Primera División - preview 36. kola

02.05.2014, 08:45, aktualizováno 05.05.2014, 08:46
Previews
Realu Sociedad už neunikne Evropská liga a podruhé za sebou se tak podívá do pohárů, i tak má stále o co hrát, když na pátou Sevillu ztrácí jenom tři body. Ty může získat v pondělní dohrávce s Granadou, která bojuje o záchranu...
Real Sociedad - Granada CF  (pondělí 22:00)
Pondělní utkání nejvyšší španělské ligy mezi Realem Sociedad a Granadou jasně favorizuje domácí, i když těm o mnoho nekráčí. Daleko více musí zvítězit hostující Granada, která má na sestupové pásmo náskok jenom dvou bodů a je jasné, že v klidu rozhodně být nemůže.

Čtrnáctá Granada nasbírala v pětatřiceti zápasech jen o dva body víc, což jí stačí na záchranu. Zatím. Celky za ní ale nemají příliš velký odstup a trenér Paco Alcaraz si uvědomuje, že jej čeká ještě mnoho bezesných nocí. Lépe by se mu spalo, kdyby jeho tým porazil dalšího soupeře, což ale nebude snadná práce. Granada totiž přijede na stadion Anoeta do San Sebastiánu, aby prověřila místní celek.

Velmi nevyváženě působící Granada se postarala o obrovský šok, když porazila Barcelonu a ještě dokázala neinkasovat. Poté ale opět upadla do stereotypu a od Sevilly dostala čtyři branky. Další body si nepřipsala ani proti Vallecanu, i když za to může především chvilkový výpadek koncentrace. Na úvod druhé půle se prosadil Saúl Niguéz a o pouhé čtyři minuty později vstřelil druhou branku Joaquín Larrivey. Není divu, že trenéra Paca Alcaraze těch pět minut moc mrzí. Přesto zůstává optimistou.

Na tiskové konferenci zdůraznil: "V rozmezí pěti minut se všechno pokazilo. Do té doby jsem byl spokojený a hráče v šatně chválil. Ale stačila tak malá chvíle a úplně jsme se sesypali. A od druhé branky už jsme nedokázali získat kontrolu nad utkáním. Někdy se to tak stane, ale mým cílem je povzbudit hráče, aby se nebáli a důvěřovali v záchranu."

Granadu čekají zápasy s Realem Sociedad, Almeríou a Realem Valladolid. To nejtěžší na úvod, dalo by se říct. Alcaraz však přesto ví, že jeho hráči mají na to zachránit se i pro příští ročník: "Když si povídám s hráči, je na nich vidět, jak moc touží vyhrávat a hlavně, že si sami věří. Jsou optimisticky naladěni, nedokážu to přesně vysvětlit, ale prostě z nich cítíte, že to dokážeme. Mrzí mě samozřejmě vyloučení Brahimiho, ale co se dá dělat. Když má hráč žlutou kartu a pak takhle drží protihráče za dres, je to samozřejmě chyba. Důležité je, že se z toho poučí. Zároveň bych ale chtěl využít této chvíle ke kondolenci rodině trenéra Vilanovy, který mi bude moc chybět," uzavřel Alcacer.

O mnoho pozitivnější nálada panuje v Realu Sociedad, protože ten si už splnil svou předsezónní povinnost a cíl. Kvalifikoval se do Evropské ligy a na osmou Valencii má náskok pohodlných dvanácti bodů. K tomu přispěla i poslední výhra, která gólem Carlose Vely odsoudila k sestupu Real Betis. Sociedad tedy může jásat, protože pokud se nestane nic omračujícího, poháry mu nikdo nevezme.

Toho si je vědom i francouzský talent Antoine Griezmann, který po zápase sdělil: "Jsme skoro v Evropě, což je skvělá věc, kterou jsme před sezonou hodně chtěli. Tvrdě jsme pracovali, abychom mohli být pyšní na sebe i celý klub a teď se nám to téměř povedlo. Stačí jen málo a budeme mít jistotu. Postupem času se celý tým mění a zlepšuje, což je vidět. Máme za sebou účinkování v Lize mistrů, což je sen každého fotbalisty. To nás změnilo a zlepšilo."

"Ze začátku jsme nechytili tempo a trochu ztráceli, ale teď už je vše v pořádku a my se těšíme na zbývající zápasy. Osobně jsem tu velmi šťastný a mám v plánu zůstat. Odehraji dvoustý zápas za tento dres, což je pro mě čest. Doufám, že to bude jeden z mnoha milníků v mém životě. Pamatuji si, když jsem za tento klub nastoupil poprvé. A teď už jsem s ním byl i v Lize mistrů! To jsou vzpomínky, na které prostě nikdy nezapomenete," dodává talentovaný útočník.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Bravo - Zaldúa, González, I. Martínez, Ángel - Zurutuza, Bergara, Canales - Vela, Agirretxe, Griezmann
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Nyom, Llori, Murillo, Angulo - Irurra, Rico, Récio - Riki, El Arabi, Piti
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.50 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UD Almería - Real Betis  (neděle 12:00)
Stejně jako zůstává stále otevřená otázka ohledně letošního ligového šampiona, panuje napětí i na opačném konci tabulky Primera División. Jedním z celků namočených v boji o záchranu je nováček z Almérie, který v nedělním poledni vyzve již definitivně sestupující Real Betis.

Po pěti neúspěších bez jediného bodu v řadě se Almería znovu v minulém kole vrátila na správnou kolej v cestě za záchranou díky nečekané výhře nad barcelonským Espanyolem 2:1. Trenér vítězů Francisco Rodríguez tak stále nepřestává věřit, že to bude právě jeho celek, kdo se nakonec dokáže zachránit na úkor druhých. "Jsme před našimi posledními třemi koly optimistou. Mí hráči ukazují velký hlad a zaujetí."

"Výhra na Espanyolu pro nás byla klíčovou, nyní čelíme zápasu s Betisem, který musíme bezpodmínečně vyhrát," pokračoval Rodríguez. Almería momentálně na záchranu ztrácí dva body, a jestli chce na prvoligovou příslušnost pomýšlet, musí zlepšit hlavně právě domácí formu. Tam totiž andaluský klub vyhrál jen jedinkrát z posledních šesti střetnutí. A jakého lepšího soupeře si k nastartování nové série pozitivnějších výsledků může Almería přát?

Betis za celou dosavadní sezonu dokázal na půdě soupeře vyhrát pouze dvakrát a po nedávném definitivním potvrzení jeho sestupu již hraje pouze o čest. Naposledy sevillský celek podlehl Realu Sociedad 1:0, což byla jeho pátá porážka za sebou. Záložník Xavi Torres vzkazuje: "Jediné, co nám náš prezident (Manuel Domínguez Platas) uložil, je profesionalita. Požádal nás o výhru ve všech závěrečných třech kolech, abychom zabránili nejhorší sezoně Betisu v celé klubové historii."
UD Almería - pravděpodobná sestava:
Esteban - Rafita, Tébar, Torsiglieri, Mané - Vélez - Vidal, Corona, Azeez, Suso - Rodri
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Adán - Chica, Perquis, Jordi, Carlos - N'Diaye, Reyes - Juanfran, Baptistao, Castro - Rodríguez
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.50 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Levante UD - Atlético Madrid  (neděle 17:00)
Domácí Levante čeká velmi náročný test, protože do Valencie přijede samotný lídr tabulky - Atlético Madrid. A vzhledem k tomu, že oba soupeře od sebe dělí propastných 46 bodů, netřeba spekulovat o favoritovi.

Jedno klíčové utkání už má Atlético za sebou. V důležitém souboji o finále Ligy mistrů porazilo londýnskou Chelsea i s trenérem Mourinhem a může se radovat z postupu. Fernando Torres sice skóroval proti svému bývalému klubu, ale ani jeho branka na Stamford Bridge nevedla k radosti domácích příznivců. Ještě do konce první půle totiž vyrovnal Adrián. Úvod druhé půle vyšel lépe hostům, kteří se po faulu Samuela Eto'a dostali k zahrávání pokutového kopu. A s tím si superstřelec Diego Costa poradil bez větších problémů. Třetí a definitivní pojistku na postup dodal výsledku Arda Turan.

Colchoneros tedy zvládli přes anglický klub postoupit až do finále, což díky stejnému počinu Realu Madrid činí z lisabonského klání ještě atraktivnější podívanou. O jistotě postupu byl přesvědčen například prezident Atlética Enrique Cerezo, který v interview s deníkem Marca po utkání sdělil: "Věděl jsem, že postoupíme. I ve chvíli, kdy Chelsea vstřelila první branku a my museli dotahovat. Dnes je nejšťastnější den mého života. Nebyli jsme ve finále už čtyřicet let a já jsem pyšný, že toho můžu být svědkem už za pár chvil."

"Když jsme inkasovali, tušil jsem, že se můj tým nevzdá. Náš trenér nám vštěpuje jednoduché zásady, abychom se nevzdávali a bojovali až do konce. To jsme mohli vidět u vyrovnávací branky. Jsme jediný tým, který ještě v Lize mistrů nebyl poražen a já doufám, že tuto sérii dotáhneme do úspěšného konce. Potěšili mě hráči i fanoušci, kterých sem dorazilo několik tisíc. Podle mého mínění jsme spolu s Barcelonou v současné době nejlepším týmem v Evropě," dodává sebevědomě Cerezo.

Atléticu Madrid se vydařilo i minulé utkání v rámci La Ligy, i když soupeřem byla nevyzpytatelná Valencia. Netopýři ale nestačili na hosty z Madridu a díky jediné brance Raula Garcii se mohli radovat z výhry právě svěřenci trenéra Simeoneho. Díky třem bodům jsou Colchoneros stále první a druhá Barcelona na ně ztrácí čtyři body. Levante se na druhou stranu vůbec nedaří.

Svědčí o tom série nepovedených výsledků v čele s prohrami proti Bilbau a Villarrealu. K tomu přičtěme bezbrankovou remízu s Getafe a naposledy také remízu s Elche. Výsledkem je současná jedenáctá příčka, která ale v žádném případě není tragédií. Ke cti hráčům slouží také fakt, že na osmou Valencii ztrácejí jen tři body. Pokud by se Levante podařilo překonat svého soupeře, boj o titul by byl ještě hodně zajímavý. Toho si je vědom také záložník Rubén García, který v rozhovoru pro Marcu naznačil optimismus.

"V podstatě můžeme rozhodnout o titulu. Když prohrajeme, titul je jejich. Když se pokusíme vyhrát, hodně zamotáme dění na špici. A to je přesně věc, kterou plánujeme. Atlético je teď jedním z nejlepších týmů na světě. Nedosahujeme jejich úrovně po stránce fyzické ani technické. Bude hodně obtížné je zastavit, ale rozhodně to nebude nemožné. Bude úžasné v takovém zápase nastoupit a pro nás to bude čest. Zároveň jsme ale velmi motivovaní a víme, že když dáme do hry maximum, můžeme odejít se ctí," uzavírá García.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Navas - Vyntra, Navarro, Juanfran, Nikos - Diop, Simao - López, Casadesús, García - Barral
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Manquillo, Miranda, Godín, Luis - Koke, Gabi, Tiago, Turan - García, Costa
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 15.00 - 5.50 - 1.22
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sevilla FC - Villarreal CF  (neděle 19:00)
Sevillu čeká boj o udržení se na příčkách znamenajících Evropskou ligu, ale při velkém zaváhání ze strany Athleticu Bilbao nevypouští ani případný boj o Ligu mistrů. Do boje o poháry proti ní vytáhne Villarreal, který si bude chtít pojistit poslední místo do Evropské ligy.

Hodně spekulací se v posledních dnech točí kolem Barcelony. A nejsou to jen pozitivní zprávy. Jednak po dlouhém a vyčerpávajícím boji s rakovinou zemřel Tito Vilanova, jednak se klub opět musel potýkat s rasismem. Jeho obětí se stal obránce Daniel Alves v utkání s Villarrealem. Když zahrával rohový kop, přilétl k němu z hlediště banán. Na toto gesto s rasistickým podtextem Alves zareagoval bravurně, banán oloupal a snědl. Nechci rozebírat, jakou vlnu podobných akcí ze strany sportovců to začalo. Důležitá byla také reakce klubu, k jehož jádru fanoušek patřil. Tím byl právě Villarreal.

A Žlutá ponorka se k celé situaci postavila následovně: podle informací deníku Marca okamžitě spustila rozsáhlé vyšetřování přítomných a očitých svědků, viníka našla a potrestala. Jednalo se o muže, který byl majitelem sezónní vstupenky. Klub poté odebral vstupenky tomuto provinilci a zakázal mu na dobu neurčitou vstup na stadion El Madrigal. Takto rázné opatření bylo nutné také proto, že pověst Villarrealu po dvou předchozích incidentech není nejlepší.

Na celou situaci reagoval také otec Daniho Alvese, který je mimochodem farmář. V exkluzivním rozhovoru pro Globosporte sdělil: "Myslím, že vysadím plantáž s banány. Tyhle předsudky jsou hloupost. Ten, kdo to udělal, podle mého názoru nemá všech pět pohromadě a jen se chtěl předvést. Nemá dostatek respektu, nemá dostatek úcty a především to je člověk bez odvahy. Bez kuráže se schová v davu, to nesnáším."

"S Danim jsem poté ještě nemluvil. Ale doufám, že už žádné banány na hřišti nebude muset jíst. Nechápu, čeho ta osoba chtěla docílit." K Alvesově otci se přidává i matka brazilského obránce, která dodala: "Vždy jsem svému synovi říkala, že se v životě bude muset naučit tolerovat oprávněnou kritiku a stavět se k problémům čelem. Když jsem viděla, co udělal, dojalo mě to. Je vidět, že Dani nezapomněl, co jsem mu říkala. Je to velká facka do tváře netolerance."

Sevilla přišla o možnost předskočit svého soupeře, když prohrála s domácím Bilbaem a náskok Basků se navýšil na šest bodů. Přesto se Sevilla nechce vzdát a ráda by ještě zdramatizovala boj o kvalifikaci do Ligy mistrů. K tomu jí pomáhá také Marko Marin, který však možná nebude na stadionu Ramóna Sáncheze Pizjuána působit moc dlouho. Německý záložník patří Chelsea a v současné době v Seville jen hostuje. Sám neví, kam budou jeho následující kroky směřovat.

V rozhovoru pro DPA sdělil: "Ještě nevím, co bude dál. Na konci sezony si sedneme s mým agentem a uvidíme, jaké možnosti budeme mít. Sevilla by chtěla, abych zde zůstal a já se tomu nebráním. Mám ale také zprávy z Anglie, které říkají, že mě Chelsea chce zpátky. Není těžké tady zůstat, protože místní fanoušci si vás rychle oblíbí a snad ještě rychleji si vy zamilujete je. Teď nás čekají klíčové momenty sezony a chceme se na ně plně připravit. Trochu mě mrzí moje zdraví, ale chci být týmu co nejvíce prospěšný," dodal Marin.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Beto - Coke, Pareja, Fazio, Moreno - Mbia, Carrico - Reyes, Rakitić, Vitolo - Bacca
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Mario, Musacchio, Gabriel, Jokić - Cani, Bruno, Pina, Torres - Uche, Giovani
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.60 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Madrid - Valencia CF  (neděle 21:00)
Real čeká při stíhací jízdě za Atléticem další těžký soupeř. V neděli zavítají na stadion Santiaga Bernabéu Netopýři z Valencie, kteří dokázali Bílý balet v posledním vzájemném zápase slušně potrápit. Finalista Ligy mistrů však nutně potřebuje brát všechny body, aby opět stáhl náskok svého městského rivala na čele ligy.

Real si v týdnu notně zvedl sebevědomí, když deklasoval Guardiolův Bayern na jeho hřišti vysoko 4:0 a postoupil do finále Ligy mistrů. Bílý balet se tak opět ocitl na špičce evropské kopané a nyní jej čeká několik posledních kroků k tomu, aby nakonec Real neskončil těsně pod vrcholem v Primera División i Lize mistrů. Shodou okolností proti nim v obou soutěžích stojí klub, jehož aréna je od Santiago Bernabéu vzdálena necelých deset kilometrů.

Zatímco ve finále Ligy mistrů si to Real rozdá s Atléticem na přímo, v domácí soutěži musí nyní Real porazit Valencii, aby vůbec zůstal na dostřel vedoucího celku tabulky. Ancelotti před zápasem potvrdil, že v současnosti se soustředí jen na La Ligu. "Připravovat se na finále Ligy mistrů nyní by byla šílenost. My jsme odhodlaní bojovat o titul v domácí soutěži do poslední chvíle."

Určitým způsobem přizpůsobit sestavu ale domácí lodivod přece jenom musí. Modrić musí být fit proti Atléticu, jelikož Alonso si finále LM nebude moci zahrát kvůli kartám, takže bude zítra chorvatský středopolař nejspíš doléčovat lehké zranění. Na jeho místě se tak s největší pravděpodobností objeví Illarramendi a do nominace se vrací také dlouho zraněný Sami Khedira. Ancelotti rovněž poodhalil své plány, co se týče brankářského postu, kde se budou v průběhu května střídat Casillas s Lópezem. Proti Valencii však bude v základní sestavě nadále druhý jmenovaný. Akutně pak bude italskému kouči scházet vykartovaný Romero a zranění Arbeola a Rodríguez. Hráči Bílého baletu jsou však na rošády v sestavě už zvyklí a proti Valencii bezesporu nastoupí Real jako velký favorit.

Valencijští přijíždějí do Madridu po vítězném semifinálovém utkání Evropské ligy proti Seville, ve kterém sice svého soupeře přehráli v poměru 3:1, ale přesto odcházeli svěřenci Juana Antonia Pizziho se sklopenou hlavou. Slova lodivoda hostů tak před zápasem s Realem Madrid měla jasný obsah. "Chceme si v tomto zápase znova přetáhnout štěstí na svou stranu po těch ranách, které jsme dostali v posledních třech dnech. Musíme využít všech možností, které nám soupeř nabídne a dokončit tuto sezónu důstojně a se ctí. Rozhodně nepřemýšlíme nad tím, jestli někomu můžeme uškodit nebo pomoci. My se soustředíme pouze na svůj výkon," uvedl před zápasem argentinský manažer.

Valencijští sice ještě mají teoretickou šanci dostat se na sedmou příčku zaručující start v pohárové Evropě. Tato meta je však pro Netopýry hodně vzdálená, v Madridu tak mohou hrát na rozdíl od svého soupeře více méně bez nervů. Hostující trenér však nemůže v Madridu použít zraněné Bernata, Senderose, Alvese a Ruíze.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
López - Marcelo, Pepe, Varane Carvajal - Di María, Alonso, Illarramendi - Ronaldo, Benzema, Bale
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Alves - Bernat, Mathieu, Costa, Pereira - Keita, Fuego - Fede, Parejo, Feghouli - Alcácer
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.13 - 8.50 - 17.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Barcelona - Getafe CF  (sobota 16:00)
Barcelonu čeká v sobotu souboj s o záchranu bojujícím Getafe. Domácí jsou před zápasem jasným favoritem a relativně jednoduché tři body by měly vytvořit alespoň částečný tlak na dva nejlepší madridské celky, jež podle papírových předpokladů čekají o něco náročnější zápasy. Hráči Getafe by naopak alespoň bod do boje o záchranu jistě vážili zlatem.

Barcelonští v krátké době ztratili šanci získat dvě ze tří vytoužených trofejí, takže jim už zbývá jen soustředit se na domácí ligovou soutěž a pokusit se ještě zdramatizovat boj o titul. V posledních dvou kolech Blaugranas vydřeli vítězství se silnými celky z Bilbaa a Villarrealu, takže jejich pozice na špičce ligy zůstala stále nadějná. Katalánci však musí spoléhat na zaváhání Atlética i Realu.

"Nepřestaneme se snažit, dokud budeme mít i tu nejmenší naději na první místo. Sami můžeme ovlivnit jen svůj výkon. Až do zápasu s Elche bude zisk titulu matematicky možný. Naším úkolem je tak jít do nadcházejícího utkání s touhou přehrát našeho soupeře a zvítězit," uvedl před zápasem domácí kouč Martino, jenž se rovněž pustil i do menší reflexe svého dosavadního působení na lavičce Barcelony. "Byla to těžká sezóna, přinesla nám řadu problémů. Pro mně osobně byl tento rok obzvlášť složitý, jelikož Barcelona je skvělý klub s těmi největšími ambicemi. Musel jsem se mnoho věcí naučit a doufám, že jsem je všechny dokázal dostatečně absorbovat. Třeba jak funguje evropský fotbal, jak se vyrovnat s porážkami a kritikou a jak to vše dát dohromady ve velmi krátkém čase," vyjádřil se barcelonský manažer.

Gerardo Martino nemá zatím žádné garance, že by měl zůstat v roli hlavního trenéra katalánského velkoklubu i po této sezóně. Na druhou stranu argentinský kouč nezaznamenal kromě spekulací v tisku žádné indicie, že by měl z klubu odejít. "V této chvíli myslím jen na příští zápasy. S nikým jsem o svém případném odchodu nemluvil. Mé rozhovory s vedením týkající se příští sezóny samozřejmě probíhají pravidelně a to především na neformální bázi," uzavřel Martino.

Hosté z Madridu stále bojují o setrvání mezi španělskou elitou. Aktuálně se drží na šestnácté příčce dva body nad pásmem sestupu. Jakýkoli bodový zisk z Camp Nou by tak pro svěřence rumunského kouče Cosmina Contry znamenal zásadní krok k záchraně. Před oslabeným Getafe však stojí obrovsky těžký úkol, čehož si je vědom i sám trenér Contra. "Doufám, že si hráči uvědomují, jak moc tady můžeme získat. Snažili jsme se je přes týden maximálně namotivovat, aby právě zde podali ten nejlepší možný výkon. V posledním zápase jsme hráli výborně i v deseti. S Barcelonou ale musí naši hráči podat ještě lepší výkon, abychom mohli pomýšlet na zisk bodů," upozornil hostující trenér na poslední zápas svého týmu, ve kterém Getafe porazilo Malagu těsně 1:0.

Barcelonská marodka je stále velmi početná a do zápasu s Getafe zcela jistě nezasáhne zraněný Cuenca ani Carles Puyol, jenž by ale ještě před koncem sezóny měl podle slov Gerarda Martina alespoň jednou nastoupit, aby se před svým odchodem rozloučil s fanoušky Blaugranas. V nominaci Barcelony chybí taktéž Neymar, Valdés, Alba nebo Piqué. Na druhé straně limitují hostujícího kouče především absence kvůli kartám. Nucenou stopku dostal Marica, obránce López a Pedro León. Mezi zraněnými jsou pak Castro a Moyá.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Pinto - Adriano, Mascherano, Bartra, Alves - Iniesta, Busquets, Xavi - Pedro, Messi, Alexis
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
César - Lago, Rafa, Alexis, Valera - Lacen, Rodríguez - Lafita, Gavilán, Sarabia - Colunga
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.05 - 17.00 - 34.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Málaga CF - Elche CF  (sobota 18:00)
Do Malagy zavítá v sobotu Elche, aby svedlo další důležitou bitvu na cestě za záchranou. Malaga ale na domácím hřišti rozhodně nebude snadným soupeřem a nováček soutěže bude muset tři kola před koncem pořádně zabrat.

Malaga sice prohrála poslední utkání na hřišti Getafe smolně 1:0, ale díky několika předešlým vítězstvím si vybudovala v závěru sezóny dostatečně silnou pozici, aby se v Primera División udržela. V domácím prostředí se navíc svěřencům Bernda Schustera začalo výjimečně dařit. Andalusané na La Rosaledě dokázali v posledních dvou utkáních porazit Granadu i Villarreal s vynikajícím skóre 6:1. V zápase s Elche tak jsou domácí jasným favoritem.

"Vítězství by nám zajistilo matematickou jistu, že zůstaneme i v příští sezóně v La Lize. I přes opravdu těžkou sezónu jsme nastřádali dostatek bodů a doufám, že dokončíme svou práci už v sobotu. Víme, že Elche půjde rovněž za vítězstvím, protože potřebují body pro záchranu. Budou ale muset být přinejmenším dvakrát tak silnější než my, aby mohli pomýšlet na vítězství," uvedl před zápasem kapitán domácích Duda, jenž je jedním z nejdéle sloužících hráčů v kádru Bernda Schustera.

Elche neprožívá zrovna ideální období. V první sezóně po příchodu z druhé ligy nastřádal zatím tým pod vedením Frana Escribá šestatřicet bodů, což stačí na patnácté místo. Hůře je na tom však aktuální forma hráčů z provincie Alicante. Hosté vyhráli pouze jedno z posledních devíti utkání a na svém kontě mají pouze dvě venkovní výhry. Cílem Elche tak bude překvapit svého soupeře odhodláním a houževnatostí.

Pomoci by hostujícímu celku mohly absence v řadách Malagy. Kvůli zranění nebudou moci nastoupit Sánchez a Tissone a do zápasu nezasáhnou ani hříšníci Angeleri s Amrabatem. Escribá nemůže použít jen Morala a Giméneze. Zápas začíná v 18:00 a hlavním sudím bude Javier Estrada.
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Caballero - Antunes, Weligton, Ferreira, Gámez - Camacho, Darder - Samuel, Duda, Portillo - Santa Cruz
Elche CF - pravděpodobná sestava:
Herrera - Cisma, Pelegrín, Botía, Suárez - Márquez, Sánchez - Rodrigues, Coro, Gil - Boakye
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.30 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
CA Osasuna - Celta Vigo  (sobota 20:00)
Souboj šestnáctého s desátým nabídne sobotní program šestatřicátého kola, v němž Osasuna přivítá na svém hřišti Celtu Vigo. Pro domácí celek z Pamplony půjde dost možná o klíčový zápas, z šestnáctého místa mu totiž stále hrozí i pád do druhé ligy. To Celta si již záchranu vysloužila a může nastoupit v uvolněné náladě.

Osasuna drží na sestupové příčky pouze dvoubodový náskok, což by vítězství nyní tři kola před koncem sezony mohly dostatečně rozmnožit a přiblížit ji k udržení. Dobře si to uvědomuje i klubový kapitán Miguel Flaňo. "Vím, že to bude rozhodující den, kdy musíme sebrat všechny síly a využít je tím nejlepším způsobem. Je třeba maximálního nasazení a nemyslet na nic jiného než zápas v sobotu."

"Je načase dosáhnout cíle. Nikdo nám nedá nic zadarmo, potřebujeme bodovat a musíme si to vybojovat sami," pokračoval Flaňo s tím, jak hráči musí využít výhody domácího prostředí již nyní, aby poslední letošní zápas na stadionu El Sadar proti Realu Betis nebyl příliš vynervovaný. "Jsme na naše fanoušky hrdí a cítíme zodpovědnost jim ukázat, že se chceme udržet, čehož také dosáhneme. Chceme našim příznivcům vzkázat, aby nám naposledy fandili do posledního dechu."

Celta, kterou již bodové machinace na dně ligové tabulky již nemusí pranic zajímat, tak nyní čelí spíše spekulacím ohledně setrvání jejího trenéra Luise Enriqueho. Ten by podle některých španělských deníků mohl v létě odejít zpět do Barcelony, kde již dříve působil, a nahradil tak Gerarda Martina. "Nevím o tom, ale když s námi trenér zůstane, budu rád, neboť je to dobrý kouč i osobnost, která nám výrazně pomáhá," pochvaluje si záložník Levy Madinda. "Pokud bude muset odejít, nedá se nic dělat. Je to kvalitní trenér a má na to vést Barcelonu. Nebavíme se o tom, ale víme, že v tisku proběhly zprávy, jak by mohl do Barcelony odejít."
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Fernández - Damiá, Arribas, Flaňo, Oriol - Puňal, Silva - Cejudo, Torres, Armenteros - Riera
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Yoel - Jonny, Cabral, Fontás, Aurtenetxe - Rafinha, Madinda, Krohn-Dehli - Orellana, Charles, Nolito
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.50 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Valladolid - Espanyol Barcelona  (sobota 22:00)
Real Valladolid čeká boj o holý život, co se prvoligové příslušnosti i v nadcházející sezoně týče. Momentálně devatenáctý celek se doma utká s barcelonským Espanyolem, který by měl mít díky pohodlnému postavení ve středu tabulky o poznání méně motivace tento zápas vyhrát.

Valladolidu před tímto kolem schází na první nesestupovou příčku rovné tři body, přičemž má stále čtyři zápasy před sebou. Naposledy v pondělí však utrpěl tvrdou porážku 4:1 s Celtou Vigo a trenér Juan Ignácio Martínez volal po rázné odpovědi týmu na tento chabý výkon. "Espanyol bude naším finále. Nemůžeme již sami sebe nebo naše rodiny zklamat, stejně jako fanoušky a všechny další, kteří na nás závisí."

"Po zápase s Celtou jsme se bavili a hráči byli velmi rozhození, dnes už jsem je ale viděl správně nabuzené," líčil Martínez situaci v kabině. "Nejsem tím, kdo bude prosit fanoušky. Jsme to my, kdo musí především něco dodat jim a ukázat, že chceme zvítězit. Za špatný výkon ve Vigu se omlouváme, nyní musíme předvést, že se hodláme udržet v první lize." Kvůli karetním trestům budou Valladolidu chybět jak Álvaro Rubio, tak Zakarya Bergdich.

Espanyol se bude rovněž snažit odčinit nedávnou tvrdou porážku z minulého kola. Barcelonští podlehli sestupem ohrožené Almérii a jejich brankář Kiko Casilla následně připustil, že motivace byla hlavní problém. "Nebyli jsme proti Almérii nabuzení. Byl to náš nejhorší zápas, z kterého jsme se poučili. Když tým není správně koncentrovaný, trpí. Do Valladolidu si jedeme pro výhru, abychom tohle selhání zažehnali."
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Jaime - Rukavina, Rueda, Mitrović, Peňa - Pérez, Rossi - Larsson, Óscar, Jeffren - Guerra
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Casilla - Mattioni, Colotto, Moreno, Álvarez - Sánchez, López - Álex, García, Simao - Córdoba
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.50 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Rayo Vallecano - Athletic Bilbao  (pátek 21:00)
Šestatřicáté kolo Primera División započne páteční předehrávkou, kterou v devět hodin večer obstarají Rayo Vallecano s Athleticem. Oba celky se těší dobré formě, a tak můžeme očekávat zajímavý duel se spoustou branek.

Zatímco hostům z Bilbaa jde o pojištění čtvrté příčky zaručující kvalifikační předkolo Ligy mistrů, Rayo bude usilovat o třetí výhru v řadě, která by mohla ještě vylepšit jeho současné deváté místo v tabulce. Pokaždé navíc madridský klub skóroval při výhrách nad Betisem a Granadou hned třikrát. "Zítřejší zápas bude příjemné jak odehrát, tak zhlédnout z tribun pro diváky," těší se domácí kouč Paco Jémez.

"Nemáme co ztratit a můžeme poskočit na osmé místo, takže máme stále o co hrát, i prestiž hraje svou roli," pokračoval Jémez. Jeho svěřenci si po nepovedeném vstupu do sezony náramně sedli a po prohrách šesti z prvních sedmi kol již pouze stoupali tabulkou. Za to, že s nimi byli diváci zajedno, i když bylo nejhůř, se jim teď trenér Vallecana snaží patřičně odměnit. "Chceme zakončit sezonu tak dobře, jak to jen půjde. Hodláme vrátit našim příznivcům veškerou podporu, kterou nám dodávali, když jí bylo nejvíce potřeba."

Jémezův protějšek Ernesto Valverde stále horuje za nové a nové body, které by definitivně zaručily jeho Athleticu kýženou kvalifikaci do příštího ročníku milionářské Ligy mistrů. Po nedávné působivé výhře nad Sevillou 3:1 je nyní zapotřebí hlavně vyvarovat se podcenění jak soupeře, tak důležitosti zápasu samotného. "Chceme této příležitosti ve Vallecas využít, na nic jiného nemyslíme."

"Bavili jsme se o tom," potvrdil Valverde, že touha zůstat soustředění bylo v Bilbau tématem číslo jedna. V Madridu se však bude muset obejít bez svého útočníka Ikera Muniaina, jenž si odpykává trest za nasbíraných pět žlutých karet v letošní sezoně. Domácí budou mít absentérů o poznání více, chybí jim José Carlos, Jonathan Viera, Razvan Rat i Nery Castillo.
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Rubén - Arbilla, Castro, Gálvez, Nacho - Trashorras, Saúl - Rochina, Bueno, Falqué - Larrivey
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Iraola, José, Laporte, Balenziaga - Iturraspe, Rico - Susaeta, Ander, Marcos - Aduriz
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.25 - 3.50 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Atlético Madrid35284375:2288
2.FC Barcelona35273597:3084
3.Real Madrid34264498:3282
4.Athletic Bilbao35198862:3865
5.Sevilla FC351781066:5059
6.Real Sociedad351691059:5157
7.Villarreal CF351571354:4352
8.Valencia CF351291447:4845
9.Celta Vigo351271644:5243
10.Rayo Vallecano351341845:7143
11.Levante UD3510121331:4242
12.Espanyol Barcelona351181639:4641
13.Málaga CF351181637:4441
14.Granada CF351142030:5337
15.Elche CF358121528:4736
16.Getafe CF35981830:5135
17.CA Osasuna35981829:5835
18.UD Almería35962038:6933
19.Real Valladolid346141433:5432
20.Real Betis35572329:7022

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1344)

Přidat komentář
madridcan

1 pre same jednotky v nedelu

Reagovat
Kenneth

Uz toho radsi nech. To je asi 7. kolo co si takhle neco prejes a vzdycky vyjde opak.

Reagovat
madridcan

Blbostt...Granada vysla luxusne. Zajtra to klapne

Reagovat
smazaný uživatel

chytrý čobol, co říkáš na Levante ty chytrolíne? aha

Reagovat
madridcan

madridcan02.05.2014 10:33

1 pre same jednotky v nedelu

Vyhralo aj Levante aj Almeria...zatial sa nemylim Pekny den prajem

Reagovat
smazaný uživatel

ještě nevyhráli ty ko....

Reagovat
madridcan

Vyhrali samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

dobře jim tak

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi učitel ne?

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
LAM

Poslední šance kde by mohlo Atletiko ztratit před zápasem na CN.Už jen kvůli únavě po LM.Pokuď v neděli vyhrajou můžou defakto slavit.

Reagovat
smazaný uživatel

prdlajz, de facto slavit muze ve chvili, kdy bude mit na cele nedostiznej naskok. podcenit malagu a brat to jako automaticky vitezstvi je totalni demence. podivej se jen na posledni domaci zapasy atletica - elche, villarreal, granada...ti vsichni tam nebyli daleko od remizy...

Reagovat
Kily

pokud tam dostanou první gól, budou mít pořádný problém

Reagovat
Kenneth

Oni hlavne musi prohrat. Na CN remizuji uplne v pohode.

Reagovat
smazaný uživatel

ne, je uplne fuk, jestli prohrajeme, nebo remizujeme. jakejkoliv bodovej zisk nizsi nez 6 bodu (a ctyri vitezstvi realu) znamenaji titul baletkam. za dve plichty a jednu vyhru je bodu 5...

Reagovat
Kenneth

No jasny, vubec nevim co sem pocital.

Reagovat
minoLFC

Tým pádom je to len trapas. Byť fanúšikom Villarealu, tak som oprávnené nasratý.

Reagovat
smazaný uživatel

dobre vedeli prečo to robia práve tam, villarreal nemá fanúšikov, takže sa nikto nemôže nasrať

Reagovat
Billy McClane

Ak je pravda, ze to bolo dopredu pripravene, tak nie je to poskodzovanie dobrej povesti klubu?

Reagovat
smazaný uživatel

a koho by mali ako súdiť?

Reagovat
Billy McClane

Minimalne tu agenturu.

Reagovat
smazaný uživatel

a kvôli čomu?

Reagovat
Billy McClane

poskodzovanie dobrej povesti

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna fanousci villarreal zadnou dobrou povest nemaji

ten typek, kterej to hodil, byl teda najatej? nebo to hodil z vlastni iniciativy?

Reagovat
smazaný uživatel

Už v minulosti se několikrát stalo, že diváci házeli banány na hráče tmavé pleti a Neymar s Alvésem měli být údajně domluveni s nějakou agenturou, že až se jim to stane příště, tak ten banán prostě sní. Ten divák prý najatý nebyl, jen Alvésova reakce nebyla spontánní. Ale ber to s rezervou, jsou to jen spekulace...

Reagovat
smazaný uživatel

ja to vim, nejsem debil, tohle jsem cetl uz nekdy predevcirem. ptam se, jestli ten typek, co to hodil, byl najatej tou agenturou a bylo to teda vsechno uplne dohodnuty, nebo ne. v prvnim pripade by si villarreal po pravu mohl stezovat, zatimco pokud to hodil z vlastni iniciativy, tak si nemaji stezovat na co...

Reagovat
smazaný uživatel

Však ti na to odpovídám: "Ten divák prý najatý nebyl, jen Alvésova reakce nebyla spontánní."

Reagovat
smazaný uživatel

aha, sorry, tak jsem debil, uz ani neumim cist

Reagovat
smazaný uživatel

V klidu.

Reagovat
Billy McClane

Presne takto som to myslel vyssie.

Reagovat
Ángel di María 22

Iker do branky, snad!

Reagovat
Billy McClane

Kedze teraz hrame v lige kazdy tyzden dva zapasy, tak by ich mohol tocit.

Reagovat
Mishko

Dani mi bol až 5 dní trochu sympatický... ale už je všetko po starom

Reagovat
Mishko

myslím z pohľadu Dani Alves = futbalista. Je jasné, že väčšina hráčov a takisto aj trénerov je v súkromí úplne iným človekom. Od Pepého až po Mourinha

Reagovat
smazaný uživatel

já nevím, i kdyby to bylo sehrané, tak to bylo pořád vtipné a trefné. Názor na něho mám pořád stejný.

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipné, trefné ano, ale už to postrádá ten prvek tý spontánnosti, což na tom bylo to nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

pri forme oboch mužstiev to bude večer oslava futbalu

bral by som nejakú gólovú remízku, tak 3:3

Reagovat
stas87

pche,ti dam remizu,tri body ostanu v Madride

3:2,Larrivey sa zas presadi,tipujem ze to tam spadne aj Rochinovi a nebude hrat Iker

mam potom hodit vecer stream?sport1 to nedava

Reagovat
smazaný uživatel

neviem ako stíham, ak budú meškať vlaky, tak si to pozrem maximálne zo záznamu

Reagovat
smazaný uživatel

Larrivey sa mi zdá ako tutovka, Rochina zas niečo zrochinuje ako proti Betisu

skôr by som to videl na Bueno/Falqué

Reagovat
drussbarb

13 za remízu Atletika i Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte někdo něco bližšího k tomu, že Modrić trénoval individuálně a je ohrožen jeho start proti Valencii? Jako třeba z jakého důvodu to bylo...

Reagovat
Billy McClane

Na AS pisu, ze zostal v telocvicni. Nemalo by ist o nic vazne.

Reagovat
smazaný uživatel

To vím, já právě myslel, jestli někdo neví, o co konkrétně šlo. Ale tak hlavně, aby byl fit na finále Ligy mistrů za přibližně tři týdny.

Reagovat
smazaný uživatel

To bude urcite teraz moze sa nieco vymyslet s Casemirom ,Iscom a Illarom na finale. Ak vyhra Atletico nad Levante tak je rozhodnuta liga

Reagovat
smazaný uživatel

Já bral jako poslední naději na náš titul ztrátu Atlética na Mestalle, teďka už je to možné opravdu jen v teoretické rovině.

Reagovat
smazaný uživatel

Luka Modric, with discomfort in his right leg, is doubtful for the next match for Real Madrid against Valencia. [Marca]

Reagovat
smazaný uživatel

Díky. Hlavně ať s ním nic neriskujou, má čas odpočívat teoreticky až do finále Ligy mistrů za 3 týdny.

Reagovat
madridcan

Velka skoda, ze Khedira neprichadza do uvahy k Modricovi vo finale...

Reagovat
Mishko

preco??

Reagovat
smazaný uživatel

Athleticu staci tri body, ne ctyri

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe tak prej kdyby Barca privedla Laporteho tak ji hrozi rocni zakaz nakupu FIFA zakazuje klubu jednat primo s hracem pokud ten ma aktualne smlouvu na tri roky a vic a Laporte ji ma do roku 2018, takze by i v pripade vyplaceni klauzule Athletic musel s prestupem souhlasit.

Reagovat
smazaný uživatel

S Coentraom sa ide predlzovat !!! Ale moc dobre to znie Benzemovi sa ide predlzovat , Fabiovi , Moratovi . Neverim ze bude leto bez prestupov . Holt umele zvysovanie cien

Reagovat
Ángel di María 22

Coentrao pod mi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To musí dopadnout, snad se dohoudnou na adekvátnim prodloužení

Reagovat
smazaný uživatel

Colorado

Reagovat
Ángel di María 22

No ty vole...To mi ani nepřipomínej, zkurvená Minnesota. Ale tak prostě je to naše prvn zkušenost s play-off pro víc než půlku týmu, náš nejlepší hráč zraněnej na většinu zápasů, i tak jsme to mohli dát. Příští rok bude ještě větší válec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teď vážně Co se ti líbí na Minnesotě? Já si je zapnul asi 10x tuto sezónu a 10x jsem usnul, tak nudný tým jsem neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mně přijdou taky nudný. Jako já jim ani nijak extra nefandím, sice tam mám rád pár hráčů (Granlund, mentál Bryzgalov), ale to je tak všechno. Přál sem jim jen teď v sérii, protože sem na ně měl podáno a chtěl sem, aby dali Avs lekci z PO hokeje, což se nakonec povedlo.

Reagovat
smazaný uživatel

WTF? Neprodlužoval někdy v zimě?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Valverde povolal do Vallecas i vsechny zraneny hrace, aby pripadny ctvrty misto mohl slavit celej tym, je to frajer

Reagovat
stas87

link na Rayo:

http://zonasports.to/canal-1.shtml

obaja gol istotka?

Reagovat
Kokesh

Problémový fans Raya.

Reagovat
smazaný uživatel

spis problemovy fans Athleticu ted

Reagovat
smazaný uživatel

San Joseeee

Reagovat
stas87

akoze co skusal Ruben?keby radsej ostal v branke..no Rayo bezzube,nemoze prekonat ten stred a ked uz hej tak prihravka na kridlo je nepresna,Larrivey sa k nicomu nedostal zatial..a Alejandro by si na tu rozohravku mal dat pozor,je pekne ze nechce bezhlavo odkopnut ale niekedy je to ta lepsia varianta ako naslepo kombinovat a prihravat do nebezpecnych priestorov

Reagovat
smazaný uživatel

No Ruben to pekne posral, i kdyz to San Jose taky nemel uplne jednoduchy Rayo dnes nevypada dobre, mozna jim to naordinoval Paco...cet jsem s nim tenhle tejden rozhovor kde mluvil o tom, ze by jednou rad trenoval Athletic....tak treba si ted pripravuje pudu pro pristi sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Paco má ísť do Barcy niektoré denníky v tom majú jasno

Reagovat
LAM

Athletic paráda

Už dlouho si zasloužili bejt v LM tak konečně letos.Barcelona,Real,Atleti a Athletic je to nejlepší co teď může PD nabídnout takže je dobře že budou v LM.

Reagovat
teenz

Everyboy sepaks about what dani alves did with the banana, a right move against racism, respect to him and more... But they forget that not only the fans but barca players too did racist comments against Real Madrid players... When busquets called Marcelo a monkey, villa called Ozil fucking muslim, and when they called Pepe monkey and freak and but...where dani alves put the banana ? In his mouth or in his ass ? dani alves and neymar if you wanna make a move against racism first take a look at yourselves, your teammates and your fans !

Say no to racism ! Say fuck off to barcelona !

Reagovat
valloire

pokryteckej klub to byl dřív a voila...nic se nezměnilo aneb jak se chováš minule,tak se budeš chovat i teď.

Reagovat
Billy McClane

Pokrytectvo. Nic mi na tom klube nevadi viac ako prave pokrytectvo.

Reagovat
smazaný uživatel

už si zistil, kde je to Vallecano?

Reagovat
valloire

ve Valencii?

Reagovat
madridcan

Mne sa pacilo tvrdenie, ze s Neymarom ta reklama vyjst nemohla, lebo by sa o ten banan smykol a chcel by penaltu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kokesh

Poslední šance. Pokud to ale i tak nevyjde, Atleti si vezmou ligu a my LM, nebudu se vůbec zlobit.

Reagovat
blaugrana

Bavil som sa vo FIFE so SPA repre, že ako by asi mohla vyzerať zákaldná 11stka na MS. Síce je to asi nonsens, ale mohlo by to byť nejako takto.

................................................................iker.........................

Juanfran------------------Pique---------------------Ramos---------------Alba---

----------------JaviMar---------------------------Busquets----------------

DC19----------------------------Cesc--------------------------------Iniesta--

-------------------------------Negredo......................................................

Reagovat
smazaný uživatel

costa nemůže hrát nic jiného než hrota ne?

Reagovat
smazaný uživatel

pri Falcaovi hral z kraja

Reagovat
Kenneth

Cesc

Reagovat
blaugrana

Prípadne na jeho miesto Iniesta a na krídlo Isco. To by boal dynamika jak hovado. ďalšia možnosť je Silva na podhrot, či Xavi, ale ten by to brzdil, keďže ten v poslednej dobe volí skôr prihrávky do strany a dozadu, než dopredu.

Reagovat
Kenneth

Iker - Azpi - Ramos - Pique - Alba , Koke - Gabi - Busquets , Iniesta - DC - Silva.

Reagovat
blaugrana

Bez silného hrota a cpať zas záložníkov do útoku?

Reagovat
One-Real

Pedro za Gabiho

Reagovat
blaugrana

Skôr za Silvu. Pri dnešnom pretaktizovanom futbale, kde už rozhoduje skôr sila a štandartky. Síce Sergio to zvykne obehať aj sám, ale proti BRA na konfederačnom pohári to moc nevyšlo,

Reagovat
smazaný uživatel

ako španieli so zálohou Busquets, Gabi - Koke, Iniesta, Pedro

realita, statická sračka s Cescom a Xabim Alonsom

Reagovat
frankiefcb

ta se mi docela líbí. I když bych tam chtěl zakomponovat Iniestu. A Koké si to určitě zaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

Isco spíši ne, David Silva

Reagovat
smazaný uživatel

Sila je lepší pod hrotom ako na krídle, takže skôr Pedro

Reagovat
Kily

Negredo nemá šanci, vždyť už skoro čtyři měsíce nedal gól

Reagovat
blaugrana

Buď on, alebo Ferdo Llorente, aby v tom útoku bola aj sila, keď to nepôjde kombinačne. Fred je na hrote BRA repre tiež ako päsť na oko, ale zohráva obrovskú rolu.

Reagovat
Kily

Negredo nakonec asi i pojede, i když s tou nominací hazarduje stejně jako dva roky zpátky Soldado, který na jaře zahodil de facto jistou pozvánku na Euro, ale spíš to bude taková ta varianta pro případ, že bude třeba něco změnit, podle mě určitě ne základ, tam bude na hrotu Costa

Reagovat
blaugrana

Ja som skôr myslel, že DC hra skôr z krídla, ale ak sa s ním počíta na hrot, tak to je potom jasná. Ak to bdue 4-3-3, tak zľava je jasný Iniesta a sprava zrejeme Pedro. Ale skôr by som vystužil ten stred dvoam štítami (Bus-JaviMar(Gabi).

Reagovat
Phillipinho

Llorente nebo Aduriz

Reagovat
smazaný uživatel

Xabi?

mooozna Carvajal?

Reagovat
smazaný uživatel

Xabi už radšej nie

ten sa bude biť s Azpim

Reagovat
Phillipinho

Iker- Juanfran Pique Ramos Alba- Busquets Thiago- Silva Herrera Iniesta- Costa

Reagovat
blaugrana

Alcantara základ hrať isto nebude.

Reagovat
Phillipinho

Bude tam Xabi no

Reagovat
smazaný uživatel

Herrera nebude ani v sirsej nominacii

Reagovat
Phillipinho

Jo bohuzel :( obrovska skoda. Letos vybornej, navic by v posledni tretine hriste daval Spanelum potrebnou primocarost.

Reagovat
Phillipinho

Skoda, ze Bosque sazi na svoje kone. Tomu tymu by dal urcite daleko vic nez Cesc nebo Cazorla.

Reagovat
smazaný uživatel

tych co nepojde bud omnoho viac . Moreno , Carvajal , Isco , Gabi , Ander , atd ani by ma neprekvapilo keby nezobral Matu .

Reagovat
Ángel di María 22

Iker - Carvajal, Ramos, Pique, Alba - Xabi, Koke, Javimar - Iniesta, DC, Pedro - asi tak bych to dal já. Myslim, že Dani ještě asi nebude, Xabi snad nebude do základu, aby si odpočinul pořádně, ale mám pocit, že Bosque bude chtít, aby hrál jak on, tak busquets, trak Xavi...Ten přetlak je prostě furt dokola neskutečnej. Silva? Ten by taky mohl hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

u mňa Iker - Azpi, Ramos, Piqué, Alba - Busquets, Gabi - Koke, Iniesta, Pedro - DC19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Iker - juanfran, Ramos, Piqué, Alba - Busquets, Xabi - Koke, Silva, Iniesta, - DC19

Reagovat
smazaný uživatel

akurát ten Xabi

inak dobrá

Reagovat
smazaný uživatel

možností je veľa na DM, ale asi tam bude dávať Xabiho

Reagovat
Kokesh

Porad jedna a ta samá písnička. To stejný jako Lanpard a Gerrard v Anglii.

Reagovat
smazaný uživatel

veď aj anglicko by sa malo na nich vysrať, vlastne Steve G, by ešte prospel mužstvu ale Frank už repre nemá čo ponúknuť

to isté Xabi, na lavičku hej, ale základ už nie

Reagovat
smazaný uživatel

...............................................................iker.........................

Carvajal------------------Pique---------------------Ramos---------------Alba---

----------------JaviMar---------------------------Gabi----------------

Isco----------------------------Koke--------------------------------Iniesta--

-------------------------------DC19......................................................

Reagovat
smazaný uživatel

Isco neni krídlo

Reagovat
smazaný uživatel

ja viem, ale kvalitné krídla SPA nemá.... ani Silva nie je napr, krídla, Mata či Cazorla nie sú tiež typické krídla.

Reagovat
Atlético de Madrid

Já bych to dal takhle:

Casillas-Juanfran, Ramos, Pique, Azpilicueta-Busquets, Iniesta, Koke-Silva, Costa, Pedro

V současnosti maj Azpilicueta a Juanfran asi nejlepší formu ze všech beků v Evropě, takže by bylo jen logický dát je tam oba. Pokud nebude chtít dávat Azpiho přes nohu, tak bych ho tam dal místo Juanfrana a LB Alba. Busquets a Iniesta jsou pořád nejlepší hráči na ty posty, Koke nabízí oproti Xavimu, Xabimu a Cescovi větší dynamiku. Silva je tam jako kreativní křídlo, který bude doplňovat středový hráče při kombinaci, zatimco Pedro nabídne velkou přímočarost. Costa je jasná volba, nikdo nemá ani zdaleka takovou formu.

Llorenteho, Cesca, Martíneze a Navase bych použil jako žolíky. Prvního v případě, že bude potřeba vzdušná převaha, druhýho zase když bude potřeba držet míč, Navase v případě, že budou potřebovat dvě hodně přímočarý křídla a JaviMar jako silák do středu hřiště. Ostatní hráči jako Isco, Thaigo, Mata, Cazorla a další tam můžou být spíše jen do počtu nebo pro případ zranění, protože nenabízej nic moc novýho.

Reagovat
smazaný uživatel

presne takhle bych si to predstavoval taky

Reagovat
smazaný uživatel

Real - Valencia

Může mi někdo prosím napsat, v jakém stavu přijede Valencia odehrát zápas? Jsou tam nějaké absence? karetní tresty tam myslím nejsou žádné. Únava a zklamání z vyřazení EL může být znát. Na poháry ztrácí 7b což je nereálné, aby dohnali. Nebo se pohárová pozice může posunout i na tým na 8. místě? Případně jestli nedostanou prostor hráči, kteří letos tolik nehráli. Jde mi v zásadě o otázku, zdali Real vyhraje o 3 branky nebo ne. Forma vynikající, LM je daleko, na titul to ještě musí zkusit

Reagovat
blaugrana

Dneska to vidím na nálož. 7:2.

Reagovat
-Kopy-

morálku máme na nule ale i tak tam vyhrajem, takže nedoporučuji.

Reagovat
smazaný uživatel

nějaký důvod pro výhru? pokud možno objektivní názory

Reagovat
-Kopy-

Určitě neprohrajem o tři a já osobně věřím ve výhru.

Reagovat
smazaný uživatel

díky za názor

Reagovat
Kokesh

Určitě...klidně můžete dostat naloženo, viz vaše zápasy venku.

Reagovat
smazaný uživatel

CR7 ma vybornu formu musi nahanat statistiky na GB . Valencia prehra ale nedavaj to na tiket. Na Real musi byt sakra nizky kurz

Reagovat
smazaný uživatel

jo na real je 1,15 tj nesmysl. Ale na hcp -2,5 je @2,00 a to se mi nezdá být špatné v tom smyslu, že Vale může být fakt psychicky hodně dole, nehrají o nic a Real si vytírá s otatníma 3-4:0 v poslední době

Reagovat
madridcan

Nie zeby natom extra zalezalo, ale mame dohravku cez tyzden.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, ted se divám, že ve středu no. Valladolid to by ale neměl být větší problém snad. Já jim věřil, loni se mi líbili, ale zlomil jsem nad němu už hůl

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo je na titulke Masche? ...niekto v redakcií si myslí, že dnes dá gól?

Reagovat
madridcan

Vsak vlastny ne? Alebo spravi klucovu chybu

Reagovat
misinho7

Tak Mou sa vraj pokusi nam vyfuknut Varaneho... snad sa mu to nepodari Co ma ale viac stve je ze Varane nedostava az tolko sanci aj ked je pravda ze Pepe Ramos hraju teraz paradne a bolo by odveci ich rozbijat ale verim ze buducu sezonu budeme este viac rotovat zeby sa mohol pomaly Varane udomacnit v zakl.11 pretoze Pepe uz tiez nieje najmladsi a pomaly sa jeho cas konci (ale este take 2 rocky mozno 3 to snad potiahne u nas)

Reagovat
Kokesh

Mou už nám měl id začátku sezóny podle spekulací přetáhnout celou 11ku, neřešit. Jeho místo je v Realu, učí se od nejlepších, bojuje o trofeje...minuty také má, ale samozřejmě byl pro něj minulý rok lepší.

Reagovat
misinho7

ale zasluzi si viacj minut aj ked na druhej strane dostat sa cez Pepeho a Ramosa v ich sucasnej forme je priam nemozne

Reagovat
Billy McClane

Byt tretim stoperom v Reale Madrid nie je v jeho veku vobec zle postavenie. Tie minuty mu klesli najmä kvoli jeho zraneniu a paradnej forme Pepeho. Ked bude trpezlivy, tak ako 23-rocny moze hrat zaklad. Co ja by som v jeho veku za to dal

Reagovat
smazaný uživatel

hrať v 23 základ?

Reagovat
Billy McClane

Ale v Reale Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

jááááj, zle som to pochopil

Reagovat
Billy McClane

Ale stacilo by mi aj Rayo

Reagovat
misinho7

mozno tam nejde ani o ten zaklad ale mohlo by sa to buducu sezonu nejak pravidelne rotovat jeden zapas Ramos Pepe , potom Ramos Varane a tak Varane Pepe atd viem ze by na azciatku mohli byt kus nerozohrani spolu hlavne v dvojicke s Varanem ale myslim ze postupom by to vsetko bolo TIP-TOP

Reagovat
misinho7

postupom casu*

Reagovat
Billy McClane

Carlo to tak rotovat chcel, podobne ako rotoval Carvajala s Arbeolom. V januari bola k tomu najlepsia prilezitost, lenze Varane bol stale zraneny.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže z Carlovi tiskovky:

- Diego proti Valencii s Celtou, Iker proti Valladolidu a Espanyolu.

- 1. náhrada za Xabiho Illarra, proti žlutý se ale odvolají

- Khedira na lavičce proti Vale(!!),

- Příští tejden se zorganizuje nějaký přátelák, aby se Khedira dostal do tempa

Reagovat
smazaný uživatel

to odvolání je bez šance, je to spíše takové gesto směrem k hráči

Reagovat
teenz

Khedira by se mohl ukázat ve finále s Modričem v LM. Pokud ne, tak Casemiro. Illarovi proti Atletum teda moc nevěřim.

Reagovat
Kokesh

Řekl, že je to přirozená náhrada za Xabiho, to je rozdíl. Já osobně bych hrál finále s Iscem.

Reagovat
Kokesh

I když začít s Illarou a poté zkusit reagovat podle výsledků, no taky by to šlo..

Reagovat
smazaný uživatel

J, řekl "natural" no. Mně to přirozená nějak nešlo přes hubu, tak sem tam hodil 1. no.

Jinak, Isco prostě ne. On sice v tý defenzivě udělal velký progress, ale nemůže v průběhu celý sezóny propadnout z falešný devítky na defenzivního záložníka v nejdůležitějším zápase sezony, navíc ta mentální zátěž na něj by byla obrovská.

Mně by se tam líbil Casemiro, ale dopadne to tak, že tam bude Illarra. Pak je tu možnost tam dát stopera (nejspíš Ramose), ale nevím jestli je vhodný takhle experimentovat ve finále LM. Isco s Khedirou jsou, podle mně, mimo hru.

Reagovat
Kokesh

Já chci zase jen Isca .) Carlo to vyřeší za nás, nebojím se. Jenže nemůžeme zapomínat, proti jaké záloze hrajeme a překvapivý moment, který umí Isco tak jako třeba Luka vyřešit, se hodí vždy. Líbilo se mi, co řekl trenér Sparty po Kometě. "Že si Kometa přijela jen zahrát hokej, to Sparta měla jasný cíl - finále". To samý je podle mě náš případ.

Proto chci od začátku Isca, jít hned za vítězstvím. Proti Barce zvládal nad očekávání a Atleti ke všemu ještě přidají napadání a zarputilost. Nedokážu si představit Illaru, jak se na něj vrhnou v pomatení smyslu Gabi, Koke, Arda a on to začne rozdávat dozadu na stopery, kde bude další blázen Costa čekat na jakoukoliv chybu...

Reagovat
smazaný uživatel

Takze na nejdulezitejsi zapas dat Isca na post, na kterym nikdy nehral? A jit proti Atletum se zalohou Bale, Modric, Isco, Di Maria? Navic proti souperi, kterej fantasticky napada rozehravku a na hristi je to s nema rezba? Isco ma mozna moment prekvapeni, ale taky dost klicovych ztrat. Jako nic proti, ale to je podle me hodne naivni a ten rozdil mezi nim a Xabim je obrovskej, jit do zapasu se samyma "baletkama" bez nekoho, pro koho je braneni prirozeny, hraje tam celej zivot.. no nevim, kor proti Atletum, kde se to ve stredu pole mele a mele, souboj vedle souboje.. Jako mne se proti nim zdaleka nelibi ani Illarra, ale s Iscem na CM bych se bal jit i doma v lize..

Reagovat
Kokesh

A Luka zítra mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

hovorim idealna prilezitost skusat hracov uz na finale .

Reagovat
Kokesh

Tak zkoušet...všichni víme, co od jednoho či druhého čekat. Lepší formu i výkonnost má určitě Isco. Jde jen o to, že Luka by musel hrát ve finále z větší hloubky pole, což by se určitě projevilo na naší hře, letos je naprosto klíčový. Pak jedině čekat něco od Angela...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokial by sa Modric stiahol do zadu a hral by Xabiho hru taketo "statickeho" rozohravaca a odmakal si ciernu robotu . Isco by siel na Modricove miesto a Di maria by si hral to svoje mozno by to slo . Ale zase ci Isco dokaze hrat s Angelom . Alebo potom risknut s Casemirom .

Reagovat
smazaný uživatel

S brankáři to Carlo vyřešil nejlépe, jak mohl a to odvolání podle mě určitě neprojde.

Reagovat
stas87

oni sa chcu odvolat proti karte z mnichova? kristova noho,to je fakt cirkus

Reagovat
misinho7

to je asi len taky marny pokus.. sak za pokus nic nedas

Reagovat
stas87

sem tam si kopnem do Realu,to priznavam ale toto je fakt nedostojne z ich strany,cakam argument ze je to finale a ze by mali hrat obaja v plnej sile..mohli keby Alonso nefauloval,proste smola a bodka

Reagovat
smazaný uživatel

Ty do něj nekopeš sem tam, ale při každé sebemenší příležitosti. To odvolání je před finálovým zápasem tak významné soutěže běžná praxe a udělalo to už v minulosti hodně týmů. Prostě to zkusí a podvědomě tak nějak tuší, že to nevýjde.

Reagovat
stas87

hm,takze podla tvojho rozboru v prvej vete som fanusik Barcelony ked uz to urobilo vela timov tak preco to skusa Real?aby si splnil povinnost ako kluby pred nimiu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikde jsem nenapsal, že jsi fanoušek Barcelony, ale když to píšeš, brát ti to nebudu. A Real to udělal jednak jako gesto vůči hráči a druhak z důvodu, že už to párkrát některým týmům vyšlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vždyt je jasné, že to neprojde

Reagovat
smazaný uživatel

Panebože, nikdo si ani nemyslí, že to uznají. Prostě je to gesto směrem k hráči.

Reagovat
stas87

to mu urcite pomoze sam vie ze spravil picovinu na ktorej sa nic nezmeni

Reagovat
smazaný uživatel

ALE tu nejde o to, že to neudělal nebo jak to udělal nebo proč udělal. Ten klub tuší, že to neprojde, ale když je ta možnost tak proč to nezkusit? Rýpej si do Realu jak chceš, ztrapňuješ se sám, ale aspoň rýpej do věcí, které za to rýpaní stojí a ne za píčoviny, které dělají naprosto všichni.

Reagovat
stas87

uplne rovnako by som pisal keby sa to tykalo Werderu,Trencina alebo Lechu..proste hrat nebude a tym to hasne

komu ten trest zrusili v minulosti?

Reagovat
Kokesh

Čím se tu teď jako oháníš? Když existuje možnost odvolání, proč ji nezkusit. Je úplně jedno, jestli ji před tebou 20x zamítli nebo jestli je opodstatněná.

Reagovat
smazaný uživatel

kto je Per Ciljan Skjelbred z Herty?

Reagovat
stas87

stredny zaloznik,hraval dlho v Rosenborgu,momentalne hostuje v Berline,po sezone by sa mal vratit do HSV,to ale nema istotu ci bude nadalej v BL alebo 2.BL,v pripade druhej varianty by odisiel a za lacno podla mna

je poctivy smerom dozadu,defenzivnu pracu si vzdy splni na jednotku,dopredu to je niekedy slabe,nacentrovat ale umi vyborne

Reagovat
smazaný uživatel

doufám že zítra záloha Xabi Alonso-di María-Isco

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Real Madrid je nejlepším klubem Evropy podle koeficientu. Máme 159,456 bodů, druhá Barcelona 157,456, třetí Bayern 154,328, pak už následuje téměř čtrnáctibodová propast a za ní Chelsea a další. Máme už teď stoprocentní jistotu, že do sezóny 2014-15 vstoupíme jako nejvýše nasazený klub Evropy a navíc se před příští sezónou bude škrtat sezóna 2009-10, což znamená, že získáme dalších 8 bodů navíc oproti Barceloně a více než 8 bodů navíc oproti Bayernu.

Reagovat
LAM

Tak vidíš jakej je to nesmysl.Z posledních 5sezonách jste dokázali vyhrát ligu jen jednou a ani letos to na ní nevypadá.V Lm jste nevyhráli 13 let.

Mělo by to bejt Bayern,Barca,Real.

Reagovat
Billy McClane

Tento rebricek nezohladnuje pocet trofeji ale vitazstva v jednotlivych zapasov europskych sutazi. Za poslednych 5 rokov ma Real najstabilnejsiu vykonnost, preto je opravnene najlepsi.

Reagovat
LAM

To je přece blbost.Za první místo musí bejt přece daleko víc než za prohraný SF.Tam proti sobě jdou přeci ti nejlepší.Koukni na Tennis-2000(1 místo),1500-2,760-prohraný SF.Takhle by to mělo bejt i tady a né dělat hafo bodů za to že porazíš Kodaň nebo Leverkusen.

Reagovat
Kily

však na tohle je žebříček IFFHS

Reagovat
Billy McClane

Lenze tam sa nezohladnuje konecne umiestnenie Po kazdom odohranom kole ziska kazdy klub body do koeficientu. Ak ma semifinalista na konci sezony viac bodov ako vitaz, tak je tak preto lebo pocas sezony mal lepsie vysledky v zkladnej skupine a viac vitazstiev vo vyradovacej casti.

Reagovat
Billy McClane

A este jedna vec. Preco by mal mat po zakladnych skupinach tim s 18-timi bodmi rovnaky koeficient ako tim, ktory postupil len s 9-timi bodmi?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to koeficient, který se odpovzuje čistě jen od počtu nahraných bodů v evropských pohárech.

Reagovat
Kokesh

Psaní off, mozek on.

Reagovat
LAM

Napsal největší nýmand

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

Reagovat
2miguel1

tak dnes alebo nikdy.....levante atletiko 2:1, real valencia 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

takže nikdy

Reagovat
misinho7

dnes ne.. cize nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

takže končí liga a objavili sa aj nejaké špekulácie, takže smerom dnu

Jozabed záložník z Jaénu, pravdepodobne na striedačku miesto odchádzajúceho Adriána

Benjamin André z Ajaccia nejaký ofenzívny záložník pravdepodobne ako náhrada za Buena, ktorý by mal ísť do Janova

exbarcelonský Jeffren - priama náhrada za Rochinu/Falquého

najzbytočnejší prestup z Espaňolu Thievy, sebeckého černoška môže kľudne robiť aj Lass

+ Sergi Gómez (Barça B) y Raúl Rodriguez (Espanyol)

+ podpis Larriveya je na spadnutie a príde Seba na stálo

Reagovat
smazaný uživatel

sergi gomez by mohla byt dobra trefa odchod buena bude ale docela rana...

Reagovat
smazaný uživatel

no len keď sa ozve Celta, tak nemáme šancu...

Buena nahradí už uzdravený Seba

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.elconfidencial.com/deportes/futbol/2014-05-03/ancelotti-ya-planifica-el-futuro-y-quiere-la-continuidad-de-casillas-como-prioridad_124846/

Celkem zajímavý článek ohledně letních plánů.

Ohledně gólmanů, Iker chce místo jedničky, myslí si, že během sezóny už dokázal, že si to místo zaslouží, Lopéz samozřejmě chce taky chytat a nebrání se přestupu, kdyby nakonec prostor nedostával (velký zájem má Neapol). Carlo si chce nechat oba, ale v případě odchodu Diega, kouká po 17letým gólmanovi Parmy Scuffetovi.

V obraně, stopeři jsou lock, tam žádný pohyby nebudou. V posledních týdnech Fábio Carla hodně přesvědčil, nabízí se mu smlouva, současně se Carlo přidává na stranu těch, který si myslí, že Marcelo by měl na hřišti odevzdávat víc a pokud se bude naslouchat nabídkám, tak to bude těm za Marcela ( ) V případě odchodu jednoho z beků, Cole/Siqueira první na seznamu. S pravou stranou se hýbat nebude, ledaže by odešel Arbeloa.

Novýho záložníka klub chce, protože se čekají několika, co tam jsou teď (Casemiro - hostování, prodej Khediry). Florentino hodně chce Pogbu, kvůli zraněnému Gundoganovi to je v podstatě pro něj jediná možnost. Nikdo jiný nepřipadá v úvahu. Problém je v tom, že Pogba už je prý dohodnutý s PSG.

V útoku se čeká na prodloužení Benzemy, pokud neprodlouží, tak odejde (na stole prý má nabídku od PSG). V případě odchodu se bude cílit na Kuna. Carlo chce i dalšího hrota za Moratu, který odejde na hostování, případně se prodá se zpětným odkupem jako Carvajal.

Ve zkratce: levý bek, záložník, hrot

Reagovat
LAM

No hele já u vás čekám Suareze za 85 a Pogbu za 60

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez nepřijde.

Reagovat
LAM

Proč?Já myslel že ho Perez chce.A je to i daleko lepší varianta na hrot kam se Aguero určitě nehodí.Nehraje tam v repre ani v City.Navíc City nikdo nepřeplatí protože jejich majitel je silně za vodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Peréz taky ale chce každého druhého nebo to tak aspoň vypadá. Kdyby nepostoupili do LM, tak je prakticky jistý, takhle nepřijde, hrajou o titul a LM mají jistou. I když to není nijak průkazné, tak i on podle rozhovorů se nikam nechystá.

Jestli bych se měl rozhodovat mezi Kunem a Suarezem, tak vezmu Kuna, je mladší, nepřijde mi takový sobec,i když si myslím že zrovna u těch 2 to moc nerozhoduje, tak Španělskou ligu zná.

Nejlepší by byl Mandžukič, ale to je spíše sen.

Reagovat
smazaný uživatel

Já fakt nevím co kdo vidí na přestárlém Coleovi s velkým platem.

Reagovat
teenz

Ve zkratce: 100 mega ven. Achjo.

Reagovat
teenz

Každopádně je momentálně Karim asi nejlepší útočník k Crisovi a Gerethovi. To bych asi neřešil, jen nějakej back-up + zálohu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nebude chtít prodloužit tak prodat, myslím, že zrovna PSG může za něho po takové sezóně vysolit i 40.

Reagovat
teenz

Kde se vzala informace, že by nemusel prodloužit ? Já bych zase řekl, že on s podpisem nebude váhat ani sekundu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím kdy to bylo, ale jak proběhli ty zprávy, že s ním chce Real prodloužit, tak se začlo objevovat, že chce odejít po skončení smlouvy, aby měl větší plat. Může to být výmysl, nicméně má smlouvu jen do 2015, takže kdyby nechtěl tak není jiná možnost.

Reagovat
teenz

Uvidíme, snad ve Francii nemá oblíbenější klub jak v Madridu.

Reagovat
smazaný uživatel

No, ta nabídka od PSG v tom dělá bordel. Kdyby nebyla, tak není o čem, ale prostě takhle nevíš, jestli nebude chtít jít zpátky do Francie atd..

Reagovat
teenz

Tak to už potom nevím koho k těm dvoum střelcům na kraji.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně nechápu proč, Ibra dá ještě 2-3 roky v suchém.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sedí to do tý jejich koncepce "francouzského" PSG. Já v tom vidím možnou náhradu za Cavaniho, pokud si vydupe odchod. Benzemovi by to z kraje tak nevadilo, jako to teď vadí Cavanimu, navíc po konci Zlatana by se přesunul do hrot a bylo by. Ale to je spíš takový dlouhodobý odhad no.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli PSG chce něco uhrát v Evropě, tak nevím jestli hrot předělaný na křídlo je dobrá varianta. PSG by neměli mít problém koupit normální křídlo (Griezmann).

Reagovat
teenz

Ten letí na Emirates.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale spousta se vydělá na odchodech, všechny ty plány na nich jsou postavený. Když se mine 100 mega, ale 80 se vrátí zpátky na odchodech, tak se prostě tak nebolí.

Další problém jsou média, který zas napíšou Real utratil přes 100 mega, ale o odchodech ani slovo. Minulý léto je důkazem, obrovská částka za Balea, přes 175 mega utracený, ale prostě o tom, že se 123 mega vydělalo na odchodech ani slovo. Netspend "jen" 55 mega, pak už nezní tak hrozně.

Reagovat
teenz

Furt to jsou hrozný částky. Já bych prostě neviděl problém v tom, zapracovat Caseho a nekupovat žádnýho Pogbu. Koupit někoho za záda Karima a jít dál. Ale to bych chtěl po Perezovi moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to som zvedavy kto si to tento rok odserie aby sme neboli po velkych nakupoch moc v minuse . Chudak Di Maria hra ako boh A ked som videl ako hra Pogba tak hra este horsie ako Isco . Milion kluciek , paticiek a potom to dosere prihravkou na 5 metrov

Reagovat
smazaný uživatel

Casemiro, Khedira.. nikdo jiný nepřipadá v úvahu. Ángel má nyní absolutně nedotknutelnou pozici, Carlo ho má hodně rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokial pride Pogba za tych 60 m e a Suarez/Aguero za ani neviem kolko . Tak tu sumu niako nedas dole predajom Casemira a Khedirom a Benzemom . A netreba zabudat ako na tom bol Di maria v decembri . Ale hovorim kiez by si mal pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně, že tu cenu nedáš dole úplně, ale částečně jo. PSG jsou schopný těch 40 za Karima dát, u Khediry si tu cenu nedovedu moc představit po tom zranění. V tomhle by mohlo hodně pomoct MS, kde kdyby zahrál slušně, tak by se ta cena dala vyšroubovat relativně dost nahoru.

Reagovat
misinho7

zaloznik urcite pride to som si na 100% isty a potom by este nebol odveci nejaky utocnik s tym zeby Morata siel hostovat. Ale zas musime si vybrat utocnika ci to bude taky back-up za Benzemu ale proste nejaky jeho priamy konkurent ktory bude mozno 1notka. Ja by som asi bral toho Mandzukica ako zalohu za Benzemu aj ked mam taky feeling ze Perez kupi Suareza ale neviem si vobec predstavit ako si on sadne s Ronaldom a Baleom pretoze mat v utoku take 3 inviduality nebude dobre

Reagovat
smazaný uživatel

To bude zase leto Cole / Siqueira to u nas niekto aj rozmysla ??? Ja na to leto nebudem mat nervy este ze budem v USA . Oni proste nevydrzia bez prestupu . A to som sa tesil zeby sme konecne boli bez prestupu

Reagovat
misinho7

ja mam prestupy praveze rad vzdy mam rad ked kupime dajakeho noveho hraca ale s tymi obrancami mas pravdu... mame najlepsiu dvojicku lavych obrancov Marcelo(ked chceme byt viac utocny atd) Fabio( spolahlivy vzadu , ked chceme byt istejsi vzadu) ale nase vedenie musi vymyslat hovadiny

Reagovat
smazaný uživatel

Ancelotti uz potvrdil, ze Iker bude chytat 2 zapasy v lige aby nevypadol z rytmu na finale.. a teraz jak citam, tak jeho priorita je aby Iker zostal a chytal viac.. a to sa mi lubi .. tento rok bol Iker oevla lepsi nez Lopez a zasluzi si byt jasna jednotka

Reagovat
One-Real

To se mi celkem líbí většina. Gólmana neřešit, Iker je úžasnej. Diega bych klidně pustil, zaslouží si být jednička, ale u nás zkrátka není místo.

Obranu bych neřešil téměř vůbec. Nacho snad zůstane. Je to zvláštní, ale kdybych volil Fabio vs Marcelo, tak jsem snad radši za Fabia. Pojebal si to s médiema, ale na hřišti jede vždycky stopro a proti silnejm vyniká.

Zálohu jedině někoho za Khediru, ale Pogbu nechci. Otázka je kdo je pro Real ideální? V současný době máme úžasnýho Modriče, skvělýho DiMáriu a na třetí pozici je tam Xabi , věřim že do budoucna Illara (vyroste jak Xabi výkonostně ) a transformující se Isco, do toho Casemiro a na šanci čekající José. I kdyby odešel Khedira, tak to řeším někým silovým jako je Kondogbia (?) a šestice Xabi, Luka, Isco, DiMa, Illara, Case/José, dostatečná.

Útok jedině pokud jeden půjde. Morata na zpětnou by byl asi ideál, jenže koho za něj? Ideální nějaká prověřená kvalita se zkušenostma. Za Karima leda Kuna.

A nezapomínat na Jesého.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reakcia k tym prestupom:

A kam by sme toho Pogbu dali? na DM asi tazko, v Juve hra CM prevazne z lavej strany kde u nas nastupuje Di Maria a strieda sa s Iscom. Ale na post CM mat hracov ako Modric, Di Maria, Pogba a Isco je uz velky luxus. Skor potrebujeme posilnit na DM.

Illara vie hrat aj CM, takze ako Modricov nahradnik by bol jasny. Na DM ostavaju Xabi, Casemiro, Khedira a aj Illara. Xabi je pomalsi, Khedira podla vsetkeho odide, Casemiro na zaklad este nema. Uplny ideal a nastupca Xabiho je Javi Martinez. Za neho Xabi prip. Casemiro, za Modrica Illara, za Di Mariu Isco. Krajni beci su zatial jasny, Coentrao dostal ponuku na zmluvu avsak Marcelo nema formu. Ancelotti vraj chce talentovaneho Di sciglia z AC.

Co sa tyka utoku tak Jese je skor kridlo, to co hraju Bale s CR. A nahrot nemame adekvatnu nahradu. Moratu predat s predkupnym pravom. Real vraj nechce ist pod 20 mil. eur.

Benzema podava v sezone vykony ako na hupacke. Jeho goly vtedy chybali. Preto potrebujeme k nemu velku konkurenciu. A kto je v sucasnosti najlepsi hrot? predsa Suarez

Reagovat
LAM

Pinto-Alves,Bartra,Mascherano,Adriano-Busquets,Xavi,Iniesta-Pedro,Messi,Alexis.

Reagovat
vocasisko

Teď už si tam Tata Cesca může klidně dávat. Pokazit už nám vše stihl, tak nevím proč ho tam najednou necpe.

Reagovat
misinho7

|BULVÁR|

FC Barcelona je ochotná zaplatiť 50 miliónov eur sa Sergia Ramosa.

tak urcite...

Reagovat
smazaný uživatel

že někoho pořád baví vymýšlet takové číčoviny

Reagovat
misinho7

Reagovat
CHONG

Sergio by k těm špínám nešel ani za všechnu whisky Irska.

Reagovat
valloire

vo co se to snaží?

Reagovat
One-Real

Barca s Pedrem a Alexisem, Fabregas nikde, jeste ze prozreli pozde.

Reagovat
SIRBRANIKE

Dani a jeho centre, ja sa z neho zbláznim. Normálne by som mu to zakázal. On to tam hustí ako keby tam videl namiesto Lea, Maria Mandžukiča.

Reagovat
madridcan

Ukazkove zakriknutie

Reagovat
SIRBRANIKE

Dal to normálne po zemi / 1x v zápase / a nie vzduchom...

Reagovat
smazaný uživatel

Minule z nich boli 2 góly.

Reagovat
Billy McClane

To lebo sa posilnil bananom.

Reagovat
SIRBRANIKE

Myslíš tie vlastňáky?

Reagovat
smazaný uživatel

Leo a jeho dvorny nahravac Dani, krasa

Reagovat
vocasisko

to fakt dokážou jen naši hráč, Getafe má nebezpečnou standartku a 2 obránci se nechají "ošetřit"

Reagovat
smazaný uživatel

Masche.

Reagovat
vocasisko

Reagovat
Mishko

Cirkus Barcelona... aj keď potrebujeme ich výhru, tak tomu tímu proste fandiť neviem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Co taky smiech na Mascherana? Pozeram United...

Reagovat
smazaný uživatel

uz len jeho ksicht je smiesny..

Reagovat
Billy McClane
Reagovat
Billy McClane

Chudak Colunga, potiahli ho za cicku a zranil sa.

Reagovat
madridcan

Nechapem ako toto nikto netecoval

Reagovat
X-bano-X

Hlavný tradične strašný. Nechápem načo je ich tam ako nasrané, keď si hlavný ide vlastnú show Aj bez toho kkta hráme hrozne

Reagovat
SIRBRANIKE

Ja ti neviem, prvá 30minútovka bola dobrá. A čo sa ti nezdá na rozhodcovi. Tie karty boli jasné a ruku proste nevidel..

Reagovat
X-bano-X

Ruku nevidel ale postranný ju správne signalizoval, na čo sa hlavný zvysoka vysral. Čo sa týka jeho výkonu píska úplne amatérsky, tie naťahovačky s miestom odkiaľ máme rozohrať po faule boli vyslovene smiešne, najmä z ohľadom na to že sme rozohrávali z vlastnej polky a do šírky nie smerom dopredu. Zlá mi prišla aj Alvesova karta, kde trafil loptu....... a taký Sarabia, tomu by som ruky napchal priamo do prdele. Neskutočne ako pri každom obrannom zákroku drží súpera, nevraviac o tom že prakticky vždy po faule loptu zakopne čo najďalej od našich. Neskutočný chudák.

Reagovat
celeb

presne tento hlavny uz raz spravil presne toto iste tuto sezonu proti barce. Ciarovy signalizoval faul, kamery to jednoznacne potvrdili, ale on si odpiska gol! Toto snad nie je mozne!

Najskor dostal Pedro laket do tvare, potom ho zatiahol za dres ...

Inak Pedro aj Alexis v koncovke tradicne tragicki. Obaja sami pred brankarom, a namiesto strely zasekavacka/prihravka nikomu.

Inak bodaj by sa v Spanielsku nesimulovalo, ked kazdy pad hraca Getafe je odpiskany ako faul. Ciste odobrania lopty, potknutia, nezmyselne pady.

Reagovat
Filipow

Snad budeme bojovat až do konce ligy!

Visca el Barca!!

Reagovat
misinho7

no ak toto Barca prehra tak posledny zapas pusti na 100% ....

Reagovat
madridcan

To co tam Sarabia poslal do vapna za loptu pred golom? Tak toto posrat moze iba sucasna barcelonska obrana asi

Reagovat
vocasisko

Tomu jsem se právě smál. Nesmál jsem se ani tomu, že Pedro ten souboj prohrál, ale tomu, jak na to Xavi s Iniestou zkušeně čuměli a kochali se na to, jak nám Lafita dává gól ze situace, co se nestane ani na okresu.

Reagovat
X-bano-X

Posrať čo? Veď tá lopta padla priamo na ruku Lafitu, ktorý dal gól a ktorou celý čas držal Pedra. Veď to nakoniec aj postranný celý čas signalizoval.

Reagovat
celeb

Postranny signalizovat faul na Pedra (ci uz videl len laket v tvari, alebo az to zatahanie za dres). V kazdom pripade fail hlavneho jak svina. (nasu obranu neriesim, tak je to standardne nahovno).

Reagovat
SIRBRANIKE

Ten gól platiť nemal, Lafitovi ten padáčik spadol na ruku. Ale inak súhlas, to ako sme tú štandardku bránili, to sa len tak nevidí...

Reagovat
madridcan

Videl som gol na tomto videu http://www.livesport.cz/zapas/pILBaPj4/#video a ako vidis full HD to nie je. Som rad, ze vidim gol

Reagovat
SIRBRANIKE

Tomu rozumiem

Reagovat
celeb

Teraz Alves podrazeny v sestnastke - samozrejme hlavny nevidi.

Reagovat
SIRBRANIKE

No, dala sa pískať.

Reagovat
celeb

Teraz zas Adriano fauloval svojou pritomnostou 1 m vedla valajuceho sa hraca, kt. predtym stratil loptu. Ako videl som uz vseliake rozhodovanie, ale toto uz vazne prilis. RNG rozhodca by mal vacsiu uspesnost.

Reagovat
SIRBRANIKE

Za úplne rovnaký zákrok dostal Maswh žltú, teraz proti nám penaltu nepískol

Reagovat
Switchback

konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc to pekne rozhýbal.

Reagovat
SIRBRANIKE

To bola len otázka času, dnes hráme parádne, hlavne Leo. Strašne moc cheme.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako prišiel Cesc, tak je to hneď o niečom inom.

Reagovat
teenz

Cesc úžasnej přehled, pojď zpět do Londýna.

Reagovat
teenz

Jinak Alexis měl jít k nám, to je přesně křídlo které bych místo Geretha (kdyby nepřišel) bral hned.

Reagovat
Switchback

Prosím pojistit

Reagovat
SIRBRANIKE

Nádherná akcia

Reagovat
roman1978

největší kopyto na zemi pedro stále hraje. dneska patnáct pokažených přihrávek, 5 střel do nikam, 6 kliček na nic a 4 zakopnutí o míč. tragéd největší

Reagovat
patas92

Messi dneska supr

Reagovat
celeb

Standard. Spolupraca Alexis - Fabregas fungovala skoro stale, ked boli ti dvaja na ihrisku. Neviem, preco to T*T* nikdy nevidel.

Pedro - posledne zapasy naprosta tragedia. Pokial ho niekto netrafi a nedorazi sa to od neho do siete, tak je nulovy.

Som zvedavy, ci Tata zas stiahne lepsieho Alexisa a da tam Tella, kt. vie hrat iba na lavo a tragicky Pedro sa presunie na pravo, kde bude hrat rovnako zle.

Reagovat
smazaný uživatel

Ouuu.

Reagovat
celeb

Dalsia ruka v sestnastke, zas hlavny nevidi

Reagovat
SIRBRANIKE

Tata má gule, strieda Mascherana / žltá / pošle tam Cesca a ten to pekne rozhýbal. Dúfam, že po sezóne zostane .

Reagovat
roman1978

tak to budeš jediný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Už mu držíme místo v Londýně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja určite nechcem, aby odišiel. Dokazuje, že keď hrá tam, kde má, tak podá skoro stále veľmi dobrý výkon.

Reagovat
teenz

Určitě. Jen bych využil kdyby byl naodstřel. Rád bych ho viděl zpět kluka ušatýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď s ním Tata alebo eventuálne nový tréner, bude rátať. Bola by škoda, keby sme o neho prišli.

Reagovat
SIRBRANIKE

Sergio sa posunul dozadu na stopera a doiminuje tam. Hráme parádne, žiadne 3milióny nič nehovoriacich prihrávok v strede, chceme ísť pri každej príležitosti na kasu. Tá hra má konečne hlavu a petu, ja sa dnes bavím.

Reagovat
smazaný uživatel

petu

Reagovat
SIRBRANIKE

nemám tu správne písmeno

Reagovat
teenz

Sergio je možná dneska na stoperovi dobrej, ale proti Granadě teda opravdu nedominoval nikde.

Reagovat
celeb

chod si trollit niekde inde. Moc priehladne, mizerna uroven. Taky Chang si ta strci do vrecka hocikedy.

Reagovat
SIRBRANIKE

Ja to myslím úplne vážne, dnes sme hrali dobre a keby pri poslednej akci nezaspali Adriano s Danim tak sú 3 body doma. Ja nechápem, že všetci nadávate. To naozaj nevidíte tú zmenu v štýle hry oproti minulému mesiacu?

Reagovat
celeb

preboha uvedom si, proti akym tragedom sme hrali. Navyse hrali zle, ked hra Getafe oproti Realu hraju 4x lepsie. Neviem co zrovna by malo byt lepsie oproti nabitemu minulemu mesiace, ked sme mali navyse neporovnatelne lepsich superov. Pedro na odstrel, 1 zazdena 100% tutovka, prehraval 1na1, zle nahravky (jedina vec, ktora ho vedela zdobit z 1. polovice sezony). Alexis - dobre, Messi - zacina sa prebudzat chlapec usaty, tiez vsak treba zobrat do uvahy, proti komu sme hrali. Adriano - jediny, kt. aktivne skusal strelbu spoza sestnastky - zial velmi nepresne. Xavi/Iniesta/Busquets - hrali tak, aby sa nich nedalo moc nadavat, ale moc sa nepretrhli. Tomu sa samozrejme necudujem a nevycitam im to. Sergio vsak obcas dost flakal vracanie sa (hlavne, ked Tata stiahol Mascherana a on mal hrat stopera).

Co ma vsak najviac trapi je, ze sme si vytvorili velmi malo goloviek. Na domacom stadione (najskor zostupujucim Getafe) dat 2:2 ziadna vyhra nie je, navyse hra nic moc. Od Barcelony bolo sice Getafe horsie a remizovalo so stastim (a s nesmiernou pomocou rozhodcu, ktory bol jednoznacne najtragickejsi na travniku), ale takto sa o titul nehra. Hlavne po tych vyhlaseniach pred zapasom.

Reagovat
SIRBRANIKE

Mňa nezaujíma meno súpera, ale jeho výkon. Getafe nám včera nedarovalo vobec nič, neustále napádali a hrali v obrane výborne. Musíš si uvedomiť, že sa na nás malé kluby vyhecujú a vobec nezáleží na tom aké majú meno a postavenie v tabuľke. Podľa mňa hralo to malé úbohé Getafe včera proti nám oveľa lepšie ako nadupaný Man City v 1. zápase LM. A ja nikde nepíšem o tom, že by sa mi páčil Pedro. A hru tu nebudem rozoberať vobec, pretože ak sa na to podľa teba včera vykašľali naši záložníci, tak sa fakt nemáme o čom baviť. Ich nasadeniu nemám čo vyčítať. Zápas sme nezvládli, preto že Pedro a Alexis nedokázali premeniť svoje šance a hlavne preto, že v závere zápasu absolútné nezvládli svoje defenzívne povinnosti Dani s Adrianom. Jeden dovolil hráčovi odcentrovať a druhý nepokril Lafitu, ten hlavičkoval z priestoru kde mal stáť LB.

Reagovat
patas92

Myslíš Tatu nebo Cesca? Já doufám, že ani jeden

Reagovat
SIRBRANIKE

Dúfam, že zostane Cesc aj Tata.

Reagovat
celeb

je to jasne, je to troll

Reagovat
teenz

Škoda.

Reagovat
Switchback

tyvole

Reagovat
One-Real

Getafe se musí udržet.

Reagovat
teenz

Goooooooool.

Reagovat
Billy McClane

Boze to su dementi

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

No ty vole...

Reagovat
smazaný uživatel

bože to snad není možný, já tyhle hráče vůbec nepoznávám...

Reagovat
smazaný uživatel

To je proste ubohost. Boze to chce tak neskutecnou zmenu pres leto, jinak je to v pejci.

Reagovat
One-Real

Jsem rád za Getafe, pro ně každý bod zlatý. Pro nás už to tak úžasný neni, Atleti náhodou ztratí na Levante, Barca před posledním kolem ani teoretická šance a dohráli jsme.

Reagovat
Mishko

Tak a máme po šanci na Treble

Reagovat
teenz

Obrana jak prase.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je na kkt

Reagovat
smazaný uživatel

Ouuu karma za tie vlastne vo Villareali

Reagovat
celeb

Tello dostane nadherne 2-3 minuty - striedanie v nadstavenom case, aby sme natiahli cas proti tragickemu Getafe...

Pedro 90 minut trapenia, fakt sa nedalo striedat skor?

Reagovat
roman1978

nedalo, pedro hrál skvěle

Reagovat
celeb

Reagovat
roman1978

Reagovat
celeb

Bravo Marino - fakt bravo! Pal naspat trenovat Paraguay alebo do Afriky. Toho trageda nechcem vidiet v Barce - uz nikdy!

Reagovat
celeb

ten kokot stiahne stopera, da tam Fabregasa. Potom stiahne tesne pred koncom Xaviho (kt. tam uz nemal co robit 20 minut) a da Songa.

Tello na 2 minuty a nakoniec dostaneme v poslednej minute nadst. casu gol (A kurva, nemame stopera!).

Mna by tak nesralo to, ze nemame vysledky, ale takto je napicu hra, nezmyselne zostavy, nezmyselne striedania .. no comment. Ako mozeme prijat trenera z JA, kt. nikdy netrenoval europske muzstvo?

Bodaj by nebol (nielen) Messi bez chuti, ked vidi tu tragediu na lavicke.

Nasrani fanuskovia dakuju za super sobotu.

Reagovat
alcantara

Az na dno... Posledny utok a sme vo vlastnej sestnastke v mensom pocte ako super, hraci vyklusavaju spat... Chce to cerstvy vzduch, aspon sa je z coho odrazit.

Reagovat
Switchback

Mohlo to bejt zajímavý až do posledního kola ... teď už ten titul rovnou dejte Atletum

Reagovat
smazaný uživatel

je to škoda no

Reagovat
blaugrana

Chcel som pozitívne hodnotit to, že Leo trochu začal hrať, ale toto ma zaklincovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Netreba dnes z toho robit tragediu, sanca na zisk titulu pred tymto kolom bola uz skor len teoreticka, teraz uz to bude istota. Snad si v poslednych zapasoch zahraju aspon mladici a zacne sa uvazovat co na dalsiu sezonu, lebo ta sucasna je asi najhorsia za poslednych 10 rokov. Treba zacat s vymenou trenera a velkym presunom hracov DO klubu a Z klubu von. Mojim prianim je aj troska zmena stylu hry, snad sa v auguste dockam

Reagovat
ADM

Dočkáš, prvý zápas 7-0, eufória a potom všetky ostatné zápasy sklamanie

Reagovat
smazaný uživatel

uvidime, vsetko bude zalezat od noveho trenera. ak nim bude napriklad Valverde, pripadne este "vacsie" meno, tak by som sa toho sklamania neobaval

Reagovat
blaugrana

Štýl sa len tak nezmení, to by sa musela začať zrejem zemeguľa točiť do inej strany, aby sa to stalo. Každopádne návrat k štýlu zo sezóny 05/06, či 08/09, to by bola paráda, ale to by zas msueli myť Xavi s Donom o 6 rokov menej.

Reagovat
smazaný uživatel

prave na ten styl cistocne narazam. Stacilo by, aby hral na Xaviho pozicii Cesc a mohlo by to byt dobre, aspon co sa tyka zostavy... Ak cez leto pride rychly a moderny trener, je celkom slusna sanca ze by sa tento staro-novy styl aj zacal realizovat.

Reagovat
blaugrana

Lenže vedenie práve hľadá trénera, ktorý bude v tomto štýle pokračovať, a to je problém. A ešte väčší, že už je prečítaný.

Reagovat
smazaný uživatel

to koho naozaj hlada vedenie nikto netusi, vsetko su to len kacice a medialne hratky novinarov. Kazdopadne sa len spekulovalo nad Enriquem, Valverdem, Kloppom... aka bude realita bude jasne najskor az za par tyzdnov ...

Reagovat
celeb

teba sa zda, zeby Marinino robil nejake zmeny? V 1. polke sezony nezmyselne protezovanie krajana Mascherana (v 2. polke uz nebola alternativa), Neymar(Pedro) - Messi - Alexis, stred bez zmeny, obrana bez zmeny.

Jedine 'zmeny' boli, ze tuto sezonu mali nahradnici totalne malo hracieho casu. Za Pepka sa stale tlacil Alcantara, Krkic, Affelay, Tello, Cuenca. Teraz par minut pred koncim pride raz za cas Sergi Roberto, 1-2 x za sezonu Affelay, Tello ... skoda reci.

Hra je este statickejsia nez za chudaka Titu, zasekavanie, minimum strelby.

Co svojskeho priniesol Martinez? Nezmyselne skusanie Cesca na nezmyselnych postoch? Nic ine som si nevsimol

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

suhlasim. V poslednej sezone Pepa uz to nebolo take dobre ako to byvalo. Za neboheha Tita uz bolo vidno, ze ten styl zacina byt prekuknuty a je potrebne trosku ho ozivit. za Martina uz to dosiahlo uplneho dna, hra je staticka,bez rychlosti a dynamiky... je potrebny restart

Reagovat
celeb

Co si ja pamatam poslednu sezonu Pepka, tak sme mali neskutocnu smolu na ihriskach superov, vyrovnanie na 2:2 v poslednych minutach - na rozdiel od poslednych sezon po paradnej hre s mnozstvom sanci. Neskutocna smola v SF s Chelsea. Proste vsetko to stastie navyse v predchadzajucich sezonach sa nam vtedy vratilo. Ale na domacom ihrisku to bol valec, vyhry 5:0, nieco ako Bayern tuto sezonu.

Pepek zacas skusat 3 clennu obranu (spociatku s nie az takym uspechom).

V kazdom pripade sa to s tymto marazmom neda vobez zrovnavat. Vsetci su z toho znechuteni - od hracov po fanuskov a je to vidiet.

Reagovat
SIRBRANIKE

Zrovna dnes som pozeral na zápas proti RM 6:2 a tie podobnosti tam boli v štýle hry / to ma zabite, ale fakt hej / tá istá chuť pri každej príležitosti útočiť. Žiadna nuda. A je pravda, že Xavi tam hral 10x lepšie, ale on už mladší nebude a je rozdiel či hrá na kridle Henry, alebo Pedro. A vzadu kraľovali Puyol a vtedy neskutočný Pique. Takže treba vyriešiť stopera a so zdravým Neymarom to podľa mňa proste pojde.

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar je v tomto pomalom style jednoducho zabity... som si isty ze v time, kde sa hra rychly futbal (ako Real), by hviezdil a ukazal naozaj vsetko coho je naozaj schopny.

Reagovat
SIRBRANIKE

Dnes to bolo pomalé? Ja ti neviem, ale spomeň si na posledný zápas proti AM v LM, dnes to bolo úplne iné...

Reagovat
smazaný uživatel

nehovorim ze prave dnes, ale v tom pomalom style ktory Barca bohuzial pravidelne v tejto sezone hrava (az na par vynimiek) je jednoducho pre Neymara nie najvhodnejsi. Taky Real alebo Atletico hra rychlo, dynamicky, priamociaro, tam by si Neymar zahral az do sytosti...

Reagovat
SIRBRANIKE

Ja dúfam, že Martino zostane, veď tá hra sa oproti min. zápasom dosť zmenila. Škoda len tej odfláknutej poslednej akcie v obrane a nepremenených šancí. Messi sa zlepšil o 200%. Zo základu by som poslal preč len Daniho, Pedra do základu nepočítam, hrá len preto že je Neymar zranený. Treba kúpiť GK a stopéra a bude to dobré.

Reagovat
smazaný uživatel

kaprici pripluli?

Reagovat
smazaný uživatel

Inak paradoxne dnes strata bodov moze skor trapit madridistov ako katalancov

Reagovat
misinho7

no to je pravda ale ja v kutiku duse dufam ze v poslednom zapase to uplne nevypustite.. aj ked clovek nevie co od vas cakat

Reagovat
smazaný uživatel

Vypustí, to je naprostá jistota. Jediná šance je ztráta Atlética venku proti Levante a doma s Málagou, což je krajně nepravděpodobné. Nehledě na to, že musí být splněna ještě podmínka vítězství Realu Madrid ve všech čtyřech zbývajících zápasech, což není nic jistého, ale pořád je to pravděpodobnější než výhra Barcelony v posledním kole. Ve stručnosti - od vítězství Atlética na Mestalle se můžeme soustředit hlavně na finále Ligy mistrů, i když zbytek La Ligy musíme odehrát z více důvodů taky důstojně, to je jasné.

Reagovat
misinho7

ale ja nechcem verit ze to proste len tak pustia a surovo doma prehraju ... nechem tomu verit a proste duufam ze ak zajtra atleti stratia tak ze v poslednom zapase Barca si zachova hrdost a bude hrat normalne

Reagovat
smazaný uživatel

To ne, za to by jim mohl hrozit i nějaký trest. Oni prostě nastoupí s pár náhradníky, nebudou kdovíjak motivovaní, skončí to 0:2 a nazdar.

Reagovat
misinho7

teoreticky ked bude mat este Messi sancu na Pichichi tak podla mna on bude chciet hrat a dat gol cize Ronaldo nech sa setri s tymi golmi teraz zeby Messi este mal sancu ho predbehnut a v poslednom zapase nech si Messi da aj hattrick a bude

Reagovat
smazaný uživatel

Messi podla toho ako ho sledujem po zraneni, akoby nemal chut hrat naplno, hrat na hranici rizika. Jednoducho aj on v poslednych mesiacoch zistil, ze nie je nezranitelny a vie, ze ked sa mu teraz nieco prihodi, nemusi stihnut MS. A MS su pre neho este jediny turnaj, ktory nevyhral. Ma uz vsetky trofeje, aj kolektivne aj individualne, ale MS je ta posledna vec ktora mu chyba a urcite ju chce velmi ziskat... Cize Leo sa uz teraz setri a fyzicky aj psychicky pripravuje na MS. Mozno by som sa ani necudoval keby uz v poslednom zapase zacinal iba z lavicky

Reagovat
Billy McClane

Copu Americu a Copu Libertadores tiez este nevyhral

Reagovat
roman1978

a taky nevyhrál anglickou, italskou, českou, polskou atd ligu

Reagovat
Billy McClane

Co to ma spolocne s tym, ze uz viackrat vyhorel s argentinskou repre na Copa America?

Reagovat
smazaný uživatel

Oni to nejspíš pustí takovým způsobem, že všechny ty důležitý hráče propustí k nároďákům kvůli MS. Takhle nebude hrát v podstatě celý základ a oni proto budou mít celkem relevantní výmluvu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo ne všechny, ale dejme tomu třeba jen Španěly. To máš celý střed a Piquého.

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě si to nějak ošéfujou a jejich výhra v posledním zápase je nerálná.

Reagovat
misinho7

staci aj remiza

Reagovat
smazaný uživatel

uvidime, ale zrejme to bude aj velky tlak zo strany fanusikov, aby ten titul neziskal Real som zvedavy ako sa k tomu postavia hraci a trener. a co sa tyka aspon zostavy, v tych zvysnych zapasoch ocakavam viac herneho casu pre Tella, Songa, Sergiho Roberta, Montoyu, mozno Afellaya, Cuencu. Na lavicku kludne aj Adamu a Dongoua z juniorky... som zvedavy ako to dopadne, ale myslim ze to bude v poslednom skole skor "salamisticky" herny prejav Barcy ako dnes a nabudeny a naslapany prejav Atletov ako teraz s Chelsea...

Reagovat
smazaný uživatel

Reakcia k tym prestupom:

A kam by sme toho Pogbu dali? na DM asi tazko, v Juve hra CM prevazne z lavej strany kde u nas nastupuje Di Maria a strieda sa s Iscom. Ale na post CM mat hracov ako Modric, Di Maria, Pogba a Isco je uz velky luxus. Skor potrebujeme posilnit na DM.

Illara vie hrat aj CM, takze ako Modricov nahradnik by bol jasny. Na DM ostavaju Xabi, Casemiro, Khedira a aj Illara. Xabi je pomalsi, Khedira podla vsetkeho odide, Casemiro na zaklad este nema. Uplny ideal a nastupca Xabiho je Javi Martinez. Za neho Xabi prip. Casemiro, za Modrica Illara, za Di Mariu Isco. Krajni beci su zatial jasny, Coentrao dostal ponuku na zmluvu avsak Marcelo nema formu. Ancelotti vraj chce talentovaneho Di sciglia z AC.

Co sa tyka utoku tak Jese je skor kridlo, to co hraju Bale s CR. A nahrot nemame adekvatnu nahradu. Moratu predat s predkupnym pravom. Real vraj nechce ist pod 20 mil. eur.

Benzema podava v sezone vykony ako na hupacke. Jeho goly vtedy chybali. Preto potrebujeme k nemu velku konkurenciu. A kto je v sucasnosti najlepsi hrot? predsa Suarez

Reagovat
One-Real

Ja nevim jestli mam na vykony Suareze smulu, ale temer kdykoliv koukam, tak se mi jako takove terno nezda. Statistiky nastudovany nemam, ale v PL jsem cetl, ze proti silnejsim souperum to takovy dravec neni. Z toho co jsem mel moznost videt, tak jednoznacne ne. A jeste za 80+?

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Je už na takový přestup relativně starý, navíc má problémy proti opravdu silným soupeřům a nikdo neví, co předvede za exces. Za tu cenu v žádném případě. Agüero, což je další varianta, je podle mě strašně skleněný.

Mě poslední dobou strašně upoutal Marco Reus. Skvělý hráč do ofenzivy, dokáže zahrát na křídle, uprostřed, v případě nouze i na hrotu. Udržuje si dlouhodobě vysokou laťku výkonnosti, je to univerzál, je ještě dost mladý a může se i zlepšovat. Navíc z tria Suárez, Agüero, Reus bude pravděpodobně nejlevnější právě on. O něj bych usiloval nejvíc.

Reagovat
misinho7

ale kde by sme ho napchali? Reus je svetova extratrieda a ked bude vo vykonoch pokracovat aj nadalej raz bude mozno najlepsi ale proste pri konkurencii Ronalda ,Balea a este Jeseho to na kridlach prenho nevyzera ruzovo a zas mne nepride zeby vedel nejako zajrat na hrote za Benzemu

Reagovat
smazaný uživatel

Nemohl by hrát pořád, ale zahrál by si dost. Benzemovi by občasná rotace jen a jen prospěla, navíc Cristiano má už 29 let, ta zranění nejsou náhodná a ubývat jich nebude, budeme si muset začít zvykat třeba i na to, že ho prostě bude muset Carlo stáhnout a poslat tam místo něj čerstvou krev, vždyť to příští rok bude třicátník. Bale je náchylný k dlouhodobým zraněním, spekuluje se o odchodu Moraty, Jesé má přetržené vazy v kotníku atd.

Začít sezónu s útokem Cristiano - Benzema - Bale + zraněný Jesé, u kterého nikdo neví, v jakém stavu se vrátí a dále bez náhrady, to je obrovský hazard.

Reagovat
smazaný uživatel

moze tam hrat Di maria a tim aj zvysis Iscovi viac minut

Reagovat
smazaný uživatel

Může, ale já bych byl ještě pro alternativu navíc, neříkám, že to musí být za každou cenu on, jen by se mi líbil nejvíc.

Reagovat
smazaný uživatel

A co by sa tim dosiahlo ? Hraci by boli viac nespokojny z hracim casom . A progres hracov by nebol skoro ziadny . A keby sa vyliecil Jese co by sa snim urobilo ? Tento rok ma 1400 minut cca . prichodom noveho hraca to este zmensis tak to rovno mozme predat .

Reagovat
smazaný uživatel

Sezóna začíná v srpnu a Jesé někdy v září teprve začne trénovat, jestli se v zimě začne dostávat do optimální formy, můžeme být rádi. V případě odchodu Moraty, o kterém se dost spekuluje by tam zůstali jen Cristiano, Benzema a Bale s tím, že pokud by se někdo z nich zranil, je tam akorát Di María a pak už jsme v pytli.

Reagovat
smazaný uživatel

za Moratu musi prist nahrada . Ale kazdy nove ofenzivne kridlo bude hrat iba ked bude CR7 alebo Bale zraneny a oni potrebuju aspon 3500 minut . Tak vlastne kazde nove kridlo tu vobec nenaplny potencial a zbytocne bude zabijat talent Jeseho .

Reagovat
smazaný uživatel

Proto potřebujeme někoho, kdo je univerzální a dokázala by zahrát v případě nutnosti i na hrotu. Protože Benzema s Baleem nemůžou odehrá všechno, Cristiano bude třicátník a je pravděpodobnost hraničící s jistotou, že budou období v sezóně, kdy tam bude potřeba někdo další, někdo, kdo má kvalitu na to, aby byl platný proti top soupeřům. Ať už to bude Reus nebo kdokoliv jiný, jsem naprosto přesvědčený, že minut by měl dostatek.

Reagovat
smazaný uživatel

videl si rat Reusa na hrote? no chcem vidiet ako mu to nacentruju a on da hlavou gol. je to skor kridlo

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, že je to křídlo, já psal v případě nouze.

Reagovat
smazaný uživatel

a dovtedy by zahreival lavicku spolu s Jesem? a prva volba za Benzemu? tam potrebujeme strelca

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně by si mohl Bale občas odpočinout, občas by mohl zaskočit za Benzemu (to ale spíš Jesé), navíc nikdy nevíš, co může stát ohledně zranění a dalších věcí.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidime, zatial sa najviac hovori o Suarezovi a Pogbovi

Reagovat
misinho7

tak ale kupit hned Reusa ktory by si prve musel sadnut na lavicku a pozname Cristiana, on ked je na tom dobre fyzicky tak hraje stale , za Benzemu na hrot moze ist aj Isco a zas neviem ci by Bale bol spokojny s tym zeby sa musel kazdy zapas rotovat s Reusom a ani sam Marco by s tym urcite nesuhlasil... podla mna to proste musime risknut alebo kupit nejake kridlo ale nie taku megastar ako je Marco... aj ked je to pecka hrac a asi kazdy by chcel mat takeho hraca v time

Reagovat
smazaný uživatel

Jak říkám, mě upoutal a bral bych ho všemi deseti, zároveň si myslím, že by se to dalou skloubit, ale pokud příjde někdo jiný a bude prospěšný, klidně ať příjde někdo jiný, posílit je ale nutnost.

Reagovat
smazaný uživatel

ale tie statistiky su paradne. skus pozriet videa na youtube ci tam nedaval goly aj silnejsim

Reagovat
teenz

A určitě takový bude mít i u nás. Je jedno že už máme dvě rakety.

V tomhle je Karim suprovej.

Reagovat
smazaný uživatel

a pozri kolko ma asistencii Suarez. Benzema casto meni formu

Reagovat
teenz

Jenže Benz nesobčí a dost často předá radši vedle. Nechci Suarezovi křivdit, ale nechci tu další pecku za 80 melčo.

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema by neodchadzal, prave este by sa musel zlepsit lebo by mal velku konkurenciu

Reagovat
One-Real

Za 80 mega muzes Karimovi pořídit všechny prostitutky sveta a nemusis mu jako motivaci ke zlepšení přivádět Suareze.

Reagovat
smazaný uživatel

Preda sa Khedira a Moratu chcu s predkupnym pravom to mas cca aj do 60 mil.

Reagovat
teenz

Jo, za 80 melčo konkurenci.

Reagovat
One-Real

Je to hlavni hvězda. S Balem a Ronaldem by tak nevynikl. V Liverpoolu se na něho spoléhají a kdyz se útočí, hledá se on. U nas CR, pak Bale. Ale mozna mam jen smůlu na jeho zapasy.

Reagovat
Atlético de Madrid

On Suarez dal hodně golů slabším soupeřům, ale v zápasech s top 4 tušim ani jeden (byť měl hodně asiscencí a celkově podával výbornej výkon). Jde o to, že vede tabulku střelců i nahravačů, byl to nejlepší střelec kvalifikace na MS a je v top formě. Osobně bych ho klidně tipoval na nejlepšího střelce v Brazílii a po tom by šla jeho cena ještě nahoru. Proto za míň než 60 rozhodně nepůjde, když Real nastavil laťku s Baleem. Liverpool nemusí prodávat a přiměla by je k tomu asi jen nějaká extrémní částka, za kterou by mohli výrazně posílit kádr před návratem do LM. Na místě Realu bych že po Kunovi, byť vám ho nepřeju a klesl by pro mě po tom přestupu ještě víc, než když klesnul při útěku z Atlética.

Reagovat
smazaný uživatel

Není to velký luxus, klidně by mohla být záloha Di María - Pogba - Modrić. Xabi je už starý a jeho výkonnost pomalu klesá, nemůže odehrát všechno, navíc se spekuluje o odchodu Khediry a v případě zranění tam není moc dalších variant. Jeden obránce, záložník a hráč do ofenzivy by v létě přijít prostě měli.

Reagovat
misinho7

presne

Reagovat
smazaný uživatel

videl by si Pogbu ako hra medzeru medzi obranou a stredopoliarmi?

Reagovat
smazaný uživatel

Párkrát jo.

Reagovat
smazaný uživatel

parkrat? a ten zvysok by tam kto hral?

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti říkám, že jsem ho letos x-krát viděl. Jinak Pogbu by u nás Carlo zapracoval a zahrál by si.

Reagovat
smazaný uživatel

to uz lepsie brani Modric, takze Pogba hrajuci v Juventuse z lavej strany u nas napravo, Modric na DM? Pogba CM, Modric DM daco take ako hra Pirlo v Juve a Isco CM

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si absolutne neviem predstavit ako by dokazal Pogba nahradit Xabiho . Pogba by hral toho statickeho hraca ? ktory by svojimi prihravkami daval klud Di mariovi a Modricovi ? Ved on ma este horsiu prihravku ako Illarra alebo Isco . A nehovoriac o tom kolko krat si dovoli klucku alebo niaku paticku .

Reagovat
smazaný uživatel

Nahradit ho ve smyslu, že by hrál stejně, ho nemůže, ale to neznamená, že nemůže být přínosem, pokud čas od času nastoupí na jeho postu. V případě odchodu Khediry (nebo i jeho absence) nám prostě zoufale chybí v záloze nějaké silový hráč jako právě on. Navíc ty kličky, patičky atd. se dají trenérem odnaučit, Di María taky občas šaškoval a poslední dobou je spolehlivý i dozadu.

Reagovat
smazaný uživatel

A preco by nam zufalo chybal silovy zaloznik ? Podla mna uz stred Angel-Modric-Xabi sa neda zlepsit . Vyhrali sme nad Barcelonou , Atleticom , Bayernom atd atd . Ja si myslim ze teraz je to dobre nastavene

Reagovat
smazaný uživatel

Nastavené na jak dlouhou? Xabimu je 32 let!!!

Reagovat
smazaný uživatel

*dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

na Xabiho poziciu je Illarra aj ked je tragicky ale pokial pride novy zaloznik tak to rovno mozme predat

Reagovat
smazaný uživatel

Není pravda. Bylo by akorát víc variant. Mohli bychom si dovolit postavit někdy trochu defenzivnější zálohu, jindy ofenzivní statičtější, jindy vyloženě ofenzivní bez nějakého držení balónu atd.

Reagovat
smazaný uživatel

a ti rozumiem ale kolko by kazdy dostal minut ? pretoze dneskam chce kazdy hrac hrat co najviac . A povecme si ze Carlova rotacia neni silna stranka . A podla mna 1500 minut pre mladeho hraca nerobi dobrotu

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám v tomto v Carla důvěru.

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba ukazal, ze dokaze i branit a odoberat cisto ale neni to ten pracant, neni moc agresivny, ma navyse velmi dobre technicke aj tvorive schopnosti a na DM by ho bola skoda. To uz lepsi na DM je Modric ako Pogba

Reagovat
smazaný uživatel

Mám naprostou důvěru v to, že pokud by přišel, Carlo by to dokázal poskládat tak, aby to fungovalo, stejně jako to dokázala s Di Maríou a Baleem, stejně jako našel místo Iscovi atd.

Reagovat
smazaný uživatel

*dokázal

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba by bol super ale ne na DM

Reagovat
smazaný uživatel

Když už alternativa za Xabiho, tak Kroose Khediru prodat do Chelsea a dat prostor Casemirovi, v priprave hral vyborne a pak nedostal skoro sanci

Reagovat
smazaný uživatel

Kroosovi jsem nikdy nepřišel na chuť.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tak ten by mohl byt vybornej, ale taky nemusel. Diky kopaci technice by dokazal nahradit Xabiho rozehravku, taky ma ten smysl pro dlouhy pasy a zrychleni hry, takze do toho fotbalu by zapadl, ale tu cast Xabiho schopnosti pro DM nema. Takze s trochou nadsazky by z nej mohl byt Pirlo, kdyby se teda predelal a posunul dozadu, coz by ale nemel byt problem, protoze to nekolikrat udelal Guardiola a pohoda, ale ne Xabi. Xabi je sam o sobe bourac, co chodi do souboju, je vybornej ve vzduchu, ma silu, jako bojovnik se nikdy nevzdava.. na to Pirlo potrebuje svyho Gattusa nebo Vidala.. Takze je to zase neco jinyho, nez co je potreba..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Isco, Illara a Xabi na lavičce neni zbytečný luxus? nehledě na to ze Pogba neni ani v nejmenším to, co hledáme

Reagovat
smazaný uživatel

Xabi uz ma problem z rychlostou a bude hrat menej zapasov, ostatni dvaja rotuju

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Pogba je poslední věc, co potřebujeme, Xabiho nenahradí ani náhodou. Nicméně jak sem psal výše, Florentino chce střeďáka a chce, aby to byla nějaká megahvězda a Pogba je momentálně jediný na trhu, který tohle splňuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Když vezmu v úvahu Xabiho věk a fyzický stav, zbytečný luxus by to podle mě nebyl a Pogba by podle mě byl v pohodě zapracovatelný. Carlo je v tomhle fantastický, kdyby někdo psal v létě, že bude fungovat záložní trojice Di María - Xabi Alonso - Modrić, taky by drtivá většina fotbalové veřejnostijen kroutila hlavou.

Reagovat
smazaný uživatel

pisal som o Javi Martinezovi, ten je idealny na DM

Reagovat
Atlético de Madrid

To by byla dost nevyvážená záloha, chybí tam nějakej "držák". Takovej hráč ve tříčlenný záloze prostě bejt musí, přesně to je důvod, proč má PSG Thiaga Mottu a přesně proto je pro Real tak letos důležitej Xabi. Modrič působí na ohromný ploše a Pogba s Di Maríou hodně podporujou ofenzivu, neni tam nikdo, kdo by takticky vyplňoval prostory a držel pozici. Při ztrátě míče by často mohli být hodně vystavený protiútoku.

Reagovat
teenz

Zapracovat Caseho a mrdat všechny Pogby.

Reagovat
Atlético de Madrid

Nebo zkuste koupit JaviMara, teď by vám ho v Bayernu třeba i dali.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je mi nesympatický jak málokdo.

Reagovat
smazaný uživatel

A s nim co, kdyz to je typ na prostor jak Khedira? Ten taky nema s Xabim nic spolecnyho, ale je to spis hrac k nemu. Za Xabiho Illarra, coz (by) mel byt presne ten drzak, jinak radsi Case nez vsichni ostatni.

Reagovat
teenz

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
teenz

Radši toho Caseho. To je sympaťák obrovskej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

a kludne aj Josého, som naňho zvedavý v príprave

Reagovat
Magic player

Reagovat
smazaný uživatel

Viz. reakce na One-Reala.

Reagovat
Atlético de Madrid

Tím se nevyrovnáš s absencí toho jednoho holding midfieldera. Pogba je naprosto zbytečnej luxus, pokud bys ho chtěl na tu pozici. Jeho hlavní síla je v tom, že pokreje hodně prostoru a podporuje útok. Potřebujete jedinýho záložníka, a to na post Xabiho. Máte kreativitu v podobě Modriče a Isca, máte běhavý hráče v podobě Khediry a Di Marii a máte holding midfieldery v podobě Xabiho, Illaramendiho a Casemira. Pokud s Illarou a Casemirem letos nepočítáte, tak potřebujete někoho podobnýho. Ne Pogbu, ten je něco jinýho.

Reagovat
smazaný uživatel

U Khediry se dost silně spekuluje o přestupu do Chelsea.

Reagovat
Atlético de Madrid

Jo, pokud odejde Khedira, tak ho můžete nahradit Pogbou. Byť i to se mi zdá nesmyslný, protože ty pozice prostě pokrytý máte dost dobrejma hráčema a nepotřebujete další drahou velkou hvězdu. Na to by stačil někdo levnější, komu nebude vadit zahřejvat lavičku.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Ak pride Pogba za 60 me tak zaklad bude mat isty a nebude sa pozerat na jeho vykon . Dalsieho Bale fakt nepotrebujeme . Este keby stal 30 m e tak nech pride ale takto to je blbost

Reagovat
smazaný uživatel

"a nepotřebujete další drahou velkou hvězdu"

Florentino nesouhlasí.

Reagovat
smazaný uživatel

Mi by se nejvíc líbil Pogba a nemyslím si, že by jen zahříval lavičku, pokud příjde někdo jiný a bud platným hráčem, tak ať, já na Pogbovi jako fanoušek nelpím, jen by se mi líbil nejvíc.

Reagovat
Atlético de Madrid

Určitě by si zahrál dost, ale nebyl by první volba. Pokud nebude první volba, tak buď vůbec nepřijde nebo bude dělat problémy jako v United. Pokud by přišel za 60, tak by asi první volba byl a tim pádem by se nebyl první volba Di María (kterej by nebyl přes Balea první volba ani ne křídlo a chtěl by odejít).Nebo by hrál s Di Maríou a Modričem a tutově by to nefungovalo. Prostě mi příchod Pogby přijde v tuto chvíli jako uplně debilní.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, mi ne.

Reagovat
Ed_Hazard

ale prečo preboha posty máme momentálne perfektne zdvojené, krásne to záloha stíhala aj bez Khediru, ktorý bol väčšinu sezóny zranený

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně to podle mě nestíhala. Ta záložní trojice Di María - Xabi - Modrić je dost přetěžovaná. Třeba lehké zranění Modriće je jeden z důsledků toho přetěžování. U Di Maríi a Xabiho se to naštěstí projevilo "jen" výkyvy ve výkonnosti.

Reagovat
Ed_Hazard

to ale nebolo spôsobené šírkou kádru, ale Carlovou NErotáciou..

Reagovat
smazaný uživatel

Kombinací obojího.

Reagovat
Ed_Hazard

nesúhlasím proti väčšine ligy by to dokázali odohrať všetci traja streďáci na lavičke, určite nie všetci pokope ale pravidelne posadiť jedneho zo silnej trojky di María - Xabi - Modrič v druhej polovici sezóny by určite prospelo

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě právě jo, v tomto se neshodneme, ale to je normální.

Reagovat
Ed_Hazard

nevadí, určite sa nájdu veci kde sa aj zhodneme

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba? zbytočný

de Sciglio? bral by som ho, aj keď v AC sa teraz veľmi neukazuje

Javi? beriem, ale Bayern ho asi nepustí

Suarez? nevhodný a drahý

Reagovat
smazaný uživatel

ale my potrebujeme ku Benzemovi dalsieho top utocnika. On v istom obdobi prestane behat, hra lezerne, potom sa zobudi a celu sezonu podava nevyrovnane vykony. Morata sa potrebuje ukazat. Akeho hrotaka teda? Mandzukic? Aguero? Suarez drahy ale momentalne lepsieho asi neni

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez je nevhodný práve kvôli tomu, že to nie je taký tímový hráč ako Bale, nedokázal by hrať na CR .... Kuna je IP, takže ten tiež nie .... za mňa jednoznačne Mandža, to je hráč, ktorý by tam absolútne sadol

Reagovat
smazaný uživatel

Mandzukic neni zly vyber a do spanielskej ligy by sa hodili jeho schopnosti vo vzduchu a bol by ovela lacnejsi da sa aj tak pokym Morata nedosiahne vyssiu uroven ale Mandza by sa musel zlepsit viac v kombinacii

Reagovat
smazaný uživatel

to by myslím nebol až taký problém, veď teraz má za sebou sezónu tréningov pod Pepekom

Reagovat
smazaný uživatel

Před pár dny se v médiích objevil rozhovor s Rummeniggem, kde říká, že sám Mandžukič chce zůstat. Ani Bayern se ho za každou cenu nebude chtít zbavovat. Smlouvu má navíc do 2016, takže případný přestup bych očekával až příští rok, kdy se uvidí, jak bude fungovat v týmu spolu s Lewou.

Reagovat
Ed_Hazard

prečo zase nakupovať...prečo

di María(Isco,illaraa) - Xabi (illara,Casemiro,José R.) - Modrič(Khedira,illara) - ak by odišiel Khedira, stále by to bolo luxusne doplnené, na 2 posty okolo Xabiho 4-5 hráčov

ak odíde Coentrao alebo Marcelo ( ) tak jednoznačne pokračovať v pošpanielčovaní zostavy a získať buď Morena alebo Bernata (samozrejme jedine za rozumnú čiastku čo je do 20M)....žiadny Siqueirovia, Coleovia a podobné ptákoviny

na krídlo by som určite priviedol Menéza, ktorému v lete končí zmluva a podpísal s ním na rok zmluvu, ktovie kedy sa vráti Jesé, chalaniskovi sa stále nechce začať liečiť koleno....ak ho do Vianoc uvidíme na ihrisku tak budeme ešte radi

a k strikerovi iba krátko - Benzema je pre náš štýl hry perfektný, perfektne si pokrýva loptu, posiela kľúčové prihrávky na našich snajperov na krídlach a celkovo plní presne tie úlohy ktoré mu Carlo dáva, popravde si neviem predstaviť nikoho lepšieho.....sice je to palič ako hrom, ale mňa to nejak extra nehnevá, prínos pre hru je nespochybniteľný.....ak by odišiel Morata (host. / prestup s odkupkou) tak by som sa zameral na už spomínaného Manžukiča, hlavne žiadneho mediálne vyhypovaného strikera

Reagovat
smazaný uživatel

Meneza si nechaj na fife. Khedira asi odide a zide sa posila

Reagovat
Ed_Hazard

zadarmo? lepšia varianta nie je, pokial nechceš zabiť Jesého.....a to krídlo tam proste treba

Reagovat
smazaný uživatel

Sak tam moze hrat Di maria a on je kridlo

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší na tom všem je, že Barcelona nemá na titul, a tak dělá vše proto, aby ho neměl ani Real. U nich si vymodlí dvě penalty a doma pak neporazí ani Getafe a vypustí to proti Atleticu v posledním kole. Nejde než nenávidět tuhle bandu

Reagovat
blaugrana

Reagovat
patas92

dnešní výsledek má fakt zásadní vliv na postavení Realu

Reagovat
celeb

to ma Barca bojovat za vas? Preboha preco ?! Nemali ste bo byt prave vy, co mali vyhrat nad Atleticom? Aspon raz? To, ze ste 2. je vasa chyba, nie Barcelony!

No najme je to neskutocnym progresom a formou vasho mestskeho rivala, ktore hra so srdcom, umom a priklana sa k nim aj stastie.

Ak chces pokracovat vo Mourinhovskom vyplakavani a neustalom hladani vonkajsieho nepriatela, chod si fandit Chelsea a do PD sa nestaraj!

Reagovat
smazaný uživatel

tobě řeknu 2 věci:

a) nejsem fanda Realu

b) zavři rypák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

už si zase zakládáš další nicky, aby se tvým příspěvkům měl alespoň kdo smát?

Reagovat
celeb

a) tak zjavne s nimi min. sympatizujes, ked im prajes titul. Tym padom je zmysel rovnaky, nemyslis?

b)

Reagovat
smazaný uživatel

neřekl bych, že jim to přeji, spíše mě celkově štve, jak to celé dopadlo v te primeře a ta dnešní nevýhra Barcy tomu dala korunu. Čekal jsem boj do posledního kola, ale takhle si fakt myslím, že to Atleticu doma naprosto bez emocí pustí. Jenom aby proboha nevyhrál Real a Ronaldo neměl oproti záprtkovi trofej navíc

Reagovat
DreamTeam

Jjj tak touhle nevyhrou si Barca pripravila pudu proto, aby ji pak nekdo neobvinil, ze to pustili hraci.Ted uz nemaji o co hrat, takze motivace k porazeni Atletica zadna. Proste komedianti

Reagovat
blaugrana

Komedianti. To, že ten váš veľkoklub uhral s Barcou a AM 1 bod, to je komediantstvo. A to, že to Am pustíme, to je jasná vec a madrid sa z toho môže aj posrať.

Reagovat
DreamTeam

Na tom prohrat vzajemne zapasy neni komediantskeho vubec nic.Naopak na tom poustet zapasy nekomu to uz hranici s korupci.

Reagovat
teenz

Ono je totiž hodné jménu Barcelona vypustit zápas s Atléticem.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze 1 bod z 12 moznych proti Atletom a Barcelone je jasnym dokazom, co moze byt hlavnym dovodom neziskania titulu...

Reagovat
2miguel1

Real získal len 1bod proti ATM a BAR ...pýtať si za toto titul je dost trúfalé

Reagovat
teenz

Reagovat
CHONG

Liga se hraje na 38 kol

Reagovat
Mishko

liga je o 20 tímoch a nie 2 či 3, ako sa vám to akurát hodí

Reagovat
Leo Rekordman

mohlo by to znamenat odchod Marcela?

Reagovat
teenz

Podle výkonu, ale spíš ne.

Reagovat
CHONG

Nemyslím si.

Reagovat
Leo Rekordman

dik obom

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Barca

Reagovat
kvasha16

http://www.livesport.cz/zapas/6RM705yb/#tabulka;table;overall

co znamena to ruzove oznacenie 6 a 7 timu?

Reagovat
smazaný uživatel

Postup Evropská liga (kvalifikace)

Reagovat
smazaný uživatel

Postup EL-kvalifikace

Reagovat
blaugrana

Choď naňho kurzorom a zistíš.

Reagovat
misinho7

no a Aguero sa znova zranil.. snad Perez bude mat rozum a nepojde po tomto sklenenom utocnikovi cize asi ako jedina volba zostava Suarez och uz sa tesim na to leto kde kazdy den budeme citat : Suarez je blizko prestupu, S. sa dohaduje na zmluve, Perez bol v Liverpoole, S. chce ist do realu atd a nakonec kupime Mandzukica

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno se to odvíjí od Benzyho a jestli mu budou bitches v Madridu ještě stačit. Když podepíše a zůstane, tak žádný takový velký jméno nepřijde. Max. někdo za Moratu.

Reagovat
teenz

Reagovat
Phillipinho

Celte chybi Charles s Rafinhou. Tohle musi Osasuna vyuzit!!

Jinak Depor vedl 2:0 a nakonec remiza . Doufam, ze to daji a pujdou primo.Jinak doufam, ze se do baraze vejde Gijon. Chci je videt v Primere

Reagovat
blaugrana
Reagovat
teenz
Reagovat
misinho7

chyba aj ked v Carlovom systeme by prenho nebolo miesto...

Reagovat
teenz

Reagovat
madridcan

Mam rad aj Higuaina aj Ozila. Nikdy v zivote by som im neprial nic zle a vedel by som si ich aj nadalej predstavit u nas. Ale obhliadnuc sa za touto sezonou, za ich aktualnou sezonou a hlavne na ciastku za ktoru odisli, tak som s jednanim Realu spokojny. Plus ratam to, ze keby som nebol ich osobnostami a tym, ze su Madridistas totalne zaujaty, tak ma tie prestupy nemrzia az tolko, kolko ma mrzia...

Reagovat
misinho7

tak ja som si Pipitu nejak neoblubil , ja som ho vzdy povazoval za drevo a na Benzemu sa proste nechytal ale Ozil to uz bolo nieco ine toho som zboznoval a ked som zistil, ze odchadza velmi tazko som to bral ,zasiahlo ma to asi tak ako ked som zistil ze odchadza moj maly brazilsky mag Robinho jedine pozitivum na Ozilovom odchode bol prichod Garetha ktoreho som si oblubil uz v Spurs a strasne som ho chcel ku nam

Reagovat
smazaný uživatel

Co je s Jirkou?

Reagovat
misinho7

nezvladol nas postup do finale LM ak nedajboze prehrame finale LM tak on sa tu hned zjavi a potom tu bude peklo

Reagovat
valloire

staví chudák

Reagovat
smazaný uživatel

Vraj sme sa dohodli s Cuadradom.

Reagovat
smazaný uživatel

fuuha, to bude zaujimavy prestup ak sa to podari, i ked som ho este nevidel hrat, kedze Seriu nesledujem, ale idu o nom dobre chyry. Len uz udajne nehrava RB ale skor CM ?... a bude to asi poriadne drahy prestup (30M?), ale ak by mal byt nahrada za Daniho a ten pojde do toho PSG aspon za 15-20M tak to bude nakoniec celkom fajn zmena. Len velky problem bude hlavne CB, snad sa Zubi konecne ukaze a vyjedna aspon jeden prestup, kde Barcu naozaj tlaci topanka a to uz veelmi dlho...

Reagovat
smazaný uživatel

já sem rád že odešel Higuain za tu cenu to byl vynikajicí prodej, někdy dal sice z hovna branku, ale co zajebe šancí bylo neskutečné, Benzema už je celkem daleko před ním, Ozil mě zas osobně vůbec nechybí, občas si na něho vzpomenu, ale né při zápase, podle Ozil se nechtěl naučit hrát na CM a proto jeho odchod byl správný

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska last chance pro Real, že jim Levante pomůže.

Reagovat
misinho7

no a ako pozeram stavkove Levante vobec neveria... kurz na vyhru 14 a na remizu okolo 6 ,supnem tam par eur na remizku zeby som mal dvojitu radost

Reagovat
Ed_Hazard

alebo dvojité sklamanie

Reagovat
misinho7

ne ne dnes to klapne verim tomu

Reagovat
smazaný uživatel

Taky omu věřím Samozřejmě se může stát opak a Atlético konečně vyhraje víc, než o gól, ale stejně... Levante se dokáže vyhecovat při takových zápasech

Reagovat
smazaný uživatel

hej? Levante nejde o nič a môžu im to pustiť

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nevidíme do toho, že? Ale pokud to nefunguje jak v naší prodavačské lize, tak by se mohli vyhecovat. Třeba jim i vedení slíbilo nějaké odměny za body Ale vážně. Pokud přistoupí k tomu zápasu vážně, tak snad by jim mohli vzít nějaké body.

Reagovat
smazaný uživatel

práve levante malo obvinených hráčov z púšťania zápasov

Reagovat
misinho7

preco by to mali pustat akoze? su nejaky fanusici atletov alebo co? a ide im o najlepsie umiestnenie vzdy je lepsie skoncit nejaky 8-9 ako skoncit 11....

Reagovat
smazaný uživatel

lebo levante sú najväčšie kurvy ligy, presne preto...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad si dneska nevsadili

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Kdyby Atlético ztratilo buď s Levante nebo s Málagou a rozhodovalo poslední kolo, pustila by to Barcelona vychytrale Atléticu?

Reagovat
smazaný uživatel

dúfam, že hej

Reagovat
teenz

Což by z nich udělalo šašky.

Reagovat
smazaný uživatel

to se toho mco nezmění

Reagovat
teenz

Nechtěl jsem bejt zlej, na to tady jsou jiní.

Reagovat
smazaný uživatel

a vás by jeblo, 2 muchy jednou ranou

Reagovat
teenz

LM.

Reagovat
smazaný uživatel

radšej Marsky

Reagovat
teenz

Achjo.

Reagovat
misinho7

ako neviem ale podla mna by to bola velka hanba len tak doma pustit zapas a prehrat na Nou camp...

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
indy

a preco by im to mala pustit ? Atletico si to s nami vybojuje aj samotne, za celu sezonu s nami neprehrali, Barca teraz nevyhrala ani nad Getafe, navyse o motivacii u oboch timov ani nemusim hovorit

Reagovat
Carlos Juan Pablo

myslel jsem pustila tak, že by se ani nesnažila

Reagovat
smazaný uživatel

Furt je tu ještě ten faktor, že to bude poslední zápas Puye na NC (pokud bude zdravý), minimálně za něj by se měli porvat.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

500. pro výhru UD nad Zaragozou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

...a je tam a je tam!

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi, že ty týmy jako Granada, Almeria, Betis, Elche, Osasuna atd., strašně srážejí kvalitu La Ligy. Podle mě ty týmy mají tak na Segundu. La Ligu určitě ne. Je to škoda. V Bundeslize i týmy ze spodka tabulky dokáží zahrát kvalitní fotbal. O Premier League ani nehovořit. Tam je to jasné. Ale je to škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

ANO

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasíš?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Nevyjmenoval jsi Rayo, takže se dá souhlasit

Reagovat
smazaný uživatel

Rayo se docela zvedlo, i když taky si myslím, že v celkovém kontextu tam zřejmě zapadá

Reagovat
smazaný uživatel

také Elche hrá super, Granada aj keď ju nemám rád je plná veľmi zaujmavých hráčov, Osasunu mám veľmi rád kvôli ich nasadeniu a bojovnosti, že na to nemajú je vec iná, ale domáce zápasy sú peklo, Betis je tradičný účastník Primery a nebyť vyhodenia Pepe Mela tak vôbec nehrajú o záchranu...

Almeria mi je ukradnutá

vyhodil by som Levante, Getafe, Malagu a asi aj Valladolid

Reagovat
smazaný uživatel

Na Getfa jsem zapomněl Tento klub by měl odejít dobrovolně. Diváci žádní, fotbal otřesný, děs. Jinak Malaga je ten tradiční klub, stejně jako Betis

Reagovat
smazaný uživatel

valladolid ma letos fakt slabej kadr a bohuzel kretena na lavicce, kterej hraje ten svuj hnusnej fotbal. loni to byl jeden z nejkoukatelnejsich tymu la ligy, pod djukicem hrali paradne. akorat musi vyrazita JIMa, pak to zase pujde...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je naprosta kravina. jak jsi mohl videt, tak napriklad betis (beznadejne posledni) si to letos v EL docela daval...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
blaugrana

Hmmm. Začína to skoro. Ale tých 55 by mohlo stačiť na Danila a Garaya.

Reagovat
smazaný uživatel

To by mozno stacilo aj na Marca Verrattiho.

Reagovat
blaugrana

No, to by bol asi drahší špás. každopádne chce najskôr vyriešiť zadné rady. Stegen/Navas, Danilo/Garay/Mangala/Ottamendi/Benatia..Ten Cuadrado je perfektný, ale je pravda, že už hrá až moc vysoko.

Reagovat
misinho7

neviem preco ale podla mna toho Cuadrada budete lutovat... nieje priamrne obranca niekedy hra az utok a uz vidim ako on bude spolahlivo hrat na kraji obrani... na jedenj strane utocny Alba na druhej strane utocny Cuadrado a uz nebude mat kto branit.. to bude toto iste ako teraz s Alvesom ktory sa vysunie do haleluja a nema kto branit

Reagovat
patas92

to radši Matuidiho, trpaslíků tam je moc

Reagovat
smazaný uživatel

Matuidiho by som bral, ale este radsej Strootmana, keby nebol zraneny.

Reagovat
patas92

Toho jsem skoro neviděl hrát, ale ohlasy na něj jdou dobré....Já bych nejradši záložníka typu Fernadinha

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
patas92

Tak ve videích vypadají dobře všichni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Ok, věřím ti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdopadne je tam slusne vidiet, co je to za typ hraca. Dobry tackler, vyborne prihravky, fyzicky silny, odolny v subojoch, dokaze to rozbehat, lavacku ma priam famoznu...a stabilna vykonnost po vacsinu sezony az do zranenia.

Reagovat
patas92

Takový typ by byl perfektní no

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ed_Hazard

20M za Garaya, z ktorých pôjde polovica k nám

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa Cesc celkom lubi ked hra CM. Prave teraz zacina byt ten cas, ked treba pomalicky nahradzat Xaviho, ktory uz bohuzial nie je najmladsi a uz nema tu formu ako pred 4-5 rokmi... Fabreho by som si nechal, jeho odchod by bol pre mna obrovske sklamanie

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Ach Suso...

Reagovat
madridcan

jasna

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mého mínění jsme spolu s Barcelonou v současné době nejlepším týmem v Evropě,"

Reagovat
smazaný uživatel

s kym? a premenuj si ten trapny nick

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, tak uz je to tady. perez prej nabizi hracum levante prachy, kdyz oberou atletico. praktiky opravdu hodne jen realu madrid

Reagovat
misinho7

s kade to mas? urcite nejaky bulvar....

Reagovat
smazaný uživatel

prej. ano, je to bulvar...

Reagovat
misinho7

no vidis...

Reagovat
valloire

Na týhle motivaci není nic špatnýho.

Reagovat
misinho7

tiez si myslim hoci je to asi bulvar ale aj keby ze im nieeco Perez slubi tak no nieje ziadny podvod alebo daco , je to proste taka penazna motivacia

Reagovat
smazaný uživatel

ja teda osobne ano, je to dost nesportovni, necestny a delat by se to nemelo. nezakonny to samozrejme neni...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže to vlastně krásně zapadá do Španělska..

Reagovat
valloire

Ve Španělsku běžná praxe. Co si tak pamatuju,dělal to Real i Barcelona už dřív. Pozitivní motivace týmu,který nemá o co hrát...v pořádku. Když vy něco slíbíte Valencii...taky v pořádku.

Reagovat
smazaný uživatel

atletico to nastesti (doufam) nema zapotrebi. pokud vyhrat titul, tak jen vlastnimi vykony a ne nejakejma smeckama...

Reagovat
Kenneth

Jojo protoze pokud dneska ztratite, tak urcite bude posledni kolo cisty jako lilie.

Reagovat
smazaný uživatel

aby sis nesral na hlavu. nebylo by to zdaleka poprvy...

Reagovat
Kenneth

Kdyz vam to Katalanci "necekane" pusti, tak nebudes za titul rad?

Reagovat
Atlético de Madrid

Myslíš, že by Atlético nabízelo peníze Barceloně, jo? Pokud nám něco pustěj, tak jenom ze svýho vlastního rozohdnutí, Atlético na ně nemá zákulisní tlaky vůbec žádný. A i to se mi zdá nepravděpodobný. Sami hráči i trenér Barcelony řikaj, že chtěj sezonu dohrát co nejlíp. Pak samozřejmě nikdo nechce prohrát v posledním kole před vlastníma fanouškama. Navíc letos hrajeme líp než Barcelona a pokud by zisk titulu byl jen o výhře na Nou Campu, tak do toho daj hráči uplně všechno a klidně tam můžem vyhrát (Barca je samozřejmě favorit, jen řikám, že případná výhra nemusí být jen tím, že nám něco pustí).

Reagovat
Kenneth

Nemusite davat penize, jen jak by se zilo z titulu, ktery vam darovali Katalanci na zlatem podnose.

Reagovat
smazaný uživatel

vám rozhodca v Elche, to si nevybereš

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

už si našiel to Vallecano?

Reagovat
valloire

našel

Reagovat
Atlético de Madrid

lol už uplně vidim ty reakce tady, až vyhrajem na Camp Nou

Reagovat
misinho7

tak tie reakcie budu podla toho ako Barcelona prehra ak k tomu dojde.. ci tam bude vidno snahu alebo proste odovzdanost ..

Reagovat
Atlético de Madrid

Tak oni odevzdanost ukazujou víceméně celou druhou polovinu sezony. Pořád jsou v boji o titul a přes to předváděj takový zápasy jako s Villarealem, Granadou, Espanyolem, Betisem... i v odvětě Champions League byli uplně odevzdaný. Pokud nebudou schopný zabojovat, tak to spíš bude jenom důsledek už dávno zkažený sezony, než nějakýho kolegiálního pouštění. A to si myslim, že historická rivalita mezi Atléticem a Barcelonou je taky velká, byť menší než mezi Real a Barcou.

Reagovat
misinho7

tak ta rivalita medzi Realom a Barcou je ovela vacsia a podla mna aj Cules budu tlacit nejak na hracov aby to proste pustili a to iste aj hraci , urcite si radsej pozru ako ten pohar dostavate vy ako ich odveki rivali

Reagovat
Kenneth

No nevím, byla by to docela ostuda a poškození image klubu. Ale to je jim po tý Neymarovo kauze asi jedno.

Reagovat
misinho7

ostuda je uz cela sezona toto by ich praveze potesilo ze titul neziskal Real ale Atleti a oni sa este natom podielali

Reagovat
valloire

oni mají ještě nějaký image

Reagovat
Atlético de Madrid

Jo, ta rivalita je rozhodně větší. Jen to zase určitě neni tak, že by Barcelona chtěla věnovat titul Atléticu. A jak do berou španělský fanoušci upřímně nevim a nemám do toho vhled. Ale já fakt mám dost víru ve schopnosti Atlética, Barcelona letos tak hoří v obraně, že si myslim, že výhra na Camp Nou je naprosto reálná, pokud podáme stejnej výkon, jako v odvetě Champions League.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle spekulace si nezasloužíte, letos jste silnější a máte na to nás porazit i bez pouštění.

Reagovat
valloire

Tohle ale není žádný šméčko. Když je nedokážete porazit,je to pouze vaše vina. A je fuk,jestli dostanou prachy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze potom uz to zklouzava k otazce, jestli neni jakakoliv financni motivace pro sportovce nesportovni/necestna. Kdyz to polozis opacne, jak je teda moralne oduvodnitelny bejt financne motivovanej ke sportovnimu vykonu svym zamestavatelem a ne jinym privatnim subjektem? Pokud bys tohle zakazal, tak by se dala zakazat v podstate kazda fotbalova soutez, protoze tam hrace financne motivuje treti strana.

Reagovat
smazaný uživatel

(sorry pisu zrovna esej o etickym tematu )

Reagovat
smazaný uživatel

Podle pravidel samozřejmě je.

Reagovat
valloire

Ještě by to pak chtělo dokázat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to se ještě nikdy nepovedlo.

Reagovat
valloire

To nevim,ale nám ne.

Reagovat
Ángel di María 22

Co teprv, az je bude v poslednim kole nabizet Barcelone

Reagovat
valloire

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mishko

tieto sračky sa vyskytujú pred každým podobným zápasom, takisto včera pred duelom Everton s Man. City... nečítajte bulvár, oni žijú z toho, že si vymýšľajú takéto somariny a poburujú tým ľudí, ktorí to širia ďalej

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Kokesh

A? Nemluví se i tom, ale nedělám si iluze, děje se to všude.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

clovek aby nepovedal, ze prejde par rokov a vy budete bez trofeje, bude treba nahradit vela hracov, trenerov a aj vedenie a este k tomu tie podvodnicke spinavosti

Reagovat
smazaný uživatel

no ked ich Levante neobere o body tak vieme co dalej. ale o to vacsia motivacia ich porazit vo finale

Reagovat
valloire

"Nechcem sa vyhovárať, ale celý ročník poznačili problémy mimo trávnika." Já bych řekl a Xavi by souhlasil,že hlavně problémy s trávníkem...

Reagovat
smazaný uživatel

no vcera co Busquets vypotil, ze sme najlepsi team na svete nemalo chybu

Reagovat
valloire

Dělá mně radost. Žije v bludu,což je pro ostatní jenom dobře...

Reagovat
asskicker

Este ze vy zijete v realite chudacikovia, 12 hrac pre kralovsky klub je vzdy zaklad, ved aj Ronaldo o tom hovoril ked ste prehrali, citelne chybal

Reagovat
valloire

To si pleteš. Nám nepískaj penaltu každej zápas a když ji neodpískaj,tak nejsme schopný vyhrát. A ve finále Ligy Mistrů je kdo? No Barca asi ne...

Reagovat
asskicker

Vam ju piskaju obzapas pri faule mimo 16, ci faule vasho utocnika na braniacieho protihraca...

A ve finále Ligy Mistrů je kdo? Tak si sa po 12 rokoch dockal... az na jeden zapas kde to horelo, celkom dobre vykony, los galacticos to sice nie je, ale stale spanielske finale je fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

Azeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeez

Reagovat
Ángel di María 22

Joooo, dobre Almeria. Getafe a Valladolid spadnout, prosim

Reagovat
smazaný uživatel

nemas to jedno?

Reagovat
Ángel di María 22

ee

Reagovat
Phillipinho

Proc by to melo byt jedno?

Reagovat
madridcan

Levante obralo o body Barcelonu a my sme sa vymanili az v nadstavenom case dvoma golmi. Verim, ze by to dat mohli. Velka skoda, ze som sa dozil toho, ze sa musim spoliehat na nesympaticke Levante...

Reagovat
Kenneth

Kdyby jen na Levante. I kdyby to dneska Levante urvalo, tak musime fandit pak i Katalancum.

Reagovat
misinho7

ja som im fandil uz vcera velmi tazke to bolo ked dalo Getafe ten druhy gol tak som sa prve tesil a tak som bol smutny

Reagovat
Ed_Hazard

človek ani nevie, ako mal na ten gól reagovať

Reagovat
misinho7

asi tak jedine co som vedel bolo nech neda Messi gol ale inac by mi bolo jedno ci vyhraju aj 4:0 len nech ten maly katalanec enda gol

Reagovat
madridcan

Tam to az nemusi dojst. Staci drzat palce sympatickej Malage a na Barcelonu sere pes.

Reagovat
smazaný uživatel

600. pre Larriveya

Reagovat
smazaný uživatel

606. pro Levante

Reagovat
smazaný uživatel

Prezident PSG Nasser Al-Khelaifi byl spatřen v Madridu.

Spekuluje se o tom, že by rád do PSG přivedl Karima Benzemu.

Třeba se snaží ten tým udělat aspon trošku Francouzky

Reagovat
misinho7

neviem no casto na Karima nadavam ale proste myslim si ,ze niet lepsieho hraca do toho systemu medzi Ronaldom a Garethom... Karim vie podrzat loptu , je aj dobre technicky vybaveni a hlavne nesebci a vie nahravat a neviem si predstavit takeho Suareza(aj ked to je podla mna teraz najlepsi utocnik na svete) ako tam hraje on je taky invidualista a on by sa s Ronaldom a Baleom potrhali navzajom...Mandzukic je zas drevo a my tam potrebujeme hraca co to vie aj rozohrat , pdorzat dat dobru nahravku atd lebo u nas ziadny utocnik nebude davat viac golov ako Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

já chci Diega Costu, ale to je absolutně nereálně, nebo by se líbil T.Muller

Reagovat
misinho7

Costa nerealny a Muller neviem no mne nepride ako nejaky skvely hrac , nesledujem nejak Bayern ale co som ho videl parkrat tak nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě ho Bayern strašně zazdívá

Reagovat
RMCF

Muller je mnohem lepší hráč jako podhrot... Diego Costa by se do toho co hraje nehodil... Benz je ideál, možná by se tam hodil i takový Lewa... Ale ten de do Bayernu... Mandžukič by jako varianta taky nemusel byt špatný, ale ideální je nechat Moratu s Jesem...

Reagovat
smazaný uživatel

Kun. Ale ty jeho svalový zranění mě fakt děsí...

Reagovat
misinho7

strasne skleneni hrac , zaplatime zanho 60 mega a hrat bude 10 zapasov za sezonu... nie toto proste nie

Reagovat
smazaný uživatel

Dej bože aby se Levante dneska zbláznilo a konečně sundalo to nesympatický antifotbalový Atletico!!!!

Reagovat
misinho7

Inac ked pozeram na ten kurz vyhry Levante tak rozmyslam ze nedam remizku ale rovno vyhru , Levante vie potrapit a mozno to nejak uhaluzia ale proste kurz 16 na vyhru domacich to proste nejde neskusit

Reagovat
CHONG

Ani český obránce Tomáš Kalas nemá na Stamford Bridge ustláno na růžích, už k tak ostré konkurenci mu totiž zřejmě přibude ještě Raphael Varane z Realu Madrid. (Marca)

Co to Marca zase vymýšlí za pičoviny?

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
CHONG

Ani český obránce Tomáš Kalas nemá na Stamford Bridge ustláno na růžích, už k tak ostré konkurenci mu totiž zřejmě přibude ještě Raphael Varane z Realu Madrid. (Marca)

Co to Marca zase vymýšlí za pičoviny?

Reagovat
misinho7

to su debility... ale kebyze nahodou predame Varaneho tak mame vo vedeni totalnych k....

Reagovat
smazaný uživatel

na Real kurz 1,12 proti Valencii na Levante kurz 17 doma

Reagovat
misinho7

no tu hore som akurat pisal ze je hriech neskusit vsadit na Levante

Reagovat
madridcan

Ja som trafil luxus Chievo-Torino 2,4 kurz

Reagovat
smazaný uživatel

Toby v základuuuuu.♥

Reagovat
madridcan

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
madridcan

Felipe nezabuda, ze kde zacinal v Spanielsku

Reagovat
smazaný uživatel

No, to bude zajímavý ještě.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Shevchenko

Levante

Reagovat
Kenneth

GOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooooooooool!!!! Krása Levante!

Reagovat
CHONG

Jedem kluci, ještě jedem

Reagovat
CHONG

Jedem kluci, ještě jedem

Reagovat
smazaný uživatel

kam?

Reagovat
CHONG

K vítězství

Reagovat
smazaný uživatel

Levante super ale obavám se že to Atleti votočí!!!

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne to tam udrzat zatial to vyzera velmi slubne

Reagovat
smazaný uživatel

ještě spoustu času, ale zatim to vypadá nadějně

Reagovat
patas92

Reagovat
Kenneth

Vam vysledek hraje taky do karet a fandite Atleticu. Vy jste vazne banda.

Reagovat
patas92

Reagovat
madridcan

NAVAAAAAAAAAAAAAS

Reagovat
misinho7

pekne levante poteste moju dusu i moje online konto

Reagovat
madridcan

Rezu riadne Atletico s tymi ofsajdmi...

Reagovat
Euphael

Už druhý neofsajd odmávaný. Čurák.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm hm, už podruhý nesprávně zvedlej praporek při šanci Atletů. Bůhví komu ty prachy Perez poslal.

Reagovat
madridcan

Steviemu

Reagovat
smazaný uživatel

O čom to akože točíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
smazaný uživatel

Nebrečte furt :D bylo to hraniční

Reagovat
smazaný uživatel

Ked Real nemoze, Perezova penazenka pomoze.

Reagovat
CHONG
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší je když fanda Ubrečelony tady brečí že Atleticu nepískaj kvůli Perezovi z Realu ofsajdy!!!hahahahahahahaha

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

nebreč čobole

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si mi to natrel teda

Reagovat
smazaný uživatel

go fucking čobol web

Reagovat
patas92

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jour ingliš is fakin óvsom, jú ár from inglend?

Reagovat
smazaný uživatel

další čobol ???

Reagovat
smazaný uživatel

plís in ingliš, aj dont andrstend jú

Reagovat
Billy McClane

nekst džobl

Reagovat
Switchback

Costa

Reagovat
smazaný uživatel

To je čůrák ten Costa to je neuvěřitelný

Reagovat
Kenneth

Costa se zase předvádí.

Reagovat
madridcan

Aby si sa nepojebal Costa. Jebne mu hlavou do hlavy a ked dostane po papuli, tak uz ma ukrivdeny ksicht. Rovnaka pica ako Pepe v tomto.

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe na Costu nemá je v tom sice taky dobrej ale Costa je jinej level

Reagovat
Atlético de Madrid

Pepe je hlavně zákeřná píča, Costa na nikoho nedělá prasácký zákroky..

Reagovat
CHONG

Tohle je strašný folklór, kdy Pepe někoho zranil?

Reagovat
Atlético de Madrid

Takovejhle psychozáchvat Costa nikdy neměl:

http://www.youtube.com/watch?v=jKt4IBxD5oo

Nikdy nikomu záměrně nešlápnul na ruku:

http://www.youtube.com/watch?v=SpMhYp0BxOg

Nikdy neudělal takovejhle šlapák na nohu (a je jednou, jestli Alvés simuloval nebo ne)

http://www.youtube.com/watch?v=ATCdVve85GU

Reagovat
smazaný uživatel

A mohl bych se tě zeptat kolik takovejhle zákroku udělal Pepe tuhle sezonu?? Řeknu ti kolik ANI JEDEN je to v tuhle sezonu jeden z nejslušnějších obráncu :) Tak tady nebreč :D Stejně Atletico dneska prosere a titul vám veme Barcelona v posledním kole a předá ho Realu

Reagovat
AndR

Sice míchám jablka a hrušky a je to blbost sem zatahovat, ale Breivik je v tomto roce také jako beránek.

Povaha a osobnost se nezmění.

Reagovat
CHONG

Proboha

Reagovat
smazaný uživatel

Tak srovnavat Breivika s Pepem to ses fakt asi trošku posral

Reagovat
Euphael

On spíš srovnával činy, tak to nepřekrucuj. To, že to neudělal tuto sezónu nemění nic na tom, že musí mít vymrdáno v hlavě, když to někdy udělal. Costa takový zákeřný není, i když je zmrd jiným způsobem.

Reagovat
CHONG

Když pominu, že to srovnání je úplně mimo mísu, tak to má ještě jeden háček, Anders je v base, takže je asi jasné, že je v tomto roce jako beránek.

Reagovat
AndR

Vida, možná se při zamyšlení dostaneš k tomu, jak to bylo myšleno

Reagovat
CHONG

Je to prostě nesmysl, Anders nemá jinou možnost, než se chovat jako beránek, neboť je k tomu donucen, Pepe tak činí ze své vůle.

Reagovat
AndR

Zatím tak činí.

Povaha a osobnost je věc, která se nezmění.

Když si to převedeš do té věty, kdy píšu, že Breivik je teď také jako beránek, tak se třeba dopracuješ k tomu, o co mi šlo.

Možná to raději napíšu ještě potřetí, Pepe má svoji povahu. To, co dělal, je v jeho povaze a zůstane tomu tak. Jestli se zlepšil, tak je to fajn a šlechtí ho to, ale zkrat mít bude a opět se projeví jeho povaha.

Reagovat
CHONG

Chápeš vůbec to, že Anders nemá jinou možnost, než se chovat jako beránek?

Reagovat
AndR

Chápeš vůbec to, že Breivikův čin je věc, která se nepříčí jeho povaze a osobnosti? Že je to věc, kterou by se neštítil udělat znovu? Člověk, který není zvrácený, tak by nikdy nic takového neměl potřebu dělat. Pochopíme?

Reagovat
CHONG

Takže ještě jednou, zaprvé už ta původní premisa, že povaha a osobnost člověka se nikdy nemění, je mylná, zadruhé proč srovnáváš člověka, který vystřílel 77 lidí s někým, kdo občas udělá ostřejší skluz, ožene se loktem nebo na někoho plivne a zatřetí, tím posledním příspěvkem jdeš vlastně sám proti sobě, protože samozřejmě, že by to Anders udělal znovu, jediný důvod proč tak neučiní je ten, že je ve vězení, kdežto Pepe pořád hraje, má svobodnou vůli a ten svůj "slavný" výbuch už nezopakoval.

Reagovat
AndR

Nemění, zůstává to v tobě, máš to geneticky dané.

Já rozhodně svoji povahu nejsem schopný změnit, nelze to, i když se snažíš.

Jak jsem psal hned o kousek níže, z mé strany k žádnému srovnání nedošlo. Pouze jsem se snažil podložit fakt, že to, co někdo předváděl, tak má v povaze, jinak by tak nikdy nemohl učinit.

Jsem toho názoru, že Pepe se vybarví a tradičně zase něco předvede.

Mimochodem, když se tak snažíš, pochopil bych to, že napíšeš něco ve smyslu, že Pepeho zákroky a jiné nečestné skutky byly zejména v těch nejdůležitejších zápasech, kdy pracují nervy, a tak to není jen kvůli povaze. Koneckonců Zidane rozhodně nebyl žádný idiot a přesto se nechal vyprovokovat.

Já se ale pořád přikláním k tomu, že v případě Pepeho je to povaha.

Reagovat
CHONG

I povaha člověka se může za dobu jeho životní cesty změnit.

Reagovat
AndR

Nemyslím si, že přímo povaha se změnit dá. Já pod tímto beru to, co se právě ovlivnit nedá.

Ona je asi i blbost to soudit. Jestli se jedná o zkraty nebo o povahu v případě Pepeho ... to musí vědět on sám. Každopádně šlápnout někomu na ruku, když leží a je nejvíce zranitelný ... přijde mi, že je to spíše ta povaha .

Ale dobrý, beru to, co píšeš, máš v něčem pravdu.

Reagovat
AndR

Neočekával jsem, že budeš natolik inteligentní, abys pochopil, že z mé strany k žádnému srovnání nedošlo. První část je fakt, druhá část je ta část, která je můj názor a vyjádření k tomu, jak píšeš, že letos náhodou neudělal nějakou sviňárnu.

Nepochopili, nevadí, ani jsem to neočekával.

Reagovat
smazaný uživatel

A fanda Bayernu 05 a Atletica to vysvětluje hodně věcí

Reagovat
AndR

Fanda Bayernu jsem. Hodnota 05 není zas tak vtipná, jak si myslíš, vtipné, respektive úsměvné by to bylo u týmu založeného v roce 1905, 1805 atp.

Pokud hledáš cosi za tím, že Bayern prohrál s Realem ... ano, prohrál, Real byl lepší, ztrapnil nás, respekt před výkonem Realu, zasloužili si tím, jak hráli nás rozsekat.

Fanda Atlética nejsem, pouze mi jsou sympatičtí, obdivuju fakt, že jsou schopni i bez astronomických částek hrát na špičce.

Co se tímto přesně tedy vysvětluje?

Reagovat
CHONG

Jednou se Pepemu přesypou v makovici kuličky a bude o tom mluvit do skonání světa. Alves tam vůbec nemá co dělat, Pepe se ho ani nedotkl a co se týče toho šlápnutí na ruku, tak lumpárny v podobném duchu má Costa na pažbě taky zařezané.

Reagovat
Atlético de Madrid

Ježiši vždyť toho bylo plný každý El Clásico.. Pepe a Ramos jsou prostě dvě největší prasata v La Lize, Costa takovýhle fauly prostě nepáchá, svoje karty dostává za simulace, za protesty, za rvačky, ale ne za tvrdý fauly fauly.

Reagovat
CHONG

Kdy dostal Pepe naposled červenou?

Reagovat
Atlético de Madrid

Předloni, neřikám, že se nesklidnil.

Reagovat
CHONG

Přesně tak, předloni navíc za "zákrok" při kterém se soupeře ani nedotkl. Hotová zrůda.

Reagovat
patas92

Reagovat
Mishko
Reagovat
Atlético de Madrid

Tak to samozřejmě je, neřikám, že to je nějakej beránek. Je to ovšem možná tak to nejdrsnější, co od Costy najdeš. U Pepeho s Ramosem je plnej youtube zákroků na nohy, zezadu, lokty v obličeji...

Reagovat
Mishko

Písal si, že Costa nepácha také fauly ako Pepé, ale dostáva karty za simulácie, protesty a rvačky... Tak nezavádzaj

Reagovat
hntlyl

To byl Godín, ne Costa.

Reagovat
Atlético de Madrid

Ježiš no jo vlastně Tak to Costa neudělal už vůbec nic mimozního,celkem běžná situace v běhu.

Reagovat
Mishko

úplne bežná prečo nereaguješ aj na video o 3cm nižšie?

Reagovat
Mishko

A nie, toto nie je podobné situácii Pepe vs Dani

https://www.youtube.com/watch?v=yB_BMAb3V8E

Reagovat
Atlético de Madrid

Toto je podobný tý situaci, dopustil se prasáckýho zákroku, samozřejmě. Jde o to, že jich je prostě naprostý minimum a u Pepeho najdu fakt drsnejch aspoň 10-15, když si dám práci..

Reagovat
Mishko

10-15? toto je aj ako vtip zlé...

Reagovat
SIRBRANIKE

www.youtube.com/watch?v=dFx-2SPvwfA nie, on to urobil len raz myx. dva krát....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdy dostal Pepe tu červenou? řekni nám to!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo Costa jen na všechny plive dává jim hlavičky mlátí je do koulí a provokuje 90 minut v zápase prostě PAN PIČA

Reagovat
Atlético de Madrid

Jasný, mně to taky přijde blbý. Ale to ty protihráče absolutně nijak neohrožuje na zdraví, většinou je to ani nijak nebolí. On Costa se chová jako vychcanej provokatér, ale nemá to ten agresivní přesah, jako u Pepeho.

Reagovat
Billy McClane

Ze ti nie je trapne obhajovat tu niekoho ako Costa.

Reagovat
CHONG

O to víc je nepochopitelné to, že ti stejní lidi, kteří nadávají Pepemu do čuráků, vynášejí Costu do nebes.

Reagovat
Ed_Hazard

ty vole, Levante si ich pekne vodí.....

Reagovat
smazaný uživatel

příště zkus ten fotbal i zapnout a ne se jen podívat na výsledek

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

teď ses doufám spletl a chtěl jsi reagovat na svůj komentář

Reagovat
Ed_Hazard

2:0, serus čáu

Reagovat
smazaný uživatel

2:2, serus čáu

Reagovat
smazaný uživatel

Levante zatial prekvapuje, okrem tej velkej sance ich do nicoho nepustili a hlavne vo vzdusnych subojoch. Len tak dalej

Reagovat
Euphael

Myslíš spíš postraní je do ničeho nepustil.

Reagovat
DieFohlenBMG

Ot: http://www.livesport.cz/zapas/IJkDWxs3/#prehled-zapasu 2 góly z jedné střely, to umí jenom Anzhi

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to Atleti otočí

Reagovat
Carlos Juan Pablo

snad ne

Reagovat
CHONG

Uvědomujete si vůbec, že když prohrají, tak jste ještě pořád ve hře o titul?

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečnost vysvětlovat toto.

Reagovat
CHONG

Já jsem věděl, že fanoušci trávníkářů jsou idioti, ale nezvládají ani jednoduchou matematiku, to překvapilo i mě.

Reagovat
Switchback

Na druhou stranu ta šance je vážně minimální

Reagovat
Kenneth

Proč minimální? Real ma ještě 2 mače venku kde můžou klidně remizovat a rázem můžete vyhrát v posledním kole titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono, ať je jaká je, pořád tam je.

Reagovat
CHONG

To je snad jedno, ne? Šance pořád je a vy budete radši fandit Atléticu, neskutečné.

Reagovat
Switchback

To, že šance tam je jsem nevyvrátil, jen vzhledem k tomu jak dobře real hraje, tak si nemyslím že zaváhá ... a určitě nepatřím do skupiny, kdo fandí atletům jen proto, aby real nevyhrál titul ... dneska věřím ve ztrátu atletica, aby se rozhodovalo až do posledního kola ... akorát škoda, že barca včera zaváhala, mohlo ty bejt víc zajímavý ... ale každej se na tohle dívá jinak no

Reagovat
madridcan

Oni sa nevedia spamatat z toho, ze s tou srackovou hrou este maju sancu aspon na nejaku trofej

Reagovat
Kenneth

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Já být fandou Barcy takhle od televize, tak bych titul ani nechtěl.

Reagovat
Mishko

nie si ty náhodou jeden obrovský fanúšik Barcelony?? Či si ťa mýlim s iným martym?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem.

Reagovat
Mishko

tak to sorry

Reagovat
madridcan

Nie, on iba Sparta a pritakavac Barcelony. Kontrast televizie a bytie na stadione po vcerajsku tak vyzera este zaujimavejsie

Reagovat
smazaný uživatel

V čem?

Reagovat
smazaný uživatel

jedem Levante ještě jeden kousek jim tam šoupněte

Reagovat
madridcan

Sissoko hra vynikajuco

Reagovat
misinho7

nechapem miestnych Cules sak vy nechapete ze ak atleti prehraju tak vy stale mozete ziskat titul ?! atleti este mozu zakopnut s Getafe a potom uz bude vsetko iba na vas ... za predpokladu ze zavahame este aj my

Reagovat
CHONG

Nabízí se pouze jediné slovo - debilita.

Reagovat
patas92

Nebo se jen na věc koukáme střízlivým pohledem a dokážem ocenit formu Atletica a hlavně Realu, který už jen těžko někde ztratí

Reagovat
CHONG

Ale piču, ztratit se může všude, pokud máte šanci na titul a fandíte přímému konkurentovi o něj, tak jste prostě másla.

Reagovat
Billy McClane

Nechapes, ze vo vzduchu visi treble Realu? Ved to je ich najhorsia nocna mora.

Reagovat
patas92

S naprosto klidným svědomím ti dám za pravdu

Reagovat
CHONG

To je mi fuk, jsou fanoušci Barcelony, mají šanci na titul, tak mají fandit Barceloně.

Reagovat
Billy McClane

Maju, ale ja im rozumiem a kazdemu je jasne ako to posledne kolo dopadne. Moralizovat ich za to je absolutne zbytocne. Ak by Real vyhral treble, tak ma velku sancu na zisk siestich trofeji v jednom roku a to by ich drblo uz dvojnasobne

Reagovat
CHONG

Rozumím, ale prostě je to zvrácené, kdybychom byli my v této pozici, tak do konce fandím Realu a ostatní jsou mi ukradení.

Reagovat
Billy McClane

To by si bol dost mozno jediny

Reagovat
CHONG

Neřekl bych.

Reagovat
valloire

Reagovat
madridcan

Arda keby hral od zaciatku, tak uz je mozno aj vyrovnane/vyhravaju

Reagovat
Ángel di María 22

Prisel jsem teda az na druhej polocas, ale dyt to Levante brani hrozne, jak to muze bejt bez golu? Navic casto i v malo lidech, zadnej beton, trochu zklamani

Reagovat
madridcan

Jazdia po prdeli ako zvyknete vraviet. Velmi dobre blokuju kazdu jednu strelu. Navas ,,len" nejake dva zakroky. Teraz zase uzasny blok.

Reagovat
Ángel di María 22

Navas ted pekne.

Reagovat
2miguel1

.

.

ako nechcem nič hovoriť ale tento výsledok nič nerieši pre Real, ak by bolo najhoršie tak to jednoducho Atletiku doma pustíme, a Atletiko si doma s Malagou poradí ....dnes avšak može Real prehrať, Valencia je predsa len Valencia, takze pome Levante a Vale!

Reagovat
Ángel di María 22

Neřeší. Jediná, málá šance, by pak byla Malaga akorát a to je utopie. A hlavně ještě klidně otočí tohle.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Mishko

Nerieši to veľa, ale určite viac, ako výhra Atletica... Samozrejme, my sa musíme sústrediť na súboj s Valenciou, ale ak by Atletico zaváhalo, bolo by to obrovské nakopnutie. Nehovoriac o tom, že pre Vale to je 5. náročný zápas v priebehu 15 dní, navyše po veľmi smolnom vypadnutí z EL, takže psychicky na tom skvelo nebudú. Kým my sme na tom naopak

Reagovat
smazaný uživatel

Vy hlavně s Atleticem nejste v pozici aby jste jim něco nechávali Kždopadně ta logika necháme to Atleticu aby to nevyhrál Real-------- To je takové BARCELONSKÉ

Reagovat
madridcan

Ak dneska Atletico zavaha, tak Valencia dostane o tri goly. Som si 100% isty. Z toho da Ronaldo minimalne dva.

Reagovat
One-Real

Nic neresi?

Reagovat
smazaný uživatel

"ak by bolo najhoršie tak to jednoducho Atletiku doma pustíme"

A tobě to přijde v pořádku? Navíc chceš, aby jste poslední zápas v sezoně doma prohráli? Aby byla případná Puyolovo rozlučka na NC poznamenaná tím, že jste ten zápas vypustili?

Reagovat
DreamTeam

No hlavne pustit nekomu jen tak zapas, to uz zavani s korupci.A nebylo by od veci aby si na to spanelsky svaz poradne posvitil.

Reagovat
smazaný uživatel

No, takhle bych to zas nehrotil. Zase to nejsou amatéři, aby to pustili nějak hodně okatě.

Reagovat
DreamTeam

No podle to jsou amateri dost velci

Reagovat
Atlético de Madrid

wut? vždyť tahle prohra dává ten titul tak na 80% do rukou Realu, Barcelona je favorit a my tam potřebujem vyhrát...

Reagovat
2miguel1

ak by výhra Barcy nad Atletikom znamenala aj tak nezískanie titulu pre barcu a titul by mal Real, myslite si že by vyhrala? Bože nebudte smiešní, Atletiko je ovela menšie zlo pre Barcu

Reagovat
Mishko

ak by mala Barcelona po tom zápase v prípade výhry skončiť 2. (teoreticky v prípade zaváhania v súbežne hranom zápase Realu aj 1.), preskočiť rivala, ktorý ju vyradil z LM a naviac by to bola (nielen) Puyolova rozlúčka pred domácimi divákmi, myslíš, že by to bolo až také jasné, že by im to pustili??

Reagovat
2miguel1

všetko rozhodne dnešný zapas s Valenciou ....my sme snimi doma prehrali..ak dnes Real prehrá tak titul može získať Real,Barca aj Atletiko...ak Real vyhrá tak titul má Atletiko(ak neprehrá doma s Malagou)

Reagovat
Billy McClane

cize ak chceme tuto sezonu vyhrat titul, tak by sme dnes mali umyselne prehrat s valenciou?

Reagovat
CHONG

Reagovat
CHONG

Strašně mě baví, jak slovenský fanoušek už teď ví, jak jim to trávníkáři prostě bez boje pustí.

Reagovat
madridcan

aj ja som slovensky fanusik a co ma byt?

Reagovat
CHONG

Tady nešlo o to, jestli český, slovenský, maďarský apod., ale fanoušek z jiné země, který to sleduje pouze v televizi a na internetu a mluví, jak kdyby byl členem nejužšího vedení.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
patas92

ty kokso to je zámek

Reagovat
smazaný uživatel

Juj, to mohol byt gol. Atletico do toho !!!

Reagovat
patas92

Navas

Reagovat
smazaný uživatel

Navas neskutečný.

Reagovat
smazaný uživatel

GOLOLOLOL

Reagovat
smazaný uživatel

Kuuuuurva

Reagovat
Billy McClane

goooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!

Reagovat
Ángel di María 22

Pěkně, no.

Reagovat
ACSeRw!n

golasoooo!!!

Reagovat
C0br

goool

Reagovat
patas92

lol

Reagovat
Ed_Hazard

fandíš Barce......Barca v sračkách, fandíš Atletom......Atleti rupnú v Levante a prejdeš ku komu?? skus teraz Getafe

Reagovat
smazaný uživatel

To je v piči...

Reagovat
Mishko

Reagovat
Jerichoo

anoooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

ty woe...že my si tu včerejší debilní remízu budem ještě vyčítat!!!

Reagovat
2miguel1

ten bod može byť ešte zlatý ...

Reagovat
One-Real

Levantee, kurz na prohru max o gol 2.

Reagovat
Kyrill

taky

Reagovat
smazaný uživatel

to je konec toto...MARTINO VEN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a ted ještě večer výhra Realu a sranda může začít

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooool

Reagovat
patas92

Snad sousedi z Valencie dneska na Levante navážou

Reagovat
smazaný uživatel

žltá

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto sa necakalo ale Levante za vysledok zatial vyborne

Reagovat
One-Real

Castilla bojovaaaaaaat

Reagovat
Honza Matoušek

No tak to jsem zvědavej, jak se s touhle situací vypořádá Barcelona.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem přišel z fotbalu a nestačím se divit Atletico právě má dozvuky z postupové kocoviny?

Reagovat
smazaný uživatel

sakra jak to teď je, jsem z toho zmatený...když Real vyhraje do konce ligy všechno, Atletiko dneska prohraje a další zápasy vyhraje a Barca ho v posledním kole porazí - tak kdo bude mít titul?

Reagovat
madridcan

Real

Reagovat
smazaný uživatel

Real.

Reagovat
smazaný uživatel

Real

Reagovat
Atlético de Madrid

Real... prostě potřebuje, aby Atlético ztratilo 4 body..

Reagovat
smazaný uživatel

Real.

Reagovat
smazaný uživatel

Real.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro jistotu ještě jednou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Barcelona Atlético neporazí

Reagovat
Ed_Hazard

to je uplne jedno, stačí ak bude remíza

Reagovat
2miguel1

Atletiko ....lebo úbohý real má len 1bod s Atletikom ...Real titul nezíska...pre nas je už len šanca ak dnes Real prehrá alebo prehrá v suboji s Valladolidom ktorý hrá o ligu

Reagovat
2miguel1

Barca ho neporazí ak by to znamenalo titul pre Real to je už fakt tak retardovaní ??? !!!!

Reagovat
Billy McClane

Nemusite ho porazit, staci nam remizka

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt na zlost...vyhrát to včera, tak jsme krásně zpátky ve hře

Reagovat
smazaný uživatel

Kurz 17 no... hlavně, že sem všechno hodil na debilní Graz.

Reagovat
Ángel di María 22

Hlavně nikde neni psáno, že my vše vyhrajem. Já bych ty venkovní zápasy nepodceňoval, kór s týmem, kterej bojuje o sestup, ztratit se může kdekoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne nikdy nepodceniť ten najbližší, teraz to už je ako play-off

Reagovat
madridcan

Jasne, ze vyhrame.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Mishko

njn aj podľa mňa to budeme mať najťažšie s Valladolidom. Dnešku sa nebojím

Reagovat
madridcan

Tycka Ti dneska gol nedaju, uz strach nemam

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že tak

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci být špatný prorok, ale nejhorší možný scénář pro Atlético prohrát titul a stejně tak ve finále LM Snad se to nestane

Reagovat
CHONG

Snad jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

doufejme že máš pravdu

Reagovat
Kenneth

A nebo vsechno sebere Atletico a to by bylo fakt na psychiatrii.

Reagovat
smazaný uživatel

Snová sezona si možná zaslouží snové zakončení

Reagovat
Billy McClane

Kiez by to bol druhy Leverkusen

Reagovat
Ed_Hazard

to niee, ja im vrch tabuľky prajem a naopak, bodaj by sa k nim pridalo aj Bilbao a ďalšími týmami (Vale, Socky, Sevilla...)

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, kdo to sleduje.. co Diego? Unáší zatím? Nebo už dělal nějaké rozbroje?

Reagovat
madridcan

Aspon na nejaky klub z Valencie je spolahnutie pri Atleticu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
smazaný uživatel

Tyjo, naposledy bylo takovýhle drama v 06/07, jak do toho byla namočená ještě Sevilla a rozhodovalo se v posledním kole, ne?

Reagovat
Ángel di María 22

Jj, o tom je vyborejnej sestrih zaveru sezony nekde na youtubu.

Reagovat
madridcan

kola predtym

Reagovat
madridcan
Reagovat
smazaný uživatel

Když se podívám, kolik bodů stačilo na titul

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico na to nemá mentálně, příští rok boj o záchranu

Reagovat
Phillipinho

Presne

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že už nehraje za Levante Mr. Sergio Ballesteros

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico vďaka za prehraný tiket vy ste takí koko*i

Reagovat
CHONG

Tohle mě vždycky pobaví, někdo vsadí na kurz 1,2 a pak pičuje

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to byl fakt kurz 1,2, tak to byl podvod roku!

Reagovat
smazaný uživatel

1,22

Reagovat
smazaný uživatel

Levante doma je nevyzpytatelné, nevsázet

Reagovat
smazaný uživatel

U mě si na experta hrát nemusíš, já to nevsázel. Jen poupravuju, ten kurs si pamatuju.

Reagovat
smazaný uživatel

ale chtěl si

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre ty sa staraj o svoje veci nie každý je dokonalý ako ty

Reagovat
F.Torres

když to neumíš, tak se na to vyprdni, vezmi si tajtu radu k srdci

Reagovat
smazaný uživatel

Oni se z tý CFC nepoučej prostě, zas jenom posraný do srovnaný obrany, takhle nedaj góla ani do půlnoci.

Reagovat
Pinturicchio

ATLETICOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

HALA MAAAAAAADRIDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Reagovat
Billy McClane

Gratulujem k titulu

Reagovat
Pinturicchio

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak přesně v tomhle je ten fotbal tak nádhernej, ve chvíli kdy to člověk nejvíc nečeká, obrátí všechny karty na stole...

Reagovat
madridcan

river

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Castilla tlaciiit.

Reagovat
2miguel1

-ak chce Atletiko titul, musí veriť že real vyhrá ako dnes tak vo valladolide

-ak chce Barca titul, tak musí veriť že Real aspon raz prehrá a doma poraziť Atletiko

-ak chce real titul, tak musí vyhrať vyhrať ostatné zápasy a dufať, že Barca vyhrá/remizuje s Atletikom, čo je najmenej pravdepodobne ..tento vysledok hrá do karát Barce a nie realu

Reagovat
C0br

wat

Reagovat
One-Real

Jestli ten Jaen neporazi, tak Castilla do treti ligy a cecko ktery hraje ve treti lize klidnej stred pujde do ctvrty ligy. Pojdme borci.

Reagovat
Ángel di María 22

Dobre nesportovni od Atletica.

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico ted velice sportovně nevrátilo balon

Reagovat
smazaný uživatel

díky Levante šance se zvětšila, ale nic neni jistý, večer to bude boj z Valencií, ale věřim že je dáme

Reagovat
madridcan

Ej boj...dostanu na picu

Reagovat
smazaný uživatel

rád bych se mýlil, ale bude to tak 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

to snad ne, Enrique je nesmyslná volba

Reagovat
CHONG

Hoši děkujem

Reagovat
C0br

Costa peacemaker

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
One-Real

Reagovat
smazaný uživatel

tak dnešný súboj Valencia - Madrid zatiaľ 2-0, večer by to chcelo dorovnať aspoň

Reagovat
madridcan

Dufam, ze po Navasovi sa predvedie aj dalsi TOP golman PD Willy Spolieham sa radsej na Malagu ako na Barcelonu.

Reagovat
Al Capone

Tak katalánci jsou prašivý psi, kteří to Atléticu pustí

Reagovat
2miguel1

pochopitelne, že to pustíme ...dufam v zakopnutie Realu, takze tento vysledok hrá pre Barcu, nie pre Real

Reagovat
Ed_Hazard

tomu snaď neveríš ani ty.......túto sezónu ste zo seba urobili pekných šašovcov aj bez pustenia zápasu Atletom........ja sa toho nebojím, tipujem to opäť na remízu

Reagovat
2miguel1

ak to bude znamenať netitul pre Real tak im to pustíme s radosťou, o tom som presvedčený

Reagovat
Ed_Hazard

toto nie je horská liga, sú to profesionáli a pochybujem že by ten zápas odignorovali.....povesť ste si pokazili už dostatočne, týmto by ste padli na úplné dno hovorím, pre mňa to je nereálne

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

dneska vsadit kombinaci remíza Chelsea a prohra Atltika, tak jsem milionář

Reagovat
smazaný uživatel

Reaaaaal jedem kurde voe

Reagovat
smazaný uživatel

mazec, Barcelona může hrát v posledním zápase o titul, pokud vyhraje zápas v 37.kole

Reagovat
smazaný uživatel

A kde jsi nechal Real?

Reagovat
madridcan

si asi nevsimol ako pravy fanusik, ze Real ma este zapas k dobru.

Reagovat
smazaný uživatel

tak počítej, Barcelona vyhraje v Elche, bude mít 88 bodů, Atletico vyhraje doma s Malagou bude mít 91 bodů, tudíž v posledním kole Barcelona může vyhrát titul, Real má 82 bodů, ale čtyři zápasy, což je 12 bodů, poslední kolo 1.Atletico 91, 2.Real 91 3.Barcelona 88, Barcelona vyhraje doma s Atleticem, doufat že Real ztratí body a vyhraje titul

Reagovat
Leo Rekordman

nemoze

Reagovat
Ed_Hazard

čo sa tam na konci stalo? nejaké rasistické urážky na Diopa?

Reagovat
smazaný uživatel

Jen skoda, ze Barca ztratila, mohli mit vetsi motivaci. Kazdopadne to bude paradni zaver, stejne jako v PL..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Levante velmi potesilo a necakaneSmajlík Atletico ma este Malagu kde to bude zaujimave a Barcelona pokial nechce hrat predkolo igy Majstrov a teoreticky chce hrat o Superpohar tak musi nad Atleticom vyhrat.

Reagovat
Al Capone

Předkolo hraje až čtvrtý tým.

Reagovat
smazaný uživatel

prečo by mala hrať predkolo ligy majstrov?

Reagovat
2miguel1

nehrame predkolo z tretieho ....Real je uz von z hry, Barca im nepomoze ...a Malagu doma porazia

Reagovat
smazaný uživatel

Barca ma este teoreticku sancu na 2. miesto kde by hrali Superpohar

Reagovat
2miguel1

uniklo mi nejaké nové pravidlo?

Reagovat
smazaný uživatel

unika ti realita, nepis tu kto koho porazi jak keby si sa vratil z buducnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Takze vravis ze radsej ako by ste sa bili o titul v poslednom kole sa vzdate Ouu Yeee to sa mi paci . Toto je hrda barcaelona.

Reagovat
2miguel1

nie, to je len matematika, pravdepobnost a Espanyol ...nič zlé natom nevidím nechať to radšej Atletom ako Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Posledne kolo sa hra v rovnaky cas takze nebudete vediet pred zapasov vysledok s Espanyolom . Cize budete hrat do plnych .

Reagovat
smazaný uživatel

keby Atleti vyhrali s Malagou a Barca im to necha tak maju titul. A nezalezi ze vyhrame vsetky ostatne ligove zapasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hovorim o tom ze barcelona este bude moct posledny zapas hrat o titul tak to si proste nedovolia vypustit . Stim ze my budeme musiet prehrat doma s Espanyolom

Reagovat
2miguel1

to už viem aj teraz že Espanyol tam prehrá....nieco ako ked hral Real s Mallorcou posledne kolo v 2007....pre real je posledna sanca zavahanie atletika doma s malagou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

nič zlé ste nevideli na nezdanenom neymarovi, nič zlé ste nevideli na nedovolene podpísaných mladíkoch......vy ste komedianti fakt žiadna hrdosť?

Reagovat
2miguel1

žiadna hrdosť ? to my povie fanušík kde jeho klub hrá pekný futbal s držaním lopty určite vacsím ako 33%(bayern) a doma je taký priposraný že radsej bráni( proti Bayernu)

Reagovat
Al Capone

Proti Bayernu jsme byli lepší doma i venku tak co meleš za srance

Reagovat
2miguel1

váš systém bol lepší, resp. platilo to na Pepa..bayern hral svoje, real svoje nehral...od chelsea by to bral, vy avsak takto nikdy nehráte

Reagovat
Al Capone

No ale k ničemu jsme je nepustili, měli jsme více šancí a zaspuženě jsme postoupili. Tak ej uplná blbost psat že jsme byli připosraní. To by jsme hráli jako Chelsea a jen odkopávali.

Reagovat
2miguel1

vpodstate ste hrali tak ako chelsea len stým rozdielom že mate hráčov na protiutoky Ronalda Bale Di ariu, chelsea by protiutoky hrala tiez avsak ona tych hracov nema

Reagovat
Mishko

a to je ten rozdiel, nie?? máme najlepších hráčov na svete na protiútoky, tak prečo ich nehrať proti hádzanej

Reagovat
Al Capone

A??

Reagovat
smazaný uživatel

mali sme viac šancí a k tej tvojej myšlienke "bayern hral svoje, real svoje nehral" ... otočil si to, lebo bayern keby hral svoje, tak zrejme postúpi

Reagovat
Ed_Hazard

v semifinále treba hrať s rozumom, vy ste ukázali minulý rok svoj futbal (0:7 ) my tento rok svoj

Reagovat
Ed_Hazard

ako to myslíš s tým superpohárom? nie je to víťaz ligy vs. víťaz pohára (resp. druhý finalista)?

Reagovat
Al Capone

Prostě všechno co napsal je blbost

Reagovat
smazaný uživatel

blbost je aj to, ze ked ziskame titul v lige s nami bude hrat ako druhy team tabulky Barca? sa spamataj a nepis voloviny

Reagovat
Al Capone

Když my získáme titul tak budeme hrát s Barcelonou supercopu aji kdyby skončila třetí. Když ligu vyhraje Atlético tak budeme hrát s ním.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca by hrala s nami finale Supercopy aj keby bola tretia? len preto, ze boli vo finale Copa del Rey?

Reagovat
Al Capone

Ano. Za předpokladu že my vyhrajem titul.

Reagovat
2miguel1

ÁNO

Reagovat
smazaný uživatel

dik za ozrejmenie to vyzera, ze sa im to v poslednom kole oplati pustit Atleticu

Reagovat
Al Capone

Přesně tak. A to sem pak nakluše jiri a bude házet ramena

Reagovat
2miguel1

aspon vam dvom to dochádza

Reagovat
smazaný uživatel

ale sanca ma aj Barca. ked my vyhrame tri zapasy tak posledny hrame s Espanyolom a Barca s Atleticom. Keby sme my prehrali s Espanyolom a Barca ten posledny vyhra tak titul v lige maju prave oni.

Reagovat
Al Capone

Ale Atlético má 4 body na šašky

Reagovat
Ed_Hazard

asi mi tu niečo uniká ak Barca teoreticky vypustí zápas s Atetikom a tým pádom sa Atletiko stane majstrom, tak príde budúcu sezónu o možnosť hrať Supercopu....nie? to je iný luxus popredu zahodiť šancu na trofej

Reagovat
smazaný uživatel

lenže pre nich je najväčšie zlo vidieť oslavovať hráčov Realu

Reagovat
Al Capone

Ted jsem to o pár příspěvků výše vysvětloval jak to je a ty napíšeš stejnou hovadinu

Reagovat
Ed_Hazard

takže máme na Culés páku

Reagovat
Ed_Hazard

odkial berieš že bude vo finále druhý tým tabuľky a nie finalista z Copy? nechce sa mi to googlovat ale myslím že nemáš pravdu

Reagovat
Phillipinho

Co si to zas vyblil?

Reagovat
smazaný uživatel

pardon pomylil som sa

Reagovat
misinho7

och dneska mi to nedalo vsadit si na Levante pri kurze 16 diki borci

Reagovat
smazaný uživatel

tak počítej, Barcelona vyhraje v Elche, bude mít 88 bodů, Atletico vyhraje doma s Malagou bude mít 91 bodů, tudíž v posledním kole Barcelona může vyhrát titul, Real má 82 bodů, ale čtyři zápasy, což je 12 bodů, poslední kolo 1.Atletico 91, 2.Real 91 3.Barcelona 88, Barcelona vyhraje doma s Atleticem, doufat že Real ztratí body a vyhraje titul

Reagovat
smazaný uživatel

82+12 je 94

Reagovat
smazaný uživatel

před posledním kolem tam mělo být

Reagovat
smazaný uživatel

puntičkáři dyt to tam píšu, ale, poslední kolo, to změnilo podstatu věci

Reagovat
Al Capone

Pokud chceme mít reálnou šanci na titul tak musíme prostě všechno vyhrát. Přes to nejede vlak.

Reagovat
smazaný uživatel

ATLETI !!!

Reagovat
smazaný uživatel

REAL MADRID XI: Diego López; Carvajal, Sergio Ramos, Varane, Marcelo; Xabi Alonso, Illarra, Isco; Bale, Cristiano Ronaldo & Benzema.

Reagovat
smazaný uživatel

super

Reagovat
Mishko

Xabi s Illarom?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

pekná

Reagovat
Ángel di María 22

Gut. A Sami na 10 minut třeba, pojď

Reagovat
misinho7

preco nehra Di Maria?

Reagovat
smazaný uživatel

Bench: Casillas, Coentrão, Khedira, Casemiro, Nacho, Morata, Di María

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe má oddych? Nic jsem nikde o něm nečetl.

Reagovat
smazaný uživatel

já dneska někde na twitteru zahlédl, že dostal volno, ale nevím jeslti je to pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Zřejmě tomu tak vypadá. Aspoň Rafa si zazhraje, to je dobře.

Reagovat
misinho7

viem ze je na lavke ale preco nieje zaklad prsote dvojka Xabi-Illara sa mi vobec nepaci.. to bude pomale , staticke

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia | Alves; Joao Pereira, Ricardo Costa, Mathieu, Bernat; Javi Fuego, Keita; Feghouli, Parejo, Vargas & Alcácer

Reagovat
smazaný uživatel

len 2 zmeny oproti EL

Reagovat
-Kopy-

pohoda

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

nieee on nemoze hrat finale ja sa fakt zacinam bat taka chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Illarra

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapy někde odkaz na HD ?

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, takový tlak nemůžou vydržet celý zápas. Vale pojďme trochu !!!

Reagovat
patas92

Levante vydrželo

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
patas92

Ronaldo

Reagovat
patas92

1000. pro dnešní výhru Valencie

Reagovat
Switchback

Úspěch bude, když vystřelí na bránu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

hm

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Diego

Reagovat
smazaný uživatel

Fúúúúúúú Diego zachránil

Reagovat
smazaný uživatel

Parejo

Reagovat
Kokesh

Luka dost chybí, Illara zatím na facku.

Reagovat
smazaný uživatel

POHYB!!!

Reagovat
One-Real

Offside ani náhodou, ale Marcelo o půli profackovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Traposik

Reagovat
smazaný uživatel

Rapha

Reagovat
patas92

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo ako sa teraz mam p.cistkicky pozeral na toho Alzirana

Reagovat
-Kopy-

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
patas92

Lopez

Reagovat
Mishko

Lopez už podpísal inde tak teraz predal zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

veď vychytal 2 góly, za tento nemohol

Reagovat
smazaný uživatel

nevim, ale tímhle si 100% podepsal ortel

Reagovat
smazaný uživatel

bože tá obrana dnes

Reagovat
Kenneth

Lopez. At uz odtahne na tu lavicku....

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem zase vcera neco napsal. Achjo.. Takovej gol..

Reagovat
One-Real

Rafa. Diego.

Reagovat
smazaný uživatel

dát Varane do takovýho zápasů, génius

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Atletico se vzdá titulu, aby nemuselo platit slavnostní večírek a Real jim ho cpe do řchtánu, moc tahle liga

Reagovat
One-Real

Reagovat
Kenneth

BBC taky potrebuje dneska do pice brany na rugby...

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelove vracania to je fakt komedia

Reagovat
smazaný uživatel

tak po polčase snáď príde ADM za Illarru, prefackať všetkých až na Raphu a ideme na to

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, to teda pekne smrdi, a to jsem si pritom po prvnich 10 minutach myslel, ze to bude snadny..

Reagovat
smazaný uživatel

A my vcera remizujeme, peckaaa

Reagovat
REPLIKATOR

Valencia

Reagovat
smazaný uživatel

Týmy z Valencie zamotávají dneska souboj o titul

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou fakt neskutečný kreténi, Ancelotti se ukázal jako opravdový génius, dát na Valencii takovou sestavu

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou fakt neskutečný kreténi, Ancelotti se ukázal jako opravdový génius, dát na Valencii takovou sestavu

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

udrzaaaat!

Reagovat
smazaný uživatel

Krasa Valencia, zatial jasne lepsi tim, este jeden dva pridat nech bude pokoj.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukáš na to?

Reagovat
-Kopy-

To by šlo

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ma Illarra hrat to finale LM, tak se mame fakt na co tesit.

Reagovat
Ángel di María 22

Verim ze bude hrat Isco.

Reagovat
smazaný uživatel

No to je jeste lepsi napad.

Reagovat
Ángel di María 22

Proti Bayernu i Barcelone hral v tom stredu vyborne. Zrovna v Cope odebiral ty mice unikatne, kdyz se mu da hodne defenzivni uloha, tak to zvladne lip nez Illarra. Jediny reseni by modle me bylo Khedira jinak, protoze neni dalsi hrac, kterej by tam mohl hrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt ani nehral stred, ale drzel se na leve zaloze. Takze to, ze odebiral mice, ukazuje na to, ze zvladne odehrat jeden z nejslozitejsich postu, na kterym se hraci jako Xabi uci celej zivot, kde vlastne celou sezonu nehral ani jednou, v nejdulezitejsim zapasu sezony? To je sebevrazda. Ja jsem pro Casemira, uz jsem tady psal, proc on.

Reagovat
smazaný uživatel

to fakt nie toto

Reagovat
smazaný uživatel

ta jeho chyba v 0:30 stala za to Koke , Gabi si zgustnu

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem nastesti nevidel.

Reagovat
smazaný uživatel

To odporucam si pozri Prakticky to iste co proti Dormundu ale nepadol gol

Reagovat
Magic player

Ta jeho pomalost je do oci bijici, proti Atletum by to bylo videt jeste dvakrat tolik.

Radsi bych tam videl Casemira, nez jeho, jenze ten bohuzel nedostal prilezitost ani dnes, kdyz se pritom jeho nasazeni celkem nabizelo.

Reagovat
smazaný uživatel

možno ho šetrí celú sezónu na finále LM

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, on proste vypada tak, ze neumi nic. Hrozny.

Reagovat
Kenneth

Najednou. Cely leto si tu slintal.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro jsem doufal, ze se neozves. Ale asi ovlivnim to, jak hral predtim a jak hraje ted.

Reagovat
smazaný uživatel

Největším problémem je absence Di Maríi a Modriće, což jsou naše motory. Po jejich boku bude hrát o dost lépe a ta absence Xabiho bude skoro neznatelná.

Reagovat
smazaný uživatel

Neznatelna. Tak na to si pockam.

Reagovat
smazaný uživatel

SKORO! Trochu to znát půjde, ale tak jaloví jako dneska nebudeme. To je dané hlavně absencí Di Maríi s Modrićem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze to bude nejdulezitejsi zapas sezony proti nejlepsimu souperi. Xabi mozna nema nejlepsi formu, ale ty posledni zapasy odehral jako buh a z velke casti i diky nemu ten tym hral tak skvele. A je naivni si myslet, ze nebude chybet a ze ho Illarra nahradi, kdyz se mu letos ani jednou ani nepriblizil, protoze dokazal zahrat slusne jen proti srackam.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nikde nenapsal, že ho plně nahradí, jen koriguju to tvoje, že se "máme na co těšit", jak kdyby záloha Di María - Xabi Alonso - Modrić znemanala nějaký průšvih. Nehledě na to, že nevím, jestli vůbec bude hrát Illara a taky na to, že ať nastoupí s Di Maríou a Modrićem kdokoliv, pořád máme o třídu lepší zálohu než Atlético a porazit se můžeme akorát sami. Letos jsme s nimi prohráli jednou na podzim, když jsme hráli úplně jinak, od té doby 2 výhry a remíza. Pokud předvedeme alespoň nadprůměrný výkon, vyhrajeme i bez Xabiho, čímž nechci snižovat kvalitu Atlética a taky fakt, že k tomu zápasu musíme přistoupit na 110%.

Reagovat
smazaný uživatel

*záloha Di María - Illara - Modrić

Reagovat
smazaný uživatel

Nesdilim tvuj nazor.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem pochopil.

Reagovat
DreamTeam

Tak jisteze.. Xabi uz neni zadne eso.Angel s Lukou delaji zalohu

Reagovat
smazaný uživatel

No nevim, se podivej, jak zahral proti Bayernu.

Reagovat
smazaný uživatel

A to by ma zaujimalo co vlastne robi Ancelotti s Iscom . On sa dneskam hadam pohybuje hlbsie ako Illarra Vobec sa mi to nepaci

Reagovat
DreamTeam

Jj Carlo ty jsi takovy idiot ze to ani mozne neni Dat dohromady Isca s Illarou do stredu.... to byl zase mistrovsky tah

No ale poprave receno, ten tym co to tam prisel odchodit to je na facku Takhle hrat doma o titul pred domacim publikem,to je sila

Reagovat
Ángel di María 22

A je to tady... To je kolo zatim...

Těch šancí máme dost, minimálně Cristiano měl už aspoň jeden gól dát, ale prostě to tam nepadne. Asi Ángel na plac, no.

Reagovat
Kenneth

Illara musi dolu. A klidne i Marcela.

Reagovat
fajdax

Marcela

Reagovat
smazaný uživatel

no jednoznacne podcenenie supera, dneska hrame zatial ako na treningu, moc lezerne. A tie strely ani nehovorim. Takto sa o ligovy titul nehra. Potrebuju sa zobudit!

Reagovat
-Kopy-

Jinak Pizzi výbornej taktickej tah, těch prvních deset minut jsme to nedávali, tak změnil rozestavění ze 4231 (křídla nestačili pomáhat bekům) a přešli jsme na 442 s tím, že se Parejo přemístil na levou zálohu a Vargas šel na hrot...a od té doby jsme šli nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

Smekám před Diegem, dokázal si rok a půl udržet pozici jedničky v lize, i když stál proti Ikerovi (ten v té době nebyl ve formě a tohle mu snad pomohlo, i když je to jediná velká kaňka v jeho kariéře). Vlastně se tím zapsal tak trochu do historie, protože když se bude vzpomínat na Ikera, tak se vždycky připomene i jeho jméno. Ale je čas se rozloučit, pokud nechce dělat dvojku. Ligu nám z části zkomplikoval/prohrál i on ...

Dalším viníkem je i Carlo, který je sice dobrý, ale několik zápasů nezvládl - viz. dnešní podcenění Valencie, ale naprosté.

Reagovat
One-Real

Akorát pár dní předem jsem přemejšlel, ty ještě žiješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Čau

Jojo, ale nebyl čas tady přispívat, nebo nějak sledovat diskuze. Teď se nudím přes maturu, protože mám mraky volného času.

Reagovat
smazaný uživatel

ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Strašný.. obrana, záloha, útok..všechno.

Marcelo hrozný, jeho centry už jsou pomalu level Alves. Nelíbí se mi ani Varane, gól je z půlky jeho, při tom centru na Paca tam to nechal propadnout a jednou sem nechal chytit moc vysoko. Illarra nemůže hrát s Xabim, on musí sedět na tý pozici, kde je Xabi. Jakmile hraje Ángela/Luku tak je to katastrofa, dopředu nula, dozadu to samý. Do druhý půle tam s těch běhavějších záložníků musí přijít místo jednoho z těch dvou (tady bych to risknul a stáhnul Xabiho). Útok facku za to neproměňování šancí.

Reagovat
smazaný uživatel

toho Marcela už nemohu ani vystát, vždycky sem ho obhajoval, ale co hraje ted strašné, Illarru taky prodat i zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

Illara je náděj, ale u něho je problém, že v pohybu jako Xabi přitom ještě zdaleka nedosahuje jeho kvalit. Dát je vedle sebe je kontraproduktivní jako prase, ještě s Iscem, který je vlastně původně naprosto jiný post. Jsem překvapený, kolik šancí jsme s tou zálohou měli vůbec. Bohužel tuhle sezonu si o více šancí řekl i Casemiro výkony

Reagovat
Mishko

ruka má byť v takej situácii za telom

prečo nedostal žltú hráč Valencie za ten faul na Xabiho??

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

ruka za telom prava a lava v slipoch

Reagovat
patas92

Reagovat
Minister

faul na Xabiho

Reagovat
Mishko

nemyslím ten záver, po ktorom dostal Angel žltú, ale to, čo bolo na začiatku akcie, keď ho zozadu sejmul

Reagovat
smazaný uživatel

live 1,80 Real Mardid all in a zkuste nevyhrát

Reagovat
kiwwi

uz si si madlil ruky co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ángel, posledné, čo potrebujeme, je vylúčenie

Reagovat
kiwwi

Carvajal je fantasticky, fakt ziram

Reagovat
One-Real

Ted nevim jestli to je ironie, v prvni pulce dvakrat nemel ve vapne hrace, jinak hraje dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

aaaale, kiww videl jeden jeho skluz proti bernatovi a hned si z toho udelal obrazek

Reagovat
smazaný uživatel

still better than Smalling

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem i ja se zlomenou nohou..

Reagovat
kiwwi

maka neskutocne dopredu aj dozadu vzdy na 100%...samozrejme pozicne to este moze pokrivkavat, sak je to stale ucho, ale to nasadenie je vyborne

Reagovat
Switchback

wow

Reagovat
-Kopy-

diego bůh

Reagovat
smazaný uživatel

takže do ofenzívy tam máme už len Moratu, super

Reagovat
Firkraag

Nadal by byl dnes mozna prospesnejsi nez Marcelo ne ?

Reagovat
Magic player

Bernat dava Marcelovi tezce na prdel. Skvely dribling, neni liny na krok, parada.

A Case s Fabiem se uz rozcvicujou, tak snad to Carlo stihne vystridat driv, nez v 75. minute...

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo, skoda

Reagovat
smazaný uživatel

ramooooooooooooooooosss

Reagovat
smazaný uživatel

Ramooos!!

Reagovat
One-Real

Takhle má táhnout kapitán.

Reagovat
Mishko

a že nemáme útočníka!

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Kenneth

SERGIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Sergio by mohl být klidně i hroťák

Reagovat
smazaný uživatel

RAMOOOOOOS

Reagovat
smazaný uživatel

btw ve SPanelsku rozhoduje vzajemnej zapas? a ten ma lepsi atletico?

Reagovat
Mishko

áno

Reagovat
One-Real

Reagovat
smazaný uživatel

jj jj

Reagovat
Switchback

ano

Reagovat
Magic player

Momentalne nejgolovejsi stoper na svete goooooolllllllaaaaazzzzzooooo

Reagovat
Atlético de Madrid

V tomhle tejdnu jo, ale v sezoně mu schází ještě jeden gól na Godína

Reagovat
smazaný uživatel

do Škrťa má ďaleko...

Reagovat
smazaný uživatel

to dohání poctivostí a IQ

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu se mi ulevilo, že Ramos zas nevymejšlel nějaký salta atd.

Reagovat
smazaný uživatel

GOoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
stas87

goooooooooooooooooooooool

Reagovat
patas92

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
kiwwi

goooooooooooooooool

Reagovat
Dr. Admess

GOOOOL

Reagovat
-Kopy-

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Carvajal naprosto nezvlada..

Reagovat
smazaný uživatel

Bale dakujemeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
stas87

Feghouli to spravil dobre odrazilo sa to presne na vapno na strelu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

haluzacky pre Vale ja som spokojny s tym ako to spravil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Pěkně Vale..

Ale jako fotbal výbornej, opravdu dost mě baví, prakticky neustále se něco děje - tempo to má zkrátka větší než takovejch 85 % zápasů Premier League..

Reagovat
fajdax

Reagovat
kiwwi

neviem ci tempo, ale sanci urcite...fakt sa na to dobre pozera

Reagovat
vitasrp

Jako ono je to dáno i tím, že ty obrany tam nehrajou tak hluboko a nejsou tak organizovaný, tudíž je tam víc soubojů 1 na 1, čehož ti ofenzivní hráči dokážou využít. Nicméně aspoň je to zábava, když si vezmu dneska ty dva odpolední zápasy v Londýně, byla to přímo neuvěřitelná nuda.

Prostě jako oddychovka takhle večer naprosto ideální..

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dr. Admess

Jinak celej zápas nestačím zírat na Keitu. Kde se to v něm bere, ty vole?

Tohle je pro Vale brutální kauf, pokud hraje furt tak jak dneska. Obrovskej přehled při rozehrávce a hlavně jeho souboje o míč..

Reagovat
smazaný uživatel

po pici je dnes uplne

Reagovat
patas92

černý, o kousek pomalejší, Bus

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt byl skvelej i v Seville

Reagovat
Dr. Admess

Vale nesleduju. Tak proto... Jinak mě to těší, mám ho rád, je to sympaťák.

Reagovat
-Kopy-

hraje takhle pořád

Reagovat
Dr. Admess

O to víc mě to těší, že když tu byl článek o tom, jak jste ho získali, a všichni ho hned odepisovali a ten tah považoval za hodně zoufalej z vaší strany.

Reagovat
smazaný uživatel

Keita je pan futbalista.

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

může mi prosím dát někdo stream, kterej by se nesekal? děkuji

Reagovat
nani92
Reagovat
smazaný uživatel

děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
nani92

Niekedy jednoducho musíte streliť gol, aby ste mohli další dostať

Reagovat
-Kopy-

Keita, Feg a Dani

Reagovat
smazaný uživatel

toto je neskutočné dnes

Reagovat
Magic player

Cristianovi to tam musi padnout, branici hraci Vale mu davaji hodne prostoru, casto zbytecne ustupujou misto aby sli do tacklu, tak snad toho vyuzije a neco mu tam spadne, jinak jsme nahrani.

Reagovat
smazaný uživatel

Strasne se mi libi Feghouli, sel neskutecne nahoru za posledni dva roky.

Reagovat
smazaný uživatel

ten je nas, nesahat na nej

Reagovat
smazaný uživatel

uff, ale ten stred Realu to je prechodne jak svina, neskutocne

Reagovat
smazaný uživatel

strasny to je..

Reagovat
smazaný uživatel

Carvajal idiot, minimalne zluta.. tak ted jsem videl opacko, jasna cervena..

Reagovat
smazaný uživatel

Dani žltá, ale aj Parejo za ten sklz

Reagovat
smazaný uživatel

za me jasna ruda, normalni pestovku mu dal..

Reagovat
Switchback

Carvajal měl teď štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo nejlepší bek v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo není momentálně ani nejlepší bek v Realu..

Reagovat
smazaný uživatel

když Real útočí a míč má Ronaldo, tak podle mě jo

Reagovat
patas92

what?

Reagovat
kiwwi

zaujimava specifikacia pre obrancu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Magic player

Tak ty si to myslel vazne?

Reagovat
smazaný uživatel

ironia je to

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
drussbarb

Uf, to jsou nervy

Reagovat
Switchback

Výbornej match

Reagovat
smazaný uživatel

to je carvajal ten snědý? předtím nad a ted crise zablokoval při te hlavičce, solidní spoluhráč

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelné jak se jedním zápasem zbavíme všech trumfů v lize. Ještě více neuvěřitelné je, že suverénně nejhorší Barcelona za posledních pět let může vyhrát titul a vše má vlastně ve vlastních rukou ...

Jestli se nevyhraje Decima, tak to bude opět hodně neúspěšná sezona (a Copa na tom nic nezmění). Vlastně dva-tři roky zpátky to byla rekordní jízda, o dvě sezony dále je ten tým zase jiný a nezbylo mu (kromě toho, že máme nejlepší brejky na světa, které ale v lize moc používat nemůže) nic. Škoda toho, že Mourinho je takový ego-maniak a nemá v sobě aspoň kus nromálnosti, musí všude vydržet nejvýš tři roky a pravděpodobně neumí dlouhodobě budovat. Carlo nebyl špatný tah, ale ty rozhodující fáze sezony v lize opravdu nezvládnul, tam je ten rozdíl hroznej.

Reagovat
drussbarb

Ligu máte rozehranou dobře, stačí dneska vyhrát ...

Reagovat
kiwwi

Ramos

Reagovat
Minister

Ramos

Reagovat
Kokesh

Zápas blbec.

Reagovat
Kokesh

A hlavně pro Crise.

Reagovat
Dr. Admess

Ale to řešení brejků Vale ve finálních situacích.. To je škody...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Barca včera vyhrála, tak mohla hrát s atleticem přímo o titul?

Reagovat
patas92

to může i tak

Reagovat
Miguel19

Morata

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

jako ja mam Ronalda strasne rad, ale nechcel by som byt jeho spoluhrac

Reagovat
C0br

dneska 12 střel

Reagovat
fajdax

Proč? Vždyť to mu měl jednoznačně dávat..

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze mu nenahrajes a rve na tebe, potom s nim jdes nekolikrat v opacne situaci a on vzdycky vystreli, ale to je v pohode..

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne ze sam Ronaldo to vzdy v takychto situaciach dava.

Reagovat
nani92

Reagovat
fajdax

Nevim no, Real moc nesleduji.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem si taky dneska rikal.

Reagovat
nani92

dobre, už sme dvaja

Reagovat
Magic player

Souhlas, ale zase jako fanousek musi clovek ocenit, ze on udela pro tu vyhru vse a klidne tam necha dusi, to se bohuzel o nekterych jeho spoluhracich(zejmena o tom brazilskem poziraci bigmacu) rict neda...

Reagovat
fajdax

Morata

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

ale Cris, prosim ta..

Reagovat
smazaný uživatel

Traposik to zasa skusa.

Reagovat
Dr. Admess

Že to tomu CRmu fakt není trapný. Se ještě takhle smát a divit se..

Reagovat
Minister

Tak to bude sranda, keď nakoniec budú mať všetci traja 91 bodov a Barca bude brať titul.

Reagovat
nani92

Ronaldo je vyníkajuci hráč,ale jeho spoluhráčom by som asi nechcel byť

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi, ale no tak..

Reagovat
smazaný uživatel

ja jo, minimalne by to znamenalo, ze hraju za Real

Reagovat
nani92

alebo United

Reagovat
smazaný uživatel

hm, ale to bych si ho radsi uriznul..

Reagovat
drussbarb

Jinak CR7 mne letos herně baví víc než Messi, z několika důvodů, ale ty jeho grimasy, to je jak na divadle

Reagovat
smazaný uživatel

Já to nechápu, neznám asi víc nasvaleného fotbalistu a pořád takhle padá, má to ve svých letech zapotřebí

Reagovat
Mishko

ale veď doňho vrazil, keď mal nabratú plnú rýchlosť... skús sa ty tak rozbehnút ( ) a pri takom dotyku to ustáť...

Reagovat
smazaný uživatel

išiel doň normálne ramenom, a Ronaldo namiesto toho aby šiel tiež tak spadol ako na pieskovisku až to bolo trápne a potom tie grimasy...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, spadnul spadnul, faul to nebyl, tak se zvednu a jedem dal a ne ze lezi a cumi na rozhodciho vyrazem - jakto, ze si nepisknul penaltu?!

Reagovat
Dr. Admess

Co pískl???

Reagovat
smazaný uživatel

ale Valencia pekne futbalova, toto nebude ziadna haluzacka vyhra

Reagovat
One-Real

Odchovanec Parejo.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem se usmival, kdyz dal gol.

Reagovat
smazaný uživatel

parejo pacient, proč takhle tu ligu dehonestují

Reagovat
smazaný uživatel

Ten real ma neskutecnou smulu proste ,snad vyjde ta la decima

Reagovat
smazaný uživatel

v tomhle je cokoliv jenom ne smula

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to myslim z dlouhodobeho hlediska pǐo gooool

Reagovat
Dr. Admess

Fakt ale bude největší fór, jestli to MY dvě kola před koncem budeme mít v rukách tu ligu. To snad ani nejde... Ale jsem si jistej, že bychom to stejně zase posrali...

Reagovat
Kenneth

Nasadte si tricka La Decima, chytte se za cur.aky a bezte se vyfotit....

Reagovat
Kenneth

Nasadte si tricka La Decima, chytte se za cur.aky a bezte se vyfotit....

Reagovat
blunted

5 minut

Reagovat
patas92

5 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej fór je, že by teď fanoušci Atlética měli držet palce Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

však taky držíme

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to si nemyslim, Barca by to atleticu doma tak i tak nepustila..

Reagovat
smazaný uživatel

ale Barca bude mít úplně jinou motivaci, což bude rozhodovat o přístupu jejich hráčů

Reagovat
-Kopy-

pět minut ? za co ?

Reagovat
Kenneth

Jeste se pta...

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
One-Real

Pojdmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo

Reagovat
Mishko

Toto čo bolo?

Reagovat
Miguel19

To si děláš prdel

Tak to je pán

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

blazen

Reagovat
smazaný uživatel

ty ...

Reagovat
smazaný uživatel

Mortal Kombat

Reagovat
smazaný uživatel

RONALDOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Minister

wow

Reagovat
smazaný uživatel

Nr.Nobody ty fandíš komu v Primeře?

Reagovat
smazaný uživatel

nikomu, tu ligu nesnasim, jedinej sympatickej tym je ponorka - Villarreal.

Reagovat
smazaný uživatel

už jsem se lekl, že napíšeš barcelona a budu tě muset poslat do prdele

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Magic player

Nechapu

Reagovat
Dr. Admess

No nic, stejně bysme Atlétiko v posledním kole neporazili a jim i takto bude stačit s náma remíza (pokud vyhrají ten další zápas), takže situace je v podstatě stejná...

Reagovat
Kenneth

Najednou. Kabatnici.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda

Reagovat
C0br

Každopádně kolaps Realu. Spálili neskutečný množství šancí a obrana nahraná.

Reagovat
smazaný uživatel

S takhle slabou obranou a stredem zalohy mohli bejt radi, ze jim vale nedala vic golu..

Reagovat
smazaný uživatel

Spravedlnost zakročila. To máme za tu Sevillu

Reagovat
kiwwi

takze ak Atletico vyhra s Malagou, tak im staci remiza na Nou Camp a pre Barcu vyhra nic neriesi, vsak?

Reagovat
Miguel19

Když Barca win, tak bere titul ne?

Reagovat
patas92

to by Real ještě musel ztratit

Reagovat
Miguel19

Leda hovno.

Reagovat
kiwwi

nie, pretoze ak Real vyhra svoje zapasy, tak bude mat o bod viac ako Barca

Reagovat
Miguel19

Jojo..já ještě na livesportu neměl ten dnešní bod

Reagovat
C0br

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Kenneth

Pane boze tak si to spocitej ne?

Reagovat
Minister

Reagovat
kiwwi

dik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

on je blbej

Reagovat
Minister

Atletico to už musí dať proste.

Reagovat
Dr. Admess

Asi je i dobře, že Real ten gól dal. Fakt bychom si nezasloužili, abychom dvě kola před koncem měli největší šanci na titul.

Snad už si to Atléti pohlídaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdopadne nechapu, proc takhle nehrali uz daleko driv. 82. minuta a stoperi hraji 30 metru od brany..

Reagovat
kiwwi

pretoze vtedy este Valencia nebola tka zatiahnuta

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je zatlacim tim, ze se vysunu na max, ne?

Reagovat
One-Real

No každopádně to znamená jediný, remíza Atletica doma nebo na Nou Campu nic neřeší, musí prohrát.

Reagovat
smazaný uživatel

tak remiza atletica doma resi hodne, pac by musela na barce vyhrat..

Reagovat
2miguel1

.

.

.

boli sme 2minuty od titulu

Reagovat
DreamTeam

Super uz tomu chybi prohrat jen finale ligy mistru..

Reagovat
Minister

Heh, tak realisti budú teraz musieť poriadne fandiť Barce proti Atleticu.

Reagovat
misinho7

Tak ako nikdy v zivote

Reagovat
smazaný uživatel

no snáď už nič nestratíme a do posledného kola pôjdeme s tým, že budeme fandiť Barcelone

Reagovat
One-Real

Ta Ronaldova hlavička 90+4.

Reagovat
smazaný uživatel

neviem naozaj neviem na koho by som tu vinu hodil . Obrana bola dobra az na Marcela klasicky do zadu proste tam prepada . Varane tiez neisty . A DRUHY GOL BOL BALE !! .. sklamal ma zase velmi Illarra . Potesil Casemiro . Morata musi na hostovacku .

Reagovat
smazaný uživatel

obrana nám to dnes prehrala, prvý gól zlé bránenie štandardky, druhý gól nepokrytá druhá vlna

Reagovat
smazaný uživatel

sak ten druhy gol tam ho nepokryl Bale .

Reagovat
smazaný uživatel

A jeste predtim to na stred nakopl na Di Mariu, kterej to tam jak zacek ztratit, kdyz ho obral Keita a z toho ten gol padl.

Reagovat
smazaný uživatel

hovorím, nepokrytá druhá vlna

Reagovat
Ed_Hazard

prvý gól jednoznačne na hlavu Lopéza, minimálne to mal boxovať von z vápna nechápem prečo tam zaspal

Reagovat
DreamTeam

mozna na vsechny hrace v prvnim polocasu ? vsak to bylo neco otresneho jak se tam promenadovalo..nasazeni zadne...takhle se o titul nehraje.. misto aby nastoupil hladovy Real a nasazel 2goly.. Tak tam pobihalo 11exotu v exhibicnim tempu..

Reagovat
smazaný uživatel

no prvy polcas to tempo

Reagovat
smazaný uživatel

Barca vyhraje a Real jeste ztrati

Reagovat
CHONG

Zápas blbec, nezbývá než doufat, že se trávníkáři při rozlučce s jediným sympaťákem v týmu vytáhnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten závěr ligy je dobře schizofrenní, pro všechny tři.

Reagovat
Kenneth

Největší komedianti jste samozřejmě vy. Včera máte v piči, odpoledne největší fanoušci Atletica a pak 5 minut fandíte Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč bychom měli fandit vám?

Reagovat
Leo Rekordman

aby nedali gol

Reagovat
patas92

v posledním kole budeš Barce fandit 90 minut

Reagovat
smazaný uživatel

a v 94. dostanou na 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

madridcan02.05.2014 10:33

1 pre same jednotky v nedelu

Reagovat
CHONG

Po bitvě je každý generál, klaune.

Reagovat
smazaný uživatel

neunášíš to co? nedivím se

Reagovat
CHONG

Naděje na titul pořád je, máme CdR, jsme ve finále LM, takže jsem zatím v klidu, jenom nemám rád takové debily, co si po zápase mastí ego vytáhnutím podobného komentáře.

Reagovat
smazaný uživatel

já to vytáhl protože jsem se prostě nudil a přišlo mi to úsměvné. Real mě dneska stál live 2 tácy, takže rozhodně nemám až tak velkou potřebu tady upozornovat na to, že nevyhrál calm down, decimu vám přeji, titul je mi celkem jedno

Reagovat
CHONG

Tak sorry, já myslel, že si zase nějaký trávníkářský klaun chtěl trochu zarýpat.

Reagovat
smazaný uživatel

nn barcu nemusím už vůbec. Jako trochu něco vyrýpat s kýmkoliv mi není cizí, ačkoliv už jsem zde na ef podmínečně, tak se snažím spíš fakt diskutovat. Ale je fakt, že v těchle "mainstream" diskusích moc ne no

Reagovat
madridcan

No a? Skor na mna vytiahni, ze ako som bol presvedceny, ze rozjebeme Valenciu...to je na facku a vysmech skor

Reagovat
smazaný uživatel

mě nešlo primárně o to něco na někoho vytáhnout, vzpomněl jsem si na ten post, protože byl uplně nahoře, nic osobního

Reagovat
madridcan

madridcan04.05.2014 14:27

Levante obralo o body Barcelonu a my sme sa vymanili az v nadstavenom case dvoma golmi. Verim, ze by to dat mohli. Velka skoda, ze som sa dozil toho, ze sa musim spoliehat na nesympaticke Levante...

tiez nic osobne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prvy polcas uplne podceneny, hrali sme lezerne. toto snad najhorsi zapas Varaneho co som videl, Marcelo bez formy, Benzema zase palil vsade len nie tam kam mal. Dost necakane zakopnutia kandidatov na titul ale este tento bod nieco znamena. Teraz bude musiet zavahat Atletico s Malagou, ked nie tak uz sa spoliehat len na Barcu. A my uz nesmieme zavahat.

Reagovat
Dr. Admess

Každopádně nejvíc z kvarteta (Vale, Valladolid, Celta, Espanyol) jsem rozhodně nejvíc věřil (a furt věřím) Celtě, tak třeba by se taky mohla vytáhnout jako Valencia dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo...tohle padá z velký části na tvojí hlavu - šetřit proti netopýrům Fábia a Angéla po ztrátě Atletů, to ti teda hrubě nevyšlo Dneska by byla naše výhra hodně nezasloužená, Vale hrála hodně dobře. BigMac opět tragickej, Illara bohužel taky bída. Isco??? U Ronalda bylo vidět že z něj stříkaly emoce, gól velká paráda. No nic je na čase zvednou hlavu a koncentrovat se na poslední zápasy sezóny. Hlavně musí vyjít ta LM jinak to bude hooodně bídná sezóna!

Reagovat
smazaný uživatel

*samozřejmě Ángel strašnej večer

Reagovat
Ed_Hazard

inak Parejo je pekná kurva.....včera zdržiaval, simuloval, do súbojov chodil premotivovaný (sklz na členky Carvajala) a po góle sa radoval ako blázon, pri tom im o nič nejde......asi zabudol kde sa naučil hrať futbal a kto ho pripravil na veľký futbal, po včerajšku tej mrdke neprajem nič dobré

Reagovat
smazaný uživatel

je to o IQ a charakteru toho hráče. Já osobně třeba moc nechápu postoj, že hráč hraje v jedné lize za více týmů. Absolutní prasopsi jsou pak u mě ti, kteří hrají za oba městské rivaly, a nemusí to být Primera, stačí se podívat k nám do ligy. Mě jako fanouška některého klubu to prostě uráží. A ještě když předvede Parejo takovou komedii. Holt jeho mozek nedokáže zpracovat tu věc, že když se v klubu změní trenér, že se změní celý klub. Nene, klub i fans jsou totožní. Jsou to ti lidé, kteří se na něj dívali, když v tom klubu hrál. A je uplně jedno, že to třeba není A-tým.

Reagovat
smazaný uživatel

*nezmění celý klub

Reagovat
Ed_Hazard

súhlas, tiež také niečo nemôžem pochopiť, ale ako píšeš je to o charaktere hráča a o tom čo preňho futbal znamená.....pre niekoho to je iba práca, pre druhého vášeň

Reagovat
-Kopy-

Parejo není žádná kurva, nezdržoval, měl toho plný brejle a vůbec se neradoval jako blázen ale jen si políbil si ruku, tak nekecej...a že byl přemotivovanej ? tak to má bejt proti klubu kde vyrostl a pak ho nechtěli

Dani

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Kily

Reagovat
Ed_Hazard

čo je divné na tom že ho nechceli? nemal na to hrať prim v týme, to je normálne v každom jednom týme.....ak na to nemáš, ideš preč

a nezdžoval? čo to bolo za šaškárnu na konci keď ležal na trávniku, prišli k nemu nosítka a on si to nakoniec odkráčal za čiaru sám...

Reagovat
Kily

hmm, ono se už ležení na trávníku vyčítá i hráčům, kteří jsou evidentně zranění

Reagovat
Ed_Hazard

ja mu to nevyčítam, len mi prišlo divné to divadlo s nosítkami......očividne nejaký problém mal keď hneď na to striedal

Reagovat
Kily

divadlo by to bylo v momentě, kdy by si o ta nosítka sám řekl a pak je odmítl

Reagovat
-Kopy-

kde píšu, že je něco divného na tom, že ho nechtěli ? a ne nezdržoval

Reagovat
Navodar

Reagovat
Kenneth

Nechal si donest nositka a pak hned zazracne mohl chodit po svych. Zdrzujici spina, nic jinyho.

Reagovat
-Kopy-

ty seš ubožák, to snad není možný.

Reagovat
Kily

klid, prostě byl přesvědčen, že nějakou pitomou Valencii sfouknou jako svíčku a když to nedopadlo, tak si tradičně potřebuje zchladit žáhu za pomoci nadávek na adresu soupeře, kterého beztak díky své mentalitě bere pouze jako podřadného

Reagovat
-Kopy-

Jedním z úspěšných střelců Valencie byl ve včerejším utkání záložník Dani Parejo. Ten byl následně kritizován, že svůj gól na 2:1 na stadionu Santiaga Bernabeua náležitě neslavil, ale pětadvacetiletý středopolař Los Che to neznalým vysvětlil: „Vyrostl jsem tady a byl jsem tu fotbalově vychován. Mám krásné zážitky z času, který jsem zde strávil a vždy musím respektovat, co mi Madrid dal. Zachoval jsem se tak, jak bych se zachovat měl.“

tady máš tu mrdku

Reagovat
asskicker

co od neho cakas? minule tu tvrdil, ze Ronaldo simuluje 2-3x za sezonu a len hateri Madridu z neho robia simulanta

Reagovat
smazaný uživatel

zmrd no

Reagovat
smazaný uživatel

Parejo: "El fútbol tiene que ser justo, el Atleti merece la Liga" nas odchovanec

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele