Primera División - preview 3. kola

12.09.2014, 08:41, aktualizováno 15.09.2014, 08:33
Previews
Třetí kolo Primera División nabídne čistě nováčkovský souboj, ve kterém Eibar přivítá Deportivo La Coruña. Zatímco domácí ekipa ze dvou utkání vybojovala tři body, známější navrátilec do nejvyšší soutěže zůstává na pouhém bodě...
SD Eibar - Deportivo La Coruña  (pondělí 20:45)
Pondělní dohrávka španělské nejvyšší soutěže nabídne ryze nováčkovský souboj, Eibar se patnáct minut před devátou večerní utká s Deportivem La Coruňa. Podstatně lépe sezonu odstartoval baskický celek, což by mu mohlo přinést i psychickou výhodu...

Aspoň tak to vidí útočník Eibaru Mikel Arruabarrena, jenž se účastnil jak výhry nad rivalem Realem Sociedad, tak těsnou prohrou 2:1 na půdě úřadujících šampionů Atlétika Madrid. Vzhledem k tomu, že jde o historicky první představení Eibaru v první lize, vedou si zatím náramně. Zato Deportivo má po dvou kolech pouze jediný bod, a to čelilo daleko méně věhlasným soupeřům než jeho pondělní soupeř.

"Jsou lepší než loni, šťastnější, chtějí hrát otevřenou partii a využít svých kvalit," vyjmenovává Arruabarrena přednosti La Coruni, s níž se Eibar utkal i v minulé sezoně o ligové patro níže. "Ale budou nervózní, protože neodstartovali tak dobře, jako my, a toho také využijeme."

V závěru minulého kola před reprezentační přestávkou dokonce baskickému nováčkovi nechybělo mnoho, aby urval bod za remízu na půdě Atlétika Madrid. "Dodalo nám to sebevědomí, protože nyní víme, že dokážeme soupeřit s kýmkoli," pokračuje útočník Eibaru. "Ovšem děsí mě pomyšlení, že se začneme považovat za lepší, než ve skutečnosti jsme. Tím pádem pak v dalších zápasech zvolníme, protože svého soupeře budeme mít za méněcenného."

Po úvodní prohře s Granadou a následné remíze v zápase s Rayem Vallecanem má Depor rozhodně co zlepšovat. Ostatně i první ligový bod v nové sezoně vystřelil nováčkovi Isaac Cuenca až v nastaveném čase z penalty. Stoper Alberto Lopo si tehdy pořádně oddechl a nyní myslí jen na vítězství. "Bude to náročný zápas. Lidé si myslí, že hrajou přímý fotbal za všech okolností. Proti Realu Sociedad šli hodně po míči a i proti Atlétiku hráli velmi dobře. Nemyslím si, že by šlo jen o tým s rychlým přechodem útoku, ale je pravda, že když získáme míč my, vyztuží defenzivu. To ale není žádné překvapení."
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Irureta - Bóveda, Albentosa, Navas, Abraham - Errasti, García - Capa, Arruabarrena, Lara - Ángel
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Lux - Laure, Sidnei, Lopo, Canella - Domínguez - Cuenca, Rodríguez, Medunjanin, Luisinho - Toché
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.20 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Rayo Vallecano - Elche CF  (neděle 12:00)
Rayo se po zápase v La Coruňi a reprezentační přestávce opět představí v domácím prostředí. Na souboj vyzve Madriďany Elche, které si v minulém kole připsalo první bod v nové sezóně. Favoritem by mělo být domácí mužstvo, které vloni Elche na svém hřišti vyprovodilo vysoko 3:0.

Rayo mělo v prvních dvou kolech La Ligy poměrně těžký los, ale Madridští se s tím vyrovnali velmi slušně. Svěřenci Paca Jeméze nejprve hostili obhájce titulu Atlético Madrid, s nímž vybojovali cennou bezbrankovou remízu, a poté cestovali na hřiště Deportiva La Coruňa, kde jim vítězství uniklo jen o vlásek díky penaltě v 5. minutě nastavení. Stále neporaženy tak Blesky budou chtít konečně urvat tři body a Elche se pro to zdá být ideální kořistí.

Domácím se však po reprezentačních povinnostech do sestavy nevrátil záložník Lass Bangoura, na což si před zápasem výrazně stěžoval domácí kouč. "Lass se nevrátil včas, my se snažíme pomáhat všem reprezentací, ale pomoc by měla jít oběma směry. Hráči musí podnikat velmi dlouhé cesty v nevhodných časech a kluby z toho nemají vůbec nic," prohlásil Jémez, do jehož kádru se další reprezentanti Manucho a Aquino vrátili teprve v pátek.

Realizační tým Elche podobné problémy řešit nemusí, o to horší je však pro něj postavení v tabulce. Elche ve své druhé sezóně po návratu mezi španělskou elitu zatím vstřelilo jedinou branku, což stačilo jen na remízu v domácím utkání s Granadou. I proto potřebuje tým trenéra Frana Escribá konečně zabrat a odlepit se z nepříjemných pater tabulky.

"Bude teď nesmírně důležité, abychom brali body ze zápasu s Rayem i Eibarem a posunuli se blíž k našemu cíli. Určitě máme prostředky k tomu, abychom proti Vallecas zvítězili," uvedl před zápasem Cristian Herrera, jemuž nedávno na pozici útočníka přibyla velká konkurence v podobě Jonathase. "Je to vynikající útočník, hraje výborně v pozici zády k obraně soupeře, což nám dává další možnosti směrem dopředu," poznamenal na adresu svého spoluhráče Herrera. Zápas začíná již v poledne a utkání bude řídit Iñaki Bikandi.
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Álvarez - Tito, Ba, Castro, Quini - Trashorras, Baena - Kakuta, Bueno, Aquino - Baptistao
Elche CF - pravděpodobná sestava:
Tyton - Albácar, Lombán, Roco, Suárez - Adrián, Mosquera - Coro, Pašalič, Rodrigues - Jonathas
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.75 - 3.60 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valencia CF - Espanyol Barcelona  (neděle 17:00)
V nedělní podvečer se na Mestalle odehraje zajímavý zápas domácí Valencie proti barcelonskému Espanyolu. Přestože je situace v klubu stále poněkud nejasná, zdá se, že Los Che jdou přece jen po loňském výrazném výpadku znovu nahoru a hodlají atakovat přední příčky.

Jedním z pozitiv pro Netopýry z minulých týdnů byl příchod Álvara Negreda z Manchesteru City. Španělský reprezentant přichází na hostování do konce sezony s případnou opcí na permanentní setrvání v novém působišti. Proti Espanyolu ještě kvůli zraněnému chodidlu nenastoupí a ofenzivní povinnosti tak zůstanou stále na bedrech Paca Alcácera s Rodrigem. Kouč Valencie Nuno Espírito Santo věří, že ve zbytku sezony najde plné uplatnění i pro všechny tři tyto kvalitní útočníky najednou. "Dokážu si představit, že nastoupí pohromadě. Jsou toho schopní, jde o kvalitní hráče, kteří si povedou dobře," věří Espírito Santo. "Až bude Álvaro zpět na svých sto procentech, nepochybuji o tom, že povede i útok španělské reprezentace."

Ze zápasů na Seville a doma s Malagou Valencijští vybojovali výtečné čtyři body a Paco Alcácer si navíc poprvé ozkoušel i reprezentační povinnosti, kde dokonce v kvalifikaci o ME 2016 skóroval do makedonské sítě při výhře Španělska 5:1. Klubový kouč jednadvacetiletého hráče měl jen slova uznání: "Má v sobě vyzrálost být na vše připraven, i když to jde zhurta. Ví, že jde především o střílení branek a že za sebou má tým, který mu chce pomoci dospět."

Espanyol prožívá o poznání méně úspěšný vstup do nové sezony než jeho nedělní konkurent. Svěřenci Sergia Gonzáleze po remíze s Almérií a prohře doma se Sevillou stále čekají na svou první letošní výhru, což jim trenér vidí na očích. "Tenhle kádr si vítězství zaslouží. Dřeli jsme celý týden a snad se konečně dopracujeme ke třem bodům, které by nám dodaly potřebné povzbuzení," doplnil González. "Celý tým si prochází adaptační fází. Práci si odvádíme dobře a hráči ukazují velké zaujetí. A právě to ukazuje cestu do dalších týdnů."

Barcelonským nicméně bude chybět Juan Rafael Fuentes, jenž dostal osobní volno kvůli úmrtí otce, zatímco Felipe Caicedo s Anaitzem Arbillou by se naopak měli vrátit do hry. José Caňas by si navíc mohl odbýt svůj soutěžní debut v novém působišti.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Alves - Barragán, Vezo, Otamendi, Gayá - Parejo, Fuego - Feghouli, Gomes, Piatti - Alcácer
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Casilla - Arbilla, Colotto, González, Álvarez - Sánchez, Abraham - Stuani, Sevilla, Montaňés - García
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 3.80 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sevilla FC - Getafe CF  (neděle 19:00)
Nedělní večer nabídne od devatenácté hodiny zápas Sevilly s Getafe. Oba kluby v minulém kole těsně zvítězily a zvláště domácí Andalusané potřebují potvrdit roli favorita, potažmo černého koně letošního ročníku Primera División.

Sevillu však momentálně provází i údajné rozpory mezi trenérem Unaiem Emerym a útočníkem José Antoniem Reyesem. Někdejší hráč Arsenalu či Realu Madrid letos odehrál pouhých dvanáct minut, a to ještě za rozhodnutého stavu v Superpoháru UEFA proti Realu Madrid. V lize samotné zůstal vždy jen po celou dobu zápasů na lavičce náhradníků, což mělo mít za následek Reyesovu nespokojenost, již dal Emerymu patřičně najevo.

Na své předzápasové tiskové konferenci nicméně kouč Andalusanů podobné spekulace rázně odmítl. "Jsem s ním velmi spokojený a nemáme žádný problém. Jen je někdy během tréninků či zápasů potřeba zvýšit hlas, aby se dosáhlo toho nejlepšího výsledku. Navíc hráči, kteří zrovna nehrají pravidelně, budou vždy nespokojení. Jde o normální věc, děláte špatně, když něco takového vykládáte jinak."

"Potřebujeme učinit další krok kupředu, co se týče našich výkonů proti Valencii a poté Espanyolu, jak týmově, tak individuálně," připomněl Emery postupný nárůst herní kvality svého celku, jenž nejprve remizoval 2:2 a naposledy již slavil venkovní výhru 2:1.

Trenér Getafe Cosmin Contra poměrně logicky uznává, že nastoupit proti úřadujícím šampionům Evropské ligy nebude nic lehkého. Zároveň však zůstává opatrným optimistou. Pro klubové oficiální stránky prohlásil: "Utkáme se s jedním z nejlepších týmů ve Španělsku, a víme, že to bude náročné. Ale pracovali jsme velmi tvrdě a díky tomu nabyli dostatečné sebevědomí, že si ze zápasu můžeme odnést něco pozitivního."
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Rico - Coke, Pareja, Carriço, Navarro - Iborra, Krychowiak - Vidal, Suárez, Vitolo - Bacca
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Guaita - Valera, Alexis, Rodríguez, Escudero - Míchel, Lacen - Sarabia, Sammir, Hinestroza - Álvaro
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.33 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Granada CF - Villarreal CF  (neděle 21:00)
Před začátkem sezony by jen málokdo tipoval, že při vzájemném zápase bude Granada o pět míst výš, než kde se nachází Villarreal. Před třetím kolem nejvyšší španělské ligy je to ale právě Villarreal, který musí dotahovat. Granada navíc může čekat podporu domácího publika.

První kolo Granadě vyšlo, na Estadio Nuevo Los Cármenes se domácí předvedli proti Deportivu a po devadesáti minutách slavila vítězství. Deportivo sice po dvaceti minutách vedlo díky Ivanu Cavaleirovi, ale Granada se ve druhé půli nadechla k velkému obratu. Deset minut po změně stran se prosadil Rubén Rochina, o dvacet minut později se Jean-Sylvain Babin postaral o vedoucí branku Granady. Po Deportivu se Granada utkala s Elche, ale tentokrát z toho byla pouze remíza.

Villarreal měl rovněž úspěšnou premiéru, když o dvě branky porazil domácí Levante. První poločas sice Ponorce moc nevyšel, ale ve druhém se prosadil Ikechukwu Uche a po něm skóroval ještě Denis Čeryšev. A ve Villarealu věří, že dokáží zopakovat podobný úspěch také v zápase proti Granadě. V žádném případě to ale nebude nic snadného, což si uvědomuje i obránce Mario Gaspar. Jeden ze základních stavebních kamenů hovořil s novináři o dalším zápase a popsal také atmosféru v kabině.

Mario mimo jiné řekl: "Máme některé hráče zraněné, ale já vím, že je dokážeme nahradit. Bude to samozřejmě citelná ztráta, ale co se dá dělat. Náš tým je dostatečně kvalitní i široký na to, abychom je nahradili. Zápas s Granadou bude velmi obtížný. Viděli jsme jejich zápasy a sázejí na rychlost. Musíme si dát dobrý pozor, abychom ani na chvíli neztratili koncentraci. Potom bychom to mohli dokázat."

"S Barcelonou jsme sice prohráli, ale to se někdy stává. Nesmíme ztratit sebevědomí a nadhled. Celý tým pracuje na trénincích velmi tvrdě, protože víme, že nic není zadarmo. Jako tým tvoříme unikátní skupinu, jsme jako rodina a víme, že můžeme dokázat velké věci. Snažíme se útočit jako celek, stejně tak i bráníme. Hrajeme jako celek, který má uvnitř sebe několik skvělých hráčů."

Vyhrát tři body ale nebude jen tak, protože Granada se rovněž hlásí o svá práva na výhru. Svědčí o tom šťastný střelec vítězného gólu z prvního zápasu nové sezony. Jean-Sylvain Babin se stal hrdinou fanoušků Granady, když patnáct minut před koncem rozhodl o výhře proti Deportivu La Coruňa. A doufá, že to nebyl jeho poslední zásah, i když je původním povoláním obránce.

V rozhovoru pro oficiální klubové stránky uvedl: "Nejsem na hřišti od toho, abych střílel góly, ale od toho, abych jim zabraňoval. Snažím se na sobě pracovat každý den, dřít a být pokorný. Když k tomu přidám nějakou branku, pak je to splněný sen. ale je to jen nadstavba, důležitá je hra celého týmu. Hlavou jsem skóroval mnohokrát už ve druhé lize, tak proč ne v té první?"

"Předpokládám, že každý tým sleduje zápasy svého oponenta, to je samozřejmě. My děláme to samé a snažíme se připravit, jak nejlépe umíme. Myslím, že Villarreal bude dobře vědět, jaké máme silné stránky a jaké jsou naše slabiny. Na to se musíme připravit. Nikdo nemáme místo v sestavě jisté, musíme o něj bojovat a neustále na sobě pracovat. To se týká i mě, takže mým cílem je zlepšovat se a pomáhat celému týmu. Villarreal je skvělý tým s mnoha útočníky, ale my se nenecháme zviklat," dodává sedmadvacetiletý obránce.
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Roberto - Nyom, Babin, Murillo, Sissoko - Piti, Rico, Iturra, Rochina - Success, Ortuňo
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Mario, Musacchio, Ruiz, Costa - Pina, Bruno, Trigueros - Cani, Moreno, Cheryšev
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.10 - 3.10 - 2.38
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Barcelona - Athletic Bilbao  (sobota 16:00)
Třetí kolo Primera División nebude pouze o velkém madridském derby. I na Camp Nou se čeká velká bitva, do katalánské metropole se totiž chystají tradičně silní Lvi z Baskicka a Blaugranas tak budou mít co dělat, aby udrželi dosavadní letošní neporazitelnost. Případný úspěch proti Athleticu by však Barceloně garantoval navýšení náskoku před minimálně jedením z největších konkurentů v boji o titul.

Barcelona začala sezónu dvěma úspěšnými vystoupeními proti Elche a Villarrealu, z nichž si vysloužila solidní skóre 4:0, a jako jediný tým La Ligy bez porážky a obdrženého gólu vévodí tabulce se šesti body. Zdaleka ne vše je ale v katalánském velkoklubu tak růžové, jak by se na první pohled mohlo zdát. Mužstvo se stále ještě sehrává pod novým koučem Luisem Enriquem a noví hráči si na hřišti hledají své pevné místo. Proti kompaktně bránící Žluté ponorce tak měli Barcelonští v minulém kole hodně práce, přičemž Katalánce v poslední desetiminutovce opět spasil Messi, jehož přihrávku doklepl do branky střídající mladíček Ramírez.

Sobotní zápas proti Athleticu by tak nemusel být zcela jednoznačnou záležitostí pro domácí tým. Hosté už v minulém ročníku dokázali, že umí Barcelonu porazit a při posledním vystoupení Basků na Camp Nou skončilo utkání těsným výsledkem 2:1. Vítěznou branku nevstřelil nikdo jiný než Lionel Messi. "Mám k jejich týmu pouze obdiv. Mnoho let jsem si cenil způsobu, jakým fungují, a jakou práci odvádí ve své akademii. Mají velmi ofenzivně laděné mužstvo a dokáží soupeře zatlačit. Bezesporu pro nás bude utkání velkou výzvou," uvedl před zápasem domácí kouč Enrique.

Athletic sice nevstoupil do nového ročníku úplně šťastnou nohou, když svěřenci Ernesta Valverdeho podlehli v prvním kolem Málaze, hráče však nakoplo úspěšné dvojutkání v play-off Ligy mistrů se silnou Neapolí a v dalším kole domácí soutěže si připsali tři body za hladkou výhru 3:0 nad trápícím se Levante. V táboře Basků tak rozhodně nepanuje nijak skleslá nálada.

"Není pochyb o tom, že budeme muset hodně bránit, ale budeme se zároveň maximálně snažit znepříjemnit jim jejich vlastní hru. Sebejistota nám nechybí. Ale Barcelona by si musela vybrat jeden z jejich slabších dnů a my musíme předvést stoprocentní výkon. Naším cílem je zvítězit v každém zápase a proti každému soupeři," řekl Valverde bojovně na tiskové konferenci.

Katalánsko si tento týden připomnělo tři sta let od pádu Barcelony do rukou krále Filipa V., což znamenalo konec katalánské nezávislosti. Domácí hráči si tak na počest Katalánského národního dne (Diada Nacional de Catalunya) poprvé v historii oblečou pro domácí zápas dresy s motivem katalánské vlajky, které v loňské sezóně nosili pro venkovní utkání. Zda se Barcelonští dokáží popasovat s tlakem, který na ně bude bezpochyby vyvíjen ze strany mimořádně natěšeného publika, se dozvíme v sobotu netradičně už krátce po čtvrté hodině. Zápas bude řídit David Fernández Borbalan.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Bravo - Alba, Mascherano, Piqué, Alves - Inesta, Busquets, Rakitič - Munir, Messi, Rafinha
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Balenziaga, Laporte, Gurpegi, Marcos - Rico, Iturraspe - Muniain, Beňat, Susaeta - Aduriz
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.33 - 5.00 - 8.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Málaga CF - Levante UD  (sobota 18:00)
Sobotní večer bude na stadionu La Rosaleda v Malaze patřit souboji mezi domácími Los Boquerones a fotbalisty Levante. Hosté z Valencie se v úvodu sezóny trápí a stále čekají na premiérový gól v novém ročníku, domácí jsou na tom o něco lépe, ale i oni si chtějí napravit reputaci po nepodařeném druhém kole.

Hráči Malagy vstoupili do nového ročníku La Ligy vítězně, když si připsali důležité tři body za výhru 1:0 v domácím zápase proti Bilbau. Na tento úspěch se však týmu vedenému Javi Garciou nepodařilo navázat na půdě Valencie, kde po přísném vyloučení Dardera už v prvním poločase prohrála Malaga 0:3. V domácím prostředí teď mají Andalusané šanci dokázat, že patří do horní poloviny tabulky.

"Nebude to lehký zápas, protože soupeř bude odhodlaný získat body za každou cenu. Rozhodne míra našeho soustředění a nasazení. Levante hraje přímočaře a dokáže si vytvářet velký tlak. Studovali jsme jejich hru po celý týden a doufám, že dosáhneme toho, na čem jsme tak tvrdě pracovali," uvedl pro klubový web domácí kapitán Weligton.

Levante se po dvou kolech krčí na samém dně La Ligy a na jeho kontě svítí nelichotivá nula a k tomu žádná vstřelená branka. Lze tedy očekávat, že se Valencijští budou rvát o body a nechají na hřišti maximum. Přílišnou přemotivovanost se však kouč hostí snaží poněkud mírnit."Máme dobře natrénováno, ale nyní potřebujeme najít formu a být konkurenceschopní. Potřebujeme nabrat sebedůvěru a být drzí. Když neuspějeme, nevadí. Špatné by bylo, kdyby se nám neúspěchy dostaly pod kůži a my sami si pak sráželi vlastní výkony," analyzoval situaci v kádru zkušený trenér Levante José Luis Mendilibar.

Hosty kromě špatné formy trápí také řada zranění. Mimo hru jsou Nikos Karabelas, Juanfran, Jaime Gavilan a Issam El Adoua, zatímco Davida Navarra a Ivana Lopeze trápí svalová zranění a jejich start proti Malaze je nejistý. Domácí se na druhé straně musí obejít bez vykartovaných Dardera a Dudy, zato do sestavy by se měl po vypršení trestu vrátit levý bek Vitorino Antunes, jenž by měl nahradit Arthura Boku.
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Kameni - Antunes, Weligton, Sánchez, Rosales - Recio, Camach - Juanmi, Alberto, Horta - S. Cruz
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Jesús - Toňo, Vyntra, Rodas, López - Pérez, Simao, Camarasa - Morales, Barral, Xumetra
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 3.80 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Madrid - Atlético Madrid  (sobota 20:00)
Sobotní večer bude v Madridu patřit velkému svátku. V rámci třetího kola nejvyšší španělské ligy se spolu utkají madridské celky Atlético a Real. Tito soupeři se poslední dobou utkávají se stále větší frekvencí a bylo tomu tak i minulý měsíc. Souboj o španělský Superpohár vyhrálo Atlético, takže mu Real má co vracet.

Ačkoli jsou tyto dva týmy spolu s Barcelonou největšími favority na zisk titulu, popřípadě umístění v první trojici nejlepších, minimálně ty madridské mají po dvou kolech dost daleko ke slovu stoprocentní. Bílý balet sice v prvním utkání zvítězil nad nováčkem z Córdoby poměrem 2:0 a dvě branky vstřelil také v utkání následujícím, ale problém tkvěl v tom, že od Realu Sociedad čtyři góly inkasoval. Hvězdou utkání se stal dvougólový střelec David Zurutuza a trenér Carlo Ancelotti měl o čem přemýšlet.

Naštěstí mu pohled do kalendáře pomohl, protože se hrály první reprezentační zápasy v kvalifikaci na nadcházející mistrovství Evropy, takže měl italský stratég týden na rozmyšlenou. Co vymyslel? Informace deníku Marca zní jasně - Ancelotti by rád posunul Garetha Balea na kraj zálohy, kde v minulé sezoně nastupoval Ángel Di María. Tím by vznikl prostor pro Jamese Rodrígueze, jenž by hrál v útoku po boku Benzemy s Ronaldem.

O této variantě prý Ancelotti uvažoval již delší dobu. Jeho hlavní starostí ale bude to, jak dostat z hráčů pocity zmaru po posledním debaklu. Tím začal také svůj rozhovor s italským deníkem Il Giornale, kterému sdělil: "Real Madrid se liší od ostatních týmů. Jsme jako luxusní auto. Můj systém spočívá na dvou pilířích. Tím prvním je skupina skvělých profesionálů, kteří berou fotbal vážně a dělají svou práci. Tím druhým pilířem je Cristiano Ronaldo, který skóruje každý zápas," ukazuje Ancelotti.

"Minulý rok jsme vyhráli Ligu mistrů a já si myslím, že tento rok nebude jiný. Musíme jen najít rovnováhu, své sebevědomí a rytmus. To je s příchodem každého nového hráče složité. Vše si žádá čas a klid na práci. Opustili nás někteří hráči, například Diego Lopez. To byl skvělý hráč a patřil k brankářské dvojici s Ikerem Casillasem, ale hledal nové výzvy. Alvaro Morata je velmi talentovaný hráč a takoví potřebují hrát pravidelně. To je něco, co mu prostě Real zatím nabídnout nemůže. Zvolili jsme proto řešení prospěšné pro všechny strany," dodal pětapadesátiletý taktik.

Atlético je na tom trochu lépe, ale dvě výhry by určitě budily lepší dojem. Namísto toho si Colchoneros připsali bezgólovou remízu s Rayem Vallecano. Po ní byli hodně kritizovaní, chyběl jim zakončovatel. Trenér Diego Simeone se sice přes léto musel rozloučit s Diegem Costu nebo Adrianem, ale přivítal Maria Mandžukiće a Raúla Jiméneze. Jejich vliv na hru se projevil v posledním utkání s Eibarem, nováček odešel poražen poměrem 2:1. V lepší aktuální formě je tedy Atlético. Derby je ale naprosto odlišný zápas, ve kterém se může přihodit cokoli.

To si uvědomuje i obránce Juanfran, který byl médii zpovídán. Před prvním madridským derby nového ročníku zkušený obránce řekl: "Pracujeme na tom, abychom zůstali skromnými a nikdy si o sobě nemysleli příliš mnoho. A je jedno, jestli nastoupíte proti Realu Madrid nebo komukoli jinému. Celá kabina ale ví, jak náročný zápas to bude. Derby je něco úplně jiného, s vaší psychikou to dokáže divy. Celé město je tím naplněno, cítíte tu atmosféru všude."

"Samozřejmě jsme viděli poslední zápas Realu Madrid, ale byl to jen jeden zápas, chvilkový výpadek. Proti Realu jsme toho odehráli už hodně a za chvíli se ani nebudeme mít čím překvapovat. Myslím, že po tolika zápasech, které se nám povedly, po Superpoháru, se na nás fanoušci Realu dívají trochu jinýma očima. Dřív jsme byli tým, který uměl překvapit, nyní jsme spolufavority na titul, jsme na stejné úrovni. Teď chceme dostát své pověsti," zakončuje odhodlaný Juanfran.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Casillas - Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo - Modrić, Kroos, Rodriguez - Bale, Benzema, Ronaldo
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Moyá - Juanfran, Miranda, Godín, Siqueira - Gabi, Tiago - Koke, Garcia, Griezmann - Mandžukić
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 4.00 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Celta Vigo - Real Sociedad  (sobota 22:00)
Jako na houpačce byly před reprezentační přestávkou výsledky Realu Sociedad. Rozčarování z konce v Evropské lize či prohry na půdě nováčka z Eibaru poněkud utišila krásná demolice Realu Madrid a vítězství 4:2, přestože během první půle Sociedad prohrával 2:0. Navázat na tento úspěch budou Baskové chtít na půdě Celty Vigo.

"Že jsme se nezvládli kvalifikovat do Evropské ligy nám samozřejmě srazilo náladu," poznamenal Sergio Canales k odvetnému výprasku 4:0 od ruského Krasnodaru. "Ale výhra nad Realem Madrid, zvláště dosažená takovým způsobem, jaký jsme předvedli, nám zase dodává ohromnou satisfakci a sebevědomí. Můžeme si zase věřit."

A bude to třeba. Celta ani po odchodu trenéra Enriqueho do Barcelony podle všeho neztratila nic na svých kvalitách a těší se po dvou kolech čtyřem bodům a třetímu místu v tabulce. Přesto Canales věří, že si z Galicie jeho tým může odvézt všechny body. "Začali sezonu opravdu dobře a mají spoustu kvalitních hráčů, ovšem naše morálka je po výhře nad Realem úplně někde jinde."

Otazníky visí nad starty důležitých hráčů hostí Davida Zurutuzy a Carlose Vela, jež trápí zdravotní potíže. Ani Celta však v tomto ohledu nemá důvod k radosti, její záložník Augusto Fernández si totiž přivodil trhlinu ve svalu, která jej vyřadí ze hry alespoň na několik týdnů. A klubový kapitán Borja Oubiňa zase kvůli neodkladné operaci kolena promešká celou první polovinu nové sezony.

"Augusto je pro nás klíčový hráč, ale teď nás musí táhnout ti, kteří jsou fit," má jasno obránce Celty Gustavo Cabral. K možné absenci Carlose Vely dodal: "Je to dobrá zpráva, protože jde o nepředvídatelného a nebezpečného hráče, jemuž je nutno věnovat hodně pozornosti, když nastoupí." Ostatně přesvědčit se o tom mohl před dvěma týdny i Real, jemuž dal Vela poslední čtvrtý gól Sociedadu.

"Nebude to lehké, ale když zůstaneme věrní našemu stylu, můžeme jim zatopit," burcuje někdejší hráč Sunderlandu Cabral.
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Álvarez - Mallo, Cabral, Fontás, Planas - Krohn-Dehli, Radoja, López - Orellana, Larrivey, Nolito
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Zubikarai - Zaldua, Elustondo, I. Martínez, de la Bella - Bergara, Pardo, Prieto - Granero - Canales, Agirretxe
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.40 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
UD Almería - Córdoba CF  (pátek 21:00)
Estadio de los Juegos Mediterráneos hostí souboj domácí Almeríe, která zatím nezvládá vstup do nového ročníku. To samé lze ale tvrdit také v případě hostů. Nováček z Córdoby si pomalu zvyká na úroveň La Ligy a potřebuje první výhry, aby se její sebevědomí ustálilo.

Oba kluby si zatím připsaly po jedné prohře a jedné remíze. Na třetí pokus by si již chtěly zasloužit tři body do tabulky, aby se posunuly výš. Almería vstoupila do sezony remízou s Espanyolem Barcelona, o tři body ale přišla až v samém závěru utkání. Domácí ve druhém poločase vedli díky brance Fernanda Soriana, jenže chvíle ztráty koncentrace stála domácí tým dva body. Veterán Sergio García totiž ve čtvrté minutě nastavení druhé půle srovnal. Getafe si na domácí půdě díky Alvarovi Vazquezovi zapsalo tři body, takže ani podruhé se Almería neradovala. Vyjde to napotřetí?

Proti bude stát nováček La Ligy, který si jen těžce zvyká na vysoké tempo první španělské ligy. Největší test čekal Córdobu hned napoprvé, los se s ní vůbec "nemazal". Córdoba si totiž udělala výlet do Madridu, kde ji čekal domácí Bílý balet. Ten stanovil hned od úvod tempo a tančil až do konce utkání. Karim Benzema načal nováčka soutěže a Cristiano Ronaldo dokonal skvělým gólem hořké uvítání v elitní soutěži.

Córdoba nemá pohárové ambice, to je jasné. Jejím hlavním cílem pro tuto sezonu bude udržení v nejvyšší soutěži. To sice bude velmi náročné, ale hráči samotní nepochybují o tom, že jejich tým má dostatek šancí na zachování prvoligové příslušnosti. Demonstruje to například mladík Fede Cartabia, který se vydal do Córdoby na hostování z Valencie.

V rozhovoru pro španělský deník AS Fede zdůraznil: "Jsem šťastný, že jsem v Córdobě. Je to tu jako jedna velká rodina, navzájem máme skvělé vztahy. Necítím žádný tlak na sebe ani na tým. Jsem tu proto, abych se učil, snažil se a zlepšoval. Rád bych svému novému týmu pomohl k dosažení jeho cílů. Moji spoluhráči mě přijali skvěle a sedl jsem si také s trenérem, který ve mě vkládá velké naděje," naznačil odhodlaný Fede.

"Začali jsme dobře. Sice jsme prohráli, ale upřímně, kdo by čekal bodový zisk proti tak skvělému týmu jako Real Madrid? Proti Celtě jsme zahráli ještě lépe a dokonce jsme získali jeden bod. Teď je naším cílem získat body proti Almeríi, ale ani to nebude snadné. Naše sebevědomí stoupá s každým tréninkem, sehráváme se a všichni víme, že odevzdáme maximum proto, abychom potěšili sebe i fanoušky. Naší prioritou je udržet se v první lize, což chce čas, trpělivost a vyrovnané výkony," uvědomuje si mladý hráč. Pomůže svému týmu k prvním bodům právě talentovaný záložník?
UD Almería - pravděpodobná sestava:
Rubén - Navarro, Dos Santos, Trujillo, Dubarbier - Verza, Thomas - Jonathan, Soriano, Méndez - Hemed
Córdoba CF - pravděpodobná sestava:
Carlos - Gunino, López, Pantić, Pinillos - Garai, Rossi - Fede, Silva, Matos - Havenaar
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.40 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona22004:06
2.Valencia CF21104:14
3.Celta Vigo21104:24
4.Granada CF21103:24
 Sevilla FC21103:24
6.Atlético Madrid21102:14
7.Athletic Bilbao21013:13
8.Real Sociedad21014:33
9.Villarreal CF21012:13
10.Real Madrid21014:43
11.SD Eibar21012:23
12.Getafe CF21012:33
13.Málaga CF21011:33
14.Rayo Vallecano20202:22
15.Deportivo La Coruña20113:41
16.Espanyol Barcelona20112:31
17.UD Almería20111:21
18.Córdoba CF20111:31
19.Elche CF20111:41
20.Levante UD20020:50

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (728)

Přidat komentář
DonAndres

Barca - Bilbao 3:1

Real - Atletico 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

atletico nemože dát realu 3 fíky. max 1

Reagovat
DonAndres

S momentalni formou Casillase, zranenym Khedirou a nepresvedcivym Illarou bych tomu i věřil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten výkon a hlavně zápal Casillase v poslední době je až úsměvný. Pro nás samozřejmě jen dobře , v repre mi to pochopitelně vadilo. Tomu že pustili D.Lópeze nerozumím úplně stejně jako odchodům Xabiho a Angela.

Reagovat
DonAndres

Tak jako vedení Barcy zhruba před rokem rozhodovalo pro mnohé nepochopitelne, tak je tomu letos u Péreze a spol. Největší ztráta je Angel, o tom žádná a Xabiho Illara opravdu nenahradí. Kor kdyz je ted Khedira out, tak to vypada na slušný průchoďák středem hřiště. Ale třeba se pletu a Kroos s Lukou přesvědčí, že zvládnout i kvalitně bránit

Čeho se ale nemůžu dočkat, je říjnové El-clássico

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pravda , že i my máme některé přestupové záležitosti pro všechny nepochopitelné , ale to co udělal letos Real je mnohem větší kopanec. Neříkám ,že jejich sezona musí dopadnout špatně ,ale asi si ten mančaft bude chvíli sedat. Na El Clásico se taky těším ,ale je to za dlouho , tak snad se budeme těšit i pár dní předem....

Reagovat
DonAndres

Chodíš na portál fcbarcelona.cz ?

Reagovat
smazaný uživatel

Chodím , ale už dlouho jsem tam nediskutoval.

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo pěkné ,raději bych ale volil ten druhý výsledek 0:0 a na karty 8:8 ( ČK 2:2 ) .

Reagovat
smazaný uživatel

Aby vás ještě Bilbao nepřejelo bych se trochu pochcal...a vůbec to není nereálné

Reagovat
10FKK

Aby ses neposral...

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě do pusy

Reagovat
10FKK

Jak je? Teď si to můžeš dát k pozdní večeři troubo..

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně zase zpátky liga, ty reprezentační zápasy mě nebaví..

Reagovat
X-bano-X

A pročpak je v Preview na piatok zápas z nedele?

Reagovat
madridcan

PL styl

Reagovat
madridcan

Nie, blbost...Seria A styl

Reagovat
stas87

Rayo v nedelu o 12!!! skvely cas treba vyhrat a pripisat si prve tri body doma

Reagovat
smazaný uživatel

tak môj tip (nie želanie) na zajtrajšiu víťaznú zostavu: Iker - Sergio, Pepe, Rapha, Fábio - Luka, Toni, James - BBC

moje želanie: Keylor - Sergio, Pepe, Rapha, Fábio - Luka, Illarra, Toni - BBC

Reagovat
madridcan

Luka Toni

Reagovat
smazaný uživatel

ten tip či želanie?

Reagovat
madridcan

Jeden futbalista sa tak cita

Reagovat
smazaný uživatel

aha jasné

Reagovat
bayern987

Reagovat
Manik...

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia x Espanyol

3 1

Reagovat
DonAndres

OT: However, there is a word that is running like wildfire at the Bernabeu: OR. There is much fear that Christian has to undergo surgery to banish once and for all muscle injury in his left knee. That would cause a lengthy absence from the pitch could be even a year, so that would mean for Real Madrid.

O ou .

Reagovat
smazaný uživatel

Christian.

Reagovat
10FKK

On tě ten smích přejde, až bude princezna marodit jak Rosa...

Pro bulíky: nikomu to nepřeju, kromě pepého...

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, že mi to jméno přišlo vtipný.

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím, jsem teď na půl roku v Portugalsku a tak sem si řekl, že bych mohl přispět s pár fotbalovýma poznámkama.

Portugalci nadávají na svůj národní tým a do docela dost. Ve zkratce říkají, že mají jen Cristiana a pak nikoho a že nemají žádného útočníka. Postigu nemají teda moc rádi podle toho, co mi tu o něm říkali

Co mě ale překvapilo je to, že poměrně dost Portugalců nemá rádo Cristiana a mají radši Messiho. Nebo hodně, já očekával, že Ronaldo pro ně bude jako bůh a překvapilo mě, kolik lidí ho tu nemá moc rádo.

Příští týden se chceme jít podívat na fotbal do Porta, tak snad se zadaří

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to není možné ,ty jsi jistě skrytý culé , že by buch z Madeiry nebyl oblíbený ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Španělsku nefandím vyloženě nikomu, jen se koukám na zápasy Realu a Barcelony občas A Cristiano tu rozhodně oblíbený je, jen jsem nečekal, že tu potkám lidi, kteří ho nemají rádi, třeba jeden borec mi tu říkal, že je nesympatický a často nehraje v repre kvůli "zranění" - to ho štvalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím ,že máš jiné favority . Myslím, že Ronaldo ,ač je to skvělý fotbalista , který vstoupil do dějin , je jinak nesympatický a namyšlený a když se mu nedaří , není mu hloupé se rozbrečet jako rozmazlený fracek. Takže mezi normálními a zvláště dospělými moc obdivovatelů nemá a to i pro svou sebestřednost , s níž vstupuje do svých vlastních soutěží. Po MS řekl ,že nikomu nic dokazovat nemusí , jeho statistiky hovoří za vše , ale Portugalská repre je špatná.

Jinak ti přeju v té krásné zemi pěkný pobyt a hodně radosti se tvými oblíbenými týmy.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky moc, erasmus je skvělá věc

Reagovat
madridcan

Necakal si to? Podla mna je to celkom mozne. Pozrem sa Slovensko, pozrem sa Česko a vidim reakcie ludi, ze ako vnimaju a vazia si to, ze hraci svetovej urovne maju este zaujem reprezentovat stat. Vidim to na Hamsikovi, SKrtelovi a u susedov pri Čechovi alebo Barosovi. Vsetko si vazis az ked to stratis. Som velmi zvedavy, ze kde bude Portugalsko bez Cristiana. Ked odchadzal Figo, Nuno, Pauleta, Deco, Rui...tak oci sa upierali na Cristiana. Odide on, tak Portugalsko zaplace. A to velmi trpko.

Reagovat
oli9

Reagovat
valloire

Za to v Argentině je Messi úplně a naprosto nejvíc. Všichni ho tam milujou.

Reagovat
Kokesh

Je to uplne stejne, takze novy poznatek uplne o nicem.

Reagovat
valloire

Ó boche proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Manita pico.

Reagovat
smazaný uživatel

buznicka uz je na obrazku, daj ju dole odzadu arda turan

Reagovat
Billy McClane

ban

Reagovat
homeles8

to už tady snad ani neexistuje :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

x. pro výhru Realu

Reagovat
el Principito

hm ... nominace bez Bartry, Daniho a Rafinhy

Reagovat
el Principito

Bravo, Ter Stegen, Montoya, Pique, Mascherano, Mathieu, Adriano, Alba, Busquets,Rakitic, Xavi, Sergi Roberto, Iniesta, Pedro, Munir, Messi, Sandro, Neymar

Reagovat
Robochelsea

Real-Atletico polčas 1, zápas x. Kurz 14,9.

Reagovat
Atlético de Madrid

Je potřeba založil novou patnáctiletou tradici výher na San Bernabéu.

btw Raúl Jiménez > James Rodríguez.

Reagovat
smazaný uživatel

za tu druhu vetu

Reagovat
Billy McClane

To jakoze je vyssi?

Reagovat
Atlético de Madrid

Ne, jakože věřim, že Raúl letos bude lepší a platnější než James.

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to těžké. Těším se na 4-4-2 s Ardou. Tak snad to tak bude. Ale uvidíme večer!!!!!

Reagovat
Atlético de Madrid

Já vůbec nevim, co bych chtěl vidět Skoro bych nechal Ardu odpočívat a dal tam sestavu brankář-obrana-Koke, Gabi, Tiago, Griezmann-Jiménez, Manžukič

protože hrozně chci vidět jak jim dá Jiménez na prdel, jak konečně zazáří Griezmann a zároeň nechat Ardu ještě odpočívat po tom zranění, když ho teď (díky tolika posilám) nepotřebujeme tak nutně.. střídat po hodině hry za jednoho z toho tria AM a nechat ho, aby je dorazil

Reagovat
smazaný uživatel

Já se těším na Ardu od začátku, ale nebudu se zlobit, když to bude tak, jak jsi napsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle sobotní odpolední mače jsou nepraktické.

Reagovat
Atlético de Madrid

no, ještě lepší jsou pondělní mače v deset večer, to nám byl čert dlužnej

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne nam, vzdyt tak polovinu tech pondelnich zapasu hral loni Athletic

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska by mohl konecne jednou sudi ty separatisty riznout

Reagovat
frankiefcb

jo, ale které

Reagovat
smazaný uživatel

ty, ktery momentalne provokujou

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna jsem se vrátil z Bueonos Aires a dalších argentinských měst a jsem překvapen, jak Messi je v Argentině neoblíben a že tam mají daleko radší CR7. Měl jsem tam rozhovor s několika lidma a ti si stěžuji, že Messi je líny se rozběhnout a jen kvůli jeho lennosti nezískali titul a tam dávali příklad CR7, který i přes očividné zranění měl obrovskou snahu.

Reagovat
smazaný uživatel

A teď o Karkulce.

Reagovat
smazaný uživatel

tu až zítra na dobrou noc

Reagovat
smazaný uživatel

tak jo

Reagovat
el Principito

Reagovat
MadMrJacky

Píše se to Buenos Aires. Buenos jako Bueno, co ti máma dává na svačinu do školy.

BTW: lenost messiho=finále

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Banán a jablko a ty jsi ve školce pořád za třídního mamrda, který se chytá jednoho ulítlého písmenka? BTW Liný Messi nerovná se finále, nebo se snad trefil ve vyřazoáci části. Vlastně mu nestačilo jít ani sám na brankáře že?

Reagovat
MadMrJacky

Chytl jsem se celýho příspěvku, který byl ulítlý sám o sobě dost. Jen říkam, že líný Messi dovedl Argentinu do finále a můžes to popřít jak chceš, ale že byl tam s Mascheranem prostě tahoun. Oproti tomu Kristýna? Snaha nesnaha, zranění nezranění... nedal skoro jedinej rozumnej balon. No a pak ta kritika vlastního týmu mluví sama za sebe.

Ale vypadal dobře jako vždycky a to je pro tebe přece důležité ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Kam že je dotáhl Messi? Si děláš srandu ne? Messi dotáhl Argentinů do osmifinále, pak jenom stál na soupeřově straně a vyklusával. CR7 hrál nejlíp z Portugalska a to byl zraněný, takže raději pomlč a to že vypadal dobře? Ano vypadal na rozdíl od nechutnýho kousače nehtů

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
10FKK

No vidíš chodil a přitom vytvořil nejvíc šancí a obešel nejvíce protihráčů.. Plačka z Madeiry nedokázala pomoct týmu ani ze skupiny..

Reagovat
smazaný uživatel

seš DEMENT a mam chuť ti natankovat...Nejsi z Prahy ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bayern987

Reagovat
bayern987

Proboha co ty si za debila.... básničky choď vyprávět někam jinam.

Reagovat
el Principito

Reagovat
el Principito

vedle

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna jsem v Nizozemsku, a s hruzou zjistuju, ze tu vubec neznaj cesky hrace. Jsem prekvapenej, ze treba Van Persieho maj mnohem radsi nez Lafatu. Nakonec jsem zjistil, ze neznaj zadnyho ceskyho hrace, az na dlouhovlasyho blondaka, kterym ale neni Nedved. Pak z toho vyplynulo, ze ten hrac mozna ani neni z CR

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Phillipinho

Barca-Athletic, derby a Celta-Socky. Tesim se

Reagovat
Phillipinho

Jinak dneska asi v zakladu Garcia a Jimenez. Mit na lavicce Ardu,Tondu a Cerciho je docela luxus

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Phillipinho

To bych fakt necekal Betis 55 %? Jinak Betis letos prej prodal vic permici nez minulej rok, to je taky hodne zajimavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Věčně druzí všude a vždy, ale nesmíří se s tím

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
valloire

Reagovat
Phillipinho

Barca-Athletic 2-1

Malaga-Levante 3-0

Real-Atletico 1-1

Celta-Socky 3-1

Reagovat
Kenneth

12/9/99

Včera to bylo 15 let od Ikerova debutu.

SAN IKER

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes by to mala Barca zvladnut, aj ked Bilbao uz velakrat ukazalo, ze vie hrat s katalancami vyrovnane zapasy doma ale aj vonku. Tipujem 2:1.

Vecerne derby bude ale o dost zaujimavejsie. Zapasy Realu a Atletica maju v poslednej dobe velky naboj a v teatralnosti, flmovackach,padoch a uderoch su uz na tom podobne ako zapasy Clasica Real ale bude hrat rovnako ako vzdy, dolezite bude aku taktiku vytiahne Simeone, ci bude hrat vyrovnanu partiu, alebo sa posere a bude len branit. Kazdopadne tipujem 3:1.

Reagovat
alcantara

Bravo - Montoya Mascherano Mathieu Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Pedro Messi Munir

Reagovat
Phillipinho

Nechapu proc nenominoval Rafinhu. Dalsi vec, kterou nechapu je proc je Neymar na lavce.Tipuju remizu.

Reagovat
smazaný uživatel

co ich setri na APOEL? da fuq?

Reagovat
alcantara

Rotacia.

Reagovat
smazaný uživatel

Munir ? To zasa bude ofenzivna smrst.

Reagovat
smazaný uživatel

Barça line up: Bravo - Montoya Mascherano Mathieu Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Pedro Messi Munir.

Reagovat
smazaný uživatel

ta obraná čtverka vypadá velice slibně

Reagovat
smazaný uživatel

To myslíš ironicky nebo vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

Slibně pro Blibao

Reagovat
Kluivert9

Obrana Madridu s Pepem je slibná pro všechny

Reagovat
smazaný uživatel

Subs: Ter Stegen, Pique, Adriano, Xavi, Sergi Roberto, Neymar, Sandro

Reagovat
Switchback

chtěl jsem, aby chytal Ter Stegen ... škoda no

Reagovat
dextroza_m

Proč nehrává Neymar???

Reagovat
smazaný uživatel

Proc nehraje Ney ? Za repre hral cely match. To mu snad neco je ?

Reagovat
Kluivert9

Munir má lepší formu. Ale místo Pedra klidně hrát mohl.

Reagovat
2miguel1

prečo máme take dresy?

Reagovat
Dr. Admess

1714 - 2014.

Reagovat
smazaný uživatel

Důvodem je výročí 300 let od konce obléhání Barcelony, které přesněji proběhlo 11. 9. 1714. Tento den je v Katalánsku také Státním svátkem

Reagovat
smazaný uživatel

Munir sice nedal, ale celý jeho počínání je strašně sympatický a pro hru důležitý.

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak Montoyovi se dnešní mač zatím zase nedaří. Nejen, že je dopředu nulový, ale i dozadu dělá kraviny. Tenhle post je naším bolavým místem, a ať je Dani, jaký chce, tak je zatím nejlepší možností.

Reagovat
smazaný uživatel

Musím upravit předchozí komentář. Montoya je doslova tragický a to na obou stranách hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel

Co chce Aduriz ukecat? Kopl Mashe do ksichtu v době, kdy spolu byli v souboji, takže nemůže říct, že o něm nevěděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde se ten Munir do teď skovával? On je vynikající.

Reagovat
smazaný uživatel

Hustej zářez. Teď nás sudí obral o jistý gól. Ale jak ...

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Kokesh

Jisty gól? Aleee..

Reagovat
Kluivert9

Laporte je skvělej.

Reagovat
smazaný uživatel

pedro tragedie tretim rokem, los salamos

Reagovat
MadMrJacky

tak teď si vybral silnejší chvilku:)

Reagovat
smazaný uživatel

co to piska za saska..

Reagovat
smazaný uživatel

co to piska za saska..

Reagovat
smazaný uživatel

Gurpegi odstrčí Munira objema rukama, a pak se diví, proč Munir spadne. No nevím ...

Reagovat
MadMrJacky

tak sice Munir spadl docela ochotně, ale ty ruce tam? ta měla být

Reagovat
MadMrJacky

tak sice Munir spadl docela ochotně, ale ty ruce tam? ta měla být

Reagovat
Dr. Admess

Munir už měl tři gólovky a nedal ani jednu. Chápu, je mladej a ty zkušenosti nemá, ale i tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Teď to měl strašně těžký. Prakticky nemohl dělat nic jinýho. Tohle mu skvěle vylapil Gorka.

Reagovat
MadMrJacky

To musí dávat no. Ale obraz hry? výborný

Reagovat
Kokesh

Tragicky Athletic nebo výborná Barca?

Reagovat
smazaný uživatel

tragický Athletic

Reagovat
smazaný uživatel

Montoya opět potvrzuje jak je to průměrný hráč...

Reagovat
Kokesh

Ale on přece v mládežnických repre posadil Carvajala.

Reagovat
smazaný uživatel

To se přece nijak nevylučuje. Každý ví, že Carvajal prostě do toho průměru ani nedosahuje.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Atlético de Madrid

vždyť Carvajal je výbornej...

Reagovat
smazaný uživatel

Vracel jsem mu rejp.

A ne, Carvajal není výbornej.

Reagovat
Kluivert9

Pod pojmem výbornej, si teda představím někoho jinýho, než průměrnýho beka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako dlouholetý fanoušek Barcy bez problémů uznám, že Carvajal je mnohem lepší než Montoya, jehož progres se zasekl před pár lety. Něco jak Víctor Sánchez.

Reagovat
Kokesh

Ou, cest vyjimkam.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel

Reagovat
Kluivert9

Se ti moc nepovedlo. Carvajal je v nový sezóně marnej jak Montoya dnes. A o zápase se Sociedadem radši nemluvit, že...

Reagovat
Kokesh

Az budu hodnotit par zapasu v letosni sezone, dam ti vedet.

Reagovat
Kluivert9

Aha, další co žije v minulosti... Nejseš ty náhodou fanoušek Realu Madrid?

Reagovat
Kokesh

Ma cenu to vysvetlovat? Ok, zkusim to. Je rozdil zit z minulosti pred deseti roky, a z minule sezony. Je mlady, odhodlany, s jistou pozici a nic nenasvedcuje tomu, ze by se neco melo menit.

Nevysla mu priprava a od ni se to cele tahne. Naproti tomu dostal pozvanku do repre. Nemam o nej strach...

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že se nepovedlo nic proměnit, protože šancí bylo dost. Každopádně se mi líbí celá tahle koncepce, kdy po získání balonu jdeme co nejrychleji nahoru. Ano, bylo tam docela hodně hluchých míst, kdy jsme se uchylovali k házené, ale to tak nějak vyplyne ze situace, když nestihneme rychle zaútočit, a soupeř se stihne zatáhnout. S tím nic moc neuděláme.

Dneska není Messi tak magický, jako v předchozích mačích, ale i tak patří k nejlepším. Pokud bych měl vypíchnout, komu se dnes nejvíc daří, tak je to Munir, Mathieu, Messi, Mash a Alba. Na opačném pólu je Montoya, který si říká o střídání. Hodně slabý výkon z jeho strany.

Do druhý půlky nic neměnit a doufat, že to začne do brány Athleticu padat. Můj tip je 3:1. O góly se podělí Munir s Messim.

A mimochodem - Ti dva "M" útočníci si na hřišti hodně rozumí. Jeden hledá vždycky druhýho. Pěkný podívání.

Sudí by se měl do druhý půlky srovnat. Ten "faul", kterej vymyslel na Gorku, byl na pořádnýho facana přes celou držku.

Reagovat
sensei25

výborný výkon...troku málo zapájajú Messiho do hry...a Munir by mal strielat a nie si to este pripravovat zakazdym a robit pritom klucku...

Reagovat
madridcan

Ocakavane sa stava skutocnostou-Chelsea s Costom moze dosiahnut velke veci...

Reagovat
sensei25

Costa je neskutočný hráč. Niektorí o ňom pochybovali,no ja nai minútu. Atletico je bez neho také prázdne. Sa mi na nich normálne le pozerá,ked tam nie je Diego.

Reagovat
smazaný uživatel

MFK

Reagovat
madridcan

Uz som dlhsie dohodnuty na vecerny poker po pri Reale, inak by som tam bol napriek dazdu...velka spokojnost.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak dobrý. Další gól, který nám sudí sebral.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Dr. Admess

Tohle ofsajd v žádném případě nebyl.

Reagovat
vocasisko

tragedi vyjebani ti rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodcovia su kok0t1 neuznať jasny gol plus aj penalta mohla byť pre barcu

Reagovat
smazaný uživatel

A tohle nevyl faul

Jak já se vždycky zasměju, když se tady dočtu, že sudí tlačí Barce káru.

Reagovat
madridcan

Fabregas-Costa po druhe

Reagovat
Dr. Admess

Už tam pošli Neymara, omg. Nemůžu se dívat na to co Munir spálí a Pedro (ne)dělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, Luis jak fandí. On je hodně týmový hráč.

Reagovat
Kokesh

A co ma delat? Jestli chce, aby ho Messi postavil, musi mu fandit.

Reagovat
smazaný uživatel

díváš se na fotbal, nebo do zdi. Messi v té akci vůbec nefiguroval.

Reagovat
MadMrJacky

Jsem zvědavej jestli nastoupí v Madridu

Reagovat
smazaný uživatel

V základu určitě ne.

Reagovat
MadMrJacky

No to bych taky nečekal... ale věřím, že tam naskočí jako žolík

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Munirovi vydrží forma, tak asi ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas s komentátorem - Pedro dolů. Ney na plac.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasná, že ani Sergio neprotestoval ...

Reagovat
madridcan

Snad to Athletic udrzi a vecer vyhrame aspon o dva goly. HALA MADRID!!!

Reagovat
ADM

Ak to niekto udrží, tak rozhodca

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že i Marca uznává, že měla Barca kopat pentli a měl být i uznán ten Munirův gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani tohle nebyl faul? Tohle už smrdí.

Reagovat
Dr. Admess

Toto jako nebyl faul na Neymara?

Reagovat
Kluivert9

Ten rozhodčí

Reagovat
Dr. Admess

Andrési, proč, kurva, proč?!

Reagovat
Switchback

Reagovat
vocasisko

do 5ti minut už to tam sakra musí padnout

Reagovat
Switchback

To není možný ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, ta naše koncovka. Teď zas trefí jeden druhýho.

Reagovat
MadMrJacky

Ten Costa je blázen

Reagovat
smazaný uživatel

On je skvělej. Kdyby nehrál v tý žumpě, tak bych mu strašně fandil.

Reagovat
Dr. Admess

Mathieu

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale Pique už po několikátý jak namalovanej. On je oproti ostatním stoperům o level níž.

Reagovat
Dr. Admess

Však těma DVĚMA palcema jsem to chtěl naznačit. Že hraje za dva.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Toho nečaká vôbec pekná sezóna. Ak sa nespamatá do dvoch rokov od nás pojde preč

Reagovat
Kokesh

Zarizli Athletic.

Reagovat
smazaný uživatel

Že nevyhodili Adurize za ten loket?

Reagovat
Kluivert9

Neztrapňuj se furt

Reagovat
MadMrJacky

kde?

Reagovat
Gywenn

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Super. Konečně.

Reagovat
Dr. Admess

Hurá, pičo!! Neymaaaaaaaaaar!!

Reagovat
Kluivert9

No konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Messi famozní asistence.

Reagovat
ADM

To už skor vyzdvihni Busa. Takú asistenciu by som zvládol aj ja

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě dobře z něho hrabe že

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle Laporte trochu posral Ale libi se mi, jak se tady v ramci objektivity mlci o moznych penaltach pro Athletic

Reagovat
Switchback

vůbec

Reagovat
hntlyl

Reagovat
Kokesh

Njn celou dobu se chvali a pak dva odkopy doprostred hriste. Pique Mortal Kombat.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar je prostě dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Barca pomee este jedeen !!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ted to Leos dobre zesral...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ted zase luxusne

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Switchback

Bohové

Reagovat
MadMrJacky

Lahůdka

Reagovat
smazaný uživatel

Messi Neymar ... gol

Reagovat
Mercury

Messi je fantastický.

Reagovat
Dr. Admess

Nááááádhera Leo! Přesně takhle si představuju spolupráci Leo-Neymar. A ještě ta vzájemná radost.

Reagovat
Mercury

Už jen ten Suaréz k nim...těším se.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se na něj těším taky, ale jen otázka. Nastupovali už spolu někdy 3 takhle dominantní útočníci?

Reagovat
smazaný uživatel

Hentry-Etoo-Messi?

Reagovat
Mercury

popř. varianta s Ronniem

Reagovat
ADM

Ronnie v tej dobe pravé krídlo, Messi lavé. Z trojice Suarez, Neymar, Messi by každý najradšej hral v strede

Reagovat
Kluivert9

A to tam s něma ještě byl Ronaldinho.

Reagovat
ADM

Messiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

A jen mimochodem už druhý mač po sobě dávají góly náhradníci. Lucho

Reagovat
Switchback

no ale Neymara jako náhradníka vidět rozhodně nechci

Reagovat
2miguel1

no nahradnik za 80mil €

Reagovat
smazaný uživatel

Ktorý dal za 10 min. na ihrisku 2 góly..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Slabota Dopredu ani prd, takhle se proti Barcelone vyhrat neda

Reagovat
smazaný uživatel

V mezihře jste byli dobří. Neřekl bych, že dopředu ani prd. Dostávali jste se do spousty náznaků, dokázali jste proti Barceloně držet míč, hrát kombinačně. Ale tragicky řešil Athletic finální fázi. To je fakt kámen úrazu v soubojích s giganty.

Reagovat
smazaný uživatel

no ja myslel hlavne finalni fazi...ale je pravda ze jsem videl jen asi posledni pul hodinu, takze jsem trochu neobjektivni

Reagovat
smazaný uživatel

Finální fáze špatně řešená. Často bez zakončení, to hlavně ke konci umožnilo Barceloně spoustu brejků.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak bych řekl vcelku vyrovnaná hra, byly fáze zápasu kdy jste si to s Barcelonou rozdávali na férovku.

Reagovat
smazaný uživatel

to je skoda, uz jsme nekolikrat v poslednich par letech byli schopni na NC drzet krok, ale body jsme z toho zatim nevydolovali...

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji, chlapci, hodně pěkný výkon. Do svědomí by si měli sáhnout jen Montoya a Pique. Průser je, že hrají tihle dva vedle sebe, což dělá v tý obraně velkou díru. S tímhle je třeba něco dělat.

Reagovat
2miguel1

Iniesta je nemasny neslaný.... Lucho ale asi nema nato aby dal niekedy Sergio-Masch-Rakitic

Reagovat
ADM

A kto bude hráť AM?

Reagovat
2miguel1

dnes bol Rakitic vyššie ako Andres

Reagovat
Kluivert9

3 zápasy, 0 obdrženejch gólů... hrozná posila ten Mathieu

Reagovat
MadMrJacky

Bravo zatím zbytečný nákup

Reagovat
ADM

Ja by som sa na to ani nepozeral z hľadiska 0 obdržaných gólov, ale ked si pozriem, čo v našej defenzíve vyvádza Mathieu, čo by s nou spravil Silva. Neskutočne tam ZATIAĽ vládne. Piqué pri ňom vyzerá ako dorastenec

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se strašně líbí ta levá část obrana (Alba-Mathieu).

Reagovat
smazaný uživatel

Alba byl dneska super.

Reagovat
ADM

Ako každý zápas. Rozhodne jeden z najlepších lavých obrancov, pre mňa najlepší

Reagovat
smazaný uživatel

To bych neřekl, že každý zápas.

Reagovat
ADM

Ja si ho teda zastávam po každom odohratom zápase, najlepší nákup posledných rokov. Ale chápem, že každý to vidíme inak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
el Principito

přesně, hraje famózně

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný zápas. Lvi se prali statečně. Jen škoda, že aspoň jeden z té spousty brejků nedotáhli do zdárného konce. Ve druhém poločase se mi směrem dopředu dost líbil Balenziaga. Čekal jsem, že se po své straně urvou s Muniainem. To taky dělali, ale nikdy jim nedopadla dobře finální fáze.

Hmm. A Barcelona si může dopřát ten luxus poslat do unavené obrany tak lehkonohého hráče jako je Neymar. Možná to byl záměr. Každopádně Neymar si ze soupeře dělal kuželky. Nesmím zapomenout ani na Messiho, dnes opět velký výkon. Nutno dodat, že Barceloně často nechtěně pomáhaly ztráty míče Athleticu, kterých bylo požehnaně.

Celkově moc pěkný zápas. Oba soupeři předvedli vysokou herní vyspělost. S Athleticem se zkrátka musí počítat.

Reagovat
-Kopy-

Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

Nemessis > Banaldo

Reagovat
ADM

Až Munir začne premieňať šance, ešte aby neposadil niekoho z trojice Messi, Neymar, Suaréz

Reagovat
Kluivert9

Je to možný... Bojan si taky s prstem v nose dával Ibru.

Reagovat
teenz

Jo takhle.

Reagovat
Kluivert9

Ibru vlastně posadil z kanceláře Messi, jsem úplně zapomněl...

Reagovat
teenz

Reagovat
blaugrana

Bravo poriešil čo mal, Montoya lietal ako blázon, skvelý výkon na pravej lajne, Javier skala, to sa o Gerarovi pvoedať nedalo. Jeremy až na tie občasné šialené nákopy tiež ok, Jordi viď Montoya. Bus chytá opäť top formu, Don ma sklamal, dnes nahrával viac dozadu než dopredu, Ivan mierny nadštandard. Munir a Pedro strašný v zakončení, ale dnes sa mi páčili. Leo vynikol po príchode Neya.

Reagovat
smazaný uživatel

Iker - Álvaro, Pepe, Sergio, Fábio - Luka, Toni, JR - BBC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lavička: Keylor, Rapha, Marcelo, Chicharito, Nacho, Isco, Illarra

Reagovat
smazaný uživatel

až na Arbelou som to trafil inak ale JR

Reagovat
smazaný uživatel

uz mam normalne averziu ze stale hra a na vykoni sa nepozera

Reagovat
smazaný uživatel

to bude zase klasika, do 60. minúty hovno, potom striedanie a Isco to rozhýbe

Reagovat
Kokesh

Vzdyt ze bude hrat Alvaro bylo jasne.

Reagovat
smazaný uživatel

no nebolo, bol možný variant s Ramosom na RB

Reagovat
Kokesh

A na co by pak byl Alvaro? Logicka volba. Sergio na RB jen v krajnich situaicich.

Reagovat
smazaný uživatel

špekuluje sa, že majú s Carlettom niečo proti sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Nepoučitelní diletanti. Člověk se musí přemáhat, aby se na to vůbec díval.

Reagovat
misinho7

Alvaro a JR tam nemaju co robit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Být Varaneem, v zimě se sbalím a jdu pryč, vůbec by mu nikdo nemohl nic vyčítat, kdyby se na tuhle frašku Carlovi vykašlal. Jak dneska nemohl dát na pravého beka Ramose a na stopera k Pepemu právě jeho, to mi nikdo nevysvětlí. Proč na postup defenzivního záložníka nehraje defenzivní záložník a na levé záloze hraje James, to radši ani nerozvádím.

Reagovat
Kokesh

Sezona je dlouha. Varane neni idiot, aby odchazel. Pepe uz neni nejmladsi, Sergio nekdy smesny vykony. Jak se rika, dockej casu...

Reagovat
LAM

Zase v jeho věku musí hrát a né jenom čekat že možná jednou Pepe odejde.

Reagovat
Kokesh

Ale podivej se dale, kdo v jeho letech v podobnem velkuklubu plni jasnou roli jednicky. Nikdo? Stoperska dvojka je zatim jasne dana. Ano, musi hrat, vsak s minutama si snad stezovat nemuze, i kdzy pod Josem zazil zatim nejlepsi sezonu. Moc dobre se vi, jaky ma potencial a ceho muze dosahnout. Varane neni typ, ktery bude do novin brecet, ze ma malo minut. Sbira zkusenosti, uci se, a klidne i tuto sezonu opet muze jednoho z nich posadit...

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť je mu 21 a jak píše Kokesh, Varana určitě prostor dostane.. Za rok nebo za 2, jestli se něco neposere, bude v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Varane*

Reagovat
smazaný uživatel

ja samozrejme suhlasim ale netreba zabudat ze u nas su 2 roky velmi vela .( Kludne o rok sa moze kupit niaky Inigo a situaciu bude mat o nieco tazsiu ) .

Reagovat
LAM

Taky to tak u vás vidim.Marketingově nejsou odchovanci tak dobrý Ale spíš od vás čekám v létě Pogbu tak za 70

Reagovat
smazaný uživatel

haha . Keby sme dostali ban tiez by boli dobry .

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava s Jamesem na levé záloze bez Illary jakožto jediného defenzivního záložníka, kterého máme k dispozici + s Arbeloou na pravém beku a Varaneem na střídačce nejde považovat za nic jiného než výsměch. Kvůli Kroosovi a nepokrytému prostoru před stopery jsme vyhořeli v Baskicku a on to postaví další zápas úplně stejně, ne-li ještě hůře. Tady to není o žádném čekání.

Reagovat
teenz

A nepsal tu někdo, že se zkouší Gereth na levé záloze ? Je možný, že James bude na křídle.

Reagovat
Kokesh

Psalo se, ale Carlo pote vyloucil zmenu systemu.

Reagovat
teenz

V tom případě se těšim na línýho Chámeze po boku Modriče a Toniho.

Reagovat
LAM

Bale na levé záloze.Z něho kreativita přímo srší

Reagovat
teenz

O to opravdu nešlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ať to bude, jak to bude, pokud dneska nevyhrajeme, Carla čeká krušné vysvětlování.

Reagovat
teenz

Celou minulou sezonu se snažíme naučit Isca a když je šance tam hodit Illarru nebo právě jeho. Tak radši ten pomalej lenoch. Super.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic jinýho se ani čekat nedalo no. Na nějaký experimenty fakt není prostor a Isco s Illarrou snad budou v základu v úterý.

Reagovat
smazaný uživatel

a hrášok

Reagovat
teenz

Tak jestli s tímhle nás Atletico nerozjede, tak nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

Zastava ?

Reagovat
X-bano-X

veje stále

Reagovat
smazaný uživatel

ATM: Moyá - Juanfran, Miranda, Godín, Siq - Gabi, Tiago, Koke, R. García - Jimenéz, Mandž

Lavička: Oblak, Giménez, Ansaldi, Mario, Arda, Cerci, Griez

Reagovat
Kokesh

Ocekavana a jasna. Doufam, ze konecne Carlo neco vymysli.

Reagovat
Kluivert9

Atleti silnější lavička než Real

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Phillipinho

Proc ten facepalm. Arda, Grizi, Cerci to je obrovska ofenzivni sila. U vas je akorat Isco a Chicharito.

Reagovat
sensei25

Preco nehra Arda.Dnes Atletico neda gol si myslim a preto tipujem 0:0.

Reagovat
smazaný uživatel

HALA MADRID!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

a už tam máte fíka z rohu loooooooooooooool

Reagovat
Kluivert9

Člověk si nestihne ani pořádně udělat večeři a Real už zas teče...

Reagovat
smazaný uživatel

Nečekal jsem nic jinýho..

Reagovat
smazaný uživatel

za tie standartky uz by mali davat pokuty .

Reagovat
smazaný uživatel

Pico uz tam dejde toho Navase kurva.. Zas z malyho vapna..

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt, vole, Bale, James, Iker.. to neni fotbal ale politika..

Reagovat
teenz

Přesně. Mohli jsme v klidu doplnit kádr a drtit PD, místo toho tu máme tyhle.

Reagovat
Kenneth

Tohle uz je proste moc.

Reagovat
Masi

A co by s tím udělal? Žádné golman nemůže jít na roh malýho vápna. Stojíš na čáře a malý vápno ti značí kam až dosáhneš před sebe ale pochopitelně v nějakým půlkruhu a ne na roh. Tohle prostě musí mít bráníci hráči, kterých je na rohu dycky víc. Je to vtipný jak z tohodle se snažíte obvinit Ikera jen z principu. Gol stejné jako posledně, tohle obrana musí odvracet.

Reagovat
Dominator

Reagovat
Kenneth

Mel si pro ten balon jit, sundat treba celou obranu. Zase stal jako kreten na care a rozhazoval po golu rukama.

Reagovat
Kokesh

Asi tak nejak. Individualni chyba Karima.

Reagovat
smazaný uživatel

Hovno. Kdyz to jde do malyho vapna, tak tam musi vletet, klidne vsechny holem sebe zavit, ale ten balon musi mit. Ma 180 cm + pracky a bude stat na lajne, kdyz jde balon metr pred neho. U Ikera asi normalka.

Reagovat
Masi

Na střed vápna ti letí balon obloukem a dojdeš si pro něj ale na první tyč ti letí téměř bez klesání je to prostě rychlost Iker tam nemůže být, uděláš 3 rychlý kroky a ten balon tam i tak bude dřív. Golman je bezradné pokud všechny tyhle hlavy budem prohrávat.

Reagovat
smazaný uživatel

http://youtu.be/Fmpb7JbV3pA Podivej se, kde stoji Tiago a kde Iker. Ja mam jasno.

Reagovat
Masi

V pořádku.

Reagovat
Magic player

Reagovat
smazaný uživatel

kedy si začne Iker chodiť pre tie lopty?

Reagovat
MadMrJacky

Iker pomalu vždycky po dostaným gólu jen rozhazuje rukama... jasný, tady s tím šlo těžko něco dělat, ale tohle je pořád...

Reagovat
Atlético de Madrid

Cholo zase mastermind. García jako pravý křídlo, Mandžukič si sbíhá na levý a chodí tam nákopy. Jasná snaha zničit krajní beky Realu umístěnim dvou nejlepších hlavičkářů do jejich prostoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Lahoz od nové sezóny změnil dealera...

Reagovat
smazaný uživatel

Už je náš.

Reagovat
smazaný uživatel

píska sa na Ikera?

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem se bavil s merem, tak ho prej vsude (fandove) hejtuji. Nedivim se.

Reagovat
smazaný uživatel

myslel som, že v Madride ho majú za boha

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem se tomu divil.

Reagovat
Kokesh

To je jak Barca / Real za Mourinha. Jedni busi [tedy spise oblehaji], druzi hrozi ze standartek a jednoduchych akci. Aspon sami vime, jak je to neprijemny. Uz tomu chybi jen redky.

Reagovat
technecium

To jsem nečekal

Reagovat
MadMrJacky

solidní od balea

Reagovat
Kluivert9

Pekne Moya

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

fans Realu velka stoka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

no kontakt ano, ale vždyť on padal ještě než se ho dotknul...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
MadMrJacky

Limberský

Reagovat
smazaný uživatel

tak Siqueira je debil, že tam tú nohu dával

Reagovat
Atlético de Madrid

jo, to rozhodně, nemám ho rád... a penalta asi i jo, jenom se směju tomu týpkovi, co se prostě sklátí při každym kontaktu

Reagovat
Kokesh

Penalta asi jo, ale smejes se mu...ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak. Ale to je většina penalt na tuhle slečnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože většina jich je. Potom jsem rád, že to přizná i nemocný člověk

Reagovat
el Principito

Reagovat
Kokesh

Jasnaaa

Reagovat
smazaný uživatel

jasná penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, jak řekl komentátor - Ronaldo věděl, co dělá, ale ten hráč ho evidentně kopnul - penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

on ho nekopnul. On se ho dotknul. A to v době, kdy Cristiano už letěl na zem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já to chápu. I mě to přijde směšný. Ale sudí mu to foukají, a to je pro něj hlavní. Dělá to dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí mu to foukl, protože to byl faul a to je, jak říkáš, dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej se třeba na předloňský clásico a daleko větší faul na Adriana. Ale to se (docela překvapivě) nepískalo. Nebudu se dávat, co jsi o tom tenkrát říkal, ale jsem si skoro jistej, že tenkrát to faul nebyl.

Reagovat
-Carles-

Ale veď to je Filda

Reagovat
smazaný uživatel

Ten jsem viděl a už tehdy jsem psal, že je to klasická situace 50 na 50, která vyvolá rozpory, ať ji sudí posoudí jakkoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

takže tenkrát to byla simulace 50 na 50 (už to zní divně, ale OK ...) a dnes je to faul, který sudí správně fouknul. No ... tak ... taky OK ...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to bylo spíš 60 na 40 pro. To je jedno, dívám se teď na fotbal, hlavně, že to pískl a dali jsme gól. Už to nechci řešit.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, no

Reagovat
alcantara

Reagovat
Switchback

Tak penalta se písknout dala o tom žádná ... spíš naráží na to, že Cristiano to zkouší z 10 pokusů zkusí 9x a buď mu to vyjde a nebo začne rozhazovat rukama ... jedna z posledních věcí co mi na něm vadí ( a myslím, že mu to celkově i škodí )

Reagovat
celeb

ty si dobre mimo, bud si nevidel kvalitnu opakovacku, alebo ti uz nic nepomoze, lebo si zaslepeny tak, ze jednoducho nedokazes objektivne posudit situaciu kde je zaucastneny Real.

Reagovat
el Principito

jednoduchá otázka - skočil, nebo neskočil?

Reagovat
smazaný uživatel

Skočil, ale odpíchl se až po tom kontaktu, který byl neoddiskutovatelný.

Reagovat
el Principito

tak to si kup brejle

Reagovat
-Carles-

Takže keď útočník vyskočí na obrancu, tak sa píska faul obrancu?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud ho obránce kopne pod koleno a zabrání tím tomu, aby ho útočník obešel, tak ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď to nechápu. Zastavil Cristiana obránce, nebo to, že skočil na zem sám Cristiano?

Reagovat
smazaný uživatel

Zastavil ho a Cristiano to prodal tím, že skočil více než by musel. Na tom faulu to ale nic nemění a Lahoz to moc dobře viděl (možná, že mu pomohl pomezní).

Reagovat
smazaný uživatel

furt to nechápu. Ono se dá skočit víc nebo míň, než je potřeba při faulu?

To mi přijde jako nějaká nová madridština - skočím moc nebo málo, aby mi to foukl? Cris skočil nejspíš akorát.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si vytáhni hlavu z prdele, abys pochopil, co to znamená být faulován a následovně přihrát pád.

Reagovat
smazaný uživatel

Už to vidím - sudí jde za Cristianem a dává mu známky od jedničky do deseti dle jeho skokanského výkonu.

Kde je ta hranice, kdy si zaslouží za svůj skok pentli? Sedm? Osm?

Reagovat
smazaný uživatel

Ta hranice je přesně tam, kde hráče Atlética kopne Cristiana pod koleno. Pak už je celkem jedno, jestli si klekne nebo sebou teatrálně mrskne, protože důvodem pádu byl tak jako tak faul.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky. S tebou si i tyhle jasně nahraný penalty dají snést daleko líp. Člověk se alespoň pobaví.

Jen ještě otázka na závěr - děláš to schválně?

Reagovat
smazaný uživatel

*hráč

Reagovat
smazaný uživatel

ty si curak proste mam ti pripomenut barcelonske skakania a padania v setnastke alebo o co ide? teraz tu sekas frajera ale koli tebe sa zacnem na tie tvoje prima baleriny pozerat castejsie a ani nebudem musiet cakat dlho aby som videl nieco podobne a tesim sa ako budes dotycneho hraca obhajovat... to bola proste Ronaldova sikovnost ze to urobil ako to urobil, robi to vela hracov tak drz pysk....

Reagovat
10FKK

Ty jsi trouba.. U plačky šikovnost u ostatních špatnost.. A koukej se, je na co!

Reagovat
smazaný uživatel

Skôr poukazujem na tie jeho reakcie ako fanúšika týmu kde je to bežná prax ty trúba. ..

Reagovat
10FKK

Důkazy máš? Kolik si viděl zápasů Barcelony? Bežná prax je to u plačky, tak si nejdřív zjisti fakta než napíšeš kokotí blud..

Reagovat
smazaný uživatel

A u Neymara.

Reagovat
10FKK

Kdy a kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Nech toho.

Reagovat
10FKK

Nenechám Plačka je samostatná jednotka, jenom on má tři manuály ve skákání do bazénu! Ney v Barce občas udělá pár otoček navíc, ale proti divadlům co dělá crista je to čajíček..

Reagovat
smazaný uživatel

si snad robis kozy...

Reagovat
smazaný uživatel

si robis fakt picu bracho vazne chces aby som ti sem dal taketo videa z hracmi Barcelony alebo co? vlastne nemusim, pokial mas trocha chochmesu tak si to dokazes najst sam...

Reagovat
10FKK

Za poslední dva roky jsem viděl 99% zápasů obou klubů a můžeš mi věřit plačka má víc pokusů než celá Barca dohromady..

Reagovat
smazaný uživatel

tak tímhle jsi zaklincoval svoje dnešní vystoupení. Měl jsi to napst hned, a nemuseli jsme se o tom dohadovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Vystoupení věží na Bernabéu, zatím 1:1, ale jsme lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

*běží

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
celeb

nejaky zachvat? Lebo presne tak to bolo. A presne tak to aj okomentovali na sky sports anglani.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja žádný záchvat nemám, jen směju, jak jiri klasicky nemůže rozdýchat penaltu pro Real, když si třeba pomyslím, jak obhajoval např. penaltu za pseudofaul na Neymara na jaře na Bernabéu nebo hned tu potom, která byla v bleděmodrém to samé, co naše dnešní, ale teď tady nechci nic začínat, dívám se na fotbal.

Reagovat
celeb

nejaky starsi priklad by tu nebol? Teraz sa riesi tato penalta nie Eusebiova. Nam nefukli dnes 2 neporovnatelne jasnejsie penalty a neriesime to tu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zapomněl, že Eusébio hrál 5 měsíců zpátky Clásico.

Reagovat
celeb

zas nepochopil

Reagovat
smazaný uživatel

Ti tomu nerozumí, proboha.

Reagovat
smazaný uživatel

Chce se mi zvracet....

Reagovat
celeb

ze jasnaa

ten kontakt mu ani chlp neskrivil a to tam ma este chranic!

Nohy tahal za sebou uz pred tym. Ale nic nove.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

To je strašný, jak to zkouší každej zápas ... teď mu to vyšlo no ale Siqueira to posral dost

Reagovat
captain18

Karim

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema pls.

Reagovat
smazaný uživatel

Kariiiiim

Reagovat
Kokesh

Jak nebrani huste v bloku, tak jsou polovicni. Kariimeeee wtf

Reagovat
Atlético de Madrid

jo no, protože máme o několik parníků horší tým, jak tady píšu už X měsíců a sklízim za to výsměch...jakmile se ten debil simeone nechal vyloučit, tak už to nemá kdo zorganizovat

Reagovat
-Carles-

Cristiano je proste král skokanov a dokazuje to zápas čo zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dneska hraje skvele. Konecne.

Reagovat
ADM

Stream mi slušne seká...aké rozostavenie vlastne hrá Real? Bale hrá za Ronaldom? A James krídlo? Alebo sa mýlim

Reagovat
ADM

Tak nič

Reagovat
smazaný uživatel

I přesto, že to Ronaldo trochu přihrál, tak hraje zatím famózní zápas. Jen Benzema je klasicky za paliče.

Reagovat
Atlético de Madrid

Ronaldo si tam dělá uplně co chce, dneska ještě dá hattrick, jestli s timhle Mono něco neudělá

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, chuť má ale obrovskou.

Reagovat
Kokesh

Ale Cris musel utect od Juanfrana co nejdal hehe. A pak si dela, co chce...

Reagovat
Atlético de Madrid

jo, protože Siqueira je naprosto debilní zbytečná onuce, která se do atlética neměla nikdy dostat.. Real to ví a proto tam posílá Ronalda, čimž zároveň vynikne Bale na svý oblíbený straně

Reagovat
smazaný uživatel

Siqueira chudák tam proti sobě většinu času jak Balea, tak Crise.

Reagovat
celeb

Inak ta darovana penalta neskutocne nakopla Real, mohli dat dalsie 3. Snad sa atleti spamataju.

Reagovat
smazaný uživatel

musej to vydržet do půlky. Pak se třeba zase postaví na nohy.

Reagovat
celeb

Cholo by si to spoza ciary ukrical/uskakal/ugestikoval. Toto su prave zapasy, kde vie pomoct muzstvu.

Reagovat
sensei25

aká darovaná?jasný faul...ronaldo nemôže zatože ten obranca je poleno

Reagovat
celeb

koli tomu, ze je poleno sa este nemusi hadzat na zem. Mal by ho radsej polutovat, potrenovat s nim.

Reagovat
smazaný uživatel

Moya fantastickej zákrok.

Reagovat
smazaný uživatel

Mandžukič

Reagovat
smazaný uživatel

o pár chvil podobně dohrál Pepe Kokeho (tuším) ...

Reagovat
smazaný uživatel

Mám strašně špatný stream, který se každou chvíli sekne. Nevidím vše a navíc u toho dělám na projektu. Takže jsem pozvracel jen to, co jsem viděl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

acestream://29ee45e499724a0300f7367bcc304edcd736371a - sky sport5 - 2500 kbps - velmi dobre

Reagovat
smazaný uživatel

To musím mít ale nějaký přehrávač předpokládám.

Reagovat
celeb
Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo super, Bale katastrofa. Proc aspon nejde nalevo, aby nemusel ty protiutoky brzdit tim, ze si misto okamzityho centru musi dat z pravacky balon na levacku a az potom s tim neco delat, nechapu. Atletico slaby, pokud nebude standardka, tak snad ok.

Reagovat
CHONG

Zatím jsme o parník lepší, strašná škoda, že to není vyjádřené i výsledkově.

Reagovat
sensei25

Atletico nula bodov. Real jasne lepší. Aj keď sa mi ich systém vôbecnepáči,lebo mám pocit,že tam žiadny systém nie je. Ronaldo 85% vášho úspechu. Bez neho to vyzerá na riadnu katastrofu. A ak Atléti nezmenia štýl hry(beton) v druhom polčase,tak ich čaká náklad.

Reagovat
ADM

No ono to je rovnaké aj u nás, keby Messi celý zápas niečo nevymýšal, tak sme po konci sezóny pravdepodobne v polovici tabulky. Uvidíme, čo ukáže táto sezóna..

Reagovat
sensei25

ale mi máme narozdiel od momentálneho Madridu svoj štýl ktorého sa držíme...ich štýl mi momentálne predstavuje prehliadku individualít(Ronaldo-nebyť neho asi to je katastrofa) a nie tímovú hru s myšlienkov...ale asi sa nato každý pozerá inak....

Reagovat
ADM

Čo to znamená že máme svoj štýl? Že držíme loptu? Potom štýl Realu je, že buď držia loptu a snažia sa niečo vymyslieť cez individuality alebo hrajú na protiútoky, záleží od súpera. Každopádne hrajú dynamicky, je tam väčšinou dosť pohybu, kombinujú dlhé aj krátke pasy..to je ich štýl. Tento rok sa zatiaľ trocha hladajú kvoli čistkám v kádri

Reagovat
Kenneth

Bale o deset parniku nejhorsi na hristi. A ze prej to ma byt jeho rok. Kroos zatim klasicky fantazie.

Reagovat
Atlético de Madrid

Bale je proti nám vždycky naprosto příšernej. A to dneska ani neni tak presovanej jako obvykle... On si neporadí s tim tlakem, prostě je pomalejší pi zpracování a nemá techniku na to, aby si nějak poradil.

Reagovat
Kenneth

Bale je proti kazdymu prisernej kdo betonuje. Ale az prijde Rayo nebo Liverpool, tak si muze zase namastit statistiky. Ten nemel do Spanelska nikdy chodit, hodi se presne do ty drevacky ligy v Anglii.

Reagovat
Atlético de Madrid

dřevácky bych neřekl...jen se hraje na větším prostoru, tudíž hráči nejsou nucený ovládat takový skills jako Španělé

Reagovat
Kenneth

Predkopnout mic a bezet. Tohle tam oni hraji. Krome par vyjimek, ktery vetsinou prijdou ze Spanelska.

Reagovat
alcantara

Proti zavrenej obrane by som radsej hral s desiatimi hracmi, ako s Baleom.

Reagovat
smazaný uživatel

ja s Iscom, ale budiž

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on by byl platnej, centr ma jeden z nejlepsich v tymu. A pokud tam mas hlavickare jako Cristiana, tak se to proste hodi. Jen by musel hrat zleva. A taky jeho auty.. klidne bych hral s Atleticem a la Stoke pod Pulisem, kdyz je ta moznost. Ramos, CR, Pepe, to je ve vzduchu velka sila.

Reagovat
Atlético de Madrid

s Atléticem by Real měl hrát co, co loni s Bayernem...vnutit nám hru s míčem a udeřit z brejku, to by pravidelně vyhrával 4:0, protože my si s tim míčem nevíme moc rady

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze vy nejste Bayern. Jak chces vnutit mic tymu, kterej ho nechce nejvic ze vsech v Evrope?

Reagovat
Atlético de Madrid

Chelsea to loni dokázala...akorát ta tam zase dala 6 obránců, takže pak neprovedla ten brejk

Reagovat
smazaný uživatel

Ale o vas je to zatial sklamanie . Tolko zbytocnych srat pri nasom presingu to by sa dalo integrovat . A o Siqueirovi ani nehovorim .

Reagovat
smazaný uživatel

zatiaľ v pohode polčas, aj keď to začalo zase Ikerovou stupiditou, najlepší zatiaľ Toni s CR, najhorší (ne)čakane JR, chce to Isca

Reagovat
alcantara

Najviac zo vsetkeho ma bavi asi Bale Costa bude Atleticu velmi chybat. A Cristiano potvrdil to, co je celu svoju karieru, vyborny hrac a velky simulant v jednom. Jedna z veci, vdaka ktorym sa Messimu nikdy nedorovna

Reagovat
Carrick

Taky mě dlouhodobě baví. Dává si tu ligu s prstem v nose.

Reagovat
smazaný uživatel

Skončím tento RM-Barca "dive" flame, vo filmovaní Neymar=Ronaldo

Reagovat
Kokesh

Takhle jsme Atlety uz delsi cas nenicili. Navysit skore a naprosta spokojenost.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obrana a obranná činnost mužstva je špatná, o standartkách nemluvím. Jsme lepší, ale to jsme minule v Baskicku byli po většinu prvního poločasu taky, ta hra nesourodá, rozháraná a není jisté, kudy se bude zápas ubírat, nemáme to pod kontrolou, spíš těžíme ze ztrát Atlética.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted jsem z opakovacky videl penaltový zákrok a přihrál to teda dost . Na druhou stranu Siqiera do toho teky šel jak magor, to se musí na špičkách odcouvat a pak s útočníkem bežet poté co si vybere stranu a ne mu tam dávat nohu.

Reagovat
sensei25

čistá pena,to či tomu pridal nemení nič na fakte že to faul bol

Reagovat
smazaný uživatel

nikde nepíšu že to nemela být penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Napiš to kdyžtak jirimu, za 30 minutu to ještě nepochopil.

Reagovat
Kluivert9

Atleti zatím hodně ubohej výkon. Bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

vidím to přesně od tý pentle a souhlasím. Strašně připosraný výkon. A to jsem si myslel, že by se mohli chtít těm hadům pomstít za Chola.

Reagovat
Kluivert9

To co předvádí je podle mě dost až nedůstojný na úřadujícího mistra. Do kádru přes léto nasypali neskutečný prachy a pak jsou v jednom z nejdůležitějších zápasů sezóny zalezlí jak Elche. Fakt je nechápu...

Reagovat
smazaný uživatel

To jo no, ale na druhou stranu - oni hrají sice strašně, ale Real neměl nějaký výrazný šance a kus dal z nasimulovaný pentle, takže jim to tak nějak zatím vychází dle plánů.

A zadruhé - Real utrácí ještě o řád větší peníze, a v zápasech z Barcou hrávali zalezlí úplně stejně. A nikomu z jejich fandů to nevadilo, důstojnost-nedůstojnost ...

Reagovat
Kluivert9

Jasný, ta paralela s Realem se úplně nabízí, ale tam to bylo způsobený dementním Mourinhem. Atleti mají trenéra, kterej loni s Realem hrával úplně otevřený partie. Proto je ten dnešní styl celkem zarážející...

Reagovat
smazaný uživatel

Zarážející to je. Otázka je, jak na ně působí to, že jim nemůže tenhle kouč radit z lavičky.

Reagovat
Kenneth

Nejlepsi spanelsky mlady hrac na lavicce musi uchcavat smichy, kdyz vidi co misto neho hraje za tragedy s 80 a 90 mio cedulkou na zadech. Ale tak hlavne ze se nekde v Jihoamericky dzungli prodavaji dresy.

Reagovat
smazaný uživatel

James dneskaam aspon presuje ale smerom do predu je to tragedia . Ale aj za to mozemem byt radi

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi zvláštní. Na jedný straně vaši politiku kritizuješ, ale na druhý straně jsi schopný pochválit Florentina za zvýšení zisku a příjmů. Ale tak nějak si neuvědomuješ, že to jde prostě ruku v ruce.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo až na tu penaltu neskutočný válec

Vcelku ma prekvapuje, že Atleti nechávajú toľko priestoru Realu a nestíhajú ich dostupovať a tá otvorené letisko na Siqueirovej strane Majú tam Atleti nejakú lepšiu záplatu? Inak vďaka Moyovi je stále o čo hrať.

Inak prečo merengues pískajú na Ikera?

Reagovat
Atlético de Madrid

Ansaldi se mi líbí víc...ale nechápu, proč hraje ten Siqueira.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Jaké je nejlepší pivo v Belgii?

Reagovat
Kluivert9

Stella?

Reagovat
smazaný uživatel

Stella je též dobrá.

Reagovat
alcantara

Delirium Tremens alebo st. bernardus abt, aspon pre mna.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsem pil pšeničné limetkové Hoegaarden. A chutnalo mi moc.

Reagovat
alcantara

A z flaskovych by som urcite vyskusal Duvel, Orval alebo Pauwel Kwak. Pre mna je ta krajina pivnym rajom.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím jsem měl jen Jupiler a pak takové s nějakým klaunem nebo žolíkem jako logem. Nevím, co přesně to bylo, protože mám poměrně výpadek. Stellu nebo Hoe kupovat nebudu, to je k dostání i v ČR (i když Hoe tady mají asi 7 rúzných druhů ). Ale díky za tipy

Reagovat
misinho7

Nechapem prehnanu kritiku Garetha .. Sice hraje jeden z horsich zapasov ale taky James je o dost horsi.. A vsetci vieme ze gareth to na atletov nevie , vedia ako nanho

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
ADM

Atletico je také slabé/zlé tento rok všeobecne, či len tento zápas?

Reagovat
Kenneth

Proboha proc Ramos odevzdal ty dva mice do autu??

Reagovat
smazaný uživatel

Coentrao úplně dementní faul.

Reagovat
smazaný uživatel

I tohle býl větší faul, než na Cristiana.

Reagovat
MadMrJacky

To zas ne :) takovej klasickej při rohu a taky tam dost spadl

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, byl to takovej ten klasickej rohovej ... Ale i tak to byl prostě větší faul, než ten bazeňák Cristiana.

Reagovat
Atlético de Madrid

jasně, držení za dres od těď penalta nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Hrášok

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti se dostali do hry. Nevím, jestli víc zapli, nebo Real povolil, ale už je to docela vyrovnané.

Reagovat
celeb

Arda is back!

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo.

Reagovat
Phillipinho

Na to ti odpovim naprosto jiste. Arda a Grizi prisli na hriste

Reagovat
smazaný uživatel

Lahoz

Reagovat
Kokesh

Zaslouzene. Dnes opravdu nejhorsi na hristi.

Reagovat
Kenneth

Balea a tu jeho buzerantskou celenku meli vypiskat..

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti se vzmáhají.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Masi

Nádherná akce, taková přesnost nám přesně chybí už pár zápasů.

Reagovat
MadMrJacky

hmm... krása

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Leonidas

Reagovat
sensei25

to bola krásna akcia...Arda to inak oživil,je to skvelý hráč...

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Kluivert9

Pekne

Reagovat
celeb

Ardaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Fairplay

Sice nezaslouženě, ale co... Pořádná facka je asi potřeba, za tak debilní přestupovou politiku

Reagovat
Atlético de Madrid

jak jako nezaslouženě? tohle mě vždycky dostává, Real měl svoje šance a nevyužil je. Za to by si jako měl zasloužit vyhrát? Atlético bylo samozřejmě od gólů do konce poločasu horší, ale Real si může sám za to, že toho nedkoázal využít.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

fetuje tie striedania su ale uplne mimo

Reagovat
Phillipinho

Na hristi Arda s Grizim a hned to vypada uplne jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Za 13, že padne 4. gól z pentle.

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

500. Pro Atlety

Reagovat
Kluivert9

Konecne Atleti zacali hrat fotbal.

Reagovat
Switchback

Coentrao strašná krysa

Reagovat
smazaný uživatel

Kks zaco? Z 3 sanci 2 goly, pricom mi nevyuzijeme velke sance a tento zapas ich tlacime a sme jasne lepsi!

Uz v Supercope mali stastie a teraz su radi, ze nedostali minimalne 3 goly.

Benzema jebnuty supak, co davno patri na lavicku, hento spracuje aj veteran teamu okresnej ligy.

Reagovat
Phillipinho

Hlavne se uklidni

Reagovat
sensei25

Na šance sa nehrá. Dodrbkali ste si tento zápas sami.

Reagovat
smazaný uživatel

James a jeho prihravka

Reagovat
sensei25

James je poleno spolu s Baleom.

Reagovat
smazaný uživatel

Ancelotti říkal, že fotbal je pro chlapy. A ti dnes nastoupili v červenobílém.

Reagovat
Atlético de Madrid

Coentrao si chtěl před chvílí šáhnou na RG, aby viděl, jak vypadaj vousy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano další úmyslný loktík.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

Ronaldo je vyloženě týmovej hráč, ty jeho patičky do nikam když prohrávaj Realu pomůžou

Reagovat
Switchback

nebuď takovej

Reagovat
smazaný uživatel

No tak Přece se z tebe nestane kretén typu jirky

Reagovat
smazaný uživatel

každej, kdo vám říká pravdu, je kretén?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, jenom ty jsi naprosto vypatlané hovado bez špetky čehokoliv dobrého. A ano, takto se prezentuješ na diskuzi, v normálu jsi třeba v pohodě ... Jediné, co oceňuji, je to, že to jde po tobě aspoň bez problémů přečíst (sem tam gramatická chyba je fakt jedno, to udělá každý). Neopemeneš si kdykoliv rýpnout (fajn, to beru), ale to jak si protiřečíš, jsi zaslepený a neuznáš svoji chybu je vrchol diskuzní demagogie. S takovým Kluivertem9 (snad opravdu něčí troll) byste se mohli chytnout za ruce a jít doprdele. Zlatá doba Kyslíka, spanhela, nebo rominha

Reagovat
10FKK

Bravo! Povedlo se ti popsat většinu vaší zaslepené bílé party včetně tebe samého.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo promiň, že jsem tě opomenul, ty jsi taky tupá píča Bohužel ti dva proukazují alespoň zábleksy jakési povědomí o fotbalu, to jsem u tebe neviděl. Díky ža mi ukážeš jeden případ, kde jsme si protiřečil, byl zaslepený (fajn, to možná ještě vezmu a povede se ti to najít) nebo jsem měl problém uznat svoji očividnou chybu, tak se můžem dál bavit ty nulo

Reagovat
10FKK

Uklidni se trubičko. Praskne ti cévka. Bavit se s tebou nechci, protože dement tvého ražení mi nemá co nabídnout a tupá píčo říkej mámě nebo frajerovi co tě píchá...

Buď v klidu tvé povědomí o fotbale dle tvých ubohých příspěvků je poslintaný plakát živé díry (ikera) nad tvým psím pelechem.

Reagovat
smazaný uživatel

dost casto citavam diskusie jak tu tak v Serii A a ikercc ma absolutnu pravdu co sa toho kretena jiri-fcb tyka... ten clovek to podla mna nemoze mat v tej hlavicke v poriadku...

Reagovat
10FKK

V tomhle se asi neshodnem.. Ikerc je pičus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

on má fakt dar. Pod PD som raz za 2 mesiace a vždy tu vidím len jeho show. Ako sudí furt škodia Barce a súperom Realu, a ako stále pomáhajkú len Realu. Za polčas je schopný napísať 30 uplakaných príspevkov, nvm kedy ten futbal vôbec stíha sledovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Ramos zkušeně

Reagovat
sensei25

Teraz nadstaví 6 minút a Real vyrovná v poslednej nastavenej minúte...xD

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe jak namalovanej.

Reagovat
Yanek

Se vsadím, že jestli Realu tahle sezona nevyjde, tak první poletí Carlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepoletí, Pérezovi splnil něco, na co čekal přes 10 let a to on nezapomene. To by se to jedině muselo jó posrat, něco ve smyslu ztráta 20 bodů na prvního atp.

Reagovat
blackhawk88

carlo poleti skor :)

Reagovat
Kenneth

V květnu nejsilnější tým v Evropě, za 4 měsíce totálně rozebrané mužstvo bez jakéhokoliv systému. 11 klaunů se tam plazí a má v piči. Hlavně at si Bejlek nezapomene doma čelenku. A ten nejvíc galaktický ko.kot sedí nahoře v kanclu a počítá svoje prodané dresy a zelená čísla.

Reagovat
misinho7

Perez je totalny koko...

Reagovat
ADM

Bale v tej čelenke je fakt megagigagalaktickynesympatickoteplý

Reagovat
Kluivert9

Nejvetsi prdel je, ze zeleny by byly i tak.

Reagovat
Matić

Bale co předvádí v této sezóně to je fakt na facku, potřeboval by v týmu konkurenci, protože teď si už myslí, že je mistr světa po tom co mu vyšla první sezóna.

Jinak se budu opakovat, už jsem to sem psal před 14 dny po prohře se Sockama, ale prostě tam chybí defenzivní záložník a ve středu hřiště hrajou typologicky stejní hráči, takhle to nemůže fungovat.

Kostra týmu odešla, jak Xabi, tak ADM naprosto klíčoví hráči týmu, ale žádná adekvátní náhrada za ně. Kroos je sice top hráč, ale dost podobný Modricovi a ani jeden z nich není ten, který se poctivě vrací a pomáhá obraně a to bylo v posledních zápasech vidět.

Tuto sezónu si myslím, že to bude slabota a snad to nějak přežijeme, ale v létě musí přijít posily a to hlavně do obrany a nějaký defenzivní záložník.

Je mi trochu i líto Carla, protože ten si postavil dream team a Perezek mu ho celej rozebral, ale jak jsi napsal, hlavně že se čísla zelenají

Reagovat
sensei25

Real to posral riadne,prvý polčas neskutočný a v druhom ako vymenení. Arda je pán. Som sa čudoval čo tam nie je od začiatku.

Reagovat
smazaný uživatel

Po třetím kole 6 bodů náskok? No tak já to tedy beru, šéfe!!!

Dík, Florentino, jsi fakt kámoš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Najs

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
bayern987

Reagovat
Zaschrona

Pekne Atletico. Fajn videt, ze bojovat na hristi proti financne mnohem vetsimu rivalovi, lze. Jen tak dal.

Reagovat
Switchback

No podle toho co jsem viděl, tak nejlepší Ronaldo ( ten se fakt snažil a makal ) a asi Kroos ... Bale a Benzema hrůza ... hlavně Benzema, říkám delší dobu co tam furt dělá ...

Reagovat
smazaný uživatel

zaslúžená prehra bohužiaľ, čo Peréz posral, musí Carletto lepiť, snáď to dopadne ako minulú sezónu

Reagovat
Atlético de Madrid

Hlavně nezapomeňte všichni psát, jak je to nezasloužený. Real byl lepší asi od 15. do 45. minuty. Atlético bylo lepší prvních 15 minut, druhá půle byla vyrovnaná, přičemž Atlético hrálo to, co potřebovalo. Real může vinit jen a jen sebe, my nemůžeme za to, že nedokáže proměnit svoje šance, zatimco my svoje ano.

Reagovat
sensei25

plne s tebou súhlasím a ešte by som dodal,že ako prišiel na ihrisko Arda,tak Ateltico bolo jednoznačne lepšie...veď sám Arda mohol dať 3 goly,nakoniec dal 1 a vitazny

Reagovat
celeb

Pekne atleti! S Ardom budu zas TOP. Nenormalme dolezity hrac. To muzstvo s nim hralo o triedu lepsie. Navyse tazky sympatak. Snad mu bude zdravie sluzit a vykartuje sa vzdy len proti Barce.

Reagovat
Phillipinho

Nezapomen na Griziho. Ten tu hru pozvednuk minimalne stejne jak Arda.

Reagovat
celeb

Tiez pomohol, ale Arda je len jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo proste nemuze vyhrat ligu. Absolutne totiz neumi neco zmenit, resp. udelat vsechno pro vitezstvi. Mourinho tekl, o polocase vystridal 3 hrace, vyhral. Carlo se zvladne divat 70 minut na absolutne trapnyho Balea.. Kazdej zapas je nekdo zralej na stridani a kdyz jsme stastni, tak se prvniho dockame v 70 minute. V tehle zapasech se liga nerozhoduje, ale Carlova bilance s Barcou a Atletama v lize je fakt hodne spatna.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneskam ale aj Karim a velmi . Strasne zlenivel

Reagovat
Kenneth

Francouzský klaun dostal svojí smlouvu, tak na to zase jebe. Někoho to ještě překvapuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Toho ani nema cenu resit. Mel na kopackach vedeni a jak to dopadlo? No u nej klasika. Tady nekolikrat probiranej Kun da proti TOP4 v PL gol pomalu v kazdym zapase a prida k tomu jeste fantastickej pohyb, pressink a bojovnost.. A Karim? Ten to proste nevytrhne skoro nikdy.

Reagovat
Atlético de Madrid

Chazy (blahé paměti) tu jednou rozvíjel teorii o ligovejch a pohárovejch trenérech. Se kterou se dá teď souhlasit Carlo je naprosto klasickej ligovej trenér. Nedivil bych se, kdyby Real zase vyhrál i LM, protože on tam Ancelotti na ten jeden dvojzápas vždycky přesně uzpůsobí taktiku a najde recept. V lize prohrál oba zápasy s Barcou, oba zápasy s Atléticem na Bernabeu a jeho jedinej bod je remíza z Calderonu, kterou zachraňoval CR. V pohárech nás vyřadil v semifinále Copy, kterou vyhrál nad Barcou a ktomu tažení LM.

Reagovat
smazaný uživatel

pohárový tréner*

Reagovat
smazaný uživatel

Zas takovej specialista neni. Na to, jaky tymy v kariere trenoval. Ta taktika je tam vzdycky, jen loni v LM "mel stesti", ze (krom finale) vzdycky vysla na 100 % a nic se neposralo, nikdy nic nedohanel, prvni zapas vzdycky vysel, pohodicka. Jako mozna mas pravdu, ale spis mi to prijde jako shoda nahod. Ta priprava na Atletico byla podle me stejne ve vsech 4 soutezich.

Reagovat
Atlético de Madrid

Jo, na tom taky něco bude. To finále LM bylo rozhodně hlavně o jednom momentu, než o taktický přípravě, kdyby to Ramos v jednom momentě trefil o pár cenťáků jinak, tak žádná decima neni. Takticky se na to Atlético připravilo dobře a Carlo v podstatě nic nevymyslel, kromě klasickýho tlaku, kterej díky Ramosovi vyšel. Stejně tak v Copě, tam Atlético nasadilo kombinovanou sestavu, bylo to uprostřed tejdne, kvůli Diegovi se měnil systém a tak. A stejně jsme si dali dva vlastňáky a darovali Realu dvě penalty...

Reagovat
hntlyl

Tam jste si vůbec nekopli, není třeba to schovávat za vlastňáky a penalty.

Reagovat
teenz

K nám stejně žádnej normální kouč snad ani přijít nemůže a toho ideálního jsme vyštvali.

Reagovat
CHONG

?

Reagovat
teenz

?

Reagovat
CHONG

Kdo byl ten ideální trenér?

Reagovat
teenz

K Perezovi ? Mou.

Reagovat
CHONG

Souhlasím, ale Mou se vyštval tak trochu sám.

Reagovat
teenz

No nevim, spíš to je tou kabinou Realu. Ani za Carla to neni jak vidíme ideal. Někde chyba bude.

Reagovat
CHONG

Ideální to není a bohužel si myslím, že na tom nese vinu Iker. Ale Mou si za to mohl dost sám, viz vytírání si prdele s Pepem.

Reagovat
smazaný uživatel

Mou sory ale nikdy viac . Cele by to tu bolo o zoldakoch . Mou by nikdy nechcel hracov ako Isco , Illarra, Carvajal , Jese , Morata ( pozicia 2 utocnika ) , Casemiro .

Ale na druhej strane sa nerobili 80 a 90 m prestupi .

Reagovat
teenz

Jo, že ten Isco/Illarra/Morata hrajou. Jedinej Carvajal a ten by si myslim přišel tak i tak.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo radsej nech su tu hraci ako Ozil/Altintop/Calejon a verim tomu ze este urcite by bol Kaka .

Reagovat
teenz

A za to může Mou, že tu byl Kaka jo ?

A za toho Calletiho nechceš pohlavek ?

Reagovat
smazaný uživatel

Toho som nemyslel ako zoldak . Ale proste na ten zaklad nemal . Kludne ho mohol vyhodit nie davat mu Xxx sanci .

Reagovat
teenz

Však ani jako hráč do základu nepřišel. Přišel střídat a to mu šlo výborně. Určitě by zahrál líp jak Chames a Gereth dohromady.

Reagovat
smazaný uživatel

Nahrada za Calle prisiel Jese . Budme za to radi . Cele som to proste myslel ze keby zostal Mou tak mlady spanieli sancu nedsotanu . A RAmos a iker by boli predany .

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, to zas ne. Mourinho byl mor. Carlo je fajn, ale tohle mi vadi. Nejhorsi, ze tam ma za asistenty dve takovy persony a nikdo si to tam neumi vydupat. Kazdopadne to ma na druhou stranu samozrejme stizeny tou sirkou kadru, ale to uz je to celkovy jadro problemu. Liga v pici po trech zapasech, tomu jsem proste neveril..

Reagovat
CHONG

Mourinho byl mor

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys mel aspon cim prispet..

Reagovat
CHONG

Hlavně, že ty jsi přispěl, nazval jsi trenéra, který nás zvedl a nastartoval morem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Congrats Atleti

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Atléti zase vylúpili SB. Gratulácia a ukazujú, že minuloročné ťaženie nebolo náhodné. Týmto štýlom môžu poraziť kohokoľvek.

Real sa podľa mňa po zmenách hľadá. Xabi tam chýba. Angel by vpredu určite urobil viac nez James. Ešte je priskoro, ale čas ukáže, ako veľmi mimo tie prestupy boli, resp. neboli

Reagovat
2miguel1

.

.

Ako ste mohli vymeniť minuly rok najlepšieho hráča Realu a kúpiť náhodáka z MS? Chýba aj Alonso

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím,dlouho sleduju diskuze na EF, ale přispívat jsem nechtěl, ale jedna věc mi vrtá hlavou. Je tu jeden "člověk??" (jiri-fcb).může za jeho demenci narkomanství jeho matky , nebo je prostě p..a? Jde mi o to, jestli za to může a já se mu můžu smát,nebo ho politovat.

Btw. ty uvozovky u člověka dávám, protože jsem slyšel, že cvičené opice mají vynikající výsledky v testech, tak si nejsem moc jistý, nechci nikoho chybně označit

Reagovat
smazaný uživatel

urbane urbane, zustan u sledovani

Reagovat
celeb

ako pochopim, ze ked si nasrany nadavas niekomu do ... vsetkeho mozneho. Ale fakt len absolutny chudak sa pusta do rodicov cloveka, kt. nikdy nepoznal.

Reagovat
smazaný uživatel

slušně jsem se zeptal,nikomu nenadavam..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roman1978

tak já se taky slušně zeptám: jsi piča?

Reagovat
smazaný uživatel

To nebyl slušný příspěvek , je arogantní a vulgární. A jelikož mi přišel zaujatý , dovolím si já zaujatý ti odpovědět : Ne , Jiří není nic z toho co jsi psal, Jiří je velký fanoušek a nebojí se napsat , co si myslí. O jeho intelektu narozdíl od značného množství místních přispivatelů nepochybuji.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu jak někdo s nikem Barca si může vůbec dovolit brát d9 huby slovo inteligence, ke kterému má na míle daleko.

Reagovat
10FKK

Za to ty jsi nám předvedl své IQ houpacího koně ve svém prvním příspěvku..

Reagovat
smazaný uživatel

To ti ale zabere hodně času než pourážíš všechny culé , na to že normálně nepřispíváš jsi si vzal velké sousto , fanda Realu nejsi ,že ne?

Reagovat
Atlético de Madrid

Real Madrid has NEVER won La Liga after losing 2 of their first 3 games (happened 11 times, the last time was 9 years ago)

Reagovat
smazaný uživatel

mohli by ste radsej ostat pri tej vcerajsej skromnosi "zlaty bod"

Reagovat
Atlético de Madrid

no, zrovna já jsem psal, že klidně vyhrát můžeme

Reagovat
2miguel1

tento rok to bude zas o Barcelone a Atletiku

Reagovat
CHONG

zas?

Reagovat
Kluivert9

Zas jak loni?

Reagovat
Atlético de Madrid

no loni to bylo dost i o Realu, ten byl ještě favorit na titul asi tři kola před koncem..a taky by ho měl, kdyby tam uplně dementně neztratil body ve Valencii a ještě někde, už nevim kde

Reagovat
X-bano-X

To si teda nemyslím. Real bol v hre tak asi jedno kolo. Vždy keď mohol odskočiť - prehral.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
CHONG

Vloni to bylo v lize jenom o Atlléticu a Barceloně?

Reagovat
Kokesh

Reagovat
2miguel1

v lige hej...minuly rok Real v lige ten body language nemal( 2body z Barcy ci Atletiku) tento rok to nema zatial tiez

Reagovat
CHONG

Co je to za žvásty, ještě tři kola před koncem jsme měli k tomu titulu nejblíž my.

Reagovat
2miguel1

no to mal aj v anglicku Liverpool ...9 bodov je vo futbale ešte stále dosť ...ked máš 2 body zo zapasov barcy a atletiku nemožeš chcieť titul ...tento rok nebudete mať podla mna ani tie dva

Reagovat
CHONG

Takže anglická liga byla vloni jenom o City a Chelsea?

Reagovat
2miguel1

nie

Reagovat
CHONG

Ty ses fakt asi posral v kině.

Reagovat
2miguel1

Liverpool tiez nemal na titul..ale porovnavať PL a PD

Reagovat
CHONG

Jasné, takže my jsme bojovali o titul 37 kol, ale bylo to jenom o Atléticu a Barceloně, dej si placku na čelo.

Reagovat
smazaný uživatel

Culés , nemějte hloupé řeči ,tato sezona teprve začíná a i když se vyvíjí nad očekávání , je to pouhý začátek a vše se může jednoduše změnit.

A vloni to nebylo jen o Atléticu a Barce , vzpomeňte , že Real měl dlouho trumfy v rukou a jak je nemám rád , tak vloni v lize podávali lepší výkony než my nebo colchoneros.

Ale jinak letos : , Barca!!

Reagovat
teenz

Tohle je vážně nechutný.

Reagovat
Switchback

Artorias pls

Reagovat
Kluivert9

Loni se Realisti smali Barce za obranu a ted maji sami nejhorsi obranu v lize :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas jasne v nasej rezii, absolutne nezasluzena prehra. Atletico malo namale uz v Supercope a teraz su radi, ze nedostali najmenej 3 goly.

Zapas v Baskicku sme dodrbali a teraz sme boli jasne lepsi ale futbal sa nehra na sance.

Pridavam sa ku kritikom Jamesa. Je to skvely hrac ale my ho nepotrebujeme! Perez rozjebal cely uspesny koncept hry. Tak ako potrebujeme mat vzadu jedneho DM teraz hrame na jedneho AM, ktory tam len zbytocne zavadzia. A pri gole Turana sa tam jeden DM jasne zisiel!

Perez by sa mal starat o marketing kde je skvely a nesrat sa do futbalu kde sa tomu hovno rozumie!

Benzema ked toto nespracuje nema co v najvacsom klube sveta robit. Hanba mu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

smiesne na tom je jedine tvoj smajlik

Reagovat
smazaný uživatel

směšná je hlavně produktivita Realu, nezasloužená prohra je pěkná blbost

Reagovat
smazaný uživatel

nielen teraz ale uz v zapase Supercopy sme ich tlacili, mali sme viac sanci, viac striel. Oni si to zaco zasluzili? za 4 strely za zapas? Oni hraju jeden nechutny antifutbal, neni tam tak vysoka kvalita aku ma Barca alebo my, daju gol z rohu ci nahodny a zvysok zapasu betonuju. Vsak ten trapny opicak Simeone je Mourinhov ziak, Netreba sa cudovat.

Reagovat
smazaný uživatel

fotbal je o gólech a ne střelách, tak to je a vždycky bude... proč by nebránili, když to stačí. To že nemají takovou kvalitu jako Real a Barcelona je věc druhá. Jinak pro mě nezasloužená prohra by byla, kdyby zvítězili gólem např. z offsidu nebo z jiné situace která by odporovala pravidlům. Real prostě musí být víc produktivní, hráče na to má. Chyby je třeba hlavně hledat na straně Realu a ne se vymlouvat na styl hry mančaftu s kterým zrovna prohrají.

Reagovat
CHONG

No jo, tohle bude dlouhá a bolestivá sezóna. Každopádně ještě víc smutno než z naší hry je mi z toho, co tady někteří "fanoušci" Realu předvádějí, z toho je mi regulérně na blití.

Hrdý při vítězství, věrný při porážce.

HALA MADRID!

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ako v roku 2003 ked vymenil Perez drica Makeleleho za komerciu menom Beckham, spravil rovnaku chybu ked kupi (asi len na zarabanie prachov) nepotrebneho Jamesa a preda Di Mariu. A yase asi ako predtym sa bude hovorit akeho DM kupime a kam dat Jamesa. Perez, bez radsej do dochodku

Reagovat
Kluivert9

Rozhodujici cast sezony ano.

Reagovat
Phillipinho

Orellana 3 zapasy 3 goly

Reagovat
smazaný uživatel

Nolito je výborný.

Reagovat
smazaný uživatel

Celá Celta je výborná.

Reagovat
smazaný uživatel

Dívá se na to docela dobře. Nechci vypadat sebestředně, ale Lucho tam odvedl výbornou práci.

Reagovat
smazaný uživatel

Až na začátek zápasu si zatím Celta RC dost dává. Tam se bude hrát těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

RS. :D

Reagovat
Phillipinho

Celta vypada pod Berizzem mozna jeste lepe nez pod Luchem. Trojka Nolito-Krohn Deli-Orellana jakovzdycky vyborna

Reagovat
smazaný uživatel

Ten přechod do útoku mají naprosto úžasný. To je pastva pro oči.

Navíc jejich pohyb je výborný. Socky za něma většinou jen tak povlávají.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za včerejšek další spokojenost , 6 bodů na Real po třech kolech je asi rekord , ale raději bych to bral tři kola před koncem.

Náš zápas jsme zvládli , takže dobrý , ale nebylo to tak jednoduché ,co mě asi nejvíc chybělo ,byla naše obvyklá dominance, Baskové dokázali hrát vysoko a nedovolili nám svým presingem držet víc míč a, myslím,že nás předčili i v úspěšnosti přihrávek. No prostě námětů k zamyšlení je hodně , kdo mě včera zklamal byl Rakitič , ale každý má právo na slabší výkon.

Co je s Realem? Zase dobrý 1. poočas , zvláště jeho druhá půle a 2. poločas tragédie. Kroos se v něm stal přebytečným článkem , což je škoda tento hráč potenciál má , ale zjevně zatím není schopen převzít Xabiho taktovku. Nejlepším počinem Realu byla Ronaldova sofistikovaná penalta , opravdu si velice obratně došel až k Siqueirovi a provedl rozhodující kontakt tak skvěle, že o penaltě nemohlo být řeči. Takže Ronaldo vyhrál, ale Real ne.

Atlético včera připomnělo , proč bylo mistrem,i když to mělo do loňských výkonů pořád daleko, Costa a Filipe se budou dlouho nahrazovat.

Visca el Barca!!

Reagovat
MadMrJacky

Rakitič si vybral pár slabších chvilek, ale celkově mě to nepřišlo špatný. Snažil se o dlouhé nákopy za obranu, kde se pak Munir s ničím nepáral a hned střílel. Přesně to tu chybělo, líbí se mi, že už se to nesnaží dokombinovat až do prázdné brány za každou cenu. A právě Rakitič má na té změně svůj nemalý podíl.

Jinak hledím co zatím předvádí Mathieu. Pokud si to udrží, tak to byl jeden z nejlepších nákupů za dlouhou dobu. Ta jeho jistota, přehled a timing... výbornej

Reagovat
smazaný uživatel

Mathieuho výkon je umocněný ještě tím, když vedle něj foukne Lucho Piqueho. To je pak kontrast.

Reagovat
10FKK

Souhlas. Navíc mi přišlo, že to byl i záměr, protože těch kolmic bylo hodně i od ostatních.

Trošku jsem se včera zasnil a představil si na místě Munira Luise... Pokud bude mít alespoň poloviční formu z minulé sezóny, tak to bude pro každou obranu strašidelné!

Včera konečně Ney zakončoval jako v repre a to hlavou!

Obrana slušná, jen se mi vůbec nelíbil Montoya. Má to těžký, protože Dani nasadil laťku vysoko a na lavici se nikdo nezlepšuje, což bych dával za vinu Tatovi, který ho moc nevyužíval. Snad se s odehraným časem vrátí na svou nejlepší úroveň..

No a Leo mi dělá velkou radost! Toho to zase baví a předvádí svoje kouzla a triky, připravil proti těžkému soupeři sedm gólovek!

Reagovat
Atlético de Madrid

Real se určitě ještě zvedne, vždyť je září... a Atlético má taky hrozný limity, například nedokáže dát góla pomalu jinak, než z rohovýho kopu...

Reagovat
10FKK

Ten druhej byl krásnej a až se vám to sehraje, tak budete v útoku silnější než minulou sezónu.

Reagovat
misinho7

no dufam ze sa zdvihneme ale kazdy rok stratit klucove body hned na zaciatku... uz by sa s tym malo daco robit

Reagovat
smazaný uživatel

malo no, co tak skusit nevymenit trenerovi pred sezonou vzdy hracov tak, aby musel potom par mesiacov zohravat tim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dominator

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
misinho7

no s tym suhlasim ale tak s tym my nic nespravime .. ked je raz Perez keket..

Reagovat
-Carles-

Pokiaľ vydrží zdravie Ardovi a Griezmann sa dostane do pohody, góly prídu. A s ich prítomnosťou to začne viac padať aj Mandžukičovi

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak.

Reagovat
Free_player

Real

Reagovat
stas87
Reagovat
Phillipinho

Misto Feghouliho bude hrat Rodrigo jen pro upresneni . Jinak nechapu, proc zase bude hrat Barragan . Pereira na tribune, Cancelo na lavce a on v zakladu . Nevim, co na nem Nuno a predtim Pizzi vidi.

Reagovat
smazaný uživatel

Preco nehra Feghouliho ? To na druhej strane bude hrat zase Piatti ? .

Reagovat
Phillipinho

Jo Rodrigo hraje pravy kridlo a nalevo Piatti no. Feghouliho jsem nalevo nikdy nevidel.

Reagovat
-Kopy-

to nás nechápe více

Reagovat
Dr. Admess

Ryao

Reagovat
smazaný uživatel

Co se děje s Realem? Včera sem se na ně díval a katastrofa

Reagovat
10FKK

Začínají válcovat celou Evropu, ale jenom hubou na EF..

Reagovat
CHONG

Vidím, že si začínáš kompenzovat to, jak jsi musel celé jaro tichounce sedět v kanále, tak si to užij dokud můžeš, ona tě ta sranda zase brzo přejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi odpověz ty?

Reagovat
CHONG

Jsme v krizi no, Florentino zase udělal pár pičovin, Xabi odešel a nepřišla na DM žádná adekvátní náhrada, James se zatím neaklimatizoval, Garethovi to nejde, Karim má zase své líné období, Iker chytá hovno, neproměňujeme tutovky a jebeme standartky, prostě zatím všechno špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

jo beru! Já tě po pravdě jen zkoušel a prošel jsi. Včera sem seděl od 16 hodin v hospodě a viděl 4 zápasy. A poslední byl Real-ATM a bavil sem se s kámošem ( fanda Realu cca 15 let) a říkal něco v tom stylu jak ty. A fakt jste hráli celkem hovno. Zasloužená prohra. Tak sem byl zvědavý co řekneš. A škoda,že takových není víc klobouček....

Reagovat
CHONG

Hovno jsme hráli to je pravda, ale nejhorší na tom je to, že kdybychom byli schopní aspoň proměňovat šance, tak bychom Socky i Atlety porazili i s tou na hovno hrou. Každopádně po La Décimě jsme se možná viděli moc v nebi, ale přišla nová sezóna a hned jsme spadli na držku, musíme se sesbírat ze země, oklepat se, vypnout prsa, zvednout hlavu a začít makat, bojovat a jezdit po prdeli a snad se brzo zvedneme zase tam, kam patříme.

Reagovat
smazaný uživatel

I když po pravdě co se týče PD tak Real přímo Nesnáším!

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

A ty se nesměj. Včera ste mě taky nasrali! Porazit "moje" Bilbao

Reagovat
10FKK

Kousali jste jako vždy! To se mi na Baskických týmech strašně líbí, ať se daří nebo nedaří!

A Gorka mi pije krev už léta, měl on někdy delší krizi?

Reagovat
smazaný uživatel

škoda no. Ale letos po Vás ( Real,ATM a FCB ) pudem

Reagovat
10FKK

Reagovat
CHONG

V pořádku, sto lidí, sto chutí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10FKK

Copak? Chytáš v kanále wifi, nebo si musel ven?

Sranda musí být i kdyby měl real spadnout a Barca byla devátá... Navíc si nejsem jist, jestli to někteří s tím válcováním nemysleli vážně..

Reagovat
CHONG

Takovou srandu si strč do řiti.

Reagovat
10FKK

Neboj bude hůř..

Reagovat
CHONG

Pro vás určitě.

Reagovat
10FKK

Zatím to vypadá dobře a to se ještě rozehřívají tři posily...

Reagovat
CHONG

To se podá.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
CHONG

A ty běž taky do prdele.

Reagovat
Kluivert9

Co bych tam dělal? Za Realem nechci...

Reagovat
CHONG

Tak to se nemusíš bát, my jsme v piči.

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

tak už aj Elche má viac bodov ako my kúpime Mosqueru za 50

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon niaky odchovanec

Reagovat
Kluivert9

Tak už i Elche dostalo v nové sezóně 6 gólů. Aspoň v tom Real není sám

Reagovat
-Kopy-

Piatti Piatti Piatti

Reagovat
Phillipinho

Netopyri zatim pekne

Reagovat
Phillipinho

Gomes a Rodrigo se jevi zatim jako vyborny posily . Skoda, ze ani na lavce neni ten Filipe Augusto, tesil jsem se co predvede.

Reagovat
-Kopy-

goooooooooooool Parejooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

700 . pro titul do Baskicka- BILBAO !!!!!!!!

Reagovat
-Kopy-

gooooooooooooooool Pacoooooooooo

Reagovat
valloire

Kde je vůbec jirka? Jeho oblíbený Diego Costa z Atlética si v dresu Chelsea hraje na boxera, nebyl vyloučen a žádné plamenné řeči a 50 komentů tu nikde nevidím...

Reagovat
smazaný uživatel

nebude to tím, že jirka komentuje jen to, co viděl a čemu rozumí?

Reagovat
valloire

jirka vidí jen to, co chce vidět a že tomu nerozumí je fuk

Reagovat
Kluivert9

Jé, Valloire kterej celej víkend raději stavěl stan...

Reagovat
valloire

Budoval jsem kapitalismus študente. Co se týče prohry Realu, jsem jako jeden z mála v klidu a jak neustále opakuju - mám nohy na stole. Kdo se směje na jaře, ten se směje nejvíc. Užijte si skvělej start do ligy, ale pozor, aby konec nebyl jako loni.

Reagovat
ADM

Už zas otravujete ľudí vašou vierou?

Reagovat
valloire

Přesně jako někdo...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele