Primera División - preview 33. kola

11.04.2014, 08:35, aktualizováno 14.04.2014, 08:48
Previews
Pondělní dohrávka španělské nejvyšší soutěže slibuje napínavé utkání mezi domácím Athletikem a Málagou. Hosté touží alespoň po postupu do horní poloviny tabulky, zatímco domácí hrají o čtvrtou příčku a předkolo Ligy mistrů. Na pátou Sevillu nyní mají náskok tří bodů.
Athletic Bilbao - Málaga CF  (pondělí 22:00)
Pondělní dohrávka 33. kola nejvyšší španělské ligy slibuje napínavé utkání mezi domácími Basky a Málagou. Hosté touží alespoň po postupu do první části tabulky, zatímco domácí hrají o samotné evropské poháry. Ve hře je dokonce předkolo Ligy mistrů.

Málaga má Athleticu co vracet - v posledním utkání s ním prohrála nejtěsnějším možným rozdílem, takže její motivace nelze zpochybňovat. Málaga by ráda dokončila sezonu alespoň v první desítce La Ligy a k tomu potřebuje vyhrát nad baskickým týmem. Ten se pro změnu přičinil o zajímavý boj o evropské poháry, protože jeho současné čtvrté místo je velmi žádané. Také Baskové tedy mají o co hrát.

Co se týče formy, tak je těžké hledat jasného favorita. Bilbao naposledy porazilo domácí Levante, hrdinou se stal střelec dvou branek Aritz Aduriz. Málaga si po výhře nad Realem Betis poradila také s Granadou, kterou porazila o tři branky. Do sítě hostujícího brankáře Roberta Fernándeze se zapsali postupně Ignacio Camacho, střelec dvou branek, a také Nordin Amrabat s Juanmim.

Právě ten byl zpovídán deníkem Marca, pro který vyjádřil náladu v kabině i současné cíle ambiciózního celku. "Stále jsme ještě ničeho nedosáhli, protože je před námi šest zápasů. Do každého z nich chceme jít naplno, jako by to bylo finále nějaké významné soutěže. Rádi bychom skončili na co možná nejvyšší příčce. Na stadionu San Mamés máme hodně o co hrát, protože je to velmi obtížné prostředí. Tamní diváci podporují svůj tým neskutečným způsobem a pro každého soupeře se jedná o náročné utkání," chválí soupeřovy fanoušky.

"V našem týmu vládne pohoda, i když zdravá konkurence nechybí. Každý hráč chce figurovat v základní jedenáctce, ale trenér vybírá jen to, co nejlepší pro celý tým. Vím, že jako útočník jsem zodpovědný především za góly v síti soupeře. To je ale zásluha celého týmu. Nicméně, když mě trenér povolá, vždycky chci být k dispozici. Vždy se pokouším ze sebe dostat to nejlepší, protože vím, že to tým potřebuje. A každým zápasem se zlepšuji také já osobně," uvědomuje si Juanmi.

V duelu proti Levante musel být střídán záložník Mikel Rico a kvůli jeho zranění se na hrací plochu dostal mladý záložník Erik Moran. Ten by si rád zasloužil pozici hráče, který bude nastupovat pravidelně. "Trenér Valverde mě požádal, zda bych mohl naskočit do zápasu a víc útočit. Samozřejmě jsem to udělal velmi rád. Vím, že nahradit tak zkušeného a dobrého hráče, jakým Rico určitě je, bylo obtížné. Ale také jsem věděl, že když dám do zápasu všechno, můžeme se posunout vstříc našemu cíli a trenér bude mít radost. Moje primární pozice vždycky spočívala spíše ve středním záložníkovi, který rozehrává a spíše boří útoky soupeře. Ale na ofenzivnější část jsem si zvykl rychle a vím, že můžu být platný na jakékoli pozici," sebevědomě říká Moran.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Marcos, Etxeita, Laporte, Balenziaga - Iturraspe, Morán - Susaeta, Ander, Muniain - Aduriz
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Caballero - Gámez, Angeleri, Weligton, Antunes - Camacho, Darder - Samuel, Pérez, Amrabat - Santa Cruz
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 4.50 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Betis - Sevilla FC  (neděle 12:00)
V nedělní poledne přijde na řadu jedno z nejzajímavějších utkání třiatřicátého kola, utkají se totiž Real Betis s FC Sevillou ve vyhroceném sevillském derby. Zatímco domácí upínají své zraky jen k mizivé šanci na záchranu, hosty může rozptylovat v koncentraci nedávný úspěch na evropském pohárovém poli.

Sevilla totiž zvládla odvetný zápas čtvrtfinále Evropské ligy s FC Porto na jedničku. Nepříznivý výsledek 0:1 z prvního střetnutí smazali svěřenci Unaie Emeryho již do poločasu a rovnou i přidali další branky. Po jasné výhře 4:1 nyní Seville v cestě do finále stojí Valencie, jenže soustředit se na evropské poháry na úkor ligové soutěže by byla chyba. Sevilla totiž ztrácí na čtvrtý Athletic pouze šest bodů a je v přímém souboji přinejmenším o páté místo. To by znovu zaručilo přímou účast i v příštím ročníku Evropské ligy.

"Mým cílem je pokračovat, vytrvat, ať už v dobrém či zlém, protože vím, že v neděli nás čeká další důležitá výzva a nemůžeme si dovolit se zastavit," podotknul Unai Emery. Jeho klíčový hráč a kapitán Ivan Rakitić, jenž proti Portu nastoupil navzdory horečce, by podle slov jeho kouče mohl být tentokrát pošetřen.

"Měl horečku, ale chtěl hrát a udělal pro to všechno. Předvedl velmi kvalitní výkon, což si na něm však může vybrat daň v následujících dnech."

Kromě chorvatského reprezentanta ovšem Sevillu žádné nové zdravotní problémy hráčů trápit nemusí. To Betis je na tom podstatně hůř, chybět mu bude hned sedmička fotbalistů kvůli zraněním a Lorenzo Reyes zase absentuje díky karetnímu trestu. Oba celky se v letošní sezoně utkaly naposledy před měsícem, kdy v Evropské lize po dramatickém průběhu zvládla Sevilla lépe závěrečný penaltový rozstřel a postoupila dále. Trenér Betisu Gabriel Calderón by rád tuto prohru pomstil, a zároveň oživil skomírající naděje na záchranu. Vždyť zelenobílí ztrácí na udržení již devět bodů, přičemž do konce soutěže zbývá již jen šest kol.

"Nechci už o tom (o záchraně) mluvit, protože jsme to dostatečně probírali v posledních dvou měsících a podívejte se, co se stalo," odmítl další otázky ohledně sestupu Calderón. "Aniž bych myslel na budoucnost, výhra nad Sevillou je základem všeho. Smutek fanoušků při jejich odchodu ze stadionu po posledním derby mi lámal srdce."

"Potřebujeme hrát ve vysokém rytmu a jít si pro výhru. Nemůžeme o tom spekulovat. Nehodláme čekat a sledovat, co Sevilla zkusí udělat, i když víme, že jsou nejsilnější ze standardních situací a protiútoků. Budeme hrát inteligentně,"
prozradil Calderón na závěr.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Adán - Juanfran, Amaya, Jordi, Carlos - Baptistao, Nono, N'Diaye, Vadillo - Molina, Castro
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Beto - Figueiras, Carriço, Fazio, Moreno - Trochowski, Mbia, Iborra, Reyes - Gameiro, Bacca
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.40 - 3.50 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valencia CF - Elche CF  (neděle 17:00)
Paco Alcácer je v poslední době symbolem úspěchu a zárukou střelecké potence. Dokazuje to i přes svůj mladý věk v kádru Valencie pokud jde o La Ligu a především také v Evropské lize. Zastaví jej obrana čtrnáctého Elche?

Basilej ještě před nedávnem měla postup do další fáze Evropské ligy na dosah, protože na svém hřišti vyhrála přesvědčivým rozdílem 3:0 a zdálo se, že jen zázrak by mohl Valencii pomoci postoupit. Zázrak se ale na stadionu Mestalla ve Valencii stal a nesl jméno Paco Alcácer. Mladý útočník byl hlavní hvězdou večera, v němž jsme se dočkali dokonce prodloužení. Alcácerovo jméno bude ještě dlouho strašit obranu Basileje, protože Alcácer vstřelil hattrick a spolu s góly Eduarda Vargase a Juana Bernata pomohl svému týmu k postupu!

Nadšený útočník se trefil třikrát a po postupu měl slzy v očích: "Dokud budu živ, tak na tento hattrick nezapomenu. Je to můj vůbec první před valencijskými fanoušky. Jsem velmi šťastný a góly věnuji spoluhráčům, bez nich bych je nedal," prohlásil po utkání mladý útočník. "Fanoušci byli s námi až do konce, jsou tady vždy, ať už se daří, či nikoli. Chtěli bychom jim tuto výhru věnovat a nejvíce pak Óscaru Martínezovi, mladíčkovi z Ontinyent, který navždy zůstane v našich pamětích," řekl dále Alcácer.

Radost neskrýval ani trenér Juan Antonio Pizzi, který po utkání řekl: "Jsme opravdu nadšení, protože víme, že se stal skoro zázrak. Obvykle takové štěstí nemáme, ale dnes jsme ho měli a můžeme si to užít. Především chci poděkovat fanouškům, kteří hnali naše hráče do útoku a stále jim věřili. Nakonec zvítězil tým, který víc chtěl. To jsem přesně řekl svým hráčům, nabádal jsem je, aby nepřestávali věřit. Povedlo se nám něco opravdu nádherného," dodal dojatý trenér Pizzi.

Čtrnácté Elche se blízko pásmu sestupu, ale tři poslední utkání ukazují, že se tým dokáže s tlakem dobře vyrovnat a nezalekne se velkého jména. Remízy s Bilbaem i Villarrealem můžeme považovat za výtečný úspěch. A poslední utkání ukazuje, že Elche bojuje až do samotného konce. Proti Getafe nebylo nijak lepším týmem, ale více se dralo do zakončení. Nakonec domácí spasil Richmond Boakye, který se trefil tři minuty po uplynutí devadesáté minuty! Mladý útočník z Ghany si na své konto připsal již pátou letošní branku ve Španělsku a opět to byla rána rozhodující.

Po skórování sice plakal dojetím, ale přesto děkoval spíše celému týmu. "Ten gól nedal Boakye, ale celý tým. Děkuji Bohu za to, že hraji v Elche, protože tady je naprosto výjimečná skupina hráčů, kteří mě vždy podporovali. Cítil jsem jejich vděčnost, nadšení, všechny ty emoce, kvůli kterým miluji tenhle sport. Zejména fanoušci byli úžasní, nezlomili nad námi hůl, ale věřili spolu s námi. Podporovali nás až do konce a chci jim svůj gól věnovat. Teď nechci myslet na nic jiného, než na to, jak jim oplatit důvěru a podporu," uzavírá mladý Ghaňan patřící Juventusu Turín.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Guaita - Pereira, Costa, Mathieu, Bernat - Keita, Fuego - Feghouli, Parejo, Piatti - Alcácer
Elche CF - pravděpodobná sestava:
Herrera - Suárez, Botía, Pelegrín, Cisma - Sánchez, Pérez - Rodrigues, Coro, Ňiguéz - C. Herrera
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.53 - 3.80 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Getafe CF - Atlético Madrid  (neděle 19:00)
Další drobný krok k cestě za vysněným titulem čeká Atlético Madrid v městském miniderby s tápajícím Getafe. Do konce sezony zbývá již jen šest kol a když Atlético vyhraje vše, titul mu nemůže nikdo vyfouknout.

Nyní však bude pro svěřence Diega Simeoneho klíčové odvrátit pozornost ze svého dalšího ohromného úspěchu na evropském pohárovém poli. Tam totiž "Atleti" zvládli v Lize mistrů náročné čtvrtfinále s Barcelonou a nadále živí dokonce naději na neuvěřitelný double. Jejich záložník Tiago se však odmítá nechat unést. "Má hlava je spojena s Getafe. Máme před sebou v neděli velmi těžký zápas," připomenul Tiago, že Getafe momentálně válčí v nečekaném boji o záchranu a na hřišti nechá všechno.

Po vysilujícím večeru na stadionu Vicenteho Calderóna v průběhu týdny si nyní může Atlético užívat slastný pocit opětovného kvalifikování do semifinále přední evropské soutěže. Zářné vyhlídky ovšem trochu krotí nepříjemný los, madridští totiž v boji o finále potkají Chelsea, z níž hostuje brankářská jednička Thibaut Courtois. To Getafe se bude pokoušet o svou první domácí výhru od Vánoc.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Codina - Arroyo, López, Alexis, Rafa - Borja, Lacen - León, Rodríguez, Lafita - Marica
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Juanfran, Miranda, Godín, Luís - García, Suárez, Gabi, Koke - Diego, Villa
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 8.50 - 4.33 - 1.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Espanyol Barcelona - Rayo Vallecano  (neděle 21:00)
Příjemné starosti leží před Rayem Vallecanem a jeho závěrem letošní sezony. Přestože se malý madridský klub dlouho pohyboval na hraně sestupu, po nedávné výtečné formě se však vyšvihl o několik příček výš a může dokonce pomýšlet na umístění v horní polovině tabulky.

Díky těžko uvěřitelnému zisku šestnácti bodů z posledních sedmi ligových kol se totiž svěřenci Paca Jémeze dostali na zisk šestatřiceti bodů, které již mají šest kol před koncem velmi blízko k bájné čtyřicetibodové hranici, obvykle signalizující jistotu záchrany. Nyní Rayo míří do Barcelony utkat se s místním Espanyolem, který se v tabulce nachází na desátém místě. Právě tam by hosté mohli skončit na konci sezony, alespoň podle představ svého kouče.

"Být tam, kde jsme, nám dovoluje být v klidu, protože nemáme takovou potřebu doopravdy nutně vyhrávat. Týmu se povedlo skvěle všechno otočit, ale i tak nemíním přistupovat ke zbytku sezony tak, že už na výsledcích nezáleží, není tomu tak," upozorňuje Jémez.

"Máme dva cíle: prvním je dosáhnout na počet bodů, který nám zajistí záchranu. Druhý, větší pak je dostat se mezi nejlepších deset. Už dříve jsem říkal, že si myslím, jak tento tým roste. Musíme se stále dívat vpřed. Být dvanáctý pro mě není to samé co čtrnáctý nebo šestnáctý nebo desátý nebo devátý. Je to velký rozdíl, hrajeme o prestiž."

Bodový rozdíl mezi oběma celky je momentálně čtyři body, přičemž Espanyol se poslední dobou dostal pod ostrou kritiku médií za svůj nedávný výkon proti Sevilla, jenž skončil nezdarem v podobě vysoké prohry 4:1. Záložník Víctor Sánchez se na tiskové konferenci snažil tyto tlaky mírnit. "Stále je pod námi deset týmů, které by si rády zajistily naši pozici. Nemá cenu vinit kohokoli z našeho týmu. Budeme ze sebe vydávat do nejlepší až do konce sezony."

Rayo se bude muset obejít bez útočníka Viery, jehož až do května vyřadilo svalové zranění. Alejandro Gálvez je dalším absentérem, stejně jako Razvan Rat, kteří si oba musí odpykat své karetní tresty. Na druhé straně by Espanyolu mohl chybět snad jen Hector Moreno, jehož trápí bolavá záda.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Casilla - J. López, Sidnei, Colotto, Fuentes - D. López, Abraham - Stuani, Pizzi, Simao - García
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Rubén - Arbilla, López, Castro, Nacho - Trashorras, Saúl - Rochina, Bueno, Falqué - Larrivey
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.50 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Celta Vigo - Real Sociedad  (sobota 16:00)
Real Sociedad bude ve Vigu obhajovat šestou pozici, díky níž by Baskové i v příští sezóně hráli evropské poháry. Pro domácí Celtu by však případný úspěch představoval další velký krok k záchraně. Souboje mezi oběma mužstvy bývají velmi vyrovnané, z posledních pěti zápasů jen jednou zvítězil jeden z týmů o více než jeden gól, vždy to ale byl právě baskický klub.

Real Sociedad už vypadl ze všech pohárových soutěží a v posledních devíti kolech se může soustředit pouze na La Ligu. Ani zmenšená porce zápasů ale baskickému klubu nepomohla v konsolidaci výkonů a borci ze San Sebastianu tak stále nemají jistou účast v pohárové Evropě pro sezónu 2014/2015. Na paty jim nejvíce šlape Villarreal, který je sedmý s pouze jednobodovou ztrátou. Závěr sezóny tak slibuje ještě tuhý boj o dvě místa zaručující účast v Evropské lize, jelikož Sevilla je jen tři body před Realem.

"Tuto sezónu se nám daří sbírat body, ale v poslední době necháváme svým soupeřům až příliš mnoho prostoru a inkasujeme zbytečné branky. Proti Celtě musíme hodně přidat a kontrolovat zápas do poslední minuty," komentoval zápas hostující kouč Jagoba Arraste. Jeho tým se přes týden musel dát hodně rychle do pořádku po debaklu od Realu Madrid. "Bylo to tvrdá porážka zvlášť proto, že jsme si před zápasem hodně věřili. Líbil se mi náš výkon z prvního poločasu, my ale musíme být ještě silnější a vytrvalejší a to po celý zápas. S hráči jsme si to vše tento týden rozebrali a mám i dobrý pocit z tréninků. Doufám, že si to vše přineseme i do sobotního utkání," dodal Arraste, jehož jedinou starostí je absence Xabiho Prieta. Konečně fit bude naopak po vleklém zranění středopolař Esteban Granero.

Vigo bude před svými fanoušky rovněž odčiňovat nepovedené utkání z minulého kola, kdy na půdě Vallecana prohrála Celta jednoznačně 3:0. Patnáctý tým tabulky na svého soupeře vůbec nestačil a nepomohla mu ani téměř půlhodinová přesilovka. Je tedy otázkou, jak budou domácí čelit mnohem silnějšímu baskickému celku. Do utkání by měl naskočit i útočník Charles, jehož zlomený nos bude chránit speciální obličejová maska. S jistotou tak bude domácímu kouči Luisi Enriquemu chybět jen zraněný záložník Álex López.
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Yoel - Jonny, Fontás, López, Mallo - Rafinha, Krohn-Dehli, Fernández - Nolito, Charles, Orellana
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Bravo - Ángel, I. Martínez, González, C. Martínez - Zurutuza, Bergara, Elustondo - Griezmann, Agirretxe, C. Vela
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.30 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Villarreal CF - Levante UD  (sobota 18:00)
Villarreal i Levante mají v plánu odčinit své porážky z minulého kola a v prestižním utkání si vylepšit pozici před závěrem letošní sezóny. Domácí by navíc v případě zaváhání San Sebastianu, který cestuje do Viga, mohli atakovat šestou pozici zaručující účast v Evropské lize. Levante by případný úspěch naopak s velkou pravděpodobností garantoval prvoligovou příslušnost i pro příští rok.

Villarreal v posledních kolech vůbec neprožívá vydařené období. Žlutá ponorka z posledních sedmi utkání vyhrála jen jednou a od smolného utkání s Betisem už dokonce svěřenci kouče Marcelina sestoupili z pohárových příček. Sen o postupu do evropských pohárů hned v první sezóně po návratu ze Segunda División však ještě není úplně ztracen. Podmínkou však bude úspěch v domácím zápase proti hostům z Valencie.

Villarreal dlouho trápily především absence v obranné řadě a tým tak musel spoléhat především na mladé náhradníky. "Když máte problémy v defenzivní linii, rázem ztratíte hodně sebedůvěry v útoku. Naštěstí se nám podařilo zapracovat do týmu mladé hráče, kteří se za posledních několik týdnů neuvěřitelně zlepšili. Mládí je v týmu nezbytné, naši mladí hráči mají velké ambice a svým nadšením dokáží strhnout i ty s daleko více zkušenostmi. Se svým týmem jsem opravdu spokojen," uvedl před zápasem Marcelino, jemuž dělá radost návrat právě jednoho ze zkušenějších obránců - Matea Musacchia. Mimo hru jsou ale stále Dorado, Iňiguez a Gómez.

Hosté už hrají v této fázi sezóny především pro zisk jistoty udržení v Primera División. Levante se zatím se čtyřiceti nasbíranými body drží na pohodlné desáté příčce s devítibodovou ztrátou na svého nadcházejícího soupeře. Stejný počet bodů pak dělí Valencijské od sestupových pozic. Klidný střed tabulky je tak pro klub s relativně skromným rozpočtem asi maximum možného.

V posledním zápase předvedli svěřenci Joaquína Caparróse sympatický výkon proti Bilbau a přestože to nestačilo ani na remízu, porážka 1:2 se čtvrtým týmem tabulky rozhodně není ostudou. Levante se letos navíc mimořádně daří při venkovních utkáních a ve Villarrealu tak pro tým kolem brankářského objevu letošní sezóny Keylora Navase rozhodně není nic ztraceno. Hosty ale budou nejspíš hodně bolet ztráty Ivanschitze, jenž je kvůli zranění vyřazen z kádru na tři až čtyři týdny, a nejlepšího střelce týmu Davida Barrala, který byl v utkání s Bilbaem minulý týden vyloučen.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Costa, Musacchio, Gabriel, Mario - Cani, Bruno, Pina, Torres - Perbet, Pereira
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Navas - Adoua, Juanfran, Navarro, Vyntra - Diop, Simao - García, Casadesús, Xumetra - Babá
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.00 - 8.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Granada CF - FC Barcelona  (sobota 20:00)
Barcelona si jede do Granady spravit chuť po vypadnutí z Ligy mistrů. Balugranas si musí lízat bolavé rány a po zranění Bartry se jim navíc prakticky rozpadla obranná řada. Granada by však úřadujícímu mistrovi nejspíš neměla dělat velké problémy, Andalusané totiž už tři zápasy v řadě nevyhráli.

Barcelona se musí co nejrychleji oklepat z vypadnutí z Ligy mistrů poté, co katalánský velkoklub nezvládl odvetu proti Atléticu Madrid a skončil už ve čtvrtfinále milionářské soutěže. Blaugranas však mají před sebou ještě hodně výzev. Martinův tým je stále ve hře o ligový titul a navíc má příští středu šanci získat také španělský pohár, o nějž se ve Valencii utká s Realem Madrid. Na poraženecké nálady tak v Barceloně snad ani nemají čas.

"Samozřejmě, že se nelze za tak krátký čas vzpamatovat z vypadnutí ze soutěže, kterou jsme měli v plánu vyhrát. V kabině není úplně nejlepší nálada, propadat špatným myšlenkám si ale v žádném případě nesmíme dovolit, a proto se teď maximálně soustředíme na La Ligu," komentoval nadcházející střet s Granadou Martino, jenž se rovněž vyjádřil i ke svému soupeři. "Pro nás se už všechny rozdíly mezi soupeři smazaly. My musíme porazit úplně každého a Granada proto není výjimkou. Přeji si, abychom zítra hráli dobře a po úspěšném utkání hodili vyřazení z ligy mistrů za hlavu," dodal hostující kouč, jemuž bude kromě lehce zraněného Bartry chybět i Puyol, Piqué, Cuenca, Dos Santos a gólman Valdés.

Domácí i přes zaváhání svého soupeře musí k Barceloně stále cítit obrovský respekt. Andalusané jsou totiž s čtyřiatřiceti body stále namočeni v boji o záchranu, jelikož je do sestupových pozic dělí pouhé tři body. Tým pod vedením Lucase Alcaraze už možná zapomněl, jak chutná vítězství, vždyť jeho svěřenci prohráli všechna z posledních tří utkání s hrozivým skóre 1:7. Barcelona navíc rozhodně není nejoblíbenějším soupeřem Andalusanů, neboť s nimi po postupu do Primera Divisón ještě neuhráli ani bod a na podzim si z katalánské metropole odvezli výprask 4:0.

Domácí lodivod potvrdil, že svůj tým tentokrát připravoval především po defenzivní stránce. "Pochopitelně budeme nyní muset hrát především na naší vlastní polovině. Zkoušeli jsme několik herních situací a zapracovali jsme i na různých možnostech rychlých přechodů do útoku," prozradil domácí trenér, který se však bude muset obejít bez vykartovaného Angula. Zranění do hry rovněž nepustí útočníka Rikiho.
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Roberto - Foulquier, Murillo, Ilori, Nyom - F. Rico, Iturra, Recio - Brahimi, El-Arabi, Piti
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Pinto - Alba, Mascherano, Song, Alves - Iniesta, Busquets, Fábregas - Alexis, Messi, Neymar
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 11.00 - 6.50 - 1.22
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Madrid - UD Almería  (sobota 22:00)
Bílý balet se v této sezoně chce soustředit především na zisk La Decimy, což je sen mnohých fotbalistů s tímto věhlasným klubem spojených. Zároveň ale nesmí zapomínat na zápasy La Ligy, v nichž jej z hlediska úspěšnosti předstihl nejen rival z Katalánska, ale také rival z Madridu - Atlético.

V Lize mistrů sen Realu Madrid stále žije, i když Vosy z Dortmundu jej mohly snadno ukončit. Výkon Bílého baletu na půdě německého soka byla nesrovnatelně horší především v obranné fázi a brankář Iker Casillas měl častokrát co dělat, aby zůstalo jen u dvou Reusových branek. Nakonec se však Real i bez Cristiana Ronalda radoval a může pomýšlet na zisk desátého poháru pro vítěze Ligy mistrů.

Čekání na La Decimu je již velmi dlouhé a k tomu se vyjadřuje také klubová legenda z Brazílie. Bek Roberto Carlos, který patřil do zlaté éry populárních Galácticos. V rozhovoru pro deník Marca se někdejší reprezentant svěřil se svým náhledem na Ligu mistrů, současnou brankářskou situaci v milovaném klubu a jeho šance prvního místa La Ligy. "Madrid má dva skvělé brankáře a každý z nich odvádí výbornou práci. Je těžké mezi nimi vybrat, ale to patří k těm lepším starostem trénování. Carlo Ancelotti může být rád za tu soutěživost. Pokud jde o Cristiana Ronalda, vím, co prožívá. Měl jsem obdobné zranění a trvalo mi dlouho, než jsem to koleno posílil. Je dobré neuspěchat návrat, protože pak riskujete mnohem víc, než byste si přáli," radí Carlos.

V něm stále žije naděje na desátou trofej. K ní má Real Madrid stejně blízko jako Bayern Mnichov, Atlético Madrid a Chelsea. "Pro každého fanouška Realu už od posledního triumfu v Lize mistrů uběhlo hrozně moc času. To čekání se zdá být nekonečné a myslím, že to cítí i samotní hráči. Real je znovu v semifinále a potřebuje se na to dobře připravit. Když se chcete stát nejlepším, musíte ty nejlepší porážet. Teď ale Real může vyhrát tři trofeje, takže je jasné, že si musí umět rozložit své schopnosti i síly. Uvidíme, co se stane."

"Koho bych tipoval na vítězství? To je hrozně těžké, protože každý z těch týmů má hrozně velkou kvalitu. Bayern hraje skvělý fotbal a fyzicky dost náročný, navíc Pep Guardiola je výtečný taktik a motivátor. Něco podobného jsme ale viděli teď naposledy u Chelsea, kterou trénuje nenapodobitelný José Mourinho. Nikdy to nebude outsider. Takže Chelsea má Mourinha, Real svou historii a Atlético je velmi ambiciózní a dravé mužstvo. Guardiola je podle mě velmi kritizovaný, ale také asi nejlepší na světě. Ve finále bych rád viděl Real s Chelsea," uzavírá někdejší hvězda.

Almería se tedy má čeho obávat, i když Cristiano Ronaldo je mimo hru. Předposlední tým bojuje o záchranu a svůj boj zatím prohrává. Nesvědčí mu ani forma, protože poslední dva zápasy provinční tým prohrál. Naposledy padl s Osasunou, které naopak výhra pomohla ven z posledních tří příček. Není divu, že trenér Francisco byl po zápase hodně zklamaný. "Dvě naše velké chyby vedly k jejich vedení, takže jsme se opět nepoučili. Sice jsme od úvodu dávali najevo naši touhu vstřelit gól a Osasuně jsme nic nedarovali, ale ani to nestačilo. Je jasné, že na moje hráče to hodně zapůsobilo. Jsem zklamaný, protože tenhle výsledek si nikdo nepřál a několik měsíců tvrdé práce přišlo vniveč," mrzí Francisca. Jak jeho tým zareaguje proti favoritovi?
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
López - Nacho, Varane, Ramos, Coentrao - Modrić, Illarramendi, Di María - Isco, Benzema, Bale
UD Almería - pravděpodobná sestava:
Esteban - Nelson, Torsiglieri, Trujillo, Mané - Verza, Corona - Suso, Soriano, Vidal - Diáz
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.05 - 15.00 - 29.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
CA Osasuna - Real Valladolid  (pátek 21:00)
V páteční předehrávce třiatřicátého kola dojde na přímý souboj o setrvání v Primera División mezi Osasunou a Realem Valladolid. Oba celky se momentálně nachází těsně nad zónou sestupu, ovšem s minimálním náskokem, který se po jediné prohře může rázem rozplynout.

Domácí mužstvo z Pamplony je již na přežívání s odřenýma ušima takřka expertem, vždyť Osasuna se podobně v nejvyšší španělské lize drží již čtrnáct let v řadě. Díky nedávné výhře na půdě podobně tápající Almérie minulý pátek to i tentokrát vypadá nadějně. Přesto odstup dvou bodů od pádu do druhé ligy není nic hotového.

Útočník Osasuny Roberto Torres věří, že výhra v druhém pátku po sobě by značně šancím na záchranu napomohla. "Jsme nadšení, protože v Almérii se nám povedlo udělat důležitý krok k udržení a teď přichází další zápas, v němž můžeme nakročit ještě blíž. S další výhrou už by klidně naše sezona mohla být zachráněná."

Osasuna letos plní funkci zabijáka favoritů, který však proti přímé konkurenci v tabulce ztrácí. Zatímco s dominující trojicí Atlético Madrid, Barcelona, Real Madrid dokázali v Pamploně nasbírat cenné body, jinak tápají a od šokující únorové výhry 3:0 nad Atlétikem už tři body nebrali ani jednou. "Prošli jsme si drahnou dobou bez domácího vítězství a jsme namotivovaní tentokrát ji pro fanoušky získat," slibuje Torres. "Musíme se soustředit na sebe, protože kdykoli sklouzneme k myšlenkám na soupeře, jde to s námi z kopce."

Valladolid v tabulce figuruje na sedmnácté příčce právě za Osasunou s dvoubodovým odstupem, ovšem stejně jako jeho nadcházející soupeř se v poslední době těší dobré formě. Svěřenci Juana Ignácia Martíneze brali z posledních dvou kol čtyři body za výhru nad Almérií a remízu s Valencií. "Tento zápas je pro nás ještě důležitější než pro ně, neboť máme pro body větší potřebu, máme jich méně," tvrdí kouč Martínez. "Je to víc než tři body, víc než jen další obyčejný fotbalový zápas."
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Fernández - Bertrán, Loties, Arribas, Damiá - Silva, Loe - Cejudo, Torres, Cuevas - Riera
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Jaime - Rukavina, Rueda, Mitrovic, Peňa - Larsson, Pérez, Rubio, Jeffren - Manucho, Guerra
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.40 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Atlético Madrid32254370:2279
2.FC Barcelona32253492:2678
3.Real Madrid32244490:3276
4.Athletic Bilbao32178755:3559
5.Sevilla FC32158959:4753
6.Real Sociedad321481054:4850
7.Villarreal CF321471151:3849
8.Valencia CF321181344:4541
9.Espanyol Barcelona321171435:4040
10.Levante UD3210101230:4040
11.Málaga CF321081435:4038
12.Celta Vigo321061634:4736
13.Rayo Vallecano321131837:6836
14.Elche CF328111326:4235
15.Granada CF321041829:4634
16.CA Osasuna32961728:5333
17.Real Valladolid326131332:5031
18.Getafe CF32871729:4931
19.UD Almería32861834:6030
20.Real Betis32572028:6422

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (719)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. pre same jednotky v tomto kole

Reagovat
stas87

fuj,rayo by malo prehrat hej?

Reagovat
wild

ked som vravel,ze dostat sa k listkom na statie nebude v NR problem tak som sa mylil taketo sialenstvo som fakt necakal..za hodinu bolo vypredane (na nedelu) .. na pondelok sa este dalo zohnat niekolko listkov..ja nastastie mam na oba zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

uzi si to ako kral...vsak ja dojdem za bratom blizku dobu a mozme dat slovensku hadzanu u Peja alebo kde chces

Reagovat
wild

fuha s vychodnarom? No neviem ci si trufnem

Reagovat
madridcan

ale som celkom spokojny...a ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Dalo sa aj lepsie, ale pre mna podstatne zapasy skoncili super

Reagovat
Ed_Hazard

schýza?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už je to tady, Bartra zraněný a v nominaci na zítra jediný "stoper" Mascherano.

Reagovat
Billy McClane

Teraz kto k nemu. Busquets?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo jeden z dvojice Adriano, Song.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Na jak dlouho?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejspíš jenom na zápas.

Reagovat
Kokesh

Chtěl bych Nacho, Varane, Ramos, Coentrao, Illara, Luka, Isco, Bale, Benzema, Morata, ale čekám úplně jinou.

Reagovat
smazaný uživatel

No já ani ne, minimálně teda aspoň obrana sedí, Dani sedí za karty a odpočinek jednoho ze stoperů je taky celkem logická věc. Marcelo snad ještě od začátku nebude, ale v průběhu by se mohl vyzkoušet na tom křídle, jak se tady psalo.

Reagovat
Kokesh

Marcelo není v nominaci.

Reagovat
Kenneth

Misto Modrice Casemiro.

Reagovat
Kokesh

Tři penalty proti Madridu, svět se v prdel obrací.

Reagovat
Billy McClane

Prehrali sme si to sami. Totalny psycichky vybuch, taku psychicku labilitu je snad mozne vidiet len v zenskom tenise

Prvy gol bol mozno z maleho ofsajdu, ale dalo sa to pustit. Prva penalta a cervena pre Sancheza opravnena. To bolo take hlupe Ramosovske, ze som sa musel smiat. Druha penalta po dalsom jasnom faule, opät strasne hlupom a nezmyselnom. No a tretia penalta, ktora bola po ruke sa mozno dostane aj do silvestrovskych zostrihov, lebo to bolo strasne skolacke

Benfica postupila zasluzene, po cervenej sa s tym uz moc nedalo robit. Podla mna to je po Chelsea druhy najlepsi tim tuto sezonu.

Reagovat
Ángel di María 22

Alespoň ty 3 zápasy doma v řadě jsou gut. Můžeme tam šetřit hráče, protože ty zápasy bychom měli i tak zvládat, navíc ten víkend po Copě teď budeme mít volno, což je dobře. Oproti Bayernu sice žádná výhoda, když oni tam můžou protočit pouze náhradnky a taky to dělaj, ale aspoň v tomhle nebudeme mít nějakou nevýhodu.

Teď, víc než kdy jindy, je důležitý, aby se už nikdo nezranil a Cristiano se dal na Lm do kupy. Nečekal jsem, že to bude s nim takhle vážnější, než se zdálo, takže radši srát na uspěchanej návrat proti Kataláncům, kdyby měl být zdravej na první zápas LM, bylo by to velký povzbuzení.

Reagovat
LAM

Jaký volno?Normálně snad hrajete na Valladolidu ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, odložili nám to, takže hrajeme zítra s Almeríí, ve středu finále Copy na Mestalle a pak až za týden ve středu doma s Bayernem. V lize teď máme 3 zápasy venku a ten zápas ve Valladolidu hrajeme v rámci ligy, tuším, až jako třetí od konce před zápasy venku se Celtou a doma s Espanyolem.

Reagovat
smazaný uživatel

*3 zápasy doma

Reagovat
LAM

To udělali jako pro to aby Real měl víc času na přípravu?Teď se hraje furt zápasy co tři dny a oni to takhle nakopnou Pak akorát bude mít Real o zápas míň a bude to celý rozjeb....

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě jim záleží na tom, aby měl nejúspěšnější klub v historii Španělska víc času na přípravu k úvodnímu zápasu semifinále Ligy mistrů, nic víc bych v tom nehledal. V lize to Real nijak nezvýhodní, protože to volno, co bude mít teď, dostanou ostatní v době, kdy bude Real dohrávat a akorát to zvýší šance Realu na postup v Lize mistrů, což by byl pro španělský fotbal velký úspěch, takže je logické, že ho v tom chce svaz podpořit, i když na základě jeho posledních výroků to tak leckdy nemusí vypadat.

Reagovat
smazaný uživatel

No to je docela skandál. Asi už nemohli poslouchat to vaše brečení, jak vás nemají rádi, tak vám takhle bezprecedentně ustoupili.

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutně nijak nás to nezvýhodňuje, teď máme volno, až budeme dohrávat, budou mít volno jiní.

Reagovat
smazaný uživatel

ale samozřejmě vás to zvýhodňuje. Zaprvé vás to zvýhodňuje v tom, že byste měli teď menší čas na přípravu a zadruhé teď nemůže hrát Cristiano.

Nicméně - když vás to teda nezvýhodňuje - napiš nějaký důvod, proč to svaz teda udělal? Proč svaz tenkrát neodložil clásico, když musela hrát Barca středa Chelsea, sobota Madrid, úterý Chelsea a ztratila tak dvě trofeje za jeden týden?

Reagovat
smazaný uživatel

Zranění jsou pro tuto situaci irelevantní, počítá se maximálně s časem na přípravu a s tím, jaký to bude mít vliv na ostatní týmy. Tímto nás to nezvýhodňuje, protože ostatní budou mít volno, až budem dohrávat. Čas na přípravu budeme mít taky stejný, akorát po tom zápase nebude následovat důležitý zápas Ligy mistrů. Nemělo by to vliv na náš výkon Valladolidem, ale na ten výkon o pár dní později. No a svaz nám jakožto jednomu ze dvou reprezentantů španělského klubového fotbalu vyšel vstříc, protože je to v jeho zájmu, aby Real uhrál s Bayernem dobrý výsledek.

Barceloně to tehdy neodložili, protože Real hrál ještě Ligu mistrů taky a naopak by ho to znevýhodnilo, což v tomto případě nemplatí, protože Valladolid evropské poháry nehraje a je mu úplně šumák, jestli se to bude hrát tuto středu nebo o pár týdnů později.

Reagovat
smazaný uživatel

no ono se to mohlo taky odložit o pár týdnů a ne jen o jeden. Tohle není argument.

Zranění by měly být irrelevantní, ale irrelevantní v tomhle případě nejsou. Holt je to pro vás ústupek, se kterým nesouhlasím, ale dokázal bych s tím žít. Štve mě na tom jen to, že tady budeš tvrdit, že to tak není a že je to vlastně normální a v zájmu svazu a podobný sratchky.

Reagovat
smazaný uživatel

V kontextu La Ligy je úplně jedno, za jak dlouho se to bude dohrávat, protože ostatní prostě budou mít volno navíc, čímž se jim vynahradí to, že Real Madrid a Real Valladolid mají volno teď. Zároveň je Valladolidu úplně jedno, kdy se to bude dohrávat, protože už v žádné jiné soutěži nefiguruje. Jediný faktický důsledek tohoto je, že to pomůže Realu Madrid v boji o postup do finále Ligy mistrů, což je v zájmu celého Španělska (nebo alespoň jeho většiny), a proto mu domácí svaz vyšel vstříc.

Zranění jsou z čístě formálního hlediska irelevantní, protože ti nikdo nezaručí, že by se Cristiano za týden a půl nedá dohromady a zároveň třeba můžou přijít ještě nejaká další. Ústupek Realu je to pouze z toho pohledu, že mu svaz poskytne více času na přípravu pro Ligu mistrů, v rámci La Ligy to nikoho nezvýhodní ani to nikomu neuškodí. Zbytečně řešíš věcí, které nejsou podstatné.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám se na vyjádření Valladolidu, a nejsou nijak nadšená. Nechtějí tohle odložení a chtějí trochu úcty. Asi nechtějí dělat Realu v lize jen křoví, ale v tomhle případě silnější pes mrdá, no.

A co se tebe týká - buď nechceš nebo nemůžeš pochopit, o co jde. Já už ti víc napovídat nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nechtějí dělat v lize jen křoví, tak ať začnou hrát pořádný fotbal. Třeba se z toho boje o záchranu pohnou. A ty mi radši nenapovídej, nejlépe uděláš, když na mě nebudeš vůbec reagovat.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, tak tohle je přesně přístup Realisty. My jsme důležití a tamti hrající o záchranu? Ať chcípnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Podej si ruku s Bolou a běžte si jako terč pro vaše dezinterpretace najít někoho jiného náladu. Nemám na vás čas ani náladu.

Reagovat
smazaný uživatel

No sorry, ale tak jsi to napsal ty. Napsat, že když hrají o záchranu, tak nemají právo rozhodovat, kdy budou mít tu čest si zahrát s Realem Madrid ... No ... jak píšu - nabubřelý Madrista. Snad se vám to letos sesype celý a ty se vrátíš nohama na zem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, to jsem samozřejmě nenapsal, to se mi jen ty snažíš podstrčit, že tady vystupuju jako ty. Napsal jsem, že jestli nechtějí dělat v La Lize jen křoví Realu Madrid, tak mají začít hrát lepší fotbal, že nemají právo rozhodovat, jsem nikde nenapsal.

Reagovat
smazaný uživatel

tak se vyjádři k tomu, že se to odložilo i proti jejich vůli.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nikde nečetl, že je to proti jejich vůli a vlastně nevím, co bych k tomu řekl, jim to fakticky může být úplně jedno, protože už žádnou jinou soutěž nehrají, v obou případech budou mít prostě vložený zápas doprostřed týdne.

Reagovat
smazaný uživatel

"může být jedno".

Není jim to jedno. Nedokážeš opustit optiku nabubřelého Realisty a nedokážeš se na to podívat jejich očima.

Navíc - jestli jsem to dobře pochopil, tak se to přesune někam doprostřed týdne, takže se jim stane, že hráli včera, pak budou mít 16 dnů volno, pak 3 dny do dalšího mače (s váma) a pak další 3 dny do dalšího mače.

Kdyby se to neodložilo, tak budou mít 8 dnů na přípravu na Real a pak 7 dnů na přípravu na další mač.

Navíc - kdyby se to neodložilo, tak by nejspíš nehrál Cristiano.

Je úplně evidentní, že je to opatření, které vám vyhovuje a jim ublíží. Jen ty nedokážeš přiznat, jak to je.

Jinak - kdyby se mělo hrát clásico, Messi se zranil a nemohl by hrát. Svaz by Barce odložil mač a Messi by v tom náhradním termínu už hrát mohl, co bys na to řekl?

Reagovat
smazaný uživatel

1) Nám vyhovuje, nikomu neuškodí.

2) Neřekl bych na to nic moc, protože nám svaz v poslední době už vícekrát, diplomaticky řečeno, nepomohl svými rozhodnutími, takže už by mě to ani nepřekvapilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jim to ublíží. To nechápeš?

Vypiš mi ty rozhodnutí, kdy vám svaz diplomaticky řečeno nepomohl. Dík.

Mimochodem - co ten trest pro Ramose a Cristiana? To už se Realu podařilo zamést pod koberec?

Reagovat
smazaný uživatel

Na ten právě čekám, a když už jsme u toho trestání, tak třeba poslední třízápasová stopka pro Cristiana za vzájemné přitisknutí čelo na člo s Itturaspem byla z této kategorie.

Reagovat
smazaný uživatel

To dostal Cristiano nejmenší možný trest, ne?

Piš dál - zajímají mě další okamžiky, kdy vás svaz řeže. Jeď.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jestli to byl nejmenší možný, ale každopádně ta sazba byla přemrštěná kvůli prolhanému rozhodčímu, který si VYMYSLEL věci v zápise, což oficiálně potvrdil i svaz, ale nereflektoval to při udílení trestu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dva zápasy trest pro Mourinha za dloubání do očí zezadu ti musí stačit na pár let. Bylo to od svazu brutální.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžou nic namítat, protože nehrají fotbal jako Real, kde je dražší uklízečka než kolik stál klíčový hráč Valladolidu a vlastně nemají co mluvit do toho, kdy budou hrát své zápasy, protože nehrají LM ani EL a jsou v té lize nejspíše jen proto, aby tam bylo dvacet týmů.

No sakra, že by byl Valladolid ta nepřející menšina, která si nepřeje, aby Real postoupil do finále? Nehoráznost Vyloučit je z ligy.... Fildo, najdi nějaký důvod, proč by měli být vyloučeni.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tyhle tvoje výmysly a přehánění, co jsem tady nenapsal, nebudu regovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty furt, že jsi nic nenapsal, jako retard na písečku. Někdo potřebuje doslovné citace, kterými se řídí a někdo si dále dokáže pohrát s myšlenkou. Nemluvíš přímo, ale podstata je sranec vedle srance.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože mi pořád podsouváš něco, co jsem opravdu nenapsal. A srance z toho děláš maximálně tak ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jen ženu do absurdna tvé bláboly, nic jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ty si k mým názorům přimýšlíš další věci, vykládáš si je po svém, mnohdy tak, jak je vůbec nemyslím, nazveš to, že sis "pohrál s myšlenkou" a pak to tady šíříš ve stylu "podívejte se, jaké melé sračky".

Reagovat
smazaný uživatel

,,Jediný faktický důsledek tohoto je, že to pomůže Realu Madrid v boji o postup do finále Ligy mistrů, což je v zájmu celého Španělska (nebo alespoň jeho většiny), a proto mu domácí svaz vyšel vstříc.''

Nejlépe uděláš, když už nebudeš vůbec psát, protože jsi vypatlaná bílá hlava.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně přichycen

Reagovat
smazaný uživatel

Přichycen při ničem.

Reagovat
smazaný uživatel

při tom, že nevíš, co meleš

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo.

Reagovat
smazaný uživatel

A co jsi mi tím teď chtěl jako dokázat? Já říkám, že jsem k tomu zájmu celého Španělska dodal, že to bude platit pouze pro většinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že to má celoevropský dopad a že se Chelsea nebo Atlético dokonce obětuje a finále odehraje na 50%.

Napiš ještě pár blbostí a dej si za ně nějaký svůj dodatek, který vše omluví ve tvé bílé hlavě.

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost jsi teď napsal pouze ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že hnát tvůj blábol ještě více do absurdna je zbytečné, vystačí si to samo o sobě, ale mě ty bílé postavičky ve tvé hlavě, co ti našeptávají, moc baví.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, že si většina Španělů přeje úspěch španělského klubového fotbalu v Lize mistrů, to je ale strašný blábol, no. Ještě, že tady máme Bolu s Jiřím, kteří nám to všechno upřesní.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, má chyba. U nás se Spartě vždy přálo v Evropě a nejen tam, stejně tak v Anglii oslavovali úspěchy Chelsea, dokonce i v EL. Celé Německo vloni vyšlo do ulic, když Bayern vyhrál a roky předtím zase všichni brečeli po prohraných finále. No a tak jako Francie žije PSG, tak Španělsko žije Realem a jejich už všemi skoro zapomenutým snem (se nediv, už je to doba) udělat La Décimu

Reagovat
smazaný uživatel

Spartě většina lidí přála, ne že by jí přímo fandili, ale přáli ji jako českému zástupci v LM, když ještě hrávala osmifinále. Stejně jako teď přejí Plzni. Bayern má nejšírší fanouškovskou základnu a to po celém Německu, stejně jako Real Madrid ve Španělsku (i když Barcelona má taky hodně fanoušků). Přeháníš a myslíš si, že jsi s tím děsně vtipný, ale ten základ je z větší části pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že máš pravdu. Jinak to ani tvá hlava sama sobě zdůvodnit neumí. Ale krásně jsi vytáhl jedinou situaci, kdy se český tým dostal do osmifinále. Srovnatelné se Španělskem, které má rok co rok v semifinále dva týmy

Všichni přejí všem, doktoři jsou hodní jako v Růžovce a celkově je tenhle svět jedno velké báječné místo, které přeje Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyla jediná. A všichni nepřejí všem. Zase si vymýšlíš a přeháníš.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší bude, když na tebe nebude reagovat nikdo, pak třeba přestaneš cokoliv psát.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo z vaší obligátní katalánské grupy, kterou tady nemůže drtivá většina normálních lidí vystát. To by bylo fajn. Samozřejmě jsem tím myslel pouze část fanoušků Barcelony, je tady i spousta normálních.

Reagovat
stas87

ako si dosiel k nazoru ze je v zaujme väcsiny spanielska a zväzu postup realu?to je spanielsky futbalovy zväz tak neuspesny posledne roky ze musi realu odkladat zapas?mne to pride ako nezmysel ale hlavne ze si si tam napisal najuspesnejsi klub real madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak úspěch španělského klubu - klubového fotbalu - potažmo ligy podle mě většinu Španělů potěší. Jasně, že většina Katalánců z toho skákat nebude, proto jsem dodal, že jen většina. A vyloženě neúspěšný není, ale Barcelona i Real Madrid v posledních letech vypadli a přispěl k tomu i hodně náročný program ve více soutěžích, takže se tomu chtěl svaz vyhnout. A Real Madrid nejúspěšnější klub v historii fotbalu je, takže nevidím důvod, proč bych to nemohl připomenout, když se to někdo pokouší znevážit nebo tak. Mám z toho radost, tak to sem tam zmíním.

Reagovat
stas87

potom je otazka k comu real vyhazduje desiatky milionov za posilnenie kadra ked na urovni nedokaze odohrat tri sutaze..preco bayern odkladat nemusi,je v podstate rovnako daleko ako real len ma o styri ligove zapasy menej

ak by sa to otocilo a real vypadol a barca isla dalej tak by sa jej nemalo nic odkladat,peniazi na posilnenie kadra maju dost,to ze nie su schopny nahradit zranenych alebo vykartovanych nie je problem ligovych superov,ja len aby si ma neosocil z toho ze prajem jednemu timu...prajem-sociedadu a rayu

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Bayern už má v lize rozhodnuto, takže si může dovolit prohrát s lavičkou náhradníků v Augsburgu, aniž by to na něj mělo dopad. A jinak, tohle odkládání je celkem běžné i ve Francii nebo dalších soutěžích. Pokud nikomu neuškodí a pomůže tomu klubu, který reprezentuje danou zemi v pohárech...

Reagovat
stas87

a keby bayern nemal v lige rozhodnute tak by sa mu tiez mal odkladat zapas? no tak daj priklad odlozenych zapasov vo francuzsku ked to tvrdis,sem s tym alebo len varis z vody? vsetky timy oc hraju LM maju dostatok prostredkov k tomu mat siroky kader,nepoviem ak timu vypadne 8-9 hracov,to sa da chapat ale kolko hracov chyba realu?preco borussia v situacii v akej bola nesla na zväz ziadat odlozenie zapasu s vfb?mohli sa vyhovorit na to ze su zastupcom nemecka nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevařím z vody, vím, že Lyonu odkládali zápasy, když ještě hrával LM. A pokud by Bayernu německý svaz odložil zápas třeba s Augsburgem, protože mu jde o přípravu na United a Bundeslize by hrál ještě o titul, tak ať mu ho klidně odloží, mi je to jedno. P.S. Real třeba pro zápas s Almeríí chybí 7 hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

*Realu

Reagovat
stas87

tak to skus najst,aj ja mozem povedat ze slnko je zelene..praveze bayern ani borussiu by nenapadlo ziadat o nejake odlozenie zapasu,beru tu situaciu takovu aka je,to iste by mal spravit aj real

kto z tych 7 je klucovy hrac okrem ronalda?

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano Ronaldo, Marcelo, Jesé, Sami Khedira, Álvaro Arbeloa + pro karty Xabi Alonso a Dani Carvajal.

Reagovat
smazaný uživatel

Na začátku diskuse jsi tvrdil, že zranění a absence jsou pro tohle rozhodnutí irrelevantní ...

Reagovat
smazaný uživatel

A taky, že jsou, řešíme totiž něco úplně jiného. Stas se mě ptal, kdo chybí, tak jsem mu to vypsal, nevymlouvám se na to. Takže se uklidni a napočítěj si radši do deseti.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám do té diskuse a zase kecáš - ty zranění řešíte právě v souvislosti s tím odložením. A to, že Realu chybí hráči, jsi tam zmínil ty.

Reagovat
smazaný uživatel

On se mě na to ptal, tak jsem na to odpověděl. Zápas se odložil, abychom měli víc času na přípravu bez ohledu na to, kolik máme zraněných.

Reagovat
stas87

ja len ci si na to spomenie..

pisat zoznam bvb sem hadam nemusim

Reagovat
smazaný uživatel

Filda.9512.04.2014 16:06

Zranění jsou pro tuto situaci irelevantní,

Reagovat
stas87

ako pise nizsie angel-kader mate siroky celkom dost a mate smolu na zranenych,to ma ale borussia tiez a nebala sa zapojit treba kircha,durma,duckscha..vy mate casemira ktory ma v tejto fazy sezony neuveritelnych 340 minut,morata 461..tym samozrejme nepisem ze by vam viacej minut tychto dvoch hracov nejak vyrazne pomohlo ale k comu ich potom mate? mat kader rovnaky ako ma bayern tak vas ani nenapadne ziadat o odlozenie,ste velky klub ale tym odlozenim zapasu ste na urovni prave tej nejakej celty..

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, beru to jako tvůj názor.

Reagovat
stas87

ja teda dufam ze zväz podobne vynimky zatrhne do buducna,prachy co ma real a barcelona su snad dostatocne dobre na to aby real aj barcelona nemala problemy zvladnut ligu,copu a CL

ronaldo bude teda mesiac mimo?

Reagovat
smazaný uživatel

To nikdo pořádně neví. Katastrofické scénáře hvooří o měsíci absence, někde jsem zase četl, že by mohl stihnout i finále Copy, ale tomu nevěřím. Nejčastěji se mluví o dvou týdnech. Ideální scénař by asi byl, kdyby byl schopen nastoupit do prvního semifinále Ligy mistrů proti Bayernu, ale ten start je dost nejistý.

Reagovat
stas87

trhlina vo svalu nie je prdel,on si to moze dost zhorsit ak bude chciet nastupit za kazdu cenu v CL,no a odpisal by sa aj pre ms co by mi vobec nevadilo ta jeho posadnutost hrat vsetko sa mu moze vypomstit docela vyraznym sposobom

viac sa obavam o modrica,toho bude chorvatsko potrebovat fit a vo forme,uz teraz ma 3280 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám rád tyhle škodolibé posměšky na zranění, ať už jde o kohokoliv. Já doufám, že se dá co nejdřív dohromady, protože by to prostě pro fotbal bylo moc dobře a na MS by chyběl neskutečně, to si bez něj skoro nedovedu představit. Nebo jako dovedu, ale byla by to strašná ztráta. Už tak tam nebude Ibra...

Reagovat
Ángel di María 22

Uprimne receno, ta pauza pres Vanoce, co je v BL, pomuze docela dost. Nacerpat behem nekolika tejdnu sily uprostred sezony je velka vyhoda oproti ligam, kde se hraje neustale. Ja si na to rozhodne nestezuju, tak to proste je, ale je podle me celkem neoddiskutovatelny, ze to tem tymum na jare ke konci sezony dost pomuze.

Reagovat
stas87

ano s tym suhlasim ze pauza v BL je uzitocna len mi fakt neda to nenapisat-ak by perez nebol pitomec a castku za balea vlozil treba do dalsich troch hracov tak si nemusite nic odkladat,kader by viacej rotoval a v tejto fazy sezony by ste to odohrali na urovni,pamätas ako sa pisalo ze götze ci shaqiri si v bayerne nezahraju a budu sediet?sammer presne vedel preco ich bayern kupi a ze si zahraju dost,to ze ancelotti nedopraje odpocinok klucovym hracom nie je problem valladolidu..to sa na mna nehnevaj

Reagovat
Ángel di María 22

Zaprvé bych chtěl podotknout, že se vůbec nehodlám zapojovat do debaty o odložení toho zápasu, to tady nemá smysl.

Ale tak víš co, my to většina víme, taky jsem chtěl např. daleko radši takovýho Reuse, ale na druhou stranu, k nám přišel zpátky Carvajal, dál Illarra, Isco a Bale. Kupovat další 2 hráče by nebylo vůbec potřeba, ale nikdo nemohl čekat, že se na půl roku zraní nejdřív Khedira a pak i Jesé. Ještě i nich byl v průběhu sezóny často Marcelo + Coentrao, Varane out, Xabi už trénoval pak se zase zranil. Před pár týdny do konce sezóny pryč Arbeloa, nově Cristiano. Já si myslim, že jsme měli mít jednoho útočníka navíc, ten by taky vyřešil dost, ale jinak byl ten kádr v pohodě. Těch zranění letos zkrátka bylo moc a byla to smůla a tak přeplácanej tým jako Bayern bych nechtěl, mně se to nelíbí, i když má pořád koho nasadit. Tam je těch hráčů na můj vkus až moc a taky je to rarita, takhle širokej kádr nemá nikdo na světě a ani to neni potřeba - a to ještě hrajou míň zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nemá smysl se zapojovat do debaty o tom odložení?

Reagovat
stas87

pretoze uz sa to tu rozobera dostatocne a on nema zaujem,zapoj mozog

Reagovat
smazaný uživatel

to si nemyslím. žádné téma není nevyčerpané. A názory se klidně můžou opakovat. Jen se samozřejmě musí pisatel donutit se je vyjádřit. Ikdyž jsou nepříjemné. A to tyhle jsou. Kor když tedy vidí plácat se v tom fildu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se ale v ničem neplácám, to ty se plácáš v dezinterpretacích a překrucování mých názorů a ještě si myslíš, že mě tím zesměšníš, když přibereš do party Bolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak alespoň, že si to přiznáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to netřeba žádné party, vystačíš si sám se svými myšlenkovými pochody.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně.

Reagovat
smazaný uživatel

Neznám sportovce, který má pauzy v dlouhodobé soutěži rád. Z mnoha důvodů je lepší být v zápasovém tempu, navíc špičkové týmy mají ty nejlepší možnosti ohledně regenerace. V mládeží nějaká radost z vánoční pauzy není vůbec a později jde jen o to být více času s rodinou, ale ze sportovního hlediska by nejraději pauzu žádnou neměli.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, musí se dohnat koeficient

Reagovat
smazaný uživatel

A zase si vymýšlíš něco, co jsem vůbec nenapsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak z jakého důvodu by měl fanoušky Sevilly, Celty Vigo atd. těšit úspěch jiného než jejich týmu, obzvláště titul Realu?

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvím o reprezentaci v Lize mistrů, potažmo evropských pohárech. Titul v lize je jim ukradený, to je jasné, Sevilla řeší postup do EL pro příští sezónu a Celta je ráda, že je ráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvíš o reprezentaci v lize mistrů, které byla doteď svazu úplně u řitě?

To je krása, jak se v tom plácáš. Argumentaci postavíš na svých doměnkách a pak už jen motáš páté přes deváté.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyla mu u řitě, ale nebral na ni takovou zřetel, ať už šlo o Real nebo Barcelonu a ti na to pak částečně dopláceli, takže se tomu podle mě chtějí vyvarovat. A v ničem se samozřejmě neplácám, to jen ty s Baolou mi čás od času podsouváš něco, co nenapíšu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zas tak vtipné to nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Celta je ráda že je ráda a celkově nejde brát moc v úvahu, protože nehraje stejně jako Valladolid fotbal hodný Realu, že?

Ale jo, něco na tom je, i když.... není.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud si to myslíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool taky čeká hromadu let na titul v lize a uvidíš, jak jim teď svaz půjde vstříc. Je v zájmu celé Anglie, aby Liverpool konečně vyhrál titul. Stejně jako Španělsko potřebuje La Décimu, tak Anglie potřebuje Liverpool.

Je to běžná praxe. Třeba u nás to celá republika přeje Spartě, v Německu se přeje Bayernu tak moc, že jim dokonce i úhlavní rival pouští své klíčové hráče

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt úsměvné, jak se vždycky chytíš posledního stébla, zveličíš ho a snažíš se ho shodit, protože se ti nelíbí. Ještě že tě tady skoro nikdo nebere vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

Úsměvná je tvá bílá hlava, nic více. A teď, co je horší? Když se snažíš být hrozně nad věcí a velevážený, ale jsi jen pro smích (ty) nebo když je ti to úplně u prdele, nesnažíš se o nic a Filda ti napíše, že tě skoro nikdo nebere vážně?

Já myslím, že ta menšina, co mě vážně bere, pochází ze Španělska a nepřeje si La Décimu. Ano, přesně tak, máme tajný spolek a nepřejeme Realu. Bohužel je nás moc málo, hrstka nepřejících a nemůže porazit miliardy

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomže tobě to jedno není, jinak by ses tady v několikahodinových vláknech nehádal s takovou spoustou lidí a to nemluvím o tvých občasných sondách do soukromého života, o kterých se tady tradují legendy. A žádný tajný spolek nemáte, jen je tady skupinka Culés, která vadí téměř všem a neberou ji vážně, popřípadě si z ní dělají srandu. A je jedno, jestli jsou to lidi ze sekce PL, Seria nebo třeba někteří z PD.

Reagovat
smazaný uživatel

*Serie A

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé, to tě naučili na zvláštní škole, jak rozpoznat způsob jednání na anonymní diskuzi? Ono totiž vše mluví proti tomu, že to tady beru vážně, obzvláště dnešní hašteření s tebou, ale dobrý

Ano, extra já tady proti Realu vystupuji velmi nepřejícně a nejednou se bavím na její účet.... nebo že bych se bavil jen na tvůj účet a tvůj malý svět, kde jiná než bílá neexistuje?

Ach ne, Filda napsal, že nás nemají rádi. No do prdele, lidi, které jsem v životě neviděl, mě nemají rádi. To je na mašli a kdybych se ti přestal smát, tak jsi najednou nezačal mít normální úvahy, jen jsem si jí hodil

Reagovat
smazaný uživatel

Na zvláštní školu jsem nikdy nechodil, takže nemůžu posoudit. Na můj účet se klidně bav, když ti to zpříjemní život, stejně mě vůbec neznáš, takže je mi to celkem fuk. A dost lidí tady z tebe má srandu, to je pravda, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Neznám, ale podle toho, jak se tu prezentuješ, ti klidně můžu napsat, že jsi vypatlaný bílý mozek.

Reagovat
smazaný uživatel

To je totiž jedna z mála věcí, kterou se tady prezentuješ - arogance a urážky a končí tímto prakticky každá tvá výměna názorů.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když se s tebou o Realu nedá absolutně bavit, tak co s tebou, že jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Když se se mnou nedá bavit, tak se se mnou nebav. Vždycky rozpoutáš hádku nějakou zbytečnou reakcí, kterou se vůči mě vymezuješ a pak si stěžuješ, že se se mnou nedá bavit. Já vím, že se mnou nesouhlasíš, to mi nemusíš psát každý druhý hrací víkend.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty jsi vůdce těch normálních, protože fandíš Realu a co Real udělá, to je posvátné a ty vidíš tu pravdu a chceš jí ukázat i hlupákům, jenže oni mají pořád zavřené oči, že?

Španělský lid v době krize potřebuje La Décimu. To La Décima jim sežene práci a naplní jejich prázdná břicha. Atlético ať klidně vypadne, Španělsko potřebuje Real

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, i fanoušci Realu Madrid se dělí na více skupin. A Španělsko potřebuje Real stejně jako Atlético, když už Barcelona vypadla a Real Sociedad v Lize mistrů nebyl důstojným zástupcem, tak je celkem logické, že svaz se bude snažit pomoct oběma madridským týmům.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, je to naprosto logické... protože jsi s tím přišel ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to úplně normální praxe ve většině zemí po celé roky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou irelevantní. Dal zcela jasně najevo, že chce svaz pomoci nejúspěšnějšímu týmu a z případného titulu by se těšilo celé Španělsko a vznikl by pravděpodobně státní svátek La Décima. Svaz jim chce pomoci, protože je nebaví rok co rok už tak dlouho posunovat termíny oslav na další rok.

Filda to řekl jasně, prostě se musí pomoci nejúspěšnějšímu týmu v historii. To, že on sám pamatuje jednu Copu a dvě ligy je vedlejší, všichni žijeme La Décimou

Reagovat
smazaný uživatel

A jo vlastně - já jsem zapomněl, že celý svět čeká na La décimu jak na smilování. Celý svět se po ránu modlí, aby už tu décimu měli ...

... aby měl celý svět od těch uplakánků už božský klid.

Reagovat
smazaný uživatel

Kromě první věty jsi napsal snůžku nesmyslů a dezinterpretací, což u tebe ale není nic nového. Nenapsal jsem jen "celé Španělsko", ale dodal jsem za to, že jeho většina a hlavně jsem to směřoval, že by to bylo ve prospěch španělského fotbalu jako celku. Že pamatuje jen Copu a dvě ligy je další kravina a ten zbytek jsou takové kraviny, že se k nim ani nemá cenu vyjadřovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Kromě toho, že je Real nejúspěšnější klub v historii fotbalu, to je samozřejmě pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

no to samozřejmě je otázka, jak to postavíš - nejvíc trofejí má Barca.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale v těch nejprestižnějších - Liga mistrů (PMEZ), La Liga jasně vede Real Madrid.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

ale už dost. Nebudu ztrácet další čas s bílým zaslepencem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*pamatuju

Reagovat
smazaný uživatel

*a ještě snůšku, abys neřekl

Reagovat
smazaný uživatel

jiri - fcb z tebe je mi solidně na blití. Tebe musí to neustálé vyrypování a hádky bavit. Místo žvatlání o hovně na netu běž dělat něco užitečného. Přesně kvůli kriplům jako jsi ty má Barcelona tolik antifanoušků

Reagovat
valloire

Neboj,už se blíží doba stavění dalšího patra na baráku..

Reagovat
smazaný uživatel

Následujících 6 zápasů Realu Madrid v La Lize by mělo být: doma Almería, doma Osasuna, doma Valencie, venku Valladolid, venku Celta a doma Espanyol. Alespoň jsem četl několik článku, že se zápas ve Valladolid překládá na tento termín.

Reagovat
LAM

Reagovat
Ángel di María 22

Matino by vyměnil Copu i Ligu za pozici Realu nebo Atlética v LM, zajímavý

Reagovat
Ángel di María 22

Martino*

Reagovat
LAM

"Vyřazení je pro mě osobně selhání a tak to zůstane, i kdybychom vyhráli ligu a pohár. Ihned bych měnil s Atléticem či Realem Madrid,"

Asi si to špatně pochopil.Vyřazení s Atletikem bere jako osobní selhání i když vyhraje ligu.A měnil by pozici v LM s Atletikem-né že by za to vyměnil ligu

Reagovat
LAM

Je to jasný.Tohle kolo může hodně napovědět o výtězi protože poslední 4 zápasy budem hrát s dostatečnym časem na odpočinek kvůli tomu že poprvé po 7 letech nehrajem SF.

A tak hráči musej ukázat že motivaci ještě mají a zabojovat.

Akorát si nepamatuju kdy jsme na tom byly tak špatně s obránci jako letos.On se zraní ještě Bartra

Sestava:

Pinto-Alves,Song,Mascherano,Adriano-Busquets,S.Roberto(cesc),Iniesta-Neymar,Messi,Alexis

Budem je muset přestřílet protože to složení obrany je hrozný a doufám že Leo přestane myslet na MS a zahraje parádně.

Reagovat
Billy McClane

Messi hra na prd lebo je pred zranenim, Messi hra na prd lebo je po zraneny, Messi hra na prd lebo nema motivaciu, Messi hra na prd lebo mysli na MS. Kedy uz tieto vyhovorky skoncia?

Reagovat
LAM

Jasný kámo.Ale koukni na to i takhle-Messi má v roce 2014-24+7 a za to by bylo 99%fotbalistů chváleno jako blázen jenže Messiho standart je ještě někde jinde a to hlavně herně.

To proč herně po zranění bejvá dost často horší je ale dle mě že se prostě šetří na MS a za každou cenu se nechce zranit.On vidí kolik hráčů se už zranilo a má špatnou zkušenost.S Barcelonou vyhrál všechno hned několikrát a MS je teď pro něj určitě důležitější.Příští rok dle mě půjde herně zas nahoru.

Reagovat
Billy McClane

No kazdopadne som na tu Argentinu tento rok strasne zvedavy

Reagovat
LAM

To já taky.Pokuď se Messi nastartuje což je dost možný protože závěr sezony bude mít teď Barca trochu volnějšía bude dost času potrénovat na MS.K tomu když si připočtu to jak hraje Di Maria a Aguero+Higuain tak by to mohlo bejt supr.Nejdůležitější bude pro ně jak to bude zvládat záloha ale v kvalifikaci a v přátelácích v posledních dvou letech je to určitě daleko lepší tým než ten co jel na minulý MS a dostal se tam jen tak tak.

Reagovat
Billy McClane

Neviem pridu mi stale rovnaki, super utok, kvalitna zaloha, podpriemerna obrana a priemerny brankar (mozno keby chytal Willy, tak je to lepsie).

Reagovat
LAM

Na minulý MS se dostali posledním zápasem a zkončili tušim 4 v kvaldě.Teď jí jasně ovládli a měli nejlepší útok i obranu.V přátelácích porazili Němce,Švýcary,Portugalce a hlavně-Messi pod novym trenérem hraje daleko lípa společně s Higuaínem byl nejlepší střelec kvalifikace.

Opravdu teď jsou lepším týmem než před 4 roky.Uvidí se podle aktuální formy.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně jihoamerická kvalifikační skupina si troufnu tvrdit je nejtěžší na světě...tam fakt nějaký Lichtenštejnsko, Ázerbajdžán nebo San Marino nepotkaj...I poslední Paraguay je neskutečně dobře a silově hrající mužstvo, o Chille, Ekvádoru nebo Uruguayi ani nemluvě

Reagovat
smazaný uživatel

nebo Lavezzi, Pastore ,) horší je to jako už obvykle s obranou, jsou dost děraví a i slabší soupeři jim tam v kvalifikaci dělali dost vítr...

Reagovat
smazaný uživatel

A hraje Messi naprd? To vám nestačilo, jak vám nakopal v clásicu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

z vymyšlenejch penalt borec

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano has a small injury. He could feature in the Copa del Rey final but we won't take any risks.

Carlettova slova. Sice může kecat, ale řekl bych, že s ohledem na první zápas v LM to vypadá celkem nadějně.

Reagovat
LAM

Jen ho tam pošlete.Budete riskovat a on se zraní třeba tak že přijde o MS.Pochybuju totiž že to bude něco malýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Umíš číst? Vždyť je tam jasně psaný, že hrát nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava je tradičně venku aspoň den před zápasem, už se nemůžu dočkat.

Pinto - Montoya, Busquets, Mascherano, Adriano - Song

Reagovat
LAM

To by bylo hodně tragický S timhle musíme ztratit.Aspoň ten Song na stopera a Sergio do zálohy když už protože je pomalej a slabej.Útok to hold musí vykompenzovat.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli jsme na turné v Malajsii a hrajeme proti výběru její ligy, pak v pořádku, nějak se to zvládne

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je fakt síla.

Jo a Zubi, nezapomeň - my stopera přece nepotřebujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska vecer dve jednotky a nase priblizenie sa k titulu. Na Granadu jednotku je celkom luxusny kurz, hoc som cakal vyssi.

Reagovat
stas87

nemas lepsie dat neprehru? ja myslim ze remiza je pravdepodobnejsia ako jednotka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes velmi tazky zapas pre Barcu. Psychicky na tom hraci nie su najlepsie, forma vonku je veelmi labilna, zraneni su vsetci stoperi a ak to dnes bude zase bez pohybu a hlavne ak to Leo iba odchodi, 3 body mozu kludne zostat aj doma.

Reagovat
Kenneth

Ja myslim ze rozhodci vam to tam nejakou tou penaltickou dotlaci.

Reagovat
smazaný uživatel

snad jo

Reagovat
smazaný uživatel

diiky ze doprajes

Reagovat
smazaný uživatel

To už je nemoc, Nova by o tobě měla udělat reportáž. Brečet jako malá holka několik týdnů? To už je síla.

Reagovat
Al Capone

Ted jsi popsal 90% fanoušků Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

jak ubohej komentář, nemyslíš ? nesmim nadávat, jinak bych zase dostal BAN, ale TAK rád bych ti řekl co jsi

Reagovat
smazaný uživatel

když Barca prohrála s Valladolidem, tak proč ne s Granadou? věřím

Reagovat
Phillipinho

Tak s obranou Montoya Masch Busq Adriano to nevisim moc dobre. Ta utocna trojka Brahimi El Arabi Piti bude hodne zlobit....

Reagovat
stas87

kurz 3,34 na neprehru granady je slusny,remiza by vyjst mohla cakam ze mi to dojebe slovacko na baniku,tam mam x2 alebo salzburg v hcp

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko na Baníku 02? To je naprosto nepochopitelná sázka. Moravská výpomoc od týmu, který o nic nehraje ... Já jsem naložil na Baník.

Reagovat
stas87

moravska vypomoc..to platilo len pre zapasy brno-slovacko nie?ja teda nemam prehlad o GL ale remiza je celkom realny vysledok,uvidime kto sa bude smiat po konci zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme. On je Baník schopný ztratit, ikdyž mu to budou Slováčtí pouštět ... Ale i tak si myslím, že je ta tvá sázka nesmyslná.

Reagovat
stas87

ten tiket som si postavil podla kurzov,nie logiky takze ak nevyjde tak ma to mrziet nebude

Reagovat
stas87

kolko si nalozil? mne to ale aj tak nepomohlo,dynamo kyjev mi iba remizovalo vo lvove 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Baník je jalovej.

Reagovat
stas87

nemam to overene ale vraj slovacko malo viacej sanci a tak je jeho vyhra zasluzena,baniku franek tlacil karu ale nestacilo to

Reagovat
Sali5

Slovácko mělo jen střely zdálky, jinak si nevypracovalo nic. Ovšem Baník snad kromě 1 hlavičky taky nic, akorát 150 pokažených protiútoku. A káru nikdo nikomu netlačil, aspoň to z hlediště tak nevypadalo

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

To Getafe bude těžký zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Juhar je velmi dobrej fotbalista, ale úplně mu chybí fotbalové IQ

Reagovat
Ángel di María 22

Pak to neni dobrej fotbalista..

Reagovat
KillSwitch

môže mi niekto povedať aký je rozdiel v stávke asijský hcp Atalanta +1, 1,5 (2,05 kurz) a Atalanta +1,5 (kurz 1,875)

Reagovat
culé

Pinto - Montoya, Busquets, Mascherano, Adriano - Fàbregas, Song, Iniesta - Pedro, Messi, Neymar

Reagovat
Al Capone

Stejně prdel jak se všechny ty kecy katalánským komediantům vrátí. Tvrdili, že Cristino kašle na Real a jde si pro rekord v lize. A za rok to bylo přesně naopak s Messim a už to bylo v pořádku. Ted zase Messi je poháněný penaltama a najednou je to vše ok. To když Cristiano jich měl více než Messi tak to byl Penaldo. Ale tak dál.

Reagovat
Dr. Admess

Ok, děkujeme za tvůj důležitej a podstatnej komentář.

Reagovat
Al Capone

Jsem opravdu velice rád, že se ti tak líbil a že souhlasíš

Reagovat
stas87

ked uz mas pisat tieto sracky tak nepis vobec preco sa nevenujes hre realu alebo realu ako klubu ale mas potrebu pisat kktiny o tom kto co kedy povedal tri roky dozadu prinos nula

Reagovat
Phillipinho

Nechapu co nekteri lide sledujou takovymi komentari

Reagovat
Al Capone

Jen píšu svoje postřehy jací jsou culés blbečci

Reagovat
stas87

ked to prezeniem tak blbeckov je tu tak 70% ulavil si si tym?

Reagovat
Al Capone

To tu nemůžu toto napsat? Spousta fans plive na nás, el když jenom bráním svůj tým tím že si culés serou do huby je špatně?

Reagovat
stas87

pokial si maju diskusie udrzat urcitu uroven a prilakat potencialne novych ludi tak ano,nepis tu tieto kraviny,ak ti je to jedno a pises to z toho isteho dovodu co aj druha strana tak si hlupak

Reagovat
Phillipinho

Docela hezkej obohacujici koment .....blbe

Reagovat
Al Capone

Vyvrať to

Reagovat
smazaný uživatel

vrat se do hrobu kapoune

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obrana v kombinaci s Pintem ... Tohle bude strašně těžký.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tu bude jednoznačne platiť, že najlepšou obranou bude útok.

Reagovat
Mishko

Dnes musí Granada uhrať aspoň remízu, ináč šancu na preskočenie Barcelony už nevidím ružovo

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar moc pěkný uvolnění.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neuer out na 2-4 týdny?

Reagovat
stas87

striedal v polcase,nieco s lytkom jediny post ktory je nenahraditelny,starke do konca sezony mimo a chytat by musel raeder

Reagovat
stas87

guardiola dotiahol do uplneho konca ten hadzanarsky system

btw. necudoval by som sa ak by javimar poziadal o prestup po sezone..

Reagovat
Billy McClane

Ja sa nestacim cudovat ako sa herne dokazal skvely minulorocny Bayern premenit na takuto sracku

Reagovat
stas87

no herne skvely..aj minulu sezonu bola kopa zapasov hroznych ked mal bayern utocit do plnych,guardiola ale rozbil na prach to co fungovalo,javimar je odpisany,ten nema teraz ani na repre a to si bayern mohol zaistit nastupcu bastiho

Reagovat
Billy McClane

Nebudem sa hadat, lebo som ich sledujem len v LM, pripadne matche s Dortmundom a Schalke. Javiho mi je luto, kedysi som ho strasne chcel do Realu a aj teraz by som ho bral vsetkymi desiatimi.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, zatím docela dobrá intenzita a tempo z obou stran.

Reagovat
smazaný uživatel

200.

Reagovat
Billy McClane

gooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Nabíhajícího Brahimiho jsem si všimnul už 5 sekund před přihrávkou. Ne tak naši obránci.

Reagovat
smazaný uživatel

hahah...já jim tu prohru a ztrátu titulu snad i přeju ,) alespoň vyletí Martino a začne se něco dít.....Si vemte, kdyby titul vyhráli, tak co ? Ukonejší se a zlstane všecko při starym a to ROZHODNĚ nechci...Jdem Granada, ještě dva

Reagovat
Dr. Admess

Proč by měl Martino letět? Naopak podle mě není prdel s tímto kádrem (konkrétnějí defenzívou) dvakrát porazit Real i Man. City, být první v lize...

Reagovat
smazaný uživatel

nejde jen o to, ale taky co tam furt staví...Furt dokola Fabregase, nezjebe Alvese za jeho promrdany centry, nevymysli zadnej novej prvek do hry, nic...A asi ani neumi namotivovat hrace, proste se mi nelibi, tam ma bejt nekdo, kdo jim umi dat fen, zarvat na ne, nekdo jako Guardiola, Simeone, ale treba i Ferguson...nekdo velkej, ne tahle nicka co prisla z Argentiny, navic s asbolutni nezkusenosti v Evropě. Ven by neměl jít jen on, ale Fabregas + dalších tak 5 zbytečnejch hráčů nebo těch co na Barcelonu nemaj....

Reagovat
indy

preboha Montoya, keby ti nebolo luto zaspinit trenky smykackou, tak ho zablokujes..

Reagovat
smazaný uživatel

tyvole fabregaaaaaas ted nadherne co predvedl ! dostane prihravku, ta se mu zamota pod nohy a s vypetim sil to da na metr iniestovi zpatky....pr vo tří dní hráč

Reagovat
Dr. Admess

Cesc je na balonu fakt strašně pomalej. Nechápu jak mohl být v PL jedním z nejlepších záložníků...

Reagovat
patas92

Reagovat
Ed_Hazard

brahimi parada, treba pridat este jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Piskať sa dala

Reagovat
hntlyl

Reagovat
smazaný uživatel

Ale šance jsou. To padne.

Mě se to dneska moc líbí. Obrana není skálopevná, ale to se čekalo. Hlavně útok mi přijde ale hodně aktivní. S Pedrem je to prostě jiné ...

Reagovat
smazaný uživatel

jako asi jo...i messi se dneska prosadí...jenom prostě, já nevim stli si vůbec ten titul přeju....Asi ani ne.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou strašný kecy.

Reagovat
smazaný uživatel

když vyhrajou titul, tak se NIC nezmění ani toho blbýho stopera nepřivedou, ikdyž nebude to omezení v nákupech !!! A do příští sezony ještě víc odejde Xavi, zlenivý Fabregas, zkurví se Alvez....to pak bude honba za místem v LM !!!

Reagovat
smazaný uživatel

mě příjdeš stejně spokojenej, jako asi Barcelony vedení nebo trenér....

Reagovat
smazaný uživatel

Messi, prosím, začni běhat...

Reagovat
smazaný uživatel

Cescuuuuuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

Montoya dneska celkem útočí

Reagovat
smazaný uživatel

jo, hraje dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Vzadu horí ako vždy

Reagovat
smazaný uživatel

doprdele proč tolik nahrávaj přes protihráče, resp. to kopnou do nich ?? To nechápu.....

Reagovat
smazaný uživatel

parádně se to tam daří otevírat,jen ten gol...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ta Pedrova strana. Pedro tam odtahuje beka a Montoya toho využívá.

Ale i Neymar hraje dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

K.O na trojuhelnik Iturra je prase....

Reagovat
Ed_Hazard

spamataj sa preboha, ittura tam iba stal, neurobil ziaden pohtb k tomu retardovanemu cirkusantovi....z Neymarovej strany velmi trapny pokus

Reagovat
smazaný uživatel

Určite to bolelo ako kráva, ale ako hovoríš Ittura neurobil žiadny pohyb smerom k Ney - čiže faul určo nie.

Reagovat
smazaný uživatel

on ten loket stačí jenom nastavit,zkus si to někdy

Reagovat
indy

to uz si Neymar asi fakt robi prdel zo vsetkych

Reagovat
smazaný uživatel

on umírá on umíráááá !!!! proč už tam neni vrtulník záchranářskej ??? tak to sem zvědavej stli se po takovejch grimasách a výrazech do minuty zvedne a jen párkrát si zakulhá a pak bude zas běhat jak rybička a hned se zapojí do prvního následujícího utoku co bude

Reagovat
smazaný uživatel

aha on se ho někdo dotknul na krku.... zavadil o jeho krk dresem....

Reagovat
smazaný uživatel

behať ako rybička

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo, některý běhaj po vodě :)))

Reagovat
valloire

Reagovat
stas87

ma niekto kvalitny stream?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SIRBRANIKE

Channel - 151888 nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

a už běhá a je jak rybička :))) už ho bolístka netrápí :) to je ale zázračnej kluk ,)

Reagovat
SIRBRANIKE

Ja za neho tak hanbím, je jak čubka...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Pinto pak vychytal, ale tohle prostě musí chytat napoprvé.

Reagovat
smazaný uživatel

s Pintem to asi nepřežiju do konce sezony achjo Vicky kde jsi :(

Reagovat
smazaný uživatel

a Pinto vysmátej (já sem je vychytal natřikrát, sem dobreeej), jenže neudržel tu první střelu, což měl, že ,)

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
SIRBRANIKE

Pintoooo.

Reagovat
smazaný uživatel

hele a trenujou oni vubec strelbu?

Reagovat
smazaný uživatel

Samuraj Pinto vychytá Barceloně sezonu bez trofeje

Reagovat
smazaný uživatel

docela se mi dneska líbí Song zatim....Ale Messiho bych v poločase dal na křídlo, ty sou zatim líp průchozí a ne tak bráněný...a Fakt nechápu, proč nehraje základy Alexis...druhej nejlepší střelec Barcelony s uctihodnejma snad 16ti zásahama letos

Reagovat
2miguel1

načo centruju ? v našom prípade je to len mala domov brankarovi

Reagovat
smazaný uživatel

du na arsenal na pencle....

Reagovat
Dr. Admess

Díky za info.

Reagovat
smazaný uživatel

nz...za 15min se vrátim, ještě si dám spršku po těch penaltách...dám si vodu asi tak na 25 stupnu, chci si dat vlaznou, byl jsem běhat před chvílí a je mi vedro...šampon ještě nevim jakej si vezmu, přemejšlim i o triku, co potom, protože budu mít nejšpíš návštěvu dívčí..No povim ti, nevim...

Reagovat
smazaný uživatel

Montoya a jeho náběhy, trošky vzpomínky na Daniho za Pepa

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc nehraje špatně, ale v klíčových chvílích si dává na přípravu trochu víc času, než máme.

Reagovat
smazaný uživatel

On fakt vypadá tým pohybom ako starý pán medzi dorastencami. Čím ďalej tým je viac jasné, že Xaviho miesto asi nezvládne.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska to naopak vypadá o moc líp v tý záloze. Kontrolujeme hru a distribujeme balony, se kterýma se dá v útoku pracovat.

Reagovat
X-bano-X

Ale akonáhle sa Cesc dostane v kombinácii vo vápne k lopte je koniec akcie

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavne mi prijde, že keď sa má niečo vymyslieť musí sa Andres stiahnuť za Cesca a ten sa následne vyťahuje viac vpred. Potom je v podstate na Xavi pozícii Andres. Dnešná hra na CM je odrazom Andresovej práce nie Cescovej....

Reagovat
smazaný uživatel

Ney

Reagovat
smazaný uživatel

pinto hviezda

Reagovat
2miguel1

o.k. Martino musí skončiť, bola by katastrofa keby Messiho najlepšie roky hráme takto

Reagovat
indy

Messi vyzera byt ten posledny, komu to vadi

Reagovat
blaugrana

Pinto a Messi nech to rd3ej zabalia, lebo na to sa fakt nedá pozerať.

Reagovat
smazaný uživatel

proč Messi ??

Reagovat
blaugrana

Lebo je tragický a jz jeho "nasadenia" je mi na grcanie?

Reagovat
smazaný uživatel

je to fakt subjektivní vnímání jeho výkonů...Chceš aby hrál furt stejně dobře jako předtim. Kdyby si viděl teď toho hráče uplně prvně, zjistíš, že rozhodně neni horší než ostatní, ba co...Co vymyslel takovej Iniesta, kterej má bejt taky mozek akcí ? Já si ho nevšim u skoro ničeho, Messiho už hodněkrát...Prostě má nasazenou laťku megavysoko, toť vše, ale říkat že hraje špatně nebo podobně....Nasazení má stejný jako v zápasech, kdy tam dával hattricky, takže....

Reagovat
blaugrana

Ja sa bavím konkrétne o dnešnom výkone a nie o tom, že má 4 zlaté lopty a fakt je taký, že dnes má zas na saláme.

Reagovat
smazaný uživatel

já taky mluvil o dnešnim výkoně...kdybys ho dneska viděl poprvý, řekneš si že je úžasnej a ne todle.Ale chápu tu neobjektivitu, když víš, že to je ten co má ty 4 zlatý...Ikdyž, pro spoustu lidí tady je má vlastně i nezaslouženě, takže těžko říct pro mě proč soudíš že je jeho výkon hroznej dneska.

Reagovat
Al Capone

Tak co Neymar? Furt když vidí pokutové území tak sebou plácne?

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
Ed_Hazard

uz sa to rozsirilo aj mimo pokutove :) neskutocny saso

Reagovat
Al Capone

A to jsem ho ještě před příchodem do Barcelony obdivoval. Hold jsem ho v Santosu viděl jenom jenom jednou a to nesimuloval. Nebo ho Busquets něco přiučil.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se to dneska líbí. Dokonce bych řekl, že i moc. Nevím, kolik ještě bude potřebovat Tata důkazů, že hra s žihadlem je LEPŠÍ než hra bez žihadla. Dneska zase Pedro otvírá obranu domácích jen prostým pohybem. Do toho Montoya má výborný náběhy, takže už tam z toho bylo dost nebezpečných situací.

Obrana není tak špatná, jak jsem čekal, ale popravdě - oni neměli moc práce. Granada hraje zatažená a o nic moc se nepokouší.

Do druhé půlky bych neměnil nic. Jestli budeme hrát stejně jako první poločas, tak to otočíme.

Ale přecejenom si něco neodpustím. Nevím, na koho a co Pinto něco ví, ale proboha - co tenhle brankář dělá v Barceloně? Vždyť je v La lize dost kvalitních gólmanů. Proč musíme trpět zrovna s ním?

Reagovat
smazaný uživatel

tak zrovna Granada nam to DOST usnadnuje, nicmene nasi strelci jsou hrozne vymarneni..

Reagovat
smazaný uživatel

protože je to se všema kámoš a takhle to bohužel v Barce funguje už léta stejně tak kámoš Xavi tam bude šmrndat přihrávky až do 38 let, uvidíš

Reagovat
2miguel1

pohoda v týme, parták, argentínčan ...a nehráme dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v kolikáté minutě příjde červená a penalta?? :D

Reagovat
smazaný uživatel

70-80

Reagovat
smazaný uživatel

to je pozdě. Musíme dát dva. Takže buď červená hned nějak po půlce, nebo dvě pentle na konci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

Taky už to vidíš jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně jasně, jako vy.

Reagovat
X-bano-X

Ach jo. K tomu sa toho veľa napísať nedá

Reagovat
Kenneth

Cas na penaltu, aby mohl Pessi zase oslnit svet.

Reagovat
smazaný uživatel

znas nekoho komu se zasekla deska?

Reagovat
smazaný uživatel

On přece néni Pessi, že fanůšci Barcelony? Dá gol z penalty, je to legenda.. CR dá gol z penalty, je to Penaldo..Klasika

Reagovat
Ángel di María 22

Ten Neymar, to je zlo

Podle mě celkem jasná simulace, tak se mu skoro vůbec nic nestalo, v poklidu sám narazil do protihráče a vyrazil si dech, jak sebou mrsknul zádana na trávník, dobře mu tak.

Fakt se divim, že s timhle Granada vede, koukám cca od 10. minuty, ale to je prostě neudržitelný. Krom gólu + 1 akce dopředu absolutní rezignace, jsou neuvěřitelně zatažený a ještě mi přijde, že tam maj mezery. Absolutně nezvládaj poziční hru, i v tom přehuštěnym prostoru se jednim náběhem Pedro,Fabregas, Monotya uvolní jak nic a jdou do závaru, kde se to odráží všema směrama Tohle podle mě nezle přežít, jen s velkym štěstim, ale aspoň je zábava.

Reagovat
Kenneth

Jinak nejvetsich problem tehlech tymu je, ze kdyz daji gol, tak se stahnou k vapnu a do konce zapasu se klepou strachy. Pri tyhle obrane, by meli byt odvaznejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

hele , tys řekl něco rozumnýho čumim..

Reagovat
smazaný uživatel

tak dlouho chodil se džbánem pro vodu, až se ucho utrhlo.

Reagovat
-Carles-

Toto bude žiaľ očakávaná strata bodov.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že každý tým má svýho Neymara. Recio už dneska leží minimálně podruhý.

Reagovat
Billy McClane

Neymar je taky orginal, ze jeho kopia nikde na svete neexistuje.

Reagovat
celeb

Pinto nas dnes X krat zachranil. Obrana strasna, Mascherano od zapasu k zapasu horsi, zle rozhodnutia (1. gol, ked sa rozhehod dopredu, potom zastal a nasledna prihravka ho so Sergiom uplne vymazala), fauly v pokutovom uzemi, ... strasne nieco.

Dopredu - Pedro dnes 0. Messi dnes par krat pobehol, cim si vytvoril zopar sanci, Iniesta dnes neviditelny. Cesc o cosi lepsi nez tie strasne zapasy co mal predtym, ale vzdy-vzdy-vzdy 1 dotyk s loptou navyse. Neymar - jediny nebezpecny hrac. Montoya si 2 krat pekne nabehol, no jeho zakoncenia ...

Adriano cim dalej horsi - dlhodobo. Mam ho celkom rad, lebo sa neboji vystrelit, ale hlavne v obrane je to bieda.

Pedra by som nahradil Alexisom, alebo mozno este radsej mladikmi.

Tata bol velky omyl, a ako vsetky omyly ho budem vidat v Barce este dlhu dobu

Ak ten ban od UEFY na nakupy bude platit, tak nase ambicie na dalsi rok bude skoncit v lige do 3. miesta a uhrat stvrtfinale v LM.

Reagovat
Ángel di María 22

Ta naše lavička je brutální dneska A mohl hrát Morata, né Benz. Jinak fakt s timhle matrošem neni moc co rotovat

Reagovat
smazaný uživatel

dneskam si zahra podla mna nas DC

Reagovat
smazaný uživatel

Já tedy Cesca bráním, a on podělá první tři balony druhý půlky.

Reagovat
smazaný uživatel

Isco zase na tom kridle achh . Cakal som ze Di maria tam pojde . no nevadi . Casemiro lavicka

Reagovat
Mishko

Tak Neuer oficiálne out na minimálne prvé semifinále... To je pre Real obrovská výhoda

Reagovat
smazaný uživatel

super zahranej roh...opět

Reagovat
Kenneth

I dneska tam Benzemu nacpal.. Ten Ancelotti je proste pohlavni ud...

Reagovat
Kenneth

A Modric taky... FORZA ANCELOTTI.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, tlak a houno.

Reagovat
Dr. Admess

To už není možný...

Reagovat
smazaný uživatel

fabregas posere přihrávku a nahraje se to hezky Neymarovi, dobrý

Reagovat
Billy McClane

To je v prdeli stream sa mi zasekol, ked tam bol akurat zaber na nejaku jebacku z Granady a nie sa odseknut. Hm a teraz mam dilemu, co dalej

Reagovat
smazaný uživatel

a teď neymar nespad ??

Reagovat
smazaný uživatel

82 % držení? Ty vole.

Reagovat
smazaný uživatel

a k čemu ? Ty vole... Zatim těch gólovej fakt moc nebylo a to jen díky chybnejm finálním přihrávkám...furt to budou cpát přes protihráče, od kterýho se tu, jim asi kupodivu, odrazí.....

Reagovat
smazaný uživatel

todle by hráč v PL nikdy nevzdal jako teď Iniesta....nikdy.....

Reagovat
smazaný uživatel

hráč PL by neudělal spoustu věcí, co Iniesta ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mishko

wow!

Reagovat
smazaný uživatel

to už není možný ale

Reagovat
smazaný uživatel

golman

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Messi aspon trosku beha, dnes to je ok

Reagovat
Dr. Admess

To ne, to ne...

Reagovat
smazaný uživatel

To není možný. Takový šance. Ten gólman chytá první ligu ...

Reagovat
smazaný uživatel

pinto je lepší

Reagovat
smazaný uživatel

ale víš proč byla šance toho Messiho ze standartky ?

(Hmm ted slysim ze todle je prvni zluta pro Messiho (ac absolutne nezaslouzena, resp. za kecy, ktery mel absolutne po pravu ale)

ale abych se vratil....protoze sem sledoval stli ve zdi delat ty klasicky krucky a oni je kupodivu a k mymu prekvapeni skoro vubec nedelali, takze si nepoposli tech 10-20cm....

Reagovat
smazaný uživatel

tyvole todle rozhodnutí rozhodčího mě pos*er

Reagovat
smazaný uživatel

neuvěřitelný. Nyom kopne do Messiho a je to Messiho faul

Reagovat
smazaný uživatel

Hobitovi už tečou nervičky

Reagovat
smazaný uživatel

ty bys neměl řeči za takhle odpískanej "faul" ??? To bych měl i já, jakožto nejklidnější hráč našeho týmu, co má jednu žlutou kartu za 6 odehranejch sezon a to jen za faul, protože sem tam prostě zapomněl nohu....

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám nic dneska zatím celkově celkem zábavnej zápas

Reagovat
Dr. Admess

Iniesto?

Reagovat
Billy McClane

Masch jak sa tam rozplacol

Reagovat
smazaný uživatel

Do pici co to zase je ?

Clovek prileze konecne domu, cekam, ze budou chtit odcinit tu mrdku co hrali proti Atleticu a v 70.minute chcipaji s Granadou. WTF?

Muze mi nekdo strucne popsat, proc je takovy stav ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyla penalta a navíc pálí jednu šanci za druhou.

Reagovat
smazaný uživatel

ale už to je na střídání....rozhodně alexis na plac, ven Fabregas, ten je tam jen do počtu. Hodil bych tam taky Albu namisto Montoy a dal mu stejný instrukce, ať tam běhá na křídlo do utoku...Mont už musí bejt vyflusanej...A dokonce i Tella bych tam dal dneska....a to je už co říct když tvrdim

Reagovat
smazaný uživatel

ALEXIS IN a hned

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a vubec, Tato taky se pakuj a tahni do hajzlu. Nevim, z jakeho duvodu si prestal nasazovat naseho 2. nej strelce a vecne musi vysedavat na lavicce, kdyz tragedi Ney s Pedrem hraji....

Reagovat
Dr. Admess

Nyom ve výskoku a on si to nemůže zpracovat...

Reagovat
smazaný uživatel

on chce zase vyhrát gól roku na předávání GB, na nic jinýho nemá...Možná kdyby se vyhlašoval dive of the year - což by mimochodem taky mohlo bejt, byla by to docela prdel

Reagovat
smazaný uživatel

cena by byla třeba dřevěná kopačka, nebo tak něco...fakt by to mohli zavést a přímo v tom galavečeru...bylo by to zábavný ,)

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to na 90+4 penalta

Reagovat
smazaný uživatel

ten Neymar je tak spatnej, to je takovej provar

Reagovat
smazaný uživatel

dnes to je v celkom v pohode náhodou

Reagovat
smazaný uživatel

to myslis vazne? jako ze vezme balon, skace nad nim asi minutu, pak ho zaveze nekam k lajne a bud se pusti do 6 hracu a pri tretim ztrati, nebo spadne..

Reagovat
smazaný uživatel

nádherně Iniesto ,) co se s tebou tyvole taky stalo ? fakt nevim....

Reagovat
smazaný uživatel

v duelu s Atleticem byl taky příšernej, né-li nejhorší hráč Barcy.

Reagovat
smazaný uživatel

pomezní

Reagovat
smazaný uživatel

tak teď nechápu, co tam ten pomezní viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

BANDA CURAKU

Reagovat
technecium

Řešm sofiinu volbu. Chci, aby teď prohráli, nezískali trofej a stalo se v kádru zemětřesení s příslibem do budoucna? Nebo tchci, abysme dnes vyhráli, vyhráli ligu, ale nic se nezměnilo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ono se nic nezmeni, ani kdybychom spadli do druhe ligy, protoze vedeni je na pi.cu

Reagovat
technecium

Mimojiné... Ale ty hráči už prostě nemají motivaci, ten styl je prokouknutý. Prostě tohle všechno se musí změnit. Neříkám, že za rok, třeba za 3 roky, ale musí se s tím začít, jinak každou sezonu spadneme hlouběji..

Reagovat
smazaný uživatel

já se rozhodl, titul jim nnepřeju....jenže...co dkyž odvolání nepomůže a Barca fakt bude mít zákaz nákupů ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dostaneme to, co si zaslouzime...

Reagovat
Billy McClane

Ten Mascherano je najväcsi traged akeho som za posledne roky v Barce videl.

Reagovat
smazaný uživatel

BOD může mít cenu zlata tak aspon jeden kucí

Reagovat
patas92

Tam už gól nepadne, není z čeho. Vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby posledních 5 zápasů vypadalo stejně (herně i výsledkově)

Reagovat
smazaný uživatel

není z čeho? Koukáš na ten mač?

Reagovat
patas92

první půlku jsem neviděl, pravda...pološancí je dost, ale z takových Barca góly nedává ani ve formě, 100% tam byly 2-3

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se mi snad zdá .

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, tohle je prokletý.

Reagovat
Dr. Admess

Toto už fakt ne.

Reagovat
smazaný uživatel

hosi hosi hosi..

Reagovat
Billy McClane

No nic poslednych 10 minut si vyhradim len pre Messiho a nespustim z neho oci, nech vidim ten pohyb

Reagovat
smazaný uživatel

Já se nechci Andrése dotknout, ale vystřelit z 18ti metrů placírou 5 metrů vedle ...

Reagovat
smazaný uživatel

akle to, co tam s nima udělal

Reagovat
Dr. Admess

Zrovna teďka střílet, když to tam může dát do ulcie Neymarovi.. Ta koncovka je dneska taky k ničemu..

Reagovat
smazaný uživatel

nejhoríš je, že když vidim že barca de hrát roh, tak to je pro ně jen a jen ztráta času kdy naposled dali gól z rohu tyjo ? Nepamatuju se....snad ten Busq vlasťnáka ve 1/4 finále s Arsenalem, heh....Možná vlastně pak později Puyol, ale to už si ani nejsme jistej stli tudle sezonu, ale myslim že jo někdy ze začátku...Stejně, příšerný....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přeju si výhru Granady, ale když to sleduju, je mně Barcy aj trošku líto.. Tolik šancí a taková smůla..Pokud toto Granada udrží, tak fakt nevím

Reagovat
k0udy

To bylo jasné že Barca nevyhraje když hraje Ilori

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se mi moc libi... Zitra jeste pocitam se ztratou Atletica. A Real zpatky v cele... Kezby...

Reagovat
Atlético de Madrid

Real nebude v čele ani kdyby Atlético prohrálo, při rovnosti bodů rozhoduje vzájemnej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nemusi to byt hned zitra. Real ma nejlepsi los z tech tri... To rozhodne...

Reagovat
smazaný uživatel

není, má horší vzájemný zápasy, takže by byl druhý

Reagovat
Mishko

vzájomné zápasy rozhodujú až po poslednom kole, dovtedy skóre... takže prakticky by bol prvý

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by docela příznačné, kdyby nám zrovna tenhle mač vzal titul.

Reagovat
Billy McClane

Myslim, ze aj Real este strati. Stale to vyzera, ze sa rozhodne v poslednom kole.

Reagovat
technecium

Magatha na ně

Reagovat
smazaný uživatel

messi

Reagovat
smazaný uživatel

Utocnik v PD

Reagovat
smazaný uživatel

Mascherano

Reagovat
smazaný uživatel

pinto

Reagovat
Billy McClane

Pinto zachranca

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole a mohlo bejt hotovo!!!To je komedoška dneska

Reagovat
smazaný uživatel

no, ono tak jako trochu hotovo je...ikdyby nakonec bylo 1:1 todle si Real vychutná, vyhraje tak 4:0 a bude druhej a Atleti si to taky utýct nenechaj...

Reagovat
smazaný uživatel

tak papa titule ,) ale fajn....teď už se něco pohnout musí, jestli ne, přestávám Barceloně fandit, protože fandit týmu co má tak zabedněný vedení fakt nebudu

Reagovat
smazaný uživatel

běž už doprdele,za takové fanoušky se stydím

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proc by mel jit do prdele ? Kdyz hrajeme picu a zapasy, co bychom meli vyhrat prohrajeme, tak proc by si nemohl zanadavat ? Takze kdyz hrajeme picu a nekomu to vadi, tak to neni fanousek ? Proc treba ty nase hvezdy tu picu hraji uz nekolikaty zapas v rade ?

Reagovat
smazaný uživatel

jakej fanoušek kurva ? Měli koupit minulý přestupový min. jednoho stopera a co se stalo ?! Nadávám, protože kroky vedení byly asbolutně nepochopitelný a k tomudle to vede. Seru vám na titul, když si ho Barca nezaslouží ! Můžu jim furt fandit a přát jim leccos, ale nerad to dělám, je-li to nezasloužený a tenhle rok mě víc zápasů sralo než kdykoliv jindy za posledních 5 let..dokonce ani to okénko s Rourou se mi na Barcu nekoukalo hůř než teď.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, ty už toho tady prosimtě nechej...

Reagovat
Mishko

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt u tvých komentářů se pravidelně nejvíc zasměju. Ty si fakt unikát.

Reagovat
smazaný uživatel

těšim se na tvé, až bude hrát Real piču ,) ...Ono dneska Barca nehrála špatně - se tady doslechneš od slepejch fandů v čele s jirkou...ale já se ptám, jak teda hrála, když neměla skoro žádnou tutovku, byť převahu v podstatě měla ? To hodnotim teda jako špatnej výkon, když z takovýho "tlaku" a držení míče neumí využít nic...Neumim si představit, že by třeba Liverpool měl takovej tlak a 80% držení míče a nedal tam ani jeden gól ale ANI jednu vyloženou tutovku (vytvořenou ze hry, né s pomocí standartky, viz Messi)...děs, hrůza, trápení, nepřesnosti....prostě NE ....Jestli si chci příští rok zase zápasy Barcelony užívat a těšit se na ně, jako donedávna vždycky, pak chci aby titul nezískali a nastaly dalekosáhlý změny, počínaje vedením a lidma zodpovědnejma za obchody s hráčema, popř. nějakou strategii apod....

Reagovat
smazaný uživatel

Potom nám daj vedieť, kedy sa vrátiš z hostovačky

Reagovat
smazaný uživatel

López - Nacho, Varane, Pepe, Coentrao - Modrič, Illarra, Isco - Bale, Morata, Benzema

Angél Di María sa zranil pri rozcvičke

Reagovat
Mishko

Angel zranený nám sa to pekne rúca

Reagovat
smazaný uživatel

snad to neproserem dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to FIFA vidí, tak se jim musí Barc sželet a ten BAN nám musí zrušit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

to si iniesta,xavi,messi stale mysli ze cez narazacky to vyjde?docela ich to zabija,pokusat sa stale o tu istu vec mozno je na case v tomto ubrat a skusit inu variantu

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

a co jinyho muzou tihle hraci hrat? vzdyt nic jinyho neumi..

Reagovat
stas87

ved hej,zabija ich to,su nauceny na jeden styl hry,treba by to chcel kupit uplne ine typy hracov,menej technicke ale dorazne a silove,stale im ale toto staci na vytvaranie sanci ale ak sa utocnik nepresadi tak budu stracat pravidelne body

Reagovat
smazaný uživatel

mascherano znova

Reagovat
smazaný uživatel

real dneska velmi zaujimava lavicka...pred mesiacom by ma ani nenapadlo, ze morata a casemiro budu 12. a 13. hraci

Reagovat
smazaný uživatel

inak granada

Reagovat
Masi

Tady bude potřeba do poločasu min 2:0, jinak je tam Carlo nepošle ani v 80. minutě když se hra nebude kontrolovat, bude to zábavný dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Bellarabi je tak spatnej, az to boli..

Reagovat
Mishko

Nádhera

Reagovat
Billy McClane

NO PENALTY, NO PARTY

Reagovat
Atlético de Madrid

Joo, s takovouhle si pro ten titul fakt můžeme dojít

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný

Reagovat
Kenneth

No penalty, no party.

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
stas87

ufff,nakoniec mi 1X za 3,34 vysla ale ten kurz 10 na 1ku to sa malo skusit,minimalne za kilo

Reagovat
smazaný uživatel

jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
technecium

Dobře, snaha byla, ale tento zápas nám sečetl všechny ty Betisy, který jsme porazili góly z penalt. Prostě karma. ale já prostě nechpu, proč se ti hráči začnou snažit, až když jim teče do bot. Ne to prostě nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

ouuuuuuuuuuu jeeeeeeeeeeeeeee !!! prave citim ligovy titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

chybi solidni strely ze stredni vzdalenosti (ne ty legendovy suldy)

Reagovat
smazaný uživatel

Vysrat se na titul, ten je uplne v prdeli..

Reagovat
smazaný uživatel

DELFINARIUM to je hanba

Reagovat
Pinturicchio

Tak, první část mé předpovědi, že se Trávníkáři po vyřazení z LM sesypou, se naplnuje ... Atletico zítra ztratí taky, protože ten zápas s Barcou je musel stát kvantum sil ... a to je čeká minimálně ještě dvojzápas s CFC.

Real pro titul v suchém triku. Dnes před Trávníkaře po vítězství 7:0.

Reagovat
Atlético de Madrid

No jen se moc netěš, já věřim, že tyhle poslední těžký zápasy urveme fakt silou vůle.. A Real tam má dneska takovou sestavu, že bych se moc nedivil, kdyby taky ztratil

Reagovat
smazaný uživatel

proti Almerii ? doma ?

Reagovat
Atlético de Madrid

Jen řikám, že se to stát může... samozřejmě, že je to favorit, ale ta sestava je fakt dost děsná

Reagovat
smazaný uživatel

je desna . Ale vonku sme dali Almerii 5:0 , Dneskam sa vobec o vysledok nebojim . Skorsie len dufam ze Di maria nebude vazne zraneny

Reagovat
Kenneth

Co mame prosimte za sestavu?

Reagovat
Atlético de Madrid

López – Nacho, Varane, Pepe, Coentrao – Modrič, Illarra, Isco – Bale, Morata, Benzema

samozřejmě, že jste favoriti, to bez pochyby... jen tu vidim fakt vysokou možnost ztráty, ta záloha je totální průchoďák, Nacho je mladej a nezkušenej, benzema neni křídlo

Reagovat
Atlético de Madrid

OK, tak tam máte Angela, to trošku mění situaci

Reagovat
Kenneth

Pockej a podle tohoto tipujes ztratu?

Reagovat
Atlético de Madrid

jenom řikám, že tam je vyšší šance ztratit než obvykle... nedělej z toho vědu

Reagovat
Pinturicchio

Já se netěším, tipuju a svému tipu věřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Tata Martino ven!

Reagovat
celeb

absolutna bezmocnost. Bud hrame centre na Messiho s Neymarom (90% neprejde, z toho 80% Pedrovych centrov konci na 1. braniacom hracovi), alebo skusame dokonalu 12 dotykovu kombinaciu v sestnastke supera. Tatove striedania ... Dneska si akurat presierame titul.

Reagovat
smazaný uživatel

NO PENALTY = NO PENALSSI = NO BARCA = NO PARTY

Reagovat
smazaný uživatel

-tragedi, ale dekuju vam, snad vsichni pochopi, ze tu uz tu nasi placanou hrat nemuzeme, ze kazdy tym s trochou inteligence nas dokaze porazit, nebo alespon uhrat remizu, tukat si ve vapne, kde je 15 lidi je taky super napad

-jestli fakt nebudeme moct nakupovat, tak je to uplne v pici, protoze ta nase sranda obrana je pecka

- chtelo by to normalniho zaloznika, co nepochazi z akademie a co dokaze neco jineho nez si tukat, nekoho, kdo umi zrychlit hru

-titul asi v prdeli, a vubec, ani bych ho nechtel, ted uz jen posrat co pujde a doufat, ze se pristi sezonu neco zmeni

Reagovat
Ángel di María 22

Ángel se zranil? Běžte už do piče, nemam na tohle nervy fakt. To neni možný.

Neni možný!

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

arbeloa, marcelo, cristiano, dimaria? ramos? ... to je pulka zakladu, vsechno spatne

Reagovat
Kenneth

SocialRMadrid ‏@SocialRMadrid 1 Min.

DI MARIA IS STARTING!! YES!

Reagovat
Ángel di María 22

Tak co?! To byl nějakej vtip?

Reagovat
frankiefcb

Zítra porazit Getafe a začnu tomu opravdu věřit.

Reagovat
smazaný uživatel

Mama mía, tohle jsme nezvládli. Bolí to, že to bylo dneska jen o koncovce. Herně jsme je přejeli.

Nedá se svítit. Holt se tomuhle týmu nedá věřit, protože jsme schopní prohrát naprosto všude. Já jen doufám, že se to nebude všechno svádět na Tatu. Ten na tom sice taky má svůj podíl, ale chyba je dlouhodobá a je ve strukturách klubu o hodně nad Tatou.

Nám nezbývá, než dohrát sezonu alespoň trochu se ctí. Stejně je to zvláštní - vyhrát v sezoně obě clásica, a stejně nevyhrát titul ...

Reagovat
celeb

Lenze Tatu obijst nemozes. On sklada tim, on rozhoduje ktori hraci nastupia, v akom systeme, na akej pozicii, urcuje herny system, trenuje, motivuje hracov.

Ze sme dostali gol a ako strasne hrala obrana - ok, za to az tak nemoze, kedze problem s obrancami sa tiahne uz 4 roky.

Ale to, ze sme 2 zapasy nedali gol? Ze, Cesc rotuje po nezmyselnych postoch (dnes snad jediny zapas, ked nebol totalne strateny a neuzitocny) ?

Ze dava Tata SUVEREJNE najmenej priestoru mladikom zo vsetkych poslednych trenerov?

Ze Messi zacal hravat v zime nedolieceny? Ze ho nestiahol aj ked hral uplnu tuzku?

Ja nie som za rotaciu trenerov po par mesiacoch ako to robi Roman v Chelsea, ale zas ked je vidiet, ze Tata nas nikam neposunul tuto sezonu (resp. posunul, ale zlym smerom), treba ho stiahnut a nahradit niekym inym.

Mam pocit, ze Tata bol vybraty prave pre to, ze vedeli, ze bude posluchat a nedupne si.

Reagovat
indy

Reagovat
smazaný uživatel

Neviete ako je na tom Angel ?

Reagovat
smazaný uživatel

nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

to viem ale ako dlho bude zraneny ? ci je to vazne ?

Reagovat
smazaný uživatel

tak hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Na nanana ná ná, FC SeremNaToLóóóna.

Pokračujééém, pokračujééém a nic nezměníme, dokud nespadnééém. S tou sračkou co celý rok hrajeme bychom měli bojovat s Bilbaem o třetí flek a titul by měl být sprosté slovo. V létě holt vypustíme z klece Keirisona, Bagnacka, Masipa a ono to půjde, ne že ne. A až odejde Martino k repre Argentíny, tak snad vedení vybere někoho, koho budou chtít dirigovat od taktiky až po přestupy.

Na nananana náááá náá

Reagovat
smazaný uživatel

kde najdu ten Bein nemá jakto je ? tam jsou luxusní přenosy, díky

Reagovat
Ángel di María 22

Vubec nemam chuť teď na to koukat. Zkrátka se to musí pořád posírat letos...

Reagovat
One-Real

Radsi sleduj jak se naplnuje moje predpoved (Brahimi ).

Reagovat
Billy McClane

Sak Angela som videl v tuneli.

Reagovat
Ángel di María 22

Kenneth něco píše že nakonec hraje. Tak co to bylo za fór? Já myslel, že mě jebne už.

Reagovat
Billy McClane

Ja som prebehol vsetky stranky a nic som o tom nenasiel. To bol volaky Kennetov hoax

Reagovat
Kenneth

Coze? Ja nepsal o tom ze nehraje...

Reagovat
Billy McClane

V pohode uz som nasiel v diskusii, ze sa mu ozaj nieco prihodilo, takze sa ti omluvam

Reagovat
Billy McClane

Angel normalne hra, co strasite?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak byla to kachna s tim Dimariou

Reagovat
FC Porto FC

Opravdu zajímavá lavička Realu musím říct

Reagovat
smazaný uživatel

Co jste to tady psali za sracku, ze Di Maria nebude hrat ?

Reagovat
LAM

Gratulace do Madridu(je jedno do kterýho týmu)k titulu.Tenhle ubohej tým na titul vůbec nemá a skončí 3.

Ve středu čekám od Realu výprask protože s tim co máme v obraně by jsme měli problém i v GL.Dík Zubi

Reagovat
smazaný uživatel

angel už se zastřeluje

Reagovat
stas87

vie niekto ako je na tom ancelotti s minutami pre klucovych hracov dlhodobo? ak uz v taliansku aj v parizi nerotoval casto tak potom nechapem ten neustaly plac nad tym ze robi minimum zmen to si mali v madride zistit vopred kolko hracov odohra pod nim sezonu

Reagovat
Atlético de Madrid

Já si pamatuju jeho střídání v Chelsea, kdy často střídal Bosingwu za Ferreiru, asi aby fanoušci neprskali že nevyčerpal tři střídání

Reagovat
stas87

tak potom ten plac na to ze nestrieda a neda oddychnut modricovi ci alonsovi nepochopitelny

Reagovat
smazaný uživatel

to je jeho najvetsia chyba ale celkom nas trapia zranenia cize musi rotovat

Reagovat
stas87

tak je to vizitka aj pre ludi co ho pritiahli do madridu..ak to ale nikomu nevadi

Reagovat
smazaný uživatel

Na Carla si může stěžovat jen retard.

Reagovat
stas87

presne to robim

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím ostatní, co si na něj stěžují.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak z Karima se dneska stal Francouz s největším počtem odehraných zápasů za Real. S 228 zápasy překonal Zizoua.

Reagovat
One-Real

legenda Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Angel

Reagovat
Atlético de Madrid

FC Barcelona lose despite 86% ball possession, the biggest such percentage in entiry La Liga history

Reagovat
Pinturicchio

To je doufám jen sranda, ... nebo to ten myslitel fakt řekl?

Reagovat
smazaný uživatel

“We enjoyed the bulk of the possession against Bayern, they couldn't control the game. To look only at the result doesn't really tell the whole story."

Po sedmičce od Bayernu.

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole

Reagovat
Atlético de Madrid

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

karim

Reagovat
smazaný uživatel

Previous time Barcelona didn't score in 2 consecutive games was in August 2008 ‪#‎fcblive‬ 1-0 away vs Wisla and numancia

Reagovat
smazaný uživatel

illara

Reagovat
Kenneth

Bale

Reagovat
smazaný uživatel

Taková moje historka.

Já (fanoušek Barcelony), brácha (fanoušek Realu).

Ve středu jsem mu řekl, ať se jde semnou dívat na Barcelonu. Souhlasil a řekl, že po prvním gólů Barcelony odchází pryč. Výsledek 1-0 pro Atlético

Dnes.

Opět jsem mu řekl, ať se jde semnou dívat na Barcelonu. Zopakoval to samý, a to "že jde po prvním gólů Barcelony pryč". Výsledek 1-0 pro Granadu.

Je to náhoda?

Reagovat
One-Real

Zkusil bych to ještě potřetí pro jistotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych zkusil, aby ty's mu příště udělal to samé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ADM

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, ze se ho nezbavili, jako meli v planu

Reagovat
One-Real

DIMAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Kenneth

GOL GOL GOL

Reagovat
smazaný uživatel

konecne ,, teraz dostanu 5:0

Reagovat
smazaný uživatel

ÁÁÁNGEEEELLLL

Reagovat
smazaný uživatel

a Nacho

Reagovat
Aldeano

Ángel

Reagovat
smazaný uživatel

ANGEL :-)

Reagovat
Pinturicchio

Angeeeeeeeeeeeeeel

Reagovat
Billy McClane

Angel este, ze ta mame

Reagovat
Pinturicchio

Isco

Reagovat
smazaný uživatel

Ángelova klasika sprava na zadnú

Reagovat
Kenneth

Proboha jak to kopnul???

Reagovat
Pinturicchio

Isco pojebe na co sáhne a to se ani nesnaží nic vymýšlet a přihrává na 4-5 metrů od sebe.

Reagovat
Billy McClane

Angel keby dal gol z rohu

Reagovat
One-Real

Kdo a co přesně tomu Angelovi prodal za drogy, to je výkon.

Reagovat
One-Real

jinak dnešní střídačka kromě Caseho a Moraty si to aspoň na chvilku vyzkouší někdo z mladejch

Reagovat
smazaný uživatel

tiež som sa díval, koho tam poslať

Reagovat
Kenneth

Chci videt toho mladyho Costu.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne dúfam, že prídu Morata s Casemirom a čo najskôr pôjde Luka, dnes to je zbytočný zápas preňho

Reagovat
Masi

Aby Carlo vůbec střídal, když to bude 1:0 do konce zápasu...

Reagovat
Ángel di María 22

To nevystřídá, to bude muset bejt tak 3:0, lze jen doufat.

Reagovat
smazaný uživatel

To je nuda . Strasne by som na nich zreval . Neskutocne ako sa spomaluje hra Illarra, Isco , Modric . A samozrjeme ze Karim tam uzasne nabieha a Bale to iste . Ale na druhej strane super prisiel iba branit

Reagovat
Ángel di María 22

Ángelito je úžasnej, nejlepší zas o parník.

Sere mě dneska neskutečně ta rychlá 90timegovka, vlevo je uplně zabitej, tam už ho snad nechci vidět, co měl za tutovky to spálil, přímák do vesmíru, nic navíc, hrůza. Celkově nic moc a ani nechci vědět, co by se dělo, kdyby místo Ángela dneska hrál ten Morata, jak se strašilo, bez něj by to bylo uplně v prdeli zatim. Tak hlavně pojistit...

Reagovat
smazaný uživatel

Gareth.

Reagovat
smazaný uživatel

a pome na 5:0

Reagovat
smazaný uživatel

jedeme na Treble

Reagovat
smazaný uživatel

Isco

Reagovat
smazaný uživatel

tak a teraz Luka, Karim dole

Reagovat
One-Real

velká paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda. Teď tam pošli Castillu.

Reagovat
smazaný uživatel

Fabio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja tipujem ze pojde dole Illarra a Isco .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ihned trojí střídání - Benzema, ADM, Modric - aby byli na středu. Jenže je to utopie

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, na co čeká hlavne, ze si musime nechat odkladat zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

dobře když ne trojí aspoň dvojí, ale zase jde jen DiMaria , do píči už

Reagovat
Kenneth

Proc tam neda toho Moratu ...

Reagovat
Masi

To by nebyl Carlo... v 70. tam snad půjde, ale na 3. to vidím 87. minuta až, je to vážně škoda, kdy jindy chce síly ušetřit.

Reagovat
smazaný uživatel

Naco caka ? Carlo

Reagovat
smazaný uživatel

hrajeme ale krásně, dost se mě to líbí. Být tam dneska Ronalda tak má hattrick jen to hvízdne

Reagovat
smazaný uživatel

jinak Illara dneska skvělej, na rozdíl od toho výbuchu v Dortmundu

Reagovat
smazaný uživatel

nebo to je taky pořád 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

ani náhodou...

Reagovat
Kenneth

13/25 uspesny prihravky. Tezka bida Bale...

Reagovat
smazaný uživatel

to nie sú jeho štatistiky

Reagovat
smazaný uživatel

ale musel si do neho opat kopnut

Reagovat
Kenneth

A ci?

Reagovat
One-Real

Teda ale tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

jeden logicky duvod, proc strida Fabia

Reagovat
smazaný uživatel

Bude hrát ve středu a Marcelo ještě pořád není fit?

Reagovat
smazaný uživatel

doteďka prakticky seděl na lávce, myslíš, že se za těch pár zápasů přetáhne?

Reagovat
smazaný uživatel

Dívej, mohl stáhnout Modriče nebo Benzemu, ale stáhl Coentraa protože za něho prostě nikdo není. Marcelo ani Arbeloa nejsou k dispozici. Bez Modriče nebo Benzemy to poskládáš.

Reagovat
smazaný uživatel

navíc je teda dost skleněný

Reagovat
Kenneth

Je nachylny na zraneni.

Reagovat
smazaný uživatel

máte pravdu :-) ... jen mně prostě přijde, že minutáž, které se mu letos dostává, je výsměch

Reagovat
smazaný uživatel

Fábia som chcel asi najviac stiahnuť, ale neveril som, Carlo

Reagovat
One-Real

Kdo by jí kopal, Karim? Bale, Alonso, Ramos, Ronaldo, DiMa, všichni venku.

Reagovat
smazaný uživatel

Karim

Reagovat
smazaný uživatel

No teda jako vím, že vedeme 3:0, ale tohle se pískat dalo..

Reagovat
Kenneth

Konecne Benzemu vypiskali. Tohle uz je vazne dno...

Reagovat
One-Real

3:0 klídeček, Karim nám vystřílí LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema od dvou gólů v El Clásicu vypadá, že netrefí ani vrata od stodoly. Doufám, že ve středu se zase rozpomene...

Reagovat
smazaný uživatel

už mě to nebaví, ale Benzema ven, klidně zadarmo, tento hráč nemá na Real a ukazuje to celou sezónu. už je to fakt nuda toto

Reagovat
smazaný uživatel

Morata je lepší než Benzema

Reagovat
One-Real

jako jeden dát měl, ale stejně se mi ten většinový postoj nelíbí, podle mě špatnej dneska nebyl, jasně gól nedal, ale byl znát v mezihře, udělal tam šanci Baleovi atd..jakmile dává góly, tak se kritizuje jeho herní přínos, a když je nedává, tak jsou zase hlavním problémem ty góly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kyrill

Zrovna dneska připravil asi 5 gólovek a přihrál na 2 góly, u mě celkem dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

uznávám že dnešní zápas nebyl úplně dobrej obrázek jako argument pro mě, ale beru to celkově za sezonu

Reagovat
Kenneth

Neskutecny Morata...

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema si to evidentně šetří na oboje finále, co budeme hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

ikdyby hatrrickama vystřílele Copu a LM, tak ať jde po sezóně o dům dál. CHcu top útočníka, ne toho náladovýho "střelce"

Reagovat
smazaný uživatel

Alvaro

Reagovat
Kenneth

Morata za tyhle vykony by mel hrat finale proti Barcelone. Neskutecna bojovnost, goly, uvolneni. Od toho francouzskyho vepre nevidime uz nekolik zapasu nic krome spalenych tutovek. Bohuzel tam nemame Kloppa ale Priposranka, takze se muzeme tesit na Benzemu.

Reagovat
Kenneth

Wenger by mu mel jit se Sanogem prikladem. Ale co, Benzema ma nejakej fotbal u prdele. Po zapase se vyfoti ve Ferrari a s dvema prostitutkama a jde se dal.

Reagovat
smazaný uživatel

kde to mám podepsat ?

Reagovat
One-Real

jestli seš Suaréz, tak sepíšeme smlouvu

Reagovat
smazaný uživatel

do Realu Suarez nebo Kun, to je fuk. Karim nemá na Real, ať jde do Neapole bude tam kralovat, ať jde do Arsenalu bude lepší než Giroud a třeba jim něco už vystřílí, ale Real je nejvyšší přestupní stanice a myslím si že jsou lepší útočníci a Benzema celej tento tok je v podstatě zoufalej

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono v lige 17 + 9 a v LM 4+5 je zúfalosť?

Reagovat
smazaný uživatel

podle herního projevu ano, na statistiky se nedívej, být tam někdo jinej jsou dvojnásobný

Reagovat
smazaný uživatel

Kuna uz ne, je sklenenej vic a vic. Pokud by prichod Suareze znamenal odchod Angela tak dekuji nechci, navic kdyz Liverpool udela LM tak nebude lpet na odchodu a bude kurevsky drahy. me by se libil i Mandzukic s Karimem na pristi sezonu a Alvaro nekam hostovat nebo aby hral poradny porce minut

Reagovat
smazaný uživatel

s Mandžukičem z bláta do louže

Reagovat
smazaný uživatel

beru to z pohledu i financniho. Pokud by mel prijit Kun nebo Falcao tak by to mohlo znamenat i odchod napr. Di Marii coz proste nechci a doufam ze nejsem jedinej.

Reagovat
smazaný uživatel

když už někdo přijde tak doufám že to bude rozdílový hráč, do útoku Real posune jen Aguero nebo Suaréz, ostatní jsou na úrovni možná trošku lepšího Benzemy, tak já spíše počítám že by mohl odejít Khedira za cca 25 M, Arbeloa za 10-15 M do Neapoli, snad nejsou tak blbý aby prodali po Modričovi nejlepší CM

Reagovat
stas87

mandzukic v zakonceni je podla mna lepsi ako benzema ale tak ty mari vidis pravidelne hadam

Reagovat
smazaný uživatel

odejde Sami = prichod zaloznika (za predpokladu ze Carlo nezacne verit Casemirovi) a odchod Arbeloy = prichod beka porad minus 70 mio minimalne. takze prestan hrat manazera a uvazuj trosku hloubeji Bale nas podojil a nelze kazdy prestupak delat takove nakupy

Reagovat
smazaný uživatel

Xabi Alonso(Illarramendi-Modrič(Casemiro)-di María(Isco) šest středáků stačí, stejně já si myslím že nikdo nepřijde, maximálně Moreno ze Sevilly

Reagovat
stas87

Reagovat
smazaný uživatel

Mandžukič s Karimem by byla super dvojka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

tak zase na čele

Reagovat
One-Real

Karim a jeho 3 procenta tuku na těle.

Reagovat
Kenneth

Illara dneska podle me nejlepsi. Skoda ze mu to jde jenom proti trpaslikum.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, kdo byl dneska další v pořadí po Pepem na kapitána?

Reagovat
One-Real

naše francouzská legenda

Reagovat
teenz

neuveritelny.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo by řekl, že u nás vydží 228 zápasů

Reagovat
Kyrill

Ze základu myslím Karim

Reagovat
smazaný uživatel

Karymko se mi zdá

Reagovat
CHONG

Tak a trávníkáři nám zase koukají na záda, nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Tady by každej druhej mohl trénovat Real, jak tak vidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavý ako dnes Atletico zareaguje na včerajšie výsledky. Po včerajšku mám opäť pocit, že to Real môže dotiahnuť do úspešného konca.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě že jsem tu Barcu neviděl...to už bych měl nervy v haj..u úplně....

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Ajajaj tak včera jsme si bohužel prohráli i ligový titul Nehráli jsme špatně,ale chybělo tomu trošku štěstí v koncovce. No co se dá dělat, sezona bude nejspíš nepovedená,ale třeba alespon přijdou nějaké změny,které jsou evidentně zapotřebí Začal bych u vedení a hlavně u trenéra. Barcelona by potřebovala trenéra typu Simioneho nebo Kloppa,který by ten tým pořádně nakopnul

Reagovat
2miguel1

a hlavne kupiť hráčov ktorí su na viac variácii typov hry...Kroos,Reus,Mandzukic,Hummels,Marquinhos

Reagovat
Ed_Hazard

budete radi ak vytiahnete niekoho z Bčka

Reagovat
LAM

Ten včerejší zápas mi leží hodně v žaludku.

Teď ještě člověk čte debility o tom že nám chyběli jen goly a že je ten ňouma Tata s týmem spokojenej.

Sakra byla to trapná Granada a mi jsme ji nedokázali dát ani branku .Už třetí zápas v řadě jsme nedali gol ze hry a on je spokojenej.Tohle přece není o štěstí ale pokuď máš útok za 200mega tak tam prostě něco spadnout musí.AŤ už toho šaška vyhoděj protože v roce 2014 s Barcou předvádí nejhorší fotbal posledních let a furt hledá výmluvy tupec.

Místo toho aby jsme stříleli z dálky tak zkoušíme obehrát na šestnátce 4 obránce a když se dostanem do šance tak předvedem tohle.Ať už radši ta sezona skončí.A ve středu s dvojicí Pinto,Mascherano na Real O titul už nehrajem a jestli bude platit ten trest s přestupama tak o něj hrát nebudem ani příští protože to jak hraje naše obrana je jednim slovem tragedie.

Reagovat
Ed_Hazard

tak včera to bolo dosť o šťastí, Granada nemala tak pevnú obranu a prakticky nejavili záujem o hru, iba bránili sice mali 2-3 situácie sám na brankára ale tie trestuhodne zahodili

predošlé zápasy ste vyhrávali so šťastím, teraz sa to otočilo......vesmír má opäť rovnováhu

Reagovat
2miguel1

bušíme tam do tých superov ale bez systemu..aj tie šance, to sú nahodne odrazy po tom našom silenom utoku ...všetko mi príde silené ..včera sme mali 29 striel no ani jedna po nejakej našej akcii, všetko strojene,silene, nebarcelonske

Reagovat
LAM

Tata zkazil i to co fungovalo.Před sezonou se řikalo že dokážem hrát jen tiki taka ale to se za jeho působení skoro ztratilo a dnes už vlastně tiki taka nehrajem.A co jsme místo toho získali?Chtěl hrát i na protiútoky což byly jen kecy protože to mi nehrajem a místo toho centrujem do vápna na Messiho.

Už ani nikoho neuběháme a to je taky jeho práce na tréningu.S timto opravdu nic vyhrát nejde a já chci aby už odešel a přišel k nám někdo jako Bielsa kterej v Athleticu z hráčů vždy dostal 110%

Reagovat
blaugrana

Chelsea se podle španělského deníku El Confidencial dohodla s Atléticem Madrid na letním přestupu Diega Costy. Londýnský klub za původem brazilského útočníka má zaplatit částku uvedenou ve výkupní klauzulí, která činí 60 milionů eur.

Reagovat
LAM

Tak nevim čemu se směješ.Abramovičovi je dost jedno kolik to stát bude a Chelsea taki získá top útočníka.Věřim že i Atletiko zas někoho najde a nahradí ho.

To mi zas budem hrát na náhodu a žádnýho Stopera nepřivedem.

Reagovat
blaugrana

Ta suam je proste out of control. Ale vedenie AM je zdatné v šrobovaní cien ako Porto.

Reagovat
LAM

A není to jedno?Dneska je to tak no.To mi jsem nebyly schopní v létě připlatit pár mega a teď je naše obrana k smíchu a stojí nás to už dvě trofeje.

Reagovat
blaugrana

No a čo sa týka Barcy a stoéra. Pokiaľ bude ten ban, prípadne nebdue a neprídu dvaja stopéri a top gólman, tak budúcu sezónu radšej ani nebudem sledovať.

Reagovat
LAM

Stoper tu už měl bejt dávno.

Reagovat
blaugrana

To bezosporu, ale keď má Barca stárnúceho Puyola, z formy hrajúceho Piqueho, tragického Mascherana a neskúseného Bartru, tak je logické, že nikto nepríde.

Reagovat
kiwwi

Abramovičovi je dost jedno kolik to stát

to uz ale fakt neplati

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, tak Betis je uz definitivne odpisany. penalta byt nemala, to iste ani karta, ale rozhodca to mal fakt tazke na posudenie. v hre je sice este 15 bodov, ale cesta uz vedie iba cez Valladolid. jedina iskierka pred tymto derby bola v tom, ze Betis hra uz iba s timami bojujucimi o zotrvanie... no nic, Sevillske derby bude chybat, tak snad zas o 2 sezony alebo v cope.

Reagovat
Billy McClane

A zas ta cervena+penalta. Toto fakt neznasam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

také sú pravidlá, aj keď toto penalta skôr nebola

Reagovat
Billy McClane

Sak len cakam kedy ich uz konecne zmenia. Toto uplne zabije zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

to ja zase dúfam, že nie, ten brániaci hráč nemá ísť do riskantných zákrokov, keď vie, že ho to bude stáť dohranie zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Ty spanelsky rozhodci jsou fakt vysmech cistej zakrok = cervena + penalta a jeste k tomu v takhle dulezitym zapase...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle Munda přemýšlí Silva o odchodu z PSG, to by zas měla Barca zkusit celé léto a pak podepsat Puyola

Reagovat
smazaný uživatel

najprv musia "vyriešiť" ten ban

Reagovat
smazaný uživatel

jak to tam vlastně vypadá? stejně si myslím, že se odvolají, zaplatí pokutu a hotové

Reagovat
smazaný uživatel

čo som čítal naposledy, tak riešia to odvolanie, ale viac sa ku mne nedostalo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli je tohle rozhodčí co bude pískat na MS, tak to se máme co těšit. Takhle nezvládnutej zápas jsem dlouho neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně Betis sestoupil do Segundy už v zimě když propustila Pepe Mela, dnešní zápas to jen definitivně uzavřel

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
Phillipinho

Jak to vidis s utokem na Athletic?

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to tak že všechny karty v ruce drží Athletic - los, odpočinek..Na druhou stranu nemáme co ztratit a na San Mamés můžeme za 2 týdny jen překvapit. Pravděpodobně to bude klíčovej zápas

Reagovat
Phillipinho

Ten zapas na San Mames bude klicovej no. Podle me se spis budete soustredit na vyhru v EL. Athletic ma vsechny trumfy ve svych rukou.

Reagovat
blaugrana

Pre Krista Boah otcva. To čo bolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešná 11tka Atlética odohrala 38 150 minút túto sezónu a 11tka Getafe 19 154 minút

Reagovat
smazaný uživatel

alebo v priemere na 1ého hráča 3468 minút vs. 1741 minút. Ako to ešte Atlético kondične zvláda

Reagovat
stas87

kolko minut robi LM z toho pocta?

Reagovat
smazaný uživatel

dosť, ale čo som pozeral zopár veľkoklubov, tak nikto nemá toľko minút (prvá 11tka) ako oni a majú niektorých hráčov nad 4 000 minút.

zdroj: footballdatabase.eu

Reagovat
smazaný uživatel

Na Coliseu se bude dneska červenat.

Reagovat
misinho7

atleti dnes musia proste stratit !

Reagovat
Ed_Hazard

tomu moc neverím, Getafe je vpredu viac než tragické

Reagovat
misinho7

tak teoreticky este s kym mozu stratit? Barcu nepocitam pretoze ta ak nebude hrat o titul tak to atletom pusti

Reagovat
misinho7

no cize pozeral som zapasi atletov a este realna sanca kde stratia je vonku valencia a potom znovu vonku levante ale najlepsie by bolo kebyze dva bodiky stratia aj dnes

Reagovat
Ed_Hazard

ja som to dnes ráno rátal a vychádza mi to tak, že Levante a Elche sú oba zápasy po 3 body, tam myslím že nezakopnú....Malaga a Vale ich potrápia, aspoň jeden z tých zápasov musia zremizovať a popravde, neverím že to Barca pustí, tam bude dalšia remíza ale ak sa na to pozriem reálne, tak Atleti do konca ligy stratia maximálne 2 body (remíza s Barcou) a tým pádom skončíme o bod za nimi

Reagovat
smazaný uživatel

Lyon : A. Lopes - Tolisso, Bisevac, Umtiti, Dabo - Ferri, Gonalons (cap.), Mvuemba - Fekir - Briand, Gomis.

Paris SG : Sirigu - Van der Wiel, Alex, T. Silva (cap.), Digne - Cabaye, Motta, Matuidi - Pastore, Cavani, Lavezzi.

odvážne Garde

Reagovat
smazaný uživatel

doprčíc sekol som sa s článkom

Reagovat
Kenneth

Takze Atletico dneska zase neztrati...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
misinho7

a nestrati ani o tyzden potom pride valencia a levante vonku a tam musia stratit v obidvoch pripadoch pretoze Barca im posledny zapas pusti

Reagovat
Mishko

nemozes vediet, aka bude pred poslednym kolom situacia... ano, je mozne, ze im to pustia, ale k tomu je este velmi daleko

Reagovat
misinho7

no ja myslim v tom zmysle ze Barca uz nebude mat sancu na titul

Reagovat
Mishko

nemyslim si, ze taka situacia bude... nechajme sa prekvapit kazdopadne pre Atletico bude kombinacia Čukotka doma a potom vonku Valencia Čukotka a Levante v priebehu 12 dni masaker

Reagovat
Hristo Stoichkov

Samozřejmě nepustíme, ale pokud už nebudeme mít reálnou šanci na titul, je třeba dát šanci hráčům ze širšího kádru + mladíkům z béčka

Reagovat
misinho7

no sak ked uz nebude sanca postavite tam snad aj mladsich ziakov len aby prehrali

Reagovat
Ángel di María 22

Jednoduše řečeno, pustíte

Reagovat
Ed_Hazard

každý tomu hovorí inak no

Reagovat
Kenneth

Ted melo Getafe kopat penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodcovia tlačia madrace

Reagovat
Kenneth

Pedro Leon

Reagovat
Mishko

Uf tak toto je veľmi nepríjemné

Reagovat
ďuriLFC

auuuuuuuuuuuuu ty kokot

Reagovat
Kenneth

Tohle nevypada s Costou dobre.

Reagovat
misinho7

co sa stalo?

Reagovat
Kenneth

Dal gol a zajel do tycky. Odneslo to bud koleno a nebo holen. Rval tam bolesti, takze to bude asi spatny.

Reagovat
misinho7

fuuuha tak asi sance atletov v LM klesaju

Reagovat
JarousFCB

po dorážce se rozbil o tyčku

Reagovat
vitasrp

Jak moc špatně to u toho Costy vypadá?

Reagovat
Kenneth

Reagovat
vitasrp

To se nemůžu zeptat, nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

dostal ránu pod koleno, podle jeho křiku hodně vážný

Reagovat
vitasrp

Takže v prdeli, nezbývá, než se modlit, jinak se mi rozplyne další sen na hrotu..

Reagovat
Kenneth

Posrana Chelsea tu opravdu ted kazdyho zajima.

Reagovat
vitasrp

Že se často chováš jak dement, to vím, nemusíš mi to opět připomínat.

Nic tak strašnýho jsem nenapsal, aby ses musel chovat jak zmrd..

Reagovat
Kenneth

Costovi skoncola asi prave sezona, Atletum se snizili sance na trofeje a tebe prijde zajimat jestli k vam prijde diky tomu dalsi pokemon nebo ne...

Reagovat
CHONG

"Atletum se snizili sance na trofeje"

A na tom je jako něco špatného?

Reagovat
Kenneth

Pro fanousky Atletica urcite.

Reagovat
CHONG

A ty jsi fanoušek Atlética, že se tak rozčiluješ?

Reagovat
Kenneth

Rozcila me tahle hnusna modra mentalita, ale slibuju ze uz se to nestane.

Reagovat
CHONG

Tak když nemají žádného útočníka, tak se nediv, že je to vyděsilo

Reagovat
vitasrp

Říkám, chováš se jak blázen, zajímám se o něj samozřejmě kvůli tomu, že by mohl přestoupit do Chelsea, zároveň mám ale toho hráče a jeho styl velmi rád, takže bych nerad, kdyby nějak dlouho pauzíroval, nebyl na MS třeba atd.

Ale ty se prostě zákonitě musíš chovat agresivně, nechápu..

Reagovat
misinho7

ta posrana Chelsea sa teraz moze lahsie dostat do finale snad sa nakopne Villa a posle ich domov

Reagovat
smazaný uživatel

smůla, musíte si vybrat jinýho pokémona.

Reagovat
I am Mancunian

to by mohlo zmarit jeho predaj

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle zranění může být pro Atletiko zlom v sezoně....

Reagovat
Ángel di María 22
Reagovat
CHONG

To se ani nedivím, že ji nedal.

Reagovat
Kily

Reagovat
Ángel di María 22

To beztak bude mít jen naražený a teklo trochu krve.

Reagovat
smazaný uživatel

a nebo částečně nalomený.

Reagovat
Kenneth

https://www.youtube.com/watch?v=HDYX8iSzX74

Rval u toho solidne. Tohle bude na dlouho.

Reagovat
Ángel di María 22

Je to jen naražený, teď to je na klubovym twitteru.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, to jsem rád

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě nějaká hlubší tržná rána a silnější naraženina.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím, na koho se dnes vyplatí vsadit ?

Reagovat
Pospovič

athletic

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele