked teda Bieksu neudrel tak co sa mu stalo ze mu tiekla krv?aj ja si myslim ze ho nezasiahol a ak hej tak urcite nie tak aby Bieksa krvacal

Reagovat
Sosi

Tak mohl si rozbit hubu o led

Reagovat
stas87

na jednom zaberu som videl ze Kovar mal hokejku pomerne vysoko ale zdalo sa mi ze ho zasiahol tak nejako zo strany,niekam k uchu ale urcite nie do ust

Reagovat
patas92

Kovář ho určitě nezasáhl...podle mě dostal pukem, jak ležel na zemi...snad to dá David do tužky

Reagovat
patas92

Kováře na velký turnaj už radši nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím.. Ty puky ho absolutně ntrefují a ani sám nic nechytí..

Reagovat
mickey mouse

A nejlépe ani jednoho.

Reagovat
Miguel19

Ti obránci jsou neskutečně trapní. Ani jeden tam nemá co dělat..

Reagovat
smazaný uživatel

Biekso ty Zmrde!!!!!!!!

Reagovat
Erdovec

snad se ukáže spravedlnost a ve třetí to ještě nějak zdramatizujeme

Reagovat
Swarley

tak musíme se vrátit k tomu, co jsme hráli v první třetině, bylo to rozehraný solidně

Reagovat
Swarley

ale kde je Ol´o? vidíš co pak je z těch debilních faulů v útočné třetině? jak kdybych to odpoledne nepsal

Reagovat
wild

Toto si uz Kanada nepusti..Cesi hraju dobre a napriek tomu budu mat po 3zapasoch len 3body .. ak vsak budu pokracovat v takychto vykonoch tak vyhry pridu a budu hrat o medaily

Reagovat
smazaný uživatel

nasa obranna faze je hruzostrasna. a souper ma vic sanci po nasich prihravkach nez po vlastnich. jinak je to dobry.

Reagovat
smazaný uživatel

zas tak dobré to neni, ale zas tři zápasy jsme měli SVK, SWE a CAN a zbývají už jen ti "noname-ové" ... pokud se to nepodcení, čtvrtfinále bude v kapse

...narozdíl od Slováků?

Reagovat
Miguel19

To nepochopím. 5 faulů - 4 v útočném/středním pásmu a jedno že golman začne mlátit protihráče do hlavy lapačkou...kde to jsme ty krávo. Takový amaterismus..

Reagovat
iamek

Reagovat
Dawon

To same i vcera proste...tak dementni zbytecne fauly, ze bych se posral

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

ty fauly českýho týmu jsou někdy

Reagovat
smazaný uživatel

nervy hold

Reagovat
Sosi

Treba chytne jeste Ruza rapla a bude prdel... Jinak jak byli vzdy rozhodci v hokeji ozdobou, letos tragedie... Svycari by mohli vykladat...

Reagovat
Ángel di María 22

Ten pláč je libovej

Go go Canada Nathan

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi Čech nebo Slovák, že fandíš Kanadě?

Reagovat
Mervin

ne, Píča

Reagovat
smazaný uživatel

to pochopitelně, ale jde o to, jestli česká nebo slovenská piča

Reagovat
EmC

Reagovat
smazaný uživatel

tak kanadská

Reagovat
TopinB

Reagovat
Ángel di María 22

Mám část rodině v Kanadě. To je ale celkem fuk, mě akorát šíleně baví, jak se najednou všichni vynoří a dělaj hrozný patrioty a pak jsou zas na Česko celej rok akorát nasraný Já mám hokej rád a samozřejmě našim fandit, MS, kde jde z mýho pohledu uplně o nic, mám ale každoročně v piči, tak se jen bavim, sorry za prokokaci

Reagovat
Ángel di María 22

jej, hodně překlepů..*

Reagovat
smazaný uživatel

njn. z moralisty provokáter. táhni tyvole!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Ángel di María 22

Neboj, letos ten Hull už dáte. To je důležitější než hokej, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

hele a to jsem si s tebou u zápasů BVB rád podiskutoval.. ale teď mě už neštvi...

Reagovat
smazaný uživatel

'TheAdy' je taky tvuj účet?

Reagovat
smazaný uživatel

ne..

Reagovat
smazaný uživatel

to beru

Reagovat
patas92

Takže fandit jednou ročně na MS je trapas, ptž MS je samo o sobě trapas, ale fandit jednou za 4 roky na OH je v pořádku

Reagovat
Ángel di María 22

To neni ani zdaleka mysleny ciste hokejove tohle

Reagovat
patas92

Já repre fandim, jen MS jako turnaj je mi u rite, proto mi to vubec nesere

Reagovat
Mervin

asi žere EHT

Reagovat
Ángel di María 22

Co je na tom k nepochopeni? Mně je fuk, jestli dneska vyhrajem my nebo Kanada, ale kdyz jsem prisel a videl na fb ten nářek na sudí, tak jsem si řek, že vás tu trochu vyprudim.

Hele gól všichni povinně vyvěsit vlajku, teď!

Reagovat
Swarley

ty jses rozhodl nějak kázat hokejové slovo boží nebo co to tu teď vymýšlíš?

Reagovat
Ángel di María 22

Teď už jen trollim

Reagovat
patas92

to děláš celou dobu a moc promyšlené to teda nemáš

Reagovat
Ángel di María 22

Taky v tom nemám praxi, ale dneska se to nějak nabízelo po těch ukřivděnejch kecech co jsem viděl

Reagovat
patas92

tak kdy teda fandíš v tom případě?

Reagovat
TopinB

Takže seš opravdu píča

Reagovat
smazaný uživatel

MS je pro nás po olympiádě druhý největší hokejový svátek v roce, nevím proč je divné fandit čechům.. A patrioty jsme na MS v hokeji ale jen na český tým ne na česko obecně.

Reagovat
Ángel di María 22

Mě MS nebaví z důvodu, že tam prostě nejedou ti nejlepší a ten turnaj je každej rok, což aspoň pro mě ztrácí to kouzlo nějakýho náboje. Daleko radši se kouknu v noci na NHL, když je čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jenže v NHL nemůžu fandit národnímu týmu.. A v tom je velký rozdíl..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

?? Co ty jsi za chuje?

Reagovat
Mervin

zhebni

Reagovat
Counter

Co máš raději, českou hokejovou repre nebo Arsenal?

Reagovat
Ángel di María 22

Já repre fandim, jen MS jako turnaj je mi u rite, proto mi to vubec nesere A btw, Arsenalu uz ten titul v poharu preju, uz by mi vas bylo fakt asi lito - a to ted nemyslim nijak ironicky, srandy uz bylo dost za tech let...

Reagovat
Swarley

konečně fakt turnaj, kde je super nasazení a fakt chuť hrát dobrej hokej, ale nehrajeme to chytře...ať už se jedná o bránění, ať už to jsou zase naprosto stupidní vyloučení no...strašná škoda, opět výborně rozehranej zápas, tohle fakt mrzí, že za pár momentů odpálíme celej zápas do hajzlu a prohráváme 4:1...rozhodčího v podstatě není potřeba řešit, protože to byl jasnej faul (naprosto stupidní i když ok, taky trošku nešťastnej) a když by za to bylo 2+2 (jak správně být mělo), tak by se v podstatě nic nezměnilo...

já doufám, že se o to porveme, máme bezproblémů na ně, jen se to chce přestat vztekat, začít se zase soustředit a vrátit se k té hře z první třetiny...

Reagovat
iamek

Rusko valec <3. Nadhera <3. Ale podle ocekavani. Jak v tymu hraje moc hvezd, tak jim to nikdy neklapalo. Ted tam maji jednoho cara a nic je nezastavi. Snad.

Reagovat
Whitemedia

Rusko wow, to je síla takže ve čtvrtfinále končí

Reagovat
smazaný uživatel

s Francií

Reagovat
iamek

Nevidel jsem to poradne, ale sekal Kovar nebo jen vysoka ? Pokud sekal a pak prisla vysoka s krvavym zranenim tak trest udelen spravne.

Reagovat
Dawon

Ono to vypadalo na klasickou obycejnou vysokou...a ta krev mi k tomu vubec nesedi, spis bych rek ze si pri padu pak rozbil hubu o led

Reagovat
Ritchie

mně přijde, že mu tam ještě jeden náš hráč poslal do huby puk, jak bieksa ležel

Reagovat
iamek

Mozne to je, ale myslim, ze ho majznul do ksichtu spickou hokejky. No ten trest si rozhodci obhaji i kdyz to bylo dost prisne. Ja spis nechapu za co ten rusak dostal 3 zapasy stop od IIHF, kdyz jeho zakrok byl cistej ...

Reagovat
Mervin

mně přišlo, že ho snad ani nezasáhl, ale jestli ano, tak rozhodně ne do úst

Reagovat
EmC

USA

Reagovat
smazaný uživatel

A zrovna jsem ten zákrok neviděl Pokud dostal 5+OK tak to bylo posouzeno jako zásah do oblasti hlavy a krku. To se mi nechce věřit, že by to dali za neúmyslnou vysokou

Reagovat
Mervin

hlavně to krvavé zranění nezpůsobil Kovář, ale udělal si to o hokejku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud to bylo následkem faulu, tak je to jedno. Leda 5+OK za vysokou hůl s následkem zranění. Ale to nemůže bejt troška krve na obličeji, ale minimálně otřes mozku nebo rozkřápnutá hlava To je vážně zvláštní.

Reagovat
Sosi

Proc furt prihravaji pres 4 protihrce do krize

Reagovat
Sosi

Proc furt prihravaji pres 4 protihrce do krize

Reagovat
smazaný uživatel

to je hrozně smolný...

Reagovat
smazaný uživatel

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Mervin

ao, pojďme to vyrovnat

Reagovat
Swarley

pome, teď na 3:4, v závěru to vyrovnáme

Reagovat
patas92

pojďme na 3:4

Reagovat
Whitemedia

Hertlllll jedeeeem

Reagovat
patas92

pomeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Swarley

bijeeeeeeeem !!!

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
Mervin

pičaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, anoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Erdovec

jooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
fajdax

je taaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmm jeeeedeeeeem na 4:4

Reagovat
smazaný uživatel

Mno trochu jsem naše hokejisty podcenil, zdá se, že to ještě nechtěj zabalit... jen tak dál

Reagovat
Sosi

Bude to znit divne, ale vezmeme si za vzor Francii a ty zarubo drz uz ty pribinacku hubu...

Reagovat
smazaný uživatel

Francouzi jako národ ovšem největší bitvy nevyhrávají – naopak

Reagovat
smazaný uživatel

Ibrdó

Reagovat
Swarley

a teď tam ten háček nepískne šulín

Reagovat
Erdovec

bijte ty kurvy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Tvl dyť ten Sněhulák vůbec neví..to dáme

Reagovat
smazaný uživatel

to je hraaaaaaaaaaaaa

Reagovat
patas92

je to v kundě

Reagovat
fajdax

boha oni se teď nechají vyhodit Ale co Jágr nedal.....to je škodyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

ale kraaaasaaa borci

Reagovat
smazaný uživatel

Hm ale první dostal pěstí Jágr od Chimery do držky... a to rozhodčí nevidí.

Reagovat
Ángel di María 22

Džegr to pojistil v útočnym pásmu

Reagovat
smazaný uživatel

asi se stavim na fóru po finále LM

Real - Atlético 0:1 (Ramos ČK 81' – D.Costa Goal 4')

Reagovat
Ángel di María 22

Vždyť jo, svoboda slova

Reagovat
Miguel19

Tvl jdi točit reklamy na žvejky

Reagovat
patas92

tak Jarda až pojede z trestné

Reagovat
Sosi

Ta bojovnost, to za Lojzy nebylo...

Reagovat
smazaný uživatel

Teda tahle repre fakt baví.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
patas92

Sobotka

Reagovat
stas87

ked bol jagr v tej sanci,nebol hakovany alebo nedostal sekeru?mohol to pisknut si myslim

Reagovat
Erdovec

tak takových tam byl tak 5

Reagovat
smazaný uživatel

Dostal sekeru od Bieksi, kterej do toho dal celou váhu těla.

Reagovat
patas92

tohle není normální

Reagovat
wild

rozhodcovia dobre odjebali cechov na zaver

Reagovat
Whitemedia

Hudler jelito

Reagovat
Ángel di María 22

Hudler taky kvalitně.

Reagovat
smazaný uživatel

já vim: Nathan

Reagovat
smazaný uživatel

sudiiiii uzbezte doprdeleeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

ok tak to jo

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle neni chyba sudích, ale čistá demence Hudlera jasnej faul.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

já vim . blbě na to čumim.

Reagovat
Miguel19

Ty krávo...6 faulů mimo obranné pásmo. To můžeme hrát jak chceme, ale s tím se vyhrát nedá.

Reagovat
Ángel di María 22

Hlavně, že si to prej před zápasem řekli. To je hroznej amaterismus.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyplývá to z té bojovnosti, o kterou se hráči snaží. Já radši vidím tohle, než unylé ježdění obrannou třetinou, čemuž říkáme "hraní se zajištěnou obranou".

Reagovat
Erdovec

nj hudler to zajebal, ale nemohl moc dělat, natlačil ho tam ten kanaďan

Reagovat
Whitemedia

Nevadí, snaha byla

Reagovat
Erdovec

mohli by se alespoň pobít trošku

Reagovat
smazaný uživatel

Ničemu by to nepomohlo. Oba týmy tam musí ten jiný rozhodující faktor cítit.

Reagovat
nani92

ČeskoSlovensko dnes prehralo kôli HLUPYM a ZBYTOCNYM faulom

Reagovat
patas92

místo 9 bodů 3

Reagovat
EmC

ale aspon se na to uz da koukat narozdil od minulych MS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

jinak Kanaďani sympatičtí asi jako na každé akci jako shnilé hovno

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

a pořád oproti Švédům neskuteční sympaťáci

Reagovat
patas92

Reagovat
Messier

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dobrý ale musí se poučit z těch chyb. Hlavně ty fauly v útočným pásmu. Za ty bych je normálně pověsil za koule na břevno.

Reagovat
Miguel19

Hraje se křížem ne?

Musíme už vyhrát vše a skončit 3., tam jsou pak dobří soupeři. Výkony zatím velmi dobré..

Reagovat
smazaný uživatel

obrana místama velmi dobrá neni, sám jsi to psal, pokud se nepletu

Reagovat
Kenneth

Kanadskym ufnukanym krivakum dneska rozhodci potahl karu. Ted vyhrajeme uz vsechno a pujdeme na USA. To je hratelny.

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Whitemedia

ty hele Kanaďane, přestaň nás tu srát...

Reagovat
Swarley

zase ta třetí třetina, první půlka nebyla dobrá...nevím jestli na nás byla deka, ale nebyla tam ta dravost, nechodilo se tolik do střel, zase jsme to honili někde po mantinelech...pak jsme začali střílet a hned z toho byly neskutečný závary, ale zatím nám na turnaji není přáno...kombinace zbytečných vyloučení a zmatků v obraně, ale opět, super výkon, obrovská snaha a to oceňuju...zase jsme dle mého byli lepším týmem, Kanada pořádně ani neví, jak se do toho vedení 4:1 dostala, ale je to jen naše hloupost...

hlavně teď nepodcenit ty následující zápasy a jestli budeme pokračovat v těchto slibných výkonech, tak nám klidně postavte do cesty Rusáky

Reagovat
smazaný uživatel

každopádně: Saša Salák odpříště jasně v bráně

Reagovat
smazaný uživatel

akorát ty Sašovo nájezdy proti SWE a gól od čáry střelou zápěstím proti SVK

Reagovat
smazaný uživatel

ty nájezdy byly prapodivný

Reagovat
smazaný uživatel

Tam byla teč, s tím moc dělat nemohl..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tam je to asi jasný. Kovář víceméně nastoupil , aby si Salák odpočinul.

Reagovat
Dawon

Velka skoda, ale krasna bojovnost ve 3. tretine, na tohle se dobre diva...snad je to nakopne do dalsich zapasu...jestli nebudem hrat v kazdem zapase 10 oslabeni za fauly za souperovou branou, tak muzem dojit daleko...ale po 2 tretinach 15 strel a 4 goly netvrdim, ze nam to golmani vylozene dupou, ale ze bych chytali neco navic se taky rict neda, a bez toho to taky moc nejde

Reagovat
Kenneth

Rusko Usa 20:39 strely a vysledek 6:1. Co tohle ma bejt.

Reagovat
mickey mouse

Ten Růžičkův hokej je asi 6x lepší jak Hadamczikův. Škoda těch debilních faulů no, teď už musíme jen vyhrávat.

Reagovat
Godwinson

S tim trestem to moc nedali, ne? Zajimavy.

Reagovat
Whitemedia

džordán

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale to si dělaj prdel vždy se kolegů zastávám, ale za tohle dát 5+OK? Jasná 2+2

Reagovat
Miguel19

Pospíšil tam chtěl šahat Špágrovi na stehýnko?

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom bych se opakoval, rozhodčí IIHF jsou výsměch a Bulanov je korunovaný král. Ten už nás svými chybami zařízl x-krát a vypadá to, že v tom hodlá pokračovat. Za nebezpečnou hru vysokou holí na 2+2 minuty udělit pětiminutový trest + osobní trest do konce utkání, to chce pořádnou dávku nesoudnosti.

Co se týče výkonu našich, nepovedla se druhá třetina, tam jsme začali ztrácet půdu pod nohama a Kanaďani náš přehrávali, i když dali gól jen z darovaných přesilovek. Naši dvě třetiny lepší a ten finiš byl paráda, velká škoda, že to tam v závěru Jágr s Hertlem nedotlačili. Každopádně, pořád se zlepšujeme a já začínám čím dál, tím více věřit, že v tomhle týmu něco je.

P.S. Na experimenty s Kovářem v brance ať se vykašlou, ten týpek nechytne nic navíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten týpek chytá v nejvíc tragickým týmu v KHL pomalu a dává si to tam. Má smůlu. On ani ten Salák není zrovna suprovej. Dal bych šanci Francouzovi osobně. To je výbornej golman a správnej magor.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezpochybňuju jeho kvalitu ani výkony v klubu, ale prostě brankář reprezentace nemůže jen lovit puky ze sítě se slovy "já za to nemohl", on musí chytit něco navíc, nějakou nadstavbu a u Kováře v poslední sezóně žádná nadstavba není. Dostal šanci na olympiádě, dostal šanci proti Rusku na Švédských hrách, dostal šanci teďka a vždycky z toho byl debakl, ve dvou případech se střídáním. Salák si i ve složité situaci dokáže najít výhled a chytne spoustu těžkých situací, mužstvo často uklidní. Dneska to udělal taky, měl tam těžké zákroky, jsem si skoro jistý, že s Kovářem bychom ještě minimálně jeden gól dostali. Salák byl jeden z hlavních základů našeho uklidnění a pokusu o obrat. I když s tím, co dneska předváděl Bulanov nebyla šance, to je ale jiný písnička. Francouz mohl dělat dvojku a po třech zápasech Saláka dostat šanci třeba právě pozítří proti Itálii, na to už je ale pozdě.

Reagovat
smazaný uživatel

*jiná

Reagovat
justcall

v poslední době to fakt vychází, že kdykoli naskočí Kovář, tak dostáváme klepec.. ze Saláka vyřazuje mnohem větší (sebe)jistota

Reagovat
smazaný uživatel

Habs 18 hitů za 15 minut. Solid.

Reagovat
smazaný uživatel

Boston vůbec neví.

Reagovat
smazaný uživatel

Boston neunáší...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

Po těch 3 zápasech musím říct jediné...tomuhle týmu fandím jako málokterému českému...mají srdce, dokáží se poprat o výsledek, nevzdávají zápasy, dokážou v té poslední třetině zabrat a skoro vyrovnat....a ty útočné fauly...ano, jsou tam, ale aspoň je vidět, že ti kluci v útoku dřou krev, chtějí o ten puk bojovat a jen se tam neklouzají jako za Hada. Naprosto ale nedokážu pochopit ty rozhodčí. Nebudu se tady hádat o oprávněnost našich vyloučení (i když ten rozhodující Kovář byl dnes výsměch), spíše mě zaráží, že před tím naším faulem je vždy faul soupeře, který není potrestán, jako dnes před vyloučením Sobotky nebo Jágra...stejně tak v zápase se Švédy. Když už chtějí být rozhodčí přísní, tak na obě strany.

Tenhle tým má 4 naprosto vyrovnané lajny, každý může dát gól, má vůdce v kabině typu Rolase, Jágra a Novotného (zatím nejlepší náš ráč na MS), za kterými ta horda mladých prostě půjde. Pokud se už konečně rozchytá Saša (Kovi fakt ne, on má repre blok), tak prostě tu medaily musíme přivést. Dobré i je, že si trenéři nehrají na alibisty, Růža se Špágrem několikrát hráče sepsuli, nebojí se říct, kde děláme chyby, ale za hráči si stojí...takového Klepiše nepoznávám.

Po těhdle zápasech prostě na rovinu říkám, že konečně zase můžu pořádně žít s českým týmem, pořádně mu fandit a těšit se na každý zápas...což předtím nebylo!

No a Jágr...je vidět že není ve své kůži a nějak si ta jeho lajna pořád nesedla, páč Jardu nechávají hodně střídání úplně bez puku, což je pro něj nejhorší, ale pořád má momenty, kdy prostě ten útok udělá. Jak včera vozil 3 Švédy na zádech jak batoh, jak dnes udělal v první třetině střídání, které nás dostalo do tlaku a jak nyní na závěr po jeho akci padl gól a byl další tlak...to prostě ve 42 letech klobouk. Ano, dělá hodně ztrát a není dominantní, ale myslím si, že ta jeho role v kabině a vlastně i na tom hřišti, to daleko předčí.

Takže kluci nyní uhrát ty body s papírově slabšími a skončit třetí ve skupině a vyhnout se Rusům...a pak jedeme za plackou!!

Reagovat
Sosi

Reagovat
smazaný uživatel

Borci, OT: Co říkáte na ten Boston? Nevypadají moc jistě. Jak vidíte sedmý match?

Reagovat
wild

Ja si myslim, ze to Boston urve aj keby som radsej doprial postup MTL. Medvede vsak maju skusenejsi kader a dokazu zvladat tazke a dolezite zapasy. Ale ak bude mat Price dobry den tak mozne je vsetko.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to ten Boston zvládne Přeju jim to!

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec nedokáži tipovat. Ale kdo dá první gol bude rozhodující. V týhle sérii kdo vstřelil první gól tak je 6-0.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Gabby parada! Tak ako LA zvladlo skvely obrat proti SJS tak to vyzera ze teraz budu "obetou" obratu.. Musia zvladnut domaci zapas a v 7.zapase je mozne vsetko.

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Verim, ze Anaheim nakonec udolaji.

Reagovat
Sosi

Snad přijede Krejčí a ne Plekanec

Reagovat
patas92

"Zítra proti Itálii bude elitní formace tak, jak dohrávala. Tedy: Jágr - Sobotka - Hertl"...konečně. Teď ještě Kováře posunout do 2., Rolinka do 4. a bude to OK

Reagovat
Sosi

se bojím, že Kováře odstřelí, nějak ho nemá rád a nedá mu pořádnou příležitost... jako kdysi s Mensatorem... když Růža někoho nemá rád, dá mu to najevo... přitom Kovář byl jedním z našich nejlepších hráčů...

Reagovat
wild

Trenérům se líbí první 2 útoky ve složení, v jakém končily proti Kanadě: 68-Sob-Hertl. 2.Hud-Červ-Klep ...3.Zati-Novot-Sek, 4.Petr-Kov-Rolas

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Hölzel je nudnější jak Čapek fakt

Reagovat
patas92

Na studio je OK, ale komentátor je hrozný no, Jílek nebo i Zamazal jsou lepší než on

Reagovat
Miguel19

Zamazal je dobrej leda tak na florbal..

Reagovat
patas92

Aspoň to prožívá Z plavání vytvořil koukatelný sport

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Zamazal je normálně vedoucí všech sport. pořadů krom fotbalu a hokeje Nehorázně se vypracoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec nechápu, proč se tu někteří diví faulům v útočném pásmu. Zapněte si extraligu. Série Kometa Sparta by se musela hrát permanentně ve 4 na obou stranách, protože to je pořád to samý. Nechci udělat dva kroky, mnohem míň náročný je dloubat do něj hokejkou, sudí to nepískne a třeba puk ztratí. V repre je to vidět víc, protože to soupeři nedělají. A nedisciplinovanost? na začátku sezony hráli naši přátelák s Německem. Přišel absolutně zbytečný faul v útočném pásmu, vyloučení, oslabení a asi po 3 vteřinách šli naši do tří, protože první, co jeden z nich udělal byl krosček na němce na druhé straně hřiště, než byl puk. Tomu se mohl člověk jen smát.

Jinak se na to dá dívat až na první lajnu, která je přidáním dvou dědků zabitím Hertla, Rolinek tam neměl být a Jágr hraje mizerně, se Švédy jedno dobré střídání za zápas, snad to se Sobotkou bude lepší.

Reagovat
nani92

My sme ešte nevyhrali v nových dresoch to bude tou hymnou

Reagovat
wild

Norsko 1-0 Svedsko v polke zapasu a na strely 3-19

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele