Primera División - preview 35. kola

25.04.2014, 08:41, aktualizováno 28.04.2014, 09:13
Previews
Real Valladolid se potácí nad sestupovou propastí. Pomoci mu může zápas na hřišti Celty Vigo, která už je prakticky zachráněna. Z posledních pěti utkání ale Real Valladolid prohrál jenom jedinkrát, takže není radno jej podceňovat. Na záchranu mu nyní scházejí tři body.
Celta Vigo - Real Valladolid  (pondělí 22:00)
Real Valladolid se vznáší těsně nad propastí. Postrčit ho může domácí Celta Vigo, které prakticky o nic již nejde. Za posledních pět utkání ale Real Valladolid poznal silnějšího protivníka jen jedinkrát, takže není radno jej podceňovat.

Celta překročila hranici čtyřiceti bodů o jeden bod a zdá se být zachráněna. O to větší tlak bude vyvinut na hosty, kteří jsou na sedmnácté příčce. Dobře vědí, že předposlední Almería ztrácí jen pouhé dva body, takže o ničem ani zdaleka není rozhodnuto. To si uvědomuje také záložník Fausto Rossi, který se s médii podělil o své pocity z letošní sezony i naděje na záchranu.

V rozhovoru pro oficiální webové stránky Realu Valladolid Fausto Rossi řekl: "Slyšel jsem, že k záchraně je potřeba hranice čtyřiceti bodů. Myslím si, že vzhledem k průběhu letošní sezoně bychom se mohli zachránit i s menším počtem bodů. Počítám s tím, že když vyhrajeme dvakrát a alespoň jednou remizujeme, budeme zachráněni. Všechno, co potřebujeme dělat, je soustředit se na svůj zápas. Nechat ty ostatní týmy za sebou a vnímat jen sebe. To nám může pomoci lépe se soustředit a získat stanovený počet bodů."

To ale nebude snadné, protože Celta Vigo se o záchranu bát nemusí a v posledním utkání nasázela Almeríi čtyři branky. Na stadionu Balaídos se navíc Realu nehraje právě snadno a uvědomuje si to i Rossi. Italský záložník je ve Španělsku na hostování z turínského Juventusu, ale již se na La Ligu dobře aklimatizoval. "Vždycky říkám, že se musíme pokusit vyhrát každý zápas. Když půjdete na hřiště s pocitem, že jste už prohrál, nemá smysl tam vůbec chodit. Ať je vaším oponentem kdokoli, nesmíte to vzdát. Výhra by pro nás znamenala hrozně moc, takže jí logicky tolik musíme také obětovat," dodává mladý záložník.

Porazit Celtu ale bude obtížný úkol, protože ta má ve svém kádru několik velmi zajímavých hráčů. Zejména ofenzivně laděná dvojice v podání Charlese a Nolita již zaznamenala v letošní sezoně dohromady 19 branek a na této metě se jistě nebude chtít zastavit. To dodává i Charles, který v interview pro deník Marca zdůraznil: "Celý tým si uvědomuje důležitost tohoto utkání, protože v pondělí večer budeme hrát o hodně. Vlastně by se dalo utkání s Realem označit za jedno z největších v sezoně. Ani dnes vám totiž čtyřicet bodů automaticky nezaručí záchranu. Takže se nechystáme sundat nohu z plynu," varuje soupeře autor devíti ligových zásahů.

"Vždycky se snažíme vyhrát a já osobně nemůžu být šťastnější. Tým na mne spoléhá, ale zároveň hrajeme jako jedna skvělá parta. Samozřejmě se nebráním většímu počtu branek, ale pokud se zachráním, pak je to vedlejší. Tohle je moje první sezona v Primera Divison, což je pro hráče vždycky těžké. Mám ale skvělé spoluhráče, kteří mě vždy pomohli a trenéra, který mi věří. Podle mého názoru bylo rozhodnutí jít do Španělska správné a nelituji toho. Uvidíme, jak se nám podaří další sezona," dodává Charles.
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Yoel - Mallo, Cabral, Fontás, Jonny - López, Krohn-Dehli, Rafinha - Orellana, Charles, Nolito
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Jaime - Rukavina, Rueda, Mitrović, Peňa - Pérez, Rubio - Larsson, Oscar, Bergdich, Guerra
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.60 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Espanyol Barcelona - UD Almería  (neděle 12:00)
Nedělní program otevřou v poledne Almería s barcelonským Espanyolem. V utkání hraném v katalánské metropoli mají o motivaci postaráno zvláště hosté, kterým stále naplno hrozí opětovný sestup do druhé ligy po jednoroční návštěvě ligové smetánky.

Nedávná série čtyř porážek za sebou značně poškodila šance Almérie na poklidný závěr sezony, který nyní podle záložníka Verzy musí usilovně dohánět. "Nemůžeme již myslet na minulost, protože to nás nikam nedostane. Je třeba poohlížet pouze na zápas s Espanyolem a nic víc."

"Odměnou za udržení by pro nás byla opravdová radost, naopak když sestoupíme, všichni budeme skleslí. Stále jsme ve vzdálenosti dvou bodů od záchrany a máme na to je vyrvat právě z Barcelony,"
pokračoval Verza. Sám bude kvůli zranění nohy v zápase chybět, stejně jako Marcos Tébar kvůli karetnímu trestu. Zato záložník Soriano a obránce Hans Martínez oba mají alespoň šanci na to, že budou znovu po návratu ze zranění znovu připravení a vybráni do hry.

Espanyol sice ze středu tabulky již nemá pořádně kam ve zbytku sezony mířit, ovšem série čtyř zápasů bez výhry v radě by mohla sama o sobě posloužit jako dostatečný katalyzátor a motivace. O rozruch se svým vyjádřením postaral Álex Fernández, jenž uvedl, že zvažuje z důvodu nedostatku herních příležitostí odchod, byť je v Espanyolu rád.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Casilla - J. López, Colotto, Moreno, Fuentes - D. López, Sánchez - Stuani, Pizzi, Simao - García
UD Almería - pravděpodobná sestava:
Esteban - Nelson, Torsiglieri, Mané - Azeez, Corona - Suso, Soriano, Vidal - Rodri
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 3.75 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valencia CF - Atlético Madrid  (neděle 17:00)
Největší potíž, jakou by mohlo toto výsostně atraktivní utkání utrpět, je nedostatek sil a koncentrace. Oba účastníky nedělního klání totiž brzy čekají odvety. Zatímco Atlético narazilo na Chelsea a remizovalo s ní, domácí Netopýři prohráli se Sevillou. Jak se náročné duely odrazí na fyzické i mentální připravenosti obou celků?

Lídr tabulky má šanci pokračovat ve své jízdě za titulem. V cestě mu stojí Valencia, která je odhodlaná uspět na domácí půdě a připravit se na důležitou odvetu Evropské ligy. V ní bude muset dohánět dvougólové manko proti Seville, která si výhru pojistila góly Stéphana Mbiy a Carlose Baccy. Nutno dodat, že zejména ve druhém poločase Valencia sahala minimálně po vyrovnání a do cesty se jí postavilo také břevno, ale to nic nemění na tom, že prohrála.

Teď se bude modlit, aby se stihla dát do pořádku včas. Jméno jejího nedělního soupeře totiž moc optimizmu v boji o body a příčky totiž nevzbuzuje. Trenér Diego Simeone udělal - bez nadsázky - z ambiciózního týmu tým vítězný. Atlético díky skvělé souhře a formě hráčů jako je Courtois či Diego Costa poráží jednoho protivníka za druhým. Když k tomu připočítáme drobná zaváhání konkurence v podobě Realu Madrid a poněkud tápající Barcelony, vychází nám jméno možného nového krále La Ligy.

Jedničkou Atlética je již dlouhou dobu belgický talent Thibaut Courtois, který také v letošní sezoně notně přispěl k současnému prvnímu místu a pokračování v milionářské Lize mistrů. Právě tento mladý brankář odpovídal dotazům čtenářů sociální sítě Twitter. Mimo jiné poznamenal: "Nevnímáme další čtyři zápasy jako finále. Bereme je postupně, prostě je to zápas o tři body. Nechceme si stanovovat, který zápas má větší prioritu a který můžeme trochu vypustit. Odpověď je jednoduchá - každý další zápas je pro nás nejtěžší a nejdůležitější."

"Naší výhodou proti Valencii je určitě možnost odpočinku. Valencia sehrála své pohárové utkání až ve čtvrtek, takže po stránce fyzické připravenosti bychom z toho mohli vytěžit víc. Je ale jasné, že na to nesmíme spoléhat. Každý fotbalista na této úrovni se musí co nejdříve dát do pořádku, takže to určitě udělá i Valencia. Na Mestalle se nikdy nehraje snadno, což jsme viděli už v zápase Copa del Rey."

Atlético se zatím pyšní skvělou obranou a díky tomu pustil Thibaut Courtois za svá záda nejmenší počet branek ze všech týmů La Ligy. Přesto si mnoho zásluh nepřipisuje. "Za to, že se daří celému týmu, nikdy nemůže jeden hráč. Takže i já jsem rád za to, jakou mám obrannou linii. Ti hráči přesně ví, co mají dělat. Pak je chytání šancí daleko snadnější. A má možná trofej pro nejlepšího brankáře La Ligy? Jistě, bylo by příjemné vyhrát Zamorův pohár. Ale do konce je ještě mnoho času."

Valencia by mohla pokořit brankáře Courtoise teprve po třiadvacáté. Bude mít ale těžkou úlohu, protože její program k ní nebyl zrovna vstřícný. Zmíněné utkání se Sevillou ji stálo hodně sil a ani výsledek ji mnoho nepotěšil. Ten ale mohl být o něco lepší, což si uvědomuje také trenér Juan Manuel Pizzi. Ten po zápase chválil své hráče za nasazení a považoval výsledek za nespravedlivý.

"Výsledek rozhodně neříká nic o tom, jak to na hřišti skutečně vypadalo. Kdybychom mohl něco změnit, nic bych nezměnil, protože jsem byl spokojen s přístupem hráčů i se sestavou a rozestavením. Nebudu svalovat vinu na sudího Skominu, nepřísluší mi jej otevřeně kritizovat. Ať si každý udělá obrázek sám. Mrzí mě to, protože jsme hráli opravdu dobře. Když dostanete gól, protože se vám nedaří, je to pochopitelné. Ale my jsme inkasovali v době, kdy jsme drželi míč na kopačkách a soupeře k ničemu nepouštěli," dodal zklamaný Pizzi.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Guaíta - Pereira, Vezo, Mathieu, Bernat - Parejo, Keita - Feghouli, Vargas, Fede - Alcácer
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Juanfran, Alderweireld, Godín, Luís - Turan, Tiago, Gabi, Koke - Costa, Villa
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.50 - 3.75 - 1.62
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Athletic Bilbao - Sevilla FC  (neděle 19:00)
Velmi zajímavý náboj by mělo mít utkání mezi domácí Atlheticem Bilbao a hosty ze Sevilly. Ti sice mají za sebou čtvrteční utkání Evropské ligy proti Valencii, ale teď je snad ta nejhorší chvíle na to, aby byli příliš unaveni. Pokud by totiž prohráli, jejich šance na Ligu mistrů by na úkor domácích rapidně klesly.

Sevilla má ale vynikající formu a nemusí se obávat. Naposledy ji na domácí půdě demonstrovala ve zmíněném utkání s Valencií, se kterou si díky zásahům Mbiy a Baccy poradila a postup do finále prestižní soutěže má na dosah. Daří se jí ale také v domácí soutěži, protože poslední tři zápasy vyhrála. Navíc v nich vstřelila úctyhodných deset branek a jen jednou byla její obrana překonána. Daří se ale také domácímu týmu, který snad s výjimkou zaváhání proti slovutné Barceloně jinak vyhrává.

Toho si je vědom také obránce Balenziaga, které se na mysl dostalo vzájemné utkání ze semifinále Copa del Rey z roku 2009. Tehdy Athletic na stadionu Ramóna Sáncheze Pizjuána prohrál 2:1 a musel manko dohánět v odvetě. To se mu nakonec povedlo a na stadionu San Mamés ještě před přestávkou vedl o tři branky. Balenziaga si na ten zápas dobře pamatuje a ví, že ten nedělní má srovnatelnou hodnotu.

"Doufám, že dokážeme uspět podobně, jako se nám to povedlo v roce 2009. Ani tehdy nikdo nečekal, že bychom po tom prvním zápase mohli postoupit. Nakonec se ale vše podařilo a já na to vzpomínám doteď. Víme, že tento zápas je stejně tak důležitý a proto k němu chceme přistupovat s jasnou hlavou a odhodlaní. Pokud bychom vyhráli, náš náskok na Sevillu by činil už šest bodů, což je v této fázi sezony velmi důležité."

"Víme, co nás čeká. Když se podíváme na způsob, jakým Sevilla končí sezonu, tak nás napadá slovo brutální. V porovnání s první částí sezony se jejich hra neskutečně zvedla, jejich obrana působí výborně a střelci skórují pravidelně. Navíc mají Rakitiće, což je podle mého názoru jeden z nejlepších záložníků ve lize. I kdybychom ale prohráli, tak máme stále ještě k dispozici tři hry. Teď ale není čas na paniku, musíme se vypořádat s velkým tlakem i očekáváním," bojovně dodává obránce.

A ví, proč že to říká. Sevilla zažívá skvělou druhou polovinu sezony a za posledních deset soutěžních utkání prohrála jen dvakrát. To jí vyneslo až na současnou pátou příčku s tím, že na svého nedělního soupeře ztrácí jen tři body. Ve hře je navíc ještě v Evropské lize, kde si poradila s Valencií. I záložník Ivan Rakitić, který se díky skvělým výkonům stal středem pozornosti, si je ale dobře vědom toho, že Sevilla stále ještě není ve finále.

"Odvedli jsme skvělou práci a jsem moc rád, že jsme dokázali vyhrát. Bylo to hodně těžké utkání, zvlášť, když se oba týmy dobře znají. Proti Valencii se nám nikdy nehrálo příliš dobře a to samé bude platit o Athleticu. Přesto, že jsem vyhráli, ale ve finále ještě nejsme a čeká nás ještě velmi těžká odveta na Mestalle."

"Teď se chceme soustředit jen na zápas s Bilbaem, který je pro nás také klíčový. Nesmíme jej vypustit, ale naopak chceme presovat od začátku a dostat soupeře pod tlak. Hrajeme jako tým, jsme jedna velká dobře spolupracující skupina a to je podle mě klíčem k úspěchu. Snad se nám to podaří předvést také v Bilbau," doufá mladý záložník.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Marcos, San José, Laporte, Balenziaga - Iturraspe, Rico, Susaeta, Ander, Muniaín - Aduriz
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Beto - Coke, Pareja, Fazio, Navarro - Mbia, Carrico - Marin, Rakitić, Vitolo - Bacca
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.60 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Villarreal CF - FC Barcelona  (neděle 21:00)
Katalánský velkoklub zasáhla tuto sezónu další rána v podobě úmrtí bývalého úspěšného trenéra Tita Vilanovy. I přesto se však Barcelonští musí maximálně soustředit na La Ligu a případným vítězstvím ve Villarrealu nejlépe uctít památku své ikony. Villarreal však v domácím prostředí zcela jistě nedá Kataláncům nic zadarmo a v honbě za šestým místem bude chtít odčinit porážku z minulého kola.

Po výrazných sportovních neúspěších přišla pro Blauganas další chmurná zpráva, když v pátek podlehl rakovině bývalý kouč Barcelonských Tito Vilanova. Letošní černou sezónu, kdy Barcelona už ve čtvrtfinále vypadla z Ligy mistrů, přišla o několik důležitých opor, prohrála finále španělského poháru či stále čelí sankcím UEFA, by mohl zachránit už jen zisk mistrovského titulu. K tomu ale mají svěřenci Gerarda Martina stále poněkud daleko, jelikož na první příčku ztrácí čtyři body a musí spoléhat na zaváhání svých protivníků.

S černou páskou na ramenou nyní Barcelonští cestují do Villarrealu, kde je čeká tamní Žlutá ponorka, která rozhodně nepatří k slabým týmům Primera División. Navrátilec do nejvyšší soutěže na domácí půdě prohrál zatím jen třikrát a s dvaapadesáti body má stále šanci obsadit šesté místo a dostat se do Evropské ligy. Tým pod vedením kouče Marcelina navíc už dokázal potrápit všechny týmy z první trojky a nyní má ambici výrazně znepříjemnit život i favorizované Barceloně, se kterou naposledy prohrál těsně 2:1.

"Zápasy jako tento jsou odměnou za postup do první ligy. Vítězstvím proti Barceloně by nám mohlo zajistit postup do pohárové Evropy, což by pro nás byl obrovský úspěch. Do zápasu proto vstupujeme s velkým odhodlaní a nadšením," uvedl před zápasem kouč Villarrealu. Marcelino aktuálně nemusí řešit žádné nové absence, tudíž mezi zraněnými jsou v řadách Villarrealu stále pouze obránce Dorado a záložník Pablo Íñiguez.

Zato Martino by mohl o lepení děr v sestavě vyprávět. Barcelonskému manažerovi schází Cuenca, Valdés, Puyol, Piqué, Alba, Neymar a Dos Santos. Oslabeny jsou tak prakticky všechny linie včetně pozice gólmana. Jedinou radostí pro "Tatu" Martina tak může být návrat potrestaného Busquetse do základní sestavy. I tak ale čeká Blaugranas na El Madrigalu složitá práce. Otázkou tedy bude, zda na pochybnosti o své formě Barcelona opět odpoví ve velkém stylu, jak je u katalánského velkoklubu už vlastně zvykem. "My se nikdy nevzdáme boje o titul. Máme vysoké ambice a do každého zápasu jdeme pro vítězství," vyjádřil se před utkáním barcelonský obránce Marc Bartra.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - J. Costa, Pantic, Musacchio, Mario - Cani, Bruno, Pina, Ó. Torres - Perbet, Giovani
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Pinto - Adriano, Mascherano, Bartra, Alves - Iniesta, Busquets, Xavi - Pedro, Messi, Alexis
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 6.00 - 4.75 - 1.44
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Granada CF - Rayo Vallecano  (sobota 16:00)
Probuzené Rayo zavítá v sobotu na půdu trápící se Granady, aby potvrdilo své setrvání v Primera División. Domácí ale potřebují body ještě o něco více než hosté z Madridu a taky by nebylo pro Andalusany od věci předvést se před svými fanoušky po výprasku v Seville.

Andalusané dostali po senzačním vítězství proti Barceloně opravdu studenou sprchu v Seville, odkud si přivezli čtyřbrankový výprask. Jejich cílem je tak nyní napodobit právě svého nadcházejícího soupeře, který se minulý týden dostal na vytouženou hranici čtyřiceti bodů. S Vallecanem navíc mají v poslední době v Grandě velmi dobré zkušenosti, jelikož celek z předměstí Madridu dokázali červenobílí dvakrát za sebou porazit a nedostali přitom ani gól.

Granadu však stále trápí rozsáhlá marodka. Mezi zraněnými jsou například Fran Rico, Jeison Murillo, Riki nebo brankářská jednička Roberto. "Budeme muset počkat, jak dopadne páteční trénink. Hodně hráčů dělá pokroky, ale většinou ještě nejsou stoprocentně fit," vyjádřil se tajemně kouč domácích Lucas Alcaraz. Ohledně sobotního utkání pak lodivod Granady zdůraznil, že jeho tým od Raya ani náhodou nemůže čekat žádnou pomoc. "Lze jen těžko předpokládat, že by Rayo mělo polevit kvůli tomu, že se dostalo do výrazně pohodlnější pozice. Musíme se soustředit především na sebe a nakročit za obhajobou svého místa v La Lize," uvedl závěrem Alcaraz.

Rayo se sice nachází pouze jedu příčku nad Andalusany, ale aktuální forma hovoří jednoznačně v jeho prospěch. Svěřenci Paco Jémeze v posledních devíti zápasech prohráli jen s Realem Madrid a díky důležitým vítězstvím nad Osasunou, Vigem či Betisem už Madridští dosáhli čtyřiceti bodů, což by s největší pravděpodobností mělo zaručit Rayu setrvání v nejvyšší soutěži. Přesto zůstává trenér blesků stoprocentně koncentrovaný i na zápas se svým tabulkovým sousedem a dokonce si stanovil i nový cíl - skončit v první desítce Primea División. "Skončit co nejvýše není jen výzva, ale i povinnost vůči vedení a našim fanouškům. Proto se ještě pokusíme skončit ‚top ten‘. V loňské sezóně jsme dokázali zvítězit šestnáctkrát, letos pouze dvanáctkrát. Máme tedy ještě šanci vyrovnat tento rekord, to ale znamená zvítězit v sobotu v Granadě," uvedl ambiciózně kouč Jémez, jenž oproti svému protějšku nemusí řešit žádné nové absence kromě disciplinárního trestu rumunského obránce Răzvana Raţa.
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Angulo, Ilori, Coeff, Nyom - Recio, Iturra, Fatau - Brahimi, El-Arabi, Piti
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Rubén . Nacho, Gálvez, Castro, Arbilla - Saúl, Trashorras - I. Falqué, Bueno, Rochina - Larrivey
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.30 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Getafe CF - Málaga CF  (sobota 18:00)
Getafe se opět bude snažit vymanit ze sestupové pasti tentokrát před vlastními diváky proti hostům z Malagy. Domácí se pokusí skočit třízápasovou sérii bez vítězství, naopak Malaga bojuje umístění v první desítce a zopakování výkonu proti Villarrealu z minulého týdne by hráčům a především kouči Schusterovi určitě přišel vhod.

Getafe bojuje o setrvání v nejvyšší soutěži, seč může, ale na lepší než nepopulární osmnáctou pozici to zatím nestačí. Přitom Madriďany dělí od nesestupové příčky pouze horší skóre, takže jakýkoli bodový zisk Getafe by mohl ještě zamíchat kartami na chvostu tabulky. Aby se Getafe vymanilo ze sestupového bahna, musí ovšem předvést daleko lepší výkon než v předchozích třech zápasech. Z těch totiž svěřenci Cosmina Contry, jenž je u týmu jen něco přes měsíc, vytěžili pouze bezbrankovou remízu s Levante.

Ještě více alarmující je pak aktuální gólová impotence madridského klubu, jelikož v posledních šesti utkáních vstřelili hráči Getafe jen tři branky a to v rámci jediného utkání. Domácí kouč se ale pokouší všechny výsledkové těžkosti hodit před zápasem s Malagou za hlavu a naopak burcuje své svěřence k mimořádně odpovědnému výkonu. "Tohle bude asi nejdůležitější zápas mé fotbalové kariéry, pominu-li finále rumunského poháru v minulé sezóně. Pro hráče by mělo platit totéž, musí ze sebe vydat maximum. Remíza nebude mít žádnou cenu, pouze domácí vítězství nám dá šanci zůstat v La Lize," vyjádřil se před zápasem bojovně trenér Contra. Tomu bude proti Malaze chybět vykartovaný střední obránce Alexis i potrestaný Lafita. Zranění jsou ještě Gavilán a Moyá.

Malaga ani v nejmenším nemusí řešit tak významné potíže, jako její soupeř. Tým pod vedením německého kouče Berndta Schustera už letos nastřádal pohodlných jednačtyřicet bodů, což mu stačí na desátou pozici. Klidný střed tabulky sice není to, co by čtvrtfinalista Ligy mistrů z loňské sezóny považoval za úspěch, ale vysoké dluhy a zákaz startu v soutěžích UEFA pro tuto sezónu přece jen musely na andaluský klub dolehnout. Malaga však ještě není bez šance skončit na konci sezóny v horní polovině tabulky a aktuální forma Schusterova týmu tomu dokonce výrazně nahrává.

Malaga z posledních osmi utkání vytěžila solidních patnáct bodů a v posledním kole si poradila se silným Villarrealem 2:0. Není proto divu, že do Granady jedou modrobílí jako favorit. Hráči pak mohou cítit ještě další motivaci, jelikož smlouva trenéra Schustera se automaticky prodlouží, pokud tým skončí na desátém nebo lepším místě. V Madridu ale hostům nepomůže záložník Amrabat, který byl potrestán za svá gesta naznačující potřebu nových brýlí pro rozhodčího Álvareze v utkání s Villarrealem. Kromě něj nemůže Schuster nasadit ani zraněné duo Sánchez a Tissone.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
César - Escudero, Arroyo, L. López, Rafa - Sarabia, Lacen, Rodríguez, León - Ciprian, Colunga
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Caballero - Antunes, Ferreira, Angeleri, J. Gámez - Darder, Camacho - Jakovenko, Duda, Samuel - S. Cruz
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.15 - 3.30 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Madrid - CA Osasuna  (sobota 20:00)
Real Madrid hodlá zakončit doposud mimořádně úspěšný týden vítězně, k čemuž potřebuje v domácím prostředí potvrdit roli favorita a porazit sestupem ohroženou Osasunu.

Po skvělém výkonu a výhře 1:0 nad obhájcem trofeje Ligy mistrů Bayernem Mnichov bude Real muset okamžitě znovu přesunout pozornost z milionářské soutěže na domácí ligu, kde stále bojuje o ligový titul. Cílem je znovu dotáhnout manko na Atlético Madrid, které hraje svůj zápas s Valencií až v neděli.

Real má momentálně odehráno o zápas méně než jeho městský rival, ovšem vzhledem k formě svých sousedů se momentálně jeví pravděpodobnější, že větší šance na další trofej k domácímu poháru leží spíše na mezinárodním poli. Po zápase s Osasunou čeká madridské přesun do Mnichova k blížící se semifinálové odvetě a bude zajímavé sledovat, jak Carlo Ancelotti zamíchá základní sestavou právě s ohledem na toto utkání. Zvláště nasazení hvězdné dvojice Cristiano Ronaldo - Gareth Bale, kteří se oba potýkali se zdravotními problémy, plní titulky i diskuze fanoušků.

"Jediné možné riziko je, že by došlo na únavu svalu, a tak Ronalda raději plánujeme vystřídat," odtajnil Ancelotti. "Je obvyklé, že po pauze o délce dvaceti dnů nebude připravený hned na sto procent. Proti Bayernu předvedl obětavý výkon, byl si naprosto jistý tím, že může nastoupit a naštěstí se nepřihodila žádná komplikace. Byť nebyl v nejlepší formě."

"Bez Balea a jen s padesátiprocentním Ronaldem nás vždy čeká tvrdá dřina," pokračoval italský stratég, který si dále pochvaloval, jak jeho svěřenci naplno zapnuli právě v této klíčové části sezony. Jak proti Barceloně v nedávném finále ligového poháru, tak naposledy s Bayernem vždy Real dokázal zvítězit. "Co se týče rýmovosti, naše poslední dvě utkání byla nejlepší v celé sezoně. Současný tým hraje s opravdovým nadšením. Někdy jsme lepší, jindy horší, zato pokaždé plní elánu. Panuje zde opravdu pozitivní atmosféra," říká spokojený Ancelotti.

Osasuna příjíždí do Madridu s tajným přáním, aby její favorizovaný soupeř byl při zápase již myšlenkami v Mnichově. Celek z Pamplony se totiž nachází pouhé tři body od sestupového pásma a je si tak dobře vědom, že závěrečná kola mohou být po prohře s Realem hotovým bojem o přežití. "Nejlepší je nedívat se na ostatní výsledky, které nedávno na Bérnabeu proběhly, jinak se člověku ani nechce vystoupit z autobusu," snaží se zlehčit situaci obránce Alejandro Arribas.

"Všichni očekávají, že Real doma svého soupeře porazí. Víme, že to bude náročné, ale vždy je třeba doufat, jak z toho něco můžeme vyválčit. Nemáme co ztratit," pokračoval Arribas, jenž se poté vrátil k nedávné prohře 7:0 od jinak tápající Barcelony. "Čím méně branek inkasujeme, tím lépe. V souboji s Almérií nám jde i o rozdíl ve skóre, a tak je každý gól důležitý. Nesmíme si dovolit, aby se podobný výsledek, jako na Nou Campu, znovu opakoval."
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
López - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modrić, Illarramendi, Isco - Bale, Morata, Ronaldo
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Fernández - Bertrán, Arribas, Flaňo, Damiá - Puňal, Loe - Cejudo, Cuevas, Armenteros - Riera
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.05 - 13.00 - 29.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Betis - Real Sociedad  (sobota 22:00)
Už jedině zázrak může spasit Real Betis v letošní sezoně od takřka nevyhnutelného sestupu do druhé ligy. Alespoň takto se před zápasem s Realem Sociedad vyjádřil trenér Andalusanů Gabriel Calderón, přičemž následně přiznal, že nic takového ani neočekává.

Betis totiž situaci už ani nemá ve vlastních rukou. Stačí výhra Getafe nad Malagou a zelenobílí spadnou o soutěž níže bez ohledu na výsledek proti Sociedadu. Ten má navíc o motivaci postaráno, stále totiž bojuje o pohárové umístění na čele tabulky.

"Jestli doopravdy sestoupíme, což je velmi blízko a na zázraky nevěřím, bylo by to samozřejmě obrovské zklamání, nejhorší okamžik mé kariéry," neskrývá Calderón, že jeho smutek se ani nedá vyjádřit. Argentinský kouč dále potvrdil, že se dosud s klubovým vedením nedohodl na případném pokračování i v Segunda División. "Nic jsme neprobírali, nyní na to ještě není vhodná chvíle. O všem se pobavíme časem, momentálně mě to opravdu netrápí."

Calderón si také našel prostor na komentář k brazilskému obránci Paulaovi, jenž si po dvou hrubkách v minulém kole proti Vallecanu, kterými zapříčinil inkasování branek a prohru 3:1, řekl sám o střídání. "Hráče ovlivnilo to, co se stalo, ale psychicky je na tom dobře a věřím, že bude schopný nastoupit i nyní."

Hosté se v zápase budou moci spolehnout na svého nejlepšího střelce Antoina Griezmanna, stejně jako Iňiga Martíneze s Xabim Prietem, kteří se všichni vrací do hry. Zato trio Granero, Pardo, Hervias zůstává stále nedostupné.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Adán - Juanfran, Amaya, Perquis, Chica - Reyes, Nono, N'Diaye - Baptistao, Molina, Castro
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Bravo - Zaldúa, González, Martínez, Bella - Bergara, Zurutuza - Vela, Canales, Griezmann - Agirretxe
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.20 - 3.60 - 1.83
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Elche CF - Levante UD  (pátek 21:00)
Páteční předehrávku pětatřicátého kola obstarají Elche s Levante. Zatímco domácím půjde o hodně, neboť jsou stále namočení v boji o záchranu, hostům z Valencie jde poslední dobou hlavně o záležitosti mimo hřiště, sezonu již takřka jistě dokončí v pohodlném středu tabulky.

Pozornost se tak soustředí hlavně na trenéra Joaquína Caparrose, jenž stále s Levante nepodepsal novou smlouvu. Jednání nadále probíhají, ovšem někteří fanoušci již začínají být netrpěliví a vyčítají jedenáctému celku tabulky neúspěchy z posledních kol, které zamezily ještě výraznějšímu stoupání vzhůru. Jednu dobu se totiž dokonce zdálo uskutečnitelné, že by mohli na konci sezony skončit i před městským rivalem Valencií.

Přesto se člověk neubrání pomyšlení, jak jednoduché je zapomenout na všechny předchozí úspěchy a hladově chtít víc a víc. Levante ještě před několika lety sotva finančně přežívalo, potácelo se druhou ligou, což na momentální postavení vrhá podstatně jiné světlo. Přesně to se před zápasem s Elche snažil připomenout obránce Hector Rodas, sám odchovanec akademie Levante. "Měli bychom být ambiciózní a rozumíme nárokům našich fanoušků, ale zároveň bychom měli být šťastní za další rok v první lize," připomenul Rodas jednačtyřicet získaných bodů v letošním ročníku, který již sám o sobě drží Levante na distanc od sestupových příček.

"Ještě před šesti lety se na nás chodily dívat maximálně dva tisíce lidí a měli jsme namále, abychom nesestoupili z druhé ligy," pokračoval šestadvacetiletý zadák a poté vyjádřil podporu Caparrosovi, jenž si kroutí již pátou sezonu v řadě bez jediného sestupu z Primera División. "Manažer zde odvádí výbornou práci. Byla to pro nás náročná sezona, zvláště když vezmete v potaz všechny ty změny na soupisce. Odešli někteří důležití hráči, ale on i tak dokázal posunout kádr kupředu. Je rozený vítěz, hráči jsou na něm závislí a opravdu doufám, že zůstane."

Nováček Elche se nachází jen tři body nad sestupovým pásmem a vzhledem k náročnému losu posledních kol je jeho situace značně nahnutá. Po Levante totiž následují Malaga, Barcelona a Sevilla, a tak by bylo záhodno bodovat nejlépe naplno již nyní v pátek. "Jakýkoli jiný výsledek než výhra by nám značně zkomplikoval situaci," konstatuje trenér Fran Escriba. "A i kdybychom pak měli osmatřicet bodů, záchranu nemáme jistou, takže bude nutné bodovat i ve zbytku sezony."
Elche CF - pravděpodobná sestava:
M. Herrera - Suárez, Botía, Pelegrín, Cisma - Pérez, Sánchez - Gil, Márquez, Coro - C. Herrera
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Navas - López, Vyntra, Navarro, Adoua - Zhar, Simao, Diop, García - Casadesús, Ángel
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.65 - 3.60 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Atlético Madrid34274374:2285
2.FC Barcelona34263594:2881
3.Real Madrid33254494:3279
4.Athletic Bilbao34188859:3762
5.Sevilla FC34178965:4759
6.Real Sociedad341591058:5154
7.Villarreal CF341571252:4052
8.Valencia CF341291347:4745
9.Espanyol Barcelona341181538:4441
10.Málaga CF341181537:4341
11.Levante UD3410111330:4141
12.Celta Vigo341171640:5140
13.Rayo Vallecano341241842:7140
14.Granada CF341141930:5037
15.Elche CF348111527:4635
16.CA Osasuna34981729:5435
17.Real Valladolid336141332:5032
18.Getafe CF34881829:5132
19.UD Almería34862036:6830
20.Real Betis34572229:6922

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (661)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Richmond Boakye zastihol som na Slovak Sporte jeho medailónik v jednom magazíne, veľký sympaťák, vysoko hodnotný prejav

Reagovat
smazaný uživatel

a potom hneď nato dal víťazný gól v 93.minúte proti Getafe tuším

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vite nekdo jak je na tom Brazilie pred MS? Pulka ty jejixh sestavy co hrala pripravny zapasy mi prijde z formy....Jak to vypada s Kaka a Ronaldinhem, maj sanci na nominaci?

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldinho ani náhodou, síce som ho naposledy videl na MS klubov, ale on vôbec nebehal, totálne bez pohybu....akurát dirigoval tím, pripadal mi ako tréner na ihrisku, ukázal akurát zopár nepodarených fintičiek a zopár podarených štandartiek. Už dávno nie je ten čo bol....

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
madridcan

Tam je to same pako, takze je to logicke

Reagovat
DonAndres

Tebe doma asi hodně mlátěj viď

Reagovat
madridcan

Uzasna logika. Z maleho podpichnutia si toto vyvodit. To by potom polka fanusikov Barcelony na cele s tebou, museli byt potomkovia Fritzla alebo inych, ktori chceli v pivnici pestovat vino, ale napokon dali prednost rodine Dobru logiku som vymyslel...vsak Priklopil?

Reagovat
DonAndres

Ty krávo piš česky

Reagovat
madridcan

Inu odpoved jsem ani necakal...vole

Reagovat
smazaný uživatel

tenhle byl ze slabsiho soudku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
X-bano-X

Tito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra na hrotu Morata

Reagovat
misinho7

tak zajtra vraj budeme setrit Garetha ale Cristiano bude hrat kvoli tomu aby sa dostal do zapasoveho rytmu tak snad im supne nejake 2-3 goly a potom striedat

Reagovat
Ángel di María 22
Reagovat
smazaný uživatel

Na co zajímavého jsem narazil v časopisu Góóól!:

Novináři ve Španělsku se Pepého zeptali, jestli neuvažuje o tom, že by si nechal narůst vlasy. On na to: ,,Ne nikdy, nehodlám svůj vzhled měnit. Holím si hlavu každé ráno, cítím se pohodlně"

A teď vlasy jak Marcelo

Reagovat
Phillipinho

Tak koukam, ze Sport Tv se zase vyznamenal . Misto klicovyho zapasu o LM mezi Athleticem a Sevillou ve skvely atmosfere(muze to bejt paradni match), daji v poledne Espanyol vs Almeria. Toho clovicka, co obcas vybira ty zapasy bych si chtel prohlidnout.

Reagovat
smazaný uživatel

6 hráčů Realu Madrid v ideální sestavě úvodních zápasů semifinále Ligy mistrů: IKER - COENTRĂO, RAMOS, Cahill, CARVAJAL - Diego, XABI ALONSO, Lahm, Robben - BENZEMA, Torres.

Reagovat
smazaný uživatel

Torres hrál?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo.

Reagovat
Kluivert9

Torres

Reagovat
Kenneth

Tak hlavne posetrit hrace. Benzema, Modric, Xabi, Pepe, Carvajal, Coentrao hrat snad nebudou.

Reagovat
Ángel di María 22

Dal bych Diego - Nacho, Ramos, Varane, Marcelo - Illarra, Isco, Ángel - Benz, Morata, Cristiano

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema hrát nebude, netrénoval.

Reagovat
Ángel di María 22

Tak to je taky dobře, akorát nevim, kdo místo něj.

Reagovat
smazaný uživatel

sen by byl něco mezi Diego - Nacho, Ramos, Varane, Marcelo - Illara,Isco, Casemiro - Cris,Morata a Angel. A třeba o poločase ať jde Ramos dolů, Nacho se přesune na stopera a na plac Llorente.

Nicméně to tak nebude, protože na tiskovce řekl, že bude hrát ta nejsilnější možná.

Reagovat
Kenneth

Naprosty ideal. Jestli tam zase bude hrat nejaka priposrana sestava, tak at jde do rite. Nechapu k cemu pak ty vsechny Casemiry v tymu mame.

Reagovat
Ángel di María 22

Pockej co ze rekl? To si snad dělá prdel. Jestli nepostoupíme a proti Osasuně bude většina hrát, tak to jde na Carlovo triko. Snad má rozum..

Reagovat
smazaný uživatel

Ancelotti: We will play with the best possible starting line-up, only players who are on 100% will play.

Reagovat
Ángel di María 22

Tak to je dost neurčitý vyjadření, někdo může bejt ready třeba jen na 99%

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava podle mě bude: López - Marcelo (Nacho), Ramos, Varane, Carvajal - Isco, Illara, Modrić - Cristiano Ronaldo, Benzema (Morata), Di María.

Benzema je jen nejistý, trénoval individálně v posilovně a je klidně možné, že hrát normálně bude, kdyby nemohl, Carlo potvrdil start Moraty v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

doufám že zítra D.López-Nacho-Varane-S.Rámos-Marcelo-Illarramendi-Modrič-Isco-C.Ronaldo-di María-Morata

Reagovat
Kenneth

Poslednich 7 utkani v Mnichove

2012: 2-1

2007: 2-1

2004: 1-1

2002: 2-1

2001: 2-1

2000: 2-1

1988: 3-2

Reagovat
smazaný uživatel

relevantní není ani jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Paco Jeméz vstúpil do histórie Raya ako tréner s najväčším počtom výhier v Primere, prekonal tak rekord Juande Ramosa (1999-2001) s 25 výhrami

bilancia Paca na lavičke Raya je 27 víťazstiev, 8 remíz a 34 prehier

ak vyhráme v Granade sme definitívne zachránení + opäť bojujeme o top10

Larrivey: I’d love to stay at Rayo Vallecano

Reagovat
smazaný uživatel

+ Larrivey dal 400. gól Raya v Primere

Reagovat
smazaný uživatel

je to hroznej borec

Reagovat
Ángel di María 22

Jako, jdu vsadit výhru Barcelony v handicapu na Villarealu...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kokesh

Vale, nedej nám vale. Věřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle Di Marzia k nám v létě přestoupí Iturbe z Hellasu, hmm, taky možnost

Reagovat
el Principito

co je to k nám?

Reagovat
smazaný uživatel

asi Chicago

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

podľa ohlasov má ten Iturbe naviac ako sa ísť zakopať niekam do Ameriky, sorry

inak je tam na hosťovaní z Porta

Reagovat
smazaný uživatel

v Chicagu je pěkně j vím, oni mají prý výkupku 15M

Reagovat
smazaný uživatel

každý má iné predstavy o kráse a o ideálnom mieste na bývanie, tak ti to vyvracať nebudem, ale keď na severe kontinentu tak určite Vancouver

dobre ako zaplatíte výkupku a čo? chlapík má podľa mňa ešte ambície zostať na starom kontinente

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti ztratit!

Reagovat
madridcan

sa to nejak rozsirilo...len u kamarata som videl, ze ma miesto BMW Golfa

Reagovat
Darren Fletcher

no ja si teraz kupujem prve auto a zo vsetkych kamaratskych stran tu su tlaky na bmw ojazdene

Reagovat
LAM

No jsem zvědav jak to naši hráči zvládnou na ponorce po tom co se stalo Vilanovovi.Martino bude muset dost zapracovat na jejich psychice aby to na výkonu nebylo znát.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcem podcenovat Osasunu ale musime setrit viac hracov na Bayern. Carvajal, Pepe, Coentrao, Modric, Xabi, Bale a Benzema len na lavicke.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady kdyžtak máte video, jak hráči a vedení Barcelony přišli vzdát hold Titovi: http://www.youtube.com/watch?v=Y0-JQfUYKxk&list=UU14UlmYlSNiQCBe9Eookf_A

Reagovat
smazaný uživatel

Zizou prý po sezóně končí jako asistent Ancelottiho a vydá se na dráhu hlavního trenéra. Nejčastěji se spekuluje o Monacu, ale jsou prý i další varianty...

Reagovat
madridcan

S treble bude mat len tie najlepsie preferencie

Reagovat
smazaný uživatel

referenciu typu, bol som podržtaška trénerskému majstrovi, to má aj Queiroz a jak to vyzerá

Reagovat
madridcan

isce

Reagovat
JM

Zjisti si nejdřív z kama je Rayo a potom něco piš ty chytráku. Puta Madrid!

Reagovat
Kenneth

Vyvratil to a chce zustat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Španělsku snad může dělat pisálka kdokoliv...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Phillipinho

Tak pokud Atleti zvladnou zapas na Mestalle, uz ten titul urvat dokazou . Barca by to mela hodne tezky na Madrigalu i tak, ale ted po smrti Tita to bude jeste dvakrat tezsi. Real to samozrejme doma s Osuskama zvladne. Hodne se tesim na duel o 4. misto mezi Athleticem a Sevillou. Sevilla toho podle me bude mit po zapase s Netopyrama dost, ikdyz nejaky zmeny v zakladu asi budou a i tak ten tym na kvalite neztrati( Gameiro, Marin, Moreno, Iborra). Ale myslim si, ze Athletic si uz tu LM ujit nenecha a na San Mames potvrdi roli favorita. Co se tyce sestupu, tak to ma bohuzel spocitany Betis, kterej by dneska musel vyhrat a to se nestane. Velka skoda jejich sestupu . Aspon doufam, ze je do Segundy doprovodi Almeria a Getafe.

Reagovat
smazaný uživatel

tak zrovna villarreal je v posledni dobe tragickej a s mestallou docela souhlas, to bylo odpocatku klicovy a nejtezsi utkani, ale i levante venku nebude prdel...

Reagovat
smazaný uživatel

ono nejen v poslední době ale celý jaro

Reagovat
Phillipinho

Podle me Valencii bude setrit hrace pro odvetu, ktera bude pro ne urcite prednejsi. Maji rozpadlou obranu, ted se jim do toho zranil Bernat a bude hrat mladik Gaya. Jestli bude odpocivat Parejo, coz je docela pravdepodobny, tak Atletico podle me ovladne stred hriste.

Co se tyce Levante, tak mas pravdu, tam to bude tezky. Navic jsou to strasny haluzaci. Ale verim, ze se ten zapas zvladne a kdyz bude potreba, tak to tam nekdo dotlaci ptakem

Reagovat
smazaný uživatel

valencia ma kvalitni kadr, na nas umi a vzdycky se na nas vyhecujou. je tam fakt obrovska rivalita. z tech poslednich tri zapasu (CN nepocitam) je to suverenne ten nejtezsi, i kdyz ani ty dalsi dva nebudou prdel...

Reagovat
smazaný uživatel

piska nas undiano, to snad ne

Reagovat
madridcan

Uprednostia Sevillu pred vami...bohuzial. Aj ked rad by som veril v opak.

Reagovat
smazaný uživatel

Prober se, to není divize v ČR.

Reagovat
madridcan

tak snad to tak bude aj naozaj

Reagovat
smazaný uživatel

jedenact let jsme tam v lize nevyhrali...

Reagovat
madridcan

jop to viem...a kolkokrat natom boli ako teraz?

Reagovat
smazaný uživatel

takže jsi mluvil o Valencii, ne o Seville?

Reagovat
madridcan

jasne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je pak těžký, když píšeš něco jiný než myslíš..

Reagovat
smazaný uživatel

od zacatku se bavime o valencii, ktera bude setrit hrace na sevillu...

Reagovat
smazaný uživatel

A jo ona to byla totiž reakce a ne novej příspěvek no tak děkuju systému EF že mě ztrapnil

Reagovat
madridcan

aha

Reagovat
smazaný uživatel

zalezi na tom? v takovejch zapasech jde postaveni v tabulce stranou. za tech 11 let se nestala ani jedna jedina haluz, kterou bychom tam dokazali vyhrat. to myslim mluvi za vse...

Reagovat
smazaný uživatel

doufam, ze kundiano si bude chtit u realu odcinit clasico...

Reagovat
smazaný uživatel

ta obrana Valencie je totální šílenost, tam byste měli přes nějakej brejk urvat minimálně 2 goly, navic statistika jde trochu stranou díky týmu kterej letos máte

Reagovat
smazaný uživatel

jestli nejakej brejk vubec bude. staci, kdyz se zatahnou, s tak vysokou defenzivni linii jako athletic hrat urcite nebudou. fakt je odmitam podcenovat a odpisovat...

Reagovat
Kily

nemusí být, takovému Valladolidu na Mestalle stačilo dvakrát kopnout nějak míč do vápna a vedl 2:1. A nějaký brejk bude, nečekám, že se totálně zatáhneme a dokážeme ten blok udržet po celý zápas a pokud pak budete zákeřní podobně jako ve čtvrtek Sevilla, kde si hráči dali míč rychle a přesně, tak jdou vaše akcie ještě o dost nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíš kdy se rozhodne o odvolání na ŽK pro Paca v EL ?

Reagovat
Kily

jsem zatím ani nezaregistroval, že se odvolání už podalo, každopádně nevím, přinejhorším bude k dispozici až na finále, no

Reagovat
smazaný uživatel

Aha já mám pocit že jsem četl že se Valencie odvolá...Jo přinejhorším to máš pravdu, doslova přinejhorším...

Reagovat
Kenneth

A proto tam nevyhraje i letos. To je vazne logika.

Reagovat
Kenneth

Atetico o 2 dny odpocinku vic, Valencie uz nema o co hrat, navic ma tam letos padne Atleticu kazda haluz. Valencie bohuzel prohraje..

Reagovat
smazaný uživatel

to myslim dobre ukazuje, ze to neni takova prdel...

Reagovat
smazaný uživatel

Referee Pedro Proenca (Portugal) has been appointed for the game between R.Madrid and Bayern.

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico ztraví na Levante a Barceloně

Reagovat
madridcan

Rafinha nie je ani na lavicke Bayernu...setri ho dufam na Real

Reagovat
stas87

dostal redku proti bvb..myslim ze to bolo aj prevku

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš, že to Pepek postaví stejně? Rafinha RB a Lahm dopředu? On fakt na tiskovce po zápase vypadal, že byl spokojený.

Reagovat
stas87

nepostavi prvy polcas proti werderu hrali otrasne,na RB bol weiser ktory siel po polcase dole,druhy polcas uz hral iny bayern a od tohto vykonu by sa mali odrazit smerok k utorku,vedia ze s rafinhom by to bol rovnaky zapas ako v madridu-oblehanie vapna a milion prihravok,lahm ma ovela lepsie centre,dneska mal luxusny center z ktoreho bastian daval na 4:2

dneska akoby pep nebol ani na lavicke..dali gol a on sa len smutne pozeral do prazdna velmi ho to zasiahlo,komentator na ES2 hovoril ze mal nejaku prestrelku s vedenim barcelony,vycitali mu ze sa za titom ani raz nezastavil v nemocnici,nevies o tom viacej?odvtedy co odisiel to nebol prvy problem medzi nim a barcelonou,necudoval by som sa ak by na nu docasne alebo uplne zanevrel

Reagovat
smazaný uživatel

Tito bol v nemocnici v NY a zrovna tam bol aj Guardiola s niekým z Bayernu, celé to bolo o tom, že Pep sa nezastavil za Titom v nemocnici, že bol vtedy na tenise a kade tade, ale za ním nebol...

potom vedenie Barcy začalo na Guardiolu vyťahovať kadejaké srance, ako ja osobne si myslím, že sa s Barcou nerozišiel práve v najlepšom a vedenie by mu malo ruky bozkávať za to, čo pre nich spravil

Reagovat
stas87

aha,zas na druhu stranu ked uz bol v NY tak sa zastavit mohol..nechapem ale preco to teraz barcelona zacne vytahovat ved to su kraviny,tam fakt riesi len picoviny a chyby hlade vsade inde len nie u seba,problemy ma len so sucasnym vedenim alebo sa to tiahne dlhsie?

Reagovat
smazaný uživatel

Jen se současným, právě kvůli tomu předchozímu. S Titem se v NY viděli jednou, ale během léčení to prý víc nešlo. Jejich vztah asi nebyl úplně OK, ale někdy na podzim se sešli a snad si to vyříkali, byli to kamarádi skoro 30 let.

Reagovat
smazaný uživatel

som tak rozmýšľal, čo keby sa zopakovalo finále z letného International Champions Cup?

Reagovat
Ángel di María 22

Pokud bude Vale šetřit nějaký hráče, tak to proserou, to se nedá nic dělat. Hlavně zklamal Athletic, že to doma nezvládli, teď už je to ale definitivně rozhodující, výhra ve Valncii = titul.

Reagovat
stas87

S A U L

L A R R I V E Y

!!!!!!

oplatilo sa stavit si na to ze rayo da gol a X2,zapol som to akurat vcas na druhy polcas,saulova strela krasna a aj druha akcia pekna,dalsie tri body..ten kurz na na vyhru raya bol 3,20 a ja mam len X2

Reagovat
smazaný uživatel

takže hovoríš, že druhý polčas sa oplatí sťahovať? ako sme hrali? klasika lopta u nás nasťahovaný na polke Granady?

Reagovat
stas87

videl som to od vylucenia brahimiho,odvtedy rayo este viac kombinovalo a po chvilke sa presadil saul strelou kusok za vapnom,to granadu zmrazilo a o pät minut neskor prisla kombinacia ktoru strelou na zadnu zrdku zakoncil larrivey,bolo po zapase,granada nemala sil v utoku takze stale chodili dvaja do styroch a podobne,jedinu sancu im zlou rozohravkou ponukol galvez ale vtedy prekombinovali a finalka bola odkopnuta,potom sa uz dohravalo akurat na konci nadherny center larriveya upratal do siete seba

Reagovat
smazaný uživatel

Sebovi to prajem ako nikomu inému, je to veľmi dobrý hráč, akurát to zranenie, s ním by sme mali v zime viac bodov...

Saúl si tiež zaslúžil gól a čo som videl na esporte, tak to trafil veľmi pekne

každopádne záchrana istá, teraz by mohol dávať šance aj mladíkom

Reagovat
Zark

"El Bati" Larrivey, legenda Cagliari

Reagovat
smazaný uživatel

Diego - Nacho , Varane , Ramos , Marcelo - Modric ,Illarra,Isco - Di maria,Morata ,CR7

Reagovat
Mishko

Diego López, Varane, Ramos, Ronaldo, Marcelo, Nacho, Modrić, Morata, Di María, Isco, Illarra

Tak keby tam bol ešte Casemiro miesto Modriča či Angela, bol by to ideál... snáď do polčasu rozhodneme

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že není si na co stěžovat, vzhledem k dosavadní rotaci

Reagovat
smazaný uživatel

tak budu koukat na Česko U-18 i na Real

Reagovat
Masi

Real Madrid - Osasuna Pamplona

http://dazsports.org/daz2.html

Reagovat
smazaný uživatel

díky ti, z atdhe mi nefakčily

Reagovat
Masi

Jojo není zač, často beru linky přímo odsud, tak je dobrý když mám a tu není ho sem hodit.

Reagovat
smazaný uživatel

teď mi spadnul ale :(

Reagovat
Masi

Stačí dát F5 a měl by se probrat, v přenosu United Norwich se to stalo jen jednou za celé zápas. Za tu kvalitu to stojí .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zatlačil sem slzu teď...tak smutná věc a do toho tadle hudba, to nešlo udržet

Reagovat
Mishko

Náááááádhera!

Reagovat
One-Real

GOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

WTF?

Reagovat
smazaný uživatel

Goool

Reagovat
smazaný uživatel

ofsajd

Reagovat
Masi

Taky mi přišlo .

Reagovat
smazaný uživatel

ukazovali to v spomalenom, CR tam bol asi meter alebo dva za obranou v momente toho dlhého pasu, ale tak ja by som takéto ofsajdy ani nepískal kedy sa hráč vracia po nákope, ale na druhej strane ofsajd je ofsajd a hrá sa o titul a rozhoduje každý gól, tak že nemal platiť...

Reagovat
Masi

Jojo já se nehádám. Po golu ukázali jen jeden záběr kde byla ta přihrávka a opravdu to tak vypadalo. Jestli ukazovali nějaké další pak, to už sem přehlíd.

Reagovat
smazaný uživatel

pomerne jasný, čiarový si zdriemnul

Reagovat
smazaný uživatel

no to snad zrovna když mi spadne stream, já se po...

Reagovat
smazaný uživatel

taky no

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo tie jeho centre

Reagovat
smazaný uživatel

no dnes taká oddychovka, nebeháme zbytočne, chce to trochu viac pohybu obzvlášť ma dnes serie ADM, v poslednej dobe polovičný, snáď si to šetrí na Mníchov

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono to klidně mohlo být 3-4. Samotný Ramos zajebal dva goly.

Reagovat
smazaný uživatel

to ale nič nemení na tom, že to je také vlažné, jediní ma potešili Rapha a Nacho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Ja sa kazdym zapasom presvedcujem ze Morata nato proste nema...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nesuhlasim posledne zapasy ked striedal hral dobre jednoducho potrebuje hrat je mlady..spomen si ked prisiel higuain...prve 2 sezony velka bieda...mal by odist na rok hostovat ako bol carvajal...a na tu jednu sezonu by mohol k benzemovi prist nejaky starsi hrac ktoremu konci zmluva

Reagovat
misinho7

Vacsinou nastupoval ku koncu ked uz obrana supera bola unavena a po dalsie my sme uz vyhravali vacsim rozdielom cize super uz nebol tak koncentrovany a viacmenej sa dohravalo :) ked hra v zaklade tak je to stale bieda

Reagovat
Mishko

Blázon

Reagovat
One-Real

Ronaldo a Coentrao

Reagovat
smazaný uživatel

TY pičo

Reagovat
smazaný uživatel

WTF no.2

Reagovat
misinho7

Nasa dnesna taktika ... Daj to Ronaldovi on da zopar wonder golov a mozme skoncit

Reagovat
smazaný uživatel

vymetl ten růžek

Reagovat
smazaný uživatel

Náádhera takhle musí sejmout i Bayern

Reagovat
blaxo

Neuvěřitelně to vymetl

Reagovat
smazaný uživatel

teraz dúfam, že nepríde v 60. Xabi, aby si Illarra oddýchol a v utorok sedel

Reagovat
smazaný uživatel

uz sa rozcvicuje

Reagovat
One-Real

Ramos obere protihráče u nás u vápna a vysprintuje přes celý hřiště do gólu, tohohle Sergia já můžu

Reagovat
smazaný uživatel

Díval jsem se celou tu akci na něj a on to tam vážně fouknul!

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se jako rozcvičuje Xabi

Reagovat
smazaný uživatel

ja som to vravel

Reagovat
smazaný uživatel

Sergio geniálny

Reagovat
smazaný uživatel

proč dnes Rámos chtěl dát tak nutně branku ?

Reagovat
smazaný uživatel

dobieha Škrtela

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo určite si pomýlil čísla, mal prísť Xabi

Reagovat
smazaný uživatel

este pride namiesto ADM

Reagovat
smazaný uživatel

n ten přijde místo Illary

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň že tak

Reagovat
Kenneth

Proboha k cemu????

Reagovat
smazaný uživatel

mozno preto aby si oddychol aj modric ne? 25 minut odchodi...zase netreba kritizovat vsetko kto mal ist hrat podla teba?

Reagovat
smazaný uživatel

nechápem, prečo nemôže prísť Karim, keď aj tak to tam odchodí a nikto si nevšimne, že tam vôbec je

Reagovat
smazaný uživatel

mam pocit ze carlo hovoril ze ma drobne zranenie tak nechce nic riskovat...

Reagovat
smazaný uživatel

aha tak potom ok

Reagovat
misinho7

Morata je hrozny...proste nato nema

Reagovat
smazaný uživatel

ty si hrozny

Reagovat
misinho7

Nemozem zato ze to nevidis...

Reagovat
smazaný uživatel

ja nemozem za to ze si stale vsimas len to zle...keby da gol tak ho tu ospevujes..uzivaj si vysledok tu atmosferu..vykon vyborny cele muzstvo a ty stle hladas len to zle...nie kazdy zapas sa vydari

Reagovat
misinho7

Ja nehladam to zle a nesudim podla jedneho zapasu... Morata mal par dobrych zapasov ale proste celkobo na ten real nema. To je len moj nazor ty mozes mat iny ale rozhoduje Carlo a uvidimr buducu sezonu ci to Alvaro bude

Reagovat
smazaný uživatel

marcelo na hrot

Reagovat
smazaný uživatel

uzas na atmosfera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Pepe po lehkém zranění, Benzema po lehkém zranění a Coentrao alergický na vzduch, to tam měl podle vás poslat Casillase?

Reagovat
Masi

Spíš proč sou na lavičce hráč, kteří do zápasů stejně nenastoupí... Nedovedu si představit, že by za stavu třeba 0:2 poslal na hřiště Pepeho, Fabia.... Na lavku mohli jít klidně nováčci, které vozí po Lize Mistrů, přesně za tohodle stavu mohl jeden z nich sbírat zkušenosti. Místo toho jde do zálohy obránce.

Reagovat
One-Real

Tohle beru, ale ze současný lavičky to byla tak i tak nejlepší varianta.

Reagovat
Kenneth

Iker neni nikdy na skodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zidana

Reagovat
One-Real

Průměrný věk současný sestavy 25 let a 1 měsíc, 8 španělů + Marcelo, Varane a Casemiro.

Reagovat
One-Real

Daniiiiiiiiiiiiiiiii a Iscoooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nevíte někdo kdy bude zdravý Arbeloa?

Reagovat
smazaný uživatel

genialne striedanie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je hlavičkár

Reagovat
smazaný uživatel

Arbeloa by měl odejít do Neapole Nacho má kvalitu aby doplnoval Carvajala na OP

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Vzali mu gol kokoti.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten moratov gol mal platit

Reagovat
smazaný uživatel

4 krásne góly, Nacho s Raphom potešili, hurá do Mníchova

Reagovat
smazaný uživatel

Lionel Messi je blízko dohodě na nové smlouvě s Barcelonou, podepsána ale ještě není. Pode deníku Marca žádá argentinská hvězda roční plat dvacet milionů eur, zatímco Barcelona zatím nabídla osmnáct milionů. (football-espana.net) to je hrozna palka

Reagovat
Kenneth

Neni to tak rok, co podepisoval?

Reagovat
smazaný uživatel

més que un club

Reagovat
Al Capone

ježíš chce tolik peněz?

Reagovat
valloire

Je to srdcař Když nebude 20,nebude běhat ví jak 7 km.

Reagovat
LAM

Co to tady zase kecáte.Messi nikdy nežádal vylepšení kontraktu.Barcelona byla totiž vždy první kdo za nim přišel s tim že mu nabízí vylepšení kontraktu což už se na oficiálních stránkách psalo.

A to že novináři mapíšou že Barcelona nbízí tolik a že Messi chce tolik asi vzali kde?Myslíš že za nima přijde Messiho táta a něco takovýho jim řekne?Messi jako nejlepší hráč Barcelonský historie si určitě zaslouží extrémně vysokej plat i když jsem sám za to aby fotbalisti nebrali tolik peněz.

Sám bych mu klidně tolik dal ale jinak-první půlka by byla pevná a druhá by byla za výkony v zápase,goly a vyhraný trofeje.Takhle by to měli mít všichni což by je i dost motivovalo k lepším výkonům.Ono totiž pokuď už všechno vyhráli a to několikrát tak samozdřejmě i motivace není taková.

Reagovat
valloire

Víš,tomuhle co se kde napíše,nevěřím. Barcelona chce,aby hrál za ni a Messi to ví. Z toho všeho prodlužování vyplývá jedno. Je nenažranej. Za vítězství a trofeje by tam měl mít bonusy.

Reagovat
LAM

No jo ale kdo z dnešních hráčů řekne-Já už nechci přidat.Právě že nikdo a já bych byl za to aby se klidně i přidávalo ale pohyblivá složka by byla na těch 50% což by bylo lepší.

A nadruhou stranu jako odchovanec nestál žádné peníze takže jediný co klub stál je jeho plat stejně jako-Bartra,Montoya,S.Roberto,Xavi,Iniesta,Sergio,Pedro,Tello,Valdes,Puyol

Reagovat
valloire

Vždyť ty smlouvy tak dělaný jsou. Messi nebude výjimka nebo jo? Vy máte ale odchovanců ...to nebývalo...

Reagovat
LAM

Nebývalo.V příští sezoně by to mohlo bejt-Bartra,Montoya,Sergio,Xavi,Inesta,Messi,Pedro,Rafinha,Deulofeu a Cesc,Alba a Pique jsou též odchovanci ale ti už přišli za určitý prachy.

Jinak hráči kteří by se do prvního týmu měli dostat z Béčka jsou-Traore,Grimaldo,Bagnack a Dongou(možná i Samper)takže to snad bude pokračovat ještě dlouho.Je to taky jedna z nejlepších věcí na dnešní Barceloně.

Reagovat
valloire

Možná jediná a je na ní dáván větší důraz než by měl.

Reagovat
LAM

Proč?Je to jedinej Top tým kterej má v Áčku převahu odchovanců.To si opravdu zaslouží velký uznání a pochybuju že se k tomu nějakej jinej Top tým v příštích sezonách přiblíží.

Reagovat
valloire

Odchovanci tam budou do tý doby,pokud to bude mít výsledky...

Reagovat
smazaný uživatel

genius

Reagovat
valloire

v jednoduchosti je genialita...

Reagovat
smazaný uživatel

a ty si dosť jednoduchý

Reagovat
el Principito

Reagovat
F.Torres

ani bych se nedivil

Reagovat
M11

neuveritelne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

tak snáď čoskoro už bude zmluva predĺžená a bude pokoj.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť takový Ronaldo bere 21, o pět víc než on. Asi by se taky měl naučit být "smutný" a využívat zájmu jiných klubů, pak by to někteří překousli snáz.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo bere okolo 18, žádných 21...

Reagovat
smazaný uživatel

Obě částky jsou s bonusy, bez bonusů si u obou 3 miliony odečti.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm nějaký zdroj, kde se píše o těch bonusech pro Crise? Našel sem jen, že má 17 mega plat, o bonusech ani slovo.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

ukládáš si to někde?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, umím použít Google.

Reagovat
valloire

hmmmm

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano má prý 17 milionů euro čístého ročně.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, cistyho, tudiz hrubyho to bude pres 20, jak pise don juan...

Reagovat
smazaný uživatel

Nn, hrubýho to bude cca 2x víc, ten tady rozdíl je v bonusech.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, jak píše Don Juan, hrubého je to skoro 2x tolik. On prý má jistotu, že dostane za všech okolností 17 milionů euro čistého ročně. Bez ohledu na to, jaké budou výsledky týmu s tím, že pokud by se zvýšily daně, klub mu doplatí tolik, aby měl zase těch 17 mega. Takhle to bylo řečeno po podpisu...

Reagovat
smazaný uživatel

jsem si rikal, ze by to melo o fous bejt vic, ale dan je kolem 30-40% ne (asi se mylim)? tudiz pokud bereme 17, vychazi to nekam mezi 22 a 24 mega...

Reagovat
smazaný uživatel

jezis, hovno, ja jsem debil, uz ani pocitat neumim

Reagovat
smazaný uživatel

O těch daních ve Španělsku nemám až takový přehled, navíc se to čas od času měni, pak hrozí další změna, nakonec se neuskuteční atd. Má prostě 17 milionů euro čistého, je to pro něj adekvátní za všechno to, co pro nás udělal, Madridistas jsou spokojení, Cristiano taky. Není co řešit.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrubýho má asi 36, kvůli tý 50% dani.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tohle me fascinuje. "smutny" ronaldo je srdcar jako hrom, jen nenazranej zoldak messi je ten spatnej. a propos real na platech utrati o nejakejch tricet micu rocne vic nez barca...

Reagovat
patas92

Reagovat
valloire

Myslím,že Messi je teď zatím taky smutný a vůbec nevyužívá zájmu jiných klubů. Je to stejný,jenže Messi je odchovanec.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, je to stejny, presne tak. takze ronaldo je u tebe doufam stejny srdcar, jak jsi psal, jako messi

Reagovat
valloire

Nikde jsem nepsal,že je Ronaldo srdcař. Messi by měl být...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by na tuto smlouvu přistoupili, nebude to dlouho trvat a začne být přítěží. Jsem naprosto přesvědčený, že Messi má svůj vrchol, co se týče výkonnosti, za sebou a tohle případné zvýšení platu bude vyloženě za zásluhy. "Nemůžeme ho prodat, protože by nám to lidi dali sežrat. Pokud ho chceme uderžet, musíme přistoupit na jeho podmínky."

Reagovat
LAM

Zvláštní.Messimu je 26 ale má už nejlepší za sebou.Hodnit tohle po sezoně kdy víc jak tři měsíce celkově chyběl kvůli zranění a i tak má zatim 39+15 je dobrá blbost.Po MS bude mít zas největší motivaci v Barceloně a já jen doufám že za ní bude aspoň další 4 roky pokračovat a dokáže za ní nastřílet 500golů.

Vem si že třeba Van Persie začal hrát nejlíp až ve třiceti.

Reagovat
valloire

Jenže Messi hraje od 17 na tý nejvyšší úrovni. Takže těch 26 je hodně relativních.

Reagovat
smazaný uživatel

to je taky poradna picovina: ronaldo vyletel v 18 a v 19 uz valel za manU...

Reagovat
valloire

Válel až od 20. Ježíši,je těžký pochopit,že Messi už prostě nemá takovou motivaci v Barceloně? Vyhrál všechno,udělal gólovej rekord...co má s Barcelonou ještě jako dokázat? Motivaci má na MS a jestli tam uspěje s Argentinou,v Barceloně další sezonu ji zas mít nebude. Jestli si někdo myslí,že jo,je blázen. Měl by přestoupit do nějaký klubu,co je hladovej po úspěších. To Ronaldo tu motivaci pořád má a paradoxně mu prospěli ty Messiho Zlatý míče plus čekání na výhru v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

wow, dokonce az ve dvaceti? kdyz uz jsme u toho, tak messi prodelal svoji prulomovou sezonu v devatenacti, velkej rozdil

jak casto si volate, ze toho tolik vis o jeho motivaci? ostatne i bez motivace ma obdobny cisla jako ronaldo, tak to potom klobouk dolu...

Reagovat
smazaný uživatel

Messi má zhoršenou výkonnost od roku 2013, trvá to už přes rok. Pokud věříš tomu, že je to o motivaci, ok, já ani náhodou. Je prostě fyzicky i psychicky opotřebovaný a demotivovaný, od sedmnácti v jednom klubu, vyhrál na klubové úrovni úplně všechno, navíc měl růstovou vadu a podstoupil hormonální léčbu, což mu taky dvakrát nepomohlo...

Reagovat
smazaný uživatel

messi ma svuj vrchol za sebou?

soude na zaklade ceho? sezony, kde zmeskal polovinu kvuli zraneni a presto ma 80 minut na gol a nejakejch 200 na asistenci? obdobny cisla ma v evrope jen ronaldo, kterej je ovsem na vrcholu...vlastne asi ano, messi musel prodelat poradnej propad ve vykonnosti, kdyz ma ronaldo o fous lepsi cisla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Nehodlám tady s tebou vést tuhle nekonečnou debatu, napsal jsem o něco výš, jak to vidím. A Cristiano má poslední dobou (rok a něco) celkem jasně lepší čísla a třeba i v této sezóně, kdy pro zranění a jiné důvody zmeškal prakticky stejně minut, má ty čísla zase lepší. Ať už v Lize mistrů, v La Lize nebo třeba v reprezentaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano radšejsmenepovedaliskutočnúcenubejlaabytvojeegoostalokludné Ronaldo nie je lepší ako Viera, takže ho ani nemusíš porovnávať s Messim

Reagovat
smazaný uživatel

Cena Balea je 91,2 milionů euro a ten zbytek je taková blbost, že k tomu není třeba cokoliv dodávat, tak se raduj z 9. místa Raya a šoupej nohama. "Puta Madrid"

Reagovat
smazaný uživatel

tak jako cena neymara je 60?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani to ne a za to, že jeho otec je nenažraný já nemůžu.

Reagovat
smazaný uživatel

+ Barcelona měla neschopné vedení a jeho torzo tam je ještě teď, to k tomu taky dost přispělo.

Reagovat
smazaný uživatel

šak ste kurvy, či vlastne ani nevieš ako sa voláte

Reagovat
valloire

Vallecano = Madrid. Je mi fuk co znamená,když se řekne Madrid. Nasral sis do vlastního hnízda.

Reagovat
smazaný uživatel

preto sa fanúšikovia realu volajú madridisti, Vallecano existuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

vlastne neveril by si, ale vallecano existuje, dokonca sa to volá South Vallecano a je to v Arizone

obohatil si ma

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid C.F. sa voláme.

Reagovat
smazaný uživatel

Gareth Bale joins Real Madrid from Tottenham for a world record fee of £86m

Gareth Bale became the most expensive player in football history last night and immediately described his €100 million (£86 million) move from Tottenham Hotspur to Real Madrid as “a dream come true”.

http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/tottenham-hotspur/10258890/Gareth-Bale-joins-Real-Madrid-from-Tottenham-for-a-world-record-fee-of-86m.html

Reagovat
smazaný uživatel

To byly původní odhady, nějaký agent (nebo kdo to byl), co byl přímo účastníkem toho přestupu potvrdil částku 91,2 milionů eur a vedení tomu tak jako mlčky přikyvovalo..

Reagovat
smazaný uživatel

takže niekto povedal, že to bolo 91,2 tak je to písmo sväté

nehovoril Levy o 100?

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti říkám, jaká byla reakce poměrně oficiálních míst z Madridu. Nevím, jaká ta částka byla ve skutečnosti, jen říkám, co znělo oficiálně v klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham hovoril o 100m, je to slovo proti slovu, čo je dosť málo na to aby si nejako rozhodne tvrdil, že je to 91,2

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně jako je to málo pro to, aby jsi ty tvrdil, že je to 100. Já věřím našim.

Reagovat
smazaný uživatel

*abys

Reagovat
smazaný uživatel

ja Levymu

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem pochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

o kolik? o pet minut na gol? cisla na asistence ma lepsi dokonce messi. v ty tvy minuly sezone, kdy se messi zacal propadat, mel vic golu i asistenci nez ronaldo a potreboval na to asi o deset zapasu min. pravda, messi by si mel jit asi kopat hrob...

Reagovat
smazaný uživatel

a brat za ukazatel rok 2013, kde messi zmeskal odhaduju tak polovinu herniho casu, to je fakt neco

Reagovat
smazaný uživatel

Messi prostě během posledního roku a něco zaznamenal výkonnostní propad, který je jasně doložitelný jeho statistikami a to i po přepočtu gólů na minutu. To je vše, co jsem chtěl říct. Ty jsi do toho začal tahat Cristiana, u kterého já jen upřesňoval plat. Cristiano je poslední rok a něco lepší, má to podložené Zlatým míčem a dál se o tom nehodlám bavit. Já vím, že ho i Real nesnášíš, stačila mi k tomu ta tvoje exhibice na stránkách Atlética po vyřazení z Copy.

Reagovat
valloire

On ale nemluvil o celý sezoně. Messi má propad od 2013,potom co dostal GB a ukončil honění za rekordem.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, taham do toho ronalda, protoze je to jedinej hrac na svete, kterej ma srovnatelny cisla. o nem, jakozto drziteli GB, bys asi nerekl, ze je za zenitem, ne?

fajn, takze exkluzivne pro vas...

liga, prvni polovina 2013 (tudiz druha polovina 2012/13)

Messi - Z15, G20, A8, min/G cca 60, min/A cca 150

Ronaldo - Z17, G19, A8, min/G cca 80, min/A cca 190

letosni sezona, liga

Messi - 25, 26, 11, 82, 194

Ronaldo - 27, 28, 10, 85, 238

zraneni za tu dobu

Messi zmeskal cca 30 % herniho casu

Ronaldo zmeskal cca 20%, velkou cast z toho za karetni trest...

fildo, muzes mi nazorne ukazat, kde se projevil ten messiho propad? za prvni polovinu 2013 ma v lize lepsi cisla nez ronaldo, za letosni sezonu o malinkej fous horsi...ale uz je za zenitem no...

Reagovat
smazaný uživatel

To, že je Messi za zenitem nesouvisí s tím, kolik je mu let. Ronaldinho byl taky za zenitem, když mu ani nebylo 30, věk v tomto ohledu nemusí nic znamenat. A Messiho propad souvisí s Messim, nechápu, co to máš za diagnózu pořád do toho cpát Cristiana. Messi prostě nedosahuje takových výkonů, jako před dvěma, třemi lety a zhoršuje se. Já jen vyjádřil svůj názor, že se zhoršovat bude i nadále, nebo se minimálně nezlepší. To je celé.

Reagovat
smazaný uživatel

cetl jsi prvni vetu? tak s kym mam messiho cisla srovnat, kdyz ne s cristianem, nejlepsim hracem sveta? s risou dostalkem nebo davidem lafatou?

hodnotis na zaklade jednoho roku, poznamenanyho zranenima, kde ma navic obdobny cisla jako hrac, kterej vyhral GB? jo, je to hruza pokud bude takhle klesat i nadale, tak se myslim barcelona nema ceho bat...

Reagovat
smazaný uživatel

S MESSIM!! Pokud nějaký hráč má za sebou SVŮJ vrchol, tak jde logicky jen a pouze o jeho výkonnost. Messi měl před dvěma, třemi lety nějaké statistiky a teď je má o dost horší a ten sestupný trend je evidentní. Proto říkám, že jeho výkonnost klesá a vzhledem k jeho fyzické i psychické opotřebovanosti a demotivaci předpokládám, že se už nedostane na úroveň z před tří let. A čísla měl horší, ne podobné.

Reagovat
smazaný uživatel

o dost horsi to tedy urcite neni. i v jedny z tech svejch horsich sezon - pochopitelne, pere se se zranenima a soustredi se na mundial -, ma cisla srovnatelny s nejlepsim hracem na svete. jako fakt nechapu, jak na zaklade tohoto muzes rict, ze ma svuj vrchol uz za sebou...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten sestupný trend je tam evidentní a svádení jeho ústupu ve výkonnosti na MS je upřímně směšné.

Reagovat
smazaný uživatel

je smesny zakladat sestupnej trend na roce, kdy pulku zmeskal kvuli zranenim a presto si drzi cisla, ktery jsou srovnatelny s nejlepsima na svete. to je fakt sestupnej trend jak svina...

osobne myslim, ze MS je hodne podstatnej faktor, ale to se holt ukaze az pristi sezonu...

Reagovat
smazaný uživatel

Nezmeškal půlku a ta zranění jsou součástí toho ústupu. A ohledně toho MS uvidím, jak říkáš, ale jsem dost skeptický k tomu, že Messi teďka přijede na MS a po z jeho pohledu nepovedené sezóně, po zraněních nasází 10 gólů a pojede domů stím, že za všechno mohla psychika. A o příští sezóně to platí jak by smet, po MS jsou většinou všichni unavení a rozjíždějí se pomaleji...

Reagovat
smazaný uživatel

*uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu, za rok 2013 zmeskal jen nejakejch 45% herniho casu, to je hodne daleko od poloviny

pristi sezona ukaze: pokud z ni odehraje vetsinu, bez zraneni a neudrzi si cisla z poslednich let, tak budu souhlasit, ze je mozna na ustupu. tvrdit to ted? to mi prijde hooodne predcasny...

osobne si myslim, ze ty cisla si hrave udrzi, bude taky zalezet na tom, kdo bude novej kouc...

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, já myslím, že čísel ze sezóny 2011-12 nedosáhne a je v útlumu.

Reagovat
smazaný uživatel

z komara tu delas velblouda, z jedny horsi sezony (ve ktery si i tak drzi velmi dobry statistiky) sestupnej trend...

Reagovat
smazaný uživatel

To už je téměř rok a půl.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, z toho roku a pul tretinu neodehral kvuli zranenim, je to fakt velmi vypovidajici obdobi...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ta zranění nebyly žádné úrazy, to je součást toho jeho celkové opotřebení...no, a v tom zbytku byl stejně horší než dřív...

Reagovat
smazaný uživatel

to je taky dost predcasny tvrdit celkove mam problem pouze s tim, ze delas dost predcasny zavery, a to na zaklade dost nevypovidajiciho obdobi...

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť měl i šňůru 4 měsíce v lize bez gólu a z toho asi jen 2 nehrál, jinak 2 měsíce nedal gól, to je na něj šílené, dřív nedal jeden zápas gól a šichni si říkali "co se dějě?" a teď nedá 4 měsíce a nejde o pokles? Ok, podle mě jde...

Reagovat
smazaný uživatel

jo, velkou cast z toho byl ten mesic, kdy nehral uplne zdravej a pak si obnovil zraneni...

v obdobi kratce pote nasazel v nejakejch deseti zapasech cca 15 golu - to proste neni hrac v utlumu, to se na me nezlob...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 2 odehrané měsíce bez gólu u hráče, který měl před tím sezóny s průměrem přes gól na zápas, to je celkem rapidní pokles.

Reagovat
smazaný uživatel

takze jinymi slovy na zaklade nepovedenejch dvou mesicu (velkou cast z nich nehral zcela zdravej) vyvozujes, ze messi ma to nejlepsi za sebou, a pritom vubec neberes ohled na nasledujici dva mesice, kdy mel prumer pres gol na zapas?

Reagovat
smazaný uživatel

Když k těm dvěma měsícům připočteš rok, kdy ty statistiky nebyly tak špatné, ale taky nebyly ani zdalek atak dobré jako v minulosti, tak ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Od začátku února dal v lize 19 gólů, úplně stejně (během stejného období) jako dva roky zpátky. Tu sezonu už sice nikdy gólově nepřekoná, ale řešit pokles u hráče, co má už čtvrt roku průměr gól a půl na zápas, je docela absurdní.

Reagovat
smazaný uživatel

Že i při poklesu má taková čísla svým způsobem absurdní je.

Reagovat
smazaný uživatel

Proto nechápu, proč to tak řešíš. Když mu bude výkonnost klesat tímhle tempem, všichni v Barceloně budou rádi.

Reagovat
smazaný uživatel

Moje jediné dva příspěvky byly upřesnění platu Cristiana a konstatování, že Messi už má svůj vrchol podle mého názoru za sebou, to je celé. Já tady nic víc neřešil, všechno ostatní jsou jenom moje reakce na reakce sebyka.

Reagovat
smazaný uživatel

Já zas jen konstatuji, že už tři měsíce má stejnou bilanci jako během svého vrcholu.

Reagovat
smazaný uživatel

21 gólů a z toho prakticky třetina z penalt, když vezmeš v úvahu jeho výkony v důležitých zápasech typu čtvrtfinále Ligy mistrů a finále Copy, kdy ani nebylo vidět, že je na hřišti...no, nechme toho...

Reagovat
smazaný uživatel

I tehdy dával góly z penalt, měli jsme snažší los (Man City vs. Leverkusen, Atlético vs. AC, Madrid vs. Athletic) a trenér ho neschovával na křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já beru, jak na mě celkově Messi působí oproti době před dvěma lety, trenér a los na to mají vliv, ale myslím si, že Messi z před tří let by proti Atléticu odehrál úplně jiný dvojzápas a 2 góly by Atléticu na vyřazení Barcelony rozhodně nestačily. Ale to už tady jen každý opakujeme svůj pohled na věc...

Reagovat
Cizinkx

Jako nechápu proč zrovna s ním se o tom bavíš. To prostě nemá cenu mu něco vysvětlovat. On žije někde jinde, a bude neustále říkat to svoje...A i kdyby si mu tady to doložil 500 argumenty, tak je to fuk on má prostě brýle které nesundá...Ne nadarmo myslím on tady říkal, že XAVI a INIESTA jsou už dávno za zenitem..Tuším rok 2011 to byl..

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, já říkal, že u Xaviho nebude dlouho trvat a jeho výkonnost bude klesat, což se teď potvrzuje. Xaviho kritizuje i hodne fanoušků Barcelony, že je "brzda, už na to nemá" atd., to jsem se tady dočetl nesčetněkrát.

Reagovat
Cizinkx

To bylo tenkrát kdo tu někdo tvrdil nejspíš ty, že Xavi a Iniesta už mají svoje nejlepší léta za sebou, a byl to rok 2010/2011 to si dobře pomatuji, a pak to tak vypadalo..Samozřejmě teď už je Xavi jinde.. Ten má opravdu ty nejlepší leta už za sebou teď..Ale u Iniesty to byl fail na druhou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si mě asi s někým pleteš.

Reagovat
Cizinkx

Na 90% si to byl určitě ty :)..Právě tyhle tvoje dedukce o zenitu mi to připomněli...

Reagovat
smazaný uživatel

a ronaldo sa zlepší?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, přece jenom už mu táhne na 30, myslím si, že zůstane na svém ještě tak dva, tři roky a pak už ta výkonnost bude chtě nechtě klesat. Bude pořád kvalitní, bude mít ten svůj instinkt, ale rychlost a celkovou fyzickou zdatnost prostě v nějakých dejme tomu pětatřiceti nemůžeš mít takovou jako před deseti lety, to je logické.

Reagovat
valloire

jdu na Liverpool, takže na to nemám čas. Ale mrknu se na to.

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě měl vrchol před zhruba dvěma nebo třemi lety a těch čísel už podle mě nikdy nedosáhne...Cristiano s tím nemá nic společného, byť je poslední rok a něco lepším fotbalistou a celkově naprosto srovnatelným, co se kvality týče, to tady teď ale nebudeme řešit.

Reagovat
Atlético de Madrid

Messi je za zenitem maximálně v tom, že už nikdy nepřekoná svoje historický rekordy Jeho pokles spočívá v tom, že teď kvůli zraněním už není suveréně nejlepší hráč na světě, ale jeden z pěti nejlepších hráčů na světě. A ty čísla má pořád neskutečný, v Evropě má víc gólů než on jen Ronaldo a Zlatan. Letos jich dal 39, jen pro srovnání třeba Ševčenko nebo Shearer tolik v jedný sezoně nedali nikdy, brazilskej Ronaldo a Van Nistelrooy jednou.

Reagovat
smazaný uživatel

To vůbec nepopírám, sestupná tendence je tam evidentní, ale pořád mu to stačí na to, aby patřil mezi nějakých top 5 nejlepších fotbalistů světa.

Reagovat
Atlético de Madrid

No nicméně on Messi drží takovou gólovou produkci už šestou sezonu v řadě, jen málo hráčů v historii dokázalo střílet tolik gólů dýl. Pokud za zenitem myslíš tak, že už nikdy nepřekoná rekord v počtu gólů za sezonu, tak je potom asi za zenitem. Jinak před sebou ještě nepochybně má hodně sezon, kdy bude jedním z pěti nejlepších hráčů i střelců na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem to prostě tak, že nejlepší léta své kariéry z individuálního hlediska má za sebou, víc bych v tom nehledal.

Reagovat
smazaný uživatel

stale patri k nejlepsim hracum sveta, stale je na vrcholu. kazdej hrac ma svoji nejlepsi sezonu, kterou treba nikdy nezopakuje, ale to prece neznamena, ze od ty doby se uz jen zhorsuje. vykonnostni propad vypada trochu jinak nez to, co predvadi messi...

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomže Messi se od té doby zhrošuje, sice mu to vzhledem k tomu, jak dobrý byl před tím, pořád stačí na to, aby patřil k top hráčům, ale zhoršení tam je.

Reagovat
Atlético de Madrid

Messi prodělal tři větší zranění, Barceloně odešel trenér kterej z nich mačkal to nejlepší, rozpadl se jim systém a mozek týmu Xavi zestárnul. Messi hraje pořád výborně, když je zdravej. To, že se nedokázal prosadit v několika větších zápasech (Atlético, Real v poháru), bylo daný spíš naprosto tragickou strategií Barcelony, ve který byl utopenej. A teda taky tim, že mu asi chybí motivace, on prostě vůbec neběhá a nebojuje, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, hoši, můj názor už jsem tady napsal x-krát, to, že neběhá a nebojuje, je součást toho výkonnostního propadu, žádná výmluva. Fakt teď nemám čas ani chuť se tady s vámi dohadovat a vy asi taky budete spíš fandit vašim na Mestalle, tak zas někdy jindy.

Reagovat
Atlético de Madrid

Jo, asi to nemá cenu.. Já si myslim, že v Messiho schopnostech je klidně ještě několik šedesátigólovejch sezon

Reagovat
smazaný uživatel

V tom právě nemáš pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

To neví nikdo, kdo z nás má pravdu, máme na to odlišný názor.

Reagovat
smazaný uživatel

To není věc názoru.

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak před dvěma, třemi roky měl ta čísla nejlepší, poslední dobou i díky zraněním úpadek a teď někteří říkají, že ještě půjde nahoru a jiní říkají, že už spíš ne. Čeho jiného by to měla být otázka, to mi fakt není jasné, když ne názoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední dobou má v lize 19 gólů v 13 zápasech, to prostě není úpadek. Ty jsi sice pořád zaseklý v zimě, ale on už se z toho dávno dostal. Nepředvídám budoucnost, ale tvrdím, že svoje nejlepší období za sebou ještě nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, teď bychom se dostali zase na začátek, takže toho raději fakt necháme.

Reagovat
smazaný uživatel

OK, už se těším na tvoje další fakticky nepodložený názory.

Reagovat
smazaný uživatel

Zato ten tvůj, že Messi ještě zažije úspěšnější sezóny z individuálního hlediska než tu před dvěma lety, je podložený vrchem spodkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, vždyť jsem tu výslovně napsal, že tu sezonu už nepřekoná.

Reagovat
smazaný uživatel

Tím pádem se protiřečíš, protože na jednu stranu říkáš, že ještě nemá svá nejlepší léta z individuálního hlediska za sebou (což logicky znamená, že ještě musí zažít nějaký lepší rok než ten dva roky zpátky) a na straně druhé tvrdíš, že tu sezónu už nepřekoná (což znamená, že už svůj nejlepší rok za sebou má).

Reagovat
smazaný uživatel

*si

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, to fakt logicky neznamená, že musí zažít lepší rok než 2012. Ty jsi totiž psal o letech, takže stačí, aby si udržel jejich standard a svoje nejlepší léta tudíž stále ještě prožíval. A to je současná situace.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tak doufám, že u těchto svých "nejlepších" let už Messi zůstane.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky.

Reagovat
smazaný uživatel

més que un club

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro Tita Vilanovu.

Reagovat
Kenneth

Jak se tu sebyk bije za Katalance.

Reagovat
smazaný uživatel

no dovol? prijde mi komicky tvrdit, ze messi je za zenitem, to je proste picovina...

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

je to zaslepený katalánec

Reagovat
Ángel di María 22

Zas 100 komentů o hovně, bravo

Reagovat
smazaný uživatel

jsme radi, zes to prisel zachranit

Reagovat
Ángel di María 22

Nene, neprisel, babrej se v tom dal jak dlouho chces

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
madridcan

No...ide sa fandit...HALA VALENCIA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím ta hra Atletica je opatrná. Valencie celkem tlačí. Uvidíme.

Reagovat
Kenneth

Typicky srackovy fotbal v podani Atletica.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono sračkový. Na druhou stranu, ty minuty toho kádru, to je něco šílenýho. Já se jen divím, že to všechno ještě můžou vydržet. Každopadně, je to takovy, neslaný no. Ten jeden gól, ale dají, jak je všichni známe.

Reagovat
Atlético de Madrid

Zajímavý, že sračkovej fotbal vede ligu

Reagovat
Kenneth

Spíš smutný.

Reagovat
Ed_Hazard

je to trocha rpitiahnuté za vlasy, ale máš pravdu.....divné že s týmto futbalom vediete ligu

Reagovat
Atlético de Madrid

Samozřejmě to neei sračkovej fotbal, máme nejlepší obranu v Evropě a dáváme víc gólu než soupeř, nevim co bysme víc měli hrát

Reagovat
smazaný uživatel

S tím já nemám žádný problém. Pokud ligu nevyhraje Real, přeju to vám.

Reagovat
smazaný uživatel

typicky srackovy prispevek do diskuze od kennetha.

Reagovat
Ed_Hazard

Mallenco je fakt najtragickejší rozhodca akého som na topúrovni videl

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

GARCIAAAAAAAA

Reagovat
Kenneth

Klasika. Zajebané zasrané Atletico.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

Proč nevede ligu Real?

Reagovat
Kenneth

Protože jste halužáci?

Reagovat
Ed_Hazard

predbehol si ma

Reagovat
Phillipinho

Mozna nejlepsi obrana v Evrope, smrtici rychle utoky, skvele standart k situace. Nemusi kazdyho prehravat drtivym poctem strel a drzenim mice.

Reagovat
Ed_Hazard

pretože sme s vami dva krát stratili....teraz som napísal čo si chcel vidieť ale to nemení nič na tom že ste haluzáci a hráte otrasný futbal

Reagovat
Atlético de Madrid

Ten fotbal je druhej takticky nejdokonalejší v Evropě, hned po Chelsea. Velký zápasy zvládáme neskutečně, neni to žádnej beton ale hra na hranici možností. V těch zápasech s menšími soupeři někdy hrajem otřesně, ale i v tom spočívá síla kvalitních týmů - umí vyhrát, i když nemaj svůj den.

Reagovat
Ed_Hazard

"Ten fotbal je druhej takticky nejdokonalejší v Evropě, hned po Chelsea" tak to už ano

okej hádať sa tu ale s tebou nemienim, na druhej strane, mieril som práve na tie zápasy so slabšími súpermi, kde je slovo haluzáci na mieste....len tak od boku spomeniem Betis..

Reagovat
Atlético de Madrid

A kdo dokázal takticky líp odehrát velký zápasy, než Atlético? S Realem remíza doma a výhra venku, s Barcou výhra venku, Lihou mistrů procházíme zatim suveréně. Jedinej, kdo nás ve velkym zápase takticky přehrál byla Chelsea. V lize jsme prohráli jen tři venkovní zápasy, to se stává a něco venku poztrácej uplně všichni. Jedinej fail týhle sezony byl pohárovej dvojzápas s Realem, ale tam to bylo dost daný extrémně nabiytym programem a sestavou, která byla uplně jiná od běžnejch sestav pro tyhle zápasy.

Reagovat
Atlético de Madrid

* s Barcou remíza doma

Reagovat
smazaný uživatel

takové zápasy, kdy pomůže štěstí má ale i Real a Barca samozřejmě

Reagovat
Ed_Hazard

samozrejme že majú, ale iba malé percento....zápasy Atletika sledujem od februára a tam bolo takých zápasov viac ako polovica

Reagovat
smazaný uživatel

viac ako polovica

Reagovat
smazaný uživatel

Taktickou dokonalost si teda představuju naprosto jinak. U Atletů je to všechno o cvičení, koordinaci, týmovosti a atletičnosti. Ne o taktice.

Reagovat
smazaný uživatel

sak on to klasicky nezvlada, to ta nemozu rozhodit jeho reci snad uzivaj si, ze si idete po titul

Reagovat
smazaný uživatel

RG pekne

Reagovat
smazaný uživatel

haluzáci vyhrajou titul neskutečné

Reagovat
misinho7

uz to nevyzera dobre...ak nezavahaju dnes tak titul maju na 95 %

Reagovat
smazaný uživatel

No a mám takovýho tušáka, že to taky 0:1 skončí.

Reagovat
LAM

Atleti neuvěřitelný štěstí letos.Ti už nikde neztratí a zápas na CN je už nebude muset zajímat.

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem kam ten pako v brane vybiehal

Reagovat
Kenneth

Debilko Guaita.

Reagovat
misinho7

zas dali nejaky haluzacky gol?

Reagovat
smazaný uživatel

Guaita v bráne = záruka chýb

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to vyhraje Atletico, zaslouženě. Potom se zase odporoučí na 10 let a nic nevyhrají

Reagovat
Phillipinho

Moc nechapu, co tady zase Madridisti rozjizdite. Vyrovnanej zapas. Netopyri drzi vic mic na kopackach, Atleti nebezpecnejsi. A Guaitovo vybehy jsou uz letos povestne, takze taky nic divnyho.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, guaita opet ukazal, kde je jeho nejvetsi sila i kdyz costovu golovku v zaveru zlikvidoval paradne, to zase klobouk dolu...

Reagovat
Phillipinho

Jo nesel na zem moc brzo a stihnul jeste zasahnout

Reagovat
Mönchengladbach

Dnes Atléti udržet a ukopat to i příště na Levante, tam už bude únava enormní.

Jinak se těším na finále s Bayernem, to bude mač!

Reagovat
misinho7

tak nato finale s Bayernom si pockas tak zopar desiatky rokov...

Reagovat
Mönchengladbach

Já myslím, že na SB ukopou 1:1 a finále bude.

Reagovat
misinho7

ja som myslel tak ze Bayern to neda...

Reagovat
Mönchengladbach

Aha, promiň, to mě nenapadlo.

Reagovat
misinho7

tento rok to proste ziska Atletico , nejak to uhaluzia ale tipujem ze dalsich par peknych rokov znova bude titul patrit bud Realu alebo Barce

Reagovat
smazaný uživatel

tam to rozpredaju. Uz to, ze predali Falcaa a jeho nahradnik zacal takto strielat goly je nahoda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Costa takmer jasne v Chelsea, Koke Barca, stoperska dvojica, Luiz, Villa asi Valencia, Courtois tiez odide. Zda sa ti to malo?

Reagovat
smazaný uživatel

ty běž radši už spat, máš dost

Reagovat
Phillipinho

Koke ani stoperi nikam neodejdou. Villa se v pohode nahradi. On se urcite kvalitne nahradi i Costa.

Reagovat
Phillipinho

Jzs

Reagovat
stas87

strasne by som si za tie reci co tu tak atletico kritizuju prial aby vyhrali PD a vo finale porazili real 1:0 po haluzi..vtedy by snad EF skolaboval pod placom fanusikov realu..

Reagovat
smazaný uživatel

strasne to nezvladaju no

Reagovat
misinho7

my to zvladame , tu ide skor o to ze kebyze atletico hraje nejak paradne a nici kazdeho ale oni to vzdy uhaluzia na 1:0 a to kus cloveka nastve....

Reagovat
stas87

dokazes si priznat ze existuju rozne styly a taktiky? pacit sa ti to nemusi ale ked je to co hra atletico uspesne a sbiera s tym bodov tak to budu menit kvoli tomu ze to nie je na pohlad atraktivne?mne sa tiez nepaci ked super z troch sanci da dva goly a zvysok zapasu brani a vyhra s nulou vzadu ale respketujem to,za vyhru budu vzdy tri body a je jedno ci po ofenzivnom koncerte a vyhre 5:0 alebo po zvladnutej defenzive a efektivite 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

aha, Atletico malo tuto sezonu v lige 4 zapasy, v ktorych vyhrali 1:0, takze vzdy hm

Reagovat
smazaný uživatel

tak 5, ale z toho jeden s vami no...takze fakt haluzaci, ktori to uhravaju na 1:0 vzdy

Reagovat
Phillipinho

Vy jste snad zapomneli, ze na zacatku sezony byli Atleti a vyhravalk vysokyma vysledkama(jednou i 7:0). Ted ke konci sezony uz nemaji tolik sily, ale dohaneji to naprosto skvelou taktikou a bojovnosti. V tom se ma Barca i Real jeste co ucit.

Reagovat
Phillipinho

*byli valec a...

Reagovat
Kenneth

Běž radši zase fandit Chelsea.

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Kokesh

Není to tak dávno, co si např. Sebyk stěžoval po CdR na naše štěstí, po jejich vyřazení. Děláš, jak kdyby jsi na haluz, štěstí nikdy nepostežoval. Ale jasný, brečí vždy jen ti z Realu...

Reagovat
stas87

reagujem len na tuto diskusiu,vidis tu snad ludi co praju barcelone alebo inemu timu plac nad hrou a vyhramo atletica? proste mimo,skus to indy a inde

Reagovat
Kokesh

Jasný, tak chod do každé diskuze a vždy tam hod nějaký podobný moralizujici koment jako tento, ať máš dost palců.

Reagovat
stas87

urcite to preto robim..mimo proste

dole pisem preco im prajem,inak jednotka pre mna v PD je rayo a sociedad,v poslednom case skor rayo

Reagovat
smazaný uživatel

To ne, Atleti padnou s Chelsea neboj

Reagovat
Gazza.8

kde jsou ty časy, kdy Atleti hnily ve středu tabulky a byl od nich klid

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo by od věci se zamyslet nad tím, jestli nám titul místo Guaity a ostatních neprohrává i něco jiného. Něco jako fakt, že jsme ze dvanácti možných bodů s Atléticem a Barcelonou uhráli jen jeden za remízu na Calderónu...

Reagovat
smazaný uživatel

El Athletic Club alineará a Iraizoz; Iraola, San José, Laporte, Balenziaga; Iturraspe, Mikel Rico; Susaeta, Herrera, Muniain; Aduriz.

Reagovat
smazaný uživatel

to bude vyhecaovaný match, už sa na to teším

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí jen kapitán, ale jinak v rámci možností ideální sestava.

Reagovat
Phillipinho

mimo Gurpegiho nejsilnejsi mozna.

Reagovat
smazaný uživatel

pozdě

Reagovat
Phillipinho

No jo koukam

Reagovat
smazaný uživatel

El Sevilla FC alineará a Beto; Coke, N. Pareja, Fazio, Alberto; Diogo, Carriço, Iborra, Trochowski; Gameiro, Bacca.

Reagovat
Phillipinho

Hodne defenzivni...budou branit a spolihat na Baccu s Gameirem vepredu

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, meli kecy jak u nas budou aktivni, ale ve skutecnosti budou jen vyckavat na protiutoky...samozrejme to je jedinej zpusob jak u nas muzou uspet

Reagovat
Phillipinho

Souhlasim. Pokud zahrajete, tak jak to doma umite, meli byste to zvladnout

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo

Reagovat
Phillipinho

A taky je videt, ze prioritou je pro ne EL

Reagovat
smazaný uživatel

No nechtej se uplne odrovnat. Rakitic na lavicce me trochu uklidnuje

Reagovat
Ángel di María 22

Top, a rozsekat Sevillu na hovna

Reagovat
smazaný uživatel

Styl Atletica je jedinej, se kterym se dá v současnosti konkurovat Barceloně a Realu. Se stim smiř.

Reagovat
Mönchengladbach

Když tak koukám na přetěžovaný hráče Atlétika, velkou porci zápasů Realu a demotivovanost hráčů Barcelony, cejtim v kostech propadák Španělska na MS...

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by

Reagovat
stas87

tak som si presiel vysledky realu a atletica v lige,takze:

atletico celkom 11x doteraz vyhralo o gol

real 8x

brutalny rozdiel..atletico dneska vedie o gol takze to moze byt 12 zapasov ale real tych tesnych vysledkov ma dost na to aby tu krical daco o haluzi a betonu atletica..a tym sa dostavam aj k poctu golov atletica v PD,len v sezone 2008/2009 dokazali nastrielat viac ako 75 golov co maju teraz,vtedy ich dali 80,priemerne daju nieco medzi 60-65 golov,teraz maju o 10 viac a este tri styri zapasy do konca ligy,tu 80ku prekonat mozu

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne sa tu ohanaju nejakym 1:0 stale a haluzaci, pritom za celu sezonu mali len 5 krat zapas, ktory skoncil 1:0, fakt to su zufale pokusy toto z ich strany

Reagovat
stas87

zasa ale maju 11x vyhry o gol,to je cca tretina zapasov..ja nesledujem kazde kolo PD a ich zapasy ale je to pomerne vysoke cislo na to ze ten tim ma vyhrat ligu,treba tie zapasy vyhravali o dva goly a v zavere super znizil a potom to vypada recou cisel ako haluzacke vyhry,neviem

Reagovat
smazaný uživatel

tak mne to je jedno v podstate, nikto od nich necakal, ze budu tak blizko titulu, navyse blizko aj finale LM, s kadrom ktory je objektivne o dost slabsi ako ten Realu, alebo Barcelony..ja ich za to uznavam a fandim im, aby aspon jednu trofej ziskali

Reagovat
Atlético de Madrid

Však ty řeči o haluzácích jsou uplně píčoviny. Atlético hraje nejlepší fotbal, na jakej má hráčskej kádr (tzn. finanční možnosti). Letos má nejlepší obranu ve svojí historii (cose týká průměru gól/zápas) a Costův dnešní gól znamená, že jsme nastříleli 110 branek - taky nejvíc v historii. V průměru jsme měli lepší útok naposledy před 40 lety, to byly na fotbal uplně jiný nároky. Na celý tohle Atlético je potřeba pohlížet jako na jeden obrovskej zázrak, totožnej kádr by se pod Manzanem nedostal ani do Ligy mistrů..

Reagovat
stas87

ok to vsetko beriem zasa ste sa ale do sucasnej situacie kde nemozete poriadne nakupovat dostali sami,len nemate take meno a pripadne nemozete otravovat banky aby vam poziciali na splacanie dlhov ako to je inde

ak by som bol nezaujaty a nesledoval PD tak tych 11 macov o gol fakt moze vzbudzovat dojem ze tie vyhry boli haluzne,tak to proste posobi..ze je skutocnost ina a ludia co tu pisu o haluzi to samozrejme vedia lebo sleduju tu ligu kolo co kolo je ich vlastna kokotina ja vam uspech tiez prajem,prajem z toho dovodu ze titulov realu a barcelony uz bolo dost,prijemna zmena ak to vyhra niekto iny ako tieto dva timy,po bayerne prajem v LM vam,ste mi o parnik sympatickejsi ako cuktoka s realom

Reagovat
Kokesh

Costa dnes skóroval?

Reagovat
Atlético de Madrid

*García samozřejmě, jsem strašně nervní z toho zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

chcem sa spytat, komu si fandil pred cca 3 rokmi?

Reagovat
Atlético de Madrid

Atléticu

Reagovat
smazaný uživatel

fanusikov atletica tu od sezony s Falcaom akosi pribudlo komu ste prestali fandit?

Reagovat
smazaný uživatel

No hlavne ze Realu Madrid fandi vsichni jeho cesky fans jeste predtim nez se narodi, nehlede na jeho uspechy nebo neuspechy

Reagovat
Atlético de Madrid

mně teda naopak přijde, že žádná náplava fanoušků se nekoná... a já sleduju fotbal od MS 2006, Atléticu přeju od poslední Torresovy sezony a naplno jsem mu začal fandit tu následující sezonu, když ho Forlán a Agüero dotáhli do LM.. takže tak

Reagovat
frankiefcb

Přesně mám to stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

Úspěch táhne. Kdyby se Real plácal ve čtvrtý španělský, moc lidí by ho ani neznalo a tvůj nick by vypadal docela úplně jinak

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna vetsina toho jadra ze stranek atletica mu fandi 5 let a vic...

Reagovat
Leo Rekordman

a ty komu?

Reagovat
smazaný uživatel

Že to zrovna říká fanoušek Realu

Reagovat
smazaný uživatel

jj, jako v zivote by me nenapadlo, ze fanousci atletica se tu budou muset hajit a zvlast pred madridistas

Reagovat
smazaný uživatel

lebo ste naplaveniny

Reagovat
Ángel di María 22

Vždyť je to jedno, podstatný je, že ty zápasy vyhrajou, i když poslední dobou hrajou v lize strašně, jenže už to nějak doklepou, to jo, taky to řikám od Sevilly. Důležitý ale je, že další rok už nebudou mít šanci

Reagovat
stas87

bohuzial ze nebudu mat sancu zopakovat tuto sezonu,ty nechces mat troch kandidatov na titul az do konca ligy?

Reagovat
Ángel di María 22

Nn, Real přes 100 bodů a ostatní, ať si dělaj co chtěj

Reagovat
-Carles-

Costa

Reagovat
smazaný uživatel

Koukam ze Arda byl u holice

Reagovat
smazaný uživatel

pojďme atleti udržet!!

Reagovat
smazaný uživatel

Lepsie ked vyhra titul Atletico ako Barca

Reagovat
smazaný uživatel

a lepší kyž vyhraje titul Atletico než Real

Reagovat
smazaný uživatel

a najlepšie keď Barcelona skončí pred Realom

Reagovat
smazaný uživatel

my ich mame v lige najviac, doprajeme, uzite si, zasluzite si... snad vam vydrzi aspon o ucast o ligu majstrov po predani dolezitych opor

Reagovat
Switchback

Pokud neztratí dnes tak do zápasu s Barcelonou asi vůbec :/ což je škoda, chtěl jsem to napínavý do posledního kola

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico si ide po titul a to uplne zasluzene. Ich futbal ma tuto sezonu bavi viac ako ten barcelonsky, hraju technicky,rychlo, ale zaroven agresivne a precizne v obrane. S tretinovym rozpoctom oproti Realu a Barce nemaju problemy v La Lige a ani v CL. V tejto sezone su neskutocny, titul im velmi prajem

PS: ked som si este pred par tyzdnami pozeral rozpis zapasov, neveril som, ze Atleti mozu mat isty titul uz v poslednom kole a na Nou Campe si zahrat v "exhibicnom" tempe

Reagovat
smazaný uživatel

no počkej počkej...za předpokladu že real vše vyhraje, tak je dělí 3 body, takže kdyby Barcelona vyhrála, tak maj oba 94 bodu a ziska titul Real za lepsi skore...ne ??

Reagovat
smazaný uživatel

Ne!

Reagovat
smazaný uživatel

vzajemny zapasy

Reagovat
Leo Rekordman

nie

Reagovat
smazaný uživatel

Vzájemné zápasy si dej dohromady. Real dvakrát rupnul s Barcou a jednou s Atléticem a jednou remíza.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak na tom Levante to bude hodne tezky, domaci nemaj jeste jistou zachranu a hrajou taky pekne prasackej, zatazenej fotbal, klasicka Caparrosovina s minimem krasy maximalni uzitek Jeste bych to neuzaviral

Reagovat
smazaný uživatel

a Navas chytá na 1, aj keď Atlético bude možno jeho budúci zamestnávateľ, kto vie

Reagovat
-Carles-

Levante už spadnúť nemôže.

Reagovat
smazaný uživatel

ma 42 bodu, nezapomen ze predoposledni Pucela ma 32b, ale dva zapasy k dobru. Pokud vyhraje aspon jeden tak je na 35, takze na hranici sestupu by melo Levante 7 bodu z 9

Reagovat
smazaný uživatel

jo, toho zapasu se taky pekelne bojim...

Reagovat
misinho7

no tak zostava sa uz iba modlit a verit ze Levante to nejak da a kebyze sa to podari tak potom asi prvykrat v zivote fandit barce

Reagovat
Kokesh

Úplně jasná červená, tady není o čem.

Reagovat
Ed_Hazard

hahaa obraz celej hry Atletov....jebol ho ako prasa toto mohlo byť nebezpečné

Reagovat
smazaný uživatel

safra zas to uválčili.....no, tak teď už to je v moci Barcelony si myslim...

Reagovat
misinho7

prve je to v moci LEvante a ked tam nahodou atleti stratia tak je to na vas

Reagovat
smazaný uživatel

já teď nevim, ale mrkal sem na to a jestli Real všecko už vyhraje a Atleti na Nou Campu prohrajou, pak je titul Realu ne ?? Oba 94bodů, ale Real lepší skóre

Reagovat
Switchback

rozhoduje vzájemný myslím, a v tom real porazili a remizovali

Reagovat
smazaný uživatel

to je liga odligy jinak jo ? Já to právě řešil před prá hodinama v PL sekci, s eventualitou že Liv a ManC budou mít na konci stejně a tam mi bylo řečeno, že je skóre nad vzájemnejma zápasama, což má lepší City...tak už fakt nevim, ale nemá to bejt v evropskejch ligách pro všechny stejně ?

Reagovat
smazaný uživatel

nie, rozhoduju vzajomne zapasy, takze titul atleticu

Reagovat
smazaný uživatel

gratulujem Atletom, uz len Levante a Malaga a na Nou Campe vam trosku "pomozeme"

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Ani netušíš, jaké bude v posledním kole rozložení sil, rozpoložení jednotlivých hráčů a jak se bude zápas vyvíjet, ale stejně jim "pomůžete"

Reagovat
smazaný uživatel

ked bude Barca pred Realom tak bojujeme, ked pod Realom tak "pomozeme"

Reagovat
LAM

Tak ideál by byl kdyby Atleti na Levante remizovali a Real by remizoval buď na Valladolidu nebo Celtě ale tomu moc už nevěřim.

Reagovat
Switchback

nezapískal ten konec nějak brzo? já jen že se celý prodloužení skoro nehrálo

Reagovat
Switchback

*nastavení

Reagovat
smazaný uživatel

asi hej, aj hráči Valencie sa sťažovali, lebo ako vravíš, ukázal 3 minúty, ale možno 2 sa nehralo kvôli červenej Juanfrana a striedaniu Alderweirelda

Reagovat
Kokesh

Poslední standartka a oni to rozehrají nakrátko. Herní inteligence na bodu mrazu.

Reagovat
Kenneth

Godin minutu diskutuje a on ukonci zapas ve 2:57

Reagovat
CHONG

Šupáci z Valencie

Reagovat
smazaný uživatel

co ty víš, třeba si krásně namastily kapsičky :)

Reagovat
LAM

Tak myslim že Atleti to letos prostě uhaluzej.To štěstí a ten jejich herní projev je sice poslední dobou hrůzný ale na tom nesejde.Poslední šanci kde by mohli ztratit je na Levante protože tam budou hrát po LM a v nohách budou mít velmi těžký zápasy+nebude Juanfran.

Takže uvidíme jestli to dokáže Levante odbránit ale tipuju nějakou další haluz a klasickejch 0:1

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslím, že už nikde neztratí. Každopádně, jak jsem již řikal. Titul budou mít zasloužený a po dlouhý době, proč jim to nepřát.

Reagovat
LAM

Tak je jasný že jim ho samozdřejmě přeju víc než Realu Naši hráči by aspoŇ měli příští rok motivaci a přitom by Real ligu nevyhrál.Dřív nemožná věc.

Reagovat
smazaný uživatel

Samoz"d"řejmě

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
-Carles-

Krása

Reagovat
smazaný uživatel

jaktooooo že v PL je skore nad vzajemnymi zapasy a ve Španělsku je tomu opačně ?

Reagovat
smazaný uživatel

protooooooooooooooooo *muck* *muck*

Reagovat
smazaný uživatel

nedává mi to smysl, podle mě by tydle pravidla měly bejt pro Evropu jednotný....ale nevim žejo, proto se ptám, čekám až mi někdo s jistotou odpoví.

Reagovat
smazaný uživatel

a proc by jako mely bejt jednotny? co je to za kravinu? ve spanelsku proste rozhoduji vzajemny zapasy...

Reagovat
smazaný uživatel

nějak mi to nesedí...nevim...jednotný proto, protože se to pak projevuje do LM a EL, takže by tam mohl bejt nějakej jednotnej postup v určování pozic v lize...Můj názor, nevim, proto sem píšu a snažim se to zjistit no.

Reagovat
smazaný uživatel

tradícia, vždy to tak bolo, tak isto ako napr. to že poháre sa hrajú na odvety, čo by mohli zmeniť ale nezmenia

Reagovat
stas87

brankarov gol,si musi postrazit zrdku pri rohu

Reagovat
smazaný uživatel

jo, guaita opet ukazal, kde je jeho nejvetsi sila i kdyz costovu golovku v zaveru zlikvidoval paradne, to zase klobouk dolu...

Reagovat
Ángel di María 22

Co to meles?

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, to melo bejt uplne jinam, nechapu jak se to ocitlo tady

Reagovat
stas87

nevadi,skus pozriet cas mojhu prispevku a potom ti to dojde

Reagovat
Ángel di María 22

Markeeeeeeel

Reagovat
smazaný uživatel

parada, bilbove jedou

Reagovat
smazaný uživatel

jo tú ligu majstrov si musia uhrať, dúfam, že sa potom vyhnú nejakému top týmu v predkole (Arsenal, Napoli,...)

Reagovat
smazaný uživatel

Atlético ligový titul po 18 rokoch

Bilbao účasť v LM po 16 rokoch

Ak sa im to podarí, tak tam budú iné oslavy aj u jedných aj u druhých

Reagovat
smazaný uživatel

Gorka vyborne, na tohle si presne musime davat pozor

Reagovat
smazaný uživatel

Balenziaga

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak jak jsem rikal, Sevilla vicemene jen vyckava na nase minely, ktery samozrejme vzdycky muzou prijit se San Josem na hristi Chtelo by to tam pro klid soupnout druhej

Reagovat
stas87

je zaujem o iturraspeho?mne sa dost pozdava smerom dozadu,je to podobny typ hraca ako javiamar?

Reagovat
smazaný uživatel

Da se rict ze jo, vedle Rica vyrost ve vybornyho zaloznika. Slysel jsem neco o zajmu z Anglie, ale Ander I. nedavno rikal ze chce v Athleticu zustat do konce kariery tak snad jen tak neprchne..

Reagovat
smazaný uživatel

ale rek bych ze klepe na brany repre...

Reagovat
smazaný uživatel

i kdyz mozna bych ho spis prirovnal k Busquetsovi

Reagovat
stas87

to je fuk ku komu ho prirovnas mne sa dost pozdava,nie je to len odkopavac alebo posuvac lopt,rad by som ho videl v nemecku ale tam ho zaplati len spicka ligy,snad este v athleticu ostane nejaku dobu

btw. ma vykupku?

Reagovat
smazaný uživatel

No myslim ze 25 mega...mozna je cas ty klauzule pred LM zas trochu natahnout nahoru

Reagovat
stas87

v tomto sa v BL maju este co ucit,napalit klauzule na 30 mega minimalne a v lige moze ta kvalita na cas ostat

koho by si si prial teoreticky do predkola?lille?

Reagovat
smazaný uživatel

No nejdriv to musime pro jistotu uhrat...jinak z tech klubu tezko vybirat, hlavne se vyhnout Anglii a Italii, pripadne Nemecku, zbytek je snad hratelnej

Reagovat
stas87

v nemecku by vas cakal bayer,wolfsburg alebo gladbach,gladbach uz v predkole bol a zlyhal,mali dynamo kyjev a rozhodlo o postupe skusenost dynama,gladbach ale zaujimavo posilnil,favre je dobry trener,tazky super by to bol

wolfsburg ma dobry kader ale podla mna len v BL,na europu to nestaci,trenera maju skor defenzivneho a hraju na brejkov,lopta rychlo od nohy,zasa su v obrane zranitelnejsi

bayer..sa velmi trapil na jar,kvalita tam je nesporna,v lete dojde schmidt a moze to znovu nastartovat,bal by som sa ich asi najviac z vasho pohladu,hratelny su ale vsetci traja

Reagovat
smazaný uživatel

Hm jasne, dik za info. Ja bych byl nejradsi za Gladbach, protoze ziju v Holandsku a odsud to tam mam nejbliz. Uz jsem byl na vyjezdu do Gelsenkirchenu ve ctvrtfinale EL, takze mam na Nemecko dobry vzpominky. Ale asi bych si setril az na skupinu v pripade postupu, mam jeste nejaky dluhy

Reagovat
Phillipinho

Je to tak no...jako oni tam ve druhy puli poslou Rakitice, Marina a budou se snazit vic tvorit, ale verim, ze jeste nejakej gol pridate.

Reagovat
smazaný uživatel

Pinto - Dani Alves, Mascherano, Bartra, Adriano - Xavi, Sergio, Iniesta . Pedro, Messi, Alexis

Reagovat
smazaný uživatel

parada

Reagovat
smazaný uživatel

Na Andoniho centry se da vzdycky spolehnout, Iker prekvapive zabil

Reagovat
Ángel di María 22

Hehe, Iker

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes ma bude zaujimat vykon Bruna Soriana. Vraj ma Zubizareta zaujem.

Reagovat
Ángel di María 22

Jee, Ponorce chybí Jonathan Pereira, to je taky na hovno..

Reagovat
Ángel di María 22

Ander je prostě velkej frajer

Kouř.

Reagovat
smazaný uživatel

koncem sezony se mu automaticky zvysi klauzule na 40 mega, i kdyz to oproti 36 neni az takovej rozdil...ale nebal bych se ze zrovna on pujde pryc

Reagovat
sensei25

Snáď to už Atletico ukope túto sezónu. Titul si zaslúžia. Je mi ľúto,že niektorí fanúšikovia Realu im nadávajú do drevákov, len preto,že sú pred nimi. V zápasoch s Barcou a Atleticom Real uhral tuším 1 bod a tak je chyba hlavne v nich. Uvidíme ako to dopadne,ale je to veľmi zaujímavé. My sme sa o šancu už pripravili,takže je to boj Ateltica s Realom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci žlutý, tu EL musíte dát, bojovat dneska

Reagovat
Ángel di María 22

Do EL se jde i ze 7. místa.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak paráda

Reagovat
sensei25

My už o nič nehráme,veriť v titul by bolo naivné. Takže dnešná strata nič nerieši. Hlavne nech je dobrý futbal.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska si myslim že je "povinná" výhra....Pro Tatu...

Reagovat
Ángel di María 22

To spíš pro Tita.

Reagovat
smazaný uživatel

sem vůl...

Reagovat
smazaný uživatel

¿Dónde está Nervion? Tohle bylo jednodussi nez jsem cekal

Reagovat
smazaný uživatel

Neviděl jsem to, takže nemůžu hodnotit zápas. Ale pro mě jsou to hrdinové a borci i přesto že tu LM na 99% neurvou. To co předvedli za celý jaro je neuvěřitelný a obdivuhodný, kdo by to byl řekl že dnes budou bojovat v přímým souboji o LM, když ještě před 2 měsíci měli ztrátu 14 bodů...Je to škoda, ale rozhodně nejsem zklamanej

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt no, ta serie byla dobra

Reagovat
smazaný uživatel

Dani

Reagovat
smazaný uživatel

klasika....za zápas ještě tak 8x ....

Reagovat
2miguel1

Xavi - the worst free kick player ever

Reagovat
smazaný uživatel

vono obecně střelba u hráčů Barcelony...děs a bída což nechápu, takovejdle tým resp. hráči musej přeci umět líp střílet, nebo ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Az je mi z teho trotlika Messiho hnusne.

Alexis za 16 minut 4x sprintoval jak dabel do obranym, zatimco nase hvezda zase chodi jak ko.kot.

Reagovat
smazaný uživatel

vždycky sou určený hráči co to dělaj a téměř vždycky je někdo, kdo je furt vepředu pro případnej kontr... Když Barca získá balon z event. bloku a pošle ho dopředu, je nejlepší tam mít Messiho, resp. nejlepšího of. hráče...Je to logický.

Reagovat
smazaný uživatel

samo mě už taky někdy naštve, že by mohl běhat víc, ale hold...Takhle hraje už delší dobu (možná je teď víc línější, přeci jen už o nic nejde, titul je tatam a hlavně se blíží MS a on je po těch nedávných zranění prostě už obezřetnější na jakejkoliv pohyb.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nase brejky vypadaji spis tak, ze si to pred vapnem zaseknou a prihraji na pulku. Ja nechapu, jak si to vubec muzete obhajovat to, ze na vsecko mrda a rozbehne se jen, kdyz ma sanci dat gol. Kdyby makal jako ostatni, aspon pressoval nebo neco, ale proste ne, chodi si tam jak kral...

Reagovat
smazaný uživatel

já to nechci zas až tak hájit, taky mi to vadí, ale říkám k tomu dodatek, kterej je taky pravdivej...Navíc on váže už jen svym postavením protihráče a takhle pasivně dává prostor jiným...Jenže hold ti ho nevyužijou, protože sou špatný, jako třeba Alvez...kolik ten má za zápas míčů a kolik jich posere z toho

Reagovat
smazaný uživatel

Alves je kapitola sama o sobe. Jedine, co mu z bylo z jeho slavy je fyzicka a ta uz taky upada. Vsecky centry do haje, prihrava souperum do brejku, mel by jit, dokud ho jeste nekdo chce. Nejaky peniz za nej dostaneme.

Messi by mohl od pristi sezony zase makat, chce to ale nekoho, kdo ho donuti.

Reagovat
smazaný uživatel

já si prostě fakt myslim, že hlavní důvod je to blížící se MS...I Messi si uvědomuje, že to je možná jeho poslední MS v dobrej letech a jednoznačně chcce uspět..Šel za tim, aby Barca v letech 2008-2012 vyhrála všechno a dokázal to, protože veškerý týmový úspěchy v těch letech byly výhradně jeho dílem, do toho individuální zlatý míče, kopačky atd. atd. což vše dokazuje, že je ambiciózní, takže z toho plyne, že musí vysloveně prahnout po zisku titulu mistrů světa.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, jen aby na MS nevyhorel jak papir....

Reagovat
smazaný uživatel

coz je dost mozne, sice argentina ma kvalitni utok, ale zato obrana je tragedie a doplati na to...

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme každop. se těšim nejen na Argentinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Aquino

Reagovat
smazaný uživatel

Super hvezdy, takhle se bojuje pro Tita, ze vam neni hanba....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

CAAAANNNIIII

Reagovat
smazaný uživatel

Proste na tu mrdku co hrajeme se neda ani divat, primadony nedelaji nic pro to, aby vyhrali, cekam dalsi vymluvy a podobne hnety. Iniesta by se mohl zase vyjadrit, ze ja na prd, ze to nemaji ve svych rukou ( zapomnel zminit, ze par kol dozadu meli ve svych rukou LM,ligu i copu, ale vsechno do jednoho POJEBALI).

At uz je nova sezona, at si ty nase brka uziji MS, at prijde novy trener. Alves pryc, Xavi pryc ( nebo na lavici), nejakyho hrota, co by chodil jako zolik, koupit stopera, praveho obrance a vymyslet konecne neco jinyho nez tu nasi hazenou. Mame jedny z nejlepsich hracu, tak snad dokazi hrat i neco jineho....

Reagovat
X-bano-X

Mlč už.

Reagovat
valloire

jedinej normál by měl mlčet?

Reagovat
celeb

mali sme.

Ked si zoberies realitu = sucasny stav tak:

Brankar: nic proti Pintovi ale snad najslabsi z top klubov

stoperi: jednoznacne najslabsi zo vsetkych top klubov, hlavna pricina nasich neuspechov. Najvacsi fail Zubiho. Bodaj by mu zlomi vaz

Kraje obrany: Alba - top kvalita, Dani - treba ho uz menit. Montoya - malo prilezitosti, dozadu lepsi nez Dani, dopredu ... no hadam uz aj rovnaky (cize nic moc).

Stred - OK - nevidim dovod nieco riesit z pohladu kvality, jedine kvoli zmene stylu, novej dravej krvi

Utok: hrot: nemame! milion centrov Daniho/Jordiho konci v ... . Potrebujeme Dzeka/Mandz/Gomeza/..

Kraje - Pedro - momentalne bez formy, vzdy potrebuje vela sanci na gol, do koncovky sa moc nehrnie a aj v tutovkach hlada niekoho ineho (hlavne Messi).

Alexis - zlepsil sa, motorova mys, nesimuluje uz tolko, ziskava sympatie - nechat

Neymar - snad nas najkreativnejsi hrac tuto sezonu, dostal simulacnu infekciu novackou Barcy (Alexis, Alba), snad sa vylieci a dalsiu sezonu uz to nebude prehanat.

Messi - bez motivacie, nieco s nim nie je v poriadku. Nikto nepochybuje o jeho kvalitach, ale jednoznacne nedava do hry tolko co minule roky.

Reagovat
celeb

fakt sorry za gramatiku.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedaří se nedaří no :) Co se dá dělat...snad ješte zkusí zabojovat

Reagovat
smazaný uživatel

V poslednom kole proti atletiku uz asi ani nebude o čo bojovať a ked dnes barca prehrá, nieze uz bude titul uplne fuč, ale nečudoval by som sa keby v posledných zápasoch začali hrať aj hráči z lavičky alebo z juniorky. Inak dnes klasicky bieda ako vždy v zápasoch vonku v tejto sezóne.jedna polka hráčov sa ako-tak snaží, druhá uz má v hlavách MS...

Reagovat
blaugrana

Leo by ma radšej už odcestovať na prípravná kemp na MS...

Reagovat
blaugrana

prípravný*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No nebejt tam Messi,tak by jsme nevystřelili ani na bránu

Reagovat
CHONG

Za tu almužnu co bere, se přece nepřetrhne, ne?

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

jaj ty kokotko

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Takovým fanouškem bych fakt chtěl být co jen vkuse nadává když se nedaří a když se vyhrává tak všude hází úsměvy...fakt bych se styděl být váma

Reagovat
smazaný uživatel

To je normálka :D Nepodařená sezona a celej tým by nejradši vyházeli

Reagovat
smazaný uživatel

z Raya odchádza celý tým aj po úspešnej sezóne

sme hipsteri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

preto fandis seville?

Reagovat
smazaný uživatel

Co to má s tím společnýho?

Reagovat
stas87

v podstate nic,ja tiez fandim werderu a smejem sa na tom ked kritizuju fanusici bayernu bayern za to ako hra,raz vyhraju a vsetko je zabudnute

Reagovat
smazaný uživatel

jo to je klasika těhlech fanoušků velkoklubů, ono víš jak to je čím větší skupina lidí tím víc tam najdeš debilů, ono když fandíš takovým malým klubům a jsi z takový malinkatý země tak je větší pravděpodobnost že takovej lojza nebudeš

Reagovat
smazaný uživatel

ale to samozřejmě není ten důvod proč fandím Seville, ty důvody jsou jiný

Reagovat
stas87

preco im fandis teda?ja werderu z lutosti po debaklu s lyonom,vtedy mi ich bolo strasne luto ze dostali taky kotel tak som im zacal priat a sledovat ich

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám teď moc času a taková odpověď se nedá odfláknout takže můžeme pak pokecat přes poštu, abych se přiznal taky mě vcelku zajímá tvůj příběh a nějaký zkušenosti ohledně toho, jelikož jsi první s kterým si píšu kdo fandí Werderu..tak se nezlob, ale musím letět

A musím se přiznat že u mě to asi bylo taky z lítosti (kvůli Puertovi) protože to je přibližně období kdy to u mě začalo...nebo spíš kdy jsem se o to začal zajímat, ale dál ti to napíšu ve zprávě, teď bych se do toho ponořil a strávil tady dalších x hodin rozepisováním se

Reagovat
stas87

ja uz idem spat,vcera som ponocoval do jednej v noci,este ze tu ta posta je,pisat to pod preview nie je idealne tak sa maj..

Reagovat
smazaný uživatel

taky se měj

Reagovat
smazaný uživatel

jenže vono je rozdíl když se nedaří ALE hráči se snaží, jenže u současný Barcy ti příjde že jim je to u piči na lehátku a že hrajou ne na půl, ale na třetinu plynu. Že si to tam jdou jen odehrát, něco jako dělník do práce, kam se každej den otráveně netěší, a jen už aby byly doma a prcali tu svojí.

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak....

Reagovat
smazaný uživatel

u Barcelony to je trochu jiný, když se prostě dostane do herního útlumu a vybere si jí nějaký to hluchý období tak se to těžko urve bojovností a jezděním po prdel (ktery nikdy když to přeženu barcelona nepotřebovala) vždycky vše uhrála fotbalem, tím nechci říct samozřejmě že by ty hráči neměli jezdit, ale doufám že mi rozumíš, ten přístup se tím víc ted projevuje když se nedaří...

Reagovat
smazaný uživatel

jediny, kdo tam jezdi po prdeli je Alexis a Pedro, v zaloze nema kdo se rvat jak tygr, cela zaloha se jen plouzi, nas nejlepsi hrac si to odchodi, v obrane je to jen Alba, co do toho dava vse, Dani se taky snazi, ale to je prd platny, Masch mel taky par dobry zapasu, Bartra potrebuje zase zapasove tempo....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dr. Admess

Takhle se (ne)vyhrává pro Tita.

Reagovat
blaugrana
Reagovat
patas92

btw jaktože hráči Barci nemají černé pásky

Reagovat
blaugrana

Hra Barcy je dostatočný requiem...

Reagovat
patas92

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

a nakonec ho dá Alvez, kterej vlastně centruje a nakopne bránícího hráče....ah ale tipuju 2:2 ještě.

Reagovat
patas92

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Tak pre toto Dani celé zápasy centruje?

Reagovat
smazaný uživatel

to mě poser, já nemůžu :DDDD

Reagovat
Kenneth

To jsou fakt debilove.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodem, všimli jste si toho, jak tam Alvez neco snedl ???? Jako fakt ?? Nebo se mi to jen zdalo ? Mam malej stream...

Reagovat
ADM

Hodený banán

Reagovat
smazaný uživatel

tak to palec nahoru pro něj :)))) a hezky odpověděl na tyhle nechutnosti rasistický i gólově...no ikdyž on přímo ne

Reagovat
smazaný uživatel

Hodili po něm banán myslím...a ten snědl :)

Reagovat
_Blind_

Vypadalo to, že po něm hodili banán tak ho snědl

Reagovat
patas92
Reagovat
DelPiero137

neznasam ho ale toto spravil dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Masi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

hodili po nom banan, tak ho zlomil a trochu si uhryzol

este 2 minuty som sa uchechtaval, snaz az do toho 2. golu

Reagovat
celeb

Tie Daniho centre su stale golove, a to ani hrot nepotrebujeme!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Mňa jebne

Reagovat
patas92

po kolika zápasech je to první Messiho gol ze hry?

Reagovat
smazaný uživatel

po 1

Reagovat
patas92

nj s Bilbaem vlastně dával

Reagovat
smazaný uživatel

aji předtím s Betisem..

Reagovat
patas92

tak tu penaltovou dorážku nepočítám

Reagovat
ADM

s Bilbao predsa z hry nedal tiež..

Reagovat
patas92

peterson mě zmátl

Reagovat
Switchback

To je komedie

Reagovat
celeb

4 goly ponorky, 1 barcy = 2 : 3

jednoznacne UEFAlona

Reagovat
Manik...

Proč si Villareal ty góly dává sám? Ten musí mít tu Barcu hodně rád

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele